szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Szüzesség elvesztése


Új hozzászólás

válasz | 2007-05-15 | 12:09
Na de abban cska egyetértesz, h a hüvely egy ROPPANT érzékeny terület és nem kell sok ahhoz, h idegen tárgytól fertőzést kapjon.
válasz | 2007-05-15 | 11:55
szia, hát nagyon sajnálom.
amúgy most full abban vagy, amiben én voltam. NEM, téged se használtak ki és NEM, anno engem se. ez csak egyszerűen ilyen. nem bántam meg, h még anno lefeküdtem (vagyis szerelmeskedtem, hiszen szerettük egymást) vele, de most így a mostani pasival inkább megtenném. viszont, ha meg úgy nézzük, akkor kevésbé lennék tapasztalt vele és lehet elbénáznám, amit nem akarok. jah nah nem kanyarodok :)
szóval kísértetiesen emlékeztetsz a régi hsz-ekre, a szív és ész ellentétre és mindenre. te is tudod, hogy szakítanod kell, csak nem bírnád ki - úgy érzed. én is kibírtam, pont ma 1 hónapja, h szakítottunk. hát ez ilyen. ki fogod bírni ez tuti, de most már meg kell tenned. pl ha átgondolod, most még viszonylag jó viszonyban válhattok el, mint mi anno, most is van, h felhív, h mivan velem, stb (asszem most döbben rá, h szeret, hát ez van) és 5 perceket beszélünk. ha tovább húzod, annyit veszekedtek, h nem marad meg a jó kapcs. pedig hát az elsővel csak jó lenne tartani, főleg, h neked is ő volt az 1. és hát szereted, szeretted, jó lenne nem összeveszni, persze vannak olyan "típusú" emberek, h csak így lehet lezárni, vagy továbblépned mert zaklatna vagy vmi. persze Te ismered, gondolom nem egy ilyennel jöttél össze, bár láttam már rá példát, h vki ilyenkor jött rá, h a pasija egy tahó bunkó ...
hát sok szerencsét, és írd le hogy ment meg minden. nem baj, ha nem rám / ránk hallgatsz, nem kötelező, de Te is tudod, hogy igazunk van :) lesz jobb, hidd el, nekem is lett :) és hogy szeretem!! (hát NAGYON-NAGYON) :))
válasz | 2007-05-15 | 11:43
nem tudom, h ha te bekennél egy olyan érzékeny testrészt viasszal, mennyi perc múlva jönne a fertőzés. elhiszem, h ismered a gyertyákat meg minden, de lettek volna dolgok, amiknek kevésbé ilyen veszélyes anyag borítja a felszínét. amúgy az ubrorkát megmossuk, a banánt meg nem a héjával együtt használjuk...am én az ujjra tippelnék, mint segédeszköz. aztán majd leshetsz, ha egy új pasi nem olyan méretekkel rendelkezik, mint a hőn szeretett fogkrémes tubusod :)
válasz | 2007-05-15 | 10:26
Nem kötözködni akarok, de sorold már fel azt a tíz dolgot, amit Te a gyertya helyett használnál! Egyszerűen kíváncsi vagyok a szennyes fantáziádra! :-D
válasz | 2007-05-15 | 10:24
Gyerekkoromban éveken át gyertyát öntöttem. Nálam kevesen ismerik jobban a gyertyaviaszt itt a fórumon. Rengeteg fajtája van, de alapvetően majdnem mind öntéssel készül, azaz belül hót' steril. Kívül max. a beragadt szöszök lehetnek elvileg veszélyesek, ill. ha dekorációs céllal készült, sajtolt technológiájú gyertya, akkor elvileg az lehet porózus szerkezetű is. De nem hinném, hogy az nagyobb veszélyt okoz... Ezzel szemben a répát a földből húzzák ki, amit előtte valamikor megtrágyáztak. Az uborkát ki tudja, hányan tapogatták, nyomkodták meg a boltban. A banánt egy csomó afrikai segédmunkás rakodta, és mocskos hajón ér ide. Most miért pont a gyertyát tartod veszélyesnek? Az, hogy a távdiagnózis alapján _valószínűleg_ összeszedett egy fertőzést, az lehet a koszos keze miatt is. Miért pont a szegény, általam hőn szeretett gyertya miatt lenne? :-) Igenis igaza van, meg kell hogy védjem: ha nő lennék, én is tízszer inkább a gyertyát szedném le a polcról... Millió méret, szín, vastagság; nem hideg, puha, selymes a felszíne - nincs azzal semmi baj! Akár a popómba is bevállalnám! (Na nem ám egy templomi gyertyát! ;-)

A szüzesség elvesztése meg szerintem nem a "nagy reccsenés"-től számít, hanem amikor először adja oda magát egy férfinek, és remélhetőleg éli át a legnagyobb gyönyört, amit nő átélhet. Ehhez azonban az szükséges, hogy ismerje a testét, játszon magával, ha kell, segédeszközökkel besegítve. Ennyi, és nem több! Ezért nem helyeslem, hogy így letámadjátok szerencsétlent: ilyen után az életben nem mer többet a lába közé nyúlni... :-/

