szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Beszélgetünk


Új hozzászólás

válasz | 2010-08-08 | 15:48
"Végső konklúzióként mindent összefoglalva a nő nem olyan mint a férfi,(mert a férfinak nem kell hogy vonzódjon)"

A férfi sem olyan,hiszen ha nincs valami vonzalom,problémás lesz az erekció,anélkül meg nem nagyon fog menni.

"-a nő csak akkor érez bármit is a pénisz mozgása közben vagy a csikló érintésekor ha akarja a szexet,máskülönben üresség,csak a térfogatot érzi magában"
Igen,ezt szinte biztosan így lesz.De mondtam,sajnos sok esetben még boldog kapcsolatban lévő nőknél is előrdul,hogy bár kívánják a párjuk,és vágynak a szexre, sajnos nem éreznek semmit,és nem lesz orgazmusuk.


"-ha vágyik a szexre és a partner közömbös akkor még élvezheti is,de beszűkülhet közben"
Nem törvényszerű,hogy ez bekövetkezzen.Mondtam,a beszükülés,esetleg hüvelygörcs háttere sokkal összetettebb.


"-ha nem akar szexelni hanem kényszerből kell neki akkor semmit nem érez közben csak a fizikális jelenlétét a pénisznek ,és nem tágul ki tehát fájdalmas lesz az aktus
-magától a szex akarásától függ hogy a hüvely kitágul e.Tehát mindenképen fájdalmas a nőnek ha kényszerítik"
Nem biztos hogy fájdalmas lesz,lehet hogy csak kellemetlen,vagy inkább semmilyen.
Nem a szex "akarásától" függ hogy kitágul e,mondom,ősszetettebb dolog ez,de persze nagyobb az esély,hogy nincs gond,ha a nő vágyik a szexre.
Nem mindenképp lesz fájdalmas,ha kényszerítik,de nagy az esély.


"-tehát a szex tagadására automatice úgy reagál a hüvely hogy vagy bezár vagy részben zár,görcsöl de semmiképp nem tágul ki és fáj a szex."
Nincsenek ilyen egyértelű "automatice" folyamatok a szexben.Nem törvényszerű,hogy beszűkülés lesz,vagy fájdalmas.De nagyon valószínű,hogy kellemetlen lesz.Idővel,megszokással elérhető,hogy szimplán csak semmilyen legyen.

"-a tökéletes szexhez az orgazmushoz kölcsönös vonzalom kell és érzelmi kötődés"
A tökéleteshez igen.Egy átlagoshoz talán elég csak egyik vagy másik.De ki ne szerete minél jobbat?
válasz | 2010-08-08 | 15:18
Köszönöm tényleg a válaszokat,azthiszem megtudtam amit akartam a nők belső múködéséről,bár jólett volna ha több nő megerősíti a válaszokat:

Végső konklúzióként mindent összefoglalva a nő nem olyan mint a férfi,(mert a férfinak nem kell hogy vonzódjon):

Az utolsó válaszok nagyon rendezettek és tiszták voltak ,érthetőek,össze is foglalnám az egészet levonva a végkövetkeztetéseket nyugtázhatnád,nyugtázhatnátok(nők):
Akár igen/nem -ekkel.

-a nő csak akkor érez bármit is a pénisz mozgása közben vagy a csikló érintésekor ha akarja a szexet,máskülönben üresség,csak a térfogatot érzi magában

-ha vágyik a szexre,akar szexelni de nem vonzódik akkor is beszűkülhet közben

-ha vágyik a szexre és a partner közömbös akkor még élvezheti is,de beszűkülhet közben

-ha nem akar szexelni de pénzért ráveszik akkor sincs nemi izgalom,nem tágulna ki,de önmagát fel tudja izgatni hogy kitáguzljon,de a férfi őt nem tudná,és ilyenkor aktus közben beszűkülhet ami fájdalmas

-ha nem akar szexelni hanem kényszerből kell neki akkor semmit nem érez közben csak a fizikális jelenlétét a pénisznek ,és nem tágul ki tehát fájdalmas lesz az aktus

-magától a szex akarásától függ hogy a hüvely kitágul e.Tehát mindenképen fájdalmas a nőnek ha kényszerítik

-tehát a szex tagadására automatice úgy reagál a hüvely hogy vagy bezár vagy részben zár,görcsöl de semmiképp nem tágul ki és fáj a szex.

