szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Szüzesség elvesztése


Új hozzászólás

válasz | 2005-12-30 | 00:39
Iskolaidőben kevésbé függök tőlük anyagilag, mert ilyenkor a diákhitelből és az ösztöndíjból élek. De nyár közepére elfogy a pénzem- általában. Mindig igyekszem úgy csinálni a dolgaimat, h lehetőleg mindenre fussa, amire kell, és ne kelljen kérnem tőlük. Ennek ellenére előfordul, hogy muszály kérnem. Bár ez tényleg nem gyakori.
 
válasz | 2005-12-30 | 00:36
Tuti hogy nem engednenek hazamenni, ha egyszer olyat tennel, ami nekik nem tetszik?
válasz | 2005-12-30 | 00:34
Szia! A szuleid eleg durvak! De hiszen mar felnott ember vagy?! En mondjuk mar 16 eves korom ota nem igazan viselem el, hogy beleszoljanak az eletembe...mostanra sikerult nagyjabol leszoktatnom rola oket. Az en oseim sem egyszeru esetek. :)
Anyagilag fuggsz toluk?
válasz | 2005-12-30 | 00:24
A szüleimmel való viszonyhoz fűznék + 1 storyt: Múlt nyáron interneten nyertünk párommal 1 kétszemélyes hotelcsekket. Annak rendje, s módja szerint 2 héten belül ki is postázták, miközben mi eldöntöttük, h legalább 1 hetet eltöltünk ketteseben a Fekete- tenger partján. Aztán csak számolgattunk és úgy határoztunk, hogy azt a pénzt, amit elköltenénk erre a nyaralásra, inkább eltesszük a jövönkre. Nem vettük át a csekket. Szüleim ezekről nem tudtak. Aztán úgy hozta a dolog, hogy 3 hónappal később (gondoltam, végülis mindegy, hisz úgysem utazunk)elmondtam anyámnak, h hová készültünk.Rémült döbbenet volt az arcán. Mire én azt mondtam, h tudom, h úgysem engednének sehova, mondván:nem vagytok ti még házasok, hogy akár 1 hotelszobában aludjatok.....ez igy is van- mondta anyám. Aztán hozzátettem: ennek ellenére én elmentem volna vele akár mind a két hétre is (amire eredetileg szólt a nyaralás). Erre anyám: és utána hova jöttél volna haza, mert ide nem?! Én: Gondoltam, hogy ezt mondanátok.
Na már most, hogy ne legyen az emberben görcs egy próbálkozás alkalmával, mikor tudván tudja, h a szülei szerint még az is bűn, h a mellemet már megfogta (egyébről nem is beszélve)?
 
válasz | 2005-12-30 | 00:22
Szia! Szerintem nem kell annyira egetveroen fontos dolognak tartani azt, hogy mikor szakad at a szuzhartya. Szerintem a szuzesseg elvesztese nem ezen mulik...az erzelmi alapon tortenik. A biologiai reszt majd a sracok (Merengo, Szatee) biztos elmondjak...en rossz vagyok bioszbol, inkabb maradok erzelmi sikon :)
válasz | 2005-12-30 | 00:07
Az első próbánál egyátalán nem fért be, később egy kicsit igen, de az baromi feszítő érzés volt. Brutális dolog, de utóbb mindig a gátrepedés szokott eszembe jutni. Bár azt nem tudom, milyen. És ezért a legnagyobb hülyeség, h ilyen fordul + a fejembe, hisz nem 1 gyereket kell kinyomni, csak 1 fütyi(bocsi a kifejezésért) akar bemenni.
válasz | 2005-12-29 | 23:32
Szevaa!
Úgy gondolom amikor érzed h a barátnőd már nagyon ott van a szeren és érzed azt a pontot amikor nem tudod már föntebb korbácsolni a kedélyeit akkor kisebb pózváltásokat eszközölj vagy az intenzitással is játszhatsz...érdekes ez a másra gondolás,mivel ezt épp a férfiaknak szokták mondani ha már érzik h idő előtt elmennek,gondoljanak valami másra az hatásos a visszafogásban.De ha valóban csak az lenne a probléma h másra gondol a gondolatait nem tudod befolyásolni.Ne haragudj,de lehet h nem izgatod fel eléggé a barátnődet.

üdv.:>pótos-kutya<
válasz | 2005-12-29 | 23:24
Jahh,és köszi szépen a biztatást Titi!:)
Egyébként a barátod egyáltalán nem tudja behelyezni a bökőjét,vagy csak bizonyos pontig?Ilyenkor milyen ellenállást érzel?Többféle pózban próbáltátok már?

