szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Szüzesség elvesztése


Új hozzászólás

válasz | 2006-02-13 | 20:16
Hogy tudod "kis pics@nak" nevezni azt akit szeretsz???
válasz | 2006-02-13 | 10:51
Kedves Samsung !

én 17 vagyok, a barátnőm amikor megismertem akkor még 14,szeptemberben már 15.. Én eleinte tartottam a korkülönbségtől, de nagyon nem bántam meg. Lassan 5 hónapja együtt vagyunk, és nagyon szeretjük egymást. Ő nagyon sokat változott, ( én voltam neki az első , csók , szex minden :) , kajra "nagylány" lett :P És nagyon büszke is vagyok erre a kis picsára. Szóval itt a mi példánk hidd el, az a 2-3-4 év nem oszt nem szoroz ha igazán tudjátok szeretni 1mást. És én ki is nézek 17 nek, meg nem is lenne gondom a korombeli csajokkal :} , de Őt szeretem.. ennyi :]
válasz | 2006-02-12 | 20:38
Jó hallani ilyet.:) Mármint, hogy nem rögtön a nem tudom milyen technikát alkalmazni.

Nekem is meggyőződésem, hogy idővel azt elsajátítja az ember. /Csak addig vagy idegbeteg, de aztán!:DD/
válasz | 2006-02-12 | 20:30
Na nem akartam kétszer beszélni, ráadásul nem is ugyanazt :)
Csak először nem küldte el... legalábbis itt úgy tűnt...
Elnézést!
 
válasz | 2006-02-12 | 20:30
Szia Timike!

Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy szerintem idővel ki fog tolódni az idő, és több lesz mint 2 perc. Most pl nálam volt arra példa, hogy egy órát is bírtam úgy hogy nem menetem el! Azt ne kérdezd, hogy csináltam, mert konkrétan nem tudnám leírni, de valahogy szép lassan rájöttem arra, hogyan is lehet késleltetni.
Az viszont szerintem sokkal jobb lenne ha elmondanád a barátodnak, hogy nem jutottál el a csúcsra, mert ebből később lehetnek problémák! Az meg még rosszabb is, hogy ha megpróbálod megjátszani!!! Inkább az öszineség és akkor ő is talán máshogy áll hozzá a dolohoz és próbál arra törekedni, hogy neked is jó legyen és sikerüljön!
Nekem pl a volt barátnőmmel 2-3 hónap kellett ahoz, hogy rájöjjünk, hogyan is sikerül neki a csúcsrajutni! Igaz utána már nem volt igazán gond, mert volt, hogy 4x is sikerült neki egymás után!
Majd idővel tiis rájöttök, hogy hogyan jó neked is! Csak az a fontos, hogy légy őszinte a barátoddal!!!!

üdv
kiccsávó
válasz | 2006-02-12 | 20:29
Kedves Timike!
Azt mi sajnos nem tudjuk megmondani, hogy mikor lesz két percnél hosszabb együttlétetek, de reméljük, hogy eljön annak is az ideje.
Sajnos sok férfi küzd a korai magömlés valamilyen formájával. Barátodnak is ajánlott kipróbálnia néhány technikát, talán sikerül. Ha mégis előtted megy el, akkor még mindig van néhány furfang amivel egy lányt az egekig lehet röpíteni...
Azt viszont nem ajánlom, hogy hallgass a problémádról. Beszélned kell róla, mert a sokadik kielégületlenség már elveheti a kedved az egésztől... Beszéljétek meg és magyarázd el neki, hogy neked nem elég ennyi idő és próbáld meg segíteni, hogy kitaláljatok megoldásokat (lásd itt a fórumon, vagy a világháló más oldalain).
Az is fontos, hogy az együttléteknél teljesen ellazulj, hogy te is minél jobban megközelítsd a csúcspontot. Keressetek olyan pozíciókat amelyben izgathatja (vagy izgathatod) a csiklódat. Hosszú előjáték mindenképpen legyen (hátrány, hogy túlságosan felizgulhat a barátod).
Legyetek ügyesek!
válasz | 2006-02-12 | 20:25
Kedves Timike!
Hogy mikor lesz több két percnél, azt mi nem tudjuk megmondani. Sajnos nagyon sok férfinél előfordul, hogy akaratlanul korábban éri el a csúcspontot mint partnernője. Ez még nem is szokatlan, mert az elején vagytok és még nem szoktátok meg egymást. Talán majd kialakul egy bizonyos megszokás, amikor be tudjátok időzíteni és akár egyszerre is sikerülhet, de ez igen ritka, mint a fehér holló.
Inkább próbálj meg koncentrálni arra, hogy te is idejében ellazulj és így könnyebben elérheted az orgazmust... hosszú előjáték mindenképpen szükséges... ennek hátulütője viszont az, hogy a barátod már annyira felizgul közben, hogy az aktus első percében már magömlése lesz...
Sajnos ez egy ördögi kör és ha nem változik a helyzet, akkor ajánlatos kipróbálnia a barátodnak néhány technikát ami talán beválik korai magömlés esetén. És ha mégiscsak előtted megy el, akkor még mindig van néhány dolog amivel egy nőt az egekig lehet repíteni...
Csak ügyesen!
válasz | 2006-02-12 | 16:22
És amúgy amikor volt a szerelmemnek/Balázsnak/ a névnapja 02.03-án, másnap együtt voltunk. És abszolút nem fájt nekem! Szerintem azért, mert hát már 2005márciusa óta, azaz 11hónapja pettingeltünk. És februárban megtörtént a dolog! Nagyon jó volt, csak2perc! És azóta még3X csináltuk, mert valamikor nem tudtunk óvszert venni. És azt akarom+kérdezni h miért csak 2perc volt idáig? Ő elélvezett mindig, de én nem. Csak nem merem neki még+mondani, mert nem szeretném+bántani. Az a lényeg h mindig2perc volt&ő elélvezett mind a4X, én meg nem. A kérdésem:
- Miért2perc volt idáig? Ugye nem lesz mindig2perc!
- Mikor lesz végre több idejű?
 
válasz | 2006-02-12 | 16:16
Tudjátok! Én vagyok az a lány, aki a barátjával 2005.02.18-án jött össze. És februárig szigorúan csak petting volt. És segítséget kértem tőletek, meg ilyesmi!
 
válasz | 2006-02-11 | 13:27
Látom nagy port kavart a 14 és 15 éves korosztály érzelmi megnyilvánulása itt a fórumon.
Nekem is hasonló véleményem van, mint az előttem szóló "kollegáknak"...
Egy kicsit ha megpróbálok 10 évet visszamenni az időben, akkor eszembe jut, hogy 15 évesen mennyire érdekelt is a szex. Talán igen, gondoltam rá, elképzeltem (elképzeltünk) ezt-azt, de a megvalósításig még várni kellett pár évet. Mert ha akkor talán összejön, biztos elszúrom (idegesség satöbbi). Nem is beszélve arról, hogy akkor talán még az egészet játéknak fogjuk fel, úgy a lány, mint a fiú. A lány már fizikailag érett, érzi, hogy szüksége van valamire, tudja, hogy az a bizonyos dolog jó, mert hallotta már innen-onnan, talán ki is próbálta már, hogy egyedül, otthon müködik és kíváncsi lenne az "igazi"-ra is. A fiúnál is hasonló a helyzet, izgalomba hozza néha ez-az és kíváncsi már rá, hogy valójában ő is igazi férfi és ki is szeretné próbálni ezt egy igazi lánnyal, akibe nem fontos szerelmesnek lenni, elég ha csak egy kicsit tetszik és a legjobb az, ha rámenős :)
Az ilyenek általában teljes csőddel végződnek és rosszabb esetben akár el is vehetik a lány kedvét a további próbálkozásoktól... a fiúnak szintúgy, főleg, ha nem tud teljesíteni... Szóval akkor kinek hiányzik ez?
"Nem játék ez gyermek!" - tartja a mondás, és megfontolandó... nem elég a test szavára hallgatni, a szívügyek is rendben kell legyenek és akkor sokkal könnyebben megy az összes többi...
 
válasz | 2006-02-10 | 23:45
Örülünk neki! Ennél sokkal jobb is lesz!!!!!!

