szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Szüzesség elvesztése


Új hozzászólás

válasz | 2011-02-16 | 19:02
Szia!

Ezt érted, hogy nem veszem elég lazán? Hogy nem úgy veszem, hogy "leszarom majd a következő csajnál próbálkozok"? Valami ilyesmire gondolsz?
A gond itt kezdődik, hogy általában csak egy lányt szemelek ki. Annál az egynél nagyon intenzíven érzek vonzalmat. Ilyenkor a többi csajt egyszerűen kizárom. Lehet, hogy emiatt ostoba vagyok, de ilyen vagyok. És igazad van szerintem, mert ezzel arra célzol, hogy emiatt görcsölök és ez így is van.
válasz | 2011-02-16 | 18:57
Hoppá!. Akkor azért nem találtam, mert az előbb egy n-nek volt írva. :D
Egyébként elolvastam az első hozzászólásait. Sok a hasonlóság, de egy kis különbség köztünk. Ő hadart vagy dadogott a lány társaságában, de én nem szoktam. Nekem csak meg kell találnom a módját arra, hogy hogyan tudom megtörni a jeget (ami elég vastag). Ha ez sikerül, akkor a probléma megoldva.
Még nem olvastam el az egészet, de reménykedek benne, hogy azon sorok között megtalálom a megoldást.
válasz | 2011-02-16 | 16:23
Hali! :))

Szerintem a hozzállásoddal van baj!Én úgy gondolom, ha úgy fogod föl, hogy veszteni valód nincs akkor menni fog a dolog!Mert tulajdonképpen nincs vesztenivaló...csak nyerhetsz..aztán ha mégsem akar veled randizni akkor jöhet a következő lány aki tetszik neked!De álltalában azért már 2 hónap msn után illene lépni!
Én sem voltam az a nagy csajozógép soha...voltak kalandjaim de 20 éves koromig nem volt tartós kapcsolatom...csak játszottak velem a lányok(1-2 hétig)...ami nem mondom, hogy rossz volt de azt sem, hogy jó...aztán már direkt erre a játékra mentem...nem vagyok egy félénk...inkább pörgős és lehet, hogy részben ezért történtek ezek és még más dolgok amikre nem vagyok büszke...pl hogy hagytam magam behálózni egy 25 éves csajnak akinek volt egy kisfia meg egy vőlegénye akivel én egy társaságban voltam....persze ez is kiderült és tisztázódott...voltam olyan tökös(amikor jobban megismertem a srácot és barátnak tekintettem) hogy eggyik este odamentem hozzá és elmondtam neki mindent......az volt a reakció, hogy nem haragszik mert nem én voltam az első és nem is én leszek az uccsó a menyasszonyával...nahh mind 1!
Egyszer aztán feldühödtem és nézegettem az ismerőseimet az eggyik közösségi oldalon...meg az ismerőseim ismerőseit...találtam egy lányt...azelőtt már szemeztünk a suliban!Bejelöltem írtam néhány kommentet....ez ment 1 hétig utánna meg kértem tőle randit...elvittem vhová..és a 3. randin lecsaptam rá(bocsi lányok de ha úgy vesszük akkor ez egy vadászat...félreértés ne essék én tisztelem a lányokat és bálványozom őket...soha nem csaltam illetve bántottam meg senkit)eggyütt jártunk 6 hónapot...szétmentünk randizgattam másokkal utánna de nem jött össze semmi....és 2-3 hónap randizgatás után megtaláltam a mostani páromat és eggyütt vagyunk 2 éve most lesz majd feb 28.-án az évfordulónk!
Nahh szal azt akarom mondani, hogy föl a fejjel és nem harapja le eggyik lány sem a fejedet!!Hajrá!! :))
 
válasz | 2011-02-16 | 12:05
Azért csak olvasd el Sonny történetét...:)
válasz | 2011-02-15 | 23:16
Mint írtam, azt tervezem, hogy Pestre megyek. A nővérem ott lakik. Hozzá költözök. Ott fogok új életet kezdeni: dolgozok, ottani egyetemre megyek, stb. Nyáron fogok odamenni.
Közben lelkileg is felkészítem magam a csajozásra. Igyekszem összeszedni magam. Amúgy sem vagyok az a nyávogós típus, aki csak ül egymagában, nem tesz semmit és közben siránkozik másoknak, hogy milyen szar az élete. Ha meg mégis nyávogok, akkor közben cselekedni szoktam. Próbálok nem félős lenni. Nagyon az szoktam lenni és ez is keresztbe szokott tenni.
De én úgy gondolom, hogy a párkapcsolat és a szex olyan dolog, aminél kettőn áll a vásár. Két félből van. Tehát nem csak rajtam múlik. De ha rajtam múlna teljesen, akkor már a probléma megoldva egy csapásra, mert ilyen vagyok.
válasz | 2011-02-15 | 20:52
A változtatás csak rajtad áll. Nem hiszem, hogy bármelyik nő is leharapná a fejed csak mert odamész hozzá...és ha nem vagy túl félős, akkor sikerülni fog. Nézz körül...a valóban ronda pasik is becsajoznak. Szedd össze magad és hajrá.
:)
Keresd ki a keresőben Sony hozzászólásait...ugyanez volt a baja, olvasd el az írásait és a tanácsokat, amiket kapott. Egy idő után felszabadultan és büszkén számolt be arról, hogyan csajozik...a régi fórumozók még biztosan emlékeznek rá.. Tanulságos lehet neked is :)
válasz | 2011-02-15 | 20:49
Szerintem meg sokkal jobban járnál egy tapasztalt nővel...bepótolhatnád mindazt, amit mára a saját szexuális élményeidből kellett volna összeszedned...
válasz | 2011-02-05 | 15:19
Bocsi, ha túl hosszú voltam, de ezt muszáj volt leírnom, mert megbántam mindent, amit tettem. A szüzesség elvesztését és azt, hogy nem mertem akkor kezdeményezni, amikor tényleg kellett volna.
 
válasz | 2011-02-05 | 15:18
Sziasztok!

Egy 21 éves srác vagyok, akinek 20 éves koráig semmi se jött össze. Max csak részben, de ezt később fejtem ki. Inkább kezdem a legelején. Kisvárosban élek. Általánosban és középsuliban én voltam a legidősebb diák az osztályomban. Az utolsó általános éveimben előbb kezdtek érdekelni engem a lányok, mint a több fiút. Viszont sokat csúfoltak engem. Mind a fiúk, mind a lányok. Elkezdtek valamilyen okból buzinak hívni. Alapból is egy félénk, gátlásos ember voltam/vagyok. Ez rátett egy lapáttal. Az elején a lányokkal való kommunikáció okozott gondot. Nem tudtam mit csinálni. Alig mertem lányokkal beszélgetni.

A középsuliban pedig kevés lány volt, mert olyan szakok vannak ott, mint informatika, autószerelő, géplakatos. Annak a kevés lánynak is volt fiúja. Itt viszont mertem beszélgetni lányokkal, de nyomulni már nem. Pedig voltak olyanok, akik tetszettek nekem. Egyszer akartam az egyikre nyomulni. Felvettem msnre, ott beszélgettünk és tudta, hogy ki vagyok, de a suliban nem mertem hozzá odamenni és személyesen beszélgetni vele. Három hónapig próbálkoztam nála. Utána összejött egyik osztálytársammal, aki tudta, hogy mi a helyzet közte és köztem. Állítólag a külsőm miatt kosarazott ki. Azóta van torz énképem. Rondának, ügyetlennek, rusnyának és minden olyannak tartom magam, amiket utálok. Gyakran rühellem magam. Aztán leérettségiztem. Az osztályomban nemcsak én voltam a legidősebb, de egyben én voltam az utolsó szűz.