Nyalogatásról annyit: telente bevisznek 5-6 embert a kórházba, mert haverjai unszolására megnyalta a jéghideg vaskorlátot, és emiatt azonnal hozzáfagy a nyelve. Ezt leszámítva szerintem bármit lehet és szabad nyalogatni! :-D
válasz | 2007-05-15 | 10:09
Mér pont gyertya?? Ez eszméletlen :D Körülnézek a szobámban és látok legalább 10 dolgot amit fle tudnék dugni magamnak ha lány lennék, de egyik sem egy gyertya :D de egy ujj miért nem jó?:/
Mostmár mindegy, de azért legközelebb tényleg figyelj oda. De amúgy Anthico, nem belédkötni akarok, de azt mondtad ugye h ebből látszik h még nem érett a szexre. Szerintem ez nem igaz :S...Azért mert elkapta a hév és ottvolt egy gyertya ésnem gondolt bele h ez elég veszélyes lehet, én Picúr hozzászólásaiból elég tájékozottnak és meggondoltnak ítélem meg. Jó tudom ez pont ellentmond a gyertyás esetnek, de alapjába véve így van. Persze most ezen nehogy elkezdjünk vitatkozni, úgyis akkor teszi meg amikor jónak gondolja, és ez így van rendjén.
 
válasz | 2007-05-15 | 09:38
Te is félreértesz minket. Nem azon vagyunk kiakadva, h mit csinált, hanem h mit használt. Én csak abba gondoltam bele, h milyen anyag a viasz és h nem túl tiszta dolog a gyertya. Igenis össze lehet szedni fertőzést és úgy tűnik, h neki sikerült is. Többszöri ilyen fertőzésnek pedig következményei lehetnek.

A szüzességről cska anyit, h ő írta, h milyen lesz majd ha megkérdezik, mitől vesztette el a szüzességét. Azaz kiakadt a tudattól, h egy gyertya volt az első. Erre írtam, h ez az ő hülyesége volt, szóval erre akkor kellett volna gondolnia.

Ui: nem tudom, te h vagy vele, de nekem az az illuzióromboló, ha gyertyát nyalogatnék :D
válasz | 2007-05-15 | 07:18
Ne haragudjatok, hogy beleszólok, de szerintem oltárira felfújjátok ezt a gyertya-kérdést! A gyertya azért nem egy utcáról felszedett hűdefertőző valami, és nem hiszem, hogy az olyan veszélyes lenne. Most telerakjátok szerencsétlent gátlásokkal, félelmekkel, meg rajta keresztül másokat is, akik ezt olvassák, aztán később meg jön a sírás-rívás, hogy még a rendes szexet sem tudja élvezni! A másik fórumon ki lett tárgyalva, hogy ki banánnal, ki uborkával csinálja; a nejem végigmasztizta a lánykorát az összes vastag filctollával, még a fenekébe is jutott belőle, aztán kutya baja, ma is él! Szerintem sokkal komolyabb fertőzést lehet elkapni egy hétköznapi közfürdőben vagy tóban, akár lábgombát, akár hüvelyi fertőzést, stb. Nejem is járt már így! Ne csináljátok már a pankrációt egy gyertya miatt!

Ha meg valaki szűzen gyertyázni akar, akkor hajrá! Olyan hülyeség ma már ez a szüzesség-dolog! Régen igenis bizonyította a megbízhatóságot, de azóta eltelt vagy 20-50 év. Hallottam már olyan nőről is, akit análisan végigdugott fél Európa, de még szűz volt a szűzhártya tekintetében. Most akkor mi ez az egész túllihegett kérdéskör? Maximum adjatok ilyen tanácsokat, hogy ha már gyertyázik, előbb húzzon rá gumit - bár szerintem felesleges is és illúzióromboló is mindenre mániákusan gumit húzni, ami hasonlít a farokra. Inkább nyalogassa meg alaposan, a szájában lévő nyál ugyanis nagyszerű fertőtlenítő anyag, nem véletlen, hogy az állatvilág is azzal fertőtleníti a szerzett sebeit...

