szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Szüzesség elvesztése


Új hozzászólás

válasz | 2011-06-10 | 11:37
A dadogás ellen nem próbáltál meg fellépni?
válasz | 2011-06-10 | 08:25
"Egy lány mesélte is, hogy a barátja is gondolt rá régebben, hogy esetleg a fiúk is tetszenek neki és miután megismerkedtek, szerelmesek lettek egymásba már meg sem fordult a fejében."

Most vonatkoztassunk el a nemektől: egy ember szerelmes lesz egy másik emberbe és nem is gondol arra, h mással is kavarna? Ez szerintem azért alap. Lényegtelen, ha fiú most fiúkra nem gondolt vagy lányokra. Gondolom, utóbbin nem lepődött meg a lány, de az előbbit magának tudta be. De miért? Itt az egészben az a lényeg, h a barátja, miután beleszeretett, nem akart mással kavarni.
válasz | 2011-06-10 | 07:29
Tavaly ősz óta nem is kerestem a tartóson, csak mostanában regisztráltam vissza, mert nem jött össze a szexpartnerkeresőn.
100 levélből csak 1-2 lenne bennne komolyan és még azok sem akarnak képet küldeni vagy még a nevüket sem árulják el. Egyébként sem szűzeket keresnek, hanem tapasztaltakat.
Már 2 féleképpen is próbáltam a levélküldést, először nem voltam őszinte, aztán mikor nem kaptam választ 1 hétre rá elmondtam, hogy szűz vagyok.
Ezután kaptam néhány választ, de inkább csak tanácsokat próbáltak adni. Fiúkat nem keresek míg nem voltam lánnyal és tartós kapcsolatot nem is tudok elképzelni fiúval. Egy lány mesélte is, hogy a barátja is gondolt rá régebben, hogy esetleg a fiúk is tetszenek neki és miután megismerkedtek, szerelmesek lettek egymásba már meg sem fordult a fejében.
válasz | 2011-06-09 | 22:54
Pont erről beszélek, magad sem tudod, hogy mit akarsz, ne csodálkozz így, hogy nem jutsz egyről a kettőre. Addig az életben nem fogsz nőt (hapsit) találni, amíg magad sem tudod, hogy mire kell. Ez pedig, hogy mindenre van kifogásod arra tényleg figyelj oda, mert bármi fordul meg a fejedben legalább két dolgot tudsz rá mondani, hogy miért nem és össze-vissza kuszálod már a szálakat.
válasz | 2011-06-09 | 22:07
Egyenlőre nem tudom, hogy tartós vagy laza kapcsolatot szeretnék-e. Attól függ, hogy milyen lány bukkan fel és hol.
Próbálkozom a tartóson és a szexpartnerkeresőn is, de alig válaszolnak.

Talán egy szexpartner lenne a legjobb elsőre, mert segítene a dadogáson is és másképpen állnék a kereséshez ezután.
Szexpartnerből olyan csaj lenne jó, aki egyedülálló, normális, megbízható, vonzó és akivel a szexen kívül más szabadidős tevékenységeink is vannak. Egy vad idegennel nem menne!

Viszont másrészt pedig lehet, hogy tartós lenne jobb, mert egy szexpartner után lehet, hogy elindulnék a lejtőn és fűvel-fával szexelővé válnék és talán még fiúkkal is összejönnék. Ez nagyon nem lenne jó. :(
Nem vagyok biztos benne, de asszem valamennyire a fiúk is tetszenek sajnos. :(

Tartós kapcsolatot pedig olyannal tudok elképzelni, aki igazán tetszik külsőleg és belsőleg egyaránt. Nem sok ilyen lány van, találkoztam már párral, de nekik a dadogás probléma volt. :( Csak a lányosan kinéző csajok tetszenek, érettek már nem!

Viszont lehet, hogy tartós sem lenne jó, mert aztán ki szeretném próbálni, hogy milyen lehet mással és összetörném egy rendes lány szívét. Ezt végképp nem szeretném, de talán benne lenne az egyezményes hűtlenségben.

A bizalmatlanságom valószínűleg a nővérem esetéből eredhet és, hogy már több kamuzós csajjal találkoztam. Nyílván nem szeretnék csalódni, pláne szűzen, mert így sérülékenyebb az ember, az elsőre pedig mindenki emlékszik. Többen javasolták is a szexpartnerkeresőn, hogy szűzen nem javasolják a tartós kapcsolatot, de egyik sem akart velem bajlódni. :( Volt olyan is aki azt javasolta, hogy írjam át a koromat 23-ra és fogok találni, viszont én nem hazudozom senkinek.
válasz | 2011-06-09 | 17:52
Igazad van! :-))
válasz | 2011-06-09 | 14:26
El kéne döntened, hogy a szüzességeden kívánsz túl lenni, mert akkor körül-belül akármelyik bringát megtekerheted, beszéljen akármiről a társkeresőkön vagy egy tartós kapcsolatot szeretnél.
Amennyiben az előbbi, akkor miért gondolkodtál már férfiakban? Ha az utóbbi, akkor miért vagy automatikusan bizalmatlan? Ne felejtsd el, hogy hozzád is úgy fognak állni, ahogyan te állsz másokhoz és neked is van vaj a fejeden, ugyanúgy ahogyan mindenkinek, akár bevallod, akár nem.
válasz | 2011-06-09 | 12:40
Szerintem napokig irkálhatnánk arról, h szerintünk mi a szerelem és mi a szeretet és mi a különbség a kettő között, akkor sem győznélek meg én se téged, ahogy te sem engem.
Az emberek másképp élik meg ezeket, másra vágynak, mást várnak az élettől, eltérően vélekednek az emberek a kapcsolat alapköveiről, kinek mi a fontosabb, mi az, ami nem hiányozhat, stb.
válasz | 2011-06-09 | 12:37
"Nem árt, ha az ember óvatos, pláne szűzen."

Mert nem akarsz csalódni? Egyet elárulok, nagyon kevés ember nem csalódik párkapcsolatok terén. Sőt, rendkívül szerencsés az, aki megtalálja elsőre az elsőt és együtt is maradnak életük végéig. Hogy rossz dolog csalódni? Valóban. Hogy erre senki sem vágyik? Hát bizony, sokan örülnének, ha nem éltek volna át ilyet. De megáll az élet ekkor? Nem, felállnak és ismét elindulnak az úton, mert vágynak a boldogságra, mert elég ha csak körbenéznek, hány ember jár-kel az utcán....látják, h van esélyük boldognak lenni.

Hogy neten akadnak pénzéhesek, hazugok, számítók? A való élet is tele van velük. Hogy mivel tudod elkerülni őket? Nagyon semmivel. Talán tapasztalattal.

Amire te vágysz: találkozni egy lánnyal, tökéletes legyen, beleszeress és így maradjon mindez életetek végéig. Megsúgom, erre roppant kicsi az esély. Sőt...
Próbálkozni kell, ha nem működik, akkor szétmenni és ismét próbálkozni. Olyan szinten be akarod biztosítani magad, h véletlen se essen semmi rosszul, ne legyen csalódás, h ezzel akadályozod meg, h megtaláld a szerelmet.
válasz | 2011-06-09 | 12:30
Nem árt, ha az ember óvatos, pláne szűzen. Túl sok kamuzós csajjal futottam már össze.

Egyes csajok csak a szexre hajtanak vagy a pénzre. Láttam a szexpartnerkeresőn egy olyan csajt, aki ezt is írta: "Társkeresőn pedig egy jó szexért hetekig kell szenvedni".
Ebből kiderül, hogy nem tartósra hajtott és akár hülyíthette is a fiúkat a tartós kapcs. keresőn eddig.
Egy ilyen randim volt is már régebben, ahol ezt éreztem, de tartós kapcsolatot mondott, de a szeme mást. Elég csúnyán nézett ki.
Sokan csak sodródnak a kapcsolatokba a szex hiánya miatt. Megrontja az embereket a szex!
A másik része pedig a pénzéhes csajok, már ilyennel is összefutottam, aki az első randin már albérletről beszélt.
A 3. része, pedig akinek van barátja, de jobbat keres, ők a legrosszabbak. Már ilyennel is összefutottam, de ott az IWIW-en szerencsére láttam azonnal.
És a 4., akik Erdélyből Budapestre szeretnének költözni és itt keresnek férjet. Már ilyen esettel is találkoztam. Persze ez a vidéki csajokra is igaz lehet.
válasz | 2011-06-09 | 12:24
Anthico, értsd meg kérlek az őseidből nem a szerelem, hanem a szeretet tüze és a szexualitás melege hiányzott! Mégis képes volt a szeretet összetartani azt a kapcsolatot is. Ha meg nem sértelek, azért van egy tippem: ott sem a szeretet, hanem valami más tartotta egyben a házasságot.
Egy pár életében a tüzet a testiség tartja fenn, azt pedig a mély szeretet és az egyesülésre vágyás. Ha hiányzik ez a fajta melegség egy kapcsolatból, ott a szeretet is kárt szokott szenvedni. Feltéve persze, ha nem egy közös fogadalom miatt tartózkodnak a szexualitástól egy időre. Ám ilyenkor sem tűnik el a vágy és a szeretet.
Tudományos tény, hogy azok az anyagok, melyek a kapcsolat első fellángolását, a testi szerelmet, okozták másfél , két év alatt teljesen eltűnnek a pár testéből és helyüket különféle más anyagok foglalják el, melyek a szeretet érzelmét keltik.
A gyomorpillangókat okozó adrenalin helyett, például az oxitocin veszi át a staféta botot.
Ha a szerelem tüze hosszabb ideig fenn maradna, akkor az elégetné a testet, szinte szó szerint...
válasz | 2011-06-09 | 11:46
Túl sok kifogást gyártasz mindenre. Kapsz egy impulzust, amire legalább 2 kifogást adsz, hogy az miért nem jó. Ezt vedd észre.
válasz | 2011-06-09 | 11:39
Mit gondolnátok, ha ismerkednétek valakivel és elkülditek neki a fotóalbumotokat, amiben természeti stb. képek vannak és Ő rá sem kattint?

