szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Szüzesség elvesztése


Új hozzászólás

Boba Fett
válasz | 2003-10-26 | 02:02
Üdv! 18 éves fiú vagyok és én sem voltam még lánnyal, sõt barátnõm sem volt. Visszahúzódó típus vagyok, nem vagyok se magas, se izmos, se jóképû. Most elõször vagyok igazán szerelmes egy édes kicsi lányba (már 2 éve), de õt nem érdeklem. Szeretném a véleményemet megosztani veletek, meg várok valami reakciót rá (mondjuk, hogy tök hülye vagyok :). Bár így tapalsztalatlanul nem kellene ilyesmirõl írnom.

Szerintem háromféle szex létezik:
1. szeretkezés: amikor szerelembõl fekszel le valakivel és az számodra a fontos, hogy neki jó legyen
2. dugás/szex: valakivel, akit eléggé ismersz (pl.: egy haverral-baráttal), akiben megbízol és a cél, hogy neked jó legyen, de azért rá is figyelsz (hiszen haver-barát)
3. baszás (bocs a szóhasználatért): buliban megismerkedsz egy csajjal/pasival, ágyba, viszlát, többet nem találkoztok, neked jó volt, valószínûleg neki is

Szüzességvesztés: Aki szerelmes (mint én) az úgyis csak az 1.-re tud gondolni. Aki épp nem szerelmes, annak valószínûleg a 2. lehetõség szokott a fejében járni és ebben nincs is semmi rosz, hiszen mindkét félnek egyaránt jó (ez azthiszem Inez esete lehetne). Aki pedig mindössze a szüzességét akarja minél gyorsabban elveszíteni annak ott a 3. (de a lányok ne számítsanak rá, hogy ez a fiú figyelni fog rájuk).

Más: nem tudom megérteni azokat a lányokat, akik azt mondják, több hónap után feküdtek le a fiúval akit szerettek és (szerintük) a fiú is szerette õket mégsem figylet rájuk, fájt nekik az aktus. Ezek szerint a fiú mégsem szerthette õket, hiszen saját magát fontosabbnak tartotta náluk. Egy több hónap hosszú kapcsolatban ennyire félreismerték volna a barátjukat? Én sosem okoznék fájdalmat annak a lánynak, akit szeretek.

Tehát szerintem aki csak dugni akar (õk azok, akik 'egy jó csajt keresnek, akivel elveszthetik a szüzességüket') az kortól függetlenül tegye, hiszen ez talán az egyik legjobb örömforrás, de számoljon a testi-lelki következményekkel és gondloja meg, nem-e lenne érdemes egy komoly kapcsolatra, igazi szerelemre várni (én most még úgy gondolom érdemes). Aki pedig szerelmes, van kedvese az szerintem nyugodtam elveszítheti vele a szüzességét, hisz biztosan mindketten ugyanúgy szeretnék már, akkor meg minek várni, minek halogatni. Az életében úgyis lesznek még mások is és csak az elsõnél lesz szûz, pedig mindet ugyanúgy szeretni fogja. Aki pedig viszonzatlanul szerelmes, annak rég rossz (vagyis nekem :).
Bocs, hogy ilyen hosszú lett. Na most lehet engem, reménytelenül szerelmest lehülyézni.

Végül egy Wody Allen idézettel búcsúznék: "Igen, a szex szerelem nélkül üres élmény. Az üres élmények közül viszont az egyik legjobb."
[180]
 
Inez
válasz | 2003-10-24 | 13:57
Károly:
Szia!
Soha nem csináltam gondot abból, hogy megmondjam, hogy még szûz vagyok, nem volt sok hosszú kapcsolatom, de mikor már pár hete együtt voltam valakivel mindig megmondtam. Ezt mindig fontosnak tartottam. A reakció persze mindig totál ledöbbenés volt, egyrészt az életkorom miatt, másodrészben, mert ezt senki nem gondolná rólam (nem vagyok az a tipikus szende szûz típus :) ). Lehet, hogy néhányuk ettõl futamodott meg, gondolván, hogy valami biztos nem stimmel velem, mert hát az nem normális, hogy egy lány 24 évesen még szûz. De én ha azt nézem, hogy nem volt még igazán komoly kapcsolatom, senki sem tudta még igazán megdogogtatni a szívem és amíg még egyszer sem kívántam annyira az együttlétet, hogy remegtem volna a vágytól addig nincs is ezzel semmi gond, hogy az vagyok.
[179]
 
Károly
válasz | 2003-10-24 | 13:26
Inez:
Szia!

Szerintem sincs semmi baj azzal, ha 24 évesen még szûz vagy! És szerintem (is) érdemes megvárnod az igazi szerelmet! Ahogy azt egy elõttem szóló már írta: erre az éjszakára egész életedben emlékezni fogsz!

A partnereidnek (a mostaninak és az elõzõknek) megmondtad, hogy szûz vagy? Ha igen mennyi idõ után? Mit szóltak hozzá, mi volt a reakciójuk?

Üdv.
Károly
[178]
 
