szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Maszturbálás


Új hozzászólás

válasz | 2005-12-01 | 21:13
Kedves Csibe!
Érdekes dolgokat írsz, amiket részben furcsának találok. Először is azt, hogy két év után tudod meg, hogy szemüveget hord meg hasonlók. Nem tudom milyen a ti kapcsolatotok, mit beszéltek meg egymással és mit nem, de nekem egy ilyen elképzelhetetlen lenne, sőt egyenesen röhejes. Én másfél éve vagyok a barátnőmmel és mondhatom, hogy igenis jól ismerem. És ő is engem. Mindenről tudunk beszélni és semmit nem szégyellünk egymás előtt. Még az önkielégítés témáját sem. Én is tudom amikor Ő csinálja és Ő is tudja ha esetleg én csinálom... sőt van olyan, hogy közösen, egymásnak és nincs ebben semmi hűha, mert ez is a játék része. És nem leszünk ettől frusztráltak és nem érezzük úgy, hogy a másik nem elég jó nekünk, sőt igenis szeretjük egymást...
Szerintem minden hozzáállás, felfogás és nem utolsósorban nevelés kérdése...
Ha egy kicsit másképpen nézed a világot, akkor rájössz, hogy semmi tragikus nem történt veled, csak egy olyan dolog, ami sok más nőtársaddal megesett és megesik naponta...
Fel a fejjel!
válasz | 2005-12-01 | 21:12
Lehet hogy egymás mellett éltek de a magán életeteket külön élitek?Helyedben elgondolkoznék ezen.Mikor beszélgettetek olyan igazán jót?Gyakran mentek el együtt esetleg csak meginni valamit?
Egy párkapcsolat nem csak abból áll hogy egymás mellett élünk,főzünk a másikra és mossuk a ruháját.Persze ha ez nem így van akkor elnézést hogy ilyez feltételezek!
A exem nem szólt semmit.Sőt volt olyan akivel chaten keresztül masztiztunk.Ő is otthon én is otthon, a számítógép előtt és azon versenyeztünk ki megy el hamarabb:)
válasz | 2005-12-01 | 20:57
Kb. 1 hónapja nálam volt, és éppen megérkeztek a szüleim. Ott tartuttunk h 1másra kattantunk már, de anyumék 5percenként kiabáltak utánam.... Aztán menni-e kellett. Este szóba került, h mit csinált és végülis kiderült, h "könnyített magán". Először én is megalázónak tartottam, de már teljesen el is felejtettem.Ha te nem írod le eszembe se jut....

rohanok telóm van...puszeee
válasz | 2005-12-01 | 20:54
Hát igen, lehet hogy egy csöppet naív vagyok...

Igen, meglepődöm, és sajnos nem csak ezen lepődtem már meg. Az első meglepetés 2 év után az volt, hogy elővett a fiókból egy szemüveget és felvette. Mire én... Te szemüveges vagy? Igen, miért???
A második amikor cigarettát találtam a zsebéb, mikor ki akartam mosni a kabátját. Én persze úgy tudtam hogy amikor összejöttünk abbahagyta a dohányzást. És az a fura hogy sosem éreztem rajta.
Ezek mind nem érdekelnek, csak most már az jut az eszembe, hogy ezek után még mi fog kiderülni?
Hogy lehet egy ember ennyire kiismerhetetlen vagy titokzatos lenni? Egyszerűen odáig jutottam hogy nem ismerem, pedig 4,5 éve együtt lakunk. Ez milyen??
Csak azt nem értem miért csinálja ezt? - én soha semmit nem tiltottam meg Neki, nem vontam felelősségre, nem kritizáltam. Csak egyszerűen próbáltam szeretni. Igazából lehet hogy kialakítottam róla egy képet és ha nem annak megfelelően viselkedik akkor már csodálkozom a dolgain.
Na jó, tudom mit kell tennem. El kell fogadnom olyannak amilyen. Elvárások nélkül.

Amúgy a barátnőd mit szólt ehhez? Lehet hogy csak én vagyok így kiakadva ezen??
válasz | 2005-12-01 | 20:28
Mi ebben a ciki?Ne magadban keresd a hibát,mert ez hülyeség.Egy 5 éves kapcsolatot nehogy felboncs egy maszturbálás miatt.Hidd el minden férfi csinálja,amikor kapcsolatban voltam akkor én is csináltam.Pedig a barátnőm tökéletesen kielégített.