Én azt gondolom ilyenkor, hogy nem igazán érdeklődik az irányomban. Ő az a vidéki lány. Viszont levelezgetek egy másikkal is, Ő viszont rákattintott és budapesti.
Ezekből az apró dolgokból is azért sok mindent le lehet szűrni szerintem. Én biztosan rákattintottam volna a képekre, mert akivel ismerkedek azt minél jobban szeretném megismerni és kíváncsi vagyok rá.
Mikor valaki leírja a kedvenc dalát még azt is meghallgatom és rákeresek a youtube-on.
 
válasz | 2011-06-09 | 10:40
Ezzel kapcsolatban van is egy idézet:

"A szerelem az élet nagy ajándéka, és aki nem nyújtja ki utána a kezét, az sohasem élte az életet a maga teljes módján." (John Erskine)
válasz | 2011-06-09 | 10:26
Nekem mindig Mamám és Tatám jut eszembe, ha szereteten alapuló kapcsolatot emlegetnek. Szerették egymást, kitartottak egymás mellett (nagyon durva időszakokban is), hűségesek voltak, tisztelték a másikat, de sosem éreztek egymás iránt szerelmet. Ez látszott is rajtuk, mert hiába a kitartás, az odaadás, sosem láttam a szemükben azt a bizonyos boldogságot, azt az örömöt, azt a csillogást. Ők is bevallották, h a házasságukból hiányzott a szerelem, sosem voltak szerelmesek egymásba, viszont nem akartak volna a másik nélkül élni.
Bennem mégis hatalmas nyomott hagyott, h sosem láttam őket ragyogni, sosem láttam rajtuk azt a bizonyos...azt a boldogságot. Én akkor döntöttem el, h én nem ilyen életre vágyok...
válasz | 2011-06-09 | 10:15
Pál Apostol Szeretethimnusza, arra volt válasz, hogy a korai keresztény közösségekben mindenki feltűnő, erős adományokra vágyott az Istentől. Pl a prófétálást többre értékelték a kitartó szeretetet adományánál. Mindenki lángoló, feltűnő, mindent átjáró érzelmeket szélsőségekig vivő karizmára vágyott.
Olyanra, mint a szerelem, ami minden más érzelmet, megfontolást, józan ítélőképességet elsöpör a maga viharos erejével.
Jók ezek a karizmák is, de a mindennapi kitartás a szeretet és könyörület gyakorlásában a legjobb mégis...
válasz | 2011-06-09 | 10:01
"mintha kerülnünk kéne, mert csak a vesztünket okozza. "
Igen, a taoista ember minden szélsőséges érzelemre így gondol, hiszen ezek kizökkentik a békés állapotból és feltüzelik a Szellemet.
A Szellemnek két oldala van Tűz és Víz, a kettő viszonylagos egyensúlya fontos az átlagember számára. Ha az egyensúly felborul az hosszan tartó hullámokat vet, mint a tóba dobott kavics.

A szerelemről nem tudunk vitázni, mert nem értitek a szeretet és a szerelem közti szakadék mélységét.
A szeretet nem zárja ki egyáltalán a szexualitás mélységeit. Ez egyszerűen nonszensz...

Ez szerintem a legmélyebb megfogalmazása a szeretetnek. Olyan írta, aki tudja, hogy miről is ír:

Szóljak bár emberek vagy angyalok nyelvén,
Ha szeretet nincs bennem,
Csak zengő érc vagyok vagy pengő cimbalom.
Legyen bár prófétáló tehetségem,
Ismerjem bár az összes titkokat és minden tudományt,
Legyen akkora hitem, hogy hegyeket mozgassak,
Ha szeretet nincs bennem,
Mit sem érek.
Osszam el bár egész vagyonom a szegényeknek
S vessem oda testem, hogy elégessenek,
Ha szeretet nincs bennem,
Mit sem használ nekem.
A szeretet türelmes, a szeretet jóságos,
A szeretet nem féltékeny,
Nem kérkedik, nem gőgösködik,
Nem tapintatlan, nem keresi a magáét,
Haragra nem gerjed, a rosszat föl nem rója,
Nem örül a gonoszságnak,
De együtt örül az igazsággal.
Mindent eltűr, mindent elhisz,
Mindent remél, mindent elvisel.
A szeretet soha el nem múlik.
A prófétálás megszűnik,
A nyelvek elhallgatnak,
A tudomány elenyészik.
Tudásunk csak töredékes,
Töredékes a prófétálásunk is.
Mikor azonban eljön a beteljesedés,
Ami töredékes, véget ér.
Amikor még gyermek voltam, úgy beszéltem, mint a gyermek,
Úgy gondolkodtam, mint a gyermek, úgy itéltem, mint a gyermek.
De mikor férfivá nőttem, elhagytam a gyermek szokásait.
Ma még csak tükörben, homályosan látunk,
Akkor majd színről-színre.
Most csak töredékes a tudásom,
Akkor majd úgy ismerek,
Ahogy én is ismert vagyok.
Most megmarad a hit, remény, szeretet,
Ez a három,
De köztük a legnagyobb a szeretet. "
válasz | 2011-06-09 | 08:52
Válaszolt a lány, nem számít neki a dadogás, sőt van is ilyen ismerőse. :) Csak hát a távolság és a drága vonatjegy….. :(

A linkkel kapcsolatban pedig: már az első jó, de a másodiknál ismét van egy szóköz és teljesen máshol (video/varandos). Lehet, hogy nem Mac kompatibilis az oldal.
 
válasz | 2011-06-09 | 08:37
Megint berakódott egy-egy szóköz automatikusan, ezt nem értem. Az első linknél a végénél van a gond, a hetes elé berakódott egy szóköz.
A 2.-nál pedig az egyik kötöjel elé, került egy szóköz. Nem értem miért csinálja ezt. :(

Megpróbálom www nélkül:
hazipatika.com/topics/legy_a_pszichologusod/news/?nid=33827

mtv.co.hu/shows/varandos-tinik-2/episodes/varandos-tinik-217/video/ varandos-tinik-217-sg1-638979
válasz | 2011-06-09 | 08:30
"Van-e erősebb vágy, mint egyesülni azzal, akiért már száz harcot megharcoltam??? "
Ebben az értelemben a szerelemért, a Szerelmünkért nem harcolunk?????

"Azt hiszem, hogy az téveszt meg benneteket, hogy a szerelmet nagy dolognak a szeretetet pedig inkább olyan elcsépelt sablonnak tartjátok. "
Én nem akarom összehasonlítani a szeretetet a szerelemmel. Nem is lehet...mert a szüleinket nem szerelemmel, de szeretjük, imádjuk. Ettől még nem szeretem őket kevésbé, mint Páromat. Nem, az egy másik nagyon erős érzelem, kötelék. Nem degradálom le, csak én nm hiszem, h egy életen át tartó párkapcsolatot lehetne arra alapozni.
Kősziklával értek egyet, mert az ő megfogalmazása áll legközelebb az én véleményemhez. A szerelem, a vágy, a hév, ezeket tartom én is fontosnak, ha párkapcsolatról beszélünk.

"Az általatok leírt szerelem bőven a mély szeretet kategóriában van. "
Ebben sem értek egyet.

"A szerelmes ember eszét veszti és kifordul önmagából. Ez az állapot veszélyes rá és másokra nézve is. "
Továbbra is meglepődök azon, mennyire negatívan állsz a szerelemhez, mintha ez lenne a legrosszabb dolog, ami egy emberrel történhet, mintha kerülnünk kéne, mert csak a vesztünket okozza.

"Ha éreztétek volna, akkor tudnátok a szerelem pont akkora pokollá lehet, mint amekkora mennyországnak hisszük. "
Ebben sem értem, mi a rossz. Tehát azért ne legyünk szerelmesek, mert lehet (!!!!),h egyszer szenvedni fogunk tőle? Eleve rossz, ha az ember arra gondol, h mi lesz ha már ez nem lesz így. Sőt, nem is biztos, h eljön az a perc. Miért ne élhetnénk át a mennyországot sokáig? Miért alapvető, h először felrepülünk a felhők fölé, aztán hatalmasat zuhanunk, koppanunk, majd depresszió közeli állapotban vegetálunk? Ez egy nagyon negatív forgatókönyve egy szerelemre épülő kapcsolatnak, egyáltalán nem evidens, h minden esetben ez történik.
válasz | 2011-06-09 | 08:28
Észrevettem, hogy a linkeknél egy egy szóköz belement valahogy, vonjátok össze, mert így nem működik.

Megpróbálom ismét, remélem nem megy szét: http://www.hazipatika.com/topics/legy_a_pszichologusod/news/?nid=3382 7

http://www.mtv.co.hu/shows/varandos-tinik-2/episodes/varandos-tinik -217/video/varandos-tinik-217-sg1-638979/
 
válasz | 2011-06-09 | 08:20
Én hiszek az örökkétartó igaz szerelemben és létezik is, ezt bebizonyították. :) És van olyan rokonom is, akik már 80 évesek, de még mindig látszik rajtuk, hogy imádják egymást. :)

Itt egy cikk: http://www.hazipatika.com/topics/legy_a_pszichologusod/news/?nid=3382 7

A tini fiúknak és lányoknak pedig nézni kellene az MTV-n a Várandós tinik és tini mamik című sorozatot. Sokat lehet okulni belőle.