Inez
válasz | 2003-10-24 | 01:40
Sziasztok!
Hát én is már elmúltam 24 és még mindig szûz. Sosem zavart ez, alkalmam az elvesztésre lett volna sok, de én akartam, hogy így legyen. Mindig azt gondoltam, hogy majd szerelembõl fog történni az elsõ, és az még szerintem sosem voltam. Mostanában azonban néha megfordul a fejemben, hogy mi van ha még évekig nem is leszek? :( Azért nem akarom az egész fiatalságomból kihagyni ezt a dolgot. Most járok egy sráccal lassan 3 hónapja, szerelmes nem vagyok ugyan, de kedves és tudom, hogy odafigyelne rám. Kérdés, haggyak fel végre ezzel az ideálkép kergetéssel, hogy a herceget várom fehér lovon, és tudjam meg végre mitõl döglik a légy :)) vagy várjak a szerelemre tovább?
[177]
 
mix
válasz | 2003-10-23 | 02:37
Hát nekem nagyon régen történt, de mégis úgy emlékszem minden percére, mintha tegnap lett volna. Izgalmas volt, és gyönyörû. Régen vártunk már erre, mert elõtte hosszan jártunk, és ismertük egymás minden porcikáját(szinte!). Igazi, nagy szerelem volt, és egyszerûen nem bírtuk tovább anélkül, és megtörtént. Szuper volt, bár nem hozott kielégülést (nekem) az elsõ alkalom, de annyira szép volt, hogy sosem fogom elfelejteni! Mindkettõnknek az volt az elsõ, mégsem voltunk esetlenek.Még 2 évig jártunk együtt, a szex mindennél fontosabb volt számunkra. Késõbb még voltam néhány fiúnak az elsõ (nem hajtottam a szûz fiúkra, de ugye az én fiatalkoromban 17-18 évesen még sok fiú az volt), és annál jobb élmény kevés van. :)) Odaadóak, fantáziadúsak, és szinte remegnek a vágytól. Ezt az utóbbit egy harmincas ffi már nemigen produkálja. Akinek már rutinja van, az már más teljesen. Nem mondom, hogy rosszabb, csak más!
[176]
 
Dreamgirl
válasz | 2003-09-23 | 22:57
Sziasztok!
Ezzel a témával kapcsolatban annyit szeretnék írni, hogy én is más hasonló fiatalokhoz, 16 évesen vesztettem el a szüzességem. Barátommal akkor már 7 hónapja jártunk és már a petting során eléggé kiismertük egymást, szóval várható volt hogy bekövetkezik és csak pozitív élményekrõl tudok beszámolni. Lehet hogy nagyon szerencsés vagyok, de nekem például abszolut nem fájt, csak kicsit szokatlan érzés volt. Azóta rengetegszer szeretkeztünk és egyre jobb lett. Sok sikert kívánok minden kísérletezõnek illetve "kezdõnek"!
[175]
 
ancsii
válasz | 2003-09-20 | 18:40
Sziasztok!
Én 16éves voltam, mikor elvesztettem, egy fiúval, akivel akkor már 8hónapja jártam. Azt hittem, hogy a mi kapcsolatunk tökéletes, hisz a mai világban ki vár a barátnõjére 8hónapot. Aztán megtörtént az együttlét. Egyáltalán nem olyan volt, mint amilyenre én vágytam. A barátom egyáltalán nem figyelt rám. Az élményt nem kívánom senkinek, mert nagyon fájt. Ezután, még 1-2-szer szeretkeztünk, de nem lehetett annak mondani...., aztán elérte hogy megutáltam a szexet. Nem voltam hajlandó vele lefeküdni, csak orális szexen voltunk. 2,5 évig voltunk így együtt. Õ azt mondta, mikor még jártunk, hogy õ akár meddig kibírja szex nélkül, elég neki orálisan, mert ez a kapcsolat érzelmen alapul. Aztán 2,5 év múlva kinyögte, hogy akkor csalt meg amikor csak tudott. Hát ennyi a pasikról. Sziasztok
[174]
 
kiscica22
válasz | 2003-09-16 | 00:32
Sziasztok!Én 20 évesen vesztettem el a szüzességem,egy sráccal aki egyátalán nem figyelt rám,és nagyon rossz volt!A fájdalman kívül mást nem nagyon éreztem!Úgyhogy ezért is kár elkapkodni,szerintem sosem késõ.Én is inkább csak kíváncsiságból "adtam be a derekam",meg mert kezdett ciki lenni hogy még szûz vagyok,plusz a barátom erõszakolta ki a dolgot-mondanom sem kell.
Kívánom mindenkinek hogy ne járjon úgy ahogy én!!
[173]
 
Wayne Static
válasz | 2003-09-10 | 21:50
szervusztok én csak annyit szeretnék hozáfûzni a dolgokhoz hogy én is szûz vagyok még és nem tudom pontosan mikor érdemes elveszteni meg hogy kivel mert én úgy gondolom hogy elsõre mindenképp egy idõsebb tapasztalt lánnyal érdemes én 15 vagyok és most nincs barátnõm és így minden kavarog a fejemben a szexel kapcsolatba. ha tudtok segíteni ebben a témában vagyis tanáccsal ellátni azt megköszönném.( fõleg idõsebb lányok tanácsát kérném)szekely@intermail.hu
[172]
 
Zsákbamacska
válasz | 2003-09-09 | 09:15
"Kiss Géza"(nyilván):
8 hónapja együtt vagy egy lánnyal... élezõdik a helyzet... szerintem mindketten érzitek, hogy készek vagytok-e rá. Kicsit bizonytalannak tûnsz. Szerintem ha úgy érzed készek vagytok rá akkor legyél egy kicsit határozottabb... Ne rámenõs, ne erõszakos, csak magabiztos, határozott... Hidd el szeretik a lányok a határozottságot. Õ is tart még tõle, ha határozatlan vagy és õ is akkor csak bizonytalanság van. Ha nem akarja még akkor úgy is leállít.
25 évesen se késõ, de szerintem az átlag úgy 17-19 évesen veszti el... az Átlag - vagyis van aki elõtte van aki utána... persze sohasem késõ.
Sok sikert az Élethez! ;-) ZsM
[171]
 
"Kiss Géza"(nyilván)
válasz | 2003-09-02 | 00:31
Elõször is üdv mindenki! "Lenne egy szerény kérdésem?" Így idõileg. Szal vannak fiúk akik25 évesen is keresik az elsõt vannak lányok akik meg 15 évesen úgy mesélnek mint ha már akkor is hatéve let volna. Mikor lenne ez ideállis? vagy átlagos? normális...

