szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Szüzesség elvesztése


Új hozzászólás

válasz | 2006-03-08 | 14:50
Jaj de örülök, h ezt valaki még1X leírta!!!! Köszönöm:)
/tapsvihar, fütyülés...egyebek/
válasz | 2006-03-08 | 13:54
Kedves Bathis!!!!

Na tessék megint egy tipikus rossz hozzáállás!!!
FÉRFIAK ÉRTSÉTEK MEG MÁR VÉGRE NEM A MÉRET A LÉNYEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok nő ott rontotta el ezt a dolgot. hogy néhány Martini után mikor elvitte egy pasi akinek tényleg nagy volt a szerszáma másnap a csajoknak eláradozott,hogy "Úristen úgy meg...és akkora...és olyat élveztem...és isteni a nagy...!!!"
Tényleg nem baj ha nagy de szerintem az sem ha kisebb az átlagnál"És mi az átlag??Na ez az!!Nincsen átlag minden nőnek más a jó!Nincsen átlagos hüvely sem mindegyikbe más más méret való!!
Engedd meg,hogy elmondjak egy példát:volt pár szép kaland az életemben,volt közte nagy és kicsi és közepes.Volt egy pasim akinek tényleg hatalmas volt és őszintén szólva 1év vad kalandozás után rádöbbentem,hogy nem jó ha hátulról nem jó ha lovagolva nem jó már sehogy mert fáj akárhogy is csináljuk!!Ellen példa:volt olyan akinek kisebb volt és olyan nyelvjátéka volt és olyan csodásat sexeltünk,hogy csak na!!Hát ennyi a méretekről!Fogadd el önmagad mert addig nem leszel boldog soha!!!
Az pedig,hogy szűz vagy nem gond én vettem el egy pasinak a szüzességét isteni volt ha az a csaj nem értékelte hogy ő lehet az első akire egész életedben emlékezni fogsz ne is sajnáld!!!
Próbáld meg az elsőt egy sexi klassz csajjal eltölteni aki kicsit idősebb és élvezné ha "bevezethetne az életbe"!!!
Remélem klassz lessz az első!!!
válasz | 2006-03-08 | 12:17
Hát, az idő múlásával azért nem fogtok annyira feszengeni egymás társaságában az biztos. Az idő számít, mert megszokjátok egymást, meg ha ránéztek a másikra már tudjátok mit gondol mit érez, mi a baja stb és tudtok lépni.

Amikor én szűz voltam és eljött az első alkalom, nekem nagyon sokat segített az akkori barátnőm, segített ellazulni és kicsit feloldódni. Nálam az első elég poénos volt :D egymás után 3 gumit nem tudtam rendessen feltenni annyira izgultam, a végén meg már a kudarctól beállt a konyulás :). Aztán segített majd ő húzta fel a gumit. Utánna már nem volt vele gond, mert nem izgultam :)
válasz | 2006-03-08 | 11:07
Ezzel csak egy baj van, hogy nem biztos, hogy ő lesz a későbbi nagy Ő.... Persze 20 évesen már nem fogsz iylenen rágódni, h nem a nagy Ő vette el a szüzességed.
válasz | 2006-03-07 | 14:57
Persze, én ezt értem és ugyanezen a véleményen vagyok, de mit lehet tenni abban az esetben, amit én mondok?!
Igazából semmit, nem igaz?
Kell múlnia szépen az időnek, s lassacskán majd elillan az izgulás...
válasz | 2006-03-07 | 14:46
Persze, teljesen spontán nem lehet megcsinálni :)
Nekem meg főleg nem volt az, mivel ugye az előkészületek alatt azért felvetődött bennem, hogy ha ezt meglátja valószínűleg szex lesz a vége. Igaz, én nem voltam akkor sem szűz :)

Itt arra gondoltam, hogy az nem jó, hogy megbeszélik, hogy jó, akkor majd jövőhét pénteken lefekszünk. Mert, már az alatt az idő alatt is folyamatosan stresszel a csaj amíg el nem jön a nap, amikor meg elérkezik a találkozás aznap, akkor meg főleg.
De így, nem votl sok ideje izgulni :) Azért ez számít.
válasz | 2006-03-07 | 14:17
- ez a folytatás.:D

Na szal, de nálunk következő a dolog, hogy még én is szűz vagyok, nem csak a barátnőm. S ha oda jut a dolog, hogy már mindjárt, akkor sem tucc oly mértékben spontán lenni, hogy ne tudatosítsd, hogy le akarok feküdni a barátnőmmel és el ne kezdj idegeskedni.
Érted mit akarok mondani?:DD
Szal ilyenkor mi van?:D
válasz | 2006-03-07 | 14:15
Hmm, ez igazán teccett.
Nah akkor most itt egy kérdés!:D
Vagy inkább megállapítás, mivelhogy nem tudom lehet-e megfelelő választ adni rá.

Persze, tervezni nem szabad. Spontán legyen a dolog stb. stb.
válasz | 2006-03-07 | 13:39
Nem mindenki egyforma sokszor improfizalni kell itt barmilyen tanacsot kap barki az csak altalanos. Adj magadbol nekem ez a velemenyem. Ha nem vagy romantikus az nem baj, nem minden lany a romantikara bukik.
 
válasz | 2006-03-07 | 02:30
És nem Kandhur, vagy Kdanhur, hanem Kanduhr.
válasz | 2006-03-07 | 02:27
Élet első nagy pofonjai? Már kaptam eleget, várom a többit.
válasz | 2006-03-07 | 01:28
Heh, mi alakult itt ki amíg nem néztem a fórumot. Atya ég!

Kandhur-on jókat mosolyogtam néha, de egyben valahol fel is háborított egy kicsit.

Andy nagyon remekül gondolkodik, le a kalappal előtte, ez gondolom valahol a neveltetésnek is köszönhető és örülök, hogy vannak még ilyen fiatal szülők még ebben a világban és ilyen felfogású fiatal hölgyek. Ilyenkor felcsillan előttem a remény, hogy talán nem tartunk a süllyesztőbe, csak sokszor rengeteg mindennel ellensüllyozza ezt a meglátást a másik oldal, a mostani világ, ez a szomorú.