Az MTV oldalán is lehet nézni, itt egy rész: http://www.mtv.co.hu/shows/varandos-tinik-2/episodes/varandos-tinik-2 17/video/varandos-tinik-217-sg1-638979/
válasz | 2011-06-08 | 21:26
Tényleg menj hamar orvoshoz! Ő titokban fogja tartani az esetet, ha netán ettől félsz. Az anyagi terhek nem tudom mekkorák, de azt hiszem, ha késlekedsz az egy emberéletbe és 50000ft-ba fog kerülni.
Ne aggódj, megértem, hogy elragadott a hév, de az ember felelős a tetteiért. Légy ügyes és gyors! Cselekedj hamar!
Szép napokat kívánok neked!
válasz | 2011-06-08 | 21:23
"A szeretet megvan vágy nélkül, a szerelemnek tartozéka a vágy, a szexualitás. Ahol a szeretet lép a szerelem helyébe ott ellaposodhat a szex, ahol megmarad a szerelem ott ez lehetetlen. "

Ez szerintem, így nem igaz. Van-e erősebb vágy, mint egyesülni azzal, akiért már száz harcot megharcoltam???
Azt hiszem, hogy az téveszt meg benneteket, hogy a szerelmet nagy dolognak a szeretetet pedig inkább olyan elcsépelt sablonnak tartjátok.
Valószínűleg nem éreztétek még azt az égető vágyat, ami fájdalmassá tesz minden a szerelmemtől távol töltött másodpercet. Esetleg azt a fájdalmat, ami égető dühvel tölt el a szerelmem visszautasítása miatt. Vagy azt a sötétséget, amit az ember egy szerelmi csalódás után át él.
Ha éreztétek volna, akkor tudnátok a szerelem pont akkora pokollá lehet, mint amekkora mennyországnak hisszük.
Az általatok leírt szerelem bőven a mély szeretet kategóriában van.
A szerelmes ember eszét veszti és kifordul önmagából. Ez az állapot veszélyes rá és másokra nézve is.
A szerelem ösztön. A szeretet a Szellem magas rendű működése. A szerelem a Test szeretete a szeretet a Szellem szerelme...
 
válasz | 2011-06-08 | 20:32
1: nem te fogsz kérni,a nődoki ír majd fel
2: el kéne menni végre egy dokihoz
3: olvass kicsit a témában, mert látszik, h semmit sem tudsz, de a lábad szét tudod tenni...ez a legkönnyebb, ehhez nem sok ész kell
válasz | 2011-06-08 | 20:29
és melyik a leghatékonyabb szerintetek?
 
válasz | 2011-06-08 | 19:13
Akik szerencsések, mint én is, nem tesznek ilyen különbséget szeretet és szerelem között.
Az én fogalmaim szerint, a párommal mi 30 éve szerelemmel szeretjük egymást, és ez az idővel nem múlik, csak erősödik.
A szeretet megvan vágy nélkül, a szerelemnek tartozéka a vágy, a szexualitás. Ahol a szeretet lép a szerelem helyébe ott ellaposodhat a szex, ahol megmarad a szerelem ott ez lehetetlen.
Szerintem!
Bár talán felesleges a szavakon lovagolni.
válasz | 2011-06-08 | 18:41
és a tabletta mennyibe kerül?
 
válasz | 2011-06-08 | 18:39
köszönöm szépen.
 
válasz | 2011-06-08 | 18:23
Ha 72 órán belül vagy még, akkor irány a dokihoz 72 órás tabiért, de sietned kell, mert az idő telésével csökken a hatékonysága.
Ha kifutottál az időből, akkor pár nap múlva csinálj tesztet.
válasz | 2011-06-08 | 18:22
Ha 72 órán belül vagy még, akkor irány a dokihoz 72 órás tabiért, de sietned kell, mert az idő telésével csökken a hatékonysága.
Ha kifutottál az időből, akkor pár nap múlva csinálj tesztet.
válasz | 2011-06-08 | 17:55
Megfogadhatod SiHing Hou hozzászólását, és elgondolkozhatsz, hogy mit jelent a ruhádban a 100% cotton a cimkén.
 
válasz | 2011-06-08 | 17:52
Várhatod a mikulást, meglátogathatod a bőr és nemibeteg gondozót...
válasz | 2011-06-08 | 17:39
sziasztok!
Segítsetek már lécci! még szűz voltam és lefeküdtem a barátommal úgy hogy nem volt cotton. mit tudok ilyenkor tenni?:S:(:(
 
válasz | 2011-06-08 | 17:18
"a szerelem birtokolni akar"
"a szerelem önző"
"Ez már rég nem a szerelemről szól, hiszen a szerelem és a szeretet egymással ellentétes lelki állapotok. "

Ezekkel nagyon de nagyon nem értek egyet. Teljesen úgy mutatod be, mintha a szerelem egy rossz dolog lenne,mintha nem is a szerelmet kéne keresni, sőt inkább kerülni érdemes, mert csak rossz sülhet ki belőle :O
Bár minden attól függ, kinek mi a szerelem. Nekem még mindig majd kiugrik a szívem a helyéről, fülig ér a szám, ha megpillantom Páromat akármikor, nem tudnám Nélküle leélni az életemet; már kis, különtöltött idő után hiányzik; bizsergő melegséget érzek (magamban, ott legbelül), ha csak Rá gondolok vagy amikor a közös képeinket nézegetjük...és mégis látom, tudom a hibáit, nem vagyok vak, nem akarom birtokolni, kisajátítani (ez szerintem nem a szerelem, hanem az önbizalomhiány, féltékenység ismérve inkább).
Nem azt mondom, h mindenkinél ilyen a szerelem, de a fenti állításaiddal nem értek egyet :/
válasz | 2011-06-08 | 16:26
Kedves Anthico!
Az a helyzet, hogy az általunk annyira favorizált szerelem, hamar múló jelenség. A Test dolgai mind hamar múlnak. Ha a szerelem idején nem alakul ki a szeretet, akkor az a kapcsolat végét jelenti. Ha valaki élt hosszabb kapcsolatban, akkor az tudja, hogy a szerelem csak az elején játszik szerepet. A szerelem elmúltával az önzetlenség, alázat, hősiesség, lemondás, akaraterő, őszinteség, egyszerűség, egyszóval a valódi SZERETET tartja egyben a párokat.
A szerelem a természet "csele". Ahhoz ugyanis, hogy erős emberke jöjjön világra, két ellentétes testi és lelki működésű ember frigye kell. Ők viszont eleinte nemigen tudnák egymás elviselni, hiszen ellentéteiket erősen látnák. Aki viszont szerelmes, az "megvakul" a másik "hibái" iránt. Ha a szeretet valódi, akkor a varázs elmúlása után is egyben tartja a párt, hiszen megtanulták egymást tisztelni, különbözőségeiket respektálni, a másikban az EMBERT (a szenvedő és vándor embert) meglátni. Közöttük erős szövetség alakul ki és megtanulnak egymás kezét fogva egy irányban haladni.
Ez már rég nem a szerelemről szól, hiszen a szerelem és a szeretet egymással ellentétes lelki állapotok.
A szeretet nagylelkű és önzetlen, a szerelem önző. A szeretet hősiesen enged, ha kell, a szerelem birtokolni akar. A szeretet nem alakulhat gyűlöletté, míg a szerelem hírhedt erről, ha nem talál viszonzásra. A szeretet látja a másik gyengeségeit, de éppen ezért szeret, a szerelem vak. A szeretet hősiesen kitart a sírig akár, a szerelembe a Test elfárad...
A sort sokáig lehetne még folytatni.
A párkapcsolatokat sosem a szex, vagy a testi vonzalom tartotta egyben.
A szex fontos a felnőtt ember számára, akár a levegő, vagy a víz, de a kapcsolatok számára nem jó kötőanyag.
Egyébként nem a szex az, ami két embert elválaszt egymástól, hanem a szeretetlenség, az önzés. Ez a kapcsolatok halála.
válasz | 2011-06-08 | 15:47
Tehát az ember keressen egy olyan embert, akivel jól elvan, akit szeret (nem szerelemmel) és ez a tartós kapcsolat titka? Egy ilyen kapcsolattal fognak együtt maradni egész életükre?
Ilyenkor szokott aztán a képbe jönni egy harmadik ember, aki iránt a pár egyik tagjának szíve fellobban. Önkéntelenül is, hiszen nem élvezte addig a szerelmet, így bármikor jöhet ez a hatalmas érzés egy másik ember iránt...tisztelet, odaadás ide vagy oda. Ez az én véleményem.
válasz | 2011-06-08 | 15:31
"egy tartós kapcsolatban pedig ez a lényeg, a szerelem"
Ez abszolút, de teljes mértékben elhibázott elgondolás. A szerelem nem egy tartós valami. Az erre épülő kapcsolatok sem azok...
 
válasz | 2011-06-08 | 11:15
Már több barátnőm is lehetett volna, ha nem lenne a dadogás, mert sokan emiatt hagytak ott és éppen akik tetszettek.
Nyílván nekem sem mindegy, hogy milyen csaj, mert csúnya csajba nem tudok szerelmes lenni, egy tartós kapcsolatban pedig ez a lényeg, a szerelem!

Nagyon kevesen is válaszolnak, mert olyan félénk, naív, jófiúnak nézek ki, aki a koránál jóval kevesebbnek látszik és ez nagyon nem nyerő. Mikor hosszabb volt a hajam 1éve, még az is megtörtént, hogy a szomszéd lánynak nézett. :( Mikor kicsi voltam, akkor meg folyton azt mondták, hogy milyen helyes kislány. :( Szóval nem csoda, ha nem rajonganak értem. :(

A távkapcsolatokról pedig: megnéztem a vonatjegyet és oda-vissza 10.000Ft. Ha 4x lemegyek hozzá egy hónapban az 40.000Ft. Persze ő is jöhetne hozzám és akkor a fele. De vajon neki és nekem van rá pénzem? Nem olcsó az utazgatás! Részben ezért sem működnek a táv kapcsolatok!

