szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Szüzesség elvesztése


Új hozzászólás

válasz | 2009-07-07 | 16:15
Köszönöm a bátorításokat, véleményeket! Úgy érzem nem döntöttem rosszul, hogy ide írtam be a problémámat, mert itt legalább normális embereket ismerhettem meg a személyetekben (függetlenül az internetes inkognitótól). Soha, sehol, senkinek nem beszéltem még erről, és hogy őszinte legyek, jobban is érzem magam tőle. :)
 
válasz | 2009-07-07 | 13:52
Szia.Olvastam a próblémádról,nagyon sajnálom ami történt veled.de a lényeg hogy ne félj attól hogy milesz ha nemjön össze,mert ez oylan dolog hogy pl 16-évesen sem minden jön össze vagy 20 éveen épp úgy ahogy 26évesen sem.Ha elsőre nem sikerül ne add fel keress tovább.Az pedig hogy a lány mit szólna hozzá hogy szűz vagy hát ha én jönnék össze egy pasival aki még szűz nemtudom miért de sokkal boldogabb lennék,mert én lennék az aki megtanítja hogy mit hogyan kell és szerintem az sokkal izgibb.:D
válasz | 2009-07-06 | 22:48
Írtam is, hogy a pénzes megoldás felejtős, mert nem az én világom.
Köszönöm a segítőkészségeteket! Itt beszéltem eddig először erről a problémáról, mivel a betegségem alatt is nyüstöltek a családtagjaim, barátaim, hogy miért nem csajozok, stb.? Ezért kitaláltam egy kamusztorit, hogy már 19 éves koromban volt egy nem túl jól sikerült kapcsolatom. Azért kellett, mert már pedzegették, hogy esetleg meleg vagyok. Egyre kínosabb lett a helyzet, de így már békén hagynak. :)
válasz | 2009-07-06 | 22:35
"a másik verzió hogy ezt kiakarod hagyni.. de akkor át kell esned a dolgon mással.. máshogy....pl hivatásos... stb..."

Kérdés: vajon mennyit fejlődne a szexuális kultúrája, ha egy prosti tenné szét a lábait? Szerintem semennyit..sőt még pénzt is ölne ebbe.
válasz | 2009-07-06 | 22:32
háát az bizti hogy észrevennék 1 idő/szint után hogy mi a pálya..

most 2 eset van..ha úgy alakulna 1 lánnyal.. és jártok 1 ideje.. és közeledik a nagy esemény.. leülsz és elmondod neki ezt a betegséget és az egészet és így tudtára adod hogy ő neked az első..
ha rendes járás és fontos vagy neki akkor nem fog számítani és majd ő vezetget téged...

a másik verzió hogy ezt kiakarod hagyni.. de akkor át kell esned a dolgon mással.. máshogy....pl hivatásos... stb...
válasz | 2009-07-06 | 22:29
te tényleg nagy nem vágod a dolgokat..

nem vagy te különleges.. max olyan mértékben mint 1 szakállas nő 1 cirkuszban.. megnézik... bámulják..de inkább borzongással mint áhitattal...
válasz | 2009-07-06 | 21:25
Sajnos csak a magam nevében beszélhetek, meg az ismerőseim nevében,akiket ismerek ennyire: ha összeismerkednék egy korodbelivel, és jól ellennénk, esetleg járni is kezdenénk, és kiderülne hogy szűz vagy, engem nem zavarna. Maximum annyiból, hogy tudnám, érdekel majd milyen más nővel is, vagyis lehet lelkiekben felkészülnék rá hogy idővel esetleg "tovább lépsz", hogy más nőkkel is kipróbáld. Egyébként számomra nem számítana, ha szimpatikus lennél. :) Nyilván ha szimpatikus lennél, akkor jutnánk el odáig. Mellesleg van 28 éves szűz barátom is, és azt sem tartom cikinek. Kicsit félénkebb, visszahúzódóbb, de semmi baj vele. :)
Szóval csak bátran. Aki emiatt dob, az meg sem érdemelt. Tudom sablonduma, de nagy igazság, hidd el.
válasz | 2009-07-06 | 17:59
nem látom, miért kellene megmaradnia az egy a négyhez aránynak. ami írtál, az alapján lehet 100 nő és 100 férfi is.