Sztem még, idézőjelbe "régi időkben" nevelekedett szülők (gondolok itt a most 35 vagy annál idősebb szülőkre) viszonyulnak a neveltetésben a legjobban a dologhoz ha általánosítva és az átlagot nézzük. Én bele sem merek gondolni, hogy mi vár rám amikor lesz egy vagy több gyerekem és kamaszkorba lépnek. Már most kaotikus ahelyzet, mi lesz akkor? Vagy rendeződik minden, vagy süllyedünk tovább. Jelenleg az utóbbi dominál, nem csak ebben a témában, hanem az élet összes területén. Az ember agyilag, erkölcsileg, etikailag nem felfejlődik, hanem visszafejlődik a XX. század közepe, de inkább vége óta. Irány a sötét középkor, mi? Hol vannak már azok a remek filozófusok, költők, akik valahol felnyitották az emberek szemét? Nah mindegy.

Ami Kdanhur hozzáállását illeti, süt róla a depresszió. Sztem nem ártana egy kis segítség (most nem támadni akarlak). Ez nagyon visszaüthet a későbbi életedben, főleg most, amikor jönnek az élet első nagy pofonjai, egyre nagyobbak és nagyobbak.

Az a felfogás, hogy egyszer úgy is meghalunk és minden kikapcsolódik, minek érzés? dolog egy baromság. Már csak azért is, mert senki nem bizonyította még azt, hogy a halál tényeg a végső stádium-e és a végleges elmúlás, a lét megszünése. Az is lehet, hogy csak egy újabb fokozat, lépcsőfok. Vagy egy újabb ajtó, amin be kell lépned. Ezt nem lehet tudni.
De ha a te szemszögedből nézzük.. ha egyszer úgyis megszűnik minden (tegyük fel) akkor te szeretnél egy egész életet rossz érzésekkel és emlékekkel leélni? Hát, kötve hinném. Az nem lenne élet. Igaz, elkövetünk hibákat, amik hozzák a rossz érzéseket és emlékeket, de ezek hozzá tartoznkak az élethet. Ez tesz minket emberré, hogy a többi élőlényhez képest mi sokkal magasabb szinten érzünk, gondolkozunk (már amikor).

Szóval, visszatérve. Nem mindegy, hogy milyen tapasztalatokkal, emlékekkel lépünk bele egy életstílusba, legyen az a szexualitás. A szexualitás nagyrészt az érzelmekről szól, ezért alapkövetelmény, hogy a kezdet megfelelő legyen, nem pedig érzelemmentes!

Az én mostani barátnőm megajándékozott a szüzeségével és hihetetlen hálás vagyok ezért a nagy ajándékért. Ez egy olyan dolog, ami nem csak megtiszteltetés egy férfi számára és az egyik legnagyobb dolog amit kaphat egy nőtől (itt is hozzátenném, hogy már amelyiknek), hanem felelősség is.

Én kipuhatoltam nála, hogy hogyan képzeli el az első alkalmat és igyekeztem megvalósítani. Sőt, hál isten túl is szárnyaltam :).
Leírom, mint esettanulmányt, hogy alamit tanuljatok is belőle.
Barátnőm: csak is a szerelem és mély érzések dominálásakor aakrja elveszteni a szüzességét. Fontos, hogy jól kiismerje a srácot és meglegyenek a megfelelő érzések mindkét irányból. Egy szépen berendezett, nyugodt szobában képzelte el az elsőt, gyertyafénynél, szép, lágy és halk klasszikus zenével, jó illatokkal, heves érzelmekkel, szerelmi vallomásal. De semmi képpen nem előre eltervezve.

Eljött hát a 3. hónap fordulója és áthívtam magamhoz, hogy legyünk együtt. Mivel mindkettőnknek nehéz hete volt úgy döntöttünk, hogy lazítunk, TV-t nézünk, egymáshoz bújunk és pihenünk egymás társaságában. Még előtte való nap vettem illatgyertyákat az ő kedvenc illatával, tele raktam vele a szobát és lehúztam a redőnyt így szépen gyertyafényben úszott a szoba. Mindent rendesen leőkészítettem, zene, miegymás, minden amit leírt. Szereztem egy vele egykorú üveget amit befestettem, vettem egy műanyag csillagot, ami foszforeszkál a sötétben. Bele tettem az üvegbe, rátettem egy masnit, majd írtam egy verset, amibe szerelmet vallottam (hogy lehoztam neki egy csillagot az égről, mennyire szeretem) majd amolyan üzenet a palackban módszerrel beletettem az üvegbe és rátettem az ágy közepére.
Amikor felemelte az üveget, benne a csillag villágított a sötét, de gyartyafénnyel bevillágított szobában.
Aztán jöttek magától a dolgok.

A végeredmény hihetetlen volt. Ha egy nőnek megfelelő érzelmi háttért adsz (hangsúlyozom kandúr, ÉRZELMI, ÉRZÉSEK) hihetetlen, hogy mennyire tud téged szeretni és mennyi midnent kapsz tőle. Arról nem is beszélve, hogy dúlnak bennetek az érzelmek, úgy a szex is kész mennyország tud lenni!

Csak ennyit akartam, hogy igenis nagyon fotnosak az érzelmek! S remélem, nem, tudom, hogy a barátnőmnek ez egy nagyon kellemes emlék marad és nem úgy fog visszaemlékezni rám, hogy "jah igen, ez volt aki elvette, türhető volt" és kész.

Ennyit szerettem volna, kicsit hosszú lett tom, de remélem azért lényeges voltam :D
 
válasz | 2006-03-07 | 00:14
Én egy szóval nem mondtam, hogy csináld fűvel-fával.
válasz | 2006-03-06 | 22:59
Úgy nézem nagyon eltérünk a témától, ehhez már új topic kéne, de annak köze sincs magához az oldalhoz sem.:)
 
válasz | 2006-03-06 | 22:52
Na látjátok ez az amit én sem tudok elképzelni, valahogy nem tudja felfogni az agyam hogy meghalunk és vége.
 
válasz | 2006-03-06 | 22:42
Huhh! Én ide már bele sem merek szólni! Pedig ez a kedvenc témám!!
Mármint a halál és az utánna történtek.
De komolyan mondom, hogy itt heréljenek ki egy ülő helytemben, ha annyi lenne az élet, ahogy azt sokak látják, hogy egyszer meghalunk, s vége mindennek...
 
válasz | 2006-03-06 | 22:25
"Az életnek nem az értelmét kell keresni, hanem neked kell értelmet adni neki!"

