szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Szüzesség elvesztése


Új hozzászólás

Bisonka.sonka
válasz | 2004-06-04 | 14:08
vicacica: Szióka!Kb 1 évvel ezelõtt én is pontosan úgy voltam, mint Te!A barátommal fél év után feküdtem le elõször!Persze azelõtt már volt ujjazás meg kinyalás!Nekem egyáltalán nem fájt, sõt!Szerintem ne félj tõle, mert minnél jobban félsz annál görcsösebb leszel, és akkor lehet h fájni fog!De ha laza leszel, akkor nagyon jó lesz!sok sikert hozzá!Amúgy hány éves vagy?
[280]
 
vicacica
válasz | 2004-06-04 | 09:09
Valaki aki elvesztette már a szüzeségét az írhatan nekem én tudniillik nagyon félek a dologtól, hogy nagyon fog fájni, hisz 3 újjam is fáj nagyon, mi lesz ha a fiúnak nagyobb "meg fogok halni". Ha a szûzhártyán nem akadályozna más lenne a helyzet? Létezik az, hogy a mõ kitágul a himveszõtõl? Mivel most eléggé kicsi a nyílás szerintem. A legtöbb nõ az elsõ 1-2 alkalmat van aki többet sem élvez az elején, ezt halottam. Kérem aki tud válaszoljon!!! Nagyon köszönöm.
[279]
 
csajszi
válasz | 2004-06-03 | 05:34
Peti198906:
Szia! Hát amiket leírtál, nem semmi, de hogy is van ez a baráod meg a barátnõd között? Ti most megosztoztok a csajon, vagy mi? Végülis nem gond, ha neked vagy a barátodnak nagyon komolyak a szándékai a lánnyal, akkor te vagy a másik srác nem illik a képbe! Ennyit szerettem volna hozzáfûzni!
A másik dolog, az az óriási orgazmus! Én arra gondoltam, hogy azt kellene csinálni neki, hogy te orálisan elégíted ki, miközben ujjazod. És ha még mindig ott van az a másik srác, akkor õ is csinálhat egyest-mást!
Majd értesíts, hogy milyen volt!
[278]
 
Peti198906
válasz | 2004-06-02 | 23:12
Helló mindenkinek!
Remélem, ha elmondom a történetem, nem fogtok kinevetni, és azt mondni, hogy még nem vagyok hozzá érett... stb.
Na szóval, 15 éves fiú vagyok, és van egy barátnõm, aki nem is igazán a barátnõm. Ez abban merül ki, hogy egyyszer járunk egymással, és állandóan veszekszünk, egyszer pedig olyan nagyonnagy barát-fajta érzelemmel érzünk egymás iránt, és ilyenkor nagyon gerjedünk egymásra. Most épp a nagyonnagy barát periódus van, de már úgy néz ki, hogy a végét járja. Ilyenkor szokott köztünk lenni a legnagyobb vonzalom. Õ 13.
Eddig minden szép és jó, beleszámítva Õt is, mert ahhoz képest hogy 13 éves, ahhoz képest nagyobb melle van szinte az összes osztálytársamnál(nem mintha fõ szempont lenne, de ebben a korban ezzel ki lehet fejteni, hogy a többi társánál érettebb), és jobb az alakja is. Hadd ne mondjam, a szerelmi szintje magasan felülmúlja a korát.
Erre mondtam az elején, hogy lehet hogy kinevettek, de ez tényleg így van. Mi egymást kölcsönösen annyira ismerjük, hogy ezt elfogultság nélkül állíthatom.
Ha már így leírtam a bevezetõ szöveget, akkor bele is kezdenék a lényegbe! Legutóbbi hétvégén (péntektõl hétfõig) én, és néhány ember az osztályomból elmentünk kirándulni az Õ osztályával. Szombaton hajókiránduláson voltunk a Balcsin, és itt kezdõdött az, amire nem(nagyon) számítottam. Itt már hármasban voltunk az egyik barátommal, aki az Õ barátja is. A hajó gyomrában, egy hall szerûségben utaztunk. Elég hamar magunkra maradtunk, mert a többiek felmentek a tavat nézni. Amikor már csak majdnem 3-man voltunk Õ megjegyezte, hogy milyen hangulatos lenne ez a hely ahhoz, hogy hármasban csináljuk. Persze ott nem lehetett semmi ilyet, de megígértettük vele, hogy ha visszaértünk a szállásra este beszámol róla, hogy mit csináltunk volna szerinte. Szeretem, ha egy lánynak vannak ilyen gondolatai.
Eljött hát az idõ, sikerült is mindenkit lerázni, és csak hárman voltunk a szobában. Elõször megfogtuk mindkét kezét(munkamegosztás a barátommal:) és megkértük, hogy mondja el a "piszkos gondolatait". Furcsamód Õ el is mondta, úgy, hogy közben még nem is igazán kezdett el homályosítani vagy ilyesmi. Pedig ez rá nem jellemzõ! Ezen az estén még nem is történt túl sok minden, csak általános dolgok: simogattuk egymást majdnem mindenhol... Csak azért majdnem, mert Õ félt attól, hogy ránktör a tanárnõje. Tényleg nem lett volna mulatságos. Aztán vasárnap Õ is és mi is tettük egymásnak a többértelmû megjegyzéseket, és titokban a buszon, vagy ahol csak lehetett simogattuk õt(fenekét, vállát stb), amit saját bevallása szerint nagyon szeret. Megemlítette, hogy szeretné, ha lenne folytatása is a dolognak. Hát tény, hogy nem rajtunk múlik a dolog, megígérttük neki, hogy olyat kap, amit még senkitõl se! Pedig 13 éves létére történt már vele egy s más. Például egy másik barátommal már járt, aki a szilveszteri bulimon titokban megujjazta, és sorolhatnám.
És akkor mostmár tényleg elérkeztem a lényeghez! Szeretnék megkérni minden korombeli (14-17 éves) lányt, hogy írja már meg nekem, hogy mivel tudok(tudunk) neki egy olyan orgazmus-élményt nyújtani, amit sose felejt el???
Gondoltam én már az erotikus masszázsra, meg ilyesmire( gyertyafény, füstölõ, illóolajos masszázs...). A masszázs része még oké is, de egy olyan dologra, vagy technikára lennék kíváncsi, amit a lányok ismernek, és tudják hogy jó.
Köszönöm, hogy szakítottatok idõt arra, hogy végigunatkozzátok ezt az egészet! Kösz annak is aki csak segít, mert nekem(nekünk) nagyon fontos, hogy Neki nagyon jó legyen.
U.i: Ezt csak pettingnek terveztünk. Jó, abból persze amit csak lehet, de a korra egy kis tekintettel azért kell lenni, de nem is akarok még lefeküdni egy lánnyal.
[277]
 
csajszi
válasz | 2004-05-28 | 05:45
Sziasztok! A chatet én is tudod ajánlani mindenkinek! Én is ott találtam meg a szerelmemet, akivel megtörtént! Igaz, hogy nem vagyok még csak egy 16 éves csaj, de tanácsokat mindig szeretek adni! Pussz mindenkinek!
[276]
 
Tarara
válasz | 2004-05-26 | 00:19
Én 20 éves vagyok,de még nem találtam meg az igazit nem voltam még csajjal ez baj??
[275]
 
Hunny
válasz | 2004-05-26 | 00:17
Szerintem nem csinálta jól Macus .. Én gyengédebb lettem volna veled ... Ez a lényeg nem az,hogy jól +izéljen már elsõ alakalommal. Te nem így gondolod?
[274]
 
macus20
válasz | 2004-05-25 | 17:42
Seeker:

Nekem a pasim anno betette és végig is csinálta. Gyors volt, mégis azt hittem soha nem hagyja abba. Utána 1-2 napig (lehet röhögni fogtok), de éreztem, hogy vmi megváltozott. Ja, és írózatosan fájt is. Közben és utána !!!!!!!
[273]
 
mystik
válasz | 2004-05-23 | 23:19
Balázs:

Igen, biztosan fejlõdsz.
A chaten én is próbálkozok, eddig volt már tali is, nem is egy, de nem jöttek be. Vagyis már tudom, hogy nem vagyok az a típus, aki kapva kap az alkalmon, hogy egy csajt magáévá tegyen, vagy a lány tegye magáévá a szerszámot :) De szerintem ez csak addig van így, míg egyszer megtörténik, utána remélem, hogy átszakad a gát. De abból még mindig nem adok lejjebb, hogy (nagyon) tetszen a csaj.
[272]
 
Balázs_
válasz | 2004-05-23 | 00:51
Üdv megint sorstársak!

Én személy szerint nem a tökéletes nõre vágyok, csak valakire, aki átmegy a rostán, ami igen nagylyukú :). Most már egy ideje kajtatok a csetrendszereken, és megalázó dolgokat is írtak nekem kedvesebbnél kedvesebb emberek. Elképesztõ, hogy milyen kevés empátiával találkoztam. Még sajnálkozók sem nagyon akadtak, egyszerûen le se sz..tak a csetszobákban. Ha nem szüzes nickkel léptem be, akkor persze ment minden rendesen, csak még nem értem célba. Viszont túl vagyok életem elsõ randiféleségén, és túléltem. Az önbizalmamat egyenlõre nem növelte meg, viszont meglepõen nyugodt voltam elõtte. Lehet, hogy fejlõdök?
[271]
 
mystik
válasz | 2004-05-18 | 23:17
A régebbi fórumozók még talán emlékeznek rám, azóta még mindig szûz vagyok.

NonVirgin:

Igen, igazad van, tényleg jó csajt szeretnék én is, és tényleg volt már az utóbbi hetekben is nem is egy olyan "ismerõs/vagy nem leányzó, akinek tuti tetszettem és még aranyos is volt meg kedves, de egyszerûen nem lett volna vele "gusztusom" szexelni. Pedig nagyon kanos voltam/vagyok, elhiheted. Viszont testileg/szellemileg nem tudtam elfogadni. És vmilyen oknál fogva mindig 18 év alatti csajokkal futok össze és azokat márcsak elvbõl lepasszolom ott helyben, mert nekem kislány nem kell. Több haverom is van, akiknek 20 évesen, mint én, 15-16 éves barátnõjük(?) van. Erre most csak annyit tudok mondani, hogy az ilyen visszataszító, legalábbis számomra.
[270]
 
NonVirgin:
válasz | 2004-05-17 | 16:40
Egy dolgot elfelejtettem. Az okát, hogy miért is vagytok még szüzek nem csak a béna csajok okozzák ez részben a ti hibátok is. Ezt én is elkövettem. Ez a hiba az hogy elsõre mindenki a legjobb nõt várja és ha nem olyan jön akkor kidumálja magát, hogy nem is igazán tetszik neki stb. De senkinek nem csak egy partnere volt életében és vkinek az elsõnek kell lennie.
Tehát ne agyaljatok rajta ki is lesz az elsõ. Ha nem is tetszik a hölgyike egy kis idõt mindenkivel el lehet tölteni és lehet pont mellette fog megesni veletek. Biztos vagyok benne, hogy ilyen lány már feltûnt párszor az életetekben de a fenti okok miatt nem áltatok velük szóba (én sem tettem, nagy hiba volt!! )
Ne hanyagoljátok õket. A másodikat viszont már jól nézzétek meg!!!! :)
Egy volt szûz de most már:
NonVirgin
[269]
 
NonVirgin
válasz | 2004-05-17 | 16:29
Hello szûz Srácok!

Az idén léptem a 3. X-be és én is késõn vesztettem el a szüzességem. Fizikailag még nem is olyan korán egy buliban részegen 18 voltam, de azt szinte azonnal el is felejtettem és azt is, kivel volt :)
Utána évekig semmi. Elég gátlásos, a párkapcsolatban totál béna alkat voltam pedig a csajok mint utóbb, idõvel kiderült mindig is odáig voltak értem. (Ezt egyébként tényleg nem értem miért nem közlik a fiukkal, nagyok sok srác képtelen észleli ennek a jeleit)
Aztán megismerkedtem tök véletlenül egy lánnyal akivel sikerült legyõznöm a gátlásaimat. (neki nem sok szerepe volt benne, észre sem vette, hogy még szûz vagyok, viszont lehetett gyakorolni)
Azóta számtalan partnerem volt már, prostik, barátnõk vegyesen mint mindenkinek.

Egy tanácsot fogadjatok el tõlem:
Ne görcsöljetek rajta mert nincs értelme. Ha vkit már nagyon zavar a fiziológiai része (azaz állandóan kanos :) ) az menjen el egy prostihoz!!!
Hogy miért? Mert egyébként nem tudod mit vesztessz és nem indul be a normális vadászösztön. Nagyon sok aranyos prosti van, a neten kis keresgéléssel találni fogtok olyat, akit mikor együtt leszel vele simán elfogadnál barátnõdnek is. Másrészt megtanulod mit hogyan kell, hogy néz ki, vagyis nem leszel tök béna mire eljön az a lány aki megérdemel téged!
Mert a béna csajok miatt vagytok még mindig szûzek. Viszont a nem bénák tudják elvenni azt!
[268]
 
The Ghost
válasz | 2004-05-17 | 10:42
Lilla20:Szia kedves Lilla!
Igen a srácok is vannak hasonló helyzetben, mint pl én is aki most leszek 22 éves augusztusban, és szintén szûz vagyok nemileg. Szerintem a csajok nem is a terhességtõl, és a fájdalomtól félnek, hanem attól hogy a srácnak csak arra kellenek, és ez a késõbbi partnerkapcsolatukat is befolyásolná. A fiúk meg attól félnek hogy becsõdölnek nem tudnak eleget adnia csajnak ha a csajszi nem szûz, bár ezt szeretik a nem szûz csajok, és a szûz csajoknál azért félnek mert attól tartanak hogy kellemetlenséget okoznak, de sajnos eza srácok kisebbsége, ugyanis sok srác csak a skalpra hajt, és nem a csaj érdekli igazából, hanem hogy szép legyen, és minél elõbb meglegyen, és utánna vége a fájdalommal nem törõdve.
te már túlvagy azon a bizonyos dolgon azóta? Az e-mailomra írj ok?

