szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Merevedési zavarok


Új hozzászólás

válasz | 2010-10-30 | 14:54
OFF
Embere válogatja.
Igazából, hogy ki mennyire a "falu bikája/tehene", az nagyon sok mindentől függhet. Elhiszem, hogy a pasid ilyen "étvágyú", és minden mindegy mindenre áll. Ilyen is van. Egy kiéhezett pasinak is mindegy, mint ahogyan egy kiéhezett nőnek is mindegy (előbb-utóbb). A szükség nagy úr. Ellenben - szerintem - nagy különbség van a túlfűtöttség és az igénytelenség között. Nekem nem mindegy, és tartozom magamnak annyival, hogy igényes vagyok a partnerem paramétereire. Ez nem azt jelenti, hogy nálam vmi túlmisztifikált szent szertartás a szex, csupán azt, hogy ha odaadom vkinek a legnemesebb szervem, akkor igenis rendelkezzen olyan adottságokkal, amit bármikor felvállalok saját magam előtt (mert az a lényeg).
Ez nem azt jelenti, hogy lenézem, vagy elítélem azokat, akik engednek a kor divatjának, és d.gnak mindenkivel válogatás nélkül, vagy simán csak nem képesek féken tartani a hormonokat. Ami Európa Bankokjában - állítólag - kifejezetten ostobátor cselekedet... Mindenkinek megvan a maga keresztje... nemde?
ON

Szerintem; nincs igaza.
válasz | 2010-10-30 | 14:38
Na igen...ez itt a lényeg.
Mi is csinálhatnánk, h "jól van, nem olyan, mint régen a szex, akkor csáó, ennyi volt". Persze biztosan egyesek így is tesznek, de ha igazán kötődik egymáshoz a 2 ember..és itt nem megszokásra gondolok, akkor nem fognak más ölében kikötni vagy nem dobják ki a kukába a kapcsolatukat csak így. Bár tény, ezek a "legkönnyebb" módszerek.
válasz | 2010-10-30 | 13:49
Fiatalon, kb.35-40- ig egy pasi szinte minden nőt megdugna.

igen.
Ez igy van.
Kar szepiteni a dolgot.

Ez nem a ferfiak reszerol negativ vonas,hanem egy teny,es a nok a szurke verebek hogy sokszor meg viragcsokor,aranygyuru,kedves beszed mellett nem tudnak elelvezni egy jofarku csinos fiatalembertol aki mellesleg imadja oket,elojatekot oralt ad stb,olvassatok bele a levelekbe harmonikus parkapcsolatok diszharmonikus szexualis elete miatt,ahol le lehet szamitani a korai magomlest meg a torpepeniszt.
Sorry.
 
válasz | 2010-10-30 | 13:46
Sztem pedig igaza van a csokanak.
Az en pasim azt mondta,hogy ilyen meg olyan kover diszno csajokra felallna elso alkalomra ,ha ugy esne hogy valamiert lefekudjon veluk,(olyanok akik mellettem egy koca mangalicak) szimplan az ujdonsag varazsa miatt,aztan masodszor biztos nem.
 
válasz | 2010-10-30 | 12:55
hát így nehéz , mert a cuccok a hozzászólásokban csapkodnak jobbra -balra , ki ahol éri ...

sztem el kellene választani bizonyos dolgokat egymástól : szexuális éhség, párkapcsolat, és a merevedési zavarok . Már csak azért is , mert ha prostival - v. bárki mással megy a dolog, akkor nincsenek merevedési problémák , zavarok ugyebár .
ha viszont a cucc ténylegesen fizikailag nem megy annak meg fizikálisan vannak meg az okai/ és nem azért mert pölö: uncsi az asszony mindkét cickója .

A "félremenés" mindkét részről arra szolgál hogy valami olyant pótoljon , ami (már) hiányzik a kapcsolatból /mindegy hogy miért - elhidegülés, unalom stb,stb ...

na innentől lehetne folytatni ....

pl. mi a frászt jelent frissítésnek az , hogy az aktus közben a csajszi cirka mel gibsonra gondol ? Nekem az jön le ebből, hogy a szex nem jó az illetővel , illetve nem eléggé sensitive vagy intenzitású azaz ,- a csajszi "nem ott van" ahol kellene lennie aktus közben . Ez azokkal szokott előfordulni , akik sokszor nem kivánalomból, hanem "igényből" művelik az együttlétet, ami mindenképp problémákhoz vezet előbb-utóbb . Van a tesztoszteron , és vannak az érzelmek . Ha ebből a kettőből valamelyik hiányzik az aktust előtt , akkor gond van/lesz . Azt hiszem , hogyha egy párkapcsolatban elkezdenek egy idő múlva egyre sűrűbben "kefélni" és nem szeretkezni , akkor az a kapcsolat "mel gibson"-okra és "uncsi cickókra" fog rövid idő elteltével leredukálódni /ami a vég kezdete.
válasz | 2010-10-30 | 11:18
..., persze azon is el kell /érdemes/ gondolkozni egy nőnek, ha "otthon nem áll fel" annak lehet, hogy egyszerűen az a prózai oka van, hogy igenis már nem kíván bennünket a férfi, nincs meg az izgalom, már nem gerjed igenis ránk..., akkor meg mi értelme az egésznek..., nem? Ha már meguntak bennünket, nem???? Mi nők is bedobhatnánk a törülközőt a párunkkal, férjünkkel kapcsolatban, a legelső felmerülő gondoknál, de sokszor mégsem tesszük meg. Ugyan vajon miért...?????
válasz | 2010-10-30 | 11:08
"csak huszonéves testekre gerjed,annál elég komoly gond van.És annál is,akinek nem áll fel otthon a párjára,miközben elvileg szerelmes belé.akkor merevedési zavara van." -
Ez a megjegyzés nagyon tetszik, mert tulajdonképpen "ha nem áll fel" bizonyos partnerrel - akár ugye az állandó partnerével - a férfinek, akkor merevedési zavara van. Akár időleges probléma ez, akár hosszadalmasabb időszak, akkor is "merevedési zavar". Végeredményben nekünk nőknek is könnyebb lenne a meglévő kapcsolatunkban lévő "férfit felfrissíteni" egy fantáziaképpel /kedvenc férfi színész... stb./ aktus közben arról fantáziálni, vagy továbbállni egy elméletileg vonzóbb férfihet, akitől többet várunk, de sők nő mégsem teszi, mert még mindig a legtöbb nőben erősebb a kötődés ahhoz a férfihez, akit szeret, mint a legtöbb férfiben a szeretett nőhöz. Pedig mi nők is megtehetnénk /van, aki persze meg is teszi.../, hogy végre szexkapcsolatot hozunk létre azzal az xy... mennyiségű férfival, akik már teszik a szépet nekünk x idő óta...- de mégsem tesszük, a párunk miatt érzett szeretet miatt - erkölcsök... stb. Tisztelet a kivételnek. Valóban könnyebb azzal "takarózni", hogy "a férfinek nagyobbak az igényei, ő férfiből van...", valójában sok nőnek is nagyok lehetnek az igényei, mégsem "mennek félre unos-untalan...", mert szerintem sok nő a végletekig próbálja megmenteni a meglévő kapcsolatát, akkor is, ha érik csalódások, mint a férfiak, akik a szexben lévő hiányukat hamar próbálják - szerintem - orvosolni egy külső személlyel, vagy akár prostival. És valóban, egy prostinál az 1-2 /3/ perces aktus untig elég /örül is a nő, hogy túl van rajta - pénzt úgyis megkapja.../, míg egy párkapcsolatban hamar kimutathatja az elégedetlen nő, hogy "neki a pár perc nem elég" /jogosan/.
válasz | 2010-10-30 | 01:59
"Egy férfinek sokkal izgalmasabb, ha egy új nőt meg tud hódítani, mint az otthoni, akinek a cickója, popsija tök uncsi már. (bocsánat) de ez van."
Dehogy is.Tudod kik keresnek újabb és újabb nőt?Nem azok,akik megunták a párjukat,hanem akik félnek hogy a gyenge szexuális teljesítményük lelepleződik,unalmassá válik.Szóval igyekeznek azt a kicsit amit van,minél többször "eladni",ahelyett hogy a párjukkal próbálnának újabb szintekre lépni.Figyelj,nem a macsók váltogatják gyakran a partnereiket,hanem azok,akik a legbénábbak az ágyban.


"Nem véletlenül van igény a prostikra. És tudod miért válasszák a férfiak öket?"
Tudod miért,mert ott nem kell félni a leégéstől,mint otthon.
Egyébként a prostitúció hogy jön ide?A párkapcsolatban,szeretkezéskor felmerülő merevedési zavarokról volt szó.A kurvázás nem szeretkezés,nem dugás.Hanem ÖNKIELÉGÍTÉS,egy megvásárolt eszközzel(prosti).

" Ma tiz pasiból, (házas, pár) 4-5 félremegy, ha ritkán is, de megy. "
Igen,erről beszéltem.Ez az a kb.60%,akik szexuális zavarokkal küzdenek.


"Mert ott nem kell udvarolni, 10 perc és ok."
Igazából soknak nem is megy pár percnél tovább,ezért mennek prostihoz,ő még örül is,ellentétben az otthon lévő barátnővel,akinek kevés egy rövidke próbálkozás."Fiatalon, kb.35-40- ig egy pasi szinte minden nőt megdugna. (kevés kivétellel) Tudnék mesélni."
Jaj,te ezt komolyan hiszed? :))
AZT MONDJÁK,MINDEN NŐT MEGDUGNÁNAK.leplezve ezzel azt,hogy igazán azt az egyet sem tudják,aki van nekik.Szájhősködés,amivel leplezik a problémáikat.


"Ebből is láthatod, hogy nem ismered a férfiakat jól. Sokat dolgoztam férfiakkal"
Nálad biztos jobban,mivel(ha nem kerülte el a figyelmedet) a szexuális problémáikkal foglalkozom.Talán kicsitt jobban otthon vagyok a témában mint te.Vagy te mit dolgoztál a férfiakkal?

