szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Korai magömlés


Új hozzászólás

válasz | 2011-05-12 | 11:58
Utolsó hozzászólásom ebben a témában: az a helyzet, hogy azok Síva istenség papnői. Vannak egy Patkány istenségnek is papnői és papjai. Tejjel kevert patkánykakát isznak minden nap.
Indiában sok minden van...
Itt ebben a kultúrkörben a te tevékenységed prostitúciónak, hitelrontásnak, sarlatánságnak minősül. Lehet megoldás lenne számodra India. Ott rengeteg botcsinálta guru él meg jól a hiszékenységből...


Kedves FÓRUMOZÓK, valószínűleg ez a furán viselkedő nőszemély még sok érdekességet fog összeírkálni mind a módszerével, mind a többi tanítóval kapcsolatban. Nem sok hitelesebb személy él Magyarországon a taoista (JangShaeng) eljárások területén dolgozva, mint az a team, amiben én is dolgozom.
A magam részéről az a véleményem, hogy Tantratanárnő hamis, általa kreált, veszélyes tanok terjesztője, melyeknek semmi köze sincs az eredeti taoista tanokhoz, de úgy látom, hogy a tantra jógához sem. Mindenki csak saját felelőségére halgasson rá!!!!!
válasz | 2011-05-12 | 11:55
Jó, jó, de azért India kicsit más kultúrkör...
válasz | 2011-05-12 | 11:43
Érdekes, hogy Indiában vannak szexualitást oktató papnők, a bü.dös ku.rvák : ))).
válasz | 2011-05-12 | 11:43
Érdekes, hogy Indiában vannak szexualitást oktató papnők, a dü.dös ku.rvák : ))).
válasz | 2011-05-12 | 11:42
Gondolom a szexben is ennyire egyszerű vagy , odamész kivered és , jól van apukám megvolt.
válasz | 2011-05-12 | 11:30
Nem vetünk követ, csak ne szépítsd a dolgot. Szexuális szolgáltatás pénzért = prostitúció.
Ja, h nincs elélvezés meg ostorozás? Bármit mondhatsz, amíg arról van szó, h a lábad szétteszed a férfi kuncsaftoknak, az bizony prostitúció. Teljesen felesleges azt mondani, h ez nem k*rvás, az nem k*rvás.

Az érdekes az, h számtalan (!!!!!!!!!) mester képes úgy oktatni, h ahhoz nem kell lefeküdnie a tanítványával. Sőt, csak ilyeneket ismerek és érdekes módon képesek tanítani, a tanítvány képes fejlődni. Szóval enélkül is lehet "személyre szabottan" segíteni, tanítani. Érdekesen is néznék a mesteremre, ha azt mondaná, h mindehhez alá kell feküdnöm, mert csak úgy tudja teljesen megmutatni, megtanítani :D
válasz | 2011-05-12 | 11:28
De az ilyen vonalas hozzállás is, ami visszatart az orgazmustól.

A szeretkezésre van essze??? :DDDDD

Ez nem jutalom, nem csak a jóknak jár.

Ez egy egyszerű, de annál nagyszerűbb örömforrás.

Uram atyám mi van Te veled?? :D
válasz | 2011-05-12 | 11:23
A mennyiben a pénzért tenném mindezt, akkor bevállalnám a szokásos repertoárt és mindenkit azonnal fogadnék.
Azaz, soha nem vállaltam szájba- arcraélvezést, nem vállalok popószexet, nem vállalok dominát, nem vállalok szerepjátékot, nem vállalok perverziókat.

NÁLAM NINCS ELÉLVEZÉS! MIELŐTT VALAKI ELJÖN 1-2 HETET KI KELL HAGYNIA ORGAZMUS NÉLKÜL!
Hú ez aztán nagyon prostis dolog, jellemző a ku.rvákra, hogy ilyeneket várnak el a vendégeiktől.
Akkora a pénzéhségem, hogy ha egy kicsivel kevesebb lenne, éhen halnék és kikerülnék az utcára.
Gondolkozz már egy kicsit, ha keresni akarnék most azonnal a legkisebb leadóval kimehetnék a legjobb helyekre spanyolba akár, imádják a nagymellű, duci lányokat. Tengerparton lennék délután, este meg mennék szórakozni, nem kell semmi aljasságot bevállalni.
De nem tudnak magyarul és nem tudom megtanítani a tantrát nekik, ezért inkább itthon nyomorgok.
A többi titok, de hallotok még rólam, és akkor nagy -nagy pofárazuhanás lesz nektek egyenként!

Ha a pénz érdekelne, mint a többi megélhetési örömlányt, mert elég szomorú, amikor ezt hallom az egyik 36 éves kecskeméti prostitól:
Vivi, hidd el nem lennék itt, ha legalább 70.000 Ft keresnék, inkább nevelném a 11 éves kisfiamat.

Úgyhogy ne vessetek követ ti senkire, mert nincs hozzá JOGOTOK!
 
válasz | 2011-05-12 | 11:05
Voltam én már beültetős akupunktúrán, ahol kis madzagot tesznek kb 30 db 3 hetenként a bőr alá, voltam hivatalosan elismert kristálygyógyásznál (bár használt , de rövid ideig), járok 5 éve homeopata orvosokhoz, de javulni is a saját próbálgatásomra tudok, jártam a híres "talpreflexológus Varga" intézetbe, otthagytam kb 300 ezer Ftot, az előzőekbe legalább annyit, voltam még kókler , csaló kineziológusnál, aki a különböző joghurt allergiám kimérésétől várta, hogy elmúljon a problémám. Jártam természetesen orvosoknál is, nem tudtak segíteni.

Elvégeztem 9 kineziológia tanfolyamot (450ezer Ft), már az első után megszűnt javarészt a problémám. Kaptam bioenergetikai kezeléssorozatot (a tanáromtól, aki világhírű elismert, és többszörösen kitüntetett bioenergetikus), így tovább javult az állapot, bizonyos szempontból megszűnt a problémám.
De sajnos van amire még nem találtam tökéletes gyógymódot, bár a homeopátia sokat változtatott a helyzeten.

Tehát kedves gyógyítók nem az a lényeg milyen titulus, hogy mennyien, milyen szakképzettség, hanem mennyire hatékony.
Én egy öngyógyítási formát tanítok, nem én gyógyítok.
Ha nem lenne sikeres a folyamat, akkor nem jönnének vissza továbbjavulás lehetőségét mérlegelve.
A korai magömlésre elegendő egy alkalom, amennyiben követik az utasításaimat, akkor 1-2 héten belül kezelhető a szexuális élet, és ebben már senki nem rondítja vissza magát, ezt a legkönnyebb helyrehozni.
Nehezebb eset a merevedési problémák kiküszöbölése, mert ehhez aztán több hónapos kitartó edzés szükséges.

Már elmondtam, hogy ha a klinikai kísérleteket megcsináljuk, akkor látszódni fog, hogy a jelenlegi tapasztalataim tökéletesen egyeznek az orvosi eredményekkel.
A tudásom egyre bővül, a bioenergia művelése, erősítése, megléte párhuzamos a spermiumok életerejével, azaz fürgeségével, a férfi termékenységével.

Jelenleg a meddő házaspárok közül a férfiak 70-80 %-ánál ismeretlen eredetű a sperma minőségének romlása, én azt mondom a potencia csökkenése okozza ezt a gondot, de ez a vizsgálat is meglesz.

