szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Szüzesség elvesztése


Új hozzászólás

válasz | 2009-08-25 | 11:23
Oh, hát igen! Csak azokkal a kimondottan jó pasikkal (elnézést a kivételektől, mert olyan is van, csak kevés) elég sok a gond. Mert ők aztán el vannak szállva maguktól, hogy mekkora ászok, és nekik a nő nem több egy tárgynál, akiknek a dolguk az, hogy őt csodálják.
A párom is egy jó pasi :) de vele nincs ilyen gond (legalábbis egyelőre) :))) És imádom!!!
Hogy-hogy kezded megszokni az egyedüllétet?! Hidd el az egyedüllétnek is megvan a maga szépsége. Én már csak tudom, sokáig voltam egyedül, mire megtaláltam a párom! És az egyedüllétben benne van az a sok flört, és a szabadságot. Nem mintha panaszkodnék, hogy van valakim. Erről szó sincs. Csak mindennek megvan a jó oldala. Hát ha hazajössz, akkor a király magyar pasik közül "szerezz be" egyet!!! :)
válasz | 2009-08-24 | 17:50
Gosh.... es meg mennyi jo pasi van.... Ahhhh mostansag akitivan nezek kirakatot .... Gosh... Eddig mindig kapcsolatban voltam es ha ok is emberek.... nem nagyon izgatott.... de ugye manapsag kezdem megszokni a gondolatot az egyedulletnek... (meg sosem voltam egyedul). Es hat meg kell mondjam... Magyar pasik... inkabb a mostani en generaciom is... OH MY GOD! Kikupalodtak!! Norvegiaban rengeteg jokepu magas kisportolt pasi van... (ugyanaz mint noben) de a magyar pasik... Ah! Nagyon kiralyak! Mar alig varom hogy hazajojjek.... lol.
válasz | 2009-08-24 | 16:48
A vonzó jelzőt a külsőre, kisugárzásra használják és nem a személyiségükre. Egyébként meg ne csodálkozz rajta, hogy elküldenek téged a francba.
válasz | 2009-08-24 | 16:36
Én egy vonzó nőt úgy tudnék elképzelni, hogy ha esetleg megszólítanám, még akkor is ha nem volnék számára szimpatikus, nem rögtön azzal kezdené, hogy egy durva káromkodással elküld a ....... - ba. Sajnos azonban elég sok olyan nőhöz volt már szerencsém, aki már ebben a legelső pontban elbukott.
válasz | 2009-08-24 | 13:08
Vonzó nőket egy átlagember szinte bárhol (akár nagyvárosban, akár egy kis faluban) találhat. De ön sehol nem fog vonzó nőt találni. Mert, úgy tűnik minden emberi lényben talál valami kivetni valót, így nem lehet találni senkit. Nem született még ember hiba nélkül, tudni kell elfogadni a másikat olyannak, amilyen!!! És ha ez nem megy, akkor lehet, hogy nem is a másikban van a hiba, magába kell fordulni, és saját magát elemezni!!!!!!
válasz | 2009-08-22 | 19:35
Egy ekkora városban nincs vonzó nő? Baromság. Még a kis falukban is látni nem egy szép lányt. Lehet, hogy meleg vagy csak nem vallod be magadnak.
válasz | 2009-08-20 | 21:59
Bizonyítja -e bármely tudomány vagy egyéb statisztika, hogy az ember 40 éves korában már nem lehet szűz ?

Mi bizonyítja azt, hogy a világ és a társadalom úgy működik, hogy kivétel nélkül minden ember mondjuk legkésőbb 18 - 20 éves korára automatikusan elveszti a szüzességét ?

Talán a nők tömegesen zaklatják és erőszakolják meg a férfiakat ? Még azokat is, akiket teljesen hülyének néznek, vagy egyéb okok miatt undorodnak tőlük ?
 
válasz | 2009-08-20 | 18:35
Te komolyan szűz vagy vagy csak eteted a bandát mert ez nem lehet ?!?!?!?!?!?!
 
válasz | 2009-08-20 | 15:33
Tegyél a saját illetve a városban élő nők zsebébe mágnest. Rögtön vonzó lesz mindegyik. Csak arra vigyázz a mágnesek ellentétes pólusúak legyenek. Sok sikert!
válasz | 2009-08-20 | 14:34
én ezt fordítva is feltenném.. a nők önt esetleg vonzónak találnák arra hogy bérmilyen kapcsolatot létesítsenek???

talán próbálkozzon másik városban....
válasz | 2009-08-20 | 14:24
Azon a 35 000 lakosú településen, ahol élek, már évek óta nem láttam gyakorlatilag egyetlen egy vonzó nőt sem.
Még ha nagyon akarnám, akkor sem tudnám elveszteni a szüzességemet. Vajon hol lehet vonzó nőket találni ?
 
válasz | 2009-08-20 | 08:04
Tudom,h könnyen beszélek a 23 évemmel, de én nem adnám fel. Ha nem jön be az első, majd jön a második, ha az sem, akkor a harmadik....és így tovább. Ha belegondolunk, sokkal több olyan ember rohangál az utcán, akivel nem tudnánk elképzelni a kapcsolatot, szóval persze h többet kell "próbálkozni".
30-on, 40-en túl már bonyolódik a helyzet: házasság, válás, gyerekek, stb.
válasz | 2009-08-20 | 00:13
ki a fene akar együtt lenni egy olyan "férfival", aki folyamatosan nyavajog? ha gyereket akarnék magam mellé, akkor szülnék egyet!!
 
válasz | 2009-08-19 | 22:41
Szerintem sok ember azért magányos, mert nem találja meg az igazi párját...gondolok itt arra, hogy nem az igényei nagyok, hanem mondjuk nem akar egy kapcsban 3. félként jelen lenni...vagy egyszerűen belefárad abba, hogy átverik...vagy egyszerűen csak mindenki lelki szemeteskosarat lát benne...vagy nem csak szexet akar a másiktól. Ismerőseim körében vannak nagyon jó csajok és pasik, mégsem találnak maguknak megfelelő partnert.
válasz | 2009-08-19 | 21:42
nem azt mondom hogy mindenkinek rendelve van 1 és csak 1 partnere..

de azért senki sem akar magányosan élni és ürességet hagyni csak maga után.. úgy meghalni hogy tudja senkinek sem fog hiányozni...


az embernek kell 1 társ..és ezért tenni is kell..

jól írták a csajok hogy ha valakinek huzamosabb ideig nincs partnere fölös másokat hibáztatni.. mert akkor már ő benne van a hiba..

vagy túl magasak az igényei..
(mert mondhatunk bármit..szinte csak a mesében van hogy 1 bombázó beleszeret egy..khm. .rondább emberbe..kivétel ha kőgazdag;))))

vagy akkor belsőleg üres..érdektelen..
mondták is neki hogy nem fogja meg semmi őket..és tényleg ezen kéne változtatni..hisz ki akarna egy unalmas.. érdektelen ember mellett élni?
most lehet tenni a világra..de akkor láthatjuk az eredményét..

ez most a kereslet..ehhez kéne igazodni és nem nyavajogni...
válasz | 2009-08-19 | 18:29
saját véleményem írtam le. én nem tudnám elképzelni társ nélkül az életet. és aki akar, az talál magának párt. ezt bizonyítja az a tény, hogy a "legnyomibb" ismerősömnek is van kedvese, tartós kapcsolata! direkt azért hoztam fel példának. és kép alapján, hát nem valami helyes srác. de megtalálta a módját, hogy tudjon lányokkal ismerkedni, hogy tudjon párt találni magának. keményen dolgozott magán és jellemén, nem siránkozott meg kente a világra, hogy amiatt van. nem.szépen magába nézett, önértékelést tartott, nehezen, de változtatott. és olyan kisugárzása van, hogy bárki szívesen beszélget vele meg a lányok mondják rá, hogy milyen cuki meg aranyos meg stb. szóval nekem ne mondja senki, hogy lehetetlen párt találni.

az ember társas lény.szeretetre van szüksége.
az más kérdés, hogy bizony vannak emberek, akik magányosan élik le az életüket, soha nem tapasztalták meg, milyen az igaz, mély szerelem. sosem volt társuk. ugyanakkor ott vannak a látszatot tartók, akik kapcsolatban élnek, de közben magányosak, mert a másik mellett csak eléldegél. van ilyen is. én egyiket sem bírnám elviselni. szóval a válaszom: vannak magányos emberek. ezt tudom, látom.

sokan maguk tehetnek róla, hisz elmerülnek a saját kis világukba, tévképzeteket alakítanak ki, magányosak, antiszociálisak lesznek egy idő után. dühöt, haragot, félelmet érez az igazságtalanság/visszautasítás miatt az ilyen ember, csalódottságot, majd beletörődik, s átveszi az indulat helyét a közöny, elfojtott érzelmek, vágyak.lemondásféleség,de azért ott motoszkál benne, mert foglalkozik vele, de elfojtottan. mert inkább kerüli a konfrontációt, mert az úgy kényelmesebb. ez elég tragikus az én felfogásomban. ráadásul az elfojtott érzelmek, gondolatok, vágyak személyiségtorzuláshoz vezethetnek, mivel a világképe az embernek megváltozik, egy szűrőn át képes csak a világot értékelni az ember ilyenkor....

