szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Merevedési zavarok


Új hozzászólás

válasz | 2009-03-12 | 11:01
"nem értem ma sem,miért a nedveset szeretik a férfiak?"
Ezt komolyan kérdezed? Hát, nem túl kellemes, ha csak úgy szárazon csiszolódik, neked és neki sem, szerintem. Sokkal élvezetesebb, ha csak úgy siklik ki-be :)))
válasz | 2009-03-12 | 10:51
Nem kell gumi,nincs szükség rá:)Az a jo.hogy megbeszéljük a dolgokat őszintén,de...azért belül bánt minket a saját bajunk.Én már kielemeztem,mégsem tudom,miért vagyok száraz..:( Neki keringési problémk miatt lehet a merevedési gond,oketz tudomásul vettük.Marad az orális,és az ujjai.De ettől még még csak nekem lesz jo.Illetve lenne,ha lenne csuszás.Gondolkoztam azon is,talán a gyerekkori tiltott tabutéma a sex.vagy a 'tiszta bugyi folt nélkül'..?S nem értem ma sem,miért a nedveset szeretik a férfiak?Tudatalatt lehet visszafogni a nedvesedést?Mert az orgazmust akarattal tartom vissza.
válasz | 2009-03-12 | 10:36
Vannak ízesitett sikosítók is.
Ha nagyon "felfújjátok " a dolgot, csak rögzülnek a problémák, és olyanokat vághattok egymás fejéhez, amiket később megbántok majd, és ez még nagyobb károkat is okozhat. Talán ritkítani kellene az együttléteket, amíg ő is kívánja majd.
Gumival szexeltek?
válasz | 2009-03-12 | 10:34
Hát akkor előbb nyaljon, majd utána a sikosító. És lehet kapni jó ízű sikosítókat is már.
válasz | 2009-03-12 | 10:26
Köszönöm szépen,már azt hittem,csupa tinik vannak itt...:) Szereti az orálist,ezért nem akarja a sikositot.Azt mondta,nem azt akarja nyalni..Probáltam én 'felállitani",aztán akciozni,de lelankadt,mikor betete.Most okoljuk a másikat..:(
 
válasz | 2009-03-12 | 10:14
A szárazság ellen nagyszerű orvosság a sikosító. És így a párod is jobbna élvezi majd.
Bár nekem meg pont ellenkező a "problémám". :)
válasz | 2009-03-12 | 10:09
Sziasztok.Mindenhol irnak a férfiak problémáirol..de nem találom az enyémre a választ.Hiába izgat a párom,hiába kivánom,száraz vagyok,mint a taplo..:(Már több éve együtt vagyunk,nem unalmas az életünk,nincs stressz,nincs fáraszto munka.De,45évesek vagyunk,neki merevedési problámái vannak,nekem meg nedvesedési..:((
 
válasz | 2009-03-11 | 18:55
köszönöm szépen még 1x kanyim a segítséget!!!!!!örök hála!:)
 
válasz | 2009-03-11 | 11:09
nincs mit..

de ez tényleg "hiba" szokott lenni kezdőknél..

hogy ott.. amikor alapból paráznak..
akkor találkoznak 1x a gumival... és azt azért kicsit meg kell szokni..

szoval én leglaább 1-2 otthoni végigvitt masztit javasolnék...
válasz | 2009-03-11 | 10:49
igen gumival !!!! de akkor megfogadom a tanácsodat!!!!! köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!:)
 
válasz | 2009-03-11 | 10:27
az a gond hogy parázol ezerrel..

de ez természetes..valaki lekókad..valaki elmegy 1perc alatt az izgulás hatására..

mivel 3hónapja jártok..nem durr bele lenne az aktus..
szoval a felvezetés..petting..orálozás..ismerjétek meg a másik testét sablon nem jó ide..

gumival csinálnátok???
mert akkor simán lehet hogy azt is szoknod kéne.. és otthon maszti közben húzd fel és úgy csináld tovább..


amúgy... előtte 1hétig semmi maszti..
vetkőzzetek le.. csókold végig a testét.. orálozzál neki...
és ekkor lassan csússzál rá és .......................
ebben az esetben sztem nincs férfiember akinek ne akarna szétrobbanni alant;)))

vagy ha párod megértő.. akkor ilyenkor fektessen hanyatt...
és ő orálozzon rajtad amig kemény nem leszel.. és akkor ő pattanjon a nyeregbe... örök élmény lenne;))))))))))))))))))))))
válasz | 2009-03-11 | 10:12
Sziasztok!!! Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy!!egy 20 éves srác vagyok, több mint 3 hónapja vagyok eggyüt barátnőmmel!!!ha szégyen ha nem vele csinálnám először!!nekem is a merevedéssel van a gond!! önkielégítésnél nincs probléma!!! meg mikor izgatjuk egymást barátnőmmel akkor is áll mint a cövek!! de mikor a lényegre kerül a sor addig ra le lankad!!meg kicsit izgulok is közben hogy minden rendben legyen!!! már háromszor kudarcot vallotam és többen nem szeretnék!!barátnőmmel is beszéltünk erröl ő megért!!! csak szeretnék tapasztaltabbakat is megkérdezni!! hogy mi lehet a gond?
 
válasz | 2009-03-03 | 22:30
Köszi a választ, igyekszem kiszorítani magamból ezt a gondolatot. De idővel minél többet leszünk együtt biztos elmúlik ez a bizonyítási vágy... :)
 
válasz | 2009-03-03 | 01:35
NYugi:)

Nem vagy totál ellazulva.Kétségek vannak,hogy minden jólesz e,és ha má ez feljön akkor tudatalatt ott van a jaj lehet hogy nem,MILESZ HA MÉGSE

MInden tök f*sza lesz,mer a csajod kurvajól néz ki,tök megértő,és nem kell paráznod,ezek természetes dolgok.