16 vagyok és 8 honapja együtt vagyok egy lánnyal(õ is 16). És élezõdik a helyzet. Korai? Kései?...MIKOR?

Köszi az esetleges tanácsot
[170]
 
Tron
válasz | 2003-08-29 | 08:16
Pitypang!
Ha a legnagyobb problémád, hogy igazat mondott-e a barátnõd a szüzességérõl, be kell bizonyítania, akkor te vagy az egyik legnagyobb hülye, akit láttam. És õszintén sajnálom a barátnõdet, hogy te vagy a barátja.
[169]
 
Zsákbamacska
válasz | 2003-08-22 | 15:40
pitypang:
Egyáltalán nem jelent semmit, hogy tudod ujjazni. Ettõl még elképzelhetõ, hogy szûz. Sõt. A szûzhártya maradványai nem biztos, hogy egyértelmûen tapinthatóak - a hüvelynyílás körül általában a hátsó falon tapinható szokott lenni (sõt a tapintás fájdalmat is okozhat) - de ez egyénenként változó. Van akinek egyáltalán nem érezni. Igazság szerint több szûz lánnyal jártam már - még sohasem láttam a hártyát magát. Tapintással már éreztem valami olyasmit... Szerintem minél kevésbé érzed annál jobb, mert kevésbé fog fájni a lánynak az elsõ - persze erre sincs szabály. Légy türelmes!
Alapvetõ különbség meg nincs szûz és nem szûz punci között.
Szerintem nyugodtan megbízhatsz a barátnõdben!
Sok sikert!
[168]
 
pitypang
válasz | 2003-08-22 | 00:11
Lehet, hogy buta lesz a kérdés.. Milyen jelekbõl lehet egészen biztosan rájönni, hogy a barátnõm szûz? Õ azt mondja igen, de...
És ha szûz, akkor mennyire kell vigyázni, ha "manuálisan" kényeztetem? (ezt nagyon élvezi..) Nem akarom, hogy az ujjamtól veszitse el a szüzességét..
Mivel lassan haladunk afelé, hogy lefeküdjünk 1mással, mindenféle szempontból gondolkoztam, hogy mit jelent 1 lánynak a szüzesség elvesztése, és azt szeretném, ha a barátnõmnek a lehetõ legjobb lenne..utána olvastam egy kicsit a dolgoknak és arra gondoltam, hogy mi van, ha már nem érintetlen? (végül is abszolút semmi, és nem probléma, ha nem az, csak a tény, hogy akkor hazudott nekem az annyira rosszul esne, hogy teljesen lelombozódnék..) És tök rossz úgy ujjazni, hogy nem tudok teljesen Rá figyelni, mert azon gondolkodom közben, hogy szûz vagy nem... Az is elgondolkodtató, hogy egy szûz lányba hogyan férhet be két ujjam is anélkül, hogy bármi kárt tennék benne...még akkor is ha nagyon nedves?
Tudom nevetséges, hogy nem bizom Benne, de.. errõl muszáj lenne többet tudnom..
Valaki nálam tapasztaltabb segitsen! Milyen alapvetõ különbségek vannak egy szûz punci és egy nem szûz punci között? Milyen tapintása van a szûzhártyának?
[167]
 
Palimadár
válasz | 2003-08-08 | 13:44
Kedves szûzfiúk!

Minél hamarabb el kell veszíteni! Mondjuk nem 13 évesen, de mindenképpen 20 alatt. És a legfontosabb szempont: bárkivel!!! Nem kell, hogy tessen. Én 26 voltam. 25 éves koromig nem is foglalkoztam a problémával (én is azt gondoltam, hogy ha be kell következnie, be fog). A nagy szerelemre vártam (pedig elõtte tucatnyi lehetõségem volt, de erkölcsi aggályaim voltak), és jött a nagy Õ, aztán mikor megtudta, elkezdett Freuddal piszkálni (meg biztosbuzivagyozni), és szakított velem. Egyszerûen megijedt, azt hitte nem vagyok normális. Aztán jöttek a prostik, majd egy újabb szerelem, és sokáig azt hittem, hogy végre minden rendben van. De 30 fölött el kezdtek gondolatban kísérteni a régi csajok, álmatlan éjszakáimon most fájnak csak igazán, és egyre jobban. Amit kihagytál, azt kihagytad, nem lehet pótolni. Hiába szeretkeztem már vagy ezerszer, hiányoznak az emlékek.
Persze lehet, hogy ez csak az én problémám, de meghallgatnám egy szexológus véleményét. (Ja és közöm nincs a depresszióhoz!)
[166]
 
Konrád
válasz | 2003-08-07 | 10:10
Sziasztok! 23 éves szõke még szûz gátlásos szépfiú szûz barátnõt keres.
j.remenyi@chello.hu
[165]
 
nagyka
válasz | 2003-07-27 | 23:35
Hello mindenkinek!!!
En 16 eves vagyok es sajnos meg szuz:(((
Regota keresek egy jo, szep, szexi csajt de sehogyse talalom:((
Ezert irtam, hogy ha egy, 14-17 eves lany, elolvassa a levelemet, akkor osszejohet(vegre) valam talán.
itt az email.cimem is: nagyka@xenzor.ro (Erdelyi srac)
(es kepet is kuldok ha kell...:)
varom a leveleiteket...
[164]
 
Kacica
válasz | 2003-07-07 | 09:50
MERKEL:
Mit találtam meg?:-)
[163]
 
MERKEL
válasz | 2003-07-05 | 11:56
kacica: MEGTALÁLTAD !
[55]
 
