szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Maszturbálás


Új hozzászólás

válasz | 2009-05-12 | 13:31
Ez a női orgazmus olyan rejtélyes dolog, mint a bermuda háromszög. Van olyan nő akinek hiába van figyelmes partnere mégsem éri el a hüvelyi orgazmust és van olyan is aki csak összefekszik valakivel egy disco ismeretség után aztán mégis minden klappol neki ezen a téren.

Általánosítani azt gondolom se pro sem kontra nem szabad. Egyéne válogatja.
válasz | 2009-05-12 | 11:31
Egyetértek. De a csikló nagyon fel van kapva, pedig a szex és a maszturbálás lényege az én nézetemben nem az, hogy minél egyszerűbben elérjük magunknak az orgazmust, aztán hátradőljünk és kijelentsük, hogy milyen tapasztaltak vagyunk. Való igaz, hogy az ember nagyon rá lehet rögződve, nekem is akkor van hüvelyi orgazmusom, ha előtte sem én, sem a párom nem érünk hozzá a csiklóhoz. Egy ideig hagyni kell a klitoriszt,mert különben nehéz lesz szétválasztani az ingereket. Való igaz, hogy a hüvelyi mélyebb orgazmus és másmilyen, ezért amióta tapasztalom, azóta kicsit hidegen is hagy a csiklói. Az is igaz, hogy a nőn múlik nagyrészt, neki kell ismernie a testét, de ha a testéből csak a csikló működését ismeri, az még nem lesz elég a hüvelyihez. Ezek nem lépcsőfokok, hanem inkább kiegészítik egymást a szexben és összekapcsolódnak.
Az üldözési mániával meg ne is foglalkozz. Tudod van, aki egyszerű logikával szeretne boldogulni egy bonyolult világban, drukkoljunk neki,hogy sikerüljön. :)
válasz | 2009-05-12 | 10:38
Csak volt egy hozzászólás,amit én a nők számára károsnak gondoltam,ezért reagáltam,és próbáltam elmondani,hogy szerintem mi a jobb.
A nő hüvelyi orgazmusa meg nagyobb részt a nőn múlik,persze egy figyelmes partner,egy harmonikus kapcsolat sokat hozzátehet.
Ezért kértem hogy te is írd le a tapasztalatod,meg mások is,hogy náluk hogyan van ez.Szerintem kell hozzá a saját test ismerete nagyon(de persze az érzelmi háttér,és a megfelelő partner is).Vagy legalábbis könnyebben megy,ha egy nő nagyon jól ismeri magát.
válasz | 2009-05-12 | 10:27
"Én egy meglátásom szerint káros megjegyzésére reagáltam csak.Az pedig hogy valaki régóta ír ide,attól automatikus nem lesz nagyobb a szexuális kultúrája."--> és ezt te honnan is tudod? Itt vagy pár napja és olvastál tőle max 10 hsz-t és már bizton levonsz róla következtetéseket?

"A hüvelyi orgazmust a nő éri el,nem a férfi.Ez a nőtől függ nagyrészt.Vagy nálad nem tudom hogy van ez,mekkora részben az adott férfi érdeme hogy van e épp hüvelyi orgazmusod."--> vannak nők, akik tudják, hogy érjék el és segítenek a párjuknak...és vannak nők, akik nem , így közös "munkával", kellő időt rászánva sikerül elérniük. Szóval utóbbi esetben igenis nagyrészt a férfi érdeme is, ha lehet így mondani.
válasz | 2009-05-12 | 10:24
Akkor még egyszer leírom,mert úgy tűnik nem volt világos: pont azt mondom,hogy maszturbáljon a lány,de az egész testét használja,az összes erogén zónáját,és a nemi szerve minden pontját,ne csak és kizárólag a csiklót.

""de én tapasztalatom az hogy fiatalabb leányók kevésbé szokták a nunijukat használni..."--> szerintem pedig ők lesznek azok, akik ismerni fogják a testüket" Hát ez valami merőben új elképzelés,hogy aki nem foglakozik a testével,az fogja jól megismerni(???).

"Gondolom, nem olvastad végig az összes hsz-jét, szóval nem tudhatod, h milyen az ő hozzáállása a szexhez vagy éppen a párjához. " Én egy meglátásom szerint káros megjegyzésére reagáltam csak.Az pedig hogy valaki régóta ír ide,attól automatikus nem lesz nagyobb a szexuális kultúrája.

"Attól, h van önbizalma, még odafigyelhet a nőkre. Ezt bizonyítja az is, h (ha jól emlékszem) szinte minden barátnőjénél el tudta érni (akár idővel) a hüvelyi orgazmust." A hüvelyi orgazmust a nő éri el,nem a férfi.Ez a nőtől függ nagyrészt.Vagy nálad nem tudom hogy van ez,mekkora részben az adott férfi érdeme hogy van e épp hüvelyi orgazmusod.
válasz | 2009-05-12 | 10:08
Akkor egy kis szexológia:

"Amikor a szűzlányok maszturbálni kezdenek az ingerelt terület a klitorisz (csikló). Annak szervfejlődési oka van, hogy miért ez a terület a legérzékenyebb, és az is világos, hogy a szűzhártya útját állja a belső terület megközelítésének. Az a kislány, aki erre az ingerlési formára tanulja meg a kielégülést, annak még nehezebb dolga lesz a felnőtt nemi életben, ha arra vágyódik majd, hogy a nemi aktus során az egyesülés alatt jusson el a csúcspontra.
Könnyű elérni és megtanulni is a klitoriszra irányuló orgazmust, az említett gazdag idegellátottság miatt. De nehéz egy neuronálisan sokkal kevésbé jól ellátott területre vetíteni majd az orgazmus élményét, ha a lány már fixálódott a csiklóra orientált kielégülésre. A nemi aktus során az inger a hüvelyt éri, amely jóval kevésbé érzékeny, az említett idegi ellátottsága miatt.
A lányok és fiúk közötti döntő és reális biológiai különbség éppen az, hogy bármilyen nemi inger, legyen az önkielégítés, petting, manuális vagy éppen orális, a férfinél mindig ugyan arra a területre vonatkozik, azaz a pénisz izgatására alakul ki annak reakciója. Azonban ez nincs így a lányoknál. A csikló és a hüvely távolról sem azonos területen helyezkedik el. A kétféle lokalizáció kétféle idegellátottságú terület, míg a férfiaknál az ingerelt szféra minden szexuális vonatkozásban azonos. Márpedig ezt - akár tetszik, akár nem - tudomásul kell venni.