A 18-30 éveseknek szoktam írni, de a korombelieket már jóval idősebbnek érzem magamnál és ők is így vannak vele és nem engem keresnek.

A legjobb lenne egy szűz lánnyal, de ez nem jelenti azt, hogy kizárok másokat ez óriási hiba lenne, a tapasztalt csajok is vonzanak, de kevésbé.
A szexpartnerkeresőn is olyan csaj legyen, aki megbízható, nem az a fűvel-fával szexelő, aki még a nevét sem mondja el és lehet, hogy HIV beteg. És persze a külső is fontos, mert ha külsőre a kövér, csúnya, akkor nem áll fel. A normális/ helyes csajok nem is válaszolnak, pedig próbáltam már kétféle levélküldéssel is, hogy először nem voltam őszinte, aztán meg elmondtam, hogy szűz vagyok.
Még olyan választ is kaptam, hogy le édes fiamozott a 24 éves csaj. El is küldtem a ……….. Egyszer válaszolt egy olyan csaj, aki női ruhába akarta öltöztetni a széparcú fiúkat és kifesteni, mert szerinte így tökéletes egy férfi. Akkor még nem volt moderálva a profilja és nem láttam a bemutatkozó részt. Ilyen csajjal sem akarok együtt lenni, de ő sem akart már, mert azt írta, hogy árad belőlem a negatív energia.
A másik csaj meg maszturbálás videót akart, hogy bebizonyítsam, hogy működik, mert a álló farok képem nem volt elég. Viszont neki esze ágában sem volt képet küldeni magáról így szintén nem őt kerestem.

Szóval nem könnyű találni.
válasz | 2011-06-08 | 08:04
A tett halála az okoskodás.


Az okoskodás forrása a félelem.

Nem kell félni!!!

Az események úgyis megtörténnek, csak-hogy aki fél, azt elgázolják, aki határozott, azt a hátukra veszik, ez a különbség.
válasz | 2011-06-08 | 08:01
Ne haragudj meg és ne vedd sértésnek, de mintha direkt keresnéd a kifogásokat.
"Ez azért nem jó, mert, ..."
"Én speciálisan olyat nőt keresek, aki...."
"Így vagy úgy nem lenne értelme, mert..."
Valahol meg kell állapodnod, mert ha minden kínálkozó lehetőségben találsz valami számodra nagy hibát, akkor sosem lesz barátnőd...és talán pont emiatt van az is, h eddig se nagyon volt :/

Korodbeli, szűz lány legyen, aki kedves, szép, aki szerelmet keres, aki őszinte, aki még a te városodban is lakik....hát...már az első két kritéiummal nehéz nőt találni.
válasz | 2011-06-08 | 06:50
Több, mint 200km, nem olyan kicsi távolság szerintem. Már lehet, hogy nem fog válaszolni, mert általában este szokott, de még nem írt. :(

Én is úgy gondolom, hogy a szex lenne a megoldás, de nem egy hivatásossal! Vannak negatív történetek, akik hivatásossal voltak és nem jól sikerült az első. Ha velem is ez történne, akkor csak csöbörből a vödörbe esnék.

Fizetőssel nem is akarok, mert eléggé visszataszítóak. Még belegondolni is szörnyű, hogy hány pasival lehettek és bármi betegséget összeszedhettek. Ezek a nők benne vannak óvszer nélkül az orálszexben és így akár HIV betegek is lehetnek. Nem is egy ilyen nőre szeretnék emlékezni. Egy vad idegennel úgy érzem nem lenne jó, kell némi ismerkedés és bizalom.

A legjobb lenne egy szűz lánnyal, mert úgy lépésről-lépésre fedezhetnénk fel a szexualitás világát és örökre emlékeznénk egymásra és talán még együtt is maradnánk.
válasz | 2011-06-07 | 23:58
Minden fiúnak van esélye a csajoknál!

Én azt hiszem nem úgy működnek a dolgok, hogy ha nincs sikerm a nőknél, megpróbálom a fiúkkal.

Szedd össze a bátorságod, és némi készpénzt. Keress egy fizetős lányt itt a neten. Hívd fel telefonon és mondd el, hogy szűz vagy.
Pár próbálkozás után találsz olyat aki bevezet. Ha túl leszel rajta oldódik a görcs. Ha megszünik rajtad a nyomás könnyebben találsz partnert.
válasz | 2011-06-07 | 23:48
Szia!

Már megbocsáss, de túl sok benned az előitélet.
Légy lazább, és ne az előitéletek, általánosítások szerint gondolkozz és cselekedj. Próbáld elfogadni a dolgokat, örülj a mának, ne görcsölj előre.
Vannak távkapcsolatok amik működnek. Magyarország kis ország, hétvégeken biztos megoldható, hogy találkozzatok.

A szexben pedig minden megengedett ami mindkét félnek kedvére való és örömet okoz.
Hetero, bi, homo nem attól függ ki mi módon szeretkezik. Szerintem kizárólag attól kinél milyen nemű partner váltja ki a vágyat. Aki csak ellenkező nemű partner iránt érez szexuális vágyat az biztosan nem homo, de nem is bi, még akkor sem ha méteres dildóval izgatja a hátsóját.
Szerintem.

Amúgy kár eleve elzárkózni bármi elől amit nem ismersz.
Igaz, ha eleve kizárod, hogy partnered a hátsódat izgassa, soha nem tudod meg, hogy a legnagyobb gyönyörtöl fosztod meg magad.
válasz | 2011-06-07 | 20:57
Én biztosan nem lennék benne ilyen műfalloszos dologban. Fura is, ha egy nő benne van. Megalázónak érezném és nem szép látvány lehet egy farokkal rendelkező csaj. Amelyik pár kipróbálja ezt, azokban biztosan van biszex hajlam.

Elmondtam ma a dadogást az egyik lánynak, remélem azért még válaszol. Legszívesebben el sem mondanám, de a tavalyi eset óta nem merem megcsinálni, hogy a randin derüljön ki. Inkább a levelezésnél hagyjanak ott, mint a randin.
Egészen szimpatikus és asszem én is bejövök neki, csak az a gond, hogy vidéki, de Budapesten tanul. Most viszont jön a nyár majd és a távkapcsolatok nem működnek. :(
válasz | 2011-06-07 | 08:35
"Szerintem, aki műfallosszal dugatja magát, abban biztosan felmerül, hogy vajon egy igazival milyen lehet, de nyílván a legtöbben sosem fogják kipróbálni, pláne akik házasok. "

Ez nem feltétlen igaz. Bár, a prosztata izgatását másképpen is meg lehet oldani. Attól, h egy férfi szereti, ha még kap prosztataingerlést is, nem feltétlen fog repdesni az örömtől, h egy nő felcsatoljon egy műpéniszt és azzal dugja meg.

Azt pedig továbbra is fenntartom, h ha valaki teljesen hetero, nem fog váltani..és nem is nagyon fog kalandokba belemenni. Mert ha egy férfi hetero, nem izgatja fel egy férfi testének látványa, nem fog vágyni rá, h pl szopja. Akiben ezek viszont megmozdulnak, ott már valszeg biszex hajlam van a háttérben.
Sokan sok félét mondanak és egyszerűbb egy állítólag rossz döntésre fogni, h most homoszexuális lett valaki, mintsem beismerni, h "igen, én azért mentem bele, mert vonzott, mert felizgatott, tehát már nem voltam teljesen hetero".
válasz | 2011-06-06 | 22:14
Eléggé sokféle történetet olvastam már. Szerintem, aki műfallosszal dugatja magát, abban biztosan felmerül, hogy vajon egy igazival milyen lehet, de nyílván a legtöbben sosem fogják kipróbálni, pláne akik házasok.

Egyes történetekből pedig kiderül, hogy akik belevágtak szűzen kíváncsiságból/ elkeseredettségből, egy részük azért is ragadt a fiúk oldalán, mert nincs esélyük a csajoknál, de a fiúknál viszont sikerük van. Sokan azt is írták, hogy rabjai lettek a szexnek. Még olyan történetet is olvastam, ahol direkt erre hívta fel a figyelmet, hogy szűzen nem szabad fiúval.

A lényeg, hogy nővel kellene sürgősen, mert már teljesen bedilizek. :(
válasz | 2011-06-06 | 14:01
1000%, tuti biztos, hogy a prosztatamasszázstól nem lesz valaki bi-, vagy homoszexuális.
Viszont, ha efféle kalandokra vágyik, akkor a strapon (amikor a hölgy műfallosszal férfi szerepet játszik a szexben ) szokott a dolog vége lenni :-))))
Engem ez sem vonz, pedig a prosztatamasszázs ellen nincs kifogásom. :-)
válasz | 2011-06-06 | 13:54
Furcsa, h így fogod fel. :)
Sokan mondják, h azonos neművel izgalmasabb a szex, mert hát elvileg tudja, mi esik neki jól, mi eshet egy nőnek/férfinek jól. De h valaki csak emiatt váltson nemet a partnereinél, ez szerintem badarság.
Tegyük fel, h egy férfi tényleg jobban kényeztet egy férfit, ettől egy hetero kedve nem feltétlen jön meg. De még ha kíváncsi is lesz, akkor is szerintem lappang benne némi biszexualitás. Azt viszont kizártnak tartom, h totális heteroként valaki egy ilyen tapasztalat miatt homoszexuális legyen. Ha az lesz, akkor valszeg addig volt "eltévelyedve".
Nekem speciel nem jönne meg a kedvem egyedülállóként se egy nőhöz, még ha azt is mondják, h ő a legistenibb és az orgazmusok orgazmusait fogom átélni vele. Egyszerűen a férfiak vonzanak, a férfi test hoz lázba, a férfi érintése, kényeztetése izgat fel, szóval semmiképpen nem feküdnék le az említett nővel.
válasz | 2011-06-06 | 13:38
Szerintem ez a férfiaknál azért bonyolultabb a felépítésünk miatt, mert a férfi G-pontja prosztata és állítólag sokkal jobb az efajta orgazmus.
Szóval tegyük fel, ha egy férfi a barátnőjével kipróbálja a prosztata masszázst és nagyon bejön neki és a rabja lesz, akkor lehet, hogy utána ki szeretné próbálni fiúval is, mert nyílván neki van pénisze és onnantól kezdve biszex lesz, talán még meleg is.
Eléggé gusztustalan lehet az anál szex, de bennem is van kíváncsiság a G-pont iránt, mert annyi mindent olvastam már és ráadásként még egészséges is a prosztatamasszázs.