Üdv: F. Pál

Ui légy jó és vigyázz magadra!
[267]
 
Fekete Pál
válasz | 2004-05-17 | 10:35
Dia987654: Szia kedves Dia

leveled olvasva az a gondolat futott átt az agyamon, hogy manapság sok csajszika csak a kiváncsiág miatt érdeklõdik a sex felõl, és sok srác van aki sajnos csak arra használja a csajokat, hogy egyster-kétszer meglegyen neki, és utánna dobja. Ez azonban a csajszi ezt követõ sexuális életére is kihat, és a rossz tapasztalat a párválasztást a késõbiekben negatívan befolyásolja :-(
Valóban fiatal vagy bár tudom hogy a csajok ilyen idõsen veszítik el a szüzességüketa legtöbb esetben.Azt tudom mondani, hogy apukádnak is igaza van de csak részben, ugyanis mi van a srác tényleg figyelmetlen és arra kellesz neki, vagy a sex hevében megfeletkezteka védekezésrõl. Ezzel a saját életedet siklatod ki. De a másik fele a dolognak hogy vannak már igen megbíztahó fogamzásgátló módszerek, pl gumi, és ha elmész nõgyógyászhoz akkor biztossan tud neked felírni megfelelõ fogamzásgátlót vagy valami más, ugyanis ne feledd hogy egyik módszer sem biztonságos teljesen, és ha nagyon félsz tõle akkor hamarébb bekövetkezik a baj is. Ezt Morphy is bebizonyította....
Ha nem vagy benne biztos hogy mit akarsz akkor elõsször tisztázd le magadban, és ha úgy érzed hogy várni akarsz vele még egy kis idõt akkor nyugodtan tedd meg, és a srác nem vár akkor nem is érdemel meg :-)

Szió

ha van kedved és gondolod akkor akár levelezhetünk is és megbeszélhetjük a problémákat ok? Én is idõsebbvagyok nállad
[266]
 
Dia987654
válasz | 2004-05-16 | 22:39
Sziasztok!Nekem nagyon tetszik ez a forum.
Szeretnék tölletek valamit kérni remélem tudtok segiteni.Én 16 éves vagyok van egy barátom aki 19 éves.1 éve találkoztunk elöször és azota járunk csak nem volt még meg az.Ö azt mondta hogy tud még várni mert szeret.Akkor lesz meg amikor akarom.Csak az gáz hogy még magamse tudom mit akarok.Van amikor nagyon kivánom de mivel még fiatal vagyok nem merem megtenni.Meg a másik hogy apám nagyon is ellenzi mert mi lesz ha gyerekem lesz vagy valami.Ugyhogy szeretném is meg nem is.Összevagyok zavarodva!SEGITSETEK!!!!!!!!!Léygszi irjatok a dia3@freemail.hu-ra.Köszike
[265]
 
Magma18
válasz | 2004-05-14 | 17:14
Atesz! Olvasd el KVR beszolását és döntsd el, hogy ciki e "szüznek" lenni! :) Szerintem nem! Én is 18 éves vagyok és szüz!!! De, nem érdekel! Társat keresek, nem pedig szexpartnert! :)
Üdv: Magma
[264]
 
Atttesszz(24)
válasz | 2004-05-13 | 16:16
En 24 eves vagyok es szu, az elob irtam be egy rakat dolgot, de kitorlodott a geopbol!! Nagyon merges vagyok. Majd ha valaki szerwetne segiteni, irjon az emaliciememre. Szerintetek furcsa egy 24 eves fiunak szuznek lenni? A kulsommel nincsen gond. Mar csokoloztam lanyooakl, es iden volt ket kisebb kalandom is, de nem sikeutrl kozosulnunk. Elore is koszono mszepen! Attila
[263]
 
KVR
válasz | 2004-05-11 | 16:33
Sziasztok!

Most láttam elõször a fórumot, alapjában véve nagyon tetszik, jó hogy ilyen nyíltan lehet itt beszélni, és ilyen megértõ és segítõkész a társaság. Tetszettek a hozzászólások is, kivéve talán néhány éretlen emberkét, akik nem ide valók, de szerintem ilyenek mindenütt akadnak, nincs mese tûrni kell õket. Kérek mindenkit, továbbra is írjatok, ne hagyjátok ennyiben a dolgot.

Amit hozzá tudok szólni: én 20 voltam amikor elõször megesett az exemmel. Nem volt valami nagy szám. Azóta megismerkedtem egy lánnyal akivel nagyon harmonikus a kapcsolatunk, és igazán jó vele. Rettenetesen szeretjük egymást és a boldogsága mindent megér nekem. Ezt értem általánosan is és értem ezt a szexre is. Õszintén szólva nagyon bánom hogy nem vele voltam elõször. A legelsõbe azért sodródtam bele, mert akkoruiban volt egy olyan idõszakom amikor úgy éreztem hogy 20 évesen már éppen itt az ideje, mindegy hogy kivel. Azóta ezt nagyon megbántam. Mindenkinek csak annyit tudok tanácsolni akivel még nem esett meg az elsõ alkalom, hogy ne kapkodja el, és ha már túl van a 20-on, akkor se kezdje szinte mániákusan keresni az alkalmat. Ismerkedni kell emberekkel (kiváló helyszín a chat.hu stb...), meg kell adni az alkalmat az ismerkedésre, nem szabad otthon ülni a könyvek között és a TV elõtt. El kel menni haverokkal ide-oda, és akkor elõbb utóbb talán összehoz a sors az igazival. Az igazság azonban az hogy én is nagyon félszeg, visszahúzódó srác voltam aki csak az igazit kereste (mostanra elmondhatom meg is találtam), bár nem mentem sehova, a haverjaim többségével meg nem egyezett az érdeklõdési körünk, szóval nem jártam nagyon sehova. A kedvesemmel a puszta véletlen hozott össze, kiváló a kapcsolatunk már két éve, és elmondhatom hogy a lehetõ legnagyobb szeretet és megbecsülés van köztünk. az intimitás terén sincsenek problémáink, megtapasztaltuk hogy lehet örömet szerezni a másiknak. Erre volt is alkalmunk, mert majdnem egy év után volt az elsõ igazi alkalmunk a gyönyörszerzésre, persze petting volt elõtte is. Nem siettük el, de ezt egyikünk sem bánja. Így szép és jó minden.

Mirõl is kezdtem el írni??? Nem tudom, na mindegy. A lényeg az hogy szeretném ha ez a fórum továbbra is olyan jó lenne mint eddig volt!

Üdvözlettel: KVR
[262]
 
Seeker
válasz | 2004-05-09 | 23:11
Sziasztok!

Elég nagy problémával fordulnék hozzátok... pár napja együtt voltam egy sráccal.Tulajdonképpen nem feküdtünk le, berakta, de azán ki is vette, mert féltünk mindketten... szóval elméletileg szûz maradtam, de iszonyúan fáj, még így, 2 nap elteltével is... lehet, hogy mégis elvesztettem?Vagy csak felsértett valahogy?(Nagyon nagy volt neki.)Hogy döntsem el ezt??Segítsetek!!
[261]
 
rikrik
válasz | 2004-05-03 | 12:34
Balázs_: Szerintem van. Kepzelj magad ele valakit, aki addig a pillanatig ok volt, de mikor a dologra sor kerulne mar nem jon be. ???

Peldaul beszol valamit v. hasonlo
[260]
 
zsuzska1122
válasz | 2004-05-02 | 12:43
Sziasztok! Hát, a szüzességrõl annyit, hogy szerintem si ezen nem szabad görcsölni. Akkor az igazi, ha avval az emberrel vagy együtt elõször. aki testileg-lelkileg partner. Ugye, mint tudjuk a nõi orgazmust tanulni kell, nem megy úgy magától:) Szóval, ha tervezgeted, hogy na majd most, akkor úgysem lesz jó. Veszítsd el a fejed, az elsõ úgyis egy életre szóló élmény lesz. Legyen szó csókról vagy többrõl:)
[259]
 
Balázs_
válasz | 2004-04-27 | 14:24
Magma: Nem pont erre gondoltam, hanem az érzelmi (értsd nem testi) szerelem iránti alkalmatlanságra.
[258]
 
Magma
válasz | 2004-04-22 | 20:48
Balazs_: Szerintem van! :(
Probáltad már felállitani egy fontos focimeccs elvesztése után? Nem hinném, hogy sikerült vagy csak nagyon nehezen! :(
[257]
 
Balazs_
válasz | 2004-04-20 | 15:42
Hogy legyen téma: Szerintetek létezik érzelmi impotencia?
[256]
 
tom28
válasz | 2004-04-10 | 11:16
Érdekes volt, ahogy rátaláltam a fórumra. Nem titok, 28 éves vagyok és a sors úgy hozta, hogy elég komoly kapcsolatunk alakult ki barátnõmmal, aki 16. Nekem annak idején (17 voltam) nem sikerült jól az elsõ, bár nagyon szerettük egymást a barátnõmmel - 10 éves kapcsolat, lettek gyerekek is, de a kezdeti hülyeségek gyakorlatilag tönkretették tudat alatt a kapcsolatunkat - mégis elcsesztük.

Most kaptam egy lehetõséget a sorstól, hogy egy csodálatos emberrel, akit nagyon szeretek - régi az ismeretség - átéljem azt a csodát, ami az elsõ behatolással, együttléttel jár. Nekem sokat segítettek azok a gondolatok, amiket itt találtam (türelem, odafigyelés, stb.), és tegnap megtörtént a dolog.

Furcsa, de több együttlét során rá kellett jönnöm, hogy bennem valószínûleg több volt a para, mint páromban. Kissé "túlagyaltam" a dolgokat, féltem meg egyebek, ami azért is furcsa, mert számos intim kapcsolatom volt már, ahol minden "rendben ment". De az öszinteség, és a szerelem segített abban, hogy végül minden sikerüljön, és most -végre- BOLDOG VAGYOK!!!

Nemcsak azért, mert sikerült, hanem azért is, mert azt a lányt, akit szeretek, akivel komolyan gondolom, aki kell... stb. végre mélyen érezhettem, igazán közel magamhoz, hanem azért is, mert neki - az adott körülményekhez képest is- különleges, bennsõséges élmény volt.

Szóval, köszönök minden gondolatot, minden hozzászólótól!

Tapasztalat: Nem beszéljétek túl a dolgokat. Szeressétek egymást, és a szexben nem csak a másikat, hanem magatokat is figyeljétek!!!

Üdv:
Tom (egy nagyon boldog ember)
[255]
 
aranyos csaj
válasz | 2004-04-07 | 05:56
Sziasztok!

Én "szeretek" mások problémájárol hallgatni, és segíteni az illetõnek. Ha valakinek valami problémája va, én szívesen megpróbálok segíteni! Mindenkinek jó napot!
[254]
 
Balazs_
válasz | 2004-03-29 | 00:23
Az en kalandjaim jobbak, mint Belllllla karorvendo kitarulkozasa. Az egyik csevegoszobas weboldalon kerestem "szextanarnot". Sikertelenul, viszont szamolatlan homoszexualis fazon ajanlkozott, farokmerettel, pedig ez nem a homo szoba volt... Hiaba irok en akarmit is?!
Egy holgy sem tekintett viszont kihivasnak, feladatnak, ugyhogy itt allok(:)) megfurodve.
A jelek szerint egy kozlekedesi balesetre nagyobb eselyem van iden.
[253]
 
jajne
válasz | 2004-03-19 | 21:23
bélllllla nem feltünõ hogy bekopiztad....
[252]
 