Zsé
válasz | 2003-07-04 | 21:54
Sziasztok!
Csatlakoznom kell sok elõttem szólóhoz: még nem történ meg, amit talán a legfontosabbnak tartok ebbe a pillanatban, pedig már 27 vagyok. Volt már rá lehetõségem, ha nem is sok, de kihagytam, mert gyáva voltam. Szerettem volna, a lány is szerette volna, de nem voltunk egy hullámhosszon. Ennek ellenére gyávaságnak tartom, mert akartam. Az a mód, ahogy elképzelem az elsõt csak egy illúzió, talán úgy sosem fog sikerülni. Hiányzik a tapasztalat és szerintem megintcsak mondom a bátorság. Ha ezek nincsenek, nagyon nehéz belevágni bármilyen kapcsolatba. Gondolkoztam, hogy elmenjek egy profihoz, vgigböngésztem a netet és elolvastam a makktársak beszámolóit és egy lányt találtam, akivel el tudnám képzelni. Talán megpróbálom. Ha nem vágok bele most, amikor tényleg szükségem van a szexre, mert testileg-lelkileg rosszul érzem magam, akkor késõbb bele fogok törõdni a helyzetembe és már nem lesz bennem annyi vágy, hogy kihozzam egy kapcsolatból a maximumot. És még egy utolsó gondolat: ha nincs meg az élmény és tapasztalat, akár egy profival, akkor szerintem nehebb igazán jó és bensõséges kapcsolatokat kialakítani egy barátnõvel, mert túl sok lesz a gátlás és a belsõ feszültség.
Jól esett, kössz, hogy meghallgattatok. Engem is megnyugtatott a sok értelmes hozzászólás.

Zsolt
[54]
 
Férfi
válasz | 2003-07-02 | 12:10
Kacica:

Kedves Kacica!

Teljesen egyetértek Veled és megtanultam, hogy bár a nemek külömbõzõek, de mindkét nem képviselõi érzõ lények, ma már tudom. Sajnálom, hogy embereket tárgynak vettem de megtörtént. Az viszont biztos, hogy aki társam lessz a jövõben, nem fog csalódni bennem, szex terén biztosan nem, de elsõsorban az is biztos, hogy hûséges leszek mert az emberi értékeit is észre veszem. Külömben is már tudom, csak a körítésben van eltérés. Egyet biztosan tudok, a nõt mint embert értékelni, ebben mindent beleértve.
[53]
 
Kacica
válasz | 2003-07-01 | 08:03
Férfi:
Kedves Férfi!

Nem csak azok az emberek érdemlik meg a tiszteletünket, akik életük során kizárólag helyes és jó dolgokat cselekedtek, hiszen õk az egyszerû helyes utat választották.
Nagyobb erõ szükséges ahhoz, hogy beismerjük, amit tettünk nem volt helyes, és nem biztos hogy megérte (közben esetleg megbántottunk, elveszítettünk számunkra fontos dolgokat, személyeket). Te ezt megtetted, felülértékelted a múltadat. Ez is tiszteletre méltó.
Én megértem régi életviteledet is, hiszen nem vagyunk egyformák, férfit és nõt is más-más mozgat, a mindennapokban sok a kihívás, nem mindig lehet ellenálni egy csinos, mindenre kész nõnek (csak ezt, ahogyan te is mondod nem szeretkezésnek hívják). Ennek az ára nálad a feleséged volt, azt hogy megére-e csakis Te tudhatod.
Én, egy olyan férfivel, mint te is voltál, nem szeretnék szexuális kapcsolatot, hiszen egy nõt nagyon meg lehet sebezni, ha a nõi mivoltát veszik semmibe (nevére sem emlékszel, sõt nem is érdekelt? ez egy nõ számára, szerintem megalázó). Viszont vannak olyan nõk is, akiket ez nem zavar, nem érzik visszásnak ezeket a helyzeteket. Te is írod, hogy erre nem vagy büszke ezekre a kapcsolatokra, tehát egy férfi sem minden esetben értékeli a könnyebb hölgyeket.
Véleményem szerint, leveled után akár Te is lehetnél valakinek az Igazi, hiszen már láttad mindkét oldalt, és véleményt mondtál régi múltadra. Gondolom ezek után Te is értékelni tudod a nõt.
[52]
 
Kacica
válasz | 2003-07-01 | 07:35
Zsákbamacska:
Kedves Zsákbamacska!
Kicsit félreértettél. Én nem azt mondom, hogy az elsõ csakis az Igazi lehet! (van-e olyan, hogy Igazi, és mindenki megtalálja-e?) Igazad van, a szexet is tanulni kell, és minél többet gyakoroljuk, valószínûleg annál jobban fogjuk csinálni. Abban is igazad van, hogy a két félnek a szexben is össze kell illenie, hiszen e nélkül nem tud egészségesen mûködni a kapcsolat. Még azt sem mondom, hogy az elsõ alkalom kizárólag szerelembõl kell, hogy megtörténjen, de úgy érzem, hogy olyan intenzív kapcsolatnak, összetartozásnak kell lennie, ami már nem teszi kérdésessé a szex megtörténtét, az egy természetes, magától értetõdõ dolog kell hogy legyen, a kapcsolat természetes része.
[51]
 
Férfi
válasz | 2003-06-30 | 13:35
kacica:

Kedves Kacica!

Igazán amit Te leírtál az indított arra, hogy reagáljak rá.
Férfi vagyok és én már túl vagyok többszáz nõn. De erre nem vagyok büszke. Ez miatt még a házasságom is tönkre ment. Viszon ma ha még szûz lennék, csak a számomra igazi partnerral feküdnék le. A szex ha az ember elveszti emberi mivoltát, lehet egyfajta kábítószer is. Mert a férfiak és itt sajnos magamat is bele kell érteni. Csak szexen keresztül látják a nõt, Tisztelet a kivételnek. Számomra aktusok voltak, sokszor még a nevüket sem tudtam, sõt nem is érdekelt.
Nemtudom mi vonzotta a nõket hozzám de egymásnak adták a kilincset. De ez olyan voltt mint aki csak eszik mert éhes. A Jó szex többröl szól, szeretetrõl, gyengédségrõl, adni akarásról, arról, hogy a másiknak jó legyen. Szerintem ez a jelenlegi álapotod ne legyen számodra terhes, hanem legyél rá büszke. Mert csak annak add oda magad aki megérdemel, de legalábis tudja a nevedet.
[50]
 