Nyáron sokat próbálkoztam. Iwiwről próbáltam felszedni csajokat, elmentem fesztiválokra. Sőt, még diszkóba is pedig utálom az ilyen helyeket, mert rocker vagyok. Mind, mind sikertelen volt. A haverokat próbáltam rávenni, hogy menjünk csajozni, de ők nem olyanok.

Ezek után pénzt gyűjtöttem. Húszezret sikerült. Nagyon magam alatt voltam. Emiatt elmentem prostihoz. Olyan ideges voltam, hogy nem tudtam elmenni fél óra alatt. Ekkor olyan 20 és fél éves voltam.

Utána elkezdődött az egyetem. Ott is volt egy lány, aki szerelmes voltam, de nála is ugyanaz volt a reakcióm. Felvettem msnre, ő várt, hogy személyesen is bemutatkozzak, mert még élőben látott tehát nem ismert fel, amikor egy teremben voltunk, de hozzá se mertem odamenni. Ez így ment két hónapig. Minden egyes nap próbáltam összeszedni magam, de a gátlásom és önbizalomhiányom mindig felülkerekedett rajtam. Novemberben vége lett ennek is. Ki lettem kosarazva megint úgy, hogy szerelmes is voltam.

Mostanában az utolsó lehetőség után sírok. Még nem hevertem ki. Igyekszem összeszedni magam nagyon. Mind lelkileg, mind anyagilag, hogy Pestre mehessek. Ott akarok dolgozni és ott próbálkozni a lányoknál. Amíg ez nincs, addig teljesen egyedül élek szerény lakásomban emberekkel alig érintkezve.
 
válasz | 2011-02-01 | 11:08
Egy szóval sem írtam, hogy csakis szűz lányt keresek, de nyílván, ha 2 szimpatikus lány közül választanom lehetne, hogy a szűz vagy a tapasztalt, akkor egészen biztos, hogy a szűzet választanám.
Viszont, ha nem szimpatikus egy szűz lány külsőre és a belső tulajdonságai sem, de a tapasztalté pedig szimpatikus, akkor a tapasztaltat választanám.

Szóval nem a szűzesség a döntő, hanem, hogy kölcsönös legyen a szimpátia külsőleg és belsőleg egyaránt és elfogadjuk egymás hibáit!
válasz | 2011-02-01 | 00:47
De miért feltétlenül szükséges h szűz legyen? :O
válasz | 2011-01-30 | 16:03
Sajnos Miss05-el sem jön össze semmi, mert túl messze lakik (a határon is túl) és már nem is Szűz. :(

Ha esetleg lenne kedve velem ismerkedni egy Budapesten élő Kedves, Megbízható, Őszinte lánynak, akkor írj bátran!!! Ezekkel a tulajdonságokkal én is rendelkezem. Kamuzósok nagy ívben kerüljenek!!!!!!
A vékony/ átlagos testalkatúak tetszenek leginkább és a 18-25 éves korosztály, de max. 30-ig szoktam keresgélni. A koromnál fiatalabbnak szoktak nézni általában 20-22 évesnek.
Nem hinném, hogy éppen itt fogok találni, de legalább adtam egy esélyt.
 
válasz | 2011-01-25 | 21:46
Sziasztok!

Miss05, látom, hogy Te is szűz vagy, én is és 29 éves vagyok. :(
Ismerkedhetnénk, ha van kedved? Küldök email-t.

Én nagyon örülnék, ha egy szűz lánnyal sikerülne összejönnöm elsőre, mert akkor együtt fedezhetnénk fel a "dolgokat" és így örökre nagyon szép emlékeink lennének.

Nálam úgy történhetett meg ez, hogy sajnos a dadogás a csajok többségénél problémát jelent és akikkel el tudtam volna képzelni kapcsolatot, éppen azoknak jelentett problémát. Az ismerősök között már szinte nem is, de a randin eléggé tudok izgulni, aztán ráírja a beszédemre ezt.
Régebben nagyon félénk/ gátlásos is voltam és későn is kezdtem igazán keresgélni, 25-26 évesen.
Mindig úgy voltam vele, hogy majd szerelem és csak aztán a többi, de ma már nem egészen így gondolkodom, de sajnos nem könnyű találni.
Próbálkozom a szexpartnerkeresőn is, de nem igazán az én világom, hogy egy vad idegennel összejönni és nem is tetszik, hogy az ottani csajok gyakran váltogatják a partnereiket. Hallottam és olvastam is szűz kudarctörténetekről és nem szeretnék úgy járni.

Egyébként apám is dadogott régebben, de a nemi élet kezdete után idővel megszünt, talán nálam is majd, viszont prostituáltal kezdte 18-20 évesen.
Én viszont prostituáltakra sosem vágytam, nem tudnék ágyba bújni egy ilyen nővel, egy normális lányt keresek.

Szóval szívesen ismerkednék elsősorban Veled, de akár másokkal is. Szűz lányoké az elsőbbség! Bármi kialakulhat, amennyiben kölcsönös a szimpátia, de feleséget még biztosan nem keresek!

Gondolom sokakban felmerül ilyenkor, hogy biztosan nagyon csúnya az illető vagy a "farkával" is gond van, ha 29 évesen szűz és még dadog is, de nem. Már többen mondták, hogy helyes vagyok és a "farkammal" sincs gond! A paramétereim: 181cm, 68kg, szőkésbarna haj, zöld szem.

Szép napokat mindenkinek!
válasz | 2011-01-20 | 23:40
Ezt egy cikkből ollóztam de nagyon érdekesnek találtam... nem tuom, a régebbi főrumozók közül emlékeznek-e a 40 éves szűz pasinkra:D
Na ennek kapcsán jutott ő az eszembe:
"Azt gondolom, hogy a 25-30 év feletti szüzesség a lehető legritkább esetben önként vállalt állapot. A legtöbb embernél az elszalasztott alkalmak után létrejött helyzet, amitől szenvednek is, egyre inkább gátlásossá válnak, és egyre jobban elvesztik kapcsolatteremtő képességüket. Szakmai szemmel nézve már-már kóros állapot, 30 felett mindenképpen. Lelki traumák tömege állhat amögött, hogy még mindig nemi élet nélkül élik az életüket. Általában szenvednek az állapottól, és ha mégis sikerülne új kapcsolatot teremteniük, akkor szinte be sem merik vallani ártatlanságukat. Ugyanis míg a tiniknél mosolyogtató hóbortnak tűnik, a felnőtteknél – ciki… Sokszor a partner nem is vállalkozik az első szerepére, inkább megfutamodik, inkább tapasztaltat keres. A harmincasok fejében a szüzesség nem érték, hanem hiba.