Tehát a tapsztalataim:
100%-ban öngyógyítható a KORAI MAGÖMLÉS!
100%-ban öngyógyítható a MEREVEDÉSI INGADOZÁS, amely esetén még van orgazmus készség.

Olyanokkal nem foglalkozom, akiknél a gyógynövények sem tudnak segíteni (csak átmenetileg, amíg megerősödik az állapot), mert annyira kilátástalan a helyzetük, annyira kicsi energiából kell energiát generálniuk, hogy nem lesz kedvük edzeni, azaz még gyógyszerekkel sincs libidójuk egy pici sem.

Mivel öngyógyítói edzést tanítok, természetesen ez nem egy szájon át, mindenki által alkalmazható módszer, ennek a módszernek a sikeressége függ a személyiségtől, azaz a kitartástól, akaraterőtől, türelemtől stb.
válasz | 2011-05-12 | 10:41
Végül is a szeretkezéshez nem kell helyesen írni...
válasz | 2011-05-12 | 10:22
Ki tudok akadni, ha valaki még (helyesen) írni sem tud, de szeretkezésre van esze....
válasz | 2011-05-12 | 08:16
"Tesszük a dolgunk minden nap eredmenysen, csendben, mert csak az értektelensegnek van szüksege a csiricsáré csillogasra."

Ebben hatalmas igazság van!!!!!!!!
Az, h valaki ilyen durván reklámozza magát, h ilyen erőszakos és ennyi ellentmondásos dolgot írogat nap mint nap, rengeteget elárul róla.

Persze, h vannak férfiak, akik elmennek hozzá, mert elég meglátnia azt, h korai magömlés vagy merevedési zavar kezelése. Ilyen esetekben a férfiak nagy része még netről is rendel tablettát vagy még ilyen pumpákat is képesek venni. Nem néznek utána, nem mérlegelik, csak minél hamarabb találkozzanak valami, a bajukra megoldást hirdető dologgal.
válasz | 2011-05-12 | 07:43
Mi egy team keretei közt dolgozunk egy kínai orvos professzor felügyelete és irányítása alatt. Csoportunkban vannak masszőrök, akupunktőr, gyógytornász, mozgasterapeuta, taoista szexuálterapeuta, taoista gyogynövény terapeuta, stb. Sok ember sok éves gyógyítói és szexualterapeutaként szerzett tapasztalata van az írásaim mögött. Teamünk sikeresen gyógyít nap mint nap hölgyeket, férfiakat egyaránt mindenféle nőgyógyászati, urológiai, szexuális problémákból. Tapasztalatunk tehát átfogóbb, melyebb, mint a tied. A professzor úr csak egyetemre kétszer annyi ideig járt, mint amennyi ideje te gyógyítonak kepzeled magad. Én 14 éves korom ota tanulom a taoista eljárásokat és most leszek 40. Gyógytornászaink vezetője egy majd 50 éves kitűnő szakember, aki ezzel foglalkozik majd 20 éve. Eredményesen dolgozunk és büszkék is vagyunk a munkánkra. Nem jut eszünkbe viszont. hogy a hozzánk fordulók bajait kiteregessük, vagy gyógyulasukkal dicsekedjünk. Tesszük a dolgunk minden nap eredmenysen, csendben, mert csak az értektelensegnek van szüksege a csiricsáré csillogasra.
válasz | 2011-05-12 | 07:22
Egészen elképsztő a félmüvelt emberek önbizalma. Irigylem őket. :-)))))
válasz | 2011-05-12 | 00:08
Valami prűd dumcsi, leesik?
 
válasz | 2011-05-12 | 00:07
Látom a vakságod mérhetetlen.
Nem baj én járom az én utamat és a pozitív tapasztalataimat akkor is mindenkivel megosztom, még ha tótágast is állsz.
Nem akarlak meggyőzni, csak te ne próbálj engem meggyőzni, hogy azok akik elégedettek az eredménnyel valójában nem elégedettek és nem javult a korai magömlésük és nem javult a merevedésük.

Van egy javaslatom:
Ha van a környezetedben, akiről tudod, hogy szenved korai magömlésben, akkor nagyon szívesen megkezelem ingyen , természetesen lingam-masszázs formájában, ruhában szexmentesen.
A potencia zavarral több kezelés jár, de ha van vállalkozó szellemű egyed, egye fene jöjjön. Természetesen jelen kellene lenned a kezeléseken, mint egy orvos.
Nyilvánosán is csinálhatjuk (mondjuk kisebb csoport előtt, bemutatóként), engem már kértek fel ilyesmire, egy orvos.
Pl. tegnap egy 30-as házaspár volt nálam és a hölgy figyelte, ahogy kezelem a férjét, velem szemben ült.
válasz | 2011-05-11 | 23:57
Itt sokan mögé látnak, bizony csak nem veletek beszélgetnek, hanem velem.
A potencia javítása, a korai magömlés kezelése, a sterilitás kérdése nagy tömegében gyakorlatilag megoldhatatlan az orvosok számára.
Én már régóta oktatom, és akik megfelelően követik a terápiát, kivétel nélkül javul az állapotuk.
A gerincsérültjeimnek nem is ígértem semmit, én mondtam, hogy nincs garancia, elfogadták. Egyébként nagyon kicsi, de van némi változás, dupla tesztoszteron mennyiség. Herebiopszia a mesterséges megtermékenyítéshez.
Voltak nálam még here nélkül is (lovas baleset miatt), neki is javult az állapota, a potenciája.
Többen azóta csajoznak, válogatnak, előtte bukott kapcsik, egyedüllét, siralom völgy.
Vannak huszonévesek a napi szintű lehetetlen farokverésből jöttek ki, ami állandó feszültséget okozott, nem tudtak tanulni, barátnőzni, állandó kudarc nyugtalanság, idegesség.
Bocsi a napi szintű farokverés megmaradt, de nem elélvezéssel, csak meghatározott módon, általában ők ragaszkodtak, hogy csak nővel. Már nem verik ki maguknak (ritkán, esetleg, ha belecsúsznak). Mégis kiegyensúlyozottak, nyugodtak, elégedettek, mert eltüntették a rossz reflexeiket. Ennyi.
Azt hiszed, hogy nem tudom bizonyítani az állításomat, hát nagyon tévedsz.
Perelj be! Majd meglátod! De a perköltséget fizetned kell, arra készülj fel és még egy rágalmazási pert is a nyakadba akasztok.
Addig nem akarok mélyebben nyilatkozni, amíg rendesen klinikai úton, orvosok által nem hitelesítem az eredményeinket, megkérdőjelezhetetlen körülmények között, izoláltan elvégezve.
A korai magömlésesekből megcsinálok százat, mert azokat azonnal tudom kezelni, MINDENKIT, az egy hónap.
A közepes potencia zavar és sterilitás kezelése 3 ember esetén 2-3 hónap, sajnos ez hosszabb munka folyamat, mivel minden nap kell kezelni mindenkit. Normális esetben mindenki magát kezeli.
válasz | 2011-05-11 | 23:49
Mindez engem egyáltalán nem zavarna, hiszen senki sem tett bírává fölötted. Ráadásul még jól is tudnék szórakozni azokon, amiket írsz. A problémám az, hogy azoknak ártasz, akik elhiszik neked, amiket leírsz és ezzel egy olyan úton inditod el őket, amely tele van veszélyes buktatókkal, melyek egy életre tönkre tehetnek sokakat. A pokol útjai jószándékkal vannak kikövezve. Te egy olyan dologba ártottad bele magad amihez nincs tanultságod, tapasztalatod, alázatod, szereteted. Olyan vagy, mint az elefánt a porcelánboltban, túl sok mindent összetörhetsz, így nem hagyhatom szó nélkül a tevékenységedet. Sajnálom és hidd el kérlek, nem veled van bajom!
 
