szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Korai magömlés


Új hozzászólás

válasz | 2010-06-08 | 22:31
Akkor már csak a könyvet kell megszereznem.
Egy kérdés:
Kb mennyi idő a tréning folyamata? (csak hogy legyen egy reális és kitűzött célom)
pár hónap vagy 5 év?
válasz | 2010-06-08 | 22:20
Igen, működik...igen, ez használ. Csak kitartónak kell lenni, időt kell rá szánni. Mert attól, h erős az izom, még nem fog azonnal jönni a késleltetett magömlés. Megvan ennek a speciális technikája, különböző módszerek közül választhat a férfi...de ezek is mind le vannak írva az említett könyvben.
válasz | 2010-06-08 | 22:12
Na igen, ezekben a könyvekben mindig ez a PC izom gyakorlatok vannak, hogy azzal mennyire tudod irányítani az egész elsülést. Én tényleg próbálom fejleszteni az izmokat, de azért érdekelne engem:
Működik ez? Bevált már valakinek ez, hogy annyira tudja irányítani az ejakulációt mintha távirányító lenne az egész?


Köszi Cic-Mic, ezt tényleg nem tudtam, hogy korral nem változik a menetek száma (max gondolom csak az átlagos teljesítő képesség)
És persze, hogy előre gondolkozok!
Már most is próbálok tenni ellene, és akkor már hosszú távon is illik gondolkozni.
válasz | 2010-06-08 | 14:13
a korral azért nem feltétlenül csak egy menetet fogsz bírni, egyáltalán nem kizárt, hogy ugyanúgy menni fog több menet is, 40-50-60 évesen is
De az nagyon jó, hogy igyekszel előre gondolkodni
válasz | 2010-06-08 | 09:00
"Amitől viszont félek, hogy mi lesz velem ha 40 éves leszek és már nem biztos, hogy bírom a második menetet olyan könnyen. "

"Ez jó a reggeli szexhez vagy a délután az egymáshoz bújás kicsit tovább megy. "

Ezekre lenne megoldás a pc-izmok megfelelő bevonása a szexbe. Ugyanis A multiorgazmusos férfi című könyv is elég részletesen taglalja, h hogyan kell az izomösszehúzást alkalmazni és még mi szükséges a siker elérése érdekében. Ha tehát erősek az izmaid, akkor annyi van hátra, h megtanulod, mikor és hogyan használd és mivel :)
válasz | 2010-06-06 | 22:14
hát ha a kegel módszer ilyen hatásos akkor jó az . én is kibróbálom szerintem . ha most is erős azaz izmod és edzed akkor késöbb is működni fog ez szerintem ,aki impotens 40évesen annak már 18 éves korában is nehezen állt fel a kukija.ha a te szerszámod ilyen intezíven dolgozik akkor késöbb is jó lesz ha nem jön be valami nyavaja vagy szomorúság(lelki baj)
 
válasz | 2010-06-06 | 00:17
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a már tapasztalt urakhoz (vagy akár hölgyekhez is).
Nekem is vannak korai magömlés problémáim, nagyon szeretem a szexet de sajnos ez a dolog eléggé megnehezíti a dolgokat. De a jó oldalát is nézem, hogy még fiatal vagyok és általában tudok produkálni egy második vagy akár harmadik menetet is amit már tudok kontrollálni akár 1-2 órát is (itt már inkább a kimerülés mint az elsülés a probléma)
Amitől viszont félek, hogy mi lesz velem ha 40 éves leszek és már nem biztos, hogy bírom a második menetet olyan könnyen.

Ezért kérdezném a tapasztalt urakat, hogy jártak e az én cipőmben? El kell kezdenem félni, hogy később be kellesz majd érnem 1 menettel és próbáljak javítani az első meneten hogy 5 év múlva már ne legyen vele baj? Vagy akinek a szervezete alapból beáll már 2 menetre az 40 évesen is 2 menetezik?


Hozzászólva a kommentekhez:
Én a Kegel gyakorlatok híve vagyok, az elején hülyeségnek tartottam, mert ugyanúgy hamar elsültem, de egy idő múlva azt vettem észre, hogy az elsülés intenzívebb és élvezetesebb és a második menet egyből jön is aminek nagyon örültem. Szóval még szusszanni sem kell, mehet is tovább a móka ha erős az ottani izom. (és második menetet is jobban bírom)


Másik talán ami segíthet:
Meditáció. Nem mondom, hogy üljünk lótusz ülésbe és hümmögjünk mint Buddha, de ha az ember megtanulja valamennyire kontrollálni a testét, mélyeket lélegzik, pulzusát valamennyire kordában tartja át tudja irányítani a figyelmét egyik pontjáról a másikra akkor jelentős időt tud nyerni. Ehhez persze nagyon sok gyakorlat kell, de én nekem már bizonyos szintig megy a dolog. Volt már, hogy 10-15 percig is ment a dolog, nem bika módjára de kellemesen. Viszont tényleg nehéz, kitartás kell hozzá és folyamatos tréning.
Ez jó a reggeli szexhez vagy a délután az egymáshoz bújás kicsit tovább megy.
Ha fel vagy pörögve mert 1 órás volt az előjáték és mindjárt durransz akkor persze ez nem működik, de akkor meg a második menet jön gyorsan a pörgés miatt.

