szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Szüzesség elvesztése


Új hozzászólás

válasz | 2008-01-15 | 08:48
háát..fogós kérdés..én eddig 3partneremnek voltam az első...
de a 4hónap az kb az az idő amennyit 20évesen lehet még várni...
én 1-2hónapot..1x meg majdnem 5hónapot vártam...

ha most télleg összetartoztzok..és más területeken minden oks..és télleg komoly a kapcsolat... akkor éreznie kell ezt..és ugyebár 1 kapcsoalt alapja a bizalom... azaz ha azt mondod hogy nem akarsz olyan téren még semmit..vagy max kicsit..de ha azt mondja állj..szót fogadsz..akkor ottalvás..stb simán elképzelhető...
(nekem volt partnerem akivel 2hónap után 1hétre mentem balcsira..és a leányzó szüzen jött föl)
gondolom nem nagyon volt még partnere..akkor meg honnan tud így beszélkni a szemét pasikról? meg az 4hónapot nem feccőlne az ő megdöntésébe...

én aztért 1hónap után petting-orált már keményen nyomattam mindig..azzal meg addig vártam amíg ők úgyérezték...

kicsit össze lehet zavarodva..mert ha már vetközött..ingerel téged..akkor annyira nem szemérmes... csak aztán bekattan 1 ilyen berögzülése...
próbáld ezt elmondani neki..hogy bizzon benned..és te nem azt akarod..csak pl jobban megismerni a testét.. és ez még nem a sexel jár..és ezt minden fiatal csinálja..
(csak mert úgy vettem ki hogy orál sem nagyon történt még)
onnan már azért könnyebb továbblépin..
csak ha 4hónapig télleg nem történt ilyen..és változást sem tapasztalsz..kemény dió...

mert minnél tovább őrizgetik a nők..annál jobban túlmisztifikálják..és nehezebben adják oda...
moszt nem azt mnodom hogy 15ben túl kell esnie..de ha 20ig húzza..akkor ott már valami lehet....sztem persze...
válasz | 2008-01-15 | 01:54
Én nem lefektetni szeretném őt, csak megérteni, mert ez így furi számomra. Vagy ha problémái vannak miért nem osztja meg velem.
Az a legroszabb, hogy ez néha érződik is a kapcsolaton.
Nem mer nálunk aludni, mert fél a következményektől és ezért mondta el a közös síelésünket is.
Szerintem egy ottalvás nem jár rögtön szexuális együttléttel és ezt neki is mondtam.
Mindemellett meg azért erőteljesen szereti húzni az agyamat.
Csodálatos érzés, amikor ingereljük egymást és látsszik rajta, hogy ő is élvezi a játékot, de mindig eljön egy pillanat, amikor megtorpan, pedig szinte sohasem kezdeményezek semmit. Ráhagyom hátha úgy könnyebb neki, de akkor is ez ahelyzet és akkor is ha én próbálkozok óvatosan.
Állítólag szemérmes, de a testének minden porcikáját megmutatta már nekem. Nem egyszer volt, hogy teljesen le is vetkőztetett meg hasonlók, de aztán a szokásos...
 
válasz | 2008-01-15 | 01:39
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám volna, hogy már 4 hónapja együtt vagyunk a barátnőmmel és tulajdonképpen minden rendben van.
Az egyetlen "probléma" az az ő szüzessége, ami számára iszonyatosan nagy gátlással jár. Általában igyekszik kerülni ezt a témakört, de mindemellett semmi probléma nincsen egymás kényeztetésével.
Tudnátok esetleg nekem valamilyen tanácsot adni ezzel kapcsolatban, mert mindeddig csak nálam idősebb barátnőim voltak és nem szeretném elrontani ezt a kapcsolatot a helyzet ismeretlensége miatt.
Ő nálam egy évvel fiatalabb, mindenre nyitott és nagyon jókat tudunk beszélgetni, de ha ez a táma szóbajön rögtön leblokkol.
Van, hogy rögtön a szemét pasik témával jön, akik csak azt akarják, hogy tegye szét nekik a lábát.
Jó nem sok az a 4 hónap, de fura, hogy ennyire nem bízik meg bennem.
Mindemellett meg állítólag nagyon szeret velem lenni és a legjobb barátnői sem értik ezt a dolgot, mert már velük is beszélgettem erről.
Köszi a segítséget!
 
válasz | 2008-01-14 | 22:51
Pont ez az!Régebben egyáltalán nem beszéltek erről a szülők a gyerekeikkel,de hogy még most se?!Bizonyíték van erre százával, csak olvass egy kicsit!Addig kell erről beszélni,amíg fel nem fogják!
válasz | 2008-01-14 | 22:40
Azokra a hsz-ekre gondolok,amik itt olvashatók!Vannak itt 50,40,30 meg 20-as éveiket taposók és azon akadnak ki,hogy milyen korán kezdik manapság a gyerekek,meg milyen sok az abortusz! Én azon akadok ki,hogy a felvilágosítás manapság is milyen gyerekcipőben jár !Ha szexelnek,hát szexelnek a gyerekek de legalább tudják meg időben,hogy ez mivel jár ill.járhat és mivel tudnak védekezni. Vajon azok akik itt cikkeket meg tanulmányokat idéznek és netán gyerekeik vannak,azok csak itt ilyen nagyszájúak, vagy otthon is a gyerekszobában?Vagy pont a saját gyerekeiknek válaszolgatnak "mindenttudóan" névtelenül egy fórumon?!
válasz | 2008-01-14 | 22:32
Amúgy nem hiszem h régebben többet beszélgettek volna erről a szülők a gyerekkel...itt nem azzal van baj h nincsenek felvilágosítva mert fel vannak.azzal van a baj h ők nem fogják fel h mit csinálnak.na ez a baj
 