Én megértem,amikor valaki próbálja megmagyarázni a problémáit,de hidd el,jobb szembenézni vele,mint hazudni önmagadnak.Aki nem képes egy kapcsolatban elfogadni,hogy idővel változik a test,és csak huszonéves testekre gerjed,annál elég komoly gond van.És annál is,akinek nem áll fel otthon a párjára,miközben elvileg szerelmes belé.akkor merevedési zavara van.
válasz | 2010-10-29 | 09:32
Hát az a férfi,aki prostikhoz megy kielégíteni az igényeit...khm...mit is mondjak? Már tényleg a legalja.Emberek!Egy Qrva??? Ez már több,mint a félrelépés,ez már undorító.
 
válasz | 2010-10-29 | 07:48
Kedve Aimée! Lehet nem értessz valamit, ezért még nem kell engem leirni! Én tudom, amit tudok. Egy férfinek sokkal izgalmasabb, ha egy új nőt meg tud hódítani, mint az otthoni, akinek a cickója, popsija tök uncsi már. (bocsánat) de ez van.
Nem véletlenül van igény a prostikra. És tudod miért válasszák a férfiak öket? Mert ott nem kell udvarolni, 10 perc és ok. Meg nem is akarnak pepecselni. Ma tiz pasiból, (házas, pár) 4-5 félremegy, ha ritkán is, de megy. Ettől még otthon müködik a szex. Ebből is láthatod, hogy nem ismered a férfiakat jól. Sokat dolgoztam férfiakkal, (jobb is mint nőkkel) és hidd el ismerem őket. Fiatalon, kb.35-40- ig egy pasi szinte minden nőt megdugna. (kevés kivétellel) Tudnék mesélni. De a többiróől inkább: no comment
válasz | 2010-10-27 | 14:23
"Bizony ám,ha hiszed ha nem,ilyenkor a nők szexuális vágya bizony jóval meghaladja a férfi szintjét,a férfi nem is képes lépést tartani ezzel.Ez pedig ijesztő lehet a legtöbb férfi számára."
- és ez az "ijesztő" jelenség abban nyilvánulhat meg némely férfi számára, hogy merevedési zavara lesz, a nő "túlzott" vágyának hatására...???? Mert egyébként én is ezt tapasztalom, ha a nőnek vannak vágyai, akkor az a kapcsolat elején lehet kimondottan izgató, helyeslést kap, később viszont jönnek a férfi részéről a "fáradt vagyok, itt fáj, ott fáj... stb.", mivel nehezebben képes valóban lépést tartani a nő meglévő vágyaival. Ja, és ilyenkor hajlamos a "férfitársadalom" a nőt nimfomániásnak... stb. nevezni. Pedig a nő gyakori vágya arra lehet válasz, hogy a férfi szexuális szempontból valóban kielégítő a nő számára, a pozitív szexuális élmények pedig elősegíthetik a gyakori igényt a szexre. De ez valóban csak a kielégítő szexuális életre vonatkozik. Vagyis minél többet kapunk a "jóból", annál többet igényelnénk belőle.
válasz | 2010-10-26 | 20:43
"Kicsikém,szerintem mind a férfiakat,mind a nőket sokkal jobban ismerem mint te.Nem is beszélve a párkapcsolati és szexuális problémákról(már csak azért is,mert ezekkel foglalkozom). "

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

A bolcsesseg kove.
 
válasz | 2010-10-26 | 18:51
Egyébként aranyos,megmosolyogtató,ahogy próbálod megmagyarázni,hogy így működsz,és az a természetes,attól vagy férfi,hogy nem áll fel.De hidd el nekem,ez se nem férfias,se nem normális.Egy igazi férfi bizony tisztában van magával,és nem fordul vele elő olyan,hogy ha a párjával csinálja,akkor lekonyul.Ha valakik szeretik egymást,ott bizony van kőkemény merevedés.Sajnálom az olyan nőket,akikkel elhiteti egy puhafarkú férfi,hogy a nőben van a hiba,mert a férfinál ez normális reakció,hogy már nem áll fel.
válasz | 2010-10-26 | 18:37
Kicsikém,szerintem mind a férfiakat,mind a nőket sokkal jobban ismerem mint te.Nem is beszélve a párkapcsolati és szexuális problémákról(már csak azért is,mert ezekkel foglalkozom).

"Szi! nyugodtan válaszd ketté a férfiak szexuális életét, a szerelemtől! Ha ezt nem teszed meg, nem ismered a férfiakat."

Látod,pontosan ráéreztél hol a hiba,pedig pont te nem ismered a férfiakat.Amikor szét akarják választani a szexet az érzelmektől,akkor alapozzák meg a szexuális zavarokat.Szerinted mitől van a férfiak legalább 60%-ának merevedési zavara?Megmondom: azért mert lélek és test között nincs összhang az ilyen férfiaknál.

"Nálatok többségében elöször a lélek, aztán majd.... sokára a szex. "
Nem akarlak megijeszteni,de a valóság távol áll ettől az általad képzelet közhelytől.A férfiak szeretik azt hinni,hogy a nők szexuálisan kevésbé aktívak,kevésbé vágynak rá.Jobb ha tudod,hogy a nők sokkal de sokkal jobban vágynak a szexre,és egy kiegyensúlyozott nővel bizony nehezen tud lépést tartani egy férfi.
Elmondom miből ered a tévedésed.A nők nem a szexre nem vágynak,hanem az OLYAN szexre nem,amit a legtöbb férfi nyújtani tud.Mert az bizony elég gyenge színvonal.Márpedig ki akarna a rosszból sokat?Ha viszont a nő megfelelő minőségű és fantáziadús szexet kap a párjától,nem is tud betelni vele.Bizony ám,ha hiszed ha nem,ilyenkor a nők szexuális vágya bizony jóval meghaladja a férfi szintjét,a férfi nem is képes lépést tartani ezzel.Ez pedig ijesztő lehet a legtöbb férfi számára.

Lehet hogy nem értetted,ezért itt egyértelműbben leírom: ha valakinek a párjával nem megy a szex,de más nőkkel meg mégis,akkor ott merevedési zavar van.Ezt a zavart főként az okozza,hogy a szexuális fejlődés során az arányok eltolódnak.Ugyanez a probléma azonál,akik úgy nyilatkoznak,hogy például ha pornót néznek,akkor semmi gond,de a párjukkal nem megy a dolog.Ez nem normális dolog.
válasz | 2010-10-26 | 14:56
Ez is annyira "tipikus":
Nem áll fel az asszonyra, keresek olyat, akire igen. Csak cseréljük ki a "célszemélyeket" és merevedési problem megoldva. Az meg lényegtelen, h 5-10-20-30 év van mögöttünk, nem kell dolgozni érte, megpróbálni, hanem jöjjön egy friss hús, akire meredezek...aztán azt is lecserélhetem x év múlva egy még frissebbre. Mert hát a merevedést csak így tudom megtartani.
válasz | 2010-10-26 | 14:46
Lehet szépíteni, h máshogy működtök, ha nem áll fel, akkor nem áll fel. Attól, h egy dögös k*rvára feláll és ott tudtok teljesíteni, még otthon képtelenek vagytok. Ergo otthon igenis nem tudtok teljesíteni, ott küzdötök a merevedési zavarral.
Annyira "aranyos", mikor azt mondják, h "de másik nőre feláll, akkor nincs semmi gond, igaz, otthon semmit nem tudok felmutatni" :D
válasz | 2010-10-26 | 14:33
Ami nekünk benne van az agyunkban az nektek nincsen és fordítva. Bocsi de ez van
válasz | 2010-10-26 | 14:31
Szi! nyugodtan válaszd ketté a férfiak szexuális életét, a szerelemtől! Ha ezt nem teszed meg, nem ismered a férfiakat. Nálatok többségében elöször a lélek, aztán majd.... sokára a szex.
Nálunk fordítva van. tapasztalhattad már a ffi-akat, hogy " de megdugnám" ha a csaj jó volt, van esélye a 2.3.4.5. stb talira is.
Ha szar volt még az emlékéből is törli. Ismerem a pasikat, hidd el igy mükszik. A ffi.-ak 70-90% nál egy friss husi, teljesen más...
ott birna 3-4 n--át is, de otthon? Sajna ez van10-20 év után, ha tetszik ha nem. Csak tartóztatják magukat ugyebár. Válni nem akarnak, meg értelme sem volna. Az asszony jó, klassz, szuppi, tisztességes, jó anya, stb... de ha beesik egy jó csaj, fiatalabb, más, klassz cicivel, szép popsival, nincs megállás.... Hidd el igazam van
válasz | 2010-10-24 | 23:41
Megpróbálok példákat írni,hogyan okozhat ez nagy gondokat egy párkapcsolatban.
Vegyünk olyan férfiakat példának,akinél a vizuális ingerek,vagy az "újdonság varázsa",esetleg az "izgalmas helyzetek" adrenalinfokozó hatása túlzottan domináns és meghatározó tényezővé válik.
Mi történik egy olyan kapcsolatban,ahol eltelik 10-20 év,és a test megváltozik a korral,és a férfi erre azt mondja,hogy ő ugyan szerelmes,de neki már nem izgató a partnere teste?Ő azt mondja,vele minden rendben,hát neki merevedése van ha meglát egy tizenéves hamvas lányt(a nő meg irreális módon ugyanolyan akar maradni,de hiába erőlködik,a biológiát nem lehet kiiktatni).Aztán a nőket belehajszolják ezek az elvárások a plasztikai műtétekbe,és egyéb önkínzó dolgokba.Pedig a test változása teljesen természetes.Ugye ez nem éppen normális dolog,ha valaki ezt nem érti meg,és csak a tizenhuszonéves női test izgató számára?

Vagy mi történik egy olyan kapcsolatban,ahol a férfi már csak úgy képes a szeretkezésre,ha szinte jelmezbál van.Amikor fehérneműk kellenek az izgalomhoz.Ne tévedjünk el,ez bizony már egy szint a bőr/latex és egyéb fetisizmusokkal.Csak társadalmilag elfogadott,mert a női magazinok is káros módon ezt súlykolják,hogy ez kell,ettől nőies a nő,meg így is ki kell szolgálni a férfi vágyait.Aztán ezzel eljutunk oda,hogy egy női test már önmaga valójában már nem is okoz merevedést,csak ha minden alkalommal új a "csomagolás".

És mi lesz egy olyan kapcsolatban,ahol a körülmények függvénye a libidó.Ahol ágyban már "unalmas",és csak új és új szituációkban megy a dolog?

Ezek mind a kapcsolatokat romboló problémák,amiknek nem is igazán tulajdonítanak jelentőséget.Pedig többnyire ezek vannak a háttérben.
válasz | 2010-10-24 | 23:05
Másképpen jellemezném.
-Van szervi/testi okra visszavezethető merevedési zavar(például érrendszeri,hormonális,stb problémából eredő)
-Van lelki okra visszavezethetö(szorongás,stressz,kisebbrendűségi érzés,rossz élmény,rossz szexuális neveltetés,a környezet okozta rossz beidegződések kialakulás).Én ide sorolom azt,amiről írtam.
Ha valakinek a partnerétől,az iránta érzett szeretettől/vonzalomtól sem lesz merevedése,az zavar.Ha a merevedéshez az állandó partner kívül bármi más kell(pl. fantázia,pornó,fehérnemű,másik nő),akkor merevedési zavarról beszélünk.El lehet mismásolni a dolgot azzal,hogy nincs baj,mert keményen áll egy másik nőtől,vagy egy szexi harisnyától.De amikor már ezek nélkül gond van,csökken a vágy,akkor merevedési zavar van.
válasz | 2010-10-24 | 11:43
Amiről írsz - nem az a "szituációs", illetve személyhez kötött merevedési zavar? Mikor egyik partnerrel /mondjuk állandó partner/ nem megy annyira a szex, nehezebben következik be a merevedés, míg másik partnerrel /vagy partnerekkel/ gond nélkül bekövetkezik a merevedés...
válasz | 2010-10-22 | 22:30
Nem akarlak elszomorítani,de amiről írtál,az a jelenség is merevedési zavar.Igaz,nem szervi ok miatti,hanem a személyiség szexuális fejlődésének hibája okozza.
Ez a mai kor jellemző problémája.A sokfelől(tv,újság,internet) érkező túl erős vizuális hatások,a minden fórumon jelen lévő töménytelen szex,pornó elkorcsosítja,érzéketlenné teszi az embereket.
Az a fő probléma,amikor folytonosan új,más élmények,ingerek kellenek,mert nélkülük csökken a libidó.Ez bizony a merevedési zavar egy fajtája,ami rengeteg pár életében okoz nehézséget.Meg lehet próbálni jelentéktelen vagy noormális dolognak feltüntetni,de sajnos ez egy létező gond.Leggyakrabban pornófüggők azok,akiknél ez megfigyelhető.
válasz | 2010-10-22 | 13:41
Igen csak mivel a csaj 28 ketlem,hogy tobb mint 3 eves hazassagrol van szo.
 