Ja még egy amit múlt héten tanultam: Barátnődet vedd rá, hogy csípjen meg 1-2szer amikor már közeledsz (nem amikor már ott vagy), nekem ez adott 1-2 plusz percet :D
 
válasz | 2010-05-26 | 23:39
hát nekem is kéne valami csodaszer me egyszerűen szar hogy egyszer hamar elmék máskor meg nem és nem lehet tudni hogy mikor jön be ,és aza gáz hogy sűrűn előfurdul a korai magömlés nálam
 
válasz | 2010-05-26 | 22:13
Sziasztok.............nekem is az a problemem,hogy hamar elmegyek.........en hiszek benne,hogy ezek a tapletak segitenek........mar reg kiprobaltam volna a prematrolt csak az gond,hogy en nemtudom megrendelni,mert szlovakiabol vagyok...........orulnek,neki ha valakivel itt megismerkednek aki tudna nekem rendelni...........Balassagyarmat kozelebe lakom........ha valaki van arrol a kornyekrol akkor az legyen szives es irjon......koszike.....
 
válasz | 2010-05-26 | 21:35
Már ideje lenne valamit feltalálni ellene...
Nem akarom elhinni, hogy nem lehet mit tenni...
válasz | 2010-05-26 | 18:15
én sem bízok ebben ,ez csak biznisz annak aki árulja és kitalálta ezt a szert ,nem segíteni akarnak hanem pénzt kaszálni rajtad ,én anélkül hogy láttam volna ezt a szert tudom garantálni hogy hatástalan , mert ha működne nem lenne korai magömléssel senkinek sem baja.
 
válasz | 2010-05-26 | 13:49
Ez mind szép és jó,csak sajnos az a baj,hogy simán lehet hogy nemes egyszerűséggel ez egy marketing szöveg részedről és semmi több. Tudod nagyon jól,hogy itt sokan küszködnek ezzel a problémával és itt próbálod reklámozni a szert,mert neked is van belőle hasznod.
sajnálom,de nem tudok megbízni így ebben.
válasz | 2010-05-25 | 12:33
Kedves Usagy,

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
válasz | 2010-05-23 | 10:51
FIGYELJETEK MERT EZ HAT.
Sziasztok! Szóval én is vonakodtam attól, hogy rendeljek a neten kapható Prematrol nevű készítményből. Olvastam az oldalukon található fórumokat és csupa jó dolgokat írtak.Én is azt gondoltam,hogy ezt az oldalt szerkesztők írják be maguk - mármint a felhasználói véleményeket. Második ok , hogy nem vettem a készítményükből mert nagyon drágálottam 15 rugó 1 havi adagért szerintem nagyon sok. Végül is miután végleg tönkrement a kapcsolatom ebből a férfi betegségből kifolyólag teljesen padlóra kerültem. Kipróbáltam mindent az elszorításos technikától kezdve a lidokain sprayig.Szart sem ér egyik sem. Végül utolsó reményem már csak ebben a készítményben volt és úgy döntöttem, hogy veszek egy adagot. Az első héten még semmi nem javult és még azt mondhatnám , hogy a másodikon sem.Viszont a harmadik és negyedik hét után rohamos változások kezdődtek és most kapaszkodjatok meg.Összejöttem egy lánnyal és arra került a sor,hogy lefeküdjünk egymással.Bórzasztóan paráztam mert mert nem akartam beégni a lány előtt mint az előző kapcsolataimban,hogy egy perc alatt elmentem (volt,hogy hamarabb is).És megtörtént a csoda 10 év elteltével 1 órán keresztül bírtam a szexet.Szegény lány azt hitte , hogy ővele van gond,hogy nem tudtam elmenni.Kétszer is próbáltuk de a szer annyira erősen hatott ,hogy képtelen voltam elmenni.A bárátnőmnek viszont ez idő alatt kétszer is volt orgazmusa.Gondolhatjátok,hogy megnőtt az önbizalmam még az sem érdekelt , hogy én nem tudtam elmenni mert annak örültem,hogy végre boldognak láthatok egy lányt magam mellett.Azt vettem észre hogy szex közben a prematrol leblokkol valamit az agyban ami a korai magömlésért felelős.Az biztos,hogy nagyon jó a cucc és mindenkinek azt ajánlom akik már több éve ezzel a betegséggel küszködnek mint én azok ne sajnálják ezt a pénzt a prematrolra mert ez tényleg ott van.3-4 hét és rohamosan meg fog változni az életetek. Ezt a kis fórumtémát vsak azért írtam mert láttam más fórumokban is,hogy kérdeztétek ,hogy esetleg kinek van tapasztalata erről a cuccról.Szóval nekem van. Örök hála magamnak , hogy rászántam ezt a kis pénzt. De ez itt nem a reklám helye.Remélem sokótoknak segít majd mert ennél jobb termék nincs a piacon.És ezt garantálom.
 