válasz | 2011-05-11 | 23:35
Sohasem kurváztalak burkoltan. Te összetévesztesz valakivel. Nyíltan megmondtam, hogy mit gondolok arról, amit te csinálsz és terjesztesz.
Jó ugyan a „dumád”, de sokan mögé látnak és nem találnak mást, mint egy komoly kisebbrendűségi komplexust és zagyva szellemet leplező agresszív, nyomulós, közönséges és megalomán éjjeli pillangót, aki némi kis üveggolyót akar eladni igazi gyémántok helyett. Kár, hogy ezt tetted magaddal te halhatatlan lélek...
válasz | 2011-05-11 | 23:06
A burkolt kur.vázás, az mi.
Köntörfalazás, elfalaztad a valódi cinikus énedet.
A mellébeszélés, pl megpróbálod felemelni az embert, de letaszítod mégis csak. Próbálod beállítani magad az Isteni törvény ismerőjének, de tudatlanságod korlátoz és mégis letaszítasz-
Mellébeszélés: Most felemelsz vagy letaszítasz.

Nem értem mit akarsz?

Én a tudásom az építő szándékom által ítélem meg magam.
Azaz a tudásom, 5 éve tartó folyamatos kutatásom, tapasztalatom következménye, sok ezer ember együttműködése.
Az építő szándékom, pedig a mások életminőségét, boldogságának lehetőségét befolyásoló globális erejű szándék.
válasz | 2011-05-11 | 22:58
Bár ez nem a korai magömlés témája, de a személyeskedést soha nem én kezdem.
Soha nem tudhatjuk kit hogyan bántunk meg, a személyeskedés szerintem felesleges, nem tényszerű.
A korai magömlés még mindig kezelhető azonnal 1,5 órán belül, további kúra 1-2 hét. És láss csodát eltűnik a lankadtan élvezés.
A libidó, az orgazmus készség a legjobb merevedésünkön nem korai magömlés.
Rengeteg fiatal úgy gondolja, ha gyors tempóban szeretkezik és hirtelenül elélvez, az korai magömlés.
NEM!!!!!!! Az nagyon komoly libidó hiány és legtöbbször potencia vesztett állapot!Nem a pokol itt van, ahol el kel számolnod tetteiddel. Vannak odaát világok, és poklok is de most itt vagyunk. A szenvedésünk itt ér el bennünket, a fájdalmaink, a hibáink.

Pl. 64 éves idős hölgy, 8 abortusszal , 58 évesen visszatért a menstruációja, mondtam neki, hogy menjünk el vizsgálatra, mert bármekkora a baj, még időben kisebb baj könnyebben orvosolható.
Várt 1 évet, már ömlött belőle folyamatosan a vér.
6 besugárzás, egy év múlva olyan emésztési panaszai voltak, aminek a fájdalom szintjét nem lehet leírni. Lefogyott 45 kg-ra, nem evett , nem ivott, kórházba került.
Amíg nem éri el a műtéti fázist egy betegség, addig nem műtenek. 120 cm bél lett kivágva, darabonként 10-20 cm-esek, a vékonybél szakaszai össze voltak égve a besugárzás mellékhatásának köszönhetően. Az életminősége rettenetes, a speciális gyógyszerei az össze kis pénzét elviszik, a TB nem áll mindent. Éhezik.

És még mindig lek.urváz engem, pedig segítettem sokat, anyagilag is ahogy csak bírtam.
De a szenvedése még csak most kezdődött el ,még hátra van pár év magatehetetlen és kiszolgáltatott, megalázó elfekvő.
válasz | 2011-05-11 | 22:46
Én, akárcsak te, egyszeri, megismételhetetlen, gyönyörű, csodálatos teremtmény vagyok, aki méltó a legnagyobb dicsőségre is, ha úgy dönt. Cinizmusom, gúnyos megjegyzéseim nem neked szólnak, hanem a stílusodnak és a tudásodnak.
Te mélyen tiszteletre méltó lény vagy.
Sajnos ezt még nem ismerted fel.
válasz | 2011-05-11 | 22:43
"mellébeszélő, köntörfalazó," ezt a kettőt kikérem magamnak ! :-DDD
válasz | 2011-05-11 | 22:42
Tévedsz. Az igazság és a pokol odaát van... Már persze, ha valaki hisz ebben.
válasz | 2011-05-11 | 22:40
Te pedig még mindig csak egy kis álszent, gúnyolódós, mellébeszélő, köntörfalazó, cinikus MESTER vagy, meg sport ember.
Aztán semmi több.
válasz | 2011-05-11 | 22:39
A nyomorult , sivár lelkivilág, akkor is csak egy nyomorult embertelen sivár lelkivilág.
Egy segítségre szoruló ember hangja a levegőben nem társadalmi morál kérdés és nem etikett kérdése.
A pokol pedig: az mindenkinek a saját nyomorúságos szeretettelen világa. a pokol a karma tartozása és addig kell szenvedni benne, amíg másképpen nem gondolja.
A pokla idős korában fog eljönni, mint utolsó lehetőség, hogy a rosszul megítélt dolgait átértékelje. Fog kapni olyan kritikákat, amilyeneket most ő szabadít egy rászorulóra, aki nem tehet tudatlanságáról, de mivel érdeklődő , a segítséget legjobb tudásunk szerint meg kell adnunk.
Aki nem tud segíteni nyújtani, legalább ne vágja el a lehetőséget és ne űzze el az átalakulás útjáról azt a fiatalt, aki nem perfekt magyar, de a magyar őshaza lakóitól vár segítséget.
A pokla még várat magára és annál megalázóbb lesz, minél inkább tovább szolgálja ezt a külsőségek által megítélő nézetét.
A pokol mindenkinek elő van készítve, a szenvedést itt és most, öregkori fájdalmak, tehetetlenség, kiszolgáltatottság. Aki nem tágít, annak további tartozása a következő életében kerül kijavításra , ill lehetőséget kap, hogy kijavítsa a hibáit, az embertelenségeit.
válasz | 2011-05-11 | 22:18
"...inkább süllyedjen a pokolba, mert oda való a nyomorult lelki világa!"
Íme az ingyen segítő emelkedett lelkületű irgalmas szamaritánus :-DDD.
 
válasz | 2011-05-11 | 21:36
A korai magömlés a fontos, hogy megoldást találjunk rá!
Számíthatsz rám, kezelek Hollandiában, Cypruson, Békésben vendégeimet és hatékonyan.