Zsákbamacska
válasz | 2003-06-30 | 08:58
kacica: teljesen megértem a hozzáállásod. Ha nincs komoly(!) lehetõség, akkor nem kell elkapkodni. Ugyanakkor a szexet is tanulni kell. Ahoz, hogy az Igazit elkápráztasd szerintem kell egy piciny tapasztalat is.
Én úgy gondolom, hogy igenis kell pár kapcsolat, hogy rájöjjünk mi is jó igazán (saját magunk számára). Egy megértõ partner nagyon sokat segít - de honnan fogod tudni, hogy tényleg erre van szükséged, ha még nem voltál elõtte mással? Meg aztán mi lesz akkor, ha rájössz, hogy még nem élted ki magad, kiváncsi vagy másra is? Szerintem meg kell ragadni a lehetõségeket és nem kell félni attól a strigulától sem - persze körültekintõen kell választani, az érzelmi hátteret nem elhanyagolva és nem kapkodva, fokozatosan eljutni a testi örömökig - akkor nem érhet csalódás.
[49]
 
kacica
válasz | 2003-06-27 | 15:17
Véletlenül találtam rá erre a fórumra, de nagyon örültem neki. Én egy 26 éves lány vagyok, aki még szûz. Lett volna már alkalmam változtatni ezen a helyzeten, de eddig még nem tettem meg. Igazából már kezdtem ezt az állapotot egy kicsit nyomasztónak érezni, de itt találtam olyan hozzászólásokat, amik nagyon a kedvemre valóak voltak (pl. Kapucny, Anonimus01). Megnyugodtam, vannak hozzám hasonlóan huszonévesek (férfiak, nõk), akik még szüzek, és ezt normális dolognak, állapotnak tartják. Köszönöm nektek. Véleményem szerint sem kell semmit elsietni. Fontos a szex, az élet része, de nem mindegy az, hogy kivel, mikor, meddig és milyen körülmények között. Én sem várok a fehér lovon érkezõ királyfira, de azt sem szeretném, ha egy strigula lennék, vagy egy "alkoholtól elborult, reggel már nem is emlékszem rád" férfiú alkalmi partnere. Szeretném megtalálni azt a férfit, akire nyugodtan rábízhatom magam, és õ bevezet az érzékek birodalmába. Remélem hamarosan eljön az én idõm, illetve a "mi" idõnk is.
[48]
 
mr.Sain
válasz | 2003-06-24 | 15:42
Zsákbamacska:OK! köszi
[47]
 
Zsákbamacska
válasz | 2003-06-23 | 17:16
Pipepe: Sajnálatos, hogy nem jött még össze, holott próbálkoztok. Sajnos nem elõször hallok hasonló problémáról. A megoldás mindenképpen nõgyógyász. Sajnos ez elkerülhetetlen.
Vagy valamilyen fertõzés következtében érez erõs fájdalmat vagy a szüzhártya vagy annak maradványa egyes lányoknál a "normálisnál" vastagabb. Apró bemetszéssel ezutóbbi probléma kiküszöbölhetõ - ellenkezõ esetben a sok próbálkozás, sok kudarc formájában az illetõ leányzónak a szex inkább nyûg lesz és sokáig visszaveti a szexuálitásában, párkapcsolatában... esetleg viselkedésében is zavarok léphetnek fel (frusztráció).
Gondolkozzatok el ezen. Szerintem érdemes. Kívánom, hogy minnél hamarabb megoldódjon a probléma. Fontos még a hozzáállásotok is.
[46]
 
Zsákbamacska
válasz | 2003-06-23 | 17:08
Sain: Szerintem a misszionárius elsõre lehet, hogy gagyi, de amennyiben a barátnõdnek is ez az elsõ mégis ajánlom nektek. Ti. bizonyára izgulni fog és persze megfelelõ bemelegítés után elképzelhetõ, hogy még így sem tágul ki kellõ képpen - sõt ez nagyon valószínû. Ahhoz, hogy ne egy görcsös próbálkozás legyen, jó, ha minnél jobban el tud lazulni és ha a hátán fekszik talán erre nagyobb az esély.
Eddigi tapasztalatom alapján mindenképp ezt javaslom. Esetleg megpróbálhatod felültetni/fektetni egy megfelelõen magas asztalra (a pozitura majdnem ugyanaz, de ez emlékezetesebb talán).
Sok sikert!
[45]
 
lala12
válasz | 2003-06-23 | 05:01
_Sityu_:van ugy,hogy nem vérzik.
[44]
 
Sain
válasz | 2003-06-22 | 11:44
Sziasztok!!
barátnõmmel szeretnénk már hgy túl legyünk az elsõn.az lenne a kérdésem
hgy milyen legyen az 1. póz??a misszionárius az olyan gagyi.
nah ha tudtok valami jót írjátok már le!!de mondom ez lesz az 1.!!
elõre is köszi
[43]
 
