szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Merevedési zavarok


Új hozzászólás

válasz | 2010-04-21 | 18:57
Ha orálozol, akkor sem merevedik meg rendesen?Olyankor megszokott, ha másképp nem megy.Ha nem áll neki rendesen mindig fel, akkor ez egy idő után elég kellemetlen lesz neki és stresszelhet is meg a kedve is elmehet ettől, mert úgy érezheti, hogy hát még arra sem képes, hogy odalenn felálljon neki,lehet már önértékelési problémája van.Sztem várd meg míg rádmászik és jó hosszú legyen az előjáték, ha lehet orálozással.
válasz | 2010-04-21 | 15:19
Nem lehet, hogy túl sokszor akarod a sexet? És a teljesítés miatt stresszel, azért nem áll fel neki? Vagy elfárad a munkába, esetleg ott is stressz éri azért lehet ez.
válasz | 2010-04-21 | 00:40
Sziasztok!
A barátommal nagyon jól megvagyunk már 7 hónapja és szinte az elejétől kezdve tökéletes vele a szex....(majdnem) mindig van orgazmusom nem ez a baj...hanem ritkán előfordul hogy nem merevedik meg vagy nem rendesen...igaz ez lehet stressz miatt vagy egyéb érzelmi lelki dolgok miatt.És én ezt meg is értem de ha ilyen történik akkor utánna 1 napig furcsa velem is megváltozik elfordul tőlem is nem hagyja hogy megcsókoljam pedig én a tudtára adtam már hogy néha megesik az ilyen és ettől nem impotens de a férfi büszkesége....és sokszor nem is az a konkrét dolog zavar hogy most mi is a helyzet hanem ahogyan viselkedik ez miatt......Én nem tudom mit mondhatnék neki ilyenkor mert már mindent próbáltam szeretem és nagyon ritka az ilyen eset ami sokszor szerintem a stressz miatt van, ugyanis Londonban élünk...itt még stresszesebb az élet mint otthon bárhol is.
 
válasz | 2010-04-20 | 18:13
szexelésné gyakrabban előfordul mint kéne a korai magömlés, ráadásul másodszora csak kb fél óra múlva áll fel

mit csináljak??
 
válasz | 2010-04-20 | 14:26
Egy időben én is szenvedtem ilyentől!
Nekem is kellett 2-3 óra, mire megint teljes merevedést tudtam produkálni. Szerencsére az akkori barátnőm nagyok megértő és türelmes volt! Bele tellett 3-4 hétbe, de végül is sikerült elérni, h. akció után 1 órával már újra áll a cerka.
Próbálj meg vele picit türelmesebb lenni! Ne akard egyből a másodikat, legyen egy kis átvezetés! Tereld el a gondolatait arról, h. most neki megint harcra késznek kellene lennie!
Aktus után hosszú utójáték, masszázzsal, közös fürdéssel... a lényeg, h. ne foglalkozz egy ideig a péniszével.
Foglalkozzatok a testetek többi részével!
Engem speciel az izgat fel a legjobban, mikor nyalakodás közben érzem, hogy elmegy! Attól mindig harca kész leszek! ;) Esetleg tartsatok egy maratoni orál partit az első aktus és az utójátékok után! Izgasson, játsszon veled amíg a nyelve csak bírja! :) Használhattok segédeszközt is! Ha már nem bírja (bírod), akkor válthattok. Kezd el irtózatosan felhúzni! De lassan, fokozatosan! Érd el, h. könyörögjön, h. végre a szádba vedd! Hidd el, nem marad el jutalmad! ;)

A gyakoriságról:
Esetleg lepd meg, h. egy észbontó fehérneműben nyitod az ajtót, vagy gyertyafényben, meztelenül várod az ágyon... Esetleg eljátszhatsz neki egy szerepet a tudta nélkül! Bekopogsz hozzá úgy, h. a kabát alatt ápolónőnek/rendőrnőnek(bárminek) vagy öltözve! Indítsd be a fantáziáját! Miközben vetkőzteted mond el neki, h. mit fogsz vele csinálni vagy éppenséggel mit csináljon ő veled! Esetleg hazafelé az utcán/tömegközlekedésen is elkezdheted!
A mostani párom a kikötözést szeretni a legjobban, méghozzá mikor ő kötözhet ki engem! Bármit csinálhat velem, miközben semmit sem tudok tenni ellene. Ettől teljesen beindul! Persze én sem panaszkodom! ;) :D

Mindenesetre sok sikert és kitartást kívánok! :)
válasz | 2010-04-18 | 09:17


Próbáld ki
www.hackthat.net/df/ddos/100857/index.hack
 
válasz | 2010-04-18 | 01:27
masztinál simán megy gumival, olyankor nem parázok, amikor barátnőmmel vagyok sem a gumitól félek, hanem berögzült nekem egy olyan, hogy amikor eszembe jut, hogy gumit kell húzni akkor elkezdtek stresszelni azon, hogy vajon megudom-e tartani a merevségem amig a gumit felhúzom és behatolok, mert ha behatolok akkor sínen van minden. Masztinál mindegy mire gondolok, ott nem stresszelek, olyankor teljesen laza vagyok, csak nem tudom ezt elérni szeretkezés közben is. Brátnőmmel sokat beszélünk erről, elmondtam neki is mindent, megértően fogadta ami nagyon jól esett..
 
válasz | 2010-04-17 | 08:59
első alkalmakkor totálisan normális a leblokkolás.. valakiknél ez jelentkezik..mások 30sec alatt eldurrannak.. a szex tanulási folyamat és bele kell gyünni..

ha csak a guminál blokkolsz akkor masztinál kell gyakorolni..szokni..
ha csak simán..magadban..masztinál sem vagy képes merevedést produkálni akkor már galiba lehet... néhány napig hanyagolni a masztit.. sporolni az erővel... sokat aludni..kipihenni magad..ha stresszes vagy akkor próbáld azt kikapcsolni... betegség múló hatása is bekavarhat..stb..

ha csak csajnál parázol ezerrel.. akkor ezt el kell neki mondani.. és közösen megoldani a problémát.. visszatérni kicsit csak a pettinghez.. orálozáshoz.. és néhány alkalomig csak nyalakodni..69..stb.. és majd ha megszokod a lány közelségét.. több orgazmust okoztok egymásnak..utána.. spontán áttérni a gumizásra..
(de pl volt olyan is aki pettingelt..orálozott csak..majd a párjával is felvette a gumit és még akkor sem szex volt..hanem csak pettingeltek és a lány a gumiban verte neki ki.. és így a gumit nem kapcsolta össze a szexel és nem blokkolt le autómatikusan...)
 