Ha kialakul a reflex az ingerelt terület és annak reakciója között, nehéz lesz áttanulni a sokkal kevésbé érzékeny területre való kivetítést, melynek célja, hogy a nő a hüvelyben élje át az orgazmust.Nem sokan vállalják annak a felelősségét, hogy felhívják a figyelmet a sok kárt okozó önkielégítés fixációs veszedelmére. Ennek persze fő oka az, hogy kevesen vannak tisztában a nemi szervrendszer élettani működésével."
 
válasz | 2009-05-12 | 09:28
amúgy én is így látom a dolgokat..

mert 1 normális leányzó..amikor elkezdi magát simogatni.. 10-12évesen..sztem még bőven megelégszik a csiklójával..
és az ott szerzett gyönyörökkel..
és a lényeg sztem hogy megtapasztalja az orgazmust..

eleinte csiklón.. és ha a megfelelő gyönyöröket átélte.. akkor a kiváncsisága.. "hogy milyen lehet a többi orgazmus is.." úgyis felfedező utakra fogja ösztökélni;))))


szinte minden partnerem masztizott kiskorától kezdve...
de mégsem volt gondjuk azzal hogy élvezzék a sexet..

volt persze aki 90%-ban csak orálisan tudott elmenni..de a nők igen nagy hányada ilyen..

ani-nál és a többi esetben meg az volt a baj hogy SEMMIT sem foglalkoztak magukkal...

nem az hogy ráálltak a csiklóra és sok-sok gyönyört okoztak maguknak és késöbb talán kicsit nehezebb volt lejönniük erről és sex útján elélvezni..
hanem az hogy sehogyan sem tudtak elélvezni.........
válasz | 2009-05-12 | 09:22
tudod sok ilyen bukkan fel mindig... persze most hogy a stílusuk és mondandójuk szinte 90%-ban megegyező...nem gyanús semennyire sem;))))

de én optimista vok és csak elkönyvelem hogy csak sok hasonlóan gondolkodó..fogalmazó..szurkálodó ember létezik.. és havonta mindig 1-1 új beregel ide ;))))))))))
válasz | 2009-05-12 | 09:20
""De nem baj,még fiatal ember vagy,van időd még ismerkedni a női test rejtelmeivel.""
""Neked pedig javaslom hogy néha beszélgess is a nőkkel,ne csak a melleiket vagy a popójukat nézegesd.""


ezen "kedves" és szarkasztikus soraid.. amit igen hosszú ittléted alatt alakítottál ki rólam...

ezért gondoltam hogy nem veszed zokon ha én is iziben betársítalak és 1 képet..vagy khm..embertipust társítok hozzád;)))))))
válasz | 2009-05-12 | 07:30
szia

osztom a nézetedet az arányokról. aki csak a csiklóorgazmusra koncentrál, annak nagyon nehéz utána hüvelyi vagy g-pontos orgazmust elérnie. legalábbis sok időt kell rászánni, hogy azt is megtanulja a nő. meg azért kell hozzá lelki érettség is.
meg azért a csiklóorgazmus sokaknál csak bemelegítés a hüvelyi, g-pontos orgazmushoz. persze, akinél berögzült a csiklóorg., az másképp nem nagyon tud elmenni szex közben. de sokan azt mondják, hogy örüljön, hogy valami összejött. hát nem tudom. ezzel nem értek egyet, hogy hagyni kéne, hogy megrekedjen a nő egy szinten. bennem tuti ott lenne egyfajta kíváncsiság, hogy milyen a hüvelyi/g-pontos orgazmus. mert a hüvelyi orgazmus sokkal mélyebb és lüktetőbb, mint a csikló. hátulütő, hogy sokaknál meg átmegy hajkurászásba, ami meg csak blokkolja az örömöket :S
válasz | 2009-05-12 | 07:24
""de én tapasztalatom az hogy fiatalabb leányók kevésbé szokták a nunijukat használni...":Látod,ezekből a lányokból lesznek az olyan nők,akik aztán soha,vagy csak nehezen,vagy sokára tapasztalják meg az orgazmust."
--> szerintem pedig ők lesznek azok, akik ismerni fogják a testüket, mivel ugye masztiztak, volt idejük rájönni, mi hogyan jó nekik. Tehát csikló orgazmusuk biztosan lesz...


Tudom, nem rám tartozik, de kicsit fura, h "friss" fórumosként ilyen biztosan állítasz ilyesmiket valakiről, aki évek óta itt van. Gondolom, nem olvastad végig az összes hsz-jét, szóval nem tudhatod, h milyen az ő hozzáállása a szexhez vagy éppen a párjához. Attól, h van önbizalma, még odafigyelhet a nőkre. Ezt bizonyítja az is, h (ha jól emlékszem) szinte minden barátnőjénél el tudta érni (akár idővel) a hüvelyi orgazmust.
válasz | 2009-05-12 | 01:10
Meg valamit még félreértettél...én pont azt javasoltam hogy egy lány vagy nő fedezze fel a testét.Ebbe beletartozik az orgazmus is természetesen.Én csak a módra és az arányokra hívtam fel a figyelmet.Ebből nem értem hogy érthetted azt,hogy ne legyen orgazmusa.
Amit én mondtam:
1.a test felfedezése
2.kerülni kell rögzülés kialakulását(a túl egysíkú maszturbációt),ezért minél szerteágazóbban érdemes megismerni,és izgatni,élvezni egy nőnek a saját testét.
Gondolom így jobban érthető,és ezzel egyet tudsz érteni.
válasz | 2009-05-12 | 00:56
Nem értetted amiről írtam.Nem azt mondtam hogy NE legyen csiklóorgazmusa egy lánynak,vagy NE izgassa a csiklóját,hanem hogy a túl direkt,és állandóan csak csiklóra korlátozódó izgatás megnehezíti azt,hogy később könnyen elérhető legyen a hüvelyi orgazmus.
A g-pontról itt direkt nem ejtettem szót,az későbbi dolog,egy kialakultabb önismereti szint után érdemes csak vele foglalkozni szerintem.
Te idősebb nőként meg tudod ítélni a tapasztalataid alapján,hogy mi az,ami a hüvelyi,vagy bármilyen orgazmus elérését megkönnyíti.És szerintem az a saját testünk ismerete,és az erogén zónákban rejlő lehetőségek teljes kiaknázása.Neked például mióta van hüvelyi orgazmusod?És könnyen eléred?Én várom hogy minél több nő is leírja a tapasztalatait.
válasz | 2009-05-12 | 00:48
Mi ugyanaz?És miért vagyok okoskodó?Mert leírtam hogyan működik a női test,és hogyan érhető el hogy könnyebb legyen az orgazmus,illetve ne csak csikló,hanem hüvelyi is legyen?