Én a helyedben inkább azon gondolkodnék el hogy 5 év után még ennyire meg tudsz lepődni egy ilyen eseményen...
válasz | 2005-12-01 | 20:17
Aranyos vagy hogy válaszoltál, köszi.
Hát nem esik jól, hogy ezek szerint hazudik nekem. Nem hiszem hogy rosszabb lett volna a helyzet, ha bevalja. Már úgy is mindegy.
Amúgy már kicsit megkönnyebbültem hogy leírtam ezt az egészet és nem kellett magamba tartanom. Nem akartam elmesélni a barátnőmnek, tök ciki lett volna. Az ilyesmiről könnyebben "beszélgetek" egy idegennel.
Fura hogy több mint 10 évvel fiatalabb vagy nálam, olyan érett a gondolkozásod. :-)
És köszi a nyugtatást is.
Nah először is...
Azt nehezen hiszem el,hogy az öt év alatt először csinálta...nem hinném,de tényleg.
Abszolút nincs ezzel semmi baj!Tudod,nekem valahogy jól esik néha,mert nem kell azon görcsölnöm,h az most jó neki,hogy még bírnom kell,hogy meg kell felelnem...Addig és úgy csinálom,amíg én szeretném.
Nem arról van szó h nem kíván,hogy nem szeretne.Nem egy másik lánnyal csalt meg és szerintem ha pl előtted csinálná v hasonlók,lehet h neked is tetszene...
Ne félj,semmi baj!
válasz | 2005-12-01 | 19:25
Sziasztok!

Én most járok ezen az oldalon először, és nem is jöttem volna ha nem lenne problémám. Totál ki vagyok akadva tegnap óta, ugyanis tegnap éjszaka rajta kaptam a páromat, amint a privát csatornát nézve önkielégítést végzett. Totál kiakadtam, mert sose gondoltam hogy ilyesmit csinál. Nem vagyok elég jó Neki? Nem tartom magam prüdnek, de én még sose próbáltam. Bármilyen szex jöhet, de ezt valahogy nem az én műfajom. Én jobban szeretem ha pasi ér hozzám, képtelen lennék simogatni magamat. Lehet hogy pont azért nem értem az egészet. Végigbőgtem az éjszakát, rázott a hideg és azóta is ki van a gyomrom, annyira felfordult ettől a látványtól. Valahogy megalázónak érzem az egészet. Ezt biztos hülyeségnek tartjátok, hiszen Ti mind csináljátok, de nekem aláásta az önbizalmamat és megundorodtam a barátomtól. Mit csináljak most? Egyfolytában kerülget a sírógörcs. Ezt minden pasi csinálja, vagy csak bizonyos nők vannak "megtisztelve" ilyennel? Azt mondja, hogy amióta együtt vagyunk (5 év) még 1-szer sem csinálta, de mivel az előző napi szeretkezésünk nem sikerült jól, ezért Ő erre kényszerült. Azt sem tudom hogy higgyek e Neki. Mi lesz így a kapcsolatunkal? Én egész idáig annyira szerettem Őt és boldog voltam Vele. Lehet hogy Ő nem? - de miért nem mondja meg? Érzelmi dolgokról nem lehet Vele beszélgetni, de akkor hogy oldjuk meg a problémáinkat?
Kérlek adjatok valami tanácsot!!
Köszi-köszi!
Egy nagyon szomorú lány....
 
válasz | 2005-11-30 | 22:45
A legrosszabb amit tehetsz ilyenkor az hogy ha folytatod a megjátszott orgazmusokat.
Mondd el a barátodnak,ha szeret megérti.
Jobb mintha később derülne ki..

Többen sajnos nem tudok segíteni...
válasz | 2005-11-30 | 21:24
Szia Szatee! Köszönöm a leveled! :)
Annyira úgy érzem,hogy a mostani partneremben mindent megtaláltam ami kell.
Teljesen megőrülök érte, rettentően fel tud izgatni, mindig nagyon kívánom őt!
És mégis... :(
Akkor miért nem tudok vele kielégülni?
Ha vele nem, akkor a későbbiekben sem lesz esély...
Folytatni ezt a megjátszott orgazmust, miközben sírni tudnék...
Talán női megérzés, vagy nem tudom, de szerintem nekem soha-soha nem lesz boldog
sexuális életem. Soha!
Na azt tudom, hogy lelki probléma is állhat a dolog mögött,amiből nekem jut bőven.
Hát,nem is tudom már mit is irhatnék...
Szomorú vagyok...
 
válasz | 2005-11-30 | 20:29
Én nem hinném, hogy ennyire drasztikus lenne a helyzet és "lőttek volna a nemi életednek" :)
Amit a könyvben olvastál az csak részben igaz. Abban a részben, hogy aki megszokja azt, hogy önkézzel, a csikló izgatásával szerez örömet magának, később nehezebb dolga lehet a hüvelyi orgazmus elérésében. De ezt is embere válogatja. Én inkább megerősíteném azt a tényt, hogy aki maszturbált, az már tisztában van annyira a testének működésével, hogy könnyebben eléri az orgazmust (természetesen a csikló izgatásával egyszerűbben és hamarabb). Nem hiszem, hogy komoly gondok lennének, sokkal inkább az lehet a baj, hogy aggódsz valamiért, vagy nem adod át magad a szeretkezés csodálatos érzésének és hajlamos vagy arra, hogy gondolataid másfele kalandozzanak.
válasz | 2005-11-30 | 20:14
Üdvözlök mindenkit!
Lenne egy kérdésem. :(
Olvastam egy könyvben, hogy ha valaki
rászokik a csiklón keresztüli orgazmusra,
később hüvelyi
úton nem fogja elérni az orgazmust. :(
Én 10 évesen kezdtem maszturbálni, most
vagyok 18...
Egy éve élek nemi életet, és sajnos még
soha nem sikerült elélveznem. Azthiszem
itt komoly gondok vannak...
Ugy igazán, már a csiklóm izgatásával sem
tudok elmenni. :(
Ez azt jelenti, hogy lőttek a nemi életemnek?
:((
 
Úgy van adjad neki Szatee...