Tudod, lehet , hogy némelyek tudnak helyesen írni, de a szívük nincs a helyén.
Nyugodtan keverheted a betűket, aki nem az embert és a problémát látja meg mögötte, az inkább süllyedjen a pokolba, mert oda való a nyomorult lelki világa!
válasz | 2011-05-11 | 21:32
Ne törődj velük!
Segítek neked ingyen.
válasz | 2011-05-11 | 15:53
na te rendes goromba no vagy...
 
válasz | 2011-05-11 | 15:23
engem tökre nem érdekel hová mész meg kivel, de először tanulj meg helyesen írni...

egyébként meg minek irkálsz, ha nem érdekel, amit válaszolunk..
válasz | 2011-05-11 | 14:55
ne ti dontsetek majd én eldontom csak kikell dumálnom magambol a dolgokat h laza legyek :D de aszem megyek...ugyis 5 percen belul kész vagyok a másik korre...:D megyunk postabélyegeket nézni tán...:) amugy meg belazulok és szaroka világra lessz ami lessz...
 
válasz | 2011-05-11 | 14:48
"menyek-e"
meny :D
válasz | 2011-05-11 | 14:03
Mi döntsünk helyetted?
válasz | 2011-05-11 | 13:35
Na egy kérdés...... hiv egy csaj magához és nem tudom h mit csináljak menyek e vagy ne...nem akarom mégegy kudarcal osszerombolni a maradék onbizalmam meg méret problémám is van (14cm)...mit csináljak?
 
válasz | 2011-05-11 | 13:33
pénzem van csak az a baj hogy nem magyarországon lakom, itt meg nemtudom h kit keressek fel...
válasz | 2011-05-11 | 10:27
Ha van elég pénzed rá, akkor a tanárnő majd segít! :-)
válasz | 2011-05-11 | 10:05
Akkor én nagyon szivesen elkezdeném ezt a lingam masszázst, már csak azt kellene tudnom, hogy ez mit jelent, vagy hogy hol találom meg ennek a kivitelezési módját.
válasz | 2011-05-11 | 07:49
A tanárnő célját értetted félre. Azt hiszed, hogy az az önzetlen segítségnyújtás, pedig csak nyomulós önreklam és kuncsaft halászat. Ráadásul a mondani valója nem csak használhatatlan, hanem veszélyes és káros is, mert tapasztalatait egy igen szűk keresztmetszetű körben szerezte és azokat általánosította. Ez mellett pedig komoly törekvést látni arra, hogy a tudományoság látszatát keltse, miközben sokszor ő sem tudja, hogy mit beszél és keveri a keleti filozófiákat a saját szájíze szerint. Aki jót akar maganak az nem veszi őt komolyan.
válasz | 2011-05-10 | 18:03
Kedves Tantratanárnő! Hónapok óta olvasom már a fórumot, de most már regisztráltam, hogy írhassak is. Amikor valaki leírta a problémáját mindig reagált rá valamit, de igazából semmi használhatót azon kívül, hogy az illető ne élvezzen el (olyasvalaki ráadásul, akinek épp a kontrollal van gondja). Ez a válasz nem segít, sőt néha elég rossz hatással vannak a hozzászólásai az önbizalomra. Nekem is vannak ilyen gondjaim és én is keresem a megoldást (jelenleg sajnos mérsékelt eredménnyel).
Amit kérni szeretnék az röviden annyi, hogy ha a hozzászólásainak a célja a segítség, akkor próbálja azt úgy tenni, hogy használható is legyen amit leír, mert ilyen nagy vonalakban, konkrétumok nélkül semmit nem ér az egész.
Speciális lingam masszázs? Mikor? Hol? Hogyan? Lehetne az ilyenekről kicsit bővebben is írni? Köszönöm a többiek nevében is.
 
válasz | 2011-05-09 | 03:41
Sem az elszorításos technika nem jó, előfordul, hogy úgy megszorítják, hogy napokig fáj, ráadásul a szexnek vége.
A lidokaint nem ajánlom, mert a makk érzéstelenné válása szintén az erekció azonnali összeomlását okozza, ráadásul van aki a makk alatti részre ugyan úgy el tud menni. Te sem akarsz érzéstelenül szeretkezni, nem megfelelő merevedéssel.
A mindennap elélvezés és a dupla orgazmusok tovább rondítja a helyzetet, mert egyre kevésbé izgalmasabb állapotokhoz rendelsz elélvezési lehetőséget, így egyenes irány a lankadtan élvezés, ami már most is van.
válasz | 2011-05-09 | 03:33
A korai magömlés egyedüli oka, az egymás utáni, gyors orgazmusok, gyenge izgalomhoz társított reflexek. Ezt 1,5 óra alatt meg lehet szüntetni speciális lingam masszázzsal, majd tovább kell gyakorolni1-2 hétig és rendben leszel. 100%
válasz | 2011-05-05 | 16:21
azota változott a dolog...lefekudtunk és hama elmentem 1-2perc (ami szerintem a helytelen maszturbációtol volt és ellégé ideges vagyok h normális voltam és elrontottam magam...) a csajom szakított velem azóta én meg olyan hulyén érzem magam h az nemigaz...probáltam koncentrálni kontrolálni magam ujbol maszti kozben , az orgazmust visszatudom tartani de mindigy nagyon hama jon rám és megkell állnom...nagyon rákell magam venni mindent fére tenni és elmenni szexuál pszichologshoz mert megahlok ebben a kényelmetlen állapotban...
válasz | 2011-05-05 | 16:13
nekem is van ilyen h kellemetlen érzésem van ha sexre gondolok és furcsa bizsergo égeto érzésem van...és ilyenkor jo hama elis megyek...én voltam kivizsgáoláson és egészséges vagyok én is...nem tudom én se mi lehet ez...
válasz | 2011-04-28 | 16:20
A korai magömlés kezelésének buktatói:

Nem elég kitartani az orgazmus közeli állapotot, sajnálom.
Az alacsony szintű reflexeknek speciális eltüntető módszere van.
Az el nem élvezés technikája éjszakai magömlést fog okozni vagy pedig hirtelen elélvezést, amennyiben nem tüntetik el a rossz helyen lévő reflexeket. Amennyiben a felgyűjtött plusz energia megszűnik, újból láthatatlanná, érezhetetlenné válnak a rossz reflexek. Megint fel kell gyűjtened és az ördögi kör mindaddig folytatódik, amíg az idegrendszeredet meg nem szabályozod a megfelelő módon.
Tökéletesen mérhető állapotról beszélek, olyan, mintha mérhetnéd az idegrendszered állapotát. Számoljuk az izgalmat...
 
válasz | 2011-04-23 | 12:10
Másodikra nem mindig van erő/idő, de azt n is megfigyeltem, hogyha minden összejön másodikra jobb a helyzet. Próbálkozom elnyújtani, aztán meglátjuk, reménykedem.
válasz | 2011-04-23 | 07:18
Folytasd eme technikákat türelemmel...
Esetleg mivel gumi nélkül hamarabb elmész, jó hatással van reád ha csökkennek az ingerek.. esetleges érzéstelenítő krémeket kiválhatnátok...
Valamint még azzal is lehet próbálkozni, hogy 2.-3. menetben talán tovább bírod, és elsőre egymást kielégítitek orálisan és csak utána tértek magára a szexre...
válasz | 2011-04-22 | 16:19
maszturbálj, de ne menj el, csak közelítsd meg minél többször. Próbáld meg felülírni a meglévő reflexeket az agyadban úgy, hogy sokat gyakorolsz, és minél jobban elnyújtod és nem mész el.
 
