szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Korai magömlés


Új hozzászólás

válasz | 2006-10-18 | 17:19
csáá!
nemtudom nekemszólt e a hozzászólásod,de!
nekem nincsen szerencsére azzal gondom,hogy óvszerrel is 2-3húzás az aktus!sőt nélküle sem annyi,közel nem!
Nekem végülis nincsen semmi gondom a szexuálsi életemmel! annyi,hogy én egy "szusszal" nemtudom többször a csúcsra juttatni a párom,csak egyszer!de egyszerre élvezünk el!!!komolyan!ami csodálatos szerintem!!!! ezért nemis zavar a dolog! pár percig szokott tartani nekünk!tök jól tudom kontrollálni magam egyébként,csak ha ő beindul,és orgazmusra jut,annyira kihat rámis,hogy énis azon nyomban elélvezek,nemis kicsit!
de ezlegyen a legnagyonn gondom,én aztmondom! különbenis egykét perc,és újra "aktív" a műszerem,addig legalább az a bizonyos "holt tér" ami az orgazmus után van,nos az elmúlik,és újra teljes mértékben kezdhetünk mindent!!!
ja meg a pózok is számítanak! nekem a "kutya"póz a legjobb,akkor nagyon otttudok lenni agyilag,és úgy,hogy teljes mértékben a kedvesemre gondolok,de az orgazmusom emellett úgy szabályzom ahogyan akarom!
a páromnak így jó,de a legjobb ugyanígy hátulról,csak feküdve az ágyon,nem négykézláb....viszont ittmár nemvagyok annyira ura a helyzetnek...ezért úgyszoktuk,hogy kezdünk térdelve,addig eléri az orgazmus előtti állapotot a kedvesem,és mikor érzi,hogy nemkell sok neki,akkor lehasalunk,és akkorát tud élvezni,hogy szinte magán kívüli állapotba esik,és összegyűri a lepedőt,kaparja a falat...és ilyenkor énis lemegyek,de nemis ellenkezek,és tisztán testileg-lelkileg együtt élvezünk el! és ha ezeket a pózokat választjuk,akkor sokáig is tart a dolog! bár szerencsére ő ha úgyvan egy perc alatt orgazmusa jut,de őis tudja ám szabályozni!és mivel tudja,hogy akkor énis "velemegyek",így ilyenkor úgycsinálja,hogy később sikerüljön neki! szal naggyon ismerjük egymást,énis őis tudjuk hogy mi-hogy.mimódon a legjobb a másikunknak!:-)
és ez naggyonjó!
és egy este 4szer ilyet élvezni az...fuhhh.....:-)
hát szavak nincsenek rá....
hali!
válasz | 2006-10-18 | 16:43
Arra még nem gondoltál, hogy a barátnőd orálisan elégítsd ki előtte / utánna?!
A lányok kevés százaléka tud csal elélvezni "reszelés" közben, az ejakulációra, viszont a nők alig 20-30%-a képes!
Nekem a párommal van egy jól bevált, és alkalmazott módszer, ami garantáltam sokáig tart, és tartalmazza egyben az előjátékot is!
Első felvonásban egymást érzéki érintésekkel felizgatjuk, majd én kinyalom.... , addig csinálom, mig el nem élvez (orális úton!)! Majd mikor ez megtörtént, akkor ő nekiáll leszopni engem, majd mikor már nagyon nagyon jó érzés, akkor abbahagyja, és rámül: lovagol......, majd kissé változtatva, pózt váltunk, én misszionárius pózban folytatom, és a lábát a nyakam köré teszem, ekkor élvezi a nő a leginkább a surlódást! Ekkor "reszelek" és arra ügyelek, hogy mivel ő már egyszer elélvezett, igy a G-pont-ot ugy lehet meghatározni, hogy addig addig helyezkedek az ágyon a vaginája körül, mig a farkam el nem találja azt a pontot, mikor a lábát a barátnőm elkezdi "öntudatán kívül" rángatni a nyakam körül ---> ezzel azt jelzi, hogy megtaláltam a pontot, és csak arra játszom onnantól! Majd egyre szűkül a vagina, és nagyon jó érzést vált ki! Sajnos nem sikerült még kielégítenem "reszeléssel" de azon vagyok, és már nagyon jó eredményeket értem el így is! Aki tudja miről beszélek, és átélte, akkor jól van!!!! :))))
válasz | 2006-10-18 | 15:39
Velem is az van hogy hamarjában elmegyek. azt nemtom hogy gumi nélkül meddig bírnám, mert még nem volt olyan kapcsim ahol lett volna tabletta, talán a mostani úgy alakul. De mindenesetre azon szerencsések közé tartozom. hogy mikor elmegyek simán állok tovább mint a cövek. Mintha semmi sem lett volna. Egy percig kicsit túl érzékeny lesz és be kell lassítanom, de utána mintha mi sem történt volna. Szóval igazából az a gond hogy nemtom kielégíteni EZ MIATT a bnőm, nem áll fenn!
bár jó lenne, ha kétszer bírnám sokáig :DDD
 
válasz | 2006-10-18 | 15:03
Szia!
Nekem továbbra is az a véleményem, mint már azt oly rég óta írtam a fórumban!
Aki az óvszerre 2-3 húzás alatt elmegy, az próbálja ki óvszer nélkül (lehetőleg tablettával védekezve!), és vesse össze a különbséget! Elsőre nem vesz észre semmi, csak azt, hogy sokkal jobb érzés!
Én is elmentem 2-3 húzás után, és olyan kínosnak éreztem, de ez szerencsére elmúlt! Minden "kezdő" szexuális életet élő fiú evvel a problémával küzd; de ezt könnyen át lehet vészelni, ha ÖNKONTROLL-t tud tartani! Nagyon fontos, hogy az agyat tudja kontrollálni, mert az orgazmusig az agya mutatja az utat. Aki a szexért él hal, és szinte kiugrik a szíve, mikor még csak semmi tapi sem volt, az rosszul áll neki a dolgokhoz --> a szexhez sok idő kell, és nem szabad semmit elsietni, vagy siettetni dolgokat! Fontos, hogy nyugodtan és VÁGYBÓL kerüljön sor a szexre, és ne csak azért "MERT HIÁNYOD VAN!" Lehet, most nem, vagyok egészen érthető, csak próbálom kifejezni, hogy aki hamar elmegy az óvszerrel, ott védekezési módot kell választani, mert a gumi fentléte is okozhat - egyeseknél - örömállapotot, ami az egész szeretkezésre kiterjed! Én személyes tapasztalattal rendelkezem az itt leírt dolgokról, és bátran merem ajánlani mindenkinek, aki kétségbe van esve teljesen!!!!
Üdv!
 
válasz | 2006-10-18 | 09:54
sziasztok!
elméletileg az akadályozza meg,ha összehúzod erősen,mert akkor az idegpályák elzáródnak a PC izmok által...
de! ezt iggencsak jókor kell megtenni,és lassítani kell,vagy kicsikét abbais kell hagyni az ütemet...
azt vettem észre magamon,hogy amióta foglalkozom nagyjából a dologgal,mármint a PC-erősítéssel(nem beütemezetten,csak amikor rámjön,de minden nap többször...és naggyon figyelmesen...),szal amióta tudatosan eddzem ezt,és koncentrálva,jobb a szexuális életem!
nem a miatt,hogy megfeszítem,és akkor csökken a vágy,hanem sokkal összeszedettebben,tudatosabban mint ösztönszerűen mozgok,sokkal jobban rátudok koncentrálni arra,hogy lelkileg leállítsam magam,visszafogjam magam...
és naggyonsokat változott a helyzetem!
magyarán szólva nekem a koncentráló képességemet tudatosította jobban ez az eddzés!!!
és ez jó!
tegnap este a páromnál aludtam,hát....:-) nemegy szeretkezés zajlott le:-)
mostsem pornófilmbeli a potenciálom,de a kedvesem mindig a csúcsra jut,és ami a legjobb,egyszerre szokott ez megtörténni kettőnknek!
és Szupervékony óvszert alkalmaztunk,nemis performance-t......momentán eztmég kisem próbáltam! legközelebb asszem megteszem,kíváncsi vagyok rá!
a supervékony óvszer naggyonjó,majdnem olyan mintha nemlenne,de mégis ottvan:-)

nahh halihó!
válasz | 2006-10-17 | 23:50
nekem valami nem világos ezzel a PC-és dologban.
úgy akadályozod meg a korai magömlést, hogy összehúzod a PC-izmokat, vagy a PC-izmok erősítése önmagában elnyújtja az orgazmusig tartó időt?
 