Nem vagyok sem hívő, sem vallásos, vagy hasonló, de megvan a magam elképzelése a világ rendjéről és erősen kétlem, vagy legalábbis elég elképzelhetetlennek tartom, hogy a halál után eltűnünk a semmibe és egész lényünk elveszik!

Persze lehet Carpe Diem, egyik napról a másikra élni, de azt hiszem ez a mai világban egy kicsit nagy luxus...

Az igazság az, hogy kihalófélben van a romantika és a szentimentalimus: nem tudom mért baj az, ha valaki meghitt hangulatban akarja elveszteni a szűzességét, nem pedig valakivel akiben nem is bízik túlságosan és lehet, hogy soha többé nem fog látni?!
válasz | 2006-03-06 | 22:22
És még egy kedves barátom szavait idézném: "Nem lakni jöttem a földre, hanem élni." És télleg annak a legjobb, aki így is tesz
 
válasz | 2006-03-06 | 22:20
Kandúr nem értem mi ez a pesszimizmus, csak nem ért valami nagy csalódás mostanában? Szerintem nagyon szép, hogy Adry így gondolkodik, és igazán megbecsülendő, hogy vannak még ilyen lányok, mert erre felé igen csak kihaló félben vannak, abban viszont egyet értek, hogy később még neki is bőven változni fog a véleménye.
 
válasz | 2006-03-06 | 22:12
De annak mi értelme, hogy valaki fűvel-fával csinálja?
A lányok szemszögéből sokkal jobb, ha olyannal veszíti el a szüzességét és olyannal történik meg a további pár alkalom, akit szeret. Szerintem sokkal jobban fel is tud izgulni a csaj, meg ha fáj neki, nem mindenképp arra fog gondolni, hogy júj de fáj, hanem hogy milyen boldog, hogy azzal van, akit szeret.
Ha belegondolok... én nem tudnék egy olyan fiúval lefeküdni, vagy egyáltalán hozzáérni sem (a testéhez), hogy közben nem szeretem. Taszítana az egész.
De ezzel más emberek másképp vannak, az ő döntésüket is tiszteletben kell tartani.
 
válasz | 2006-03-06 | 21:49
Nem, én azt mondom, hogy várjon vele amíg úgy nem érzi, most kell megtennem, és nem azért mert már idős, hanem mert akarja, mert ez kihathat a lelki világára, és ezzel az életére, és te mondtad, a halál után nem számít semmi, vagyis az életet kell élvezni
 
válasz | 2006-03-06 | 21:25
Erről beszélek. Nem egyszerű.
válasz | 2006-03-06 | 21:20
Érdekes életfilozófia és elég szimpatikus is, de nem ilyen egyszerűek a dolgok, és ebben az esetben amit te mondasz hogy a halál után nincs semmi, akkor itt annak van értelme hogy addig élvezzük a dolgokat amíg élünk, namármost ha ez neki tönkreteszi a lelki világát akkor inkább várjon vele, ez az én véleményem
 
válasz | 2006-03-06 | 21:12
Számít az érzés, vagy az emlék? Egyszer úgyis meghalunk, aztán kikapcsol az agyunk. Utána már sokat kezdünk az érzéssel és az emlékekkel. Nem mondom, hogy kövessék amit mondok, csak keírom a véleményem, hogy néha egy kicsit más szemmel is nézzenek a világra. Persze itt jöhetne az, hogy annak sincs sok értelme amiért én itt vagyok, aztán jön a kérdés, hogyha semminek sincs értelme, miről szól az élet? Az életnek van értelme?
Talán az a végszavam erre: tedd azt ami boldoggá tesz, addig míg ez a boldogság nem korlátoz másokat és ne foglalkozz a halállal.

Különben olyan leszel, mint én. Egy életunt ember.
válasz | 2006-03-06 | 20:09
Kanduhr nem értelek... de lehet, hogy nem is akarlak...
Kioktatod szegény Adry-t aki 14 éves fejjel szerintem érettebben gondolkodik mint te.
Süt rólad az életuntság és jó lenne ha másokra ezt a nézetet nem terjesztetted át itt a fórumon. Semmi baj nincs, hogy el azzal akarja elvetetni a szűzességét akit most úgy érez, hogy szeret. Hogy később mi történik, az igazán mellékes... kevés olyan van, hogy azzal éli le az életét, akivel legelőször együtt volt... de nem is ez a lényeg.
A lényeg maga az érzés... és az, hogy ez szép emlék legyen...
Amúgy fel vagyok ébredve kösz... jobban mint te... ezt állíthatom.
válasz | 2006-03-06 | 20:07
Ne hallgass a cicára, amelyik macska nyávog az nem harap.:DDD:P
Nagyon helyesen gondolod Adry és csak így tovább a gondolkodás terén.:)
válasz | 2006-03-06 | 19:58
Lelki rend? Szerinted számít bármit is a lélek?
Két év múlva már azt sem tudod majd ki ez a fiú, mert már 30 éves majmok után fogsz futkározni, mert ők érettek.
Mindig ugyanaz.
válasz | 2006-03-06 | 19:51
,,Sajnos ez van, minél idősebb vagyok, egyre több ilyen embert ismerek meg.,,

Egy idő után az emberek kiégnek. Már nem mindent fognak rózsaszínnek látni, mint a mesékben
válasz | 2006-03-06 | 19:46
Már bírlak is!:D
"tudom, hogy még fiatalnak tartotok" - ez olyan aranyos volt!:D
És egyébként igazad van.
Van, akinek a körülmény a fontos, hogy minden tökéletes legyen és azzal a 'tökéletes' partnerrel, más viszont 'csak' dugni akar.