Mindezek alól természetesen kivételt képez az a cölibátus, amikor valaki megfontoltan, filozófiai alapokra helyezve vállalja az állapotot. Önmagától felmerülő vágyait olyan sikeresen elnyomja, hogy egy idő után az nem jelentkezik, mintha soha nem is lett volna. Így a hiány nem hiány többé, és lelkiséggel pótolják a testiség hiányát. Esetükben mindez nem nevezhető kórosnak, mert tudatukat hatalmas önfegyelemmel irányítják másra. Ilyenkor a test becsapható. "
 
válasz | 2011-01-07 | 18:01
Van olyan h valaki akkar a 1oo dik alkalomnal veszitse el?mert en igy jartam 19 evesen fekudtem le eloszor egy fiuval aztan 1 evig semmi utana volt meg egy fiu meg egy alkalom aztan megint 21 eves koromig sennki most van komoly baratom egyutt vagyunk 8 honapja 6 honapja naponta szeretkezunk es a multheten ,mas pozitcioban voltunk egy elege erdekes pozban es ereztem vmit es vereztem....es utana most telyesen mas a szex jobban elvezem nedves vagyok igaz meg mindig nem elveztem el de remelem mostmar elfogok tudni mi a velemenyetek errol?
 
válasz | 2010-12-17 | 21:39
Sziasztok!
Van egy problémám, amit már azt hiszem tényleg problémának lehet nevezni....28 éves vagyok, szűz.
Hogy hogy alakult így? fene tudja, elfutott az idő, és senkinek se kellettem....szerelmes nem voltam, úgy igazán...
Röviden ennyi az életem, így sikerult.
Csak gondoltam, végre leírom, hogy ne csak a fejemben cikázzanak a gondolatok. Annyi mindent olvastam itt a fórumon, hogy ugy éreztem, meg kell osztanom.
Make love- és élvezzétek!! Kívánom mindenkinek!
 
válasz | 2010-11-19 | 16:37
Szia!
Én amikor összejöttem a párommal kerek 4 hónapba került, amíg egyáltalán összejött a dolog...egyszerűen olyan volt, mintha szorítanék, hogy ne sikerüljön. Tutira vaginizmusom volt,féltem attól hogy fájni fog. Aztán megtörtént, és semmi fájdalom:) Utána pedig nekem is, mint a barátnődnek fájt, amikor betette...Rájöttem arra, hogy ha én irányítok a kezdetektől fogva, akkor sokkal könnyebben beizgulok, és nem okoz fájdalmat a dolog. Nálam ez vált be.
válasz | 2010-11-15 | 14:54
Mégis mire gondolsz?
A megelőző oktatás sehol nem jött be eddig. Nincs igazi számszerűsíthető eredménye sem a nem várt terhesség, sem pedig a nemi betegségek megelőzése terén.

A 12-14 éves korosztály állandóan a neten lóg... szerinted; mennyire nincsenek tisztában a dolgokkal? A gáz az, hogy minden erre sarkallja őket: a szexuálisan túlfűtött tinisztár-popzenészektől kezdve a filmekig. Vagy lelöveted Myley C.-t meg a társait, és a vagyonából "Még ne szexeljetek srácok" kampányt szervezel? :-D
válasz | 2010-09-26 | 12:05
Naon durva ez a kimutatás......!! Remélem, hogy azok a szülők akik eddig nem tették, leülnek a gyermekükkel beszélgetni 1 kicsit erről az egészről.......de talán be kellene vezetni külföldi példára a sex oktatását....(elmélet persze) :D...anatómia...biztonság...és hasonló témákban---persze 10 éveseknél ez eléggé bajos--- de talán 8. osztályosok már feltudják fogni, hogy mi is ez az egész......!
Talán az állam is sokat tehetne ezekért a gyerekekért..........

Várom a véleményeket! :))
 
válasz | 2010-09-24 | 10:21
Tizenöt év után készült Magyarországon átfogó felmérés a kamaszok szexuális szokásairól. A helyzet még nem tragikus, de számtalan aggasztó jel van. Van, aki tízéves korában már elveszti a szüzességét, mások azt sem tudják, mit jelent a magömlés. A gyerekeknek nincs kivel beszélniük a szexről, az állam pedig nem sokat tesz a helyzet javításáért.

Gyerekek az ágyban
index.hu/belfold/2010/09/24/szexfelmeres/
 
válasz | 2010-09-23 | 13:19
az első szexuális élmény – kifejezetten a közösülés – átlagos életkora a fiúknál 13,56 év, a lányoknál 13,97 év

Amit a fiatalok a szexről tudnak
www.168ora.hu/punch/amit-a-fiatalok-a-szexrol-tudnak-62032.html
 
válasz | 2010-09-13 | 18:12
Köszi!!

:)
Tegnap dumáltam vele és meünk dokihoz ha hazajön.......

Köszönöm a válaszokt...naon sokat segítettek...nekem is és neki is :)

Köszi!
 
válasz | 2010-09-12 | 23:28
A nőknél létezik vaginizmus, nézz utána miről van szó. A fájdalom lehet felfázás eredménye vagy valamilyen fertőzés is. Én is ajánlom a nőgyógyász konzultálását...
válasz | 2010-09-12 | 09:24
Értem...értem...!

Mivel Gyöngyösre jár fősulira..kolis....1 héten 2-3 napot töltünk eggyütt és kb a 2-3 nap alatt 1-2 aktus van!
Viszont nyári szünetben heti kb 3-4 !

Üdv!
 
válasz | 2010-09-12 | 05:45
szerintem érdemes volna azért a doki, hogy kizárható legyen mondjuk valamilyen sérülés vagy más jellegű probléma.
azért kérdeztem a fogamzásgátlót, mert eleinte nem volt vele bajom, aztán engem is utolért a hüvelyszárazság...ami síkosítóval kezelhető - bár írtad, azt is próbáltátok.
esetleg nem szeretkeztek túl gyakran? mármint ahhoz képest, amennyi idő kellene a hüvelyének "pihenni"?
válasz | 2010-09-11 | 15:16
Először is köszi, hogy írtatok!
Igen van petting...újjazás...és igen szed fogamzásgátlót is... (vajon a fogamzásgátló okozhatja?)és eléggé nedves szokott lenni!
Orvosnál még nem voltunk ezzel a dologgal kapcsolatban...de ha sikerül rávennem akkor meünk!

Bár amikor felhoztam az orvost semmilyen választ nem kaptam.....!

Üdv!
 
válasz | 2010-09-11 | 12:09
Ujjazás van petting közben? Nekem is volt olyan időszakom mikor kissé fájt, de ha megkértem párom, hogy behatolás előtt tágítson az ujjával, akkor minden rendben volt.
válasz | 2010-09-11 | 11:39
szed fogamzásgátlót?
nőgyógyásznál volt ezzel a "problémával"? lehet, hogy van valamilyen seb vagy ilyesmi és ettől fáj neki
eléggé nedvesedik? az egy dolog, hogy van előjáték, de eléggé nedves is lesz tőle?
válasz | 2010-09-04 | 22:24
Ahogy itt olvasgatok......már ne is haragudjon meg senki de szerintem Driftboy nem 1 sexmániás vadállat!!!!!!!!
Ha nem érdekelné a dolog és nem zavarná...bántaná.....akkor nem írt volna itt és nem kért volna segítséget!