BÉLLLLLLLA
válasz | 2004-03-19 | 16:37
SZASZTOK ! KÉRLEK TITEKET HOGY VÉLEMÉNYEITEKET NYILVÁNÍTSÁTOK KI A KALANDJAIMRÓL...
NOS ELSÕ NEMI ÉLMÉNY AKKOR VOLT, MIKOR TÖRTÉNELEM ÓRÁN (EGY IGEN JÓ CSAJ MELLETT ÜLÖK) A MELLETTEM ÜLÕ LAURA ENYHÉN-ÁTLÁTSZÓ NADRÁGJA LÁTTÁN ÉSZREVETTEM HOGY NEM HORD BUGYIT. ERRE KÉPZELHETITEK IGEN CSAK BEMEREVEDTEM MIKOR LAURA RÁM NÉZETT ÉSZREVETTE HOGY FESZENGVE ÜLÖK MAJD A DUDORODÓ NADRÁG LÁTTÁN KEDVES MOSOLY FUTOTT VÉGIG AZ ARCÁN. MIVEL A LEGHÁTSÓ PADBAN ÜLTÜNK A TANÁR FIGYELME NEM NAGYON SUGÁRZOTT KI RÁNK. ÍGY HÁT LAURA LEHÚZTA A SLICCEM (NAGY ÖRÖMÖMRE) ÉS ELKEZTE VERNI A FASZOM A TÖRTÉNELEM ÓRA KELLÕS KÖZEPÉN...KÉPZELHETITEK IGEN ÉRDEKES ÉLMÉNY VOLT HOGY MIKÖZBEN A TANÁR BESZÉDÉT HALLOM EGY KÉZ DOLGOZIK A DÁKÓMON. MÁR ÉLVEZTEM IS VOLNA EL MIKOR ABBAHAGYTA A FASZOM VERÉSÉT ÉS ÍGY SZÓLT A TÖBBIT SZÜNETBEN A WC-BEN FOLYTATJUK. ELÉRKEZETT A SZÜNET KÉZENFOGVA VEZETETT BE A LÁNY WC-BE ÚGY HOGY MINDENKI FIGYELMÉT ELKERÜLJÜK. BEVEZETETT AZ EGYIK WC FÜLKÉBE ÉS OTT VADUL SMÁROLNI KEZDETT VELEM, KÖZBEN A SLICCEM LEHÚZTA ÉS A FASZOMON HÚZOGATTA A BÕRT, MAJD EZTÁN LEHAJOLT ÉS A MAKKOMAT NYALOGATNI KEZDTE MAJD AZ EGÉSZ FARKAM A SZÁLJÁBA VETTE ÉS VADUL MOHÓN SZOPNI KEZDTE, KÖZBEN A HERÉMET MASZÍROZTA. PÁR PERC MULVA ÉREZTEM AZ ÉLVEZÉS ELSÕ HULLÁMAIT ÉS PÁR PILLANAT MULTÁN MÁR A FRISS MELEG ONDÓ AZ ARCÁN CSILLOGOTT. KÖZBEN A SZÁJA SZÉLÉT NYALOGATTA HOGY MINDEN EGYES GECICSEPP A SZÁLJÁBA KERÜLJÖN. GGGGRRRRRRRRRRRR A MÁMORT HIRTELEN CSENGÕSZÓ SZAKÍTOTTA MEG ÉS GYORSEN ELKEZDTE TÖRÖLGETNI MAGÁROL A GECIT ÉS CSAK ENNYIT MONDOTT:
-EZ JÓ VOLT, DE EZ MARADJON KETTÕNK TITKA ÉS SOHA SENKINEK NE EMLÍTSD MEG, ÉS EZ SOHA TÖBBÉ NEM FOG MEGISMÉTLÕDNI.
ZAVAROMBAN BÓLINTOTTAM EGYET MAJD SIETÕ LÉPTEKKEL KÖVETTEM A TANTEREM FELÉ
[251]
 
mystik
válasz | 2004-03-16 | 22:24
töknyolc: igen, én mostmár tudom magamról, hogy önbizalomhiányban szenvedek, péniszem méretétõl azért nem vagyok elájulva (16cm), de reménykedek, hogy majd alkalom adtán nem lesz gond a mérettel...
[250]
 
töknyolc
válasz | 2004-03-14 | 15:22
Fiuk most nemazért de szerintem nem vagytok megelégedve magatokkal nem fogadtátok el magatokat nem lehet h kicsinek tartjátok a péniszeteket vagy valami és féltek a csalódástól, a kinevetéstõl? Erre csak azé gondolok mert 20centis csávók csak elõveszik a nadrágból és el is vesztették és a világra tuti h ilyen csávók legkésõbb 16 éves korukra tulvannak rajtuk...
[249]
 
mystik
válasz | 2004-03-14 | 10:19
Úgy látom eléggé leült a fórum :(
[248]
 
AlDimeola
válasz | 2004-03-08 | 22:38
mystik: Hidd el én akartam volna és tettem is érte...
[247]
 
mystik
válasz | 2004-03-07 | 20:08
aldimeola: értem, sajnálom. pedig oly' sok idõ alatt azért legalább a kezét megfoghattad volna :) bocsi, nem akartalak megbántani, és az eszet se akarom osztani, mert még én se érintkeztem lánnyal, brühühü.
[246]
 
aldimeola
válasz | 2004-03-07 | 17:42
mystik: Tévedés nem érintettem meg testileg... Még egy lány kezét sem fogtam meg soha
[245]
 
mystik
válasz | 2004-03-06 | 21:10
Aldimeola: igen, nagyon ismerõs érzések és gondolatok, melyeket leírtál, bár annyi különbség mégis van, hogy neked legalább már volt NÕ az életedben, akit testileg is megérinthettél. Persze nem magamat akarom sajnáltatni, de azért ezt is vedd figyelembe. Szóval Te már próbálkoztál (persze én is, nem tagadom) , nem is keveset, tehát, szerintem, ha ennyi ideig kitartottál/tartasz egy lány mellett, akkor abban azért van becsülni való dolog, még ha a lány ezt nem is látja meg benned.

Én is voltam már fülig szerelmes, nem is egyszer, bár szinte mindig csak pár hétig tartott, amíg ki nem ábrándultam belõle, még jó néhány évvel ezelõtt. És igen, idõvel kihevertem. Hogyha ma visszanézek akkori önmagamra... hát, egyszerre leszek megmosolyogtató és szomorú is a magam szemében, de itt nem általános értelemben vett szomorúságra gondolok, hanem olyanra, amikor könnyezek, hogyha visszagondolok arra, amilyen akkor voltam, és ez jó. Én is voltam már szerintem többször kisebbfajta depressziókban, és mindig csak én, és csakis én és csak a magam erejébõl tudtam belõlük kilábalni, mindig egy életmódbeli váltás segített.

Ez talán egy kicsit nem tartozik ide, de azért elmesélem: eddig háromszor ingott meg igazán a bizalmam a nõi nemben (persze nem szeretek és nem is akarok általánosítani és mindenféle végkövetkeztetéseket levonni)

1. Még középiskolában történt -harmadikos lehettem- hogy egyik osztálytársnõm kábé egyik napról a másikra megtetszett nekem. Na jó, nem ilyen hiretelen zajlott le bennem a dolog, voltak elõzmények is persze. Valóban szép lány volt, igaz volt benne valami jó értelemben vett "rosszaság", hehe, milyen ódivatú és elcsépelt szó is ez ide, de ez fejezi ki a legjobban a dolgot. Persze a hirtelen jött "szerelemben" ez nekem fel se nagyon tûnt, sõt inkább még izgató is volt. Éreztem, hogy elég nagy "férfifaló" a csajszi, de azért valahogy úgy alakultak a dolgok, hogy a közelébe férkõzhettem. Segítettem neki megcsinálni a házikat, kábé helyette írtam meg a fizika és számtech dolgozatokat, nekem kibeszélhette a pasiügyeit is, szóval elég közel kerültünk egymáshoz, voltam is náluk "tanulni". Ez így ment pár hétig, persze azért nem vittem túlzásba a nyomulást, amikor mondta egy jóbarátom, hogy a hétvégén egy házibulin Andi le***ott két vadidegen srácot! Haverom sosem kamuzott, persze elhittem, utána másfelõl is megerõsíté t nyert a dolog. Na, ez egy nagyon nagy törés volt bimbózó lelkivilágomban.

2. A másik eset is nagyon hasonló az elõzõhöz, itt legyen a fõszereplõnõ neve Évi. Évi évfolyamtársam volt negyedikben, igazi bombanõ, de egy cseppet sem viselkedett ribancosan, sõt igazi úrinõ volt. Autószalonjuk van meg ilyenek. Nekem se kellett több, totál be voltam tõle készülve, osztálykiránduláson (ment majdnem az egész évfolyam) el is kezdtem rá hajtani, bár valahol mélyen éreztem, hogy reménytelen, nem vagyok neki elég kopasz és napszemüveges, mert Évi az ilyen "nagymenõket" szerette, de valahol azért mégis csak bizakodtam. Mind a három napot végigdumáltuk, voltak elég feszült pillanatok is, bár konkrétan semmi nem történt. Utána a suliban is elég sokat voltunk együtt, bár csak "intellektuális" sziten. Már kezdtem érezni, hogy kezd alakulni a dolog, csak õ járt a fejemben, nem tudtam enni se rendesen, és ismét kapom a hírt nagybulis barátomtól, hogy Évi hétvégén egy kigyúr állattal és egy másik csajjal feküdt le, hármasban! Szóval a csaj biszex volt, és a háttérben ribanc is, és csak játszott velem, kihasznált, de csontra, és ami dühített, hogy a szerelem hevében megint nem vettem észre.

3. Ezek után már óvatosabban álltam hozzá a dolgokhoz, eléggé elhidegültem a lányoktól. Talán ilyenkor kezdõdött érdeklõdésem komolyabban a tudományok és a keleti filozófia felé húzni. Viszont tavaly nyáron árultam (minden nyáron árulok egy zöldségnagykerben, mint a fõnök fia, hehe) és megkörnyékezett egy ott dolgozó csajszi. Nem akartam tõle semmit, nem is igazán láttam meg, de annyira nyomult, és annyira aranyos volt (bár kicsit butus), hogy ismét totál begõzöltem. Minden nap ott lógott a nyakamon, ökörködtünk meg minden. De nekem olyan volt, mint egy haver, persze neki kellettem volna - testileg - legalábbis így gondoltam. Tény és való, hogy nagyon csinos volt és különlegesen szép szemei voltak a lánykának. Nyár vége fele igencsak ráizgultam, mi lenne ha vele veszíteném el a szüzességemet, mert idõsebb is volt nálam, meg elég szép is - az értelmi hátrányoktól elvonatkoztatva. De végül leküzdöttem magamban a vágyat, és nyár végén "elváltunk" - persze soha nem is voltunk eggyütt, csak a munkahelyen. Utólag m r kicsit bántam is a dolgot, de ismét megszivatott a sors, találkoztam egy régi ismerõsömmel, elbeszélgettünk, meséltem neki a csajról, és kiderült, hogy ismeri. És azt mondta, hogy a nagyker meg a környék összes munkása végigment már rajta, akkora ribi a csaj... és én ezt se vettem észre.

Tehát összefoglalva ennyi lenne az én történetem a lányokról. A családi hátteret nem vettem bele, persze a háttérben ott volt az is, de igyekeztem kirekeszteni a történetekbõl.
Félreértés ne essék, én még mindig nagyon szeretem a nõi nemet, de mostmár inkább csak távolról csodálom szépségüket és ennyi, nem akarok még egyszer csalódni, vagy még egyszer leégni magam elõtt.

Mystik
[244]
 
Aldimeola
válasz | 2004-03-05 | 23:36
És igen sokszor érzem, úgy hogy akárkivel kezdenék, csak egy kicsit szeressen. De ezt nem teszem meg azokkal akikkel lehetne, mert annál fonotosabbak, minthogy kihasználjam õket:)

És köszi szépen a vígasztalást határozottan jól esett:)
[243]
 
Aldimeola
válasz | 2004-03-05 | 23:34
Igen, jól írtad le, van sírhatnék, de az csak egyszer gyõzött le, azóta állom a sarat. Kifele jövök, de úgyhogy minden áldott nap ott van és szemernyit se kevésbé gyönyörû mint eddig nagyon nehéz a dolog. Én nagyon nem tekintek vissza szép emlékként az elmúlt 4 évre, ugyanis csak boldog pillanataim voltak, azonkívül egy merõ szenvedés volt az egész. Anyu már elvitt szakemberhez, de az ilyen példanbeszédekkel küldött meg százlábukról és stb., szóval nem megyek vissza többet, meg megnyílni se tudtam igazán, valószínûleg a szakember volt a rossz, de ennyi elég hogy ne mennnyek el még egyhez elsírni az életemet. De ezt az internetest köszi, valószínûleg megpróbálkozom vele.

A magányon én azt értem, hogy néha csak ülök a szobámban és azt érzem, hogyha most nem ölel meg senki én felkötöm magamat. Ez persze nem komoly csak érzés. Szerencsére nagy a családés a húgaim mindig kéznél vannak egy ölelésre, de ez csak tüneti kezelés. A baj az, hogy ez egyre mélyebb, és tudom, hogy amíg én nem leszek jóban magammal, nem fogok tetszeni a lányoknak. Szemezni alapból nem tudok, egész egyszerûen hiába nem akarom, reflexszeûen elkapom a fejemet, ha egy lány rám néz, pedig megnéznek, még ilyen kialvatlan kómás fejjel is, akkormeg annyira tényleg nem lehetek csúf.

Szabadidõmben gitározok, illetve akármit csinálok csak itthon ne kelljen lennem :))
[242]
 
vivyen
válasz | 2004-03-05 | 22:46
Aldimeola: Pszichológus sajna még nem vagyok; de úgy gondolom pár dolgot mondanék ill kérdeznék.
Egyrészt szerintem enyhén(!) depressziós vagy (ez elcsépelten hangzik tudom); de a fáradtság,alvászavar,sírhatnék (bár ezt nem tudom mennyire értetted szó szerint) és a fásultság a tipikus tünetei. El kell döntened, hogy mint eddig egyedül birkozól meg a helyzettel vagy kérsz segítséget egy szakembert?l. Nem gáz és esetleg jool rávilágit a helyzetre. Van online segítség kérés is ( http://tanacsadas.zoltanvass.hu/ ) ahol még nyugodtan elmondhatod a problémáidat és szakemberek válaszolnak.
Egyébként mélyen át is érzem a történetedet,mert én is viszonzatlanul voltam szerelmes. Szerintem nagyon nehezen múlik el. Ha jool értem,akkor Te végülis kilábalóban vagy. Ha tudsz úgy tekinteni az elmúlt 4 évre,mint "szép emlékre", akkor barátkozz a lánnyal; ha nem akkor, ha lehet inkább mell?zd. Bár az is igaz, hogy ahogy múlik a szerelem egyre jobban látod a másikban a hibákat, el?fordulhat az a döbbenetes helyzet, hogy szereted, de nem is érted, hogyan lehettél szerelmes belé...
Mit értesz Te a magányon? Esetelg olyasmit, hogy a körülötted lév?k minden baráti szándékuk ellenére nem éretenk meg? Vagy a párkapcsolatot hiányát?
Mostmár más lánnyal is kezdenél kapcsolatot? esetleg pusztán a kapcsolatért?
Mit csinálsz mostanában a szabadid?dben??