Sajnos ez van, minél idősebb vagyok, egyre több ilyen embert ismerek meg.
 
válasz | 2006-03-06 | 19:11
"Nem fog felborulni a világ rendje, mert nem a nagy Ő veszi el."
De a saját lelki rendje felborulhat... tudom, hogy még fiatalnak tartotok az effélékhez, de én csakis azzal szeretném majd elveszíteni a szüzességemet, akit igazán szeretek és aki viszontszeret. Talán meg is találtam rá az ideális fiút. :)
 
válasz | 2006-03-06 | 18:38
Áss néha mélyebben a dolgokban, és rájössz, hogy nem beszélek hülyeségeket.
Hisz miért olyan fontos a szüzesség elvesztése? Őszintén kinek játszod meg magad és még sok más ember? Nem tök mind1 a dolog? Nem fog felborulni a világ rendje, mert nem a nagy Ő veszi el. Ébredj fel.
válasz | 2006-03-06 | 17:50
Ezt inkább nem kommentálom, de az ilyen hozzászólásokkal csak saját magad égeted... De ha neked ez jó...
válasz | 2006-03-06 | 17:29
Sosem értettem miért olyan nagy dolog ez a szüzesség dolog és annak elvesztése.
válasz | 2006-03-06 | 15:14
Isten őrizz!
Te jó ég Kanduhr /mi már úgy látom megmaradunk örök ellentéteknek" /mint a kisördög meg a kisangyal a Tom and Jerry filmekben:DDD//, de hát hogy lehet ilyet tanácsolni?!

Sztem nagyon helyesen gondolod Bathis, nem kell qva. Meg lesz, amikor lennie kell.
Kíváncsi lennék 1000-ből hány embernek maradt meg szép emlékként, akik street girllel veszítették el...
Sztem meglehetősen kicsi az arány.
Ha másra nem is, mit fogsz mondani az eljövendő barátnődnek?
Jöhettél volna előbb?! Vagy mit? Nem sokkal szebb, ha Őt szenteled meg ezzel a nemes feladattal.
Ezen felül ha tételezzük fel elmegy vki egy csajhoz, elveszíti a szüzességét /jó esetben, ha az idegességében nem konyul le nekije/, akkor mennyivel lesz előbb? Másnap elmondhatja, hogy már nem vagyok szűz, wow.
Ráadás ha eljön arra a sor, hogy szerelmi szex, ugyanott vagy, mint ahol azelőtt, mert az egy teljesen más dolog.
Sztem

Üdv
válasz | 2006-03-06 | 15:02
Régóta gondolkodom már rajta, és csak 2 utcát kéne sétálnom, de sztem több van bennem annál, hogy egy könnyűvérű nővel veszítsem el. Szóval ez az amit ne fogok tenni.
válasz | 2006-03-06 | 12:50
Szerintem fizess rá egy kurvára a neten, legalább kioltja a feszültséget belőled.
válasz | 2006-03-06 | 11:55
Azért ezt így nem mondanám, persze szeretném, ha már eljönne az idő, de annyira azért nem, mert rájöttem, hogy az utolsó kapcsolatomat is azzal rontottam el, hogy nagyon akartam a dolgot.
válasz | 2006-03-06 | 11:10
Az most mindegy :)
válasz | 2006-03-04 | 20:41
Persze, mert biztosan kanos.
válasz | 2006-03-04 | 10:56
Vagy csak simán egy megértő nőre van szüksége, aki mint fent írtad, úgy áll hozzá, akár alkalmi-egyéjszakás kapcsiban is.
Szerintem.
válasz | 2006-03-03 | 14:32
"A szüzesség: én 18 éves koromban veszítettem el a szüzességem. Előtte is lehett volna alkalmam, de sose jött össze. Később rájöttem, hogy miért. Megmondom neked: Azért, mert vadásztam arra, hogy vére elveszítsem és egyfolytában, potenciálisan kerestem az erre megfelelő lányt. Aztán nem siettettem a dolog tés egyből jött a nagy ő. Szóval, ne siettesd, ne akard mindenáron elveszíteni, mert akkor nem nagyon fog összejönni."

Ugyan ez van akkor ha párt keresel! Néha nem is kell, csak nyitott szemmel mászkálni a világban:)

Sztem Bathis neked először 1 megértő barátnőre lenne szükséged! Aki megérti h szűz vagy, felderíti szíved rejtekét, minden rezdülésedre ráérez! És hidd el, ha így lesz, már azért fogsz görcsölni, h milyen lesz neki, de tudni fogod, h nem hagy el, mert szeret, mert egész belsődet szereti! Aki nem a méreteiddel fog foglalkozni, és elnézi neked a kezdetleges "bakikat"! És nem csak 1 kaland vagy a sok közül!
válasz | 2006-03-03 | 13:17
Hát az biztos, hogy a csajoknak van hozzá az érzékük. Viszont eddig engem sem igazán érdekelt, hogy elveszítsem, én is úgy voltam vele, hogy majd jön az magától, de tudod most már 20 évesen, elgondolkodtató a dolog.
válasz | 2006-03-03 | 12:39
Figyelj Bathis.. sztem a méreteiddel való dolgot már letisztáztuk másik topicban és ott is arra jutottunk, hogy mahára nincs mi miatt szégyenkezned!

A másik: önsajnálattal és magad, állandó negatív megítélésével soha nem jutsz semmire! Csak mélyebbnél mélyebbre taszítod magadat és az senkinek nem jó. Szerinted miért voltál képtelen flállítani? Azért, mert görcsödlöd magad indok nélkül és feleslegesen!