(P)Uff, én beszéltem!
válasz | 2007-05-15 | 06:13
Nem akarok gonosz lenni, de ez a te hülyeséged volt.Szerintem még messzemenően nem vagy érett a szexre, ha gyertyát dugdosol magadba. :S
válasz | 2007-05-14 | 23:38
Mégegy kérdés,ha vki megkérdezi hogyan veszítettem el a szüzességem,akkor a válaszom au lenne rá hogy egy gyertyával????????????úr isten!!!
 
válasz | 2007-05-14 | 22:31
Ha továbbra se mutatod ki a vágyad, még jobban nem fog merni tenni semmi a párod. (ezt jól megaszondtam:D)
Most lehet az is, h azért nem mer tenni semmit, mert nem lát visszajelzést...amit te a félszed miatt fojtassz magadba.Ez egy ördögi kör. Igenis lássa, h kívánod, vagy utalj rá, vagy kezdeményezz, vagy ne hagyd, h abbahagyja, ha belekezd bármibe is.
Csak képzeld magad a helyébe: szeretne kezdeményezni, de mindenféle pozitív reakció hiányában egyre bizonytalanabb (nem látja, h élveznéd; nem érzi, h akarnád). Ha jutni akarsz valahova, akkor igenis nem szabad elfojtani.
válasz | 2007-05-14 | 22:23
Szia Anthico!

Hirtelen nem is tudom mit írjak... :)
(pirul)
Köszi.
Nem tudom mitől van bennem ennyi félsz...

Üdv,
Nimue
válasz | 2007-05-14 | 22:03
Szerintem nem kell lemondanod sem a pornóról, se a masztiról. Csak akkor befolyásolna valamit, ha mondjuk egy ilyen együtt töltött este előtt vagy 3x masztiznál :)

Én arra gondolok, h barátnőd valamit nem jól csinál. Azaz leet, irányítani kéne, vagy megmutatni, neked hogyan is jó.
válasz | 2007-05-14 | 21:10
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni: a barátnőmmel már 3 hónapja vagyunk együtt .Nagyon mély a kapcsolatunk, teljesen megbízunk a másikban, mindent megbeszélünk, de valami mégsem jön össze: amikor néha egymással tudunk tölteni 1 éjszakát (nincs szó szexről, mert azt még húzzuk) ,hanem amikor egymást elégítjük ki, nagyon jó vele, nagyon élvezem,de valahogy az orgazmusom mindig elmarad.Gondoltam rá, hogy talán, mert túl feszült vagyok, de én ezt "menet" közben egyáltalán nem érzem magamon. Hallottam azt is, hogy az embernek ilyenkor le kell szokni az önkielégítésről és arról, hogy pornót nézzen.Ez is megtörtént.Nem tudom mi lehet a baj...
 
válasz | 2007-05-14 | 19:31
Ismét bejött az a szó, h távkapcs.
Igaz, nem tudom, hte h verted át, de azért ne magad hibáztasd...mert amiket leírtál...nos,egész egyszerűen teljesen kisajátíott (vagy lehet, hezt te nem érezted, mert szerelmes voltál).
válasz | 2007-05-14 | 19:25
Nem nem, most biztos azt hiszed hogy naív vagyok, de szeret, csak hogy távkapcsi, és úgy nézki hogy el lesz tiltva a nettől, és ahogy átvertem, (jó párszor) nem bízik bennem, nem azért akar szakítani, mert már lefeküdtünk egy párszor, sőt még terveznénk is a többit, eddig 2szer akart elhagyni csak azért mert azt látta hogy szenvedek, de nagyon is szeret. ÉS biztos vagyok benne hogy nem csak azért akar elhagyni mert már megkapott...bizonyos értelemben megkaptuk egymást... szóval
válasz | 2007-05-14 | 18:59
Szerintem nem lesz! Bár azért a gyertya kissé durva válstás volt (aminek eleve elég képlékeny a felszíne).
válasz | 2007-05-14 | 18:57
Esküszöm,h még jobban utána olvasok mindennek,mert eddig is utána olvastam mindennek amire szükségem volt,de ez vhogy kimaradt:((( CSak már ne legyen semmi komolyabb!!!
válasz | 2007-05-14 | 18:56
Ez benne van a pakliban. Jön még sok pofon az élettől. De ami nem öl meg, az csak erősebbé tesz!
válasz | 2007-05-14 | 18:55
Éppen erre gondoltam én is:megkapta és eddig kellett,ennyi.Csak már nem akartam rontani a helyzeten.Rossz,de most már ez van.
válasz | 2007-05-14 | 18:54
Ha gyulladásod van, kapsz gyógyszert és/vagy krémet és meggyógyít! Csak legközelebb kicsit gondolj bele vagy olvass utána, h mit is szabad és mit nem!!!
válasz | 2007-05-14 | 18:52
tudom,holnap megyek is.Hatkor kelek,busz és doki...szoríts pls...amúgy nem félórát üldögélve mosolyogva,h milyen jó...rövid kis fürdőcske kb2-3 perc...ennyi.
válasz | 2007-05-14 | 18:31
Ha jó dolgokat olvasatam vissza, akkor itt már mesélt Yanae az iwiwes családi állapotról, meg h a barátja nem engedte, h fent legyen..meg h fiú ismerősöket jelöljön...bla bla bla.

