szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Beszélgetünk


Új hozzászólás

válasz | 2011-10-03 | 21:56
Jah, ö5 éve.
És nem az zavar, hogy egyedül vagyok, hanem az, hogy nem tudom hogyan változtassak rajta.
Nem hazudok magamnak, beismerem, hogy én csinálok valamit máshogy, mint körülöttem a többi ember. Nekik úgy látom könnyen megy a pár találás. Félreértés ne essék: ezért én nem ítélem el őket, inkább örülök, hogy nekik megy. :)
válasz | 2011-10-02 | 10:54
Még csak most olvastam a hozzászólásod. Nagyon nehezet kérdeztél. Budapest nagy lélekszámmal rendelkezik, ugyanakkor sokkal zárkózottabbak az emberek, jobban mondva az érettebb gondolkodású emberek. Borzasztó nehéz ismerkedni. Ezért próbálkozik nagyon sok ember internetes társkeresővel, és bár én ebben nem hiszek, vannak, akiknek sikerül. Régóta vagy egyedül?
válasz | 2011-09-04 | 17:41
környezetemben? hát ott a) csak férfiak vannak, b) 18-20 év közötti fiatal lánykák.
én érettebb gondolkodású nő társaságára vágyom. van valami konkrét ötletetek Budapestre vonatkozólag? :)
komolyan mondom nem sírásból kérdezem, hanem hogy javítsak a helyzetemen.
válasz | 2011-09-04 | 13:07
egyetemi bulikon, fiatalos munkahely, hobbis terület, bárhol. :)

én pl 21-26 évesekkel fogok ebben az évben együtt mozogni önkéntesként, melóhelyen meg 22-28 évesekkel vagyok, hobbin meg 18-45 évesekkel vagyok, bulikon meg 16-28 évesek vannak, de szerencsére a társaságom az én korosztályom :D

engem nem egyszer szólítottak le most nyáron is csak úgy villamoson, buszon, és ha nem lennék foglalt, volt köztük olyan, aki nagyon értelmes és még helyes is volt :) a strandot hagyjuk, onnan még csak érdekes tapasztalataim voltak :) bulihelyen meg vegyes. de a legszánalmasabb az, amikor egy haver jön oda, hogy figyi a barátomnak bejössz..pfff....fesztiválokon vannak még jó helyzetek meg pubokban, normális kocsmákban. ott még beszélgetni is lehet, nem úgy mint diszkóban. ja meg megvannak azok a pubok, ahová a kis 18 évesek járnak meg van olyan, ahová a 22-34 évesek és az ilyen helyen átlag 25-26 évesek vannak. ott is tök jókat lehet ismerkedni :)

nekem ilyen tapasztalataim vannak. de ez városfüggő is szerintem. meg ország :)
válasz | 2011-09-04 | 10:16
Ma az ismerkedés nehéz terep...a környezetedben érdemes szerintem körbenézned, hogy hasonló érdeklődésű lányt találj.
válasz | 2011-09-04 | 00:33
Hol tudok találkozni korombeli, 23 illetve ennél idősebb lányokkal szerintetek?
 
válasz | 2011-08-04 | 14:18
Nekem is rögtön az ugrott be, hogy sokszor csak "hagyja magát", de amúgy sem az a jellemző, hogy négykézlábba borulok, és hagyom, hogy tegyen amit szeretne, hanem együtt mozgunk.
válasz | 2011-08-04 | 01:20
Szerintem ez helyzetfüggő. Az én párom is szereti a kutyapózt, de azzal vitatkoznék, hogy a teljes irányítás az ő kezében van. Közben egyik kézzel izgatni szokta a puncimat vagy ő csak mögöttem térdel és hagyja, hogy én mozogjak...
válasz | 2011-08-01 | 20:19
A messzire költözés még meg is valósulhatna, párom egyébként külföldön dolgozik, szóval lehetőség az van.
De tényleg annyira mindenbe beleszól:elmentünk HÁRMASBAN ruhát venni páromnak, próbálgatta a pólókat, ami nekem tettszett, anyucinak nem, az nem került a kosárba, és persze fordítva, ami nekem nem tettszett, valahogy mégis rábeszélte, olyan jól áll neked kisfiam, ezt vedd meg! KIBORíTÓ! Kinek akar tettszeni???
Igen, ezt a konkrét példát is elmondtam neki, hogy mennyire zavar, de csak annyit mondott hogy valóban neki is az tettszett jobban és ez csak véletlen! Na, erre mit mondjak?!
Mivel nagyrészt külföldön van, amikor hazajön még a szüleinél lakik, azt mondja így tud spórolni hogy majd később lehessen szép házunk, bla-bla...
Van tesója, pont annyi idős csajszi mint én, és pont olyan önálló is mint én. Nála ez nem téma, ő megmondja az anyjának hogy mi a szitu, és nincs beleszólás.
Ja, 3-4naponta sztem beszélnek,de nem tom pontosan, mivel nem vagyok ott.
Mivel az apja is külföldön melózik, gondolom ezért ragaszkodik annyira a páromhoz, , sokat van egyedül, a lánya pedig már nem ragaszkodik annyira hozzá.
Nagyon szeretem, és az a baj hogy még mindig totál bele vagyok zúgva, pedig nagyon nehéz távkapcsolatban élni...főleg így, hogy ha hazajön, akkor sem csak velem foglalkozik.
válasz | 2011-08-01 | 19:19
Szia!

Az ilyen pasival csak akkor fogsz tudni normálisan élni, ha minimum egy ország választ el az anyóstól.
tűrheted is, de előbb-utóbb kiborul a bili, mikor te csak másodlagos szerepet kapsz csak a kapcsolatban, mivel az anyja lesz az első helyen. családterápia (anya-fia terápia) a legtutibb megoldás, ha a messzire költözés nem megy. ugyanis anyuci nem tudja elengedni a pici fiát, az a pici fiú meg nem tud anyuci szoknyájáról leszállni, max akkor válik kellemetlenné számára(és még akkor sem tesz semmit az ilyen), amikor már elkezdi korlátozni, hogy mit csináljon, mit vegyen fel, mit ehet, kikkel barátkozhat......nem irigyellek. én a helyedben más fórumokon is utána olvasnék ennek, hogy ki hogy kezeli.... nekem mákom van, szeret az anyós, de tesóméknál van némi gubanc ezen a téren. még szerencse, hogy tesóm kicsit vehemens e téren és a barátja be szokta látni, hogy tesómnak van többnyire igaza....

első lépésként talán beszélj barátoddal, hogy neked ő miért nem ad igazat. és megkérdezheted tőle is, hogy miért nem tud önálló lenni (talán mert az anyja nem hagyja?!).