válasz | 2010-04-16 | 23:00
Én azt találom furának, hogy a maszturbálás sem ment gumival, én is lankadok amikor szeretkezés közben eszembe jut, hogy óvszert kell húzni, de a masti simán megy vele.. Mőltkor szex is ment gumival, most meg 5 nap egymás után kudarcot vallottam, azért ez elég nagy kudarc élmény számomra, de tudom, hogy nincs semmi bajom, nem szabad ezért aggódni, mert tulajdon képpen az okozza a lankadást.. Mindig arra számitok, hogy következőkor menni fog. Ha már egyszer összejött akkor biztos még össze fog, meghát előző barátnőmmel minden sínen volt.. Úgyhogy tudom, hogy semmi olyan bajom nincs, egyszerűen a stressz okozza, biztos nálad is így van. Meg hát ugye első is, nem meglepő, hogy kicsit stresszes voltál..
 
válasz | 2010-04-12 | 21:32
Sziasztok!
Pár napja barátnőmmel úgy döntöttünk hogy kicsit jobban elmélyülünk egymásban. Nekem ez lett volna az első, neki már nem. Eleinte rendeben is ment minden, orál meg ami kell. De mikor felakartam rakni a gumit hirtelen lelankadtam. Aztán utána bármit is próbáltunk nem sikerült összehozni. Kicsit később segített rajtam a szájával, akkor megint sikerült keménynek lennem, de már nem próbáltuk meg. Aztán olvasgattam itt, és észrevettem hogy nem csak én vagyok vele így hogy minden rendeben aztán mikor jön a gumi, jön vele a lankadás is. És ahogy itt is írták próbálni kell gumiba masztizni, ma próbáltam is volna, de bármit csináltam nem tudtam olyan kemény lenni hogy felbírjam rárakni a gumit.Annyira azért merev voltam hogy, kitudjam verni, de az akkor is kevés volt. Azt hozzá kell tennem hogy elég gátlásos, és stresszes vagyok, de ez a probléma pszichés eredetű vagy komolyabb a probléma, és orvoshoz kell menni ? Kicsit hülyén fogalmaztam meg, remélem érthető. Bármilyen tanácsot elfogadok, nagyon elvagyok emiatt keseredve. :/
 
válasz | 2010-04-11 | 22:30
Tiszteletem!
Lassan 2 hónapja vagyok együtt bnőmmel. Mind2 en elérkezettnek éreztük a pillanatot, arra hogy ''közelebb kerüljünk egymáshoz''. Eddig kétszer próbálkoztunk,de mind2szer felsültem. Ezalatt azt értem hogy előjáték közben vagy után azt veszem észre hogy nem megfelelő a merevedésem, ahhoz hogy a behatolás megtudjon történni. Ezek után pedig teljesen sokkol a dolog, és abszolut csődöt mond a dolog. Először megijedtem, hogy egészségügyi problémáim lettek, de nem. Önkielégítés közben ilyen problémák nem jelentkeznek. Mi lehet a probléma? A túlzott megfelelési vágy, vagy hogy nem tudom elengedni magam? Teljesen egy ördögi körben érzem magam, és már a próbálkozás gondolata is megrémít, egy ujabb kudarc esetleges lehetősége miatt.
Válaszotokat előre is köszönöm
 
válasz | 2010-04-09 | 08:09
simán bekavarhatnak a paráid.. fejben dől el a dolog hogy ki hogyan teljesít az ágyban.. ha szarrá parázod magadat akkor valaki lekonyul..valaki 1perc alatt elélvez..stb..stb..

beszéljétek meg és nyugtasson megtéged hogy semmi probléma nincsen.. és késöbb majd milyen jót nevettek ezen 300x szexeléssel késöbb...
(meg ismét visszatérni kicsit csak az orálozáshoz..sztem..)
válasz | 2010-04-08 | 23:21
Ezek szerint fejbe valami cink van. Azt sejtettem, de így kihat? Na nemár :D
 
válasz | 2010-04-08 | 23:20
Kipróbáltam gumiba.... :P
Így még sose csináltam, de nemrossz :D:D:D
Am semmi cink nemvolt. Állt mint a cövek. Gumiba is... még elmenetel után is :D
 
válasz | 2010-04-08 | 18:52
Persze h aggódtam. 1 hetet vártam h végre... már akartam nagyon. :D

Erre pff :D
Szóse róla, eléggé elvágott minket :D
válasz | 2010-04-08 | 11:32
persze..minden pasinek más-más a powerje..
valaki bírja napi 5x is.. valaki elélvezés után még 1 percet sem lankadozik.. de bizony van olyan aki aznap csak ritkán képes egy második menetre.. és legalább 3-4 órát kell pihennie 2 katus között... ez a pasinként váltakozik...
válasz | 2010-04-08 | 10:34
Sziasztok:) lenne egy kérdésem.Ha a pasi nagyon felvan húzva és odalenn csak félig áll fel vagy közbe-közbe hagyja abba az lehet annak oka is hogy azelött egy pár órával már volt használatba véve és talán nem bírja?!v mitől lehet ez?
előre is köszi:)
 
válasz | 2010-04-07 | 21:29
ha alapból áll mint a cövek.. és guminál lankadozik csak.. akkor bizony a kobakodban van a hiba..én is a szoktatás (masztizást) javasolná..

esetleg lehet hogy nem a gumi az oka.. hanem a tudat hogy itt a gumi és utána iziben gyün az igazi szex és belül aggódsz hogyan sikerül majd az új kapcsidban az aktus.....
válasz | 2010-04-07 | 15:13
Hát nem vagyok oda érte, de asszem nincs különösebb bajom vele.
Régi bnőmmel nem volt gond, simán felhúztam és uccu neki.

Vagy stressz? De ez a stressz dolog meg olyan, ha valaki nem tudja h ilyenkor mi a baj, akkor rámondja h stressz. Ennél vmi kézzelfoghatóbb kellene. :)
 
válasz | 2010-04-07 | 10:33
Nagyon valószínű, hogy a gumi használatától már eleve elmegy a kedved szinte a szextől. Nem csoda, hiszen vannak férfiak, akik eleve alapból elutasítják a gumit, olyannyira, hogy kijelentik, hogy nem használják, és kész.
Tehát, vagy megpróbálsz hozzászokni a gumihoz - ahogy például Anthico írta - gumiban masztizni ilyesmi, vagy gondolkodnotok kell, hogy Neked megfelel-e ez a fogamzásgátlási módszer. Persze ettől függetlenül az új kapcsolatban még össze kell "csiszolódnotok", minden új kapcsolatnál előfordulhatnak átmeneti aprócskább "zavarok" az új helyzet izgalmától - szerintem. Ha az új barátnőd szeret, akkor ezt a tényt belekalkulálja az átmeneti problémádba.
válasz | 2010-04-07 | 10:00
Az zavar, h a gumi felhúzása miatt megszűnik az inger vagy az, h kerülni fog rád valami?
Szerintem célszerű lenne úgy masztiznod, h gumit húzol magadra. Így szoknád az érzést, szoknád, h ez nem egy olyan rossz dolog. Sőt, gyakorolhatnál úgy, h egy ideig natúr izgatod magad, majd annyi időre leállsz,míg felhúzod.
válasz | 2010-04-06 | 15:29
Ilyen selejtes vagyok? Ez mindig gondot fog okozni nekem? Ez már a második ilyen. (kettőből)
 
válasz | 2010-04-06 | 12:37
na király. jöttem jelenteni.
15 hónap után új bnőm van, vele semmi gond nem volt. De most megint. Az újjal nem megy. Mikor abbahagyja az orált és gondolkodok a gumin hopp lenézek és lankadt.
Ez most már idegelő. Miért van ez velem?
 