-a tökéletes szexhez az orgazmushoz kölcsönös vonzalom kell és érzelmi kötődés
 
válasz | 2010-08-08 | 14:41
Amikről írtam itt ennek a kapcsán,azok a dolgok valósak,és érintettektől tudom.
Bizonyos dolgokat el kell különíteni egymástől.Példának okáért,a prostitúciót és a pornót a szextől.
Hogy érthetően jellemezzem,a szex és pornó úgy viszonyul a szexhez,mint a playback a valódi énekléshez.Csak imitálja azt,úgy látszik mintha az lenne,de mégsem az.

Még egyszer mondom,akik ebben részt vesznek,nem élvezik cseppet sem(nem is ez a céljuk,hanem a pénszerzés).És amelett,hogy nem élvezik,káros kihatással is van rájuk,mert a való életben,a kapcsolataikban is szexuális,és párkapcsolati zavaraik vannak.Oda jutnak(bár legtöbbjük már eleve ott volt,azért is tud kurválkodni,vagy pornózni),hogy teljesn kiüresednek,és nem képesek már élvezni a szexet.
válasz | 2010-08-08 | 14:18
aimée:Nagyon köszi,sokat segítettél megérteni a női érzéseket szex közben.

Erababa34:Egyszerűen csak érteni szeretném a nőket,nyugi nem fogok pórnóztatni vagy futtatni lányokat akaratuk ellenére sem megerőszakolni senkit,eleve olyan alkat vagyok akire rámásznak a liftben(értsd ahogy mondom,megtörtént)olyanokat művelnek velem a nők hogy azt nem hinnéd el,most nem felvágásból mondom hiszen névtelen vagyok,de amit el tudsz képzelni közeledést a legvadabb pornófilmből azt velem már megcsinálták,súgtak olyat a fülembe amitől egy férfinak fülig érne a szája,minden egyes munkahelyen vagy ahol dolgoztam kinézett valaki magának szinte felkínálkozott,bármerre megyek majdnemhogy üldöznek a nők,lejönnek az öltözőmbe párban, rázárják az ajtót és felhúzzák a szoknyájukat,vagy munka közben mögém jön és átölel,hajbatúrások és egyéb dolgok garmadáját kapom,sőt nemrég egy lány miután látta hogy jövök gondolom az ablakból,kijött a házuk kertjébe,látvá
nyosan céáltalanul,nem első eset,már feltűnő,én visszanéztem az ablakból és
láttam ahogy maszturbál egy rejtettebb fás helyen,a nadrágján keresztül,nemrég történt hogy félfüllel ablakrésen át hallottam amint arról beszélgettek nők emelt hangon,egyikükkel(vad idegen) azelőtt beszéltem(és már akkor is alig bírt magával,küldte volna el a férfi társait és viccelődött a szexel) szóval azon nevetgéltek hogy meg kellene erőszakolni engem,de a vegyesboltos csajjal bezárólag bármerre járok tapadnak a nők szó szerint,mint valami kontrollt vesztett ösztönlények,gondolom a formám miatt van ez a vonzalom,vagy mittudom én mi,soha egy esetben sem használtam ki a lehetőséget ,miért?mert szerelmes voltam/vagyok sajnos eléggé plátói módon,igazából nem is kell más,nem vonz más nő,csak az ő arca,fizikálisan néha nagyon jólenne valaki,nemsokára elválik lesz e a dolgunkból valami,a szerelem kölcsönös,egyéb tőlünk független körülmények hátráltatnak minket,De a felém irányuló hatások és az út szélén álló krvák nagyon elgondolkoztattak a szexről,a nyers vonzalom nélküli szexuálitás rengeteg kérdést felvet,többek közt mit érez a nő témakörben.
Mi a szerepe a vonzalomnak,mennyire kell az egyáltalán.

Te is inkább igazolhatnád anaime válaszait hogy értsem hogyan működik ez az egész.
válasz | 2010-08-07 | 23:33
Minek kérdezősködsz ilyenekről? :O
Eleve az a férfi,aki úgy tesz magáévá egy nőt,h az nem kívánja,egy nagy nulla.Mit akarsz csinálni? Azt meg nem hiszem,hogy itt olyanok vannak,akik pornóznak,stb. Te valami nagy hülyeségre készülsz.Engem már a kérdéseid is megdöbbentenek...
válasz | 2010-08-07 | 23:31
"-Tehát nem úgy működik a nő mint a férfi hogy automatice a hímtag mozgása a hüvelyben vagy a csikló érintése jóérzést vált ki?"
Nem,nem így működik.Mellesleg a férfiaknál sem.Náluk sem mondhatni hogy automatikus,mert ha olyannal vannak,akitől undorodnak,akkor nem lesz erekció sem,ebből következően nem is kellemes az érintés.

