szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Szüzesség elvesztése


Új hozzászólás

Lány
válasz | 2005-01-19 | 15:43
Mr.X.: A könyvvel kapcsolatban: Te mondtad.... én csak reagáltam, hogy várom...
Kicsi mazsola elég édi lenne a könyvesboltban egy ilyen általad ajánlott könyvvel a kezében...

Az nem lenne baj, hogy Te ajánlottad, viszont témáját tekintve.....mazsoláknak a kezébe se adnak ilyet...
[983]
 
Lány
válasz | 2005-01-19 | 15:40
Mr.X.: Ok, persze, de hát orális szex.... tegyük föl, az is volt már néhány alkalommal, és akkor ne mondd, hogy nem vágynál egy igazi közösülésre????
Már csak az ösztönök miatt is, az idő nagy úr és ki lennél éhezve...stb. Akármilyen kedves, megértő, aranyos vagy, nem vesztheted el az önkontrollodat soha ha ilyen lenne a helyzet?
[982]
 
Mr. X / Merengõ
válasz | 2005-01-19 | 15:39
Előszőr nem kapcsoltam, hogy milyen könyvet :), és ezért eszembe jutott, hogy könyveket viszont ténylegesen tudok ajánlani, ha kell.

Merengő
[981]
 
Lány
válasz | 2005-01-19 | 15:38
Átnéztem a többi topicba, a méret a lényeg-es ben is van egy Lány, de ő tőlem független.

Csak azért írtam, mert láttam, hogy jártatok Ti is más topicokban és írtatok is és szegény csak1srác nevével is problémák voltak, gondoltam, hogy nem Te vagy , mert a kettőtök stílusa ég és föld.

Ezt csak azért írtam, hogy ne legyen ebből félreértés.
[980]
 
Mr. X / Merengõ
válasz | 2005-01-19 | 15:36
Szia!

Valóban! Minél többet húzzák el a mézesmadzagot, annál íncsiklandóbb a falat. Én is egyre jobban kívántam, de az eszemet ettől még nem vesztettem el és tudtam tartani a határokat. Egyébiránt erre lehet megoldás az orális szex, hogy kielégüljenek a felkorbácsolt kedélyek. :-)

Merengő
[979]
 
Lány
válasz | 2005-01-19 | 15:31
Mr.X.: Várom a könyvet.
[978]
 
Lány
válasz | 2005-01-19 | 15:30
Kedves E:

Nem erőltetem, dehogy , épp az, hogy várok,,sajnos vagy nem sajnos.

OK. Tudom, hogy itt én vagyok a mazsola. bocs.
[977]
 
Lány
válasz | 2005-01-19 | 15:26
Kedves Mr.X:

Köszönöm szépen!

A 8 ponthoz annyit, hogy ezt tudom, én sem úgy gondoltam, de az érzés sem lesz éppen ismert az egész alatt.

Volt kiszemelt, de ahogy megírtam, vannak kétségeim és talán várnom kellene.

A 7 ponthoz: Én csak arra gondoltam, hogy egy pasi a sokadik alkalom után, a sokadik vágyakozás -majdnem megtörtént, de mégse- helyzet után már elvesztheti az önkontrollját, hiszen nagyon kívánná. Nem?
Hangsúlyozni szeretném, hogy nem játszani szeretnék, de nem hinném, hogy olyan gyorsan menne ez nálam...

A 6 ponthoz: köszi!
[976]
 
Lány
válasz | 2005-01-19 | 15:17
csak1srác: a Hoppá, kimaradt egy lépéssel -kapcsolatban igazad van! Persze, hogyne lenne??!!! De az én bajom az, hogy bármilyen okos, ügyes, szép, kreatv...vagyok, ilyen helyzetben nem tudnék improvizálni, igazad van, hogy tanulni kell, csak éppen még jártam ki az iskolát ilyen téren .... Ha érted. Nincs tapasztalat...Nulla....
[975]
 
Lány
válasz | 2005-01-19 | 15:11
csak1srác: van barátom, de egyre inkább azt érzem, hogy nem ő lesz az,,,aki. A 30 éves pasit azért említettem, mert igen tapasztalt és felmerül, mint lehetőség a későbbiekre nézve. Vagy inkább ne? Nem vagyok szerelmes, ez inkább az a kategória, hogy azt szeretném, hogy ő vegye el, ha pár éven belül nem találok erre alkalmasabb embert, persze elsöprő szerelemmel.... A mostani barátommal jó, de inkább nem őt tartom az erre megfelelő embernek a saját szemszögemből. Ezt egyre erősebben érzem, de lehet, hogy csak a félelem miatt van. Inkább várok még, de őt nem tarthatom magam mellett még 1-2 évig, amíg teljesen biztos leszek magamban. Valószínűleg megbeszélem vele és elengedem, hiszen ő szex nélkül marad vagy megcsal, ha nem hagyjuk abba. Ez a két lehetőség van. A harmadik az részemről nagyon kegyetlen lenne, ha ő ennek ellenére azt mondaná, hogy mellettem marad és megvárja. Bűntudatom lenne, bár nem tettem bűnt, csak erre most nem találok jobb szót. Inkább az a megfelelő, hogy rossz érzés lenne, hogy feláldozza magát ilyen értelemben, csak azért, mert én még nem vagyok erre mégse kész.
[974]
 
E.
válasz | 2005-01-19 | 13:53
Azért milyen érdekes dolog. Most így belegondoltam, hogy hányszor volt olyan hogy csak egy gyors numerára volt időnk a barátommal. Egymásnak estünk és pikk-pakk. Petting nélkül...már a gondolattól majdnem elcsöpögtem...

Szóval Lány télleg ne izgulj. Majd ha eljön az ideje akkor úgy is megfog történni. És tudni fogod mit csinálj Mindenesetre télleg ne erőltesd azért csak hogy már ne legyél szűz.
[973]
 
E.
válasz | 2005-01-19 | 13:47
Lány!

Szerintem is nagyon ráparáztatod magad a dolgokra!
Persze én ezt könnyen mondom pár év távlatából, de egyszer én is voltam mazsola. Akkor még én sem tudtam sehogy elképzelni hogy jajj istenem majd mit fogok csinálni egy álló bránerrel...:) de mire odakerültem ösztönösen jöttek a dolgok maguktól :)) arról nem is beszélve, hogy a barátom is segített :) Tudni fogod, hogy mit csinálj. De addig felesleges izgulnod, hogy vajon mi lesz. Vérzel e vagy sem. Nekem kellemetlen volt az első. Nem fájt de nem is volt jó, vérezni pedig nagyon minimálisat véreztem épp h. csak egy folt volt. Szal nem fogsz elvérezni és nem lesz gáz.A törölköző jó megoldás szerintem is.
Nekem is volt már részem menses alatti sexben. Szerintem semmivel sem különösebb az érzés talán télleg jobban kívántam a párom gondolom a hormon változások miatt vagy mi, de semmi extra.
Szóval Drága Lány!!! Ne parázz.
[972]
 
Tündi
válasz | 2005-01-19 | 13:28
Mr. X. én voltam az orgazmus problémás hozzászóló és szívesen olvasnám a tanácsaidat!
[971]
 
Mr. X / Merengõ
válasz | 2005-01-19 | 13:00
Na, ezért majd kapsz bünti házi feladatot. :))))))

Merengő
Mr. X / Merengõ
válasz | 2005-01-19 | 12:58
Hmm. Ez pont 1 óra volt.
Komolyan, már úgy csinálom, hogy fogok egy cetlit, végigolvasom a kérdéseket és kiírom, majd sorban pontokban válaszolok.
Lehet, hogy kéne írnom egy könyvet és feltenni a netre. :-)

Merengő
[969]
 
csak1srác
válasz | 2005-01-19 | 12:57
Lány-nak:

Nem ismétlem meg Mr. X-t/Dr. Merengőt, szerintem teljesen kivesézte a témát. Ez így van, csak már lusta vagyok annyit gépelni:)
[968]
 
Mr. X / Merengõ
válasz | 2005-01-19 | 12:55
Pici kiegészítés:

10. Csemege: erre nem tudok mit mondani. Aki skalpvadász, annak lehet, hogy jól jön egy alternatív strigula, de egyébknt nem.
Egyszerűen más. Van jó és rossz oldala is.

Jó, hogy taníthatom, teljesen megbízik bennem, nincsenek rossz tapasztalatai, amiket ki kell törölni, teljesen formálható + némi lelki önkielégülés lehet, hogy én vagyok aki többet tud. :-)

A nem szűznél meg az a jó, hogy egyből mehet a dolog , esetleg látok valami újat (bár ez a szűznél is előfordulhat), nem akkora felelősség.

11. Kivel: hát lehetőleg olyannal, akivel jársz és eléggé ismered már és tuti türelmes lenne veled.
(Az ismerést nem időben, hanem inkább mélységben értem.)

12. Nem tudom kinek címezted azt, hogy a elküldés-e, hogy azt mondjuk a pasiddal beszéld meg, de asszem mindenki nevében válaszolhatom, hogy nem, csak egyszerűen ez úgyis meg kell vele beszélned, és azt hittük van egy kiszemelt, akivel talán nem mersz beszélni. De ha nincs is, akkor is át kell ezen esned vele, már csak azért is, hogy leteszteld.

Szia,
Merengő
[967]
 
Mr. X / Merengõ
válasz | 2005-01-19 | 12:39
Lány-nak:

No, akkor csapjunk bele:

1. Megállás: ha tisztázod vele, hogy nem vagy biztos magadban és Ő így is belemegy, akkor Ő vállalta azt, hogy bármikor kap egy "állj!"-t.

2. Türelmetlenség/vágyakozás: pár hónap nem sok, van akinek évekig nője sincs, másrész nem az aktus a "szex", hanem az egész folyamat. Annak minden részét élvezi az ember! :) Másrészt ha nem bírja, hát létezik az önkielégítés intézménye - hidd el, meg fogja oldani.

3. Petting - kérdezés: egyrészt mint amikor bedobnak a vízbe, automatice itt is érezni fogot mit érdemes lépni, másrészt nyugodtan rákérdezhetsz dolgokra, az nem baj - nyilván mindent tanulni kell.

4. Szavak + simogatás: na, ez tökéletes. Ha ezeket csinálod, több nem igazán kell. :) Egyébként sokszor egy-két jó szó és kedves simogatás többet ér, mint 10 mindenes szeretkezés! Nem vicc! Volt, hogy egy nővel nem is volt semmi hónapokig, de mégis sokkal jobban éreztem magam, mint egy másikkal, akivel ugyan ment az "ipar", de egyébként nem foglalkozott csak magával. Ott is hagytam...

5. Az, hogy még nem nyúltál férfihez az az a kategória, amin kár gondolkoznod: ha ott leszel úgyis megtörténik. És nyugi: ha valami kell, azt úgyis elmondják. Nyilván én is mielőtt rátértünk volna pl. az orálisra, elmondtam róla egy csomó dolgot és az elején közben is adtam egy-két tanácsot (persze nem sokat, nehogy az az érzése legyen, hogy rosszul csinálja).