mindenkinek más az életútja, mindenki maga dönt élete felől. mindenki maga határozza el, hogy lemond-e a társas kapcsolat kialakításáról vagy sem.
de addig, amíg az ember önmagával nem békél meg, nincs meg a saját irányában az önelfogadás, önszeretet, addig kizárt, hogy egészséges partnerkapcsolatot tudjon teremteni. hozzáteszem:szerintem.
a legnehezebb a félelmeink, gátásaink legyőzése, ugyanakkor a csalódottság, folytonos visszautasításokon való túllépés. a sok visszautasításkor az ember legelőször nem is magában keresi a hibát, hanem a másik félben. ezt nagyon jól tükrözi xyxyxy felfogása is,a mit a nőkről gondol... vagy ha magában meg is találja akkor is inkább hárít, s keni a körülményekre, a másik félre, olyan dolgokra, amik csak kifogások stb.
ha én mindig ezt csináltam volna életemben, mikor visszautasítást kaptam, akkor már rég zárdába vonultam volna. de megemésztettem, megpróbáltam objektíven értékelni a dolgokat, keményen kritizálni a cselekedeteimet stb stb. levontam a tanulságot, tanulságokat, mi minek az eredményeképp alakult úgy ahogy (kerestem az összefüggéseket, ok-okozatit stb). a következtetéseket igyekeztem alkalmazni, beépíteni a személyiségembe, tetteimbe, s máris láthatjuk, hogy így fejlődik a jellemünk. hibákból tanulva! de vannak akik megrekednek. legszemléletesebb számomra az,amikor valaki nem tanulva párkapcsolati hibáiból ugyanazokat zongorázza végig.legelső hibaként:ugyanazt a típusú pasit, lányt választja, és utána szépen ismétlődnek a problémák. ugyanaz a minta jön elő, mint korábban. és aztán jön a siránkozás, hogy vele miért mindig ez történik? na vajon miért?mert nem tanulta meg a leckét. ugyanez átvetíthető a párkeresésre is. el kellett volna gondolkodni azon, hogy miért csak 30 percig kíváncsiak rá a lányok. páran meg is mondták: nem érzik azt a pluszt, nincs kisugárzása. hátakkormeg???mi a teendő:rá kell gyúrni a kisugárzásra.vagyis:önszeretet, önelfogadás.olyan tevékenységek végzése, amely sikerélményt biztosít, ami önbizalmat ad, ami jókedvet ad, jól érezzük közben magunkat, látjuk az eredményét cselekedetünknek, saját magunk és mások általi elismerés, dicséret is társul hozzá. ezek kellenek. változtatni kell a felfogásunkon, világhoz való hozzáállásunkon. keresni kell a szépet és jót, bizakodónak kell lenni. még akkor is, ha valami nem épp jól alakult. mert ki tudja, lehet utólag mégis minden a helyére kerüll.optimizmus, derűlátás, lendületesség, tettrekészség és még sorolhatnám. na ezek összessége hozzák magukkal a kisugárzást. szerintem.
többször ne ismétlem önmagamat :)részemről ennyi volt ez a téma. noha még bőven taglalható lehetne pár kérdés. de az már nem feltétlen a szüzességhez kapcsolódik, hanem a jellemvonásokhoz, cselekedetekhez, lelki állapotokhoz, problémamegoldás és stratégiák stb stb.
annyi biztos, a megoldás bennünk van. mi magunk tehetünk bármit is azért, hogy az adott állapot megváltozzon, amiben éppen vagyunk.
válasz | 2009-08-19 | 18:12
Teljesen igy van! Es a konyv amit ajanlottam az eppen abban segit napi tanacsokkal, hogy hogyan tehet valaki ez ellen.
válasz | 2009-08-19 | 18:11
Sok magányos embernek az alábbiak miatt nincs partnerük:
- inkább keseregnek, minthogy tennének érte
- tesznek érte, de olyan elvárásaik vannak, h szinte senki sem felel meg nekik
- túl vannak egy olyan kapcsolaton/házasságon, aminek következtében megrendült az önbizalmuk vagy a csalódás miatt nem is mernek belevágni egy új kapcsolat kialakításába
válasz | 2009-08-19 | 18:11
Nagyon kerlek ne valaszoljatok ra...
 
válasz | 2009-08-19 | 17:31
" A legnyomibb ismerőseimnek is van barátnője"

Ön komolyan úgy gondolja, hogy a világból mindenkihez automatikusan hozzáadódik egy partner, és nem létezhetnek magányos emberek ?
válasz | 2009-08-19 | 17:13
Neked pszichológusnak kéne menned gratulálok bele látsz az emberekbe
 
válasz | 2009-08-19 | 15:55
jól írtad a dolgokat thymi;)

én is valami hasonlót érzek itt..

mert 70ből semmi az enyhén siralmas statisztika..

vagy nem neki való csajokkal kezd és a szintből kéne engedni hogy a hozzá hasonló kaliberekkel próbálkozzon..

vagy a belsővel van valami bibi...

ami viszontt otthon siránkozva és 30asokkal lógva nem fog változni..
hisz látható hogy amit eddig csinál az nem jó...
 
válasz | 2009-08-19 | 14:01
ezt mondom: dolgozz a kisugárzásodon, fejleszd magad. önbizalmat stb stb.
azért 70 nőből nehogymár nem sikerült összejönni eggyel sem. talán a 10. v. 20. után el kellett volna gondolkodni azon, hogy stratégiát válts, más típusú nőket nézz ki, új témakörű, érdeklődési körű lányokat(klub, hobbi stb)
ne haragudj, de még a legnyomibb ismerősömnek is van barátnője, mert hosszú probálkozás utá rájött, hogy min kell változtatnia, hogy a nők felfigyeljenek rá. egy érdekes hobbi? egyedi zenestílus és öltözködés? hm? bármi, amivel azonosulni tudsz, kicsit kitűnni (mondjuk elmésség, filzófia, segítőkészség bármi), ami magabiztosságot ad, önbizalmat s azáltal kisugárzást.
ha magadat nem fogadod el, nem tartod különlegesnek, nem szereted magad, hogy szeretne téged bárki is őszintén?ki figyelne fel rád, ki fogadna el úgy, ahogy vagy? hm.

hiába találkoztál 70 nővel, semmit nem tanultál belőle igazán. különben nem lennél egyedül, s nem lennének tévképzeteid a nőkről. hogy menyire magas a léc náluk stb...

idéznék néhány gondolatot:
"Ne hidd, hanem TUDD, hogy csodálatos vagy, egyszeri és megismételhetetlen, és hogy igenis benned van az a mágikus vonzerő amiről azt hiszed hiányzik belőled! Tudod csodálattal nézni magad a tükörben, szívből magadra nevetni és égni a vágytól hogy úgy átölelnéd azt a lányt ott veled szemben? Én azt hiszem ez a kulcsa az igazi társunk megtalálásának. Mikor mi magunk leszünk a saját magunk boldogságának a forrása, akkor jön szembe Ő! Mert akkor már nincs SZÜKSÉGÜNK rá.... remélem érthető, átmegy amit mondani szeretnék. Nem könnyű ez a feltétel nélküli önszeretet és önelfogadás, de nem lehetetlen. én is most tanulom"

"Fogalmam sincs, milyen az, amikor viszont szeretik az embert, amikor boldog egy párkapcsolatban. Ezenkívül mindent meg tudtam teremteni az életemben.

De most rájöttem, hogy a világ egy tükör. A gondolataink és hitünk visszatükröződése. Amíg nem tudom magam annyira szeretni, mint amennyire szeretve akarom egy másik embertől, addig nyilván észre sem veszem a lehetőségeket. "

ezeket 30 éves, egyedül élő, magányos nők írták. a nagy pillanat mikor rájöttek arra, hogy az, ahogy élnek, ahogy viszonyulnak magukhoz és a világhoz, az egy görbetükör. amíg az ember önmagát nem szereti, nem fogadja el, addig ne várjon csodát.