Az a nő vagy lány,aki még nem ismeri a testét,vagy nem volt még (hüvelyi vagy másmilyen),orgazmusa,semmiképp se "gyúrjon" csiklóra,hanem a teste minden egyes erogén zónáját stimulálja,izgassa,simogassa,és ha már teljesen felajzottá válik,mindegyik orgazmust könnyebben el fogja tudni érni.Ezen mi nem világos?

"de én tapasztalatom az hogy fiatalabb leányók kevésbé szokták a nunijukat használni...":Látod,ezekből a lányokból lesznek az olyan nők,akik aztán soha,vagy csak nehezen,vagy sokára tapasztalják meg az orgazmust.

A női orgazmus nem olyan egyszerű,mint amilyen kép él róla benned.Azt tanulni kell,kiismerni,fejleszteni.Ha valaki az általad javasolt alapszintű szexualitásnál ragad le,szerintem a saját lehetőségeit korlátozza.A nő test egy nagyon érzékeny hangszer.Persze lehet rajta olyan egyszerűen "játszani" ahogy te javaslod,de hát az csak töredéke a lehetőségeknek.Kérdezz meg néha olyan nőket a témában,akiknek mondjuk van hüvelyi orgazmusuk,szerintem ugyanazt fogod hallani tőlük,amit én mondtam.Tehát nem okoskodtam,csak tapasztalatokat és tényeket osztottam meg,hátha segít.Tudod a női orgazmus legnagyobb ellenségei a figyelmetlen önző és tudatlan férfiak,és a saját testüket nem ismerő,és megbecsülni nem tudó nők.Nem vitatkozni akartam,csak tanácsot adni.Neked pedig javaslom hogy néha beszélgess is a nőkkel,ne csak a melleiket vagy a popójukat nézegesd. :)
válasz | 2009-05-12 | 00:45
Hát sztem meg igen nagy tévedésben vagy aiée, mert oda fog jutni a leányzó, ahová ani is jutott szépen, hogy huszonévei végére semmiféle orgazmust nem tapasztal meg...
Azért jobb hogy legalább csiklóorgazmusa legyen, mint semmilyen, esetleg a későbbiekben sem...na meg a másik, általűban azér a nemi érés során magától jön az, hogy a lánynak érzékennyé bálik a csiklója, és önkéntelenül is odanyúl...az első masztik nemtudatosak, és általában azért egy kislány még azt se tudja h a G pont létezik.
válasz | 2009-05-12 | 00:16
hehe..látom újabb okoskodó (vagy ugyanaz?:))) érkezett hozzánk;))))

csak annyit jeleztem hogy ha valaki nem tud elélvezni sehogyan..
akkor inkább a csiklójára gyúrjon mert a többinél még kevesebb sansza van elérni...persze ha a lánynak élvezetes (amit úgyis kitapasztal..) akkor a környékét és a többi számára élvezetes testrészét is izgathatja..)

de én tapasztalatom az hogy fiatalabb leányók kevésbé szokták a nunijukat használni...
válasz | 2009-05-11 | 22:25
Amiket leírtam,azok a csiklói orgazmus elérését IS megkönnyítik,tehát arra is vonatkozott.De nem baj,még fiatal ember vagy,van időd még ismerkedni a női test rejtelmeivel.A másik dolog meg: nem ujjazásról írtam,hanem a hüvelynyílás,és a szeméremajkak izgatásáról,ettől pedig senki nem fogja elveszteni a szüzességét.Különben is,ha egy ujj becsusszan,az is semmiség,attól is még szűz marad a lány.
válasz | 2009-05-11 | 21:58
hát ha nem viszi túlzásba sztem erre kicsi a sansz..

de momentán asszem olyan esetben volt szó éppen ahol semmilyen orgazmusa nem volt a leányzónak.. és csiklóit azért még mindig több sansza van okozni..

a másik... simogassa nyugodtan a nuniját..többi érzékeny testrészét..
de sztem nem a legildomosabb ha most komoly ujjazásokba.. meg egyébb ilyen dugogatásokba bonyolódik..
elvégre most így akarja elveszteni a szüzességét????
válasz | 2009-05-11 | 20:50
Hát pont ez a legrosszabb megoldás egy nőnél.Amiről írsz,az vezet oda,hogy később a nő sokkal nehezebben éri el a később a hüvelyi vagy mondjuk a g-pont orgazmust.Amikor egy nő maszturbál,vagy épp ismerkedik a testével,sokkal jobb ha az összes erogén zónájára koncentrál,a nemi szerv izgatása közben pedig kiemelt figyelmet szentel a hüvelynyílásra,a szeméremajkakra,és inkább nem viszi túlzásba és nem helyezi előtérbe a csikló izgatását.A női test sokkal összetettebb mint azt egyes férfiak hiszik,ezért talán az ilyen "egyszerűbb szexualitású" megoldások helyett jobb ha egy nő kiélvezi azt a csodát,amit a teste jelent,és felfedezi teljesen.Tehát csiklót kevésbé előtérbe helyezni,és az összes erogén zónát felfedezni,ingerelni.
válasz | 2009-04-23 | 17:07
kicsit le vagy maradva..de jobb késöbb mint sosem...:))))

azok rontják el igazából akik meg sem próbálják maguk felfedezni.. orgazmust elérni maguknak.. és azt várják hogy majd a jövendőbeli pasi megcsinál mindent.. pedig alapok nélkül sehova sem lehet épitkezni....

nem minden partneremnél sikerült kitapintanom...
de kb 2ujjpercnyire van a hasi oldaladon..de csak izgalmi állapotban kitapintható...