6. Odatevés: Hi! Ha konkrétan tudni akarod, hogy hogy csinálom, megadhatom a címem... :)))))))
Egyébként igen, nyilván hozzáért, de nem feltétlenül a hüvely bejáratához, először csak magához az egész részhez.

7. Kívánás/1-5 cm: azért egy tapasztalt embernek, akinek nem ez a kezdet, annak van annyi önkontrollja, hogy tudja hol a határ. Nyilván tudja, hogy fájhat, így nem a heves oldalát fogja elővenni. Az később lesz. :-)

8. Fájdalom: némi félreértést láttam itt: a fájdalom nem végig jelentkezik a behatolásnál, hiszen a szűzhártya egy adott helyen van. Persze fél cm-re az adott ponttól már lehet, hogy érzi a nő, de alapvetően az említett pont egy helyen van.

9. Pasi kielégülése: hát ahogy ezt megfogalmaztad, azon marha jót röhögtem! :))) Nagyon aranyos volt , tényleg!!
Valóban létezik a probléma - kb. mióta forog a föld. :-)
Itt több dolog lehet: alapvetően, ha a pasi elment, akkor a szerszám erejét veszti és csak 10-30 perc után lesz ismét harcra képes. Viszont másodikra már rendekkel tovább bírhatja, mivel már egyszer kielégült.
Ilyenkor ha nem ütötte ki magát :), akkor folytathatja orálisan, hogy Te is elmenj.
Vagy lehet azt is, hogy először orálisan kényezteted és akkor az aktus már a "második" lesz.
Ez igazából a férfi reszortja/melója, hogy kitartó legyen.
Aztán lehet ezt fejleszteni. Egyrészt össze is fogtok szokni, és akkor ez már nem biztos, hogy gond lesz. Másrészt ha picit ott van a szeren az ipse, akkor meg tudja csinálni, hogy az orgazmus után még mindig betonkemény marad. Szóval vannak lehetőségek, csak győzzük megtanulni. ;-)

Szia,
Merengő
[966]
 
Mr. X
válasz | 2005-01-19 | 12:01
Csak1srác-nak:

Egy érdekes megjegyzésem lenne arra nézve, hogy milyen más szempontok irányítják az embereket:
Most jutott eszembe, hogy amikor csináltam, akkor nem gondoltam a vérre, meg ilyenekre (nem is számítottam sokra) és direkte nem is húztam gumit, hogy jobban érezzem hol a határ, illetve mikor nagyobb az ellenállás.

Merengő
[964]
 
csak1srác
válasz | 2005-01-18 | 22:14
Az alább már az előjáték vége akar lenni, nemsokkal a behatolás előtt.
[955]
 
csak1srác
válasz | 2005-01-18 | 22:12
Lány:
Ha néhol kicsit vulgáris leszek, az azért lesz hogy érhetőbb legyek, előre is bocs.

Asszem békés harcos írta, hogy nem jó mindent előre eltervezni, ami igen fejlett problémamegoldó készségre/képességre vall. És igaza van!
Tegyük fel, elérkezett a nagy nap, és a pettinget úgy tervezted, hogy élőször Ő "nyal ki téged", aztán Te szopogatsz egy kicsit. De Ő miután befejezte a nyalakodásd, mert már elég nedves vagy, arra kér, hogy hogy csak kézzel simogasd a fütyköst miközben fölötted van fekvőtámaszban. Hoppá, kimaradt egy lépés most mi lesz?! A srácnak már nem kell több "cumi", csak Téged akar. Te is eléggé fel vagy izgulva, de mégis bestesszelsz, mert nem így tervezted el.
Remélem mostmár érted, miért nem kell mindent részletről részletre megtervezni. Meg kell tanulnod improvizálni!
[954]
 
csak1srác
válasz | 2005-01-18 | 21:55
Lány:

Mi az hogy a legtöbb pasinak felcsillan a szeme, azt hittem van barátod. Jó dolog, hogy rászántad magad, meg érdeklődsz, de csak azért lefeküdni bárkivel, hogy elmondhasd a barátnőidnek már nem vagyok szűz, ez elég nagy felelőtlenség. Sajnálom ha megbántottalak, ez a legőszintébb véleményem.
Ha mégis van barátod, és szeret, meg fog érteni, meg kell hogy értsen. Szerintem olyan apróságokon akadsz fenn, ami miatt felesleges aggódni. 1-2 centi ugyanúgy fog fájni mint 10-15 az elején. És ez a fájdalom semmiség a szülési fájásokhoz képes, meg persze az tovább is tart. Jobban szeretik a pasik a szűz csajokat, mint a nem szűzeket?
Embere válogatja. Említettél egy 30-as pasit. Nyilván nem tetted volna, ha nem lenne számodra fontos. "Csak" le akarsz vele feküdni, vagy tényleg szereted? Vagy csak azt szernéd, hogy Ő vegye el? Tudom nem rám tartozik, de ha ezeket a dolgokat elmondanád/leírnád Nekünk, könnyebben tudnák tanácsot adni, de ez nem biztos.
[953]
 
békés harcos
válasz | 2005-01-18 | 19:15
Ja és tényleg,MEME:
Ha konkrét véleményre vagy kíváncsi,akkor én is a csupaszra szavazok,de hadd meséljek ezzel kapcsolatban egy'élményt':)Ugye nekem is szokta bökni a csőrömet,hogyha mondjuk a barátnőm bevállalná értem,hogy csupaszra borotválná, annak ellenére,hogy nem az lenne számára a megszokott,akkor már én is szembesüljek vele, hogy milyen érzés.Mégiscsak értem tenné,és amugyis egy bevállalos csávó vagyok:)(gondoltam magamban)!Ígyhát egyiknap leborotválkoztam én is tök csupaszra,hu-hú,azt ne tudja meg aki még nem próbálta:)Hát az elkövetkező pár napban majd besz@rtam!:)Szúrt,égett,csípett, viszketett,minden bajom volt!Szóval,ha ennyi kínnal jár az egész...,max ilyen hajnyírógéppel 3mm-re,ha ilyen lehetséges vagy nemtudom:)

-végigröhögte az egészet-
[948]
 
Mr. X / Merengõ
válasz | 2005-01-18 | 18:53
Sziasztok!

Holnap elég rázós napom lesz, ezért most nem válaszolok, de holnap délután már igen.

És addig is: semmiképpen se marjátok egymást és bíráljátok egymás véleményét, mert mindenkinek más a fontos és mindenki lelkecskéjének más tesz jót!
Ez a fórum úgy az igazi, hogyha mindenki az igényeinek megfelelő választ megkaphatja anélkül, hogy valaki lehülyézné! Kérlek ehhez tartsátok magatokat!

Üdv.:
Merengő
[946]
 
békés harcos
válasz | 2005-01-18 | 18:38
Szia!Én csak Jacquelin védelmében szeretnék először is szólni pár szót.Ő egyáltalán nem arra célzott,hogy rossz lenne a tapasztalatgyűjtés, már amennyire csak lehet,hanem inkább arra,hogy tényleg nem jó mindent részretről részletre eltervezni.Gondolj csak az első csókodra...,azelőtt is be voltál zsongva,nem tudtad mit kell és hogyan,de amikor megtörtént,rájöttél,hogy felesleges volt annyi fáradtságot és aggodalmat belefektetned.(Tudom,hiszen így voltam én is fiú létemre:),ez most már murisan hangzik...,na szóval mikor arra került a dolog,hogy már le is feküdhettünk volna a lány azt nem hitte el,hogy még nem voltam lánnyal,pedig csak akkor csókolóztam először...,ez nem tudom,hogy jött ide,csak jó vele büszkélkedni:)))
Hadd folytassam.Mondjuk persze,elhiszem,hogy a sex egy kicsit más,de ezeknek a félelmeinknek az alapja is az ismeretlenségből adódik.
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy ne kérdezz,csak nyugodtan,ha tudnék elhiheted én is segítenék,csak konkrétan az aktusban még nekem sincs tapasztalatom,hanem inkább azt, hogy ne félj!Egy kis izgalom természetes,de a túlzott félelem senkinek sem jó,legfőkébben Neked nem!
A komolyabb dolgokra hagyom Mr. X és csak1srác gondolatait,akik itt "az eszet osztják":)

Mr. X:
Köszi a tanácsot!Csak1sráccal éjjel-nappal flörtölni fogunk!MÁRMINT NEM EGYMÁSSAL!:))
Egyébként ezt teszem én is,és hála Istennek szeretnek is a csajok,nem azzal van a baj,de most szakítottam a barátnőmmel(nem Ő az akire folyton gondolok)és újra egyre többet gondolok egy csajra,akivel régebben majdnem összejöttem,aztán mégsem,de totál belezúgtam,(azok az érzések,amiket Te csak1sráccal leírtatok a szerelemről:)),utána szép lassan mit lehet tenni,elfelejtettem,már amennyire eltudtam.Most meg újra egyre többet gondolok rá,hiába vagyok csajok körül.
Ez már betegség!:)Na de igazad van,minél többet vársz vkire...
Üdv
Jacquelin
válasz | 2005-01-18 | 18:15
lány:

A cinkikusságodon és stílusodon meglepödtem. Te hány éves vagy? Mert a stílusodól itélve 12-nél több nem lehetsz, mert ha egy kicsitt "érettebb" lennél, akkor nem így reagálnál arra amit írtam. Tudod ezt a fórumot a vélemény nyilvánításra találták ki és, hogy az emberek meg osszák a tapasztalataikat és a problémáikat a másikkal nem flegmázásra!
Ha észre vetted volna én segíteni próbáltam Neked, de úgy látszik nem azt olvastad vissza amit vártál!
Egy jó tanács:
Várj még jó pár évet a szexel amíg felnősz hozzá LELKILEG is. Mert nem elég az, hogy szőrösödik a puncid és nőt 3 cm-t a melled.
A szexhez fel kell nőni, mert nagy felelősség.
[943]
 
Lány
válasz | 2005-01-18 | 17:47
Jaquelin: Én azért szeretm tudni, hogy mi vár rám, mivel semmilyen tapasztalatom nincsen. Gondolom, Te már túl voltál a barátoddal egy-két dolgon, én még soha senkivel, semmin.
Ha zavar a részletesség, akkor kérlek, ne olvasd el a kérdéseimet, illetve a rájuk adott válaszokat. Nem akarok semmin meglepődni egyrészt...másrészt, érdekel mások véleménye és tapasztalata, főként, ha nálam idősebbek és tapasztaltabbak.

Csak kérhetek tanácsokat! Amire nem akarnak, arra nem válaszolnak, ilyen egyszerű.
[939]
 
Lány
válasz | 2005-01-18 | 17:43
Szerintem az előbb említett 30 éves pasi is belemenne, sok más pasihoz hasonlóan a fokozatosságba, hiszen tudja, hogy mi a dolgok vége, hát ezért nem megéri? Jót tenne ez nekem, ha mondjuk 19 -21 éves kormig nem találok senkit? Rájöttem, hogy ez a mostani fiú nem igazán lesz jó...