válasz | 2008-01-14 | 22:26
"Olyan nagyra van itt mindenki a fiatalon kezdett szexuális élettel meg a terhességmegszakítással,de a gyerekeitekkel beszéltek erről,vagy ők is egy ilyen fórumon tanulnak mindent és kérdezgetik,hogy "lehetek terhes ettől meg attól"?Tenni kell,nem sopánkodni!!"
Ezt nem értem.
Sajna itt vagy a szülő nem hajlandó erről a témáról beszélni, mert tabu és prűd, vagy a kamasz, lázadó gyerek. Vagy mindkettő.
Erre érted?
válasz | 2008-01-14 | 22:05
Csak egyszer szólnának már a statisztikák arról is,hogy hány fiatalnak,gyereknek tartottak előadást,beszélgetést stb a szexről és a védekezésről!Sajnos még mindig ott tartunk,hogy a gyerekek az iskolai biológia órán megtanulják a tananyagot és ezzel vége! Olyan nagyra van itt mindenki a fiatalon kezdett szexuális élettel meg a terhességmegszakítással,de a gyerekeitekkel beszéltek erről,vagy ők is egy ilyen fórumon tanulnak mindent és kérdezgetik,hogy "lehetek terhes ettől meg attól"?Tenni kell,nem sopánkodni!!
 
válasz | 2008-01-14 | 22:01
És ez is: "A tizenévesek biológiai ismeretei rendkívül hiányosak, és csak tetézi a gondot, hogy általában nem a szüleikhez, hanem a barátaikhoz fordulnak tanácsért. A serdülők felnőttek iránti bizalmatlansága, félszegsége komoly problémákat vet fel. Ennek hiányában sajnos sok fiatal meggondolatlanul váltogatja alkalmi partnereit, éretlenségéből adódóan eszébe sem jut, hogy komoly baja is származhat ebből. A szexuális élet kérdéseiről a legtöbb családban nem, vagy nem a megfelelő módon beszélnek, ezért a szülők sokszor nem is tudnak tinédzser korú gyermekük szexuális kapcsolatáról, a partnert nem is ismerik."
 
válasz | 2008-01-14 | 21:58
Ma már a lányok is átlagosan 15-16 éves korban veszítik el a szüzességüket, és ezért sokan a nem kívánt terhességek és a nemi úton terjedő fertőzések ellen sem tudnak hatékonyan védekezni. Nagyrészt az igen korán kezdődő szexuális élet hatására Magyarországon különösen magas a nem kívánt terhességek aránya: száz élveszületésre az elmúlt években közel 60, míg tavaly több mint 55 terhességmegszakítás jutott.

Hát igen....vmi ilyenről beszéltem én is........csak megmondtam.ez jó ez a cikk :D
 
válasz | 2008-01-14 | 21:45
"Egy új tanulmány igazolta azt a feltételezést, miszerint a mai fiatalok hamarabb kezdenek nemi életet élni a médiában megjelenő, növekvő mennyiségű szexuális jellegű tartalom hatására is. ... A kutatók eredményei szerint a serdülők közül szexuálisan azok voltak a leginkább aktívak, akik a legtöbb ilyen jellegű tartalommal kerültek kapcsolatba. Ezek a fiatalok ugyanis csaknem kétszer annyi szexuális kapcsolatot létesítettek, mint azok a társaik, akik kevesebbet időt töltöttek magazinok olvasásával vagy tévé-, illetve filmnézéssel."
Volt egy ilyen feltevésem korábban, most bebizonyosodott. :)
 
válasz | 2008-01-14 | 21:38


Egyre korábban kezdik a szexet a fiatalok
egeszseg.origo.hu/cikk/0802/981001/20080109_korai_szexualitas_fogam zasgatlas_terhesseg_tinedzser_ambulancia_1.htm
 
válasz | 2008-01-13 | 13:58
Biztos hogy fél attól hogy nme lesz nekem elég jó pedig szó sincs róla. az a probléma, hogy én lassan egy éve tetszettem neki, de én csak barátként tekintettem rá, bele sem mertem gondolni hogy tetszem neki. Eközben összejöttem a legjobb bnőjével :S és csak ezekután vettem észre hogy eltávolodott tőlem azután mindenre fény derült.és 4 5 hónapja összejöttünk
válasz | 2008-01-13 | 13:42
Mi 16 hónaposak! :)
válasz | 2008-01-13 | 12:37
Hát nagyon szép lehet 13-14 évesen szexelni:S
Én örülök,hogy nem kezdtem olyan korán,nem is tudom,hol lennék most.Akiknek(nem is olyan kevésnek)gondjuk van a szüzesség elvesztésével,azoknak annyit tudok mondani/javasolni,ne essenek kétségbe,mert ha igazán szereti egymást egy fiatal pár,és kölcsönösen odafigyelnek a másik testi-lelki jelzéseire,akkor előbb-utóbb menni fog a dolog,és az egy nagyon szép élmény lesz!:)
Gratulálok minden év/hónapfordulót ünneplő szerelmesnek,mi éppen ma vagyunk 22 hónaposak a barátommal:)
 
válasz | 2008-01-13 | 11:25
Szia!
Ha van myVIP tagságod és ott szétnézel a szex oldalon,akkor
már semmin nem fogsz csodálkozni.Nem ritka a magát 13 évesen
hírdető sem.Ezenfelül rengeteg a leszbi is.A szülők még ellenőriz
ni sem tudják ezt, mivel egy katt és nem is látják mivel van elfog
lalva a kis"szűz" a számító gépen.A jelszó ezt még elő is segíti.
Megdöbbentő a mai fiatalság és a nevelési szellem.Mire vezet ez
a nagy szabadság????!!!!!!!
válasz | 2008-01-13 | 09:16
2008.január 13. napon rendel: Dr.Kanyim