Mindenkinek más ez, de ne aggódj nincs probléma! Szerencsés vagy inkább, hogy "könnyen" ment!!!
válasz | 2006-02-10 | 23:26
Sziasztok! Ma megtörtént adolog... Csodálatos volt,nem véreztem, de viszont fájt.... Nem is fájdalom,hanem olyan érzés mintha pisilnem kellene.. Pedig előtte-se utána nem kellett.
Mitől van ez?

Köszi
 
válasz | 2006-02-10 | 14:36
Samsung 20
Az én bajom is az hogy 19 leszek de nem nézek ki annyinak(kb16-17) és nagyon szar idősebb csajok sorra elutasitanak! Ezért néztem szét a fiatalabb korosztálynál! összejöttem a barátnőmmel aki 14 éves! és ha hiszitek ha nem nagyon jól érzem magam vele! mindadig amig nem gondolok a szexre! tudom hogy nem hejes ez igy! De nem tudok mit kitalálni! Ez a korosztály nagyon "szeret" és egyedül nem jó!
 
válasz | 2006-02-10 | 08:43
MINDENKINEK köszönöm a tanácsokat!
üdv:Nike
 
válasz | 2006-02-10 | 01:26
Legelőször is BOCSI! 100 felé figyeltem és elírtam a számot, mert máson járt az eszem!
Aki 18-ast lát az előző irományomban, azt takarja le, mert kiradírozni nem tudom. De azért olvassátok el!

Mint, tanult kollégáim is írják: Békés harcos és Samsung, a bűvös számok: a 14 és a "16" év...

Viszont örülök, hogy betöltöd a 18-at. De nem a Te korosztálodról szól. Így van Te már felnőtt vagy!!! :o))
A 13-14 évesekről beszéltem. Értelmezd újra, Nem azt írtam, hogy nem szabad csinálniuk. Csinálják csak, mert nagyon jó a szex! Csupán a figyelmüket hívtam fel, hogy ilyennel is számolni kell. A "gyerekeknek" majd tudni kell a szemébe nézni a lány apjának, anyjának, hogy tegnap este mi történt a pincébe vagy a szobába. - A nem kívánt terhességől meg nem is beszélve. Van egy ismerősöm 14 évesen szült gyereket... Most 10 éves fia van és a gyereknek nincs apja, csak papíron... Nem modhatod, hogy ez így helyes a mai világban! És azt se, hogy esztelenül minden rést be kell tömni!
válasz | 2006-02-09 | 21:20
Biturbo az előző tpociban, nah, de mindegy.
Jól sejtettem, hogy nem emlékszem rá teljesen/ahogy azt érzékeltettem is/, köszi a javítást.
válasz | 2006-02-09 | 20:38
Öhhm, ki fiatalozott itt le? NEm vágom :) De, amúgy lehet, hogy igazad van a jogi dolgokban. DE szerintem kár feszegetni, mert aki már 18 elmúlt és normális igényei vannak, nem nagyon kezd 17 évnél fiatalabb csajjal szex ügyileg.
válasz | 2006-02-09 | 20:34
Öhmm, másképp van ez. Ha a lány már betöltötte a 14-et és beleegyezik, akkor nem számít már bűncselekménynek. De csak akkor, ha szintén fiatalkorúval van együtt. Amennyiben ne adj Isten teherbe esik 14 évesen, azért már bizony jogilag büntetés jár ha a párja felnőtkorú.

Én úgy vagyok vele, hogy aki már betöltötte a 18. éltévét és egy 14 évesel akar lefeküdni, az meg is érdemli. A gond csak az, hogy nagy a "kísértés". Nagyon idézőjelbe :). Ugyanis a mai lányok, már 14 évesen is simán le tudják tagadni a korukat, simán kinéznek minimum 16-17 évesnek, vagy többnek. Én sokszor jártam már úgy, hogy fel akartam szedni egy csajt, aztán ahogy beszélgettünk éreztem, hogy valami nem stimmel, megkérdeztem a korát és a válasz vagy 14, vagy 15 volt.
Fizikailag már rettentő hamar felnőnek a mostani csajok, de attól még sajnos érzlimeg gyerekek maradnak, ami miatt nem ajánlatos ilyen korban a szüzeség elvesztése.
Visszatéve pár sorral feljebb említett témához, mivel én kb 16-17 évesnek nézek ki, holott most leszek 21, sokszor gyűlt meg azzal a bajom, hogy a kinézet megtéveszti a csajokat és a korban hozzáillő nők ezért nem néznek rám (vagy egyből lekoppintanak, ahelyett, h megismernének), mert azt hiszik, h még fiatal vagyok és ott a fenekemen a tojáshéj, a fiatal 14-15 éves csajokat meg nem tudom levakarni :). Fiatalokkal meg nem akarok kezdeni, mert egy az, h nem helyes, kettő: érzelmileg nem tudják nekem azt megadni, amit én már igénylek. Ők még a próbálgató korszakban vannak.

Akárhonnan nézzük a szex érzelmi játék, a fizikai érzékelés csak dob rajta, ezért "agyilaG" elég érettnek kell hozzá lenni. Nekem volt alkalmam mind a kettőt megtapasztalni: egyéjszakás kaland, érzelmek nélkül. Hát, messze nem ugyan az! Szerelemből, heves érzelmekkel, nah az már valami! Az ember füle is ketté áll :)
válasz | 2006-02-09 | 20:34
Na szal ekkora baromságot. Liliomtiprásról beszélünk, ha egy pasi 18 !felett! fekszik le egy 16 évtől !fiatalabb! csajszival. Legjobb tudásom szerint, de ha nem is 100%-osan pontos ez a definíció/mert nem akarok hülyeséget írni/, akkor is mérföldekkel közelebb áll az igazsághoz, mint amiket Te itt összezagyváltál!
Jesszus Mária..., ez olyan aranyos.
"Nem akarlak ijesztegetni, de... NE FEKÜDJ LE BARÁTNŐDDEL MERT LECSUKNAK!"
...15 évesen...
No comment.

Sorry mindenki, de szívemre veszem, ha lefiataloznak minden ok nélkül.
válasz | 2006-02-09 | 20:03
Szia Nike! De ez minden hasonló korú srácnak és lánynak szól!

Teljes mértékben egyet értek Samsung –gal!
Senkinek sem akarom elvenni a kedvét, de egy másik oldalról szeretném megközelíteni a témát, mert mostanában erről nem is hallani! Egy lánynak 13-14 éves korban elveszíteni a szüzességét nem csak önmagában korai, de ha jól tudom „bűncselekménynek = kiskorú megrontásának” számít asszem 18 éves korig, ez alatt „liliomtipró gazembernek” tartják a fiút a leány szülei. Bár ha itt megnézem a hozzászólókat akkor inkább felejtsük el a 18-at! :o)))

2 Alapvető „probléma” léphet fel ebben a korban ami ritkán fajul el eddig, de nem szabad figyelmen kívül hagyni! Az egyik, ha valami miatt vakvágányra fut egy ilyen kapcsolat, előfordulhat, hogy a dologra fény derül. És ,ha a lány olyan típus aki csak azzal akar lenni örök életében aki elveszi a szüzességét nem akar szakítást. Annak érdekében, hogy megtartsa magának a fiút elképzelhető, hogy elmondja a szülőknek mi történt… szóval nem lennék a srác helyében, mert egy 15-16 csaj esetében nem fog ujjongni a család az örömtől.
A másik bibi a gázosabb, ha nem sikerül az első szeretkezés és a csaj pánikba esik, lehet hogy már akkor kiderül dolog… A szülők, ha olyanok akár feljelentést is tehetnek… És hiába mondják a fiatalok, hogy szeretik egymást, a törvények döntenek, mert azért vannak hogy betartsák őket.