válasz | 2010-05-21 | 17:40
Nem vizsgaidőszak van most...
De hidd el, a mi pár évünk alatt is voltak olyan hónapnyi időszakok többször is, mikor nem volt felhőtlen minden.Kívülálló okok meghiúsították, h lássuk egymást vagy h ha találkoztunk, akkor ÚGY is együtt lehessünk.
Nemcsak akkor lehet az embernek problémája vagy időhiánya, ha dolgozik. Családi, egészségügyi okok is vezethetnek ilyesmikhez....vagy h pl 2 egyetemre jár az ember 250 km távolságban.
De persze én szerencsésnek érzem magam, mert ha ilyesmi is van, mindketten tudjuk, h egyszer vége lesz és ismét minden a régi lesz. Türelmesek és megértőek vagyunk és persze optimisták. Nem roskadunk bele az önsajnálatba, hanem felfogjuk, h most ez van, ez rossz, de ennél lesz jobb is. Amúgy hihetetlen, miket be tud vonzani az ember...és ha elkeseredik, a rosszra koncentrál, akkor egyből jön a többi baj is.
De szerintem ez a Korai magömlésben eléggé OFF...szóval folytassuk a Beszélgetünk-ben :)
válasz | 2010-05-21 | 17:32
Persze, az ember törekszik az optimizmusra. Kb. 1,5 hónap távlatáról beszélsz, az azért nem beláthatatlan idő... Mikor már 2-3 hónapja masszív darálás a melóban, ahonnan nem lehet csakúgy kiszállni, a feladatok folyamatosan jönnek, és nincs "vége" tábla, és tényleg fogalmad sincs, hogy mikor lesz szusszanás, esetleg szabadnap, a párodnak meg jó eséllyel akkor munka lesz, és akkor ne is vegyük hozzá, hogy a baj csőstül jön, a család idős tagjainak problémája a nyakadba szakad meg a többi, az egy pöttyet már más ám, mint egy húzós vizsgaidőszak. És sem szoktam keseregni, hanem csinálom, mert csinálni kell. Igen, a legtöbb az ember fejében dől el, egy nehéz napnak így is, úgy is neki lehet futni. De az ember csak ember, és a sors tud akkorát rúgni, amekkorát előtte elképzelni sem bírtunk.
válasz | 2010-05-21 | 17:13
Ez már kicsit off...
Lehet, h messze van még az alagút vége és a fény se látszik, de az ember legyen optimista. Eltelik az x idő, eljön a y-adika és utána minden másképp lesz. Én sem azon kesergek, h 3 hete alig látom Páromat és még 3 hétig alig fogom, hanem azt várom, h már jún 17-18-a legyen ..h akkor aztán minden más lesz :)
válasz | 2010-05-21 | 17:13
Ezek a dolgok elméletben szépen is hangzanak, és igazak is. De, amikor másokhoz kell alkalmazkodnunk - más generáció, gyerek/ek/, akkor sokszor az ember örül annak, hogy tud "lopni magának" valamennyi időt együttlétre.
És, persze van olyan, hogy elméletileg lenne idő az együttlétre, de akkor az egész napi fáradtság után egyik vagy másik fél szabályosan elalszik.
Én néha már azon agyalok, hogy lassan egyenes út a korai magömlésre, hogy sokszor reggel, rohanás előtt vagyunk együtt - egyszerűen néha akkor van idő. Szóval, olyan férfinél, aki hajlamos lenne rá, biztos kórosan rövidítené az aktus időt az, hogy "jaj, csak ennyi időnk van".
És a kommunikáció az kell, nálunk meg is van. Ennek ellenére, ha objektív fáradtság van, akkor hiába beszélek, hogy jobb lenne, "órákig", ha az órák helyett elalvás van a fáradtságtól.
Persze, ilyenkor meg kell próbálni úgy tűnik a nőnek is "gyorstüzelővé" válnia. Ami nem is rossz éppen néha, de az ember a szíve mélyén kicsit elmerülni a másikban - amire vágyik.
válasz | 2010-05-21 | 17:07
Az alagút vége nem mindig látszik, és a sötétben tapogatózva még durva göröngyökön botladozhat az ember. Meg sajna nem mindenki excentrikus :P

Pótolj helyettem is, mert a fehér hollót gyakrabban látok monstanában, mint f.... :D
válasz | 2010-05-21 | 16:57
Az őszinteség és kommunikáció csak a problémára derít fényt. Ha megbeszéléssel nem megoldható (mint pl egy nézeteltérés), hanem tett kell hozzá (pl.: szex), akkor egyértelmű, h csak tettekkel lehet megoldani.
Ha valami miatt ideiglenesen nem megoldható, akkor türelmesnek kell lenni. Jelenleg mi is keveset találkozunk a finishben levő nagy hajtás miatt. De tudjuk, h ha vége, akkor mindent de mindent be fogunk pótolni...plusz össze is költözünk...ahol sokszorosan bepótolhatjuk ;)
válasz | 2010-05-21 | 16:50
Itt lép be az, hogy nem lehet mindig minden frusztációt megbeszéléssel és öszinteséggel megoldani egy párkapcsolatban. Mert ha kevés a szex, az ember igenis frusztrált lesz. Hiába tudjuk telefonon meg messengeren megbeszélni, hogy szexhiányom van, attól még nem lesz a probléma valójában megoldva. Hosszú távon pedig ez nagyon is kihat. Van alkalmam mellé feküdni, megkívánom, ha hozzáérek, de közben leragad a szemem. Karnyújtásnál közelebb van, mégsem érem el. Lehet simítgatni az agyat relaxációval, de az azért nem ugyanaz.
válasz | 2010-05-21 | 16:48
Nincs meg mindig az a luxusom,hogy orakig...
De amikor megvan en akkor is 30 percbe kerem az egeszet esetleg 40.Aztan keve.Szendvics.Es megegy.Vagy nem.
 