válasz | 2006-10-17 | 22:21
Kicsit hosszú ezért PÜ-ben ment!
válasz | 2006-10-17 | 14:58
Akkor most pontosan hogy is tudnám?:S el tudnád nekem magyarázni vhogy ugy hogy megértsem? :D
válasz | 2006-10-17 | 08:50
Sztem úgy nem erősíted hanem megtudod állapítani hogy mely izomról is van szó amelyiket erősíteni kell. Hosszútávon nem erősíteném így a helyedben mert a vizeletürítésnek épp a megkönnyebbülés a lényege! Bár károsnak nem hinném, de ha sokáig visszatartod akkor inkább gyengül a PC.
válasz | 2006-10-16 | 22:51
Hellosztok! Én 2 napja csinálom ezt a PC technikát. De nem ilyen rendszeresen hogy naponta meg van adva h 5-ször mondjuk, hanem amikor rámjön akkor olyan 10-szer összehúzom 5 mp-re meg ilyenek. Naponta általában olyan 6-7-szer. De nemtudom h jól csinálom e. Én ha orális szex közben vagy maszturbálás közben azt csinálom hogy összehúzom azokat az izmokat, mint amikor visszatartom a pisilést, akkor valahogy jobb lesz az egész és közelebb kerülök az orgazmushoz, sőt elis megyek. Pedig ennek nem az a lényege h ne menjek el? vki vélemény?
 
válasz | 2006-10-16 | 12:57
a PC izmokat ugyis lehet erősíteni hogy mikor pisilek akkor megállitom a pisit aztán ujra, és ujra? :D és ez nem káros semmibe?:s
 
válasz | 2006-10-14 | 22:05
Már bocsika, de figyike!
A fórumtémák alatt van olyan h kereső! Beírod lidokain, kidob egy csomó lidokainról szóló kérdést hozzászólást! azokat elolvasod, és kb rájösz mindenre! Bár van pár, mégis könnyebb őket elolvasni, mint az egész topicot!

Köszke!!
válasz | 2006-10-14 | 21:39
Sziasztok valaki fel tudna világosítani a lidokainkrém hatásairól?előre is kössz sziasztok:)
 
válasz | 2006-10-12 | 14:59
Helló!
Köszönöm a felvilágosítást!
nem,nemfogom kipróbálni!
valójában nincsen is gond,mert legtöbbször,szinte mindig, teljes mértékben sikerül a csúcsra vinni a kedvesemet!ritkán nem,de arra is van természetes megoldás:-)
csak érdekelt,hogy pontosan mit is lehet elérni ilyen gyógyszerrel....mert hallottam róla,soksok vicc is erről szól,csak én szeretek tisztában lenni valósan a dolgok mivoltjáról...
nahh mennemkell....szép napot!
válasz | 2006-10-12 | 08:52
Hali mindenkinek.
Re Szaninak.
Viagra hatása kemény erekció mondjuk minimum fél-egy órán át. hatása függ az aznapi testi lelki állapotodtól. kevés alkoholt elbírja:-) de a tele gyomor negatív hatással van rá. viszont ha úgy alakul, ugyan úgy elmész tőle 1 perc után!!! csak aztán álva marad a gyík a fent említett ideig. Én nem ajánlanám neked mert a hozzászólásodból ítélve egy normális fiatalember vagy, olyan aki már a te korodban is úgy áll a szexualitáshoz, ahogy minden hasonló korúnak kéne. A párod meg úgy is észrevenné hogy vmi nem stimmt.:-) Nem ez a megoldás. Haladj az eddigi utadon, meghozza a hatását..
 
válasz | 2006-10-10 | 18:22
Sziasztok! Nekem igazából kérdéseim lennének...mert nekem is az a problémám hogy nagyon hamar elmegyek!Ha az elős megvolt és várok kicsit míg ismét merev utánna már akár 20-30 percet is bírok...máramikor! Csak azt szeretném elérni hogy az első IS legyen hosszú!Bevallom az izgalom is közrejátszik elég sokat mert nagyon izgulok mindig hogy csak most bírjam sokat! Mit tudok tenni? Olvastam a Pc izomról hogy lehet edzeni csak azt nem tudom hogyan! vagy miket lehet még csinálni?
 
válasz | 2006-10-09 | 19:12
szia! a hosszú előjáték nem baj!!!!sőt!!! neis csináld másképpen! azt próbáld meg,hogy már az előjáték alatt visszafogod magad,és akkor lehet sokra jutsz!!!!
szóval ha jól értem miután elmész elsőre,nemis kell idő?egyből felis áll???? vagyis marad állva gyakorlatilag???az tök jó! akkor ne zavarjon a dolgo,és azsem baj ha a párod tudja ezt!!!!
olyan mint egy jól működő női test! egy menet alatt több orgazmusra jut,és mindezt szünet nélkül:-)
én örülnék,ha így működnék!!!! nekem sincsen gond a gyors regenerálódással,de azért abbakell hagyni...és bizony az az egyperc nekem is annyi...bár legtöbbször ennyi idő alatt orgazmusra jut a kedvesem,de azért engem is zavar,hogy nemmegy egyhuzamban negyed-fél-egy óra....meg azt nemértem,hogy volt amikor jólvolt minden,és akkor közel nemtudtam ilyen pc-eddző módszerekről,nemis foglalkoztam ezzel!
mostmeg megint olyan hamar elmegyek,hogy nemjó! lehet elkéne menni orvoshoz.....bár tudom,hogy még a fiatalságom is nagyban közrejáttszik,meg az hogy még javában fejlődő szervezetem van....egyebek.....
a páromnak sincsen semmi baja azzal,hogy nemvagyok jó az ágyban! ami így nemigaz,mert hihetetlenül jó vagyok,csak nem a péniszemmel....amúgy annyira kitudom elégíteni,annyira tudom a módját,annyira érzem őt,hogy orgazmus alatt szinte eszméletén kívül van,múltkoris azonvettem észre magam,hogy a hátam úgy csikarta,hogy rendesen fájt...másnap meg édesanyám kérdezte,hogy mit csináltam a hátammal:-)
nem rágódom a problémámon! PC-t eddzem ahogyan tudom,meg nem szégyenlem,hogy így működöm most!
gyakorolni kell a dolgokat,és idővel majd kialakul a jó potenciálom! remélem!
de bízom benne! meg mondom,volt,hogy naggyonjól teljesítettem,sajnos olyan hölgynél,akibe nemis voltam szerelmes....mostmeg amikor annyira a párpmra találtam,hogy egyszerűen másra gondolni sem tudok,mostmeg nemtudom azt nyújtani amit szeretnék.....lehet azértisvan ez,mert televagyok érzelmekkel!!!!
ja meg persze a zsúfolt,fáradt,stresszes élet,is lerontja a dolgot......nekem meg telibe van részem ezekből....