Sway
válasz | 2003-06-20 | 02:38
Nah szijasztok!Én csak annyit szeretnék hozzá füzni a dolgokhoz h nem kell semmit elsijetni,nem testileg kell hozzá felnöni hanem lelkileg és szellemileg!Avval sem kell nagyon foglalkozni h ki mit gondol az a fontos h neked jo legyen meg annak akivel vagy!Csok mindenkinek!Kapucny tetszet a hozzá szolásod meg a hozzá állásod is!Bye
[42]
 
kapucny
válasz | 2003-06-18 | 11:27
Anonimus01: ezt nem kell tolerál-ni ez nem kor fügvénye van aki 13 korában veszti el van aki 30 .... de aki nagyon korán kezdi az egy bizonyos színtnél tovább nem jut benne metr mikor kezdte csak az ösztönei hajtották
szerelem elsõ látásra nincs ez egy hülye filmes fogás
lelki szellemi kapcsolat nélkül csak fizikai élvezetet nyujt
nem kell azon töprengened hogy ki mit tart cikinek nemcikinek
azok messze kerüéd el szellemileg nem ütik meg azt minimálid szintet amin te vagy amúgy 25 vagyok énis és szûz 18 éves koromig zavart de ma már nem és nekem is mostanra fejlödtek ki a dolgok hogy megtörténhet rövid határidön belül
ez nem lóverseny az élet hosszú van elég idõ rá nem kell vele sietni
az elmét kell kifejleszteni elösször
[41]
 
kapucny
válasz | 2003-06-18 | 11:21
the_lord: én 25 vagyok és énis szûz és kurvára nem izgat majd amikor itt az ideje akor ugyis elvesztem :-)
[40]
 
béna
válasz | 2003-06-17 | 16:09
tudom ajánlani az orális szexet bevezetõnek.... az minden nõn segít fõleg ha a gátat is ingerled
[39]
 
Pipepe
válasz | 2003-06-12 | 17:37
Ciao.Mi van akkor, ha a 20 éves szerelmemnek a szüzesség elvesztése minden egyes próbalkozáskor jobban fáj neki.Én megteszek mindent az elõjátékkal kapcsolatban, amit élvez is, de a lényegre térve most már az ujj "témánál" leállit :-( Ételmes ötleteket szivesen fogadnék. Köszi. P
[38]
 
the_lord
válasz | 2003-06-08 | 22:15
Hali!
Két és fél hónap múlva leszek 22... és még csak közelébe se jutottam annak, hogy elveszthessem a férfiúi szüzességemet, pedig már szerintem ideje lenne... Jelenleg éppen keresem azt a lányt aki, majd a jövõben (mindegy mikor, akár egy évvel a megismerkedésünk után is) hajlandó lenne próbálkozni. Kicsit visszahúzódós típus vagyok, eddig egyetlen barátnõm sem volt, de egy türelmes lány úgy gondolom egy kicsit megváltoztathatna!
Lehet hogy nem ide kellett volna irnom a levelet, de mostmár mindegy...
remélem nem haragszatok!
[37]
 
margo
válasz | 2003-06-04 | 12:39
Titty: Csak akkor mond meg neki ha mar tudod ,hogy mit akkarsz.Ismered azt az erzest amit a szex kell nyujtson,probald eloszor maszturbalasal kivaltani az orgazmust es azutan mikor mar tudod, hogy milyen erzes akkor probald a baratodal megbeszelni ,hogy ha lefekszel vele milyen erzest varsz a szextol,meglatod ertekelni fogja az oszinteseged es nagyon megfogsz felelni neki. Ne haragudj a kesoi reagalasra,szamolj be a fejlemenyekrol.
Puszi Margo
[36]
 
diki
válasz | 2003-05-29 | 12:53
NE VÁRJATOK SEMMIRE :)
[35]
 
Anonimus01
válasz | 2003-05-28 | 00:44
Nekem van egy hatalmas problémám.78-as születésû vagyok és még nem voltam nõvel.Most gondolom sokan vagy hülyének, vagy melegnek néznek, de ki kell ábrándítsak mindenkit ugyanis egyik sem vagyok!Többször ott volt a lehetõség elõttem, de valahogy mindíg kihagytam különbözõ okokból.Nem is olyan régen ismét lehetõségem lett volna rá, de nem tetszett a csajszi.Sokan azt mondják "sötétben minden tehén fekete".Szerintem ez nem egészen így van!Most így utólag belegondolva már egy kicsit bánom, hogy kihagytam a lehetõséget, de akkor az tûnt a legjobb választásnak.A mai világban mindenki csak a saját érdekeit nézni, a másik emberre nem is gondol...ezzel mit akarok mondani?A csajónak bejöttem és nem akartam megbántani!Volt úgy, hogy részeg leányzók akaszkodtak rám.A másik dolog meg, kit villanyoz fel egy részeg csajszi, nõ?Mert engem határozottan taszít, az egy dolog, hogy bármit megcsinálhatnék vele, másnap úgysem emlékezne a történtekre, de ehhez nekem nincs gusztusom.
Az elsõ az ember életében meghatározó jelentõségû dolog! Már arra is gondoltam elmegyek egy profihoz, de erre még nem vitt rá a lélek!
Ha õszinte akarok lenni mindenben, akkor nagyon nehéz a dolgom ugyanis a mai korosztály már cikinek tekinti, ha valaki 18 éves kora után veszti el a szüzességét.Meg kell mondjam frusztrál a dolog néha elég rendesen!
Már nagyon szeretnék Szeretkezni, nem baszni, Szeretkezni! Ég és föld van a két kifejezés között!Szeretnék találni egy olyan megértõ, kedves partnert, aki tolerálja eme problámámat és segítene nekem a felzárkózásban.
celofan01@freemail.hu
[34]
 
shaolin
válasz | 2003-05-27 | 17:58
Üdv Mindenkinek! (24 éves)
Szerintem az a nagy gond, hogy a média sulykolja, hogy igen minnél elõbb létesíts szexuális kapcsolatot, mert ha nem akkor lemaradsz mindenrõl és semmit sem ér az életed.
Ezzel az a baj, hogy a tizenéves korosztály érzelmek nélkül "kényszerbõl" veszíti el a szüzeségét.
Érzelmek és szerelem nélkül pedig SZERINTEM nem sokat ér a szex, bár lehet hogy a "fiatalok" ódivatúnak mondanak.
Hajrá Mindenkinek!!!
[33]
 