k_rvához járás nem helyettesíti a párkapcsolatot, szerelmet, lelki síkot. az összetartozás érzése, az együttlét, a legtitkosabb, legintimebb dolgok megosztása a másikkal, teljes lelki meztelenség, az egy k_rvánál hányzik, akárhonnan is nézzük.mégha meghallgat is (mert hát azt nem őszintén teszi, hanem érdekből-pénzért)

szerintem ne add fel ilyen könnyen.változtass stratégiát. változtass a belsődön, hogy legyen kisugárzásod.
azt mondod mindened megvan. de ha hiányzik a szerelem, egy társ az életedből, akkor igazából nincs semmid. lelki szegény vagy. legalábbis saját szemszögemből nézve, én nagyon szegénynek, üresnek érezném magam egy szerető társ nélkül.ne hagyd magad.
jah! ne 35-40 évesekkel lógj.basszus. hanem 23-27 évesekkel!!!!! azért 30 felett már inkább a család, gyerekek dominálnak,meg a haveri sörözgetés. kicsit eltolódik az értékrend. és akkor csodálkozol, hogy olyan besavanyodott vagy mint az öregek...de azért 23-27 évesen még az ember sokszor a párját keresi. rossz társaságban mozogsz ilyen szempontból. tegyél ez ellen valamit. én a klubokat, társaságokat javaslom, de olyat, ahol nők is megfordulnak. szerezz új barátokat, akikkel kimozdulhatsz.
de ez csak ajánlás részemről.a te életed, úgy éled le, ahogy akarod.csak azért szerintem 60 évesen nem hinném, hogy egy üres, társtalan életre szeretnél visszatekinteni. nem szeretnél családot majd? egy párt, akivel megoszthatod az életed, örömöd, bánatod?akivel reggel kelsz, este pedig fekszel?
szerintem dehogynem.különben nem foglalkoztatna a téma.
akármilyen hihetetlen:csakis rajtad áll vagy bukik minden. neked kell megtenni az első lépést.
(egyébként az is egy hatalmas marhaság, hogy a nő megszerzi magának azt a pasit, amelyiket csak akarja...túlságosan leegyszerűsíted a nőket, a párkapcsolatot, az ismerkedést. valamit ritka rosszul csinálsz, ha kb. 30 perc után vége is az ismerkedésnek. ebbe kéne belegondolni.és nem hinném, hogy a külsővel lenne a gond. egyértelműen a belsővel! látod, mondták, nincs benned az a plusz, kisugárzás. a nők leginkább az érzelmeiket veszik elő. azon keresztül közelítik meg az embereket. ha nem tudsz hatni egy nő lelkére, s ő nem látja benned az érzelmességet, a dinamikusságot, határozottságot, lelkesedést, élettelteliséget stb stb, akkor tökmindegy hogy nézel ki.lehetsz adonisz is, a nő szemében üres leszel. ezt a szót ízlelgesd:kisugárzás. ha ilyened lesz, nyert ügyed lesz.lenne.de csakis rajtad áll avgy bukik.ezt jól jegyezd meg.)
válasz | 2009-08-19 | 09:37
En teljesen egyetertek:) Nem azert valaszoltam rad. Az en egyik volt pasim kecskeszakall nelkul a legrondabb pasi volt akit valaha lattam... ha megborotvalkozott mindig kicsit megijedtem tole.... de kecskeszakallal kifejezetten szep volt.... A nok ugyanezeket a praktikakat kovetik a sminkkel.. de jo is az alapozo ha valaki pattanasos boru vagy kicsi a szeme... Amolyan photoshop Live:P

Kanyim, Olvastad mar a konyvet egyebkent?
 
válasz | 2009-08-19 | 09:27
sztem az az anyukás dolog már amolyan végső kétségbeesés volt..
és aztán azért fakadt ki neki hogy még annak sem kellek....

pedig azért korunkbeli kismamának enyhén nehéz a dolga..
pl nálam iziben sztorno lenne...
(dehogy akarok még gyereket..pláne nem másét felnevelni..)


persze nem mindneki nézi a külsőt..de azért mindenkiben van 1 szint ahova magát eltudja helyezni.. és azért él benne 1 kép hogy mennyire ronda apust nem akarna... de ezek az arányok mindnekinél mások...
válasz | 2009-08-19 | 09:12
En mindig inkabb a karizmat szerettema pasiban es nem azt ahoy kinez. Becsulendo ppl a sracban, hogy meg anyukat is bevallalna relative ilyen fiatalon:)

Adtam neki tippet levelben, de lehet hogy nem olvassa....

Neil Strauss: The rules of THE GAME.
Lanyok is olvashatjak ;)
válasz | 2009-08-18 | 20:47
én mondjuk továbbra is azt állítom hogy ha 50-70 randiból semmi sem sül ki..ott más problémák is vannak..

ha a külső ennyire siralmas akkor szakembereket felkeresni..

de lehet hogy csak mivel sosem volt "rendes" kapcsolatod..
nem tudod kezelni a szitukat.. és normálisan társalogni a lányokkal..

de ez viszont 30felett sem fog változni..

mert pl járni..elviselni egy másik embert..stb..ezt a legtöbben tini korukban megtapasztalják.. és nem az alapokkal ismerkednek olyankor..de az is lehet hogy az igényekből kéne engedni..
lehet hogy gonoszul hangzik..de ha azt mondják ronda vagy..
akkor ne akarjál sokkalta jobb csajokat összeszedni..bizony inkább a rondábbaknál keresgéljél..


persze "a külső nem számít.".. de ez hazugság.. persze hogy számít..
valakinek nagyon..
valakinek csak úgy hogy 1 szintnél jobban nézten ki
(persze ez is relatív állapot)
 
válasz | 2009-08-18 | 12:43
Szerintem sokan segíteni akarnak itt neked én a helyeben megfogadnám a tanácsokat és nem feladnám!! És nem azt mondanám h "majd csak lesz valami" ne légy önfejü állandóan csak azt szajkozod h lehetetlen dolog párt találni meg stb-stb nem ez a hozzáállás nem fog segíteni! Állj végre a sarkadra és légy férfi és ne zárkozz el ha valaki megbánt!
Állj ki magadért!
Az meg nem igaz h a nőknek CSAK a külső számít!
Kicsit tekints máskép a nőkre tudom sok csalódást okoztak neked elég szerencsétlen nőkkel hozott össze a sors de hidd el nem mindenik ilyen!
Te is ugyanolyan sok előítélettel vagy teli pedig a nőkre ezért haragszól!
Változtass azon ami eddig nem jött be amivel nem értél célt!
Meglásd eljön a te sikered is! (persze csak h igazán akarod!)
válasz | 2009-08-18 | 11:06
Szerintem ha az ember nagyon szeretne új embereket megismerni, akkor megtalálja a módját. A legtöbbek ezt max annyira korlátozzák, h szórakozóhelyen vagy baráti társaságok új tagjaival próbálnak új ismeretségeket kötni.
Nagyon sokféle klubok, gyűlések vannak. Persze lehet, h ezt sokan gagyinak találják. Mi Párommal társastáncolni fogunk járni, ott is biztosan megismerkedünk pár emberrel, szeptemberben 4 napos táborba megyünk, ahol közel 180-an lesznek...ott is biztosan köttetik néhány ismeretség majd. Agykontroll klubba is majd szeretnék rendszeresen járni, mert ugye az is érdekel.
Annyi és annyi érdeklődési kör van és a neten annyi és annyi program. Keresni kell és emberek közé járni.
válasz | 2009-08-18 | 10:58
Jah,társkeresők,7 éve fenn vagyok már 1-2 társkeresőn,írtam már vagy 70-80 csajnak,abból ha visszaírt talán 4-5.
És nekem hányan írtak csak maguktól,hogy meg szeretnének ismerni,talán ha 1 vagy kettő. Pedig érdekes,kb fele -fele arányban vannak fenn nők és férfiak a netes társkeresőkben,és mégsem írnak vissza,ha írok nekik,és az tényleg csak a külsőről szól.
Egyszer már meguntam,hogy nem ír vissza az egyik nő,megírtam neki a véleményem,erre ő azt írja,hogy ronda vagyok,nem tetszem neki.
És ilyet ír egy 22 éves nő. De fél éves gyereke van,aztán már neten keres férfit... És ilyeneket ír,hogy ronda vagyok. Akkor a többi nő miért nem írt vissza? Nem nehéz kitalálni miért nem. Vagy csak csupán felregisztrálnak a netes társekeresőkbe,hogy szórakozzanakegy jót.

Járjak társaságba...Ha lenne hova,meg járok társaságba,eljárok focizni,dehát az sport,ott nem lesznek nők,meg nem megyünk el foci után sehova,35-40-50 éves emberek,vége a focinak este 9 kor,mindenki megy haza,másnap munka.

Konditerembe meg nem beszélgetni jártam...Hanem rendeltetésszerűen használni.

De mondom,hogy nemigen érdekel ez a téma,a megfelelő módot megtaláltam a "problémámra" ha nő kell,más meg mindenem megvan. És így nem kell attól tartani,hogy egy újabb leépítő szöveget mondjanak nekem,nem kell tartani a csalódástól.

Aztán majd csak lesz valami. Előbb utóbb mindenki megtalálja a neki megfelelőt.
válasz | 2009-08-18 | 08:21
most enyhén sötéten látod a dolgokat.. (mondjuk ez érthető)..

de abban bízni hogy majd 30fölött minden megváltozik???
mert egy társkereső ezt mondta???
nézzél csak szét rengeteg netes társkeresőben..
annyian keresnek 20-30 környéki pasikat hogy csak na..

én is mindig találtam partnert (alkalmit és rendeset is)
bátyám 31éves és kb 15éve mást sem csinál csak váltogatja a csajait eléggé rendszeresen..

szoval ne mondjad hogy nem lehet becsajozni..


vagy úgy érzed hogy a külsőd miatt nem sikerül?
akkor változtassál rajta..
pl edzőteremben ne ismerkedni akarjál hanem gyúrni....

nem vagy jó intelektuális partner?
járj társaságba és próbálj érdekesebb témákról beszélgetni..

kopaszodsz?? borotváld le full kopaszra..vannak csajok akik buknak arra.. a félkopaszodóra tényleg senki sem bukik...

mert azért 70randi és nulla eredmény tényleg siralmas...