válasz | 2010-05-21 | 16:39
Amikor aggódik az ember, h belefér-e az időbe, akkor az totálisan megöli szerintem a hangulatot. Azzal, h szinte magunkban számoljuk a perceket, az elkövetkezendő programon agyalunk vagy csak h rá-rápillantunk az órára, ez totálisan kizökkenthet az izgalmi állapotból. A legjobb, mikor nem kell semmire se figyelni, van idő és azt csinálhatunk, amit csak akarunk...ameddig csak akarjuk.
válasz | 2010-05-21 | 16:37
Szerintem nem baj, ha valakinek a kevesebb a több, vagy a nagyobb a jobb. Nem alacsonyabb rendű az, akinek nem az "über-hoch"-nak kikiáltott szexuális tevékenység a megfelelő. Egy lényeges kérdés van csak: összepasszol a párjával, vagy sem; elégedett-e magával vagy sem.
 
válasz | 2010-05-21 | 16:34
Nem állítom magamról, hogy perfekt vagyok. És én sem lébecolok a nagy semmibe, hogy mindig ráérjek. Nekem a "defektem", hogy ha nézni kell az órát, akkor inkább bele sem kezdek általában. Így ritkább, de nekem meg az óranézéstől nem megy :D
 
válasz | 2010-05-21 | 16:30
Tudom,hogy ti perfektek vagytok de en biza mindig nezem az orat,mert kesesbe vagyok .Munka.Nemetora.Talalkozni valakivel.
A szex nem mindig szombat este van,hogy aztan mindegy mennyi,ugyi fekves jon.
 
válasz | 2010-05-21 | 16:29
Sose elveztem el manualis izgatasra.nemi kerem soha.kizarolag penisztol.Valoszinu attol,hogy az agyamban nem izgato helyzet az,hogy simogat a kezevel.
A penisztol 5 perc.
 
válasz | 2010-05-21 | 16:26
Én nem is tudom, hogy nekem mennyi az átlag. Egyszerűen annyira nincs időérzékem, hogy bármilyen egyéb tevékenység végzése közben én azt tippelem mondjuk, hogy eltelt 20 perc, valójában meg 40 :P Akkor meg hogy tudnám érzékelni, mikor repül az idő... Az meg nem jutott eszembe soha, hogy az órát nézzem. Azt tudom, hogy 1-1,5 óra is lehet, meg vmikor 10 perc, de előfordult, hogy 1-2 perc alatt elélveztem manuális ingerlésre, már úgy be voltam indulva. Sztem ez tök nem is számít... mindaddig, amíg nem kevés :D Értem ez alatt, hogy ha nem azért rövid, mert a pasi nem bírja, akkor nincs gáz.
 
válasz | 2010-05-21 | 16:09
A férfiaknak van módjuk ezen változtatni..már aki szeretne is. De hidd el, a legtöbb férfi szívesen érezné tovább a barátnőjét és nem csak azért, mert esetleg annyi idő nem elég a nőnek...hanem szimplán azért, mert szeretik maximálisan kiélvezni az együttlétet. Igen, van ilyen.
Egyrészt a férfiak gyakorlás útján el tudják sajátítani a magömlés húzását...amihez nem kell meccsre gondolni, leállogatni, stb. Másrészt megtanulhatják a száraz orgazmus technikáját is, ami segítségével ők is még-még több , hosszabb szexeket fognak kívánni, hiszen nem jön az orgazmus után a fáradtság, a lankadás, csak az élvezet marad.Persze ez utóbbihoz nagyon nagy türelem, elszántság s kitartás szükséges.
válasz | 2010-05-21 | 15:48
Hidd el Anthico,kulon neked hangsulyozom,hogy a ferfiak kimondottan orulnek,hogy 15 perc ki-be utan lehet orgazmusuk,nem kell tantrikus modon 50 percig dolgozni.
 
válasz | 2010-05-21 | 15:44
Szoval nekem ismetelje a szexet ketszer, mintsem egy orakig tartot nyujtson.
Persze a lenyege a ki-be az egesznek,en nem hiszek az olyanban amit oegallot mond,hogy egy perc ,de annyi mas modon kenyezteti a not,hogy az eszre se veszi,hogy milyen rovid volt a penetracios resz.Ja persze,ugyanis a nok hulyek.Vagy egyesek szeretik ezt hinni.

mindenesetre szemrebbenes nelkul egyuttmaradnek egy gyors fickoval,meg ha nemis javul a teljesitmeny,de egy kicsivel soha.
 
válasz | 2010-05-21 | 15:41
Nem, 25 percnel kiszaradok. Nekem indulasbol soha nem kell sikosito,de tul hosszunak talalom a 23-30 percet.

