szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Merevedési zavarok


Új hozzászólás

válasz | 2009-06-22 | 18:44
Altalanossagban az elemzest nem szeretik pedig sokszor nagyon jotekony tud lenni, ha egy kicsit belenezunk sajat magunkba és probalunk rajonni h mi miért van.
válasz | 2009-06-22 | 18:43
Akinek nincs rend a lelkében, azzal nagyon nehéz. Es az a tapasztalatom, hogy a férfiak nem szeretik, ha mi nok megmondjuk nekik, hogy àtlàtunk rajtuk, hogy hàritanak... ezt a férfiak sztem nem fogjak fel. Vagy nem akarjak tudatositani.
válasz | 2009-06-22 | 18:03
Nálunk fordított a helyzet valahogy, Sway. Az utóbbi időben mintha minden gyomorrontás akármi... stb. "ellenem szólna". Én viszont ettől kezdem nem "nőnek érezni magam" sajnos. Mikor megemlítem, hogy felesleges hárítania állandóan a dolgokat, az a válasz, hogy ezt csak én képzelem be magamnak.
Nagyon úgy néz ki, hogy az is baj, ha egy nő szenvedélyesen szereti a párját. Engem valószínűleg az nem tesz kívánatossá, hogy kívánom őt, és szeretem is.
válasz | 2009-06-22 | 17:57
Es olyan letezik, hogy miutan bejelentettem a paromnak, hogy az orvosom tobb alvast irt fel, mert nagyon megerolteto idoszakban vagyok, o elutasit szexualisan?
Holott semmi programrol nem marad le miattam, az esti programja a tv nézés és én meg korabban, fél 11 kor lefekszem, és reggel 7kor kelek. Ez mintha lelohasztotta volna. Attol, hogy o baromira nem tiszteli a testét, éjszakazik ész nélkul, eszik ész nélkul, én még tisztelem a testemet. Ugy latszik, ez nem tesz kivànatossà.
válasz | 2009-06-22 | 17:40
Létezik szerintetek olyan, hogy egy férfi betegségbe menekül, meg mindenféle külső körülményekre hivatkozik, hogy ne kelljen szeretkeznie a párjával? Lehet, hogy van olyan, hogy tudat alatti hárítás a másikkal szemben?
 
válasz | 2009-06-22 | 15:51
Gondolom, akkor magában kéne rendbe tenni a dolgokat. Azaz leülni és végiggondolni, h mitől is fél. Magától attól, h most egy számára teljesen idegen és új dolgot fog átélni VAGY attól fél, h a tapasztalatlansága miatt nem fog kellően teljesíteni VAGY az esetedben esetleg, h ezzel "meghal" benned valami plusz? Ez utóbbit arra értem, egy számodra favorizált, különleges tulajdonságot veszítesz el: a szüzességed.
válasz | 2009-06-22 | 15:46
Mit tegyen az, akinek azért vannak erekciós problémái, mert fél a szextől ?
 
válasz | 2009-06-22 | 09:01
simán lehet hogy csak izgul és ezért stresszeli így le magát..
lehet nagyon szeret és nem akar csalódást okozni..stb..

az hogy mennyire tapasztalt.. messziről jött ember azt mond amit akar...
és persze hogy be nem vallaná ha már volt vele ilyen;)))

próbálkozzatok..nehogy őt hibáztasd...türelem..stb..

ilyenkor próbálj improvizálni és kézzel..szájjal megkeményíteni őt ;)
válasz | 2009-06-22 | 00:11
Szia BaB!

Várj, ez így nekem nem jön össze, akkor nem lehet a barátod 18 éves! Nem 28-at akartál véletlenül írni? Bocs,, amúgy nem akarok kötekedni, vagy ilyesmi, csak kérdezem, mert most ahogyan írtad, hogy volt egy 3 éves kapcsolata, meg több barátnője is.....így nekem kevés a 18 év......:D

Hogy sikerült az este nála? Ha, gondolod írj!

Szió!
válasz | 2009-06-21 | 13:46
Hello!

20 éves srác vagyok, az a problámám, hogy 1 nap nem vagyok képes 2x szerelmeskedni a barátnőmmel. Nem tudom mitől lehet, másnap minden rendben van, meg aznap is feláll, de ha arra kerül a sor, sosem megy... Ha viszont várunk 1 hetet, akkor meg alig birom 3 percnél tovább. Nem tudom mi lehet az oka, barátnőm és én is furcsállom, hiszen csak 20 vagyok. Lehet hogy valamilyen orvoshoz kéne fordulnom???
Ha valaki tud rá megoldást segítsen

köszi
 
válasz | 2009-06-21 | 12:29
szia BaB vok megint.
azért furcsa ez nekem mert barátomnak előttem voltak barátnői,sőt még egy 3 éves kapcsolata is.és mondta,h.sosem történt ez még meg vele.szal nem ez lenne neki az első.ma ha minden igaz ott alszom nála és remélhetőleg tudok vele erről rendesen beszélni.ez miatt még én is sokat idegeskedem,mert nem akarom elveszíteni :( a tanácsodat köszönöm és majd még írok,h.mi történt.
 
válasz | 2009-06-21 | 02:11
BaB!

A stressz nagyon dúrván szét tudja cseszni a férfiak szexualitását! Nyílván a srác aki veled van, eléggé stresszes, strapás, izgulós időszakban van, ami önmagában nem hinném, hogy okozhat merevedési problémákat, de ha van egy apró pszichés beidegződés, elképzelés, akkor a stressz az nagyon felerősítheti ezt... És azért írtam, hogy pszichés, mert nem hinném, hogy 18 éves korban komolyabb szervi problémája lenne a srácnak ...

Biztos, hogy nincs rendben "fejben" nála valami! Engedd meg, hogy a magam dolgaival példálózzak.
Velem az történt, hogy 2 év együtt járás után 20 éves koromban közölte velem az akkori 19 éves barátnőm, hogy szakít velem és hozzátette, hogy kezdenem kellene valamit a "répámmal", mert szerinte a normális élethez elégtelen a méretem. (13) Nos, képzelheted......! Nekem utánna csak kb 1 év elteltével volt merevedésem, mert eléggé súlyosan szétcsapott ezzel a mondatával a csaj...a legmélyebb deprssziót okozta, amit ellehet képzelni... még most is tart néha.

A barátodnak, is lehet valami problémája, persze nem ennyire súlyos, de elég, ha csak pl: fitymaszűkülete van, vagy ilyesmi...vagy méretproblémákkal illetve a méretének az elfogadásával küszködik pszichésen, vagy csask egyszerűen, nem volt még senkivel és ez lesz neki az első alkalom.... Az biztos, hogy történt vele valami ami ezt kiváltja nála agyban, vagy csak bebeszél magának valamit, ami szintén agyilag cseszi szét!

minden lehet...próbálj vele beszélni erről, mert ha nem, akkor csúnyán mély depresszióba eshet, mostmár, hogy 2x is megtörtént vele ugyanaz! MOST NE HAGYD MAGÁRA EZZEL!!!

remélem tudtam valamit segíteni!
válasz | 2009-06-20 | 22:03
sziasztok !

van egy problémám.1 hónapja vagyok együtt a barátommal.eddig 2x próbálkoztunk de mind a 2x nem ált fel neki.én megértő voltam vele mert szeretem,de elkeseredtem mert nem tudom mi lehetett a baj.egyből magamat hibáztattam,hogy biztos én csináltam valamit rosszul.ő azt mondta nem.nagyon szégyelte magát és már nem is mer kezdeményezni sem.mikor meg én közeledek felé olyan furcsa...mintha tartana attól,hogy megint kudarcot vall majd.nem tudom mit tehetnék,mert mikor próbálám vele megbeszélni csak annyit mond,hogy még sosem történt ez meg vele nem érti mi lehet a baj.18éves srácnál mi okozhatja ezt a problémát?mit lehet ilyenkor tenni ? arra is gondoltam,hogy lehet azért van ez mert nagyon le van terhelve.suli mellett dolgozik,most érettségizett...ez miatt lenne ?
 
válasz | 2009-06-15 | 16:18
lááátod!!! mekkora előrelépések ezek!!!

állsz mint a cövek;)))) és azért az 5perc sem már olyan nagyon rövidke!!!

ezekre gondolj.. nagyon jó kiindulási alapok..így már lehet épitkezni..

sztem még néhány ilyen "sikeres" action és az "agyi-blokkod" elmúlik..

kallappal a továbbiakra...
válasz | 2009-06-15 | 13:26
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget rendesek vagytok!