Ezt szerintem a barátnőddel kell még előtte megbeszélned, hogy bárhogy is alakul semmiképp nem mondja el senkinek, mert ott véget ér a kapcsolatotok, ha kiderül…

Tényleg nem a kedveteket akarom elvenni a szextől, mert nagyon jó dolog, de ezt a dolgot nem szabad csak az élvezeti oldaláról nézni ebben a korban!!!
válasz | 2006-02-09 | 20:02
Szerintem, ha mindent megbeszéltetek a barátnőddel, amikre céloztam és Ő is vállalja ezeket a „kockázatokat”, és ezek után is akarjátok akkor a tanácsom a következő!
Bár nem tudom, hogy eddig mit csináltatok egymással, de Én is inkább a pettinget ajánlom, legalábbis ha nem mindenképp ebben a stádiumban van a kapcsolatotok. Tehát inkább szexnek azt a formáját válasszátok amikor simogatjátok, puszilgatjátok, nyalogatjátok egymást és a kezeitek és ujjaitok segítségével szerezzetek egymásnak örömet… A szüzesség elvesztése előtt sokszor kellene inkább így együtt lenni. Hidd el e közbe annyira fel lehet izgulni, hogy egyszerűen bármikor megtörténhet. (Ezért mindig legyen a közelbe óvszer!) De nem szabad siettetni. Az előre eltervezett dolog sem jó, mert az ember tényleg akkor annyira feszült, hogy már legyen túl rajt, hogy rosszul is alakulhat…
Meg, ha elolvasod az előző hozzászólásokat, ajánlják többen is azt, hogy a srác a ujjaival tágítgassa a hüvelyt /óvatosan, nagyon nedvesen sok nyál segítségével/… Nem mondhatom, hogy 15-ször vagy 20-szor, de minél többször fordul elő a szex előbb említett formája annál könnyebb lesz az „igazi szeretkezés”!!!

Sok sikert!
válasz | 2006-02-09 | 15:13
Köcce Samsung,majd még megfontoljuk a dolgot,meg amiket tanácsoltál...Örök hálám:Nike
 
válasz | 2006-02-09 | 14:28
Szia Nike!

Hát, nem akarok papolni, de egyet szeretnék kijelenteni: korotokból kifolyólag, azért még gondoljátok meg :). Ezt inkább a csaj érdekében mondom.

De ha mégis belevágtok, akkor szerintem egy kis időt hanyagold még, hogy fel tudj készülni. Mivel még te is szűz vagy, tapasztalatod nincs, ezért a barátnőd érdekében várj még addig, amíg rendesen megszerzed az elméleti tapasztalatokat. Első tanács, ne tervezzétek el előre, mert általában murphy, hogy úgy sem fog összejönni valami miatt, meg egy bizonyos varázs is elvész :).
Első és legfontosabb dolog, hogy tudd használni az óvszert! Ez nagyon fontos, meg sok gond is adódik belőle amikor az embernek elöszőr kell használnia. Vegyél 1-2 doboz óvszert, majd próbálgasd feltenni a használati utasítás szerint. Ez abban segít, hogy berögzül a használati módja és nem fogod elrontani. MErt az izgalom azért közrefog játszani, amikor eljuttok odáig, hogy felhúzd a gumit :). Legfontosabb: ne maradjon alatta levegő, valamint mindig ellenőrizd, hogy megfelelően a helyén van, mert megeshet, hogy kicsit elcsúszik. Ilyenkor állj le egy pillanatra és húzd vissza finoman, igazitsd meg.

Szűz lány esetében a következő alapdolgok vannak: 1.- extra sikosított gumit vegyél, az segít.. 2.- nagyon sok előjáték (remélem sokat csináltátok előtte is, ismernetek kell egymást, kinek mi a jó, mit nem szeret, mik a jelzései stb), izgatás és biztosítanod kell neked, hogy megfelelően el tudjon lazulni és ne stresszeljen annyira. Ha ezt nem teszi meg, előfordulhat, hogy az első alkalom jobban fog fájni neki, mint kéne, pont amiatt mert feszült, mint idegileg, mint fizikailag.

Elöszőr érzelmileg kell felizgatni a lányt, nem fizikailag! Mondj neki szép dolgokat, teremts megfelelő hangulatot (diszkrét gyertyafény, lágy zene). Mond el szépen, romantikusan mit érzel iránta, mit jelent ő neked.

Tudom, ez nem lesz egyszerű, mivel még te is izgulni fogsz, de ezt ne éreztesd a lánnyal, ne látszódjon rajtad, hogy szétpattansz a feszültségtől, mert így ő is feszültebb lesz, jobban fog aggódni és meggyengül valamely szinten a bizalom, hogy rádutalhatja magát. Érezze azt, hogy tudod mit csinálsz, rád bizhassa magát. Tudnod kell, hogy ilyenkor a lány azért nagyon nagy áldozatot hoz, mivel rád bízza magát! Ez nagy felelősség! Tudj bánni vele!

Nagyon finoman kell csinálnod magát az aktust, nem szabad gyorsan! szépen, fokozatosan. Ne akarj elsőre vagy túl hamar durr bele taktikát alkalmazni. Sokat használ az, ha finoman csinálod, fokozatosan és gyengéden hatolsz bele a lányba (nem egyszerre az egészet belecsúsztatni, ha érted mire gondolok! :) ). A szokásos, jól megszokott pózt alkalmazzátok elöszőr, semmi extrát.

Beszéld meg vele, hogy folyamatosan mondja meg, hogy mit érez, hogy jó neki. Ne félje azt mondani, ha úgy érzi, hogy pihenni akar egy pár percet, vagy valamit másképp szeretne. Folyamatosan figyelj rá, figyeld a rekcióit is.

Valóban jól tudod, a lányoknak az első közösülés általában kis fájdalommal jár. Van olyan akinek egyáltalán nem fáj, van akinek nagyon, ez egyén függő. Sok múlik rajtad is, de sokszor előfordul, hogy a férfi minden igyekezete és finomséga mellett is fájdalamt érez a lány. Szóval, nem feltétlenül kell letörni, hogy te csinálsz valamit rosszul, lehet, hogy ő olyan alkat, hogy nem megy olyan egyszerűen az első. A vérzésnél is íg yvan, van akinek vérzik, van akinek nem. De nem kell itt nagy vérzésekre gondolni, pár csepp az egész.

Általában kell egy 4-5 alkalom a lánynak mire elkezdi megfelelően élvezni a szexet.

Azt hiszem, alap dolgokat leírtam. Ennek ellenére, remélem azért még jobban meggondoljátok ezt a dolgot, mert érzelmileg még szerintem fiatalok vagytok.

Minden esetre, ha akad még kérdésed, nyugottan tedd fel.
válasz | 2006-02-09 | 14:04
Most jut eszembe, nekem nem is volt vérzés, meg fájdalom.
Mikor bement, még kicsit feszítette a bejáratot, de nem volt vészes, most már megy a dolog.
(Jöhetnek az extrémebb pozíciók. hihi)
 
válasz | 2006-02-09 | 14:00
Haligali!
Újra jelentkezem.
Az elmúlt héten kisebb fajta országjáró körúton voltam, így nem tudtam nézni a neten a dolgokat, de most már akad időm erre is.