válasz | 2011-04-21 | 13:51
A korai magömlés szempontjából mi a jobb, ha egy héten minden nap önkielégít az ember sokáig, úgy, hogy vége is legyen, vagy ha egyáltalán nem önkielégít, vagy ha önkielégít, de úgy hogy ne mindig legyen vége?
Én nagyon sok módszerrel bepróbálkozom, próbálom végigvinni őket, részsikereim vannak, vagyis mostmár a kezdeti állapothoz képest, annyi, hogy reggel egész sokáig bírom, de esténként, vagy ha spontán nagyon belejövünk, akkor sajnos nagyon hamar 5-10 perc alatt vagy néha még hamarabb vége lesz. Próbáltam az elszorításos technikát meg azt a pontot megtalálni, ami segít, de nem nagyon jönnek ezek össze. A PC izom gyakorlat napi 30 összehúzással majd szép lassan növekedve segített némileg, de nem szüntette meg a dolgot. Szeretnék úrrá lenni a dolgokon, hogyha teljesen nem is, de nagyjából irányíthassam, és ha kell tovább bírjam.
Gumi nélkül sajnos katasztrofális a dolog, 1-2 perc alatt vége lesz, talán reggel tovább bírom úgy is, de bármikor máskor vége hamar :S
 
válasz | 2011-04-12 | 15:54
A korai magömlés és a merevedési problémák általánosan nyilvánulnak meg, nem függ a személytől , akivel vagyunk.
A szexuális energiánkat mi magunk irányítjuk, ha pörgősebb a partner akkor lassítsuk a tempóját, ha lassú, akkor mi legyünk aktívabbak.
Tehát még mindig azt tanácsolom, hogy válások és szakítások helyett igyekezzük magunk uralni a testi lehetőségeinket tudatosan!
Azért pláne ne szakítsunk, mert nem úgy működik a kukac, ahogy kellene, csak mi irányíthatjuk a lehetőségeinket és a tudásunkat, mások csak bekapcsolódhatnak a játékunkba.

A korai magömlés kezelése türelmet, figyelmet és kitartást igényel. A hölgy partnerektől nem lehet elvárni, hogy megoldják a férfiak problémáit, de miután a férfi tudatára ébred a megoldásnak, együttműködésre kérheti partnerét.

A tudatlanság partner váltogatással nem oldódik meg!

Jellemző, hogy az ellaposodott kapcsolatokból egy pörgős nimfós kapcsolatba megy a férfi, csakhogy pár (1-3) év múlva ugyanúgy érezni fogja a lemerültséget.
És akkor majd vált egy még pörgősebb kapcsolatba?
Mi az a pörgősség ami az emberi teljesítő képesség határa, a centrifuga sebessége?
 
válasz | 2011-04-12 | 13:59
Gondolj bele abba, h ahogy egyre kevesebb szexben volt részed, úgy bírtad egyre rövidebb ideig. Ebben van ráció, hiszen ha valakit "kiéheztetnek", akkor a legközelebbi alkalomnál még annyi inger se szükséges az orgazmushoz.
Orál volt, de azért az nem szeretkezés, más-más ingert kapunk az egyik és a másik alatt.
Szóval én a helyedben nem aggódnék, főleg, h eddig mással még nem tapasztaltál ilyet (hiszen nemmersz kezdeményezni). Nem is tudhatod, h mással miket fogsz átélni. Exednél is addig minden jól ment, amíg el nem kezdtek ritkulni az együttlétek.
válasz | 2011-04-12 | 13:56
MINDEN NEMÛ (gyógynövényes is) POTENCIA NÖVELŐ SZER MELLETT SZIGORÚAN TILOS ELÉLVEZNI, ORGAZMUST MEGÉLNI, SPRICCELNI, EJAKULÁLNI STB.!!!!

Sajnos további súlyos és rohamos állapot gyengülést okoznak, átmeneti javulást követően, KB. 1 év rendszeres használat, de potencia csökkent állapotban akár 1 hónap alatt is reakció képtelenné váltak már.
válasz | 2011-04-12 | 13:51
Korai magömlés, ami pont a többszöri egymás utáni elélvezések miatt jött létre, kezdve a tízen éves kortól. A gyengébb izgalmi töltéshez kapcsolódó reflexeket csak speciális edzéstervvel lehet megszüntetni. Megfelelő libidó mellett nem több, mint 2 hét alatt végére jársz a kellemetlenségnek.

A nemi életed azért is ritkult meg, mert a dupla orgazmusok következménye, hogy a merevedés nem megfelelő, a benne lévő vérnyomásnak olyan nagynak kell lennie, hogy a hüvelyi receptorok működése ne kapcsoljon le. amikor megállsz néhány másodpercre pihenni.

A merevedés nem attól megfelelő, hogy látványra áll, mert van benne vérbőség, hanem attól megfelelő, hogy feszítő hatása van a hüvelyre.

Tehát a korai magömlés nem is olyan nagy gond, pillanatok alatt lehet kezelni, de a merevedési energia visszatáplálása, az már komoly munkát igényel, kitartást, napi edzéseket hónapokig, majd pedig szinten tartó odafigyelést.

Üdv: Tantratanárnő
válasz | 2011-04-07 | 02:16
sziasztok!

(biztos volt már hozzám hasonló kérdező, de még nem olvastam vissza 60+ X oldalt, úgyhogy sorry, ha ismétlek.)

A problémám a következő:

az ex-barátnőmmel 5 évig voltunk együtt, de a szexuális életünk az első pár hónapot leszámítva nem volt normális, az utolsó pár évben havi egyszer voltunk csak együtt. Kezdetben, amikor rendszeresen, hetente többször is szexeltünk abszolút elégedett voltam magammal, a havi egynél viszont gyakran nagyon hamar elmentem, vagy akár 1-2 perc után úgy éreztem, hogy nem bírom tovább, aztán kicsi szünet és folytattuk, de nem volt az igazi.
(orális szexet rendszeresen "kaptam", hetente 2-3szor is, ott ez a probléma soha nem jelentkezett).

szakítottunk már kicsit több, mint egy éve, futókalandom nem igazán akadt, mert rettenetesen félek attól, hogy szexuálisan közeledjek egy nőhöz, mert mi lesz akkor, ha csak annyi ideig bírom, mint a kapcsolatunk vége felé. (és miért lenne egyáltalán másként).

ezek a korai magömlésre utaló jelek, vagy csupán annyira "redukálódott az ingerküszöböm", hogy emiatt nem bírtam az aktusokat? köszönöm előre is
 
válasz | 2011-03-22 | 23:01
hát jólvan, akkor majd gyakoroljuk sokat:)
értem én végülis, csak kicsit idegesít..
köszönöm a választ
 
válasz | 2011-03-22 | 09:10
Én a gyakorlást javasolnám..
De sztem te is jól láttad a helyzetet.. hisz ha te vagy felül és irányitasz akkor úgy csinálod ahogy neked a legjobb.. és sokszor egy kicsit más ritmus, más szög.. és a gyönyör sokszorozódik, de az idő drasztikusan csökken...
Ha lovagoltok akkor ő meg magára figyel, ergo a ritmus, szög nem 100%-ban a legjobb neked.. stb..
válasz | 2011-03-21 | 22:54
üdv!
nekem olyan problémám van, hogy ha én vok alul, sokkal tovább bírom, mintha én vok felül! ez miért lehet? ha alul vok, és megállunk egy pillanatra, h visszatartsam, akkor pár megállás után egyre tovább bírom, de ha felül vok, akkor hiába állok meg, a következő megállás ugyanolyan hamar szükséges.. sőt, ha alul vok, már alig kell megállni, nagyon jól bírom..
de ahol én irányítok főleg, nah az vhogy nem megy.. lehet azért, mert ott úgy csinálom, hogy nekem a legjobb legyen? és ezt nagyon dícséri is, hogy nagyon jól csinálom, hát oké, én is nagyon élvezem, de így nem bírom sokáig.. utána mindig inkább ő van felül, és akkor eltud menni ő is.. mit lehetne tenni, hogy úgyis menjen a dolog, ha én vok felül?
 