A szüzesség: én 18 éves koromban veszítettem el a szüzességem. Előtte is lehett volna alkalmam, de sose jött össze. Később rájöttem, hogy miért. Megmondom neked: Azért, mert vadásztam arra, hogy vére elveszítsem és egyfolytában, potenciálisan kerestem az erre megfelelő lányt. Aztán nem siettettem a dolog tés egyből jött a nagy ő. Szóval, ne siettesd, ne akard mindenáron elveszíteni, mert akkor nem nagyon fog összejönni. Meg valahol a csajok is kiszagolják...
válasz | 2006-03-03 | 11:10
Figyelj, ha csak nem vagy Rocco méretű, akkor valószínű, h elégedetlen vagy a méreteddel, főleg, mert a médiából is ez jön le.... Amúgy szerintem ne akard olyan görcsösen elveszíteni és menni fog.
válasz | 2006-03-03 | 11:08
Félig mivel? :))) Hahaha:)
válasz | 2006-03-03 | 10:16
Hali Bathis!Lesz még biztos alkalmad,hogy leveszísd a szüzességed!Nem szabad feladni pár rossz élmény után,van több millio lány magyarországon,vkinek biztos te kellesz és elfogad majd olyannak amilyen vagy!Manapság nem is mindig kell a fiúnak kezdeményezni,de azért nem árt!Legyen egy kis önbizalmad,mert azt szeretik a lányok!Próbáld elfogadni magad olyannak amilyen vagy,ez a legfontosabb!!!Hajrá!!
válasz | 2006-03-03 | 05:55
,,És ahogy jelenleg a dolgok állnak lehet, hogy az is fogok maradni örökre.,,

Jaj, ne idegelj már a marhaságoddal. Ne fárasszá.
válasz | 2006-03-02 | 23:11
Én 20 éves vagyok és szűz. Elégedetlen vagyok magammal, a méreteimmel és mindennel. Kétszer lett volna rá lehetőségem, hogy elveszítsem. Egyszer a csaj mondott megálljt( hogy te még szűz vagy nem? és otthagyott), ez volt kb 2 éve, egyszer meg úgy 3 hete, amikor nem voltam tiszta állapotban és képtelen voltam felállítani, de a csaj sem, és annyira kiakadtam, hogy olyan dolgokat mondtam, hogy a csaj, otthagyott a francba. És ahogy jelenleg a dolgok állnak lehet, hogy az is fogok maradni örökre.
 
válasz | 2006-03-02 | 22:32
"félig áló farokkkal csinaltam föl"

Tényleg? Hamar tervezitek a gyereket :D. "felcsináltam"... elég durva nyelvbotlás :)

Amúgy Szatee-nak igaza van, nem árt egy dokival megnézetni.
válasz | 2006-03-02 | 20:58
"Lehet h az volt a baj hogy csak félig áló farokkkal csinaltam föl és csak félig szakítottam át a szúzhártyáját?"
Ne haragudj, de olyan jót röhögtem... nem, nem téged, de ilyet se hallottam még...
Az, hogy vérzik sokmindentől lehet. Ha még tovább fog néhány nap múlva is, akkor mindenképpen keresse fel a nőgyógyászát, ugyanis a szűzesség elvesztése után általában néhány percig, óráig esetleg néhány napig vérzik...
válasz | 2006-03-02 | 20:55
Nálam a harmadik variáció volt és nem bántam meg... Sőt, volt benne valami filmbe illő, csak a zenei aláfestés hiányzott... egyszerre történt naháááát... Szép visszaemlékezni rá, de tény, hogy valóban rengeteg petting meg beszélgetés előzte meg a dolgot, sőt csak harmadik alkalomra sikerült, mert vagy ő volt száraz, vagy nálam volt fél hat... de egy kis humorérzék és meg lehet oldani az ilyen helyzeteket is...
válasz | 2006-03-02 | 18:30
Helló mindenkinek azt szeretném meg kérdezni hogy a lányoknál elöfordulhat elsö szex után az hogy 3rom nap ig vérzik 1 nagyon picit?Mi lehet a baj vagy ienkor el kel meni a dokihoz vagy valami?
Mert a barátnömel most vesztetük el és 3 rom napig 1 nagyon picit vérzet.Szerintetek mit csinaljunk?Lehet h az volt a baj hogy csak félig áló farokkkal csinaltam föl és csak félig szakítottam át a szúzhártyáját?Kérlek segítsetek és előre is köszönom.
 
válasz | 2006-03-02 | 17:55
Babygirl-nek igaza van, sose lehet tudni, hogy szexuális téren ki lesz neked a nagy ő. Nem feltétlenül egy már nem szűz lány, azért meg nem fogod elhagyni ha szerelmes vagy, mert nem szűz lánnyal érdemesebb az első alkalom.

Ha már felvetetted, valahol van benne valami, de korántsem feltétel. Mindkét oldalról meg van az előnye a következő dolognak:

Ha a srác szűz és a lány nem, akkor az valahol előny, mert ha esetleg a srác nagyon, de nagyon zavarban van, akkor a lányra ez nem "tapad" át és oldani tud, esetleg ha a nagy izgalom miatt konyulás áll be akkor az ellen jobban tud tenni, tudja mit kell csinálni. Meg esetleg ha gond van az óvszerrel, akkor tud segíteni a felhelyezésben.

Ha a lány szűz és a srác nem, szintén hasonló a helyzet. Egy szűz srác lehet, hogy az ösztönei alapján (vagy elragadná a hév) elkezdené egyből gyorsan csinálni, meg durr bele és az a lány első alkalmára nézve nem túl szerencsés. Valamint egy lány első alkalma előtt nagyon nagy türelem kell és megfelelő rutin, hogy kellőképpen fel tudja izgatni.

A mindkét fél szűz esetnél ezek az előnyök sok pettingelésel, beszélgetésel, megfelelő tájékozódással kiküszöbőlhetőek és nincsenek ilyen gondok.
válasz | 2006-03-02 | 16:45
"Én saját tapasztalom által azt tanácsolom a szűz fiúknak,hogy ne szűz lánnyal probáljátok elveszteni a szűzeségeteket,jobb egy tapasztalt lánnyal!"