ez az égvilágon nem bizonyíték ez semmire. és az, hogy egy társadalom túlél-e egy katasztrófát, az nem azon múlik, hogy most milyenek a családok összetétele. de ezt nem is mi vagyunk hivatottak eldönteni, hiszen se te, sem én, sem más ezen az oldalon nem szociológus (ahogyan én tudom).
válasz | 2009-07-06 | 17:53
Nem értem, h egy poligám kapcsolatokra épülő társadalom miért maradna fent biztosabban egy komolyabb társadalmi vagy természeti katasztrófa után. Akárhány férje/felesége lehet egy embernek, akkor sem fognak több gyereket vállalni,mint mondjuk egy monogám kapcsolatban.
Biztosan nagyon rossz családi példát láthattál, h ilyen véleménnyel vagy erről. De nem ebből kell kiindulni.
A másik pedig az, h néhol azért ellentétekbe ütközik az,amit írsz. Egyik hsz-edben azt ecseteled, h ha lenne egy nő az életedben, mit meg nem adnál neki...közben pedig képtelen vagy elképzelni egy monogám kapcsot. Gondolom, a szerelmet is túl hétköznapinak tartod, kész börtönnek, ami csak korlátozza az embert :S
válasz | 2009-07-06 | 17:21
A közelmúltban láttam egy tudományos dokumentumfilmet az ausztrál kontinens benépesítéséről. A kutatók egyebek között számítógépes modellezés segítségével keresték a választ arra, hogy milyen nagyságúnak és összetételűnek kellett lenni egy, az adott kontinensre megérkező embercsoportnak ahhoz, hogy a közösség ne haljon ki egy-két generáció múlva. A kutatók arra a megállapításra jutottak, hogy minimum 20 férfinak és 80 nőnek kell lenni egy embercsoportban ahhoz, hogy komoly esélyük legyen a fennmaradásra és a kihalás elkerülésére.
Ebből pedig számomra az következik, hogy a (monogám) házasság és a család a legkevésbé sem szerencsés módja egy társadalom fenntartásának.
Talán Ön is belátja azt , hogy egy családokra atomizált társadalom, amely az egymás segítésére és megvédésére képtelen és nem hajlandó, a saját kis családi házába begubózó emberekből áll, nem fog fennmaradni ha netalán bekövetkezik egy komolyabb társadalmi vagy természeti katasztrófa.
válasz | 2009-07-06 | 16:42
Ne haragudjon, de engem nem a szüzesség zavar, hanem az, hogy így igencsak kitolódik a családalapításom ideje. Elég családcentrikus vagyok, ezért ha nem lettem volna beteg, valószínűleg már a második gyerekem is megszületett volna ennyi idő alatt.
Kit tekintünk közönséges, átlagos tucatembernek? Úgy gondolom, hogy nincs ilyen, mivel mindenki egy külön egyéniség, ami megkülönbözteti a másik embertől. Az emberiség történetének kezdeteitől is kialakult egy bizonyos életcél, ami abból áll, hogy alapíts családot, add tovább a génjeidet, minden más csak másodlagos. Aki ezt nem tartja értelmes, és helyénvaló dolognak az legfinomabb megfogalmazásban is különc, de mindenkinek szíve joga úgy alakítani az életét, ahogy akarja, csak ne szólja le az Ön által emlegetett átlagot.
válasz | 2009-07-06 | 16:27
Hihetetlen, hogy Önt zavarja a szüzesség; inkább büszke lehetne rá, hogy nem olyan mint egy közönséges és átlagos tucatember.
válasz | 2009-07-06 | 16:24
Ön 26 évesen még nagyon fiatal; nem értem mi feszélyezheti Önt.
válasz | 2009-07-06 | 16:11
Igyekszem az biztos. :)
Még egy kérdés. Látom, hogy te 22 éves vagy. Hogyha én összeismerkednék egy te korodbelivel, azért csak elvárná, hogy egy 26 évesnek legyenek bizonyos tapasztalatai, nem? Őszintén megmondom neked, hogy a stílusomon, ill. a fellépésemen nem látszódik, hogy szűz vagyok, viszont érdekesen alakulna, hogyha eljutnék ahhoz a bizonyos szituhoz, mert vagy gördülékeny lenne, és adná magát a helyzet, vagy abszolút eltöketlenkedném. :) Mondjuk mivel tapasztalatom nincs erről, ezért nem is tudom, hogy reagálnék. Viszont nem vagyok egy félős típus sem, mivel a kommunikációmmal nincs baj. :)
válasz | 2009-07-06 | 15:54
:) Az jó, hogy a barátaid ott vannak, és eljársz velük, szerintem ők is tudnak segíteni, hogy eleinte szólnak hogy melyik leányzóra figyelj oda, aki esetleg kiszúrt Téged. :) Biztos belejössz! :)
válasz | 2009-07-06 | 15:52
Köszi a választ! Azt az egyet elfelejtettem leírni, hogy igaz, röhejesnek tűnik, de nem látom ezeket a jelzéseket. Úgy értem, hogy nem veszem észre, mert az elmúlt 1 évben volt egy pár ilyen szitu, de mint már említettem, a kihagyás miatt teljesen lenullázódtam. :) A barátaim kérdezték is ilyenkor, hogy miért nem mentem oda hozzá, erre csak annyit tudtam visszakérdezni, hogy: kihez? Na ez itt a gond! :))
válasz | 2009-07-06 | 15:28
26 évesen még nagyon fiatal vagy, nem késtél el semmivel. :) Több szingli ismerősöm van, akik szintén korodbeliek. A szüzesség pedig szerintem nem akadály. :) Próbálj flörtölni, szemezni, és ha pozitív visszajelzés érkezik, mosoly pl., akkor esetleg hívd meg egy üdítőre. Légy bátor, a lányok nem harapnak...eleinte legalábbis. :)
válasz | 2009-07-06 | 14:57
Sziasztok!

Az én problémám a következő:
26 éves, átlagos emberke vagyok, viszont az egyetlen dolog, ami eddig hiányzott az életemből, az a szex. Rögtön lehet fantáziálni, hogy micsoda lúzer lehetek, de sajnos érdekes a történetem.
19 éves koromig ugyanúgy éltem az életem, mint a korombeliek, azzal a különbséggel, hogy én valahogy mindig "rossz ajtón kopogtattam". Ezután viszont történt valami. Teljesen kezdett hidegen hagyni a csajozás, sőt viccen kívül egy bizonyos szinten kezdtem undorodni a szextől, és a női testtől. Nem jártam társaságba sem, kezdtem otthonülős lenni. Elkezdtem meghízni, míg végül 30kg + került rám. Ez azért is volt érdekes, mert mindig sportoltam versenyszerűen fiatalabb koromban. Kezdtem azt hinni, hogy becsavarodtam, pszichiáterre van szükségem, míg 6 év után, tavaly egy véletlen folytán kiderült, hogy agydaganatom van. Agyalapi-mirigy daganat, ami a hormonháztartást vágja oda teljesen, és mint kiderült a tesztoszteron szintem is a minimumon volt. Nyáron meg is műtöttek (szerencsére széttrancsírozás nélkül), aminek a hatására visszafogytam 15kg-ot kapásból, és elkezdtem ismét érdeklődni a nők iránt. Sajnos a nagy kihagyás elég bizonytalanná tett, de ismét aktívan járok szórakozni, sportolni (amennyit szabad persze), viszont tapasztalatok híján nem könnyű ennyi idősen bárkivel kapcsolatot létesíteni, mert feszélyez a dolog. Függetlenül attól, hogy van "alibim", mit tudtok tanácsolni? A qrvás megoldást hagyjuk ki, nem az én világom. :)
Válaszotokat előre is köszönöm!
 
válasz | 2009-07-05 | 16:43
18-20 éves korig érdekesek az emberek, utána meg semmibe kell őket venni?
Szerintem csak át kellene esni ezen, és kicsit változna a véleményed..
Egyébként meg fölösleges álltatnod magad, h "igenis én vagyok a valaki mert szűz vagyok", fölösleges.. Nem ezzel kellene biztatnod magad, hanem kicsit szétnézni a portán és már a bugyikat gyűjteni a szekrényben, nem keseregni és magyarázatokat gyártani..
válasz | 2009-07-05 | 14:38
Egyszerűen csak azt tudom elképzelni, h egy ilyen embernek, akinek ennyire nem reális a képe a társadalomról, igencsak kerüli az emberi kapcsolatokat. Valahogy nehéz elhinni, h ha az embernek van egy baráti/ismeretségi köre, azon belül mindenki ennyire céltalan, elkeseredett, unott lenne, akiket már nem hoz lázba semmi, céltalanul élnek :S
válasz | 2009-07-05 | 13:02
Így most mi izgalmas és érdekes van az életében? Miért a szüzesség az első számú szempontja? Ön helyezi rá a hangsúlyt, nem a társadalom. Ön csak hagyja hogy a társadalom ezen "elvárása" elhatalmasodjon Önön. Ön az, aki szűklátókörű.
válasz | 2009-07-05 | 12:55
"Családra és gyerekre sohasem vágytam; az a családi idill, amit a tv reklámok, az amerikai filmek és egyéb szappanoperák az ember elé tárnak, számomra mindig is végtelenül giccsesnek és unalmasnak tűnt."

azok közel sem a valóságot tükrözik, azok csak filmek. mellesleg te egy TV reklám alapján képzeled el A családot?
válasz | 2009-07-05 | 12:52
nekem egyik barátom sem szűz. mégis érdekesek és értékesek. és magamat is annak tartom.
vannak neked egyáltalán barátaid, ismerőseid?
válasz | 2009-07-05 | 12:44
Nem tudom elképzelni azt, hogy a szüzesség elvesztése után mi tudna az emberben izgalmat és vágyakozást kelteni.
Egy ember csak addig érdekes és izgalmas, amíg még szűz.
válasz | 2009-07-05 | 11:48
A maszturbálás és az azt követő ejakuláció semmi örömet nem jelent, kifejezetten csak egy kínlódás az egész. Az ember azért csinálja, hogy utána egy kis időre megszabaduljon attól a gyötrelemtől, amit a szexuális vágyakozás jelent.