Amugy rohogok magamban,hogy milyen magasra helyezitek a lecet: 23-30 perc,mikor a ferfiak nagyresze elegseges teljesitmenynek tekinti a 10 percet,es vagy egyharmaduk 5 percen alul teljesit.
Bezzeg ha en mondom,hogy a 12 centis farok rohejes,akkor ugrottok,hogy diaszno vagyok.
 
válasz | 2010-05-21 | 15:16
Áááhh...ha már 15 perc fölé menne a konkrét aktus, az már unalmas lenne...25 percnél egyenesen nyomasztó...no meg elvenné az időt a 2 szex közötti szendvicsezéstől:D
válasz | 2010-05-21 | 15:02
Változhatnak ezek az értékek, vagy statikusnak kell lenniük?
válasz | 2010-05-21 | 14:47
Érdekes elképzelni,ahogy egyik kezedben mérőszalaggal,a másikban stopperórával nekilátsz a szexnek.
válasz | 2010-05-21 | 14:07
Elojatek: 15
Ki-be:8-15
Utolagos simi :5

kave.szendvics.

utana

Elojatek: 15
Ki-be:8-15
Utolagos simi :5

Ez idealis szamomra.
 
válasz | 2010-05-21 | 08:56
sztem itt 5 perc alatt a tényleges aktusra értették.. előjáték.. utó.. és egyébb kényeztetések ehhez még adódnak...
pláne ha tudják hogy a pasika gyorstüzelő akkor gondolom ezekre még nagyobb hangsúlyt fektetnek..
durr bele és csak szex inkább azoknak javallott ahol a pasi könnyedén 30+ -t teljesít...(vagy a lány is gyorstüzelő..)

de azért a reszelésre nézve is szegényke az 5perc... nem sok csajnak lehet elég... meg eleve.. a szex nagyon furi lehet amikor ennyi idő alatt befejezik... el sem tudnám képzelni ilyen gyorsan a dolgokat.. úgy az igazi ha jól kiélvezhetem a partneremet...
 
válasz | 2010-05-21 | 08:26
5 perc az tényleg szinte semmi...hiszen sokszor az "előjátszadozás" ennek a többszöröse ;)

Nem tudom, de ha napi szinten 5 perc alatt le lenne rendezve az intim együttlét...semmi több nem lenne, akkor ott nagyon de nagyon gyorsan változtatni akarnék :S Szerintem vagyunk páran úgy, h minél tovább szeretnénk élvezni a párunk érintéseit, kényeztetését és ezeket viszonozni is. 5 perc erre nem elég, de még 10-15 sem...nálam legalábbis.
válasz | 2010-05-21 | 07:53
szeretkezés nem csak az aktus része, beleszámít az előjáték, orál stb...
és ha annyira fel van húzva, izgatva, mért baj, ha a nő is elmegy 5 perc alatt és 5 perces?

ez csak akkor baj, ha a nőnek kevés az 5 perc ahhoz, hogy elmenjen.
válasz | 2010-05-21 | 07:50
és mi volt a probléma?
válasz | 2010-05-20 | 23:43
És az még csak nem is 15 perc :P:P

Igaz kanyim :)
válasz | 2010-05-20 | 23:42
5 perc az neked szeretkezés???hehe

5 perc arra jó h mondhassátok na ma is betette egy kicsit :D
válasz | 2010-05-20 | 23:07
sajnos: én 1 éve szexelek kb, korai magömléssel szenvedek szex közben ,de viszont van olyan alkalom vagyis volt sokszor olyan hogy normálisan szexeltem akár 1 órahosszáig anélkül hogy elélveztem volna túl hamar... mostanába is feljött eza korai magömlés elég durván de viszont valamilyen szinten tudtam elleni csinálni valamit
amikor összedem magam és elhitetem magammal hogy én képes vagyok erre és megeröltetem magam akkor tovább birom perszenéha azé meg kell állnom. nálam a hozzáálásommal van baj az biztos mert csak szexnél élvezek el hamar,én igazából hosszutávú megoldásra vágyok vagyis az alapbeállításomomn akarok változtatni valahogy
 
Nem hiszem, hogy lenne csodaszer. A megszokas segit a dolgon idovel, vagy az, ha neha megalltok egy 10-15 masodpercre mondjuk percenkent, amikor mar majdnem elmesz. Vagy csak ketszer kicsapod, mielott nekialltok a paroddal, bar akkor nem feltetlenul lesz olyan intenziv az orgazmusod. En legalabbis igy mukodom. Ha nagyon szeretek es kivanok valakit, akkor persze nehez dolgom van.
Nalam poztol is fugg, hogy meddig birom. Pl. a kutya az meg ezekkel a kis szunetekkel is max 3-4 perc ha gyorsan csinalom ha lassan (es a parom is ritmikusan mozog elore hatra), a lovaglas olyan 7-8-10, a misszionarius a legkenyelmetlenebb szamomra, az ennel tobb ido.
 
válasz | 2010-05-20 | 15:38
Hát pedig mesélgetni kell magadról, mert ő nem ismer téged amikor felkeresed. Hogy tudná megmondani hogy mi a baj, ha előtte nem beszélget veled? Amúgy először pár email váltásom vele (a lentebb bemásolt linken megtalálhatod a kontaktot) Majd végül úgy döntöttünk a párommal hogy személyesen is felkeressük (persze ehhez előtte össze kellett szednünk a "bátorságot"). Már az emailes szóváltások is nagyon sokat segítettek de végül a szeméyles beszélgetések voltak azok amik teljesen megoldották a problémát.
válasz | 2010-05-20 | 15:24
persze hogy nem..de azért mindennek van mértéke.. imádom kényeztetni a partneremet.. de ő szerencsére olyan 10-30 perc alatt elmegy..
csinálnám én bármeddig hogy jó legyen neki.. de azért egész más lenne a szitu ha pl 50perc kéne neki orálozásnál..vagy szeretkezésnél...
válasz | 2010-05-20 | 15:15
Amúgy akkor jó neked !!!
válasz | 2010-05-20 | 15:14
Engem pl irtóra zavar, hogy mesélgessek magamról, és kivesézzem az életemet vkinek, ill. ő kivesézzen utána...
 
válasz | 2010-05-20 | 15:13
Engem is érdekel, írd le légyszi.
válasz | 2010-05-20 | 15:09
És hogyan oldotta meg? Komolyan érdekel..
Beszélgetés, technikai tanácsok, gyógyszer?
 
válasz | 2010-05-20 | 14:36
igen voltam már, és meg is oldotta a problémánkat.
válasz | 2010-05-20 | 14:33
Te voltál már náluk?