én is voltam csajvadászós állapotban jónéhányszor..
akadt hogy netről ismerkedtem dettó..
de elárulom hogy az első randi nem 30percig tart normális esetben...

ahhoz valamit nagyon "szuperül" kell csinálnod..
hogy szinte elemenküljenek


én a helyedben most próbálkoznék..
nem reménykednék abban hogy 30felett majd a nők megváltoznak..
és a sok csalódás után.. a szemét, őket csak kihasználó
"menő pasik"-tól elfordulva azt mondják inkább egy hűséges átlagost akkor már........
válasz | 2009-08-18 | 08:10
sztem semmi gond nincs abban ha valaki 25-30évesen még nagyban bulizgat..
mindenki más tipus..

de most pl én akkor is bulizok ha csajozni akarok..
de akkor is ha van párom és akkor vele tombolok..

az igaz hogy ha valaki minden pénzét ebbe öli az nem helyes..

de könyörgöm..nem mindenki ilyen.. és lehet mértékkel bulizni..
vagy mindenki a pénztárcájához mérten...

én is van hogy 1-hétvége vagy 1 hét alatt eltapsolok kisebb vagyont..
de mindenki magához mérten költekezzen..

meg most több sanszod lenne becsajozni ha te is inkább buliznál mint hogy otthon nyavajognál...
válasz | 2009-08-17 | 23:39
Nem voltál durva,de végülis ez egy olyan téma,amit csak akkor érez át az ember,ha igazán benne van,aki ebben él,ezt neten leírni nem lehet. És nem lehet így visszaadni egy hosszú folyamatot itt pár sorban.
Ezért is nem durva amit írtál,egy általános dolog,valakinek sikerül,valakinek nem.

Jah a külsőm nem megnyerő,de ezek szerint a belsőm sem. Vagy érdekes,minden nővel csak egy találkozásig jutottam el,többet nem akartak találkozni,na most 30-40 perces találkozásból sok belső tulajdonságot nem lehet leszűrni,csak a külsőből.
Ha meg többet nem akar találkozni,nem erőltethetem.Ennyi.
Ő arra hivatkozik,hogy nem egyezik az érdeklődési körünk,ez van. 30 perc elég volt ehhez,hogy eldöntse,ezen múlik a komoly kapcsolat. Hát ennyi,ez van.
Én nem járok ilyen szórakozó helyekre,nincs kivel,ennyi.
Van kb 15 ismerősöm,egyikük se jár ilyen helyekre.
Eljártam én már konditerembe éveken keresztül,ott se lehetett semmit kiakalkítani nők terén,pedig néhány járt oda,ugyanez van a futópályán is,köszönök neki,nem köszön vissza,csak néz...

De nem is zavarom egyiket sem már,amelyik szeretne valamit,oda jön hozzám,ha egy nő meg akar szerezni egy férfit,megtesz mindent. Még újsághirdetést is láttam,hogy úgy adta fel a csaj,hogy jelentkezzen nála az a férfi,aki ekkor és ekkor,itt és itt ilyen autóval volt. Meg interneten próbálják megszerezni a pasik telefonszámát.
Én nem erőltetem,csak annál rosszabb,szokták mondani,ha nem keresem,majd jön magától,és minél jobban erőltetem annál rosszabb.

Nekem már megmondták,nincs kisugárzásom,meg olyanokat,hogy nincs semmi baj velem,csak az a plussz hiányzik belőlem. Meg hogy nem bizsergett rám eléggé...
Én tudom mik a hibáim,de ugyanez másban is megvan,és ugyanennyi hibája másnak is van. Csak midnenki máshogy mérlegeli a hibákat,valaki elnézőbb,valaki nem. Nah ilyen az ismeretlenül találkozok / leszólítok valakit dolog.

Hát kb 70 csajjal találkozni,szerintem elég nagy tapasztalat...
Arról mert ők 30 perc alatt eldöntötték,hogy nem akarnak többet találkozni,arról nem tehetek. Hibám van,de nekik is volt épp ugyanennyi...Csak mindenki máshogy értékeli ki a hibákat. És természetesen ha egy nő könnyen kap pasit,akármire is,akkor még a legkisebb hiba is elég a fiúban külsőre és nem érdekli...utánna már nem érdekli a belső. Nem akarja jobban megismerni.
Ezen meg felesleges rágódni a továbbiakban.
válasz | 2009-08-17 | 21:54
"másban észre veszik a hibát,magukban meg a gerendát sem..."
ez teljesen igaz én is tapasztaltam már sajnos ilyen az emberiség töbsége!

igen.ami azt jelenti, hogy nemcsak a nők ilyenek, hanem a férfiak is!! vagyis az emberek!

attól, hogy valaki eljár bulizgatni, szórakozni, társasági életet élni, még nem jelenti, hogy léhűtű is egyben. az embernek szüksége van kikapcsolódásra, barátokra. de azért tudni kell, hogy meddig lehet nyújtózkodni.
én eljárok bulizni, de mellette ha kell keményen dolgozok, és kedvesem is megdolgozik a pénzéért, hogy meg tudjunk élni.
válasz | 2009-08-17 | 21:50
hát nem valami optimista hozzáállás.
én 24 évesen nem érzem magam öregnek egy jó kis bulihoz és párom sem, és a 30 éves ismerőseim sem. és nem feltétlen kell részegre innia magát az embernek, hogy a barátaival jól érezze magát. nemcsak a 17-19 éveseké a táncparkett. vannak nagyon jó szórakozóhelyek a mi korosztályunknak is. és a szüleim is eljárogattak mellettünk is társasági életet élni. különben begolyózik az ember. antiszociális lesz és elferdíti a valóságot....
érdemes valami társasághoz csatlakozni, ahol pl. a hobbid a fő téma ,pl. rengeteg sportegyesület van, vagy fotósegyesület, de bármi, ami hobbi köré csoportosul. túrázás is jó.mindegy csak legyen egy alaptéma, kiindulópont mint beszélgetési téma, közös élmény lehet egy lánnyal. mi a barátokkal el szoktunk járni kirándulni is, vagy strandolni, utazni, nyaralni. élj közösségi életet. szerezz új barátokat, fiatalabbakat is.
a kopaszodás nem mentség. nekem egyik barátom is 17-18 éves kora óta kopaszodik. mi elfogadtuk ilyennek, és a nők is. pedig marhára nem egy adonisz, de igen megnyerő a stílusa, van kisugárzása. ha nincs meg a belsőd és a külsőd között az összhang, nem érzed magad harmonikusnak, akkor azt a nők egyből leveszik. a nők, de általában az emberek kerülik a negatív, sajnálatba merült, bánatos, önbizalomhiányos embereket. próbálj meg pozitív lenni. és tenni valamit magadért. ha bebeszéled, hogy sz_r alak vagy, miért várnád el, hogy a nők ne tartsanak annak?(már bocs a példáért, de remélem elég szemléletes volt)

nem csinálsz mást, csak a másikban keresed a hibát, hogy miért nem jön össze és magyarázod a lelkednek, hogy megnyugtasd magad, miközben az enyhe kifogás, hogy mert csak tükrösszekrény kell a nőnek, csak buli stb. sőt eléggé leírod ezzel a nőket. mintha a nők mindegyike ilyen lenne. tévedés! és a nők nagyon is félnek attól, hogy a pasi vajon mit gondol a külsejéről, a belső tulajdonságairól. magadba kéne nézned és észrevenni a hibáidat ;) mert ezzel a hozzáállással, amiben most vagy, nem fogsz találni párt magadnak. pozitív kisugárzás, magabiztosság, jókedv, humorérzék, stb stb előnyös tulajdonságokat kell kidomborítani ismerkedéskor. ha a külsőd nem annyira megnyerő, akkor a belsődet kell hangsúlyoznod, a tulajdonságaiddal kell megnyerned a nőket.
sajna nincs kedvem továbbfejtegetni, de igen sematikusan gondolkozol, miközben igazán nagy tapasztalatod (szavaidból ítélve) nem nagyon van. pláne pozitív nem. szerezz egy kis önbizalmat,merj ismerkedni. szedd össze magad, mert rajtad áll. ha nem csinálsz semmit, akkor nem is lesz eredménye. a semmittevésből még sosem lett vár vagy bármi kézzelfogható eredmény.
bocs, ha durva voltam.
válasz | 2009-08-17 | 21:28
Igen ismerem ezeket a céltalan embereket eléggé szánalmasak!
És tudom h milyen amikor félrerakja az ember a pénzét és nem elherdálja. A szüleim erre a legjobb példám a semmiről indultak és ahová jutottak ezzel a módszerrel h gondoltak a jövőre a gyrekeik jövőjére egyszerüen hihetetlen! Sokan el sem hiszik h ennyire vitték!

A kopaszodásról meg annyit h az apám kopasz pont ugyenez a probléma okozta a kopaszodását!(persze neki nem 17 évesen kezdödött...)
Amugy nem tom h milyen frizurád van de sztem ha kopasz frizura nem rossz frizura bár nem áll jól mindenkinek ez tény szerintem vágasd kopaszra a hajad persze ha joláll csak akkor!=)

"másban észre veszik a hibát,magukban meg a gerendát sem..."
ez teljesen igaz én is tapasztaltam már sajnos ilyen az emberiség töbsége!
válasz | 2009-08-17 | 21:07
Épp ez a helyzet,hogy elég "gáz" amikor már a 25-30 éves nők is a bulikba járnak,férfiben is elégé izé...
És ezeknek a zöme tudod milyen,legyen férfi vagy nő? Olyanok,hogy semmi életcéljuk,fizetésük van ,ott költik el a buliban. Azt mondja,lakást úgyse tud venni,és ezért inkább elkölti,ennyi az életcélja,nem gondol se a családjára,se majd a gyerekére,ez nőre férfira egyaránt igaz.