Péntek délután találkoztunk, beültünk egy fagyizoba, szakadt nadrágban voltam, a lyukon befért pár ujja, ő meg cicanadrágban, elkezdtük egymást izgatni...jó érzés volt, neki is nekem is!sokat beszélgettünk, hogy nem kell aggódnom, segít amiben tud!Hétvégén nem taálkoztunk, ma reggel kijött hozzám, most érettségizik, ma reggel volt amegnyiojuk, és kiöltözve jött de hozott másik ruhát...amikor elkezdett átöltözni, már akkor megkívántam...pedig egymáshoz sem értünk! Elkezdtünk filmet nézni, simogattuk egymást, levetkőztünk és folytattuk ezt, egymáshoz dörgölőztünk vagy hogy fogalmazzak:D
gondoltam ideje lenne megpróbálni akkor, na meg ő is kivánta, felhuztam a gumit 5percig ment a dolog, utánna megfordultunk, rám ült, itt is ment egy darabig de megint elmult.
Felöltöztünk kiment rágyujtani, utánna nem sokkal visszafeküdtünk az ágyba, láttam hogy rossz kedve van, de állitása szerint az érettségi miatt (holnap megy)ujra egymásnak estünk, megint felhuztam a gumit, behatoltam megint ment 5-10 percig kb bár inkább az 5 perc felé húz a dolog:D és éreztem hogy elfogok élvezni
nem álltam meg, nem akartam
a mait nem könyvelem el akkora kudarcnak mint az eddigi 2 esetet! most már bebizonyosodott hogy tényleg nincs gond velem!
Ne haragudjatok hogy ilyen hosszura sikerült, de meg szerettem volna osztani veletek a mai "élményt" mert ma legláabb volt bennt pozitivum is!és látom hogy tényleg nincs veszve semmi!
További szép napot!
és köszönöm még egyszer a segitséget!
válasz | 2009-06-14 | 09:24
most hogy őszinte..vagy csak annak tűnik..nem tudod kinyomozni..
de amíg melletted van..türelmes..és támogat..nagy galiba nem lehet:)

szeret téged és segíteni akar..szoval ezt kéne ehinned..megértened..

egyszerre csak 1 dologra koncentrálj.. a gyorstüzeléssel ráérsz utána foglalkozni..
válasz | 2009-06-13 | 10:12
Zoltán!

Szerintem ez a lány türelmes lesz veled, és át fog segíteni a nehézségeken. Amikor vele vagy, ez jusson az eszedbe, hogy kellesz neki olyannak, amilyen vagy. És ha nem görcsölsz majd azon, h sikerül-e vagy sem, nem lesz semmi god, meglátod. Legjobb sztem ha nem erőlteted a szeretkezést, hanem ha épp úgy adódik, akkor hagyod magad elcsábítani:) És ha nincs kényszer, nem lesz probléma sem, meglátod:)
válasz | 2009-06-11 | 14:18
Üdv!

masztinál rendben van a dolog mármint kemény rendesen...
de amint említettem a korai magömléssel voltak/vannak problémáim, igaz az utobbi időben figyelek hogy önkielégitésnél ne hamar fejezzem be
a tegnapi után ez jutott eszembe hogy most csak konyult, de milesz ha tulteszem magam ezeken és akkor meg ott lesz az újabb gond a gyors tüzelés!
bár tegnap este beszéltem ezekről a dolgokról vele, megnyugtatott hogy amiben tud segít, toleráns lesz, türelmes és megértő.

az első eset után 1-2 hétig az volt bennem hogy ez miatt máshoz megy majd de miután elmondtam hogy azért voltam olyan féltékeny mert csak ez járt a fejemben, megnyugtatott hogy ne aggódjak nem kell neki más, csak én de egyre jobban (azért nagyon remélem hogy nem kamuzott és őszinte volt, mert annak tűnt)

gondoltam hogy a túlzott megfelelési vágy a legfőbb oka a dolgoknak és hogy a fejemben kell rendet tenni, de megijedtem nagyon!

nem hinném hogy a gumi zavart volna, mármint attól konyult volna le, mert általában nem szokott! maszturbáltam már gumiban akkor sem volt semmi problémám!

Köszönöm a segítséget! Még jelentkezem
További szép napot mindenkinek!
válasz | 2009-06-10 | 19:05
még annyi..
hogy lehet már a gumi felvételénél mint 1 hüle beidegződés jön ez elő neked..

én a tuti végett néhány masztit gumiban csinálnék...
válasz | 2009-06-10 | 19:04
a dolog eléggé egyértelmű sztem..
masztinál oks minden??
akkor csak lelki bajaid vannak..

"enyhén" tulspilázod a dolgokat..

első alkalomnál is izgultál mint minden pasi..
valakinek lekonyul..más 1 percen belül eltüzel..ez természetes..
de utána elmult és ment rendesen neked is..

most szereted a lányt..fontos neked..
és rettegsz hogy felsülsz...
ezért ismét parázol ezerrel...


azt kéne valahogy a fejedbe beleverned hogy a csaj veled van..
téged akar.. te tetszel neki.. ha olyan szuper lett volna az exével most veled lenne??? adna neked még ennyi felsülés után is sanszot ha nem lennél neki nagyon fontos???
a méreteddel meg nincsen gond.. mert már látta.. lekonyulva..mereven.. inkább konyulva;)) és még így is kíván téged.. akar veled lenni..

mivel már volt másokkal.. ha méreten aluli lennél.. és neki nem felelnél meg.. szted még próbálkozna veled lenni???


ezekre kéne rádöbbenned.. mielött addig parázol hogy tényleg elmegy a kedve mindentől...

(eleve.. akkora dinkaság a méreten aggódni ha már túlvagytok az első alkalmon.. elvégre ha sansztalan lettél volna már utána közölte volna.. de utána ezen fölös paráznod...)

kalappal a továbbiakhoz...
válasz | 2009-06-10 | 14:14
ne haragudjatok a nagy mennyiségért!
még hozzáteszem hogy az utóbbi 1 évben talán nem igazán sportoltam semmit!de nem hinném hogy szervi gondjaim lennének, hisz amúgy működik és kívánom is lányt!
Segítségeteket előre is köszönöm!
válasz | 2009-06-10 | 14:09
Sziasztok!
nálam egy összetettebb probléma áll fenn! Eléggé tudok stresszelni dolgokon, és sok mindent a szívemre veszek! Szóval egész későn történt meg nekem az első...19 éves voltam!Első alkalommal nem volt merevedésem, amit meg is értek hisz első alkalom izgultam...meg beteg is voltam, de utánna nem volt gond, kivéve a korai magömlést!1 hónapig tartott ez a kapcsolat nagyjából, de merevedési gondom nem volt többször ez időtartamban, aztán miután vége lett nem nagyon kerestem barátnőt valahogy féltem hogy a merevedés dologtól és a hamar elmegyek dologtól is. Nem régiben viszont megismerkedtem egy lánnyal, tulajdonképp nem jártunk csak kevergettünk meg voltunk aztán jobban megkedveltük egymást, kb egy hónapja volt egy hétvégi kis összejövetel egyik barátnőjénél és hát első nap kimentem, rástresszeltem hogy nem fogok megfelelni neki, kevés leszek, nem lesz megelégedve a méretemmel (amivel én sem vagyok)és hát nem ált fel az nap este, azóta nem is próbálkoztunk, és ma kihivtam magamhoz reggel hogy legyünk együtt egy kicsit, és ma reggel is ráparáztam kezdetben nem is sikerült, aztán kicsit sikerült feloldódnom végre megkeméynedett! de mire belebujtam a zokniba ujra kezdett lankadni, akkor a kezével ingerelt kicsit akkor ujra visszatért az élet belé!behelyeztem de csak lankadt, akkor abbahagytuk, kis beszélgetés után ujr apróbálékoztunk akkor már teljesen jó volt
ujra zoknit húztam és megint behelyeztem játszadoztunk is egy darabig de megint elkezdett lankadni aztán akkor megfordultunk rám ültakkor jó volt megint, kicsit később mondtam forduljunk hogy akkor begyorsítok...de aztán megint elmúlt... és abba is hagytuk!most is előjött a félsz a korai befejezéstől na meg az hogy talán nem is érez semmit,meg ohgy az előző barátjának biztos nagyobb volt jól megdolgozta...szóval hogy nekem nem túl nagy és még vékonykább is:S nem tudom mi a problémám egyre jobban kell nekem ő, és ahogy elmondja én is ő neki!teljesen úgy vagyunk mint egy kapcsolatban! kb 3 hónapja tart ez az egész "kapcsolat", és arról beszéltünk hogy ugyanugy vagyunk mintha járnánk, szóval lényegében járunk is...kellünk egymásnak! ő azt mondta hogy nem ezért van velem mármint a szexért...de sztem nagyon is fontos, szeretném jól megodlgozni és örömet szerezni neki, főleg ezek után a kudarcok után! ő azt mondta hogy ne zavarjon próbáljak ne gondolni erre mert akkor csak rosszabb!szerintem is a legfontosabb az lenne hogy a fejemben rendet tegyek, mert felizgatni feltud, hisz akárhol vagyunk ha beülünk valahova, legszivesebben egymásnak esnénk de amkor meg arra kerl a sor akkor beparázok!
félek hogy ez miatt máshoz megy, vagy hogy esetleg elkotyogja a barátnőinke, bár az első esetet sem mondta el! nem tudom mi tévő legyek, ha maszturbálok akkor teljes a merevségem, és nem értem hogy a mai megint miért történt!
rossz ez így nagyon!
 
válasz | 2009-06-02 | 00:25
Üdv mindenkinek!