A másik: ha már egyszer elkezdjük ezt az együttalvós, simogatós, light-os pettinget, akkor ugye már nincs megállás, tehát nincs olyan, hogy meggondolom magam, vagy mégsem vagyok felkészült lelkileg, hogy tovább lépjünk??? Nem becsapni akarok senkit vagy játszani vele, de mi van, ha tényleg így érzem, és/vagy hónapokig kell az ágyon fehérneműben rostokolnom, mert félek?????
[938]
 
Jacquelin
válasz | 2005-01-18 | 17:43
Lány:
Szia! Ne haragudj, de szerintem Te túlságosan bele mész a részletekbe. Azt értem, hogy kiváncsi vagy, de szerintem az már túlzás, hogy ennyire részletesen kéred valakitől, hogy írja le milyen lesz.
Pl.: Szerintem felesleges azon izgulnod, hogy hogyan tartsd a lábadat, meg milyen pózban csináljátok. Azt úgy is érezni fogod, hogy Neked mennyire kényelmes és mikor fáj a legkevésbé.
Amúgy meg nem érdemes így részletesen eltervezned, mert ebból nem szokott jó dolog kisülni. Meg szerintem azért sem jó előre tervezgetni ennyire részletesen, mert ha fiú valamit nem úgy csinál, mint ahogy Te eltervezted akkor teljesen be fogsz pánikolni és az ilyenkor nem jó!
SZERINTEM!
Amugy még én is szűz vagyok.
Már egyszer-kétszer majdnem megtörtént, de sosem akartam, mert az exem mindig eröszakoskodott!!!
De én okos voltam, mert amit nem akartam, azt sosem csináltam meg!
[937]
 
Lány
válasz | 2005-01-18 | 17:38
Én bevállalnám, de lehet, hogy nem azt kapnám, amit vártam, vagy amit elképzeltem.
Lehet úgy együtt aludni valakivel, akár többször is, mint első fázis, hogy nem történik semmi csak max ölelés??Tehát semmi péniszhez nyúlkálás ...stb...
Ez biztos megnyugtató lenne, de nem tudom, meddig lehet ezt csinálni, 1-3 alkalomnál biztos nem többször, mert a pasinak feláll, de mégse történik vele semmi, valószínűleg rosszul érezném magam, hogy azért nincs neki semmi jóban része, mert még nem vagyok felkészülve és félek is egy csöppet...

Egy szűz lánynak örül egy pasi, nem? Azt hallottam, hogy ez csemege nektek, illetve kihívást jelent. Egy romlatlan lány.... nem?
Valószínűleg egy ilyen mondattal, amivel kezdted a leveled senki nem küldene el a fenébe, ha azt mondanám neki, hogy szeretném neki adni magam életemben először, mert szerelemmel szeretem, vagy mert felnézek rá és tisztelem, szeretettel szeretem, és nem lángoló szerelemmel... Ez a második rossz ötlet lenne? Van egy 30 éves ismerősöm, aki bizony tapasztalt a női nem terén, egyébként művész. Nem járnék vele jól?

Na, OK. Kérlek, válaszolj az összes gondolatomra!
A kérdésem még annyi, hogy az előző hozzászólásod úgy kezdődött, hogy a helyemben Te ezt megbeszélnéd a pasival...ezzel el akarsz küldeni?
[936]
 
Lány
válasz | 2005-01-18 | 17:29
Kedves csak1srác: tudom, hogy ezt kellene tenni, de ha egyszer ezt elmondom, akkor a legtöbb pasinak felcsillan a szeme, nem? És akkor elkezdődik egy folyamat, ami előszr csak puszikból és a vállak simogatásából áll, de ez nem tarthat "örökké". Mivel ez egy folyamat, folyamatosan zajlanak az események, alkalomról alkalomra, viszont egy lány nem úgy működik, hogy na, tegnap volt simi, meg tegnap előtt, ma a puszi jön...stb... Lehet, hogy a harmadik -ötödik...stb aklakommal is ugyanott fogunk tartani, mert mondjuk még nem merek tovább lépni... olvasd el az előző hosszú hozzászólásomat és kérlek, válaszolj azokra a kérdéseimre is, konkrétan!
[935]
 
bajtárs
válasz | 2005-01-18 | 16:59
Sziasztok!
Unatkozom. :) Aki jó fejnek érzi magát, az írjon nekem egy mail-t plz! :) És ha majd egyszer te is jó fejnek tartasz, akkor írj még egyet. :) KÖszi :)
bajtars@citromail.hu
[934]
 
csak1srác
válasz | 2005-01-18 | 16:17
Fogok még ma írni!
[932]
 
csak1srác
válasz | 2005-01-18 | 16:14
Az jutott eszembe, elmondhatnád a barátodnak mindazt amit nekünk már leírtál.
Én így kezdeném:
"Szia! Tudod még szűz vagyok, de elhatároztam, hogy szeretném Általad elvszíteni."
Ettől azonnal dob egy hátast, az tuti. :) Az őszinteség eme formája ugyanis szerintem letaglózó erejű.
"Viszont előbb meg kell taníts a pettingre, hogy el tudjak lazulni, és ez eltarthat egy ideig. Ha gyengéd, és türelmes leszel Velem, elnyered méltó jutalmad." Direkt ne mondj konkrét időintervallumot, mert számon fogja kérni rajtad, és az egyikőtöknek sem lesz jó.
Igen, tudom elég kevés olyan lány van aki ezt bevállalná. De SZERINTEM ez lenne a legcélravezetőbb. Nincs mellébeszélés, nincs köntörfalazás. Te feltártad a lapjaidat, ezekután Ő jön. Sok lehetőség felmerül, hogy mit fog mondani, de amíg ezt így nem mondod el addig biztos igesíteni fogja a gondolat, hogy "meddig akar még várni vele?". Ha belemegy, tégy pár kikötést:
- Csak addig mentek el ameddi Te akarod, és nem ameddig Ő.
- Ha olyasmit enged meg magának amit Te nem szeretnél, számításba veszed a szakítás lehetőségét.

Ez az egész egyébként eldöntheti, hogy megéremel-e egyáltalán vagy nem? Mert ha azt mondja hogy nem, akkor tuti csak le akar veled feküdni, és nem akar ezzel várni. HA azt mondja rendben, belemegy akkor pedig azzal kell vigyázni, hogy mindkettőtökön ugyanannyi ruha, ugyanott maradjon. Vagyis nehogy azt mondja neked rendben megsimogattam a melled, és most megmutatom, hogy kel megfogni a "péniszemet". Bizony ehhez türelem kell, mindkét (de főleg a fiú) rész(é)ről.

üdv!
Lány
válasz | 2005-01-18 | 14:39
Mr.X: ez a gondom, hogy a fenébe legyek egy petting résztvevője???? De komolyan. Ennyi rengeteg tapasztalattal, amivel én rendelkezem.
Kérjem meg a pasit, hogy tanítson, hogy vezze a kezem a szám,??? jaj, nekem........
[930]
 
Lány
válasz | 2005-01-18 | 14:37
Köszi!

csak1srác:Te mit gondolsz, mert úgy látom ketten vagytok csupán a fórumon, akik osztják az észt.

Számomra van egy bökkenő...

Ez a fokozatosság nálam biztos, hogy nem napok kérdése lesz, hanem inkább hónapoké.
Abba viszont belegondoltam, hogy ez rosszul eshet a srácnak és hónapok alatt türelmetlen lesz, hogy azért ha már belementem, akkor ennyi hónap elteltével lehetne komolyabb petting is, nem csak light-os.
Úgy értem a férfiakban megvan az erős ösztön és ha egy idő után komolyra is fordul a dolog, akkor biztos benne lesz az az érzés, hogy ott van álló hímvesszővel, de megintcsak az a téma, hogy engem hogy tanítson, illetve leimádkozza rólam a bugyit. Az biztos, hogy mivel kicsit félek, a komolyabb alkalmak közül az első néhányban biztos nem tudnék semmit csinálni a fiúval, mert nem tudom, mi jó neki, vagy ha igen, akkor nem tudom, hogyan csináljam, a másik pedig, hogy 17 éves létemre még nem volt a kezemben hímvessző, nemhogy a számban és a tapintás is ismeretlen. Most ne azt írjátok, hogy egyszer mindent el kell kezdeni, hanem valami okosabbat, ha lehet...
A lényeg az, hogy rengeteg alkalommal nem fogok tudni semmit csinálni, viszont ez az én hibám lesz és sajnálni fogom szegény fiút, hogy ott van mindig álló pénisszel, engem simogat, nyalogat, de ő nem kap semmi "kézzel fogható" élményt . Csak szavakban vagy simogatásokban. A szexuális testi élménye is elmarad, hiszen még a hüvelyem közelébe se ért a pénisze....
Tényleg Mr.X.: Amikor a barátnőd először volt komolyabban veled, akkor csak odatetted a péniszed, vagy hozzá is érintetted?

Csupán arra akarok kilyukadni, hogy azért van bennetek egy ösztönlény, ami főleg sok hétnyi éheztetés után egyre jobban kikívánkozik, hiába megértő, aranyos a fiú.... És akkor, ha azt mondom, hogy magamba engedem 1 cm-re, ami valójában szinte semmi, lehet, hogy mondjuk 5 cm lesz belőle, mert tovább csúszik...akárhogy is vigyáz... És ha tovább csúszik, akkor ehet, hogy nem lehet megállítani, hiszen ő baromira fogja kívánni. Az más kérdés, hogy valósínűleg én is, de az 1 cm- főleg életemben először nem egyenlő sem a 4- sem a 14 cm-rel.

Értitek , hogy mit akarok mondani?

Szerintem nekem nagyon kellemetlen érzés lesz, hogy én még nem tudok örömöt nyújtani, viszont én kapok sokat... Lehet, hogy egy kis nyalogatás intim helyen nem sok másnak, viszont, mivel én nem estem át még ilyenen és viszonyítási alapom sincsen, nekem annál több lenne...

Más: hogyha egy pasi elélvez, onnantól kezdve vége? Mármint akkor önkívületi állapotban ráfekszik a lányra, aki finoman szól neki, hogy bizony neki még szüsége lenne pár tucatlökéshez a teljesség érdekében? Vagy hogy megy ez?
[929]
 
Mr. X / Merengõ
válasz | 2005-01-18 | 00:43
Csak1srác-nak:

1. Szűz lány: meg kell, hogy nyugtassalak - egyáltalán nem fogsz izgulni, ha arra kerül a sor. Vicces, de talán elkerülte a figyelmed, hogy Te is a petting és előjátékok résztvevője vagy :), így Te is teljesen feszültségmentes leszel, mire rá kerül a sor, hiszen már annyira ismered a reakcióit, hogy tudod, nem lesz gond.