én viszont azt nemtudom,hogy a viagra pontosan milyen hatással van az emberre??
ha én beszednék egyet mi történne????attól gondolom nemlankadna le egy ideig:-) de elmennék ugyanúgy hamar????
help me!v.ki próbálta már????
válasz | 2006-10-08 | 10:19
sziasztok. nekem annyi lenne a problémám, hogy mondjuk elsőre kb 1 perc után elmegyek, és már kicsit zavar a dolog. a barátnőmet nem, mert úgy tudom csinálni, hogy észre sem veszi, hogy elmegyek. ez a tempómon egyáltalán nem, a keménységen is csak alig észrevehető. de nagyon gyorsan kőkemény lesz ismét.
csak nem igazán tudom, hogy mi lehet az oka. a korom (20), vagy az hogy nagy hangsúlyt fektetek az előjátékra, és abban már én is nagyon felizgulok, vagy nem tudom.
szerintetek?
 
válasz | 2006-10-07 | 11:19
Addig azért nem akarok elmenni, most megpróbálkozom a PC izom edzéssel, meg a mély lélegzet nagyon sokat számít még.
Lifestyles endurance-t is jó lenne szerezni, bár többen is írták, hogy nem igazán kapható, így lehet marad a durex performa, csak a durexel sajna már nekem is volt olyan élményem, hogy lecsússzant.
válasz | 2006-10-05 | 15:00
CSő-cső!
ha lekötteted,vagyis sterilizáltatod magad,attól függetlenül elélvezel,csak nem folysz el! de az élvezet után a hímvessződ ugyanúgy fog viselkedni mintha nemlennél "lekötözve"....
utánna idő szükségeltetik az újbóli merevedésre....az embertől függ mennyi....nekem egykétperc és megy is! bár nemmegy sokáig a döngetés,lehet egy óra után már nemlenne ilyen virgonc!!!?
a spermiumok addig megülnek a fűben:-)
sztem mivel megfog telni a prosztata,így lefogja állítani az újbóli termelést! vagy lehet,hogy lassacskán cserélődik onnan a cucc,akkor meg iggenkicsikét termel........nemtudom ezt pontosan!villamosmérnöki egyetemre járok,nem orvosira:-)
de ha elkötteted a vezetéked,beveszel egy viagrát,akkor nemfog lelankadni,és elélvezni meg elfogsz! csak nemtudom hol lehet ilyet venni,meg menyibe kerül!!!???
hali!
válasz | 2006-10-03 | 16:25
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha egy férfi elkötteti az ondóvezetékét, akkor orgazmusnál nála végbemegy ejakuláció?
Ha nem, akkor mi lesz az spermiummal?
Ilyen beavatkozás esetén nem szűnik meg automatikusan a merevedés ejakuláció után?
Vagy akkor is ugyanúgy annyi neki?
 
válasz | 2006-10-02 | 20:37
sziasztok!
múltkoriban írtam,hogy tök jól alakul minden,meg kezd okés lenni,kezdem érezni,hogy fogjam vissza magam....orál szeretkezés közben már ha akartam,nemis mentem el,rendesen éreztem,hogy "főnök"vagyok....tényleges szeretkezés esetén még nemannyira ment,de kudarcot nem vallottam,sőt,egyszerre élveztünk el,ami meglehetősen jól esett,és ilyen élményem még nemvolt!!!!
azóta eltelt egy kis idő! voltun kegyütt,és nemtudom mivan velem,de leamortizálódtam,és megint nemmegy,vagyis iggen hamar,óvszerrel is!!!!mondjuk nem egyszerű helyzetben vagyok jelenleg,naggyon zaklatottan,kicsi bibim van a rendőrséggel....miind1! nincsen gond,nyugi,nemvagyok bűnöző,csak csináltam egykis közlekedési hülyeséget.....szal egy hete azért az ideg bennemvan,érzem,hogy belülről zaklat a dolog!gondolom ezis lehet oka! nomeg,hogy a PC izmom eddzését szinte elis felejtettem teljes mértékben!most olyan hülye érzésem van,hogy mintha a műszeremen sokkal több érző idegsejt lenne,mindenre sokkalérzékenyebb,érzem,hogy nemtudom kicsitsem irányítani! viszont még az 5. menet után is feláll 10percen belül!!!!!ez jó!:-) csak a menetek rövidek sajnos.....
most megnt zavar,és negatív érzések-tapasztalatok vannak bennem.....a párom megért,kicsitsem morog e miatt,csak nekem van rossz érzésem,hogy nemtudom azt adni amit akarnék!
lidokainozni nem fogok,meg ilyenek! természetes megoldást keresek! nemtudom,hogy a doki gyógyszere érhet valamit esetleg????az nemolyan mint ha kenegetném szeretkezés előtt....
tudom,hogy lelkileg is mekell ismét találnom a ballanszt,aztán majd megint jobblessz,de akkoris valami még kellene érzem!
ha esetleg tudtok valami újabbat mondani,megköszönném! halihó!
 
válasz | 2006-09-29 | 12:02
Urológia. De a házi orvosodtól is kérhetsz beutalót.
 
válasz | 2006-09-27 | 15:39
halli

és a rendes vizsgálat mit takar? miféle orvoshoz kéne elmennem? gondolom nem háziorvoshoz... mért ne higgyek gyógyszerelbe? tuti h nem segit?
 
válasz | 2006-09-27 | 15:39
halli

és a rendes vizsgálat mit takar? miféle orvoshoz kéne elmennem? gondolom nem háziorvoshoz... mért ne higgyek gyógyszerelbe? tuti h nem segit?
 
válasz | 2006-09-26 | 11:06
kaktusz:Kicsivel visszább olvasva megtalálod a PC-izom erősítésről leírtakat.Módját, stb.Aztán pedig Tompika közzétett egy -ugymond-edzéstervet, ami Neki bejött mellesleg én is az Ő példáját követem.Szóval olvass kicsit vissza, és mindent megtalálsz.
 
válasz | 2006-09-26 | 11:01
Hello Mindenki! Nálatok hogy működik ha eldirrantok először, utánna azonnal feláll, vagy ez egyénenként változó és valamennyi idő után áll fel ujra a "zászló"?
Nálam soxor az van, hogy az első után már hiába "pofoznám helyre" mégsem akar engedelmeskedni.Vagy ha mégis addigra a páromnak megy el a kedve.
 
válasz | 2006-09-25 | 20:26
Sziasztok!örülnék ha valaki tudna valami jo modszert arra hogy akadályozam meg a koralyi magömlést!Nekem az elsö 2 hamar meg van,de utána már sokáig birom:) gas ha lefekszem egy "idegenel" azt 1-2 szobol elszálok!Ha tudtok vlami jot segitsetek:)!!Elöre is köszönöm!:) Nem ism. szani!
 
válasz | 2006-09-25 | 13:45
Friss tapasztalatok!
írtam már,hogy anno az ex hölgyel egészen jól ment,bár sohasem voltam nagyon hosszú.....
aztán valamiféle feketelevesbe csöppentem!
de sikerült kiláballni nagyjából belőle!
tegnap este,ma hajnalban szeretkeztünk barátnőmmel,eléggé sokat!
naggyon jóvolt! óvszer nélkül nembírom,csak naggyon pici ideig,de ebbe már beletörődtem!
mostsincsen hűdemekkora teljesítményem,de óvszerral egyszerre élvezem el a kedvesemmel! erre bizonyíték a sok sok vízszintes csík a hátamon:-) a fal messzebbvolt így a hátam kaparta:-)
hogy hogysikerült nagyjából helyreállnom???? hát a PC izmot eddzegetem,bár lehetne nagyobb rendszerességgel,és odafigyeléssel is csinálni ezt!de azért kondiztatom:-)
lelkileg is próbáltam kordában tartani magam,csak ez nem mindig megy!sok stresszes helyzet,és kevés alvások tömkelege után lerobbanva ez nemmegy!
az egyenletes kkipihent,kiegyensúlyozottság csodára képes!
jahh meg ott viszont naggyon visszaüt,hogy fejlődtem,hogy pl.:orál közben,vagy ha ő játtszik a mimmel,akkor már nemdurranok el!régebben mmegesett,hogy épphogy hozzáért,már hopp elis folytam.....most orálközben tudom már jól kordábban tartani magam!sex közben nem eléggé jól viszont!!!!!
ezt még megkell oldanom!további segítséget várnék még,ha valakinek van esetleg újabb módszere megosztaná????
dokihoz nemakarok menni,nem annyira vészes a helyzet,de azért még feklődenem kellene! bár 4szeretkezésből háromszor egyszerre megyünk el,egynél én hamarabb...ott befejeztem máshogyan...:-)
nahh jólvanna!
előszöris a rendszeres és nyugodt PC erősítést kell,hogy csináljam!
nahh addigis bye!
jahh meg a Performát kipróbálom végre!
hali!
 
válasz | 2006-09-25 | 13:25
Jy!
de mégis milyen orvoshoz kell elmennis???mert úgylátom választ hiába kapott előbbre nem haladt!
hematológushoz,vagy nőgyógyűszhoz,vagy mittudomén...csak írjatok már egy konkrét osztályt! köszi a nevében is:-)
válasz | 2006-09-25 | 13:24
Szia kaktusz???
véletlenül nem ismerjül egymást????
crossmotorozol Husabergel nem????
válasz | 2006-09-25 | 08:41
Sziasztok.
mért van az hogy a barátnőmnek sex közben pisilő érzése van?
 
válasz | 2006-09-25 | 08:41
Sziasztok.
mért van az hogy a barátnőmnek sex közben pisilő érzése van?
 
válasz | 2006-09-24 | 17:00
korai magömlésre nincs valami gyümölcs vagy bármi amit elöta megeszel és nem sülök olyan hamar el???????? irjatok vlmit hogy tudnám meg akadályozni????????????????????
 
válasz | 2006-09-23 | 17:59
halli

és a rendes vizsgálat mit takar? miféle orvoshoz kéne elmennem? gondolom nem háziorvoshoz... mért ne higgyek gyógyszerelbe? tuti h nem segit?
válasz | 2006-09-23 | 11:44
szia!