válasz | 2010-10-22 | 13:12
A teremtés koronái, érdekesen vannak kitalálva. Legalábbis sokan.
Elég gázos, de leirom, ha egy pasi 10-20 évet van egy házasságban, párkapcsolatban, (kicsit uncsi már), az otthoni, szexet feldobja, ha néha elkacsingat másfelé is. Ott aztán kőkemény lesz, le se akar lankadni. 3- 4 x is megy. Otthon max. 1
Ez gázos kicsit. De ez van. Ettől még nincsen merevedési zavar, mivel "máshol" nagyon megy. Van 1000 féle potencia növelő, de
az nem nagyon segít. Ha máshol ágaskodik, akkor nincsen baj, csak..... más a punci, a test, a cici, meg minden.
 
válasz | 2010-10-16 | 22:19
... azt mondják, hogy sok esetben a merevedési zavar /persze a "makacsabb"/ kezdődő szívproblémát jelezhet. A férjednél pedig egyértelműen van szívprobléma, ez kihat a merevedési képességére..., na, de hát, ha a férjed annyira makacs, sőt nemtörődöm a saját egészségével, hogy a szívére nem szedi a gyógyszert..., akkor nem könnyű vele.
válasz | 2010-10-16 | 19:25
En elhiszem hogy szereti bizisten,de nem egy jo valasztas egy oreg ferfit valasztani,aki meg raadasul a jelet is adja annak,hogy valami nem stimmel.
Neked ez az eletcelod????
Hogy egy oregedo kezdodo szivbeteg ferfit apolgass aki nem dug meg?
Gyerek nem kell?
Vagy kene de tagadod ,mert nincs itt a helye meg az ideje.

Jezus Istenem az apad lehetne,mondom en,elmennek a szep eveid es majd egy szivbeteg tata var otthon.
Vagy a temetoben.
Ha egy 28 eves not nem du...nak akkor nemtom miert van vele.
 
válasz | 2010-10-16 | 19:07
Szinte tudtam,h ez volt a reakciója...
Férjed,párod,szerelméd.Hogy mondhatnánk azt,h hagyd ott a fenébe?Sehogy!Én ugyan ezt tenném.
Gondolkozz el a tanácsomon.Nehéz eset a férjed,te pedig nagyon szerény vagy.És Ő mintha kihasználná picit ezt
válasz | 2010-10-16 | 19:04
Én úgy vagyok vele, h ha valaki a válást ajánlja, csak mert az utóbbi hónapokban valami nem az igazi, az nem is tudja igazán, mi a szerelem, szeretet, összetartozás, közös összefogás.
Ennyi erővel simán ott lehetne hagyni a másikat, amikor először valami nem nekünk tetszőt tapasztalunk. Ez egy könnyű megoldás, mert nem kell küzdeni...de ha nem akarunk küzdeni, az nem azt mutatja, h nem is fontos nekünk a másik, a kapcsolatunk?

Amúgy kérdezted már tőle, h ő hogyan képzeli el a jövőt? Jelen állás szerint, és ha minden így marad, mi lesz fél, 1, 2, 5 év múlva? Megszűnik a szexuális életetek? Ő hogyan gondolja el a folytatást? És itt nem annyi választ kéne adnia, h "jól van, na, majd elmegyek dokihoz". Ez egy gyors leszerelés, semmi több.
Igenis fejtse ki...ő ezt így elfogadja? Neki megfelel? Akar változtatni? Szeretné, h megint minden működjön, h boldogok legyetek? Szeretné rendbehozni a kapcsolatotokat? Ezért küzdeni kell...már ha küzdelemnek lehet nevezni azt, h elmenjen végre dokihoz. Igenis te megtetted a te részed: türelmes vagy, segíteni akarsz, elkísérnéd, ahova csak menni akarna, szereted, orvost ajánlottál. Most rajta a sor, h tegyen valami a kapcsolatotokért. Te is teszel valamit, ő is tesz...hiszen ketten vagytok...és ez egy párkapcsolat, ahol most felmerült egy megoldandó probléma. Ő vajon nem érzi szükségét annak, h ezt orvosolja? Vagy meddig akar még rajta ülni?
válasz | 2010-10-16 | 18:55
Már próbáltam,azt mondta én ne szervezzem az éltetét.Komolyan nem értem miért tűröm ezt.Szerintem már mindenki hülyének néz.Dehát szeretem...Amúgy irtó rendesek vagytok,hogy nem letorkoltok,hogy akkor hagyjam ott,hanem próbáltok segíteni.Köszi
válasz | 2010-10-16 | 18:29
Mi lenne, ha mondjuk te ajánlanál egy dokit? Keresnél neten és megemlítenéd neki, h olvastál róla, közelben van, és csak be kéne jelentkezni? Kicsit közelíteni kéne a tettekhez...azaz most még szóban ígérgeti, h "jó, majd valamikor", de igazán nem tesz érte. Vagy esetleg időpontot is kérhetsz akkorra, amikorra esetleg szabad...bár ez már nagyon sarokba szorítás lenne.
Én azért keresnék egy nevet, ajánlásokat a dokiról, h legalább meg legyen lépve az első lépés.
válasz | 2010-10-16 | 18:27
Nagy-nagy szerelem tényleg volt:-)
válasz | 2010-10-16 | 18:26
Természetes,hogy elmennék vele,ha nem szertne egyedül,ez alap dolog,mondtam neki milliószor.
Ebben az orvosos dologban igazad van.Mozog az egyik foga,és néha fájdogál is.A fogorvoshoz sem megy el:-(Pedig természetesen oda is elkisérném,ha azon múlna.
válasz | 2010-10-16 | 18:23
Szoval 20 evvel oregebb ,de nincs mibol,hova?
Jaj.
Sztem itt egy nagy nagy szerelem volt. MAs logikat nem latok benne.
De lehet most felebredsz.
Pedig tapasztalatbol beszelek,nekem is volt ilyenbe reszem.........
 
válasz | 2010-10-16 | 18:18
Ez annyira tipikus férfi dolog. Eleve nem mennek dokihoz...főleg akkor, ha a férfiasságuk a téma. Persze nem általánosítok, de nem hiába mosolyognak az urológusok is azon, h a legtöbb beteg a barátnőjével, feleségével érkezik és sok esetben kiderül, h a partner "unszolására" kötnek ki a dokinál.
Mi lenne, ha mondanád neki, h elkíséred a dokihoz? Egy pár vagytok, mellette vagy, segíted, ha neki nehéz ezt meglépni. Az is lehet, h ő is fél és ezért támad vagy terel inkább. Írtad, h voltak már gondok, cigizik is, szóval megvan a kockázat. Sajnos ezt meg kell lépni, utána kell járni, rá kell jönni, h mi okozza és ha kiderül, h nem szervi a baj, akkor legalább fel tudtok lélegezni egy picit.
Tudom, h nehéz "elrángatni" egy férfit a dokihoz..hiába akarja a nő a legjobbat neki, hiába akar segíteni...ez valahogy beléjük van építve :D
válasz | 2010-10-16 | 18:16
Öszintén(most lehet megköveznek)?Nem.Nem szertem igazán a gyerekeket.Meg nincs is miből/hová.
válasz | 2010-10-16 | 18:12
Gyerek nem kell neked?
 
válasz | 2010-10-16 | 17:54
Már jópárszor próbáltam tényleg normálisan megbeszélni,a vagdalkozást általában nem én kezdem.Nemegyszer már sírva is fakadtam a mondandóm előadása közben,amikor próbáltam ecsetelni,hogy ez nekem is milyen rossz,meghogy nem akarom elveszíteni.Na ilyenkor jött az,hogy(gondolom)megsajnált és megigérte,hogy elmegy orvoshoz,vagy ha épp rosszabb kedvében volt közölte,hogy ne drámázzak/hisztizzek.Madj akkor bőgjek,ha a mi otthonunkat viszi el az árvíz...Amúgy én sajnos az egészségügyi gondot több okból se zárnám ki,egyrészt mert lassan,de biztosan romlik a helyzet,másrészt,mert sajnos elszív napi 1 doboz cigit,harmadrészt meg volt már gond a szivével(de persze a gyógyszert arra se szedi).Arra meg nem gondolnék,hogy nem szeret,mert példáúl a multkor arra jöttem haza,hogy a pizsifelsőmmel aludt.Szerintem ilyet nem csinál aki nem szereti az embert.Amúgy sajnos mással kapcsolatban is megvan ez a rossz tulajdonsága,hogy problémákat a szőnyeg alá söpri,ha lehet,és minden el van azzal intézve,hogy "nembaj,akkor jó az úgyis..."
válasz | 2010-10-16 | 16:49
Ilyen helyzetben nem szabad semmit a másikhoz vágni, követelni, hibáztatni, mert ezt támadásnak veszi, ami általában veszekedésbe fog torkollani.
Én ilyen szituációban azt tenném, h leülnék vele beszélgetni. Nem sarokba akarom szorítani, nem elégedetlenkedni akarok, csak beszélgetni...higgadtan. Elmondanám, h tudom, h ez neki kényes téma (mert ugye férfiaknál az szokott lenni), de gondoljon bele, h ez milyen szexuális élet. Azaz ha ez folytatódik, mi lesz hónapok, évek múlva? Ez csak romlani fog, mert a fejét a homokba dugja, ergo a probléma forrása nem lesz kiderítve és nem lesz orvosolva. Ezt ő is beláthatja, ebben nincs semmi fenyegetés, semmi támadás, ez egyszerűen a jövő, ha így folytatódnak a dolgok. Talán azt is megemlíteném, h egészsége miatt is érdemes lenne utána járni, mert akármilyen hirtelen jött (ami miatt talán kizárható a szervi baj), akkor is jobb kizárni ezt az okot. És nem utolsó sorban te is ott vagy...türelmes voltál eddig, és ha tenne az ügy érdekében valamit, te (gondolom) támogatnád. Ez ideig az ember képes "visszafogni" magát, mert tudja, h később rendeződni fog minden. De ha valaki nem foglalkozik vele, a jövőkép se túl kecsegtető, ergo a türelem elveszik, hiszen mire is vár? A semmire.
válasz | 2010-10-16 | 16:34
Ráadásul lehet,h most ez az "érzelmi zsarolás"neked SOKnak tűnik,de mi lesz majd,mikor Ő még mindig ezzel a problémával küzd,Te meg fiatalon sínylődsz mellette?
válasz | 2010-10-16 | 16:33
Érzelmi zsarolás??Lehet.De az jobb,amit Ő csinál veled??Magad mondtad,h a végére még az lesz,hogy te vagy a hibás. Nagyon lelkiismeretes lány vagy.De hidd el nekem,néha ez nem olyan jó.Állj a sarkadra vagy törődj bele a helyzetbe
válasz | 2010-10-16 | 16:29
Amúgy meg,hamár az anyagi helyzet szóba került az orvos terén is elég nagy gáz ez a helyzet de erről senki nem beszél.Andrológia legtöbbször csak magánrendelésen van.Egy vizsgállat 15-20 ezer.Aztán,ha gyógyszer kell netán,azok is olyanok,hogy egy doboz amiben pár darab van 10-15 ezer belőle receptre...Erről nem szól a fáma a "társadalmi célú hirdetésekben"...:-(
 