2. Flört. Hi! Ezt nem valami optimista izének szántam. Ez tényleg működik! Ha komolyan veszed és mostantól!!!! minden valamire való lányon keresel valami szépet és megdícséred, max. két-három hetet adok és lesz nőd + lesz egy halom barátod, aki kedvel. :-) Tiszta haszon.

Üdv.:
Merengő
[917]
 
Mr. X / Merengõ
válasz | 2005-01-18 | 00:34
Lány-nak:

Ez kifelejtettem:
Vér - sikamlósság: nem - ettől nem lesz igazán sikamlósabb, az inkább a "normál" nedvektől van.
A vér olyan víz szerű. Attól sem leszel sokkal síkosabb - talán 3-8%-ot tehet rá - de ez csak hasraütés.

Mr. X
[916]
 
Mr. X / Merengõ
válasz | 2005-01-18 | 00:19
Lány-nak:

1. Tudom, hogy ez az első!!! Ezért mondtam, hogyha nem az első, magyarul az elsőnél igenis nyugodtan legyél "tuskó" - kifejezetten ajánlom is, hogy csak magaddal foglalkozz - lesz még alkalmad bedobni magad! Ez olyan, minha kapnál egy biciklit, és mielőtt felülnél rá, megtanulod az ugratás fortélyait, hogy ahogy ráülsz, máris ugrathass! Felejtsd el! Alig van esélye, hogy jól süljön el. Figyelj csak nyugodtan magadra és semmi másra.

2. Vér. Hát bevallom én is voltam már hasonló szituban. Mentségemre szolgáljon, hogy a hölgy több száz km-re lakott és igen kívánta.
Az hogy ciki-e? Mért? Ciki, ha megvágod az újjad és elkezd vérezni? Ez tök ugyanaz - teljesen természetes.
A tampon tényleg furi megoldás lenne. :o) Amit én javaslok és tuti bejött az egy törölköző. Általános mindennapi használati eszköz mindkét nemnek, így teljesen természetes és nem is feltűnő/zavaró. Utána simán kimosható.

3. 97%. Ez azért egy vicces téma. Szóval ez olyan, mint a baleseti arányok. Annak a háromnak, akivel megtörténik, annak 100%, annak 97-nek akivel nem, annak pedig 0%. :-)
Lényeg: ez az arány nem a gumi milyenségéből, hanem a rossz felhelyezésből ill. használatból adódik. Így gyakorlatilag ha jól használod, akkor 102%-os :) a dolog!

Mr. X

Hmm. Pfú de hivatalos. Asszem csak azért használom, mert egy éve így léptem be. No, Westel dilemma: mennyibe kerül egy új márkanév bevezetése? :))) No, megoldom. Egy hétig felesbe fog menni, csak beazonosít mindeki.
[915]
 
Mr. X
válasz | 2005-01-17 | 23:57
MEME-nek:

Hát igen. Ne szőrözzünk, legyen pro és kontra. :))
Direkt nem akartam leírni a csupaszság előnyeit, nehogy amiatt leborotváld, de már felkerült egy része. De részedről meg a kontra.

No akkor:
1. Ha az ember zuhanyozik, stb, ugyanúgy kijönnek a meglazult szőrök, mint a haj. Mindennek van egy természetes hullása. Így nem feltétlenül lesz a nyelv szőrös.
2. A sűrűségtől is függ a dolog. Van akinek kisebb, és nem is érdemes vele foglalkozni.
3. "Borosta": hát igen, erre ki akartam térni, hogy inkább afrika dzsungele, mint hogy egy másnapos férfiarc legyen ott. :-)
4. Ahogy írva vagyon annyi különböző igény lehet, hogyha másoknak akarsz megfelelni, sose leszel elégedett magaddal. Aki szeret, elfogad úgy, ahogy vagy. Csináld úgy, ahogy Neked kényelmes - nincsenek szabályok.
5. Az igényesség nem a borotváltság, hanem hogy az ember tisztálkodik. :-) A kettőnek semmi köze egymáshoz.
6. Van sok módszer, van gyanta, kenőcs - bár utóbbit összetétele miatt kevésbé ajánlom.
7. Ha elkezded vágni, akkor mint a fű, egyre erősebb lesz, tehát egy idő után már nem igazán lehet abbahagyni.
8. Igazából mint pasi azt tudom mondani, hogy ez a téma kb. 1-3%-ot számít abban, hogy hogy ítélnek meg. Ergo: így ennél nagyobb fontosságot kár is ennek tulajdonítani.
Javaslom inkább abba fektess energiákat, hogy pl. ezen az oldalon lévő cikkeket elolvasod és persze kritikus szemmel, de levonod a tanulságokat.

Mr. X
[914]
 
csak1srác
válasz | 2005-01-17 | 23:44
Kösz MR. X. Ez jól esett. Végre egy kis optimizmus.
Mr. X
válasz | 2005-01-17 | 23:40
Csak1srác-nak:

Persze - tudom, hogy könnyű mondani. A következőt ajánlom: flörtölj! Mindenkivel és kötetlenül. Így nincs meg benned az az érzés, hogy "hú, esetleg elutasítanak" vagy hogy "hú ebből esetleg lesz valami".
A lányoknak is jólesik, nem is ígéret, tehát a becsületed helyén marad és magadnak is nagyon jót teszel, mert rutin lesz a flörtölés. És a végén tényleg azon találod magad, hogy sor áll az ajtód előtt! ;)
Csaj flört és bókok és mosolyogj! Nem kell több!

Mr. X
[912]
 
csak1srác
válasz | 2005-01-17 | 23:35
Lány:

"...fenekem alatt egy intimbetét, mikor nem menstruálok..." mond meg miért van ott, tudod megbeszélni előre a dolgokat.

" idővel úgyis az ágy szélére táncol majd az a betét...." ez bizony előfordulhat, ezt elfelejtettem, bocsi.

"...ha a vérzés bekövetkezik.." az természet rendje, és nincs mit szégyelni rajta, és ahogy azt Mr. X is mondta, nem is biztos, hogy vérezni fogsz.

"Ha már annyira szeretd a vért, akkor kérdezek erről, engem érdekel, hogy miben volt más a barátnőddel együtt lenni, amikor megvolt neki???
Gondolom, jól csúszott......" nem a vért szeretem, hanem Őt szerettem. Szexben az a hittvallásom, hogy mindent lehet amit a partnered kíván, és az neked is jó. Amit nem azt felejtsd el - ez a fiúknak szól!
Miben volt más? Érzékenyebb volt a hüvelye, szerintem. Így utólag belegondolva lehet, hogy így kell bánni 1 szűzzlánnyal is?

"gondolom tapasztalt csajról volt szó..." IGEN! Én magam is sokat tanultam tőle...

"az nem volt kicsit taszító, hogy a nemi szerved is csupa vér lett???" Mint már lentebb elírtam gumi volt rajta, így a gumi lett véres, és nem a "családi ékszer:-)"
és nem merő vér volt az egész, hossziránti vékony csíkokban össze-vissza, ehhez hozzá kell tegyem azt is, hogy Nála 4 napig tartott, és elég volt az o.b. mini minden nap, talán az első nap kellet Neki normál. Szóval Ő aztán gyorsan túl volt rajta.
Ja, igen... ilyenkor mindig (mind a 3 alkalommal) gumit használtam, mert:
- nem akartunk gyereket
- nem akartam "véres lenni"
Ő egyébként tablettát szed(ett) és a menses alatt nem lehet/szabad (nem tudom pontosan) szedni. Azért így nagyon paráztam, ugyanis a gumi "csak" 97%-os védelmet nyújt.

MEME:

Ne másokat kövess.A Te tested felett, Te rendelkezel. Eme nyelvnek neve legyen Eszperente:-) Miért akarsz megfelelni másoknak, idegeneknek, akiket nem is ismersz? Miért követed egy olyan "irányzat" képviselőit, akiket nem is ismersz? (Attól félek ellentmondásba kerülök saját magammal.) Szeretnél olyan lenni mint Ők?
Helyes ez a gondolkodásmód? Elkalandoztam a témától bocsi..... Nem akartalak felkavarni, vagy megbántani, ne haragudj.
ÁÁÁÁÁÁÁHÁááááá!!!
KÖZTES MEGOLDÁS: Biztos ismered a gépi hajvágást. Nna. Szerzel egy ilyet, amin lehet állítani milyen hosszú legyen a fennmaradó szőrzet hossza. Mit szólsz ehhez a megoldáshoz? Vagy, csak annyit borotválsz le, hogy középen maradjon egy csík, azt még ollóval egy kicsit megnyírod, hogy ne legyen punk, (semmi bajom a punkokkal) van is szőr meg nincs is:-)
Jobb ötletem nincs, sorry.
Lány
válasz | 2005-01-17 | 22:18
Köszönöm szépen!

Mr.X.: De ez lesz az első!!!!!!
Fogalmam sincs, hogy mit csináljak, milyen mozgás lenne a jó, félek, hogy "darab fa" lesz belőle. OK. Megkérdezem ezeket, de lehet, hogy tényleg darab fa leszek, mert kicsit meglepődöm majd az érzésen...

Jaj, dehogy akarok vérezni, dehogy!!!Csak félek, mert egy pasi előtt vérezni...nem tudom, mi erről a vélemény.

csak1srác: Köszi az ötletet, bár szerintem az első alkalommal kicsit gáz lesz a helyzet...fenekem alatt egy intimbetét, mikor nem menstruálok...Azért a mozgásra visszatérve, azt gondolom, hogy idővel úgyis az ágy szélére táncol majd az a betét....

Most komolyan: nem gáz ez egy pasi előtt???
Zsebkendő, betétek...ha a vérzés bekövetkezik..aznem lesz egy kellemes zárás majd jól megijedek esetleg, hogy hogyan jutok el összeszorított lábakkal a fürdőszobáig a pasi pedig végignézi majd ezt.