Hát először sztem mindenképp menj el egy rendes vizsgálatra mert lehet h csak vm gyulladásod van.Ha minden oké,menj el pszichológushoz talán segít.A gyógyszerekben nagyon ne higgy, a lidokaint egyensen felejtsd el mert nem a legjobb megoldás....
válasz | 2006-09-23 | 11:12
Oké, majd próbálkozok, de sajna egyenlőre most nincs kivel
 
válasz | 2006-09-22 | 17:06
Hi Tiger.

Semmi. Beraktam a csajnak oszt csináltam amit kell nem élveztem el.
De nekem nagyon bejött a durex performa, próbáld ki!
válasz | 2006-09-22 | 14:36
Sajnos énis szenvedek elég rendesne ettöl a "betegségtöl"... kérdésem az lenne h miféle dokihoz lehetne fordulni??? és ahogy olvastan valamiféle gyógysze is létezik, lidokaint próbáltam már néha segit néha nem. kösz válszokat
 
válasz | 2006-09-22 | 08:01
Szió!

A héten elment mésik dokihoz mert megkértem(nekem is gyanús volt az előző doki), ez úgy tűnik jó lesz mert a lelki részével foglalkozik nem gyógyit írt fel.Hát majd meglátjuk:)
válasz | 2006-09-21 | 22:42
Köszi Tompika.Király vagy.
Jy-nek pedig:ha tényleg sehogy sem megy, akkor sz.tem megprobálkozhattok más dokival is, lehet hogy az előző nem vette elég komolyan az negészet, és csak "sitty-sutty" felírt valami gyógyszert.
 
válasz | 2006-09-21 | 09:26
küldtem levelet kedves Jy!
olvasd el,és gyakoroljatok,és hajrá! mennifog!
válasz | 2006-09-20 | 15:59
Hali Tompika!


Korábban mondtad, hogy régebben röviddel a behatolás után elélveztél. Utána gondolom gyakoroltál 1000 el, és én arra lennék kiváncsi, hogy amikor legközelebb is odajutottál, hogy behatolsz hogy akadályoztad meg h elsülj? Remélem még nézed a fórumot. Plz válaszolj!
 
válasz | 2006-09-20 | 15:17
Szia!

Hát ez tényleg ciki... Ez már erősen orvosi eset; de ha jól emlékszem, az sem segített. Esetleg azt próbáltad-e már, hogy valami jó vastag, pl. análra kidolgozott gumit húzol rá? Elég sokat tud tompítani egy vacak gumi, most előnyötökre is vállhat. A másik lehetőség, hogy mentálisan vagy túl izgi számára, de ekkor aztán nincs az a szer, ami megakadályozná, hogy az agyával / agyától elélvezzen. Lehet, hogy ez furcsán hangzik, de ilyenkor kell szerepjátékokat kitalálni, és jóóól elnyújtani - én pl. nagyon szeretem az ilyesmit, mert én meg fordítva működöm: nem igazán gerjedek a nő puszta látványára, nekem "agyilag" kell tudnom kellő izgalomba jönnöm. Ezért is játszom ilyesféle játékokat... Ezt próbáltátok / ismeritek már?
válasz | 2006-09-20 | 15:00
Szia!

Az a baj már ezt is próbáltam.Frankón nincs több ötletem.Volt hogy negyedszer is nekifutottunk és akkor is max. 2-3 percig bírta....:(
 
válasz | 2006-09-20 | 14:33
Szia!

Egyszer olvastam egy hasonló problémáról, ott az volt a megoldás, hogy mivel a srác elég jó potenciával is rendelkezett, előbb kapott egy orális "leápolást", utána 20 perccel már újra harcra kész volt, és második menetre már jóval tovább bírta. Esetleg első menetre próbáld meg csak kézzel kiverni neki; magamat ismerve egy orál után már nem sok kedvem/energiám van egy második menetre, de ha kézzel elégítenek ki, akkor az olyan, mintha nem is lenne... (Mondjuk nálam a nedvek nagy mennyisége és a sűrüsége okozza a bajt; nincs az a nő, aki ennyit benyelne belőle.)
válasz | 2006-09-20 | 13:51
Sziasztok!

Fiúk segítség!!4 hónapja vagyunk együtt a barátommal, rendszersen élünk(élnénk) szexuális életet, de sajna mindig iszonyat gyorsan elmegy.Kb 1 percig bírja...(Előttem azt mondja nem volt ilyen problémája)már volt dokinál is, írtak fel neki gyógyszert de nem használ(3 hónap után).Próbálok vele beszélni a dologról,mert szerintem mostmár az is az oka h teljesen rágörcsöl,pedig megértő vagyok csak a szex miatt nem adnék fel egy amúgy nagyon jó kapcsolatot.Viszont már tényleg tanácstalan vagyok...hogyan tudnék neki segíteni?Szeretnék vele végre rendesen együtt lenni, ráadásul mostmár azért én is kész vagyok csöppet...

Jy
 
válasz | 2006-09-17 | 14:42
szia!
na ennek örülök!
de érztelem nélkül hogytudsz szexuális kapcsolatot létesíteni valakivel????
fizikailag lehet persze,de morálisan nézvea dolgokat ez így nemjó sztem!
én azt helyesebbnak tartom,hogy nem a műszeremre/szeretkezésre koncentrálok,másra is gondolok közben néha persze,de minden érzelmem átadom a hölgynek,csakis rá figyelek,figyelem mi hol mikor jó neki,tehát nekiadom magam teljes mértékben! inkább egy ilyen szerelmes szeretkezés,mint száz érzelem nélküli,amikor annyira másrafigyel az ember,hogy észre sem veszi,ha a partnerének valamire igénye lenne stb....
de remélem tesem így csinálod!!!!!?
a durex biztosan jó,csak mivan,ha óvszer nélkül szeretkezel a hölgyel????
mert pl.:én ilyen helyzetben voltam anno is,meg mostis,a barátnőm gyógyszert szed! és lehet továbbírnám óvszerrel,nemfogom használni,őis azt mondta hogy ne!!!!!
ja és mióta átéltem,átéreztem,hogy hogyan is kell lelkileg csinálni a dolgokat,szal amit a hozzászólásom elején leírtam......meg ha nemis a legpontosabb "eddzés koreográfiával",de a PC izmaim erősítésére napmint nap figyelmet fordítok,azóta nincsen is gondom!
régebben volt,hogy kicsi simogatás után ejakuláltam!
most ha akarom,akárhogyan is matekol a kedvesem lent,ha akarom,nem áll fel!!!
tehát lelki alapon nyugszik az egész! az embernek magába kell fordulnia,tapasztalni kell dolgokat,és megtanulni koncentrálni!!!!!helyesen! és akkor kecske+káposzta is megmarad!!!!
és naggyonjó lessz minden!!!!!
maszturbáció jó,mert az izgalmi szinted lecsökken,továbbá rendszeresen ürül a prosztata,így ezis okoz javulást! csak másra nemtudnék gondolni maszti közben,a ekdvesemre meg nem így gondolok,és miért is magam matekolnék,mikor otttvagyunk egymásnak!!!!
tehát nekem a maszturbáció nem kóser! erkölcsileg! de lehet ez csak nálam van így!!!?
ha meg pl.:tv-t nézek akkor felsem állna......
na hi!
válasz | 2006-09-16 | 12:41
NA figyu mindenki mert csak 1x írom le az én technikámat!!!
1.: PC: naponta kb 8x csináltam 15 összehúzással és elernyedéssel ezek 5-5 másodpercig tartottak.
2.: MASZTURBÁCIÓ: 1 hétig naponta 1x maszturbáltam 20-30 percig. Közben nem a szexre gondoltam hanem pl TV-t néztem meg ilyenek, így bírtam eddig.
3.: DUREX PERFOMA: ez egy korai magömlés elleni óvszer---> kurva jó.
4.: FANTÁZIA: szex közben próbáltam másra gondolni.
5.: PÓZ: olyan testhelyzetet kerestem ahol nem folyton azt éreztem hogy mindjá eldurranok.
6.: LASSÍTÁS: ha azt éreztem h mindjá elmegyek akkor teljesen benyomtam a csajnak és lassítottam és így próbáltam beljebb nyomni neki. Ezt én nem éreztem de a lányok nagyon élvezik.