Jó,más tészta,ha 16-18 évesen járnak buliba,de én most a 25 és felettiekről beszélek,és semmit nem tud felmutatni,a legnagyobb öröme a tükrösszekrény:) amit meg tudott venni 5 évi fizetéséből,mert a többit elszórakozta...Jah bocs,mondom neki,és a gyerekeddel mi lesz,hogy gondoskodsz majd róla,vagy ha beteg lesz,vagy ha a szüleid lesznek egyszer betegek...Válaszolni se tud,vagy csak annyi: Élj a mának...
És nem egy így vélekedik,legyen az férfi,vagy nő.

Engem azért nem találtak meg a nők,mert én már sajnos 17 évesen elkezdtem kopaszodni,szóval az a hormonális kopaszodás,tudod,mint a 40-50 éves férfiak haja,csak náalm 17 évesen kezdődött meg.
Akikkel találkozgattam,többen,huszonéves nők azt mondták,hogy pfff,de gusztustalan,kopaszodik. Elég csak megkérdezni,10 ből 7 csaj azt mondja ronda...Meg ha még emellé egy olyan arc társul,ami előnytelen is...

És attól mert elmennék bulizni,semmit nem oldana meg nő terén. Ott sem lehet találni,ugyanaz,hogy ismeretlenül szólitgatnám le az nőket,hogy van e kedve sétálni velem. Ebből meg már nem kérek,próbáltam ezt a fajta ismerkedést,amikor le szoktam járni futni a futópályára,vissza se köszönnek...

Nekem nincsenek ivócimboráim,aki van néhány,az 30 évesek már,családosak,normális emberek,nem járnak ilyen züllödékbe:)


Én nem okolok senkit,dehát ez van,válogatósak a nők nagyon,másban észre veszik a hibát,magukban meg a gerendát sem...
válasz | 2009-08-17 | 20:40
Hát figyelj én nem tok segíteni ezen a problémán...:(
Minnél többet írsz erről a problémáról annál siarlmasabban jön le nekem a dolog és eléggé aggasztó ez a helyzet!
Hát nagyon remélem h egyszer megtalálod a neked való csajt aki kielégíti az igényeidet (az érzelmekről már nem is beszélek)
De ne add fel, és ne könyveld el azt h neked sosem lesz párod!
Biztosan lesz én szívből kívánom neked!
válasz | 2009-08-17 | 20:26
Hát én eddig vártam...
De mégis kipróbáltad a szexet csak úgy szerelem nélkül,másnak is joga van hozzá,hogy csak úgy kipróbálja. Csak valakinek akad rá partner,valakinek nem,és akkor megy a kurvához.

Én "szerelmes" tudnék már lenni bármelyik nőbe,aki ápolt,és normális. Ha elmegy az ember egy nő mellett,simán begerjed,nem kell nekem ehhez szerelem :) Megy ez annélkül is,mert így természetes és normális.
Attól mert belém nem lesz szerelmes senki,arról nem tehetek,bocs,ilyen fejet adott az Isten :)

A szex,mint írtam,olyan dolog,amire mindenkinek szüksége van,függetlenül attól,hogy hogy néz ki,és ez az egész dolog nem szerelem kérdése. A szerelem két oldalú dolog,én mást nem tudok befolyásolni,hogy szerelmes legyen belém...A mai fiataloknál a szerelem olyan,ha ránéz az emberre,akkor bizsereg-e egyből,magyarán minden a külső.


A hormonok meg nem szerelem alapján működnek,és nem is tudja az ember befolyásolni.

Hát nekem még nem akadt semmilyen kapcsolat sem,hiába találkoztam már vagy 70 csajjal az elmúlt 7 év folyamán,semmi.
Vagy max olyan volt,hogy 100kg-s csaj ...de egy átlag csaj,legyen szemüveges,vagy fogszabályzós,még ilyen se akadt .

De majd 30 felett már bizti akad valaki,valami lestrapált nő,merthát akkor már nem a külső számít a zömének,és érzik,hogy az idő bizony eljárt felettük...Csak kérdés,hogy ilyen áron kell-e nekem majd?:) Pláne más gyerekét gardírozni...
válasz | 2009-08-17 | 20:02
Nah jó de pont azért mert valóban más h én nő vagyok és sokkal fiatalabb mint te ezért nem kell összehasonlítani minket!:)

De azt nem értem h hogy-hogy nincsen nő ismerösöd mikor egy átlagos fiatal (26 az fiatal abban kiegyezhetünk!) pasi vagy!
Ilyenkor bulikba kell járni és nagyban falni az életet...tuti h kell legyen nő ismerösöd!
Azt is tudom h a nőknek sokkal könnyebb pasit fogni bármire is akarják "használni" de erről én nem tehetek!:)

Egy valamit nem értek h mindez amit leírtál hogy lehetséges hogy lehet az h nem találnak a hozzád hasonló pasik maguknak párt!?

"a nők megtalálják mindig amit,vagy akit akarnak maguknak élőben tizen,huszonéves korban" ezt te írtad és nem értem h hogy lehet h téged és a veled egy cipőben járó férfiakat hogy nem találják meg!
Elég kiváncsivá tett ez a probléma!
Mi oka van annak h ti(te) nem találtok magatoknak párt???
A szavaidból kivéve a nőket okolod érte...
válasz | 2009-08-17 | 19:44
Igazad van kanyim a felfogásról...
Én nem azt mondtam h ne vegye igénybe az örömlányokat!!!!
Ne értsetek feélre!
És az h érzelmek nélkül mennyire jó a szex a személyes tapasztalatom szerint nekem jobb volt akkor amikor szerelmes voltam a srácba mint amikor nem! (de ez ugye saját tapasztalat nem azt jelenti h ez mindig így van!)
Szóval sokmindentől függ persze nem mondom h nem csak a tapasztalatomra hivatkoztam!
válasz | 2009-08-17 | 19:23
azt aláírom hogy a csajoknak könnyebb.. mert max enged kicsit az igényeiből..de 1-1 alkalomra mindig talál magának pasit..
de még rendes kapcsira is..

míg fordítva jóval nehezebb mert eleinte még a legrusnyább lány is a szép lovagról álmodozik...
(tipikus esete pl hogy még az 150-es lányok is az 180as pasikról álmodoznak és 165-s pasi szinte sansztalan bárhol)


de azt azért nem állítanám hogy nem lehet ismerkedni..
alkalmi kapcsikat kialakítani..

jojo..azt elsimerem hogy nem könnyű..de nem is lehetetlen...
csak jobbnak kell lenned mint a konkurencia...
(ami azért nem olyan nehéz.. elvégre milyen korunkbeli alakok rohangásznak már...szánalom..)
válasz | 2009-08-17 | 18:51
Hát na,de te 17 vagy...nah meg nő. Majd ha 27 lennél,és egy férfinek se kellenél,már máshogy gondolkodnál,nah ,de egy nővel ilyen nem fordul elő sose:)


Hát nem hiszem,hogy kihat a további szexuális életre,ha valaki így kezdi. Az sokkal rosszabb,mint 30 éves korig nem lenni nővel.

Nekem nincs nő ismerősöm,hogy kialakuljon valami,vagy csak csettintsek,és akkor "segít" egy nő az emberen.
Találkoztam én már jópár nővel,egy nő megteheti,hogy ha ki akarja próbálni a szexet,csak csettint egyet,és az egyik ismerőse megteszi neki...Hány meg hány ilyen nővel találkoztam.
Velem még csak járni sem akart,1-2 hónapra rá meg a buliban egyszerre két férfi rakta meg.
Akkor volt olyan is,hogy úgy ment el buliba,hogy na,most már pedig ő el akarja veszteni a szüzességét,és lám....
Meg csak úgy átmegy az ismerőséhez,aztán szexelnek egyet,mert csak úgy megkívánta...Sok ilyen van,sokféle nővel találkoztam már.
Nekem is csak egy életem van,ki kell használni.
És hidd el,nagyon sok férfi jár ebben a cipőben huszonévesen,hogy nem volt nővel,és fizetősnél kezdi,csak nem mondják el. Vagy épp sehogy nem kezdi el,de ilyen korban az még rosszabb.


El lehet ám beszélgeti egy fizetős nővel is,és megdöbbentő,hogy miket mesélnek,hogy sajnos mik fordulnak elő,és kik is keresik meg őket...Dehát ilyen az élet,valakinek könnyen mennek a kapcsolatok,a szex,valakinek nem és fizetőshöz kell mennie,hogy megkapja,vagy csak hogy végre kipróbálhassa a szexet.

Én úgy látom,hogy egy csufika nő is könnyebben talál akármire is férfit,mint egy átlagos kaliberű férfi,pláne ha még csúnyácska is.