Tőle kérdezzetek ;)
 
válasz | 2008-01-13 | 08:24
van itt a fórumon olyan cikk(ami félig én jegyzek;)))) hogy orális tippek-trükkök vagy mi a címe..na ott ötletek vannak a csajoknak..mikre gerjednek a pasik...
azért segítsél neki..pl masztinál te hogy fogod..milen erővel..intenzitással..kicsit mutasd is meg neki előtte tán;) orálisan hogy szereted...

de a sex..az olyan mint minden..tanulandó folyamat..tapasztalat is kell hozzá hogy menynei legyen az öszhang...
én is végig lépegettem a ranglétrán.. volt 3szűz..néhány eléggé kezdő partnerem is...e idővel(és korral) kicsit elég lett a folytonos ismétlésből..tanításból.. ami persze menynei érzés..mikor te mész elöször a lány szájába..testébe.. megtiszteltetés..
de azért..idővel..már csak tapasztaltabb lányok jöhetnek szóba...
nics már erőm újra hónapokat várni..aztán lehet nem is illünk össze..(volt már ilyen)..

de ti most persze legyetek nagyon boldogak és sok sikert...
válasz | 2008-01-13 | 08:19
háát..sztem mind a kettő..mindenki fél az újtól..pláne ha az még fájdalommal is jár neki.. mert a sok-dizsi-dugó-liba..aki érzelmek nélkül..csak úgy..ittasan elveszti..egy vele semennyit sem törödő pasival..persze hogy igen nagy fájdalomnak éli meg..és ez elterjed..pedig nem törvényszerü hogy fájnia kell..én 3partnernek is segítettem a kezdeteknél..2nek jó volt..1nek fájt kicsit..pedig ott is ugyanúgy segédkeztünk előtte..ez már onnantól testi felépítés...

türelem és türelem...
neki meg még az is rátehet..hogy szeret téged..és fél(belül..tudat alatt) hogy nem jó neked így..megunod a sok kisérletezést..és még el sem tud juttatni téged..flusztrálhatja ez épp eléggé..
plánee hogy ő az idősebb;)))))))))))))))))))
 
válasz | 2008-01-13 | 00:36
Nehéz kiismerni a nőket de ha sikerül minden köynnű lesz:D nem értem ezt a dolgot. most az a gond hogy még szűz, vagy az hogy görcsös vagy mkettő?
 
válasz | 2008-01-13 | 00:04
Az enyém is nagyon akarta, majd megvesztünk egymásért, mégse ment. Sajnos ez nem mindig akarat kérdése. Inkább idő, odafigyelés...
Én speciel nem nagyon ujjaztam előtte, csak a bejáratnál v max 1-2centire, de azt is nagyon élvezte. És utána jöhetett a főétel, ami eleinte nem, majd egyre könnyebben csusszant ... : )
válasz | 2008-01-12 | 23:52
Na hát igy is kell! Ezt mond is meg neki, h nem bánsz semmit. És még érezteted is vele az orállal ,h nincs gáz.
Csak lazán, semmit sem kell erőltetni.
Esetleg a kézimunkáján javithatsz, ha megmutatod neki, h is kéne azt a micsodát kezelni. Legjobb rávezetni, nem parancsolgatni. Fogd meg a kezét, mikor az övé rajtad kalandozik és irányitsd úgy h neked jó legyen. Igy remélhetőleg ráérez a mikéntjére... Dicsérheted is mikor épp jól csinálja. "Igy most nagyon jó, Bébi" : ) v hasonlók.
válasz | 2008-01-12 | 23:42
Ujjazásnál pedig fáj neki, nagyon nagyon óvatos vagyok. Nem vagyok akaratos vele szemben. A mai dolgot ő is akarta. a következő próbálkozásná lazthiszem 2 órán át tartó kényesztetés lesz:)
 
válasz | 2008-01-12 | 23:38
Nos az az igazság hogy régebb óta geyütt vagyunk én 16 ő 18. Sokszor rosszul érezte magát mivel kézzel vagy orálisan sem ment az hogy kielégítsen, egy idő után attól féltem hogy megint nem fog összejönni, hogy elmenjek és egyre csak mgé msotsem tudok, lehet hogy ő nem ismeri a testem eléggé. DE NAGYON NAGYON SZERETEM!!!!!!!! szóval én türelmes vagyok és a mai próbálkuzásunk az csak egy prbálkozás volt és annak is gondoljuk, én nem éreztem rosszul magam utána és még utána ki is elígítettem orálisan szóval tényelg mindent megadok amit tudokk.
 