Akit esetleg érdekel a dolog, azoknak írom, h miden a legszuperebbül alakul, mindig csak egye jobban szeretem a pasimat.......ezt még tudnám fokozni :D
Hogy úgy mondjam, a január 23án történtek óta (aki nem tudná: szüzességem elvesztésének ideje ez a dátum) most vasárnap ismét együtt voltam az imádott pasival. és tökre extra csúcs szuper a dolog.

De azért kérnék egy kis diszkréciót, anyáméknak ne mondjátok el, mert kivágnak otthonról!
Én azért ettől még szuperül érzem magam a bőrömben :))))
 
válasz | 2006-02-09 | 07:46
Sziasztok!
Én 15 éves vok,a bnőm pedig 14 és még mindeketten szűzek vunk.Már több mint 3.5 hónapja vunk együtt.Mostanában egyre többet beszélgettünk a szexről,és rájöttünk hogy mind a ketten úgyanúgy akarjuk egymást.Hamarosan itt van Valentin-nap és úgy érzem hogy meg fog történni az első.Léccike adjatok tanácsokat mit szokás az első együttlétkor csinálni,mert sokat hallani hogy az első fáj egy picit,vérzések stb.Azt má megbeszéltük hogy mindenképp használok kotont,szal a védekezés megoldott.
Előre is köszönöm nektek TAPASZTALTAKNAK:D
Nike
 
válasz | 2006-02-08 | 21:10
Hali mindenkinek!

Erre jártam és megteccett az oldal!
18éves vagyok! Van egy 14 éves barátnőm,akit imádok! sajna ő fél hogy nekem csak a szexre kell! de ez nem igaz! igaz néha nagyon rám jön!
és hát ojankor jó lenne valami,valami kis petting!
de nem tom hogy hogy reagálna!kicsit tartok a reakciójátol! na majd lesz valahogy! Ha valakinek van valami jó "módszere" szoljon! Köcci!!!
 
Nah csak jól emlékeztem :D

-1ideje+1éve boldog srác-
válasz | 2006-02-02 | 18:19
Szijjasztok!!
Ági vok, és még uj :) Most regisztráltam, mer a tablettáról kerestem cikkeket a neten és itt kötöttem ki... :) Aztán nagyon megteccett, olyan ari itt mindenki :) Kiscsaj én drukkolok!!! ;)
Nekem holnap lesz 2 hónapja hogy járunk a barátommal :) Már volt orál az ö részéröl, én meg kézzel, még szilveszterkor, akkor olyan 1 hónapja jártunk. Azóta semmi.. Sztem akkor inkább a pia volt benne, na mind1. Én már nagyon kiváncsi vagyok (mind2en szüzek vagyunk még) de még nem nagyon "tervezzük".
Na mind1, puszilok mindenkit!
 
válasz | 2006-01-31 | 14:44
Az első hüvelyi behatolás előtt ajánlom, hogy hosszabb, gyengédebb legyen az előjáték. Több simogatással, nyelvvel történő csikló ingerléssel érdemes előkészíteni ezt az aktust. Legyen eléggé nedves a hüvelybejárat és környéke. Javaslom, hogy intim síkosító krém is legyen kéznél.
 
válasz | 2006-01-30 | 22:12
Szevaa!
Az első kérdésem az lenne h előtte ujjaztad a barátnődet,ki volt 'tágulva'(csúnya szóval)?Mert ha nem akkor egyáltalán ne csodálkozz h úgy fájt neki,még fog is!Amúgy ha előtte sokat ujjaztad és megfelelően 'elő volt készítve' akkor is fájhat persze ez természetes és az is természetes h utána még több alkalommal fáj de már nem annyira(3-5 alkalom).....

üdv.:<pótos-kutya<
válasz | 2006-01-30 | 22:07
Szia Jamy!
A kérdéseidre a válasz rendkívül egyszerű mert ez az egész olyan amin egyáltalán nem kell görcsölni ugyanis természetes velejárója a dolognak.....ahogy már többen is megírták embere válogatja kinek h és mennyire fáj,fáj-e egyáltalán...kinek vérzik mennyire vérzik vagy nem is vérzik....a lényeg h nem számolt még be senki olyanról h annyira fájt volna h nem lehet kibírni,vagy h elvérzett volna:)))......szal ne aggódj ha ügyesen csináljátok a fájdalom elenyésző lesz a későbbi élvezethez képest és a vérzéshez még annyit h ha bekészítetek egy törölközőt v valamit magatok alá arra az alkalomra akkor nem kell azon se görcsölni h véres lesz a lepedő hanem azut ki lehet dobni(mosni).....

Azt viszont mindenképp meg kell h jegyezzem h ha még nem kényeztetett a barátod 'ujjazással' akkor azt sürgősen pótolni kell mert minél többet történik ez annál jobban kitágulsz és annál kevésbé fog fájni,szal semmi esetre sem rohanjatok fejjel a falnak mert annak nem lesz túl kellemes vége!!!

üdv.:>pótos-kutya<
válasz | 2006-01-30 | 21:59
Szia!
Értelek....tehát ráfoghatjuk,hogy ismeritek már h mi a jó a másiknak.....ezek szerint az ujjaival is kényeztetett már eleget(?az naon fontos!).....ha mindez ígyvan és úgy érzel ahogy leírtad,akkor hajrá hajrá!!:)))...amúgy olyan aranyosan fogalmaztad meg a dolgot:)a barátnőmmel mi is pont így gondoljuk(előtte állunk,nem sookal:)) )......nos élvezzétek egymást enjoy:)

üdv.:>pótos-kutya<
válasz | 2006-01-30 | 20:40
oks oks oks oks de ezt egyébként most nekem mondtad?!

én scak irni akaratm vmit igy irtam
én is szeretem a barátom de még hogy........

:)

Cupps :kiscsajj
válasz | 2006-01-30 | 20:36
hm én nagyon szeretem abarátnőmet nagyon szerelmes vagyok és ezt csak ojanal akarom csinálnio akit igazánb szeretek és csak örömöt akarok neki okozni ez ojan naghy baj?azért akarok örömet szerezni mert nagyon szeretem!!!!!!!!
válasz | 2006-01-30 | 20:34
a kapcsolatunkban nem a szex a lényeg, hanem az hogy szeretjük egymást...

igy kell gondolkodni!
:)))
Köszi, megfogok mindent tenni, hogy Ő is élvezze a szexet, de ezt neki is elmondtam már:D, illetve hogy mind2-en évezzük, mert így én sem élvezem:( de a kapcsolatunkban nem a szex a lényeg, hanem az hogy szeretjük egymást...
 
válasz | 2006-01-30 | 18:08
Lehetséges! Talán nagyon fél, görcsös, és nem tudja átadni magát az érzéseinek! Próbálj rajta segíteni azzal h ellazítod, hosszúra nyújtod az előjátékot és teljes mértékben biztosítsd abban, h szereted és fontos számodra!
(jobbat én nem tok írni:s)

soxerencsét!
Sziasztok! Még új vagyok itt. A bnőmmel előszőr próbáltuk nemrég és nagyon fájt neki és másnap is panaszkodott, pedig próbáltuk minél óvatosabban csinálni...Sztetek az ilyen sokáig tartó fájdalom természetes? Vagy én csináltam vmit rosszul? Véleményeteket előre is köszi
 
válasz | 2006-01-30 | 17:33
A fájdalmat mindenki máshogy éli meg! Nekem nem maradt meg rossz élményként (sőt teljesen el is feledtem már):)
A vérzés is embertől függ, valaki kevésbé, valaki jbban vérzik, vagy egyáltalán!
Ne félj tőle, még senki se halt bele!