EGyszóval Yanae a véleményem: ez a pasi igenis csak birtokolt téged. Ennyire betegesen önző embert...és most, h már meg is kapott, vége is az egésznek????
Nem akarok rosszmájú lenni, de én mintha megmondtam volna, h ennek nem sok jövőt jósolok (bocsi) és igazam is lett.
válasz | 2007-05-14 | 18:26
Az elsővel az ember tényleg kissé bátortalan. De nem szabadna ennyire.
Szerintem nincs abban semmi, ha mondjuk egy kicsit hosszas csókolózás közben odateszed a kezét ezzel is jelezve, h ezzel téged nem bánt meg. Vagy egyszerűen te kezdeményezz.

Az, h ha továbbra se szólsz semmit, nem fog változtatni semmin. Igenis használni kell a pici szánkat...ha máskor nem, hát felizgult állapotban (akkor közlékenyebbek vagyunk).

Na és mi az, h hogyan reagálna??? Fél év után megemlítenéd, h kívánod??? Erre h lehet reagálni??? Egyszerűen cselekvésre fogod ösztönözni ;)
válasz | 2007-05-14 | 18:22
Bocsi, de a doki javasolta a lila ülőfürdőt?Mert azt a szert nem így kell használni. Hanem pl helyi fertőtlenítés (nekem nem tom milyen mintavételhez kellett és csak megmosni ott lent magam, nem benne üldögélni).

Ha már ülőfürdőzöl, akkor kamillával tedd. És ha valóban hüvelygyulladásod van, akkor ne ezekkel kísérletezz, hanem irány a doki. A húzódó gyulladások komolyodhatnak és károsak is lehetnek. Kezeltesd magad minél előbb.
válasz | 2007-05-14 | 18:02
Szia!Ne haragudj,nem nagyon követem figyelemmel mostanában mi zajlik ezen a fórumon, de rémlik vmi mintha nem régiben történt volna meg az a bizonyos első alkalom. És már rögtön elhagy? Sokat veszekedtetek előtte? Nekem ez egy kicsit furcsa...lehet,h csak nekem...Mi miatt is lesz vége?sorry,de nem olvastam el
válasz | 2007-05-14 | 17:47
jajj,köszi szépen=))) Puszi neked is:))))) Remélem azért vmit segítettem:)
válasz | 2007-05-14 | 17:37
Most úgy néz ki hogy vége lesz. Nagyon fáj, nem akarom, igazad van, hogy:
"ne sírj, mert vége lett, mosolyogj, mert megtörtént"
csak én azért sírok, mert már nem lehetünk együtt többet. Nem tudtam hogy ez ennyire tud fájni. Igaz rengeteg fájdalmat okoztam, és azt is sajnálom, hogy nem feküdhetünk le többet...most ne nézzetek kurvának, de jó volt a vele a szex és ő volt nekem az első, ahogy neki én. Számomra ez nagy szó, de számára is...
de nagyon fáj hogy ez van...most is veszekedtünk...hm, a józan eszem azt modja hogy szakítsak, de a szívem...áh amúgy bocsi hogy ide írtam, csak kicsit meg vagyok zuhanva...
válasz | 2007-05-14 | 17:16
Szia Picúr!

Köszönöm, nagyon aranyos vagy!! :) :) :) :) :) <3

Puszi,
Nimue
válasz | 2007-05-14 | 17:03
Szia:)
A jelentéktelen probléma is probléma.Ne félj kimondani!!Ismerem ezt az érzést,nálunk is ez volt most kezdek már átszokni arra hogy mindent kimodok amit érzek.Én si félős vaok,de hülyeségeket is tudok csinálni:P Minden első lépés nehéz.Szerintem ahogy te,ő is vágyik erre,akkor légy te a kezdeményezőbb.
Ha pedig hozzád ér mondd,h folytassa vagy nem is muszály kimondani,hanem ha elhúzná a kezét ne engedd vagy tedd vissza.Ne félj megtenni,garantáltan nem bánod meg:) Először lehet h ehúzza a kezét,de másodszorra(esetleg 3szorra) biztosan vissza megy-szerintem.Magadban döntsd el hogy AKAROD és sikerülni fog. KÁr félősnek lenni.BÁTORSÁG!!!Szorítok!
válasz | 2007-05-14 | 16:41
Sziasztok!

18 éves vagyok, és most élem életem legboldogabb szakaszát: fél éve vagyok együtt kedvesemmel. Ez a kapcsolat az első nekem, és nagyon-nagyon szeretem.
Távkapcsolatban élünk. Ezt talán az segíti elviselni, hogy előtte nem volt más, és nem tudom milyen az: sülve-főve együtt lenni. :)
Mindketten szüzek vagyunk.
Ő 17 éves.