:DD
válasz | 2005-11-16 | 20:45
Miért nem keresel magadnak vmi egyéb örömszerzési forrást? Vagy miért nem bízod magad inkább egy profira?

1. Miért, erőset kellene?
2. Akkor ne fáraszd magad és hagyd abba.

Egyszerű nem?
válasz | 2005-11-15 | 23:10
valaki segíccsen plz! már próbálgatom a prosztatamasszázst, de valahogy nem jön össze. asszem má megtaláltam a prosztatámat, de több gondom is van.
1. mikor masszírozom, csak enyhe vizelési ingert érzek.
2. rendkívül kényelmetlen, gyorsan elfárad a kezem és nehéz is elérni a prosztatát. nem bírom sokáig csinálni.

tippeket tud vki mondani?
 
válasz | 2005-11-15 | 10:48
Ha a nőkkel kapcsoaltban segítségre van szükségetek, látogassatok el ide:

http://www.csajozasitanacsok.hu/?pid=3619

Nagyon olcsón rendelhetők, eléggé elismert könyvek valamint Ferromon perfümök.
 
válasz | 2005-11-07 | 16:00
Dr34m3r!
Volt már itt előtted is egy srác aki hasonló problémával küszködött.
Mindkettőtöknek mondanám, hogy a férfiak többsége azért küzd, hogy minél tovább tudja nyújtani a szeretkezésnek ezen szakaszát. Nektek pedig semmi erőfeszítés. Ez áldás és idővel rá fogsz jönni.
De próbálj meg ultravékony óvszert használni, mert az is előrébb hozza az orgazmust.
Nincs megírva meddig kell tartania egy szeretkezésnek, de én olykor a barátnőmmel előjátékkal együtt akár 2 órát is elnyújom.
Az igaz, hogy akad amikor kétszer is elmegyek, de a lényeg a kölcsönös örömszerzés.
Üdv!
 
válasz | 2005-11-07 | 15:06
helló, szia. aranyos vagy:>
ez a súgdolózás új, egy próbát megér.
örülök annak, amit írtál, mert erre én nem is gondoltam.. bnőm gyakran mondja hogy "gyere már, gyere már", mint aki nagyon siet vhová/unja, ettől persze csak minden rosszabb lesz és hagyom az egészet.. de talán csak a kondimmal van a baj, mert 30 perc után már minden akaratomra szükség van, hogy ne essek össze.. ;p
na majd ráveszem, hogy tartsunk egy érdekesebb estet, hosszú előjátékkal+szexi szavakkal, aztán meglátjuk..
addig is Thx :>
válasz | 2005-11-07 | 14:55
szia Dr34m3r
bár én csak egy lány vagyok de remélem azért elolvasod a véleményemet a dologról. Szóval én örülnék neki a pasim eddig birná a szexet. Ne hidd hogy olyan jo ha 10 perc után elmegy az ember, mert na az a gáz, mert mi 10 perc szex?? Semmi be és ki ennyi. Másik dolog az előjáték akkor miért nem hosszab?? A lány miért nem elégit ki orálisan hosszabb ideig?? Vagy egy jo ötlet súgjatok egymás fülébe szexis dolgokat és akkor hátha hamarabb megy a dolog ha már ezt akarod.
Remélem megoldodik a problémád bár ez nem mindenkinek az és azért remélem válaszolsz sok puszi
válasz | 2005-11-06 | 17:58
Ez valós dolog, és nekem is hasonló problémám van.. nem túl jó topicot választottam, mert csak akkor jelentkezik a prob, ha a bnőmmel vagyok együtt..
szóval van egy lány akivel elég régóta vagyunk együtt, jól kijövünk, rendszeresen szexelünk már több, mint 1 éve, de a lényeg, hogy nagyon sok idő míg el tudok menni... akár orálisan, akár "rendesen" szeretkezünk nekem legalább 30-40 perc.. zavaró, mert gondolom unja is a franciázást, én meg kondival hát nagyon nehezen bírom, sokszor(olyan 60%ban) inkább egyszerűen abbahagyom miután elfáradtam/meguntam... (ő rendszeresen több orgazmuson túl van már eddigre)
talán mint írtad az előjáték lehet a gond, bár nem tudom.. főleg én ingerlem őt, ha ő hozzálát az orális témának akkor 10 mp alatt "készenlétben állok" és indul is a téma... aztán még 40 percet várat magára :p
ha esetleg van vkinek hasonló tapasztalata, örülnék vmi helpnek, mert elég zavaró a dolog.
köszi
válasz | 2005-11-05 | 10:55
Hello?
Tudna nekem valaki segíteni?
 
válasz | 2005-11-02 | 23:50
Nah akko a tovabbiakban ezekre osszpontositok, mellesleg konnyen lehet hogy agyilag nem voltam ott maxba.