(ha nem, akkor nekem már több a tapasztalatom velük kapcsolatban)
válasz | 2010-05-20 | 14:10
de mégis kétségbe vontad a hatékonyságukat, vagy tévednék?
válasz | 2010-05-20 | 13:15
"5-10 perc kozott mar a not is kell surgetni"

nem hiszem, hogy akárkit is sürgetni kéne a szex során ...
válasz | 2010-05-20 | 13:14
Szió, ezt tőlem kérdezed?

Mert miután rég csináltuk, szerintem egy perc lenne.
válasz | 2010-05-20 | 13:14
nem jelentettem ki.
válasz | 2010-05-20 | 13:04
Na de hany perc megis?
Kivancsi vagyok.
Merttudod 5-10 perc kozott mar a not is kell surgetni,mig egy perc az tiszta eges.
 
válasz | 2010-05-20 | 12:46
akkor miért akarod kategórisan kijelenteni hogy emiatt biztos az összes rossz?
válasz | 2010-05-20 | 12:41
Nem olyan "híres".
válasz | 2010-05-20 | 12:20
ha rögtön gondolkodás nélkül javasolta akkor esélyes. Ha meg azért javasolta mert tényleg nincs más megoldás számodra akkor nem igazán. De amúgy melyik volt ez:
válasz | 2010-05-20 | 11:55
Akkor mégsem olyan jó a szex. pszichológus sem, ha már rögtön gyógyszert javasol?! :)
 
válasz | 2010-05-20 | 11:54
minden gondolkodás nélkül??

ezek nem legálisan beszerzett "szerek", hanem a Viagrát pl gyógyszertárban árulják-ott vettük, a Levitrát meg pont egy szex. pszichológus javasolta, akihez elmentünk, sőt akit még itt is sokan javasoltak.
válasz | 2010-05-20 | 11:52
Ani, én azt elhiszem, hogy ha valakinek ilyen jellegű problémája van, az egy idő után minden csodaszerben hinni kezd, de szerintem mindet gondolkodás nélkül kipróbálni sokkal többet ronthat a helyzeten. Aki már itt tart, szerintem feltétlenül szakember segítségét kéne, hogy kérje, a hivatalosan forgalomba hozott gyógyszerek legalább tesztelve vannak, ismertek a mellékhatásai, hogy milyen esetekben nem szabad alkalmazni. De én megkockáztatom, hogy sok esetben nem is feltétlenül kémiai megoldásra van szükség.
Szerintem merjen orvoshoz fordulni, akinek tartósan ilyen problémája van.
válasz | 2010-05-20 | 11:36
Senki sem mondta, hogy hosszú távon kell ezeket a szereket használni, de kipróbálni ki lehet..
válasz | 2010-05-20 | 10:26
én se értek egyet a különböző szerek használatával, hosszú távon kellemetlen következményei lehetnek és az se biztos hogy minden embernél ugyan úgy hat. Szóval lehet, hogy fölöslegesen kidobott pénz. Aztán megint ott van néha az, hogy csak a placebó hatás dolgozik...

Mindenesetre ha már megy a link ajánlás én is hozzájárulnék eggyel:
http://hu.orgasmservice.com/main/

online elérhető szexológus és elég korrekt, csak javasolni tudom
 
válasz | 2010-05-19 | 18:57
Nyilvan nem epp idealis.
Szamomra kb 10-15 az.
De 5 -tel azert lehet kezdeni valamit.
 
válasz | 2010-05-19 | 18:07
5perc szeretkezésre? mi 1-1 pózban többet töltünk és több pózt is felpróbálunk 1-1 alkalommal...
válasz | 2010-05-19 | 16:26
Varj.Kb mennyi perc?
1?
2?
Mert ha 5 + az azert mar nem rossz ido.Egyaltalan.
 
válasz | 2010-05-19 | 15:30
,76 szeretnek lenni,noveszto szer nincs?

de van, magas sarkú cipők
válasz | 2010-05-19 | 15:29
Figyelj, aki már sok mindent kipróbált, de semmi nem jött be, képes bármit kipróbálni, erre csak azt tudom mondani.
Ha meg nincs korai magömléssel bajotok, akkor így állsz hozzá, de ha lenne, mindent , minden szert, akár csodaszert kipróbálnátok!
válasz | 2010-05-19 | 14:48
Miku Edit idiota.

Ti hisztek ilyen CSODASZEREKBEN 2010 ben?
CSODASZER.
!,76 szeretnek lenni,noveszto szer nincs?
Igen noveszto csodaszer. :DDDDDDDDDD
 
válasz | 2010-05-19 | 12:41
2009-01-22 00:00:00 - Sz. Mikus Edit
#52
Csodaszer korai magömlés ellen!