"-Hanem ilyen érzés ,jó érzés,egyáltalán nincs amikor valaki nem akarja a szexet mert nem vonzódik a férfihoz pláne ha ellenszenves neki? "
Sajnos nőknél sok esetben még az is előfordul,hogy akkor sincs igazán bármiféle jó,kellemes,vagy orgazmus felé vezető érzés,ha olyannal vannak,akit szeretnek,és akivel valóban együtt akarnak lenni.Nemhogy még akkor,ha egyáltalán nem is akarják sem az illetőt,sem a szexet.

"-Olvastam hüvelygörcsről és annak enyhébb fajtáiról amikor nem zár csak részben görcsöl ez az amit írtál,ha nem akarja a szexet valaki és úgy kell szexelnie akkor bekövetkezhet az ilyesmi? "
Azt gondolom nem igazán jellemző.Ha olyan együttlét van,amit megtesz a nő,de előre tudja,hogy csak muszájból lesz,akkor már bizonyos szinten rá lesz készülve lelkileg.Ezzel valamennyire előre feloldja magában a stresszt,így azt gondolom,kevés az esély a hüvelygörcsre.Bár ez nagyon egyéni lelki alkat függvénye.De ennek ellenére rossz lesz.

"A sikosító nem oldja meg a kitágulatlan hüvelyt ugye?az ugyanúgy fájni fog?Valaki nekem aztmondta hogy a kitágulás és nedvesedés összefügg és együtt következik be,ha egyik van akkor a másik is."
A síkosító könnyíthet a dolgon.
A nedvesedés és a hüvely tágulása csak alap (normális) esetben függ össze.De nagyon gyakori,és már céloztam rá,hogy nagyon sok nőnél problémás a szex közbeni nedvesedés,még akkor is,ha kívánják a partnert,és a megfelelő izgalmi szint is megvan.Ennek lehet hormonális,és sok egyéb oka is.


"Jólenne ha olvasottabb lenne a fórum és sok nő írna ide,olyan aki pornózik vagy pénzért csinálta és kerűlt olyan helyzetbe hogy ellenszenves emberrel szexelt muszájból vagy akit megerőszakoltak,lényegében ez ugyanaz a helyzet,csak akit megerőszakolnak ott egyértelműen nem törődnek vele hogy a nő nincs felkészülve míg egy kezdő örömlánynál azért van mód a dolgok megkönnyítésére. "
Azok a nők,akik ezt csinálják,ebből élnek,nem élvezik.Akik ügyesebbek,azok megtanulják kikapcsolni magukat,így kevésbé kellemetlen az egész.De mindenképp hatással van mind a szexualitásukra,mind a lelkivilágukra.Midkettő sérülni fog(vagy már eleve sérült,ha ezen "szakmákban" tevékenykednek).
Ettől pedig a "civil" kapcsolataikban mindig problémáik lesznek,nem lesz normális,boldog érzelmi és szexuális kapcsolatuk.
válasz | 2010-08-07 | 22:53
köszi

-Tehát nem úgy működik a nő mint a férfi hogy automatice a hímtag mozgása a hüvelyben vagy a csikló érintése jóérzést vált ki?
-Hanem ilyen érzés ,jó érzés,egyáltalán nincs amikor valaki nem akarja a szexet mert nem vonzódik a férfihoz pláne ha ellenszenves neki?

-Olvastam hüvelygörcsről és annak enyhébb fajtáiról amikor nem zár csak részben görcsöl ez az amit írtál,ha nem akarja a szexet valaki és úgy kell szexelnie akkor bekövetkezhet az ilyesmi?

Jólenne ha olvasottabb lenne a fórum és sok nő írna ide,olyan aki pornózik vagy pénzért csinálta és kerűlt olyan helyzetbe hogy ellenszenves emberrel szexelt muszájból vagy akit megerőszakoltak,lényegében ez ugyanaz a helyzet,csak akit megerőszakolnak ott egyértelműen nem törődnek vele hogy a nő nincs felkészülve míg egy kezdő örömlánynál azért van mód a dolgok megkönnyítésére.