Nemrég akartam jelentkezni egy országos társkeresőbe,felhívom az illetőt telefonon,egy kedves női hang veszi fel. És elmondta,hogy ő már rég óta ezzel foglalkozik,és az ilyen korú férfiakat nem keresik a nők,hogy teljesen felesleges jelentkeznem,meg kifizetni az éves tizenvalahány ezer Ft-ot. Pedig az ő érdeke is lett volna,de mégis elmondta a tapasztalatát,hogy a nők megtalálják mindig amit,vagy akit akarnak maguknak élőben tizen,huszonéves korban,és hogy neki is van egy fia,meg egy lánya,és tudja,hogy az ő fiának is milyen nehéz az ismerkedés,míg a lánya...

Az,hogy mikor jó igazán a szex,ha az ember kívánja mindig jó,persze ápolt,kulturált nővél,mégha pénzért is,de akkor is jó.
Arra meg nem várhatok,hogy majd egyszer 30 valahány évesen majd lesz egy partnerem,aki aztán majd szeret...Jah,csak addig elmegy a fél életem,meg belezakkanik az ember.
válasz | 2009-08-17 | 17:54
Hát..., ha Ön ettől a ténytől boldog, hogy még szűz..., akkor legyen? Ha ettől érzi különlegesnek magát.

Igazából nem is értem, hogy egy férfi miért érzi ettől különlegesnek magát annyira? Mert, ha még nő lenne..., ugye azért nőknél élettanilag történnek dolgok a szüzesség elvesztésekor. De igazából egy férfinál..., annyira nem, szerintem. Egyedül az a "lényeg", hogy a maga teljességében megismer egy hús-vér nőt ilyenkor egy férfi. Persze nem beszélve az érzelmekről, amik normális esetben vele járnak egy nemi kapcsolattal.

Önnek marad a maszturbálás..., és ekkor nem kell félnie attól, hogy közelségbe kerül a legteljesebb mértékben egy nővel.

És egy ember rengeteg módon lehet egyéniség az életében. Attól, hogy valaki valamit nem tesz meg /vagyis például nem veszíti el a szüzességét/, nem biztos, hogy gazdagabb lesz. A valamit nem teszünk meg nagyon sokszor valamilyen félelemből, valamitől tartástól van.
De persze, ha ettől érzi egyéniségnek magát..., ám legyen. Akkor Ön ezek szerint máris teljesen boldog?

Az emberek másik nagy-nagy százaléka pedig attól boldog /attól is/, hogy boldog kapcsolatban él valakivel, és szerethet valakit.
válasz | 2009-08-17 | 17:40
Ezt Ön miből gondolja, hogy a maszturbálást undorítónak találom ?
Szerintem semmi undorító nincs benne.

Nem az undortól szoktam rosszul érezni magam maszturbálás vagy a szexre gondolás közben, hanem a félelemtől. Az attól való félelemtől hogy ha elveszteném a szüzességemet, az számomra az egyéniségem halálát jelentené.

Önök sokszor teljesen félreértenek engem. Látszik hogy teljesen másként fogják fel a világot. De lehet hogy pont az a jó, hogy nem vagyunk egyformák.
válasz | 2009-08-17 | 17:15
sok felfogás létezik...

én mondjuk azt vallom hogy ha más sansza nincsen akkor a semminél még a fizetős is jobb..mint hogy 30éves korára meghibbanjon...


és az is csak tévhit hogy érzelmek nélkül nem lehet jót szexelni..

rengetegen függetleníteni tudják magukat az érzelmektől és akár egy 1órás kapcsiban is olyan szupert tudnak szexelni ami néha jobb mint rendes kapcsiban... a partnertől rengeteg függ.. szerethetem bármennyire ha béna az ágyban..........
válasz | 2009-08-17 | 15:39
Szia!

Szerintem rosszúl fogalmazol:) a szüzesség elvesztése nem "az élet nagy problémája",csak egyszerüen egy fordulópont az emberek életében! Valami újjat tapasztalnak, élnek át ami fontos h elsőre jó legyen! Mivel kihat a további szexuális életre! (és ez nem hanta!)

Igen jól mondod a szex az élet szerves része és szüksége van rá az embernek!
De az a tény h valaki nem képes kapcsolatot teremteni egy nővel és ezért az úgymond 'fizetős nő' lehetőségét választja megoldásul az talán nem a leg ideálisabb főleg elsőnek amikor még ismeretlen számunkra(számodra) a szex!
Tudom milyen az amikor egy pasi nagyon vágyik a szexre és nem tudja elérni csak ha hát mondjuk ki kurvához megy!
Az én ismerösöm ugyanezt megcsinálta!!!
De egyáltalán nem büszke rá sőt már bánja h így kellett elveszítenie a szüzességét!
Én nem hibáztatlak érte vagy nem itéllek el érte téged sem ahogyan az ismerösömet sem!
Hiszen jogodban (jogotokban) áll ezt a fajta szolgáltatást igénybe venni! Én személy szerint nem a férfit itélem el h él ezzel a lehetőséggel hanem a nőket (kurvákat) akik ezt a lehetőséget megadják...

Az a baj h túl sokat csalódtál ezért ilyen a felfogásod ennek hatására! (remélem ez a felfogásod idővel változni fog)
Persze szexelni lehet érzések nélkül is mert úgy is müködik de az igazán jó szexhez kell egy partner aki szeret és nem pénzért okoz neked örömet!
válasz | 2009-08-17 | 02:46
Üdv!
Az élet nagy problémái,szüzesség elvesztése:)
Szerintem ez az egész túl van dramatizálva,vagy max a tizen évesek körében megy el,csámcsogjanak ők ezen a dolgon:)

Ha meg huszonévesen is szűz az ember,és nem bírja már --merthát a szex hozzátartozik az egészséghez,meg hogy ne legyen stresszes az élet -- egy fizetős nőnél jobb nincs,márha mást nem talál az ember :)

Nem kell randikra menni,már vagy a 100.-ra,nem kell nézni az unalmas fejeket,hogy alig várják,hogy lelépjenek a randiról,merthát ők olyan húha de szépnek gondolják ám magukat. Csak úgy árad belőlük a büszkeség,merthát ők a bulihercegnők még 25-30 évesen is,meghát nekik megvan ám mindenük,még tükrös szekrényre is futja:)
Mondom magamban,ez aztán "nagy" eredmény ennyi idősen:)

De a találkozás végén mindig ugyanaz az unalmas,egyhangú válasz: "Nem tudom". Dehát ezt minden férfi tudja mit jelent,aki a netes randikban tapasztalt.:)

Fizetős helyen ilyen nincs,nem döngölik a pincébe az ember önbizalmát,nem alázzák meg,mert van egy két hibája az embernek,nem kell "könyörögni" ,és a végén mindkét fél elégedett. És nem utolsó sorban, olyan szép nők vannak pénzért,hogy az ember soha nem kap meg máshogy ilyen nőt:) Legalábbis én nem kapok meg.
Míg a sima találkozások esetén,még a duci csufika is azt mondja,igaz élőben nem meri mondani,csak neten írni,hogy pfujj de ronda vagyok :) Pedig én csak egy átlagos alkatú vagyok.


Úgyhogy ennyit a szüzesség dologról:) Bla bla az egész,éppúgy mint a nagy nagy szerelem:) Az élet dolgai nem itt kezdődnek,hanem ott,ahol emberség,megértés ,és segítőkészség van. Ehhez pedig nem kell szerelem...
 
válasz | 2009-08-16 | 15:15
Mégis undorodott attól, h maszturbálni kezdett a neten látott nő miatt. Vagy h a szüzesség elvesztése után mintha már semmi izgalom nem lenne az ember életében.
válasz | 2009-08-16 | 14:05
Soha semmi olyasmit nem mondtam, hogy a természetes szexualitás bármely formáját bűnösnek vagy undorítónak tartanám. Éppen ellenkezőleg, számomra szex és a szüzesség elvesztése az élet egyik legfontosabb kérdése. Éppen azért vannak súlyos problémáim a szexxel, mert a szexualitást egy nagyon komoly és az egész életünket meghatározó dolognak tartom.
válasz | 2009-08-16 | 02:24
Továbbra is azt mondom, h konzultálni kellene egy szakemberrel, mert Önnél nagyon súlyos gondok vannak. Aki a természetes szexualitást (vágyat, maszturbálást, szexet) ennyire bűnösnek és undorítónak tartja, ott valami komoly dolog húzódhat meg a háttérben.
válasz | 2009-08-16 | 01:40
szasztok !nekem van egy komoly problémám, megpróbálom összefoglalni tömören. az a helyzet , 7 éve összejöttem a volt élettársammal.akkor nagy szerelem volt,testileg szinte én voltam neki az első.a dologban is!!!most alkult egy olyan helyzet,hogy folyamatos viták után szétmentünk.ő volt a kezdeményző a dologban.ő hagyott el!most birósági tárgyalás van folyamatban,ilyen súlyos már az ügy, mivel van egy 3 éves lányunk.sajnos ő már nagyon befolyásolható volt a kapcsolatunk alatt a szülei és testvérei révén.beledumáltak az életünkbe rendszeressen.többnyire telefonon folytatot eszmecserét velük ,mert távol laknak ,mégis igy is befolyásolható volt.a lényeg az , hogy én még mindig nagyon szeretem.emlékezetes élmények maradtak a kapcsolatunk első feléből.meg ugye , hogy én voltam neki az első tényleges.ő már nem akarja , pedig én még mindig szeretem bármi történt velünk!!!!
 