>pótos-kutya<
válasz | 2005-12-29 | 23:19
Szia Titi!
Mint írtad minden lépésekben szépen megvolt,tehát itt fölösleges arról beszélni h hogyan ujjazd magad,mert a barátod gondolom mindent megtett a dolog érdekében és azzal nem is volt gond..Írtad,a szüleidről h hogyan viszonyulnak hozzád egészen pontosan a ahhoz a tényhez h az egyetlen pici lányuk nem kislány többé.A gyerekről meg annyit,hogy feltaláltak már nagyon hatásos védekezési módszereket:) az általad említett pár esetében pedig bizonyára nem vagy nem megfelelően védekeztek.Az viszont mindenképp tiszteletreméltó,h felvállalták a következményeket és felnőttként tudtak döntést hozni és cselekedni.
Amikor anyudék ezzel példálóznak ezeket kellene felhozni nekik nameg h minimális az esélye h ugyanabba a hibába ess.
Finoman talán leülhetnél anyuddal beszélgetni h szükséged van az önállóságra és a tapasztalatszerzésre.
Szóval úgy gondolom mindenképp lelki okokra vonatkoztatható vissza nálad a probléma h nem tágulsz ki megfelelően.Lehet benned valami belső szorongás ami még akár tudat alatt is befolyásolhatja azt h el tudd magad engedni teljesen amikor már a konkrét behatolásról van szó.

pusszantás >pótos-kutya<
válasz | 2005-12-29 | 23:03
Ami kimaradt:
Hallottam már olyan verziókat miszerint csupán az ujjazástól nem veszítheti el a szüzességét a lány csak akkor ha pénisz hatol be rajta.De eddigi írások szerint pedig arról volt szó,hogy mindegy h milyen módon,de ha már egyszer elszakadt az a szűzhártya akkor bizony nem szűz többé.Meg az nem világos nekem még de nagyon-ez a hártya valami gyűrű alakú vagy hasonló ugye,középen van rajta rés itt helyezik fel például a tampont is.Nos volt h olvastam olyat h feldug magának egy kígyóuborkát és mégsem veszti el a szűzességét hivatkozván erre a résre.Dehát ennyi erővel az is lehet nem,hogy a pénisz is átfér rajta,ha az uborka:))

Még egy dolog,mi van ha ujjazásnál úgy nyúlsz be,hogy elszakítod,ez is lehetséges nem?Ezért félek én az ujjazástól,nehogy így veszítse el.Bár tudom h nagyon jó előtte ujjazni mert sokat tágul ezáltal és nem lesz olyan fájdalmas ha ugyan fájdalmas lesz mert ez nőfüggő szerintem.

üdv.:>pótos-kutya<
 
válasz | 2005-12-29 | 22:54
Szia Pótos- kutya!
Én csak annyit mondok neked, hogy biztosra veheted, h örül neki, ha te kezdeményezel bármit is. Persze okosan, mint eddig.
válasz | 2005-12-29 | 22:46
Szia Angyalka!
Na látod ez egy abszolut pozitív és kitűnő hozzáállás!Ha minden lány így fogná fel akkor sokkal kevesebb lenne a probléma és a kudarc élmény.Persze ehhez elengedhetetlen az ami neked is szerencsére megadatot-a megbízható szerelmes türelmes gyengéd partner!

Milyen érdekes egybeesés,mi január 15-én leszünk 3 hónaposak:)))

Előtte volt már bármiféle szexuális élményed más férfival,akár csak simisumi is?
Ti milyen pózban csináltátok először?

nahh pusszantás
válasz | 2005-12-29 | 22:42
Írok egy esetet: van 1 régi barátnőm. érettségi után angliai ösztöndíjat kapott, s az év szeptemberében ki is ment. 1,5 éves kapcsolata volt már ekkor. Teltek a hónapok, a fiú várta itthon. Karácsonykor jöhetett haza először, s eddigre már akkora volt bennük a vágy, hogy megtörtént a dolog.(megjegyzem mindkettőjüknek először)Aztán leányzó ismét Angliába, fiú haza ment. Az angliai küldetés eredetileg júniusig tartott volna, de februárban hazaküldték, mert kiderült, terhes. Azóta boldog házasok és nevelik a kisfiúkat, és mindketten főiskolát végeztek.
Lényeg, ami lényeg, hogy az én szüleim több esetben a fejemhez csapták már kedves barátnőm esetét, hogy ugye nem akarsz te is így járni?
Most erre mit lehet mondani?
Persze, hogy nem szeretnék azon helyszínen teherbe esni, de könyörgöm, ha szeretem azt a fiút, akkor úgysem bánom meg. Tény, hogy az ilyen esetek frusztrálóan (jól írtam le?)hatnak rám, és ezt le kő győzni!
 
válasz | 2005-12-29 | 22:32
"Végülis mail-ben is válaszolhatok, de ha nem valami extra tippet szeretnél :P akkor talán szerencsésebb lenne itt, hogy más is hozzászólhasson (több szem többet lát), és hogy a válaszokból más is tanulhasson..."

Szevaa Merengő!
Nos valóban azért is van ez a fórum,hogy más kérdéseire tett válaszokból,ne adj' isten hibáiból is lehessen okulni.

Mindenek előtt előrevetítem,hogy hozzád címezem a kérdéseket azonban bárki másnak is nagyon kíváncsi vagyok a reakcióira.