Itt egy cikk: http://www.harmonet.hu/te_en_szex/16862-prosztata-masszazs-amivel-elv arazsolhatod-a-ferfit!-(+18).html
válasz | 2011-06-06 | 10:59
"Egyenlőre mindenféleképpen csajjal kell összejönnöm, mert nem szeretnék meleggé válni. Sajnos ilyen történetek is akadnak bőven, igyekszem okulni belőlük. "

Ez nem így van. Meleggé nem válik senki csak úgy. Aki eleve egy azonos neművel létesít szexuális kapcsolatot, abban ott van a kíváncsiság, a vágy. Ha utána úgy érzi, h az azonos neműekhez vonzódik, akkor ez eleve megvolt benne, nem egy szex változtatta ezt meg benne. Szóval ha ilyen történettel találkozol, ott valszeg biszex vagy homoszex. férfiakról volt szó...akár bevallották, akár nem. Egy 100%-ig heteronál eleve nagyon kicsi a valószínűsége, h most összegabalyodik egy azonos neművel és h utána már egyből homoszexuális lesz.
válasz | 2011-06-06 | 10:42
A levélben megmagyarázta, hogy egyenlőre miért nem akarja elmondani a keresztnevét sem, de hogy élőben sem mondta el az már eléggé gáz.
A levelei alapján szimpatikusnak tünt, ezért taliztam vele és sokszor már abból indulok ki, hogy jobb lenne egy ilyen csaj, mint egy prostituált.

Sajnos a szexpartnerkeresőn kevés a normális és nem engem keresnek. Egy csomóan beképzeltek, nem tudom, hogy mi lehet az oka, talán megártott nekik a pasik dicsérő levelei, vagy a sok szex.

Nincs az ismerősök között olyan, akivel barátkoznék, öregek már stb… Az egyetemen lehetett volna találni sok barátot, de ez is kimaradt az életemből.
Az életben való ismerkedésnél rosszul érzem magam a dadogás miatt és totál zavarba jövök és arra gondolok, hogy most mit gondolhat rólam és biztosan rosszat és kiröhög vagy hülyének néz. :( Sajnos sok negatív hatás ért ezzel kapcsolatban és nem tett jót. :(
Nem is kell barát, mert beérném egy barátnővel, aki egyben az igaz barátom is.

Nem tudom, hogy biszex vagyok-e, néha el sem tudom képzelni, néha meg igen, de nem akárkivel, mert a szőrös test gusztustalan és az idősebb, korombeli pasik is. Már több olyan történetet is olvastam, hogy heterók kipróbálták kíváncsiságból az orálszexet és egyesek azt írták, hogy jobb volt, mint egy csajjal, mert a fiúk ismerik egymás testét.
Egyenlőre mindenféleképpen csajjal kell összejönnöm, mert nem szeretnék meleggé válni. Sajnos ilyen történetek is akadnak bőven, igyekszem okulni belőlük.

Csak kérdéses, hogy mikorra érkezik az a normális csaj, akit keresek és elfogad.
Most levelezgetek 2 lánnyal a tartós kapcsolat keresőről, de már itt is gondok vannak. Az egyik csak 22.-e után ér rá találkozni, ami eléggé fura. Nem igaz, hogy nincs egy szabad vagy fél órája sem. A másiknál pedig kiderült, hogy nem is budapesti, pedig a profilján azt írta. Csak itt tanul, de most viszont jön a nyár, szóval csak egy újabb zsákutca. :(
válasz | 2011-06-05 | 22:37
Még barátokat is neten kerestél? :S
Érdemes lenne kicsit elszakadni a cyber világtól és "normális" módon ismerkedni. Munkatársak, szomszédok, bárkik....az ember sok másik emberrel érintkezik, akaratlanul is szóba elegyednek, beszélgetnek. Az, h ki lesz hozzád közelebb álló, idővel úgyis kiderül.
Én azt látom, h semmiféle emberi kapcsot nem nagyon tudsz kialakítani a való életben...szerintem erre kéne rámenned...és lehet, h akkor lennének barátaid és párkapcsolatod is.

Az, h fiúval akarod kipróbálni, elég érdekes. A fiúk vonzanak, tetszenek? Biszex hajlamod van? Ha ezekre nem a válasz, akkor h gondoltad, h heteroként pasival fogsz szexelni? Ha nem érdekel, nem vonz, nem izgat fel, csak magadra erőszakolod és talán még ártasz is magadnak. :S
válasz | 2011-06-05 | 22:32
"Én ilyen nővel nem bújok ágyba teszt nélkül. Milyen dolog az is, hogy nem mondja el a keresztnevét, még a találkozón sem. Bezzeg azt elárulta, hogy van valamiféle szeretője. "

Eleve azon is csodálkozom, h egy olyan nővel akarsz találkozni, aki még a nevét sem árulja el.

A másik, h attól, h szexpartnert keresel, nem feltétlen kell a k*rváknál leragadni. Lehet "értelmes" szexpartnert is találni, aki nem minden farokra ugrik rá, titkolózik és egyszerre is több pasival dug.
válasz | 2011-06-04 | 19:08
Ez csak szexkapcsolat lett volna. Azért kértem tesztet, mert mesélte azt is, hogy voltak védekezés nélküli kalandjai is, sodródó személyiség. A keresztnevét sem mondta el és az egyik füle be volt dugulva és a napfény elől is menekült.
Kicsit olvasgattam és a HIV betegeknél is vannak ezek a tünetek.

Én ilyen nővel nem bújok ágyba teszt nélkül. Milyen dolog az is, hogy nem mondja el a keresztnevét, még a találkozón sem. Bezzeg azt elárulta, hogy van valamiféle szeretője.

Már olvastam olyan történetet, hogy egy szűz lány addig nem volt hajlandó lefeküdni a barátjával míg nem csinált neki teszteket.
Már egyre több párnál természetes, hogy tesztet csinálnak az alakuló kapcsolatuk elején. Mindössze tíz perc egy ilyen teszt és aztán mindketten nyugodtak lehetnek.

Sokan nem is gondolkodnak, hogy bármit el lehet kapni és akár az életükbe is kerülhet. Az óvszer nem nyújt 100%-os védelmet, az orálszexnél pedig nagyon kevesen használnak. Van is egy mondás: "Aki kesztyű nélkül nyúl a darázsfészekbe, azt előbb-utóbb megcsípik a darazsak!"
válasz | 2011-06-04 | 16:53
hát tudod...ha egy pasi azzal állítana elém, hogy addig nem fekszik le velem, amíg nincs HIV teszt...hát elküldeném tovább keresgélni...ez azért nem egy normális indítása a kapcsolatnak szerintem
válasz | 2011-06-04 | 10:24
Sajnos végül nem válaszolt a csaj. Nem mindenkitől kérnék HIV tesztet, de tőle igen, mert még a keresztnevét sem árulta el és a nap elől menekült és az egyik füle be is volt dugulva. Nagyon fura volt, még ilyen csajjal nem találkoztam. Azt mondta a találkozón, hogy csak a szűzességem miatt lenne velem és hogy segítsen, de a kémia nem működik nála az esetemben.

Visszaregisztráltam a tartósra, de sajnos ez is egy nagy kudarc, mert csak 1-2 választ kaptam és abszolút, nem az ideáljaim. Már az IWIW-en is próbálkozom. Néha annyira helyes csajokat is meglátok, aztán reménykedem, hogy majd válaszolnak, de sajnos nem.
Úgy látszik ez a nyaram is magányosan fog telni és a végén már alólról fogom szagolni az Ibolyát. :(

Már azon is gondolkodom, hogy inkább keresek egy fiút és kipróbálom vele. 3-4 évvel ezelőtt barátkoztam fiúkkal, de csak szabadidő partnert szerettem volna találni és a szexre nem is gondoltam eleinte. Viszont, ha lett volna egy szimpatikus szűz srác, akkor kipróbáltam volna vele, de csupa hazudozó kiéhezett szexfüggők írtak. Aztán láttam több meleg történetet is akik fiúval kezdték és melegek lettek, ezért inkább hagytam az egészet.
 
válasz | 2011-05-24 | 22:12
Taliztunk ma, elképzelhető, hogy összejövünk, viszont HIV stb. teszt nélkül nem vagyok benne.
Ezt még nem említettem neki, de majd megírom. Ingyenes és anonim és 10 perc alatt kész.
Most éreztem igazán azt, hogy hivatásossal nem lenne jó összejönni és valóban egy barátnővel lenne a legjobb.
A szex szerintem nagyon megrontja az embereket. :(

Ha valakit érdekel még a cím akkor itt van:

"Budapest V., Henszlmann Imre utca 7. Fsz. 1/a. tel.:06-1-789-8867 (A kapuban az Alapítvány csengőt nyomd) Minden hónap első csütörtökén 17.00 - 20.00 között tartanak nyitva. Gyorstesztet használnak. Ez 6 hetes ablakperiódussal számol - tehát azt tudod meg, hogy a teszt készítését megelőzően 6 héttel szifilisszel, HIV-vel fertőződtél, vagy sem. A szűrés anonim módon történik, személyes, négyszemközti tanácsadással. Az eredmény 10 perc alatt kész, akár meg is várható!"
 
válasz | 2011-05-23 | 11:14
Az új kis barátnője egy rendkívül tapasztalt jártas tanácsadó, aki majd, nem háromszor fogja őt elélveztetni elsőre, ami később nem okoz korai magömlést és merevedési problémákat.
Nincs szüksége tanácsadásra, mert ugyan azoknak a válófélben lévő 30-40-es éveit élő férfiak mintáját követi, mivel nem is akar más mintát megismerni.
Majd lesz, ahogy lesz. Mindenki ezt csinálja és nem sokkal később gondok vannak.
válasz | 2011-05-23 | 10:12
"Te csak menj szakemberhez a szüzességed elvesztésére, más választásod nincs "

Ő pedig hogy hogy nem ismer is egy ilyen szakembert... Kicsi a világ! :-DDD
 
válasz | 2011-05-23 | 09:39
Én a "hókusz-pókuszokban" nem hiszek, de a szex gyógyító erejében igen, mert ez tudományos tény, persze csak, ha jól sikerül az első.