egyébként külön él vagy sem az anyjától? továbbá egy szem gyerek? a egyedül él, gyakran találkozik, beszél az anyjával? akár naponta, kétnaponta?

elég fontos a család felépítése ilyenkor. lehet az anyósjelöltnek rossz a viszonya a férjével, és a frusztrációját a pici fián veri le, valamint hogy hasznosnak érezze magát, ezért az anyaszerepbe menekült, mivel magára nem tud nőként tekinteni, illetve az is lehet, hogy fél attól, hogy egyedül marad, hogy a fiát elveszik tőle.....

hát nem irigyellek. sok sikert. amúgy a legegyszerűbb és legolcsóbb recept, minél messzebb költözni :)
válasz | 2011-08-01 | 17:21
Sziasztok!
egy kérdésem lenne, kicsit idősebb, tapasztaltabb hölgyekhez.
Hogyan lehet a kedves anyóst a leghatékonyabban "lerázni"? :D
A párommal 7 hónapja vagyunk együtt, minden szuper, aranyos is a mami, csakhát nekem kicsit sok belőle! Ha valami döntéshozatal van, első az anyuci vélemény, aztán az enyém, majd ha anyucival nem egyezik az enyém, valszeg ő rá hallgat.
Múltkor mikor ketten beszélgettünk az anyucival, elmondta hogy (nevezzük Bélának) Bélát még irányítani kell!!! mondom micsoda???! Felnőtt ember(27éves)
Szóval azóta kicsit félve mondok bármit is, mert úgy érzem ha anyucinak valami nem tettszik bennem, képes ellenem beszélni, és sajnos a párom nagyon is hallgat rá! én már rég elszakadtam anyukám mellől, 4 éve önálló vagyok, és nem szól bele a döntéseimbe, sőt általában utólag tudja meg. Akkor ő miért nem?!
Tipikus "anyuci pici fia"! Mit tegyek?
 
válasz | 2011-07-20 | 22:08
Azt hiszem, ez az áltudományos halandzák gyöngyszeme, de érdekelne, hogy Ti mit gondoltok róla.


"Kutyapóz

Nem árt kissé óvatosnak lenned azzal a férfival, aki kapásból és folyamatosan hátulról igyekszik megközelíteni. A kutyapóz meglehetősen erős üzenettel rendelkezik, mely nem elsősorban azt tartalmazza: "Szeretlek és tisztellek téged." Lehet, hogy éppen a nő sem tiltakozik e póz ellen, különböző előnyei miatt, ám ha minduntalan ugyanezt ismétlitek, az könnyen eltávolíthat titeket egymástól.

E pózban a teljes irányítás a férfi kezében van, és a nő is kénye-kedvére van bízva. Nincs szemkontaktus, és a testbeszéd minden mozzanata távolságot teremt a partnerek között. Ha valaki túlzottan ragaszkodik ehhez, az mély belső bizonytalanságról és akár önértékelési zavarokról is árulkodhat.

Az irányítási vágy azt is jelezheti, hogy a férfi ezáltal is önigazolást szeretne nyerni, hogy igazi alfahímnek érezhesse magát. A másik oldalról viszont vélhetően - tudatosan vagy tudattalanul - azt is fontosnak tartja, hogy kifejezést adjon jó értelemben vett ösztönös énjének. Valószínűleg vállalkozó kedvű emberrel van dolgod, aki nem veti meg a kalandokat az élet semmilyen területén."

http://www.femina.hu/kapcsolat/melyik_a_pasi_kedvenc_szexpoza
 
válasz | 2011-06-23 | 06:33
speciel én szeretem a pasik s*ggét stírölni :) és szerintem szívemnek van a legszexibb :):) engem lázba tud hozni :)

és kanyim jókat írt, nekem tetszik :)
 
válasz | 2011-06-22 | 20:17
Ugyanúgy lesz munkájuk, mert az emberi hülyeségre, a lustaságra, az akaratgyengeségre és a tetteket megkövetelő nyavalyákra az életben nem fognak orvosságot találni.
Ellenben mindig lesz olyan ember, aki jó üzletet és pénzt harácsol abból, hogy alaposan és szemtelenül kihasználja az emberi hülyeséget, lustaságot, akaratgyengeséget és a tetteket megkövetelő nyavalyákat azzal, hogy megoldást kínál az illető anyagi juttatásaiért cserébe, legyen ez a megoldás átverés, látszat, elkendőző vagy valós.
Elég csak a megfázás tüneteit elpalástoló készítményekre gondolni, amik nem orvosolják a betegséget, csak elkendőzik a meglétét.
A te bajodra Ani már rég megvan a megoldás, csak neked az nem tetszik.
válasz | 2011-06-22 | 18:56
Femi-X

mondjuk nem tudom mi lenne a szex.pszichológusokkal, ha megjelenne a női orgazmus gyógyszer..: )
 
válasz | 2011-06-22 | 15:20
bizony.. akkor jó ha nagyot szól :D

ezzel hódolok eme idom szépsége előtt:DDD

Node komolyra fordítva.. 1-1 aktus alatt.. amikor elszabadulnak az indulatok és nem szeretkezés hanem inkább már d*gás történik szokott előfordulni..
kutyu pózban popsi csapi, hajba kapaszkodás..
misszionáriusban párom markolássza a hátsómat, karmolja a hátamat..
orálozásnál kölcsönösen hajat húzva irányítás..stb..

Ha majd 1x igazán beindulva-gerjedve fogsz szeretkezni ráérzel ezekre a dolgokra....
válasz | 2011-06-22 | 13:17
Én speciel imádom Párom fenekét...szoktam is paskolgatni és nemcsak szex közben ;)
Amúgy a nőknél inkább a markolás, karmolás "jellemző", míg férfiaknál a hajba markolás, fenékre paskolás. Persze ez nem ilyen kőbe vésett ;)
válasz | 2011-06-22 | 13:01
és mi a jó benne?
válasz | 2011-06-22 | 13:01
és csak a férfiak "verik2 a nők fenekét, vagy a nők is rácsapnak a férfiakéra?

(szerintem csak a férfiakat tüzeli fel a női popó )
 
válasz | 2011-06-22 | 12:40
Inkább paskolásnak nevezném és azért, mert jó! :D
válasz | 2011-06-22 | 12:24
Mert izgalmas, mert feltüzeli mindkét felet..mert olyankor az nem fájdalom (na jó, picit az), hanem szinte olaj a tűzre :)
válasz | 2011-06-22 | 12:12
hogy mért imádják a pasik a női fenék csapkodását?!
és minél nagyobbat csattanjon, gondolom....
válasz | 2011-06-22 | 11:58
Zuhany alatt lehet folytatni. ;)
válasz | 2011-06-22 | 11:27
hajj-jajj.. bizony az is milyen jó tud lenni..