Kis segítséget szeretnék kérni lenne 1 kis problémám!
Nos összejöttem 1 lánnyal de az első alkalommal beégtem behatolás után lelankadtam:S utána picit lenyugodtam és ment de vhogy félek ettől a dologtól!Volt 1 rossz élményem előtte akkor is ez volt a helyzet nem kívántam a lányt csak azért h legyen vmi azért akartam vele szexelni és akk bekövetkezett 1 ilyen csőd azóta félek,bestresszelek már előtte..:Selőtte semmi ilyen problémám nem volt!Ha magamnak csinálom soha nincs vele semmi baj!Mit csináljak?mi lehet a baj?
18éves vagyok gondolom szervi bajom még nem nagyon lehet,meg sportolok is.
Köszönöm a válaszokat!
 
válasz | 2009-05-31 | 10:05
Köszönöm mindenkinek a segítséget... furcsa de máris jobban érzem magam! Örülök, hogy van kiút!
válasz | 2009-05-30 | 22:33
Abban igazad van, h a masztival elértél egy rossz beidegződést, de nincs itt a világ vége. :) Lehet ezen segíteni, igaz időbe fog telni.
Egyrészt a stresszes élet is megronthatja a szexuális életet, de az is, ha olyan nővel találkozol, aki úgy igazán belopja magát a szívedbe.Ilyenkor jön az, h mindenáron szeretnéd a maximumot nyújtani neki, nem akarsz csalódást okozni és ezzel akár tudatosan, akár tudat alatt képes vagy pontosan az ellenkezőjét elérni. Vagy akár az is motoszkálhat a fejedben, h vajon nem nyújtasz-e majd keveset neki a sok kimaradt év miatt.
Ezeket a gondolatokat el kell hesegetni, csak rá figyelj és élvezd az együttlétet. Veled van, téged kíván, tehát nem kell ilyeneken izgulni.
Stresszes élet ellen pedig ki kellene találni valami feszültségoldó technikát.
Arra pedig, h kevésbé érzed őt, jó megoldás, ha elkezdi edzeni a pc-izmait. Ezáltal egy idő után szinte erőfeszítés nélkül képes teljesen rád szorítani ;)
válasz | 2009-05-30 | 17:49
sztem ez inkább lelki okokkal magyarázható..
mert enyhén sokáig vártál.. ezalatt már lelkileg tán feladtad..vagy 1 hatalmas gát..félsz épült fel benned..
nem túl nagy méreted is ezt csak erősítheti..

mert ha most amsztinál vagy máshol jó kemény vagy akkor nagy gond nem lehet sztem..

azt kéne elhitetned magaddal hogy a leányzó veled van..téged szeret.. és a méreteddel is elégedett... szoval nincs miért paráznod...
válasz | 2009-05-30 | 17:35
a címet sajna elrontottam: jozsi21@freemail.hu
 
válasz | 2009-05-30 | 16:28
üdv!

segítségeteket szeretném kérni egy számomra igen kényes dologba!

25 éves vagyok, meglehtősen túlhajszolt élettel és folyton stresszelő természettel! Jó sokáig sportoltam, nem igazán volt időm a csajozásra. Ennek persze meg is volt az eredménye, 22 éves koromig még barátnőt sem láttam! Meglehetősen kevés szexuális élményem van, önkielégítés az szinte minden napos volt, viszont nővel is csak inkább kézimunka, amit fel tudok mutatni. A probléma most jött el. Megismerkedtem egy lánnyal 1 hónapja, folyton próbálkozunk a szexel, viszont nekem a kezdeti merevedésem nem tart ki túl sokáig! A másik gond a mérettel van, hiszen alig több 12 cm-nél, így a pózok nem túl változatosak. Sokszor azt is érzem hogy túl tág a hüvelye, és egyszerűen mozog a semmibe! Ha kézzel vagy szájjal csinálja akkor nincs baj... képes vagyok jó nagyokat élvezni.

Kérdésem, hogy szerintetek ez a rossz beidegződés kezelhető az idő folyamán, vagy nekem már végem és soha nem fog menni normálisan a közösülés lánnyal.

Kérnélek erre a címre írjatok: joszi21@freemail.hu

köszi a segítségeteket
 
válasz | 2009-05-29 | 15:39
indult egy oldal, pont erre ad majd tanácsokat. www.veledismegtortenhet.com. Állítólag Magyarországon minden 3. férfi küzd valamilyen szexuális zavarral, de a britek legalább előttünk vannak :)
válasz | 2009-05-27 | 13:44
Szerintem "tibicsoki" megteszi !lol
 
válasz | 2009-05-23 | 08:38
most ilyen kajákra és egyebekre fölös kitérni nagyon részletesen..
mindenki tudja mik az egészséges kaják..
azokból csipegessél többet..

persze a károsabbak a finomak főleg;)))
amikről nem kell lemondanod..
de lehetőleg ne is azokból fogyasszál többet..

rendszeres mozgás..sport meg persze alapkövetlemény...
(elhízás.. cukorbetegség... magas vérnyomás a fő ellenfeleid...)
válasz | 2009-05-23 | 00:41
Ne egyél/igyál semmi olyat,ami károsítja az érfalakat,illetve ronthatja azok rugalmasságát.Kerüld az olyan dolgokat,amik magas vérnyomást okozhatnak.Vigyázz a vércukorszintedre,kerüld a cukorbetegség kialakulásnak esélyét.
válasz | 2009-05-22 | 13:32
Sziasztok

Pár tanácsot szeretnék kérni, hogy 21 évesen hogy tudnám elkerülni a merevedési problémákat késöbb, gondolok itt kajákra, mozgásra vagy a rizikó faktorok elkerülésére(forro vizes fürdés)
Pár jó tippet, tanácsot vagy linkeket, kinek mi vált be meg mi segített, esetleg elkövetett hibák amiket tanácsoltok hogy ne kövessek el.

Segítségeteket elöre is nagyon KÖSZÖNÖM
 
válasz | 2009-05-15 | 18:22
Kedves tengerszem!
Így jó pár nappal az eset után teljes mértékben kell,h 1et értsek Veled.Valóban blokkolom 1 ideje az érzelmek kialakulásának lehetőségét,de mostanra rájöttem,h a lány több számomra,mint 1 mindenkori alkalmi partner...Ja,és megfogadta,h ne úgy bánjon velem az ágyban,mint 1 hímestojással,hanem mint 1 korabeli ffi-vel,szóval még minden csodálatos,és még annál is olyanabb! =)
válasz | 2009-05-15 | 14:35
Talán mellőzd az "asszony" megszólítást (bár nem tudom így van-e otthon is) mert ez elég illúzióromboló...csak 1 tanács, női szemmel.
válasz | 2009-05-15 | 13:52
Üdv.

Igen,erre gondolok én is.Lehet hogy tudat alatt ez van a fejemben és ezért van a gondom.
Az ötleteid jók,de max a fehérnemű és a hétvége ami belefér az asszony stílusába,én bírnám a többit s és még egyéb mást is :)
válasz | 2009-05-14 | 19:38
háát..ha nem lett volna a külföldi katymaty.. akkor én arra gondoltam volna hogy ráuntál anyusra.. és bármit csinál már nem eléggé gerjesztő neked...
lehet hogy csak ráuntál..de lehet hogy pl elhízott vagy valami lett vele manapság ezért nem vonz..

de mivel minden klappolt akkor..
simán lehet hogy csak eltunyultatok.. és fel kéne dobni kicsit..
sexy fehérneműk..
bilics vagy egyébb segédeszköz..
romantikus hétvégi kiruccanás kettesben..stb...
válasz | 2009-05-14 | 18:13
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszát.Ez már nekem is eszembe jutott többször is hogy felkéne dobni az eksönt valamivel,akár a házon kivül is.Sajnos az asszony nem vágyik ilyenekre,semmi extra,nem mer uj dolgokat kipróbálni,hiába eröltetem,csak igérgeti hogy na majd egyszer.....
Azért próbálkozok,jobb szeretem elkerülni az orvosokat.
Majd még benézek tippekért.

Üdv
 
válasz | 2009-05-14 | 17:03
szerintem se menj alkalmi nőhöz... nincs valami, ami miatt feszült vagy? ha törökországban ment, akkor nem hinném, hogy ez szervi gond lenne, de lehet, hogy fontolóra kéne venned egy kivizsgálást, vagy legalábbis egy beszélgetést egy szakemberrel, akár telefonon is, esetleg gyakrabban legyen részetek környezetváltozásban.
válasz | 2009-05-14 | 16:05
Szerintem nem rohanj alaklmi nőkhöz, mert ahogy te is írtad Törökországba nem volt baj. Ez azt jelenti hogy te is egészséges vagy és párodat is kivánod. úgy látszik túlságosan megszokottá vált az hogy bármikor megkaphatod, otthon bárhol. Itt a nyár, szeritnem keressetek extrém helyekt, ahol akár a lebukás veszélye is fennáll, vagy valamilyen kis segédeszközzel, játékkal (bekötözés) turbozzátok fel a nemi életeteket újra.
válasz | 2009-05-14 | 14:34
Sziasztok.

Örülök hogy rátaláltam erre a fórumra,mert most úgy érzem szükségem lenne egy kis segítségre.
Ujjabban olyan gondom van hogy le akarunk feküdni a párommal szex céljából és tesszük amit tenni kell ilyenkor.Egy darabig minden rendben van a szerszámommal de pár perc után hiába dolgozik rajta az asszony,nem akar kemény maradni és ettől képtelen vagyok a behatolásra is.Utána csak próbálkozik mindennel de nem akar ágaskodni.
11 éve élek együtt a csajjal.Már arra gondoltam hogy az a baj hogy tudat alatt nem tartom izgatónak számomra.Eszembe jutott hogy kipróbálom magam alkalmi nővel,de még nem vitt rá a szándék.Tegnap jöttünk haza Törökországi nyaralásunkról és ott 3 nap egymás után összejött a dolog gond nélkül.Most ahogy ismét ithon a 4 fal közt próbáltuk,befuccsoltam.

Mondjatok lécci valami okosat...