Nekem is ugyanez volt hogy amikor a görög csajjal smároltam állt a farkam mint az atom,amikor meg kényszeresen rájöttem hogy némmá,ezmeg itt d/gni akar,akkormeg sutty odalett a meredekség hirtelen.Elsőre be is "égtem" de csak magam előtt,mer én csináltam óriási ügyet belőle,aztán elkezzdtünk csókolózni és lássanak csodát.

Szóval szerintem egy:pusztuljon a gumi (ne,ha csak ez véd)

kettő: szokjátok egymást meztelenül

csókolózzatok jó mélyen sokat egymáson hemperegve,sőt,a csajszi még olyant is nyomhat (nyamm cica) és ahhoz még gumi se kell,hogy rádül meztelenül miközben csókolóztok és behatolás nélkül lovagol a farkadon:P

Szóval van itt lehetőség pajti,nem kell megijedni.

ROHADT MAXIMALISTA RETTEGÉSRE NEVELŐ TÁRSADALMUNK
 
válasz | 2009-03-01 | 16:59
Sziasztok!
Olyan problémával fordulnék hozzátok ami tudom, hogy lelki eredetű mert hétvégén itt volt végig a barátnőm és szerettünk volna sexelni de mikor én csak rá gondoltam már elkezdődött a lankadás előtte meg állt mint cölöp, izgatással tejesen eléri a kívánt eredményt de ha én szerettem volna rágondoltam már gondom volt... a gumi felhelyezését mondta egy barátom h neki lelankad és nekem is ez a problémám lehet, hogy már csak én képzelem be és iszonyatosan is idegesít akár most a hétvégén. Barátnőmet így is eljuttattam nem 1x orgazmusig de hát nem a péniszemmel is kiakaszt... erre elkezdtem most olvasgatni itt a forumon és találtam egy másik technikát is: ez "start-stop technika" nevű technikáról mi a véleményetek... lényege, hogy izgassam fel magam és miután megtörtént hagyjam is abba és ezt 4x-6x megcsinálni...
Itt a link: http://www.szexterapia.hu/index.php?m=article&aid=29

Szeretném ezt a belső gondomat megoldani, de hogy tegyem beszéljek a párommal, de még korainak tartom nem sok ideje vagyunk együtt... szeretném magam megoldani a hülyeséget nem kéne aggódnom de ez egy belső dolog, h szüntessem meg?

Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikerült...
 
válasz | 2009-02-28 | 21:04
Nyugi.

Ez nem szervi gubanc,hanem tudatalatti.

Az agyad szépen beprogramozódott arra,hogy a neked legkellemesebb pózban reagál a legjobban,és amikor ezt megzavarod,borul az egész rendszer.

Semmi szervi gondja nincsen,a szervi gond vagy legkisebb bibi akkor kezdődik,amikor akármilyen ingernél gond van a felállással,ezt meg ahogy elnézem,nemigen írtad:P

Szóval csak nyugalom,nem kell parázni,meg váltogatni,ha jó is ugy,meg kicsit lazábban vedd/vegyétek:)

Nem kötelező minden pózt végigjátszani egy éjszaka során érted.

A kapcsolatoddal magával minden rendben?
 
értem értem, csak az agaszt hogy 1 éve lassan ilyen, eddig meg nem. és emiatt vagyok elkeseredve, de elvileg ha magamnak csinálom akkor minden oksnak kellene hogy legyen vagyis régen azt olvastam itt forumon de ez a problema fentáll olyankor is. na mindegy, akkor mad ha ugylesz időm elmegyek dokihoz is és lesz ami lesz.

köszönöm a segitégeket

üdv
 
válasz | 2009-02-28 | 18:57
Az rendben, hogy mit értesz "pózváltás" alatt, és valahol azt olvastam, hogy a szeretkezés ritmusát van akinél megbonthatja, az, ha több pózt variál egy aktuson belül /most nem tudnám megmondani, pontosan hol olvastam, de sejtem..., ha gondolod, utána nézek/. Nem hiszem, hogy ez "kóros" dolog lenne. Lehet, hogy van, akinél nem szűnik egy kicsit sem a merevedés ilyenkor, de lehet, hogy Te ilyenre érzékenyebben reagálsz, ezért írtam, hogy a különböző pózokat több különálló aktusban, az aktusok között pihenéssel is meg lehet valósítani, és akkor ezt a problémát - ha egyáltalán az - ki tudod küszöbölni. A komoly keringési problémánál az esetek túlnyomó többségében nem is lennél képes rendes merevedésre, szerintem. De ez a probléma nem arra utal, ez legfeljebb egy kis kellemetlenség, neked.
de most a pozváltást, lehet rosszul fogalmaztam meg, szoval ha csináljuk pl kutyában és után jön ő felülre már abban a kis idöben is elkzed lankadni ez normális? és ez a probléma már kb 1 év e van fent.
üdv
 
válasz | 2009-02-28 | 17:59
Az nem keringési probléma, ha megtöröd a szeretkezés ritmusát azzal, hogy pózt váltasz, és, ha úgy látod, hogy a póz váltással lanyhul kissé a merevedésed, akkor szerintem abban a pozícióban csináld, ahogy a legtartósabb a merevedésed. A következő pózt meg "tartogassátok" egy kis pihenés utáni időszakra, és akkor az újabb aktusnál talán megint nem lesz probléma. A keringési probléma az jóval komolyabb dolog, mint amit Te leírsz.
sziasztok!


köszike az eddigi, segitségeteket.

na ezaz. hogy nekem is elég egy nyakoncsokolás pár simi szoval a vizuális hatások, ha már cska valami jora gondolok akokr is áll cska nme ugy mint régebben na mindegy most vegyük ezt a normálisnak, szoval semmi bajom nem lenne, csak csináljuk igyis minden fajta pozban tegnap is csináltuk 40 percig, és mikor már el szerettem volna vinni mindig ebbe na pozban megyünk el, de ilyenkor 20-30-40 perc után már kezd lankadni, meg a másik, ha pl pózt váltunk abban a pl 10-15 másodpercben kicsit lankadni kezd ez normális? nem lehet, hogy valami keringési bibi van ott lent? én azt hittem hogy az a kék tabletta az olyan hogy pl ha van valami problem a keringéssel akkor kijavitja és utána nemkell szedni, most nézem, hogy az a kék tabletta a viagra :):( azthittem, hogy az egy másik fajta gygogyszer.