A sikosító nem oldja meg a kitágulatlan hüvelyt ugye?az ugyanúgy fájni fog?Valaki nekem aztmondta hogy a kitágulás és nedvesedés összefügg és együtt következik be,ha egyik van akkor a másik is.
válasz | 2010-08-07 | 08:27
A pornó filmek forgató könyveinek életszerűséget nélkülöző jellemzői: - a nők bárhol , bármikor , bárkivel
_ rögtön az első percben készek a szexre
- orgazmusuk az nincs ( ha még is ,szisztematikusan kivágják a film készítésekor)
- filmben maszturbálónő , szintén ritkán jut a kielégülésig, csak úgy abbahagyja , (marhaság)

Nos ,ezért nem nézek már régen profi pornót . ( De házi videókat igen.)
 
válasz | 2010-08-07 | 08:08
A profi pornó (film) manapság nem olyan kelendő, az amatőr szereplős filmek , és a teljesen házi készítésűek a népszerűbbek. Viszont az az állítás , hogy csak az alacsony műveltségi szintű réteg igénye ,messze nem állja meg a helyét. A kezdetekben a mozgó film megjelenésekor , hamarosan forgattak és természetesen néztek is pornót. Szélesebb néprétegekben az olcsó vhs videózás megjelenésével vált elérhetővé az otthoni "pornózás" 80-as évek közepétől. (szabad országokban, persze már voltak pornó mozik). Eleinte a tehetősebb emberek tudták megfizetni vetítőgépek, filmek stb. nem is olcsó árát. Szerintem az, hogy valaki néz pornót vagy nem , szinte teljesen réteg , és műveltség független.
- Kis hazánkban a rendszer változás előtt 1-2 évvel megjelentek az újság árusok polcain a pornó újságok, sőt a magyar kiadványok is . Az egyszeri ember is észrevehette kézzel foghatóan a változást , ha éppen még nem rúgták ki .. Mivel rengeteg munkahely megszűnt akkoriban is.
 
válasz | 2010-08-07 | 01:35
Abban az esetben,ha a nő kifejezetten a szexre vágyik,és szinte mindegy is,hogy kitől kapja,hiszen az illető férfi csak a vágykielégítés eszköze,akkor esetleg élvezheti.Ha közömbös számára a partner(bár ekkor is előnyösebb lenne valamiféle vonzalom).

Ha meg ellenszenv van,hát akkor sok jóra nem lehet számítani.Még ha fejben ki is próbál kapcsolni az ember,erős önismeret és testtudat kell hozzá,hogy a hüvely ne önállósítsa magát,és ne szüküljön össze,és ne váljon fájdalmassá a szex.


"végülis egy örömlány hasonlóan érez amikor az első kuncsaftjait fogadja vagy akit megerőszakolnak vagy egy kezdő pornózó ez mind ugynaz a helyzet,nincs vonzalom,ilyenkor mi van?mit érez a nő?"

Ez a legszomorúbb: sok nő arra használja az önmegismerést,hogy minél jobban élvezze a szexet,és eközben mások nők meg azon munkálkodnak,hogy minél inkább érzéketlenné tudjanak válni.Mert a prostituáltak,pornószínészek pontosan ezt teszik: sok energia árán megtanulják,hogy szex közben teljesen,kikapcsoljanak,kiüresedjenek,mert így kevésbé kellemetlen az egész.

A kérdésedre a válasz("ilyenkor mi van?mit érez a nő?"): semmit,ürességet.

Persze pornónézőknek,vagy kurvázóknak jól esne azt gondolni,hogy a nők ezt élvezhetik.De nem.
És ne higyj az olyan pornósoknak,akik azt mondják,azért csinálják,mert szeretik a szexet.A legtöbbjüknek fogalma nincs a szexről,még a magánéleti kapcsolatukban sincs orgazmusuk.Pózolni,pucsítani,a kamerának szexelni tudnak csak.
Akik a szexből próbálnak megélni,azoknak ez a hozzáállása mutatja pont,hogy nem tisztelik a szexet,nem érzik át,milyen jó dolog is,ezért képesek így lealacsonyítani,és ezért nem tudják élvezni.