Köszi
 
válasz | 2009-05-13 | 19:07
Mindaz amit írtam,főként az 5-6 év körüli kisgyerekekre vonatkozik(ez a cselekvés ugyanis minden életszakaszban másra utalhat,más okokból csinálja a gyerek).
válasz | 2009-05-13 | 18:59
Hát...attól függ.Ha nagyon sokat,és mások előtt is csinálja,az utalhat bizonyos leli eredetű problémára.Ilyen kor ez az önsimogatás egyfajta pótcselekvés,Okozhatja érzelmi bizonytalanság,vagy egy formája lehet a rossz indulatkezelésnek és feszültséglevezetésnek.De ezt igazán csak szakember tudná megmondani.Ugyanis csak úgy lehet megítélni hogy ebben az esetben miről van szó,ha a környezetet,és a családi hátteret is pontosan lehet ismerni(tehát hogy milyen a szülők viszonya a gyerekhez,milyen a gyerek viszonya a környezetéhez,mennyire magábazárkózó típus esetleg).Szóval sok összetevője van.
Ha a családban minden rendben,a gyerek viselkedése a hétköznapi életben normális,tehát nincs semmiféle gond,ami miatt ez a cselekvés valami pótcselekvésnek tekinthető,akkor szerintem nincs ezzel baj.
válasz | 2009-05-13 | 18:44
De ez elég gyakran forgul elő, naponta többször is, ez nem gond?
 
válasz | 2009-05-13 | 18:43
Fiúknál minden életkorban előfordul erekció,teljesen normális dolog.És az is normális,hogy fogdossák a fütyijüket(persze,hiszen kellemes érzés).
válasz | 2009-05-13 | 17:12
Sziasztok!
Csak egy kérdést szeretnék fetenni neketek, az egyik ismerősöm mesélte, hogy a kisfia 5 éves és állandóan a fütyiét piszkálja, azt mondja nem fáj neki és ugy vette észere, hogy amikor fogdossa megvan neki duzzadva és feláll neki ez lehet a merevedés ilyen kis korban? Várom válaszotokat! Köszi
 
válasz | 2009-05-13 | 11:01
Szerintem sincs itt semmi szervi ok.
Az elvárásaid okozzák a nehézséget, tehát magadnak teszel be azzal, hogy szerinted a lánynak meg kell felelnie egy képnek, amit előzetesen gondoltál róla. Igen, lehet, hogy bele fogsz zúgni ebbe a csajba és hagyd magad megadni ennek. Valamiért mintha félnél attól, hogy szerelmes leszel a lányba, hogy fenntartsd a hidegfejű lepedővirtuóz énedet,amivel értékelni tudod a saját és az ágybeli partnered teljesítményét, ahelyett, hogy elfogadnád, hogy ehhez a lányhoz érzelmileg kötődsz és akkor tökmindegy mindenféle elvárás részedről, mert örülsz annak, ami van. Az, hogy az orális technikájával nem vagy megelégedve, hát szólj neki, hogy hogy szeretnéd. Szerintem még őszintébbnek kéne lenned magadhoz is, meg a csajhoz is és bevállalni, hogy szerelmes vagy/leszel, de legalábbis a közelében vagy. Szerintem simán csak a szerelemtől félsz és amiatt vannak a problémáid.
válasz | 2009-05-13 | 07:41
Nah tehát.
Voltam a dokinál. Nekem ezt mondta:

Valószínűleg felfáztam megvizsgált, és tényleg felvagyok fázva. Prosztatám bevan gyulladva (nagyon jó) és valószínűleg ezért voltak a kudarcok.

Hangsúlyozom valószínűleg.
válasz | 2009-05-11 | 16:19
Elnézést a regényért,de tényleg égető eme problem!
 
válasz | 2009-05-11 | 16:18
Na hello Mindenki!
Nem igazán tudok kivel beszéln ezzel a problémámmal kapcsolatban,ugyh billentyűzetet ragadok!
Kicsit az előzmények:nem igazán volt még komoly párkapcsolatom,nem tudom,h voltam -e már szerelmes,a lányok jöttek s mentek mindig... Életem legjobb sexe egy tőlem majd' 20 évvel idősebb hölggyel esett meg,és azóta a legfőbb sex-összetevő számomra az,h egy lány mennyire játékos,technikás(ezt csak azért írtam le,h teljesebb legyen számotokra a kép!)
No,mostanság megismerkedtem egy 27 éves lánnyal,és hát egy tartós alkalmi partnertként számoltam vele,jóllehet azért is,mert kapcsolatban él(még ha haldoklik is neki...).Eddig 2x voltam vele,és néhány tényező végett nem igazán ment vele a sex,ezek a következők:
-nem annyira játékos,mint vártam,mikor róla fantáziálok,egy vadmacsek jelenik meg előttem,és nem annyira izgató számomra a valóság...(pl. változatosabb orális játékra számítottam tőle.)
-nagyon beindulok,ha sex előtt orálisan,manuálisan eljuttatom a mindenkori partnerem a csúcsra,de ő nem engedte,h beteljesüljön ez nála-a csúcs közelében állított le-,mert elmondása szerint az évek során negatív élmények(tul durva volt vele vki..) gyűjtött eme téren.(És véleményem szerint eme gátlások miatt nem tud ellazulni ő sem,ami nagyon kihat rám...)
Amúgy nagyon kedvelem,jó vele lenni,semmi probléma nincsen,nagyon izgulok rá,márcsak egy csókja fellobbantja a tüzem,de behatolás után lelohad a lelkesedésem!!!! Nagyon furcsa,ilyet még nem tapasztaltam....
És nemtudom,h miért van ez? Az előbb taglált 2 tényező mellett nyilván van más oka is. Gondoltam arra is,h para van amiatt,h hamar végzek,de már elég sok esetben sikeresen alkalmaztam az elszorításos módszert,meg ritka,h hirtelen bevégeztessem... Vagy gondoltam arra is,h kezdek hozzá érzelmileg kötődni,és leblokkol a tudatalattim,mert n em csak egy átlag sexet akarok tőle..Lehet,h szerelmes vagyok/leszek belé?
Quasi k*rva bonyolult,k*rvára elegem van,mert a visszacsatolások alapján jó vagyok az ágyban,pl a mosatni hölgy is meg van elégedve velem,és szegénykém magában keresi a hibát(bár nyilván van ottis,hisz 2 ember kell hozzá!),énmeg 2 sikertelen,beteljesületlen próbálkozás ellenére egyre jobban szeretem meg... Unikum eza lány az életemben ,tényleg! =)
Szóval várok észrevételeket,akár építő jellegű kritikát is,tanácsokat!! =)
MIndenesetre legközelebb tuti,h beszerzek egyet a lentebb ecsetelt péniszgyűrűk közül! =P
u.i.:Ja,amugy nem hinném,h bármiféle szervi problémám lenne,normális az erekcióm,csak tartok tőle,h egyre rosszabb lesz,ha nem oldom meg eme problémát...
 
válasz | 2009-05-09 | 16:39
Visszaolvastam akartam kérdezni, hogy mennyire vált be a tabi. Kiváncsi vagyok mit tanácsol Neked a doki. Köszi, de szerintem ha egyszer sikerült többet nem lesz a lánnyal problémád, sokat számít az első alkalom feszülete, régen nem feszültem rá soha, mert nem tudtam h van olyan h nem áll fel ha rossz gondolatok járnak a fejedben. Miota tudom behülyitettem magam és nem tom kiverni a fejemből. De ha egyszer sikerült utána nem lesz problémád én ugy gondolom! Miota van ez az egész hólyeség velem 1,5 éve jár a fejemben, tényleg ilyen eszközöket vettettem be h egy pohár bor, jó zene, megfelelő világitások, fények, hangulat stb és minden müködött jó volt, pedig paráztam h nem fog menni és el kell mondani neki, de még erre sem volt szükség. Most meg ugye megint ez a helyzet :S. Szar... Na szoval sok sikert!
válasz | 2009-05-09 | 16:02
Segíteni sajnos én nemtudok. De elolvasva magamra ismertem benne valamilyen szinten. Én 18 vagyok és még most tartok ott hogy nem megy. Még összese jött vele.