válasz | 2008-01-12 | 23:06
Hali! Én ugyan nem vok nő, de a tapasztalatomról irhatok szüzesség elvevése terén. : ) A barátnőmmel, mikor kezdtük, elég nehezen indult be a dolog. De ez nem baj, mert ez is egy izgalmas része volt a kapcsolatunknak... Szóval ugyanez volt a probléma: nő rendesen felizgult, minden ok, de behatolni csak centirol centire sikerült, és nem 10 perc alatt, hanem mondjuk 2 HÓNAP. Lassan, fokozatosan sikerült egyre mélyebbre hatolni, és kb az 5-6. alkalom után lett szexnek nevezhető a dolog... : D Az is segitett, mivel én is tapasztalatlan voltam, h ő vette kezébe a fa... öhöm... irányitást, és úgy csinálta, ahogy az neki megfelelt. Türelem, türelem, türelem... Na nem azt mondom, h nektek is ennyi időre lesz szükségetek, csak ez egy extrémebb példa.
Ha a csaj akarja, nedves és kiván téged, előbb-utóbb menni fog. Olyan nincs h túl szűk! Max fél, feszeng, ezért nyugtasd meg, h semmi gond ha nem megy, próbálkoztok máskor. Ne hibáztassa önmagát. Nem dől össze a világ. De erőltetni sem szabad. Legjobb ha a lány jelzi, mikor elég az aznapi gyakorlásból. ; )
Hirtelen ennyi.
Ne feledd, Rómát se egy nap alatt épitették! : )))
Sok sikert!
válasz | 2008-01-12 | 22:43
Szia Sen S.!

Szerintem a probléma az lehetett, hogy a barátnőd túl "görcsös", hiába sikerült kellően felizgatnod belül feszült lehetett. Hogy ne féljen ismerjétek meg egymás testét, ne csak te az övét, hanem ő is a tiédet. Hogy ne legyen naeki annyira szűk, ajánlot sok-sok ujjazás egy, majd két ujjal. Ha ez rendben van, és már nem fáj neki, akkor jöhet aminek jönnie kell:) Persze csak szép lassan, jól felizgatva, lehetőleg misszionárius pózban. Ajánlott egy kispárna a lány feneke alá a jobb szög érdekében. És azért a fogamzásgátlásról se feledkezzetek meg.
Sok sikert!
válasz | 2008-01-12 | 21:57
Hellósztok! Nagyon örülök hogy sok női egyed jár errefelé, és remélem tudnak nekem segíteni.Az volna a problémám, hogy a barátnőm még szűz( Istenigazából szeretem) és ma volt az első próbálkozásunk szex terén, a vége sikertelen behatolással zárult:S én midentn megtettem hogy felizgassam, sikerült is de ő is tudja magáról hogy görcsös, szóval néha a tampon felhelyezése is gondot okoz neki. Nme vagyunk egymással szemben gátlásosak simán levetkőzünk egymás előtt nem ez a baj, hanem hogy túl szűk vagy nem tudom. Segítsetek .Előre is köszönöm
 
válasz | 2008-01-12 | 18:12
:D az igen jol meg mondtad :P
 
válasz | 2008-01-12 | 14:03
jaja..a jellemét a nevelés..de a gének is meghatározzák...
mert lehet próbálkozni..de azért szarból várat nem lehet építeni..max kunyhót;))))
 
válasz | 2008-01-12 | 01:27
Az hogy a te gyereked milyen lesz a saját nevelésedtől függ majd, nem attól hogy az öcséd haverjait hogy általánosítod le az összes tinire.
válasz | 2008-01-11 | 22:59
Ez igaz + pedo se vok:D
nem bírok a hormonjaimmal. Jah am szép kis portréd vót:D
válasz | 2008-01-11 | 22:47
Szívesen jankaa, és én is köszi! :)
válasz | 2008-01-11 | 22:45
túl idős vagy te ahhoz...meg még sokat akarsz élni sztem;))))

meg..ismerlek túl jol..eheh;))))
válasz | 2008-01-11 | 22:36
Hihi. Most 'gonoc':D(és mazoista) leszek. Hogy is hívják a hugaidat:D?
válasz | 2008-01-11 | 22:09
eheh...én is így leszek vele..
mert fiút-lányt is szeretnék majd...

a fiu szabad lélek..no azért inkább 16-7től tomboljon..
a lány sok jóra ne számítson;) megnézem én a hodolókat jól;)

amúgy..mint ahogy engem neveltek..amig az erős gimiben hozom a jó jegyeket..a szabad időmmel én rendelkezem...
(úgysem lecc akkor sok;)
de ha rontok..akkor akár tiltás is gyün...

de most pl hugaim 8-10évesek..hát belegondolva..3-4év és pasizzanak?..ááá...egész más suliba járnak..más nevélést kaptak..azért a közösség sokat "ronthatna" a szitun..de ők elit-egyháziba járnak..szoval sok ilyen behatás szerencsére nem éri idő előtt őket;)))
meg próbálna jönni valami fiúcska elhívni őt.. odaállok 2tesómmal..bátyám kigyúrva..én fogok 1 bézbolütőt.. mostohám meg kopasz-bakancsos és árpádsávos zászlós kispárnája van;)))
válasz | 2008-01-11 | 22:01
én is írtam hogy ha komoly kapcsi..rendes járás..akkor 15-ben is történhet minden..de odafigyelve..szép emlék legyen..stb...