válasz | 2010-10-16 | 16:22
Ebben lehet igazad van,de én senkit nem szeretek fenyegetni,hogyha ez-meg az lesz(ill nem lesz),akkor elválok.Ez szerintem érzelmi zsarolás,és nem vezet sehová,főleg úgy,hogy nem is gondolom komolyan.
válasz | 2010-10-16 | 16:18
Ha nem pénzért mentem hozzá az még roszabb???Érdekesen gondolkodsz.Amúgy szó sincs pénzröl.Az annyagi helyzetünkről meg annyit,hogy örülünk,ha a rezsit ki tudjuk fizetni.A párom laboráns egyetemen ott ismerkedtünk meg.Na innentől kezdve gondolom a fizetését mindenki el tudja képzelni
válasz | 2010-10-16 | 14:54
Mert sztem-úgy mond-Te adtál fel többet 2tökért:Ő meg hálás lehet neked,h ilyen fiatalon az oldalán vagy.Én úgy érzem,igen gyenge,határozatlan jellem vagy-és ez nem sértés-,s Ő ismeri a szelídséged,s amíg tudja,h nem lesz semmi,addig nem tesz semmit
válasz | 2010-10-16 | 14:51
Hát ez sz@r ügy.Nem mondom,h válj el-mert én nem hiszem azt,h pénzért vagy vele-,de mindenképp meg kellene szorongatni.Ijeszd meg,h elköltözöl,magyarázd el neki,h Te még fiatal vagy,nem akarsz így élni.Ha kell,igenis emeld fel a hangod!
válasz | 2010-10-16 | 13:28
Valj el.
Mit akarsz?
Esteleg 47 eves szepasszonykent ozvegyen kovalyogni?
A penz meg nem eri meg,hogy ne legyel elintezve szxualis teren.
Ha pedig nem a penzert mentel hozza,meg rosszabb.
 
válasz | 2010-10-16 | 12:40
Mondtam már,de sajnos egyre gyakrabban sértődésbe/veszekedésbe torkollanak ezek a beszélgetések.Már nemigen merem előhozni a dolgot.Ha mégis közli,hogy "na már megint témánál vagyunk...".Elege van,hogy folyton ezzel piszkálom,nem ő tehet róla,hogy ez van.Én mondtam,nem,de arról,hogy nem hajlandó semmit tenni,hogy változzon a helyzet arról már igen.Na erre mindíg nagyokat hallgat és rángatja a vállát,vagy jobb napjain azt mondja majd elmegy dokihoz,de ha pár hét múlva rákérdezek,akkor mikor,mindíg rám ripakodik,hogy nem szekáljam már ezzel a hülyeséggel,nemigaz,hogy nekem csak ezen jár az eszem,és összeveszünk:-(
válasz | 2010-10-15 | 22:25
Mondom:olyan,mint a strucc,azt hiszi,ha nem vesz tudomást a dologról,akkor az nincs is.Juttasd eszébe,mint ígért "anno".Mondd el neki őszintén,h neked az fáj,h nem érdekli,h te h eléd ezt meg.Fiatal vagy,nem követheted őt a "sülyesztőbe"
válasz | 2010-10-15 | 21:58
Igen,engem is ez bánt,a hozzáálása.Persze,tisztában vagyok a korkülönbséggel,nem is azt várom el,hogy akkor most naponta,én heti 1-2 alkallommal is ki tudnék még egyezni.Nade a havi 1(és mostanában azt is úgy kell "összetákolni")?Ez azért az én önbizalmamat is megviseli.Amúgy az egészben az a furcsa,hogy amikor még nem volt gond beszéltünk erről,ugye a korkülönbség kapcsán nálunk előkerült ilyen téma,és akkor mindíg mondta,hogy persze ha baj van azonnal elmegy majd dokihoz.Most meg ehhez képest...Baromira rosszul esik,mert úgy érzem az,hogy ez nekem mennyire rossz,mintha egyáltalán nem érdekelné,sőt lassan már ott tartunk,hogy nem is vele van a baj,hanem én vagyok szexmániás.
 
válasz | 2010-10-15 | 17:47
Teljes mértékben igazad van! Párodnál pedig-SZERINTEM-a kora az,ami beleavatkozik a szexuális életetekbe. Ha fontos vagy neki kellő képp,akkor fog lépni az ügy érdekében.De valószínűleg Ő sem vesz szívesen tudomást erről a problémáról. Olyan,mint a strucc...
válasz | 2010-10-15 | 17:45
"majd rendbejön magától ne legyek türelmetlen,és különben is vannak fontosabb dolgok." - hát ez azért nem a legjobb hozzállás ehhez a témához a férjed részéről.
Persze, ebben a mondatban benne van az is, hogy még lehet magának sem meri bevallani a férjed - lehetséges -, hogy valami gond van vele - akár időleges probléma, akár komolyabb, nem megoldás, ha a szőnyeg alá söpri a problémát. Persze, a férfiaknak, ha bármi gond van a merevedésükkel, akkor már "kezd összedőlni a világ" - és szerintem iszonyat szégyellik magukat önmaguk és partnerük előtt is - szóval ez a téma nagyon érzékeny pontjuk - naná, hogy egyszerűbb azt mondani, hogy "semmi gond, majd rendbejön...".
A korkülönbség csak egy dolog - 48 évesen még nem annyira idős a férjed, hogy ennyire drámai változások érjék el..., jó, nem 30 éves, de ha az előző éveiteket nézzük, még semmi gond nem volt, heti több együttlét, hanem az utóbbi évben és főleg az utóbbi néhány hónapban "drámaibb" a helyzet. Kérdés, hogy történt-e valami olyasmi, ami miatt a szexuális kedve is ennyire negatívan változott volna? Vagy a "mindennapi rutin a szexben" kevésbé hat már rá izgatóan? Mert azért egy több éves kapcsolatnál - akárhogyan is nézzük -, a kezdeti szenvedély változik /csak nem szabadna a férjedéhez hasonló negatív változásnak végbemenni/ Esetleg van valaki más az életében?/bár erre az eshetőségre csak legutolsó esetben gondolj/. A legvalószínűbb, hogy a korábban előforduló merevedési kudarca miatt "munkahelyi gondokra, fáradtságra" hivatkozik együttlét helyett, éppen azért, hogy ne kelljen újabb esetleges gyenge merevedéssel, meghiúsuló aktussal szembesülnie.
válasz | 2010-10-15 | 16:32
A férjem 20 évvel idősebb nálam,48 éves.6 éve vagyunk együtt 3 éve házasok.Egy évvel ezelőttig semmi gond nem volt a szexuális életünkkel(heti 4-5 alkalom),de egy évvel ezelőtt drámaian csökkeni kezdett hirtelen az együttlétek száma.Mindíg a fáradtságra/munkahelyi gondokra stb hivatkozott.De ha rá tudtam beszélni,hogy bújunk össze akkor semmi gond nem volt.Az utóbbi néhány hónapban viszont egyre gyakrabban előfordul,hogy nem áll fel neki,még akkor se ha már 2 hete nem volt semmi.Próbáltam már megbeszélni vele,volt,hogy megigérte elmegy orvoshoz,de nem lett belőle semmi.Legutóbb közölte,hogy neki nincs ideje arra,hogy az orvosnál üljön,majd rendbejön magától ne legyek türelmetlen,és különben is vannak fontosabb dolgok.Én erre sírva fakadtam és megkérdeztem,hogy jó és akkor velem mi lesz???Még csak 28 éves vagyok!
 
válasz | 2010-10-15 | 10:17
Dorika, ferfi vagy,es noi nikken nyomulsz??
 
válasz | 2010-10-15 | 06:02
A párotoknak hamar feláll a pénisze? Az én páromnak ha fáradt akkor nehezebben megy....
 
válasz | 2010-10-04 | 10:10
Szerintem jó lesz a Viagra, bár a lelki gondokat nem oldja meg, de hátha ad önbizalmat....
válasz | 2010-10-04 | 09:02
Hat az latszik.

De megijedtem,hogy megis.
 
válasz | 2010-10-03 | 23:50
még jó, hogy nem vagyok vagyok orvos :D
válasz | 2010-10-03 | 22:58
Amitriptilin

Te valami orvos vagy?
Mert ha igen,nem lehetsz valami ugyes orvos.
:DD
 
válasz | 2010-10-03 | 21:22
Szia! Voltam andrológusnál. Elmodntam neki mi a helyzet. Azt mondta, hogy szinte biztos,,hogy lelki gátlás az oka ill. önbizalomhiány,kudarc,ami miatt aztán stresszelek, ha szex jonne szóba.
Azt mondta önbizalomra van szükségem és írt fel vényre viagrat.
Még nem próbáltam,de kíváncsi vagyok
válasz | 2010-10-02 | 11:48
nekem ezeddig még egyszer sem kellett kurvához mennem , tehát az 5 évnyi tapasztalatod = nulla .

Az embereknek mit gondolsz hány %-ról beszélsz , írsz ? És azok milyen mínőségűek és átlagosan ( nem degradálni akarom akik használnak ilyesmit )..

esetleg ha ezer évig élnél , és folytatnád ezt a mesterséget folyamatosan , akkor esetleg .. de ott van még az agyad mindezt feldolgozni .. ki mondja meg neked hogy erre megfelelő ? ( lehet hogy sokkal kiválóbb gyöngyhalász lennél inkább ennyi kapacitással )

tehát vesztett a világ egy kiváló gyöngyhalászt

és nyert egy féltudású OKJ-s volt /?/ örömlányt :))

viszont értem, és nagyra tartom benned azt a törekvést , ha esetleg az örömlánykodást abba akarod hagyni így...

így már nekem "emberibb" arcod lett/ha így van

sziasztok és én is búcsúzom erről a site -ról
válasz | 2010-10-02 | 11:29
tökéletesen igazad van .. erectio a megfelelője

lehet hogy elszólás freudi volt , és azóta is tart :)))))

tanárnő is simán elment mellette ( igaz neki minek kellene ezt tudnia , nem kellett vizsgáznia belőle a gyorstalpalón )

a nagy baj az amiről írsz , és itt is olyan pácienseket halász ki a tömegből , akiknek simán egy egyszerű vizsgálat vagy netán egy 5 perces beszélgetés a szakemberrel rávilágít a problémára és szinte nyomban orvosolható .

fogalmam sincs arról hogy kinek milyen mínőségben hat a homeopáthia , de valószínű hogy vannak jól behatárolható nyavalyák amire megfelelő az általuk végzett kezelés , de legalább is nem árt . Biztos van , és sok ilyen létezhet is.

de a merevedés és a témaköre nem ilyen , jól beazonosítható , és 99%-ban jól behatárolható az orvosok által a tünetek alapján , és nagyon jól gyogyithatóak az ilyenféle zavaroknak a legtöbbje / médiában rengetegszer felhívják erre a figyelmet/

mellékesen a OKJ-s tanfolyamon elvégzettek edzhetik , karbantarthatják a cuccot/cuccokat , és akár pl. itt: keményebb formát is adva neki / ha van erre vállalkozó/ vagy "egyensúlyba" (?) tarthatják a szervezetet - az egyik ebből a meggyőződésből , a másik abból , és a harmadik amabból .. ( a tanfolyamfélétől függően )de hogy mindenre ,mindenkor és mindig gyógyítanának mindent egy- háromfajta általuk istenített nézőpontból - az kizárt . A test a szervezet egésze sokkal bonyolultabb annál , hogy akár 1 vagy 10 féle kiindulási pontból (pl. merevedés= energia) és igaznak tűnő állításból aztán "gyógyítson" , képes legyen rá .