(én mondjuk azt javasolnám hogy "kezdők" inkább a csiklójukra koncentráljanak)
válasz | 2009-04-23 | 16:41
Szia. Hát nem biztos, hogy magadnak eléred, mindenesetre próbálkozhatsz, van pár mázlista nő, aki eléri magának. :) Ha magadnak keresed, akkor a szeméremcsont felett tapogatózva érezhetsz egy redős felületet, amit ha megnyomsz enyhe vizelési ingert érezhetsz. Ha előzetes bemelegítés után izgalmi állapotban lelsz rá, akkor érezheted, hogy ez a redős felület kicsit kiemelkedik a környezetéből és rendkívül érzékennyé válik. De én azt javaslom, hogy először inkább a barátod próbálkozzon, egyrészt ő jobban hozzáfér, másrészt könnyebb utána magadnak keresni és újrapróbálkozni, mert akkor már tudni fogod, milyen érzést is kell beazonosítanod. Másrészt meg izgalmasabb úgy az egész. A pózt meg kell hozzá találni (hogy melyik számotokra a legmegfelelőbb, de sokan favorizálják ez ügyben a kutyust-köztük magam is) és az izgalmi állapot is nagyon fontos, azaz legyél jó nedves és érzékeny. Élvezetes keresgélést. :)
válasz | 2009-04-23 | 15:33
:-) Hát nagyon szépen köszönöm a pirospontot. Nem tudom miért nem mernek a nők erről beszélni. Talán az lehet a baj hogy valaki kitalálta azt hogy erkölcs és a nők ezért bezárkóznak a kis világukba és mint ahogy írtad is életük végéig a másiktól várják a "megoldást". Már csak azon kell elgondolkozniuk a nőknek hogy valójában mi is az ami beletartozik az erkölcsi normákba. Szóval köszönöm mégegyszer és bízom benne hogy egy tapasztalt hölgy társam segít nekem. Vagy ki tudja.. lehet hogy pont egy férfi...
válasz | 2009-04-23 | 15:29
Íródott erről egy itteni cikk is, ajánlom figyelmedbe:
http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=44&catid=4
válasz | 2009-04-23 | 15:17
Kedves Sandra. Bár én tuti nem tudok ebben neked segíteni, de egy képzeletbeli pirospontot kiérdemeltél tőlem! :)
Nagyon kevés nő ismeri be ezen hiányosságát ("..és sajnos azon nők közé tartozom akik nem ismerik a testüket de azon vagyok hogy felfedezzem így a párommal is mégjobb lesz az együttlét") és élik le úgy az életüket, hogy szinte mindent (orgazmus, jó szexuális élet) a párjuktól várják.
Csak drukkolni tudok neked és sok sikert kívánok a "tanuláshoz"! ;)
válasz | 2009-04-23 | 15:12
Sziasztok! Én igazából eddig még csak kétszer próbáltam és sajnos azon nők közé tartozom akik nem ismerik a testüket de azon vagyok hogy felfedezzem így a párommal is mégjobb lesz az együttlét. Sokan nem mernek beszélni róla ezért is írok itt hátha valaki tud nekem segítnei abban hogy hogyan találhatom meg a G pontom. Szerintem nagyon sokan nincsenek ezzel tisztában.. hátha itt van valaki aki tud nekem segíteni ebben. :-)
Kössszönöm!
 
válasz | 2009-04-23 | 04:38
sziasztok azis a legnagyob baj, hogy a nők tul vannak hajtva melo gyerekek otthoni teendők és a férj kőzeledését el háritani.sajnos sok helyen igy van és eből van vita ,biztos van valakije mert vele nem akar ,vagy csak ritkán amikor ugy gondolja a másik fél.
 
válasz | 2009-04-22 | 14:50
Hat szerintem ez totalis hulyeseg... Szerintem csak probalsz kifogast talalni, hogy kicsit felrelepj... A baratom sokat utazik, van, hogy nincs itthon 3hetig. O is nagyon szereti a szexet, van, hogy naponta 2-3x is csinaljuk, de soha nem csalnank meg egymast. Sikosito es porno ez az amire szukseged van, nem egy masik no. Ha szereted a baratnodet, probaljatok ki a telefonszexet, en sms-ben is fel tudom izgatni a parom. Nem konnyu a kulon toltott ido, de ott a kezed, hasznald...
 
válasz | 2009-04-22 | 08:13
Sokkal nagyobb gondd annál, hogy nem bírod ki szex nélkül két napnál tovább az a tény, hogy a párod nem tiszteled. Mert ellenkező esetben ilyen gondolat fel sem merülne benned.
válasz | 2009-04-21 | 18:01
Szerintem már ez is megcsalás, nem?? Ugyan nem érintkezel más nővel, de mégis kontaktusba vagy velük.. Miért nem pornózol inkább? ))
Vagy telózz vele, msn-ezz.. Meg lehet oldani, 1 hónap nem olyan sok idő..
válasz | 2009-04-21 | 15:04
Akkor már inkább pároddal telefonszex, ha msn-re nincs lehetőséged vele. Bár elég furcsa hogy rögtön az jut eszedbe, hogy más nővel teremts kapcsolatot. Gondolom beszélni csak fogtok a 4 hét alatt. :S
válasz | 2009-04-21 | 14:24
hááát ez cink..
2 eset van..vagy masztival elvagy 4hétig..

vagy lényegében megcsalod a párodat...

nincs más alternatíva...
(mert amiket említettél az is megcsalás ha úgy nézzük..)
válasz | 2009-04-21 | 12:49
Szerintem ez az oldal nem társ/szexpartner kereső oldal...arra már sok-sok honlap megtalálható a neten.
Viszont a hozzáállásod is kissé érdekes...szóval abban nincs semmi rossz, ha (csak) neten ecseteled egy nőnek, mit is tennél vele, eléggé részletekbe menően? Vagy ha kimondottan egy embernek masztiznál webcamba?
De biztosan az én értékrendem más....
válasz | 2009-04-21 | 12:20
Sziasztok! Van egy problémám! A barátnőm elutazott 4 hétre munkaügybe. Namost tudni kell rólam,h 2 napot sem bírok ki szex nélkül. Mivel nem akarom megcsalni,gondoltam kipróbálom az msn,cam szexet. De még sehogysem találtam rá partnert. Remélem tud valaki segíteni! msn: szepcsikf@msn.com
 
válasz | 2009-04-14 | 20:37
,,simogasd magad, ahol jól esik"

Félreértések elkerülése végett Tisztelt fórumoző hölgy társam nem arra gondolt, hogy esőben simogasd magad. Hanem azon a pontodon ahol a legérzékenyebb vagy. Remélem nem a homlokod a legérzékenyebb, mert ha ott simogatod magad, max. elkopik a bőröd, de orgazmusod nem lesz soha:-)))
válasz | 2009-04-14 | 18:01
akkor talán ne nyúlj magadba..csak kivülről simogasd magadat.. és a csiklóddal játszadozzál:))))
válasz | 2009-04-14 | 17:14
Nem tudom, de nem hinném, h ez így megrendelésre menne...mármint itt olvasol pár dolgot, lefekszel és elkezded csinálni. Ha érzed, ha vágysz rá, akkor érj magadhoz, simogasd magad, ahol jól esik és fedezd fel a tested....idővel úgyis rá fogsz jönni, neked hol esik jól..
válasz | 2009-04-14 | 17:09
Szistok!Én szeretnék itthon masztizni de még szűz vagyok ésgyengéd akrok lenni.Mit tegyek?
 
válasz | 2009-04-09 | 20:22
Akkor érzek örömet, ha cibálom a börömet!
 