Ha már annyira szeretd a vért, akkor kérdezek erről, engem érdekel, hogy miben volt más a barátnőddel együtt lenni, amikor megvolt neki???
Gondolom, jól csúszott......
De tényleg, az egy dolog, hogy minden csupa vér lesz, majd kimossa, és összeszokott párról, gondolom tapasztalt csajról volt szó... de az nem volt kicsit taszító, hogy a nemi szerved is csupa vér lett???
Úgy általánosságban, ez mennyire borzasztó egy pasinak, mind látvány, mind minden?? Ez kapcsolódik az előző problémához, ami lehetséges, hogy engem is érinteni fog.....
[910]
 
MEME
válasz | 2005-01-17 | 21:44
Nálam nem az ápoltság a probléma, hiszen ápolt vagyok, azzal nincs gond.
A gond az, hogy fiatal vagyok és keveset látott. Így nem tudom, hogy mi lenne a helyes, hiszen nincs előttem példa, illetve, olyan van, ahol mindenki csupasz, kérdés, hogy ezt a pasik mennyire szeretik, vagy mennyire taszítja őket, ha valaki nem teljesen "babapopsi". Ez úgy általánosságban is érdekel. Persze, meg lehet beszélni, de azért csak van egy normális határ, ami elfogadott az igényes embereknél!!!???? Én mindenben igényes vagyok, de ezt az egyet nem tudom, mert azért eléggé tabu, így gondoltam, itt megkérdezem.
Főként, ha néha váltakoznak a pasik, nem egyvalakivel létesítünk szexuális kapcsolatot életünk során. Az egyik azt mondja,a másik amazt, és a nő növessze, borotválja....???
Egyébként a teljes borotválás azért durva dolog, mert mindennap kell és ez nagyon kikészíti a bőrt és vigyázni is kell. Egyszer próbáltam és a látvány...hát...nem lett sima, hanem érdes lett, és borostás, mint a fene, csupa fekete pont volt rajtam...pedig jó minőségű borotva volt, vagy csak én rontottam valamit.?
Na, tehát, nincs valami igényes, kettő közötti megoldás, hogy azért ne legyen bozót de a rossz emlékem miatt a másik oldalra se essek át?????
[909]
 
csak1srác
válasz | 2005-01-17 | 20:40
Hi!
Ok, ezzel csak az a baj nem tudom kit válasszak, annyi csajszi áll az ajtóm előtt, és mind engem akar:-) Ha bármelyiket kiválasztom az összes többi megharagszik rám:-)

Ezzel csak azt akartam leírni, hogy könnyű azt mondani!!!

pá!
Mr. X
válasz | 2005-01-17 | 20:34
Ami nekem bejött:

Szerezz egy újat! Ez nem vicc! Ahogy megvan az új, az sztornózza a régit! Logikus is: hiszen nyilván a körül forognak a gondolataid, akivel foglalkozol/foglalkozni szeretnél.

Ezt alátámaszthatja Boba Fett is a tapasztalatával.

Üdv.:
Mr. X
csak1srác
válasz | 2005-01-17 | 20:22
Üdv Mindenkinek aki ezt olvassa:)

Mr. X:

Kösz a piros pontot, vedd úgy, hogy bármit írsz ezen a fórum azt én 100%-osan támogatom:-) +köszönöm a tanácsot, de ha összekerülnék 1 szűz lánnyal, én stresszelnék jobban és nem Ő (nehogy elb@szak valamit). Mégegyszer átolvasva sem találtam olyan dolgot, amivel ne értenék Veled egyett.

békés harcos:

Minnél tovább vársz valamire, annál jobban fogsz örülni ha megkapod, kivéve a nemibetegségeket:-) Azért próbálok tanácsokat adni, illetve a tapasztalataimat megosztani Veletek, hogy más ne essen abba a hibába amibe én. Nem mintha sok hibába estem volna, de volt egy pár:-) Senki sem tökéletes.
1 "lány kiverése fejből": Lehet hogy van, ha tudod mi az, szólj!!!

Lány:

1. Köszönöm a bíztatást!
2. a "darab fa" kérdéskörre a válaszom azonos Mr X-ével
3. A véres lepedő problémaköre: most lehet hogy Mr. X megharagszik rám de arc nélkül el merem mondani. Én már szeretkeztem úgy, hogy közben az exemnek megvolt. Húú, le mertem írni. Szóval nem vagyok rá büszke, és én csak pettingelni akartam, de nem mentegetőzöm. Szóval megtörtént, de a fokozott veszély, és a vér miatt gumit használtam, ami bizony mikor kivettem, nem csak az előváladéktól volt nedves. Tudtuk mind a ketten, hogy ez ezzel jár, és nem is filóztunk rajta sokat. Persze sokkal óvatoasabb voltam mint egyébként szoktam. Utólag elárulta, amikor megvan neki, akkor jobban kívánja a szexet. 13 hónapig voltunk együtt, de csak 3-szor volt ilyen, nem vált rendszeressé.
Csupán azért mondtam el mindezt, hogy értsd miért az a válaszom ami: pratkikusság.
A lepedőn feltűnőbb, és ki kell mosni; a betét csak kisebb mint egy lepedő, és ki lehet dobni, ha elhasználódott. Jaaaa, egyszer véres lett a lepedő, mert a gumiról lecsepegett a vér. Azt hiszem az volt az utolsó ilyen akciónk, bár erre nem emlékszem kristály tisztán. A lényegre visszatérve, bírom a vért, sőt magam is véradó vagyok, komolyan.

MEME:

Egyetértek mind Mr. X-el, mind békés harcossal. Én speciel a csupaszra szavazok, de nem vagyok válogatós. Most 1 rövid lista következik melynek címe:
"Miért szeretem jobban a szőrtelen puncit a szőrösnél?"
1. Mert izgatóbb. (számomra)
2. Mert gusztusosabb. (számomra)
3. Mert higiénikusabb. (szerintem)
4. Mert ha nyalok nem lesz tele a szám szőrrel, és nem kell félbeszakítani, hogy leszeggyem a szőrt a nyelvemről. (tapasztalat)
Ennyi lenne a lista. Azt még megjegyzem vannak olyan fiúk akik, "kultúrálatlannak" tartják az olyan lányokat akiknek szőrős, de ez őket minősíti. Ezek a srácok - SZERINTEM - a pornófilmekről azt képzelik hogy valóság + azt hogy attól lesz valaki kultúr ember, hogy mindig a legújabb igányzatokat követi a szexben. Jól van na, én szoktam nézni, de csak elalvás előtt, hogy szépet álmodjak:-) Ez meg engem minősít.
Mára ennyit!!!
[906]
 
békés harcos
válasz | 2005-01-17 | 18:49
Igazán gyerekek,mi a francot kell csinálni,ha ki akarsz verni egy csajt a fejedből,de semmi áron nem megy?Ugye van rá vmi mód?:)
[903]
 
békés harcos
válasz | 2005-01-17 | 18:45
Csak annyit szeretnék mondani,hogy ez nem probléma ha egy kiegynsúlyozott párkapcsolatban élsz...,szerintem ezt is meg lehet beszélni a pasiddal,mint bármi mást.
Mr. X
válasz | 2005-01-17 | 17:38
A lenti témával kapcsolatban jutott eszembe, hogy volt, aki azt írta, hogy nem szűz, élvezi, de még nem volt orgazmusa, de reménykedik, mert tanulható. Ha ezen a topic-on voltál és még itt vagy, akkor szívesen adok egy-két tanácsot, hogy ezt hogy érd el.

Mr. X
[901]
 
Mr. X
válasz | 2005-01-17 | 17:33
Lány:

Némi mosolyra fakaszt, hogy mindenképpen vérezni akarsz. :-) Ha nem légkalapáccsal szakítják át és elég óvatosak, akkor még ha a rákészülős/ujjazós folyamat kimaradt, akkor se lesz olyan nagy mennyiségü vér.
Gondolj egy fülbevalós lyukasztásra. Ott se vérzik el az ember. (Persze nyilván jobb felkészülni minden eshetőségre.)

Mr. X
[900]
 
Mr. X
válasz | 2005-01-17 | 17:28
"Darab fa" dilemma. :))

Mondjuk, hogy ez már nem az első. :-)

Hát van kezed is, csípőd is, de igazából nem az a lényeg, hogy bizonyos mozdulatokat csinálj! A lényeg, hogy átéld!
Ez olyan mint a masszázs. Miután elég sokat foglalkoztam ezzel, sok emberrel találkoztam és a következőt láttam: amelyik masszőr érzéssel, beleéléssel csinálta, az nagyon jó volt, a többi meg olyan semmi.

Szóval lehet kalimpáló karokkal is "tuskónak" lenni és lehet karok nélkül is úgy beleélni és átadni magad, hogy öröm nézni - ühümm - tapasztalni. :-))

Mr. X
[899]
 
Mr. X
válasz | 2005-01-17 | 17:19
Szia MEME!

Valójában nincsenek szokások, max. irányvonalak. És "kell" semmiképpen sincs. Van olyan pasi, aki szereti, ha csupaszabb, van aki nem, van akinek mindegy.

Nekem személy szerint teljesen mindegy - nekem az a fontos, hogy a csaj elfogadja és jól érezze magát. Ha ehhez neki borotválkozni kell, hát nyilván nem hurrogom le, de szerintem felesleges.
Ezeket a szokásokat az ipar és a reklámjai sujkolják az emberbe: én valamelyest belelátok ebbe és elmondhatom, hogy olyan irdatlan pénz van ebben az iparágban, hogy Bill Gates egy utolsó koldus ehhez képest.
Régen is volt szex és nem borotválkoztak.

Fogadd el magad és szeresd úgy a tested, ahogy van!

Ez most picit egyoldalú lehetett és nyilván lehet/van a férfi szempontjából egy-két kellemes része a borotváltságnak, de alapvetően semmi sem múlik rajta.

Gondolj bele: amikor megismernek, nem látják... Szóval ha bejössz valakinek, és eljut odáig a dolog, akkor már tök mindegy.

Üdv.:
Mr. X
MEME
válasz | 2005-01-17 | 16:21
Egy kínos kérdésem van, dehát muszáj. Talán mostmár sok kerülhet pettingre, ezért fontos, hogy mielőbb válaszoljatok: az ember lányának, csakúgy, mint fiának szőrös az alteste. Az természetes, hogy a bikinivonalat szőrtelenítem, de mi a helyzet a többi résszel, gondolok itt a hüvely környékére, Vénusz -dombra, fenékpofák között....
Egy 17 éves lány normális esetben mit szőrtelenízsen és milyen módszerrel a bikinivonalon kívül???? Azért írom, hogy normális, mert láttam már pornóképet... ez egy általánosan bevett szokás, hogy minden csupasz?
Milyennek kellene lennie és hol nem szabad szőrösnek lenni!
Nem olvastam végig, nem tudom, pasik vannak-e többségben, de ők is írjanak, hogy mi ezzel a helyzet....
[897]
 
Lány
válasz | 2005-01-17 | 16:11
Csak1srác: visszakérdezek a véres lepedő problematikára: Te, mint pasi, jobbnak látod a véres intimbetétet, mint a véres lepedőt??
Ez egy kicsit nyers volt, de én ettől félek a legjobban a fájdalmon kívül...
Véleményem szerint egyiket se látnád ....
[896]
 
Lány
válasz | 2005-01-17 | 16:08
Valóban felelősség, de akkor inkább nem vállalod be, kedves csak1srác, mert szűz a lány és ez felelősség?
Szerintem a leírtak alapján igen megfelelne a legtöbb lánynak, nincs sok tapasztalatom, de sokkal kevesebb ilyen ember lehet, mint Te, és több a "tuskó".
Én szűz vagyok, és, örülnék egy ilyen gondolkodású fiúnak és még sokan ezt tennék, hát még mennyien gondolnak erre, akiket szó szerint is megsebzett egy "tuskó" lelkileg és testileg is.
Tehát, nyerő lennél a lányoknál, van benned elég felelősségtudat és tapasztalat.
[895]
 
Lány
válasz | 2005-01-17 | 16:02

Sziasztok!