Egy diagnózis felállítása sok esetben nem olyan egyszerű , illetve az egyszerű diagnózisból felállításából adódóan a kezelés viszont nem az . Bonyolult feladatokat hajt végre a "pirula" vagy indít el, és nem egy esetben hosszabb úton keresztül akár csak katalizátorként indít be valamit/valamiket ami távolról sem lesz konkrét elmagyarázva sem egy laikus számára .

..... ezért/ezekért aztán hót leegyszerűsítve a test bonyolult működését létrejöhettek a "masszás szalonok" is akár , ahol különböző fogásokkal igérik a betegség megszüntetését . Több sok esetben esetleg tünetet javít , vagy éppen tüntet el a "szem" elől , de igazán a bonyolultabb alapproblémát nem érinti , érintheti az esetek túlnyomó többségében .

sosem fogunk mindent tudni , de ez nem azt jelenti , hogy egy sámán fakír mindent tud , és egy-két tanfolyam keretében páran még azt is elsajátíthatják (?) azaz, képzett magyar fakírok lettek ! , még ha könyveket is írnak róluk . Ma mindenről lehet könyvet írni és azt eladni . A bóvli ma sokkal kelendőbb , mint az érték
. Azt is értéknek titulálnak simán ami bóvli . Mindenki mindenhol meg van vezetve a sok ilyen -olyan tárgykörű " jóakaró sarlatán"-októl . Ma az egyik legnehezebb dolog : eligazodni és kihalászni a valódi értéket
Az érték fogalma is devalválódott , azt is annak nevezik -ami nem az .
A halandó csak kapkodja a fejét és van egy pont ahol esetleg hiszi és érti , aztán természetszerűen csalódás csalódást követ -ez meg rengeteg kisebb nagyobb depressziót és nyavalyát ,ami kidobott forint milliárdokat jelent első lépcsőben . Vonzatai szerteágazóak és igen csak mérgezőek egy társadalomra nézve .
válasz | 2010-10-02 | 11:20
már ne haragudj, de egy kurva ne minősítsen engem...
válasz | 2010-10-02 | 11:14
Az OKJ-s tanfolyamaim csak alapozás, ott semmit nem tanultam, csak bioenergetika és a kineziológia stb. körében tapogatóztunk.

De azt a 5 évnyi szexuális, kifejezetten ebben a témakörben történt kutatásaimat senki nem vitathatja, mint már említettem, hiányoznak a klinikai esetek, és akkor majd te is, mint sokan más lusta, leamortizálódott (a szó jelentését azért érted?) férfi majd szembesültök szüklátókörűségetekkel.

Már megint nem az érdekel benneteket, hogy mit tapasztaltam és hogyan, hanem, hogy a ti hitvilágotok szerint létezik-e az, amiről karattyolok.

Fonnyadmányok!

Mit gondoltok, hogy a nők miért nincsenek megelégedve veletek hosszútávon?

Fonnyadmányok!

Na ezzel befejeztem ezen a lapon, nekem ez elég referencia, magyarország lesz a legutolsó, aki értesülni fog mindenről.

De égés, mint sok más tudósnak is ki kellett mennie külföldre, nálam is így lesz.

Senki nem lehet próféta a saját hazájában.
válasz | 2010-10-02 | 08:37
bocs, hogy beleszólok, de a felláció a latin fello, fellare, fellavi, fellatum igéből származik tudtommal, aminek a jelentése szopni.

egyébként osztom a véleményed, talán azért, mert érzékenyen érint az, hogy mindenféle emberek visszaélnek a gyógyulás iránti vággyal;
talán, azért mert utálom a sarlatánságot;
utálom az OKJ-s tanfolyamot végzett "szakembereket", mert tudom, (és bár ők azt hiszik, hogy igen) nem ad semmiféle tudást, csak annyi, mint a NatGeo, vagy a Discovery, de ők persze óriási önbizalommal "gyógyítanak" és dolgoznak
utálom, hogy egy aszisztens végez 8 hónap alatt, és teljesen bátran ad ki gyógyszert, persze ő olcsóbb munkaerő, mint egy 10-15 milliós képzést elvégző gyógyszerész.
vannak dolgok, melyek ésszel nem felfoghatóak, működése nem érthető meg, ilyen pl. egy sejt működése, de butaság divatból elutasítani a nyugati orvoslást, mely egy idős a keleti orvoslással.
Butaság megfogadni egy keleti tanokat hirdető nyugati ember tanácsát, mivel a kelet filozófiájához hozzátartozik a kelet: az ottani gyógyítók ismerete apáról fiúra szállt: ez egy nagyon hosszú oktatás, amit egy-két okj-s tanfolyamon nem lehet megtanulni, max el lehet hitetni az emberekkel, hogy értesz hozzá. mert el akarja hinni, hogy értesz hozzá.
talán azért, mert elszomorít a napokban hallott hír: elévül a diplomahamisítás... melyik lökött törvényalkotó kíván egy olyan sebész kése alá feküdni, aki bár 20 éve jár el sebészeti konferenciákra és továbbképzésekre soha életében nem tanult anatómiát. (mondjuk úgy, hogy vizsgázott is volna belőle) vagy melyikük vállalná, hogy az ápoló cserélje neki az infúziót, úgy hogy nem ismeri (nem csak a gyakorlatát, hanem az elméleti alapjait) azt amit csinál.

be kell látnom: az egészség (a szexuális egészség is) biznisz: a bizniszhez pedig reklám kell, ennek egyik módja, hogy minél több helyen hirdetünk direkt, vagy indirekt módon. a vitapartnered is ezt teszi, de ezen nem kívánok vitatkozni, régen letettem arról, hogy a világban számít az erkölcs.
válasz | 2010-10-02 | 08:11
Te csak működjél a saját elképzelésed szerint, az ilyen emberek már sajnos nem maradnak sem potens, sem kívánatos férfi.
Vannak 60 felett is téged meghazuttoló potens vendégeim, de csak miután feledzették magukat.

Könnyen pattogsz, mert még nem csináltam meg a klinikai kísérleteket, de fogsz még pofára zuhanni.

Nagyon okos tóni!

A potencia csökkenés következménye a prosztata probléma, és nem fordítva, ezt onnan tudom, hogy rendbejött a potenciája a vendégemnek és elmúlt az inkontinenciája, több esetben is tapasztaltuk.

A vezérlésünk (lélek, gondolat, tudat) által működtetett szervek, amelyek előállítják a híres hormonjaidat. Nem a hormonok működnek csak maguktól, hanem irányítva vannak.

Kineziológusként megtapasztaltam a negatív érzelmek szervi működést blokkoló hatásást és annak feloldását. Pl. a hasnyálmirigy mikor kezd el dolgozni az inzulinos betegnél, soha napján kiskedden, főleg ha már évtizedek óta beteg.

A dolgok csak felületesen látszódnak annak, aminek te látod, a mélységben ott lapul a lélek, ami tested kémiai köpenyében van. A test csak por és hamu, nem munkál benne a lélek, akkor nem él.

Egyébként visszatérve a sportolókra, mindegy , hogy harcművész vagy egyéb ágazatban, orgazmus stoppot rendelnek el náluk, hogy ne merüljenek le. Vannak harcművészeti ágak, egyenesen tilos, mocskos és bűnös dolog a szex. De hát az igazságot ők sem ismerik, pedig nagy titkok tudójának nevezik magukat.

Ha egyszerű, nem sportos , hétköznapi embereknek visszatér a potenciájuk, az életerejük, jobban, mélyebbeket alszanak, nem fáradékonyak stb., akkor a sportolók nem hogy szinten tudnák tartani az életerejüket, hanem bizony meg is tudják nővelni. Fittebbek, gyorsabbak, lendületesebbek lesznek és mégis szexelnek, amikor csak akarnak.

Az igaz, hogy klinikai kísérletek helyett csak a saját tapasztalataim vannak egyenlőre és ebben a tekintetben még kevesebbel tudok szolgálni, mint amennyivel lehetne, de az majd az elkövetkezendő évek meglepije lesz.

Készülj, mert szembesülni fogsz, hogy mit hagytál ki!

Nem a világvégére kell készülni, az úgyis eljön, ha már nem elkerülhető, hanem készüljetek a boldogságotokra, mert az megvalósítható!
válasz | 2010-10-02 | 01:46
" Nem a hormonoktól áll a farkad, hanem az álló farkadtól vannak hormonjaid. "

ennél nagyobb baromságot ritkán olvastam :)))

tehát tanárnő : először fellációm van , de nem tudom hogy miért , ezért aztán jól körülnézek hogy mitől is ! Viccel?a hormonok transzmitterek is , de többnyire ezek fehérjék , enzimek és igen bonyolult feladataik vannak . Vannak szabályozó és vezérlő transzmitterek , és mint ilyen , a vezérlő hormonokról van itt szó .
Ebbe belemehetünk , de ez már maga a tudomány ,és köze sincs a tantrához és az e félékhez .

az indiai fakírról a filmet én is láttam igaz, nem a péniszét súlyozta le , hanem a heréit ..

tehát azt mondja az írásában hogy semmi köze a kémiának a fellációhoz :)) , hanem pusztán csak fizikai úton , bizonyos tipusú edzésekkel ez regenerálható bárkin , bármilyen korban , bármikor

hiszi a piszi meg az a sok majom ....

illetve azoknál a pali madaraknál lehetséges ez, akiknek egyébként semmilyen hormonális vagy egyéb szervi problémájuk nem volt/van , csak pszichés eredetű orvosilag így érhetően ( urológus által ) nehezen felfedezhető a cucc , illetve az így általuk sem nem tudott cucc miatt nem lépnek tovább a szexuálpszihológiára .

Na ..ezeknél a pancseroknál ön előír tök súlyzozást vagy akármilyen gyakorlatot , így a pszichés cucc rövid idő múlva fizikálissá transzformálódik , így a pali azt hiszi , hogy a napi 25 guggolás és 100 tök húzogatás , hozzá még 85 kerekecske - gombocska mondóka (vagy mi...) tette őt profivá, holott az ég világon semmi köze nem volt hozzá ..

(igaz ezért az átvágásért is lehet kérni tőle zsozsót , mert tök mindegy neki, hogy előtte miért is nem állt fel a farka - szó se róla )


sztem a nemi vágy keletkezésétől , annak a folyamatnak a pontos útjáról egészen a felláció beálltáig ön keveset tud /vagy nagyjából valamiket , de azt a keveset/valamit meg igyekszik jó kihasználni a vállalkozása nyereségére ..hogy ezt tantrának vagy kökörcsinnek nevezi el, az itt most tök mindegy

egyébként mint írtam már , a libidó nem csak a nemi képességet jelenti .
a potens szó latinul hatás , uralom és még több jelentése is van attól függően mire , milyen fogalmi környezetben használjuk > az omni -potens : mindenható-t jelent (omni : összes , mind, minden )

a többi blődire meg hadd ne ....
válasz | 2010-10-01 | 22:47
"Képtelen egy dologról normálisan leírni azt , hogy mi hogyan működik, az elejétől elkezdve."