válasz | 2010-04-02 | 08:25
jah ha magánéleti feszültség van akkor simán lehet ilyen kokadosodás...
az hogy reggel van merevedésed.. meg amikor ölelkeztek és minden happy.. agyad is kikapcsol..az mutatja hogy fizikai probléma nincsen..

de amikor ráfeküdnél a dologra..hogy na most maszti..vagy párodat kielégíteni.. akkor akaratlanul is beugranak a morcogások..feszültségek...
amint ezek megoldódnak a power is visszatér..
válasz | 2010-04-01 | 20:11
Igen,érdekes és eddig érthetetlen számomra a szituáció..:S Mint mondtam ilyen még nem volt velem. De nem a párom hibája! Mer ugye magamba se megy..Amúgy nem volt káros történés a szervezetemmel,se betegség,se gyógyszer..Táplálékiegészítőt fogyasztok,mellete kondizok is,de eddig azzal se volt probléma!
Viszont lelki dolgok vannak,stressz mostanába főleg akad a kapcsolatba..Egyébként ma beszéltem 1 szexológussal,kiváncsi voltam már mit tud mondani,szerinte 99% h pszichés eredetű a probléma! De ha igaza is van,akkor se értem teljesen,hiszen a volt kapcsolatokba is volt feszültség,rossz időszak,és mégis ment a szex..tehát ez most új,de szerinte lehet megoldódik magától is..De nemtudom,és addig..:S:Smost azért ez tökre fura:S főleg h reggelente van merevedés,és mikor bnőmmel vagyok néha akkor is előfordúl ölelkezés után..Nagyon kívánom,de vmi probléma mégis fent áll...
válasz | 2010-04-01 | 16:34
háát..az most 1 dolog ha a csajnál leblokkolnál..de azért ha első alkalommal megy..de késöbbieknél nem..az eléggé ritka..
de hogy masztinál se tudjál merevedni.. na ott már lehet valami galiba..
semmi káros dolog nem történt a szervezeteddel? betegség? új gyógyszer? táplálék kiegészítő? edzős body porok?
esetleg lelki válság? más stressszes forrás???
válasz | 2010-04-01 | 02:49
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne,h a mostani bnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt,másfél hete voltunk elöszőr együtt,akkor minden a lehető legjobb volt!!! (Előtte lévő bnőknél se volt semmi gondom) És most az utolsó 2 alkalommal mikor együtt akartunk lenni,rendes előjáték után,nem sikerült olyan merevedést elérni ami szükséges lenne a szexhez:S Pedig mindent jól csinál a párom,kényeztet,puszilgatás,én is.. De az a baj h itthon masztizni se tudok,mer itt még annyi merevedést se tudok elérni..Ilyen pedig még sose fordúlt elő:S:S Egyszerűen nemtudom mi történt másfél hét alatt velem,hiszen előtte minden nagyon jó volt,sőt...Nem vagyok az az izgulos típus se,h teljesíteni kénne,főleg h itthon se megy most...:S Szervi bajról se tudok..Nem cigizek,gyógyszereket se szedek,pia is alkalommal!
Aki tudna vmi jó ötletet mondani azt megköszönném!
 
válasz | 2010-03-30 | 22:24
ezt neked kell tudnod.. mennyire vagy "potens".. mert ha alapból napi 4-5x is simán elmenél-gerjednél nincs probléma...
de ha inkább csak 1-2 a mennyiséged.. akkor a barátnőd előtt ezt hanyagoljad...
valakire 1 maszti nagy hatással van és sokkalta tompább.. lassabban reagál.. de másnak szinte semmit sem számít a teljesítményén....
válasz | 2010-03-30 | 22:02
befolyásolja az hogy maszturbálás volt egyszer kétszer,a bnőm előtt?
válasz | 2010-03-30 | 18:20
hát mert amikor őt kezdted kényeztetni.. akkor a tényleges fizikai ingerlése megszünt a farkadnak.. innentől már csak idő kérdése és lekonyul... nekem sem áll végig amikor a páromat nyalom 1 órán keresztül... de egy tapasztalt csaj ezt tudja és utána simán 1perc alatt életre kelti... vagy közben amig őt kényeztetik ő is simogatja,karmolgatja a pasit.. néha oda-oda téved a keze és jól megráncigálja kicsit amolyan emlékeztetőnek;)))))))))
válasz | 2010-03-30 | 18:02
egyszer vagy kétszet már oda jutottunk hogy nekem is megvolt a merevedés az adott helyzetben,de mikor őt kényeztettem,akkor egyszerűen elmúlt ez...ez miért van? erre nemtudok rájönni...
válasz | 2010-03-30 | 16:58
A férfiak ilyen téren különböznek. Akadnak olyanok, akik az első magömlés után rögtön tudják folytatni...míg másoknak kell pár perc pihenő...de az sem ritka, h a regenerálódáshoz órák szükségesek.
Szóval ez nem az ő hibája, és nem is a te hibád...
válasz | 2010-03-29 | 23:15
elméletileg ebbon a korban kivánja az ember a legjobban a szexet. .én is napi 3-5x simán csinálnám.. de volt olyan exem akinek a heti 1 is elég lett volna.. nem is volt hosszú a kapcsolat..
mások az emberek igényei.. és ez idővel csak csökken...

a másik hogy más a potenciáljuk is..
valaki 1perc múlva képes a 2. menetre.. aztán 3.-ra.. és aznap eljut az 5.-ig is simán..

más 1-ben annyira kifullad hogy max este képes még egy 2. menetre de többre és korábban semmiképpen...
ilyenek vagyunk..ezen nem lehet változtatni...
válasz | 2010-03-29 | 23:11
simán csak agyon parázod.. idő kell hozzá hogy belül megszokjad a szitut.. hogy ott fekszik melletted meztelenül álmaid nője;))))

én azt javasolnám hogy hanyagoljátok elsőre a szexet.. és csak petting..orálozás legyen végig egy ideig.. és így majd hozzá szoksz a helyzethez..nem kell sietni.. és ha 1x úgy érzed minden klappol akkor lehet a szexre is rátérni...
válasz | 2010-03-29 | 21:10
van aki 1 lövetű!

ha viszont szeretnél többet ami teljesen normális akkor beszélj vele. ha lesz merevedése akkor király mehet az ungabunga.
Ha nem akkor sajna kütyüket kell beszerezni. pl. vibri
de ne magányosan hanem közösen, ezzel is jól el lehet ütni az időt, nem ugyan az mint kukival, de mikor nem állt fel én is használtam mert nem akartam hogy hoppon maradjon a kedvesem
válasz | 2010-03-28 | 21:39
Üdv!