Tehát már több alkalommmal összebújtunk és mindenhol volt már simisumi de a legértékesebb részen csak ruha fölött.Amit én jó ómenként szűrök le,hogy egyáltalán semmiféle ellenállást nem tapasztaltam nála ebben a tempóban ahogy haladunk előre,meg merem kockáztatni,hogy a bugyi levételbe és komolyabb pettingbe is belemenne már most,csakhát nem merek ekkorákat lépni hirtelen nehogy mégis sok legyen.Beszélgettünk,és megkérdezte tőlem,hogy mondjam el őszintén mennyire akarom..elmondtam h én nagyon szeretném mert azon kívül h mennyire szeretem, mint nőt is nagyon kívánom de természetesen semmit nem akarok elsietni,csak ha ő is 100% biztos benne h akarja és kívánja.Azt mondta nekem h még nem volt nőgyógyásznál,és addig semmiképp nem szeretné amég nem látta és nem írt fel valamit és h részéről ezen kívül semmi más akadálya nincs.Azonban én azt sem szeretném h elmegy nőgyógyászhoz teszem azt jövő héten és aztán egyből meglegyen minden.Én szeretnék fokozatosan haladni mert sok jó érvet hallottam emellett.Remélem jól gondolkodom.Csak az a baj,hogy tudom h meg kell mindent beszélni de nem tudom h vezessem fel a témát h hogyan mondjam el h én h szeretném ha haladnánk lépésenként és azt sem tudom h ő mennyit tud a témáról,miket hallott már.Egy kissé nagyon fura nekem ez az 'oktató' szerepkör:)

"Talán egy dolgot írtam benne, amit most mégis visszavonnék :P, vagy inkább kiegészítenék: közben ne beszéljétek meg"

Ezzel kapcsolatban: igen ezt én is így gondoltam,hogy nem hiszem h szerencsés minden rezdülésnél rákérdezni h most mi van jó nem jó h csináljam stb :) kissé illúzióromboló lenne..de azért bizonyára vannak olyan közbevetések tőszavak amelyek kifejezetten jól hatnak ebben a helyzetben,nahh ilyenekre kíváncsi lennék ha tudsz mondani..

Bocsesz érte ha néhol esetleg szájbarágos voltam vagy idétlenségeket kérdeztem de még sosem voltam szűz nővel,nincs semmi tapasztalatom,és nem szeretném elrontani.

Üdv.:>pótos -kutya<
válasz | 2005-12-29 | 22:30
Nem tudnám egyértelműen azt mondani, hogy vaginizmus kizárva, de nekem olyan csúnya ez a szó. Van olyan, mikor azt érzem, ha most próbálkoznánk, menne a dolog. Persze ilyenkor nem alkalmas az idő. Viszont én erre egy másik -számomra még csúnyább (de csak ilyen szempontból)- szót mondok: neveltetés. Ui. a szüleim vaskalapos konzervatívok a szexualitás terén. S már csak, ha azt tudnák, hogy párom hányszor aludt nálam az albimban, szépen ki lennék tessékelve otthonról. Egy esetről tudott, de csak anyám, s az is nagy vihart kavart.
És ha erre gondolok, tényleg görcs áll belém. Viszont ezen már régen dolgozok, hogy ne legyen láthatatlan félelem bennem a szüleimmel szemben.
válasz | 2005-12-29 | 20:36
Nevezzük nevén a dolgot, de jobb szeretem nem mondani, mert mindig azt hiszik, hogy ez valami exta valami...
válasz | 2005-12-29 | 20:32
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a barátnőm nem ud elmenni szeretkezés közben! Azt mondja, jó neki, de egy bizonyos pontnál nem megy tovább. Kérdezgettem hogy mire gondol közben, de elég zavaró válaszokat kaptam, mert nem arra gondol hogy érezni akar engem, hogy élvezi, hanem hogy én hogy érzem magam, meg a zene is elvonja a figyelmét! Mit mondjak neki, vagy ezek nem számítanak? Már nagyon régóta próbálkozunk és én már teljesen ki vagyok borulva! Jó neki, de tényleg szerintem nem arra koncentrál, amire ell! Tényleg lányok, megírnátok ti mire gondoltok közben??????????????Kérlek titeket, Segítsetek!
 
válasz | 2005-12-29 | 20:32
Nem mernék megesküdni rá, de nagy a gyanúm, hogy vaginizmusról van szó nálad...
Hosszú lenne most mesélnem erről inkább keress rá a neten és kimerítő választ találhatsz akár ezen az oldalon is...
Egyéb kérdés?
válasz | 2005-12-29 | 19:58
Ok, az izmok osszeszorulasa a masodik lehetoseg volt, gondoltam elobb megkerdezem ezt....eloszor mindig gondoljunk valami egyszeru megoldasra.... :)
válasz | 2005-12-29 | 19:43
Ez sajnos aligha működik, mert itt az izmok összeszorulásáról van szó, ill. hogy nem tudnak elengedni...
válasz | 2005-12-29 | 19:41
Hmm... lehet, hogy a 4.-en is van (hátulról, tehát harmincvalahányas - mindegy, ennyi küzdelem kell neked is... ;)
válasz | 2005-12-29 | 19:40
De legyen türelmed! :)))

Ha sose kezded el ezeket a gyakorlatokat, akkor még esélye sincs a dolognak.
+ ha elkezded attól még mehet a többi próbálkozás is, csak ezt betetted plusz extrának,amivel még egy esélyt adsz magadnak.