mondjuk én 15ben még csak tomboltam és ittam;)))
azt 17től érdekeltek a csajok..és ez azóta is tart;))))
 
válasz | 2008-01-11 | 21:08
Djena én köszönöm a hozzá szolásodat és nem kell szégyelned vagy rosszul érezned magad szerintem ez miatt... szerintem nem sok mindenkinek van hozzá köze hogy ki mikor veszti el mert azt csak mindenki saját maga tudja hogy mikor van testileg és föleg lelkileg felkészülve rá! És az meg hogy ki hány évesen ad tanácsokat ... lehet ha megkérdeznék egy 50éves nénit még annyit se tudna mondani mind egy 15-16... szóval szerintem ennyit erröl! még1szer köszi Djena
válasz | 2008-01-11 | 19:29
Hát hogy öcséd által ismersz fiatal csajszikat, az nem jelenti azt, hogy mindenki olyan! Bírom, hogy nyomatja mindenki az általánosítást....
válasz | 2008-01-11 | 19:21
Nah öregasszony:D:D.Hehe:D
válasz | 2008-01-11 | 19:17
:D
Én is vigyázni fogok a kölykökre.gumit mindenki kap.Meg alapos elbeszélgetést.És ezt a fórum címet is megadom nekik:D:D:D HA addig is fent marad:D
 
válasz | 2008-01-11 | 17:02
Ha én és páromnak lesz gyerekünk, az nagy valszínnel fiú lesz..így max a kezébe nyomok egy 100as óvszercsomagot és sok sikert kívánok (csak azt minidg használja :D).
 
válasz | 2008-01-11 | 16:21
Az én lányomon erényöv lesz amíg el nem múlik 18 :)
 
válasz | 2008-01-11 | 16:19
Azért írtam mert öcsém is 15 éves és ismerem a vele egykorú lányokat.De nem csak a szexhez hanem minden máshoz is érettnek hiszik magukat.csak az én gyerekem ne legyen ilyen ha lesz egyáltalán egyszer.mert ezek után nemtudom h akarok -e..........
 
válasz | 2008-01-11 | 15:43
Jah és Vodka77 ha nem láttad volna, oda írtam az elejére (ahhoz amit jankaa-nak írtam) hogy "pont én adok tanácsot 15 éves fejjel, na mindegy"...szóval az csak a saját véleményem volt, nem kell vele egyet érteni, mondj okosabbat. és nem kéne már rögtön a fesztivált csinálni...
 
válasz | 2008-01-11 | 15:40
Ezt utálom, hogy ha már van "pár" olyan csaj aki ennyi idősen már nem szűz, akkor rögtön azt kell gondolni, hogy az összes 14-15 éves ezt csinálja. Pedig azért ez rohadtul nincs így...és ez nem lázadás, hanem az igazság. Na mindegy.
és köszi thymian.
 
válasz | 2008-01-11 | 14:47
most miért ne adhatna egy 15 éves tanácsot másnak? ha képben van, akkor tud megfelelő tanácsokat adni. vannak, akik korábban érnek, és nemcsak testileg, de szellemileg is.

mondjuk 15 évesen még azt sem tudtam, mi fán terem ez az egész:) és azért sztem nem számít újdonságnak, ha vki 15 évesen már nem szűz, régebben is volt ilyen. na és akkor? ha úgy érzi, kész rá, mint itt djena (bocs, ha rosszul írom), akkor miért ne. a többiek, akik felelőtlenkednek, meg megérdemlik, ha ennyire butuskák (bocs, de így gondolom, lehet kövezni, de nem érdekel), hogy képtelenek a védekezésre gondolni vagy csak azért vesztik el, mert az menő, divatos (broáf)

de jamesbond is leírta, nem minden tini ilyen felelőtlen.
 
válasz | 2008-01-11 | 13:54
Azért még mindig nagy hülyeség általánosságban kimondani hogy márpedig 15 évesen elveszteni az nem jó hú. Csak azért mondom ezt met akiket én ismerek és kb 16-17 évesek és szexelnek a barátjukkal, 95 %-a felelősségteljesen gondolkodó és szereti a párját, és én is 16 évesen vesztettem el, bnőm épphogy 15 volt, de szerettük egymást, jártunk már fél éve, végiglépkedtünk a "lépcsőfokokon", ottvolt mindig a zsebemben az óvszer, és megtörtént....tudom h nem az ilyenekről beszéltek de nyugodjatok meg, nagy számmal akad ilyen is, szal azért a "mai fiatalok" általánosítás erős.
 
válasz | 2008-01-11 | 13:23
Érdekes, amikor én írtam erről, mindenki "leszavazott", letorkollt.
 
válasz | 2008-01-11 | 13:12
többek között a média is adja alájuk a lovat. de úgy kell nekik, csesszék csak el az életüket! ha nincs ennyi eszük, akkor megérdemlik.
válasz | 2008-01-11 | 12:54
A legzűrzavarosabb kor a tinikor.
válasz | 2008-01-11 | 12:53
Hát igen, de ennek a korszaknak pont a sajátja, hogy felnőttnek hiszik magukat.. És hogy nekik ne magyarázzon senki. Azaz lázadnak.
válasz | 2008-01-11 | 11:27
annó mi legalább 17-8fele kezdtük..sztem az a normális..a régi korok 20felettije meg már pláne nem oks manapság..
de a gimi előtti sex..az már kicsit durva..

amúgy..anyum tanár..méghozzá elitebb intézményben..és ahogy 1-2 ilyen beszélgetésből kiderül..már 12-13évesen az osztály közel fele rég csinál mindent...és kb 20-30%az ami normálisan gondolkodik..és majd szerelemben..gimi vége felé tán...
 