De ahogy látom hasonló a problémánk!
 
válasz | 2010-09-04 | 22:08
Üdv!Huhh már több mint 1 éve nem voltam itt! :)

Van 1 kis gondom.........lelki problémákat okaz ez az egész nekem amit én most írni fogok!
17. hónapja vagyunk eggyütt a barátnőmmel, én vettem el a szüzességét...kb 16 hónapja élünk folyamatos sexuális életet......és manapság kb 4-6 hónapja az aktusok 80%-nál...a behatolás fájdalmat okoz neki.......nállunk "perverz" módon 1 naormál aktusmásfél két óra...előjátékkal...orális kielégüléssel (oda-vissza)
Tehát nem lehet az sem, hogy esettleg nem játszadoznánk és azért van a fájdalma amikor behatolok....próbáltunk már mindent....extrasíkos gumit.....külön síkosítót....hasonlókat.....!Nem vált be eggyik sem......!Egyedül a pornófilm nézés...segített....de azt sem lehet mindíg....A kezdeti fájdalmai ellenére viszont az ő elmondásai és az én tapasztalatom szerint nagyon jó a sexuális életünk....merttz a fájdalom az csak abban a pillanatban van neki amikor éppen a behatolás történik.......!!!De ez nekem annyira kezd rossz lenni mert konkrétan lelki ismeret furdalásom van sokszor e-miadt...!Hiába nem az összes dolognál van ez de akkor is....!Szal ha volt vagy van valaki ilyen cipőben...megköszönném ha segítene vagy tanácsolna valamit!

A válaszokat előre is köszönöm! :)
 
válasz | 2010-08-31 | 15:22
többet is vártunk mint kellett volna,amugy meg ha sexelünk és utána is akarok azon a napon akkor mindig megkérdezem hogy fáj-e még,és ha azt mondja h igen akkor inkább nem erőltetem,mert nem akarok neki rosszat,ennyit arról hogy minden férfi csak sexet akar,én kivétel vagyok
 
válasz | 2010-08-30 | 07:51
Hát tekintettel lehetnél rá...
De mért is, a pasiknak csak a szex fontos, hogy a csajszinak fájdalmas kit érdekel , ugye....

szexmániás vagy, akit nem érdekel a párja. Masztizzál, ha nem bírod ki anélkül...
válasz | 2010-08-29 | 21:05
Szia!
Figy én nem vagyok orvos se v.mi hasonló, de ezzel a problémával én még 1 darabig szüneteltetném a szexet. Lehet h még 1 kis időre van szüksége a teljes gyogyuláshoz. Esetleg a dokihoz visszamenni??
válasz | 2010-08-25 | 16:09
sziasztok

gondoltam előbb itt kérdezek rá a dologra,barátnőmnek nem szakadt át teljesen a szűzhártyája,fájt is mindig neki a sex,bármennyi előjáték volt,aztán volt egy műtét ahol eltávolították a kis darabokat,mondták h 6 hétig semmi élvezet,ezt be is tartottuk rendesen,után óvatosan csináltuk nem volt gond,de még aznap elkezdett fájni ahogy pisilt meg ahogy leült valahova,azóta ha napi egyszer sexelünk akkor azt is csak úgy tudjuk kivitelezni hogy legalább 24 órát hagyni kell hogy elteljen,napi két sex lehetetlen mert fáj neki :S
valaki aki tud bármit is írjon nekem legyen szíves

Üdv:Zoli
 
válasz | 2010-08-14 | 01:32
Sok előjáték, felizgatás kell. Csókok, puszik, simogatás, punci nyalás és szépen lassan behatolás. Én is átéltem ilyet szüzzel, bár neki nem fájt, csak egyszerűen nem tudtam beljebb tolni, olyan szoros volt. Aztán kb 1 óra próbálkozás után sikerült teljesen bejutnom.
válasz | 2010-08-09 | 00:59
Szal akkor erre valaki válasz? :) Köszi előre is :)
válasz | 2010-08-07 | 11:43
sziasztok.

unokatestvérem most vesztette el kb 2 hete a szüzességét (17 éves). és mondta h akkor nagyon vérzett, nagyon durván. de utána ugye elmúlt. és utána megujjazta a barátja, rá pár napra. akkor is vérzett. majd a napokban megint egy ujjazás alkalmával elkezdett ugyancsak vérezni. ez normális dolog? vagy orvoshoz kell fordulni? én azt tanácsoltam neki h várjon még 1-2 alkalmat, és ha nem múlik, orvos. de ez mitől lehet? hallottam oat i h vkinek nem szakadt át rendesen a szűzhárytája és ezért vérzett még pár alkalommal.erről lehet szó itt is? előre is köszi a válaszokat.
 
válasz | 2010-08-07 | 11:13
A válaszokat eddig is köszönjük. :)
Azt esetleg nem tudjátok, hogy mitől fáj neki az már, ha csak oda teszem az ujjam a bejárathoz. :S Ha bedugom van amikor már nem is fáj neki csak amikor odateszem és csak simogatom. :S
Mondjuk nem tudom most melyik fájdalmat érzi, de azt mondta, hogy ő még ugy érzi megvan a szűzhártyája.
Üdv.
 
válasz | 2010-08-07 | 08:50
Ha nincs meg a kellő "bevezetés", akkor természetesen fáj neki. Ne sajnáljátok az időt az előjátéktól.
Sok pár pl majdhogynem teljesen átlépi a pettinget is. Igaz, erről nem írtál.
válasz | 2010-08-07 | 04:32
Hát de neki nagyon fáj akár hányszor próbáljuk és van amikor nem is nagyon megy...Szal ha nem lenne szűz akkor nem fájna mindig neki.
 
válasz | 2010-08-06 | 21:15
Ráadásul vannak,akik szűzhártya nélkül születnek...
Ez a picit bedugta nekem is érdekes:)
válasz | 2010-08-06 | 20:58
Érdemes két részre bontani ezt a kérdést. Szűzhártya és szüzesség. Mindig érdekesnek találtam, mikor egy nő nem tekintette magát szűznek, mert már nem volt ép a szűzhártyája vagy mikor valaki szűznek vallja magát a "picit bedugta" együttléttől.
A szűzhártya más hatására is sérülhet, roncsolódhat, akár már nem is érezhető, mikor szeretkezésre kerül a sor. Ettől a nőt nem lehet nem szűznek nevezni. Hiszen még nem volt férfival.
Amúgy akármilyen picit dugod be, az akkor is bent volt. A szűzhártya pedig a bejáratnál van, nem bent, nem a hüvely közepén. Ha beléhatoltál, akkor bizony az érintette a szűzhártyát.