Köszönöm szépen a sok segítséget, jól esett. Tudom, nem ide kellett volna leírnom, de én szeretek több helyről is tájékozódni, meghallgatni mások tapsztalatait,...ezekből lehet tanulni.
Egy időre az utolsó kérdés: misszionárius póz esetén nekem milyen mozgás a feladatom?
Abban biztos vagyok, hogy nem a "darab fa" a megoldás, de félek, hogy majd az lesz belőle, mert erre nem igazán tudom a választ. Ja, látszólag a feladat semmi, csak feküdni kell, de ez nem így van, csak azt nem tudom, hogy akkor hogy????
[894]
 
békés harcos
válasz | 2005-01-17 | 09:02
Mr.X,Csak1srác:

Igen rendesek vagytok,öröm látni,hogy ilyen emberek még vannak,komolyan!Mondjuk én is írnék jó tanácsokat,csak sajna még nem tudok,de nembaj,mindennek eljön a maga ideje...
[890]
 
Mr. X
válasz | 2005-01-17 | 01:42
Mégse. De hajnalban ez elnézhető.

Két gondolat.

1. Elsőre egyáltalán nem baj, ha "tuskó vagy". Elég új dolog ér egy pillanatban, így érthető, hogy arra koncentrálsz, sőt megkockáztatom, elsőre érdemes picit "tuskónak" lenni, hogy tudjál figyelni az érzéseidre. Ez teljesen normáli, hiszen az első.

2. Az egy dolog, hogy most itt válaszolunk Neked, és a többiekre nézve is áldásos lehet :-), de alapvetően ezt azzal a pasival kéne megbeszélned, aki fogja csinálni!!!
És itt két lehetőség van:
a, értelmesen válaszol - minden ok
b, nem válaszol, mellébeszél - valsz az ágyban is ez lesz a szint - javaslom elkerülni
c, (bónusz) esetleg nem tud mindenre válaszolni, de őszinte és segítőkész - érdemes foglalkozni az igen gondolatával, mert szerintem ez a palik kb. 3-5%-a :(.

De a lényeg: ha ok-s a srác, akkor ezeket vele simán meg tudod majd beszélni!

3. Így elolvasva az előzményeket, azt hiszem Csak1srác-ot néhol megismételtem. Sebaj - ismétlés a tudás anyja. :-)

Mr. X
[889]
 
Mr. X
válasz | 2005-01-17 | 01:26
Ez az utolsó. Azt hiszem egy dologitt nem világos: a fájdalom - stressz összefüggés.

Megoldás: ha stresszes, feszült a nő, kevésbé tudja ellazítani az izmait, ergo a szűzhártya körüli részt is és így nyilván maga a hártya is egy megfeszítettebb állapotban lesz, melynek eredményeként annak súrlódása, sérülése érzékenyebben érinti a nőt.

Mr. X
[888]
 
Mr. X
válasz | 2005-01-17 | 01:09
No, ha már itt vagyunk, akkor merítsünk ki mindent.

Egyszer valaki írta, hogy "utálom a buzikat".

Mért? Bár magával az aktussal finoman szólva én sem szimpatizálok, de egy buzi nem egy bűnöző, akit kerülni kell.

Ismeritek a mondást: "Tökéletes pasi nincs, de ha mégis, akkor annak már van barátja!"

Sokuk kedves, figyelmes és közvetlen - nyilván identitásuknál fogva. Nem kell rögtön egy nagy mamlasz börtöntöltelékre gondolni, aki elkap és elveszi a szűzességed hátulról. :-)

Javaslom az általános elítéléseket mellőzni, továbbá megismerni azt a dolgot, amiről az ember véleményt alkot.

Mr. X
[887]
 
Mr. X
válasz | 2005-01-17 | 00:57
Jaja! És a csattanót lefelejettem az elsőről!
Mikor megtörtént, rámnézett és azt kérdezte: csak ennyi? Tiszta hülye voltam, hogy eddig vártam!!
Szóval ha jól csinálja az ember nem nagy ügy.

Mr. X
[886]
 
Mr. X
válasz | 2005-01-17 | 00:52
Felelősség: az. A kezdetekben én se mertem volna bevállalni. Ha az ember már elég tapasztalatot összeszed, akkor viszont már lehet.
Jusson eszedbe: sokkal jobb, ha egy olyan lelkiismeretes srác csinálja, mint Te, mintha egy tapló venné kezelésbe a dolgot. Gondolj csak a barátnőid történeteire...
Szóval ha már megvan az elégséges tapasztalat, akkor majd igenis tessék bevállalni!!!

Mr. X
Mr. X
válasz | 2005-01-17 | 00:47
Szia!

Ez válasz a 20 éves úriembernek is...!

Csak1srác kap 1 pirospontot az értékrendem szerint, mert nagyon dipőlomatikus és értelmes dolgokat írt.
Fusd át mégegyszer, ami ír - érdemes.
Én a misszionáriust javaslom, mert jobb ha Neked csak az érzésre kell figyelned. Előtte mindenképpen legyen petting! De úgy, hogy le se vaszed az alsóneműt. Aztán következő héten több és több. Jussatok el az ujjazásig, meg hogy megszokod a partnared. Ha félsz, akkor bármennyire akarod, nem fogsz tudni ellazulni és fájhat. Ha ellazulsz, akkor is érzel majd valamit, de nem mindegy, hogy mekkora az a fájdalom.

Most leírom, én hogy tartom javasoltnak, ill. hogy csináltam. Úriembernek: úgy kell, mint a rákot: lassan főzni, nehogy észrevegye és kiugorjon a fazékból! ;-) És türelmesnek lenni!!!!!!

Ez egyáltalán nem egy bumm bele dolog - legalábbis normál esetben nem az. Kezdetnél max annyi volt, hogy a felsője lekerült, de semmi több. És beszélgettem vele a szexről, méghozzá sokat. Ha nincs olyan partnered, akivel nyíltan tudsz beszélni erről, akkor talán érdemes elgondolkodni. Ez kell hogy az első legyen. Gondolj bele: ha nem beszél Veled róla, akkor nem lehet, hogy az ágyban is ennyit fog veled törődni? Persze Te is próbálj meg nyitni. Kettőn áll a vásár. (Bár szerintem egy tapasztalt pali veszi a szitut és nyit.)
Szóval:
Nem erőltettem semmit, de egy icipicit mindig továbbmentem. Mondtam Neki, hogy most az a lényeg, hogy élvezze és megismerje a testét. Ez eléggé nyugtatóan hatott. Szép lassan petting. Egyre több. Ha azt láttam, hogy nem nagy az ellenállás, akkor kicsit rámenősebb voltam, hogy lendítsek a dolgon, ha nagyobb volt, akkor beszélgettem és meséltem ill. megtanítottam egy-két új dologra. Mire elérkeztünk oda, hogy minden lekerüljön róla, már nem sok kérdése volt. Itt kiemelném, hogy azt előre leszögeztem, hogy nyugodjon meg, amit Ő nem akar az nem is fog megtörténni és bármikor mondhat álljt! És ezt tessék 20x elismételni, mert a lány fél! Persze eddigre már kialakult a tapasztalatai alapján a teljes bizalom, de akkor is. Ez nem a szeméyled ellen szól, hanem a szüzesség elvesztéséről hallott rémtörténeteknek. (Bár ez nem alaptalan, mert annyi a bunkó, mint fán a levél.)
Nos. Innentől úgy ment, hogy elkezdtem orálisan. Aztán, amikor rájött, hogy ez igenis jó, hát egy újjal óvatosan megpróbálkoztunk. És közben duma-duma! Fontos! Beszélni róla, hogy most milyen és nagyon figyelni. Az első elég meghatározó lehet, nem árt figyelni a csajra. Aztán kettővel, de ez picit fájt neki, így nem csináltuk. Szóval az egyes ment egy ideig, aztán elkeztem játszani - néha megközelítettem a hímtagommal és picit odatettem - persze nem bele, csak oda. Majd egyszer mondtam, nem lesz semmi, de nézzuk meg mi van ha egy-két centire behatolok. Megtörtént, de láttam, hogy izgult. Ezt eljátszottuk párszor, volt, hogy beljebb is mehettem - mindig megkérdeztem, hogy hogy gondolja, aztán egyszer azt mondta, hogy ok most. Jól meglepődtem, mert azt hittem kell még egy idő - vissza is kérdeztem, hogy biztos? Azt mondta igen. A pettingeknek köszönhetően eléggé kitágult, így alig fájt neki és nem is vérzett.
Szóval sok múlik az előkészületen.
Kb. 3-4 alkalom után már igazi orgazmusa is volt (nem az a bizsergés, amit sok csaj annak hisz, hanem tényleg igazi) és még 3-4 alkalomra rá elment G-pontról is.
Teljesen meglepően sose fájt a feje, ha szexről volt szó. :)))

Összefoglalva a lényeg:
1. Beszélgessetek róla, alakuljon ki egy bizalom.
2. Lassan, nehogy a félelem ráüljön a dologra.
3. Petting: hogy megismerje megát, hogy megjöjjön a bizalma, hogy kitáguljon és kevésbé fájjon neki.
4. Folyamatosan figylj rá. Közben NEM!, de utána mindig beszéljétek meg, hogy mi volt jó neki, jól érezte-e magát, é hogy ugye jólesett...?
5. Lehetsz egy picit rámenős, ha már megjött a bizalma, hogy átvágd a félelmét, de alapvetően mindig Ő szab határt!!! Ha egyszer nem tartod be, elveszhet a bizalma, és görcsösebb lesz. Erre nagyon vigyázni!

Sok sikert!