Sok pettinggel egyébként el tudsz lazulni úgy, hogy működjön - az ujjazás nem árthat...

Sóhaj - nem akartam írni, mert ott baromi tudálékosan írtam :I, de a Női org... topic legelején 3. dia :PPP, leírtam pontosan a kegel gyakszikat - nézd meg, kezd el - átrani tuti nem fog és nem kerül semmibe.
Ha tényleg-tényleg akarod, akkor mindent be kell hogy vessél nem?

Merengő
válasz | 2005-12-29 | 17:05
Szia!
Sikositoval probaltatok mar?
válasz | 2005-12-29 | 16:51
Bocsi, az előző félévben majdnem meghúztak gyakorlati helyesírásból. (új-nem egyenlő->ujj). Magyaros létemre, ejnye!
 
válasz | 2005-12-29 | 16:48
Akkor kicsit többet elárulok a dologról:
A kapcsolatomban szinte minden úgy történt, ahogy azt (Mr. X) Merengő leírta azon a 47. oldalon. Egészen a beszélgetős résztől a pettingen át az újjakig. Ügyes és nem lerohanós srácról van szó. De a gáz az, hogy maga a pénisz nem akaródzik beférni. Na azt nem kell gondolni, hogy orbitális méretekről van szó, tök normális.
Aztán én, hogy javítsak a dolgon, elkeztem tampont használni (előtte betéten éltem), s már a legnagyobb méretűvel sincs semmi gondom. De a KUKI nem megyen be. Mindenféle tornagyakorlatokat olvastam már a neten, amik tán segítenek, de azok hosszas gyakorlások után eredményesek. Nekem meg nincs ám annyi türelmem :)
S azt legkevésbé sem szeretném, hogy a kapcsolatom erre rámenjen, ui. szívvel- lélekkel imádom a pasimat. És szeretném, ha minden szempontból kiegyensúlyozott lehetne a kapcsolatunk.(Milyen csöpögős tudok lenni, nem? De komolyan szeretem!)
 
válasz | 2005-12-29 | 13:49
Halee!

Jut eszembe - még az elején a fórumnak nagyon részletesen leírtam, hogy én hogy csináltam anno ezt a dolgot... nézd meg a 47 lapot /most 55 van összesen/ és Merengő helyett "Mr. X"-et keress... :P
(Anno márkát váltottam... :-))))

Talán egy dolgot írtam benne, amit most mégis visszavonnék :P, vagy inkább kiegészítenék: "közben ne beszéljétek meg" - ezt úgy értem, hogy közben bár nyilván mennie kell az oda-vissza jelzéseknek :), de utána érdemes igazán kibeszélni a dolgot, mert különben nem fogjátok élvezni, csak egy görcsölés lesz, hogy hogy lenne "tökéletes".

Merengő
válasz | 2005-12-29 | 11:14
Szia
Az ominozus elsot? Hat, ha olvasgatod a topikokat, akkor egy reszet mar tudod. :)
Nem emlekszem mar hol irtam le...
Nem mondanam, hogy feltem elotte, megbiztam a paromban...es miert feltem volna olyasmitol, ami csak jo lehet... :)
Nam vereztem.
Miota jartunk egyutt....egy pill kiszamolom :) majdnem 3 honapja.
Szolj ha valamire meg kivancsi vagy.
Szia
válasz | 2005-12-29 | 11:09
Na azert szerintem nem kene 5 ujj... -ot javasolni!
válasz | 2005-12-29 | 08:18
Ő akarja tágítani.
válasz | 2005-12-29 | 00:53
Ejha - 20 oldalt képes voltál végigolvasni?!!!

Benned aztán van fejlődési vágy! :-))))

A mail-címem évek óta ua., de bárkiét megtudhatod, ha rákattintasz a nevére az egérrel.

Végülis mail-ben is válaszolhatok, de ha nem valami extra tippet szeretnél :P akkor talán szerencsésebb lenne itt, hogy más is hozzászólhasson (több szem többet lát), és hogy a válaszokból más is tanulhasson...

Merengő
válasz | 2005-12-29 | 00:36
Szevaa Merengő!
Mivel igencsak benne vagyok a téma kellős közepében a barátnőmmel,így rendkívül örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra,méginkább annak,hogy -hosszas olvasás után-(hátulról az első 20 oldalon már túl vok ) főként Tőled és olvastam nagyon sok olyan hozzászólást amiből én magam is sokat tanultam.Örülnék,ha mailben tudnánk beszélgetni...működik még az a címed ami az év eleji hozzászólásaidban van?
Üdv.: pótos - kutya

És továbbra is örülnék,ha főként lányok reagálnának korábbi kérdéseimre.....köszöntem

>pótos - kutya<
válasz | 2005-12-29 | 00:16
Majd' elfelejtettem: itt rengeteg cikk van a honlapon - mindenképpen olvasd végig őket!!!!