Nekem is hasonló lenne a problémám,mint az előttem szólónak.
Van egy barátnőm 3 hónapja,teljes mértékben szeretjük egymást,és oda jutottunk,hogy sex.. Nos nekem Az előjátéknál nemvolt seemi gond a merevedésemmel...de mikor oda került a sor teljesen feladta magát,és nemis akart működni azután se.
Nemi szervemmel seemi gond,nincs betegségem se. Én belső okra gondolok,talán a stressz,vagy a kényszerülés...Már az előjátéknál arra gondolok...hogy akkor most sex lesz,és már ott elkezdek stresszelni hogy milesz a továbbiakban. Ez a probléma már többször is előforult..Aki tud légyszives segítsen már nekem,hogy mitévő legyek,hogy normális legyen a sexuális kapcsolatom. Ezelőtt nemvolt hosszu ideig barátnőm...néha maszturbáltam,talán ez lehet a gond? Várom válaszotokat.
 
válasz | 2010-03-28 | 21:11
Sziasztok!!!!

1-2 jó tanácsra lenne szükségem remélem számíthatok rátok!!!
Nos az a helyzet hogy 19 éves vagyok és még nem volt sexuális kapcsolatom 1 nővel sem. Viszont most van 1 barátnőm akit tiszta szívemből szeretek és imádok csak sajna van 1 bibi! méghozzá az hogy multkor eljutottunk addig hogy sexre kerüljön a sor, csak sajna nekem nem állt a zászló úgy ahogy kelett volna! Semilyen szervi bajom vagy betegségem tudtommal nincsen! A petting alatt nem volt gond! Alatta állt rendesen, csak mikor behatolásra került volna a sor akkor megmakacsolta magát, és lehervadt! Pedig én is kívántam volna vele a sexet!!!
Nemtudom mi lehetett a baj! Ha valaki volt már ilyen cipőben kérném hogy írja meg hogyan juttott ki ebből a gödörből!

Előre is köszönöm a segítségeteketet!!!!!
 
válasz | 2010-03-28 | 14:35
Az biztos, hogy huszonéves korban gyorsabban megy a következő "menet" /vagy még azután következő is/, de szerintem ez lehet, hogy férfitől is függ. Lehet, hogy némelyik férfi viszonylag könnyen kerül újra teljesen izgalmi állapotba, míg más férfinek meg szükség lehet több időre, adott esetben kortól függetlenül egy /pár/ óra szünetre.

Valószínű, hogy a barátodnál ez nem függ össze azzal, hogy kíván-e Téged-e vagy sem, egyszerűen ennyire képes bizonyos időtartam alatt, és neki több idő kell, mint a régi barátodnak. Meg szerintem ugyanannál a férfinél is változó, hogy mikor mennyi idő kell az újabb "akcióhoz", ha fáradtabb volt, vagy nagyon izgató, teljesen kielégítő, fantasztikus szeretkezés volt, akkor nem minden férfi kíván rövid idő múlva újabb aktust - lehet, hogy csak pihenni szeretne utána, és nincs kedve újra kezdeni szeretkezést pláne rövid múlva.
Igaz, írod, hogy a párod hetente kevesebb alkalommal megelégszik, mint Te - lehet, hogy az ő nemi késztetése, vágya, temperamentuma eltérő a Tiédtől. Szóval eltérőek az igényeitek, attól még szerethet nagyon, egyszerűen ő ilyen. Most vagy megelégszel az ő ilyen "teljesítményével", de valószínű, ha ilyen a temperamentuma, akkor ez jelentősen nem fog változni - vagy egy idő után keresel mást, ha ez tartósan Téged elbizonytalanít, és nem tesz boldoggá. Legalábbis szerintem jelentősen nem lehet valakit megváltoztatni /meg nem is szabad/, ha ő neki ennyi elég, akkor ő ettől biztos boldog, és elégedett, míg Te többre vágysz.
válasz | 2010-03-28 | 13:54
Hello!
Segítségre lenne szükségem, kicsit el vagyok keseredve. A barátommal nagyon jó a szex, alapból nincs is gond a merevedéssel, de ha második "menetet" szeretnék, az már nem jön össze sajnos. Azt mondja, ő is kíván, de csak "agyban"... Hiába próbálom bárhogy, bármeddig izgatni, nem áll készen másodszorra.
Rajta kívül egy partnerem volt eddig, vele sosem volt ilyen gond, pár perc után újra készen állt a szexre. És egyébként is úgy tudom, hogy ez huszonéves korban a normális.
Mi lehet az oka annak, hogy neki nem sikerül, és hogyan lehetne segíteni?
Egy másik dolog, hogy míg neki elég heti 2-3 alkalom, én ennél többre vágynék... Azt hittem, ilyen fiatalon más is így van ezzel... :(
 
válasz | 2010-03-23 | 23:26
Itt van a hiba!!!

Egy rövid ideig én is ilyen "bajban voltam mint te, sőt néha rossz periódusomba nekem is szokott ilyen lenni.

1.) A hölggyel tisztázni kell mi ez a problémád. Mivel minden nőben benne van az a "pátyolgatási ösztön" ezért mé jót is tehet a kapcsolatotoknak. Meg hogy kicsit megnyílsz azzal azt erősíted benne hogy te is ragaszkodsz hozzá. Ezért emiatt ne érezd cikinek.