Én kedden elmegyek orvoshoz, ha addig valaki nem ír neked vmi okosat, megosztom veled én mire mentem a dokival.
válasz | 2009-05-09 | 15:53
Most látom, hogy ez ilyen hosszú lett, bocsánat mindenkitől érte.
 
válasz | 2009-05-09 | 15:52
Szóval, egy éve cseppentem bele ebbe a kis mer.zav.témába nagy örömömre. EGy csaj volt az oka, aki viselkedésével azt hozta ki belőlem, hogy már nem mertem neki inudlni a sexnek, mert féltem hogy nem állna fel, ugyanis egy idő után ugy éreztem h lehetetlen lenne h megkivánjam és felálljon. Egyszer nagy nehezen azért összejött a dolog, aztán később dobtam más okokból. Azután következett a bizonytalan pár honap, hogy akkor most mibajom,mert ugye magamnaj müködött viszont akcio helyzetben ugye volt baj. azota rájöttem h pszichés dolgok, elötte nem tudtam rola h ilyen van...na aztán összejöttem egy lánnyal, nagy para volt persze h mi lesz vele:S. Első együtt töltött éjszakánkon szerencsére nem akart semmit csak ugy ilyen kis felizgatás dolgot, de nem ment volna, teljes káosz volt h milett vna ha tovább akar meni, semmi nem mozdult:S..na akkor mély depresszió. Aztán utána hála Istennek több ilyen nem volt, összeszedtem magam, eltereltem gondoaltokat már csok minden feltudta állitani a szerszámot, összesszedtem magam nem gondoltam hülyeségekre...1,5 évet voltunk együtt, azota ennak vége, és mostanában akikkel megismerkedem lányokkal ugyanez a szitu. Sajnos sikerült előszedni magambol ezt és mostmeg nem bírok tőle megszabadulni...Már belesem kezdek mert félek h ez lenne, ha már bugyiban van és semmi akkor már kétségbe esek és eltusolom végetvetek a dolognak mielött ciki helyzet jönne elő. Tudom el kéne mondani neki a dolgot, de képtelen vayok ezt megosztani bárkivel, főleg nem vele... Együtt töltött éjszakák a semmivel kicsit kikészítettek. Viszont néha volt rá példa h volt barátnpmmel eltöltünk egy eéjszakát még mostanság, mint az állat megy, kivánom, szuper minden. NEmrégen az 1ik lánnyal szakittam mielött végül összejöhetett vna adolog, vele is volt egy kudarcom egy buli után, persze azt az italnak is betudhatnám, de a volt barátnőmmel alvás nélkül , bármilyen állapotban, ittasan akárhogyan megy minden szuperul...Vele ugy van ha már a közelembe jön már fel áll, érzem h kivánom a dolgot nagyon. Mintha ellennék átkozva, ha uj lánnyal vagyok, ha tudom h este találkozunk egyszerüen semmi vágyat, kedvet nem érzek a sexhez, teljesen elszáll a libidom, másnap amikor már elmegy akko rviszont visszaáll és szétvet a vágy:S. Ja és vettem igénybe egy kis segitséget a multkor sárga tabi formájában, de képzeljétek még igy sem mertem neki állni a dolognak, mert félek a kudarctol, nem éreztem tőle magam magabiztosabbnak, pedig azt vártam h gondoltra majd kemény lesz, de semm ilyesmi igy aztán teljsen kikészitettem magam. Kiprobáltam volt barátnövel is...Olyan éjszakánk volt mint még soha, elötte a rá gondoltam hogy mi várható egyből állt ahogy tanitják :)...Szóval ez vmi agyrém...De még tabival sem érzek egy pici vágyat sem ha eljön a pillanat h uj barátnővel együtt kéne lenni, pedig nincs kivetni valo külsöben...Ez most a második lány már akivel nem megy pöcre a dolog, és igy nem merek tovább lépni sem:S. Nem tudom h miért van ez, és hogy volt barátnőimre miért ment pöcre minden első alkalommal is, és most miért nem érzek se vágyat se semmit irántuk, lehet h belső kisugárzás miatt? :S, nem tudom... Az se, hogy hogyan tudnék kikerülni ebből az átkozott helyzetből, nagyon kivagyok miatta, teljesen letört lettem...jönnek mennek a lányok, szeretek ismerkedni, normális, jó alakú lányokrol van szó, és csak a lényeget, a legjobb dolgot nem élvezhetem velük. Bocsi a hossszú, gépelési hibákkal teli, összeszeszedetlen értelmetlen mondat összetételekkel teli fogalmazásért. És mindenkinek köszönöm h meghallgattatok és esetleg tanácsolni is tudtok valamit, esetleg aki járt már ilyen cipőben és sikerült kikerülni belőle. Bár tudom h ezt nekem kell lejátszani magamban de ez egyenlőre nem megy...Igazából már ettől jobban érzem magam h ezt végre megoszthattam másokkal, ha valamiért már ezért megérte!! Köszönöm
 
válasz | 2009-05-09 | 14:41
Nah emberek.
Kanyim stb.

Újabb kudarcokat megélve megint visszatértem.

Szinte ugyanaz: orálisan elégít majd kezdenénk, de hát ahogy abbahagyja 1-2 mp és már nyeszlett. Merevedésem meg puhább.
Nem az igazi.

Mostmár eldöntöttem teljes mértékben hogy kedden orvoshoz fordulok.

Pszihológiai gondom lehet? 18 évesen táncsak nem selejtes a cerka...vagy mégis?
 
válasz | 2009-04-30 | 12:09
Jól írja Gyöngykagyló, ne hárítsd rá a féltékenységedet meg az emiatti veszekedéseket! Hogy működjön nála minden kiegyensúlyozottan, ha ráakasztod a fölösleges érzelmi terhelést? Ha tisztában vagy vele, hogy fölöslegesen veszekszel vele és csak rajta kompenzálsz, akkor akár le is állhatsz ezzel a viselkedéssel, mert így csak kínozod őt. Beláttad, tudsz róla, hogy mi a konkrét probléma, te tudsz rajta változtatni. Valahogy máshogy, építő módon vezesd le a feszültséget, mert a férfiak is érzékenyek az érzelmi energiákra és így látszik meg rajtuk, ha nincsenek ilyen téren jól tartva. Kényeztesd őt, légy türelmes, szeretgesd, teremtsd meg azt az intimitást, amit csak egy szeretett nő tud megadni egy férfinak és ne terheld feleslegesen. Legyél picit odaadóbb, kitárulkozóbb és ne annyira követelőző, mert az is kicsit önzőség vele szemben.
válasz | 2009-04-29 | 19:50
Szerintem a sikertelenségét, kudarcát próbálja rád is hárítani a Párod, talán úgy gondolja, hogy így könnyebb elviselnie a kudarcot. /Nálunk a mostani Páromnál egy pár hetes időszakban fordult elő hasonló, és nálunk az volt, hogy Párom néha kijelentette, hogy, de hát, ha én nem kívánom, és elfordulok..., én viszont kerek perec közöltem vele, hogy nem erről van szó, én ugyanúgy szeretem és kívánom őt, éppen ezért bánt, hogy ebben a helyzetben nem tudok segíteni rajta, és legyen szíves a pillanatnyi sikertelenségét nem rám hárítani... szintén elég stresszes életet él, és gyakran fáradt./ Vagyis, attól még, hogy szeretünk valakit, és megértjük a problémáit, attól még közölhetjük vele a saját igényeinket, és azt, hogy minket mi bánt. Egy jó kapcsolat nem abból áll, hogy "gondolatolvasók vagyunk"..., lehet, hogy néha igen, de ez nem mindig jó megoldás. Néha nem árt szó szerint kimondani, hogy mi jár a saját fejünkben, hogy a társunk is teljesen tisztán tudjon látni, hogy mit szeretnénk, és mi bánt esetleg bennünket.
Nálunk ugyanúgy volt, hogy mondta, hogy szeret, és kíván, és nem erről van szó..., egyszerűen fáradt, egész nap talpon van stb./ Ismerős az érzés, mikor szeretünk valakit, és úgy érezzük, hogy nem tudund segíteni rajta..., de megoldódott a problémánk szinte észrevétlenül./ Mikor ugyanúgy "működött minden" akkor fokozottabban éreztettem vele, hogy milyen fontos számomra. Hát..., nem könnyű érzés az ilyen, még akkor sem, ha csak időleges probléma. Hiszen egy nő, aki szeret egy férfit nem akkor szeretne szeretkezni vele, mikor "éppen sikerül", hanem azért mert szereti, kívánja, és ezt nyilván testiekben is szeretné érezni. Én igazán azért azt a "módszert" nem tartom nagyon jónak, hogy "szüneteltetni az együttlétet", mert ettől még inkább eltávolodik egymástól egy pár, hanem próbálni fenntartani a testi közelséget, de tényleg nem koncentrálni magára az aktusra. Viszont a férfi részéről nem megoldás az, ha állandóan bizonytalanságot próbál kelteni a nőben, például ahogy a Párod próbál vitát provokálni, hogy hát ha a vita hatására elmegy a kedved a szextől. Ez viszont újabb vitát fog szülni..., és a végén tényleg elmérgesedik a kapcsolat. Pedig szerintem szeret a Te Párod, csak önmaga sem tud megbízkózni lehet, hogy a problémájával.
Hidd el, neki is nagyon rossz érzés lehet ez a helyzet, és lehet, hogy ugyanúgy szenved ettől a helyzettől, mint Te. Valahogy meg kellene beszélnétek ezt a helyzetet, anélkül, hogy hagynád, hogy a Párod vitát "provokáljon" ebből a dologból.
válasz | 2009-04-29 | 16:58
Lehet hogy gondjai vannak az erekciójával,és ezt szégyenli,ezért inkább próbálja kerülni a szexuális együttlétet.
válasz | 2009-04-29 | 16:51
Gyöngykagyló...neked is nagyon igazad van! Köszönöm a tanácsodat!
 
válasz | 2009-04-29 | 16:46
Igen, probáltam méregetni...három napig nem szexeltünk és én szerettem volna! Ő viszont mindenféle kifogást kitalált és szinte ki akarta produkálni , hogy vitázzam és ne legyen semmi. Hát bevallom, nem sok mindent éreztem...megint fáradt volt. Sajnos viszont amíg biztosat nem tudok, addig kételyek közt élek és ez nagyon rossz. Ő azt mondja,hogy szeret! Én minden nap kívánnám a szexet, de ő kevesebbel is beéri! Mit tegyek, hiszen nem szeretném elveszíteni!?
 
válasz | 2009-04-29 | 09:26
hááát..a komoly stresszes életmód okozhat ilyet..de ha huzamosabb ideig van ez..akkor az egészsége miatt is váltania kéne.. mert az már amolyan végső kimerültség ha a pasinak a sexhez sincs kedve..
pláne huzamosabb ideig..