Merengő
 
válasz | 2005-12-29 | 00:15
A Bambi témához csak annyit, hogy tök mindegy, hogy most hol vagy (tudásilag), a lényeg, hogy hova akarsz eljutni!!!!

A "Merengő" név már egész komoly megbízhatóságnak örvend a tanácsok minőségét tekintve a fórumon :-P, de ha itt bárkinek is elmondanám, hogy én mikor kezdtem el a témával komolyabban foglalkozni, nem hinnék el!!! ;) Ez 1000%. :P

Merengő
 
válasz | 2005-12-28 | 16:07
Kimaradt az, hogy mind a 10 ujj!
válasz | 2005-12-28 | 13:45
aztan meg a fel karja, mi???? :D
válasz | 2005-12-28 | 13:12
Sík egyszerű, ujjazd magad. Először kettő ujj, majd 3, 4, 5...
válasz | 2005-12-28 | 11:56
Sziasztok! Segítsetek!
Olyan módszert keresek, ami segít, hogy egy kicsit tágulhasson a hüvelyem bejárata. De az ne tegyen kárt bennem. A gondom ui az, hogy nem fér be a párom pénisze. És nem szeretném, hogy emiatt romoljon meg a kapcsolatunk.
 
válasz | 2005-12-27 | 22:13
Ja és még csak annyit fűznék hozzá, hogy ha valós a 25 éves életkorod, akkor már illene az ilyet tudni...
Persze nem szégyen a tudatlanság csak kényelmetlen.
válasz | 2005-12-27 | 22:12
Kedves Bambi...
Előfordulhat, hogy fizikailag már rég nem vagy szűz, de a szüzesség elvesztését onnan számítják amikor először jár benned férfi nemiszerv... (a puncidban és nem másutt).
Ha vérzett az talán azért van, mert durva voltál és lehet, hogy megrepedt...
Nem kell aggódni.
válasz | 2005-12-27 | 22:07
Itt általában csak a no comment kérdésekre nem szoktak válaszolni. De ha ezt komolyan kérded, akkor mondd meg nekem, hogyan veszíthetnéd el a szüzességed, ha nem járt benned pénisz?
válasz | 2005-12-27 | 22:04
Nekem senki nem válaszol??
 
válasz | 2005-12-27 | 21:31
Kedved Krisztián!
Kissé zavaros a ti kapcsolatotok számomra, de hát ahány ember annyi szokás és annyiféle kapcsolat, és ha nektek ez megfelelő akkor az a jó.
Azt én sem értem amit Angyalka is feszegetett, hogy mi ez a havonta egyszeri együttlét? Kicsit marhaságnak tűnik számomra. Mert mi van akkor, ha tegyük fel holnapután együtt vagytok, nem zavar senki és csak azért nem csináljátok, mert a tegnapelőtt együtt voltatok és még van huszonegynéhány nap? Kicsit abszurd ez számomra és amint látom nem csak nekem...
Ami a barátnőd problémáját illeti, nagyon nagy valószínűséggel pszichés eredetű. Sokat írsz arról a bizonyos "gyerekről" amitől fél és ha ekkora félelem van benne akkor tudat alatt ez blokkolja őt és képtelen a dolog lényegére koncentrálni. Mert az orgazmus az agyban képződik és ha az agy elfoglalt azzal, hogy "Úristen csak nehogy terhes legyek" akkor ott reménytelen a dolog. Próbáld meg elmagyarázni neki az óvszer biztonságát (5/100, ami 5 eset a százból és az is a nem megfelelő használat miatt) és világosítsd fel egy kicsit szexuális téren, mert úgy veszem észre hiányosságok vannak e téren...
És ne legyen szégyenlős, főleg ne előtted, mert sok bajod lesz később emiatt... Ezt is próbáld elmagyarázni neki...
Sok sikert!
válasz | 2005-12-27 | 21:23
Szia Angyalka!
Köszi neked is a reakciót!
Szeretném,ha elmondanád Te hogyan élted át azt az ominózus elsőt,te is féltél előtte?Nálad volt vérzés?Mióta jártatok együtt amikor megtörtént?
válasz | 2005-12-27 | 21:20
Szia Mirijam!
Értelek..hát én az eddigi partnereim szerint igen gyengéd és figyelmes vagyok,a jelenlegi(és most úgy érzem az utólsó is:))))) ) barátnőm szerint meg különösképp az vagyok vele,ami talán azért is lehet mert ennyire még nem szerettem senkit.:)
Figyelj csak,az a seb hogyan keletkezett?Gondolom az első együttlétnél..
Más...írták már mások is,hogy nagyon fontos az is,hogy mindkét fél ugyanúgy kívánja és akarja,nos ezzel szerencsére semmi probléma nincs:))
Még azzal a síkosítóval kapcsolatban akarom,hogy mi gumi nélkül tervezzük és nálam is van bőven úgymond váladék ha izgalmi állapotban vagyok,és nála sincs ezzel probléma,tehát akkor ilyen téren nem lehet gond ugye,ha nem használunk síkosítót?
köszi a válaszodat!szia!