A problémám a következő. Sajnos hihetetlenül gátlásos vagyok, és nem tudok vele olyan nyíltan beszélni bizonyos dolgokról. Úgy értem, előfordult, hogy megérintett odalent, majd bocsánatot kérve elhúzta a kezét, mintha megbántott volna. Fél év után úgy érzem, nyugodtan megtehetné, hogy ott izgat, de ezt egyszerűen nem tudom neki elmondani. Már a számon van az, amit gondolok, de egyszerűen nem tudom kimondani... Ez borzalmas. Nem tudom neki elmondani, hogy semmi baj, nem bántott meg, egyszerűen nincs bennem ennyi bátorság.
Vágyom rá, el sem tudnám mondani mennyire.
Azt sem tudom, miért húzza el a kezét. Bátortalan? Bizonytalan?
Ugyanakkor tartok attól, ha elmondom, hogyan reagál majd...

Szeretném a segítségeteket, némi bátorítást kérni.

Köszönöm, hogy elolvastátok ezt a kis jelentéktelen problémát, tudom, fontosabbak is léteznek!

Üdv,
Nimue
 
válasz | 2007-05-14 | 16:03
Annélkül már SEMMIT se fogok csinálni,mondjuk nem vok annyira segédeszköz híve,nem tom akkor hogy jött ez az ötlet:)
válasz | 2007-05-14 | 16:01
Ez az,tényleg nagyon remélem,h nem.Írtam egy orvosnak és elmondtam neki mindent. Írta,h az elmondottak alapján hüvelygyulladásom lehet.
Tegnap este ülőfürdőztem-lila por vízben oldva,nem hiszem h jól tom a nevét,de mi hiper mangánnak hívjuk itthon,ez fertőtlenít...tudtommal-és Canesten krémmel kentem be,persze csak kívülről,mert ott érzem.Jól tettem?!
ma már kevesebb volt a folyásom,szinte normális,de még nem az igazi,és ésa viszketésszerű égés(vmi ilyesmi,már fogalmazni sem tok:P ) kezd csitulni.
És ha anyum bejön velem az orvoshoz?Akkor sem mondja el?De már nem hiszem,h befog.Mindenesetre a legfontosabb,h most meggyógyuljak és semmi komoly ne legyen belőle,aztán meg majd elmondom-ha nagyon kell.
válasz | 2007-05-14 | 10:54
najó, nem osztalak, megtették helyettem is ...
azt, h nincs szűzhártyád nem tudathatja a szülővel, mert köti az orvosi titoktartás. érdekes is lenne...
sztem inkább ne ezen aggódj, hanem, h semmi (maradandó) bajod ne legyen.
válasz | 2007-05-13 | 23:08
Hát...elég érdekesen nézne, ha megmondanád, mit csináltál. Szerintem nem kell egyből rohanni, de akkor mindenképp, ha észreveszel valamit (erősebb vagy más színű folyás, viszketés, stb..).Még valami:ha még akarsz segédeszközt használni--> GUMI
válasz | 2007-05-13 | 23:04
hátegy nagy hülye vagyok,de még nem kifejezés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!basszus,menjek dokihoz?igen.
válasz | 2007-05-13 | 22:22
Bár mindenki maga válogatja meg, mit használ segédeszköznek, de amit nem erre a célra találtak ki, azzal vigyázzon (használj gumit).
válasz | 2007-05-13 | 21:51
Hát ne haragudj, de ez elég durva, ezt nem most kellett volna megkérdezned, a másik hogy szerintem egy agyi ctre is jelentkezz be, mert ez.....pfffff, hát inkább nem írom le....
válasz | 2007-05-13 | 20:26
Az ilyen "nem elég steril" tárgyak használata meddőséghez is vezethet!!! Csak tudd!
válasz | 2007-05-13 | 20:25
Jesszusom, ne mondd h egy gyertyát dugtál fel magadba!!!! :S Nem gondoltál arra, h azon milyen durva bacik lehetnek???????? Örülj, ha most nem kapsz el valamit, mivel a hüvely egy nagyon de nagyon érzékeny részed. Ezekre is szoktam mondani, h eléggé tájékozatlanok a fiatalok (de bezzeg kikérik ezt maguknak).

Nem az számít, milyen mélyen dugod fel. A szűzhártya a bejáratnál van. De azt ki merem jelenteni, h ha már párszor ujjazott barátod és segédeszközt is használtál, akkor ott már nem lesz (ép) szűzhártya. A doki egyből látni fogja, h mi a helyzet a szűzhártyáddal.
válasz | 2007-05-13 | 18:27
Most már ez van:( Az függ attól,h milyen mélyre volt bedugva akár a gyertya,akár a párom ujja?Mert tom,h ő nem dugta be olyan mélyre.Ha ez számít...
Milyen fertőzéseket okozhat?Esetleg gyulladás? Mert asszem mennem kell a ginekológushoz,mert felelőtlen voltam:( Szóval ha folyásom van és ég mikor pisilek mehetek az orvoshoz.(de még van a hézipatika lehetősége) Na,de ő látja vagy érzi,h nincs szűzhártyám ezt valszeg tudatja szülővel és...velük a maszturbálás nem feszegetett téma.JAJJ! A sex pedig olyan lightos formában.Igaz,h nem véreztem,de az nem garantál semmit-tudom.
válasz | 2007-05-13 | 17:31
ÉS a szűzhártyát ne egy teljesen ép hártyának képzeld. Eleve vannak rajta "lyukak" és olykor magától is átszakad (lovaglás, sport, tampon...). Szóval ha már járt benned egy gyertya és párod ujjai, akkor ezek már elegek ahohz,h az első aktus során ne akadályozzon semmilyen "hártya".
válasz | 2007-05-13 | 17:18
Remélem, azért nem natur használtad, mert igenis fertőzést okozhat!!!
válasz | 2007-05-13 | 17:06
Én már lassan 10 hónapja éltem távkapcsban,de úgy látszik már kezd vége szakadni-igaz nagyon ritkán láttuk egymást,de mégis volt/vagy talán még van benne vmi jó:) Igaz 15 évesen leintetek,de van ennek is komolysága!
Megmondaná nekem vki,h egy kb.2 cm átmérőjű gyertya atászakítja a szűzhártyát?
 