Még annyit zárószónak,hidd le ami ma tragikus, az holnap akár komikus is lehet.../na joo nem olyan gyorsan:)) /
[241]
 
Aldimeola
válasz | 2004-03-05 | 21:44
Sziasztok!

Olvasgattam, a fórumot és tényleg nagyon tetszik, hogy emberek segíteni próbálnak egymásnak, míg a legtöbb fórumon kiröhögnének ilyen hozzászólásokat. Ezért is merek írni.

Én is fizikusnak készülök:))), úgyhogy bár a hozzászólásom nem csak a szûzességhezt kapcsolódik, mégiscsak ide írok.

18 éves vagyok és én sem jutottam még lánnyal az égvilágon semmire, bár nálam a helyzet pont fordított, mint mystic-nél. Nagyon szerelmes voltam egy lányba (és még vagyok is) immáron kb 4. éve. Régebben ez ilyen szimpla bohókás kamaszdolognak indult, nem sikerült, de mégse bírtam elfelejteni kb. 2 évig, pedig többször visszautasított. Akkor egy ideig fellélegeztem, de annyira félénk és görcsös voltam, hogy nem jött össze semmi pedig más lányoknál is próbálkoztam a magam erõtlen módján. Aztán ezzel a lánnyal barátok lettünk, még örültem is neki, hogy lám milyen jóban lettünk és ilyesmi, aztán sajnos ez csapdának bizonyult. Megint beleszerettem, de ez már más és sokkal mélyebb volt mint a régebbiek. Úgy gondoltam, hogy õ is változott és hogy a jó dolgokért megéri harcolni, ezért ezt tettem. Rengeteget jártunk ide-oda, vásárolgatni, moziba, rengeteget kedveskedtem neki, megajándékoztuk, egymást, gyûrût adtam neki karácsonyra, amit egy mosoly és két puszi között elfogadott, ezért azt hittem, hogy õ is szeret. Aztán egy idõ után elkezdett elhúzódni tõlem, én pedig nem értettem, hogy miért és mentem utána, lassanként minden gondolatom csak vele volt kapcsolatos állandó gyomorgörcsöm volt, a nap minden percében hiányzott, gyakorlatilag semmi más nem érdekelt, összevesztem apuval, és amikor már egy hétig nem tudtam enni, akkor erõt vettem magamon és úgy döntöttem, hogy itt vége kell legyen. Beszéltem vele és megmondtam neki, hogy a barátság nekem nem megy, mire õ azt felelte, hogy más pedig nem lehet, aztán ebben maradtunk. Õ ilyen nagyon kis éretlen, bár szereti érettnek mutatni magát, úgy is viselkedett az egész beszélgetés alatt, ezért elengetdem (jobban zavarban volt, mint én) hamar pedig még lett volna mondanivalóm. Aztán egy ideig nem is beszéltünk, de mivel az osztálytársam, minden nap látnom kell. Azóta õ újra barátkozik velem, aminek alapszinten nem vagyok ellene, de tudom, hogy csapda.

Azóta már nem vagyok idegroncs, viszont magányosabbnak érzem magam, mint valaha, semmi nem tud érdekelni, azelõtt napi 3 órákat minimum fizikáztam, ma már csak a házit csinálom meg, persze tudom, hogy ez az életem és majd visszatalálok hozzá. Irtózom a gondolattól is, hogy valaha mégegyszer fussak valaki után, állandóan álmos vagyok, aludni viszont nem tudok. És mindig csak az van bennem, hogy magányos vagyok, ha elmegy egy jó csaj mellettem, szinte sírhatnékom van. Nem tanulok szinte semmit, ami érettségi&felvételi elõtt nem a legjobb, ugyanakkor ez a jegyeimen nem látszik meg pedig elég erõs gimibe járok. Önbizalmam nulla, pedig izmos vagyok, többek szerint jóképû vagyok, ált. mindenkivel kedves, rengeteg barátom van, és az eszemmel tudom is, hogy jó pasi vagyok, csak a lelkemnek kéne ezt elhinni.

Ne haragudjatok, hogy ez most ide zúdítottam, de itt most szabadnak éreztem magam. Jó lenne, ha esetleg valaki, akinek köze van a pszihológiához, tudna reagálni, mert nagyon nem jön jó ez a nihil itt 12. év végén.

Köszi, aldi
[240]
 
leilah
válasz | 2004-03-04 | 19:02
mystik: Szia!Nekem csak annyi lenne a hozzászolásom a dolgokhoz, hogy 24 éves vagyok, és 22 voltam mikor elvesztettem a szüzességemet.Rájöttem hogy életem legnagyobb hülyesége volt eddig örizni, a szex a legjobb dolog a világon, és utánna odabujni valakihez nem potolhato semmivel.Sok sikert.Leilah
[239]
 
xxxx-man
válasz | 2004-02-24 | 19:37
Balázs én erre nem tudok mit mondani.Én ha meglátok egy lányt érzem ahogyan felrobban bennem a tesztoszteron-adrenalin bomba....és én mutatom be magamat a csajszinak.Hangsúlyozom,nem vagyok rámenõs!Csak vadász.
[238]
 
Balazs_
válasz | 2004-02-24 | 11:02
Hétvégén "bálon" voltam. Egy ismerõsöm be is mutatott pár lánynak, de bennem semmi sem mozdult meg. Az egyetlen lány, akivel szívesen leálltam volna, jeggyûrûvel az ujján virított. Szemeztem is egy kicsit néhány érdekesebb lánnyal, de oda nem mertem menni egyikhez sem. Szóval még mindig szûzen, szerelem nélkül.
Tessék engem visszacserélni, hibás áru vagyok!
[237]
 
Lilla20
válasz | 2004-02-22 | 21:21
Sziasztok!Már régóta olvasom a hozzászólásaitokat, de most írok elõször. Én is szûz vagyok, ami egyre kínosabbá kezdett válni, az elõzõ pasim (csak pár hete ismertem) pl. azt mondta, h. õ nem fog rám várni, úgyhogy ennyi volt, igazából nem hibáztattam érte, sõt megértem. Most viszont 2 hónapja járok egy sráccal, akit szeretek és megbzom benne, kb. két hete mondtam el neki, hogy még senkivel sem feküdtem le eddig, és annyira aranyos volt, azt mondta, h. nem baj, majd lépésrõl lépésre haladunk.Annyira megnyugtatott, hogy így fogadta és azóta is nagyon türelmes, de már egész jól haladunk. Elõször még 4 óráig tartott, még levehette a pulcsim,most már nem vok ennyire gátlásos, de még nem vagyok túl a "nehezén".
Tök jó tudni, hogy mások is vannak hasonló helyzetben, de azt nem gondoltam volna, h. a srácoknak is ennyi problémát okoz.
Szerintem a lányok a terhességtõl félnek leginkább, és nem a fájdalomtól.
Sok sikert mkinek!
[236]
 
xxxxxxxxxx
válasz | 2004-02-21 | 11:45
A késõbbiekben(ha lesznek)megpróbálok xxxx-man néven hozzászólni.
[235]
 
xxxxxxxxxx
válasz | 2004-02-21 | 11:35
Mystic!Ilyen családi háttérrel nem vagy egyedül,nehogy azt hidd!Persze erre is van megoldás.Átteszed levelezõre a tanulmányaidat,elmész dolgozni,és kiveszel egy szobát.Ilyen egyszerû,ne ragozd túl!Nekünk is sikerült.Innentõl el is fog kezdõdni az önálló életed.Megérted mit jelent a szabadság,mit jelent,h a magad ura vagy.És a dolgok jönni fognak maguktól.
El kell döntened mit akarsz:a szüleid életét élni,és jókisfiúként megfelelni nekik,vagy önálló életet élni,önállóan döntéseket hozni,éjjel 2kor cigizni a konyhában,vagy kefélni ha ugy tartja kedved.Szóval mérlegelned kell.Lehet apu mérges lesz,és egy hónapig nem fog Veled beszélni,de kit érdekel?!A Te életed,nem az övé.Õ más értékrenddel él,ami manapság nem feltétlenül állja meg a helyét.Ráadásul 1 hónap után meg fog törni a jég.Ha meg nem akkor egy ilyen kapcsolatért mit töröd Magad?Ne feledd:a szülõ-gyerek kapcsolat is oda vissza
mûködik.Nem arról szól,h a gyerek teljesít,és a másik oldalon meg csak elvárás van.
A nõzés és a vagyon csak annyiban van összefüggésben egymással,h ha pénzed van akkor azt is eljön Veled,akinek egyébként nem tetszenél...de sztem ez csak durva szinten mûködik ilyen élesen,bár tudat alatt minden nõ a biztonságra törekszik...szóval ha nincs pénzed is lehet barátnõd,méghozzá nem is akármilyen...a pénztelenség a Te esetedben egy szelektáló tényezõ...akit így ismersz meg,biztos lehetsz benne,h a kvalitásaid miatt szeret,és nem a külsõségek miatt...de ez persze csak az én véleményem.ZsákbaMacska is baromi jó dolgokat írt.
Üdv:X-man
[234]
 
mystik
válasz | 2004-02-20 | 22:05
xxxxxxxxxxxxxxx: Köszönöm (köszönjük) a jótanácsokat, mint nõnélküli férfiúk! Igen, szinte mindenben igazat adok az érvelésednek. Az egy más dolog, hogy az én szubjektív Énemben már másként csengenek szavaid, sajnos, és ennek "nem tudok" parancsolni. Viszont, mint említettem az egyik elõzõ hozzászólásomban is, nálam az anyagiak fontosak, vagyis nekem, hanem a kiszemelt hölgynek. Nekem pl. _semmi_ pénzem nincs, és elõreláthatólag a közeljövõben nem is lesz, ha pedig netalántán akad is egy kicsi, akkor az csak nagyon ideiglenes, abból egy csajszit egy évben legfeljebb egyszer hívhatnék meg valamire. Na jó, kétszer. Tehát azt a kis anyagi felesleget ( ':) & :(' ) is "magamra" költöm. Amíg nem állok teljes mértékben a saját lábamon, amíg senkinek nem kell támogatnia szemernyire sem, akkor majd talán beszélhetünk a dologról. Én már teljesen belefásultam/fáradtam a pénztelenségbe, valamint egy kicsit már abba is, hogy még nem vagyok "keresõképes" (de gyûlölöm is ezt a szót), és még a fél család is ezzel szivat. Persze nem a szó valódi értelmében, csak most már nem vághatják hozzám azt, hogy kis pisis gyerek vagyok, így ezzel a szócsavarral remekül vagdalkózhatnak. Én meg nem vágok vissza, mert így az a kevés családi megbecsülésem is szertefoszlana (ledõlne a kártyavár), amelyet eddig talán a kiváló - de csakis tanulmányi - eredményeimmel összekapargattam. És az én családom borzasztó konzervatív - és pletykás, de a szó legrosszabb értelmében. Komolyan, ha valami nem megszokottat csinálok, egy órán belül már az egész rokonság, holnapra a fél város tudja. És mekkora hadat kéne nekem vívnom egy lányért? Hogy befogadják a családba? Persze, ha odaállnék egy hölggyel, hogy íme, itt a barátnõm stb stb, akkor nem köpnének szemen, de addig áskálódnának és szétkürtölnék a világba az egész negatív oldalát, hogy muszály lenne elválnunk, és én még el se tarthatnám, mivel nem vagyok "keresõképes", amit ismét a szemembe vághatnak. Persze, én tudom, hogy egy esetleges szituáció idáig sem tudna eljutni. Most gondoljatok bele egy olyan édesapába, aki félóránként, ideges fejjel beront a szobámba, hogy ugye tanulok, ha nem, akkor menjek utcát seperni! Vagy ilyen szöveggel, hogy "most már nem adunk neked több pénzt, legfeljebb ha nagyon nagyon kell vmire, és ezt vagy azt sem kapsz többet tõlünk stb stb, nemsokára neked kell majd megkeresni a rávalót, én se kaptam semmit a nagyszüleidtõl és napestig dolgoznom kellett!".
Tényleg elnézést mindenkitõl, nem akartam ennyire belemenni a "családpszichológiai" háttérbe, de hogy világos legyen a dolog, el kellett, hogy mondjam.
[233]
 
xxxxxxxxxxxxxxx
válasz | 2004-02-20 | 20:50
Sziasztok!Tudjátok,ahogyan itt olvasgatom a hozzászólásaitokat,igazán nem értelek Titeket...nem lóg ki a kapanyél a szátokból,mégis itt hezitáltok,sztem(bocsánat a kifejezésért) butaságokon.Én 17 évesen voltam elõször csajszival,és azóta folyamatosan ûzöm Õket.Most 25 éves vagyok.Rend az életemben?Õk a rend.
Nélkülük unalmasak és sivárak lennének a hétköznapok,Velük mûködik "olajozottan"
az élet.Õk alkotják az ellenpólust,a nõi energiát,számunkra a ragaszkodást,a törõdést,a szeretetet,a motivációt.Én tudom,h a világból,és a világ történéseibõl oly keveset tudunk,és értünk,és az abszolút igazságnak még csak a közelébe sem érhetünk,--tehát sok csodálatos dolog van a lányokon kívül is,és nem csak Belõlük áll a világ,de az Õ jelenlétük elengedhetetlen.
Szexualitás... egészséges felnõttnek-ahogyan a párkapcsolat is-nélkülözhetetlen,
és hozzátartozó,ahogyan -az egzisztencia megteremtése után-a gyerekvállalás.
Ezek nélkül az ember mind mentális,mint fizikai síkon,deformitást szenved.
Az önkielégítés is jó dolog,de csak ha "mellet",és nem "helyett" van.
Egyébként az elsõtõl -és a többitõl-nem kell félni,nem egy nagy durranás.
Nem fogsz fényeket látni,meg repülni :))) Igazán élvezni majd a sokadikat fogod.Az már sallang mentes lesz.
Üdv: Xman
[232]
 
aranyos csaj
válasz | 2004-02-15 | 07:46
mystik:
Hát-hát, nehéz dolog.De miért ragaszkodsz ennyire a szüleidhez? Ismerek olyan srácot, aki ugyanígy volt, most fogalmam nincs hány éves, és mindenhova az anyukájával jár! Ne hogy ezt tedd Te is! Ettõl azért féltelek!:) Egyszer el kell rugaszkodnod ebbõl a világból, és felvállalni, hogy Te ki is vagy igazából, és megismerni azt, akivel talán majd leéled az életed! Amúgy nincs benned valami túlfokozott vallásosság, mert azok szoktak még így viselkedni?! Te írtad magadról, hogy jóképû vagy, és biztos vagyok benne, hogy buknak Rád a csajok, sõt szerintem kedvedre válogathatnál közöttük.
[231]
 