Mr. X
csak1srác
válasz | 2005-01-16 | 22:24
Lány:
A hüvelyről bővebben az alábbi címen, olvasd el:
http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=9&catid=1
[883]
 
csak1srác
válasz | 2005-01-16 | 22:18
Lánynak:
Szögezzük le: Amiket írtam, az a személyes véleményem, NEM szentírás, csupán tanács amit vagy megfogadsz, vagy nem. A Te döntésed. Továbbá: soha nem voltam még szűz lánnyal, valószínűleg soha nem is vállalnám be, mert hatalmas felelősség, SZERINTEM.
Régebben sokat beszélgettem a lány ismerőseimmel, volt akinek fájt az első volt akinek nem, de akinek fájt az mind a fiút okolta. Nem volt figyelmes, gyengéd stb.
Hogy valójában a stressz okozza-e a fájdalmat, vagy maga a behatolás... ebben sajnos nem tudok segíteni, fogalmam sincs.
Azzal remélem tisztában vagy, hogy azt orgazmust a lányoknál, vagy a csikló izgatásával, vagy a hüvelyfal izgatásával lehet elérni. Bocs ha kicsit szájbarágós, de nem tudom mit tudsz, és mit nem. Tehát, amennyiben elég nedves a vagina a hímvessző behatolása könnyebb, de szűzlányoknál nem biztos, hogy fájdalommentesebb is. A férfi a hímvessző ki-be mozgatásával ingerli a hüvelyfalát, ami pedig az Ő hímvesszőjét "dörzsöli". Ettől lesz mindkét félnek "jó". De nem veszi ki amikor kifele húzza, hanem megáll, és betolja. Bocs kicsit idétlenül hangzik, sokkal könnyebb lenne megmutatni:) Ne haragudj, rossz poén volt. Tehát nem annyiból áll hogy kb 6.-ra teljesen benyomja, hanem akkor - optimális esetben - amikor már Te is érzed, hogy jöhet beljebb.
Vérzés: nem tudom, SZERINTEM kevesebb, vagy kb annyi mint egy normál nemsesnél. De erről tényleg fogalmam sincs, csak tipp.
De arra vonatkozólag tudok tippet adni, hogy ne legyen véres a lepedő: az aktus előtt készíts elő egy betétet, lehetőleg extra nagyot, extra nedvszívó erővel, és helyezd el egy nem túl feltűnő, de könnyen elérhető helyre. Ha túljutottatok a pettingen és folytatni akarjátok, még a behatolás előtt tedd minnél közelebb a betétet a nevezett helyhez (nem tudok több szinonímát a vaginára, nekem punci marad), pl misszionárius pózban legyen a feneked alatt, de úgy hogy kilógjon, tehát ne a lepedőre follyon, hanem a betétre.
Vagy tudod mit... Aktus előtt készít elérhető távolságba 1 csomag 100-as papirzsepit, és az aktus végén már törölgetheted is. Ez meg bunkón hangzott, de már nagyon fáradt vagyok. Remélem mindent megválaszoltam, ha nem csak kérdezz!
üdv!
Lány
válasz | 2005-01-16 | 20:25
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy tegyük fel, első alkalommal a misszionárius pózt választjuk, ebben az esetben nekem milyen mozgást kell végeznem? Bocs, ezzel nem vagyok tisztában, ami a részleteket illeti. És, ha a lovaglós pózt???
Egyébként, végigolvastam a hozzászólásokat és megfogalmazódott bennem egy fontos kérdés, mely szerint az aktus közben kezdek majd el vérezni, vagy utána percekkel, hogy történik ez? Kedves Csak1srác, erre nem tudsz tapasztalatből válaszolni, de lehet, hogy tudsz segíteni, elletve volt már dolgod szűz lánnyal...
Én ettől is félek még, hiszen nem tudom, hogy mikor, és egyáltalán mennyi lesz az a vérmennyiség??????? Gondolj bele, még, ha nem is fog fájni, és jól megy a dolog, utána egy hatalmas véres folt a hófehér lepedőn????????? Jaj, nekem...
Mondom, hogy végigolvastam az egészet és bizony, kicsit megijedtem, szinte mindenki azt írta, hogy fájt és beléhatolt a fiú, de rögtön abba is hagyták, mert fájdalmas volt és csak sokadszorra sikeredett. Ennyire bonyolult és nehéz lenne ez a folyamat megfelelő nedvesedés és előjáték esetén is???

Komolyan kérem, hogy az összes kérdésemre válaszoljatok!
[881]
 
Lány
válasz | 2005-01-16 | 14:40
Akkor is fájni fog első alkalommal, ha kellően nedves vagyok? Nem lehet, hogy sokaknak a stressz okozza a fájdalmat vagy estleg az, hogy ehhez hasonlót még nem éltek át és furcsa? Nem lehet, hogy ha nedves vagyok, akkor fizikálisan nem fáj, viszont attól lesz kellmetlen, mert feszült vagyok és félek???
[880]
 
Lány
válasz | 2005-01-16 | 14:35
Kedves Csak egy srác!

Nagyon köszönöm a válaszodat!
Jól gondolod, még nem volt petting. Igazából attól is félek, mert semmi tapasztalatom nincsen, nem tudom, mit és hogyan....
Misszionárius póz???? Én elhiszem, ha azt mondod, hogy nem olyan előnyös, viszont, jó az, ha rögtön a lovaglós pózzal indítunk?? Ez számomra félelmetesebb, mint az előbb említett, hiszen akkor végülis guggolni kell vagy térdelni..? így jobban szétnyílnak a hüvely izmai. Pont ez a jó?
[879]
 
csak1srác
válasz | 2005-01-16 | 14:27
sKyLiGhT-nak:

Talán beszéld meg Vele! Mond el azt amit itt leírtál!
FOKOZATOSSÁG!!! Nem írom le mégegyszer amit Lánynak leírtam!!! Olvasd el az ott leírtak, a barátnőd szemével. Esetleg mutasd meg neki, és kérdezd meg mi a véleménye!
Remélem tudtam segíteni!
csak1srác
válasz | 2005-01-16 | 14:18
Lánynak:

Az jó, ha hanyatt fekszem és behajlítom a térdeimet, a talpam tedig az ágyon van?

- Ez előnyösebb, szerintem mint a másik. Így könnyebb bevezetni a hímvesszőt a vaginába.

Milyen pózt ajánlotok egy szűz lánynak első alkalommal?

- Bármelyiket, amelyik kényelmes, és megfelelő bennsőséges kapcsolatot nyújt a számotokra.
Mindazonálltal meg kell jegyeznem, hogy a lovagló póz lenne TALÁN a legideálisabb. A srác hanyatt fekszik, Te pedig csak annyira "ülsz bele" amennyire NEKED jó. A szeretkezés intenzitását is Te határozod meg. Sok előnye van!

Maga a szeretkezés úgy néz ki, hogy odateszi a hüvelyemhez a hímvesszót, majd belém vezeti, de csak pár centire. Azután teljesen kihúzza vagy a makk benntmarad? Azután beljebb vezeti, 4-5cm-re, majd kicsit kijjebb húzza, aztán megint egyre beljebb és mondjuk a 6-ik lökésre tövig benyomja??? Jól gondolom?

- Az egész attól függ, hogy megbeszéled-e ezeket a részleteket vagy sem. A fiúnak is jobb, ha tudja Te mit szeretnél, mint azon idegeskednie, hogy Neked mikor okoz fájdalmat, és mikor nem. Ha óvatos a fiú és ezeket NEM beszéled meg vele, a fiú stresszelni fog, és lehet, hogy elkövet egy csomó olyan dolgot, amiről Ő azt hiszi, hogy Neked jó, és közben nem is.

Olyan ugye nincsen, hogy első lökésre tövig belém nyomja a hímvesszőjét???

- Hacsak nem egy irdatlan nagy paraszt, aki nem törődik azzal, hogy Neked ez fáj(hat)!

Mennyi ideig tart egy szeretkezés egy tapasztalt férfival, ha nem számoljuk az előjáték perceit???

- Miért sietsz valahova? Minnél tovább tart annál jobb. Az előjátékről csak annyit, hogy nem szabad elkapkodni! Ne addig tartson, hogy "ok a punci nedves, jöhet az aktus"!

Ha fokozatosan szeretném, és első alkalommal csak a pettingig szeretnék elmenni, akkor azt előre mondjam meg? Mert, ha már ott vagyunk és nem szóltam, akkor nincs megállás? Igaz?

- Hát igen, jobb előre tisztázni a dolgokat! Ezek szerint még nem is pettingeltél? Akkor szerintem még hanyagold ezt a "szüzesség elvesztése" dolgok. Előbb tapasztaljátok ki egymás testét! Nem kell egyből a mélyvízbe ugrani! Csak szépen fokozatosan!

Hogy fér majd bele az érintetlen puncimba, pontosan a vaginámba egy érett férfi merev hímvesszője? Lehet ez fájdalommentes?

- Ezek szerint még a saját testeddel sem vagy teljesen tisztában?! HA teljesen el tudsz lazulni, ÉS a fiú úgy csinál mindent ahogy elképzelted nem lehet probléma. Ha pedig túl nagy lenne, nem kell tövig benyomni. SZERINTEM nem a mérete a lényeg, hanem az mennyire kemény.

Összefoglalva:
- Legyetek nyitottak egymással, és beszélgessetek, mielőtt cselekednétek!
- Előszőr a pettinggel ismerjétek meg egymás testét. Úgy értem, ha már unjátok a pettinget akkor érdemes elkezdeni szeretkezni.
- Sem a pettingnél, sem a szeretkezésnél nem kell sietni, erre jobb több időt szakítani.
- Merd felvállalni a tested a barátod előtt! Ha Te magad félsz meztelenül mutatkozni előtte - csak előtte, és nem sötétben - akkor még biztos szorongsz belül valami miatt. Amíg ezt nem győzöd le addig nem érdemes nagyon próbálkozni.
- Aktív részese legyél a szexnek. Ne csak egy darab mozdulatlan "fa". És igen, közben is lehet beszélgetni. De csak tőmondatokat!
- Védekezzetek, nagyon fontos. A félreértések elkerülése végett:
MÁR AZ ELSŐ ALKALOMMAL IS TEHERBE ESHET A LÁNY!!! Remélem ezt mindenki tudja!

Remélem nem gázoltam a lelkedbe!
Ha eszembe jut még valami, majd írok!
Lány
válasz | 2005-01-16 | 13:38

Az előző hozzászóláshoz kapcsolódnak a múltkori kérdéseim, csak éppen én a másik oldalon állok.
Én például az ismeretlentől félek, nem tudom, milyen érzés lesz, vagy mit hogyan kell csinálnom.
Szerintem a barátnődnek is ez a problémája, ő is fél magától az érzéstől.

Én is várom a válaszaitokat az előző kérdéseimmel kapcsolatban!

[876]
 
sKyLiGhT co. ..::1984':
válasz | 2005-01-15 | 22:25
Hello mindenkinek!

20 éves srác vagyok! A barátnőm 19! Egy éve vagyunk együtt, de szex még nem volt. Még a petting-ig se jutotunk el soha. Bnőm még szűz. Sajnos nem értem a magyarázatát, azt mondja, hogy fél. Én már nem bírok várni. Kicsit meg szeretném érteni, hogy mi az, amitől félni kell... Soha nem voltam szűz lánnyal, így nem is beszéltem erröl soha senkivel... Nagyon szeretem a barátnőmet, és tudom azt is, hogy ő is engem. Legutóbb, mikor erről beszélgettünk, azt mondta, hogy az első adandó alkalommal belemegy, de nem akarom, hogy ugy érezze, hogy ha nem történik meg, akkor elhagyom, azaz nem akarom, hogy kényszerből tegye meg. Remélem értitek, hogy miről beszélek itt... Mit érez egy nő első alkalommal? Nekem mit kell tennem, hogy ne okozzak neki nagy fájdalmat? Valaki leírhatná nekem ezeket. Lehet már más is kérdezett ilyeneket, de nézzétek el nekem, hogy nem olvasom végig az összes hozzászólást, mert kicsit sokáig tartana. Remélem mihamarabb kapok választ! Előre is köszönöm! sziasztok

sKyLiGhT co. ..::1984'::..
[874]
 
Lány
válasz | 2005-01-15 | 19:04
Bocs, de most még felteszek néhány kérdést, arra kérlek Titeket, hogy részletesen válaszoljatok, lehet, hogy valamit rosszul gondolok.