hogy megcsal-é az innen messziről nehéz eldönteni..

valaki úgy próbálja ezt lemérni hogy ha csak vele sexel.. akkor ha 1 hétig nem csinálják..de mégis nagyon kevés a spermája..vagy nem töményebb..akkor gyanút fog..

de ezt 1 masztiztam a zuhany alattal kilehet védeni;))))))))))
válasz | 2009-04-28 | 19:49
Sajnos az a baj, hogy, ha féltékeny leszel a Párodra /ismerős helyzet.../, és azzal "gyanúsítod", hogy valakije van rajtad kívül, holott csak egyszerűen túl sok a stressz az életében, és túlzottan fáradt, akkor egy idő után tényleg oda fogod juttatni a kapcsolatotokat, hogy a Párod sértve érzi magát amiatt, hogy nem bízol benne, és emiatt végül esetleg elképzelhető, hogy méginkább el fog menni a kedve az együttlétektől.
A fáradtság, stressz, érzelmi problémák pedig nagyon is okozhatnak a férfiaknál /is/ nemi vágy csökkenést. Ha nincs igazán okod /megalapozott/ arra, hogy megcsal a Párod, akkor talán az egyetlen megoldás, hogy megpróbálod megbeszélni vele, hogy ennél a mennyiségű együttlétnél te többet szeretnél, és próbálsz türelmes lenni.
Nem könnyű dolog, azt nem mondom, de, ha tovább bizonytalanítod a Párod, akkor egyszer valóban az lehet a vége, hogy elhidegültök egymástól.
válasz | 2009-04-28 | 19:31
A párom mindég azt mondja, hogy fáradt és nem kívánja a szexet...ejakulációja is gyakran csekély! Már arra gondoltam, hogy megcsal és ezért nincs merevedése, de ő arra fogja, hogy fáradt . Eléggé stresszes életet él. Most már elkezdtem gondolkodni, lehet ,hogy a stressz miatt van és én fölöslegesen veszekszem vele.Nem tudom mitévő legyek, mert a féltékenységem lassan megöli a kapcsolatunkat.Én viszont elég sűrűn kivánnám az együttléteket és ez nagyon kellemetlen...Mit tegyek?Létezik ilyen?
 
válasz | 2009-04-25 | 18:55
fiatal vagy. fölösleges pirulát feliratnod.

hallgass a barátnődre. örülj neki, hogy türelmes és segíteni akar. úgy veszem ki a szavaidból, hogy elvárásaid vannak a teljesítményeddel kapcsolatban. szeretnél megfelelni. ezeket felejtsd is el azonnal. ezek teljesen tönkretehetik az ember szexuális életét.
gyakrabban nem tudnátok találkozni? mert az lehet segítene. ugyanis a túlzott felizgulás miatt előfordulhat, hogy lelankad. nem tudom a működési elvét ennek, de tény. ha nagyon rá vagy gerjedve, akkor ez történhet, plusz ugye nem segít a megfelelni akarás sem. csak élvezzétek az együttlétet. tartsatok hosszú előjátékot, kis petting, orál. utána már nem hinném, hogy lenne gond.
válasz | 2009-04-25 | 18:49
röviden: a viselkedéseddel nem igazán segíted párod problémáját. azzal, hogy kiakadsz, elzárkózol előle, csak jobban elősegíted a merevedési problémáit. a lelki gondok pedig nehezen kezelhetők merevedési zavar témakörben. mert amit csinálsz az lelkileg teljesen rányomja majd a bélyegét az együttlétekre. ő frusztrált lesz, kétségbeesett. rágörcsöla témára, jön a teljesítménykényszer, és csoda, ha majd fel fog egyáltalán állni vagy lesz kedve majd az együttlétekhez.

próbálj változtatni a hozzállásodon. különben belekényszeríted a teljesítménykényszer ördögi körébe. s a végén már a bpgyók sem fognak segíteni.
válasz | 2009-04-25 | 18:20
Sziasztok!
A barátom 49 éves, és merevedési zavarokkal küzd. Ma jön és kipróbáljuk az új gyógyszerrel, amit az urológus írt fel neki. Nem viagra. 4 szem és 15 ezer Ft volt. Nem tudom, mi a neve. Olyan fura így ez nekem. Engem nyomaszt amikor megpróbálunk szeretkezni, aztán nem igazán jön össze. Már hetek óta nem engedtem közel magamhoz, annyira megviselt a korábbi kudarca. Amúgy tök jól megvagyunk. Elmentünk táncolni, itt aludt nálam. És csak csókolóztunk, aztán aludtunk. Ő szeretett volna többet, ám én nem akartam. Ilyen próbálkozások után kell nekem kis idő, nem tudom lelkileg feldolgozni. Amúgy van iránta vágyam. Csak gyógyulna meg, olyan kedves, rendes hozzám.
Remélem, sikerülni fog ma, ami eddig még nem sikerült.
 
válasz | 2009-04-24 | 10:11
Üdv mindenkinek.
Olvasgattam itt problémákról, és nem lennék itt, ha nekem sem lenne. Nos, van egy barátnőm, aki nekem nagyon tetszik, mint nő, mint ember, stb. kb. másfél hónapja vagyunk együtt, de nem tudom tőle soha türtőztetni magam. Lehet baromság lesz, de a problémám az, hogyha rátérnénk a lényegre, akkor lelankadok. Volt már minden előjáték, stb. azalatt működött a dolog, de azután már nem. Ez nem újkeletű dolog, már volt ilyen. (Volt olyan is, hogy működött, de akkor nem kellett kotonnal babrálni, mert tablettát szedett) Én tisztában vagyok a pszichés feszültséggel, mert van, és leküzdeni nem tudom, már próbáltam. De ha már a csókódzás is megmozgat valamit, akkor nem tudom mi lehet a gond. Én kívánom őt, csak megtartani nem tudom addig a merevedést ameddig szeretném. Ez tudom, hogy nem kívánságműsor, de negyed óránál tovább szeretném.
Szoktam hetente táncolni (iskolai szinten), és 68 kg vagyok, és amellett hogy gyógyszereken éltem/élek (asztma, allergia) azonkívül nincs bajom. Arra gondoltam, hogy elmegyek dokihoz, hogy felírja azt a kék dolgot, mert azt hallottam, attól mindenki egy állat lesz az ágyban. Nem akarok többször kudarcot vallani, (barátnőm megértő, azt mondja, hogy találunk megoldást, még zt hitte, hogy vele van a gond) de nem tudunk olyan gyakran együtt lenni, szal, ha mégis sor kerülne rá, én azt szeretném, hogy penge legyek. Azért írok, hogy a tablettának nincs valami káros hatása, vagy ha esetleg tudnátok, akkor adjatok tanácsot légyetek szívesek, mert nem akarom őt elveszíteni. És jól is ezeretném magam érezni.
 
válasz | 2009-04-19 | 21:14
Az előző hozzászólásodban azt írod, hogy koffeintablettákat szedsz, de ezek szerint akkor pluszban még kávézol is? Mert a koffeintabletta önmagában is elég nagy dózis lehet esetleg a szervezetednek, és akkor még a kávét is iszod..., ez lehet, hogy túl sok a szervezetednek. A koffein élénkítő hatású, de /kávé formájában is/, ha túl sok jut a szervezetbe, akkor már nem élénkítő hatású lesz, hanem éppen ellenkezővé válhat a hatása. Azon kívül túlzott mennyiségben például a koffein egyenesen veszélyes is lehet /persze ahhoz már extrém mennyiségű kávét kellene elfogyasztani/. Nem lehet, hogy a fáradtságod vagy stresszt túl nagy mennyiségű koffeinnel próbálod kompenzálni, de a hatása már ellenkezőjére fordul Nálad? És rossz hatással van valamennyire a potenciádra.
válasz | 2009-04-19 | 20:41
sziasztok!
lenne egy olya problémám, hogy barátnőmmel 3 honapja vagyunk együtt, a orális résznél tartunk és amikor rajtam lett volna a sor akkor nem akart nagyon müködni a szerszám. de mikor nekiálltunk akor olyan volt mint a beton, meg utánna is. arra tippelek hogy talán nem tudok ellazulni akkor amikor kéne és beindulni.
van valami ötletetek hogy ezt hogyan lehetne orvosolni?
elöre is köszi
 
válasz | 2009-04-19 | 17:56
Ja még csak annyi, hogy a koffeinnek redszeres fogyasztója vagyok, igaz kávé formájában és nem ilyen nagy dózisban. Nem cigizem, kb. egy hónapja nem ittam egy kortyot sem.
 
válasz | 2009-04-19 | 17:53
Hali,

kb. egy hete maszturbálás közben érzem azt, hogy nem olyan erős a merevedésem, mint azelőtt volt, sőt! A párom elutazott külföldre, mikor együttvoltunk utoljára még minden rendben volt. (masztizás közben is)

Mi lehet a gond? Gondolkodtam, hogy mit csinálok másképp, mindössze annyi jut eszembe, hogy koffeintablettákat kezdtem el nemrég szedni, de nem emlékszem, hogy a tünetek együtt jelentkeztek-e a tabletták szedésének megkezdésével. Okozhatja a bogyó? A libidóm is zéró.