Családra és gyerekre sohasem vágytam; az a családi idill, amit a tv reklámok, az amerikai filmek és egyéb szappanoperák az ember elé tárnak, számomra mindig is végtelenül giccsesnek és unalmasnak tűnt.
Egyébként pedig egy társadalom fennmaradása szempontjából a házasság és a család kifejezetten kontraproduktív intézmények.
A családos férfiak egyrészt nagyon könnyen zsarolhatók és sakkban tarthatók a mindenkori gazdasági és politikai hatalom által, másrészt pedig a családi élet a legtöbb férfit kifejezetten gyávává, puhánnyá és szűklátókörűvé teszi.
válasz | 2009-07-04 | 20:14
"Ha kapcsolatom lenne egy nővel (akár egy rendes nővel, akár egy úgynevezett prostituálttal), belezuhannék egy végtelenül üres és céltalan világba, ahol az embernek már nincsenek vágyai, hiszen már túl van azon, amire egész életében vágyott."

ezt kifejtenéd? van egy kapcsolatod egy nővel, ami hosszú távú, de te már akkor túlesettnek érzed?
nem nagyon tudom elképzelni a helyzetedet.
válasz | 2009-07-04 | 19:17
Miért tudná? Ha csak nem durva aktus volt, mint az erőszak, akkor nagyon erre utaló jeleket nem fog találni. De szerintem nem is nagyon szokott keresni.
válasz | 2009-07-04 | 17:09
sziasztok!
nem tudom hogy jo helyre irom e.. de nem találtam jobbat..
az lenne a kérdésem, hogy a nőgyogyász hány napra visszamenőleg tudja megállapítani hogy volt e közösülés?
előre is köszönöm!:)
 
válasz | 2009-07-04 | 11:39
Ön nem szeretne gyerekeket? Unokákat? Ha a szex szempontjából nézzük az életet, akkor is van mindig, mi tovább vigyen. Először elveszíti az ember a szüzességét, mondjuk ne a mai világ szerint nézzük, szóval elveszíti a szüzességét, és ezután a következő cél a családalapítás. Tudja Ön milyen csodálatos a saját gyermekét a kezében tartani? Nézni,hogyan cseperedik napról napra...az első lépései, az első szavai, az első nap az oviban, iskolában...ezek annyira fantasztikus élmények. Ön szerint csak a szüzesség elvesztéséért lehet élni? Komolyan forduljon szakemberhez, hisz Ön az, aki túl nagy jelentőséget tulajdonít a szüzességének. Ez olyan, mintha soha nem merne maszturbálni, mert fél az első ejakulálástól...ugyanis utána az összes önkielégítés ugyanolyan. Legalábbis az Ön szemében. Ön képtelen az önzetlen szeretetre. Az első maszturbálástól miért nem félt ennyire?
válasz | 2009-07-04 | 11:35
Első lépésnek haladás lenne, ha megértenéd, h itt nagy gond van (felfogást illetően). Ezután lehetne elindulni a gyógyulás útján egy szakember segítségével.
válasz | 2009-07-04 | 11:22
Ha kapcsolatom lenne egy nővel (akár egy rendes nővel, akár egy úgynevezett prostituálttal), belezuhannék egy végtelenül üres és céltalan világba, ahol az embernek már nincsenek vágyai, hiszen már túl van azon, amire egész életében vágyott.
A szüzesség elvesztésétől sokkal jobban félek mint a haláltól.
A szüzességet nem akarom elveszteni, viszont kifejezetten kívánom a halált. Sajnos azonban a keresztények annyira telebeszélték a fejemet arról, hogy az öngyilkososk a halál után a pokolba kerülnek, hogy már az öngyilkosság gondolatában sem tud az ember nyugalmat találni.
válasz | 2009-07-03 | 18:14
Ez elmúlik, amint szerelmes lesz valakibe..
válasz | 2009-07-03 | 17:23
Egy tőlünk független ok/esemény miatt még el bírom képzelni, h ennyire elkeseredjen az ember, de mikor arról van szó, h csak testi kapcsolatot kéne kialakítani és a probléma megszűnne...hááát...érdekes álláspont.
válasz | 2009-07-03 | 17:10
Az ember egyszer csak eljut arra a pontra, amikor már nem is akarja elveszteni a szüzességét, hanem csak mérhetetlen dühöt és keserűséget érez a világ, a társadalom és az emberek iránt és a legszívesebben úgy cselekedne mint egy öngyilkos iszlám terrorista.
 
válasz | 2009-07-02 | 19:59
A szüzesség elvesztése csak az út kezdete. Megváltoztatja az embert. Kit így, kit úgy, van akit jobban, van akit kevésbé, de mindenkire hatással van! Ezt próbáltam a hosszú hozzászólásomban elmondani. Amikor az ember túl lesz az első alakalmon akkor bizony másként tekint a világra. Én nem gondoltam, hogy így lenne, de ez az igazság. Amennyiben ez nem egy futó ismeretségben történik meg, akkor egy szép társas kapcsolat elindítója lehet, egy olyan kapcsolaté, ahol az ember átértékeli a múltját, formálja a jelenét és tervezi a jövőjét. Egy lökést ad. Egy igaz szerelem és testi vonzódás a másik személy felé segít abban, hogy szépnek lássuk ezt a torz, gusztustalan világot és túléljük a szürke hétköznapokat. Velem így történt, Önnel is megtörténhet még, csak higgye el, hogy nem a szüzesség elvesztése az életünk értelme, az csak olyan, mint csecsemőnek az első lépések, kisiskolásnak az első jeles, tininek az első csók. Az első meghitt testi együttlét, amit még oly sok másik követhet. Kérem olvassa el figyelmesen a soraimat és próbálja meg megérteni, megérezni mit szeretnék ezzel mondani.
Üdvözlettel!
válasz | 2009-07-02 | 17:12
"A szüzesség elvesztése után az ember már nem érezhet igazi vágyat az élethez, hiszen már túl van azon, amire az ember a legjobban vágyik."