Majd a könyvemben meglesz, természetesen vizsgálatokkal, tesztekkel alátámasztva. Előzetesen csak annyit, hogy nem létezik ugyanabban a térben válaszfal nélkül két különböző nyomás. Tehát van egy punpánk, és van az őt tápláló mirigy, mint energiaforrás. Vegyész vagyok, így nekem ezt nem nehéz elképzelni, remélem neked sem. Nem a hormonoktól áll a farkad, hanem az álló farkadtól vannak hormonjaid.

"ehhez értő orvos szakemberek"

Sajnálom, ezen a szinten nem értenek hozzá az orvosok, mert ez bioenergia, nem hormonok (csak információvivők) és nem vegytan.

"és főleg nem valamiféle "energia" a függvénye a törülközös hülyeségeire"

Indiában 5-10 kg-os kövekkel súlyozzák a szent emberek magukat (a hímvesszőjüket), így bizonyítva az Isteni energia birtoklását. Az én tesztem csak kb 2 kg-os, de párhozamos az indiai tanításokkal. Először én is kiröhögtem a jelenetet, amikor láttam a dokumentumfilmet. Aztán később világossá vált, hogy mit is jelent a teherbíró képesség.

"tuti hogy ráolvasással még magának sem megy a működésre bírása"

Igen ebben igazad van, ráolvasásra nem erősödik fel senki potenciája, de komoly edzéssel igen. Teljes impotenciából is áltunk már fel, de aki megszegi az edzés szabályait nem fog haladni vele, rettenetesen kell edzeni, napi akár két órát is. De van eredménye, senkinek nem ígértem, hogy hipp-hopp sikeres lesz, van akiknek sikerült és van akik nem fordítottak rá elég időt és módszert. Variáltak, kibúvókat kerestek és találtak is. Nagyon komoly szabályai vannak a LIBIDÓ-edzésnek.

Tudom ezt sem olvastad sehol, tehát nem létezik, hát persze, hogy a relativitás elmélet sem létezik, mert előtte még nem volt megírva.
válasz | 2010-10-01 | 19:15
önmagától a vér nem tolúl semmilyen nemi szervbe/ hacsak nem vegetatív a cucc / , illetve nem marad ott . Mindenképpen hormonok közbeiktatásával , hatására váltódik ki a felláció /és nemi izgalom/ és tartják is ott abban az állapotban , annak a hiánya vagy elégtelen mennyiségű volta sikertelenséget szül, és tuti hogy ráolvasással még magának sem megy a működésre bírása , de még óránként 15 ezer forintos díjjal sem . ( és főleg nem valamiféle "energia" a függvénye a törülközös hülyeségeire ) A vér áramlása , illetve a visszaáramlása is /ha van / mérhető , és nem a farokra rakott súlyokkal szórakoznak az ehhez értő orvos szakemberek. Nem úgy bizonyítják a tudományosságukat és azok állításait , hogy az emberek levágott heréire hivatkoznak közben (nagy baromságokat ír )

egyébként összefüggéstelenül szanaszét repkednek a gondolatai és ezáltal az írásai is . Képtelen egy dologról normálisan leírni azt , hogy mi hogyan működik , az elejétől elkezdve . De ha akarja be is bizonyítom .Tehetünk egy próbát is akár ..., ha válaszol egy egyszerű kérdésre ....

(nekem ez szórakozás , de látom hogy magácska már beleizzadt )
válasz | 2010-10-01 | 14:08
Prosztata nélkül is tökéletetes az orgazmus, sperma szintén nincs. Tehát kijelenthetjük, hogy a prosztatának sincs semmi köze az orgazmushoz
válasz | 2010-10-01 | 14:02
Amennyiben a kifejlett here kerül kasztálásra a nemi vágy nem csökken, sperma ugyan nincs, de orgazmus van, tehát nagy bölcsen kijelenthetjük az orgazmus energiája és a tesztoszteron közöttnincs összefüggés, olyannyira, hogy egy potencia csökkent férfin nemigen segít a tesztoszteron és egyéb hormon társai, de a tantra igen.

Úgyhogy az orvos tudomány jelenlegi tudása nem éri el ezt a szintet, van egy bogó, amit el kezdtem kioldani.
Ezért a potencia kérdésében nem tud segíteni, sokan jöttek már orvosoktól hozzám.

Az eredményeink magukért beszélnek.
Majdha megtartasz két vizes fürdőlepedőt a farkadon, elmozdulás nélkül, akkor már tudsz valamit, addig csak a szavakkal játszadozó fiúcska vagy.

Én meg továbbra is majszolom az egyre dagadtabb buktákat, amiket én kelesztettem, pár hónapos munkával.
válasz | 2010-10-01 | 13:35
ne erőlködjön tanárnő..../ez egy nagy kövér lekváros bukta, mazsolával :))
válasz | 2010-10-01 | 12:49
Mindjárt utánna nézek, jobban, mert a mellékvese túlműködésre jellemző a aférfi jegyek felerősödése.
válasz | 2010-10-01 | 12:48
Az agyalapi mirigy irányít nem termel, vagy ezt nem tudom, de nem is érdekel.
válasz | 2010-10-01 | 12:47
Hibás a honlap, amiről leszedted az anyagot.

Az agyalapi mirigy (hipofízis) által irányított belső elválasztású mirigyek egyike a mellékvese. Emberben, a bab alakú vesék csúcsán piramis alakban helyezkednek el. Kéreg és velőállományból áll.

A mellékvesekéreg hormonokat tartalmazó un. hormontabletták szedése napjainkban elterjedt a sportolók körében.Való igaz, hogy az intenzív edzések hatására a hormontartalmú tabletták növelik a sportolók izomzatát. Szedésük mind a férfiakban, mind a nőkben rendkívül veszélyes nem kívánt mellékhatásaik miatt (májkárosodás, izületi sérülések) léphetnek fel.

A nemi működésben, az ivarsejtek termelésében potenciazavarok, frigiditás léphetnek fel.

A mellékvesekéreg hormonjai:

só- és vízháztartásra ható hormonok
szénhidrátanyagcserét befolyásoló hormonok
*** nemi hormonok (szexuálsteroidok) amelyek mindkét nemben főleg hím nemi hormonokat - de kisebb mennyiségben - női nemi hormonokat is termelnek!
Mellékvese velőállománya. Termeli az adrenalint, ami nemcsak a szív de a vázizmok ereit is tágítja termeli. A bőr és a tápcsatorna ereit szűkíti. Emeli a vércukor és a zsírsav szintjét. Valamint a noradrenalint, ami csak a szív koronáriáit tágítja, a többit szűkíti termeli.
válasz | 2010-10-01 | 12:22
http://www.hipofizis.hu/tesztoszteron.php

tanuljon tanárnő ..

(ne csak a zsét vegye fel !)
válasz | 2010-10-01 | 10:36
Hát már az első mondatod a tudatlanság tükre, tovább nem is olvasom.
Mindkét nemnél a tesztoszteron a mellékvesében termelődik, de a férfiaknak 10-szer annyi van.
Ráadásul a herék eltávolítása után is van orgazmusra lehetőség, mivel nem a here a tesztiszteron termelő.
Istenem, mennyi tudor van itt. Kis mennyiségben az agyalapi mirigy is termel.
A tesztoszteron bevitellel nem lehet helyrehozni a potenciát, valmennyire javul, de potencia az energia mennyiség, a pirulák sem segítenek bizonyos potencia veszteség alatt.
Nem a gyogyszerektől leszünk potensebbek, hanem ez energia, valahogyan tároljuk.
válasz | 2010-09-30 | 13:14
a tesztoszteron nevű hormontól jön létre többek között a nemi vágy ..

a mellékvesében termelődik a tesztoszteron a nőknél, a férfiaknál a herékben . Mindkét nemben megvan , de különböző mértékben . Erről ennyit .

ha tehát a férfiak "energiát" gyűjtenek a mellékveséjüknek , az semmilyen szerepet nem játszik a hormon újra termelődésében , viszont a heréknek alkattól függően igen x idő alatt . A hormon természetes módon való működésének aktivitásáért az agyban az érzékszerveink által indulnak el az elsődleges folyamatok / minden más csak kamú/ .

multiorgazmus , vagy alkattól függően : nem minden nő születik multiorgazmussal , 90 - 95%a "csak" normál orgazmussal / alkalmanként 1 - 4,5 között / éli le életét . A multiorgazmust / 8 - 10 és felefele / követelő nők nagyobb bajban vannak életvitelükben ,párkapcsolatikban mivel a libidójuk /libidó : az élethez ,életvitelük aktivitását is jelenti/ igen magas , azért nehezebb is összeegyező párt találni maguknak hosszútávra .
A természet /vagy csakra vagy mi..) nem multiorgazmusokra épül, hanem normál szintű tesztoszteron szinthez . A fajfenntartáshoz nincs ilyen nagyszámű orgazmusra szükség , nem ismeri alapból a multiorgazmus szót, fogalmat . A normáltól való eltérő mindig bűnhődnek ( multisúlyos ,multimagas, multialacsony , multibuzi, multinagytökű ) . A normál férfi , normál poligám ,normál pénisszel , normál aktusra ,a normál nővel , normál orgazmussal bíró aktusokra és azok sorozatára képes . A normál és a multi között az a különbség , hogy az utobbiból kevés/kevesebb van .
A multiorgazmust követelő nők , multi libidóvel is rendelkeznek , de mindig valaminek a kárára van a "multi" cuccuk .
A multiorgazmus minden esetben idő múlva a szeretkezés átvedlik multib...sá ami nem feltétlenül jelent jót egy hosszabb kapcsolatnak minden esetben . A multiorgazmust követelő nő ritkán elégedett parnerével egy idő múlva mert a multiszexre fordított idő és energia - nagyon sok esetben kevés lesz neki , és nem elég . A multiorgazmust kergető csajsziknak nem lehet tudni pontosan mi a "tető" a multiorgazmusuk számában , érzésében idejében ( ezt maguk sem tudják ) A multilibidóval multiorgazmussal rendelkező nőknek legtöbbje csapongó hangulatvilágú és erőszakos jellemmel bír és nehéz emberek .