Aztán 1 vadabb szex után úgy nézünk ki mintha bunyóztunk volna:D
válasz | 2011-06-22 | 11:18
Vagy ha szétkarmolják a hátát az embernek. :)
válasz | 2011-06-22 | 11:00
Pedig az enyhe verés is simán belefér.. nincs is jobb mint elnáspángolni egy kerek popsit 1-1 vadabb aktus alatt :D
válasz | 2011-06-22 | 09:30
A testi kontaktus alapköve egy kapcsolatnak. Ebbe beletartoznak a puszik, a csókok, az ölelések, egymás simogatása, a(z össze) bújások, az erotikus kényeztetés, a szeretkezés és minden ami azzal jár, h a férfi és a nő egymáshoz ér (kivéve a verés :D).
Én nem jelenteném ki, h a nem szexuális testi kontaktus fontosabb lenne, mint a szexuális. Egyaránt fontosak! Ha szeretünk valakit, akkor vágyunk rá...így megvannak a szeretetteljes megnyilvánulások és az erotikus töltetű testi érintkezés is...és persze ezek nem is választhatók ennyire szét.
válasz | 2011-06-22 | 09:16
Legyen bármekkora szerelem.. testiség nélkül minden kihűl és max barátsággá alakul...
válasz | 2011-06-22 | 08:53
Érdekes egy kérdés... :)

MIért is érdekes ez????
válasz | 2011-06-22 | 08:32
"Testi közelség nélkül viszont – állítják – előbb-utóbb tönkremegy a párkapcsolat. A gyengéd érintések gyakran sokkal fontosabbak, mint a szex. "
 
válasz | 2011-06-22 | 08:18
Engem ez szerencsére nem fenyeget nagyon mert párom khm.. nem a háziasság mintaképe :D
És akkor nagyon finoman fogalmaztam.. házimunka.. konyhai teendők eddig eléggé kívül estek a hatáskörén..;)

Deh nekem ezek nem is fontosak.. bulipartnerrel akarok járni nem szakácsnővel :D (persze kinek mik a fontosabb szempontok..)
válasz | 2011-06-22 | 08:15
csúszkál biza...
válasz | 2011-06-16 | 00:06
Minden bizonnyal.
 
válasz | 2011-06-10 | 14:48
Sziasztok! Szerintetek csúszkál a fiúk péniszén a fityma szeretkezés közben a hüvelyben? Ha gumival csinálják akkor is?
 
válasz | 2011-06-06 | 11:01
"A férfi félre is járhat akár," - ezt persze nem úgy értem, hogy joga van "félre járni", és ez a megoldás bármilyen problémára.
Hanem a megcsalás ilyen esetben következménye lehet esetleg annak, hogy a férfi nem tekint az "anyáskodó" típusú nőre úgy, mint szó szoros értelmében nőre, a nő már nem jelenti a férfi számára azt az izgalmat, amit esetleg a kapcsolat kezdetén jelentett.
válasz | 2011-06-06 | 10:37
Szerintem, amit írsz, az nagyon kapcsolattól függő, vagyis vannak persze olyan kapcsolatok, ahol a férfi úgymond a "régi típusú házasság" híve - azt látta, hogy a nő szerepe az, hogy "kiszolgálja" a férfit mind érzelmileg, mind szexuálisan, mind házimunka szempontból, vagyis "kötelessége mindent megadni" a férfinak, míg a nő valahol kicsit alárendelt szerepben marad, esetleg szabályosan lesi a férje minden kívánságát. De ez az utóbbi attól is függ szerintem, milyen a házastársak személyisége, ma az ilyen típusú házasságokhoz az kell, hogy valahol a nő imádja eljátszani ezt a minden szempontból "kiszolgáló" szerepet, a férfi meg kényelmesen fogadja a nő érzelmi ... stb. kényeztetését.
Szerintem az egyenrangú házassági (bármilyen) férfi-nő kapcsolatban nem szabadna, hogy ennyire eltolódjanak a szerepek. A nő a szó szoros értelmében nő akarjon maradni, de ne "anyaszerepbe bújjon" a szeretett férfi mellett szerintem, ne anyáskodjon felette..., mert ez már szerintem régen rossz is, ha egy kapcsolatban ez az "anyáskodó" szerep van, akkor a férfi értelemszerűen eljuthat addig a fokig, hogy a nőben már nem a nőt fogja látni, hanem egy érzelmileg őt irányító "pótanyát" - hát ez meg nemigen fog kedvezni a köztük lévő érzelmi-szexuális kapcsolatnak. A férfi félre is járhat akár, mert a nőben nem a nő lesz az első, hanem egy őt kiszolgáló valakit fog látni benne - ja, kivétel persze, ha a férfinek ez egyfajta kényelem, és a nőben mindig is a "pótmamát" látta. De normális férfi-nő kapcsolatban a férfi ugyanúgy kényeztetheti a nőt (nem anyagilag értem!) érzelmileg, minden szempontból, és egyenrangú társa kell szerintem lennie a párjának. Egy független személyiségű férfi már szerintem eljut addig a fokig, hogy a házastársa ne "anyapótléka" legyen, hanem szó szoros értelemben társa.
válasz | 2011-06-06 | 08:14
Ezt végképp nem értem, mert én még ilyesmit nem tapasztaltam, de nem is hallottam róla.
Ha érzelmileg értetted, akkor nem a házasság megkötése és összeköltözés után jön elő, hanem alapvetően megvan a kapcsolat ideje alatt, hiszen akkor is törődik egy nő a férfivel, akkor is szereti.
válasz | 2011-06-05 | 23:08
nem házi munka terén értem hanem ahogy törödik vele érzelmileg
válasz | 2011-06-05 | 22:26
Ez alatt pontosan mire gondolsz?
Én ezt amúgy nem nagyon vettem észre és nem is hiszem, h attól, mert egy nő elvégzi a házimunkát és az ilyen teendőket, egyből átugrana az anya kategóriába, csak mert hosszú évekig ezt az anyától "kapta meg". Lehet, rossz fele tapogatózok, ezért lenne jó, ha kifejtenéd, mire is gondoltál pontosan.
válasz | 2011-06-05 | 21:48
Sziasztok.Sokszor elgondolkodtam azon hogy amikor az ember megházasodik valakivel és összeköltözik akkor miért van az hogy a férfi úgy tekint a feleségére mint ha a saját édesanyja lenne. Én még csak 22 éves vagyok és érdekelne a véleményetek.
 
válasz | 2011-06-02 | 09:55
csakegysrác, itt nagyon érdekes információkra, tanfolyamokra lelsz:

http://wudangshanhu.5ms.eu/web.php?a=wudangshanhu&o=fP3g_kmHGJ

Ez Magyarország első ezzel a témával foglalkozó honlapja.
Üdv!
válasz | 2011-06-01 | 23:23
Szép jó estét mindenkinek!