Ezt lehet h kár volt ide írnod:s, mert ebből azt lehet kikövetkeztetni, ami SZTEM nem 1 helyes dolog!
Ha te szűz vagy és van 1 bnőd! Akit szeretsz és aki szűz, nem fogo elhagyni azért mert nem jó először szűz lánnyal elvesztened!
Ezekből az APRÓ dolgokból indulnak ki sokan, h neki előbb valakivel le kell feküdni-e mielőtt jön a nagy Ő, mert égő, vagy ciki lesz!
....bocs
válasz | 2006-03-02 | 14:47
Sziasztok!Én 18 évesen vesztettem el a szüzességem,hát egy 15 éves lánnyal történt meg az első,akinek nem én voltam az első barátja sexuális téren sem!Én saját tapasztalom által azt tanácsolom a szűz fiúknak,hogy ne szűz lánnyal probáljátok elveszteni a szűzeségeteket,jobb egy tapasztalt lánnyal!Azóta volt egy szűz barátnőm,akit akkor nagyon szeretem és velem szerette volna először szeretkezni,hát belemtem és nagyon figylemes voltam vele,nagyon jól alakult ez a dolog mert nem fájt a lánynak és kifejezetten élvezte!!Mostani barátnőm is szűz,ha esetleg úgy dönt hogy velem szeretnél először,akkor azt érzem majd mint először,hogy kicsit félek mert azért elég befolyásoló minden lánynál az első alakalom!Hogyan tudnám legyőzni ezt a félelmet????Úgyérzem ebbe a lányba még szerelmes is vagyok,nagyobb félelem van bennem mint a volt bnőmmel kapcsolatba ő belé nem voltam szerelmes!
 
válasz | 2006-03-01 | 13:59
Én ahova járok 1850,- , és "teljes bikini" címen csinálja. Nem kellemes érzés, de megéri. (Én először személyesen beszéltem meg az időpontot a kozmetikussal)
Jah...és hozzá vannak szokva, h elsőre kényelmetlennek érzed a szitut, ő próbál segíteni azzal, h beszélget veled:)
válasz | 2006-02-28 | 19:57
Sztem mindegyik kozmetikus csinál ilyet, csak más-más módszerrel, anyagokkal. Az, hogy mennyibe kerül nem tudom neked megmondani, én csak a pofámat szoktam kozmetikusnál kezelteni :). A többit a borotvára bízom :D

Ha időpontot kérsz és kérdezi, hogy mit szeretnél, mondj annyit, hogy intim terület szörtelenítését. Ennyi a téma. Vagy csak annyit mondasz, hogy szőrtelenítés és majd amikor ott leszel megmondod, hogy hol. Hidd el, nem lesz semmilyen reakció, ha félsz tőle :) Nem te vagy az egyetlen aki alkalmazza (Hála a jó égnek) :)
válasz | 2006-02-28 | 18:00
Köszi szépen, elmegyek majd kozmetikushoz! De minden kozmetikusnál csinálnak ilyet? És kb. mennyibe kerül? Ja, meg amikor időpontot kérek, mit mondjak? :) Vicces szituáció lesz. :D Puszi!
 
Ági kedves:

www.startlapjatekok.hu
Jó, hát ha nem érted, nem tudok mit csinálni...
:) Szal a fiúknál a 2 kiló smink mutathatja az érettséget?


Na jó így már szar hogy el kellett magyarázni :)
válasz | 2006-02-27 | 22:01
Szia!

Fordulj kozmetikushoz, ő mindig tudja mi a megoldás :). Én barátnőm is kozmetikusnál szedeti le mindig (valami speciális, erre a célra kialakított gyantával dolgozik). Azért jobb ez a megoldás, mert pár alkalom után a szőr gyengülni kezd és lassan nő ki (alkalomról alkalomra lassabban). Igaz, nem valami kellemes érzés, de tudod mi a mondás :)
válasz | 2006-02-27 | 19:16
Borotván kívül? Meleg- és hideggyanta? Különböző szőrtelenítő készítmények asszem ilyen helyre nem alkalmas.

SZTEM meleggyanta:)
válasz | 2006-02-27 | 19:14
A "mennyein" kívül....
Fiatal vagy még....Vagy te is az érettek táborázos sorolod magad?(bocs de kétlem)

Olvas utána, az a legjobb! Pl: Amit anyád nem mondott el a szexról, de kezdheted az alapoktól, a régi Gólya hozza (akár hiszed, akár nem, érdekes dolgok is vannak benne)
De az első jobb:D Olyat is megtudtam amit előtte nem tudtam (kiv. 1xű infókra gondolok, amik engem nagyon is érdekelnek)
válasz | 2006-02-27 | 19:08
Sztem nem az a gond, h vannak ilyen filmek, reklámok .... az a baj, h sok tini életformának gondolja, követni akarja és követi is! Persze ha így is gondolkodnánk, akkor se lenne logikus, mert ált. idősebb korosztályról szólnak ezek a filmek!

Ok kéne a problémát orvosolni, h minden kisgyerek mellé odaül az anyja, és elmagyarázza neki, h ez film/mese nincs valóságalapja, kisfiam/kislányom nem tudsz repülni, ne is próbálkozz vele, ne ugorj ki az ablakon!
(lásd hirek)
válasz | 2006-02-27 | 19:05
Sziasztok!

Tudom, h nem túl ide tartozó téma, de fogalmam sincs, hol kérdezzem meg, úgyhogy gondoltam ide írom, h mi a legjobb módszer a nemi szerv szőrtelenítésére? Mert a borotva nem igazán jön be, és nem tartós... Nagyon köszike előre is!
 
válasz | 2006-02-27 | 19:01
Mármint abból a szempontból, h elfogják mondani első élményüket:D Vagy nem...de ez már lényegtelen!

Hm....szárnypróbálgatások! Néha tökre hiányzik:D
válasz | 2006-02-27 | 18:08
No comment!

A használati utasítás a Titaniccal együtt elsüllyedt!
 
válasz | 2006-02-27 | 18:00
Most így hirtelen nem tudom, mire gondolsz, de biztos... :D

Az amcsis dolgban kicsit magamból indultam ki. Van bennem egy kis amerika ellenesség, de ez agyéni szoc. probléma, és nem tartozik a topichpz, úgyhogy sorry az offért.
válasz | 2006-02-27 | 16:12
Mennyei! Mennyei!! MENNYEI!!!! - lol

UI CoD - soknak: Ezért kell UT-zni!:DDD
válasz | 2006-02-27 | 15:05
Sziasztok!! Légyszi, írjatok le mindent a sexről, mert még nem csináltam!! Milyen érzés? Azt mondják: MENNYEI!! Írjatok le mindent, mert nem szexeltem még, csak úgy, hogy szopás, nyalás, egyéb!!
 