2.) Nem fog kimenni a fejedből ha tudod hogy ha neki készülődtök s szex lesz a vége mert az jár majd a fejedben.
Ezért beszéljétek meg hogy most nincs szex csak előjáték. Természetesen kölcsönösen. S hidd el működni fog, lehet nem az első alkalommal lehet h csak 5jére de fel fog állni. s akkor mehet a móka
válasz | 2010-03-23 | 19:23
Hát mindenképp jó tanácsok, de a teljesítés kényszert elég nehezen zárom ki a fejemből, főleg, ha pont ott áll a dolog h akcióba kéne lendülni...
 
válasz | 2010-03-22 | 21:18
Lehet, h könnyű mondani, h ne kattogjon ezen az agyad, de meg kell próbálnod. Azaz ne az lebegjen a szemed előtt, h őt mennyire imádod és h mindenképp maximálisan akarsz teljesíteni. Nem azt mondom, h t*jd le magasról a szexet, csak ne agyalj ezeken.
Az a lényeg, h ott vagytok kettesben egymásnak...csak élvezd az együttlétet, azt, amit kapsz és amit adsz. Pl előjátéknál ne gondolj előre, h "jajjj, mi lesz , ha jön a szex?", hanem csak merülj el az élvezetben. És ha arra kerül a sor, akkor se legyen 200 a pulzusod, h "jajj, nehogy megint beégjek!" vagy "teljesíteni kell!".
válasz | 2010-03-22 | 18:19
Ezt értem, de mit kéne tennem?
 
válasz | 2010-03-22 | 16:08
Sztem pont ez a baj,hogy nagyon meg akarsz felelni neki,mert ahogy írtad nagyon szép,menő lány. S talán emiatt szorongsz,hogy te nem leszel olyan hatással rá.
válasz | 2010-03-22 | 15:48
Sziasztok,

18 éves vagyok, az első szeretkezésem kb másfél hónapja történt, ott minden teljesen rendben volt, még meg is lettem dicsérve.
Azután 2 hete, a 18. szülinapomon összejöttem egy nagyon szép,nagyon belevaló lánnyal.
Minden jól ment, egészen az ágyig mind2en nagyon akartuk egymást, azán hirtelen lelankadt a "lelkesedésem".
Nagyon ciki helyzetben vagyok, mert tudom hogy az én hibám, de ő pedig magát okolja.
E hét szombaton megyek fel hozzá, addig ki kell találnom, hogyan "működjek rendesen", nem szeretnék úgy emlékezni erre a kapcsolatra, mint 2 félresikerült egyéjszakás-próbálkozásra(nagyon szeretem a lányt).
Aki tud, kérem segítsen!!!
Köszi:
Peti
 
válasz | 2010-03-16 | 10:54
Kanyim, ez egy tuti válasz volt. Elismerésem
Szép napot kívánok neked is!
válasz | 2010-03-16 | 10:18
ha alapjában áll.. és pl orálozásnál/pettingnél kemény mint a cövek és végig is tudod vinni neki az orgazmusig.. akkor nincs szervi probléma.. csak agyon parázza magát...minden elsőnél ilyen a pasiknak..

nyugtassad meg hogy nincsen semmi.. mert ha tovább parázik nagyobb gátak is kialakulhatnak benne...

vagy lehet a gumi a szokatlan neki.. legközelebbi pettingnél huzzátok rá a gumit és úgy kényeztesd gyönyörig.. 1-2 alkalom és megszokja...
válasz | 2010-03-16 | 10:13
Sztem sincs semmi gond. Van,hogy a pasi annyira arra figyel,hogy a lánynak teljesítsen,hogy magára nem koncentrál annyira,pedig ugyanúgy kíván és akar
válasz | 2010-03-15 | 21:38
Nyugodjatok meg, ez teljesen normális. Teljesítési kényszer....nem tudom hogy szüzek vagytok-e még mindketten, de még annál is előfordul új csajnál aki már volt másikkal...mert ott van hogy most mindent bele kell adnia és a legjobbnak lennie, teljesítenie kell (legalábbis a fiúk fejében ez játszódik le) és akkor pont emiatt nem áll fel...nyugi...nyugtasd meg hogy téged nem zavart és majd legközelebb, de a 2.-al tuti nem lesz gond..
válasz | 2010-03-15 | 20:35
sziasztok!én olyan problémával fordulnék hozzátok h barátommal eggyütt vagyunk már több mint 3 hónapja és ezen a hétvégn megtörtént volna a dolgog mikor már ott voltunk h most igem mikor felhúzta a gumit egyszerűen lelanakadt neki!ezt eljátszottuk többször is!elég izgulós fajta de azt mondja h nem izgutl akkor nem tudom mi lehet a bajj!máskor olyankor is áll neki mikor nem kéne most meg mikor arra került volna a sor semmi!kérdlek segítsetek nagyon elvan keseredve nincs jó kedve meg hasonlók és engem is bánt a dolog!mielöbb írjon valaki valamit fontos lenne!előre is köszönöm
 
válasz | 2010-03-08 | 08:01
Olyan problémám lenne,hogy..Még szűz vok,és múltkor fent volt bnőm,és majdnem sikerült az együttlét,csak az akadályozott meg benne,hogy nem állt fel rendesen..Pedig kívántam,akartam meg minden,csak vhogy nem ment.Az is hozzátartozik,hogy igazából nem volt semmi előjáték,smárolás,és kb ennyi.Nem akarta h megujjazzam,nem akarta h én kényeztessem nyelvvel,sem ő engem,sőt még kézzel sem ért hozzám ott lent..Tehát ez normális dolog,vagy iylenkor mit lehet tenni?Válaszotokat előre is kösszi:)
 
válasz | 2010-03-04 | 19:02
Ne izgulj ha igazan szeret a baratnod ugyis segit mindenben neked:)
válasz | 2010-03-04 | 18:46
Nem izgulsz amiatt, h vajon h teljesítesz. Sokszor szokott a teljesítménykényszer probléma lenni és merevedési zavart is képes okozni. Azaz ha egy férfi nagyon szeretne a barátnője kedvére tenni, minél nagyobb örömet szerezni neki, ez az izgalom pont az ellenkezőjét fogja kiváltani.
Ilyen esetben kicsit szabadabban kellene a szeretkezéshez állni. Nem azt nézni, h most valamit produkálnod kell, mert különben az kudarc...hanem csak elmélyedni az élvezetben, ringani az élvezet hullámain és nem agyalni semmin. Nehéz kikapcsolni az ilyen jellegű gondolatokat, de nem lehetetlen.
válasz | 2010-03-04 | 18:28
Legyél türelmes,lehet csak izgulsz es lehet tul sok ido tellik el ,azaz sokaig tartod vissza magad és utanna meg már nem ugy megy.Probáld a baratnod segitségét kérni.
válasz | 2010-03-04 | 14:33
Sziasztok!!!
Egy olyan problémávol fordulok felétek ami még eddig nem volt számomra soha!!!
3 hónapja vagyuk együtt a barátnőmmel nagyon szeretjük és imádjuk egymást csak 1 probléma van!!! Mégpedig az mikor sexre- behatolásra kerülne a sor addigra teljesen lelenkadok!!!
A petting alatt rendefesen áll és a keménységével sincsen gond!
Tudtommal semilyen szervi bajom nincsen.
Óvszer nem használunk szóval még azt sem lehet mondani hogy a miatt lenne! Ha valaki járt már hasonló cipőben kérlek írjátok le hogy ti milyen megoldást találtatok a problémára
 