Amúgy bnőd miért akar szűz maradni? Vagyis már nem szűz, hiszen volt veled. Vagy nála ennyire fontos, h szűznek tartsa magát vagy h őrizgesse a szűzhártyája épségét? Ez utóbbiról szerintem már le is mondhat, hiszen voltál benne.
válasz | 2010-08-06 | 20:11
Ez érdekes téma:)
szerintem a szüzesség elvesztése nem=a szűzhártya elvesztésével. Mert azt a bizonyos"tisztaságot"már ott elveszti a lány/fiú,mikor átél szexuális együttlétet.Te pedig azt írtad,h megtörtént,belé hatoltál.Vagy nem?
válasz | 2010-08-06 | 19:59
Mert azt szeretné, hogy szűz maradjon. :)
 
válasz | 2010-08-06 | 19:14
valószínűleg elveszítette, nem kell ahhoz mélyre dugni...
és mért nem akarod jobban bedugni?
válasz | 2010-08-05 | 20:33
Lefeküdtünk barátnőmmel aki még szűz, de nem veszítette el, mert nem hatoltam be teljesen...lehetséges ez, hogy ha csak picit dugom be akkor nem veszíti el? :) A válaszokat köszi :)
 
válasz | 2010-07-24 | 09:25
Ez így van:) Nagyon jól megmondta Scott is, "Vannak még értelmes lányok az új generációban" :)

Just a girl: Ha te ilyen lány vagy, akkor becsüld meg magad:), ismerek olyan lányokat akik arra sem emlékeznek, hogy vesztették el a szüzességüket 14 évesen :) Az ilyeneket nagyon lenézem...

Szóval várd ki a megfelelő időt, és ne előre beszéljétek meg. Ha spontán jön, úgy a legjobb :)
 
válasz | 2010-06-24 | 22:23
Ezt nagyon szépen mondtad :)
Igazán öröm látni, hogy vannak értelmes nők az "új generációban" is.
Amúgy - szerintem - nem csak egy nő számára fontos az első alkalom, persze esete válogatja, de élő példája vagyok annak, hogy vannak olyan "pasik" akik inkább kivárják a megfelelő időt, és nem sietik el, hogy aztán megbánás legyen a vége.
válasz | 2010-06-24 | 13:21
sziasztok.15 éves vagyok,lassan 16.. :) még szűz vagyok.van egy 18 éves barátom.4 hónapja vagyunk együtt.előtte nagyon jól megismertem,megbízható ember.Volt már egy kis petting,de annál több még nem.Szóba jött már ez a dolog,de én ezzel még inkább várnék.Szerintem nem maradok le semmiről.Majd eljön még annak az ideje.Remélem sokáig együtt maradunk mert nagyon szeretem őt. :) Megértette azt is,hogy egy nő életében az első szex nagyon fontos és nem lehet csak úgy hipp-hopp akár kivel...És erről a 14 éves emberekről meg az a véleményem,hogy nagyon elsietik ezt a dolgot.Nem veszítenek vele semmit ha várnak pár évet.Jó öltetnek tűnik,de később aztán nagyon megbánják...Azt hiszik sokan,hogy azért mert van mellük meg menstruálnak attól már nagy lányok.Énse vagyok nagylány hiszen csak 16 leszek,de mégis tisztába vagyok ezekkel a dolgokkal. :)
 
válasz | 2010-06-22 | 19:09
hm...remélem télleg nincs semmi baj...
doki meg csak pénteken rendel akihez járok...
remélem hogy holnap,vagy holnap után már nem lesz semmi.
de ez nem olyan vérzés h folyik belölem,nem ugy kell érteni.
csak a nyilásnál látszik pici vérszerüség,mert zsepivel megtöröltem...talán nincs nagy baj.lehet csak télleg durva volt a srác,vagy tul nagy volt a dákoja,és megsértett.
 
válasz | 2010-06-22 | 17:46
Sok napig semmiképp nem normális!
Ha nem múlik el holnap, holnaputánra, irány a doki!
válasz | 2010-06-22 | 17:34
és ez a vérzés a nyilásnál meddig fog tartani kb???
 
válasz | 2010-06-22 | 16:46
A pecsételgetés normális. Elvesztetted a szüzességed, ennyi.
Ha a hüvelybemeneted még mindig fáj, akkor viszont kicsit durva lehetett a srác. Legközelebb óvatosabban!
válasz | 2010-06-22 | 14:51
sziasztok!lenne egy oriási nagy kérdésem!
vasárnap voltam együtt elöször egy sráccal.
nagyon figyelt rám meg minden.nem is ettöl tartok.
csak mivel én még szüz voltam,az együtt lét után közvetlenül nem véreztem.
viszont kicsivel utána ilyen pecsételös volt a dolog.
még most is fáj a hüvelybemenetem,és kicsi vérzés is látszik...
nemtudom mi ez
segitsetek
köszönöm
 
válasz | 2010-05-25 | 20:46
köszi a válaszokat, énis valami hasonlóra számítottam. nem túl kellemes de hát túllehet azért élni:) igen nekem még korai ez a műfaj hülyeség volt belemenni, a pasik máshogy gondolkoznak ami nem elítélendő mondom azon vagyok h megértsem, meghát énis próbáltam kicsit úgy viselkedni mint ők de ez nem nagyon jött össze.aztmondom 16éves lány létemre ez nem is nagyon szükséges:D de a saját hibáiból tanul az ember.köszi még1x:)
 
válasz | 2010-05-25 | 19:43
olyan sima ez hogy csak na.. még le is fixáltátok..
csak szex és más semmi... te amolyan szeretőiben gondolkoztál.. több alkalom..stb.. de a pasik többsége inkább az alkalmikra utazik.. mert ha csak szex.. minek mindig 1 csajt próbáljak csak ki? (én is ilyen voltam nem is 1x).. és a vérzés meg egyébb zavaró körülmények miatt nem is volt neki fergeteses maga az aktus, ezért inkább gyorsan lelécelt...
egyértelműen kiakar lépni az életedből.. hisz minden kapcsolatot megszakított veled....
válasz | 2010-05-24 | 19:03
Hát igen...számomra is furcsa (és még csak azt se lehet mondani h maradi nyanya vagyok :D ) hogy egy 16 éves lány "csak szex" kapcsolatba belemegy...de ha már így is történt akkor miért csodálkozol, ha nincs folytatás...
Magadnak köszönheted a lelki válságodat, és nagyoon remélhető, h ebből tanulva nem fogod ilyen könnyen adni magad legközelebb...
válasz | 2010-05-24 | 14:28
Eleve mivel csak szexről beszéltetek, ezért, mivel Te véreztél, így szexről nem nagyon lehetett szó. Erre a pasi lelépett. Nem lehetett veled szexelni, így meglépett, ennyi. Ha eleve úgy kezdesz egy kapcsolatot, hogy ennyi lesz, és a pasi látja, hogy könnyen "megkaphat", akkor tovább miért strapálná magát... Ha könnyen "megkapott", akkor ennyire is fog értékelni.
válasz | 2010-05-24 | 14:21
Biztos nem mindegyik pasi ilyen. Sőt..., de azért vannak olyanok, akiknek tényleg csak "arra" kell egy nő, ha a szexet elérték, a többi azután nem érdekli őket, lehet veled bármi, "piros hó is eshet", akármi... a pasit nem fogod többet érdekelni. Van ilyen. De, eleve, ha megbeszéltétek, hogy csak szex az egész, a pasi is ehhez tartotta magát, nem érdeklik az érzelmek, nem érdekli, hogy mi jár a fejedben, szex meg volt, és OK, a többi meg nem érdekli.
válasz | 2010-05-24 | 14:15
Egy dolog tisztázni egy lazább kapcsolatot, de kihasználni valakit az már másik.
Lehet, h szépen megvolt a körítés, h kedvel, de nem akar komolyat...miközben csak arra kellettél neki, h "elpróbáljon". Bocsi, de az ilyen viselkedés csak erre utal.Megtette a felesleges köröket, amik szükségesek voltak a bugyidon belülre jutáshoz.