Koszi a valaszokat, minden jot :)

K.
 
válasz | 2005-11-02 | 19:36
18 évesen azért már illene egyet s mást tudni a dolgokról mielőtt nekifogsz, legalább azzal kapcsolatban ami a tied...
A fiúknál általában az szokott gond lenni, hogy hamar elmenni, ritka az olyan eset mind a tied, de gondolom a barátnőd ennek csak örül...
Mindenesetre az ötven perc kicsit soknak tűnik, főleg ha a barátnőd másképpen elégít ki, nemcsak hogy elfárad, de meg is unhatja szegény.
Próbálj kicsit szellemileg is benne lenni a játékban és próbáljatok csak olyankor nekifogni, mikor már mindketten maximálisan be vagytok indulva.
válasz | 2005-11-02 | 13:06
Helyes hozzáállás!:)
válasz | 2005-11-02 | 12:48
Ja vágom. A "barátnőim" kifejezéssel nem arra céloztam, hogy háremem van :D, csak arra hogy a lannyal akivel epp vok :) En jobban felek hogy terhes lesz a csaj vagy sem, szal gumi az alap :)
 
válasz | 2005-11-02 | 12:38
A" baratnoimmel" ,mi??:))
semmi gond,előváladék.
Fel vagy izgulva azért jön:)
Amúgy ezzel vigyázni kell mert tartalmazhatnak spermát is,és ha nem védekeztek,hiába nem élveztél a lányba,az előváladéktól is terhes lehet a lány.
válasz | 2005-11-02 | 12:35
Aha értem. Megpróbálom. Igaz, lehet, hogy az is közrejátszik, hogy néhány éve voltam orvosnál fitymaszürkülettel azt hiszem ( kis koromban nem foglalkoztak vele :S ), de mostmár rendben van. Ja még annyi lenne a kérdésem, hogy normális-e az, hogy ha baratnoimmel vagyok akkor atlatszo folyadek nagyon lassan,nem sok de jon ki belolem.

Köszi amugy a gyors reagálást :)

K.
 
válasz | 2005-11-02 | 12:34
Aha értem. Megpróbálom. Igaz, lehet, hogy az is közrejátszik, hogy néhány éve voltam orvosnál fitymaszürkülettel azt hiszem ( kis koromban nem foglalkoztak vele :S ), de mostmár rendben van. Ja még annyi lenne a kérdésem, hogy normális-e az, hogy ha baratnoimmel vagyok akkor atlatszo folyadek nagyon lassan,nem sok de jon ki belolem.

Köszi amugy a gyors reagálást :)

K.
 
válasz | 2005-11-02 | 12:04
Aztán gyakorolhatod azt is,maszturbálás közben,hogy minél kissebb ingertől minél hamarabb el tudj menni.
Nyugi,nem maradsz majd így,nem lesz korai magömlésed!
Nekem ebből sok gond akadt,sok lány azt hitte hogy nem is élvezem azt amit ő csinál.
Persze én voltam a hibás mert mindig elhúztam a maszturbációt,és ezt megszokta a szervezetem.(Bocs nem tudom egyben elküldeni)
válasz | 2005-11-02 | 12:03
Nekem is volt hasonló problémám.Tanuld meg szabályozni a magömlésedet!Például határozd el hogy mostantól minél hamarabb fogok elmenni ha maszturbálok.És akkor ráérzel arra hogy mennyire kell ellazulnod ahhoz hogy akár 5perc alatt elmenj.De itt most nem arra gondolok hogy minél gyorsabban kezded el verni,hanem hogy gondolatban is ki tudd magad kapcsolni annyira hogy hamar elmenj.
válasz | 2005-11-02 | 11:23
Sziasztok!

18 éves srác vagyok es 16 centi. Gondoltam megkérdezlek benneteket, hogy hátha van ilyen köztetek mint én. Szóval a " problémám" az lenne, hogy önkielégítés nekem legkevesebb fél óra folyamatos erekcióval, de van hogy 40-50 percig is elhúzódik. Barátnőm kézzel kb 1 óra alatt elégített ki úgy hogy közben simogattam, képzelhetitek hogy elfáradt szegény :)

Akinek esetleg hasonlo van irjon, mert kivancsi vagyok a tapasztalataira..