köszike mindnet

üdv: szabolcska
 
válasz | 2009-02-28 | 16:18
Szerintem ilyen tabit orvosi előírás vagy felügyelet nélkül elég veszélyes többször alkalmazni. Elvégre az egész szervezetben levő vérkeringésre hatással van :S
válasz | 2009-02-28 | 16:15
no ez igaz.. elvégre nekem elég páromnak 1 nyakamba lehelt csókja és hazáig már végig áll a cövek és alig várom hogy leteperjem...

szoval nem kell ilyen fiatalon ahhoz külön inger...

és ennyi idősen én is kizártnak tartom hogy legálisan a kis kék bogyik közelébe kerüljél... mondjuk én sem lementem azt kértem a gyógyszertárban;)))
válasz | 2009-02-28 | 15:53
Írtad, h nem ér annyi inger bizonyos pózban és szerinted ezért lankadna le. De akkor vajon miért áll egy férfinek a vizuális ingerek hatására? Nem kell folyamatos, erős ingereket kapnia ahhoz, h kemény lehessen, maradjon...szerintem.
A bogyiról meg mondj le szerintem nem nincs orvosilag igazolt olyan problémád, ami alapján ezt felírná egy doki is.
válasz | 2009-02-28 | 15:53
a másik hogy ha sikerül elérni a merevedést..
akkor utána olyan pózt válasszatok ahol nagyon intenzívan vagy ingerelve..vagy TE irányítasz.. és ha érzed hogy gyengül az érzés..akkor rákapcsolsz..stb..

pl kutyiban eléggé intenzív szokott lenni..és még párod kerek popóját is láthatod közben;))))

mond el nyugodtan a problémádat párodnak őszintén..

mert a csajok üldözési mániásak és simán beképzelnek dolgokat..hogy így-úgy nem tetszik már neked.. majd a bizti híztam..stb kérdések.. és ez eléggé kihatással lehet a kapcsidra...
válasz | 2009-02-28 | 15:50
hát stressz.. és egyébb problémák okozhatják.. elvégre ha nem vagy ott totálisan fejben.. akkor nem tudsz tudat alatt úgy koncentrálni..

mint pl amikor hulla fáradt vagy..vagy túlzottan ittas.. akkor is sokkal nehezebb a merevedést fennt is tartani...

háát a bogyik használnak.. mert én is volt hogy beszereztem haverokkal és poénból kipróbáltuk.. és tényleg sokkal könnyebben tudtam 3.-4. merevedést produkálni.. és alig kellett odafigylenem le ne kókadjak..
bár kétlem hogy legálisan doki neked ilyet felírna...
válasz | 2009-02-28 | 12:16
Szia!

Elképzelhető, hogy már csak a saját megnyugtatásodra is akkor érdemes urológus orvossal megvizsgáltatnod magad. Így legalább tényleg kizárhatnád, hogy mégis nincs-e valamilyen testi ok. Bár, ez annyira nem valószínű. Meg, ahogy most írod bizonyos pózoknál jön ez elő nálad inkább.
Nem lehetséges, hogy egyszerűen pózt kellene váltanotok, olyat, amiben ez a merevedés-csökkenés nem következik be?
És, akkor nálatok is az van, hogy a párod azt gondolja, hogy már nem kívánod annyira. Pedig Te írod, hogy ugyanúgy kívánod, tehát nem arról van szó, hogy változtak volna az érzéseid.
Nem lehet, akkor könnyű férfi szemmel hallgatni, hogy "így meg úgy...", mikor ugyanúgy meg van a vágy...
Azért nem lehet, hogy leginkább az a problémád, hogy abban a pózban, amiben csökken a merevedésed, már eleve görcsölsz azon, hogy megint előfordulhat..., és éppen ezért fordul elő.
Meg, a barátnőd is azt gondolja, hogy nem kívánod /hát mi nők, nem könnyítjük meg néha a dolgotokat.../.
Nem lehet ez könnyű ilyenkor férfi szemmel...
Nálunk ez így a párommal nem szokott előfordulni /hanem hulla fáradt szerintem bármihez néha inkább/..., hogy ingerlés hiányában csökkenne..., de mindenki más, és ez még önmagában nem kóros dolog. Nem lehet az, hogy kicsit változtattok az "alappózon", mondjuk a párod párnát helyez a csípője alá..., mintha úgy olvastam volna, hogy így erősebb ilyenkor az inger, meg más a behatolás szöge. Lehet, hogy ilyen dolgokon is múlik az egész.
válasz | 2009-02-28 | 11:48
Igen, pont ahogy írod, sajnos, már rájöttem, hogy sokkal többet ártok vele, ha bármit is mondok. Elégedetlenkedésre meg igazából nincs okom, hiszen így is csodálatos együtt, csak most ez egy kicsit bánt. De, ha jobban belegondolok, mindkettőnkön lehet, hogy most jön elő a "tavaszi fáradtság", és le vagyunk kicsit merülve.
meg még ahogy most jobban visszaolvasgattam volt egy fiú akinek ugyanúgy a hosszas szeretkezés közben gyengült az erekciója, ez nekem is így volt tegnap, csak nálam, nem gyengült hanem le is lankadok. jó tudom fiatalon lelki probléma az első fő ok, de tényleg az orvos nemhogy kivizsgálna, csak elküld ezzel a lelkis dologgal. ugyanígy volt a herevisszér tágulattal, ő csak vitte nincs semmi semmin meg mondtam azért szeretnék vizsgálatot, és kiderült. nem olyan nagy város ez, Debrecenből szokott járni ide urológus. az életben elég sokszor peches vagyok ilyen testi téren, és mindig vannak lelki problémák de azok kisebbek, és szeretkezés közben ezeket ki is kapcsolom úgy ahogy előtte. a barátnőm meg kívánatos számomra, de Ő is sajnos ezt hajtogatja, hogy már nem kívánom ilyesmi pedig nagyon is. általában amikor én vagyok felül és vinném el Őt ennél a póznál szokott lelankadni, Ő azt mondja, hogy nem élvezem, pedig igen csak annyi, hogy nem mozgok úgy és nem éri olyan inger. de most akkor ha csak általánosságban beszélünk, akkor körülbelül ez az ingerléses dolog, hogy megy? a Ti párotoknak is ha nincs inegerelve rövid időn belül (félperc) gyengül a merevedés?