Röviden megfogalmazva szeretnék érdeklődni hogy milyen könyvek, gyakorlatok által fejleszthetem a szexuális képességeimet?! Nem azért mert rászorulok, egyszerűen csak az érdeklődés és a kíváncsiság hajt.
A válaszokat előre is köszönöm!:)
 
válasz | 2011-05-22 | 17:24
Kanyim !
Melegen ajánlom Tudós Tanárunk tanácsát fogadd meg, mert ő aztán tudja, hogyan maradhatsz MAGADNAK férfi.
Jó alaposan leépülsz és a beszólásaid következményeképpen a magánéleted maga lesz a csődlejárás.
Megérdemled, te kis másik svanciszakértő.

Nyugodtan lehet kielégülni, de kiváló potenciáról 50 db, jó potenciából kiindulva 100 db orgazmus közeli állapot előzze meg az energiaveszteséget. Így a megfelelő állapot megőrizhető.

A RUDIT KIZÁRÓLAG ÉSSZEL HASZNÁLJÁTOK, MERT VÁLÁS LESZ A VÉGE, SZÓL EZ AZOKNAK, AKIKNEK FONTOS A CSALÁDI BOLDOGSÁG!

Aki nem akar boldog lenni, az nyugodtan csavarja eszetlenül, egymás után többször is, ha lehet minél vadabb pornóra a lötyi-pötyi rudikáját!
válasz | 2011-05-20 | 13:41
Maga a probléma miatt nem is fogja belátni soha, h gond van, h változtatni kéne. Tehát szinte esélytelen, h ilyen ember "formálódjon", hiszen pontosan emiatt a "tulajdonság", "eltérés" miatt olyan amilyen, olyan makacs, akaratos, mindenttudó.
válasz | 2011-05-20 | 09:32
A dolog magömlés nélkül is megoldható. Ha érdekel a dolog keress meg!
Szép napot!
válasz | 2011-05-20 | 09:31
Ez a probléma azoknál áll fenn, akik Fa eleműek és a Fa fázis merevvé vált bennük. A dolog javítható, de nagyon meg kell szenvedni vele...
válasz | 2011-05-20 | 09:04
Jelentem ezzel az érzéssel én és még 1-2 haverom is találkozott már.. Ha sokáig maszturbálsz.. esetleg az aktus elhúzódik nagyon és kielégülés nélkül ér véget akkor simán jelentkezhet..

Szóval tessék facsarni a rudit és nem lesz probléma :D
válasz | 2011-05-20 | 08:56
Tegnap mesélt Párom egy buddhizmussal kapcsolatos "előadásról", ahol -nem tudom, már h jutottak oda- arról is beszélgettek, h léteznek emberek, akik pl ha ránéznek egy fotóra, az agyuk csak a fele képet képes felfogni, értelmezni. Vannak ugye színvak emberek, olyanok is, akik a mozgást sem érzékelik. Szóval előfordul sajnos olyan eltérés az agyban, mikor valamit az ember nem képes felismerni, felfogni, tudatosítani.
Ezzel kapcsolatban mondták, h bizony vannak olyan -sok esetben ostobának hitt- emberek is, akik nem azért erőltetik a nézetüket, mert olyan szinten magabiztosak, beképzeltek, hanem mert egyszerűen az agyuk nem fogja fel, h létezik az övén kívül nagyobb tudás, esetleg másabb tapasztalat. Mármint én tudom, h van nálam okosabb ember, de az ilyen személyek ezt képtelenek elfogadni és nem az egoizmusuk miatt vagy azért, mert olyan akaratosak, mert nem képesek engedni, hanem egyszerűen ez "nem működik" náluk. Ezért gondolhatják sokan róluk, h ostobák, h erőszakosak, h mindenképpen a saját nézeteiket akarják ráerőszakolni másra, hiába tud mást jobban az a hallgatóság.

Ez nagyon elgondolkoztatott, és persze nem minden ilyen tulajdonságokkal rendelkező emberre igaz, de bizony létezik az ilyesmi, és nekem egyből beugrott egy ember.
 
válasz | 2011-05-19 | 22:29
Hány százaléka? Fene tudja...
Mindenesetre ismerős, amit írtál.
válasz | 2011-05-19 | 21:48
Sziasztok.
Igazából nem találtam másik topicot erre a kérdésre, így gondoltam ide írom.
A kíváncsiság hajt, hogy vajon a fiuk hány százalékánál van az, hogy ha felizgatják/felhúzzák rendesen (vagy sex közben abba marad az aktus) és nem megy el, akkor utána izgalmi állapotra hasonlító érzést érez a heréknél, ami egy idő után átmegy ilyen kellemetlen (talán zsibbadó) érzésbe? (lehet, hogy nem épp a legmegfelelőbben fogalmaztam, de a lényeg talán érthető)
Válaszokat köszönöm
 
válasz | 2011-05-16 | 07:48
szia!

szerintem ne akard gyorsítani a folyamatot. pár év múlva már azon fogsz agyalni, hogy legyél fiatal :)

ne érezd magad kevesebbnek. értékes ember vagy!

vannak lányok, akiknek tuti tetszenél. ne feszélyezzen a dolog.
nekem volt, hogy tőlem alacsonyabb pasi tetszett, aki meg szeretett volna kb 20 cm-rel magasabb lenni, és hasonlókat érzett mint te. :) közhelyes, de nem a külsőn, hanem a személyiségen, kisugárzáson múlik :)

ez amolyan kanyimos tanács lesz: próbálkozz 2-3 évvel fiatalabb lányoknál. egyébként sok tini elvárja, hogy a pasija borotválja magát, legyen "csupasz csiga".... úgyhogy még örülhetsz is - legalább nem szúrsz :) jah és a helyedben elkezdenék kondizni, hogy szálkásodjak, izmosodjak. :) na? :)
válasz | 2011-05-09 | 23:34
hello lenne egy kérdésem, bár nem tudom hogy ennek ebben a topikban van-e helye…
Későnérő típus vagyok , ráadásul évekkel ezelőtt kialakult egy maradandó betegségem ami jelentősen késleltette a nem érést. Így sajnos csak egy pár éve(kb 2) léptem be a serdülőkorba. Ez nekem rendkívül kellemetlen és egyre szarabbul érzem magam mert ugy érzem valamilyen szinten kevesebb vagyok mint a kortársaim. a kérdés: létezik-e olyasvalami amivel ezt a folyamatot fel lehetne gyorsytani jelentősen?
 