Természetesen bárki másnak is szívesen veszem továbbra is a reakcióit!

>pótos-kutya<
válasz | 2005-12-27 | 18:27
Szia Pótos-kutya!

Igen ebből gondolom, de természetesen ez nem törvéynszerű!
nagyon sokat számít h finoman csináld, de ő úgyis mondja majd h hogy jobb neki.. Kérdezd közben!
Amúgy nekem pl még mindig fáj. alul a gátamnál van egy seb ami nem akar begyógyúlni, mindig kiszakad, és újra lesz. emiatt még midnig fáj, de azért jó és ez nem veszi a kedvem!:)
sztem a barátnődét se fogja! (jaj nemtom h mindenre válaszoltam e, kicsit szét vagyok esve:) kérdezz még:)
pusz
válasz | 2005-12-26 | 22:49
Szia!
Ha nagyon ovatos vagy es figyeled a reakcioit, akkor szerintem nem fog neki nagyon fajni ..nekem csak egy picit fajt. (rosszabbra szamitottam :D)
válasz | 2005-12-26 | 22:48
Egyébként sziasztok a többieknek is!
Szeretném,ha mások is(elsősorban lányok) reagálnának a most előzményben idézett korábbi írásomra.
Előre is köszi!!
válasz | 2005-12-26 | 22:47
Egyébként sziasztok a többieknek is!
Szeretném,ha mások is(elsősorban lányok) reagálnának a most előzményben idézett korábbi írásomra.
Előre is köszi!!
válasz | 2005-12-26 | 22:44
Szia Mirijam!
Köszi a válaszod!Abból kiindulva gondolod,hogy fájni fog neki,amit írtam?Mármint amiatt,hogy valószínűleg szűk lesz?De ha kellő nedvesség van jelen és nagyon finoman csinálom akkor azért az sokat jelent nem?
válasz | 2005-12-26 | 22:44
Szia Mirijam!
Köszi a válaszod!Abból kiindulva gondolod,hogy fájni fog neki,amit írtam?Mármint amiatt,hogy valószínűleg szűk lesz?De ha kellő nedvesség van jelen és nagyon finoman csinálom akkor azért az sokat jelent nem?
válasz | 2005-12-26 | 22:33
Hat egy ido utan szerintem neki is keves lesz a havi egy... :D

Nem tudom miert lehet az, hogy nem erez semmit...velem nem volt ilyen...

tenyleg varjuk meg a tobbieket :)
válasz | 2005-12-26 | 22:30
Szia!

Ha megkívánjuk egymást (ez minden találkozásunkkor így van), akkor aktus nélkül, de természetesen eljuttatjuk egymást a csúcsig, mikor milyen módszerrel :-)
A közösülést a „gyerek” miatt ritkázzuk. Én szeretném ha többször lenne, de hagyom, ráérünk szépen lassan átállni, plussz tényleg piszokul fél a „gyerektől”. Mivel kevésbé tapasztalt fél, de mostanában már kezd rájönni, hogy hatásos a gumi.

Ja, persze. Egyébként már volt orgazmusa a csikló izgatásával.

Köszi a válaszod!

Pápá
válasz | 2005-12-26 | 22:09
Szia!

Amit eloszor legfurcsabbnak tartottam a hsz-ban, hogy megegyeztetek, hogy havonta csak egyszer csinaljatok. Ezt en nem nagyon ertem hogy lehetseges...mi van ha megkivanjatok egymast mondjuk hetfon, de a tervek szerint csak csutortokon lehet?!

Azt nem irtad, hogy a baratnodnek volt mar egyebkent orgazmusa mas modon?

A tobbire egyelore en nem tudok semmi okosat irni...ezert nem is irtam eddig semmit, gondoltam majd a tobbiek megteszik. :)

Majd azert agyalok a dolgon. Semmikepp ne keseredj el!!!!!!
válasz | 2005-12-26 | 21:53
mibe kell segíteni?
 
válasz | 2005-12-26 | 21:51
Hölgyeim és Uraim!

Akkor tud vki segíteni, vagy nem!?
A nem válasz is válasz!

Köszönöm!
válasz | 2005-12-26 | 19:29
sziasztok!