Az jó, ha hanyatt fekszem és behajlítom a térdeimet, a talpam tedig az ágyon van? Vagy inkább hanyatt fekvésben legyen a lában nyújtva és feszítsem szét a combjaimat, a térdem is és a külső talpélek is az ágyon maradnak?
Milyen pózt ajánlotok egy szűz lánynak első alkalommal?

Maga a szeretkezés úgy néz ki, hogy odateszi a hüvelyemhez a hímvesszót, majd belém vezeti, de csak pár centire. Azután teljesen kihúzza vagy a makk benntmarad? Azután beljebb vezeti, 4-5cm-re, majd kicsit kijjebb húzza, aztán megint egyre beljebb és mondjuk a 6-ik lökésre tövig benyomja??? Jól gondolom?
Olyan ugye nincsen, hogy első lökésre tövig belém nyomja a hímvesszőjét???

Mennyi ideig tart egy szeretkezés egy tapasztalt férfival, ha nem számoljuk az előjáték perceit???

Várom válaszaitokat.

Bocs, hogy ennyit kérdeztem, de tapasztalatom az nulla.

Még egy kérdés: Ha fokozatosan szeretném, és első alkalommal csak a pettingig szeretnék elmenni, akkor azt előre mondjam meg? Mert, ha már ott vagyunk és nem szóltam, akkor nincs megállás? Igaz?

Hogy fér majd bele az érintetlen puncimba, pontosan a vaginámba egy érett férfi merev hímvesszője? Lehet ez fájdalommentes?

Köszi!
[873]
 
Lány
válasz | 2005-01-15 | 16:12
Bocs, a kérdésem: a teljes ellazuláson kívül még mit tehetek, hogy ne fájjon? Ez törvényszerű, hogy fájni fog? Csak, mert rengetegen számolnak be erről, mint fájdalmas élmény. Ugye, csak az volt a gond náluk, hogy nem voltak megfelelően nedvesek?
Kérlek, adjatok tanácsot!
[872]
 
Lány
válasz | 2005-01-15 | 16:10
Sziasztok!

Még szűz vagyok, de elhatároztam magam...
Csak egy kérdésem van, a teljes ellazuláson kívül még tehetek, hogy ne fájjon az első, illetve, milyen érzés lesz, amikor majd bennem mozog egy hímtag?
[871]
 
Boba Fett
válasz | 2005-01-15 | 12:51
Éncsak ennyit tennék hozzá:
"Az asszony ingatag, úgy hajlik mint a nád..."
Mindazonáltal az egyik legjobb barátom is nőből van.
És persze a férfiakban ugyanúgy nem lehet megbízni.
Bizony a bizalmat ki kell érdemelni.
[870]
 
csak1srác
válasz | 2005-01-14 | 17:48
Bennem pl meg lehet bízni. Az más kérdés, hogy én sem bízom a nőkben úgy általában. Azt ki kell érdemelni. Ahogy egy régi mondás tartja: "Akkor higgyél nőnek, mikor ló legel a sírján." Én csak ehhez tartom magam. Persze ez nem vonatkozik mindenkire, és nem mindig. Viszont azt sem tudom mikor hazudnak. ergo Bármit mond egy azt én fenntartással fogadom.
[866]
 
E.
válasz | 2005-01-14 | 11:16
Bennem ilyen téren nem érdemes megbízni...
[865]
 
Ogelo
válasz | 2005-01-14 | 09:10
Mondjuk el gondolkoztatok azon, hogy ha Ti így gondolkodtok, akkor bennetek mennyire lehet megbízni?
E.
válasz | 2005-01-14 | 07:37
:)) ez édes. minél jobban megbízol valakiben annál nagyobbat fogsz koppanni...
[863]
 
Ogelo
válasz | 2005-01-13 | 13:56
Hát nem tudom...amiről írsz azt Te gondolod, így...valószínüleg ilyen közegben élsz ahol a bizalom nem létezik! Én viszont azt hiszem, hogy lehet és fogok is olyan partnert találni, akiben megbízhatok! És a bizalom nem erény, hanem a világ legtermészetesebb dolga egy kapcsolatban!

A másik, hogy ha egy srác szeret valakit, akkor igen is vár(hat) 2 évet az első szeretkezésig! És igen vannak igényei...de az nem azt jelenti, hogy nem szerezhetnek egymásnak örömet, csak azt, hogy még nem feküdnek le egymással...szóval van petting...orális szex...meg ami jól esik...és ezek is lehetnek legalább olyan izgalmasak! Úgyhogy én megint csak azt mondom, aki akar, az tud várni!
Katka
válasz | 2005-01-13 | 12:55
a házassággal kapcsolatban vannak kételyeim. Szerintem nincs olyan hogy sírig tartó szerelem. Én már nem hiszek a mesékben. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek amikor legalább az egyik fél félrelép. Aki azt mondja h. ilyen nincs az csak nem tud róla. Amiről nem tudok nem fáj. Ismeritek. A másik meg az h. várjatok...aha. Ki ismer olyan palit aki két éve együtt van a csajával és nem feküdtek még le egymással és a pali hűségesen vár már két éve?!?!?Ahogy már írta valaki régebben, ilyen nincs. Tudjátok már megint. amiről nem tudok nem fáj...a pali pedig biztos félrejár kefélni, mert a szerelem mellett azért vannak szexuális igényei is...szal érdemes mégegyszer átgondolni ezt a tündér mesét amiről egynéhányan itt beszéltek...
[854]
 
Tündi
válasz | 2005-01-13 | 10:57
Na nekem az első az felejtős volt. Nagyon. 15 voltam. Viszont nem az hajtott, hogy szűz voltam és gyorsan meg kellett tőle szabadulnom. Egyszer csak megtörtént. Fájt.
Azóta belejöttem a dolgokba. Kívánom a szexet és jó is, de valahogy a vége mindig elmarad. Nyilván közrejátszik az is, hogy nem tudok teljesen megnyílni a partnerem előtt. Ha masztizok akkor mindig elélvezek...de szerintem az orgazmus is tanulható...tehát nem adom fel :))
[853]
 
Anka
válasz | 2005-01-13 | 09:28
Béla esetleg csak királylányságom :) de már azzal sem szolgálhatok :) bocs
[852]
 
BÉLA
válasz | 2005-01-13 | 09:05
Miért?Anka neked van felekirályságod?
[851]
 
béla
válasz | 2005-01-13 | 09:02
Szerinted mit?H át a szüzességét.
[850]
 
Anka
válasz | 2005-01-13 | 08:59
Felekirályságot?
[849]
 
Anka
válasz | 2005-01-13 | 08:59
Béla! Mit?!
[848]
 
king kári
válasz | 2005-01-13 | 00:52
figyu nagyon szeretném elvesziteni a szüzességemet de nincskivel.kazincbarcika.16éves szüz szác keresiazt a lányt akivel elveszitené szivesen a szüzességét.d12joe@vipmail.hu
[847]
 
king kári
válasz | 2005-01-13 | 00:51
figyu nagyon szeretném elvesziteni a szüzességemet de nincskivel.kazincbarcika.16éves szüz szác keresiazt a lányt akivel elveszitené szivesen a szüzességét.d12joevipmail.hu
[846]
 
BÉLA
válasz | 2005-01-12 | 22:50
N.kanizsán szűz lányt keresek aki odaadná nekem
[845]
 
békés harcos
válasz | 2005-01-12 | 20:26
Mondjuk ezen én is gondolkodtam sokat,hogy tök igazságtalanság,de gondoljatok bele,ha kialakulna egy olyan szitu,amikor egy pasi lekurvázná a nőket(akiknek teljes joga van a sexhez),mire a csaj vhogy megtudná és faképnél hagyná. Kíváncsi lennék akkor is így gondolkodna-e! Mondjuk ez nem hangzik olyan jol,mint ahogy azt kigondoltam,de mindegy... Fúú,tök szívás lenne:)
[843]
 
xgirl
válasz | 2005-01-12 | 20:21
Lehet, hogy igazad van. Egyébként szerintem a legtöbb ember így gondolkodik: a pasi Don Juan, a csaj meg kurva.
Tudnám miért nem szabad nekünk azt, amit a pasiknak igen?? Na mind1. :)
Mr. X
válasz | 2005-01-12 | 16:47
Erre szoktam mondani, hogy nagy az Isten állatkertje! :)))

Talán érezte, hogy nem sokat jelentesz neki és most így póbálja kimondani, hogy neki is csak annyi voltál, hogy úton útfélen?

Passz. De mindenképpen érdekes.

Meghát ez szerintem az a kategória, mint a mennyiség témája: ha lány fekszik le sok pasival, azt kurvának titulálják, ha pasi sok lánnyal, akkor Don Juan-nak. Talán valami ilyet akarhat kihozni.

A lényeg: tegyél rá! Kár olyan emberekkel foglalkozni, akik intelligenciájuk terén komolyabb kihívásokkal küszködnek.

Szia!
Mr. X
válasz | 2005-01-12 | 16:36
Szia!

Ehhez hozzáfűzném, hogy mivel tényleg érzékeny lehet egy szűz lány arrafelé, ezért ha óvatosan is, de érdemes mindig próbálkozni az ujjazással, mert nem is olyan lassan egyre tágabb lesz tőle és így az "első" már egyáltalán nem lesz Neki olyan fálydalmas. Tehát ha megbeszélitek, stb., akkor igen áldásos egy dolog.
Arra még figyelj, hogy az a rész domináljon, amikor teljesen élvezi és el is megy, nehogy kedvét szegje a dolog.

Üdv.:
Mr. X
Bp-boy
válasz | 2005-01-12 | 16:17
Köszönöm...;)
[839]
 
rackajuh
válasz | 2005-01-12 | 13:47
békés harcos:
volt két hölgyemény is, de mind a kettőről tudtam, hogy nem vagyok szerelmes egyikükbe sem. ettől függetlenül nem bánnám, ha több is lenne akár melyikkel is köztünk, mint barátság :)
csak1srác
válasz | 2005-01-11 | 22:29
Nos... Ha abból indulunk ki, hogy a szüzesség elvesztése a legtöbb lánynál fájdalmas akkor feltételezhetjük, hogy az "ujjazás" is. Tehát attól függ, hogy szeretné elveszteni a szüzességét. Az ujjad által, vagy nem az ujjad által. De agy szűzlánynál ne próbálkozz olyannal amit a pornócsatornán láttál ergo ne akard máris tövig benyomni a középső ujjad, hogy mást ne említsek. Szépen fokozatosan, csak annyira hogy Neki jó legyen. Remélem kielégítő választ tudtam adni, ha nem csak kérdezz. Én így csinálnám.
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41