válasz | 2007-05-13 | 13:09
sztem meg tökjó, h optimista vagy és örülök, h boldog optimista :) ez a lényeg...
nem kell mindig arra gondolni, h "úristen mi lesz, ha...", csal élni a mának. hát mert eléggé valószínű, hogy nem házasodtok (persze van kivétel), nah de és akkor mivan??
"ne sírj, mert vége lett, mosolyogj, mert megtörtént"
ennyi, volt egy nagyon jó élményed és boldog voltál. ez a lényeg.
Te meg még boldog vagy, úgyh semmiképp nem kell parázni :))
válasz | 2007-05-13 | 10:16
Annyiban igaz, nagy próbatétel valóban.
válasz | 2007-05-13 | 09:33
Én nem ezt mondom, de a kapcsolatok nagyon nagy %-a megsínyli a távolságot. Én meg erre tudnék sok-sok példát mondani a környezetmből :)
válasz | 2007-05-13 | 09:29
Miért ne lehetne távkapcsolatból komoly kapcsolat?
Szerintem lehetséges. Ha 2 ember igazán szereti egymást. Komolyan gondolkodnak kapcsolat terén. És kitartanak egymás mellett.
Tudnék rá példát mondani a környezetemben.
 
válasz | 2007-05-13 | 09:02
Lehet...bár nem mindenkinek egyforma a kapcsolata...nem azt mondtam, hogy kizárt dolog hogy ez a kapcs végetérjen, de egyhamar nem...
válasz | 2007-05-13 | 07:20
Persze, most így látod, de idővel...
Na mindegy, majd te is megtapasztalod..
válasz | 2007-05-12 | 23:42
Én több mint 5 hónapja élek távkapcsiban. És ez az első szerelmem, és barátom, az első igazi kapcsim. Oké, nagyon sok ember számára a távkapcsi, az nem is igazi kapcsolat, de sokkal, sokkal több van benne, mint egy hétköznapi párkapcsolatban... oké, nagyon sokan elítélik, a rossz tapasztalatok miatt. Igaz sok rossz van benne, de sok jó is! Én mondjuk ebben a távkapcsiban vesztettem el a szüzességem! És nem bánom! Ilyenkor jön az hogy hülye vagyok, mert tuti hogy megcsal. Hát pedig nem! Túl sok időt töltünk együtt. Meg amúgy is. nem kell ahhoz távkapcsi, hogy megcsaljanak minket...
válasz | 2007-05-12 | 18:55
Mi egy városban lakunk, igaz a két végén majdnemhogy. Tavaly nyár elején ismerkedtünk, meg ezért trauma volt szeptemberben elválni, mert én itt jártam negyedikbe ő meg felment Pestre egyetemre. 8 hónapot így nyomtunk le, hogy pénteken jött haza hozzám, vasárnap meg ment. Néha énis felszöktem délután 1-1 órára. Mindketten végig kellett hogy nézzünk hétközben rengeteg párt, nekem az egyik barátnőmet, ahogy minden szünetben ott smároltak, engem meg a sírás kerülgetett. Mostmár fordulni fog a kocka, énis felkerülök Pestre. A drágalátos barátnőm(szintén Pestre kerül) meg 1 év után fogja azt átélni, amit én abban a 8 hónapban. Kicsit ezért féltem őket. Magam részéről pedig büszke vagyok hogy így kitartottunk. Nagyon büszke! ;)
 
válasz | 2007-05-12 | 17:31
Általában naponta :P Azaz 3 alkalom:)
válasz | 2007-05-12 | 16:28
ha 3 napot vele vagy (pé-szo-vas) akkor az nem egy alkalom? vagy nem folyamatosan?
válasz | 2007-05-12 | 14:31
Ez nálunk úgy megy, hogy 1 alkalomkor általában csütörtökön talizunk és vasárnap búcsúzunk. És közben éjjel-nappal együtt vagyunk. Mindezt egy- vagy 2 hetente..
 