Azért szerintem az sem mellékes, h egy 16 éves lányt le lehet így fektetni (msn-ezés ide vagy oda), akinek nem is ez az első szexuális kapcsolata. Vagy csak én vagyok túl naív, h azért a fiatalok körében ilyen idősen még nem kéne dívnia az ilyen d*gókapcsolatnak. :/ Nem a szexuális élettel van bajom, hanem annak milyenségével: kis dumcsi, néhány tali és jöhet a csak-szex-semmi-komoly d*gás...16 évesen :/
válasz | 2010-05-24 | 14:03
áhh ez tk rendben van, meg is beszéltük előtte h csak szex,meg am se az a nyomulos tius vagyok:D de ez még nem jelenti azt h ki kell törölni meg lelépni amikor eléggé rossz állapotban vagyok...vmit félreértelmezhetett v ilyesmi h igy elfutott.csak foglalkoztat h mi lehet ilyenkor a pasik fejében?vagy nem mindegyik ilyen?...:)
 
válasz | 2010-05-24 | 13:35
kis naív vagy az van... tuti nem a vérrel volt a baja...
válasz | 2010-05-24 | 13:15
A célja az volt, h megkapjon. Ennyi és nem több. Megtörtént, szóval elérte, amit akart. Vége.
válasz | 2010-05-24 | 13:10
sziasztok, kivancsi v itt milyen valaszt kapok:) akikkel megosztottam azoktol elég eltérő véleményeket kaptam. szoval voltam egy pasival aki kb 5 perc után gumit akart cserélni, de jobb is volt mert akk vettem észre h tiszta vér vagyk. utana voltam dokinal nem volt semmi gond. 3napig véreztem aztan csakcsak elmult.én ugye 1 éve nem voltam senkivel elötte meg 2szer. na mind1 a pasi csak mosolygott h majd legközelebb erre este letörölt mindenhonnan.azzal tisztaba vagyok h hülye ötlt volt mert csak párhonapja ismertem és legtöbbször neten dumaltunk neha talalkoztunk. de nem is értem mi jarhat most a kis fejeben...ennyire nemérdekli v komolyan ennyire undorito egy pasinak ha vert lát?pff.. azert probalom megérteni mit gondolhat...:)
 
válasz | 2010-05-19 | 18:12
nem feltétlenül.. én 3 partneremnek voltam első.. egyik sem vérzett és csak 1nek voltak fájdalmai.. bár én tényleg alapos voltam.. több alkalmas előjáték és kényeztetés előzte meg mindig...

de ha szigoruan nézzük már járt benned 1 fallosz.. tehát nem vagy az...
de ha mindenképpen tüneteket akarsz produkálni akkor legközelebb durr bele módon tövig tolja bele a párod minden előkészítés nélkül.. garantálom vérzel és fájdalmaid is lesznek... ha te ezeket kutatod......

(de amúgy lényegtelen hogy első vagy sokadik alkalom.. ha 1 rudi kicsit is belédhatol az előnedveitől lehetsz terhes... szoval legközelebb gumit huzzál a srácra.. volt itt már olyan csaj aki 1db betolástól lett terhes...)
válasz | 2010-05-19 | 15:43
semmi esély rá, hogy szűz legyél, mert f.sz járt a puncidban. ezen nincs mit szépíteni. amúgy miért ilyen fontos, hogy megvan-e az a hártya?
válasz | 2010-05-19 | 15:42
és nem értem mért számít az, hogy szűz vagy-e vagy sem?
válasz | 2010-05-19 | 15:41
nem értem mért használsz tampont, tök egészségtelen, kitágít, bacik stb...
válasz | 2010-05-19 | 15:36
Szerintem felesleges kavarni a szűzhártya kérdést a szüzességgel. Más a lovaglással teljesen "tönkreteszi" a szűzhártyáját, szóval akkor már ő nem szűz? Dehogynem, hiszen még nem volt testi kapcsolata férfival.
Mellesleg ha 1-2 cm-re behatolt, akkor valszeg túlhaladt a szűzhártyán, mert az közvetlen a bejáratnál van. Szóval ezt nehéz megmondani...elvileg behatolt a barátod, volt behatolás, elvesztetted a szüzességed...az, h jelenleg vagy eddig milyen épségben van/volt meg a szűzhártyád, az szerintem más kérdés.
válasz | 2010-05-19 | 15:33
aham
nekem a tampon is nagy fájdalmat okoz nem tudom elviselni
akkor van esély arra hogy szűz vagyok
 
válasz | 2010-05-19 | 15:29
Nem feltétlen...
Ezt írtam, h a szűzhártya "átszakadása" sokszor már előtte megtörténik. Sport, lovaglás, ugrálás roncsolhatja és így mikor szexre kerül a sor, nem a teljesen épet kell "átdöfni"...ha pedig még mondjuk ujjazás is megelőzi, akkor valószínűleg teljesen zöld utat kap majd a hímvessző.
A szűzhártya állapota és erőssége határozza meg, h lesz-e fájdalom és vérzés.
válasz | 2010-05-19 | 15:26
Bár amiket itt írtam, az mind mind egy-egy lehetőség.
Mert van olyan, aki mindent kihagyva egyből a behatolásra tér rá, mert ő mindenképp egy férfi hímvesszőjét akarja magában érezni. De ilyenkor elég gyakori a fájdalom és vérzés.
Mások pedig végigjárják a lépcsőfokokat, felfedezik a másik testét, elmélyednek a pettingben és így, mikor a behatolásra kerül a sor, már esélyes, h nem jár semmiféle kellemetlen érzéssel, fájdalommal, vérzéssel az aktus. Én ez utóbbiak közé tartozom és az első együttlétet nem kísérte semmi kellemetlenség, csak élvezet :)
válasz | 2010-05-19 | 15:26
Nekem nem fájt, és pár csepp vér volt másnap, amit jártomban-keltemben elhagytam.
Sztem az határozza meg, hogy vki szűz vagy sem, hogy volt-e pénisz a puncijában avagy sem.
És védekezés nélkül ajánlatos többé ilyennel nem próbálkozni.
válasz | 2010-05-19 | 15:25
hát volt petting csak elég kevés.akkor az a lényeg hogy valami jelének kell lennie akár vérzés vagy fájdalom ugye?köszönöm
eléggé tudatlan vagyok de köszönöm hogy felvilágosítassz
 
válasz | 2010-05-19 | 15:21
Most arra vagy kíváncsi, h a szűzhártyád vajon megvan-e még teljesen épen és ha igen, akkor mit éreznél?
Nos, a szűzhártya roncsolódhat sok minden hatására. Nagyobb esés, aktív sport, lovaglás közben "szakadozhat". Ahogy petting során is, mikor ujjal izgatja a férfi a nőt. Ezt nem lehet tudni, h kinél milyen ép állapotban van, de lehet érezni ujjal...kitapintható..
Na már most ha eddig semmi sem tett benne kárt és a pettinget is kihagytátok, akkor az első együttlét fájdalmas lesz, hiszen át fogja szakítani a hímvessző...és ezt vérzés is kísérheti.
Viszont így valószínűleg az egész együttlét kellemetlen lesz, hiszen mivel semmi sem tágított belülről, hirtelen egy teljes hímtagot kell majd "kibírnod" belülről. No meg a sikertelenséget fokozhatja a petting teljes hiánya...hiszen ha ez elmaradt, akkor fogalmuk sincs, hogyan és mi jó a másiknak.