Kellemes időtöltést;)
válasz | 2006-01-30 | 16:23
Szia JAmy!

émn 15 vok és én is most készülük lassan arra hogy lefeküdjek a barátommal igaz én nem tablettát fogok még szedni de ez nem lényeg....Nos nekem azt mondták/ják hogy nem fog annyira fájni hogy ne lehessen kibirni a vérzés meg mindenkinél változo én ugy tudom (remélem jol tudom :)
Hátt sztem nem tudtam sokat segiteni :(
mondjuk mit vársz egy 15 éves lánytol nem?
nah mind1!
Szurkolok neked!Hogy jol sikerüljön és hogy felejthetetlen legyen neked ez az alkalom.
De cserébe te is nekem! :))

Cupps:kiscsajj
válasz | 2006-01-30 | 16:15
Sziasztok!!

HOgy is kezdjem...:)
16 múltam tavaly(de még nem vagyok 17), a barátom 18(lassan 19).
Fél éve járunk,pont Valentin-napra esik a dolog:) Imádjuk egymást,szerelem ez a javából.
Már pár hónapja nagyon kivánjuk egymást(addig is, csak nem ilyen szinten), el is mentem nőgyógyászhoz,mivel számomra nagyon fontos a biztonság, felírta a tablettát.
Szóval biztonságban érzem magam, nekem jobb így(neki is), nemtudom,az óvszer valahogy ellenérzést vált ki belőlem.
A lényeg.: Az utóbbi hetekben alig birunk egymással, eddig azért nem történt meg a dolog,mert beteg letten,antibiotikumot kaptam,szóval a tabi hatása legyengült,és csak 10 nap után áll vissza teljesen.
Velentin-napon készülünk rá. Már rendeltem illatos fürdőgolyót,gyertya,minden. És iszonyúan várom,tudom ő is.
Viszont a fájdalomtól picit félek....Ha van,milyen mértékű? Mihez tudnátok hasonlítani? És az esetleges vérzés milyen erősségű?
És én ez ellen tudok valamit tenni?( hogy tágabb legyek,ha nagyon fáj)
Véleményeket kérek és szurkolást.:)

Köszi
 
válasz | 2006-01-29 | 11:00
Köszi atanácsokat és hogy válaszoltál!
Ugyhogy sztem ha már ennyi jo anácsot kaptam mindenkitől teljesen biztos vagyok a dolgomban!És febr 11én megvalositom :D

köszi mindent:kiscsajj
válasz | 2006-01-29 | 10:50
Nem vagy egyedül ezzel kedves mirri. Ismertem egy lányt aki férjhez ment 28 évesen és 30 évesen a szülés előtt elment vizsgálatra. Akkor derült ki, hogy fizikailag még szűz, neki sem volt átszakadva a szűzhártya...
Szóval vannak lányok akiknél talán rugalmasabb a megszokottnál vagy nemtom...
Úgysem az a lényeg :)
válasz | 2006-01-29 | 10:47
Nem hiányosak az ismereteid, csak pontosítanék. Az első havi után a lányok alkalmasak arra, hogy gyereket szüljenek. Sok lány már 10-11 évesen átesik az első vérzésen... Mikor gondol egy 10 éves lány a szeretkezésre... Szóval van amit behozni...
A 14 évet csak azért említettem, mert akkor kezdenek el a pasik után mászkálni vagy fordítva...
válasz | 2006-01-28 | 23:03
Szia kiscsajj!

"nekem nem a sex a lényeg hanem hogy nagyon szeretem és hogy vele akarok lenni csak most hogy oylan jo vele és tudom hogy ő is szeretnem tudom miért de akarom a dolgot" - így ebbe asszem cseppet belebonyolódtál:)), de ha azt veszem ki belőle, hogy nem tudom miért, de akarom, akkor jól értelmeztem és azt jelenti, hogy egészséges vagy és dúl a szerelem.:) Ami nagyon szép dolog, mi is szinte ugyanebben a helyzetben vagyunk a barátnőmmel, Ő nemrég töltötte be a 16-ot, 3 hónapja vagyunk együtt. Ami pedig a kort illeti, osztom a véleményt a többiekkel. Először én is gondolkodtam rajta..., de utána, mikor rájöttem, hogy amikor vele vagyok, akkor nem érzek mást csak azt, amit nem fogok megint elmondani, nehogy megtituláljanak/:P:)))/, de egy a lényeg, hogy nagyon szép és csak őt akarom és csak őt szeretem érzést, akkor jött el az idő. Ugyan ki tudna és miért is akarna az igaz érzelmek elé állni?! Nemde?!:))

Na ezt én is bekavartam cseppet, sebaj.
Üdv
válasz | 2006-01-28 | 22:44
Köszi a tanácsokat és a segítséget mindenkitől!...Nos én se ugy gondoltam mikor megismerkedtünk hogy rögtön a sex...eddig mi csak orálisan elégitettük ki egymást....(most kb 4 honapja vaygunk együtt)....nekem nem a sex a lényeg hanem hogy nagyon szeretem és hogy vele akarok lenni csak most hogy oylan jo vele és tudom hogy ő is szeretnem tudom miért de akarom a dolgot.
Nagyon köszi mindent!
és bárkitől elfogadok tanácsokat még mindig örömmal olvasom őket :)

Cuppos...kiscsajj :)
válasz | 2006-01-28 | 22:14
Szia Titi:)
Nagyon helyes,ha már ő is legalább úgy kíván téged akkor sirályság van!:))
Remélem a családoddal is jól alakulnak a dolgok,de az a lényeg h akármi is történik ne felejtsd el,h amikor a pároddal vagy teljesen zárd ki a külvilágot !!!!;)

"(És milyen édes reggel az ágyban, mikor még békésen alszik mellettem, azt ő nem is tudja:).)"
-hú hogy ez a mondatod milyen kísértetiesen szinte szóról szóra úgy hangzik amit nekem szokott mondani a barátnőm:))))
válasz | 2006-01-28 | 22:10
Szia kiscsajj!
Csatlakozom az előttem szólókhoz,nagyon nagyra értékelelendő h ilyen éretten gondolkodsz a védekezésről(hallottunk már itt hajmeresztő történeteket).....Én azt tudom neked mondani,nem feltétlenül van ez korhoz kötve(najó nem azt mondom h 10 évesen már szexelj) de amikor már kellőképp felkészültnek érzed magad rá és testileg is érett vagy és a párodban is 100+1% megbízol akkor hajrá hajrá:)....viszont az nem derült ki h mennyire ismeritek már egymást tehát mi minden történt már eddig köztetek,ugyanis nem ajánlatos csakúgy beleugrani az élvezetekbe minden előzmény nélkül!!