válasz | 2008-01-11 | 11:02
Így van...ezzel mki így van..én is párszor hangot adtam már a véleményemnek, de úgyse mész vele sokra...
Éretnek hiszik magukat, mert testileg kifejlődtek és hajtja őket a vágy...ez számukra már érettség...de pl a védekezésre nem gondolnak, meg a betegségekre...
válasz | 2008-01-11 | 09:55
Ez nekem már egy kicsit műhiszti! Amúgy meg azt csinálják, amit látnak maguk körül....
válasz | 2008-01-11 | 09:49
Úgy viselkednek mint a 18 -19 és az annál idősebbek.mi lesz 5-6 év múlva???az 5-es 6os gyerekek mesélik majd az iskolában h milyen jót szexeltek???pfffffffffffffff Tudom h régeben is volt ilyen aki 14-15 évesen szexelt de nem volt jellemző.ma meg minden 3. 15éves lánynak vagy abortusza volt vagy szedett már be esemény utánit.hát mindegy.ők tudják..........most ne mondja nekem akárki is h 15 évesen érett a szexre????azért mert van melle már??vagy mi alapján mondják magukól h érettek???azért mert menstruálnak???az is megvan nekik egy éve???vagy mi???ááááááááhhh
 
válasz | 2008-01-11 | 08:33
Mostanában (is) írtam erről valahol..
válasz | 2008-01-10 | 23:55
engem is, ne aggódj!!! Ezek a mai fiatalok... :S
válasz | 2008-01-10 | 23:53
azon túl, hogy nem tudom állapotos vagy-e vagy sem és nem is igazán ehhez kapcsolódik... szóval nem tudom... érdekes... a betegtájékoztatón szereplő gyógyszermellékhatásokat kiválóan produkálják a placébót kapó emberek is... ez érdekes....
mindenesetre csinálj egy tesztet és megnyugodhatsz, annyira nem vagyok otthon a tesztekben, de azt kérdezd meg, hogy hanyadik naptól mutatja ki...
egyébként meg nyugi...
válasz | 2008-01-10 | 22:26
Ez annyira hihetetlen számomra h a mai 14-15 éveseknek csak a szexen a f@aszon és a nuncin jár az agyuk.Én 15 évesen azt se tudtam mi az a fütyi ma meg ők osztogatnak tanácsot.Istenem milyen jó h nem születtem 4 évvel később.én is ilyen lennék.jaj.engem ez annyira felbosszant h áááááááááá
 
válasz | 2008-01-10 | 21:56
Igen, biztos az idegesség miatt produkálod ezeket! És jah, csinálj tesztet!
válasz | 2008-01-10 | 21:06
Pont én adok "tanácsot" 15 éves fejjel na mindegy....de szerintem hogyha védekeztetek, és minden rendben volt, akkor csak az idegesség miatt lehetnek a "tünetek". Én így gondolom...
Remélem nincs semmi gond!
(max.csinálj egy tesztet, hogy megnyugodj)
válasz | 2008-01-10 | 20:52
Sziasztok!
Egy olyan jellegű kérdésem lenne, hogy szilveszterkor lefeküdtem a barátommal...(nekem ez volt az első)...védekeztünk(óvszer) és a menstruációm utáni első napon volt. Nagyon félek h terhes vagyok és nem tudom h ez miatt-e vagy az idegesség miatt de fáj a hasam is. Mikor olvastam cikkeket, hogy milyen jelei lehetnek a terhességnek szinte azonnal elöjöttek rajtam(hányinger, hasfájás...)A következő menstruációmnak pedig még soká kéne megjönnie de addig én nem birom... kérlek valamit mondjatok, hogy megnyugodjak, vagy idöben tehessek valamit! Előre is köszönöm
sziasztok!
 
válasz | 2008-01-09 | 19:43
Nem tom csak úgy jött :D nem hiszem, hogy menne. mindegy majd meglátjuk.
válasz | 2008-01-09 | 17:20
És ehhez miért kell a nyelvnyújtogatás? :D
válasz | 2008-01-09 | 17:11
Van pasim.Csak távkapcsban vagyunk.
válasz | 2008-01-09 | 16:42
Én is imádok táncolni, jártam társastáncra...öh kb 6 évig asszem:D meg jövőre akarok hip-hopra:P
 
válasz | 2008-01-09 | 16:20
De te nem úgy érted h nincs pasid és szeretnél??? Mert én arra irtam h pl megérte rá várni nem arra h elveszítsd...én am imádok táncolni és ha táncolok akkor mindent bele adok........:)és azt mondják jól mozgok...:):):) na cijjasztok
válasz | 2008-01-09 | 15:54
:)) Fotók nincsennek..
Akkoriban elég félénk voltam középiskolás koromban is, nem szerettem szerepelni, de ezt mégis nagyon élveztem. Örülök, hogy jelentkeztem rá.
Ricky Martin dalára adtuk elő, kis rövid "haspólóban". :)
Persze, lány osztálytársaim irigykedtek rendesen. :)
válasz | 2008-01-09 | 15:22
Nocsak!