Balazs_
válasz | 2004-02-15 | 01:24
mystik:
Hu de ismeros gondolatok es helyzetek! En nem akartam ennyi mindent leirni, pedig tudom, hogy ezekbol a gondolatokbol rogton latszik, hogy (az ismeretlentol valo) felelem munkal bennunk, legfokepp persze magunktol. Ezt hivjak onertekelesi zavarnak, ami ha tudatosul, baromira megneheziti, hogy profi segitsegert forduljunk, nevezetesen pszichologushoz, mert akkor nyilvanvalova valik, hogy kisse "selejtesek" vagyunk.
De te meg orulhetsz, mert kisportolt vagy, es neha probalkoznak nalad. De engem elfuj a szel, neha szo szerint, es nincs izlesem az oltozkodesben.
Kozos oromunk, hogy nincs olyan axioma, hogy a fizikusok szuzen halnak meg, mert akkor mar reg kihaltunk volna.
Es ugy milyen jol el lehet lenni olyan lanyokkal, akik nem tetszenek? Akkor nincs para, nem veszelyezteti jol megszokott kis eletunket a felborulas!
Egytol viszont nem felek, hogy unalmassa valna a szex barkivel is a kesobbiekben. Annyi otlet van a weben, hogy hajaj!
[230]
 
Bencito
válasz | 2004-02-14 | 22:29
Szia mindneki

mystik:

Soraidat olvasva néhány dologban magamra ismertem.Csak annyit akarok írni,hogy
29 múltam és szûz vagyok.Ne cseszd el te is !
[229]
 
mystik
válasz | 2004-02-14 | 14:22
Aranyos csaj: köszi, kedves vagy, lehet, hogy el kéne menni majd valahova pl. nyaralni, persze én még sose voltam "nyaralni" a szüleim nélkül, sztem el se engednének, vagyis akkor tuti, hogy ha kierõszakolnám, de én nem vagyok olyan, õket sokkal, de sokkal jobban féltem -persze fõleg lelki szempontból-, mint magamat. Voltam már _igazán_ szerelmes, még évekkel ezelõtt, amikor megtörténhetett volna, persze a csajszinak "csak" tetszettem, õ nem volt szerelmes, viszont akkor hirtelen átvillant az agyamon, hogy ha most megtörténik a dolog, akkor mi lesz azután? Ugyanaz, csak egy kicsit másképp megtörténik még egyszer és még egyszer, nem lehet tudni meddig, hát kész unalom. Meg egy másik lánnyal is ugyanaz az aktus (tudom tudom, biztosan nem ugyanolyan, de azért lényegében igen). És egyszer lehetek csak szûz, vagyis csak egy lehetõségem van, az elsõt actiont már nem törölhetem ki a fejembõl. És nem a lányoktól félek, attól aztán egyáltalán nem -akart már "rámijeszteni" mindenféle tuti bombázó, persze két mondattal lepattintottam õket magamról, igaz, sokszor csak a "dicsõség"(?) miatt, hogy velem ugyan nem tud mit kezdeni-, hanem inkább attól félek, hogy az eddigi jól bevált, olajozottam mûködõ életembe ez milyen mértékben szólna bele. Mit kéne az idõmbõl, energiámból -magamból- feladni, odaadni ezért a célért, miként fogadtassam el a szüleimmel és hasonló szociális problémák. No meg a lánykát is félteném, hogy amikor esetleg már hosszabb ideje tartana a kapcsolat és jobban belelátna az életembe, nem rémülne-e meg tõlem, nem bántanám-e meg valamivel, elfogadna-e olyannak, amilyen vagyok és a többi. És még az anyagiakkal is hadilábom állok, mivel nekem egyáltalán nem fontos a pénz, az ajándék, nincs is pénzem, nem is szeretem az ajándékokat, kapni nem szeretek, adni viszont annál inkább, de nem ékszert, parfümöt, meg ilyeneket, hanem szeretetet és tudást, ami szerintem sok mindenkinek nem "elég". Ennélfogva mindinkább úgy vagyok vele, hogy "majd akkor, amikor stabil egzisztenciális háttérrel rendelkezem -megjegyzem, ez szerintem sose fog megtörténni ;)- majd akkor talán beszélhetünk a dologról". Ajjaj, nehéz ügy. Szóval ha valami jövendõbeli potenciális nemi aktus fordulna meg a fejemben egy ellenkezõ nemû érzõ teremtéssel kapcsolatban, akkor minden eszembe jut -és még sok más-, így az esetleges terv már alapjaiban elvetélt. Douglas Adamsnak volt erre egy jó mondása: "A puszta ötlet még el sem kezdett gondolkodni azon, hogy adjon-e esélyt önmagának arra, hogy felbukkanjon a fejemben."
[228]
 
aranyos csaj
válasz | 2004-02-14 | 07:20
mystik:
Te aztán nem vagy semmi. Õszintén megmondom, hogy ilyet még nem igazán hallottam, de én valamilyen szinten meg tudlak érteni.De Téged valójában ezek a dinamikák, meg ilyenek érdekelnek, vagy csak bebeszéled magadnak? Sokan azt feltételeznék Rólad, hogy félsz a lányoktól, aminek van valamilyen alapja, de magadban kell annak tudatosulnia, hogy most a lányok fontosabbak, egy komolyabb kapcsolat, vagy inkább a számítógép stb. Voltál már olyan helyen nyaralni, ahol nincsenek meg a Te " mániáid " ? Mert ha igen akkor már nem tudok mit mondani, de ha nem akkor tedd meg, és meglátod, hogy mi fog jobban hiányozni; a mánia, vagy éppen a lányok! Mindent bele!!!!
[227]
 
mystik
válasz | 2004-02-14 | 00:41
Sziasztok!

20 éves srác vagyok...
most találtam ezt a fórumot...
végig is olvastam...
tök jó... de tényleg...

Oké, elég a viccelõdésbõl. Szóval: 20 éves srác vagyok, és még mindig szûz (tudom, ezek után nem újdonság, viszont nekem "A MIÉRT" más). Lehet, hogy néha egy kicsit ego lesz a szövegem, de mindenképpen megpróbálom az objektív tényeket közölni.
Tehát: én még soha nem voltam nõvel, de ezt úgy értem, hogy SE csók, SE érintés, petting meg pláne. A helyzet az, hogy TUDOM, LÁTOM, ÉRZEM hogy nagyon sok csaj lefeküdne velem (mert jóképû/jó kisugárzású vagyok vagyok - DE CSAK ELSÕ BLIKKRE), de én mégis "visszautasítom" õket. Nem konkrétan és célzottan, hanem valahogy mindig úgy alakítom(?) a dolgokat, hogy ne alakuljon ki semmi. Esetleg túl intellingens vagyok, vagyis _mindig minden_ szándékon, cselekedeten, reakción átlátok, és ezzel szerintem tudattalanul is elrémisztem a lányokat. Meg reflexbõl szeretek "mûveltnek" látszani, ez nálam valami berögzõdés, és a végén annyira okosnak tûnök (de sajnos tényleg), hogy ezért nem mernek velem szóba állni. Meg sajnos a legtöbb esetben (MINDIG ;) ) egészen más dolgok foglalkoztatnak, mint amelyekrõl egy lánnyal (de még egy férfitárssal se) el tudnák beszélgetni, mert állandóan csak az elektrodinamikán, kvantumfizikán, számítógépes grafikán meg algoritmusokon jár az eszem -esetleg néhanapján szép költeményeken, verseken-, velem CSAK errõl lehet beszélgeni (persze errõl bármennyit (n->oo) :)) ). Igaz, bárkivel visszafele kompatibilis tudok lenni, de az nekem csak kényszer, hosszútávon nem bírom. Már a szüleim is kezdenek kiútálni, mert nem lehet velem rendesen két szót a mindennapi dolgokról váltani, mivel velünk nem finomkodom annyira, mint egy potenciális partnerrel tenném. Meg egy kicsit attól is félek, hogy a szüleim/család mit szólna hozzá (mert szerintem tudom, hogy mit szólna. Most nem az, hogy jót vagy rosszat, mert nem minden fekete és fehér). A családban én már egy kicsit "fekete báránynak" számítok, mert pl lány unokatestvéremnek már 18 éves korától komoly kapcsolatban van (persze szeritem már évekkel azelõtt megvolt neki az elsõ action), férfiú unokatestvéremnek pedig már 20 évesen gyereke volt. Én spec. buliba csak ritkán járok, volt osztálytársaim unszolására, a könyv és a számítógép elõl ritkán állok fel, legfeljebb ha suliba kell menni vagy sportolni (mivel egy kicsit kigyúrt is vagyok). A dolog pikantériája már csak az, hogy sokszor azt hiszem, hogy a tudományokba szó szerint szerelmes lettem, és nem tudok azoktól elszakadni, vagyis olyan, mint valaki élete nagy szerelme, mivel gondolom, hogy akkor nincs hiányérzete, no én most ezt érzem. Persze volt már olyan (mondom, nem is egyszer), amikor a mérleg nyelve egy kicsit átbillent a nõi nem oldalára, vagyis egy lányka megdobogtatta szívemet, de ilyen eset után mindig bemagyarázom magamnak a dolog tudományos hátterét, hazamegyek, -elnézést a trágár szóért, de- kiverem, és a dolog el van intézve. Hmmm... Most már nem kommentálok semmit, várom a véleményeket :)
[226]
 
aranyos csaj
válasz | 2004-02-13 | 05:26
penge20:
Ez az, megmondtad a frankót! Én is ezt ajánlottam, de nem tetszett neki!
Viszont Tõled azt szeretném kérdezni, hogy miért vártál olyan sokáig? Nem volt rá lehetõséged? Vagy miért?
[225]
 
penge20
válasz | 2004-02-12 | 21:45
Hi Balázs!
Figyu én fél éve 20 évesen vesztettem el.A csajom is szüz volt.Nagyon szar volt még az elsö nekem is meg neki is de mára már nagyon jol belejöttünk! :) Semmi tabu mindent megteszünk egymásért és igy a jo.Ugy voltam vele hogy ha most nem veszitem el a szüzességem akkor SOHA!Igy állj hozzá! A haverom is 20 évesen vesztette el egy tapasztalt 30 év körüli növel és azt mondta jo volt igaz csak egyszer prostihoz hasonlo volt csak pénzt nem kért.Szeret dugni a csaj na.Egy szüz fiunak tapasztalt nö kell!Már bánom hogy nem ugy csináltam én is!Sok sok ügyetlenkedést megsporoltam volna! Szerintem menj el egy prostihoz!
[224]
 
Balazs_
válasz | 2004-02-12 | 00:48
aranyos csaj: kurvahoz azert nem megyek, mert az nem megoldas. testileg mar nem lennek szuz, de egyebkent igen. se csok, se romantika, se szerelem.
[223]
 
Le médecin
válasz | 2004-02-09 | 15:36
Néhány alapszabály:

1. Ne gondolkozz, menj az ösztöneid után.
2. Ne agyalj a szûzesség elvesztésének a tényén, ez a világ legtermészetesebb dolga.
3. Ne tartogasd túl sokáig, a tapasztalatlan, szerencsétlenkedõ partner sok mindent elronthat. Csak természetesen!
4. Nem kell tudni a partnered elõéletét, ez sokszor csak félrevezet (megijeszt, elborzaszt stb.). Ha ilyeneken filózol, lehet, hogy egy jó kapcsolatot teszel tönkre.
5. "Kurva" és "tapasztalt lány" nem ugyanaz a fogalom: sok tapasztalttal volt már dolgom, de egyik sem volt kurva. Szóval szûz srácok, ha egy csaj kiszemelt, aki már "sokat élt", nem elszaladni kell, hanem megragadni a talán soha vissza nem térõ alkalmat. Hihetetlen dolgokat lehet tanulni. Ha vagány vagy, észre sem veszi a lány, hogy szûz vagy...
6. A lányok pedig ne tartogassák túl sokáig: egy 23-24 éves, õzikeként remegõ, tapasztalatlan lány nem biztos, hogy nagyon kívánatos (még ha jól is néz ki) az ágyban. Nem kell szemét bunkónak és türelmetlennek lenni ahhoz, hogy a fiú ilyenkor felálljon és magára hagyja.