üdv.:>pótos-kutya<
válasz | 2006-01-28 | 18:16
sziasztok
csak a poén kedvéért: 24 vagyok, 6 éve többé-kevésbé rendszeres szexuális életet élek, és a múlt héten a nődokim közölte velem, hogy a szűzhártyám még nem szakadt át :)
pedig fájt az első alkalom, nagyon is
na pussz
 
válasz | 2006-01-28 | 18:09
Hát lehet, hogy az én ismereteim hiányosak, de úgy tudom a csajok az első havi után már fizikailag érettek a szexre.
válasz | 2006-01-28 | 13:22
Kedves kiscsaj...
Először is örülök, hogy gondoltál a védekezésre is, tehát vagy óvszerrel vagy sehogy. Ez igazán dícséretes.
Hogy fiatal vagy-e már az elsőhöz vagy sem, azt valóban nem az életkor hordozza magával. A lányok 14 évesen fizikailag már testileg érettek a szexre, szellemileg viszont messze elmaradnak a testük érettségétől ilyen téren.
Mielőtt beleszöknétek a közepébe, ismerkedjetek egymás testével, ismerjétek meg egymás reakcióit. Az első nem mindenkinek fáj, mivel a szűzhártya rugalmas és lehet, hogy előtte már kicsit beszakadt (kerékpározás, lovaglás, petting stb.) Amúgy meg ha fájni fog, az sem akkora fájdalom lesz, hogy ne lehessen kibírni...
Sok sikert!
válasz | 2006-01-28 | 12:39
És mennyire igazad/tok volt!
Egyébként elég nehéz fékezni magam azóta, mert sokszor rámjön ám a kívánság....
Nem kétséges, imádom azt a pasit!
(És milyen édes reggel az ágyban, mikor még békésen alszik mellettem, azt ő nem is tudja:).)
Puszi mindenkinek!!!!!
válasz | 2006-01-28 | 12:35
Az volt bizony!!!!!!
Fiatal vagy ehhez vagy sem, ez sok dologtól függ.
Egyrészt milyen érett a gondolkodásod ebben a témában vagy bármivel kapcsolatban, másrészt az is számít, hogy mennyi a tapasztalatotok együtt, tudtok-e egymásnak örömet okozni, nem gond a saját és a másik meztelenségét látni...
Ha eddig úgy nem igazán nyúlt hozzád, akkor még inkább gyűjtsetek tapasztalatot a másikról.
A barátnőm is körülbelül ilyen idős korban vesztette el, viszont addigra már volt bőven tapasztalatunk :)
Remélem tudtam segíteni, szia.
válasz | 2006-01-27 | 21:17
Sziasztok!

őőő...nem is tudom hogy kezdjek hozzá.....nos van 1 barátom ő 16 éves én 15 és nagyon szertjük egymást és már tervezzzük hogy együtt leszünkén még szűz vagyok (ő már nem)....és sztem egy kicsit izgulok vagy nem is tudom....nagyon fog fájni ha átszakitja a szűzhártyát?....olvastam hogy ilyenkor azt a misszionárius pózt kell inkább vagy ilyesmit....Őőő én csak tanácsokat kérek léccy (gumit azt használni fogunk az biztos már mondtam is neki vagy ugy vagy sehogy. :) Csak tanácsokat kérek tapasztalt emberektől...avyg szerintetek tul fiaatl vagyok?.......de nagyon szeretem és igazán akarom csak tanácsok kellenek ennyi. :) Kérlek titeket segiccsetek! előte is köszi :)
 
válasz | 2006-01-27 | 15:45
Szia!
Na attól aztán igazán ne félj,merthogy az tök természetes dolog ha vérezni fogsz és az is h ujjazás után vérzett kicsit....lehet h megsértette vagy át is szakította a szűzhártyát azért vérzett most....de igazából csak akkor nem leszel már szűz,ha a behatolás is megtörtént:)

Másik dolog....védekezés nélkül még csak eszetekbe sem juthat a közösülés!!!Ezt a párodnak is tudnia kell....azonban a helyedben megbeszélném vele ezt az óvszer dolgot,lehet h idegenkedik tőle azért nem akarja(én is utálom a gumit)....szóval nem kell feltétlenül az óvszerrel bajlódni,elmész a nődokihoz felír egy neked leginkább megfelelő tablettát és kész,minden meg van oldva és még egy hajszálnyival biztonságosabb is mint a gumi.....

üdv.:>pótos-kutya<
válasz | 2006-01-27 | 15:40
Szia Titi!
Na látod,mondtam én h le kell ereszteni csak lazán és felhőtlenül....nagyon örülök h sikerült végre:)
azt kívánom minél többször tudjatok együtt lenni és élvezzétek egymást,enjoy:))))
üdv.:>pótos-kutya<
válasz | 2006-01-27 | 12:51
Persze, vedd meg te. Sokkal jobb, mint a jaj, épp most nincs nálam helyzet...Amúgy meg csatlakozom 1 ideje boldog sráchoz: semmi cicó-gumi nélkül nincs akció! Csak nyugodtan legyél határozott.
A vérzés szerintem normális , bár nekem nem volt ilyen de sokaknál van, talán azért jött reggel mert addig feküdtél.
20 éves érett nő vagy, nem hiszem, hogy magyarázni kéne, hogy hogyan állj az óvszer kérdéséhez...
Gondolom nem szedsz semmit és gyereket nem akarsz még most.
Lehet, hogy könnyen beszélek, mert nem élhetem át a helyzetet és nem is leszek ilyenben, de ne hagyd, hogy óvszer nélkül csinálja! Legyen benned akaraterő, merd megmondani, hogy gumival, vagy sehogysem!
válasz | 2006-01-26 | 21:03
Sziasztok!

20 éves lány vagyok, és igen, még a dolgok előtt állok....bár már nem egészen. Szóval a segítségetekre lenne szükségem.
Már teljesen készen állok a "dologra". Szerelmes vagyok, és tényleg minden rendben működik. Mégis van problémám:
Attól félek, hogy az első alkalom után vérezni fogok...Már az ujjazás után is előfordult...Nem úgy kell elképzelni, hogy egyből akkor elkezdtem vérezni, hanem másnap reggel, mikor felkeltem, véres váladék jött ki...Ez mitől van?
A másik kérdés, hogy mégis hogy álljak a párom elé az óvszer kérdéssel. Merthogy már múltkor majdnem megtörtént, csak leállítottam, mert esze ágában nem volt óvszert elővenni (nem is hinném, hogy volt nála, és nálam sem volt). Vegyem meg én? Többet nem szeretném félbeszakítani, mert ezt is nagyon nehéz volt megállni...
Please, help me!
Köszi
 
válasz | 2006-01-26 | 19:16
Csodálatos lehetett...
Sok szép hasonló pillanatot kívánok!
válasz | 2006-01-26 | 17:47
Azoknak, akik kíváncsiak, h mi történt 23-án és 24-én:
Minden a legnagyobb rendben volt (azt az 1 gyertyát leszámítva, ami begyulladt az alatta levő polccal együtt.)
Finom vacsi után nyakig habfürdő. Aztán jött belém az idegesség, h most jön a lényeg és mi van ha........újra kudarcot vallok,stb.,stb.
Ezért nagyon haragudtam magamra, mert hisz már készen álltam, akkor minek görcsölök idegileg?
De aztán úgy jött a dolog, h barátom megnyugtatott, és végül úgy bement a dolog, h "észre sem vettem". De komolyan, meglepődtem, h még csak nem is fájt semmi. Aztán fél óra múlva a 2. körben már volt egy kis orgazmus is. :D
Végülis párom másnapra is maradt, és folytattuk a megkezdetteket.... tök csúcs volt!!!!
És kihangsúlyoznám: legjobban az tetszett az egészben, h még sosem láttam barátomat ilyen állapotban. Úgy értem, h neki is akkora élvezetet adott az egész, h remegett az egész teste. És ezt csodálatos volt érezni! (a petting is szupi dolog, de ez mellett csak csemege lehet.)

Szóval most mindenkinek hálás vagyok, aki gondolt rám, vagy tanácsokkal látott el.....