köszike mindent
üdv
 
válasz | 2009-02-28 | 11:31
Én is voltam már ilyen helyzetben, de azzal csak többet ártasz, ha elkezdesz elégedetlenkedni vagy kérdezősködni, h miattad van-e.
válasz | 2009-02-28 | 11:26
Sajnos, hiába tudom, hogy ilyen előfordulhat, ha valaki fáradt vagy túl stresszes, és hiába tudom, hogy nem kellene észre sem venni /az lenne a legjobb/, olyan érzés ez nőként, mintha "arcul csaptak volna", ilyenkor szerintem a legtöbb nőnek az az első gondolata, hogy ő már nem olyan vonzó, kívánatos..., szerintem, aki mást gondolna ilyenkor nő, az irtó magabiztos önmagában, és nőiességében. De én ilyenkor nem vagyok az, és nem testileg vagyok frusztrált, hiszen vagy jó pár egyéb mód, ahogyan jó lehet, hanem lelkileg küldi az embert padlóra egy kicsit az ilyen.
válasz | 2009-02-28 | 10:59
Hmm..lehet, h nincs (sőt jó eséllyel nincs) testi probléma, de én azért a helyedben ezt megnézném. Szerintem is lelki eredetű, de az embernek ad egy megnyugvást, ha ezt leletek is igazolják. És akkor teljesen rá tud koncentrálni, hogyan is oldja meg...akár szakemberrel,akár magában.
válasz | 2009-02-28 | 10:56
Azért, szerintem is, az orvosnak igaza lehet,hogy a Te korodban nem jellemzőek a testi problémák, amik ilyesmit okozhatnak. Nem lehet az, hogy kicsit "szubjektíven" Te érzed úgy, hogy nem annyira erős a merevedés, és már amiatt, hogy izgulsz, alakul ki valóban a probléma.
sziasztok! körülbelül egy éve jártam itt. de most úgy érzem megint vissza kellett jönnöm. szóval a probléma ugyanaz sajnos a merevedés. már körülbelül egy éve tart az, hogy van merevedésem, de nem tartós ami abban nyilvánul meg, ha nincs ingerelve akkor lelankad rövid idő alatt, és mikor van a merevedés az se olyan kemény mint előtte volt. ha magamnak csinálom akkor is ugyanez a szituáció. elmegyek doktorhoz, de Ő csak azt hajtogatja, hogy fiatal vagy Neked nem testi baj van hanem lelki problémák. és Ő ezt honnan érzi ennyivel el van intézve az egész lelki probléma és elküld. jó beismerem, hogy vannak lelki problémák, de ilyesmi fajta problémák előtte is voltak és mégis jó volt minden. azóta volt egy herevisszér tágulat műtétem is. sajnos elvagyok keseredve és nem tudom mi tévő legyek ebben a témában olvasgattam előrébb, hogy valakiknek irt fel a doktor kapszulákat, azoknak milyen hatása van, vagy mivel lehet újra erőteljesebb erekciót elérni?