Szóval az élet értelme a szüzesség elvesztése lenne és ennyi? Nem! Amire a legjobban vágyunk az az, h egészségben éljünk mi és a szeretteink, hogy megtaláljuk azt az embert, aki a társunk lesz egy egész életre, és h ezzel az emberrel családot alapítsunk és szeressük egymást.
válasz | 2009-07-02 | 17:03
"Butaság a szexre hárítani az összes felelősséget"

A nők lelki világát nem ismerem, de a férfiak esetében szerintem a szexuális vágyakozás adja a legfőbb motivációt és hajtóerőt az élethez (akár "nyers" közvetlenséggel, akár sokkal "finomabb" és bonyolultabb áttételeken keresztül).
Csak az a gond, hogy én nem tudom elképzelni azt, hogy a szüzesség elvesztése után mi adhat még komoly motivációt és célt az élethez. A szüzesség elvesztése után az ember már nem érezhet igazi vágyat az élethez, hiszen már túl van azon, amire az ember a legjobban vágyik.
válasz | 2009-07-01 | 19:41
Sziasztok!
Szerintem nem kell túlmisztifikálni ezt a kinek mikor hány kapcsolata volt, mennyi volt belőle a tapasztalatlan és a rutinos. Ami biztos: mindenki volt szűz, valaki az első volt neki. Azon túl, hogy a partnerrel tapasztalt együttlét milyen volt és mennyire volt érett ehhez (főleg érzelmileg) szerintem nincs különösebb jelentősége és nem kell ezt a "szüzességem érték" témát túlmisztifikálni.
Leírnám Istvánnak röviden az én történetemet: Jelenleg 32 éves vagyok és néhány hónappal ezelőttig hasonló cipőben jártam mint Ön. Nem volt semmiféle szexuális tapasztalatom. Na nem azért, mert soha nem lett volna erre lehetőségem (ha nem is sok, de olyan fél tucat alkalom lett volna elveszíteni a szüzességemet) és nem is azért, mert az "igazit" vártam. Egyszerűen túl naiv voltam, nem tudtam bánni a nőkkel, istenként, számomra elérhetetlen lényként néztem rájuk. Akibe szerelmes voltam (vagy nevezzük inkább vágyakozásnak, hiszen teljesen egyik kapcsolatom sem bontakozott ki) arra nem tudtam úgy nézni mint "szexuális vágyam tárgyára" (tudom nem ez a helyes kifejezés, de most nem jut eszembe jobb...). Tiszteltem, túlságosan is bálványoztam őket. Ez hiba volt ÓRIÁSI hiba, hiszen minden kapcsolat egyszer eljut arra a pontra ahol a testiségnek igenis nagy szerepe van! Én naiv, buta és félénk voltam. Nem közeledtem "úgy" feléjük. Hamar tönkre is ment mindegyik ismeretségem. Akik számára én voltam vonzó azokat egyszerűen nem tartottam érdekesnek, nem akartam tőlük különösebben semmit. Hamar le is építettem ezeket a lányokat. Maradtam magamnak. Elmúltam már 20 éves, nem volt komoly kapcsolatom, tanulmányi és önértékelési problémáim voltak. A női nem iránti vonzalmamat "takaréklángra állítottam", a külsőm is eléggé megváltozott ahhoz, hogy ne legyek "kelendő áru"... :D Teltek az évek, rohamosan szaladtak az esztendők. Mindenféle érintkezés nélkül a gyengébbik nemmel. Elmúltam 30 is mire elgondolkodtam azon, hogy ez vajon meddig mehet, meddig menjen így tovább, mert ha nem teszek valamit magamra maradok, az én kis torz világomba bezárva. A baráti köröm lassan mind megházasodott, aki nem az évek óta komoly kapcsolatban élt, többségüknél gyermek született. Én pedig itt ültem egyedül, anyámmal és a nővéremmel (ő is hasonló lélek). Ez egy tarthatatlan állapot, így gondoltam, de nem tettem semmit. Csak csodáltam a többieket, hogy nekik sikerül, nekem miért nem? Örök életemre magányos leszek? Beletörődtem, bezárkóztam, minden reményt elvesztettem, hogy valaha is boldog ember lehetek, aki őszintén szeretheti a párját és őt is szeretik. A változás kb. egy évvel ezelőtt kezdődött. Beleszerettem egy lányba, akit a neten ismertem meg. Tudtam, hogy nem lehet semmi köztünk, de egyszerűen nem tudtam kezelni a hirtelen feltörő érzéseimet. Szenvedtem, rettenetesen őrlődtem, reménytelen voltam és ingerült. Depressziós lettem. Keserves érzelmi ébredés volt ez, de szükségem volt rá, hogy kinyissam a szememet és főleg kitárhassam a szívemet! A párommal ekkor ismerkedtem meg. Mindketten mélyen voltunk, érzéseink és önbecsülésünk csorbát szenvedtek. Egymás lelki társai lettünk, sokat beszélgettünk. Eleinte főleg a problémáinkról, később más dolgokról is. Közös érdeklődésünk számtalan támpontot adott arra, hogy órákig beszélgessünk. Idővel kölcsönös tisztelet és vonzalom alakult ki, észre sem vettük, hogy az egymás iránti érzéseink elmélyülnek, megváltoznak. Amikor azt vettem észre magamon, hogy egyre inkább úgy tekintek rá, mint egy nőre, egy számomra értékes, kívánatos nőre akkor döntenem kellett. Merek-e felé közeledni, át merem-e lépni a saját árnyékomat, vagy mindaz, amit eddig elértünk az elvész. Erőt vettem magamon és meglátogattam, olyan érzésem volt, hogy Ő az aki elfogad olyannak amilyen vagyok, nem kell színészkednem előtte és nem fog kinevetni az érzéseim miatt. Így is lett. Nem mondom, hogy minden tökéletesen ment, mert nagyon csacsi és tapasztalatlan vagyok, de ő megértő, kedves és imádni való lány. :) Azt hiszem jól döntöttem, hogy közeledek felé. A szex terén is nagyon megértő volt, nem "bántott" a tapasztalatlanságommal, türelmes volt. Az első alkalom óta (közel 4 hónapja) sokat tanultunk, "gyakoroltunk" és úgy érzem egyre jobban összecsiszolódunk. Én nem voltam félénk amikor eleinte kísérleteztünk, tudtam, hogy ő megértő, neki sincs túl nagy tapasztalata és kerestük egymás boldogságát, a KÖZÖS boldogságunkat!
Összegzésként ezt tanácsolnám kedves István: Merjen túllépni a saját árnyékán, győzze le a démonjait, higgye el, hogy egy szebb, boldogabb időszak kezdődhet, ha rátalál egy olyan nőre aki elfogadja önt olyannak amilyen. A szüzesség tartogatása nem érték, nem erény, talán egy tininek igen, de nekünk, felnőtt férfiaknak már NEM! Én most, amikor megtapasztaltam a testiség gyönyörét akkor értettem meg igazán mi ebben a fantasztikus, nem egyszeri alakalom, nem múló ragyogás, hanem igazi tűz. Amikor azzal az emberrel lehetek együtt akit szeretek, imádok és egymásnak olyan örömöket szerezhetünk, amiket eddig el sem tudtam képzelni akkor haragszom magamra, haragszom a butaságomra, az elszigetelődésemre és a torz tükörre amit eddig magam előtt tartottam. Oly sok évet elpazaroltam, oly sok örömtől fosztottam meg magam. De nem szabad ezzel foglalkozni. Nem kell a hibát keresni magunkban, mert a múlton nem változtathatunk, de a jelenen és a jövőn IGEN!!! Kívánom, szívből kívánom, hogy egyszer (hamarosan) ön is megtapasztalja mi az igazi szerelem és mi az a csodálatos testi gyönyör ami ennek az oldalnak a témája. Én tudom, hogy ön képes másként látni a világot, itt mindannyian tudjuk, ön is tudja már? Ha nem akkor hamarosan megtudja... ;)
 