A multiorgazmusú nőknek az az élettani jellemzője, hogy a tesztoszteron szintje adott időszakban extrém magasságba csap , és akkor jelentkezik az igénye /de akkor frenetikusan/a szexuális kapcsolatra , míg a lecsökkenése is ugyanilyen mértékű lesz -tehát nem rendszerességgel élnek nemi életet , hanem a szint újboli megléte esetén jelentkezik nála és újfent nagyfokúan az igénye .. / a regeneráció itt meg több időt vesz igénybe azaz, meglehetősen hosszabb idő eltelte múlva kívánja újból , míg a normál gyakrabban /

végtelen szeretkezés mint olyan nincs .. nem volt és soha nem is lesz mert az ember soha nem volt és nem is lesz egy bas..gép.

ennek a multiizéknek semmi köze nincs a meleg meghitt hosszan tartó párkapcsolatokhoz

akik ezt/ezeket kínálják így , csak zsét szedik le a páciensekről , és a potenciális pancserokat gyűjtik be maguknak pl. itt is .


kis tudással -nagy kasza !
válasz | 2010-09-30 | 11:12
a hit az egy nagy erő , ezt a egyéb dolgokban, istenekben hívők is ezt tanusíthatják .
/ a tantra állami szintre való emelésének assziciációja sehogy sem jön össze az urán példáján keresztül. az urán egy bányászati termék, a tantra , illetve ősközösség és az állami szint - nem annyira stimmt, még messziről sem /


én nem értek a tantrához , és a homeopáthiához és még millió egyéb gyogyító fittyfenéhez sem , de azt tudom hogy semmi bajom nincs a nemi életemmel közel 30 éve /egyelőre/ . Erről ne próbáljon meggyőzni engem semmilyen gyógyító , hogy már pedig a "bibliája" szerint ez nincs így (furcsálom is egy gyógyítótól ezt a fajta igyekezetet ). Ha lenne , akkor én is itt jelentkeznék vele.. Pont az ellenkezőjéről írtam és igyekeztem pozitíve írni , másoknak ötletet adva a nőkkel és sajátmagukkal való intim kapcsolatára , hozzáállásra a saját példámon keresztül .

nem azt írtam a szektásokról , hogy mit és hol szorítanak el , hanem azt hogy ejakuláció nélkül élnek nemi életet mondván ( ők -és nem én !) hogy elvonja a féfi erőt , ami káros és ilyen-olyan következményei vannak/lehetnek . Ők meg erre esküsznek / nem tudom , hogy későbbiekben ez végül is beépül e az egészségügybe /. Az ejakuláció nélküli kapcsolat nemcsak úgy végezhető hogy elszorítja az illető , vagy éppen fejbe vágom magam az aktus közben , hanem úgy is, hogy "kiszállok" már jóval az ejakuláció gyenge jelzése előtt . Ha szorítgatnom kell , akkor az kétesebb eredményre vezet , mivel nehezebben oldható meg fizikailag is az aktus legjavában odakapkodni (próbálja ki) . Ha elkésik az illető, akkor elszorítja ugyan , de amint elengedi - ejakulál . Igaz az is , hogy nem fejtettem ezt ki részletesebben, mivel nem gondoltam arra , hogy lesz itt olyan valaki, aki a reagálásában mindezt szétcincálja .

Azt gondolom , hogy a szektások is ezen a vonalon járnak/jártak és nem a szoritgatóson .

lesz szíves tanárnő , a beírásom gondolatvilágához válaszolni, és nem kicsavarva azt , igyekezvén valami teljesen mást kiolvasni belőle , egy negatív megvilágításba helyezve azt félreértelmezetté tenni , ráadásul valamilyen beteggé is nyilvánítani közben .

( a fagyi visszanyal )
 
válasz | 2010-09-29 | 13:25
Idézet:
sajna a tantra sem mindenható ... ha az lenne , akkor már állami szintre emelnék mindenhol a gyógyító eszméit, és gyakorlatát

Igen és ha már az őskorban ismerték volna az uránt, akkor már 20000 évvel ezelőtt építettünk volna atomerőműveket.

A tudás általam válik világossá, az én klinikai kisérleteim fogják igazolni a hollétét a szexuális bioenergiának.
Hogy hogyan?
Na ez az amit nem fogok elárulni, mert bizony vannak akik szívesen learatnák a babért helyettem, mert a lehetőségeik szélesebbek.

Igen és a tantrát állami szintre fogják emelni mindenhol a gyógyító eszméit, és gyakorlatát egyaránt, hogy a gyermekeink ne testi, lelki nyomorban és tudatlanságban, bizonytalanságban nőjenek fel.

És nincs az az ellenlábas, aki megállítana, mert töretlen lendülettel lépek át a kígyókon, és az akadályokon, és taposok másfelé utakat, és nyitok ki más ajtókat.

Így legyen!
válasz | 2010-09-29 | 13:11
A TANTRA MINDENHATÓ, az első, földi szemmel látható út, amelynek a végén a BOLDOGSÁG fényessége ragyog.

Ez nem líra, hanem a valóság.
válasz | 2010-09-29 | 13:07
Az ejakuláció nélküli szeretkezésről nem írtam itt, hiszen a sperma visszatartása (pc izom elszorításának technikája) mellett is lehet valakinek orgazmusa (azaz bioenergetikai kisülése).
A here, a prosztata független energetikailag nem a szex csakrához tartozik, hanem a gyökér csakrához. Here és prosztata nélkül is lehet orgazmusa a férfinak és méh nélkül is lehet a nőnek.
A szexuális csakra mirigye a mellékvese.
Megint csak nagy tévedés, hogy érzelemből, meg agyból irányítunk, ha a mellékvesében kevés az energia, max annyiban irányítod, hogy tudod hány napot kell pihenned egy kis regenerációhoz, azaz az újbóli orgazmus készségeddel való játékhoz, mert ha nincs orgazmus készség, azaz libidó, akkor fuccs a szexnek. Nekem nem jönne be, hogy a leharcolt svancival küzdjek, verjem, faljam, hogy némi élet lehellődjön bele, hogy alkalmas legyen betuszkolni a punimba, ott meg hol lehet érezni, hol nem.
Ennek a dolognak az élvezetét meg hagyom más nőknek, én ragaszkodom a mutiorgazmusom kitartásához és az orbitális élvezeteimhez, amiben én értem van a FÉRFI, és én mindent megteszek, hogy erre KÉPES is legyen.
Mellesleg a potencia szó is képességet jelent, egész véletlenül.

Ha nem élveznél el mindig, akkor visszatérne az az adottságod, hogy elélvezés után azonnal tudsz újból szeretkezni (természetesen újabb gyűjtő folyamat), tehát kortól függetlenül birtokoljuk a végtelen szeretkezés képességét.
Elnézést javítok: BIRTOKOLNUNK KELL! a végtelen szeretkezés képességét!

A megfelelő potencia: Az el nem élvezett izgalmak tárházának alapos feltöltődöttsége.
válasz | 2010-09-29 | 11:53
kedves tanárnő !

biztosan úgy van ahogy maga mondja ... de az ejakuláció nélküli szeretkezést nem én találtam ki, és vannak már szektás csoportok is ,akik ezt ajánlják , az ilyenfajta nemi életet , holott koránt sem imponteseknek gondolom őket , hanem ebből a meggyőződésből élenk , ezt művelik .
és nem azt írtam hogy minden esetben , hanem azt hogy előfordult, és nem volt annyira szörnyű ..
de bizonyosan kezdődő impotenciám van /csak még én és a párom nem tud róla / , mert hülyeségeket írok ide és önnek vigyáznia kell, hogy ki miről ad saját véleményt meglátást ide ..

és a tőlem beollózott idézet egyáltalán nem a libidóról , nem erről ,ennek témaköréből szólt .. ( tehát akkor egészséges a pasi , ha 80 évesen a legyet meg a szomszédait is meghágja agyilag is , és x kg súlyokkal a farkát esténként kontrollálja . Vicc...


sajna a tantra sem mindenható ... ha az lenne , akkor már állami szintre emelnék mindenhol a gyógyító eszméit, és gyakorlatát . De nem ... Mindenki esküszik valamire , és azt tartja a legideálisabbnak .
( de ez is egy természetes jelenség)

( bocsi: de ez a véleményem )
 
válasz | 2010-09-29 | 11:32
.....és hogy témához is

nekem is volt régebben ilyen problémám , tehát hogy idejekorán lelankadtam . Ez nem megy úgy hogy legközelebb " ne figyelj oda" , vagy "felejtsd el a múltori sikertelenséget " meg ilyenek , ez így hót sicher hogy nem megy !Ilyent csak egy nő találhat ki ,mondhat, ajánlhat (már bocsánat ezért :) A férfi ember sem gép , hogy parancsra kiiktassa az agyát és arra gondoljon amire éppen akar. Az agy az néha egy önjáró , tölünk független valami , pláne ebben az esetben !

szóval : ezt akkoriban véletlenül úgy orvosoltam , hogy éppen egy kevés italozás után kerültem intim kapcsolatba , és csodák csodája a pia leteperte azt a sémává kezdődően fajult káros pszichés állapotot amivel kínlódtam én is bizonyos ideig a kapcsolataimban . Aztán ezt kicsit tudatosan is műveltem , és pontosan elég tudatosságot küldtem az agyamnak ezzel (gondolom így utólag) , hogy " na ugye baaa meg hogy nem vagyok impotens! " .Később észrevétlenül szinte már pia nélkül is , és azóta is ...

Ez egy formula ami bevált nálam . Hozzátartozik még , hogy nem kemény piálásról van szó, hanem pont annyiról , amivel a gátlás oldódik azaz, ezzel együtt ez a cucc is " törlődik" az agyamnak egy kimondottan hülye helyéről .
Különben megjegyezném itt, hogy sok csajszi is pontosan ezért szokott "inni" a leendő aktus előtt , hogy felszabadultabbak legyenek / már akinek szüksége van erre /
 
válasz | 2010-09-29 | 11:12
"legtöbbször egy bizonyos kor felett adódik inkább , ill. akkor alakul ki a "minőségi szeretkezés" -re való hajlam "

Nem ezt nem egy bizonyos kornak nevezik, ez pontosan egy potencia csökkent állapot, ilyenkorra lelassulnak a reflexek, a föbb jele, hogy időközönként a férfi nem tud kielégülni, mivel libidó hiányos, bár egy közép magas izgalmat lassan vagy gyors tempóval tud tartani, így a maradék feszessége valamennyire állandó, de inkább ingadozó.

NEM és NEM és NEM!

Az idősebb vendégeim ugyan olyan kiváló szeretőkké edződnek, mina fiatalok, nem kell hosszú megálló, mindig ott vannak orgazmus közelben, maximálisan élvezik a gyönyör hullámait.

A téveszméktől óvakodjatok!
válasz | 2010-09-29 | 11:02
3 diplomával annak bizz a állnia kell , hiszen az állam nem azért járult hozzá a diplomáihoz az adónkból , hogy aztán lazitson ..

egyébként az ejakuláció nélküli szex nem annyira rossz mint azt sokan gondolják ( perzse nem minden esetben kell ezt gyakorolni)
én ugyan nem tantrázom ( de lehet hogy ebben egy született az vagyok :) viszont én azt élvezem leginkább ahogy a barátnőm élvezi , ezért sokszor eléggé hosszan és pihenőkkel csinálom. A barátnőm 2x elvált több mint tíz évvel fiatalabb nálam , és ilyen hosszan ilyen intenzitású kapcsolata nem volt senkivel ( mondja, persze hiszi a piszi :)
vnyem szerint ez a szex kultúrának nevezett valami ,legtöbbször egy bizonyos kor felett adódik inkább , ill. akkor alakul ki a "minőségi szeretkezés" -re való hajlam , odafigyelés (és nem pusztán vágyszex) , már csak azért is mert sztem akkor kerülnek egyensúlyba a hormonok is , tehát kivánom, de nem úgy és már nem csontra ugyanazzal a bizonyos hévvel mint fiatalabb koromban .A hév ugyan megmaradt (félreértés ne essék !) , de lényegesen átlényegült egy sokkal mélyebb tartalommal is . Az ember ebben is változik ( és itt most nem "sajnos") . Nem hinném, hogy a szeretkezés idejének a mennyisége a fontos , hanem az hogy a nő akkor éppen mennyit kér belőle . Aki így is figyeli, az pontosan tudni fogja mennyi is az elég, és milyen intenzitású is legyen az aktus, aktusok . Sosem volt eddig úgy , hogy "hiánya" maradt , de nem is volt már "terhes" sem . Ezt a visszajelzésekből , a bizonyos fajta ragaszkodásból is tudom . Az ideális ilyenfajta kapcsolati állapot nem férfi hanem nő függő - sztem alkatilag is így van , így alkotta meg a mindenható :) . Egy férfinek majd "mindig kell és jó" , a nőknél ez viszont koránt sincs így ..
 
válasz | 2010-09-21 | 15:58
NEM, A POTENCIA semmilyen körülmények között NEM MEGVÁSÁROLHATÓ és diplomától valamint könyvtári tagságtól is független.