A párom jön haza nemsokára, nem szeretnék csalódást okozni :)
 
válasz | 2009-04-18 | 00:43
Heló! Nekem pontosan ugyan ez van ami neked. A haverokkal ha megyünk bulizni én vagyok a "király" és hamar be is csajozom de amikor már ott járok h betegyem nekik kudarcot vallok nem tudom miért szerintem én Viagrát fogok venni a neten.
válasz | 2009-04-16 | 11:35
Sziasztok! Április elején ismertem meg a barátnőmet. Nagyon szeretek vele lenni, az első igazi tartós kapcsolatom lenne ez. A problémám viszont az, hogy valahogy március óta egyáltalán nem kivánom a szexet. Na most 20 évesen, hogy ez miért van nem tudom. Mikor először lettünk volna együtt, fel sem állt a cerka. Tudtok esetleg valami gyógyszert ami visszadhatja az étvágyamat vagy ezzel orvoshoz kell menni?
 
válasz | 2009-04-14 | 19:29
Szerintem a hosszú autózás miatt van ilyen gondod.
válasz | 2009-04-14 | 14:09
Sokk!!!!!!!! 50 vagyok
Eddig naponta , össze vissza stb./ nem útszéli/ , nem dohányzom ,nem iszom, no drog, no café,
Autóztam pár ezer km-t non-stop/alkalmi száguldás 1 hétig/, azóta Érzem a heréim , enyhe fájdalom, és 90 % - ban defekt. Tud valaki valami biztatót, netán össze kaptam valamit ?vagy prosztata probléma? Tud arról valaki valamit?
 
válasz | 2009-04-11 | 20:56
Nem lehet, hogy félsz a fitymaszűkület miatt a fájdalomtól és azért gyengébb a merevedésed? Szerintem mindenképpen meg kellene műttetned. Egy ismerősömnek évekig nem voltak gondjai ezzel, de amikor egy olyan barátnője lett, aki sokkal szűkebb volt, mint az előzőek, annyira vérzett neki, hogy alig tudta elállítani és 30 éves korában kellett megműteni. Nézesd meg másik orvossal is!
válasz | 2009-04-11 | 20:46
hááát.. tán azért ennyire puha a makkod.. mert a tövétől indul a merevedés.. és idáig már alig jut vér..

azért én 2ujjal benyomni nem bírnám sztem...
párom a nyelvével simán tudja pedzegetni..nem hogy benyomni...

dokit javaslom.. és azt a fitymaszükületet is megnézetném..

nem szokott az emberek pénisze összemenni..inkább nőni max;)))

jojo..kivétel ha híztál 30kg-t és rárakodott a tövére a háj...
de ezt kétlem...


2esetet látok..
vagy valami nyugtató-szorongásoldót fog adni..hogy jobban ellazuljál.. és így ne stresszeljed magadat...és tudj merevedni..

vagy fizikailag akarja megoldani.. és vágyfokozót fog adni hogy merevedjél........
válasz | 2009-04-11 | 14:51
Nah.

Akkor írok most kicsit többet, hogy teljes legyen a kép.Anno még asszem talán ide is írtam emiatt.

Enyhe fitymaszűkületem van/volt. Fájt mikor mozgott a fityma rajta... elszorította a pénisz alsó részén lévő idegeket. Akkoriban durván 4-5 hónapja egy merevedéskor 18centis volt a péniszem... mértem :P


Voltam orvosnál, azt mondta nem műti meg mert enyhe, inkább tágítsam.
Nah, azóta már nem fáj annyira. De nem azért mert tágult, inkább azért mert a merevedésem már enyhült. 18 centit azóta már sosem értem el. Most már 16 maximum...(15-16 között mozog) és igen, nem mondanám már betonkeménynek a merevedésem. A makkom meg szinte egyáltalán nem merev, két ujjal lazán összetudom nyomni. Azaz puha.

Az az történhetett valami... amiért már nem tudok annyira merev lenni. Fogalmam sincs miért, mitől, én annyit tudok hogy a szex második alkalomra sem sikerült. Én hibámból.

Meg most azt vettem észre hogy bennem sok minden agyban dől el ( vagy mindenkinél), ha látom mit csinál, belegondolok, látom ahogyan csinálja, akkor jó. Persze nem fetrengek hogy ú de jó, ilyen eufólikus érzés nincs bennem.


Kérdésedre válaszolva meg:
Ez elég kombinált dolog, sajnos konkrét választ nemtudok adni, mostmár jó lenne túlesni rajta, de kínánom is őt. Persze nem mindig, most mondjuk nem. De ha mellettem van, csókolózunk stb, akkor már kívánom. Igaz nincs bennem ez a tűz, nincs bennem ez, hogy ezaz ittvan előttem egy p... és milyen jó...
Talán agyban nagyon izgulok, de én itt kívül nem érzem hogy izgulnék.
Nemtudom mivan már... de nagyon rossz.

Valamit tenni kellene, valami konkrét dolgot, hogy megjavuljak.

Elmegyek orvoshoz, hogy nézze meg, nincs-e valami baja a farkamnak.. aztán ha nincs, akkor lelki gond.
Remélem nem röhög ki, hogy " lelki gond stb stb"

Anno mikor voltam vigyorgott h ez alig fitymaszűkület, max picit szorít ha merem... hát... igaz hogy aprónak tűnik ha nem merem... de akkoriban majd szétszakadt a bőröm...

Mostmár szalonképessé kéne alakítani engem, a farkam, mert ez így nem mehet tovább.


Várom az ötleteket, mert fiatal, amatőr és kétségbe esett vagyok.
válasz | 2009-04-11 | 13:58
Bocs, hogy én így nőként beleszólok, de nem lehetséges az, hogy azért érzed a makk-ot nem annyira merevnek, mert összességében nem eléggé erős a merevedésed?
Szerintem azért ennek az egész "problémának" lelki oka lehet, nagyon izgulsz, és emiatt nem sikerülnek úgy a dolgok, ahogy szeretnéd. De, ha nem görcsölnél annyira, akkor lehetséges, hogy minden nagyon is rendben lenne.
És egyébként nagyon is ismert olyan dolog, hogy, ha egy férfi nagyon kíván egy nőt /vagy új kapcsolat/, akkor kezdetben lehetnek "ilyen gondok", amik később, mikor megismerik egymást a partnerek jobban, megszűnnek.
Ami még azért fontos..., igazán vonzódsz, nagyon kívánod ezt a partnered, akivel együtt szeretnél lenni, vagy csak úgy érzed, hogy "meg kell most már tenned az egészet"..., szóval olyan "essünk túl már a dolgon" érzésed van, vagy igazi szenvedély, vágy van benned? Mert egyáltalán nem mindegy. Ha tudat alatt nem vonzódsz a párodhoz, akkor az is okozhat ilyen problémát...
válasz | 2009-04-11 | 13:53
nem vagyok fiú.. csak azt írom le amit én észrevettem másokon :P
a makk változó szokott lenni, valamikor keményebb valamikor nem annyira, szeretkezés közben. de szerintem meg sem közelíti a kőkemény f*rkat :P :)
 
válasz | 2009-04-11 | 13:50
Az király... nekem a makk nem kemény.

Puha, hiába merev a többi része, a makk az puha.
Milyen egy selejt farkam van :P

Nah ebből tényleg orvos lesz.
Rosszabbkor nem is jöhetett volna mindez.
 
válasz | 2009-04-11 | 12:53
háát..ööö..jaja.. annyira minimum mint a többi része...
válasz | 2009-04-11 | 11:05
Ajj de jó.... hiányzott ez nekem nagyon.

Kedden elmegyek hozzá... akkor rendel, mindjárt 5000FT-ot el is kér... de jó :)


Am lehet hülyekérdés, de merevedéskor maga a makk is bekeményedik?
válasz | 2009-04-11 | 08:56
ha sehogyan sem tudod magadtól leküzdeni ezt akkor bizony orvosi eset vagy..

mert ez csak félsz..feszengés..parázás..

csak nálad fokozottan érvényesül..

doki is ezeket javasolná..végső esetben meg enyhe..viagraszerű bogyit írna föl..hogy ha 1-2x sikerül megmerevedned.. és jól sül el minden..mennyei sex..stb.. akkor te is elhiszed.. és nem fogod agyilag blokkolni..stb...
válasz | 2009-04-10 | 23:32
Szerk.:

Felállt, úgy ahogy... de behatolni nem tudtam vele. Ahhoz lankadt volt.

Orvosi eset vagyok tán 18 évesen vagy mi?
válasz | 2009-04-10 | 22:20
Pfff.