válasz | 2009-07-01 | 18:46
sztem még sokadszorra is 1 kapcsiban lenni sokkalta érdekfeszítőbb mint otthon kuksolni magamban...

meg az egész világot kiégettnek.. depressziósnak állítod be..

pedig sztem te sokkalta jobban gödörben vagy.................
válasz | 2009-07-01 | 14:52
Ezer meg ezer hatás éri az embert...elég nagy butaság csak a szexre hárítani az összes felelősséget, h mindenért az a felelős.
válasz | 2009-07-01 | 14:42
Én 3 komoly kapcsolatomból 2-nek voltam az első :$
válasz | 2009-07-01 | 14:39
Az én párom is csak egyszer volt egy lánnyal előttem.
Én örülök neki, bár hátránya is lehet, hogy nincs, kevés a tapasztalata, de inkább, mint egy csomó lánnyal...:)
 
válasz | 2009-07-01 | 14:35
Na igen, az élet apró örömei :)
válasz | 2009-07-01 | 14:33
"Ha nem lenne kapcsolatom, és találkoznék egy férfivel, aki udvarias, és kedvesen közelít felém, és odáig jutnánk hogy kiderülne hogy szűz, nem befolyásolna semmit." Velem pont ez történt.
válasz | 2009-07-01 | 13:48
Kedves István!

Örömet okozott (ha már magáz, hát megadom a tiszteletet én is) hogy válaszolt hozzászólásomra.
Úgy gondolom, minden ember más és más. Ezt azért írom, mert saját véleményem szerint az ember értékessége nem a szüzességen alapul. Ha nem lenne kapcsolatom, és találkoznék egy férfivel, aki udvarias, és kedvesen közelít felém, és odáig jutnánk hogy kiderülne hogy szűz, nem befolyásolna semmit. Nem tartanám unalmasnak, sem balf*asznak, bénának meg pláne nem. Mint írta, Önnek it lett volna alkalma elveszítenie a szüzességét, és mégsem tudta megtenni. Szerintem Ön helyez túl nagy hangsúlyt a szüzességre. Lehet, hogy eddig csak negatív tapasztalata volt nőkkel, esetleg megalázták? Nem minden nő ilyen, sőt, az olyan nő, aki emiatt kinevet egy férfit, szóval inkább ne bánja hogy elszalasztotta.
Ellenpéldát említenék: 16 éves korunk óta vagyunk együtt Párommal, és vannak hullámvölgyek, de szeretjük egymást, immáron 6 éve. Nem kényszerből, nem a társadalom nyomására, hanem azért, mert egyszerűen ezt érezzük a másik iránt. A szexuális életünk sem unalmas, és mi magunk sem vagyunk kiégve. Szóval vannak még csodák, és ezzel nem vagyunk egyedül.
Szerintem keressen fel egy szakembert, mert Ön tele van negatív gondolatokkal olyan dolog iránt, amit nem is tapasztalt. Miért fél ennyire? Hisz senki nem kényszeríti hogy elveszítse a szüzességét, és szerintem nem is ez a fontos. Vágyik a szerelemre? Volt már szerelmes? Szerették már Önt viszont? Így neten keresztül is úgy gondolom, attól, hogy szűz, még értékes ember. Nem ez a fontos, és Ön se tartsa ezt olyan fontosnak. Vannak barátai, akikkel beszélget? Milyen a kapcsolata az édesanyjával, édesapjával?
Tudja a szépséget nem a nagy dolgokban kell keresnie...gyakran direkt olyan apróságokra figyelek, hogy milyen gyönyörű kis növény bújik meg a bokor alatt. Nem látni a bokortól, csak ha jobban megnézem. Az élet is ilyen. Van, aminek túl nagy jelentőséget tulajdonítunk, és ettől nem látjuk meg az igazán szépet és fontosat, mert a szemünk előtt csak a nagy lebeg...néha be kell nézni a bokor alá is. :)
válasz | 2009-07-01 | 13:30
"életunt, motiválatlan és depressziós ember"

Mint te?
válasz | 2009-07-01 | 13:20
Próbáld ki és megtudod milyen. Addig ne beszélj olyanról, amit nem próbáltál.
válasz | 2009-07-01 | 13:19
Tisztára, mint én, ő is nehezen meggyőzhető:)
válasz | 2009-07-01 | 13:11
Ha unlmas az, ha valaki állandóan ugyanazt mondja, akkor az állandó kapcsizás, talizás meg szexelés miért nem unalmas ?
válasz | 2009-07-01 | 13:10
Valaki azt írta, hogy "Szeretkezz, ne háborúzz !"
Igazán nagyon szép ez a szlogen; csak azt nem lehet tudni, hogy az állandóan szexelő, talizó meg kapcsizó, a katonai hivatást és a szüzességet meg hülyeségnek tekintő jóléti társadalmakban miért van olyan sok kiégett, életunt, motiválatlan és depressziós ember.
 
válasz | 2009-07-01 | 12:24
mert így ugyebár nem mindig ugyanazt hajtogatod??:)))
válasz | 2009-07-01 | 12:18
De milyen jó, hogy az vagy és milyen boldog életed van..
válasz | 2009-07-01 | 12:06
Ha nem lennék szűz, egy halálosan unalmas embernek tartanám magam.
válasz | 2009-07-01 | 12:04
Tisztelt Hölgyem,