A kérdéseidből nekem az jön le, h mindenféle előzmény (izgatás,petting) nélkül betette neked. Érdemes lenne picit belemerülni még a pettingbe, h felfedezzétek a szexualitást...aztán elég rátérni a szexre. De bocsánat, ha mindezen már túl lennétek. Csak a kérdéseid alapján következtettem arra, h mindez teljesen kimaradt.
válasz | 2010-05-19 | 15:18
Ez az érzés mindenkinél más,sztem nem lehet meghatározni hogy mit kéne érezned olyankor.
válasz | 2010-05-19 | 15:16
Ha elveszted azt kéne érezned,nem tudom milyen akinek nem fáj,de biztos ő is érzi valamilyen mértékben.Ha meg elveszted akkor az általában vérzéssel jár,van akinél csak pár csepp van akinél több.....
válasz | 2010-05-19 | 15:14
oké köszönöm , de honnan tudom hogy szűz vagyok-e vagy sem?mit kellene akkor éreznem mikor elvesztem?
 
válasz | 2010-05-19 | 15:06
Feltételezem, semmi petting nem előzte meg ezt a felelőtlen próbálkozást.

Szerintem érdemes lenne ketté bontani a dolgot:
-egyik része: a védekezés nélküli behatolás...ami során az előváladék is képes teherbe ejteni egy nőt. Szóval ezzel hagyjatok fel és a helyedben -biztos ami biztos alapon- csinálnék majd tesztet.
-másik része: fedezzétek fel egymás testé, erogén zónáit, tanuljátok meg, hogyan lehet válogatott módon örömet szerezni a másiknak.
válasz | 2010-05-19 | 15:03
nem védekeztünk.akkor most ezt éreznem kellett volna h elvesztem?
 
válasz | 2010-05-19 | 14:58
Ennyire fontos kategorizálni, h 3 cm-es behatolás után még lehet-e szüzességről beszélni? Vagy h 1mp-ig nyomta be vagy 1 órát szeretkeztetek?

Bár kérdés, h natur tette-e ezt mindenféle védekezés nélkül? Mert ha igen, akkor picit komolyabban kéne ehhez hozzáállnotok.
válasz | 2010-05-19 | 14:55
sziasztok én nem igazán tudom h szűz vagyok-e még...ugyanis
a barátom betette,de nem nyomta be teljesenés rögtön ki is vette. és nem is éreztem h elvesztettem volna meg nem is véreztem.akkor most szűz vagyok vagy sem?
 
válasz | 2010-05-12 | 13:10
Komolyan, ne legyünk már ennyire borúlátóak. Mindenkinek csak egy dolga van: a saját gyerekét nevelje rendesen. A világ olyan lesz, amilyenné tesszük. Mindenkinek a magáét kell hozzáadni.
válasz | 2010-05-12 | 13:07
Vannak összejárós bandák, persze abból nem mindig lesz kapcsolat. A vágy megvan mindenkiben ez igaz, de valaki tudja tartóztatni magát és nem érez kéztetést arra, hogy összejöjjön egy fiúval, mert úgy érzi még nem érett meg rá. De aki elkezd járni valakivel fiatalon és úgy érzi már érett mindenhez, az úgyis túl esik rajta, pláne ha 1 évig is járnak.
válasz | 2010-05-12 | 13:04
"világban élünk, amelyben az emberek a tárgyakat szeretik és az embereket használják"
...keserves környezeted lehet. Körülöttem tökre nem ez van. Vagy pont azért nem látom ilyennek a világot, mert a család, amiben felnőttem, nem ezt tanította. Én látok magamkörül egy csomó embert, aki szereti egymást.
Néha én is azt értem, hogy a világ egy nagy szemétdomb, és az egész fel is robbanhatna, mert úgysem ér semmit. De ilyenkor nem a világgal van a baj, hanem azzal, hogy rossz szemüvegen keresztül nézem.
válasz | 2010-05-12 | 13:00
Sok ilyen család van, ahol a szülő a régimódi felfogása miatt úgy is nevelte a gyerekét, aki sokkal félénkebb, gátlásosabb lett, nehezebben alakít ki kapcsolatot. Nem véletlen vannak azok a furcsaságok, amikor is 18 évesen elkezdett fiúkkal járni egy lány, kisebb szünetekkel mindig volt párja, de a szüzességét csak 20 felett veszítette el.

"- társadalmi nyomás - ez utóbbi úgy tűnik erősödni látszik a tizenévesek közt, pedig ha a családok jól működnének funkciójukban, akkor ez lehetne akár a legjelentéktelenebb is."

A családok már rég nem úgy működnek, ahogy kellene. Hiába a "szigor", hogy gyere haza kislányom xy órakor, nem szólnak bele kivel, mit csinált a lányuk. Amit a kortársuktól látnak, úgy akarnak élni ők is. Amíg régen a tinik között a járás és a csók volt a divat, ma már ez kevésnek számít, és az a menő ha sexelnek is a párjukkal, és ezt eldicsekedhetik a barátoknak, b.nőknek. A tv-ben is ezt látják, hisz mindenhonnan ez jön. (pl. barátok közt)

Olyat is tudok, egy ismim tavaly 19 évesen szűz volt még, a neten talált valakit, fogta magát elutazott hozzá és a 2. randin lefeküdt vele, persze tudta jól csak arra kell a fiúnak, hisz nem várhatta, hogy szerelem legyen ebből, de neki ez is elég volt.

Ez olyasmi, amikor sokáig egyedül van valaki, nem tud még nyitni a fiúk felé, aztán egyszer csak kitör, és akkor már bátran hopp bele a közepébe, mintha kicserélték volna.
válasz | 2010-05-12 | 12:55
11-12 éves lányok már simán menstruálnak. Én, a 14 éves kezdésemmel ezen a téren a később érők közé tartoztam. A hormonok beindulnak, a vágyak nem? A vágy mindenkiben bent van. Ha csak erre lecsupaszítanánk, akkor mindenki az "úgyis hamar" csoportba sorolódna.
Én is a haverokkal lógós voltam, és közben ismertem meg a barátomat. Ez a két dolog nem zárja ki egymást. Amúgy mit gondolsz, ha a haverokkal lógás megy, és a társaságba a másik nem képviselői is becsöppennek, akkor nem megy a teperés? Meg vannak a koedukált összejárós bandák, ahol a csoporton belül is megy a szárnypróbálgatás.
Attól, hogy vkinek nincs alkalma, lehetősége, mersze ismerkedni, nem jelenti azt, hogy nincsenek vágyai. Aki otthon ülős, az is maszturbál (normál esetben), pusztán csak azért, mert nemi vágyai vannak.
válasz | 2010-05-12 | 12:18
Hogy ki mikor, az mindenkinél más, és számos dologtól függ:
- családi háttér, döntő hogy valakit milyen értékrend mentén nevelnek, és lássuk be, olyan világban élünk, amelyben az emberek a tárgyakat szeretik és az embereket használják, miközben ennek a fordítottja lenne az ideális, ezzel nem mondom, hogy mindenki ezt teszi, csak sok mindenre látunk példát
- egyéni érettség - felelősségtudat, meg az sem mindegy, valaki tényleg reálisan meg tudja-e ítélni, hogy érett hozzá vagy csak ezt hiszi
- érdeklődés - mennyire érdekli a téma, itt megjegyezném, hogy nem baj, ha valakit már 14 felett foglalkoztatnak a dolgok, ez jó motiváció lehet arra, hogy minél többet megtudjon a témáról, mielőtt bármibe belemegy,
- társadalmi nyomás - ez utóbbi úgy tűnik erősödni látszik a tizenévesek közt, pedig ha a családok jól működnének funkciójukban, akkor ez lehetne akár a legjelentéktelenebb is.
 