Nem kell szakemberhez mennem, mert holnap talizom egy lánnyal és ha bejövünk egymásnak, akkor másnap össze is jövünk.
válasz | 2011-05-22 | 22:14
Te csak menj szakemberhez a szüzességed elvesztésére, más választásod nincs :))).

Menj te csak máshová akihez csak akarsz, én személy szerint nem foglalkozom veled, pedig még kineziológus is vagyok (9 tanfolyamos, ami oktatói szint), méghozzá a legjobbak közül való, mert nagyon tág az univerzumról alkotott képem, nincs korlátom, tehát a dadogás úgy kapom el, hogy nyekkent volna. Fél áron és csak egyszer kellett volna jönnöd.
A 2 órás oldás után 30 perces szemállás programozás, amiben minden idegi kapcsolatba bemantrázod a pozitív érzést, az én pácienseimnek nem kell hónapokig hozzám járniuk, a kezelésem után még 2 hét mantra és remélhetőleg szépen kikopott volna belőled a negatív mantra, ami okozza a dadogást.

A Krisnásokhoz jártam 2 évig karitatív kineziológia oldásokat végezni, mellette szintén karitatív az Újpesti klubba.
Nálam nincs menekvés, minden negatív mantrát elkapok, ami blokkolja az életét az embereknek.
válasz | 2011-05-22 | 18:41
Már nem húztam a levelezgetést, de ha a találkozó előtt elmondom a dadogást, akkor már találkozó sem lesz.
Ha az életben derül ki, akkor pedig mindkettőnket kellemetlen helyzetbe hozom. Már csináltam tavaly ősszel ilyent, mikor nagyon tetszett és nem tudtam elmondani, aztán elhívtam bringázni és félúton otthagyott. :( Azóta nem keresek már a tartós kapcs. keresőn. Sajnos nagyon izgulok aztán a beszédemre kihat. A 2. randin már biztosan jobb lenne a helyzet, de nem lett. Ez ilyen "malomkerék" helyzet.

Éppen ezért is gondolom a szexpartnerkeresőt megoldásnak, ha nem leszek már szűz, akkor talán le fognak dölni a gátak és még talán a dadogás is megszűnik.
Én más utat nem tudok már. Talán össze fog jönni.

Tantratanárnő: És mennyibe kerül? Ingyen van?
Nekem, ha nem jön össze azzal a csajjal én lehet, hogy az alábbi nőt fogom választani. Ő szexuálpszichiáter is egyben, csak az a gond, hogy nem tetszik külsőre. blackcatmasszazs.hu

A leveledre válaszolva, pedig nem hinném, hogy lelohad attól, ha nem maszturbálok úgy. Ha egy szép meztelen lány ül velem szemben és megérint stb.. akkor nem fog lelohadni. Az idegeskedés/ gátlások miatt lehet inkább gond ott meg a maszturbálás gyakorlása sem segít.
válasz | 2011-05-22 | 17:01
Én szeretem a szűz fiúkat, a másfél óra elméletben és a másfél óra gyakorlatban minden fortélyra megtanítom őket. Nem lesz gondjuk az új kapcsolatokkal, sőt felhívom a figyelmüket, hogy milyen belső paraméterek szerint válasszanak párt.
 
válasz | 2011-05-22 | 16:56
"A szexpartnerkeresőn inkább elriasztja a csajokat a szűzesség. "

Ha azért belegondolsz, ilyen helyre olyanok regisztrálnak, akik tudják, mit is akarnak. Mármint nem gyakorolni, tanítani, hanem élvezkedni. Nem azt mondom, h egy tapasztalatlannal nem élvezetes a szex, távol álljon tőlem. De megértheted, h egy szexpartnerkeresőn inkább azoknak van előnye, akik tapasztaltak.
Társkeresőn már szerintem nem szelektálnának annyira, hiszen ott mégsem a szex a legeslegfontosabb téma. Bár sok ember oda is csak a szex miatt regisztrál.

Szerintem mégiscsak élőben kéne ismerkedned. Mert személyesen sokkal több minden átjön a másikról, mint puszta karakterekből. Írásban lehet valaki nagyon jó, mert mondjuk leplezni akar valamit, de élőben lehet,h azonnal kibújik a szög a zsákból, h mégsem úgy van az, ahogy mondta. Azt pedig végképp nem javaslom, h valakivel sokáig ilyen módon ismerkedj. Ha mindenáron neten ismerkedsz is, minél hamarabb találkozzatok, mert egy írásba sok mindent beleképzel az ember, felruházza a másikat olyan tulajdonságokkal, amik ott sincsenek.
válasz | 2011-05-22 | 10:03
A nővérem nem csak csalódott, hanem átverték. Szerintem nem árt az óvatosság! Én is sokat csalódtam abból a szempontból, hogy a dadogás miatt otthagytak, de míg nem tudtak róla addig tetszettem…. Már a szavaknak nem is tudok hinni, tetteinkkel kell bizonyítani, ha igazán tetszik valaki! A szem pedig a lélek tükre azt is figyelni kell!

Azért is gondolhatta, hogy kamuzós vagyok és más képei, mert fiatalabbnak szoktak nézni a koromnál (20-23 évesnek). Sokaknak eléggé hihetetlen ez.
Elég beképzelt volt egyébként is és nagyon kevés normális csaj van a szexpartnerkeresőkön, még éppen ő javasolta azt, hogy mondjam inkább azt, hogy vallási okokból vagyok szűz. Hát én nem írok ilyen hülyeséget senkinek.
Már olvastam olyanról, hogy egy 26 éves srác a kamu szűzességével próbált találni, de lebukott hamar.
A szexpartnerkeresőn inkább elriasztja a csajokat a szűzesség. Sokan azt gondolják, hogy egy szűz fiúval nem lehet jó a szex, pedig már erről is olvastam történetet, hogy a csaj nem panaszkodott sőt még jó is volt és szenvedélyesebbek a szűzek.

Tantratanárnő: Nem vagyok kifogásbajnok, én már a tettek mezejére akarok lépni és nem maszturbálni és fantáziálni a csajokról.
A jövőhéten talán össze is jön és remélem nem lesz gond.
Válaszolok a levélre is.
válasz | 2011-05-21 | 18:59
Kifogás bajnok vagy.
válasz | 2011-05-21 | 17:49
"A nővéremet nagyon átverték régebben, valószínűleg ezért vagyok óvatos. "

Sokan koppannak hatalmasat. Én is nagyot csalódtam egy régi hosszú kapcsolatomban és mégis most hihetetlen boldog vagyok Párommal :)

"Már az egyik csaj azt is írta, hogy kamuzós vagyok és szerinte így csajozom és elloptam egy rendes srác képeit. :( Ez eléggé rosszul esett. :( "

Valahol "jogos", igaz bántó. De manapság nagyon sok a kamus neten. Hol itt hazudnak, hol ott, csak h minél könnyebben fektessék le a csajokat.
Az amúgy valóban ritkaság, h valaki a te korodban szűz, de hát szerintem ilyesmit senki sem állítana csak úgy merő poénból.
válasz | 2011-05-21 | 10:06
Ani: Igen, a pasik undorodtak meg a szextől, prostikkal voltak együtt. Néhány prosti elég undorítóan néz ki, szóval nem csoda. Én otthagynám őket, ha élőben nem tetszik és érzem, hogy nem barátnő feeling-es.

Anthico: Már több lányt el tudtam volna képzelni a barátnőmnek, de nekik a dadogás probléma volt. A nővéremet nagyon átverték régebben, valószínűleg ezért vagyok óvatos.

Gergő199: Ha 30 évesen szűz lennél, már te sem így gondolkodnál. Régebben még én is úgy gondolkodtam, hogy szerelem és aztán a többi. Ezt csak az tudja megérteni aki átéli.
Kár, hogy nincs érzésátvivő gondolati szerkezet. Lehet, hogy sokan még 1 percig sem bírnák.

Tantratanárnő: Nem olyan könnyű dadogós lányokat találni, no meg a dadogós lányok sem szeretik a depressziós szűz fiúkat.
1-2 órát maszturbálni? Az szerintem nagyon sok. Addig nem is bírnám erővel sem és teljesen kidörzsölődne a "kukac".
Már megnéztem a honlapod, végülis a Multiorgazmusos férfi című könyvben is hasonló van írva a maszturbálás résznél.