Fotókat, szaftos sztorikat!!! :c)
válasz | 2008-01-09 | 14:23
Ja, de egyszer voltam pompom lány. :))
válasz | 2008-01-09 | 14:21
Én se tudok táncolni. De szeretek mozogni. Gyerekkoromban pl. szerettem felmászni mindenhova. Máig szeretek fára mászni. :) Sokat úsztam (már nem sajna). Szeretek futni, gyalogolni, lovagolni. Újabban párommal birkózni. :)
 
válasz | 2008-01-09 | 14:09
Pedig nem rossz, az alaknak is jót tesz! :)
válasz | 2008-01-09 | 13:59
Vagyis lehet de nem próbálgatom inkább :D
 
válasz | 2008-01-09 | 13:58
Kár h nem tudok táncolni :D hehe
 
válasz | 2008-01-09 | 13:35
Hát. jah :P de ez jó...bár azt se tudom, hogy még én meddig akarok várni:P
válasz | 2008-01-09 | 10:32
jaja..imádom mikor valaki nem csak immel-ámmal mozog...
hanem táncnál is odaadja magát.. csipővel..testtel..lélekkel..

ezért lhet jól csajozni a táncparketten... szinte mindig szupik voltak az ágyban a jó mozgású csajok;)))
válasz | 2008-01-09 | 10:29
Én táncolok is meg mozgok is! Ezzel kapcsolatban kaptam a barátomtól egy bókot régebben, amikor is valami jó szám szólt a gépen és elkezdtem önfeledtül rázni és nézett, aszondja ha én az ágyban is így fogok mozogni, akkor ő ki fog készülni! :D:D Mondom akkor készülj! :$:$:$ Anthico én is így vagyok, ha alul vagyok, nem bírok egy helyben maradni, mindig rádolgozok! :D:D
válasz | 2008-01-09 | 10:21
Én még ha alul vagyok, akkor sem íbrok magamal, muszáj rámozognom, mert nem bírom ki, h egyhelyben feküdjek:))) Huhhh...már csak egy nap...
 
válasz | 2008-01-09 | 10:18
azok a jók;)
meg akik szeretnek táncolni-mozogni...

a lányok mozgásán.."pattogásán" már lehet kicsit következtetni mennyire leleksek és jók az ágyban...
pl herótom van(volt) a csak fekvő bombázóktol...
és kutyiban nem mert akkor nagynak tűnik a valaga..ááááááááá..
válasz | 2008-01-09 | 10:09
Én is elég ficegős vagyok! :D:D
válasz | 2008-01-09 | 10:06
jaja az a kedvencem...
volt párommal..nem 1x úgy csináltuk hogy lefekvéskor az esti csókocskából beindulás lett..és rámmászott..tövig belémült..és ott sötéttben ringatózott rajtam..majd egyszerre elmentünk.. ő a gyönyörtől rámhanyattlott.. és úgy aludtunk el hogy én meg benne vok mert abban a szögben nem csúszott ki...

bár mivel valaki mindig forgolódott nem emlékszem hogy reggelig valah is így maradtunk volna;))))
válasz | 2008-01-09 | 09:11
Hát jah, én is ilyenekre gondoltam! Apropó benyúlósos alvás... :) Amikor először szeretkeztünk óvszer nélkül és ugye mindketten kielégültünk, úgy aludtunk el, hogy össze voltunk ölellkezve és nem vette ki! :$ Hát az olyan jó volt!
válasz | 2008-01-09 | 09:07
Mi párommal meg ha kettesben vagyunk, folymatosan csinálunk valamit :)) Vagy csak simi, vagy csókcsata, vagy izgatás, vagy orál, vagy szex...de még aludni is sokszor úgy alszik el, h benyúl a bugyimba és...:)
válasz | 2008-01-09 | 09:05
Nekem sem volt vérzésem tőle szerencsére! Egyébként nekem a jelenlegi barátom olyan, hogy órákig elfoglalja magát velem! :D
 
válasz | 2008-01-09 | 09:04
Hm..belegondolva, at hiszem, anyumék nem tudják, h kivel és mikor veszetettem el a szüzességem. Csak látták, h kezdek belefolyni a szexualitásba ;)))
Nekem az első érzelmileg nem hagyott nagy nyomot,mivel nem volt az a tipikus fülig szerelem...de figyelmes volt és képes volt órákig orálisan kényeztetni előtte (5 órán át csak én kaptam az izgatást). Semmi sem fájt/vérzett, minden jól esett. Akkor 1.5 óráig szeretkeztünk folyamatosan, és ő se ment el, egyszer sem...még a végén sem :)
 
válasz | 2008-01-09 | 08:28
Nah, ha már beszámolósdi van, akkor én is! :D Én 17 évesen veszítettem el és nem bántam meg! Voltak a környezetemben olyan emberek, akik néztek, hogy minek várok ennyit, miért nem veszítem el "időben"! Nekem ez az életkor volt időben! Amúgy ez megnyugtató, hogy vannak fiatalok, akik igen is figyelnek a védekezésre és hogy ilyen felelősséggel vannak a szexeléssel kapcsolatban! Amúgy ezzel kapcsolatban még annyi, hogy én mindig úgy gondoltam, hogy biztos sokára lesz míg odaadom magam "úgy" egy srácnak, ha majd kapcsolatom lesz! De a barátommal pont egy hónaposak voltunk, mikor lefeküdtünk! Remélem ezért senki nem fog lenézni! Mondjuk biztos nem tettem volna meg, ha azt láttam volna rajta, hogy csak arra megy! Szerencsére az ilyet felismertem mindig is egy pasiban! Egyébként nekem nem fájt, viszont az előtte történő "előkészületek" kellemetlenek voltak! ez alatt értem az ujjal történő tágítást! Az valahogy nem volt kellemes! :S De azért elmondhatom magamról, hogy szerencsés vagyok! Azért is, mert anyukám nagyon jól fogadta! Én mindjárt másnap elmondtam neki, mert nem bírtam magamban tartani! Jó érzés volt megosztani vele! Ő volt az első, aki megtudta és utána sokat beszélgettünk ezekkel a dolgokkal kapcsolatban!
 