válasz | 2009-08-16 | 01:14
Ez egy sima maszturbálás, semmi köze a fizikai kontaktushoz.
válasz | 2009-08-15 | 23:35
Hahahah:D Kihagytad a Kicsi Kocsit!
válasz | 2009-08-15 | 22:32
kecskebéka, fűzfavessző, harckocsi, gumicsizma, pánsíp. Megfelel ez a néhány /számomra/ jó szó vagy írjak még egy párat?
válasz | 2009-08-15 | 21:50
Talan a pasim.. kiveve hogy o biztosan nem szuz de a tobbi stimmel... hehe
válasz | 2009-08-15 | 17:01
Csiszár Úrhoz van szerencsénk ismét??
=))))))))
válasz | 2009-08-15 | 14:51
"Felfedeztem" egy olyan internetes topicot, ahol néhány hölgy a meztelen nemi szervéről közöl fényképeket. Ráadásul még vissza is lehet írni az adott hölgynek.
Az elmúlt 20 perc folyamán már kétszer is kénytelen voltam maszturbálni és ráadásul meg is írtam a hölgynek, hogy éppen az ő képét nézve verem ki magamnak. Ez nekem már majdnem olyan mint a szüzesség elvesztése, és mit mondjak, eléggé rossz élmény. Tudnának szólni néhány jó szót ?
 
válasz | 2009-08-13 | 19:44
Szerintem abból az emberből nem lesz feltétlen lelki sérült, aki fel tudja dolgozni, és úgy tudja értékelni, hogy "nem önmaga tehet a dolgokról", amik történtek, hanem a másik, aki őt bántalmazta. Persze, nyomasztó lehet, de mindenki más- és más, és valaki fel tudja dolgozni, van aki meg nem. Meg szerintem függ attól is, hogy történt-e ténylegesen erőszak, vagy milyen mértékű volt a testi erőszak, ilyesmiktől is.
válasz | 2009-08-13 | 19:18
Nyugi, nem kell ilyet belemagyaráznod! Csak amiket olvastam, arról ugrott be ez az "élmény", már sok-sok éve nem is gondoltam rá.
Bár a párom is kiakad néha, hogy mikre emlékszem, amiket ő már régen elfelejtett. :) :(
válasz | 2009-08-13 | 19:10
Lelki sérült lesz abból az emberből akit így molesztálnak látható még 47 évesen sem tudja elfelejteni
 
válasz | 2009-08-13 | 19:05
Ezt mondom ezt büntetni kéne ha lesz egyszer lányom nem fogom hagyni hogy bármilyen jól fésült b. molesztálja.
 
válasz | 2009-08-13 | 18:23
Sajnos vannak ilyen alakok is...
"Perverz pasis" élményem nekem is van...
Talán éppen csak 14 éves lehettem, amikor a nagymamámmal meglátogattuk a nővérét. Az 5 év körüli fiúunokával játszottunk a szőnyegen a matchboxokkal, amikor hazaért a 45 év körüli papája. Valamilyen ürüggyel átcsalt a szomszéd szobába és ott elkezdett fogdosni, a cicimet csókolgatta a pulóveren keresztül és össze-vissza nyálazta az arcomat, ahogyan erőszakkal lesmárolt... Ez volt életem legelső "csókja"! Én bénultan, erőtlenül vergődtem a szorításában, de aztán szerencsée elengedett és nem tepert le a hitvesi ágyra, gondolom, félt, hogy valaki bejöhet, én meg kimenekültem a konyhába a nagyimhoz. Ezután szerencsére valahogy úgy alakult, hogy soha többet nem találkoztunk, én pedig nem meséltem el senkinek ezt, mert úgysem hitte volna el senki, hogy a "tiszteletreméltó" X. bácsi, az olimpiai bajnok párbajtőröző mit művelt velem. Végül is erőszak nem történt, csak a lelkembe gázolt bele egy "kissé". Néha eszembe jutott, hogy vajon az első házasságából való lánya osztálytársainál is bepróbálkozott?! Később, ha hallottam, hogy milyen "csodálatos" házasságban él a második, majd a harmadik párjával, ( az első felesége meghalt, pedig milyen "hatalmas" szerelem volt az övék,) a hányinger kerülgetett.
válasz | 2009-08-13 | 18:07
20 éves felnőtt meg érett gondolkodású, és kislányokra gerjed. na persze! aberrált és kész valami nem 100-as vele. Ennyi!
 
válasz | 2009-08-13 | 17:29
Pontosan...nem mindegy, h mondjuk egy pár tagjai 20 és 28 vagy 30 és 38 évesek. Itt is 8 év a különbség, de mindkét esetben már azért közel hasonló az életfelfogásuk...

És tényleg van, amikor a lányok nem látnak a rózsaszín ködtől..és a férfiakat sem szabad alábecsülni..képesek elég sokat megtenni egy adott célért.
válasz | 2009-08-13 | 17:27
Lehet, hogy én vagyok a kissé furcsa, de nekem az nem lett volna valami büszkeség a haverok, kollégák előtt, hogy egy 14 éves kislányt meghúzok. Inkább szégyeltem volna magam....
válasz | 2009-08-13 | 17:27
Akkor nem ártott nekik az az elbeszélgetés!
válasz | 2009-08-13 | 17:23
Gondolom, az elsőnél nagy fegyvertény lett volna a haverok, kollégák előtt, ha megkapja a lányomat, a második esetben ott tényleg volt valami gáz a srác fejével, na nem patológiásan, csak kicsit elferdült a személyisége.
válasz | 2009-08-13 | 17:07
Bármilyen korban lehetnek ilyen férfiak, hogy csak a szex kell nekik és nem maga az érzelem. Én inkább a korkülönbséget sokallom. Most nem arról a 7 évről van szó, mert az egyébként nem vészes, főleg ha a férfi javára van ilyen különbség, hanem a 14 és 21 év furcsa nekem. Elviekben egy 21-22 éves fiúnak más már a felfogása és ebből kifolyólag a szexben is másra van szüksége, mint egy 14 éves lánynak.
válasz | 2009-08-13 | 17:07
Szerintem te 15 évesen vesztetted el a szüzességedet, mert akkor voltál fiúval. Előtte hiába voltál nővel az nem számít szüzzeség elvesztésének. (Ha csak át nem repedt a szüz hártya.)
válasz | 2009-08-13 | 16:51
Lányos anyukaként nekem is lenne egy-két szavam a témához.

Mindkét lányomnál volt hasonló szitu (14-21), és sajnos azt tapasztaltam, ameddig tart részükről a "szerelem", még ha egyoldalú is az, addig hiába sorakoztatsz fel észérveket, csak ha a "rózsaszín köd" már felszállt. Utólag már szégyellik, hogy milyen buták voltak, az egyik le is feküdt a pasijával, a másik szerencsére nem... Az egyik pasi a férjem egyik kollégája volt, így hamar nyilvánvalóvá vált a viselkedéséből, elkapott megjegyzéseiből, hogy mit is akar elérni, a másik pasinál pedig kiderült, hogy a lányom mellett volt még egy másik csaja is, és annak bemesélte, hogy a lányom zaklatja őt, holott ez épp fordítva volt. Még a férjem előtt is előadták a nagy drámát emiatt. Az első esetben a párom "elbeszélgetett" a sráccal, nem igazán akarom tudni, hogyan... A másik esetnél, amikor világossá vált, hogy a páromat is palira vették, mielőtt vele is "elbeszélgetett" volna, inkább egy ismerős zsaru segítségét kérte, hogy állítsák le a srácot, aki napi munkakapcsolatban állt velük, mert nem garantálta a testi épségét, annyira fel volt húzva.