Most elképzelhető, hogy végre összejön egy intelligens, normális csajjal. Nem hivatásos! Talán még tartós kapcs. is kialakul, de itt is őszinte volt. Ezt kedvelem benne, hogy őszintén meg lehet beszélni vele mindent, de még mindig alig akarja elhinni, hogy szűz vagyok. Már az egyik csaj azt is írta, hogy kamuzós vagyok és szerinte így csajozom és elloptam egy rendes srác képeit. :( Ez eléggé rosszul esett. :(
A jövőhéten lesz a találkozó, ha nem gondolja meg magát. Remélem végre összejön és jól sikerül és kijutok a "gödörből".
válasz | 2011-05-21 | 02:08
Kedves RS!
A szüzesség elvesztésénél inkább a dadogásod a legnagyobb önbizalom hiány forrás.
Miért nem ismerkedsz meg egy dadogós lánnyal, indulásképpen, jobb , mint egy örömlány, aki figyeli az időt és nincs bensőséges intimitás.
Csináld baráti alapon, a szerelmi érzésedet akkor nyisd meg, amikor biztos vagy benne, hogy kölcsönös a szeretet.
Az egy-két órás maszturbálást rendes óvszerrel légyszíves gyakorold, a hímvessződnek végig ki kell tartania lelohadás nélkül.
A honlapomon a maszturbálási szabályokat megtalálod.
válasz | 2011-05-20 | 21:24
A mai fiatalokat nem érdekli, hogy olyan ember vegye el a szüzességét akit igazán szeret, hanem az elsö akivel ugy gondolja ,hogy milyen jó lesz és majd csak késöbb jön rá mit is hibázott.Szerintem valamilyen szinten a szülök hibálya. Én igy látom , én csak azzal feküdtem le akit igazán szeretek és éreztem hogy vele akarom elveszteni a szüzességem. Sajnos ma már nem vagyunk eggyüt de sokszor eszembe jutt
 
válasz | 2011-05-20 | 13:37
"de ha esetleg az egyiknek sikerülne átvernie és beleszeretnék, akkor biztosan nagyon összetörne és sosem felejteném el, mert a szűzességem elvesztése hozzá kapcsolódna. "

Ennyi erővel állandóan retteghetne az ember. Nincs olyan időszak, amikor nem érintené az embert nagyon rosszul egy csalódás. Nagyon kevés ember nem él át ilyesmit. Persze nem kellemes, de ha folyton attól rettegünk, h mi fog rosszul végződni, semmibe se vágunk bele, akkor csak húzzuk az időt és telnek az évek, elúszna a lehetőségek.
Nem azt mondom, h gyerünk, vágj bele, csak azt , h ne gondolkodj ennyire előre, h "mi lesz, ha csalódok?", "mi lesz, ha átver?". Pontosan emiatt senkihez se tudsz közel kerülni és ezért nem is komoly kapcsolatot keresel, hanem alkalmi kapcsolatokat. Tudatosan zárod ki a "zavaró körülményeket" és pontosan ezért kerül el a szerelem, mert esélyt sem adsz rá.

A kalandozgatásokról inkább nem mondok semmit....sok ember használja kifogásképp, könnyebb ezt mondani, mint azt, h már nem szereti a párját.

Az Igaziról: ez nem valami skálán elért pontszám. Hogy az előző csaj 80-at kapott, a mostani 90-et és ezért a mostani közelebb van az Igazihoz. Ezt egyszerűen érzed. Érzed azt, h mennyire szereted, h vele szeretnéd leélni az életed, h nélküle nem lenne teljes minden. Ehhez nem kell viszonyítási alap. Ha valaki átver, kihasznál, megbánt, megcsal, az egyértelműen nem az igazi, mert ugye hiába érzed azt, amit, ő nem viszonozza.
válasz | 2011-05-20 | 13:24
"Viszont sajnos vannak negatív történetek is, hogy megundorodtak a szextől. :("

A pasik??? : )
válasz | 2011-05-20 | 11:30
Sokáig úgy gondoltam, hogy majd szerelem és szex és meg sem fordult a fejemben, hogy a szexpartnerkeresőn keresgéljek, pláne egy prosti.
Viszont a tartós kapcs. kereső egy csomó kudarcélményt hozott, ami az önbizalmamat is alaposan megcsapolta. Csak addig tetszettem és érdeklődtek irántam, míg nem tudtak a beszédhibámról (dadogás). A helyes csajok mind otthagytak, akikkel tartós kapcsolatot el tudtam volna képzelni.
Egy csomó szélhámos csajjal is összefutottam, akiknek barátja, sőt még férjük is volt. Szerencsére azért jó emberismerő vagyok, no meg használom az IWIW-et erre a célra, de ha esetleg az egyiknek sikerülne átvernie és beleszeretnék, akkor biztosan nagyon összetörne és sosem felejteném el, mert a szűzességem elvesztése hozzá kapcsolódna.

Azt pedig honnan tudhatnám, hogy Ő az igazi, mikor nincs viszonyítási alapom? Ez csak valamiféle "szárnypróbálgatás" lenne, amit 15-18 évesen kellett volna.
Vajon mikor jön a szerelem? Már sajnos nem vagyok fiatal, hogy a szerelemre várjak és a hormonok is eléggé hatnak rám. A szűzesség is nagyon zavar.

A legtöbb csaj úgy gondolja, hogy egy szűz srác még kalandozgatni akar és nem jönnek össze vele. Szerintem sok válás/ megcsalás is ezért következik be, mert nem kalandozgattak. Valószínűleg egy idő után bennem is felmerülne, hogy vajon milyen lehet mással?
Egyenlőre próbálkozom a szexpartnerkeresőn, talán akad egy normális/ megbízható/helyes lány.

Tantratanárnő:
Már gyakoroltam 1-2 évvel ezelőtt az óvszeres maszturbálást, összehajtogattam egy törölközőt, a közepébe beletettem egy légbuborékos zacskót és szappant használtam síkosítónak, a nőt meg elképzeltem.
válasz | 2011-05-20 | 09:33
"Az óvszeres maszturbálást is gyakorold, hogy ne érjen stresszként, ha rá kell húznod."
Kitűnő javaslat!
 
válasz | 2011-05-20 | 09:02
Olyan szempontból biztosan hasznos, h meglépi azt a lépést, h együtt van valakivel. Mert hát előtte izgult, aggódott, mi lesz, ha....
De az, h "túlesik a beavatáson", sok mindent befolyásol az élmény. Van aki szerencsés, és olyan prostit fog ki, aki semmilyen rossz érzést nem kelt benne, aki jó színész és mosolyogva távozik. De ha az átélt élmény nem a legjobb, még nagyobb gát alakulhat ki benne.
Én -ha férfi volnék- sose mennék hivatásoshoz. Lehet, h szűz és tapasztalatlan egy férfi, de szerintem mindenképp egy valós élményt kellene átélnie. Egy barátnővel, aki tudja, h még tapasztalatlan, aki pontosan emiatt tudja, h nem biztos, h egy lepedőakrobata lesz az első alkalom után. Akivel az együttlétek során összecsiszolódik. Szerintem ez mindenképp nagyobb és pozitívabb élmény, mint egyszer túl lenni az egészen egy prostival.
válasz | 2011-05-19 | 23:58
Hogy egy kicsit megjöjjön az önbizalmad, ahhoz én a helyedben gyakorolnám a maszturbálást olyan formában, annyi ideig elnyújtva és olyan ütemben, ahogyan szeretném , ha megvalósulna a szeretkezés, koreografáld le. Az érintés minősége olyan legyen, mint egy lágy punci. Egy finom lelkületű hölggyel finoman, körültekintően kell bánni és lassan, ne kapkodj, szeretjük minden pillanatát kiélvezni az együttlétnek. Az óvszeres maszturbálást is gyakorold, hogy ne érjen stresszként, ha rá kell húznod.
válasz | 2011-05-19 | 21:44
Igazad van, de több olyan történetet is olvastam, hogy prostival volt együtt először és sokat segített rajta és jó volt neki.
Megszüntek az önértékelési problémái és onnantól kezdve bátrabban kezdeményezett és 1 éven belül tartós kapcsolata lett.
Viszont sajnos vannak negatív történetek is, hogy megundorodtak a szextől. :(
válasz | 2011-05-19 | 13:02
Ha belegondolunk, h egy férfi fizet egy prostinak, akkor akármennyibe is kerül, az a nő max eljátszani fogja, h mennyire jó is neki. Rosszabb esetben még igyekszik is, h minél hamarabb túl legyen ezen a kuncsafton is. Na, ilyenkor ez mennyire eshet jól a férfinak? Főleg, ha első alkalom.
Jó, van már olyan, h barátnő feelinget fizeti meg valaki, meg h odafigyel, de annak a nőnek az a pasi akkor is csak egy fizetős vendég. Ugyanúgy nem igazi, amit átél. Azért észre lehet venni, ha egy nő szívét-lelkét beleadja egy aktusba, vagy ennek a látszatát akarja minden erejével kelteni.
válasz | 2011-05-18 | 08:46
Olvastam már több történetet is, vannak negatívak és pozitívak is. Éppen nemrég írta le egy srác a történetét, aki hivatásoshoz ment, de megbánta, mert nem volt jó neki.

Valószínűleg velem is ez lenne, mert nagyon gátlásos vagyok és nem is vonzódom a hivatásos hölgyekhez. :(
Viszont, ha jó lenne, akkor talán még a dadogáson is segítene a szex és több önbizalmam is lenne.

Szerintem nem a maszturbálás a csökkent potencia stb. oka az első alkalomnál, hanem inkább a sok aggodalom, idegeskedés, az első alkalomtól való félelelem.

Én úgy érzem, hogy kell némi bizalom, akivel majd összejövök, mert egy vad idegennel nem lenne jó.