Üdv mindenkinek: egy srác a netrõl
[222]
 
LeZ'
válasz | 2004-02-08 | 18:53
Hi, olvasgatom, hogy miket irkáltok. Nekem most ugy néz hogy van egy 18 éves barátnöm kb 1 napja... Azt mondta szüz, és hogy reméli nem gond, de megérti ha nem akarok Vele találkozni. Én ugy gondolom, hogy mindenki akkor essen át ezen amikor ugy érzi hogy most ez az a pillanat ami kell neki! Nem szabad elsietni, és hagyni kell hogy kialakuljon magától! Ha görcsöl rajta az ember, hogy mikor lesz már, és én már akarom akkor ugy sem jön össze. :) Szépen lazán!
Na jók legyetek, és ne akarjatok erõlködni!
Üdv LeZ'
[221]
 
aranyos csaj
válasz | 2004-02-07 | 07:15
Balazs_:
Nem tudom, mi a bajod. Örülnöd kéne, hogy vannak akik foglalkoznak veled és nem szarnak le magasról! De ha ennyire sajnáltatod magad, akkor miért nem mész el egy kurvához! Biztos vagyok benne, hogy õ tudna rajtad segíteni! Na szia!
[220]
 
Balazs_
válasz | 2004-02-07 | 00:22
ettol most annyira boldog lettem...
es cinikus :)
[219]
 
aranyos csaj
válasz | 2004-02-06 | 05:24
Balázs:
"Ma is szép számmal vannak olyan lányok és fiúk akik 20 éves koruk körül vagy még késõbb vesztették el a szüzességüket. Tehát ebben az esetben csak azt tudom mondani, hogy mindenki várja meg a megfelelõ helyet, idõpontot és partnert, vagyis az IGAZIT!"
Ez az idézet magáért beszél, vagy nem így gondolod? Nem kell olyannak lenni, mint a többi, inkább örülj neki, hogy más vagy!
Légy jó! Puszi
[218]
 
Balazs_
válasz | 2004-02-05 | 10:31
Zsákbamacska: Tenyleg nehezen tudom ugy elengedni magam. Pl. alkohol biztos segitene, csak hat nem szeretem, a sport ugyan ellazit, de azzal sem sokra megyek. Az onbizalommal valoban hadilabon allok, hisz ha volna, mar biztos hatna, de nem hiszem, hogy ha en ma elhatarozom, hogy magabiztosabb leszek, akkor az ugy is lesz. Ez vagy van, vagy nincs. A kedvedert most nem fogom senkire a dolgot.
Azt azert elhataroztam, hogy probalok kedvesebb es segitokeszebb lenni a potencialis a_lany_okkal.
[217]
 
Kitty....
válasz | 2004-01-31 | 09:21
Sziasztok! Olvasgattam itt amit írtatok! Nem rossz, de nem az igazi. Nem is tudok igazán mit írni, mindössze annyit, hogy élvezzétek azt amit lehet, és amíg lehet! Én 15 éves korom óta élvezem(még csak 16 vagyok), és azt kell mondanom ilyen fiatal fejjel, hogy ez az élet! Szóval jó szeretkezést mindenkinek, és csajok, nem kell aggódni, hogy fáj. Például én nem éreztem semmi( csak orgazmust):) Na sziasztok!
[216]
 
Zsákbamacska
válasz | 2004-01-30 | 08:56
Balazs_: ne haragudj, de én úgy érzem, hogy a kifogásokat keresed. Szerintem azt a legkönnyebb találni. Szerintem nem tudod elengedni magad.
Én 24 éves fiú vagyok és a legnagyobb problémám, hogy csak idõsebb (2-6 évvel) nõkkel akadok össze és mindig én vagyok a "kisfiú". Bár a probléma bõven áthidalható és végülis nincs is belõle gond. Szerintem akkor veszíti el az ember a szüzességét amikor megérett rá. Biztos vagyok benne, hogy nem kellene sokat tenned érte - csakhát keseregni még mindig könnyebb. Szerintem lazíts és hagyd, h jó legyen...
Ja és még valami... biztos vagyok benne, hogy van annyi ismereted, hogy nem kell megmondanod, hogy szüz vagy. Én az elsõ alkalommal nem árultam el - és nem is derült ki (sõt, egész biztos vagyok benne, hogy még csak nem is sejtette az illetõ). Bízz magadban! Légy határozottabb! Ennyit tudok tanácsolni...
Sok sikert! ZsM
[215]
 
Balazs_
válasz | 2004-01-29 | 14:24
" elõször is ki kell, hogy javísalak. Nem csak nyugaton van olyan, hogy egy lány vadászik... ez nálunk is bevett szokás. Sajnos vagy nem erre ritkán kerül sor mert hát ugyebár a rámenõs fiúk... na mindegy."
Bar latnam...
"Oszton Vivyen véleményét, hogy biztos van olyan akinek bejössz."
Erre statisztikusan megvan az esely, de ok sem konnyitik meg a dolgomat. Az egyik nagy kihagyasom (mai esszel mar tudom, hogy az volt) nem azt kerdezte meg, hogy volna-e kedvem hazakiserni vagy hasonlo, hanem hogy hova megyek. Es persze magamtol nem jutott eszembe...
Murphy torvenye meg sajnos tenyleg igaz: hiaba tetszel 10 lanynak, neked a 11. fog tetszeni.
" De szerintem hülye lesz odaállni és azt mondani "Hallo itt vagyok és szeretkezni akarok veled"... ez a "játék" pont nem errõl szól."
Ha valaki ezzel jonne, kapna is egy hatraarcot.
"Gondolkoztál már azon, hogy mit keresnek a lányok?"
Szoke herceg feher lovon :)
"Soxor látni bomba csajt egy átlagon aluli sráccal kézenfogva... és szerinted mit ehet egy ilyenen? Szerintem van tartása, stílusa. A lányoknak sas szemük van... sokuk a belsõ értékekre a kisugárzásra "esküszik"... "
Ezek szerint en nem sugarzok semmit, vagy nem jo dolgokat.
"kisugárzás pedig akkor van, ha jól érzed magad a bõrödben, kiegyensúlyozott vagy lelkileg. "
Most mindenki kepzeljen maga ele egy 26 eves szuzet: az emberek 9x%-a 18 eves kora elott tul van az elso szeretkezesen, te csak a statisztiakt rontod. A korban hozzad illo lanyok nagy resze mar le van kotve, egy reszuk mar a 2. gyereknel tart, esetleg el is valt, hiaba a notobblet, nagyitoval kell keresni a szabad "predat". Ha ossze is jossz valakivel, es oda kerul a sor, minimum elkuncogja magat, hogy "jaj te szegeny", rosszabbik eset, hogy o igazi ferfit keres, nem tanarno akar lenni. Ha meg veletlenul o is szuz, akkor az mondjuk marha romantikus, de kisse nehez eset. Szoval minden oka megvan a lelki egyensulyra, es hogy jol erezze magat maganyaban.
"Te magad írtad, hogy ha fáradt vagy a kutya se néz rád... (na pont ezért)"
Pontositok, en relaxalok csukott szemmel a BKV-n.
"Ha egy lány igazán oda van egy srácért, fel néz rá akkor lehet akár szüz is - történni fog valami... ezt így gondolom. "
Azert koszonom a biztatast. Csak megjon egyszer az a vadaszoszton...
[214]
 
Zsákbamacska
válasz | 2004-01-28 | 16:08
Balazs_: elõször is ki kell, hogy javísalak. Nem csak nyugaton van olyan, hogy egy lány vadászik... ez nálunk is bevett szokás. Sajnos vagy nem erre ritkán kerül sor mert hát ugyebár a rámenõs fiúk... na mindegy.
Oszton Vivyen véleményét, hogy biztos van olyan akinek bejössz. De szerintem hülye lesz odaállni és azt mondani "Hallo itt vagyok és szeretkezni akarok veled"... ez a "játék" pont nem errõl szól.
Gondolkoztál már azon, hogy mit keresnek a lányok? Soxor látni bomba csajt egy átlagon aluli sráccal kézenfogva... és szerinted mit ehet egy ilyenen?
Szerintem van tartása, stílusa. A lányoknak sas szemük van... sokuk a belsõ értékekre a kisugárzásra "esküszik"... kisugárzás pedig akkor van, ha jól érzed magad a bõrödben, kiegyensúlyozott vagy lelkileg. Te magad írtad, hogy ha fáradt vagy a kutya se néz rád... (na pont ezért)
Ha egy lány igazán oda van egy srácért, fel néz rá akkor lehet akár szüz is - történni fog valami... ezt így gondolom.
További szép napot! Ciao: ZsM
[213]
 
Balazs_
válasz | 2004-01-28 | 10:42
Vivyen: Nem hagytam fel az internetes tarskeresessel, csak mar nem nagyon hiszek benne. Talaltam mar holgy e-mail partnert videkrol, csakhogy en bp.-en keresek.

Olvasva a korabbi hozzaszolasokat latom, hogy sok lanynak az a problemaja, hogy volna kivel meg hol es mikor, de fel a dologtol. Mi benne a felelmetes? Es arra is kivancsi volnek, hogy van-e ilyen a fiuk kozott is?

Es pl. mit tesz egy lany, hogyha senki sem "vadassza le"? Elmegy o vadaszni?
Tolunk nyugatabbra ez is gyakori.
[212]
 
Vivyen
válasz | 2004-01-27 | 17:49
Kedves Balazs!

Az biztos,hogy nem könny? ismerkedni! Nem tudom látad-e ,de volt régebben egy coca-cola reklám ahol a srác ment föl a mozgólépcs?n és nem mert e megszólítani a lányt... Szerintem kezd el az intenzív ismerkedést. Az biztos,hogy nem mindenkinek fogsz majd "bejönni" akivel ismerkedsz,de ez soha nem vegye el a kedved. Egészen biztosan rengeteg joo tulajdonásgod van, egy csomó lány helyesnek tart; úgyhogy kizárt ,hogy nem legyen valaki akivel kölcsönös a szimpátia!!
Egyébként én is híve vagyok az egyenjogúságnak. Az ismerkedésnél viszont a fiúkat hajtja "a vadászösztön", tehát általában (természetesen kivételek vannak) jobban szeretik ha a lányt meg kell hódítani.
Kár, hogy a netes ismerkedéssel felhagytál - mesélte már pár srác nekem,hogy sok lány nem ír vissza - vannak akik visszaírank és sok érdekes emberrel lehet szerintem megismerkedni.
[211]
 
Balazs_
válasz | 2004-01-27 | 11:13
Hogy mitol lennek felenk?
Talan nem kapom meg a nekem kello biztatas adagot a lanyok reszerol? Talan nem olvasok a jelekbol, vagy nem a megfelelo jeleket kapom, ha kapom?
Szemezni mar nagyon jol tudok, de mosolyogni meg nem (vagy tul koran van, vagy tul keson, igy faradt fapofam van). Ram sem mosolyognak.
Az internetes tarskereserol meg mar letettem. A lanyok nem veszik eleg komolyan, es ott is azt varjak, hogy az olukbe hull a szoke herceg. Egyenjogusagot akarok!
[210]
 
Vivyen
válasz | 2004-01-25 | 16:52
Hello mindenkinek!