K.
 
válasz | 2005-10-31 | 20:58
Ez így van...
Tood olyan mint az autóvezetés... van elmélet és van gyakorlat :)
válasz | 2005-10-31 | 18:01
THX, bár ez az asszexuális dolog, hát... elég érdekes. Bár mondjuk, amíg csak tanulom, addig csak-csak elmegy, de "éles" helyzetben inkább a másik lehetőség!
válasz | 2005-10-31 | 17:36
Kedves Yangtzee, igen, meg lehet tanulni. És talán önkielégítés közben. Tudod amikor érzed, hogy nem bírod, vagy már közeleg a végső pont, akkor próbáld meg abbahagyni kicsit. Vagy valami nagyon aszexuálisra gondolni, lehet az bármi undorító...
Ha megszokod ezt, akkor alkalmazni tudod a nőknél is. Kevés, néhány másodperces leállás, vagy akár lassított mozgás, aztán újúlt erővel kapaszkodni újra a csúcsra.
Nekem bejött (és a barátnőm is örül ennek, mert nálunk mindig Ő az első aki elszáll)
válasz | 2005-10-31 | 16:06
Hát ezzel az üzenettel már jócskán elkéstél. Szerzetes ha jól emléxem (és azóta nem volt itt), akkor még a nyári szünetben partizánkodott itt. Akkor is megkapta a magáét, és hát lassan, de lekopott innen.
Nekem lenne egy kérdésem, hogy ne offoljak. Jó páran írták már, hogy vissza tudják tartani az orgazmusukat (férfiak), egész addig, amíg a bnőjük el nem megy legalább 1x. Engem az érdekelne, hogy ezt meg lehet valahogy tanulni, vagy esetleg önkielégítés útján hosszas gyakorlással. Mert ha ez nem ilyen egyedi "szuperképesség", akkor mindenkinek, aki a korai magömlés problémájával küzd, egy jó lehetőség lenne.
válasz | 2005-10-31 | 14:13
Te jó Isten, végigolvastam egy csomó mindent amit Szerzetes írt. ez atom gáááz...

Ő ezt csak poénkodja, vagy tényleg komolyan gondolja?!

azt hiszi, hogyha ide írkál, akkor majd az emberek nem szexelnek? most komolyan, és ha esetleg nem szexelnének, nem szaporodnánk és kihalna az emberi faj...

Ez beteges, amit Szerzetes csinál...

Szerzetes, szerintem hagyd abba, mert hiába dumálsz akkoris mindenki csinálni fogja. és mondok mégvalamit a te kedvedért: MINDENKI ÉLVEZNI FOGJA!!!

(elég gonosz voltam?! ;))

üdv mindenkinek
 
Nálad nem,de szerintem tényleg nehéz erről mindkét nemnek beszélni.
válasz | 2005-10-30 | 23:51
Sztem itt még ennél sokkal intimebb témákat is megbeszéltünk már.
Egyébként tényleg gyanús, hogy perverz pasi áll a háttérben...de akkor is. A maszturbálás ma már egyáltalán nem tabu téma...!
válasz | 2005-10-30 | 22:13
Azért énis szoktam, masztizni.még a feleségem mellet is.
 
válasz | 2005-10-30 | 13:55
ezt nem rosszindulatból irtam.látszik hogy fiatal vagy.de ez tabu téma.vagy pedig egy perverz beteges pasi ír ilyen fórumot.
 
válasz | 2005-10-30 | 13:53
melike.ezt nem fogja egy lány sem az orrodra kötni.
 
válasz | 2005-10-29 | 18:14
Én maszturbáló lányokkal szeretnék beszélgetni ebben a témábanh ő nekik milyen meg hogy meddig tart stb.
A leveleket előre is köszönöm!
 
válasz | 2005-10-24 | 08:02
akkor közöld a technikát mert engem érdekel ! köszi.
válasz | 2005-10-24 | 08:01
Hát te milyen szerencsés gyermek vagy ! Kevesek vannak így, bár csak én is ilyen párkapcsolatban élnék!
válasz | 2005-10-24 | 00:51
Én 37éves nős érett férfi vagyok 17éves korom óta nem volt olyan nap,hogy valamilyen módon ne távozott volna belőlem sperma. Egyáltalán nem szégyenkezem emiatt. Még szex közben is szoktam,sőt imádom nézni ahogy a partnerem is maszturbál. Annyira tudom kontrollálni az orgazmusomat,hogy szinte bármennyiszer ki tudom elégíteni a partnerem,anélkül,hogy egyszer is elélveznék közben. Én ezt a maszturbációnak köszönhetem,és mindenkinek ajánlom.
válasz | 2005-10-19 | 16:12
Kedves sziara!
Ez egyénenként változó, egyébként nem feltétlen naponta...
 
válasz | 2005-10-19 | 10:45
A fiúk milyen időközönként masztiznak?Minden nap vagy csak akkor ha nincs közelben az "asszony"?
 