válasz | 2011-05-06 | 21:47
na ezt kéne megtanulnod, megértened, érezned. de ettől hozzászólásaidból leszűrve, fényévekre vagy.... de azért hajrá!
válasz | 2011-05-06 | 21:46
hát nem mondott hülyeséget a doki. de akkor miért is vagy itt? :P miért nem hallgatsz rá? (ezt már kérdeztem olyan fél éve is)

másrészt, csak arra van ilyen hatással - szerintem, akinek alapból is önértékelési gondjai vannak vagy maximalista beállítottságú, nem tud örülni annak, ami neki van, hanem a máséra vágyik, mindig azt nézi, hogy mi nincs a mi van helyett. ez a negatív hozzáállás alapja. amin neked még mindig nem sikerült változtatnod...
kérdezed ki ne vágyna más örömére..én nem vágyom se gyöngykagyló, se anthico örömeire. te miért vágysz máséra? inkább a saját örömeidre kéne fókuszálnod, nem arra, hogy mi van másnak és neked mi nincs. ami van, azzal gazdálkodj, mert csak abból tudsz lépni valamerre. a negatív érzések nem tesznek jót. inkább gátló tényezők.

én sokat tanultam, fejlődtem, nyitottabb lettem ennek az oldalnak a hatására. de ha neked csak annyit sikerült hasznosítanod, hogy cukorgyanta, hát akkor neked annyi jutott innen :) érdemes lenne akkor máshová menni, nem? ;) ha úgy érzed, ez az oldal nem hoz neked fejlődést, akkor minek toporogsz egyhelyben itt? hm? :) és hallgass már arra a szerencsétlen pszichológusra, különben ablakon kidobott pénz az egész! jobban éreznéd magad 1-2 hónapon belül, ha ide se néznél, nem foglalkoznál ilyen témájú cikkekkel, könyvekkel - hidd el, és a dokid sem véletlen mondta anno (bár az lehet, egy másik pszichológus volt). de felőlem dobáljad kifelé a felesleges tízezreseidet :):)
válasz | 2011-05-06 | 15:03
..., hát akkor meg is van a recept, nem kell foglalkozni semmivel..., el kell engedni a dolgokat, azután minden majd sikerül (bár, csak így is lenne)...
válasz | 2011-05-06 | 14:26
ha egy nő megelégszik a szexuális életével úgy, ahogy van, akár org. nélkül is, nem válik görcsössé, nem ragaszkodik az org. eléréséhez, hamarabb , spontán "jöhet, kialakulhat" az orgazmus.
 
válasz | 2011-05-06 | 14:11
"Mert a nők innen veszik, hogy másnak milyen az orgazmusa és nem elégednek meg a magukéval..."
..., ez kb. úgy hangzik, mintha azt mondanánk, hogy felesleges többet tudnunk, nehogy még gazdagabbak lehessünk információkkal ahhoz, hogy változatosabb, másabb legyen az életünk. Elégedjünk meg a vajas kenyérrel, felesleges a kaviárra áhítoznunk, persze ebben is van valami bizonyos szintig, de azért a változatosságra törekvés szerintem normális emberi tulajdonság.
Meg megint más az, ha egy nőnek egyáltalán nem volt még orgazmusa - semmilyen -, és megint más az, hogy nem elégszik meg azzal az orgazmus "típussal", ami neki jellemző, hanem mindegyikre vágyik.
Nem utolsó sorban az orgazmus élettani (egyéb...) leírását nem csak holmi fórumokon lehet olvasni, hanem a szépirodalomtól az erotikus irodalmon át a női magazinokig lehet leírásokkal találkozni.
válasz | 2011-05-06 | 10:20
Most azért az sem megoldás hogy az áldott tudatlanságba menekülsz..
Hogy nekem csak ilyen van.. de mivel semmit sem tudok a másokéról.. ezért nem is bánkódom érte..

Azért remélhetőleg hosszabb távon jobb hogy tudod hogy neked pocsék van és próbálsz ezen változtatni.. mint az hogy megelégednél a mostanival...
válasz | 2011-05-06 | 09:04
szerintem meg van benne valami.

Te persze hogy megelégedsz a magadéval, mert van vmilyen..
 
válasz | 2011-05-06 | 08:33
"Ő egyébként azt mondta,hogy betiltaná az összes ilyen jellegű fórumot. Mert a nők innen veszik, hogy másnak milyen az orgazmusa és nem elégednek meg a magukéval... "

Ez szerintem nem így van. Ha valakinek van orgazmusa, akkor nem fog irigykedve nézni arra, aki pl fejre áll a sajátja közben. Én sem irigykedek más orgazmusára, pedig van olyan, amit meg még én nem éltem meg/át. Na bumm! Annyi félék vagyunk; más izgat fel minket; eltérő idő kell a csúcspont eléréséhez; eltérő ingerek, kényeztetés, tempó, erősség kell az orgazmushoz; van, aki sokszor élvez, más nem; stb. Ebből kiindulva kicsit butaság pontosan arra hajtani, amit valaki ír a neten.
válasz | 2011-05-06 | 08:28
www.pink.hu/szex/orgazmustabletta-letezik-2087332
válasz | 2011-05-06 | 08:27
Csodapirula:

"Orgazmus tabletta Nemsokára kapható a Viagrához hasonló, kifejezetten nőknek kifejlesztett szerelem-tabletta Nagy-Britanniában. A Femi-X nevű készítmény hagyományos gyógynövényekből készült afrodiziákumokat tartalmaz, és ha minden igaz, egészében véve növeli a nők szexuális élvezetét."


mért ne lehetne? a merevedési zavart is meg tudják oldani.....
válasz | 2011-05-06 | 08:25
Köszi. kb ilyen hozzászólásokra gondoltam, nem megint letorkolósra, bár most itt ez a divat. Te legalább a kérdésre válaszoltál.
Privátban megírhatnád mire gondoltál?

( Tanratanárnőt pl, Zserbot a méret jelentősége miatt.)
válasz | 2011-05-06 | 08:23
Pszichoterápia nem segít azt mondta a szex.pszichológus. hogy hiába tudjuk, mi lehet az oka, ill. mik lehetnek.