Kiváncsian várom a folytatást!
 
válasz | 2006-01-26 | 17:33
Hé, ha nem haragszol meg, én is kiváncsi vagyok erre a szitura részletesebben. :)
pótos-kutya Irok neked egy mailt.Abban ezt a döntést részletesen leírom.
válasz | 2006-01-20 | 16:09
Mielőtt félreértenétek, én a "skacok" alatt érthetek nőt is.
 
válasz | 2006-01-20 | 16:08
Köszi Skacok ;)
 
válasz | 2006-01-19 | 20:35
Köszi!!

Megpróbálom;)
 
válasz | 2006-01-19 | 19:54
Szevaa!
Ezt nagyon örömmel veszem tudomásul h ilyen megértően és türelemmel állsz hozzá a dolgokhoz...bizony a leginkább 'ujjazással' tudod elérni h a barátnőd minél inkább kitáguljon és ne fájjon neki annyira(vagy egyáltalán) az első behatolás....igen az ujjazás is járhat fájdalommal eleinte de nem kell rögtön 3 ujjal kezdeni hanem csak 1 és szépen finoman óvatosan figyelve a reakcióit...jahh és mint azt már oly sokszor leírták(uk) ide,a behatoláson kívül minden pettingnek minősül...

üdv.:>pótos-kutya<
válasz | 2006-01-19 | 19:48
Szia Dorkuc!
Ismerem az érzést és a feelinget(mármint amikor minden jön magától és tök happy:)
Csak azt tudom mondani h így tovább és ne csüggedjetek egy pillnatra sem majd elmúlik a fájdalom is nemsokára főleg ha a barátod a fürge ujjacskáival sokat segít:)) és aztán minden sirály lesz!
Élvezzétek egymást!:))))

üdv.:>pótos-kutya<
válasz | 2006-01-19 | 19:42
Szia!
Huha,ez az egész nem egészen világos nekem...ha már szakítottatok akkor miért akarod neki adni a szüzességed??Abból viszont h azt mondtad már x ideje melletted volt a nehéz időszakokban is ebből tehát azt szűröm le h nem lehetett egy rossz arc a barátod tehát ha így nézzük akkor megérdemelhet téged de akkor viszont miért szakítottatok??H beszéltétek ezt meg-figyelj most szakítunk elveszed a szüzességem aztán ne lássalak többet-vagy h?Érdekes egy szitu...ha gondolod rávilágíthatnál néhány dologra,ha másképp nem,priviben!

üdv.:>pótos-kutya<
válasz | 2006-01-19 | 16:01
Szia mindenki!!!

Na tehát még új vok errefelé:D

Van egy tök rendes barátnőm már 8 hónapja már majdnem minden megtörtént csak még az nem....

Nem akarom siettetni a dolgot meg is mondtam a barátnőmnek hogy én várok rá tehát majd csak akkor próbáljuk meg majd ha ő úgy érzi , mert sztem én nem félek a dologtól :)

Azt szeretném megkérdezni rem tudtok segíteni :
A pettingben hogy tudnám elérni azt hogy kicsit "sittesssem" a dolgot?
Mivel tudnám elérni hogy ne nagyon fájjon neki az első??(milyen módszerek vannak arra ,ez a tágulásos dolog érdekelne:)
(ja és ha az ujjamat vagy ilyesmit dugok a hüvelyébe az még petting vagy már azzal fájdalmat is okozhatok neki???)

Köszi!!

Forza Juve
 
válasz | 2006-01-17 | 21:57
Kedves Titi, nagyon irigyellek...
Volt részem kipróbálni a mécsest, pont 100 darab világított szerte a szobában most szilveszterkor. A tejszinhab is megvolt már és az összes többi, szóval csak hajrá, tuti siker!
válasz | 2006-01-17 | 19:56
Jaja! Hajrá dorkuc!

Lehet, hogy éppen nem a témába vág, de nekem sokszor eszembe jut az Amerikai pite /1/ nagyszerű film, amit ki ne látott volna már?! Nos ott Kevin barátnője, s amit mondott akkor, amikor elhatározta, hogy lefekszik barátjával. Ezt azoknak tudnám ajánlani, akik esetleg félnek a dologtól, mert ha több értelmes dolog nincs is a filmben:)), de az a mondat nekem igen teccett.

Üdv
válasz | 2006-01-17 | 19:23
Szia dorkuc!
Orulok,h eddig eljutottal..az mar egy nagyon jo pont,ha nem felsz,a feszultseg is sok mindent befolyasol. Es ha jol meggondolod nincs mitol tartanod mostmar.Hajra,csak igy tovabb!!! :))
válasz | 2006-01-17 | 12:14
Szia Mindenki!

Tegnap éjjel - igazából az ma volt már - nagyon csodálatos dolog történt. Sokat szoktunk bezélgetni a kedvesemmel (elvégre együtt élünk), de ma éjjel nagyon komolyan beszélgettünk. Gyertyafény mellett, a kedvenc bandám zenéjét hallgatuk.

Aztán egy idő után már nem kellettek szavak. Minden történt magától...

Érdekes, most egy cseppet sem féltem, csak azt éreztem, hogy a barátom mennyire szeret, és én is őt, meg hogy milyen boldog is ez a pillanat.

El kell, hogy szomorítsalak benneteket, nem azt írom, amit várnátok, hogy megtörtént a dolog... hanem azt, hogy végülis nem történt meg, mert fájt, de már abszolút nem féltem, és csak hagytam, hogy minden történjen, ahogy kell.

Az, hogy mégsem történt meg, egy kicsit sem zavar, mert még tényleg nem vagyok elég "tág", de mostmár legalább erre is megérettem.

Köszi a sok jótanácsot, hozzászólást, bátorítást.

Üdv mindenkinek:)
 
Figyelj Compact.Lehet hogy ha elmesélném kapcsolatom részleteit te is megértenéd.
En ezt így érzem a legjobbnak.
 
Figyelj Compact.Lehet hogy ha elmesélném kapcsolatom részleteit te is megértenéd.
En ezt így érzem a legjobbnak.
 
válasz | 2006-01-17 | 02:32
a mecsesre vigyazzatok..egy szoba 2.10perc utan 100%ban eg...leteszteltuk a laborban, hihetetlen de igy van! azota en is ovatos vagyok a mecsesekkel, fustolokkel...100mp utan a flashpoint-nal mar olthatatlan. mint a szerelem, ha egyszer begyullad...csak a 100db mecses miatt irtam.
válasz | 2006-01-17 | 02:26
mi az hogy szakitottal vele s ennyit megerdemel??? eszem a lanyok nagy szivet...ekkora baromsagot is reg hallottam. Hat az biztos hogy emlekezetes lesz...szerelem nelkul nagy sz.r. szerinted a kovetkezo baratod nem fog veled torodni? Ha meg nem jossz kelloen izgalomba ahogy irtad az fajni fog qvra...meg amugy is...hogy mik vannak?
Holnap készülünk a nagy napra.
Köszi a sok bátorítást.Természetesen a barátomban megbízok és tudom hogy vigyázni fog rám.tudom szinte betegesen félek a fájdalmakról.Megpróbálok nyugodt lenni.Ha netán nem sikerül a dolog nem fogok elszomorodni.Igazság szerint a barátommal már szakítottunk de azthiszem ennyit megérdemel hogy neki adjam szüzességem.ö annyit törödött velem mindent megadott nekem.Leginkább magam hibáztatom hogy hamarább nem történt meg.Nem is merem leírni meddig voltunk együtt.
Már hamarabb is megtörténhetett volna a dolog .Egy ciszta miatt több mint fél évig össze-vissza álltak hormonjaim és emiatt abszolutt nem kívántam a dolgot.Most elég nehéz belejönni.
Ezért is félek hogy nem sikerül kellöen izgalomba jönnöm.Tudom hogy "barátom" mindent megtesz.Bízok benne hogy emlékezetes lesz mindkettönknek.
MAjd beszámolok a fejleményekröl.
üdv nektek!
 
válasz | 2006-01-16 | 19:39
Pedig azt hittem, valami szép, megható történet lesz...
válasz | 2006-01-16 | 19:14
Úgy gondoltam megosztok veletek egy ismerősömtől ma hallott történetet..nagyon tanulságos!
Egy biztos engem kiütött a story a nyeregből ehhh....
Szal..a lényeg h egy 14 éves csaj lefeküdt egy 'hawerjával' mert már annyira el akarta veszteni a szüzességét..a csaj teherbe esett..kiderült ő maga kérte a csávót h ne védekezzenek mert az első alkalomnál úgysem lehet teherbe esni(!!!!!)...arról nem szól a fáma h a csávó hány éves volt de h agyilag ugyanolyan zokni mint a csaj az már biztos... a terhességet megszakították, a csávó minderről mégcsak nem is tud....