Eszter2: énis úgy gondolom,hogy egyszer csak eljön az ideje. Ezért most ismerkedem, hátha fülig szerelmes leszek:) Vagy legalább annyira vágyon rá, hogy nem tudok ellenállni :)))
Nekem is volt egy szûz barátom és hát eléggé ügyetlenke volt, ráadásul mindig irto gyorsan elment. Viszont a legutóbbi kapcsolatomban a srác nagyon ügyes volt, abszolult nem volt id?m olyanokn gondolkodni, hogy fájni fog vagy ilyesmi. A gond csupán az volt hogy nem akarta rögtön - tiszteletben tartotta a szüzességem - a kapcsolatunk 2 hónapon belül idõhiány miatt véget ért... ez a pekkk :)

Balázs: elsõre mindenki idegen :)) ez tetszik! és tudod, hogy mitõl vagy félénk? Önbizalom hiány? Vagy más oka van?
[209]
 
Balazs_
válasz | 2004-01-22 | 14:46
En 26 evesen vagyok meg szuz. Jo lenne mar elveszteni, de nem akarkivel. Valami hiba biztos van bennem, hogy nem tudok (?) kapcsolatot teremteni. Elsore mindenki idegen...
[208]
 
Mónika84
válasz | 2004-01-16 | 21:38
vaginizmus?:

Szia,olvastam a hozzászólásodat és úgy döntöttem megosztom veled azt a néhány tapasztalatot,ami némiképp kapcsolódik a témához.
Elõször is nem tudom mennyi idõsek vagytok,mert ezeknek az akadályoknak rengeteg oka lehet,amellett,hogy valaki lelkileg még nincs felkészülve rá,és ezt sikerült is tapasztalnom magamon.17 éves voltam,amikor elvesztettem a szüzességemet,és mondhatom nem volt a legkellemesebb élmény.A srác,akivel akkoriban jártam-az elsõ komoly kapcsolatom-igazán megértõnek bizonyult,odafigyelt satöbbi,de bizony mindennek ellenére a testem és a testem reakciói nem szerették õt,sõt valahol legesleg belül talán taszított engem a fiú.Nem akarlak megijeszteni,meg rábeszélni arra,hogy a barátnõd biztos nem szeret,elvégre három év nem kevés idõ.De én is szentül meg voltam gyõzõdve arról,hogy szeretem azt a fiút.Csahogy ez az egész nem egyedül az én döntésem...a testnek is szeretnie kell azt,akit ennyire küzel enged magához.
Feltételezem nem vagytok túl idõsek,tehát a vaginizmust kizárnám,hacsak nem valami olyan élménye volt a barátnõdnek,hogy ez kialakulhatott nála.De ezt vele kéne megbeszélned..Lehet,hogy a rendszeres-és mindig balul elsülõ- próbálkozások hozták meg ezt az eredményt.
Azt is megkockáztatom,hogy a barátnõdbe valaki akarata ellenére belediktálta,hogy a szüzesség elvesztése borzalmasan fáj,meg vérzik meg hasogat és így,ennek következtében természetes,hogy valahol kialakul egy derekas gátlás,valamint a félelem attól,hogyha behatolsz vagy csak az ujjadat csúsztatod be,akkor az borzalmasan fog fájni.
Nem tagadom,fáj,de nem észveszejtõ fájdalom.Persze alkati kérdés,nyilván hallottál arról,hogy a szûzhártya milyen áldott teremtés,valakinél van,valakinél nincs,valakinél merev,valakinél rugalmas,van,akinek fáj,és van akinek nem.
Sajnálatos módon az elsõ szexuális kapcsolatom,és az adott fiúval az összes többi meglehetõsen vacak volt,amibõl nagy okosan azt a következtetést vontam le,hogy biztos bennem van a hiba.Nem lehet,hogy a barátnõdnek elõször nem volt jó és kialakult benne a gondoloat,hogy õ a hibás?Próbáld meg errõl lebeszélni.Mikor összejöttem a második komoly kapcsolatommal és a szexre illetve szexualitásra került a sor,agyba-fõbe dicsért.És mit mondjak,irtó jól esett,feloldódott bennem minden gátlás,amit az elsõ barátom otthagyott bennem.Mondta milyen szép vagyok,milyen szépek a szemeim,az arcom,milyen szép a puncim,meg alapjáraton,az egész kivitel tökéletes...pedig tudom magamról,hogy nem,nagyon jól tudom,de ezekkel a kedveskedésekkel magához édesgetett és mit ad isten õ volt az elsõ,aki eljuttatott a csúcsig,akivel tökéletes a szex...és az egész pár kedves szóval indult,és együtt vagyunk kerekítve majdnem két éve.
Nem kell tragédiát csinálni a szüzesség elvesztésébõl,hisz az egy gyönyörû élmény,akárkivel is esik meg,akárhogy is sikerül.Próbáld meg eljuttatni az orgazmusig,utána már minden megy,mint a karikacsapás.
Egyik kedves barátomtól hallottam,hogyha neadjisten szûz lánnyal lenne dolga,egyszerûen elterelni a figyelmet a fájdalomról...gyengéden,de határozottan a lány fülébe harap és hipp-hopp,túl is van rajta.
Nem hiszem,hogy tragédiát kéne csinálni ebbõl,próbáljátok viccesen felfogni.Ma nem sikerült?Majd holnap fog.Ne úgy álljatok neki,hogy biztos borzalmasan fog elsülni,hanem úgy,hogy ez is egy lépés lesz afelé,amit tökéletes szexuális kapcsolatnak neveznek.

Bocsi a kisregényért,remélem hasznát tudod venni.
Csak ügyesen
Szervusz
Monika
[207]
 
Eszter2
válasz | 2004-01-15 | 15:25
Szia Vivyen!

Én is 23 éves vagyok, szintén szûz, és hasonló dilemmákkal küzdök, mint te. Eddig 1 barátom volt, vele 9 hónapig jártunk, de a "kezezésen" kívül semmi nem történt. Õ is szûz volt (szerintem még mindig az) és bár néha éreztem a vágyat, a félelmem nagyobb volt. Ugyebár még õ is tapasztalatlan, ki tudja, nem csinál -e valami bajt. Most is néha érzem a vágyat, de félek. Arról már letettem, hogy csak az esküvõ után, de arról még nem, hogy csak azzal, akivel tényleg jól érzem magam és akit szeretek (ha nem is szerelemmel). Nem tudom, egyszer biztos eljön majd az ideje, addig meg türelmesen várok. :)

Üdv: Eszter
[206]
 
Gombos
válasz | 2004-01-14 | 01:47
Sziasztok!Elég késõn vesztettem el férfiui szüzességemet,24 éves koromban,Persze féltem a lányoktól ,ez volt az oka!Egy 30 éves nõvel esett meg s magamat korholtam,hogy miért vártam eddig!Szerintem annál rosszabb,minnél többet gondol rá az ember,nem kell berezelni nemtõl függetlenül!Ez lehet a titka! Kár tervezni bármit is egyszer át kell esni,s utólag mindenki belátja nem is volt nagy dolog!
[205]
 
Egy kis segítség
válasz | 2004-01-12 | 17:44
Elösször is azzal kezdeném hogy 27 éves lány vagyok, pszichológiával és szexuálpszichológiával is foglalkozom. Ennek okán vettem a bátorságot ahhoz, hogy hozzászoljak a témához. A szûzesség elvesztése az egyik legmeghatározóbb pont az ember életében, ugyanis kivetûl a jövõre. Nem egy étel amit megettem és ízlet, vagy nem ízlett, és ha nem ízlet nem eszek többet. Itt nem lehet játszani!Ha az elsõ nem sikerül a késõbbiekben komoly problémák forrásához vezethet. Ezért az elsõnek egy megalapozott,és komoly döntésnek kell lennie ahhoz, hogy a jövõben ne legyen gond. A szex nem csak az aktusról szól! Ahhoz hogy egy test az aktushoz alkalmassá válljon megkell alapozni a "talajt". Ehhez fiatal(szûz) korban leginkább az érzelmekre van szükség! Ugyanis az illetõ szûzen még nem ismeri a testének a titkait, nincs megfelelõ tapasztalata, és ebbõl adódóan nem tudja a testét írányítani.Tehát itt elejteném azt a variációt hogy a szex és a vágy a legfontosabb! A kezdeteknél a kölcsönös szimpátia, majd a barátság és a bizalom a legfontosabb! Hiszen ez teremti meg a test gátlásainak feloldását(tapasztalatlanság, félelem) Tehát ehhez szükség van érzelmekre, az érzelembõl egy idõ után szerelem lesz. Az érzés megléténél (abszolut bizalom mellett) az agy engedélyezi a testnek az élvezetet! Ezután jöhet a petting, és a MÁSIK fél teljes kényeztetése akár órákon át.......és innen nincs tovább, NINCS döntés! Ugyanis a tested írányít és nem az agy, és mire észbe kapsz már rég elvesztetted a szûzességedet! És innen a jövõ garantált! Ahhoz hogy egy hangszer csodálatos zenét árasszon, meg kell tanulni rajta játszani!!! Két szûz estében egymáson kell megtanulni játszani, mindig arra figyelve, hogy mi okozza a másiknak a legnagyobb örömet. A másik esetben ha az egyik fél tapasztalt neki kell segítenie, és bevezetnie a másikat a vágyak rejtelmeibe. Ha a szikra nem lobban fel hagyni kell az egészet mert értelmetlen, ott valami gond van. Erre rá kell jönni meg kell beszélni, és ha megvan a bibi akkor lehet esetleg folytatni.
Vaginizmus! A barátnõdnek problémái vannak! Ennek több oka lehet. Az egyik szerinted elcsépelt. Én azért megkérdezném, hogy az hogy "nagyon szeretjük egymást" számotokra mit jelent? Ugyanis a szeretetnek 8 fokozata van, és a szeretkezéshez 6-ra van szükség. A vágynak lobogni a kell, nem szeretni kell, hanem szerelmesnek kell lenni! De oké ez szerelem, menjünk tovább! Ha szerelmes és mégis görcsöl, akkor vagy fél (múltban keresendõ: kudarc, fájdalom)vagy nem bízik meg benned (az ok szintén múltban keresendõ) vagy beleunt(fel kell lobbantani a szikrát: rengeteg módja van) vagy testi rendelenesség (majdnem hogy kizárt) Tehát keressétek meg a probléma gyökerét, beszéljétek meg, és ha megvan kedjétek elõrõl. Romantikázzatok, gyertyafény stb)
Egyenlõre ennyi, remélem tudtam valamennyit segíteni.A szex érzelmek nélkül más tészta, az nem a szûzek játéka, az már a profiké! Elõbb meg kell tanulni játszani, hogy igazán gyõzhessünk! :-)))))
[204]
 
vaginizmus?
válasz | 2004-01-08 | 19:07
Sziasztok!

Elolvastam nehany hozzaszolast es ugy gondolom, hogy problemamat megosztom veletek, htha tud valaki tanacsot adni. 3 eve vagyunk egyutt a baratnommel, es kb 1 ev telt el, amikor ugy dontottunk a sok-sok petting utan ideje elveszteni szuzessegunk, merthogy mindketten azok voltunk, dehat sajnos azota is azok vagyunk. Akkor sokat probalkoztunk, de egyszeruen nem sikerult, ami nem meglepo, mivel a baratnom attol is begorcsol ha az ujjam benne van neha. Azt mondhatom, hogy a kapcsolatunk tokeletes, es nagyon szeretjuk egymast, ugyhogy az ilyen kezenfekvo valaszokkal nem tudok mit kezdeni, minthogy talan nem szeretne elegge, hiszen szamtalanszor atbeszeltuk, hogy o is nagyon vagyik ra. Egy ido utan csak elment a kedvem az egesztol, azota ujra petting stb, de nincs is kedvem mar probalkozni bevallom, hiszen annyira kiabrandito, hogy nem sikerul. Bocs a technikai reszletekert, de egyszeruen nem tudok mit kitalalni. Mindig a misszionarius pozban probalkoztunk, nem vagyunk prudek, de ez tunt a legalkalmasabbnak. Orulnek ha nehanyan (foleg lanyok), hogy technikailag ez hogy zajlott le nekik, marmint a szuzhartya szakadasa nyilvan fajdalmas, de nem lekuzdhetetlen akadaly, de egy szorulo pu**iba bejutni az. Legalabbis nekem. Kerlek segitsetek valahogy, tanacsokkal v otletekkel.

koszi, hogy meghallgattatok
[203]
 
Vivyen
válasz | 2004-01-01 | 22:14
Inez köszönöm a válaszod!!
[202]
 
Félõs
válasz | 2003-12-29 | 12:22
Wik:
köszönöm a hozzászólást!
Jah Man:
nagyon szépeket írtál, és teljesen egyetértek veled!
[201]
 
wik
válasz | 2003-12-29 | 11:18
Félõs: szia,
szerintem semmi okod a félelemre. Én ugyan nem vagyok gátlásos, de ugy gondolom ha a fiu szeret-amint irtad-akkor Te vagy neki a legszebb és még jobban szeretni fog azután. A lényeg hogy engedd el magad, ez természetes dolog és mindenkivel megtörténik elöbb vagy utobb.
És lehet hogy nem fekszel le vele és a kapcsolatnak valahogy vége lesz és a következö már nem biztos hogy olyan fiu lesz mint ez. És lehet hogy bánni fogod hogy miért nem tetted meg azzal akit szerettél.
[200]
 
Félõs
válasz | 2003-12-29 | 00:39
Sziasztok!
Én már lassan fél éve járok a barátommal, nagyon szeretem, õ is engem, és már szeretném ha megtörténne a dolog, de egyszerûen nagyon gátlásos vagyok, és eszméletlenül félek a dologtól, pedig tudom hogy a barátom nagyon figyelne rám!
Tudtok valami tanácsot adni?
[199]
 
Inez
válasz | 2003-12-28 | 01:23
Vivyen:
Szia!
Olvasd el a 10.24-én írt hozzászólásomat. Akkor még én is szûz voltam, ma már nem. Még mindig együtt vagyok azzal a sráccal akivel akkor voltam 3 hónapos és kb. a hozzászólásom után 3 héttel feküdtünk le. Elötte én is sokat dillemáztam, hogy meddig várjak még ezzel a dologgal, bár ahogy ott is írtam én még nem voltam szerelmes és hogy ilyen sokáig szûz voltam annak az is az oka, hogy soha nem is éreztem azt az õrült vágyat. Ha viszont benned a vágy megvan akkor nem kell feltétlen a "nagy Õ"-re várnod. Persze nem azt mondom, hogy az elsõ fiúval történjen aki az utadba kerül. Viszont ha megvan a kölcsönös vonzódás az már elég lehet. És az is nagyon fontos, hogy érezd, hogy a fiú oda fog rád figyelni és nem csak magával fog törõdni. Ez nagyon fontos. Ha a fiú figyelmes és elsõsorban azzal foglalkozik ami neked jó akkor nem lehet baj. Én nem bántam meg, hogy ilyen sokáig vártam vele, de azért kicsit a szex nélküli éveket lehetne. Most meg már úgy voltam vele, hogy nem vagyok szerelmes ebbe a fiúba sem viszont tudtam, hogy fontos vagyok neki és azt is, hogy figyelni fog rám. És ki tudja, hogy legközelebb mikor találkoztam volna legalább ilyennel.
[198]
 