válasz | 2007-05-12 | 14:28
:D
 
válasz | 2007-05-12 | 14:27
köszi h válaszoltál helyettem :P
válasz | 2007-05-12 | 14:25
Ilyen veszély nem fenyeget. Nincs sok már hátra a suliból utána pedig mobilis leszek az egész országban. Ha messze is lennénk egymástó, akkois meg tudnám csinálni azt, h akár 3 napot is vele lennék (péntek, szo, vas). Jól menedzserlem az időmet és páromra mindenképp szakítanék (nem heti 1 alkalmat).
válasz | 2007-05-12 | 14:22
Nem vagy a távkapcsolatok híve, de mi lenne ha valahogy a tietek is azzá válna? olyanná hogy hetente pl 1-szer találkozhattok hétvégén....mondtad h mennyire szereted a párod és később esküvőt is eltudnál vele képzelni, akkor nemhiszem hogy azt mondanád hogy: "oks, akkor szakítsunk, mert a távkapcsnak semmi értelme és kis idő után elromlik". tuti azt mondanád hogy: "nagyon szeretjük egymást és majd megoldjuk valahogy és ez nem fogja elrontani a kapcsolatot..". itt most nem amerika mo. távolságokról beszélek, de tegyük fe egyik miskolcon van egyetemen, másik pécsen. Akkor az heti 1 találkozás max, mégis meg lehet oldani. Sok példát láttam már erre. Most cska ezt azért mondom mert barátnőmmel nagyon szeretjük egymást és egyetem alatt sem akarunk külön lenni, de nem biztos hogy mindketten egy, vagy 2 egymáshoz közeli városba megyünk tanulni.
válasz | 2007-05-12 | 14:15
:) Ja.
Mi se kétszer voltunk, csak azt számítottam, amikor más városban voltunk, aludtunk.
válasz | 2007-05-12 | 14:09
Nekem: tanulás, munka, magántanárkodás, póker :D
válasz | 2007-05-12 | 14:08
Na,nálunk a tanulás miatt van/volt az hogy NAGYON ritkán találkozunk/-tunk:) Most is szemináriumi munkámon kéne dolgoznom:P
válasz | 2007-05-12 | 14:07
1.5 hónap :)
válasz | 2007-05-12 | 14:07
Kirándulás nem számít :P :D Úgy túl sok betűt lehetne belekeverni :D
válasz | 2007-05-12 | 14:06
És mióta is vagytok együtt?Nem akarok vészmadárkodni,..kezdetben nekünk is így indult:)
válasz | 2007-05-12 | 14:05
Nálunk:
Én A-ban lakom, A-ban is tanulok.
Barátom B-ben lakik, és C-ben tanul/dolgozik.
Legtöbbször A-ban talizunk, meg B-ben, C-ben még csak egyszer eddig, de van még a köztes megoldás A és B között (D). Ezenkívül volt tavaly egy E és F is (kirándulás). :)
 
válasz | 2007-05-12 | 14:02
És hozzáteszem, h leginkkább azért talizunk ennyit, mert nekem azért tanulnom is kell.Szóval ha nem kéne ennyit alkotni az egyetemen, még többet lennék vele :)
 
válasz | 2007-05-12 | 14:01
Nem olyan bonyolult, mint amilyennek tűnik ;)
válasz | 2007-05-12 | 14:01
de jó nektek!!!azt a ....:)én már alig bírom/bírtam ki hogy nem érthettem hozzá,most meg már el kell fogadnom hogy vége lesz,de pl. ma már 4szer hívott:)
válasz | 2007-05-12 | 13:59
köszi placebo
én is remélem h végig ilyen jól fog alakulni a kapcsolatunk és sokáig együtt leszünk... :D
válasz | 2007-05-12 | 13:59
:DDD jó hoyg tudod követni:D
válasz | 2007-05-12 | 13:58
Jah, mindezek ellenére a héten 3 napot együtt voltunk és holnap is vele leszek :D
válasz | 2007-05-12 | 13:57
remélem az R-ig nem juttok el :))
válasz | 2007-05-12 | 13:57
hát ez nem semmi:)))és jól kijöttök akkor gondolom:))húhh,hát ez nem semmi:)
válasz | 2007-05-12 | 13:56
Ja, és szept-től I-ben fogok tanulni és élni és csak nagyon ritkán hazajönni A-ba, B-ben gen keveset fogok tartózkodni. De C közelebb van I-hez, mint B, szóval sztem ott leszünk többet :D
válasz | 2007-05-12 | 13:55
huh ez kicsit már télleg meg van kavarva de azért értem :P
válasz | 2007-05-12 | 13:54
Még jobban kavarodjunk bele:
én: A-ban élek, B-ben tanulok
párom: B-ben tanul és él, C-be jár haza pár hetente
párom tesója: felváltva él B-ben és C-ben, barátnője E-ben tanul, de F-ben él, ahova párom tesóje sokat jár...egyszóval felváltva él B-ben, C-ben és F-ben :D
párom szülei pedig minden hétvégét felváltva töltik G-ben és H-ban :D
 