válasz | 2011-03-02 | 22:13
Ezen előre aggódni kár. A barátnőddel majd szépen lassan összeszoktok. És nem lesz semmi probléma :)
válasz | 2011-02-28 | 19:43
Hello! 18 éves vagyok és még szuz és az elmult két honapban gyorsan bekovetkezo orgazmus orjit meg. van egy barátnom akivel fél éve járok (o is szuz még és 16 éves) és már lasan eljon az ideje hogy lefekszunk, de nagyon ideges vagyok hogy hamar elmegyek és kudarc lesz az egéssz...hozzáfuzom, hogy nem mindig , de néha nagyon gyorsan szoktam maszturbálni ...most maszturbálás kozben meg van ugy hogy kibirom vagy fél órát is eloszor de van hogy 2 prc alatt elmegyek...használom a start stop technikát az elszorításoso technikát de nem mindig válik és amugy is ha ezeket sex kozben is fogom használni és kevés lokés után mmáris kellenek a technikák akkor a csajomnak biztos nem lessz orgazmusa..:( az a kérdésem hogy mit tehetek ez ellen? orvoságokat nem igazán szeretnék használni... már probáltam a gondolataim irányitását hogy nyugton maradok és ugy maszturbálok ilyenkor birtam ki általába hoszaban de sex kozben hogy maragyak nyugton?amugy nem vagyok az a szorongós tipus de ez kikészít lasan... a válaszokat és bármilyen kommenteket elore is koszonom!
 
válasz | 2011-02-23 | 17:52
Korai magömlésnek lehet több oka is. Férfiak egy része képes a hosszú szeretkezésre egy része nem. Szerintem a hosszú szeretkezés egy tudatosan befolyásolható dolog, kivéve ha biológiai probléma. Tudatosan egy férfi tudja befolyásolni az ingereket, szerintem egy férfi nem szeretkezhet egy nővel, úgy hogy csak saját magával foglalkozik!!! Akkor, hogy várja el hogy partnere átélje az orgazmus örömeit?!Ez egy másik történet. Térjünk vissza a ejakuláció késleltetés mesterséges lehetőségeire! Az erotikaszexshop termékei közt sok jó ejakuláció késleltető készítmény található, egyik jól bevált termék a Stud 100, vagy Suifans Kwang ecsetelő, Eros prolong és pár jó termék, ha segíteni tudunk termékeinkkkel kapcsolatban keresetek! Hosszú forró szeretkezéseket kívánok és a hölgyeknek maximális orgazmust :)
 
válasz | 2011-02-23 | 14:30
Próbálkoztatok már a különböző potencianövelő termékekkel?
 
válasz | 2011-02-13 | 18:13
Köszi :)
Vedd meg mindenképpen, megéri. Pszichésen is segített a könyv, meg persze a gyakorlati rész is jó, de azt folyamatosan kell csinálni.. Ma nem ment olyan jól mint pénteken, de azért ezt is sikernek könyvelhetem el, én egy kicsivel hamarabb elmentem, de végül azért neki is jó lett. :)
 
válasz | 2011-02-13 | 13:42
Nocsak ilyen hamar használt? Gratulálok :) Mostmár én is ráveszem magamat valamelyik nap a megvételére :)
válasz | 2011-02-11 | 22:19
sikerélmény!! :) nagyon boldog vagyok, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar sikerélményem lesz! Több mint fél órára nyúlt a szeretkezés(persze a behatolástól számítva), és ami a legszebb benne, hogy pontosan egyszerre mentünk el :) életem legjobb szexuális élménye volt, és azt mondta, hogy neki sem volt még ilyen jó. (Remélhetőleg ennél lesz még jobb ;) ) Igaz többször meg kellett állnunk, de szerencsére mindig tudtam fékezni magam :) És még a szokásos merevedési zavaraim sem voltak meg, végig működő képes volt a fél órán át, és már előtte is az előjáték során.. :)
 
válasz | 2011-02-09 | 12:22
Köszönöm. Érdekes, csak simán az összehúzásoktól, meg a gondolataim megváltozásától egész sok jó dolog ért. Valamiért az a tapasztalatom, hogyha elkezdünk vmit barátnőmmel, akkor az első 3-5 perc nagyon rossz, mindig azt érzem, hogy jajj ne, utána meg átesek a "holtponton" és bírom egész sokáig a dolgot ( kinek mi a sok)
Szeretném még javítani a dolgokat, szóval szerintem én is megveszem ezt a könyvet. Ha van valami változás írjatok, kíváncsi vagyok, ki mit tapasztal ;-)
válasz | 2011-02-08 | 19:08
Azt gondoltam, hogy magában nem fog segíteni.. :)
Hát köszönöm a válaszokat, nagyon remélem, hogy nekem is segíteni fog sok mindenben. :)
válasz | 2011-02-08 | 09:05
A könyv önmagában nem segít, az nem mulasztja el a korai magömlésed, ha megveszel egy könyvet elolvasod egyszer aztán felteszed a polcra. Végezni kell a gyakorlatokat az előírt módon és nem néhány nap múltán várni a változást. Ha figyelmesen elolvasod, magad is választ kapsz jópár felmerülő kérdésre.
Igen, nekem segített és nem csak ebben. :)
válasz | 2011-02-07 | 23:45
És ez a könyv tényleg segít? Vannak itt a forumon olyanok, akiknek segített? Már megvan a könyv, vmelyik nap el is kezdem a tanulmányozását. Remélem segíteni fog, nagyon szeretném! Tönkretesz teljesen ez a korai magömlés probléma..
 
válasz | 2011-02-07 | 08:58
Utóbbi. Az előbbit inkább akkor javasolnám, amikor már tisztában vagy magaddal és van tudatos kontrollod az altested felett, amit az intim tornából elsajátíthatsz.
válasz | 2011-02-07 | 08:43
Látom, hogy többen is írtátok, hogy csak az összeshúzás nem visz eredményre. Nekem egy kis javulást hozott, nem mondanám nagy áttörésnek, de alapjában véve, tovább bírom a dolgot, csak sajnos az én bnőmnek sincs orgazmusa, így néha úgy érzem nincs miért hajtani és ez elég rossz érzés :S A szexet élvezi meg minden, de nem lesz vége...