válaszotokat előre is köszönöm

üdv
 
válasz | 2009-02-28 | 10:05
Csak sajnos én most magam okolom, és ettől csak egyre ramatyabbul érzem magam. Bár, most kaptam ennek ellenére a legmeghatóbb szavakat tőle, hogy igenis fontos vagyok neki, és, ha én nem lennék, nincs senki aki egy jó szót szólna hozzá. Igazából itt jön elő, hogy azért rossz neki, hogy /rajtam kívül állók/ bántják, és ez a feszültség nyilván előjön. És én "hajtogattam" régebben, hogy "csak szex" - ezért találkozunk, és paradox módon rá kell jönnöm /ismét/, hogy akárhogyan próbálom bebeszélni magamnak, de a páromnak /is/ ez sokkal több annál.
válasz | 2009-02-28 | 09:52
Végül is, ha azt nézzük, eleve az, hogy késő este tudunk találkozni, emiatt eddig is csoda volt, hogy "nem dőltünk ki", úgy, hogy azért ezt is be kell kalkulálnunk, ha egyáltalán problémáról beszélek. Meg persze megoldás lenne, hogy kipihenten is tudnánk találkozni, de az a körülményeink miatt megoldhatatlan, arról meg én nem tehetek, hogy rajtam kívül álló dolgok őt felbosszantják. Meg, lehet, hogy az is probléma, hogy az utóbbi időben túl sokat voltunk együtt szexuális értelemben, és lehet, hogy Ő most egy kicsit nyugisabb periódusra vágyik. Lehet, hogy nem is kellene problémát gyártanom ott, ahol valójában nincs, mert a végén tényleg ebből lesz gond. Meg, a megoldás talán az lenne, ha nem hajtogatnám a kapcsolatunk ideje alatt, hogy nem kíván..., és talán bíznék magamban. Meg a párom azt mondja, hogy ugyanúgy szeret, mint eddig, ne gyártsak problémát, mert ez a végén tényleg kihat rá is. És ebben sajnos igazat kell adjak neki.
válasz | 2009-02-28 | 09:40
Türelmesnek kell lenned és nem éreztetni vele, h ez milyen rossz is. Valami megoldás után kéne nézni :S
válasz | 2009-02-28 | 09:37
Sresszben eddig is volt része a páromnak /rajtam kívül álló okokból/, de most valószínűleg tetőznek a gondjai. És próbálok türelmesnek lenni, de ettől függetlenül ilyenkor nekem a legelső gondolatom, hogy biztosan velem van probléma, és már nem kíván úgy, mint régen. Erre rá is kérdeztem /bár tudom, hogy nem szabadna/, Ő meg azt mondta, hogy nem erről van szó, hanem nagyon maga alatt van. Hát, mit mondjak..., én is.
válasz | 2009-02-28 | 09:14
Hát, igen, ez az, hogy látom a páromon, hogy zavarják az anyagi gondjai, és most már egyértelműen mondja is, hogy teljesen ki van attól, hogy nem jöttek be a tervei, és, hogy anyagilag ennyire rossz a helyzete. Meg, bántja, hogy behatároltak a lehetőségeink, nyilván, ha el akarunk menni valahová, mert óhatatlanul visszajutunk a pénzhez. Én meg most már ott tartok, hogy nem érdekel, hová megyünk, meg hová nem, csak legyen újra ugyanolyan csodálatos minden. Meg, igazából az utóbbi 2-3 hétben fordult elő szórványosan, de látom, hogy ő aggódik azon, hogy nekem bánatot okoz, hiszen, akárhogy is, de nem bírom leplezni a csalódottságomat. És attól félek, hogy kialakul az ördögi kör, mikor mindketten frusztráltak leszünk már.
válasz | 2009-02-28 | 09:08
Egyértelműen okozhat merevedési gondokat és ez addig meg is marad, amíg nem történik valami változás az ember életében. Vagy kezdjen el valamit csinálni magával, amivel a stresszt, feszültséget le tudja vezetni, kezelni, vagy iktassa ki azt,ami ezt okozza neki. Amíg valamelyiket nem tudja megoldani,addig nem is fog semmi változni.
válasz | 2009-02-28 | 09:03
Meg szeretném kérdezni a véleményeteket, hogy fáradtság, meg sok stressz mennyiben okozhat merevedési zavart? Illetve tudom, hogy okozhat..., biztosan. Csak nem gondoltam, hogy egy szexuálisan nagyon is jól működő kapcsolatban én ezt meg fogom érni. És most már ott tartok, hogy nem igen tudok mit kezdeni a helyzettel. Egyszerűen így már nem igazán érzem nőnek magam a kapcsolatomban, és folyton magam hibáztatom, hogy biztosan én vagyok az oka az egésznek.
 
válasz | 2009-02-24 | 20:32
van ilyen néha mindnekivel.. mert a gyors menetben 1 idő után kicsit tudnak tompulni az érzések.. és ezért nehéz fenntartani a merevedést...
de addigra a leánzó is kitágul és nem bukunk le ha nem full merev a dorong;))))
válasz | 2009-02-24 | 16:09
egyáltalán abban se vagyok biztos, hogy ez merevedési probléma-e vagy mi, csak úgy láttam a legjobbnak, ha ebbe a topic-ba írom be.
 
válasz | 2009-02-24 | 16:08
Hi!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy normális az, ha egy hosszabb szexelés során egy idő után (kb. 30-40 perc, elég nehéz időt mondani) felpuhul a cerka? Mitől lehet ez?

Mondjuk az óvszerek, amiket használok is elég szarok, dehát a gumi az kell :) Nem sajnálnám rá a pénzt, de itt csak (már nem Mo.-on élek) noname márkátlan gumikat lehet kapni, vagy durexet. Ez utóbbi márkából szinte az összes fajtát végigpróbáltam, de még a két legvékonyabb típusban, az avantiban és az elitben se érzek semmit egy idő után. Az elején nagyon intenzív az érzés, majdnem olyan, mintha gumi nélkül lennék, de aztán nagyon elhalványodik az érzés :D
 
válasz | 2009-02-16 | 23:08
Pusminter hát te hogy mekkora egy gy... vagy:D
Viagrát 18 évesen látom te sem lehetsz agyilag 100 as... kb ezt a degeneráltak mondogatják .. mert hogy idebeirtad hoyg 27 éves vagy azt hiszed mindenki azt fogja hinni? az ilyen beszolásaid kb a 13 évesekére hasonlit akik pinát csak képröl láttak.. nah én itt befejeztem és nem töled kértem segitséget ..
A többiek érdekes modon leirták mit tegyek azt meg is fogadom és köszi mindenki kivétel pusminter...
 
válasz | 2009-02-16 | 13:20
Hát, az eléggé szörnyű, hogy valaki azt hiszi, a Viagra a megoldás minden ilyen jellegű problémára, és még tanácsolja is.
válasz | 2009-02-16 | 13:18
Punisher tudja, mert nagy ebben a tapasztalata.
válasz | 2009-02-16 | 12:57
Figy ha nem áll rendesen akkor vegyél viagrát mert érted félig kokadt szerszámmal nem lehet dolgozni..
válasz | 2009-02-16 | 10:13
N ezen kattogj, hogy mennyi idő... tudom ez már megint a fuckin fogyasztói társadalom "érdeme", hogy radikális változás AZONNAL. Nem, nincs ilyen. Tedd le a cigit, megváltozik az egész életed, ennyi. Ez megér bármennyi időt. Amint leteszed kisebb változásokat máris fogsz tapasztalni és nemcsak az ágyban és ezek a változások fognak fokozódni az idővel.
válasz | 2009-02-15 | 22:52
Huh 50 év?... és addig nem is vehetö észre változás?lol.-.-
Nem arra céloztam hogy mikor tisztulki nagyábbol a tüdöm:D hanem hogy ezek a problémák kb mikor tünnek el?!
 