válasz | 2007-05-12 | 13:52
jó-jó az a lényeg :) sok boldogságot nektek, remélem minden jó lesz :))
válasz | 2007-05-12 | 13:51
nah mi meg lakunk "A" helyen és "B" helyen tanulunk, úgyh haza együtt járunk meg itth is egyidőben vagyunk :)
válasz | 2007-05-12 | 13:51
Hát nem,de ez van,csak hát azért nehéz erre rájönni....:S
válasz | 2007-05-12 | 13:50
A kapcsolattartásról egy vicces dolog: párom anyujával többet msn-ezek, mint párommal :D:D:D xD
 
válasz | 2007-05-12 | 13:49
Persze.
Én azt mondtam, hogy nekem mindegy hova kerülök (csak vele). De ő se ragaszkodik egy helyhez se.
De ez még sokmindentől függ még, hogy hova.. :(

Nagy próba ez..
válasz | 2007-05-12 | 13:47
amúgy ha már a távkapcsolatról bészélünk a mienki is az valamilyen szintem. mert ugye én lakok egy "D" helyen ő meg egy "GY" helyen. én "GY"n tanulok ő meg "B"n. (nah nem tom ebből mennyit tudtatok kivenni :P) az a lényeg h eddig mindig meg tudtuk oldani a találkozást. (általában suli után talizunk "GY"n, hévegén meg felváltva vagy nállunk vagy nálla. ma pl. ő jön :P)
 
válasz | 2007-05-12 | 13:45
Mindketten vállaltuk ezt az elején. De nem gondoltuk, hogy ilyen nehéz lesz..
De az együtt töltött napok nagyon szépek, rengeteg közös élményt szerzünk. Csavargunk, kalandokba keveredünk túráink során.. Ez élteti az embert. :) És mindig visszaidézzük ezeket a szép napokat.
 
válasz | 2007-05-12 | 13:42
köszi placebo

az a helyzet h nekem és a bartomnak is az volt az "első testikapcsolata" a másik nemmel. de mind2en elméletben fel voltunk készülve. sokat olvastunk mind2en a témában. bár még a szexnél nem tartunk, de biztos vagyok benne ha eljön az ideje védekezni fogunk. alapból mind2en naon óvatosak vagyunk.
válasz | 2007-05-12 | 13:42
és akkor együtt egy városba mentek v hogy lesz? beszéltek ilyenekről?
válasz | 2007-05-12 | 13:41
Áhhh..belegondolni is rossz :S:S:S:S
válasz | 2007-05-12 | 13:39
Más városban tanul mint lakik, az meg még messzebb van. (Vonattal 500 km innen.)

Ha minden jól megy, egyszerre fogunk végezni a sulin..
 
válasz | 2007-05-12 | 13:36
Nekem 8 hónap után is nagyon rossz 1 nap is nélküle :$
válasz | 2007-05-12 | 13:36
hát az elég durva...mondjuk nekem most volt 2 nap nélküle, telóztunk is meg minden, de nagyon nagyon kibírhatatlan volt, komolyan. lehet, h csak azért volt ilyen, mert még nagyon "újak vagyunk", de lehet, hogy később még "rosszabb lesz" (még kevesebb ideig bírom nélküle).
válasz | 2007-05-12 | 13:34
Köztünk kb. 300km csupán.. Kéthetente találkozunk, de van úgy, hogy 2 egymás utáni héten is tudunk.
De valahogy úgy érzem, már jobban bírom.
Bár most kicsit több mint 2 hét. De most van először, hogy ilyen sok idő.
válasz | 2007-05-12 | 13:34
hajaj ;)-ből sokmindenre következtetek. mi most még egyelőre a "húzási" fázisban vagyunk, de úgy érzem, már nem sokáig...:))
válasz | 2007-05-12 | 13:32
Pedig nekünk nem is csak tanulás van ;)
válasz | 2007-05-12 | 13:30
hát ez tökjó lehet, mi is itt vagyunk, és elég idegesítő tud lenni, h mondjuk minden nap ott megyek el a házuk előtt és nem tudunk talizni, mert tanulni kell-nincs idő és a többi. jó, ha össze tudjátok egyeztetni.
válasz | 2007-05-12 | 13:27
Simán :D többet vagyunk együtt, mint azok, akik egy városban élnek, tanulnak :D
válasz | 2007-05-12 | 13:26
hát igen, ez ilyen :) az a lényeg, h megoldjátok :P
válasz | 2007-05-12 | 13:25
Én nem tudom kategorizálni a kapcsom, hiszem én X városban élek, Y-ban tanulok, párom Y-ban tanul és él és 2-3 hetente hazamegy pár napra Z városba :D
Mégis van, h minden nap együtt vagyunk ;)))
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41