Hát mindenki mélyedjen el a történetben:(
Ilyen világot élünk:((
üdv.:>pótos-kutya<
 
válasz | 2006-01-16 | 19:07
Szia!
Nahát nagyon örülök a jóhírnek,aztán adjatok bele apait anyait!:))))))
Huhh,látom téged sem kell félteni h kis fantáziátlan személy lennél:)hmm...lesznek ott jókis kellékek:)..igazán jól hangzik....
Majd gondolok rátok:)
Aztán követelem az élménybeszámolókat!
válasz | 2006-01-16 | 19:03
Szia!
De aztán remélem beszámolsz a fejleményekről!
:))
Ezek szerint nem is írogatok olyan hülyeségeket...köszi:)
válasz | 2006-01-16 | 14:08
A tejszínhabos dolgot mi is ki fogjuk próbálni, és szerintem csúcs lesz.
Arra gondolok, h ha vkinek eszébe leszek 23-án és 24-én, akkor nyugodtan szurkolhat nekünk, mert nagy dologra készülünk! Igen, arra! (100db mécses, Egri Denevér, tejszínhab, olvasztott csoki, másnap kakaó->mert azt nagyon szeretjük, séta a parkban, lágy zene, illóolajok, maszírozás, közös fürdőzés->imádom......stb,stb.)
Szóval szorítsatok, h minden szépen alakuljon! Az maga volna a mennyország :D
válasz | 2006-01-16 | 13:51
Sziasztok! Újra itt vagyok.

pótos-kutya, köszi a kérdéseket!
7végente persze tudunk náluk is lenni, de nagy a családja és ott sincs 100%os nyugi, így az intimebb együttléteket inkább nálam az albiban tartottuk. Persze nyáron többet voltunk náluk, főleg mikor esetleg pettingre került a sor. Ilyesmi ui. nálunk teljességgel lehetetlen (főleg, mert tesóim előszeretettel nyitnak ránk, ha mégis magunkra csukjuk az ajtót-kulccsal nem zárható-, akkor is +kapom a magamét, h minek zárkózunk el a családtól). ->röhej.
A kis jószágról csak annyit, h ügyes ketyere, de többet segített a tágulásos dologban, mint amilyen élvezetet tud adni. Egyébként szerintem a média kicsit fölnagyítja a vibrátorok által nyújtható élvezetet. (persze én csak egy alapmasinát vettem). De most már szerintem nem lehet ilyen terű problémám.
válasz | 2006-01-16 | 13:17
Szióka!

Huh, igazad van, köszi a megnyugtatást Neked is!

Olvasgattam, amiket írtál, nagyon egyetértek veled.

Minden jót:)
válasz | 2006-01-16 | 13:10
Szióka Mango!

Hát ezzel most nagyon megnyugtattál. Köszi szépen :)
Majd beszámolok, de lehet, hogy nem most még..
Szia:)
válasz | 2006-01-16 | 09:34
Köszi!!!! Persze ha még valmi eszetekbe jut, ne fojtsátok magatokba.
 
válasz | 2006-01-15 | 22:29
Szia 'még tapasztalatlan'!
Csatlakozok az előttem szólókhoz...misszionárius póz!;)
De a legelső lépés...FELEJTSD EL A FÉLELMET!!!
De komolyan!Ha szorongsz,félsz tőle,tuti (jobban)fájni fog!!
Igazán szereted a barátod?Maximálisan megbízol benne?Kívánod őt?Biztosított már felőle(és ezt már tapasztaltad is) hogy nagyon fog rád vigyázni ?Ha ezekre igen a válasz,akkor egy kérdésem van még...mitől félsz?:)
Az én barátnőm is szűz még és már úgy érzem nagyon közel az idő h megtörténjen a dolog:)))
Sokat beszéltünk már róla és azt mondta nekem kapcsolatunk elején még ő is félt h mi lesz ha majd sor fog rá kerülni,de mostanra már minden kétségét és félelmét szertefoszlattam és abszolut gátlások nélkül néz elébe:)

üdv.:>pótos-kutya<
válasz | 2006-01-15 | 22:21
ja bocsi ez kimaradt...és akkor még meg sem említettem a G pontot!Férfiaknál is van:))
 
válasz | 2006-01-15 | 22:19
Szia csillag!
Nohát milyen jó kérdés:)
A barátod ha tisztában van a helyzettel h te még úgymond nem vagy tapasztalt nem fogja elvárni h valami extramega trükköket ismerj,az a legszebb az egészben h felfedezitek egymást megtapasztaljátok mivel lehet nagyon felhúzni a másikat...nade ez tök kiri komolyan mondom nagyon tetszik h meg akarod lepni őt valami újjal:))
én nem tudom a barátodnak mi az ami nagyon felbirizgálja a fantáziáját és tökre felhúzza...de most magamból indulok ki:én nagyon szeretem ha kifekszem behunyom a szemem és a barátnőm véletlenszerűen fincsi csókokat dob a testemre mindenfelé egyre közelebb kerülve a legérzékenyebb popnthoz aztán ha odaért,hát azt már a fantáziádra bízom...vagy most elszólta magát h készülőben van a legközelebbi talira egy meglepi masszázs illóolajok minden cucc:).... nameg az se mindennapi királyság amikor bekened a testét mondjuk tejszínhabbal és lenyalogatod róla és fordítva na hát az készen van hehe:)))

nahh remélem mondtam valami értelmeset :D

üdv.:>pótos-kutya<
válasz | 2006-01-15 | 20:46
a favágó csapása:))) - na jó, csak vicc, hát asszem egyértelmű, hogy a misszionáriust
köszi.
nagyon tetszik ez az oldal.Sok mindent meg lehet tudni.
 
válasz | 2006-01-15 | 20:42
Első alkalommal a hagyományos misszionárius póz (fiú felül, lány alul) ajánlott soksok figyelemmel és hosszú előjátékkal...
Hali
még elég tapasztalatlan vagyok a szex terén.Barátommal most készülök elveszteni a szüzességem.A legnagyobb gondom hogy nagyon félek a fájdalomtól.Lenne egy kérdésem.Melyik testhelyzetet alkalmazzuk hogy ne fájjon annyira?
 
válasz | 2006-01-15 | 20:13
Ne gondolj te se semmi ferde dologra, hozzászólásom alapja pusztán annyi volt, hogy akár én is írhattam volna azt a mondatot, amielyre hivatkoztam:
20 éves, szűz és még nem is csókolóztam. Ennyi!
válasz | 2006-01-15 | 20:06
Miért én vagyok a te embered?
válasz | 2006-01-15 | 19:25
A fene a piszkos fantáziádat, te.......
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41