válasz | 2009-03-17 | 20:22
Delerium minél hamarabb menj dokihoz és méresd a vérnyomásod sürün vagy van 24 orás is amit rád tesznek és magátol mér 15-20 percenként
válasz | 2009-03-17 | 20:13
na szal kosszi a segitseget nem naponta 1szer szoktam ha kulfoldon van a baratnom sajnalom ferfibol vagyok es nem birom ki mind1 nem hiszem h ki vok szaradva es nem valami megrogzott pelo huzogato vok eleg sokat iszom meg ilyenek! ez nem szimpla fejfajas jon ram hanem olyan mintha agyverzesem lenne olyan mintha azt akarna a szervezetem h allitsam le a kezem mert belehalok nagyon fajdalmas soha nem volt ilyen problemam ha tudok irjatok ra valamit es ha orvos akkor hova mennyek ?
 
válasz | 2009-03-17 | 17:46
simán lehet hogy kivagyol száradva és nincsen mit kilőnie;))))

vagy csak front van és kekor jön elő a fejfájásod;)))))

esetleg ha aznap már a 10. élvezésed lenne is magyarázna valamit..

tán a bűntudat hogy masztizol amikor van barátnőd;)))))


amúgy próbálgassad.. és ha már nagyon fáj irány a doki...
 
válasz | 2009-03-17 | 16:09
Szóval eddig ez nem volt jellemző? Viszont 2 napja ez minden egyes orgazmus előtt jelentkezik? Talán próbálkozz még párszor, de ha nem történik változás, akkor ajánlatos lenne ezzel orvoshoz fordulni.
válasz | 2009-03-17 | 16:09
Exemmel ugyanez volt két héten keresztül... Attól is lehet, legalábbis nálunk attól volt, hogy nem vioptt elég vizet...
De exemnek magától elmúlt....
válasz | 2009-03-17 | 15:59
Sziasztok! Segitseget szeretnek kerni 2 napja tortenik velem sajnos
amikor onkielegitest vegzek akkor mikor mennek el abban a pillanatban oriasi fej fajasom lesz es majd szet robban a fejem fogalmam sincs h mit csinaljak a kedvesem hala istennek most messze van tolem szal meg nem probaltam h szexnel is igy van gondolom igen szal mi a teendo??? legyszi irjatok
 
válasz | 2009-02-25 | 20:43
persze-persze.. mindenki a hozzá passzolót keresse meg..

a pasi sem fog egy értelmes leányzót kifogni..
és a szőke-butuskák sem fognak senkinek sem kelleni akik néha társalogni akarnak a partnerükkel...
válasz | 2009-02-25 | 11:45
Hát látod. :) Kinek mi...
Tudod, ez olyan mint a szexfilm.. :) Nem foglalkozni kell vele, hanem csinálni. :)
válasz | 2009-02-25 | 09:40
Ez mindig így van.. Érdekkapcsolat.. A szőke nő védelmet kap, sok pénzt (ha merdzsóval járkál a pasija)meg esetleg szexet.. A krapek meg egy cicababát, akit mutogathat, meg akit dughat - így vulgárisan kifejezve.. Tudják ők ezt, h csak érdekből vannak együtt, de ha jó így nekik..
válasz | 2009-02-25 | 01:42
Én sem azt írtam,hogy AZ a szegényes belül aki ad magára;)

Levágós ki akar külsővel belsőt kompenzálni.Lásd kurvaszépvagyok lány,akinek a fejéről a savanyú uborka jut eszembe a gyönyörű szőke tincseivel,a mosolygás fogalmát 4 generációra visszamenőleg nemérti senki,de 16 valutába váltja a forintot fejből.

Állandóan mosolygok mert jókedvem van (köszi cica),és ezek a műszépségek S O H A nem mosolyognak vissza.

hátkönyörögöm,ki a francnak kell egy savankás cicababa?

Ja,meg is van,Mr Izom mellé ,kompenzálni:D

Sárga mercihez szőke nő
 
válasz | 2009-02-24 | 16:49
Na és most, esetleg folytathatnánk a Tmával való foglalkozást? :)
Vagy a masztizásról még mindig a ruhák jutnak eszetekbe? :))
 
válasz | 2009-02-23 | 07:53
Nem feltétlenül szegényes belülről, aki kívülről ad magára. Tinikorban normális, hogy keresed a személyiségedet, és megfigyelhető felnőttkorban is, hogy ahogy különböző érzelmi, környezeti változáson megy keresztül az ember, úgy változik az ízlése is.
válasz | 2009-02-23 | 01:04
Én ehhez annyit fűznék hozzá személyes véleményre és megfigyelésre alapozva hogy a belül szegényes személyiség külső gazdagsággal igyekszik ellensúlyozni.

Aztán hogy ki mit mire fog az magánügy:)

Lásd.:Az Úr nevében mészárárolni a bennszülötteket
 
válasz | 2009-02-22 | 20:48
Mindenkinek vannak korszakai. Nekem volt punkos, láncokkal, tüsihajjal...volt topis-férfizakó férficipő, hosszú szoknya, és kizárólag fekete és fehér szín, de főleg fekete. Volt tűsarkús, kizárólag olyan cuccokkal amik takarnak...volt mutogatós, miniszoknyás...Most meg ...nem is tudom...
válasz | 2009-02-20 | 18:45
mondjuk a nagyon tarkabarka punkosak..
és a fekete.. "most rajtam a világ összes fájdalma" alakok nagyon nem az eseteim...
sok nőiességet nem lelek bennük... szinte minden partnerem cicababás tipus volt...
deh mindenki oda csapódjon ahova való...
válasz | 2009-02-20 | 18:44
jaja..mindenki magának gyüjjön be..
meg persze a kedvesének..
és persze a haveri társaságból se lógjon ki nagyon ;))))))))

szoval magadnak öltözöl..
de ha már túl sokan néznek hülén.. és tán a párkapcsolatokra.. vagy közösségi beilleszkedésre is hatással van.. tááán megéri váltani ;)