válasz | 2009-02-13 | 21:33
Ez inkább a "Szerelem, párkapcsolat" topic-ba való ez a téma.
válasz | 2009-02-13 | 16:30
Nem mindegy? Úgy értem a cél érdekében kibírható elég sok idő is, nem? Ha rövid idő alatt várod a hatásokat, akkor nem belső meggyőződésből teszed le a cigit... Egyébként ajánlom a gyógynövényteák fogyasztását, nekem is az segített sokat a cigi mérséklésében. Sok sikert! :)
válasz | 2009-02-13 | 15:02
És kb mennyi idö amikor már észrevehetö hogy ez elmulik ezek a tünetek?
 
válasz | 2009-02-13 | 07:53
természetesen segít.
válasz | 2009-02-12 | 22:49
sziasztok!

nekem az alábbi problémám van. 17 éves srác vagyok, és az utóbbi időben (kb 1-2 hónap) azt vettem észre, hogy nem annyira merev a nemiszervem, mint előtte. feláll rendesen, el is tudok menni, de mintha nem lenne annyira kemény, mint azelőtt. bár lehet, hogy csak én beszélem be magamnak, nem tudom :S reggeli merevedésem is ritkábban szokott lenni. hogyan tudnék erőteljesebb erekciót elérni, vagy egyáltalán mi okozhatja ezt? (nem hiszem, hogy szervi probléma lenne, mert működik és erekcióm is van)

előre is köszönöm a választ!

amit ö is irt nálam is elöfordul .....
Viszont én dohányom rendszeresen napi 1 doboz!
már lassan 4-5 éve..
HA leszokok a cigiröl az segiteni fog? vagy már esélytelen?
 
válasz | 2009-02-12 | 21:05
Sziasztok! Kíváncsi lennék a véleményetekre a Kamagra Oral Jelly-vel kapcsolatban. Nincs különösebben merevedési zavarom, talán csak alkohol fogyasztása után (ilyenkor pedig néha jó lenne, ha múkodne'), illetve, ha kicsit fáradt vagyok. Fogalmam sincs, hogy milyen mellékhatásai lehetnek. Bevallom, számomra vonzóvá teszi az együttlétet, hogy 4-5 órát áll a torony úgy, mint az Eiffel torony. Mit gondoltok? Üdv.
 
válasz | 2009-02-11 | 08:22
Köszi.Ingerlékenyebb vagyok az biztos,mert az asszony ezt mindig mondja,meg olyanokon felhúzom magam,amin különben nem szoktam.Már csak max. 2 hét gipsz.
 
válasz | 2009-02-10 | 19:10
Biztos, hogy hatással van a gipszelt kezed, mert a kezed miatti "tehetetlenség" érzése az hatással van a tudatodra, eleve nagyon nyomasztó, ha az ember a jobb kezét töri össze, és ráadásul jobb kezes, és nem tudja használni. Sokkal ügyetlenebb mindenben, kiszolgáltatottnak érzi magát. Ráadásul írod, hogy aludni sem nagyon tudsz úgy, mint mikor ép volt még a kezed. Azért, mert nem tudsz rendesen aludni sem, nyűgös lehetsz, fáradt, kialvatlan, és úgy az egész begipszelés miatt általában elkeseredett. Ezek pedig mind-mind kihatnak szerintem - ha nem is a nemi vágyadra - mert az meg van, hanem a tudat alattidban a problémáid hatással vannak persze, hogy a merevedésedre. Szerintem türelem, és próbálj ne nyűgös és megkeseredett lenni, /persze könnyű ezt mondani, tudom/, és legfőképp ne vidd át a frusztrációdat, elkeseredettségedet az "asszonyra". Ez az egész csak átmeneti állapot, utána biztos, hogy minden visszatér a "rendes kerékvágásba".
És még írod is, hogy egy "örökmozgó madár vagy", akkor meg különösen elkeserít ez a "kényszerpihenő", amiben vagy.
válasz | 2009-02-10 | 17:25
Szia mindenki.Én 1 örökmozgó madár vagyok, aki 3és fél hete itthon döglök gipszelt kézzel,és azóta nem működik a cerka.Aludni nem nagyon tudok,mert nem tudom kényelmesen elhelyezni a kezem,jobb kezes vagyok,persze hogy azt b.xtam össze. Nem tudok semmit csinálni,ez már az idegeimet gyötri,én meg emiatt az asszonyt.Elképzelhető,hogy ezek közrejátszanak a csődömben?
 
válasz | 2009-02-07 | 02:00
sajnos eléggé sokat jár az agyam mostanában valakin. a kevés alvásomnak is ez az oka, nehezen alszok el, vagy ha sikerül, akkor általában vele álmodok... nagyon zavar ez az egész dolog : S
 
válasz | 2009-02-06 | 09:54
Nagyon sokszor apróság is okozhat ilyet. Lehet, h te úgy érzed, h elég 3-4 óra alvás, de a szervezet akkor is többet igényel. Szóval próbáld meg összehozni a napi 8-9 alvást. És igen, ez is okozhat merevedési gondokat, ahogy a stressz is. Utóbbi szintén kimerít vagy folyton valamin kattog az agyad (akár tudat alatt) és nem tudsz kikapcsolódni.
Persze lehet, h nem ezek a felelősek érte, de szerintem mindenképp egy kis életmódváltás jót tenne.
válasz | 2009-02-05 | 20:05
bebeszéled magadnak....van benne valami...(!)
válasz | 2009-02-05 | 18:27
hát éjszaka nemnagyon alszok 3-4 óra kb, de szoktam délután rendszeresen, szóval viszonylag kipihent szoktam lenni. cigizni nem szoktam, alkoholt fogyasztok hétvégenként haveri társaságban, de sosem részegségig. stressz... változó, mikor mennyire vagyok stresszes, régebben is volt eléggé nehéz időszakom, mégsem találkoztam ilyen problémával. sztem túlságosan bebeszélem magamnak a dolgot, és pont emiatt jön elő ez... :S
 
válasz | 2009-02-05 | 15:44
Nem dohányzol? Kipihened magad? Nem hajtod ki túlságosan magad? Sok stressz ér?
válasz | 2009-02-05 | 15:40
légyszi nekem is tudna segíteni valaki? :$ aggódom egy picit
 
válasz | 2009-02-04 | 20:18
köszönöm a segítséget!
 