Ezzel a technikával kb 1 hónap alatt értem el eredményt: a csaj nem tudta megszámolni hány orgazmusa volt. minimum 3!!!!

Na ha van még kérdés ezzel kapcsolatban akkor a 7végén még írhattok mert itt leszek és szívesen segítek. Nekem is itt segítettek.
 
válasz | 2006-09-16 | 11:12
Tompika. Mennyit gyakoroltad naponta a PC-t?Mert ugye azt edzegetted?Leirnád Te hogy és mennyit, hogyan stb.Köszi.
 
válasz | 2006-09-15 | 16:11
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Már nem pillanatok alatt megyek el , sőt akkor élvezek el amikor akarok!!!!
És ezt nagyrészt neketek köszönhetem!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon rendesek vagytok.
 
válasz | 2006-09-15 | 09:46
Szia csudri!
írtam,hogy nekem néha már gyengéd simogatástól -a nadrágomnál- már eldurrantam!gondolhatod,hogy akkor mikor kezdett működni a bránerkém:-)
csók közben a barátnőd testi közelsége,esetleg dörzsölése közben természetes sztem,hogy működésbe lép a pengéd!Nekem is ilyen,illetve ilyen volt! viszont érdekes,hogy amikor találkozunk,az randi első csókjánál mostis mocorgom lent....aztán amikor lefeküdtünk tv-t nézni,meg egyebek,akkor elkezdődtek a szexuális játékok,érzéki simogatások....aztán próbáltam uralni magam,nyugodt lenni,nem atomra izgulni,és azon vettem észre magam,hogy hiába simogatja csak azt a hölgy,nem olyan mint régen!kicsikét megtelik természetesen vérrel,de nem áll fel,nem keményedik fel! és ez jó! ha viszont akartam,hogy felálljon,akkor egyből működött!
próbáld ki,hogy tudatosan figyelsz a működésére,de nyugi,mély lélegzetek, stb.....
menni fog!
azt nemtudom még,hogy meddig fog menni majd ha abszolút beindul közöttünk a szexuális élet!!!?de remélem elég leszek neki,és sikeresen kifogom tudni elégíteni!
mondom,eddig úgy érzem,jó úton járok!megláttyuk!
válasz | 2006-09-14 | 11:19
Jó neked, hogy tudod uralni. Nekem gyakran már akkor is feláll a cerkám, ha csak megcsókol. Ez néha kínos, mert farmerban nem annyira gáz, de mondjuk szövetnadrágban igen, mert az nem tart annyira és látszik a dolog. :D Mondjuk nem izgat a dolog, ha valakinek nem tetszik, hogy rendben van a szerszámom, az tehet egy szívességet. :)
válasz | 2006-09-13 | 01:28
Hali! a gondom az hogy már 15 hónapja van 1 barátnöm és már majdnem 1 éve élünk nemi életet,csak az gond h soxor hamar elmegyek és ez engem 1 kicsit zavar! Mit lehetne ez ellen csinálni? Ha vki segitene az jó lenne!

Üdv:rapman
 
válasz | 2006-09-12 | 17:51
Hát szerintem érezni fogod mikor kell, de ne hagyd az utolsó pillanatra, mert előtte kb 10-20secel kell megakadályozni vagy elkerülhetetlen a baki, de azt már biztos tod:) Az izgalmi szint meg nem tom, hogy nálad visszaesik e nálam nem ,de a lassítás vagy 3-4 seces megállás segíthet sokat.
válasz | 2006-09-12 | 17:19
szia! köszi!
és ha eddzem az izmot,magától alakulnak majd a dolgok,vagy mielőtt elmennék akkor kell összehúznom a PC-t????és akkor az izgalmi szint visszaesik?????
egyébként a nyugodtsággal,higgadtsággal már sokra jutottam!
azt megtudom már csinálni,hogy ha pettingelünk barátnőmmel,akárhogyan "matekol" nadrágon keresztül,ha nem akarom,akkor nem áll fel a műszer,tehát uralni tudom!
tényleges szex még nemvolt,nemrégen van egy hölgyem,de eddig ez biztatónak tűnik!!!!régebben volt,hogy kicsike simogatástól is eldurrantam! most meg érzem,hogy tudom a testem irányítani!
PC izom erősítését megkezdem énis,ártani nem árthat!
válasz | 2006-09-11 | 22:45
És ha elsajátítanáma pc technikát az mire lenne jó? Vagy ez csak azoknak hasznos akik hamar elélveznek?
válasz | 2006-09-11 | 22:44
Sziasztok!
A helyzet a következő: a barátnőmmel már kb 3 hónapja élünk "úgy is" szexuális életet, de egy éve járunk. Petting meg orál már voLT 2 hónap után, de cska 3 hónapja feküdtünk le. Petting meg orál közben mindig votl orgazmusom...Szeretkezés közben először nem. Az volt hogy nemis éreztem oylan hogy elmennék, egyszer azt éreztem hogy közel vagyok de nem akartam elmenni mert a barátnőm még messze volt és ezért lassítottam, de aztán meg képtelen voltam már visszajutni arra a szintre és teljesen le is lankadt a szerszámom....ez elég sokszor előfordult már, és csak párszor tudtam elélvezni. A barátnőmre nagyon rá vagyok izgulva meg minden...de miért lehet ez? talán a gumi miatt? Elég fura érzés mert egy idő után alig érzem azt hogy a barátnőmben vagyok, szal lehet ez a gond, nemtudom. Találkozott már valaki hasonló esettel? Amúgy csak akkor sikerült elélveznem amikor a barátnőm előtte orálisan addig kényeztetett, hogy már majdnem elmentem....ja és sok előjáték van, szal nemtudom mi a gond.
 