én elegáns-konzervatívosan öltözködöm.. nagyon ritkán sportosan..de azt is max nyaraláskor...
párom is nőiesen öltözködik... csak közértbe leugráshoz is tudunk válogatni mit is vegyünk fel;)))
meg márkabuzik vagyunk;))))

de társaságom is így néz ki ;)
(multkor röhögtünk mert mikor mentünk buliba 5 fekete-hosszú-szövetkabátos alak lépdelt;))))))))))
 
válasz | 2009-02-20 | 11:14
De ezen mit aggódsz??? Ahány bnőm, annyiféleképp öltözködünk...ki ebben merészebb,. ki abban...még a hugommal se egyezik az izlésünk, sokszor leszóljuk egymás ruháit, persze csak viccből, a bnőmmel meg meg is beszéltük, hogy együtt soha nem megyünk ruhát vásárolni, mert abszolúte nem tetszik a másik stílusa, ízlése...nincs ebben semmi. Ha olyat veszel meg, ami nem te vagy, akkor soha nem fogod szeretni, és nem érzed jól magad a bőrödben. Ha a tükör elé állsz, és megállapítod, hogy huhh, na most tök jól nézek ki, na akkor idulj el otthonról. Mindegy, hogy arról a bnőidnek mi a véleménye. Mert csak akkor adhatod a külsődhöz a kisugárzásodat.
Higyj nekem.
válasz | 2009-02-20 | 11:07
Szerintem is elsősorban mindenki mgának öltözzön...és kizárólag olyan ruhákba, amit a személyiségének megfelelőnek tart...hiába akarnék én mondjuk csipkegalléros blúzokban járni, nagyon hülyén érezném magam...:)
válasz | 2009-02-19 | 16:24
bizony-bizony.. mindneki szívesebben megy oda beszélgetni.. ahol..öö..szebb a kilátás;))))

én úgy vok vele hogy alapból magam és hiuságom miatt öltözök fel..szépítkezem.. tornázok..stb..
ehhez persze az is kell hogy végignézek a tömegközlekedésen..előadáson.. és megállapítom hogy bőven a top10%-ban vagyok...

persze amikor párommal tlaizok akkor tán még alaposabb vagyok.. és tudom jol hogy ő is a "szürke" hétköznapokon is csinin-nőiesen öltözködik fel.. mert úgy érzi jól magát a bőrében...
válasz | 2009-02-19 | 16:23
Nehogymá egy strandon a csajok ne néznék meg azt a palit amelyiknek feltűnően kidudorodik elől...
Szóval előny itt, szerva ott.
válasz | 2009-02-19 | 16:19
ott a pont;)))))

persze nem is szabad ebből ügyet csinálni..minden egészséges férfi szereti legeltetni a szemét másokon.. nem kell roszra gondolni.. nem képzeljük el velük a dolgot.. ez amolyan szem-éhség-csillapítás csak;)
válasz | 2009-02-19 | 15:55
Hát...én nőből vagyok, elvileg értenem kellene a női agy működését!!:):) De nem megy!!!!:D Ez már mindenen túltesz mindenen!

Csak azt tudom mondani, amit Te is szoktál, vannak olyan nők, akik szeretnek szenvedni...Sajnos ezzel nem lehet mit tenni...
Ani mellett valószínű nem volt még olyan ember, aki ki tudta volna belőle hozni a szex iránti vágyat, illetve a szex élvezését...
Segíteni pedig csak akkor lehet ezen az egészen, ha azt az illető is akarja...
válasz | 2009-02-19 | 15:33
Jó azt azért nemmondanám, hogy nagyon túlzásokba esnék, csupán túlságosan meghatározza az életemet, pedig nem ez a legfontosabb..leginkább akkor fektetek erre nagy hangsúlyt ha megyek buliba, színházba vhova..
Meg idegesít ha néznek a buszon vgy bárhol mert akkor egyből arra gondolok,hogy huhh mit gondolnak rólam...:Sennyi
:)
válasz | 2009-02-19 | 15:26
Érdekes..érdekes...Komolyan nem értelek akkor. De ezt majd a lányok úgyis megfejtik ;) hisz' én úgyis "csak" egy szexőrült "tipikus" ffi vagyok. :)))
válasz | 2009-02-19 | 15:25
Ezt valamennyire a Te védelmedben is mondom. Sokan köztük én is ledorongoltalak már, hogy nagyon negatívan állsz hozzá az orgazmushoz.

A kolléganőd teljesen az ellentéted, aki a rosszban is a jót látja mégsem jut Ő sem többre nálad.
válasz | 2009-02-19 | 15:24
Köszönöm, arynosak vagytok, így lesz:):):):)más szemmel kell néznem ezt nmert enegm is idegesít sokszor...:S
Köszönöm..neked is Tengerszem..!!!!:)
pusz
válasz | 2009-02-19 | 15:22
Köszi a biztatást:), bár igaz, vkinek abba a %-ba is kell tartoznia.
válasz | 2009-02-19 | 15:21
rossz bele tartozni ebbe a kevésbe :(
válasz | 2009-02-19 | 15:18
Ez elég durva általánosítás....
Szerintem nagyon kevés nőnél marad el masztinál az orgazmus.
válasz | 2009-02-19 | 15:18
Sajnos meg kell említeni, azt is, hogy a nők egy bizonyos /kis/ százalékánál előfordul olyan is, hogy az életük során sosem képesek elérni az orgazmust.
 
válasz | 2009-02-19 | 15:17
Szoktam. Nekünk, lányoknak nem megy olyan könnyen a maszti során sem elérni, mint nektek az o-t.
válasz | 2009-02-19 | 15:14
Bocs, ha ismétlem önmagam, de: Ani! Szoktál te rendszeresen masztizni? Ezáltal jobban megismerhetnéd a tested.... pl ;)
válasz | 2009-02-19 | 15:14
Pontosan!!!!!
Igenis tudatosítsd magadban, h el tudod érni, h képes vagy rá. Vagy éppen úgy tekints rá, mintha már meg is történt volna és légy ezért hálás.
válasz | 2009-02-19 | 15:13
de szerintem már sokmindent kipróbált, és valamennyire érthető hogy negatívan áll a dolgokohoz miután nincs eredménye. én is sok mindent kipróbáltam, mint ő de nem sikerült, negatívan is álltam a dolgokhoz, de olyan csodálatos párom van hogy már nem érdekel semmi, csak hogy élvezzük egymás testét, a rezgéseket, a csókokat, mindent. Így mostanába szerencsére pozitívan állok a dolgokhoz. :)
válasz | 2009-02-19 | 15:11
Vagy, ha az agyban dől el, mondogassam magamnak, hogy lesz orgazmusom?!
 