válasz | 2010-05-12 | 12:05
Igen jól mondtad, van aki csak a tanulással vagy a haverokkal van elfoglalva, és van akit nem is engednek 18éves korig pasizni, az később is fogja elkezdeni. Mert tudok ilyet is.
De akiben már 15 évesen feléled a vágy a másik iránt, és kedvet érez a szex iránt is, az úgyis hamar túl lesz rajta.
válasz | 2010-05-12 | 11:44
ezt én is így gondolom.. nem lehet behatárolni hogy na ekkor és akkor fogok csajozni/pasizni..
valaki lassan érő tipus és sokáig csak ökörködik..tanul.. haverokkal elvan. de amint feléled az érdeklődés, vágy a másik nem iránt onnantól eléggé záros időn belül megtörténnek dolgok.. hisz az válik a fő mozgatóvá;))) én 17éves koromig nem nagyon érdeklődtem..azóta meg nem is bírok meglenni lány nélkül;))))
 
válasz | 2010-05-11 | 23:11
Persze, 14 voltam, mikor már "fiúztam". De a szüzességemet nem akartam egy jött-menttel elveszteni, és a mai napig azt gondolom, hogy ahhoz egy kis szerencse is kell, hogy adott embert megismerj. Pont akkor pont ott... A szerelmet nem lehet keresni, a szerelem megtalál.
válasz | 2010-05-11 | 22:56
Nem is azt mondtam, hogy csak túl akartál esni rajta, de ezek a dolgok nem véletlen vannak akkor amikor. Mert ha valaki olyan beállitottságú, hogy 18 éves korig fiúzni se akar, az tuti nem fog 15 évesen valakivel sexelni.
válasz | 2010-05-11 | 22:50
Én sem hiszem, hogy 20 éves koromig vártam volna, azt csak úgy írtam. De a 16-17-18fele simán lehetett volna.
Nem értek egyet a feltevéseddel. Nem voltam igénytelen, és nem is bebeszéltem magamnak, hogy na, jó, akkor mostantól azt mondom, hogy szerelmes vagyok, csak had essek már túl rajta. Szerettem, és nem lehet akárkibe beleszeretni. Akkor sem kevertem, és azóta sem a szexuális vonzalmat a szerelemmel.
válasz | 2010-05-11 | 22:21
Szerintem ha őt akkor nem ismerted volna meg 15 évesen, akkor jött volna más. Biztos nem vártál volna sztem 20 éves korodig. Én így látom, vannak a korán kezdők és a későn érők. A korán kezdők nem válogatnak annyira, a későn érők meg igen.
Van olyan ismerősöm aki járt 18 évesen valakivel 1 évig, mégsem feküdt le vele, szóval neki nem volt fontos a szex. Mert 23 évesen vesztette el mással.
válasz | 2010-05-10 | 19:16
"Ön szerint nagyjából melyik életév körül megfelelő egy lánynak elkezdeni a nemi életet?

– Ma a lányok menstruációja átlagosan 12-13 év körül jön meg. (A múlt század elején csak 16 és fél évesen.) De ettől még nem válnak termőképessé! Még el kell telnie egy-két évnek, hogy érett petesejtjük legyen. Csak ekkor válnak – biológiailag – éretté. A tragédia az, hogy amíg a biológiai érés felgyorsult, addig a pszichológiai érés (lélek, tudat, magatartás) lelassult. A nemi élet megkezdéséhez a kettőnek azonos szintre kellene jutnia – ám ehelyett egyre mélyebb szakadék tátong közöttük. Sajnos azt látjuk, hogy ez a szakadék áthidalhatatlan."

itt ezzel van a legnagyobb baj! a lassan szinte már áthidalhatatlan biológiai és pszichológiai fejlettségbeli különbségekkel!

lux elvirát kérdezik
www.ujno.sk/images/Htm/2010/10021.htm
 
válasz | 2010-05-10 | 19:16
Hát lehet hogy nevetséges de én tudok olyat hogy 17-18 éves és nem tudta mi az hogy pénisz.....szóval ez is dúrva és még olyat is tudok hogy több mint két éve szexuális élete van és nem tudja mi az a csikló,méghozzá nő az illető.
válasz | 2010-05-10 | 19:11
rendesen belőni nem lehet.. mert valaki érettebb és korábban kezdi.. más meg csak ökörködik haverokkal és tovább gyerek.. de kb 16 környékén manapság már bőven oks.. persze van aki a szerelmet keresi és vár még néhány évet.. azzal sincsen semmi probléma.. de az tény hogy 20+ (pláne még késöbb) már eléggé ritka.. és ott már lehentek problémák.. pl nem képes kapcsolatokat kialakítani, ismerkedni és ezért ennyi.... vagy túlmisztifikálja és csak a giga Ő-re vár..stb..
de a 12-14 sztem még korai.. még gyerekek azok.. és ekkor azért nagy szerelem eléggé ritka.. inkább piás-libák buliban effektus ami megtörténik...

de most ha tényleg rendes szerelem.. és járnak már pl 1éve.. én nem mondom hogy 15évesen ne ismerkedjenek meg a másik testével...
 
válasz | 2010-05-10 | 19:09
Na igen...ez itt a legnagyobb baj.
Mert azért a kor meghatározza az ember felfogását, komolyságát. És ide is nem egy nagyon fiatal 13-15 éves írt már, akik nem foglalkoztak mással, csak h d*gjanak.Bocsánat a vulgáris kifejezésért, de mikor még egymás testét sem tudják megismerni, csak egymásnak esnek mindenféle felelősségérzet és védekezés nélkül, én azt ennek nevezem.

Mert elvárják a fiatalok, h felnőttként kezeljék őket és ezáltal a felnőtt léthez hozzátartoznak a felnőtt dolgok is, viszont mikor jön a baj,mert nem vigyáztak, akkor egyből azzal mentegetőznek, h ezt nekik honnan kellett volna tudni.Na , itt kezdődik a szexualitás szerintem...amikor az ember nemcsak a p*nci+ f*rok összepárosítását látja, hanem ennek meg is adja a módját, és felelősségteljesen állnak a védekezés kérdéshez is.
válasz | 2010-05-10 | 18:43
Az a baj a mostani világgal hogy a fiatalok felelötlenek,meggondolatlanok,nem fogják fel a dolgok súlyát.A szex nem játék mert egyszer kell megtörténjen hogy kilyukad a gumi vagy nem védekezünk és már megvan a baj.Miután megfogant a baba és elmegy az ember abortuszra akkor az már ölésnek számít nálam,az már egy élet,a saját gyermekünk.......
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41