válasz | 2006-09-11 | 21:20
Azt nem tom elmúlik e majd vagy nem de elvileg javítani lehet rajta:) Típustól függő:) és ha nem akkor mi van?:) SEMMI!! Jó a sex is de nem csak az számít a nőknek.. Valaki egész életében béna mégis tök jó csajai voltak és valaki jó az ágyban de nincs sohase tartós kapcsolata. A nőknek a törődés, a szeretet úgyan olyan fontos és a sex az amiben a két fél kifejezi a szeretetét nem pedig csaj a pumpolás. Jó példa erre az előjáték és utójáték igénylése...
válasz | 2006-09-11 | 21:09
Hát a Pc technika az nem más, mint a gátizom erősítése lent ami megakadályozza, a pisilést és egyben a sex közbeni visszatartást is( ha jól tudom) :D ! Ezzel meg én is így vagyok, hogy szokom érezni, elég nehéz ezt a szintet "levinni" különböző technikákkal(légzés, másra gondolsz) nekem sem igazán sikerül bevallom sajnos, de a 2.-ra már biztos nem leszel annyira feszültés érzékeny lent, sőt ha még úgy áll hozzád, hogy akarja és csak rajtad múlik mikor áll fel újra hát akkor vágjál bele, de a pillanatni öröm végett az újboli vagy folyamatos előjátékot ne felejtsed el!!!!!!!!!( ezzel rövidíthetsz a csúcs elérési idején azthiszem:) ) A technika fennt van a neten , de én speciel kis terpeszbe állva szoktam, mintha visszatartanám a pisilést napi többször 1 alkalom 55 összehúzás kb 3 secig és kell legalább fél hónap a látványos változásig. Még pisilés közben is tartsad vissza egyszer kétszer az is jó gyakorlatnak és gyakorolj sokat inkább az számít meg az izgalmi szint! Aztán ösztönösen úgyis ráérzel majd! Remélem tudtam segíteni.
válasz | 2006-09-11 | 18:28
TomTom.Az a helyzet, hogy ha minden rendben lenne, akkor nem irkálnék itt. Persze meg is mondta a párom, hogy neki még olyan "sok orgazmusos" témában nem volt része.De nem is szeretném ha elpártolna tőlem, és valaki mással próbálná megtapasztalni.Az egymás utáni orgazmus téma pedig kb. ugy néz ki, hogy nekem addig nincs ingerem amig a páromon nem tüünnek fel az "előjelek".De nem tudom mi történik velem amikor Ő az orgazmus határán van-egyszerűen nem tudom magam visszafogni. Na és ezután következik az, hogy ugye nem lankadok le 1 mp mulva miután elmegyek, eközben (nekem ugy tünik) hogy a páromnak is sikerül elérni az org.-ot.
Amikor pedig mégsem éri el, akkor azt elég jól ki is mutatja,. és nem lehet nemészrevenni.
Persze lehet, hogy annál is többször is eljátsza a dol0got, de én ugy gondolom, egy év alatt már rég tul lépett volna rajtam ha annyira rossz lenne.
Elfogadom a kritikát bármilyen is, de tényleg véleményre voltam kiváncsi, ugyhogy TomTom vagy bárki másnak van hozzáfűzni valója, jöhet bármilyen szörnyű is.
Különben nem voltz problémám a szexuális életem kezdetén-ugymond, és ezt azért fűzöm hozzá, mert volt pár olyan hozzászólás, hogy 1 hónap együttlét után, stb. jelentkeztek problémák.Na nekem ez ugy történt, hogy 16 évesen volt egy barátnőm akivel megtörtént először és akkor még rendben volt minden.Aztán kb.1 év mulva partznert váltottam, akivel az 1 éves évfordulónkon történt meg a dolog.Tudom azt mondjátok nem vagyok normális hogy ennyit vártam v.kire, de akkor még 7-8 éve ilyen is előfordult. Na de a lényeg, hogy ekkortól kezdődtek a problémák.
 
válasz | 2006-09-11 | 13:07
Je, és nem igaz, hogy a nők (pláne a fiatalok) csak 1 orgazmusra képesek pl. egy este ill. egy alkalommal. Ha valamelyik nő ezt mondja, az még egyáltalán nem tapasztalta ki a lehetőségek ill. szexuális gyönyörök tárházát. Sőt. Valószinűleg még csak a bejáratnál ácsorog...
válasz | 2006-09-11 | 13:02
"Ő mindig pár másodperccel utánnam megy el"
Nem, mondom, Ti egy igazán ritka, ügyes és tapasztalt pár lehettek, ha ez MINDÍG így óramű pontosággal így bekövetkezik. Már gyanúsan pontosan.
És itt van a blöki elásva...
A mindíget én mindígnek érzem, és lehet, hogy korlátoltnak tűnök, de nem tudom elhinni, hogy részéről mindíg és őszintén, potosan utánad néhány másodpercre elmegy. Mint egy precíz menetrend. Na ne!!!!!!!!
Most vagy nem írtad le pontosan, hogy ez hogy is van nálatok, vagy ha tényleg pont úgy, ahogy írtad, ott én azért a végére járnék, hogy egyáltalán mindíg van-e VALÓBAN orgazmusa, (amikor TE azt gondolod, hogy volt...). Lehet, hogy tévedek, de lehet, hogy néha (vagy nem is csak néha) bizony eljáttsza(?) nem csak előtted, hanem saját talán saját maga előtt is?

Erre utaló jelek írásodból:
1. Ha valakinek TÉNYLEG jó volt, akkor miért visszakozik mindíg még 1 ellen? Talán azért, mert valójában nem is volt annyira jó, és nem akar mégegybe belevágni?
2. "érzéseim szerint nem tudunk tényleg egy "jo velőset" szeretkezni" - Pedig az igazán velős, ha mind2 fél elmegy (nem kell, hogy egyszerre, mert minden híresztelés ellenére az egyszerre orgazmus még az összeszokott, lepedőakrobata párokknál sem jön mindíg össze, sőt, inkább ritkább) és VALÓBAN ELMEGY ÚGY, HOGY A FALAT KAPARJÁTOK MINDKETTEN.
Én úgy érzem, ha valakinek amúgy kielégítő szexuális élete van, akkor azért az étvágya is nagyobb (öngerjesztő a dolog: minél jobb, annál többet ill. minél rosszabb, annál inkább kerüli valaki - ez logikus) szóval én először is erről beszélgetnék el vele de nagyon komolyan.
Ha tán feltevésemről beigazolódna, hogy baklövés, akkor esetleg javaslom az erotikus játékok topikot. Ha valakinek (amúgy feltételezhetően kielégítő) szexuális élet mellett (is) kicsi a libidója (nem is önmagában gáz ez, hanem akkor, ha a másiknak ellnben nem az...), akkor az gáz, mert ha nagyon eltérőek az étvágyatok, az problémát fog okozni.
válasz | 2006-09-11 | 00:11
Zsuka87-től szeretném kérdezni, hogy; Igaz hogy a lányoknak elég ha együttlét alkalmával csupán egyszer van orgazmusuk? Vagy ez mindenkinél változó lehet?
Szóval az a helyzet, hogy én sem vagyok egy lepedőkirály, és általában amikor szeretkezünk Ő szereti ha először izgatom igy vagy úgy pl: nyelvemmel- de amikor közel kerül az orgazmushoz mindig kéri hogy "vágjunk bele".Aztán 1-2 perc és végül is mindkettőnknek bekövetkezik az org.Ezután neki már nincs kedve az egészhez mondván, hogy neki jó volt és elég is volt.Az igazság az hogy nem mindig de ugy érzem én tudnám folytatni még egy 2."patronnal" csak amikor ujra behatolok engem már zavar (a cucc) ami elöbb már belőlem belé került és pillanatok alatt lelankadok.Óvszert ugye nem használunk és nem tudok kiszállni az első orgazmusom előtt mert Ő mindig pár másodperccel utánnam megy el ugyhogy Egyszerűen nem szállhatok ki.
Neki nem volt még igazán olyan eset hogy 1-2-nél több orgazmus, de nem tudom hogyan tudnám rávenni a folytatásra.
Persze az is előfordul hogy az első után nekem szükségem van pár percre, vagy egy jó szóra a folytatáshoz, de erre nagyon-nagyon-nagyon ritkán van példa.
A barátnőmet nem nevezném nagy étvágyúnak, és magamat sem. Persze Ő nem ezt mondja rólam aminek ugy érzem az az oka hogy érzéseim szerint nem tudunk tényleg egy "jo velőset" szeretkezni.Amikor kajak részeg vagyok akkor tudunk órákig szeretkezni,de ilyenkor persze Ő sem teljesen józan és ezért Ő is nehezem megy el-ugyhogy megintcsak 1 orgazmusa van általában.
Bocsi csak kérdezni szerettem volna, de nem tudtam abbahagyni az írást.
 
válasz | 2006-09-07 | 08:31
Inkább más módszerekkel, mint más lánnyal. Attól, hogy hamar elmész, még kielégíthetnéd orálisan vagy manuálisan, hiszen a gyors magömlés se a kezed se a nyelved nem blokkolja le. Bár még sosem voltam olyan helyzetben, hogy a párom rendszeresen gyorsan elment volna, én azt gondolom, ettől még lehet jólműködő a szex. Hiszen az orgazmus orgazmus. Nem hiszem, hogy a lányok többsége kiakad, ha a szex során nem a péniszedtől lesz orgazmusa, hanem a kezedtől vagy a szádtól, hiszen akkor minden együttlétre úgy gondolhat, mint egy kellemes, kielégítő szeretkezésre. (Arról nem is beszélve, hogy a 2. "menet" már hosszabb, és így tovább...) Szóval lehet itt sopánkodni a korai magömlés miatt, de azt hiszem, a fő probléma az ezen való búsulás a nő kielégítésén való cselekvés helyett.