Ha személyesen is ismerne engem, soha többet nem mondana olyat, hogy mindenki értékes, hanem meglátná azt, hogy jóléti társadalmunkban van még néhány olyan undorító hányadék balf*sz, aki még ahhoz is béna, hogy elveszítse a szüzességét.
válasz | 2009-06-30 | 13:04
és hogy akarnád felkavarni a társadalmat? minden csoda max 3napig hír aztán jönnek újabb önjelölt ámukfutók...
válasz | 2009-06-30 | 12:14
Így van!
Én nem is tudtam egy ideig, hogy barátom volt-e, csak mikor egy este..
válasz | 2009-06-30 | 12:07
Szerintem semmiképp ne azzal akarj egy nőt megfogni h szűz vagy még. Önmagadért kellj neki, és ha ez így lesz, akkor nem lesz szempont az, h voltál-e már nővel vagy sem.
Nem akkora erény az a szüzesség, de ezt meg kell értened...
válasz | 2009-06-30 | 11:38
A legjobb megoldás az lenne, ha felkeresnél egy pszichológust!
válasz | 2009-06-30 | 11:29
A mai világban semmi nem felkapott. Szóval hiába halnál meg látványosan, nagy port kavarva, pár nap és a feledésbe vész... Még mindig javaslom, hogy keress fel egy szakembert. Mindenki értékes, Te is.
válasz | 2009-06-30 | 11:21
Sokáig arra vágytam, hogy találkozzak egy olyan nővel, akinek azért leszek szimpatikus és érdekes, mert még szűz vagyok.

Ma már sokszor inkább csak a halálra vágyom, csak azt nem tudom még, mi lenne a jobb és romantikusabb: úgy meghalni, hogy azt senki se vegye észre, vagy pedig úgy, hogy a halálom egy kissé felkavarja és megbotránkoztassa a jóléti társadalom langyos állóvizét.
válasz | 2009-06-30 | 08:57
na az tény hogy a venyige pasik mint férfiideál kicsit messze állnak onnan... bár manapság egyre kevesebb embernek jönnek be...
(de persze így is rengetegnek..)

ez meg 1 dolog hogy én is ismerek nagyon értelmes.. kedves plázalibust..csak éppen a kinézetében minden jegyet visel;)))

de a butuskák tényleg csak arra jók...
kukával nem tudnám leélni az életemet..
válasz | 2009-06-30 | 01:11
Kanyim de te se egy olyannal szeretnéd leélni az életed, nem igaz? Azok csak dugásra kellenek, és amelyik nő arra keres pasit, biztos nem az 50 kilós pasik, hanem a széles vállú izmosak közül válogat...:)
válasz | 2009-06-30 | 01:08
Megint csak összekevered a normális nőket a plázacica üresfejű macákkal.
Gondolom, egy normális gondolkodású ffi nem ilyenekkel akar ismerkedni. És ha nem, akkor meg nem kell kopasz gazdagnak lennie...
Csak intelligensnek, romantikusnak és udvariasnak.
válasz | 2009-06-30 | 01:05
Akor ez a te barátod nagyon nagy tévedésben van, mert épp a normális nők várják el a tiszteletet, és azt h felnézzenek rájuk... aki plázacica belsővel rendelkezik, annak megfelel az a "kezelésmód" amit a barátod mondott.
válasz | 2009-06-30 | 01:05
Akor ez a te barátod nagyon nagy tévedésben van, mert épp a normális nők várják el a tiszteletet, és azt h felnézzenek rájuk... aki plázacica belsővel rendelkezik, annak megfelel az a "kezelésmód" amit a barátod mondott.
válasz | 2009-06-30 | 00:15
az egész máááááás tészta;))))))
válasz | 2009-06-29 | 20:46
Mi ugyanigy vagyunk a plázacicákkal. mi sem értjük miért a műmellű szőke buta libák jönnek be a pasiknak:P
válasz | 2009-06-29 | 20:39
Ez butaság. Kinek mi az ideál. Az én párom nem kopasz, és nem gazdag, nem volt akkor sem, mikor összejöttünk. Nekem az a fontos, hogy egy férfi erős legyen, bátor, felnézhessek rá, és biztonságban érezhessem magam mellette. Értsen a szereléshez, vagyis ne olyan legyen, hogy egy szöget sem tud beverni a falba. Vagyis: legyen férfi!
válasz | 2009-06-29 | 18:58
mert nem is ő volt, csak rákenték egy fogyatékosra...
Mint Tánczos Gábornál...bár ő ne mvolt fogyi de ez más téma úgyhogy off.
válasz | 2009-06-29 | 18:54
Komolyan érdekelne, honnan veszed ezeket. Annyira el vagy tévedve, h az valami félelmetes...komolyan.
Mintha nem is ebben a világban élnél :O
válasz | 2009-06-29 | 18:36
ott a pont;))))

én nekem is voltak enyhén neces szakításaim..de feljelentésig még nem jutottam...

valami nagy galiba lehet odaát:))))

(csak aztán nehogy majd a hírekben legyen hogy nem bírt magával és molesztálásnál tovább ment.. a makói 14éves lány gyilkosáról is kiderült hogy egy "nyomi"..dadogós.. 30-40es ipse volt akiról senki sem gondolta volna....)
válasz | 2009-06-29 | 18:13
Figyeljük csak meg a férfiideál változásait !
Ma már egy férfinak nem erősnek és bátornak, hanem kopasznak és gazdagnak kell lennie.
Pedig ha majd öt, tíz, húsz év múlva megindulnak az iszlám hódítók, sem a kopaszság, sem a gazdagság nem fogja megmenteni a nyugati civilizációt.
válasz | 2009-06-29 | 18:02
Én is hallottam sok hasonló történetet mint amit leírtál. Sem én, sem pedig a baráti köröm nem viszonyult így a nőkhöz. Nem akartunk és NEM IS TUDTUNK volna így viselkedni. Többször előfordult, hogy diszkóból hazafelé jövet azon dühöngtünk, hogy egy szép nő miért "bukik" a kopasz kigyúrt csávókra, mit tudnak azok amit mi nem. Sosem jöttünk rá, az élet egyik nagy talánya maradt a mai napig. Voltak barátaim akik azt mondták (egy balul sikerült kapcsolat után), hogy nem szabad mindent megadni a nőknek, mert idővel ezt természetesnek veszik, úgy érzik nyeregben vannak és utána lesz*rják az embert. Azt hiszem ők sem gondolták komolyan amikor ezt hangoztatták, inkább a kétségbeesett elhagyott férfi szavai voltak ezek. Nem mondom, hogy nincs benne semmi igazság és nincsenek olyan nők, akik ezt így is gondolják, de sosem tudtunk bunkón, lenézően és flegmán bánni a nőkkel (én leginkább sehogyan, de ez másik történet). Egyszerűen nem ment, nem is akartuk. Ennyi. Amennyiben ettől lúzer leszek akkor büszkén vállalom. Legyek az! :)
A barátnőm egy tündéri teremtés, akivel ha akarnék sem tudnék így viselkedni. Ő kivétel, lehet én is. Mások vagyunk... De nekünk így jó... ;)
válasz | 2009-06-29 | 16:52
Ezt az alapján mondod, mert amikor közeledtél, akkor pszichopata zaklatónak lettél beállítva?
Szerintem mindent el kéne felejtened, amit hiszel, mert totális tévedésben élsz.
válasz | 2009-06-29 | 16:37
Ha egy értelmes lánynak egy kopasz és gazdag csávó a barátja, akkor az illető hölgy valószínűleg nagyon súlyos mazochisztikus problémákkal küzd.
Bár ki tudja, nekem már 20 évvel ezelőtt megmondta egy, a nők terén komoly tapasztalatokkal bíró ismerősöm, hogy "A nők azt szeretik, ha úgy kezelik őket mint egy k*rvát." Amikor az illető férfi szó szerint így kiokosított, éppen az orvosi egyetemre járt, és volt neki egy, szintén az orvosi egyetemre járó barátnője.
Mindezt pedig az én személyes tapasztalataim is alátámasztják; ha az ember tisztelettel próbál meg közeledni a nőkhöz, akkor egy undorító hányadék balf*sz lesz belőle.
válasz | 2009-06-26 | 11:28
Élnek ott rokonaim :)
válasz | 2009-06-26 | 11:24
Tisztelt "Kanyim",