Ez így is van, ezt nem hinném, hogy bárki vitatná.
Amúgy a játékokkal kapcsolatban ez teljesen igaz, én az első részt fontolgatom otthagyni...
Meghal a gyerek, első mondat - 'k*rva anyád'
kb minden szerveren van egy ilyen.
"14-15-16 évesen már éretten néznek ki (lányok esetében nem a 2 kilo smink miatt!). "
Mert ez fiúk esetében van így? o_O
:DDDD
válasz | 2006-02-26 | 18:38
Talán csak egy kivétel lehetek a sok közül, de én nem érzem azt hogy azért mert már nem vagyok szűz bármi is megváltozott volna. Nem érzem magam felnőttnek. Ugyanaz vagyok aki voltam, csupáncsak a barátomhoz kerültem közelebb. Egy újabb módja annak hogy szerethetjük egymást.
 
válasz | 2006-02-26 | 18:09
Ezt sose fogom megérteni, hogy miért mindig egyből az amerikai filmeket szidják?:) A gond nem azzal kezdődik, hogy vannak ilyen filmek, hanem ott, hogy rátesznek dísznek egy korhatárt, betartani meg minek?
Vegyük a mozit.. 18 éven aluliaknak nem ajánlott film, mellettem meg egy 14 éves tömi magába a popcornt.

De nézhetjük a PC játékokat is, 17 éves korhatár rajta van és 10-12 évesek (nem vicc! azért hagytam abba pl a CoD 2-vel való játékot, mert agyamra ment a sok nyávergó, veszteni nem tudó, anyázós kisgyerek) toljak napi 6 órába.
Igaz, ezt megfékezni nem is nagyon lehet, de megszorítást lehetne tenni.

Amúgy van benne valami, de ha megnézed a magyar reklámok sem különbek. Fiatalok agymosása magas szinten. Csak van aki észre veszi, van aki nem és bedől neki, van aki nem nézi a reklámokat :). De utóbbit nézve, gondolj bele, ha akarod sem tudod elkerülni a reklámokat sehol.

De hopp, kicsit elkalandoztunk a topic témájától.
válasz | 2006-02-26 | 15:15
Miért tök izgi?
válasz | 2006-02-26 | 14:07
Hűha, hát ezt rendesen megmondtad. Még én is elszégyeltem magam :D Csak vicceltem, egyébként tök igazad van, de ezen nem tudunk változtatni.
Egyébként nem rég elgondolkodtam ezen a "túl korán nőnek fel" dolgon. Arra jöttem rá, hogy nem azzal van a baj, hogy 14-15-16 évesen már éretten néznek ki (lányok esetében nem a 2 kilo smink miatt!). A baj ott kezdődik, hogy azt hiszik, hogy akkor ők már felnőtt emberek, már mindent tudnak az életről, a szexről, meg mindenről, azt játszák a nagyfiút meg a nagylányt. És sajnos ezen mi nem változtathatunk, vagy csak nehezen és lassan. Első lépésként véget kellene vetni az [Censored] amcsi filmekből áradó szennynek, amivel megfertőzik a fiatalokat, és így tovább csép lassan. De ez az én véleményem.
válasz | 2006-02-24 | 19:20
nekem személy szerint minden fájt az hogy tágul és az hogy szakadt bár ezt szerintem külön nem érzi az ember. Ebben az is nagy szerepet játszik hogy az az első és izgulsz, nem lazítod el magad, nem hiszem hogy annyira fel tudnál izgulni....aztán egy pár perc és jobb lesz talán...
 
válasz | 2006-02-24 | 15:02
most megint egy hue kerdessel jovok...
de lanyokat kerdeznem meg hogy erzik mikor elvesztik szuzeseguket? szoval az folyamatos fajdalom vagy csak a szuzhartya szakad el, illetve a tagulas faj konkretan vagy mi?
 
válasz | 2006-02-23 | 15:21
Most abba gondolj bele, h ha 1 olyan lánnyal szeretkeznél először akit szeretsz!!!! akkor őt nem fogja érdekelni, h szűz vagy-e! Számomra ez a fontos! Annak feleljek meg aki szeret, aki megérdemel, aki megérdemli a testem! Nem holmi kis kíváncsi sex-éhes egyénekkel kell foglalkozni! Szerintem hülyeség, ha megteszed, de TE dolgod. Vagy hallgatsz másokra, vagy nem a TE döntésed lesz!
Hát ..igen...(bocs magamban gondolkodtam el:) És mi van, ha ő úgy tudja h te már nem vagy szűz, azt hiszi mindent tudsz?
Olyannak játszol amivel nem szabad!

Hozzáteszem ez az én véleményem, nem kell betartani, nem vagy rá kötelezve....:)))

Azért sok sikert a jó döntéshez!
válasz | 2006-02-22 | 17:52
Áhh, hülyeség! De még mekkora! Már szinte fáj! Hova tovább, komolyan mondom egyre jobban meggyőződik az ember arról, hogy ez már semmi másról nem szól, csak a versenyről. Mire jó az? De most őszintén! Nagyobb tag leszel? Legfeljebb megspórolsz magadnak egy kellemetlen élményt. És ha megtörténik? Mégsem lesz apokalipszis? MI változik? Semmi az ég világon. Esetleg rájössz, hogy hülye voltam, de már késő...
Meg aztán. Vajon miért tolódik a korosztály egyre lejjebb, akik elveszítették, vagy minden áron el akarják veszíteni a szüzességüket 13-14 évesen akár? Mert a 18 éves siránkozik, a 17 éves siránkozik, a 16 éves siránkozik, hogy jajj! még nem veszítettem el a szüzességemet. Miközben épphogy példát kéne mutatnunk.
Szal siessetek csak, attól majd megváltozik minden.