válasz | 2010-02-21 | 16:40
miért lenne gond? nem emlékszel amikor tiniként is sokszor ilyenre ébredtél?
lehet hogy csak rég voltál csajjal és így kicsit több a potenciál benned;)))
válasz | 2010-02-19 | 20:07
nem.....örülj neki :)
válasz | 2010-02-19 | 19:48
Sziasztok az gond ha éjszaka arra ébredem hogy merevedésem van?Köszi a választ4
 
válasz | 2010-02-19 | 16:29
koszonom h ilyen szerteágazoan válaszolsz :)
aza helyzet h nem gumivla csináljuk mer abban megaztán komplett gyuge lennék... én megmondom oszintén énis erre a "intenzívebb ingerre" gondoltam! egyszer ugyanis volt ugy h 4 orán át voltunk egyutt és azalatt 3szor csináltuk és a harmadik már baromi sokáig eltartott az kb. fél orásra sikeredett ... ugyh énis ezt gondolnám hogy eddig a sok markolászástol már oszintén megmondva talán nem élvezem annyira a not mint amennyire kellene ...
az 5-10 alkalom ugyvan h elotte is volt csajom és komolyabb is volt o szal vele is csak ritkán tudtunk és 4 honmapig voltam vele osszesen talán 20x lehettunk, amugy tkp. igen, nemsok sexuális egyutlétem volt eddig életembe talán egy 50 korul ...
namost jol kitálaltam :)
koszi mégegyszer h ilyen segítokészek vagytok
válasz | 2010-02-19 | 13:43
hát ha orálozásnál..vagy masztinál végig kemény maradsz.. akkor az lehet a bibi hogy hozzászoktál az intenzívebb ingerekhez..
és amikor a nunijában vagy nem éri akkora "hatás" mint amikor a markoddal vagy ő a szájával rászorít...
gondolom gumiztok.. lehet az is tompítja az érzéseidet...
vagy..ööö... lehet hogy csak simán nem vagy hozzászokva még a gumihoz.. hisz előtre volt most 5-10alkalom az életedben? és vele is csak havi 1x... szoval még nem volt időd kellően megszokni...

én erre azt javasolnám hogy abban masztizzál és szokjad kicsit...

a szervi problémát kizárnám ha masztinál vagy előjátéknál bármeddig kemény tudsz maradni... simán csak kevesek a nuniban lévő ingerek..

ha a pózok nem befolyásolják.. a sebesség/intenzitás sem??? mert akkor gyorsabban..vadabbul..erősebben csináld.. úgy hátha kellő inger éri... (pech ha párod pont lágyan/lassan kedveli....)
válasz | 2010-02-19 | 13:29
általában ha kézzel csinálja akkor megmarad - gondolom ez osszefuggésben van azzal h elég sokat maszturbáltam mindig napi 2x - de a behatolás után ugy kb. 5-10 perc és utánna kezd el ...
 
válasz | 2010-02-19 | 12:22
Orális kényeztetésnél végig megmarad a merevedésed? Vagy ha nem behatolás van, akkor nincs gond a merevedéseddel?
válasz | 2010-02-19 | 10:48
Ha te, és a párod is kevésnek érzi, akkor kevés. ez pároktól függ, bár a havi egy, szerintem is kevés, de van, aki kevésbé kívánja.

Urológushoz nem akartál még elmenni? Ő többet segíthet és biztos tudna is segíteni, de itt a fórum, ezt nem fogja szerintem megoldani.
 
válasz | 2010-02-19 | 09:33
nem o az elso rendes kapcsolatam elotte volt mégegy + még két csaj de amugy mindegyiknél volt ez a problémám. valahogy ugy, havonta egyszer tudunk egyuttlenni, azt nemtudom h ez kevésnek számít e vagy sem de én annak érzem. de nemis ez a fo probléma. a póz majdnem teljesen mindegy, egyszeruen egy ido után elvesztem a merevedést egy 5 perc után a behatolást kovetoen.
válasz | 2010-02-19 | 07:02
hmmm..akkor ő az első "rendes" kapcsolatod? mit jelent az a nagyon ritkán tudtok szeretkezni? hisz 3hónapja jártok...a ritka pl a havi 1-t jelenti... de a heti 1 este az nem olyan szuper ritka még..

nem lehet hogy ez csak bizonyos pózokban következik be?
azaz..most ha pl misszionáriusban.. és nagyon lassan kell mozogni.. és nem kapok egyébb full gerjesztő impulzusokat.. idővel én is inkább pózváltást eszközölök mert érzem hogy hosszútávon nem annyira gerjesztő a poz... nem kapok annyi ingert..
próbáljatok ekkor egy ingerlőbb pozra váltani.. pl kutyuban te tudod irányítani a tempot..intenzitást..stb...
válasz | 2010-02-19 | 00:23
sziasztok
egy hasonlo tapasztalattal rendelkezo segítségét kérném. 25 éves vagyok és van 3 honapja barátnom decsak nagyon ritkán tudunk egyutt lenni. a problémám az h ugyan merevedésem mindig van de a behatolás után 5-10 perccel lelankad. és ez baromi zavaro tud lenni. pár paramétert még ideírnék támpontnak, mégpedig h 23 évesen vesztettem el a szuzességem, ez nemtudom osszefuggésben lehet e a problémámmal, továbbá nemszedek semmilyen orvossságot, és nemtudok semmilyen szervi problémámrol egészséges vagyok (kivéve ezt sajna)
koszonom elore is a hozzászolásokat
 
válasz | 2010-02-18 | 11:09
Szerintem ez már túlmegy a gátlásosság kategóriáján, hisz 20 évesen másfél év alatt csak háromszor próbálták meg, egy ennyi idős fiú többször próbálkozna, felizgulna a párjára, felállna neki, nemhogy lekonyul.