Ha egyszer ellátogatna Orosházára, talán csökkenne a hite a tekintetben , hogy bármelyik pub-ban vagy egyéb nyilvános helyen lehet értelmes, a plaza cicák színvonalát meghaladó nőket találni.
válasz | 2009-06-26 | 11:19
Ja, még egy dolog: van egy barátnőm (pontosabban volt, mert középsuli óta nem nagyon találkoztunk, de akkoriban barátnők voltunk), aki tipikus plázacica kinézetű volt. Festett haj, festett körmök, miniszoknya, magassarkú, és minden amit el tudsz képzelni. A barátja is mostanság egy kopasz gazdag fickó. DE: a lány baromi értelmes, oko, nagyon házias, már középsulis korában ő főzte a vasárnapi ebédett, ő sütötte a szülinapi tortákat. Varrt magának ruhát, ha épp úgy tartotta kedve. Kívülről egy üresfejű szexre használható típusú lánynak látszott. De elég volt 2 mondatot beszélni vele, hogy az ember koppanjon, hogy mennyire mást mutat a külseje, mint ami valójában. Nyilván ez a ritkább, de ezért sem szabad általánosítani, és csak az illetővel eltöltött beszélgetés után véleményezni, kritizálni. Ha már van tapasztalatod.
válasz | 2009-06-26 | 11:15
Ne általánosíts. Attól hogy valaki pubba jár, még nem tudhatod milyen ember. Először tapasztalj, aztán véleményezz.
válasz | 2009-06-26 | 10:46
sokkal;)
mert te aztán nagyon képben vagyol;)))
válasz | 2009-06-26 | 10:38
"pub-ban is lehet ismerkedni".

A pub-okban található nők szellemi-lelki színvonala mennyiben haladja meg a plaza cicák színvonalát ?
 
válasz | 2009-06-25 | 20:40
En is informatikus vagyok, munkahelyem csak ferfiak vannak(de mindegyiknek van mar felesege engem leszamitva-igaz, hogy en vagyok a legfiatalabb) es szerintem az ilyesmit nem lehet a szakmankra fogni...Mi egyetem alatt is jartunk csajozni kisebb-nagyobb sikerekkel... Szerintem ez nem szakmai kerdes :))) hanem szemilyseg kerdes.Es sok helyen lehet csajozni, mindenhol ahol az ember megfordul;) , csak olyan helyeken kell megfordulni, ahol neked valo lanyok vannak.25 evesen nem keso, huzzal bele, probalj meg minel tobbet dumalni a nokkel, barmelyikkel, nem szamit ha nem is tetszik, probalj meg veluk csevegni, igy ismered ki oket es majd ha odajutsz konnyebb lesz beszelgetni, szeditei, egy olyan csajt aki tetszik,es no az onbizalom is.Es szerintem pub-ban is lehet ismerkedni...kreativitas, udvariasag, mosolygas, figyelmesseg.De persze mindezek elott eloszoris onbizalom.
válasz | 2009-06-25 | 09:07
Lehet elvetemült ötletnek hangzik, de járj el társas táncot tanulni. A helyedben tuti ezt tenném. Itt a nyár is, ilyenkor inkább személyesen próbálj ismerkedni, ne neten. :)
A külsődről annyit, hogy szerintem mindenki tetszik valakinek. Szóval nincs olyan, hogy senkinek ne tetsz, nem kell ehhez Brad Pitt-nek lenni. Elég ha ápolt vagy, és ha tükörbe nézel, azt tudod mondani, hogy "igen, ez vagyok én, fel merem vállalni önmagam". Ez már egy lépés az önbizalom felé.
Nem vagy elkésve sehonnan, csak ne akarj görcsösen kapcsolatot, eleinte csak próbálj flörtölni...akár buszon, akár a pubban ahova eljártok. Egy kis szemezés, mosolygás, és ha pozitív visszajelzés érkezik, ergo visszamosolyog, akkor az máris egy kis önbizalmat ad. :)
válasz | 2009-06-24 | 19:25
Köszönöm a tanácsokat, megpróbálok belőlük okulni. Ahogyan AD is írta, nagyon jól tudom, hogy az önbizalmamat kellene legelőször rendberakni, csakhát ez nem olyan könnyű dolog. Kicsit olyan 22-es csapdája: amíg nincs önbizalom, addig nem jön össze semmi, amíg nem jön össze semmi, addig nincs önbizalom.
Egyébként nem ülök a babérjaimon, évek óta próbálok változtatni a dolgokon, csak valahogy mégse jönnek össze a dolgok. A külső változtatás már megvolt, leadtam jópár kilót, illetve sportolni is elkezdtem. Mondjuk még így se vagyok egy Brad Pitt, az biztos... A fodrász dolog pedig nem biztos, hogy sokat segít, lassan már nem lesz miből frizurát csinálni :-)
Talán az a legnagyobb gond, hogy nem tudom, hogy hol ismerkedjek. Van baráti köröm, de nagyrész informatikusokból és gépészmérnökökből áll, szólva elég fiús társaság. A munkahelymen pedig végképp nincsenek nők. Bár el-el járunk ide-oda, de soha nem tudtam, hogy például egy pub-ban hogyan lehetne a lányokkal ismerkedni. Az ilyen helyekre mindig csapatostul járnak, elég vicces lenne, ha egy ilyen csapathoz odamennék, azt hiszem megennének vacsorára :-) A netet már próbáltam többször is, de elég rosszak a tapasztalataim. A diszkók és hasonló helyek pedig nem igazán az én világom.
Kanyim tanácsolta, hogy keressek valami hobbit, ami kizökkent. Próbálkoztam már ilyesmivel, de valahogy mindig olyan dolgokat sikerül elkezdenem, amik leginkább a fiúkat vonzzák. Szóval nem egyszerű a dolog...
 
válasz | 2009-06-24 | 11:06
külsőleg nem tudom hogy nézel ki...

de a sikerért akár ott is lehet próbálkozni..

edzőterem..sport.. kis fogyózás.. nem írtad mi a szitu..