válasz | 2009-02-19 | 15:10
Jó, majd megnéztem, a többi filmet is megnéztem, amiket ajánlottak, köszi.
Panna is pozitív különben és mégsem jön össze neki, miért?!
válasz | 2009-02-19 | 15:06
De ANI...figyelj.....
Tudom hülye példa, de hiába festesz ki egy falat ha minden nap belnyúlsz valahol...Ennek egy folyamatnak KELLENE lennie..és hiába adnak tanácsot, míg ezt a fenenagy negatív hozzállásodat nemhogy megváltoztatod, hanem háttérba szorítod legalább, hogy segíthess magadon...
De addig...minden agyban dől el...Tudom ajánlani a Titok című filmet vagy könyvet, sokat ér..
Kiváncsi lennék, hogy az életed többi területén is ilyen negatív vagy-e vagy sem...
Pozitívan!!!Aztán talán el lehet kezdeni az egész tanácsok kipróbálását...
válasz | 2009-02-19 | 14:56
Hmmm, tényleg elvándoroltunk... Pedig milyen jó is az ;)))
válasz | 2009-02-19 | 14:55
Milyen igaz!! :) És itt csatlakoznék tanúlt tengerszem kolléganőhöz: Ha az öltözködésed mellé tudsz olyan plusszt adni, mint _belső kisugárzás_ vagy mint a _mosoly_, nyert ügyed lesz!
Hidd el, kis lépés ez egy nő életében, mégis óriási egy ffiében! ;)
válasz | 2009-02-19 | 14:50
Tök jó, hogy elment a téma a masztitól:)
 
válasz | 2009-02-19 | 14:34
Ne érdekeljen hogy barátnőid mit mondanak. Én is úgy vagyok hogy senki nem öltözködik úgy ahogy én szoktam környezetembe. ÉS egyáltalán nem egyezik meg az izlésünk, de elfogadtak és én is őket. Tudják hogy nekem mi az ami nagyon nem tetszik és én is megszotkam hogy furcsálják néha egy két ruhámat. De én inkább csak élvezem hogy nem vagyok egy a sok közül :D
válasz | 2009-02-19 | 14:28
Csak általában nekem soha nem az tetszik ami a többi barátnőmnek, sőt amiket ők hordanak én nem venném fel..egyszerűen nem az én stílusom..és ezért gondolom néha hogy biztos tök cikin öltözködöm mert nem azok a szinek, fazonok tetszenek amik a többieknek..De egyébként tök egyszerűen öltözködöm ,farmer pulcsi ..szoknyát csak néha..
 
válasz | 2009-02-19 | 14:26
Aranyos vagy, általában ha úgy érzem hogy valami jól áll és végre tetszik akkor ahogy találkozom valakivel az első szava hogy leszólja na és akkor soha többé nem veszem már fel....
Nem kéne hogy érdekeljenek mások..de sajnos ilyen vagyok (még)
De jövöhéten elmegyek fodrászhoz és kérek egy két tippet és talán veszek pár sminkcuccot is:)
válasz | 2009-02-19 | 14:24
Azt gondolom, azt vásárold meg, és azt viseld, ami kényelmes és Te magad úgy érzed, hogy jól áll. Mindenkinek úgysem tudsz megfelelni,hidd el van olyan ember aki akkor is megszólna ha a legutolsó divat szerint öltöznél, és van olyan is aki, ha egy rongyot magad köré tekernél abban is tetszenél neki.
válasz | 2009-02-19 | 14:22
Na nekem egy pasi sem mondaná meg.. Abba se hagyok beleszólást, hogy hajamat hogy hordom.
Ízlése mindenkinek van és nem kell hogy olyan legyen, mint másoké. A mostani kedvesed valószínűleg nem kirakatbabát akar csinálni belőled és talán a belső értékeid fontosabbak neki. Amúgy amiatt meg, hogy olyat veszel meg vagy hordol, ami nem áll jól, ne aggódj, biztos nem hagy cserben az önkritikád. Egyébként még ha furán néznek is rád, lehet, hogy csak irigység.
Ha pedig szeretnéd sminkelni magad, ahhoz segítséget nyújtanak az olyan női oldalak, melyek foglakoznak ezzel is és ha kísérletezel egy kicsit, biztos te is megtalálod mi áll jól.
válasz | 2009-02-19 | 14:21
Egyenlőre semmit! :) Még abban a korban vagy, amikor ez szerintem természetes! Hiszen csak próbálgatod a körmeidet....
Az azonban már alapból rossz, ha ez megmarad olyan 30 éves korodra is ;))
válasz | 2009-02-19 | 14:17
bár ez nem igazán ebbe a témába tartozik..:S mindegy..
 
válasz | 2009-02-19 | 14:10
nekem ezek tök sok problémát okoznak, mármint önbizalmam az nincs..az előző pasim valahogy teljesen elvette..mindig jött velem vásárolni ruhát is mert szerinte nekem "nincs izlésem..." és mindig megmondta h ezt vegyem meg azt ami meg nekem tetszett az mindig szar volt..
Szóval mostanában már ruhát sem szeretek vásárolni, pedig a mostani kedvesemnek általában minden tetszik ami rajtam van, mégis úgy félek, hogy amit épp megveszek lehet hogy nem is áll jól nekem meg lehet hogy az emberek szemében hülyén nézek ki csak én nem veszem észre..
Ezért nem is sminkelem magam, nem tudom milyen szin mihez megy, és nem akarom hogy hülyének nézzenek ezért inkább hagyom is az egészet..
Nem tudom hogy tudnék kitörni ebből, mert egyre jobban szeretnék csajosodni, csini ruhákat hordani és sminkelni magam,de úgy érzem egyedül nem fog menni....
 
válasz | 2009-02-19 | 13:59
Ha hozzá szólhatok, a Nő, ne a kenőcsöktől várja csodát, mert az csak látszat. Ahogy az előttem író is írta, a NŐ önmagától legyen NŐ, fogadja el magát olyannak amilyen, mert szerintem a természetesség a világ legszebb dolga. Nem a sminkelés ellen beszélek, mert az is kell, csak nem mind1 mire használják! Csinosításhoz, vagy az arc átalakításához. A 2.feleségemet szaggatom, mind 2 kozmetikus, van valamennyi rálátásom. Tengerszem szerintem szép NŐ úgy ahogy van
 