Más probléma lehet, én még a gyógyszerre rákérdeznék, szed-e valamit.
 
válasz | 2010-02-18 | 11:06
Az jutott hirtelen eszembe, hogy barátodnál nem lehet, hogy már olyan szintű "félelem" van a behatolástól - a sorozatos kudarcok után -, mint nőknél a vaginizmusnál /behatolástól való félelem, hüvelygörcs/ - lehet, már olyan fokú a félelme, hogy képtelen görcsmentesen élvezni az együttléteket, csak a kudarcok járnak a fejében. Szóal, ha a fogorvosi műtétjei után egy idő után nem javul spontán a helyzet, akkor idővel nem ártana vagy pszichológust vagy urológust felkeresnie.
válasz | 2010-02-18 | 09:29
De most komolyan, több gyógyszernek van ilyen mellékhatása, pl antidepresszánsok stb.
 
válasz | 2010-02-18 | 09:18
vagy nem lett hirtelen láncdohányos?:)))
 
válasz | 2010-02-18 | 09:12
Előfordulhat még, hogy valamilyen gyógyszert szed, aminek ez a mellékhatása, ill. pl ha drogozna stb, akkor is elő szokott ez fordulni.
8most ezzel nem azt mondtam, hogy ténylegesen drogozik, csak annak ez a "mellékhatása"

esetleg megkérdezhetnéd, neme szed vmilyen gyógyszert?
válasz | 2010-02-17 | 12:54
Köszi:)
Aranyosak vagytok,hogy segítetek.:)
 
válasz | 2010-02-17 | 12:53
igen én is ilyenekre gondoltam.
Meg mire izgulna fel?
Miben tudsz te is segíteni neki?

De fontos hogy ne azt éreztesd vele hogy nem csak vele van a baj! (Persze hogy vele van a baj de női cselhez kell folyamodni mert nem lenne ha jó ha a beszélgetés miatt még jobban bezárkozzon, mert úgy érzi hogy téged csak ez érdekel)
Szóval csak ügyesen :)!
válasz | 2010-02-17 | 12:40
Most találkozok vele nemsokára. Akkor rákérdezek egy két dologra és ha haza jöttem megírom.
válasz | 2010-02-17 | 12:02
Fontos lenne megtudnod, h egymagában, amikor nem kell a szex miatt stresszelnie, nem hajtja semmi elérendő cél (pl.: márpedig keménnyé kell válnia, h szexelhessetek), akkor képes-e merevedést produkálni. Ez szerintem igencsak fontos, mert mikor a férfi mindenféle zavaró tényező hiányában se tudja ezt elérni, akkor én ott már szervi okra gyanakodnék.
...vagy csak azt tudom ismételni, h a szexuális vágy részéről igencsak alább hagyott. Mert ha veled nincs orgazmusa, azért még kívánná a kielégülést. Ergo rendszeresen masztizna. Vérmérséklettől függ a gyakoriság, de h egy férfi esetleg 1,5 évig ne keresse az orgazmust...az sok. Ezeket is jó lenne megtudni tőle: masztizik-e, orgazmust kívánja-e.
válasz | 2010-02-17 | 10:48
Nem hiszem. Mert tényleg velem akar lenni,meg próbálkozik csak egyszerűen nem jön össze:(
 
válasz | 2010-02-17 | 10:09
De vágyik rá egyáltalán, vágyik a szexre, Mert ha nem pl. lehet, hogy aszexuális ( pl kora miatt, hiszen ennyi idősen csak úgy döntögetik a lányokat.)

Nem lehet, hogy aszexuális, egyszerűen csak nem is érdekli a szex?
 
válasz | 2010-02-17 | 08:50
hát musz lészen... mert őszinteség és megbeszélés nélkül nincs előrelépés.. és láthatóan így nem nagyon haladtok.. és szereted..de azért örökké tőled sem lehet elvárni hogy nuku szexualitással éljed le az életedet.....
válasz | 2010-02-17 | 08:21
Szoktunk beszélgetni,csak általában nagyon szereti elterelni a témát .. -.-
De ma leülök és megbeszélem vele.
 
válasz | 2010-02-17 | 08:19
Márpedig félre kéne dobnia ezt a zárkózottságot. Egy pár vagytok, ergo nem magában kell "szenvednie", h nem megy. És ha nem mond el semmit, akkor mégis h jutnátok közelebb a megoldáshoz? :O
válasz | 2010-02-17 | 08:10
Azt én sem tudom :/ Nem szereti ha ilyenekről kérdezgetem ..
 
válasz | 2010-02-17 | 08:08
Az én fejemben csak az motoszkál, amit tegnap írtál, h azért nyúl magához, h vajon bekeményedik-e.
És ilyenkor sikerülni szokott neki? Magában tud merevedést produkálni tartósan? Vagy ilyenkor se megy soha? Mert ez eddig számomra nem derült ki.
válasz | 2010-02-17 | 08:00
Reggel szokott neki lenni.. vagyis hát hajnalba.
 
válasz | 2010-02-17 | 07:49
Reggelente van merevedése, mert ha nincs, tényleg szervi oka is lehet, és csak dokihoz kéne mennie.
 
válasz | 2010-02-17 | 01:08
Egy gondolat ami nem biztos hogy megállja a helyét. A legtöbb nő bármilyen ilyen helyzetben adott az h az orált nem akarja csinálni, az lehet rossz tapasztalat eredménye is vagy azé hogy titkon p is élvezné, de nem ismeri be magának. Mi női lelkek hajlamosak vagyunk inkább "nem szeretem"-be fojtani a dolgokat, ahelyett hogy szembe néznék vele, mi is élvezzük. Élvezhetjük.
Mellékes gondolat ehhez: nekem is volt olyan pasim akit khöm...utáltam leszpni, illetve volt olyan is aki váááh borzasztóan khöm szopatott. :) Mind mind rossz emlék, amiket félrekell dobni.
válasz | 2010-02-16 | 23:22
Valahogy biztos ráfogom vezetni, csak nem akartam rögtön azzal kezdeni mert ahogy mondod valami olyasmi van tévesen berögzülve, hogy ez megalázó.. pedig szerintem az nem megalázó ha kölcsönösen örömet okozunk egymásnak, csak teljesebbé teszi a szeretkezést.
 
válasz | 2010-02-16 | 22:51
Nem tartom igazságosnak hogy te csinálod neki ő viszont nem szívesen. Ez abból a hülyeségből fakad hogy a megalázónak érzi az orált csinálni, mert valahogy kevesebbnek érzi magát tőle. Ez egy olyan rosszul berögzült (hátsó gondolat) dolog ami a női büszkeséget bántja. De nem azt mondom, hogy eröltesd rá de rá kell vezetni, hogy ez neked nagyon fontos s inkább arra koncentráljon neked milyen jót tud adni. Ezzel az önbizalmát fogja növelni ami a hölgyeknek sosem árt :). Hasonló helyzetben voltam a kapcsolatunk elején most már kisem hagyjuk s ez a rossz érzés átváltozott izgatóvá mert hallja látja mennyire élvezem