Vivyen
válasz | 2003-12-27 | 18:54
Hello mindenkinek!
Én 23 éves vagyok és szüz. Kb 5 éve még úgy gondoltam, hogy csak az "igazival" szeretném elveszteni, ma már nem vagyok biztos benne. Már abban sem, hogy van "igazi",miután 2szer voltam reménytelenül szerelmes.
Voltak kapcsolataim,egyikben sem voltam szerelmes sajnos,csupán jool éreztem magam velük, és egyik sem tartott sokáig (átlagosan 3-4 hónapig).
Egy id?ben még nyomasztott is,hogy sz?z vagyok: untam, hogy még ha nem lennék az, semmit nem árulnék el magamról; addig amint kiderül,hogy sz?z vagyok ezer kérdéssel bombáztak amire magam sem tudom a választ. Hogy meddig akarok tartogatni magam stb.
Igazából egyetértek azzal,hogy a sex nem akkora h?hó; ugyanakkor az els? mégis meghatározó.Szóval ha nem leszek szerelmes,akkor még akárhány évig sz?z maradhatok; kivéve ha nem várom a szerelmet. Szerintem ez egy tök nagy dillema; leginkább azért mert a sexet kivánom.
Kiváncsi lennék, hogy azoknak akik velem együtt várnak a nagy szerelemre; okoz-e id?nként problémát a vágy?
[197]
 
wik
válasz | 2003-12-27 | 11:05
Sziasztok,
én nemrég vesztettem el és már betöltöttem a 22-t. Nem gondoltam volna hogy ilyen jo lesz, alig fájt. Igaz nem életem szerelmével történt, még csak 3 hete ismertem, de nagyon kedveltem. Nem sajnálom hogy nem vártam tovább.
Szerintem is a szexet tanulni kell, hogy minél jobb legyen neked és a másiknak is, mert ez a lényege az egésznek:)))
[196]
 
srác01
válasz | 2003-12-07 | 19:47
Mikortól számítjuk afiúknál a szüzesség elvesztését? az 1. magömlétõl vagy az 1. szeretkezéstõl?
[195]
 
fiúcska
válasz | 2003-12-04 | 20:58
Valaki felsorolná a Káma-Szutra összes pózát? (ebben még tudatlan vagyok)
[194]
 
fiúcska
válasz | 2003-12-01 | 21:45
(Jó ez a fórum itt tényleg válaszolnak az embernek.)
[193]
 
fiúcska
válasz | 2003-12-01 | 21:44
Letti:
a barátnõm még szûz
miért kérded?
[192]
 
Letti
válasz | 2003-11-30 | 15:03
fiúcska:Szióka!17 éves vagyok és 7 hónapja járok a barátommal.Neki már van tapasztalata, de nekem még nem igazán van.Annyit viszont tudok, hogy arrra figyelj oda, hogy olyan helyen történjen a dolog ahol te is aés a barátnõd is teljesen el tudtok lazulni és nem zavar benneteket senki és semmi.A napszak szerintem lényegtelen.Eleinte nekünk is sok problémánk volt a megfelelõ hely kiválasztásával.Elárulom neked, hogy én ma vesztettem el a szüzességem!A barátomnál aludtam nem volt náluk senki ls nem este történnt, hanem ma reggel.A nedvünkkel kapcsolatban csak annyit tudok neked írni,hogy a barártom nagyon szereti az ízét és az illatát is és mindig beindul tõle!Annyit szeretnék csak kérdezni, hogy a a barátnõd szûz-e?
[191]
 
fiúcska
válasz | 2003-11-28 | 16:54
kösszi Professore (sokat segítettél!)


Mellesleg hogyan lehet egy lánytól megkérdezni diszkréten azt, hogy mikor szeretkezhetünk?
[190]
 
Professore
válasz | 2003-11-24 | 16:30
fiúcska: Hát ezek nagyon érdekes kérdések, ezek szerint minden egyéb tuti világos. Akkor Te már teljesen érett vagy, barátom.
Szóval 1. Az a napszak jó, amelyikben mindenki békén hagy titeket, azaz nincs a közelben senki, aki rátok nyithatja az ajtót (ezt már többen leírták). Ezen kívül fontos, hogy mindketten elég frissek legyetek még, de számíthatsz rá, hogy utána jobb a szieszta esetleg alvással egybekötve. Tehát javaslom a kora estét egy erre a célra átadott lakásban/hétvégi házban, ahova másnap délig senki be nem teszi a lábát. Az én esetemben még késõ délután volt, de utána két órát heverésztünk az ágyon (kölcsöngarzonban) és állítom, a felejthetetlen élmény szerves része volt ez a "levezetés". Lehet, hogy esélytelennek látod a dolgot, de elsõre semmiképp nem ajánlok kölcsönkocsit vagy kapualjat.
2. Nem vagyok egy nõgyógyász, de tapasztalt "szag-értõként" annyit mondhatok: minden íz és illat, ami a szeretkezésbõl belõle és belõled jön, elsõre elég vadnak tûnhet a kereskedelmi forgalomban kapható pacsulikhoz képest. De nagyon hamar hozzá lehet szokni, és meg fog tetszeni. Én órákkal utána is érzem az illatát a kezemen és másutt, és teljesen beindulok tõle. Nem különben aktus közben.
[189]
 
Astus
válasz | 2003-11-20 | 20:33
icurpicur: Annyira nem ismerem behatoan a helyzetedet, de annyibol, amennyit elmondtal, annyit mondanek, hogy eloszor is meg kell ertened, a szex egy jo kapcsolatban egy kozos jatek, nem szabad tul komolyan venni, persz nem arra utalok, hogy az ember legyen felelotlen, de annyira nagy jelentosege sincs, bar lehet, ezt te maskeppen erzed. Petting altal is nagyon sok kellemes dolgot lehet csinalni, am akkor igazan jo, ha azt szivvel-lelekkel teszik, nem csak ugy, megszokasbol. Ha nincs is szerelem a kapcsolatodban, attol meg magat a szexualitast erdemes megismerned, bar teny, ha az ember szerelmes, akkor "jobb". Azert mondom, hogy erdemes lenne azzal a fiuval kiprobalnod, mert mar egy ideje ismered, s ot gondolom azert megbizhatonak tartod ilyen teren. Erdemes lenne ugy belekezdeni, mintha teljesen ismeretlenek lennetek egymasnak, s ujra folfedezni a masikat, ugy, hogy a masik segit, s megmutatja, mit elvez, s mit szeretne. Valahogy az emberek nem szeretnek igazan torodni a masikkal, ezert annyi kielegitetlen no, s valahol kielegitetlen ferfi is. Mi hianyzik? Az odafigyeles, az odaadas. S itt most nem pusztan kapcsolatrol beszelek, bar ezek ott is nagyon fontosak, hanem szexrol. Ha jo szexet szeretnel, akkor Te tegyel meg mindent erte, s tegyen meg o is mindent erted. Nem elkapkodni, de mindenben kivancsinak lenni. A kapcsolat megmentese? Rajtatok all. S a jo szex sokat segithet. Meg persze egy jo es oszinte beszelgetes.:)
[188]
 
fiúcska
válasz | 2003-11-20 | 17:21
16 éves vagyok és szûz. Azt szeretném tudni, hogy hol és mely napszakban "lehet" a legideálísabb a szüzesség elveszésére?
És, hogy mibõl áll az a nedv amely az nõ elélvezése után jön?
(bocs a rossz megfogalmazásért)
(mellesleg szexben elég nagy tudásra tettem szert)
[187]
 
icurpicur
válasz | 2003-11-17 | 00:00
18 éves lány vagyok, 3 éve vagyok együtt a kedvesemmel. Az elsõ évben csodálatos volt vele a pettig, aztán jött egy szakítás, kibékülés, már 2 éve se veled, se nélküled állapot, és eljutottunk odáig,h már szinte felizgatni sem tud. Szóval egy 3 éves kapcsolatban én még szûz vagyok. Én mindig kielégítem õt egyéb módszerekkel,de olyan jó lenne ha ez viszont is sikerülne,és szeretkezni is nagyon szeretnék vele. Félek, nem fog már rám sokáig várni, hiszen mégiscsak férfi, õ is nagyon vágyik másfajta szexre is. Én úgy gondolom, h ez nálam érzelmi alapon van, mert amíg tljes volt köztünk a lelki harmónia, a petting során is olyan gyönyörû volt vele,ha azt leírni sem tudom. Meg lehet még menteni ezt a kapcsolatot??? Kérlek írjatok bármit, még akkor is,ha csak egy apró gondolat jut eszetekbe...
[186]
 
"Jah Man"
válasz | 2003-11-16 | 06:01
Sziasztok!

En 29 eves fiu vagyok es elmondhatom magamrol, hogy voltam mar lanyokkal es van tapasztalaltom..
Az en tortenetem a forumban olvasottaktol picivel jobb, de ez rajtam is mulott.. 18 eves voltam, amikor megtortent a dolog. Nem volt jo, se rossz. Az egeszben az volt a legszebb, es azota sem hiszem el, hogy az akkori baratnomnek is en voltam az elso! O nagyon elvezte, nagyon jo erzessel tolt el amikor talalkozunk es megemliti ezt nekem.. Persze Neki, mar csaladja van azota. Vele is, es azota minden barat- es partnernommel,igyekeztem mindig normalisan veszekedes, becsapas nelkul befejezni egy kapcsolatot -(1-2 alkalommal volt, hogy nem sikerult igy(nem a becsapasra gondolok))- mert mikor talalkozom valamelyikojukkel, nagyon jo egyutt visszaemlekezni a dolgokra..
Bar eltertem a tematol, ezzel azt akartam mondani, hogy nagyon sok embernek,
figyelmesebbnek kellene lennie a szuz partnerrel megha nehezere esik is!!!
Azt az alkalmat, amelyel tudja, hogy a masik embernek akar az eletere is befolyassal lehet, minden "halado" igazan kibirhatna!!! Persze, inteligenciaban is kellene valtoznia -(persze ez adottsag, es nem magamat "sztarolom")-leginkabb, hogy a partnernek meg fiatalon is jobban elviselhetobb legyen az a bizonyos elso alkalom.
Finoman, gyengeden kozeledni, hogy rahangolodhasson es ne viszolyogjon meg akar tobb evre is, attol a csodalatos erzestol, amit a szeretkezeses egyuttlet orome hozna szamara mindig.
Ha pedig ket fiatalt hoz ugy ossze a sors, mint engem es volt baratnomet, ne kapkodjanak, erezni fogjak, mikor jon el az alkalom.
Az teny, hogy nyugott helynek kell lennie -(ez a legfontosabb)-, mert nem jo ugy az agyba bujni, hogy anyuka, vagy apuka barmikor benyithat.. Ez volt az elso dolog, amit szamitasba vettem akkor.
Lehetne meg irni dolgokat, de igazsag szerint, minden magatol jon olyankor.
Az teny, hogy a fiunak kell mindig batrabbnak lennie!
Neki kell elernie, hogy hatarozottsagaval es nem eroszakossagaval, megnyerje
a lanyt.
Ez az en velemenyem, es elmenyeim rovid esszeje.
Koszonom, hogy leirhattam..
[185]
 
titi
válasz | 2003-11-11 | 15:06
Dreamgirl: Szia! Remélem igazad van, ugyanis én 16 már rég elmúltam, 3 éve járok a barátommal, és most készülök fel a nagy eseményre, remélem olyan szerencsés leszek, mint te! Jó, hogy olvatam a leveled, mert megnyugtatott! Szal köszi!
[184]
 
Mr. X
válasz | 2003-11-06 | 22:40
Inez: Nézd, ez egy komoly kérdés. Bár biztos gyönyörû, ha valaki szûzen megy a házasságba stb, De! Így nem lesz összehasonlítási alapod, ami nagyon rossz!
Másrészt nem lesz tapasztalatod, és bár a nagy Õ-nek biztos imponálna a szüzességed, de jobban járna ha simán menne a dolog, és nem kéne görcsölnie, hogy milyen lesz neked, ha már ennyit vátál rá!
Megaztán, lehet, hogy neki nem Te leszel a nagy Õ. De nem bonyolítom tovább, szerintem ne halogasd!
[183]
 
Mr. X
válasz | 2003-11-06 | 22:33
Boba Fett: Szia! Én sose adok hódítási tanácsokat, mert felelõtlenségnek lenne, ha látatlanba fegyvert adnék valaki kezébe, de mivel tetszett az írásod privátba mégis megteszem, ha akarod. Írj ide: oaoaoaoa@freemail.hu
[182]
 
Dr.Jekyl
válasz | 2003-11-04 | 04:08
Boba Fett:
Szerintem, ne várj vele, mert minnél tovább vársz annál rosszabb lesz a helyzet. Én eddig 2x voltam szerelmes, egyik se volt kölcsönös! Nem rég lettem túl az elsõ szeretkezésen (21 éves vagyok) és szar volt. Kifejezetten szar! Ennek több oka van pl.: alacsony és vékony vagyok és a lényeg is kicsi. Emiatt nagyon gátlásos vagyok és ahogy telik az idõ egyre inkább az leszek. Szerintem egy kapcsolathoz sok minden kell (pl.:pénz, hogy elvihesd szórakozni). Nekem eddig egy bnõm volt, az is csak majdnem 2 hónapik. Nem voltam bele szerelmes (csak kedveltem és emiatt szakítottam vele), de örülök,hogy a szûzességemet elvette. Végszónak csak annyit, hogy ha tetszik egy nõ (legalább szimpi, kedveled stb.), akkor ne tétovázz, próbálkozz, veszíttesd el a szûzességed vele!
[181]
 
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41