válasz | 2008-01-08 | 23:12
Édesem:D
15évesen vesztettem ela szüzességemet,az ne votl jó élmény
A nemi életem köszönöm rendben van:D:D:D
Félreértettél:D
válasz | 2008-01-08 | 22:07
Salems!Igaz pont én adok tanácsot így 15évesen neked...:) de hidd el várj még egy picit és lehet h te már az igazit találod meg....és ugy gondolod majd h érdemes volt várni rá..!rem igy lesz sok szerencsét hozzá:) én sem gondoltam h 15évesen ennyire bele leszek zúgva egy 24éves pasiba...sőt nem is képzeltem h ebbe a cipőbe is belelépek h ien idös fiúm lesz...mert volt egy ismerösöm aki 15 volt és 24éves pasija volt és csak néztem h az igen...de rájöttem h nem kell rögtön ítélni mert lehet h még én is beleléphetek...és azóta nem annyira nézek nagyot iesmikre:) na cijooo
válasz | 2008-01-08 | 22:02
jajj köci szépen nektek minden jó kívánságot és tanácsot...nektek is hasonlókat és jobbakat kívánok ja és a pasim nevében is...:) Már is szeretlek titeket(L):) oan rendesek vagytok h fuuuu naon!köcci h megértetek ....h nem hamarkodtam el de hát már én is kívántam őt annyira h lefeküdjek vele....am nekem először anyumék ellenezték egy PICIT de idövel elfogadták h idösebb pasim van:) még az a jó:D na jó8 nektek tanácsadóim:) puszika
 
válasz | 2008-01-08 | 21:29
háát lányok..ha 1 pasi..2-3hónapnál többet vár rád..akkor nem numerára hajt...és most rendszeres talik..azaz nem heti 1 mert akkor közben lehet más is...
szoval ha van minden..de tűrtőzteti a testiséget..hónapokig..(és most nem 13-17éves) akkor fontos vagy neki....
 
válasz | 2008-01-08 | 21:21
Óh ha nekem csak nem sikerült volna jól....de ezt tényleg nem feszegetem.maradandó nyomok a lelkembe.mind1
happy van:D
válasz | 2008-01-08 | 21:15
az enyém nem sikerült vmi jól az első.de aztán belejöttünk:D
 
válasz | 2008-01-08 | 21:12
Ez olyan romantikus....én meg.....hagyjuk is .....
 
válasz | 2008-01-08 | 21:10
Én is kívánom nektek, hogy még sokáig együttlegyetek! :)
Egyébként anyu is így volt a barátommal,mint a tied. Jó mondjuk ő 19 de akkor is. De már 1 éve vár szal:P szeret. és ez a lényeg.
További sok szép pillanatot nektek ;)
 
válasz | 2008-01-08 | 21:08
az a lényeg, hogy neked pozitív élményként marad meg. sok ilyen, illetve jobb élményeket kívánok nektek:)
és ha ennyit várt, akkor tényleg szeret:)
válasz | 2008-01-08 | 21:04
köci h nem mondod h azta kurva,úristen meg ezek h már ien hamar nem is vok szűz.igen komoly a kapcs csak annyi amit még nem irtam le h a pasim nem velem egy idös hanem picit idösebb:) most lett 24...anyum azt mondta h lehet h csak a szexet akarja mert általában arra hajtanak a pasik de mondtam neki h akkor egy kis szexért nem várt volna fél évet és teljesen megértette h még nem akarok lefeküdni vele...akkor csak szeret és nem csak azt akarta....én igy gondolom


naon szépen köci és biztoss lesz még sok boldog pillanatom vele...
válasz | 2008-01-08 | 21:01
mozgott is bennem de csak alig volt pár pillanat és nem élvezett belém.hát lehet h van benne vmi h még nem naon állt be a rend:)persze h védekezünk!
válasz | 2008-01-08 | 20:42
a te eseted az amit totálisan támogatok...
mert amit elítélek..azaz hogy 13-15évesen..buliból..vagy 1hét után..

de most..ha pl 14-15évesen összejön 2fiatal..és télleg komoly a kapcs..és hónapokig járnak..bemutatás..szerelem..lépegetnek a testiség lépcsőin..
akkor minek várjanak 2-3évet?

gratulálok nektek és további sok boldog pillanatot..
válasz | 2008-01-08 | 20:40
csak betette? vagy többett is mozgott benned? beléd is élvezett?

mert ha csak lecsúszott..és úgy betette... az kb olyan mintha csak kiszakadt volna közben..de észreveszi 1ből..ilyen velem is volt már...
valaki ekkor is rohan eseményutániért..de én ennyitől nem paráznék..és nekünk sem lett annó semmi baj belőle...

pláne ha már meg is gyütt...
ez télleg lehetett a stressz miatt... meg azért 15évesen nem nagyon ált még tán be a mensid..és ennyi csúszás lehet benne...
csak így tovább és védekezve persze;)
válasz | 2008-01-08 | 20:28
védekeztünk de a pasimról vmi miatt lejött az óvszer és ő nem szólt hanem betette úgy és utána szólt h vmi hiányzik.és én naon ideges lettem mondtam neki h legközelebb szóljon mert akkor nem lesz több ien alkalom!de tett fel egy másikat...de hát csináltam tesztet is és nem vok terhes vártam asszem 8 napot h rendesen kimutassa de semmi hála istennek!de azóta már lefeküdtünk többször de már figyelt és rendesen védekeztünk ah persze az elsőnél is akartunk:)
 
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41