válasz | 2009-02-04 | 20:09
Hát...inkább a fél óra jobb...a 10 perc az semmi.A hosszabb előjátéknak több előnye van...jobb lesz az erekció,jobban tudja utána kontrollálni magát az ember,és kiküszöbölhető így a korai magömlés,és a nő szempontjából is segíthet a még nagyobb örömök elérésben.
válasz | 2009-02-04 | 20:05
min. 10 perc de volt már fél óra is
 
válasz | 2009-02-04 | 20:00
Egy ok lehetséges akkor...hogy nagyon izgulsz.Ne tedd,nincs miért...és ha így állsz a dologhoz,meglátod nem lesz gond.Amúgy mennyi idő az előjáték?Lehet hogy több időt kéne rászánniés az segítene.
válasz | 2009-02-04 | 19:56
sziasztok!

18 éves srác vagyok. a barátnőmmel már lassan 4 hónapja vagyunk 1ütt és ugye intimebb kapcsolat is van. szégyen-nem szégyen vele csinálnám először.... annyi a baj hogy nem "működök" normálisan. az előjáték alatt semmi gond de mire eljutunk oda hogy megtörténjen már nem annyira merev hogy összejöjjön a dolog. Kérlek Titeket segítsetek! nem tudom hogy miért lehet. maszturbálás közben nem tapasztaltam ilyet és a reggeli merevedéssel sincs gondom.
 
válasz | 2009-02-02 | 20:56
sziasztok!

nekem az alábbi problémám van. 17 éves srác vagyok, és az utóbbi időben (kb 1-2 hónap) azt vettem észre, hogy nem annyira merev a nemiszervem, mint előtte. feláll rendesen, el is tudok menni, de mintha nem lenne annyira kemény, mint azelőtt. bár lehet, hogy csak én beszélem be magamnak, nem tudom :S reggeli merevedésem is ritkábban szokott lenni. hogyan tudnék erőteljesebb erekciót elérni, vagy egyáltalán mi okozhatja ezt? (nem hiszem, hogy szervi probléma lenne, mert működik és erekcióm is van)

előre is köszönöm a választ!
 
válasz | 2009-02-02 | 20:36
Sziasztok

Olyan gondom kérdésem lenne,hogy én egy kőrülmetélt srác vagyok ami nem is probléma...viszont eléggé hamar merevedik a puskám és van mikor hamar el is sül...
Ezt a merevedési dolgot sokszor pillanatok alatt elérem
Kérddésem az lene hogy lehet e ezt szabályozni valamilyen módszerrel vagyhogy egyáltalán az átlag merevedési idő az kb mennyi ??

Kőszi előre is.
 
válasz | 2009-01-30 | 17:06
szia mindenkinek.lentebb írtam "bajom"-ról.fogamzás gátlás megoldódott,visszatért minden !ahogy a nejem megmondta.pasi létemre ennyire aggódtam!na mindegy ,túl vagyunk rajta.kitartás,nem feladni,merni orvoshoz fordulni.tudom közhely,de minél hamarabb kezelni a dolgokat.
 
válasz | 2009-01-28 | 12:00
Akkor egyértelműen az játszik közre, hogy rég nem volt senkivel és ha nagyon kíván téged, akkor ráadásul még az emiatti (egyébként kellemes feszkó) is kijöhet így. A kor nem akadály, ennyi idősen még simán jó potenciája van egy pasinak. Idővel ez megoldódik, ahogy mélyül a kapcsolatotok, ha nem, akkor problémafeltárás: mitől lehet? Na de ez majd tényleg csak akkor, ha esetleg nem oldódna meg.
válasz | 2009-01-27 | 19:31
nem,9 év utána én vagyok a második kapcsija,és régóta nem volt senkivel...Amugy eszem ágában sincs bántani emiatt,én mondtam neki semmi baj nincsen,dehát kis butus..amugy 35 éves..
válasz | 2009-01-27 | 10:43
Ha nem rendszeres a dolog, csak előfordult, akkor említésre sem érdemes... és igen, van hogy fáradt az ember vagy sajnos máson kell járnia az agyának.
válasz | 2009-01-27 | 10:41
írtál 2 okot.. amik bármikor simán okozhatják...

nekem is van hogy olyan kómás vok hogy inkább mondom hanyagoljuk...
vagy hogy izgulok és akkor.. bár párod gondolom korodbeli.. több kapcsija volt.. szoval nem kéne a tinik lámpalázával küzdenie...

az a lényeg hogy ne is utaljál.. említsd.. mert ha begörcsöl csak tovább gyűrűzik a baj....
válasz | 2009-01-27 | 10:29
sziasztok,szerintetek mitöl lehet hogy kiván,és áll is neki,de mikor helyére rakná lemegy 6 órába,ez volt az elsö együttlétünk lehet izgult és azért,vagy mert elötte nem is aludt 12 órát ,fáradt lehetett?Nem fordul még vele soha ilyen,és szegény nagyon maga alatt van..
 
válasz | 2009-01-27 | 10:16
Na Joci!... az érettségi lehet komoly feladatnak tűnik, de szerintem ami azok után vár rád sokkal komolyabb dolgok.
Ha eljutsz odáig, akkor át is mész :c) (tapasztalat) :c))))
Biztosan görcsölsz és a kudarcélmény is üldöz.
Ne figyelj semmi másra, épp ez a lényeg... Lazulj, élvezd, akard (ezalatt azt értem, ne azért szexelj, hogy a hete penzum meglegyen)
válasz | 2009-01-27 | 09:09
háát... ennyi idősen a fizikai problémákat kizárnám (max ha pl maszti közben sem álnál rendesen..nem lenne reggeli merevedésed néha..stb..)