Egyszer megujjaztam magam és azt vettem észre, hogy kicsit vérzik. Ez azt jelenti hogy elvesztettem a szűzességem? Azért nem vagyok benne biztos mert egyáltalán nem fájt és ezelőtt ez sosem fordult elő. Bocsi a hülye kérdésért-)
 
válasz | 2005-12-26 | 13:17
:)) - ezzel voltam így én is, az első nap után, amikor olyat nyújtott nekem, amiről mindig is csak álmodoztam. Az a szeretet, az a gyengédség és törődés, wááá! És még csak az "ismerkedés" szakaszban tartottunk. Nekem az előbb felsorolt dolgok többet jelentenek bárminél!
válasz | 2005-12-26 | 13:09
Nem oktattalak ki, mert valóban nem ismerlek, csak annyit mondtam, hogy fiatal vagy és van amit még tapasztalj... Vagy talán nem így van?
Csatlakozom Yangtzee14-hez, hogy általánosítani nem szabad, ha megvettél egy autót és nem vált be, nem azt jelenti, hogy az összes autó rossz. Sok autó szaladgál az úton és talán egyszer kapsz olyat is aki meghálálja a törődést...
válasz | 2005-12-26 | 11:33
Na, ebben hatalmasat tevedsz!!!
válasz | 2005-12-26 | 10:59
Bármin is mentél keresztül, ilyet ne mondjál, hogy nem tudnak szerelmesek lenni, mert te meg nem ismered az összes lányt. Lehet, hogy volt dolgod 10, 50, 100 vagy 1000 lánnyal és mindegyikben csalódtál, de ez nem jelenti azt, hogy mind egyforma lenne!
válasz | 2005-12-26 | 10:57
Csak ne oktass ki amíg nem ismersz. Fogalmad sincs miken mentem keresztül.
válasz | 2005-12-26 | 10:53
Fiatal vagy még, és van amit tapasztalj...
válasz | 2005-12-26 | 08:54
Én meg pont azt nem hiszem el, hogy a lányok tudnak-e egyáltalán szerelmesek lenni. Mert szerintem nem.
Én olyan boldog voltam azután, miután elveszítettem... Akkor éreztem azt, hogy nekem senki más nem kell és semmi földi jóra nincs szükségem....
válasz | 2005-12-26 | 00:29
Bízom benne, hogy kitalálja... Mert az élet értelme nem csak abból áll, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő partnert. Millió apró más dolog van ami lefoglal és ami örömet okoz.
A társ meg úgyis megjelenik magától, csak várni kell türelmesen és nyitott szemmel járni a világban...
Hm...

Ez szép dolog, büszke rád biztos a barátnőd .
-.-
válasz | 2005-12-26 | 00:17
Szia!
Csak a depresszios resz meg nem talalta ki, hogy mi legyen az ertelme uj eletenek...
válasz | 2005-12-26 | 00:16
Hupsz, hát ez se ebbe a topicba akart menni!:))
válasz | 2005-12-26 | 00:14
Hm, két táborra osztódtatok? Egyik a fellegekben jár és rózsaszínben lát mindent, a másik meg depressziós és az emlékeiben mereng...
Ébresztő emberek, mindjárt új év és újúlt erővel lehet új életet kezdeni!!!
 
válasz | 2005-12-26 | 00:12
Gitározni taníthatnál, azt most kezdtem.:DDD
válasz | 2005-12-25 | 23:58
Ja! S ha már itt tartunk, lehet az elkövetkező időszakban ismét sűrűbben foglak traktálni a kérdéseimmel.:)))
Pár "gonddal" több vagy kevesebb...(világmegváltás):P:))
válasz | 2005-12-25 | 23:54
Szep ejszakat! :)
válasz | 2005-12-25 | 23:54
Nem folytom el teljesen, inkább csak próbálom, hogy is mondjam, kordában tartani. Az úgy jó, nem?:) Épp beszélgettünk előbb, és próbáltam neki ezt kifejteni. Többek között, hogy szeretném, hogyha neki is "jó" lenne (ezalatt az orgazmust értem;)), és bár így is nagyon jó, Ő mondja és természetesen el is hiszem neki, de itt lép közbe az a bizonyos biz. vágy.:)) Szal..., érted?!:))
válasz | 2005-12-25 | 23:53
Azt hiszem megtalaltam a tortenetedet. Probalkoztal azota nala?
válasz | 2005-12-25 | 23:50
Tán rám és a barátnőmre gondolt.;))
De ne búsulj, inkább hadd halljuk azt az érdekes történetet!:))
válasz | 2005-12-25 | 23:50
Nos, tengermély tiszteletem, én búcsúzok mára. Egy élmény volt ez a beszélgetés. További szép estét mindenkinek.

Éljen a szerelem!
 
válasz | 2005-12-25 | 23:45
Tényleg az. :-))