válasz | 2005-10-19 | 10:43
Szerintem annyira más ha az ember magának csinálja.Nem? Vagy csak nekem.Na mindegy, én már nem csinálom,mert akkor nem olyan teljes az az érzés.(az orgazmus)
 
válasz | 2005-10-15 | 16:18
Nem tudom hogy mások hogy vannak ezzel a dologgal, de én csinálom - amellett, hogy van barátnőm. Tud is róla, de nem zavarja, mivel az eggyütléteink jól sikerülnek.
A felállás az, hogy mielőtt én elmegyek, ő kétszer is elmegy - pedig nem csinálja! Én fordított variációkról tudtam eddig (azaz, hogy a férfi megy el gyorsabban a nőnél) de az én párom ezzel nem nagyon foglalkozik... :D
 
válasz | 2005-10-05 | 18:43
szerintem az első előtt ajánlatos hoszasan csókolózni és jó ideig visszafogni magatokat hosszú előjáték, vagy petting elfeledtettei veled a teljesítés gondolatát. akkor már csak a vágy marad elképesztő vágy.
Ez nem csak a szüzeségnél lényeg, minden új kapcsolat első alkalmánál!
A lányoknál és a fiúknál egyformán.
Viszont a maszturbálás segít felkészülni a dologra, megismerni önmagad, és nem eshetsz teherbe töle! :-))
 
válasz | 2005-09-28 | 07:46
Igen, a nők is legalább annyira paráznak az első alkalommal mint a pasik. Ha nem jobban :))
válasz | 2005-09-27 | 21:52
Nem attól függ az első, hogy ki mennyit masztizik. Ha így lenne, vígan vihetnéd a pálmát...
Millió apró dolog van ami bezavarhat és akkor már a cerka fél hatot mutat. A lényeg, hogy ne azon parázz, hogy most teljesíts és megmutasd neki mitől férfi a férfi, inkább fogd fel a dolgot úgy, hogy ez egy ajándék részéről és ő is ugyanúgy parázik mint te.
Ha az első nem is sikerül a legfényesebben, a tizedik már jobb lesz hidd el...

Minden kezdet nehéz :)
válasz | 2005-09-27 | 07:40
na és még egy uccsó: sztem nézz bele a korai magömléses fórumba is. Talán ott is vannak hasznos tanácsok, hogy mivel lehet elkerülni!
válasz | 2005-09-27 | 07:39
crazyboy. az interneten nagyon sok okosságot találhatsz érdemes rákeresni, hogyhogyan lehet visszatartani egy kicsit a dolgokat, de szerintem erre magadtól is rá fogsz jönni.
válasz | 2005-09-27 | 07:38
"Időben általában 10-30 percig szokott tartani, de volt már 3 perc is:(. "

A szex is ilyen. Van hogy három perc van hogy harminc. Biztos vagyok benne hogy nem lesz baj. És a mastzinak annyi előnye van, hogy az ember kitapasztalja a saját testét és ha arra kerül a sor akkor a partnernak nagyons okat tud segíteni, hogy hol merre simogass stb. mi a legjobb neki.
válasz | 2005-09-26 | 22:09
köszi a gyors válaszokat
"De ezt korrigálni lehet sokféleképpen"
pl. hogyan?
válasz | 2005-09-26 | 17:27
Én nem mondanám, hogy nincs hatással rá! Függ attól, hogy mennyit masztiztál, sok volt-e az ismerkedés Marok Marcsával! :)

Amúgy max annyi bajod lehet belőle, hogy nagyon hamar robbansz el, és ez ciki lehet kissé a barinőd előtt! De ezt korrigálni lehet sokféleképpen, majd idővel változni fog! :)
válasz | 2005-09-26 | 16:46
Hello!

Ne aggodj, crazyboy, egyáltalán nincs gáz. ebben a korban a legtöbben sokat csinálják, és általában nem jár következményekkel, csak 22-23 éves korod után kell leállni.

Szoval 22-23 felett elég kevesen és keveset maszturbálnak, de az biztos, hogy kevesebbet, mint tinédzser korukban.

Mondom, akkor lenne jogos a kérdésed, ha idősebb lennél. Ugye a felnőtt férfiak (jo esetben) nagyon keveset maszturbálnak, ez inkább a fiatalok szokása.

Nincs gáz!!
válasz | 2005-09-26 | 16:32
sziasztok!
most találtam rá erre a fórumra és lenne 1 kérdésem! Elég sürgős!
most leszek 17 és kb. 5 éve rengeteget masztizok (kb. heti 6x).
3 hónapja vok. eggyütt a bnőmmel (ezalatt az idő alatt is rendszeresen csináltam) és elhatároztuk h. a 17. szülinapomon lefekszünk(3 nap múlva:)).
Szal annyi a kérdésem h. ez a rengeteg maszti nem lesz-e kihatással a nemi életemre?(mármint vmi negatív)Ugye nem?Nem akarok felsülni az első alkalommal:(.
Időben általában 10-30 percig szokott tartani, de volt már 3 perc is:(.
Azért írtam róla ennyi dolgot h. hátha így könyebb lesz választ adnotok.
Előre is köszi
 
válasz | 2005-08-26 | 21:23
Meg talán ez is ide illik még a leginkább: http://www1.sztaki.hu/servlets/voting/sz1?a=showform&t=192

Ez is érdekes, meg az eddigi eredmény is.:)
válasz | 2005-08-26 | 21:21
Találtam ilyet, a kérdés jó. :)

http://www1.sztaki.hu/servlets/voting/megkostoltade?a=showform&t=4
 
válasz | 2005-08-11 | 17:12
Hogy én ilyenekről maradok le....ejj
:)))))))
 
válasz | 2005-08-07 | 18:57
Upsz, félreolvastam, akkor így már értem! :)))
válasz | 2005-08-07 | 18:44
Nincs semmi baj, csak úgy írtam!
 