Ha a barátnődnek volt már orgazmusa egyedül, akkor valamit mindketten rosszul csináltok. Ő nem ad elég információt neked, hogy mit hogyan kéne, Te meg nem figyelsz rá eléggé, mert azért másfél év alatt, ha figyelmes vagy, magadtól is rájöhettél volna erre-arra. Bocs a kemény stílusért, nem bántani akartam, csak szemet felnyitni.
válasz | 2006-09-07 | 02:01
Hi!
Nekem is ez a gondom. Eddig volt két komoly kapcsolatom, az elsőnél nem volt semmi gond sok sikerélményem volt, sőt. Viszonylag sokáig birtam, illetve pont annyi ideig hogy a partneremet is kitudtam elégiteni. De a mostani kész katasztrófa a nemi életünk, másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, és mostmár mindig hamar elmegyek. Neki nem volt még orgazmusa, én mindent beleadok de nem megy, ittasan is csináltuk, akkor nagyon sokáig helyt tudok állni neki is jó, de nem annyira jó. Azt mondta hogy még szex közben nem volt orgazmusa. Én meg úgyérzem ennyi idő után már belefáradtam abba hogy megpróbáljam kielégiteni. Bennem van hiba? Vagy próbálkozzak más lánnyal?
 
válasz | 2006-09-04 | 08:41
Hi Srác 89,és a többiek!
Új tag vagyok,de örülök,hogy itt lehetek!
Énis hasonló problémával küszködöm mint te/ti!
Volt egy egyéves kapcsolatom,akkor rendszeres szexualitásban volt részem! Az első alkalmon természetesen eléggé hamar megtörtént az ejakuláció.....Aztán alakult valamit,és elégis volt a páromnak! de nemvoltam valami fényes,mindig hamar eljutottam arra a bizonyos pontra...
és azt nem értem,hogy az miért volt,hogy viszont időnként nagyot is tudtam alkotni,és nemtom miért!!!??? nemtörtént előttte semmi különös,tehát...?!?!?!?

aztán véget ért kapcsolatunk...azóta voltam más partnerekkel,és naggyon hamar eljutottam a magömlésig....ami ciki,és nyomasztó volt....
elkezdtem rákeresni a probléma orvoslására....azt kiderítettem,hogy nem testi gondom lehet,mivel soxor jól teljesítettem anno.....a lelki,stresszes,izgulós dolog ami az oka lehet! és bár kiegyensúlyozott vagyok,nem érzem magam lehangoltnak,(viszont eszméletlenül túlvagyok hajszolva) annak ellenére énis már a behatolás előtt érzem,hogy megint hamar befog következni......mint ahogyan olvastam az előbb is......
kérdés, mi az a PC módszer?????
köszi,mert eddig annyit tudtam meg,hogy gondoljak másra.....ezis lehet eredményes,csak ez nem könnyű.....hali!
válasz | 2006-09-03 | 19:04
snickers!

Én is tudom, hogy mit érzel, saja ez nálam is előforul. Eddig egyszer voltam nővel, és persze h tök hamar elsültem pont emiatt az érzés miatt. Azt szeretném tudni h ez elmúlik e idővel? Vagy mit csináljak? Nekem ez a "másra gondolok és nem megyek el" taktika nem válik be. Egyszerűen nem tok másra gondolni. Lécci segítsetek! Mit csináljak? Most eléggé kétségbe vagyok esve.
 
válasz | 2006-09-02 | 20:31
ugyan saját tapasztalatom nincs az ügyben, de szerintem a "sietséget" a hosszú szünet okozza, amit tartottatok. el fog múlni, ha egy kicsit csitulnak a heves vágyaid.
Addig is próbáld meg, hogy közben valami komoly dologra gondolsz, amikor érzed, hogy túl "közel kerültél". Valami higgasztó dologra.
Ezt Férfitől tudom, működik...
válasz | 2006-08-31 | 08:06
Hy én is hasonló cipőben cammogok, bár nem vagyok valami tapasztalt, de szerintem ne aggódj ezen a barátnőd biztos megérti, ha szeret. Próbáljátok többször az együtt létet és ha nem sikerül az első, a másodok már biztos tovább tart... Én speciel a PC technikát használom móta próbálkozok egyre jobb lett, de szerintem ez nagyon függ mennyiszer vagytok együtt. Csügedni meg ne csügedj, mert csak elmegy a kedved az egésztől. Bár tudom rossz de elég sok gyakorlás kell és hát A gyakorlás teszi a mestert:) Nem csak te vagy így:( :)
válasz | 2006-08-29 | 23:34
Hali snickers! Ezzel a problémával én magam is
küzködtem. Tudom, hogy mit érzel....
Szóval az lenne a tanácsom ami nekem is bejött
próbálj meg teljesen ellazulni és ne gondolj olyanokor arra hogy hamar el fogsz menni. És főleg ne legyél emiatt depi mert csak azt fogod elérni, hogy befordulsz. Hidd el, hogy eltelik egy kis idő és minden úgy fog működni ahogy régen!
csináld minél többször!!!! hali
válasz | 2006-08-29 | 21:49
Hello mindenkinek. Lenne egy kérdésem, és tapasztalatokra, de főleg tanácsokra lennék kíváncsi. Az van h eddig rendesen ment a sex a bnőmmel meg minden, de volt kb egy olyan hónapos vagy kicsit több szünet és azóta nagyon hamar elmegyek. Előtte semmi probléma nem volt, de miután újra csináljuk ez a gondom. És van egy elég fura észrevételem, nemtom ez micsoda meg hogyan, de mielőtt elkezdenénk akkor érzem h ha most csinállni fogjuk akkor hamar elfogok menni, mert eddig 1-szer neméreztem ezt és akkor jó is volt, de azon kívül bármikor csináljuk érzem és sajnos hamar el is megyek. Nemtudom leírni ezt az érzést, akinek volt már az tudja úgyis. Ezt csak úgy megjegyeztem, remélem lessz 5letetek és tanácsotok h ez mitől lehet és mit lehet ilyenkor tenni?!
Légyszi írjatok, köszi
 
válasz | 2006-08-24 | 12:51
Ismerem magam és a barátnőmet..:P Hát én úgy vagyok vele, hogy az első mindig nagyon érzékeny de a 2. és így tovább az már normálisnak mondható.
válasz | 2006-08-24 | 12:35
Honnan tudod előre hogy hamar el fogsz menni?
válasz | 2006-08-24 | 11:47
Sziasztok! Az első aktuson, hogyan lehet hosszabítani mit ajánlatok?
 
válasz | 2006-08-23 | 12:29
Tudjátok mi az a korai magömlés?
Amikor elkezdi ontani a kombájn a búzát/árpát, még mielőtt a kiömlő alá tették volna a zsákot!

:D :D :D
 
válasz | 2006-08-23 | 11:39
És ha megkérdezhetem hogy pontosan hogy edzetted a PC izmodat hogy ilyen jó hatása lett??
válasz | 2006-08-22 | 23:04
Igen van!
Jó eredményt lehet elérni, de ami fontos az a kitartó folyamatos edzés. Nálam hónapok teltek el mire érezhető javulás jelentkezett. Megéri!
válasz | 2006-08-19 | 21:27
Amúgy van köztetek aki már alkalmazta a PC izom edzési technikát??
Ha van milyen eredményt értetek el??
 
válasz | 2006-08-19 | 12:58
Nem nagy szavak..., de hát hülye a kérdés. Ha valójában utánaolvastál, akkor kismillió helyen olvashattad, hogy úgy edzik /többek közt/, hogy mikor pisilsz, megfeszítkezel, hogy ezzel elállítsd, majd megint. És az izom, ami ilyenkor dolgozik, az a pubococcygeus vagy PC izom. Sajnálom, ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
válasz | 2006-08-19 | 11:03
Azok a nagy szavak...
Így nem lehet megmondani hogy hol a PC izom...
Ennek az összehúzódását és elernyedését érzed amikor magömlésed van??
 