Én is gondolkozom egy könyv megvételén, mivel fiatal vagyok még (jó, hát kinek mi a fiatal :) ) szeretném rendbe tenni a dolgokat. Sajnos mi csak hétvégente vagyunk együtt, nagyritkán sajnos csak két hetente, és gondolom ez is baj, de attól még szeretném rendbe rakni a dolgokat.
Melyik könyv a jobb a multiorgazmusos férfi vagy az intimtorna férfiaknak?
 
válasz | 2011-02-04 | 17:11
Nem tudom,hogy elegendő időt szánt-e.Én megvettem neki a könyvet ő elkezdte olvasni aztán hogy ő ezt nem tudja megcsinálni.Rá egy hónapra újból elővette,olvasgatta,gyakorolta.Szerintem a gyakorlás abban kimerült,hogy egy-kétszer magának megpróbálta amire azt mondta,hogy ő csinálhatja egy órát is magának akkor se megy el.Én meg igazából nem tudom,hogy ennyi idő és különböző dolgok megpróbálása után akarom-e minden este a f..-t húzogatni.Én értem amit írsz és lehet igazad van,de már nem érzem magamban azt az akaratot amivel ezt én meg tudnám valósítani.
válasz | 2011-02-04 | 17:10
Majd ha egyszer elolvasod, miről is írsz, rájössz, hol is hibázol. A technika nem egyenlő csak a pc-izom mozgatással.
válasz | 2011-02-04 | 17:00
te , nem erted,hogy ez 11 eve igy megy?
es azt se erted,hogy csinalja a tornat reg?
 
válasz | 2011-02-04 | 16:50
A könyvben olvasott technikára elegendő időt szánt? 1-2 hónap csak az előkészítése. UTána jöhet a próbálkozás, ami nem feltétlen hoz sikert eleinte. Tehát összeadva: napi gyakorlással is jó pár hónap.
És a kulcsszó a rendszeresség...önmagában és veled is, különben semmi haszna nem lesz. Ha pl 2 hetente egyszer gyakoroljátok közösen, abból nem lesz semmi évek múltával sem.
válasz | 2011-02-04 | 16:48
Igen,nyilvan,de mivel nem kapsz...........
 
válasz | 2011-02-04 | 16:28
Nem házastársi kötelességféle lenne a szex nekem se,ha működne és én is kapnék valamit.
válasz | 2011-02-04 | 15:50
"Különben meg két gyerkőc van nem is lenne olyan nagy gond ha az egyik nem ragaszkodna hozzá olyan nagyon

És igazából ez az egy ami visszatart a gyerekek."

Szerintem te most a hazassagban dolgozol a gyerekekert.Turod ertuk azt ami nem igazan kivansz.
azt irod,ha massal jo lenne,hogy fekudj oda a semmilyenhez.
Szoval neked a szex egy lyan hazastarsi kotelessegfele,mint regen.

Viszont a mamanak is igaza van,az gyerekek helye a biologiai apa mellett van,foleg ha az egy jo ember.

Ezert ajnalom neked egy pszichologus tanacsat,egyedul,nem a ferjeddel,hogy nezd meg hanyadan is allasz valojaban.
 
válasz | 2011-02-04 | 15:45
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16422796
 
válasz | 2011-02-04 | 15:41
En viszont siman elhiszem,hogy nem megy neki,ugyanis egyreszt a mogomles nem izom,hanem idegmunka,es az izmokat az idegek vezelrik akarhogy is tornasztatsz egy izmot,masreszt az evidence based (bizonyitekon alapulo) orvostudomany megkerdojelezte tobbszor a hosszutavu hatasossagat.
 
válasz | 2011-02-04 | 15:41
Gyakorolta.Gyakorolta az önkielégítést is.Ha saját magának csinálja akkor képes fél órát is elhúzogatni,de ha én csinálom nem is nagyon kell hozzáérnem már elmegy.Lehet nekem kellene nap mint nap csinálni neki,de én meg már nem vagyok rá képes.Különben meg két gyerkőc van nem is lenne olyan nagy gond ha az egyik nem ragaszkodna hozzá olyan nagyon.
válasz | 2011-02-04 | 15:33
Adok egy jo tippet.
menj el egyedul egy pszichologushoz.
Hogy neked segitsen dontest hozni a sajat eletedrol.
En nem mondom,mindig lehet tovabb probalkozni,de ami 11 evig nem mukodott az eselyek kicsik,hogy megjavuljon,hacsak nem leteznek varazsitalok,amit tudjuk,hogy nem leteznek.
 
válasz | 2011-02-04 | 15:31
Bocsi, de elég nehéz elhinni, h nem megy neki. Feketén-fehéren le van írva minden, azt kell követni. Kitartóan, napi szinten gyakorolni, majd magában, majd veled...ez hónapok kérdése. Mármint csak a multiorgazmusos könyvben levő "technika" elsajátítása.
válasz | 2011-02-04 | 15:30
A ferjed azert nem csalna meg soha,mert nem kepes ra,mas no szemberohogne aki nem lenne megkotve a gyerekekkel.

Igenye van a szexre?
Vagy te kezdemnyezel inkabb??

Pszichiater? Az megvolt?
 
válasz | 2011-02-04 | 15:29
Gratulálok ehhez a tipphez! Sokat elárul rólad...csak gratulálni tudok.
válasz | 2011-02-04 | 15:27
3 gyerek van??
csak tippeltem.
 
válasz | 2011-02-04 | 15:10
És ma a mama is ellátott jó tanácsokkal,hogy elhagyhatom én a fiát egy másikért akitől kapok napi fél óra szexet,de olyat sose találok mint a férjem a fia aki nagyon szeret és aki sose csalna meg,mert a másik úgyis majd megcsal vagy iszik vagy megver vagy játékgépezik.És jól gondoljam meg mert a gyerekek is hogy fogják ezt átvészelni,megélni.És igazából ez az egy ami visszatart a gyerekek.
válasz | 2011-02-04 | 15:04
Igen lehet ez a megcsalás,szerető tartás jó lenne,de nem nekem.Se lehetőségem rá se nem tartom jó ötletnek az én esetemben.De gondoltam már rá én is,de félek attól,hogy ha megteszem,szeretőt tartok akivel még jó is lenne a szex akkor itthon hogy tudjak a semmilyenhez odafeküdni és hogyan tudjak tovább próbálkozni?És hogy ne a jót akarjam és hogyan csináljam,hogy a jó ne hiányozzon és hogy ne abból akarjak többet?
válasz | 2011-02-04 | 14:51
Szerintem hagyd a fenebe az egeszet.
egy evekig tarto kin,az hogy probalod kezelni.

Csald meg,szerezz egy szeretot.Titokban.
De ne hagyd el.
MEglatod,ha lemegy a valladrol ez a teher ,es mar nem tole fugg a te szexualis eletetd,egyreszt lehet hogy te is lazabb leszel (sztem akkora a tejseitmenykenyszere hogy csak ratesz egy lapattal) boldogabb leszel,es o is,mert egy idore nem tema a problema.

Aztan kesobb megint meg lehet probalni.
Viszont a te eleted ez,es a te eveid peregnek rendes szex nelkul.
Szerintem.
 
válasz | 2011-02-04 | 05:59
Ezt is próbáltuk már,gyakorolja már egy ideje,de nem tudja a szexnél hasznosítani.Azt mondja nem megy,hogy abba hagyja vagy megálljon vele,mert olyan korán jön az érzés,hogy mire észbe kap már el is ment.Megvettük a multiorgazmusos férfi című könyvet is,de az abban leírtakat se képes elsajátítani azt mondja nem megy neki.Én úgy érzem a mi helyzetünk nem hogy javulna hanem csak rosszabbodik,mert nálunk a szex nem percekig,de még egy percig se tart.Azért kérdeztem a szexuálpszichológust,mert úgy vélem már lelkileg,agyilag nem képes ezt kordában tartani,mert amit fizikailag meg lehetett próbálni azon mi már mindenen túl vagyunk.Nem tudom,tanácstalan vagyok már.
válasz | 2011-02-03 | 14:38
Nem mértem, hogy hány percről hányra.