Júni elejéig keresgélek még a szexpartnerkeresőn, ha addig nem jön össze, akkor kénytelen leszek lépni vagy a tartós kapcsolat kereső felé vagy egy hivatásos felé.
válasz | 2011-05-18 | 00:09
Mindenki könyveket ajánl, itt senkinek nincs saját, konkrét élménye?
A szüzek egy kicsit esetlenebbek, de nem véletlenül szoktak idősebb hölgyekhez fordulni első alkalommal, akik remélhetően kicsit finomabbak, körültekintőbbek és tudják, hogy nem a durranások mennyisége (száma), hanem az az élvezetek elnyújtása a legfőbb sikerélmény egy ifjú titán számára.
Nem ritka a fiatal fiúk potencia csökkent állapota, a pornófilmes maszturbálástól.
válasz | 2011-05-16 | 19:56
A szűzeknél nem meglepő, ha vannak problémák, hisz nyilván az elsőnél mindenki jobban izgul, aggodalmaskodik stb…
Bennem is vannak aggodalmak, de bízom benne, hogy minden rendben lesz majd ha eljön az ideje.

Találtam útmutatót lányoknak szűz fiúkhoz. :) http://szexiskola.hu/szuz_fiu_lanyoknak

A Multiorgazmusos férfi című könyvben pedig sok hasznos dolgot lehet olvasni.
Ha érdekel valakit le lehet tölteni. A google keresőben írjátok be, hogy "multorgazmusos férfi pdf"

Multiorgazmusos pár című könyv is van. Ezt is letöltöm, nem árt, ha okosodom. :)
válasz | 2011-05-15 | 12:17
Voltam már többször szűz férfival, de a szüzesség kérdése nem biztosítja a megfelelő hímvessző paramétereket, általában már kisebb-nagyobb potenciavesztés és korai magömlés vagy libidó probléma tapasztalható.

Javasolnám a honlapomon olvasható , jól nyomonkövethető maszturbálási szabályok betartásával, pontosan ki tudod mérni, hogy milyen kitartás, potencia és reakció szinten vagy.

Akik szüzek először próbálják a szeretkezés érzését lekoreografálni, ne az orgazmusra koncentráljanak, hanem hogy az érzést az ágyékukban hogyan tudják vezetni.

Maszturbálás szabályai!
 
válasz | 2011-05-12 | 11:59
Hát ez az ! :-))))
válasz | 2011-05-12 | 11:58
Ne álmodozz.., ébredj fel..., egyébként is, biztosan "megesne rajta a szíved".
válasz | 2011-05-11 | 08:03
Én még sosem voltam szűz lannyal. Lehet, hogy ha jajgatna, vagy fájna csak neki, megesne rajta szívem és csődöt mondanék. :-))) Azért mostanában kacérkodom a gondolattal, hogy betanítok egy lányt és bevezetem őt a taosta szex mélységeibe is. Ha valaki maradandot akar alkotni, akkor még is jobb szűz lapra írnia... Ő lehetne a társam a munkámban... Hou ébredj, bilibe lóg a kezed!!! :-DDDDDDDDDDDD
válasz | 2011-05-10 | 17:34
"Kicsikém, azért puha, hogy ne fájjon!" :-DDDDD
válasz | 2011-05-10 | 17:33
Nah ez gáz...:_(((
válasz | 2011-05-05 | 23:02
Sziasztok Csajok!

Esetleg nincs olyan budapesti itt, aki szexpartnert keresne?
Már azon gondolkodom, hogy elmegyek egy prostituálthoz, csak hát attól tartok, hogy nem lenne jó vele, mert nem rajongom értük, sőt eléggé visszataszítóak és veszélyes is velük, mert bármit el lehet kapni.
Az óvszer nem nyújt 100%-os védelmet és olvastam a hirdetéseiket, hogy még olyanba is benne vannak, hogy a szájukba élvezzenek. Nem félnek ezek a betegségektől? Az ínyen általában mindig van felszíni sérülés az étkezések miatt vagy a fogmosás miatt. Azok a pasik sem normálisak, akik megnyalogatják nekik, mert a hüvelyváladéktól is akár még a HIV betegséget is el lehet kapni. A csajokhoz is árulnak kendőt és úgy lehet nyalakodni vagy félbevágott, elején levágott óvszert ráteríteni.
Azon viszont nagyon meglepődtem, hogy Nem minden prosti fogad szűzeket.

A másik lehetőség amire még gondoltam, hogy szexmasszőrhöz megyek. Vajon mennyibe kerülhet?
Így végülis csak félig-meddig veszítem el a szűzességem, de valószínűleg már ez is segítene.

Nyáron már normális életet szeretnék élni, mert ez sajnos így nem az! Egyre pocsékabbul vagyok.
Már az orálszexhez való óvszeremnek lejárt a szavatossága. :( Gyorsan telik az idő és elszáguld mellettem az élet...... :(

Egy ideig keresgélek még a szexpartnerkeresőn és, ha nem jön össze, akkor felkeresek egy szexmasszőrt, ha nem túl drága.
Tartós kapcsolat keresőn nem keresgélek már, mert úgy sem jön össze semmi, no meg, ha találok valakit lehet, hogy 1-2 hónap múlva felmerülne bennem, hogy vajon milyen lehet mással.

Egyébként benne vagyok Nem komoly szexben is, tehát csak kölcsönös símogatás, maszírozás, orálszex.....
 
válasz | 2011-04-20 | 09:53
Előttem jól kifejtették a dolgokat..
Szerintem a lány ha huzamosabb ideig él rendes nemi életet akkor ott már nincs olyan hártya ami késöbb átszakadhatna..
Vagy nagyon rugalmas.. vagy neki nem vérzős.. esetleg régebben egy vadabb maszti során feldugott valamit amivel átszakitotta..stb..

Maximum akkor tudnám elképzelni ha a pasijának eléggé kicsi a mérete (10-12cm) és mivel a csajnak ő az első elhiteti hogy ez a normális..azt a késöbbi kapcsolatában rádöbben hogy eddig csak szöszmötölés volt benne...:DD
válasz | 2011-04-17 | 17:45
Köszi,
megvitatjuk :)
válasz | 2011-04-15 | 17:13
Szia!

Biztosan nem én fogom adni a legokosabb választ, mert még szűz vagyok és fiú, de végülis sok mindent olvastam a lányokról és a szűzességről és láttam képeket is, ezért gondoltam válaszolok.

Szerintem kicsi az esélye, hogy az új partnerrel be fog következni a szűzhártya felszakadása és a vérzés, mert már lehet, hogy jóval a szűzessége elvesztése előtt felszakadt.
Pl., ha: -használt már felhelyezhető tisztasági betétet, -maszturbálás, -sportolásnál, pl. lovaglásnál is sérülhet vagy bringázásnál is stb..

Olyanról is olvastam, hogy egyáltalán nem szakad át, mert annyira rugalmas és ezért csak tágul és nyúlik.

Még az is lehet, hogy vérzett az első alkalommal, de annyira minimális volt, hogy elkerülte a figyelmet.

Ami szerintem talán okot adhat arra, hogy vérzik/ felszakad majd, ha az első pasinak kicsi a pénisz mérete az új pasinak pedig nagy.
válasz | 2011-04-14 | 19:34
Sziasztok!
Felmerült mostanában a társaságunkban egy kérdés, amihez elég különböző vélemények érkeztek, remélem ti mondtok valami okosat :)
A következő a helyzet: ha van egy lány, aki a szüzessége elvesztésekor nem tapasztalt deflorációs vérzést és aztán évekig élt boldogan párjával napi szinten nemi életet. A kérdés az, hogy megtörténhet-e az, hogy egy új partnerrel bekövetkezzen a szűzhártya felszakadása? A vitánk lehet inkább anatómiai jellegű :)
Várom a véleményeket :)
köszi
 
válasz | 2011-02-17 | 21:22
Igyekszem erre gondolni, amikor elkezdek ismerkedni egy lánnyal. Egyébként a nővéremnek köszönhetően (aki próbálja azt bebizonyítani, hogy hasonlítok Orlando Bloomra :D) már amúgy is el kezd oszlani a torz énképem. Régen egy undorító féregnek, egy gusztustalan állatnak tartottam magam, akinek nem szabad emberek közé mennie a rondasága miatt. Most meg egy átlagos pasinak tartom magam, aki max lehet még jó pasi a maga módján. Azóta kibékültem a külsőmmel.
 
válasz | 2011-02-17 | 14:19
A nök amúgy se a "szépségre" buknak, hanem a kisugárzásra.
Vannak bün ronda pasik ,akikért megvesznek a nök.
Ès az vagy aminek tartod magad.
válasz | 2011-02-17 | 00:34
Egyébként a netes ismerkedés az megy, de most nem csinálok semmit. Majd nyáron cselekszem. Akkor Pesten leszek. Nem akarok távkapcsolatba keveredni. Ezért itt sem a szülővárosom és annak környékéről nem próbálok barátnőt szerezni.
válasz | 2011-02-17 | 00:31
Az ivós részt már elolvastam. Egyszer úgy mentem az egyetemre, hogy előtte megittam egy üveg sört, de nem hatott, mert továbbra is izgultam.
Tovább fogom olvasni. Kíváncsi vagyok a többire. Szóval olvasom.
válasz | 2011-02-16 | 23:19
Ja és sztem menj arra a topikra ahol ki lett tárgyalva mert úgy a jó ha a tanácsokat is olvasod, amiket kapott.
válasz | 2011-02-16 | 23:15
A lényeg ugyanaz a te és a Sonny esetében...nem az a lényeg, h dadogsz e vagy sem hanem h nem mersz közelíteni...azért javasoltam h olvasd el az ő történetét, mert itt rengeteg tanácsot kapott, amit aztán később megfogadott és boldog ember lett. :)
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41