Ő egyébként azt mondta,hogy betiltaná az összes ilyen jellegű fórumot. Mert a nők innen veszik, hogy másnak milyen az orgazmusa és nem elégednek meg a magukéval...

Hát én is itt olvastam, hogy ki hogy éli át pl Anthico, Gyöngykagyló stb, hogy remegnek bele stb. stb. na és ki ne vágyna hasonlóra....
válasz | 2011-05-06 | 08:20
Nem párszor voltam,. hanem november óta járunk, párommal együtt szex. pszichológushoz ( mellékesen egy rakás pénz)
, bár ha még volna vmi előrelépés....
válasz | 2011-05-06 | 08:18
egy hasznos volt, amit itt a fórumon olvastam, és az sem a szexszel függ össze.
Kipróbáltam a cukorgyantát és tényleg TÖK Jó volt. : )Nem olyan fájdalmas, könnyen lemosható.stb.
Úgyhogy ezt köszi Anthico-előtte sosem hallottam erről.

Na, ennyit köszönhetek a fórumnak, és a tanácsoknak .
 
válasz | 2011-05-04 | 16:35
Khm..milyen igaz, amit írsz!
válasz | 2011-05-04 | 16:33
Erekcióra nyilván nincs szükséged :)

Ha nem vagy koffeint érzékeny, akkor pörgetőszernek megteszi. A legtöbbnek az a hatóanyaga. Ha legálisan árulják, akkor sok más nincs benne.
Régen terjengtek "herbalextasy" névvel illetett kapszulák, de sok köze nem volt az extasyhoz se összetételre (nyilván), se hatásra (érthetően).

Van olyan szer, ami talán még rajtad is segítene valamennyit, de "nem illik" ajánlani. Neten ilyet nem találsz.
válasz | 2011-05-04 | 16:10
Már ezerszer megmondta neki mindenki, hogy ne a csodapirulát keresse vagy a csodamasinát birtokló orvost vagy a csodarituálét végrehajtó kuruzslót, akihez elég egyszer befizetni és minden meg van oldva, mint egy gombnyomást, mert folyton csak azzal fog szembesülni, hogy átverik amiért hiszékeny volt. Ellenben sose láttam még tőle olyan panaszt, amire megemeltem volna a szemöldökömet, mint: "már 8 hónapja járok taoista szakértőhöz... és semmi" vagy "már 8 hónapja járok tantraszex szakértőhöz... és semmi." vagy "már 8 hónapja napi rendszerességgel végzem a hivatalos tanfolyamon elsajátított intim tornát... és semmi". Viszont tonnaszámra van olyan írása, hogy "voltam szexuálpszichológusnál párszor, nem használt", "tornáztam két hétig, nem használt" és lehetne sorolni, szerencsére van jobb dolgom, mint Ani kínlódását figyelni. Bármit tanácsolsz neki, úgyis csak azt fogja a fejedhez vágni, hogy szemétláda férfi vagy, akinek alapból jár ez. Mindenkinek ugyanezt vágja a fejéhez. Bár ez a tablettás beszólás új tőle, csak azt elfelejti, hogy egy ilyen tabletta is tud maradandó károsodást okozni, azt pedig nem tette hozzá, hogy a nőknél viszont a fokozott stressz hatásaként jelentkező elmaradt nedvesedést lehet pótolni síkosítóval, ellenben egy férfinél a merevedést előhozni és megtartani... na igen. :) (mielőtt Tantratanárnő rám támadna, itt a menedzser betegségre gondolok, amire nem nagyon van rendes megoldás - ha valaki nem tudná miaz: az olyan munkatípusok, ahol 0-24-ben az ember agya egyfolytában a melón jár és nem tudja lekapcsolni, mert akármikor hívhatják, akármikor ugrania kell)
válasz | 2011-05-04 | 15:50
Én is régóta fiygelem az Ani íráasit.

Megértem az elkeseredését. De hiába várja kivülről a megoldást a testét neki kellene uralnia.

Nem lehet mindent a férfiakra fogni.

Másrészt meg lehet nem is működhet azzal akivel van.

Sajnálom, nagyon elkeserítő lehet, de ez még nem ok arra, hogy ostorozza a férfiakat.
válasz | 2011-05-04 | 15:47
Hát a nők szexualitása mindig is sokkal bonyolúltabb volt.

De erről a férfiak nem tehetnek. Általában a normálisabbaj empatikus és probál segíteni.

A lelki bajokat nem lehet gyógyszerrel kezelni.

Nálad is a lélekkel kellene foglalkozni, a kutya ott lesz elásva. Csodaszer nincs, fű kokain segíthet közelebb jutni.

De ha nagy a gubanc a lelkedben (márpedig nálad igen nagy), akkor lehet többet árt, mint használ.
válasz | 2011-05-04 | 15:46
Ani, nem unod még ezt?
Úgy van, mutogass a pasikra, és hidd azt, h mert van tabi, ezzel minden meg van oldva náluk, és h nekik milyen jó, milyen happy az életük, milyen tökéletes és h a nőkkel h kibabrált a természet, blablabla....

Bocsi, de 3 év után szerintem már kicsit "jogos" a fórumosok ilyen hangvételű ás komolyságú válasza.
válasz | 2011-05-04 | 15:34
én csak azt kérdeztem, ki mit szól, mármint normális hozzászólást az adott linkhez.

egyébként a pasik jól elvannak, mert ha nem áll a cerka, akkor is van rá gyógyszer, de ha a nőnek nincs orgazmusa, arra nincs semmiféle tabletta....
 
válasz | 2011-05-04 | 15:18
Aromák... pótlók... ha narancsot szeretnél enni, akkor ne aromát és pótlót vegyél egy marékkal.
válasz | 2011-05-04 | 15:08
Ani

Vállás új szerelm keresése.

Sajnos az orgazmust kierőltetni nem lehet.

Receptre sem lehet felírni, a pszichológus segítségének befogadásához, is rengeteg energia nyítottság, pozitív gondolkodás kell.

Minden gonoszság nélkül mondom, továbbra is nagyon rossz nyomon jársz.

Kapcsolatodat kellene rendezni a férjeddel.