1x olyanra is belehet ruházni hogy 1 nevesebb fodrászhoz elmenni és kiperkálni 1 horribilis összeget.. de akkor meglátod hogy mit lehetne kihozni a hajadból..elmondja melyik fizura áll a legjobban neked..stb.. és akkor azt már te is megtudod onnantól csináltatni..stb...


végső esetben..talán próbálkozzál a netes társkereséssel...
rengetegen vannak fönt...
és a kezdeti levelezésekkel nem jön le hogy mennyire parázol..izgulsz..stb.. mert akár órákon át is fogalmazhatod a leveleidet... tökéletesítheted őket..stb...


és itt könnyebben kitudod szűrni kik azok akik inkább a rendes srácokat keresik...

de az tény hogy manapság már sokaknak inkább a..khm.. nem kimondottan jófiukák kellenek...

de rengetegen maradtak még akik téged kereshetnek...
válasz | 2009-06-24 | 11:03
25évesen még nem késő semmi..
csak az a lényeg hogy most ne gubózzál be mert akkor tényleg eláshatod magad és mire feleszmélsz te is 40leszel;)))

munka kiütve..infosoknál tényleg nincs sok csaj..

keressél valami hobby-t..űzzél valami sportot..bármit ami kizökkent az eddigi ritmusból..

mert az látható hogy ez nem vezet sehova.. tehát újítanod kell...

ha elutasítanak próbáld újra...
veszíteni valód nincsen..többet úgysem látod akkor..
de minden próbálkozásból szerezhetsz tapasztalatokat...
válasz | 2009-06-24 | 10:20
Itt van sony élő példája... szépen leírta saját tapasztalatait, csak vissza kell olvasni...
válasz | 2009-06-24 | 10:05
"már csak önbizalom kéne" Szerintem ő ezt nagyon jól tudja, érzi... :D

Azt próbáljátok elmondani neki, hogy önbizalmat hogyan kell kovácsolni.
válasz | 2009-06-24 | 00:38
Még egyáltalán nem reménytelen a helyzeted, végülis csak 25 éves vagy, az egyáltalán nem sok. Ismerkedned kell, írtad hogy csalódtál de attól még nem kell feladnon. Írtad hogy inkább fiúk között mozogsz, az sem rossz mert akkor ez azt jelenti hogy vannak barátaid, és így legalább ki tudtok mozdulni, olyan helyekre járni ahol lehet ismerkedni. Járj nyitott szemmel, sohasem lehet tudni hol találkozol olyan lánnyal akinél lenne esélyed.
Nem azzal van a baj hogy "jófiú" vagy, csak az hogy általában az ilyenek félénkek, és nem sugározzák azt hogy mondjuk egy lányt meg tudna védeni. És a nőnek olyan pasi kell akire felnéz, és aki mellett biztonságban érzi magát.Informatikus vagy, szóval eszed godolom megvan :), már csak önbizalom kéne, és ha kisugárzásod lesz a lányok is észreveszik hogy van benned valami.
válasz | 2009-06-24 | 00:20
Ezt http://ajanlo.kapu.hu/video/post.php?id=743g131963e6ef12b2a2
válasz | 2009-06-23 | 23:25
Sziasztok!

Én is hasonló cipőben járok, mint itt a topikban páran, bár én még "csak" 25 éves vagyok. Eddig még semmi nem jött össze, még egy csók sem. Sejtem is, hogy mi a gond: az a tipikus kissé visszahúzódó, "jófiú" vagyok, és a tapasztalatom ,hogy az ilyeneket nem igazán szeretik a lányok. Ráadásul informatikus vagyok, 14 éves korom óta gyakorlatilag olyan társaságban mozgok, ahol nincsenek nők, így aztán túl sok ismerkedési lehetőségem sincs. Ha pedig szökőévente egyszer sikerül összeismerkednem egy lánnyal, akkor vagy rögtön visszautasít vagy kihasznál. A legrosszabb, hogy mostmár kezdem elveszíteni a reményt, néha úgy érzem, hogy ez nekem már soha nem fog sikerülni. Ti mit csinálnátok a helyemben?
 
válasz | 2009-06-18 | 15:53
Én már sokszor egy "vénlánynak" is örülnék, amennyiben vannak még bizonyos igényei.
 
válasz | 2009-06-17 | 18:16
Általában egy újabb kapcsolatot nem azért alakít ki egy "normális" nő, hogy: "na, most egy újabb férfira van szükségem"..., hanem azért, mert valakibe beleszeretünk, és megtanuljuk értékelni, mint embert. Kivételek persze vannak, biztosan nőben is vannak olyanok, akik "strigulákat húznak" valamilyen füzetbe /vagy bárhová.../ biztosan, hogy na, most "hányadik férfinál tart"..., de azt tudnod kell, hogy az átlag érző nő, akinek fontosak az érzelmek is egy kapcsolatban nem az ilyen strigulázásra vágyik, hanem egy normális társra.
válasz | 2009-06-17 | 16:51
Amúgy meg igaz...ilyen korban már nem kérdeznek ilyesmit...annyira mindegy...
Bár...ha több mint kevesebb, az csak jóó:))
válasz | 2009-06-17 | 16:49
Jó nagy tévedésben vagy István...persze akinek férje vagy kapcsolata van, annak nincs is...de azért léteznek elvált nők vagy vénlányok (sajna neked már csak ilyen jut, ezt tudnod kell...) akik igenis mindent megadnának egy normális pasiért.
válasz | 2009-06-17 | 16:08
háát ez relatív hogy mennyi az annyi...
valaki 2-3..valaki 5-10 pasit falt már fel:))))
(őőt lehet valaki még többet..)
de ebben a korban nem szokták már sztem ezt megkérdezni...

háát..most ha ismerkedik ő is veled..akkor mégiscsak lehet reád szüksége;)))
válasz | 2009-06-17 | 11:08
Egy 40 éves, átlagos külsejű, minimálbérből élő "férfi" hogyan, milyen szavakkal és viselkedéssel próbálhatna meg esetleg nőkkel ismerkedni ? Sajnos, az életkorban hozzám illő nőkről általában azt szoktam feltételezni, hogy nekik már annyi férfival volt dolguk az életben, hogy nekik már semmi szükségük sincs egy újabb férfira.
 
válasz | 2009-06-16 | 21:22
Na Pl amikor ilyeneket olvasok mint András21 akkor teljesen magam alá kerülök...én soha de soha nem írnék le ilyet, de még csak mondani se mondanék még poénból se...és mégse értékeli senki.
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41