Viszont, aki nyitott a bioenergetika iránt, az bizony hamar megtapasztalja, hogy az erotika kevés az elmozdíthatatlan hímvessző fentartásához. Az indító motorként működő erotika csak röpke fellángolás következményeként okoz kicsivel nagyobb érzékenységet, ideiglenesen, a szeretkezések alatt visszaesik a libidó, ami a nő által érezhető merevedés esést okoz, a férfi nem veszi komolyan, mert neki ilyenkor is van orgazmus készsége.

DE EZ KEVÉS, mi szeretjük a feszes hímvesszőt!
Ha meg lehet csinálni, miért ne lehetne elvárás?
Csak jó hozzáállás, kitartás, idő kérdése.
válasz | 2010-09-21 | 15:51
Egy férfinak a NŐre van szüksége, nem a sorozat lövéseire önmaga örömére, ami már említettem, hogy hosszú távon lankadtan élvezéshez vezet 100%.

Kérdezem, neked megfelelne egy semmire nem jó szerelmi élet?

Gyorsan és lankadtan élvezni, ez minden csak nem életcél.
Alacsonyabb izgalmi állapoton megerőszakolt, kicsikart orgazmus, olyan reflex, ami gyengébb energia szinten, gyengébb merevedésnél jelentkezik.
Az elélvezés lehetősége szintenként jelentkezik, általában 2-3, de már volt precedens, hogy akár 4-5 apró, de ez érdekes jelenség.

Szóval NEM! Nem vagyok hajlandó a boldogságomon alkudozni, elnézni, ezt nem fogom tolerálni, amennyiben egy kis odafigyeléssel korrigálni lehet.
válasz | 2010-09-18 | 07:52
igy én is szerintem tanitanám,és nem gyógyitanék,de erre is születni kell..................
válasz | 2010-09-16 | 19:07
Szerencsére vannak még érzelmileg inteligens férfiak akiknek jó vastag a pénztárcájuk, hogy felfedezhessék újból: ők is férfiak...
válasz | 2010-09-15 | 18:30
Ezt a véleményed mért gondolod igy? És mi van akkor ha neki pont erre van szüksége?
válasz | 2010-09-15 | 18:27
ti mivel is foglalkoztok? ha nem egyedül csinálod?
válasz | 2010-09-15 | 10:22
Jó pár embernek hoztuk helyre a nemiéletét, hidd el hogy sokan kíváncsiak rá: végtelen szeretkezés, korai magömlés elsőre kezelése, elélvezés nélküli élvezetek, impotenciából felállás, óvszerérzékenység nem létezik.
Stb.
Sok ember úgy okoskodik, hogy fogalma sincs a dolgokról.
Orvosi műszerrel mérhető az edzéstervnek megfelelő, eseti potencia (izgalom minősége) javulás és a multiorgazmus.

De hát kit érdekel az , amikor boldoggá tehet egy nőt és megadhatja neki a gyönyör teljességét.

Az a menő, ha a férfi 2 perces, abból is minél többet, erre van igény.

Szerencsére vannak még érzelmileg intelligens férfiak, akik nem az önmaguk által megélt és önmaguknak szóló örömökre eskügtek fel.

Az emberek ketté válnak, lesznek boldogtalanok, maguknak valók, a megfogyatkozók, a kimerülők és a kihülők.
Növekszik az új nemzedék, a boldogság fényességében, a párkapcsolat életfogytig tartó szépségében, a szexuális energia megismerésével élőké a BOLDOGSÁG tudása, a család egyben maradása, a gyermekeink becsületben, szeretetben, türelemben való felnevelése.

De vannak, akiknek ezek a szavak mit sem mondanak, kósza buborékok, talányok, érthetetlen légvárak.......
válasz | 2010-09-15 | 10:12
Orbitális tévedés!

A prosztatának és a herének semmi köze nincs a potenciához, mellékvesének viszont igen.

Hiába masszíroztatják magukat popóba az úriemberek, sajna nem segít!!!
válasz | 2010-09-12 | 23:24
Nem tudom mi ez a sok szám, ettől biztos nem lesz jobb merevedése senkinek. Persze mindennek van tudományos háttere, de erre gondolom kevesen kíváncsiak. Az elnyújtott szexuális orgazmusnak megvan a maga varázsa, oda már viszont kell egy jókora alap és szexuális kultúra. Egy átlagos aktus során egy férfi akár 5 alkalommal is veszíthet potenciájából...
válasz | 2010-09-12 | 17:14
Sziasztok!


Merevedési problémákkal nyugottan fel lehet keresni egy prosztata masszőrt vagy sexmaszört még akkor is ha nincs kedvetek a teljes befejezéshez.
A masszőr dolga az hogy ezeket a problémákat orvosolja mert sok férfinak vannak mostanság ilyesfajta problémái és ez elsősorban a stressz és a tulhajszolt életvitelből fakad.
Egy probát azért megérne mindenkinek ajánlanám akinek ilyen problémája van.
 
válasz | 2010-09-09 | 08:50
Nem szabad mindig elélvezni.
Mindig csak egy már javult, visszaerősödött állapothoz szabad elélvezési reflexet rendelni.
Nem teljesen feszes, vagy csökkent feszességű hímvesszővel tilos elélvezni!
Addig ne élvezz el, amíg fel nem töltődsz, persze a nem megfelelő orgazmus készséget korrigálni kell, de ez már külön módszer, amelyet együtt kell alkalmazni a potencia gyűjtgetésével.

Nem a szinesítéstől lesz jobb a házasélet és potensebb a férfi, sőt az már a lemerültség és libidó csökkenés jele, ha szinesebb erotika kell , hogy beinduljon a hímvessző.
Én még mindig kizárólag a nem mindig elélvezéssel járó , orgazmus közeli állapotban 50-100-szor kitartott aktusokat (a hímvessző bent van folyamatosan a hüvelyben) tartom fontosnak. Az előjáték csak bevezető, nem az a szeretkezés. Pótszerek használata TILOS, mert még érzéketlenebbé tesz a férfival történő aktusra.
Miért helyettesítenénk a hímvesszőt, ahelyett, hogy erősítenénk a hímvesszőt?

Ne fogadjátok el a potenciaesés lehetőségét!
Kevés, hogy vér van a hímvesszőben, annak érezhetősége hatványozottan arányos az elmozdíthatóságával (vérbőségtől függ). Azaz minél inkább el lehet mozdítani , annál inkább kevésbé lehet érezni, természetesen folyamatos és kitartott szeretkezésnél elvárás a feszes hímvessző, kortól függetlenül.
Nagyon kevés az, amikor az elélvezés pillanatára felkeményedik, ez már súlyosan potencia csökkent állapot, ingadozó merevedéssel, ez nem sokára ingadozó párkapcsolathoz és egy szaftos váláshoz vezet.

Az erotika csak indító motor, de nem képes üzemben tartani folyamatosan bármeddig a feszességet.
Normális esetben 20%-os izgalmi állapot (szexre gondolunk, még erotika nélkül) esetén minimum 50%-os, elvárt 80%-os, kiváló 100%-os merevedés jár a hölgyeknek.
A 45°-ban 2 kg terhelésre elmozdítható hímvessző 90% merevedésű, itt még visítanak a férfiak és kikérik maguknak, hogy minden rendben van, hát nem, a tendencia el kezdett lefelé mutatni, hamarosan további potenci vesztés valósul meg.
A 90°-ban 2 kg terhelésre elmozdítható hímvessző 80% merevedésű, ez a nőszámára az érezhetőségi határ.
A 120°-ban 2 kg terhelésre elmozdítható hímvessző 70% merevedésű, itt még okoz izgalmat az együttlét, de már képtelenség elélvezni vele, akár fejgörcsöt okoz a hölgyeknek az erölködés.
Ez alatt a férfiak csak önmaguk öröméért léteznek, tehát mind lelkileg , mind testileg impotensek.
Az állapotuk javítható és regenerálható.
 
válasz | 2010-09-09 | 00:09
Sziasztok!

Barinőmmel 2 éve vagyok együtt, sexuális problémám van. Maszturbáció közben, illetve ha kézzel vagy szájjal elégít ki, akkor semmi gond nincs, de aktus közben elég sűrűn összemegyek. Van, hogy minden oké, álltalában a bevált 3-4 pózoknál, de ha egy másikat szeretnék, újra jön a lankadás pl hátulról, de sokszor a bevált pózoknál is előfordul. Pedig nagyon kívánom őt, semmi gond nincs vele. Orvosnál még nem voltam, egészségügyi problémám úgy tudom nincs.Segítsetek!
 
válasz | 2010-08-29 | 22:33
hokimatyi lehetnek lelki okok is a háttérben, de ha tartósan fennáll a probléma, nem szégyen konzultálni egy szakemberrel. Ebben a korban még maximális teljesítményen kellene müködj :)
válasz | 2010-08-29 | 20:59
Hi! Köszi a választ!!!
Hát a cigivel úgy állok, h elég változó. Általában 1/2 doboz/nap vagy még annyi se. Hétvégén több. Alkoholt csak hétvégén fogyasztok, akkor sem túl sokat. És az sem jellemző rám h görcsölnék közben. Szóval nem tudom...
Cigi abbahagyása és 1 kis sport h a szív jobban pumpáljon szerinted segítene?
Köszi!
válasz | 2010-08-29 | 17:05
A cigit, nem valószínűsítem hogy közvetlenül , ebben a korban, és ilyen rövid időn belül merevedési gondokat okozna . Természetesen nem azt állítom, hogy nincs hatással a potenciálra . Mondjuk nem fél óránként áll az ember farka hanem 40 percenként. Ha rossz élmény okozná arról tudnod kellene.. szóba jöhet magas vérnyomás, ez megint nem jellemző 19 évesen . Szakemberhez kell fordulni , egy új barátnő is csodát tehet . Persze, ha azon görcsölsz hogy nem fog sikerülni, akkor az nem is fog. A cigi elhagyása egyéb ként most még könnyebb lenne mint később , mi a napi adag ? Alkohol ? Másrészt a maszturbáláshoz is nyugodt körülmények kellenek! Kérd meg a barátnőd hogy orálisan vagy kézzel segítsen a szerszámon nem kell végig csak előjátéknak . Vagy kérd hogy masztizzon előtted és ha erre sem áll akkor több ötletem nincs momentán.
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-08-06 - 22:57

Láb, harisnya és tűsarok
2018-08-05 - 07:47

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-07-29 - 09:45

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41