UI:Baby! Újra egy idősek vagyunk!:P:DD
Üdv
válasz | 2006-02-22 | 16:12
Nem a bnőm! Csak ő akarja! És én is akarom mert nagyon jól néz ki! De csak ennyi! Én nem akarok vele járni! Egyenlőre! Meg ő se velem! CSak lefeküdnénk! Sztem ciki! Ő tuti nagy cirkuszt csinálna belőle! Sztem! Mit tegyek?
 
válasz | 2006-02-22 | 15:11
Ő most a barátnőd? Vagy előre megbeszélt dolog?
Nekem is volt 18 éves barátom aki szűz volt, én egyáltalá nem tartottam cikinek! Sőt itt is vannak hasonló korú szűz pasik...sztem tök izgi!
Mondd el! Neki is könnyebb lehet, esetleg felkészül arra, h ő fog irányít.
válasz | 2006-02-22 | 15:08
Én is kitöröltem amit írtam...
Hogy miért?
Igazából nem is tudom, de nekem korai a 13 évesen sex t-ma, 1000 bocs.
Felelőségtudat ide vagy oda!
válasz | 2006-02-21 | 22:07
Szerintem nyugodtan mondd el a lánynak, ha normális, akkor nem fog kinevetni érte és nem is mondja el a barátainak! Sőt, így legalább tudja majd, mi a szitu...
 
válasz | 2006-02-21 | 21:46
Sziasztok! Nagyon úgy tűnik h el fogom veszíteni a szüzességemet! tök jó! De egy kicsit tartok is tőle! Egy igen tapasztalt csajjal fogom! És nem tudom h álljak hozzá! Nem akarom megmondani neki h még szűz vok mert az ciki és nem akarom h a barátai rajtam nevessenek! Szóval tanácsok kellenének nekem! Miket csináljak vele? Hogy viselkedjek? Segítsetek!
 
válasz | 2006-02-21 | 19:07
öhmm, úgy gondoltam írok erre valamit, de aztán a vége felé érve kitöröltem a box-ból, inkább reagálok így: No comment.
válasz | 2006-02-21 | 17:22
Sziasztok!
Én még csak 14 éves vagyok, de rácáfolnék arra, amit még 1-2 hete olvastam. Igaz, hogy ma a 13-14 éves csajok simán kinéznek 16-17-nek, de higgyétek el, némelyek annyival felelősségteljesebbek is!
Szeretek egy 15 és fél éves srácot, aki haverom, már jóideje próbálunk összejönni, de valami vagy valaki mindig közbejön és ha netán végre összejövünk, nem az fog érdekelni, hogy jaj, csak 14 vagyok, még korai lenne lefeküdni vele, hanem hogy szeretem és felelősséget tudunk vállalni a tetteinkért. :)
 
válasz | 2006-02-20 | 19:45
Kicsit rácáfolnék arra amit Samsung írt... saját tapasztalat... ha ügyes a lány, nem is veszed észre... főleg, ha rugalmas a szűzhártyája és nem is vérzik.
A viselkedésben talán van valami, de a helyzet hevében talán annyira koncentrálsz, hogy zavarodban talán fel sem figyelsz erre...
Légy gyengéd és figyelmes, ez a lényeg!
válasz | 2006-02-20 | 14:38
Hali!

Hát, talán annyit tudok mondani, hogy a különbség az, hogy a csaj sokkal szűkebb, mint egy olyan csaj, aki volt már pár pasival. Konkrétan a szűzhártyát, meg azt, hogy átszakítod te nem érzed. Első pár percben még kicsit fura lehet a csaj viselkedése, mert nem tudja, hogy konkrétan mit csináljon, hogyan helyezekdjen stb, de ebbe egy idő után már beleérez.
válasz | 2006-02-20 | 13:04
Hello , egy eleg fura kerdesre lennek, kivancsi ugyanis most van eloszor szuz baratnom...tervezzuk a nagy alkalmat.... de nekem mar nem az... de meg nem voltam szuz lanyal...itt a forumon remek tanacsok vannak hogyan kell az elsot csinalni stb...de engem az erdekelne hogy a fius konkretan erzie mikor 1 lany szuz, iletve erzie mikor behatol a szuzhatya elenallasat.... stb ? Lehet hue kerdes de nagyon erdekelne ..leci szoljon hozza kinek van tapasztalata esetleg ha leirna neki mien volt... stb koszi!
 
válasz | 2006-02-16 | 03:44
olvasgassad ezt az oldalt..sokat irtak ez ugyben..biztos megtalalod ra a valaszt
http://www.szexhelp.hu/index2.htm
Szerintem nem rosszindulatúan írta...
válasz | 2006-02-15 | 19:33
A nők arról számolnak be, hogy ha a G-pontjukat ingerlik olyan érzésük támad, mintha pisilniük kellene, amely aztán élvezetbe megy át. Valószínű nálad is ez a helyzet... Vannak pózok, melyeknél a G-pontot nagyobb stimuláció éri (pl. hátulról) és ezeknél intenzívebben érződik az a bizonyos wc-zési kényszer...
Próbáld meg nem megszakítani az aktust, talán felfedezel egy újabb örömforrást.
válasz | 2006-02-14 | 21:35
Sziasztok!

Még 1x megpróbálom, hátha Ti tudtok segíteni!!
Szóval az a baj ,hogy amióta elvesztettem a szüzességemet 4x csináltuk..Mind a 4x olyan érzésem volt,mint ha pisilnem kellene.. Pedig előtte is-utána is elmegyek wc-re, meg ha nagyon nem birom,közbe is, de nincs sok értelme ,az érzés ugyanolyan marad..
Nem tudjuk mitől lehet ez de kezdek aggódni.
A jóhír az hogy egyáltalán nem fáj, de ez se sokkal jobb...
Kérlek segítsetek mi a baj! :((((
 
válasz | 2006-02-13 | 21:35
szexualitás tekintetében :)
válasz | 2006-02-13 | 21:35
Szia playa

17 és 15, 2 év korkülönbség nem sok. Majd meglátod magad is, amikor már betöltötted a 20-at, hogy 14 és 25 éves kor között mennyire sokat számít 1 év is.

Amúgy próbáltam már, de nekem nem jött be. Az olyan, aki már 15-16 évesen től van x pasin, az meg nekem nem kell.
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41