Nyugi már...Szerintem a harisnyás az egyetlen topik,ahol 'régi motorosok lehetnek'. :)
válasz | 2005-08-07 | 14:48
Olvasd el mégegyszer!
Azt írta, beleUGRIK a szájába és összesz*rja magát. Magyarán bele a szájába.
De inkább fejezzétek be ezt a beszélgetést, mielőtt VALAKI le találna titeket IDIÓTÁZNI!!!
válasz | 2005-08-07 | 14:16
Én már csak azt nem értem, miért kakálod össze magad attól, mert szájon rúgod? A megeröltetéstől? Vagy az örömtől? Vagy mitől?
válasz | 2005-08-07 | 13:18
Rendben hagyjuk,neked van igazad,elvégre pedig ez nem egy nyelvi fórum!Bocsi mégegyszer.
 
Tudok angolul...Értettem,hogy mit írsz.Mint írtam nyelvvizsgám van,nem azzal volt a bajom.Hunglishnak tűnt/tűnik,tehát egy olyan kifejezést fordítottál le angolba,ami magyarban megvan,de az angolban nem így van.Mindegy,hagyom,mert még leszólnak ;)
válasz | 2005-08-07 | 12:44
Miből gondolod, hogy a szerzetesek értenek angolul? :)
Próbálkozz a latinnal...
Amúgy előttünk ezzel nem vágsz fel :P
válasz | 2005-08-07 | 12:40
A mondatom annyit jelentett,hogy ha nem kussol beleugrok a szájába és ősszeszarom magam,mi ebben a hiba?Tényleg durva volt,ne haragudjatok!
 
Tehát akkor az angolban is azt jelenti,h 'összesz*rom magam'?
válasz | 2005-08-07 | 12:08
Tudtommal a "myself" visszahatő névmás szóval ami körülötte van az a beszélőre vonatkozik.
A "SHIT myself" tényleg így van vagy Hunglish?Középfokú ide vagy oda,ezt nem tanítják angolórán :)))
válasz | 2005-08-02 | 20:06
Szívem szerint én is bannolnám szerzetest, de ezek után Téged is. Azt hiszed mert angolul nyomod a vakert, már nem érti?!
Az a "SHIT myself" a második mondatod második felében, pedig egy cseppet gagyi.
Vagy csináld rendesen, vagy sehogy ASSHOLE!
válasz | 2005-08-02 | 13:44
Te, és még életben vagy? O_O :))
válasz | 2005-08-02 | 13:43
Provokálja a...mind1!
Képzeld te fuck, ma délelőtt 4szer szeretkeztem egymás után a barátnőmmel,ehhez mit szólsz szent atya?
Go FuckYourself!
 
válasz | 2005-08-02 | 13:41
Könyörgöm, felejtsétek már el szerzetest! Csak provokálni van itt. Hagyjátok figyelmen kívül! De tényleg!
 
válasz | 2005-08-02 | 13:39
Szerzetes!!!

Your Mother Sucks the dick in the HELL!
If You don't shut your face,I'll jump in to your mouth,and SHIT myself!
Got It????
Mért nem lehet innen kibannolni embereket???
 
válasz | 2005-08-02 | 09:54
Hülye vagy? :)
 
válasz | 2005-08-01 | 17:38
A maszturbálás bűn!!!!!!!!!!!
Ne csináld mert a pokolra jucc!!!!!!!!
Már csak azért se maszturbálj mert az árthat a szervezetednek(rengeteg betegésget lehet elkapni a maszturbálással)Ennyi
 
válasz | 2005-07-21 | 02:20
én nem a maradék vagyok bevallom... a 60% tartozom. Látom kimederáltátok, lehet hogy egy kicsit durva volt a vége ezért bocsi mindenkitől ....
 
válasz | 2005-07-21 | 01:12
sziasztok ujj vagyok itt de azt tudom hogy az a szerzetes gyerek nagyon barom az e-mail cimem mulatt@freemail.hu irjatok
válasz | 2005-07-20 | 13:51
Bocsi de én nem moderáltam... én csak visszaírtam neki :)
Amúgy igaza van :))
válasz | 2005-07-20 | 13:50
Komolyan mondom, kezd elmenni a kedvem ettől a fórumtól. Jó lenne mostmár kitalálni valamit, mert rohamosan szaporodnak az unintelligens ...... hadd ne írjam le.
 