ez lelki dolog...
lehet hogy az érettségi stressze hat így ki reád..

de az is lehet hogy a pároddal valaó nézetkülönbséget nem sikerült még feldolgoznod és ez vet vissza..
ezt kéne tisztáznod.. mert láthatóan nem vagy fejben ott az aktusnál.. és így persze nem is lehet átadni magadat neki... élvezni azt...
lehetne annak is a jele hogy már nem érzel annyit iránta..
de ennek cáfolása lenne az hogy érzlemek nélkü lismenynei tud lenni a sex.....
válasz | 2009-01-26 | 23:24
Sziasztok!
19 éves leszek lassan Érettségi a nyakamon !
De nem tudom mért már nem élvezem a párom iránt annyira a szexet , ugymond nincs is meg a kellő keménység az mitöl van?
Mutlkoriban csalodást okozott lelki téren és azota se bizni se hinni nem tudok neki..
És szex közben mégis ilyenkor mire figyeljek? elég sok minden jár a fejemben de nem tudom elérni a 100% merevséget .. van amiko r elérem de az nem szex közben történik ez is egy lehengerlő érzés
Valaki tudna segiteni nekem? Elöre is köszönöm
 
válasz | 2009-01-22 | 20:43
szia. az én párom 32 semmi képpen nem megy dokihoz.. Ritkán jön össze a hancur. 2-3 havonta. Eddig a maxidust próbáltuk ki 15 ezer ft volt 10 db, de semmit sem ért. Tudtok valami tuti alkalmi férfigyógyszert, amit tapasztalatból tuti?
válasz | 2009-01-19 | 20:16
4. titokban masztizik :P
válasz | 2009-01-19 | 19:01
Szerintem 3 verzió lehetséges:

1: valamiféle szervi gond miatt jelentkezett ez. Itt nem feltétlen "lenti" szervi gondra utalok, mert az érrendszeri gondok ugyanúgy kihatnak a merevedésre és azért 30-on túl ilyesmikre oda kell figyelnie egy férfinak

2: tartós stresszhelyzet, életmódbani változás, trauma, fokozott munkahelyi stressz, vagy bármi, ami miatt idegesebb, feszültebb. És valami tartós ok lehet a háttérben, ha hónapok óta ez a problémája

3: lehet, h valóban csökkent a nemi vágya irányodba. Viszont ha minden másban nem jelentkezik merevedési gond, akkor ezt én kizárnám, mert akkor még a nyelveddel se tudnád olyan keményre varázsolni.
válasz | 2009-01-19 | 18:14
nova!
nézz be a levelesládádba....
 
válasz | 2009-01-19 | 18:12
nézd meg a privi leveledet
 
válasz | 2009-01-19 | 18:08
akkor irány a doki és járjatok utána..mert 30évesen nem kéne így tőrténnie... hacsak tényleg nem következett be valami nagy változás életében.. pl tragédia.. kirugták...stb.. vagy felszaladt rá +10-20kg..stb...
válasz | 2009-01-19 | 18:05
Nem hinném hogy nem talál vonzónak.Sztem elég jól nézek ki.Ha ez lenne a baj,lenne számos más jelentkező,akiknek vonzó vagyok.
válasz | 2009-01-19 | 18:02
ha néhányszór előfordul nincsen semmi baj.. bizti stressz vagy máshol jár a feje..stb..

de ha azt írod hogy hónapok óta tart.. kakor én azért orvoshoz elhurcolnám őt..

B-verzió hogy már nem talál vonzónak és előjátéknál még merevszik.d.e aktusnál már kevés az inger amit nyújtasz neki...
válasz | 2009-01-19 | 17:55
31.Remélem valahogy kikerül ebből az állapotból,mert pár hónapja ez van,és hát azért picit hiányzik az igazi jó szex.Mert így elég nehézkesek az együttlétek.
válasz | 2009-01-19 | 17:52
hány éves a párod?
 
válasz | 2009-01-19 | 17:48
Lehet hogy a sok stressz okozza?Csak így nagyon nehéz,nem tudom élvezni így az együttléteket.
 
válasz | 2009-01-19 | 17:34
Sziasztok.A páromnak mostanában többször lelankad szex közben(csökken az erekció erőssége),és ez eléggé a szex élvezetének a rovására megy.Szerintetek mi okozhatja ezt?
 
válasz | 2009-01-18 | 16:45
igazad van kanyim!!!köszi szépen !
 
válasz | 2009-01-18 | 16:33
bizti izgultál..ki ne izgulna ilyenkor??
de lehet a gumit is megkellene szoknod.. én javasolnám hogy otthoni masztinál huzzál 1x-1x magadra és úgy folytasd..hogy megszokjad azt az érzést is...
válasz | 2009-01-18 | 15:24
akkor én azok közé tertozok aki túlzásba vitte az aggódást!!!barátnőm is mondta hogy nyugodjak meg és minden rendben lessz,de jó hogy megtaláltam ezt az oldalt már is jobban érzem magam:) köszönöm raphael!!!!!!!
 
válasz | 2009-01-18 | 15:18
Ha máskor minden rendben(önkielégítésnél,meg az óvszer előtt),akkor tudhatod hogy csak az idegesség lehet az ok.Sajnos sokan túlzásba viszik az aggódást,pedig nem kellene.Az óvszer nem valami borzalmas dolog.Szóval fel a fejjel,és nyugi.
válasz | 2009-01-18 | 15:13
köszönöm szépen Aimée és raphael!!! meg fogadom a tanácsotokat KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!
 
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-08-06 - 22:57

Láb, harisnya és tűsarok
2018-08-05 - 07:47

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-07-29 - 09:45

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41