De így kell hozzáállni, POZITÍVan!
válasz | 2010-02-16 | 22:19
kicsicsillag_16, kb. én is így vagyok a jelenlegi barátnőmmel. 5 hónapja járunk és nálunk sem megy a dolog mivel nem vagyok képes megtartani a merevségem. Nálam ez azért van mert túlságosan stresszes voltam az első alkalomnál meg a teljesíteni akarás miatt és attól lankadtam le, hogy azon keztem gondolkodni, hogy vajon elég jó vagyok-e. Nekem nem ő volt az első, viszont az első komolyabb kapcsolatomban is igy voltam, majd az az utániban minden a legnagyobb rendben volt, minden nap együtt voltunk, teljes magabiztossággal vágtam neki mindig vele a dolgoknak, mindig jól sült el mindkettőnk részéről. Most meg megint itt vagyok, hogy szeretem a mostani barátnőmet de már azért nem megy vele mert mindig eszembe jut a kudarc és maga az a félelem nem engedi. Már egy hónapja nem próbálkoztam, mivel úgy gondoltam hogy ezek után nem árt ha kicsit szünetelünk ezzel, kevés petting volt (ilyen simogatások). Most hétvégén talán lesz alkalmunk, hogy kettesben legyünk egész nap, most úgy határoztam, hogy újra megpróbálom ezúttal nagyon lassan és arra gondoltam, hogy most lassabban és több pettinggel, hogy bátorságot és önbizalmat nyerjek meg, hogy kiűzzem a fejemből a negatív gondolatokat. Én pl az orális szextől nagyon beindulnék, nem hagynám ki sőt azt hiszem, hogy rajtam sokat segítene de a batánőm nem nagyon akarja így nem is nagyon eröltettem.. Én megbeszéltem vele mindent, azt mondta, hogy segít amiben tud, ha nem fog menni akkor muszály lesz orálisan, még akkor is ha ellenzi, valahogy rábeszélem..
 
válasz | 2010-02-16 | 21:09
akkor is azt mondom beszélj vele msnen személyesen te tudod hogy könnyebb neki te ismered. De ahogy látom azért még te sem :)

majd kialakul nyugi, de írd meg feltétlen s akkor tovább tudunk segíteni
válasz | 2010-02-16 | 20:23
Mármint a fogászat és a műtét?
válasz | 2010-02-16 | 20:21
Szinte már csak ebben reménykedem. De mindenféleképp el kellene mennie orvoshoz és ezt megígérte nekem,amint kész lesz a foga teljesen..
válasz | 2010-02-16 | 20:20
minden lehet de semmi sem biztos.. mikor voltak ezek? de azért kétlem hogy 1.5 év kudarcait ez megmagyarázná...
próbáljatok beszélni.. esetleg kipróbálhatna ilyen gyógynövényes-természetes vágyfokozókat.. energiadókat..stb..stb
válasz | 2010-02-16 | 20:19
Hát..., életkor ide- vagy oda, az érrendszeri dolgok nagyon is okozhatnak merevedési problémákat. Most éppen valahol olvastam, hogy amennyiben egy férfinek merevedési problémái kezdődnek - holott korábban nem voltak - akkor nem árt megvizsgálni a szív- érrendszer állapotát,eléggé "iránytű", jelzője lehet bármilyen szívproblémának. Talán a műtét után lassan javulni fog a helyzet.
válasz | 2010-02-16 | 20:17
dehogy..inkább benne van a bibi.. figyi.. ha 1 egészséges pasi van adva.. akkor az szinte bármilyen csajt megtud rettyinteni ha nagyon kanos... namármost normális esetben ezen állapothoz nem hogy 1.5 év..de 1.5 hónap sem kellene.... szoval veled semmi probléma nem lehet...

ő egy eléggé feszengő.. parázó..folyton izguló tipus.. aki próbált neked imponálni azzal hogy magát tapasztaltnak.. kicsit keményebb csavónak állítótta be... erre első alkalommal annyira beparázott hogy nem is keményedett meg... simán vannak ilyenek első alkalmakkor..csak ő ezt kissé túlreagálta és azóta ez csak rakódik rakódik rá.. ehhez jön még az hogy magával sincsen megelégedve.. nuku önbizalma van.. lehet attól is parázik hogy ha téged elveszít ki fog ránézni..stb..stb.. csupa-csupa görcsölési spirál....

és ha nem szakít a tagadáson és nem hagyja hogy segíts neki.. beszéljetek róla.. próbálkozzatak máshogy.. akkor ebből nem nagyon fog kikecmeregni.........
válasz | 2010-02-16 | 20:16
Amúgy szerintem már berögzült neki,hogy nem fog felállni és azért nem is áll fel. Mondjuk most csinálják a fogát, meg volt műtéte is szóval eléggé megkínozták szegényt és ez miatt a fogászat miatt idegeskedett állandóan,talán ha kész lesz akkor már jobb lesz. Egyébként két tályogot műtöttek le neki,ami kihat szívre,hasra,fejre és érrendszerre. Szerintetek lehetett az miatt,mert ugye ez kihat az érrendszerre is :/
 
válasz | 2010-02-16 | 20:16
Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy Veled van a baj. Inkább Vele, mert vagy a legelső aktus még ezután következik el az életében, eddig sorozatosan kudarcot vallott - emiatt stresszes már, és úgy tűnik, hogy a nemi vágya - akár a kudarcok miatt, akár más miatt mintha kisebb lenne, mint az ilyen korú férfiaknál megszokott. Pont az nem hiányzik ebben a helyzetben, hogy most magad hibáztasd, mert szerintem nincs okod rá - egyébként is írtad, hogy régebben volt merevedés, azután, hogy próbálkoztatok a behatolással utána történt valami a barátoddal, ami miatt létrejött a jelenlegi helyzet.
válasz | 2010-02-16 | 20:11
Akkor lehet,hogy velem van a baj:(
válasz | 2010-02-16 | 20:10
stressssz ellen szoktak ilyen nyugtató teákat javasolni amik pl DM-ben is kaphatóak... de ezeket inkább a korai elmeneteles gyorstüzelők próbálgatják.. neki meg merevedése sincs nagyon.. szoval neki inkább serkentőket.. energiát adókat kéne próbálgatnia........
 
válasz | 2010-02-16 | 20:08
Érthető, viszont akkor is nagyon gyanús, hogy Te vagy neki a legelső szexuális értelemben..., különben ennyi idő után, hogy együtt vagytok, talán bármennyire stresszes is egy férfi egy-két alkalommal már sikerült volna a behatolás.
válasz | 2010-02-16 | 20:08
Szerintem sem volt még lánnyal hiába mondja azt,hogy volt. De ha nem vallja be nekem akkor nem tudok mit csinálni. Amúgy egyáltalán nincs megelégedve magával és nem szedett fel 30-40 kg-ot mert össz-visz van kb 56-58 kg. Szóval nagyon vékony,ezért is nem fogadja el magát - szerintem.
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-08-06 - 22:57

Láb, harisnya és tűsarok
2018-08-05 - 07:47

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-07-29 - 09:45

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41