Igazából tök mindegy, csinálhatja egy fél óráig-óráig is, ha én akkor sem megyek el.

De másnak jó lehet, ha a nőnek van orgazmuskészsége, orgazmusa.

(nekem még készségem sincs:)
válasz | 2011-02-03 | 14:18
Ani

Hany percrol hanra javult a helyzet?
Mennyi ido alatt??
Mennyit gyakorol egy nap?
 
válasz | 2011-02-03 | 09:33
Konkrétan ez van a blogjában, lehet, hogy vitatható, de a gyakorlat szerintem jó, ha rendszeres csinálja a párod, mert párom is csinálja, és szerintem javult a helyzet.(tehát az összehúzásokat kell gyakorolni)


"A korai magömlésnek lehet fiziológiai, biológiai, és lelki oka is. Ezért először mindig az urológiai vizsgálatnál kell kezdeni, és csak utána gondolunk a lelki tényezőkre. Az alábbi módszer azoknak is jó, akiknek nincs korai magömlésük, de szeretnék a szeretkezési időt meghosszabbítani.

Ha egy férfi szobatiszta, azaz tudja szabályozni a vizeletét, akkor képes arra is, hogy a magömlését szabályozottá tegye. Ugyanis ugyanaz az izom kell hozzá: ez a PC izom, ami a medencecsontot lezárja, ezen ülünk, ezen keresztül halad a végbél, és a húgyvezeték, ami a férfiaknál az ondóvezetékkel azonos.
Először csinálni kell egy vízterheléses próbát, hogy kizárható legyen az urológiai gond. Meg kell inni 2 l teát, vagy 4 üveg sört (kinek-kinek tetszése szerint), hogy a hólyag megteljen. A WC-re csak nagyon erős ingerkor szabad kimenni, és nem egyszerre szabad elengedni a vizeletet, hanem pici szakaszokban. Nem könnyű! Ha sikerül elzárni a csapot, akkor nincs nagy gond. Utána a PC izom beedzése következik.

Naponta háromszor kell az izomösszehúzásokat végezni úgy, hogy az összehúzás legalább 2 mp-ig tartson, a következő összehúzás 1 mp után következik. (Nem szabad összevonni, és többet végezni az ajánlottnál.) El kell jutni a napi 3 x 100 összehúzásig a következő rend szerint:
Első naptól 3 x 30
3. naptól 3 x 40
6. naptól 3 x 50 (azaz három naponként + 10!)
21. naptól 3 x 100 (és ezt gyakorolni 3 hónapig!)

Ezzel párhuzamosan légzőgyakorlattal rá kell érezni a szexuális energia keringetésére. (Ezt nem tudom leírni, a Multiorgazmusos pár c. könyvben le van írva.) A szexuális energiát légzéssel meg lehet csapolni, csökkenteni lehet, aminek a magömlés jelentős késleltetése lesz az eredménye.
Szeretkezés közben tehát azt kell csinálni, hogy a férfi érezve a magömlés közeledtét egyszer-kétszer keményen összehúzza a PC izmát, egy nagyon sóhajt (amihez vizualizálja az energia megcsapolását), és egy-két másodperc múlva a szeretkezés folytatható. Ha legalább kétszer-háromszor ezt meg tudja ismételni, utána már végtelenített idő következik... Ezt nevezik multiorgazmusnak. Az orgazmus szint sokkal magasabb lesz a megszokottnál és nem a hasban, hanem a keresztcsontnál, a gerincben érezhető. "
[139233] +kedvencekhez
válasz | 2011-02-03 | 09:31
Szia!

Kecskeméten és Budapesten is rendel Sz. Mikus Edit, őt tudnám ajánlani, ill. a www.nlcafe.hu: szakértők, beírod a nevét, és a blogjai alatt vannak cikkek a korai magömlás kezelési technikájáról.
Ő hátha használna, ja, és skype-on is rendel, akkor utalni kell a pénzt, vagyis nem kell föltétlen elutazni hozzá.
válasz | 2011-02-03 | 07:15
CSak,mint annyi mas fiatal no,azt gondoltad regebb,hogy majd a idovel ugyis megjavul.Vagy hogy mas dolog a lenyeg ebben az eletben.
Es nem igy van.
 
válasz | 2011-02-03 | 07:14
Nem.
Dehogy.
 
válasz | 2011-02-03 | 05:53
Önző lennék?És még bírnom kellene akár örök életemig ahogy a férjem is mondja?
válasz | 2011-02-02 | 20:48
Pszichiater.
Dapoxetin.Vagy Paroxetin felesegek.
Itt nem fog segiteni mas odafigyelos technika,mert ha igen,az evek soran lattatok volna hatast.

Masok meg gondoljak meg mennyire mennek hozza nem perfekt szexualitasu ferfihez,mert kesobb lehet csalad borul es gyerekek szomorodnak el.
Itt nem arrol van szo hogy megjavult meg elfogadta,hanem MAR nem birja.
 
válasz | 2011-02-02 | 18:41
Sziasztok!
11 éve élek együtt a férjemmel és a probléma amire megoldást szeretnék találni már a megismerkedésünkkor is jelen volt,de nem ilyen nagy mértékben.Nálunk a korai magömlés ott kezdődött,hogy már akkor elment amikor még csak bebújt,de negyed fél óra múlva képes volt egy következő aktusra.Ma már ez nem így működik jobban mondva már 6 éve nem így működik.Ez még rosszabb lett,mert már másodszorra is ugyanúgy elmegy mint elsőre.Volt hogy együtt voltunk bebújt,elment rá egy órára megint megpróbáltuk megint elment.Sok mindent próbáltunk már orvostól orvosig jártunk,urológusnál,pszichológusnál,kineziológusnál,talpreflex ológusnál a levitrától a viagrán túl a különböző interneten árult bogyókig már mindent próbáltunk,de eddig semmi sem használt.Már nem tudom mit lehetne tenni.És a bajok már ott kezdődnek,hogy hiába szeretem már nem bírom ezt az állapotot.Talán egy szexuálpszichológus megoldás lenne?Segítsetek ha valaki tudna valami megoldást légyszi írjatok.
 
válasz | 2011-01-29 | 15:00
Hámlás, viszketés, égő érzés és pirosodás. Nem vagyok doki, de ezek a gomba tipikus tünetei.
Ha bármiféle allergiás reakció lenne a használt szerre, akkor inkább kiütéses lenne (szerintem!!!). Én a helyedben mindenképp megnézetném magam és a barátnődet is.
válasz | 2011-01-29 | 14:50
Segitséget szeretnék kérni, ha valaki esetleg tapasztalt már ilyet.
Eddig 3alkalommal szexeltünk a párommal ebből 2x a szex utan 1-2nappal a fitymam megduzzadt égett és a bőrt is fájdalmasan tudtam hátrahuzni illetve a hámlott a makkom és a bőröm is.Ez valami betegség vagy lehet a nem aktiv szex miatt és a tulerőltetés vagy ilyesmi miatt?tudom hogy nem ide vágó de válaszoljon valaki pls
 
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41