Homokra nem lehet építeni, újra kellene rakni az alapot.
válasz | 2011-05-04 | 15:07
és narancsízű .. bármi....
válasz | 2011-05-04 | 15:07
Na, ezt párom szokta mondani.


de van citrompótló is....
válasz | 2011-05-04 | 14:58
Hülye kérdésre hülye válasz. Ha narancs ízt szeretnél a szádban érezni, akkor ne mangóval, citrommal és dinnyével próbálkozz összekeverve, hanem naranccsal.
válasz | 2011-05-04 | 14:08
Köszi a hasznos tanácsokat.


azt hiszem nemcsak Tantratanárnőt kéne fikázni, mert kb ti is ugyanolyan hasznosakat tudtok írni.....
A színvonal bizony bizony hasonló .....
válasz | 2011-05-04 | 12:57
Hát ki kell ábrándítsalak.. tény hogy bódult állapotban is fellépnek ezek a tünetek, de azért egész máshogy mint 1 orgazmusnál...
Ezeknél inkább csak..öö.. repdesel és happy vagy.. nem orgazmusra hasonlítanak ezek...
válasz | 2011-05-04 | 12:15
Ülj végig valami tipikus nyálas női szerelmes drámát, hogy meg legyen a katarzis, még a nézőtéren könnyes szemmel lődd be magad az előre kikészített herkával, majd a pasid csapjon le egy épületbontó kalapáccsal. Meglesz mind a három.
válasz | 2011-05-04 | 11:38
Én gyakorlotabb vagyok, nekem már 1 üveg is kevés.... :D
válasz | 2011-05-04 | 11:17
eufória, katarzis, tudatvesztés....

egyes nők így írják le az orgazmus pillanatbeli állapotukat...

ezt keresem.
válasz | 2011-05-03 | 20:30
Ellazulni elég fél üveg bor is. :)
válasz | 2011-05-03 | 17:37
Ezek csak mezei party pörgetők.. nem vészesek ha az ember mértékkel és rendes társaságban próbálgatja őket.. bár régen vacak az a buli ahol ilyenek kellenek....
(de ha otthoni ellazulásra gondoltad akkor én inkább 1 üveg bort javasolnék :DD
 
válasz | 2011-05-03 | 15:18
Ani, energiára van szükséged, vagy szexprobléma miatt keresgélsz?
válasz | 2011-05-03 | 13:47
1: neten rendelhető, nevenincs, nagyon drága tabletta, amihez semmi leírás, semmi figyelmeztetés, ki mikor nem szedheti.

2: hatását tekintve szerintem felér egy szimpla energiaitallal, ami pár 100 Ft-ba kerül...már ha minden áron így fel akarod gyorsítani az anyagcserédet és teljesítőképességedet.
válasz | 2011-05-03 | 12:55
Erről mi a véleményetek?

www.energiatabletta.info/termekek/

gondolom semmi jó : )
 
válasz | 2011-04-13 | 09:09
Én csak a 2férfi+1 nő félében voltam.. nekem nem volt 1 nagy élmény.. bár biztos hogy máshogy érezném ha a 2 lány+1 pasi félében lettem volna;DDD

De rendes kapcsolatban nem mennék bele, mert eléggé nagy a sansz arra hogy a pár utána szétmegy..

Lényként ezt akkor tudod jól élvezni ha eléggé sok leszbikus vágy tombol benned.. és előre fixálni kell.. hogy pl a pasi veled is rendesen csinálhatja-e..stb.. (mert az meg lehet a másik lányt zavarná..stb..)

Ha kevesebb a leszbikus identitás benned akkor a 2 pasit javaslom..
akkor csak simán jól ellátják a bajodat;DD
válasz | 2011-04-12 | 23:19
Sziasztok!
Próbálta már a hármas (2 nő+1 férfi)felállást valaki?
Egy pár kért fel 3. -nak. Izgat a dolog. Élményeket várok! :-)
 
válasz | 2011-04-06 | 19:28
Igen, nagyon jó lenne, ha ezt véghez tudnám vinni. Mármint a szerepjátékos sztorit. Csak az a bibi, hogy párkapcsolatban élek és nem akarom megcsalni a párom. Na meg iszonyú nehéz ilyen nőt találni. Sőt, szinte lehetetlen. A fizetős téma meg kizárt, mivel betegséget sem szeretnék, Még a fiatalok is tele vannak mindenféle betegséggel, még az orálishoz is lassan gumi kell! Egy idősben mi lehet?? De kár erről beszélni, mert az első indok kizárja a többinek még a lehetőségét is. Így marad az a verzió, hogy majd csak elmúlik. Viszont érdekes, hogy amióta komolyan tudok róla beszélni itt és még egy-két oldalon, azóta kezdi elveszteni a varázsát. Talán a tiltott gyümölcs kategória miatt is ilyen iszonyúan vonzó a dolog. Remélem, hogy egyre több hozzászóló lesz és végre helyre tehetem magam. Köszönöm Nektek és kérlek benneteket, hogy szóljatok az ismerőseiteknek, hogy szálljanak be a témába. Több vélemény, pontosabb kép! Még egyszer KÖSZÖNÖM!
 
válasz | 2011-04-06 | 18:26
Jaja.. lehet az kéne neked.. egy csini milf anyus akivel szerepjátékban előadnátok az anya-fia szituációt. ;)))
 
válasz | 2011-04-06 | 07:34
de mitől izgalmas, különös érzés, mitől hat rád izgatólag?

nem lehet, hogy te inkább ilyen szerepjátékos dologra vágynál igazából? ott kiélhetnéd az ilyen irányú vágyaidat.............
válasz | 2011-04-05 | 18:46
Helló mindenkinek. Először is köszönöm a normális, nem mocskolódó és a jó ég tudja, hogy hova el nem küldő hozzászólásokat. Nagyon jó végre úgy beszélgetni erről, hogy őszinte, de méltóságteljes véleményeken rágódni, illetve ilyeneket olvasni. Tudom, hogy nagyon-nagyon kényes a téma. Ezért kihangsúlyoznám: ÉN SEM VOLNÉK RÁ KÉPES! Csak annyi a különbség, hogy valamiért izgatólag hat rám a téma. Bár nem vagyok fogalomzavarban, tisztában vagyok a MILF, Mature és egyéb kifejezésekkel. Csak az a bibi, már az igazi érzéseket, véleményeket feszegetve, hogy erről a témáról a legnehezebb olvasni itt a neten. Bármit egy kattintás megtalálni, de ezt nem fogod, ahol kizárólag erről mélyen, az IGAZAT osztaná meg bárki is. Azért valljuk be, hogy a világháló viszonylatban nézve épp elég bizonyíték az előbb említett tény arra, hogy mennyire kényes ez a dolog. Csak sajnos arra nem akar gondolni senki, hogy akármennyire is villámcsapás még az említése is, LÉTEZIK, és lehet, hogy az ebben élőknek szükségük lenne erről jobban, többet beszélni, mert ha tényleg természet, társadalom, stb, minden ellenes, akkor azt meg kellene értetni az ebben élőkkel. Nagyon érdekes téma ez, és beszélgetni is különös érzés róla! Várom a hozzászólásokat!
 
válasz | 2011-04-05 | 18:15
Szia!