Találtak tökéletesen ható szert a férfiaknak a korai magömlés ellen!

Ha találok valamit, mindig örömmel megosztom az olvasókkal. Most egyik kliensem mutatott egy olyan szert, amit ő ki is próbált, és tökéletesen működőnek tartotta. Nem tudatosan rendelte, hanem az első szeme ügyébe kerülő internetes szexshopból rendelte, és neki bevált. Általában a szer nélkül 1-2 percig tartott a szeretkezése (néha még addig se), de a szer használata után fél óráig, vagy annál sokkal tovább is bírta.A dobozkában egy kis üveg van egyetelővel. Nagyon kevés tinktúrát kell a már merev makk alsó szélére kenni, és néhány másodperc után mehet a szeretkezés, a pénisz masszivitása megmarad, a makk nem lesz érzéketlen és a szeretkezési idő mindkét fél számára élvezhető lesz.A szer neve: SUIFAN'S KWANG TZE SOLUTION

Mondanom sem kell: kínai termék és egy hang magyar használati utasítás sincs hozzá... Megrendelhető - elérhető áron - www.erotikaaruhaz.hu web lapról.

Ha a nevet beírják a google-ba, akkor külföldi lapok is előjönnek, a szer olcsóbb, bár a szállítási költség tetemesebb lesz.

Hajrá szorongó férfiak, ez kipróbálható!

Én merem ajánlani. Edit
 
válasz | 2010-05-19 | 09:42
Az egy dolog, már bocsi, ha magaddal tovább bírod, de egy lánnyal is, mert azzal sokkal nehezebb. tovább bírni, hogy ne menj el !!
válasz | 2010-05-19 | 09:41
Itt is szex. pszichológusok nevei, címei vannak.: www.freeweb.hu/vaginizmus/cimek.html
 
válasz | 2010-05-19 | 09:33
www.tudakozo.hu/szexológus.html
 
válasz | 2010-05-19 | 09:32
Ha beírod, kiad egy csomó szexológust, szexuálpszichológust, akik az országban működnek, dolgoznak.
Ennyi, a neten keresgess, direkt van ilyen honlap!mindjárt megkeresem neked.
válasz | 2010-05-18 | 20:16
Money , ez nagyon jó haladás szerintem , légszi ozd meg velünk , h h sikerült 2 hét alatt ennyit változtatni ? szexologus szerintem ebben az esetben fölösleges , én 3 év nem tudok változni , marad a fél , 1 percem :S úgyhogy mondjuk engem is érdekel a szexologus felkeresésének folyamata , de money légyszíves írd le , hogy hogy sikerült ez a nagy változás ?
 
válasz | 2010-05-18 | 19:14
hát 3hét alatt annyit hogy 2perc helyett kb 10percig birom ha közbe megállok néha-néha. de 1éve van eza baj mivel 1 éve élem a szexuális életem ,megszeretném oldani a problémát ,lezárni mert barátnőm ezmiatt már 2szer sírt, persze megértem mert ugye 1 éve van ez és még csak most alakul.de szexológust hogy lehet felkeresni ???aki volt már légyszi segítsen
 
válasz | 2010-05-18 | 16:56
Nyilván nálunk is valami ilyesmi fordulhatott elő. Minden esetre ezen most minden erőmmel próbálok változtatni...
válasz | 2010-05-18 | 16:48
Ha alakult a helyzet, akkor jó úton vagytok, nem biztos, hogy kell a szexológus. Persze kérdés, hogy mennyit alakult és mennyi idő alatt.
válasz | 2010-05-18 | 16:39
végülis nálam alakul a helyzet,egyre tovább birom ,de kevés még mindig. szexológus az hol van vagy hol lehet felkeresni? és az fizetős orovos vagy hogy működik az?
 
válasz | 2010-05-18 | 15:19
Sokszor olyan apró /nem is apró - csak annak tűnő.../ dolgokon csúsznak el kapcsolatok, hogy elbeszélünk egymást mellett, esetleg mindketten ugyanazt akarjuk - de picit másként. Meg ugye ott van az, hogy meg van a szeretet, de a mindennapok monotonitásából nehéz kitörni. Vagy nagy gond lehet, ha egyik /vagy mindkét/ félnek tele van a feje anyagi vagy egyéb problémákkal, és megoldásokon rágódnak, közben meg szinte nincs erejük a másikra is figyelni.
válasz | 2010-05-18 | 15:11
Nem volt korai magömlése... minden rendben ment. minden jó volt. Sajnos a hétköznapok zúzták szét a dolgot szerintem. Persze próbálkoztunk mozival, sétával, miután haza értünk mindenki tette a dolgát, bekapcsolta a tv-t, én elmosogattam, ő elaludt, és hajnali 2-3kor jön ágyba... Egyébként nem veszekszünk, csakhát....
válasz | 2010-05-18 | 15:09
igen tényleg nagyon vigyázni kellene a dologgal, mert nem tűnik úgy hogy túlzottan felkészültek és felvilágosultak lennétek
 
válasz | 2010-05-18 | 14:09
Előtte elélvezett, ergo lehetett (sőt, szinte biztos, h volt) sperma a hímvesszőjén. Ilyenkor teljesen mindegy, h 1 mp-re hatol be vagy 1 percre. Benned volt, kerülhetett beléd.
Javaslom, h kicsit komolyabban fogjátok fel a szexet. A védekezés ugyanúgy szerves része...nemcsak a farok a punciba. Utóbbihoz nem kell ész, előbbihez viszont igen.