Zsákbamacska
válasz | 2003-05-14 | 00:28
Úgy látom, hogy a médiának nagy a befolyása. Szexuális kapcsolat szerintem elengethetetlen követelménye a partner megléte. A vágy érthetõ, hogy felmerül, de kérlek benneteket gondoljátok végig, hogy csak pusztán a szüzességeteket akarjátok elveszíteni vagy egy csodálatos élmény részesei lenni. A kettõ között nagy a különbség.
[32]
 
Konrád
válasz | 2003-05-12 | 10:23
Konrád(23): Szeretném én is elveszíteni! Csinos, szép lányt/nõt keresek: 18-39 év között!!! Ne hagyjatok cserben! Még az államvizsga elõtt szeretném!!! Fényképet is küldj!!!
j.remenyi@chello.hu
[31]
 
Konrád
válasz | 2003-05-12 | 10:14
t666:Czeizel Endre Sexfilm címû sorozatának 5. részében mondta hogy egy átlagos magyar nõ 18-19 évesen veszti el szüzességét. Ez azt jelenti hogy a kitolódás miatt (kevés szabadidõ:érettségi-felvételire készülés, sok tanulás) egy átlagos egyetemista lány/ nõ betölti a 20. évét vagyis csak a 20 születésnapja után veszíti el. Czeizel a híres orvos-genetikus nyílván megbízhatóbb statisztikai adatok alapján tud következtetést levonni, mint a szenzációéhes média: újságok, TV. Amúgy az iskolai felmérések torzítanak: én például férfi/ fiú létemre bejelöltem a rúzs használatát, mert mindenre csak igen karikáztam! Ne higgyünk dicsekvõ: "nagyfiúnak, nagylánynak" tûnni akaró osztály- és évfolyamtársainknak, sem a szenzációéhes médiának, SHOW-knak!!!
[30]
 
Titty
válasz | 2003-05-12 | 09:34
Margo:
Szia én egy 15 éves lány vagyok a barátom 18 nagyon szeretjük egymást és õ le szeretne velem feküdni és én félek hogy nem felelnék meg neki.
Vagy hogyan mondjam meg neki hogy én is le szeretnék vele feküdni?
Köszi Titty
[29]
 
Arnold!
válasz | 2003-05-08 | 22:17
Arnold: Szia Arnold!
Teljesen véletlenül olvastam az írásod a fórumban.Én úgy gondolom,hogy mégsem vagy még érett a szexuális kapcsolatra!Elöszõr is,ahogy kezded az egészet,"össze jönnék egy jó csajjal"Eléggé gyerekes kijelentés és álom!Neked milyen egy jó csaj?:o)
Továbbá,nem értettem,hogy milyen bõr fog neked vérezni....
Tehát, én azt tanácsolom,hogy lexikális tudásodat kellenne még bõviteni és utána olvasni dolgoknak és aztán megismerkedni egy kedves,aranyos lánnyal,aki potenciális jelölt lehetne az elsõ szexuális élményedhez!
Esetleg,ha van további kérdésed itt a cimem,szivesen segítek.Hasonló témakörrõl tartok elõadást egy iskolában hamarosan!
kleopetra@freemail.hu

Rézike
[28]
 
Zsákbamacska
válasz | 2003-05-02 | 12:29
A szex is az életünk része. Természetes dolog és természetesen is kell kezelni. Meg kell ismernünk a testünket és a másik testét ahhoz, hogy harmonikus szexuális kapcsolatot tudjunk kialakítani. A szerelem, a vágy, az érdeklõdés ha egészséges szinten van jelen az életünkben a szexualitás gondtalan és magától értetõdõ lesz. Arra kérek mindenkit kapcsoljon ki, lazuljon és adja át magát az érzésnek, a partnerének. Idõvel és némi tapasztalattal higyjétek el egyre jobb lesz.
[27]
 
Scarlett
válasz | 2003-04-29 | 19:51
Sziasztok! 17 éves vagyok és járok egy fiúval akit nagyon szeretek. Ez a fiú 19 éves és már elég tapasztalt, éppen ezért érthetõ okokból hiányzik neki a szex. Ugyan még szûz vagyok, de úgy érzem nem halogathatom sokáig a dolgot! És ezt nem csak azért érzem így, mert neki szüksége van rá. Szerintem fontos egy kapcsolatban, hogy mindent meg lehessen beszélni a partnereddel, még a szexrõl is beszélni kell! Igenis fontos, hogy megbeszéljék hogyan zajlik majd le az ,,elsõ". Így a lány is fel tud készülni, és tudja mire számíthat. A szüzesség szerintem igenis kincs, azonban ha valakit szeretsz, és õ viszont szeret, akkor feltétel nélkül tudnod kell ,,lemondani" róla. Ugyan egy kapcsolat nem csak a szexrõl szól, de szerintem azért a szex mindenképp feldobja a kapcsolatot! Egyébként az is nagyon fontos, hogy a partnered irányítson és elmondja mi jó neki, így sokkal jobban megismered a testét, és természetes te is mond el neki, mi jó, és mit csináljon másképp. Habár még nincs tapasztalatom, azt hiszem elég felkészült vagyok ebbõl a témából, hisz közeleg a pillanat. Nekem is sok aggályom volt, ma már nincs. EGY dolog a lényeg: Az ágyaban nem gondolkodni kell, hanem érezni. (Ezt nálam sokkal tapasztaltabb emberek mondták)Na be is fejezem a sok írást. És minden ,,kezdõ" lánynak és fiúnak sok szerencsét kívánok!!:)
[26]
 
Arnold
válasz | 2003-04-29 | 18:15
Én 15 leszek, de nagyon szeretném már ha össze jönnék egy jó csajjal. Csak félek hogy mi lesz akkor amikor elõször behatolok. Vérezni fog nekem? És hogy fog elszakadni a bõr? Fájni fog? Aki tud segítesen. Már nagyon megérettem a szexre. Képzeletben már számtalanszor végig csináltam. Csak kéne egy jó csaj.
[25]
 
angel85
válasz | 2003-04-27 | 23:37
_Sityu_: 18 eves lany vagyok, 16 evesen vesztettem el a szuzessegemet, es egyaltalan nem verzett, es utana meg sokszor szeretkeztem es akkor se verzett.
ugyhogy nem lehetsz benne biztos h a baratnod nem volt szuz. de szerintem egyszeruen kerdezd meg tole, ha erdekel,elvegre azert a baratnod.
[24]
 