Azért nekem fantázia szintjén sem jutott eszembe soha egyik rokonom sem :S szerintem ez kicsit beteg dolog, eleve ha a genetikát nézzük, a természet rendjét nézzük. a cél olyan pár találása, akinek olyan génjei vannak, amik nekünk kellenének, de nincsenek, na hát a rokonoktól, családtagoktól nem fogsz tudni szerezni olyan géneket, csak olyat, amilyen neked is van. és felfogtam meg elolvastam a hozzászólásaidat, de ha ezt végiggondolod, akkor sem normális - szerintem.

azért egy milf más kategória, kanyimra reflektálva. ugyanis az egy idősebb, érettebb nő, aki nem is hasonlítható az anyákhoz. ők az érett, tapasztalt, szexi nők. :)

én csak a korosztályomhoz vonzódok. vannak, akik az idősebbekhez, vannak, akik a fiatalabbakhoz....

de az az ismerősöd, aki az anyjával csinálja, nem fog találni magának feleséget, vagy egy normálisnak nevezhető párkapcsolatot, szexuális kapcsolatot. erre pénzt is tennék. ugyanis összemosódik az anyai-kötelék a női-szexuális-szerelmi érzésekkel. és ez nem egészséges kapcsolat így. vagy ha esetleg az ismerősöd beleszeretne egy lányba, az anyja mennyire lenne féltékeny és akadna ki? most nem a komolytalan futókalandokról van szó, mert afelett tuti szemet hunyna, mert nem tartja riválisnak azokat a lányokat az anya. na de mi lenne, ha mégis jönne egy olyan nő, aki riválisa lenne az anyának?
a lényeg, egészségtelen kötődés a szülőkhöz nem normális párkapcsolathoz vezet. attól, hogy jól tanul, jól teljesít, az egy dolog, na de mi van a lelki egészségével és a nőkhöz, párkapcsolathoz való viszonyáról? egyébként érdekelne, hogy gondolkodnak az ilyen szülők, gyerekek, mit éreznek, mi motiválja őket stb. ha van linked, privátban megdobhatnál vele :)

egyébként én még a szüleimet sem nagyon akarom elképzelni egymással, mert ők nekem nem férfi és nő (igaz azok is és egymással úgy is viselkednek), hanem elsősorban anya és apa (mert velem meg úgy viselkednek).
válasz | 2011-04-04 | 22:04
Anyud hanyagold.. inkább keressél egy idősebb pipit..
Bár ha nem csak szexuális, hanem rendes kapcsit akartok akkor bizony jó sok botránkozó tekintettel fogtok találkozni:D
 
válasz | 2011-04-02 | 16:41
Egy kicsit fogalomzavarban vagy nem? Mert téged az izgat fel, ha egy idősebb nővel lehetnél és nem az anyukáddal? Mert akkor te inkább ilyen MILF nőre vagy ráizgulva, aki jóval idősebb nálad. Ez viszont valamilyen szinten normális, főleg egyes mai lányokat elnézve.
válasz | 2011-04-02 | 16:11
Szia Anthico! Tiszteletben tartom a véleményedet, de: az így születendő utódok 50-50 %-ban lehetnek zsenik, ill. sérültek és ez tudományos tény. Ezért is létező dolog a mai napig egyes népcsoportok, kultúrák, és rasszok között. Arról nem is beszélve, hogy én nem az utódnemzés dolgát feszegetem, csak magát a testi kapcsolatot. Azt is leírtam, hogy nem volnék képes rá, viszont izgatólag hat rám a téma. Talán mert csak végtelenül ki szeretném próbálni egy anyámmal egykorú nővel. Valószínű, hogy ez az érzés is elmúlik, mert már volt sok, KIZÁRÓLAG HETERO fantáziám kamaszkorom óta (tanárnő, unokatestvér, nem vérszerinti keresztanya, anyós, stb). Csak az a hatalmas probléma, hogy mivel ennyire elítélendő még a téma említése is, ezért nincs kivel őszintén megbeszélni ezt a dolgot. De az is érdekes megfigyelés, hogy a hasonló fórumokon, ahol rendesen moderálva vannak a leírtak és módszeresen kiírtják a kamu, csak perverz sztorizgatós hozzászólókat, az egyik legolvasottabb és legkeresettebb téma. Ez itt sem lenne másként, ha külön téma indulna kimondottan ilyen címmel!
 
válasz | 2011-04-02 | 14:51
Szerintem nem azért gondolják az emberek az anya-fiú szexről, h beteges, mert a neten keringenek durvább, extrémebb, vadabb, megalázósabb, stb videok. Ezeknek ennek a megítéléséhez véleményem szerint semmi köze.

Gondolj bele, h ez vérfertőzés és ha besikerülne egy baba, az valószínűleg sérülten születne. Miért is? Mert vérfertőzés, mert nem normális, mert a természet nem úgy gondolja, h az utódnak a szülőjével kéne párosodnia, és így utódokat nemzenie. Lehet, h ez utóbbi kicsit nyers megfogalmazásnak tűnik, de ha ebbe belegondolunk, egyértelműen láthatjuk, h ez nem természetes, nem normális, nem egészséges. Én igenis betegesnek tartom, ha egy fiú/férfi azzal a nővel alakít ki szexuális kapcsot, aki őt világra hozta, aki az édesanyja, akivel a legszorosabb az a bizonyos "kötelék".
válasz | 2011-04-02 | 06:29
Elég érdekes a dolog, mert a saját anyámmal nem lennék rá képes. De ha más csinálja, az izgatólag hat rám. Nagyon! Szóval tényleg ki szeretném próbálni egy "anyucival". Egyébként én nem tartom annyira betegesnek. Inkább csak sajátságos, nagyon ritka kapcsolat, ami működhet jól is. Olvastam olyat a témában, hogy az anya elmondása alapján már 2 éve rendszeresen szeretkezik a fiával és a gyerek kitűnő tanuló (középiskola végén és a fősulin is), élsportoló, ugyanúgy hajkurássza a lányokat, és 100%-ban mindent meg tudnak beszélni egymással! Csak sajnos, mivel ennyire portkavaró, megbotránkoztató a téma, még itt a neten is csak nagyon kevés értelmes link van róla. Többnyire kamu szex sztorik, meg filmek, amik sokszor bizarr, extrémbe csapnak át (pisi, verés, stb), ami egyáltalán nem tükrözi a valóságot. Talán ezért is hiszik azt az emberek, hogy beteges.
 
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-07-21 - 17:51

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41