Amit tehetsz: vársz 2 hetet és csinálsz tesztet.
válasz | 2010-05-18 | 14:02
Próbáltátok már feldobni kicsit a szexuális életeteket, vagy csak egyszerűen a hétköznapokban jobban egymásra figyelni? Közös vacsora, mozi vagy valami romantikus, ami meghozná a kedvet.
De ha ezen túl vagytok és nincs eredménye, akkor én párkapcsolati tanácsadást vagy szexológust ajánlanék.
válasz | 2010-05-18 | 13:50
sziasztok!a barátom korai magömléssel küszködik.05.15.-én voltunk együtt de csak betette és ennyi ki is vette, de előtte magömlése volt.nem használtunk óvszert.akkor most terhes vagyok?
 
válasz | 2010-05-18 | 13:12
A korai magömlés mindezidáig megvolt a 10 év házasság alatt?
Ha igen, akkor nem lehet, h a sok ígérgetés, h majd jobb lesz, a sok türelem elfogyott és mivel nem történt érdemi változás, így a szexet se nagyon kívánjátok?
válasz | 2010-05-18 | 13:03
Mi 10 éve vagyunk házasok... minden rendben ment, de kölcsönösen elhidegültünk egymástól január óta... neki és nekem sincsen kedvem a szexhez. Nem értem miért... És nem tudom kitől kérjek segítséget. Szeretem a férjem.
válasz | 2010-05-18 | 12:52
ez azért látható..
ha most adott pl két fiatal tini.. és 5-10akció után még mind a ketten azért paráznak és a kölök ügyetlenkedik.. korán elsül..stb.. semmi probléma.. van ilyen..

de ha pl 20+-s párkapcsolatról van szó ahol talán már voltak régebben is kapcsolatai a férfinak és akkor produkál ilyen tüneteket bizti kellene valamit kezdeni vele.. minimum megnyugtatni és beszélni hogy fontos nekünk és nincsen semmi kényszer+teher... és akár elölről kezdeni.. pettingelni.. fokozatosan haladni..stb..

de azért ahol már jó ideje ez az eset... ott tényleg fölös várni mert nem nagyon jellemző hogy megoldódjanak a dolgok... (irány a doki.. mert nincs mit veszíteni.. hisz szerethejük bármennyire a párunkat.. idővel elhagyjuk mert 1-1 kiadós szeretkezésre mindenkinek van igénye.. amit a 2perces menetek és a sok nyalakodás csak ideig fékez..)
válasz | 2010-05-18 | 12:43
Szerintem ne várj vele, magától nem fog megoldódni, már bocsi, de saját tapasztalat.
válasz | 2010-05-18 | 11:47
szerintem még várj egy kicsit azzal a szexológussal..mert lehet, hogy a dolog önmagától is meg fog oldódni és akkor lehet, hogy nem kell jó pár 10ezret elköltened, arra hogy sikerüljön változtatnod..
 
válasz | 2010-05-18 | 10:31
És ha nem? A szexológus miben segíthet vajon? Mert én már sajnos azon gondolkozok...
válasz | 2010-05-17 | 19:33
majd a 2.-5. próbálkozásoknál ez kiderül.. elsőre mindenki bénázik.. valaki iziben elsül.. más kókadozik... de azért néhány alkalom után illik belegyünni....
válasz | 2010-05-17 | 18:38
Hali!
Az a helyzet, hogy nekem maszturbálással nem volt gondom, szinte addig megy, ameddig jól esik, de az első alkalomnál bizony azonnal kész voltam... És kicsit rástresszeltem a dologra, úgyhogy légyszi mondjátok, hogy a hiba nem az én készülékemben van és csak felfújom a dolgot...Üdv
 
válasz | 2010-05-14 | 15:58
hmm... Nekünk is el kellett volna menni. De már máshogy alakult... majd legközelebb! :)
válasz | 2010-05-14 | 14:29
én is voltam a kis pasimmal és tényleg nagyon sokat segített, annyira látta rajtunk hogy mi a baj, és hogy hol kéne változtatnunk, hogy azóta már többször is visszamentünk hozzá, simán csak csevegni..nagyon kedves és laza egy hölgy, és valahogy tök jó érzés nála lenne..szinte 100%ig megoldotta a szexuális életünk apró cseprő gondjait
válasz | 2010-05-14 | 11:38
Ennyit segít egy szexológus? Mennyit jártatok hozzá és mennyi idő után vettetek észre változást?
 
válasz | 2010-05-14 | 11:23
Sziasztok.Nekem ilyen problémám az elején volt a párommal s miután együt megbeszéltük a dolgokat s elmentünk egy sexologushoz az segitett neki igaz nem első alkalomra sikerült az egész, de igyekezetünk s most már nagyon jól kijövünk e téren egymássa.
 
válasz | 2010-05-13 | 19:57
Arról is szól :) Többek között...elég sok mindent tárgyal. Korai magömlést, merevedési zavart ugyanúgy részletezi:)
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41