Mai napon újabb kudarc :)

Ittvagyok 18, és nem megy. Valamilyen szinten röhej, ámde az én oldalamról nagyonis elkeserítő.
 
válasz | 2009-04-09 | 17:42
háát sorry... de ez van.. én sem várnám el páromtól hogy ha 40évesen impotens lennék hogy most évtizedeket éljen le testiség nélkül..

ha nem tudja meggyógyítani.. de elhagyni sem akarja..akkor oldja meg máshogy(mással) a sexualitását...

de ha párommal adódna valami.. én is megoldanám máshogy xx év után...
de ő is megtenné ezt ha sehogyan sem lehetne megoldani..

a testiség fontos 1 kapcsolatban...
válasz | 2009-04-09 | 16:45
Köszönöm a hozzászólásokat!
A hölgyek jól látják a helyzetemet. Kötődöm az illető úrhoz, és vele szeretném átélni az örömöket. Ő 49 éves. A környezetemben többen kérdezték, miért ezzel az idősebb férfival járok. Mert kedves ,aranyos, szépen bánik velem. Nálam magasabb, és nem csúnya férfi. Elgondolkodtam rajta én is, és jól érzem vele magam. Bizakodom, hogy meggyógyul. Volt nekem fiatalabb barátom is. És jártam korábban huszonéves fiúval is. Nem mindegy, hogy hogyan bánnak velem stb. Ha nem gyógyul meg, nem maradok mellette. Egy életre nem tudom ezt felvállalni.
Bizakodom.
 
válasz | 2009-04-07 | 22:41
Na, azért erre annyit reagálnék..., hogy egyáltalán nem minden a kor. A legfontosabb szerintem inkább a személyes egyéniség, meg a szexuális temperamentum. A saját életemben látom személyes példákon, hogy csak a volt férjem és a mostani páromat kellene megnéznem. Hát..., hiába gyakorlatilag 10 év a korkülönbség a párom és a volt férjem között... a párom javára. Ennek ellenére a két férfit nem, hogy egy "lapon", de még egy "könyvben" sem lehet említeni szexuális temperamentum szempontjából. A mostani párom azért érdekes módon olyan dolgokat "hozott ki belőlem", amit előtte még senkinek sem sikerült. Szóval igenis nagyon sok múlik az egyéni temperamentumon, azon, hogy egy férfi hogyan viszonyul egy nőhöz.
A másik "örök példa" előttem a most 72 éves nagybátyám, aki világ életében átlagban 20-22 évvel fiatalabb nőkkel "járt", és érdekes módon hihetetlen mértékben vonzódtak hozzá a nők..., és ebben nem csak a külső adottságai /sportolt..., akárcsak a párom is/, hanem az egyénisége, a modora, a stílusa is döntő volt. És érdekes módon, most 72 éves korára is egy kb. 50-52 éves nővel "jár"..., szóval valami lehet a személyiségében, ami miatt olyan "varázzsal" bír.
És nagyon fontos persze az is, hogy hogyan él a férfi, vagyis mozog /mozgott-e/ életében egyáltalán, sportolt-e, dohányzott-e, vagy mondjuk kimondottan sokat ivott... A viszonylag egészséges életmód eléggé döntő azért.
válasz | 2009-04-07 | 22:17
Ez pontosan így van, ha valakit szeretünk, akkor nem úgy működnek a dolgok, hogy "csak úgy tovább megy a nő", és keres egy másik férfit, akivel "majd működnek a dolgok", mert az adott nő az adott férfivel szeretne együtt lenni, és általában akkor, mikor ő maga is kívánja, és nem pedig akkor szeretne szeretkezni egy nő, amikor a "férfinek végre sikerül". Nem könnyű probléma az ilyen, és mindig furcsán érinti a nőt, még akkor is, ha időleges a probléma, amit például a fáradtság meg a stressz okoz. És elméletileg szerintem bármelyik férfivel megeshet, kortól függetlenül, és nagyon sok lelki oka is lehet.
válasz | 2009-04-07 | 22:02
Merevedési zavar --> szív- vagy érrendszeri probléma--> életmódváltással javítható.
Szóval ha lemond az ember a jó magyaros ételekről, elkezd mozogni, akkor elég látványos lehet a változás. Nem kell 40-en túl csak a gyógyszerekre hagyatkozni!
 
válasz | 2009-04-07 | 21:49
Kanyim most te komolyan azt gondolod, hogy mindig huszonéves maradsz???:)
A fiatal "bikát" meg nem kerestem...jött az magától:)
válasz | 2009-04-07 | 21:19
Csak tudod (ha jól vettem ki a hölgy hozzászólásából), ilyenkor az ember nemcsak a szexet úgy amblokk kívánja bárkivel, mindegy csak szex legyen, hanem ha kötődik az adott nő érzelmileg, akkor épp azzal a férfival szeretné a szexet, mert mondjuk szerelmes belé és általa szeretné átélni az élményt. Ilyenkor nem vigasztaló, hogy mással szexelhetne, ha más embert nem kíván se testileg se lelkileg. De el tudom képzelni, hogy a kétségbeesés és a hosszan tartó tehetetlenség kiválthat megalkuvás-állapotot, amikor már mindegy, csak produkáljon egy elfogadható merevedést.
válasz | 2009-04-07 | 21:15
Bizonyára majd örömmel fogadod,amikor a párod is ezt a megoldást választja,amikor te 40 leszel.
válasz | 2009-04-07 | 20:58
háát..sajjna ez van...
ilyen az élet..vagy akkor a magyar férfiak..az egész életüket végig kisérő "egészséges" életmód vivmánya ez hogy 40-50évesen nem képesek az ágyban csak feküdni...

bár 40felettieket fiatalembernek nevezni;))))))))

már azt hittem te is azon megoldást alkalmazod mint hercegnő..hogy ifjabb bikát keresel;))))))))

mert ha valaki még kívánja a sexet..nem gubózhat be és mondhat le ezen okok végett róla.. akkor máshol kell körbenézned.........
 
válasz | 2009-04-07 | 17:25
Sajnos az a tapasztalatom, hogy a 40-50 közötti férfiak többsége merevedési zavarokkal küszködik. Volt egy két éves kapcsolatom, önhibámon kívül lett vége. Az a fiatalember többnyire tudott, néha nem jött neki össze. Egy éve megismertem egy másik fiatalembert is, nem sokáig voltunk együtt, és addig egyszer sem tudott. Most megismertem egy férfit, aki kedves, aranyos stb. Három hónapja vagyunk együtt. Ám még nem tudtunk szeretkezni , mert nem tudott. Az urológushoz jár, gyógyszereket kap. Reménykedünk. Én megmaradnék mellette, mert rendes ember. Ám a szexualitás miatt nyomaszt a kapcsolat. Lehet, hogy meggyógyul, lehet, hogy nem. Mert azért megmozdul neki. Még ha nem is tudja bevetni. Hiányzik a társ, és az erotika is. Jól meglennénk, csak ez a baj nagyon nyomaszt. Akar szeretkezni, ám így csak kínos görcsölés. Nem is tudom, mit lehet tenni. Ha esetleg vége lesz, és újra megismerkedem valakivel. És előjön ez a probléma, sikítva menekülök. Ezt lelkileg nagyon nehéz asszisztálni. Nem tudom , mit tegyek. Nem vagyok csúnya nő, hogy emiatt ne tudnának. Magas, szép arcú, moletten csinos nő vagyok. Szeretném már megtalálni a párom.
 
válasz | 2009-04-02 | 17:23
szerintem is az van hogy nagy..már-már túlzottan szereted.. imádod.. és ezért legbelül feszengsz..rettegsz attól hogy nem leszel elég jó neki..

és még mellé az első sexuális élmények varázsa..stb..

a lényeg hogy megbeszéljétek..tovább tudjatok lépni.. mert ha ezen filozól akkor csak még rosszabb lészen a szitu...

mond el neki hogy nagyon izgulsz. és ezért nem ment..
és meseszépnek tartod..imádod..stb

és pl haladjatok lassabban..meztelenül csak csokolózzatok..ölelkezzetek..

kényeztesd te őt.. én pl már attól majd eldurrnok ha párom szép kebleit..nuniját csokolgathatom...

csodáld..fedezd fel a testét..
ha tényleg bejön neked..akkor erre reagálnod kell..hisz férfi vagy;)))))

pl úgy orálozzon neked hogy nem szemből közelít míg te fekszel..hanem mellőled.. és így pl a popsiját tudod simogatni közben..stb...
 
válasz | 2009-04-02 | 10:40
Igen az igaz, hogy nem izgat fel. Tényleg egyszerűen képtelen vagyok rá. Szép lány egyébbként, nincs vele semmi baj, velem van a baj szerintem.

Valami megoldást kellene találni, hogy mennyen vele a dolog.

Nem, ez viszont nem igaz. Nagyon szeretem. Talán ezért sem sikerül a dolog. Félek a kudarctól legbelül, nemtudom, mert nem éreztem magamon, hogy izgultam volna.
válasz | 2009-04-02 | 09:32
Nekem erről az a véleményem, hogy téged nem izgat fel ez a lány. Normál esetben, ha csak az izgalomról van szó, hogy sikerül vagy nem, akkor felizgulsz, és élvezed, max. akkor csődölsz be amikor tenni kéne vmit. Ez normális. De sztem ahogy a lányoknál van hogy nem izgatja a pasi, és nem nedvesedik, nálad ugyanez lehet csak neked nem áll fel, de mint mondod, nem is okoz örömet. Valószínűnek tartom, nem igazán érzel sok mindent e lány iránt.
válasz | 2009-04-02 | 07:53
Igen alapból műxik.

De azóta az aktus óta mióta becsődöltem, nemis masztiztam... elvagyok keseredve h őszinte legyek ...

Igen, első :) :$

De én nem éreztem magamon h izgulok, viszont csak feküdtem az ágyon... ő orálisan dolgozott... és én nem éreztem semmit. Komolyan semmit. Semmi örömet. Mintha a mutatúujjammal csinálta volna...
Nem bírtam felizgulni.

Pettingeltünk eddig, én kényesztetgettem, most jutottunk el odáig h na, szeretkezzünk (1 hete), de most újra itt a péntek.
És már most félek a kudarctól.
De majd akkor csináljuk tovább, hátha feláll végre normálisan.
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-08-06 - 22:57

Láb, harisnya és tűsarok
2018-08-05 - 07:47

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-07-29 - 09:45

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41