_Sityu_
válasz | 2003-04-24 | 23:08
Hi EveryONE! Van egy nagy dilemmám! Tudjuk mi azt nagyon yol, hogy leányzóknál a szüzesség elveszítése némi vérveszteséggel is jár! Nos ha ez a vérveszteség elmaradt akkor biztos lehetek abban hogy a barátnõm nem volt szûz?
[23]
 
kisscsaj
válasz | 2003-04-18 | 21:22
asszem akkor itt én leszek a kivétel!:)Én se akartam most elveszíteni,de már több,mint egy éve járok a barátommal és úgy érztem,h megértem erre!És egyáltalán nem fájt!A barátom vigyázott rám!És nagyon jó volt, tegnap vesztettem el:)és 14 éves vagyok!lehet,h azt mondjátok nem kellett volna,de megérte!Ha nem feküdtem volna le vele, akkor kihagytam volna vmit az életemben!Egyébként a srác 16 éves!puszi!:)
[22]
 
Margo
válasz | 2003-04-17 | 13:44
Netty: Probald az ujadel lassan es turelmesen maszti kozben tagitani es meglasd,hogy egyaltalan nem fog fajni az elso foleg ha jol benedvesedel(vagy sikosits kremel)en is igy csinaltam es mar az elso alkalomal ugy elveztem mint maszti kozben szamtalanszol.Irj ha tudtam segiteni(margo 29)
[21]
 
Zsákbamacska
válasz | 2003-04-14 | 08:27
lajoska: szerintem a fiúknál a szüzesség elvesztése szimbolikus. Talán az óvszer az elsõ alkalmaknál abban tud segíteni, hogy nem kell a nekívánt terhességtõl rettegni, hanem az "Élményre" lehet koncentrálni.
[20]
 
lajoska
válasz | 2003-04-13 | 09:31
Na hello... Lenne hozzátok 1 kérdésem... Szóval hogyha az a bizonyos elsö alkalom óvszeren keresztül történik meg akkor a fiu is el tudja redesen vesiteni a szüzességét??? kérlek válaszoljatok: lajoska@mail.nextra.ro
[19]
 
Zsákbamacska
válasz | 2003-04-03 | 19:12
29 yearold virgin: Tiszteletben tartom a véleményedet, de szerintem a szexet tanulni kell. El kell sajátítani az öröm adását és annak befogadását. Ehhez pedig tapasztalat kell. A rossz szex elronthat egy egyébként jól mûködõ kapcsolatot (hidd el nekem pedig 6 évvel fiatalabb vagyok nálad) - a rossz szex kiábrándító és feszültséget okozhat. Nem tudom, hogy mi az oka annak, hogy van aki tartogatja magát az Igazinak. Ki tudja? Lehet, hogy a szex mutat rá, hogy "Igen, nekem Õ kell, nekem Õ az Igazi!" Szerintem nem egy olyan hûdenagy dolog, mint amekkora feneket kerítünk neki. Teljesen természetes és amióta világ a világ létezik.
[18]
 
t666
válasz | 2003-04-03 | 16:55
Sziasztok!
Most járok elõször ezen a fórumon.19éves lány vagyok, és még szûz.
Most leszek majd novemberben 20, és még tizenévesen szeretnék átesni inkább ezen.
Olyanokkal szeretnék megismerkedni, akik szintén késõn veszíteték el, vagy fogják elveszíteni a szûzességüket.
Várom a leveleket:
heartache666@freemail.hu
köszi!Helló!
[17]
 
Netty
válasz | 2003-03-30 | 18:15
én félek,h fájni fog....pedig a barátom már nagyon szeretné...
[16]
 
eprcsoki
válasz | 2003-03-24 | 17:57
Szerintem egy hosszu ido ota tervezett elso eggyuttlet, gyertyafeny, tejszinhab, ovszer, zene stb. ugyanolyan szep csodas lehet, mint egy spontan a tengerparton hajnalban megtortent dolog. csakis attol fugg ki a masik es mit erzel iranta.
[15]
 
Catalisat
válasz | 2003-02-19 | 21:40
Sziasztok!

A szûzesség szerintem kétélû ajándék. Egyfelõl akinek "odaadod", azt megtiszteled vele. A bizalmad, és érzéseid fejezed ki ezáltal. Ezzel viszont szembenáll a tapasztalatlanság(?) a szex terén.

Számomra speciel nem rengett meg a világ amikor kiderült hogy a barátnõm már nem szûz. Fõleg, mert én az voltam (20 évesen :)
[14]
 
Bálint Melinda
válasz | 2003-02-12 | 18:45
Szerintem csakis életed szerelmével-párjával érdemes a szûzességedet elveszíteni.
[3]
 
29 yearold virgi
válasz | 2003-01-24 | 16:26
29 éves vagyok és mégs szûz.Lehet, hogy többen elcsodálkoznak rajta, mert helyes, szép nõ vagyok, voltak szerelmeim is, de még nem találtam meg azt a Férfit, aki az igazi lehetne. Még van türelmem, hogy várjak rá, és hiszem , hogy csak vele lesz igazán jó a szex is.
[2]
 
Lamp László
válasz | 2002-12-27 | 22:54
Ide várom a cikk olvasóinak hozzászólásait a témához. Azt hiszem ebben a kérdésben elég eltérõek a nézetek, úgyhogy lesz mirõl vitatkozni!
[1]
 
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-07-21 - 17:51

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41