válasz | 2006-08-18 | 23:27
PC izom, PC izom, tök mindegy, hogy női vagy férfi. Nagyon egyszerű, összeszorítod a medence tájéki izmokat, elereszted, majd megin össze.
Most igazán nem akarom elrontani a kedvedet, de ha csak nem placebo hatást elérve bebeszéled magadnak, hogy ez megoldja és tényleg megoldja, akkor ok. De igazából ez az egész psichikai jellegű dolog, szal... És hogy csöpet kifejtsem mire is értettem a "lélegezz"-t. Amilyen tempójúra fogod a légzésed, olyan változások fognak keresztül menni a testeden. Magyarul, ha lassítod a légzésed, akkor csökkenni fog az izgalmi állapotod is. Illetve ha sikerülne arra is rájönnöd, hogy miként lazítsd el a medence tájéki feszültséget. Mivel az egész nem más, mint feszültség és a magömlés pedig ennek csúcspontja, amikor robbanik. Na szal ha az sikerülne, akkor no gond.
Azonban ezt is tapasztalni kell, mint minden mást, szal gyakoralat teszi a mestert. Esetleg megint tudom ajánlani a Multiorgazmusos férfi cimű könyvet, sztem abból nagyon sokat lehet tanulni.
Üdv
válasz | 2006-08-18 | 19:05
Ja és még 1 kér(d)és.
Nem találom a neten csak a nőkre vonatkozó részt..
A férfiaknak hogy kell edzeni a PC izmokat??
 
válasz | 2006-08-18 | 18:42
Kb. mennyi ideig kell(ene) edzeni a PC izmokat, hogy legyen vmi hatása??
 
válasz | 2006-08-18 | 17:47
Üdv

Hogy függ össze, hogy Te elsülsz és az, hogy nem tudod Őt kielégíteni? Ennek így semmi értelme, arra pedig ne alapozz, hogy majd ha menni fog, akkor ki tudod elégíteni /mármint az első alkalmaknál/. Egy lány "legkönyebb" kielégítési módja, ha orálisan csinálod neki. Ez megtörtént?

Kanduhr hozzászólása igen teccett!:)) Akár egy zen szerzetes is mondhatta volna, ha nem Kanduhr mondja.

Lidokaint felejtsd el. Az nem élet, ahol még a szexualitáshoz is patikába kell rohanni. PC izmok edzésének biztos, hogy sok haszna van, de én csak annyit mondok /bár tudom 99%-ban, hogy ez nem érhető meg olvasásra/, lélegezz!
válasz | 2006-08-18 | 16:27
mármint a gyakorlás következtésen:D
válasz | 2006-08-18 | 16:27
Akkor hagyd az egészet a francba, ha nem akarsz se lidokaint(lehet kapni olyan óvszert is -> Durex performa), se késeltetni nem tudsz, se nem megy sehogy, AKKOR SOHA TÖBBET NE SZERETKEZZ, NE DUGJÁL!!! Mi a tökömnek kell ilyen kijelentéseket tenni, vegyél erőt magadon és kezdjél el gyakorolni, ahogy mondás is tartja: Türelem, türelem rózsát terem!
válasz | 2006-08-18 | 14:13
Aha olvastam de nem szeretném pl a lidokaint használni...
Vettem de nem tudom kellően használni így meg semmi értelme...
a PC izmok edzését meg az elszorítást nem tudom megcsinálni..
válasz | 2006-08-18 | 11:35
Ezt a topicot elolvastad már amúgy? Mert elhangzott itt már jónéhány tipp és trükk. Az, hogy neked melyik a legjobb, azt Te tudod!
válasz | 2006-08-18 | 11:22
De mi van ha megint már a bejáratnál elmegyek?
Szegény csajnak izgalmas nem lesz különleges az első (miattam)...
Már 1 hónapja halogatom a dolgot mert érzem megint korán elmennék.
Így nem tudom kielégíteni:(((((
válasz | 2006-08-17 | 12:14
Úgy értem, hogy az előjátékra, a pettingre több hangsúlyt fektetni és ne mindjárt "in medias res" bele a közepébe. Ez még azoknak is kellemes "foglalkozás" akiknek már esetleg amúgy is van tapasztalata szexuális téren, de akiknek még nincs, azoknak hasznosabb, ha az alapoknál kezdik. Részletesen kiismerni a másik testét, megismerni annak erogén zónát, kipuhatolni, hogy mit és hogyan szeret, azért, hogyha már a későbbiekben konkrét behatolsá (is) történik, az minél élvezetesebb legyen! Nemcsak az első alkalomkor, hanem általában is.
Mennyivel jobb az a lakás, ami többszobás, aminek van pincéje és padlása is, mintsem csak egy szobából állna az egész...
válasz | 2006-08-17 | 12:04
Azt hogy érted hogy "ha megtanulnátok pettingelni"??
 
válasz | 2006-08-17 | 08:29
Jó lenne, ha megtanultátok pettingelni, mert az kiválóan előkészíti a terepet, továbbá neked is könnyebb lesz hozzászoknod a szexuális élethez, ha vannak "felvezetőkörök" semmint mindjárt bele a közepébe. Egyébként ha az első néhány alkalommal korán is mész el, nem gond, hiszen ha idővel hozzászokik a cerkád az új szituhoz, már nem leszel olyan gyorstüzelő. ha tartósan is fennmarad a problémád, akkor olvass vissza ebben a topikban, sok ötlet hangzott már el itt a korai magömlés leküzdésére.
válasz | 2006-08-16 | 19:01
Sziasztok!

Én és a barátnőm is szüzek vagyunk, most próbáltunk meg lefeküdni egymással, de amikor hozzáért a farkam a puncijához akkor elélveztem:(((
Mit csináljak szerintetek??
Kérlek segítsetek!!!!
 
válasz | 2006-08-14 | 19:06
Sziasztok! Talán én voltam máshoz szokva... mikor még a harmadik menet is csak max 10 perc volt.. És nekem ez talán újdonságot jelentett és ezért kezdtem el gondolkozni. Azért köszi, jó hallani hogy van ilyen férfi....
 
válasz | 2006-08-14 | 16:59
Csal feltételezem, de gondolom még nem voltál együtt nővel, legalábbis ezt szűrtem le az írásod alapján. Szerintem próbáljátok meg a szeretkezést, hidd el nem lesz semmi gond. Ha hamar elsülsz, akkor utána próbáljátok meg megint, a második menet biztos hogy tovább fog tartani.

Annak meg inkább örüljön a lány, hogy ruhában annyira fel tud izgatni, hogy el is élvezel. :)
válasz | 2006-08-14 | 16:44
Sziasztok!

1 hónapja van barátnőm és elég hamar eljutottunk a pettingig is.
Az lenne a gondom, hogy még amikor az elején ruhába vagyunk ő rámül lovagló állásba és izgatni kezd, de én alig bírom 1-2 percig (se) és elmegyek. Amikor ezt először csináltuk pár alkalommal, akkor el sem mentem. Azán amikor egyszer más pózba csináltuk(misszionárius) én nagyon hamar elmentem és azóta tart ez a dolog. Ebben a pózban ugy érzem h nagyon felizgulok mielőtt egy mozdulatot is csinálnék(vagy 1-2 mozdulat után) és azt érzem hogy ha most kéne betennem nagyon gyorsan elmennék. Azóta amikor lovaglóba van akkor is elmegyek, pedig próbálok másra koncentrálni de egyszerüen nem megy. Félek attól hogy megint nagyon hamar elmegyek. Azóta már itt ebben a pózban is megvan ez az erőteljes izgalmi állapot és el is megyek 1-2 percen belül pedig mindketten ruhában vagyunk és ő ugy ingerel.
Emiatt félek lefeküdni is vele mert attól tartok h akkor még hamarabb el fogok menni rögtön a behatolás után, és az elég ciki lenne.
Nagyon szeretem és szeretném ha jól érezné magát velem szex közben.
Segítsetek! Miért lehet ez és hogy tudnám megszüntetni?
 
válasz | 2006-08-14 | 08:25
Mihez képest korai? A nőhöz képest (lehet) korai. Tehát nem konkrétan egy időről van szó, hiszen, ha 2 perc kell a nőnek is, hogy elélvezzen és a férfi amúgy sem bírná tovább, akkor nem beszélhetünk korai magömlésről, hiszen mind2 elmentek...
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41