Eh - néha a csajoknak is eszébe juthatna.... :P

Egyébként kár elfolytani, így leszel egyre jobb, hogy állandóan teszel valamit... valami újat, extrémebbet... persze a józan ész határai közt. :-)
válasz | 2005-12-25 | 23:41
Hát... az a "ti" inkább csak békés harcos. Én nem mondhatom el ezt magamról, mert sajna nincs barátnőm. De ez egy érdekes történet...
válasz | 2005-12-25 | 23:40
Orulok, hogy ti boldogok vagytok :)
válasz | 2005-12-25 | 23:39
En azt hiszem ehhez most nem csatlakozom..
válasz | 2005-12-25 | 23:37
Nem csak a Tiédben Yangtzee, már ketten vagyunk!:)
Éljen a szerelem!
válasz | 2005-12-25 | 23:36
Még tán annyit, hogy ez a bizonyítási vágy tényleg vmi eszelős dolog! Bár, azt elmondhatom, hogy felismerem magamban, szal így vmivel könyebb ellene küzdeni, úgymond, de még így is marha nehéz!:)))
 
válasz | 2005-12-25 | 23:34
A legszebb dolog az életben! Legalábbis az én szememben.
válasz | 2005-12-25 | 23:31
:D - Annyira bírom, hogy ilyen gyorsan így felperegtek az események. És ha már itt vaunk, asszem nekem is egyrecsak közeledik a nagy nap. Ezt most teljesen feleslegesen írom, ha tanácsot meg nem kérek..., de olyan izgii, WÁÁÁÁ!!:D És annyira szeretem ŐT!!
válasz | 2005-12-25 | 23:26
Isten hozott a fronton, békés harcos!
 
válasz | 2005-12-25 | 23:25
Ja, de amúgyis a masszázs az vmi olyan fantasztikus! Érzéki, kikapcsol benned minden gondolatot, vmi: "WÁÁÁÁÁ" érzést kelt bennem mindig, na és ha a csaj élvezi, amit csinálsz, márpedig ha őszintén csinálod élvezni fogja, akkor meg:"doubleWÁÁÁÁÁ"!:D
 
válasz | 2005-12-25 | 23:22
Tenyleg nem kell profi masszornek lenni, a szandek a fontos.. :)
válasz | 2005-12-25 | 23:20
Nem kell semmi komolyra gondolni. Nem kell képzett masszőrnek lenni, hogy valakit örömet szerezzen. Csak érzékien kell!

Hm... még jó, hogy írom, mikor én is az előbb kérdeztem, hogy kell. De nem nagy kunszt, ahogy nézem, csak oda kell figyelni.
válasz | 2005-12-25 | 23:16
Huuu, masszirozast szavakban...az nem lesz konnyu :D
Leirom a kedvencemet: amikor a kezevel viszonylag erosen (nem tulsagosan) vegigsimit a gerincemen felulrol lefele... ezt imadom/tam :(
válasz | 2005-12-25 | 23:14
nem tudok maszírozni! Más tipp?
 
válasz | 2005-12-25 | 23:13
Áá, masszírozás. Lehet egy pofátlan kérésem. Nem tudom, hányszor masszíroztak már téged, de egy pár - hogy is mondjam - "fogást" tudnál mondani, csak röveiden. De úgyis mondhatnám, egy instant massírozó tanfolyamot be tudnál sűríteni kb. 3-4 mondatba?
válasz | 2005-12-25 | 23:10
Persze, hogy legyen elojatek. Tudsz masszirozni?
válasz | 2005-12-25 | 23:09
Szóval! Vmi tippek? HOgy kezdjük? Előjáték legyen? És mi legyen az?
 
válasz | 2005-12-25 | 23:04
Na azért, így már egészen más! Akkor elnézést.
válasz | 2005-12-25 | 23:02
kivetel erositi... :)
válasz | 2005-12-25 | 23:02
NEm azt mondtam h nem szeretem! Hanem azt h nem vok szerelmes! De a szex érdekel vele! És ő is nagyon rákattant a témára! Ő hozta fel az egészet! És nagyon akarja! Az elején én nem! De mostmár én is akarom! DE nagyon!
 
válasz | 2005-12-25 | 23:01
Hmm..., ezen most én is elgondolkoztam...
Ha elveszíti vki, csak úgy - az mire jó? Az ego álnok játéka, mivel Te "megnyugtatod" magad, mekkora nagy csávó is vagy (lettél), aztán megbánod, mert tök szar volt és az első mégis csak a legjelentősebb. Az első csókkal hogy voltatok? Én legoptimálisabb időpontban, legoptimálisabb személlyel - és a világ legszebb élménye maradt! Nagyon beütött, ennek ellenére a második személlyel, második alkalommal, majdnem ugyanolyan izgatott voltam - szal "dugsz" egyet magad megnyugtatására, nem is lesz a legjobb és legközelebb "veszítheted" el újra.
Angyalka, én nem sietek!:))
válasz | 2005-12-25 | 23:00
Mondjuk azert, hogy valaki olyannal tortenjem meg, akit te is szeretsz, habar a ferfiaknal a szerelem mulando :(
válasz | 2005-12-25 | 22:59
Hát végülis. Ha a lány tisztában van azzal, hogy te csak el akarod veszíteni (elsősorban) és ezt elfogadja, annak ellenére, hogy ő szeret, akkor ..... akkor jól van.
Bár én nem azért jönnék össze egy csajjal, hogy elveszítsem. Hogy is szokták mondani? Még fiatal vagyok. És ahogy te is írtad, "valamikor"
Na jó, azért nem 50 évesen, de szerintem 18 évesen még nem késő.
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41