válasz | 2005-07-20 | 13:50
szerzetes... jó lenne, ha a marhaságaidat befejeznéd...
Ha a szüleid sem csinálták volna, akkor most te sem lennél... Lehet ha jobb lett volna...
válasz | 2005-07-20 | 13:50
ha szexelek, legalább boldogan halok meg.
válasz | 2005-07-20 | 13:49
Én ezt tökre nem értem...
ebben most mi volt a sértő vagy gáz?
Ez a hozzászólás miért lett moderálva?
Sztem teljesen igaza van.
szerzetes
válasz | 2005-07-20 | 13:47
a maszturbálás árt az egészségnek!Ha sokat masztizol le kell majd választani rólad a nemiszervedet.Vagy rosszabb esetben maláriát kaphatsz.(azt már meg se akarom említeni, hogy ha maszturbálsz akkor a pokolra jutsz)NE SZEXELJ MERT MEGHALSZ
 
válasz | 2005-07-20 | 07:14
XY te pont egy ilyen maradék vagy :P
XY
válasz | 2005-07-20 | 02:14
A férfiak 60% Maszturbál, 30% szintén maszturbál csak nem vallja be, a maradék 10% meg úgy hülye ahogy van...
 
válasz | 2005-07-20 | 01:28
nekem is volt erekcióm, csak sajnos 11 éves koromig nem tudtam vele mit kezdeni.
az, hogy néha fiúkra gondolsz, normális. olvastam, hogy fiatal fiúk közt gyakori az ilyesmi, mikor még nem ismerkednek a nőkkel, kevés lányt ismernek, ezért arra a szépre gondolnak, amit látnak, ismernek. és különben is ha meleg vagy, akkor sincs semmi gond, már ha nem feltűnősködsz.
Smaxc
válasz | 2005-07-20 | 00:23
Hivj fel :P
válasz | 2005-07-16 | 22:51
A hmomoszexualitás velünk született dolog. Mikor vilégra jössz, már el van döntve, hogy hetero vagy homo vagy.
A biszexualitás sztem egy egészen más téma.
Nem hiszem, hogy biszexuális lennél, még akkor sem, ha esteleg fiúval is kipróbálod. Ez csupán kíváncsiság.
És lehet, hogy meg fogsz lepődni, de a fiatal fiúknál igen gyakori, hogy barátok közt elcsattan egy csók, vagy akár több is történik. Ez még mindig nem homoszexualitás!
A másik dogol, hogy miért félsz attól, hogy homokos vagy? Sztem egyáltalán nem gáz... ha azért félsz, mert sajnálnád hogy nem csajokra gerjedsz, akkor már tuti, hogy nem vagy meleg!
Radar
válasz | 2005-07-16 | 22:06
Szia Kis Csaj!

Szerintem a barátoddal van baj, ha nem tud kielégíteni. Vagy te nem mondod el neki, hogy neked mi a jó, de ebben az esetben te vagy a hunyó.
válasz | 2005-07-16 | 20:55
A szexfüggőség nem attól függ, hogy hányszor csiálja az ember, hanem hogy miért, milyen helyzetekben. Ha csinálja, ha rossz kedve van, ha jó, ha otthon van, ha nem, és már mást nem is csinál, az a függőség!!! Az meg, hogy te megelégszel a heti egy alkalommal, az egyénfüggő!
Tündérke
válasz | 2005-07-16 | 16:43
Olvasom, hogy vannak olyanok, akik 4-5 x maszturbálnak naponta. Inkább ez a fiatal korosztályra jellemző. Szerintem ez már sexfüggőséget jelent.
Én megelégszem a barátom mellett a heti 1 alkalommal is, amikor csak egyedül magammal foglalkozom.
De azért vigyázni kell, hogy ne legyen senki sexfügő! Nem szabad túlzásba vinni!
 
zoli
válasz | 2005-07-16 | 16:24
Nem, a szép test mindenkit felizgat, nemhiába mérjük fel egymás farkát zuhanyozáskor. Minden férfit foglalkoztatnak a farkak is, attól még megdughatsz sok csajt. A lényeg, élvezd...ki tudja meg mire gondolsz közben?
válasz | 2005-07-16 | 13:54
Nehéz ezt így eldönteni, főleg, hogy nem is ismerünk. Állítólag senki nem születik homoszexuálisnak, csak a génjei alapján hajlamos rá és ha megfelelő a környezet akkor kitör belőle.
Neked kell eldöntened, de szerintem te érzed, hogy a férfiakhoz vagy a nőkhöz vonzódsz inkább. Az, hogy mostanában csajokra gondolsz önkielégítésnél ez talán már elfogadható tény az ellen, hogy nem vagy meleg.
Létezik azonban biszexualitás is, aki mindkét nemmel jól érzi magát, lehet, hogy benned is vmi hasonló lappang...
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-08-06 - 22:57

Láb, harisnya és tűsarok
2018-08-05 - 07:47

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-07-29 - 09:45

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41