Tehát mindkét esetben a lányok halálosan szerelmesek voltak, és azt hitték, a pasik is viszontszeretik őket. El tudom hinni, hogy vannak őszinte szerelmek is ilyen felállásban, (egy kolléganőm 15 évesen jött össze a 20 éves barátjával, és 15 éve együtt vannak,) de a mi tapasztalatunk nem ezt mutatja.
 
válasz | 2009-08-13 | 15:17
Ilyen hülyeségeket írni...jézusom...pedig már 19 éves vagy.
Gondolkozz már el először mit akarsz írni aztán ha értelmes csak akkor írd le.
válasz | 2009-08-13 | 12:02
Nemcsak durván fogalmaztál,hanem butaságot is írtál.Attól hogy ilyen hivataloskodó szóhasználattal írtad,attól még hülyeség.Ha a fiatalabb fél betöltötte a 14. életévét,és beleegyezett a szexuális kapcsolatba,az idősebb fél nem büntethető.Ha írsz valamit,legalább nézz előtte utána.
Az már egy teljesen más dolog,hogy kinek milyen az erkölcsi érzéke.De ez ebben az esetben a büntethetőség szempontjából teljesen lényegtelen.
válasz | 2009-08-13 | 11:49
Jó lehet hogy kicsit durván fogalmaztam de amit írtam azt nem én találtam ki nem árt vigyázni
 
válasz | 2009-08-13 | 11:43
Lilcsy barátja nem pedofil.
válasz | 2009-08-13 | 11:29
Én ezekre a korkülömbségekre csak anyit mondok ,hogy Addig jár a korsó a kútra míg el nem törik!
Mert itt nem a társadalmi normákról van szó egyszerűen arról, hogy ha pl egy 20-30 éves (férfi) összejön, szexuális kapcsolatot létesít egy tudomisén 15 éves lánnyal a lány is sőt a szülei is feljelentést tehet amit ugye bár egyikünk sem akarhat
és akár 3-10 évig terjedő börtönbüntetés is kiszabható
Ezt szerintem te sem akarod kipróbálni Lilcsy barátja vagy ha akarod a te dolgod bent szeretik a pedofilokat naponta 3x.
 
válasz | 2009-08-12 | 23:56
Én egyet értek Veled!:)
De vannak emberek akik más véleményen vannak, ők ilyenek...
Nem vagyunk egyformák, el kell fogadnunk...más a gondolkodásmódunk ennyi.
válasz | 2009-08-12 | 23:26
20-30-->10 év korkülönbség
14-22-->8 év korkülönbség
Most nem értem mit vagytok úgy oda miatta, hogy őszinte legyek... eddig is tudta mindenki, hogy vannak ilyen kapcsolatok, mégsem volt így megbotránkozva senki... vagy csak nekem nem tűnt fel?
Szegény Lilcsy csak azért jött a fórumra, hogy megkérdezze, hogy hogyan és mit kellene csinálni... ha visszaolvastok láthatjátok, hogy említi, hogy a srác még nem akarta megfektetni.. és nem is azt kérdezte, hogy szerintünk helyesen teszi-e amit tesz, vagy nem, erre majdnem mindenki leoltja..
válasz | 2009-08-12 | 23:25
Szerintem ha mindkét fél beleegyezik és későb sem ántam meg, akkor nincs gond.
 
válasz | 2009-08-12 | 23:15
Lehet, de élveztem, és máig jóban vagyunk.
válasz | 2009-08-12 | 23:14
Betta!
Hát erre nem igazán lehet mit mondani.. 30 éves nővel? :O
azért ez nem semmi... van leszbikus bnőm, akinek volt egyéjszakás kalandja egy 27 éves nővel, de ő akkor már nem volt szűz...
Amúgy csak a kedélyek fokozása végett, ez a bnőm 13 évesen volt először sráccal, mondjuk nem volt nagy korkülönbség köztük, de akkor is 13 volt!!
válasz | 2009-08-12 | 23:13
Azéazé 1-2 év nem 10-15. Ha 20 és 30, akkor nincs olyan nagy különbség köztük szellemileg. Na de 14-22! Én 16 évesen Testileg-lelkileg(bár az nem biztos) kb. olyan 18 körüli voltam. 2 év és anyakomplexus. Ugyan már. Értem mire akarsz kilyukadni: arra, hogy neked van igazad. Szerintem meg nekem, úgyhogy fölösleges ezen vitatkozni.
válasz | 2009-08-12 | 23:05
betta!!! AKKOR A TE ESETED, SIMÁN MEGFELEL KISKORÚ MEGRONTÁSÁNAK!! IGAZ ? HÁT PERSZE! EZ KEMÉNY!
 
válasz | 2009-08-12 | 23:04
miért, nem azt tette? utánakérdezett, elkezdett tájékozódni.nem?:)
másrészt, valaki említette,én nem akartam, de bennem is felmerült, hogy szerinted hányan tartják normálisnak, hogy idősebb nőkkel van/volt dolgod? vajon egy idősebb nő mit esz egy nála fiatalabb pasin? lehet fél a vele egykorúaktól, csak a fiatalabbak mellett tud magabiztos lenni? vagy a pasinak anyakomplexusa van? mégha csak pár évről van szó, akkor is bejön ez a sok hülye ítélkezés, stb sablonok vagy tényleg szerelem lenne. hát ez már aztán érthetetlen...nah...kb ugyanaz a szitu...megint a normák, társadalmi elvárások. remélem érted, mire akarok kilyukadni.
válasz | 2009-08-12 | 22:46
Sziasztok.

Én 14 éves koromban veszetettem el a szüzességem és egy 30 éves nővel voltam először.
Fiúval 15 évesen feküdtem le először. Nem éreztem negatív változást az életemben, pozitívat annál többet.
 
válasz | 2009-08-12 | 19:23
Erre mondják, hogy fáj az igazság.
válasz | 2009-08-12 | 18:20
Én többek között a Noszty fiú esetére gondoltam Tóth Marival. :-)))
válasz | 2009-08-12 | 18:18
Mi sem csak az övére.
válasz | 2009-08-12 | 18:12
Most nem csak lilcshy esetére gondoltam...na de mindegy is :)
válasz | 2009-08-12 | 17:34
Engem nem vág földhöz ha nem ír többet. :) Egyébként meg ez egy fórum, itt az emberek leírják a véleményüket is, nem csak tanácsot adnak. Ha nem tetszik, ne ide írjon.
válasz | 2009-08-12 | 17:12
Néhány hónapja ettől mentek durvább dolgok is. Azt gondolom lilcshy-vel szemben most max. csak keményen fogalmaztak, de nem durván.
válasz | 2009-08-12 | 17:06
A véleményünket kell leírni ezzel én is egyet értek. De egy kis odafigyeléssel meg tudjuk válogatni a szavainkat és a stílusunkat is, hogy ne bántsunk meg vele másokat. Apró dolgok ezek, de szerintem fontosak. És ahogy tapasztalom másoknak is.
válasz | 2009-08-12 | 17:00
Egy fórum nem csak arról szól, hogy mindig azt írjuk a másiknak amit elvár. Az igazságot kell írni. Természetesen az igazságot nem alpári formában, hanem kultúráltan kell leírni.
Mint írtam számomra nem természetes, hogy egy 22 éves férfi egy 14 éves kislányt le akar fektetni. Az én véleményem attól még ez marad akkor is, ha lilcshy többet nem ír ide semmit.
válasz | 2009-08-12 | 16:44
Egyébként lilcshy-ről annyit, hogy délelőtt írt nekem egy üzit, hogy köszöni szépen azt, hogy én és 1-2 ember nem itélte el és próbáltunk segíteni neki. Viszont nagyon rosszul esett neki, ahogy a többiek reagáltak a hozzászólására, főleg, amilyen módban...nem ezt várta ettől a fórumtól. És teljesen igaza van szerintem.
Privát üzenetben elmesélt még pár dolgot magáról és a párjáról, és szerintem nincs semmi kivetnivaló a kettejük dolgában, egész normális csávója van (viszonyítva az átlag 20-on évesekhez).
Amiben tudok segítek neki, de csak privát üzenetben, mert a fórumba többet nem ír be.
Milyen érdekes...nem tudom pontosan mennyi ideje vagyok itt a fórumban, de szerintem nem rég óta vagyok aktív tag. Azóta olyan 4-5 ember biztosan írt már nekem priviben, hogy egy csomóan leszólták őket a fórumban meg bunkó stílusban válaszoltak vissza nekik és nem kívánnak többet a fórumba írni.
Szerintetek jó így a fórum, ha az emberek ilyen üziket írnak???
 
válasz | 2009-08-12 | 16:39
Én cica-micával és thymiannal értek egyet. Nem számít a kor. Szeretik egymást és kész. Ha ez megvan legyenek boldogok én biztos nem fogok ferdén nézni rájuk.:)
 
válasz | 2009-08-12 | 16:35
Oké, ez egy félénk csaj volt...de nem mindenki ilyen.
Barátnőm egyszer bemutatott az egri dj-k társaságának, akik olyan 25-30 év közöttiek. És általában eléggé lenézőek másokkal szemben, ezért kicsit izgultam, hogy hogyan fognak hozzám viszonyulni. De egyszerűen magamat adtam, nagyon nyitott és kedves voltam velük, ők is látták rajtam h nem egy beképzelt kis hülye p*csa vagyok és rettentő jó viszonyba lettem a legtöbb emberrel. Ja és akkor még csak 16 éves voltam:)
 
válasz | 2009-08-12 | 16:18
"14 évesen hova legyen tapasztalata?:D valahol el kell kezdeni,nem?és ha késznek érzi magát, akkor tegye meg, s amjd értékeli utólag, hogy okos döntés volt-e. bár ha szerelmesek egymásba, nem hinném, hogy nagyot hibázhat, hisz pozitív emlékként fog benne megmaradni. "

nagyon igaz.
válasz | 2009-08-12 | 16:17
nekem is sokat segített, hogy a partnerem tapasztalt volt, sokat segített és megértő volt, ez fontos első alkalommal..
a kor nem feltétlenül jelent tapasztaltságot, de azért ez kiderül ismerkedésnél..
válasz | 2009-08-12 | 16:16
"hát elgondolkodtam rajta, végülis..."
Undorító.
válasz | 2009-08-12 | 16:15
Igazad van. Én vagyok a h*lye, hogy ilyeneken kiakadok, de akkor is 14-22, 15-27 számomra nem normális számodra, számukra az és kész.
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41