válasz | 2009-02-19 | 13:35
Hogy hogy tehetnél ellene? Nézz a tükörbe és mondogasd magadnak, hogy szép vagy. :)
Na de komolyan. Ne másokhoz mérd magad, hanem magadhoz, hogy úgy érezd, hogy rendben vagy:
- tisztálkodom,
- rendezett a ruhám,
- ok a sminkem
- és kész!
Nem kell 2-3 óra készülődés és igenis tessék elhinni, hogy jól nézel ki. És ne feledd, nálad sokkal szerényebb külsejű embereknek lehet, sokkal nagyobb arcuk van, a semmire is. Önbizalom nélkül nincs kisugárzás. És attól legyen, aki (és amilyen) vagy, ne a külsőségektől.
válasz | 2009-02-19 | 13:00
Pedig nagy igazság az nőknél mind öltözködésre, mind sminkre, hogy a kevesebb több. :) ha önbizalompótlékként használod az öltözködést meg a sminket, az ordítani is fog rólad akármilyen csini ruciban vagy és akármilyen extra sminkkel. Azt kell tudni okosan kiemelni, ami tényleg szép, de ezt el lehet egész kis eszközökkel is érni és akkor még stílusos is marad az a nő.
válasz | 2009-02-19 | 12:59
Engem a tavaszi fáradtság szokott leteríteni. Bár most tele vagyok energiával. De egy óra múlva tuti magam alatt leszek, mert most indulok a Yardra, a drága kicsi lányom miatt. Már annyira remeg a gyomrom, hogy szinte hányingerem van. Majd holnap mesélek, puszi.
válasz | 2009-02-19 | 12:56
szia, irigyellek meg kell mondjam, sajnos velem az a baj, hogy rettenetesen próbálok a lehető legcsinpsabb lenni csak így tudom "jól" érezni magam a bőrömben és ha felszállok egy buszra sokszor agyalok azon, hogy hú most azt mondjáke z, hogy néz már ki..
Némelyik bnőm nem érti, hogy ha megyünk vmi buliba mért készülök 5 órákat, de nekem ez ad önbizalmat csak...:S
Tudom nem kellene, de ez ellen nem tudom, hogy tehetnék..
válasz | 2009-02-19 | 12:42
Na látod...:) És sztem ezek adják meg az ember önbizalmát:)
Én speciel most jelen pillanatban nem vagyok a helyzet mgaslatán. De épp az előbb döbbentem rá, hogy tavaly ilyenkor épp így voltam ezzel. Nagyon hajtós, fárasztó időszak ez nekem minden évben. Talán ezért.
Ilyenkor rossz nagyon egyedül lefeküdni.
válasz | 2009-02-19 | 12:14
Egy pár hete történt velem egy elég kínos eset:
Reggel, amikor indulás előtt belenéztem a tükörbe, az összhatást láttam csak, mindent rendben találtam. Elmentem egy továbbképzésre és amikor a mosdóban "szembe jöttem magammal", akkor döbbentem le, hogy a blúzom eléggé átlátszó, szinte meg lehetett számolni az öltéseket a melltartóm hímzésén. Nem tudtam, mit is csináljak. Csak nem fogom egész nap a jegyzeteimmel takargatni magam? Gondoltam, játsszunk egy kicsit. Kilazítottam még bőrfűzőket is a dekoltázsomnál és a szemem sarkából figyeltem a hatást. Egyszeriben feléledt az aula. Egyre többen jöttek oda hozzám beszélgetni, a "10 dekás " kiscsajok pillantásait pedig inkább nem kommnetálnám. A végén elég jól szórakoztam.
válasz | 2009-02-19 | 12:06
Nem leszóltam, csak nem tudtam ezt a két szót egymás mellett értelmezni, ennyi. :) Azért nincs igaza amúgy szerintem ennek a szexuálpszichológusnak, mert az olyan szex,a miben nincs orgazmus a nőnek, azt ő minek kategorizálná ezek szerint (nincs izomrángás, pirulás, stb...):diszkrét semminek?? Pont egy szexuálpszichológus nem veszi figyelembe azt, hogy egy nőnek a szex és az orgazmus alapvetően lelki és csak azután testi, és ennyire mechanikusan nem lehet bekategorizálni a női szexualitást. Mindösszesen ezen voltam ledöbbenve, és ezért mondom azt, hogy így lenézni nem lehet a nőket, hogy neked diszkrét orgazmusod van, vagy ha nem is érzel semmit, az is diszkrét orgazmus...
válasz | 2009-02-19 | 11:58
Én elsősorban magamnak akarok tetszeni. Fontos, hogy a ruháim, amiket magamra veszek, az én egyéniségemet tükrözzék, jól érezzem magam ahogy fel vagyok öltözve.
Másodsorban a férfiaknak öltözöm. Bármelyiknek, akivel összefutok, öregnek, fiatalnak, nősnek, szinglinek. Ugyanis az önbizalomcseppeket azok öntözgetik belém, ha látok egy elismerő pillantást, vagy dícsérő szót kapok.
Harmadsorban a nőknek, mert azért tuti mindenkinek jól esik, ha egy másik nő írígykedve méri végig:)

Az ahogy a kedvesemnek öltözöm, egész más téma. Abban benne vagyok én, benne van a szex, benne van ő. Benne van minden.:)
válasz | 2009-02-19 | 11:54
Nálam elég sűrűn történik meg az ilyen. :) Szeretek örömet okozni és látni az arcán az eredményt...
válasz | 2009-02-19 | 11:46
Igen, biztos , hogy nem véletlenül teszi, viszont nem is szokta túlzásba vinni, ..., az már szerintem annyira őszintétlennek hatna, valóban. Szerintem annak van értéke, mikor úgy "öntudatlanul" jönnek ki valakiből dícsérő szavak, meg a szövegkörnyezet sem mindegy, hogy milyen témával kapcsolatban jönnek elő ezek a dícséretek.
válasz | 2009-02-19 | 11:40
"Hmmm, biztos vagy ebben? :) Barátnőmmel szoktunk harcolni ebben a kérdésben: egy nő vajon kinek és miért öltözik ki? Naná, hogy a másik nő is megnézze és jobban mutasson a buszon nála ;)"

Engem speciel sosem ez hajt. Én mindig azért öltözök ki, h "jól mutassak" Párom mellett. Hogy neki tetszen, h bókoljon, udvaroljon :)
válasz | 2009-02-19 | 11:38
"kinek és miért öltözik ki? Naná, hogy a másik nő is megnézze és jobban mutasson a buszon nála ;) "

lehet a többségre iagz,de ez átalánosítás. nem lehet első blickre leszűrni, mi a nő motivációja a csinos ötözék esetén. sokszor kompenzációs eszköz a külső felturbózása. de az ismét az önbizalom hiányára vezethető vissza. a férfiaktól vár visszajelzést. nekem sosem jutott eszembe, h azért öltözzek fel csinosan, hogy jobban nézzek ki egy tök idegen nő mellett a buszon vagy bárhol.......én magamnak akarok tetszeni és kedvesemnek. a többiek nem érdekelnek:P

én csakis magam miatt öltözök fel. meg kedvesemért :) 90%ban kényelmesen 10%ban a konvencióknak megfelelően(nehogy kinézzenek xy helyről..), pl. színház, ünnepség, hangverseny... talán azért van így, mert engem a belső értékek jobban érdekelnek, mint amit a külső "máz" mutat.
válasz | 2009-02-19 | 11:37
Amiért ti meg a Vin Diesel kinézetű pasikra csorgatjátok a nyálatokat ;)) Nem mennétek hozzá feleségül, mégis megnézitek ;) Na. Ez nálunk is a helyzet :))
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-08-06 - 22:57

Láb, harisnya és tűsarok
2018-08-05 - 07:47

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-07-29 - 09:45

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41