Félreértés ne essék,nem azt mondom,hogy nincs igény a világon pornóra,meg prostikra(mivel a szexuális kultúra alacsony szintű,sajnos van).Csak azt,hogy a benne résztvevők,a pornósok és prostik a legkevésbé sem élvezik,hiába lenne a fogyasztóknak megnyugtatóbb ennek az ellenkezője.
válasz | 2010-08-07 | 01:13
Senkinek sem "kell" szexelni,ha nincs kedve.Mi értelme úgy?
Összetett dolog ez a nőknél,mert előfordulhat,hogy a szexre konkrétan vágyik,de a partner annyira nem izgató számára.Ilyenkor problémamentes lehet a szex.
Azonban ha vonzalom sincs,és még vágy sem a szexre,akkor semmi jóra nem lehet számítani.

A nedvesedés és a tágulás nem feltétlenül függ össze.Ahogy céloztam rá,a hüvely szex közben szinte "él",lüktet,hol kitágul,hol szorosabbá válik,folyamatos mozgásban van.
Ha a nedvesedés meg is van oldva,attól még lehet fájdalmas a dolog.

"Valaki olyan is válaszolhatna aki már pl pornózott vagy próbált pénzt keresni a testével és egy vadidegennel kellett szexelnie akihez abszolute nem vonzódott."
Remélem nem a barátnődet akarod ilyesmire rávenni,vagy ami rosszabb,te magad nem is fiú vagy,és te készülsz ilyenre?
válasz | 2010-08-07 | 00:54
új kérdésem:

-ha nincs meg a vonzalom a férfi felé akkor a szex milyen a nőnek?Az hogy nem éri el az orgazmust mert nincs vonzódás azt jelenti hogy aktus közben semmit sem érez?egyáltalán semmi jót nem érez?vagy élvezheti csak a csúcspontig nem jut el?

Tehát az alapfelállás ami érdekel hogy nincs semmiféle vonzalom köztük sőt legyen neki ellenszenves,muszájból kell szexelnie,felizgatható e egy nő vagy sem és milyen ilyenkor a szex,érez valami jót közben vagy totál semmit?vagy fáj a szex?
és ha igen a hüvely kitágulatlansága miatt?mert a sikosítás része megoldható ugye.

végülis egy örömlány hasonlóan érez amikor az első kuncsaftjait fogadja vagy akit megerőszakolnak vagy egy kezdő pornózó ez mind ugynaz a helyzet,nincs vonzalom,ilyenkor mi van?mit érez a nő?
 
válasz | 2010-08-07 | 00:41
köszi a válasz de pontosítsd ha lehet.
Tehát ha egy nő nem vonzódik a férfihoz és muszájból kell szexelnie vele akkor a férfi nem tudja felizgatni semmilyen módszerrel?
-vagy fel tudja?
-És a nedvesedés tágulás együtt jár?ki fog tágulni?
-És ha sikosítót használnak akkor a nedvesedés megoldva de a hüvely szűkössége ebben az esetben fájdalmat okoz?

Valaki olyan is válaszolhatna aki már pl pornózott vagy próbált pénzt keresni a testével és egy vadidegennel kellett szexelnie akihez abszolute nem vonzódott.
válasz | 2010-08-07 | 00:05
1. Nem kéne olyannal lefeküdni,akivel nincs meg a kölcsönös vonzalom. Ha egy nőnél nincs meg a megfelelő izgalmi szint,akkor bizony a nedvesedéssel is adódhatnak gondok(mellesleg ez még sok esetben a vonzalom megléte esetén is sok nőnél problémás,ennek sok oka lehet,pl. hormonális).

2. Előfordulhat,hogy együttlét közben csökken az izgalmi szint,vagy hogy a nedvesedés megszűnik.Hozzá kell tennem,ez összetett dolog,mert lehet olyan,hogy lelkileg,agyban megvan a vágy,de a nemi szerv nem pontosan követi ezt le.Vagyis a nő vágyik a partnerre,vágyik a szexre,de ennek ellenére szex közben probléma adódik,elmúlik a nedvesedés.
A tágulat csökkenése más dolog: az elég egyéni,van akinek az izgalom hatására,az orgazmus közeledtével összeszűkül a hüvelye.Tehát ez nem a vágycsökkenés jele.
válasz | 2010-08-06 | 22:46
sziasztok

totálisan kezdő vagyok de lenne pár kérdésem a nőkkel kapcsolatban,hol ha nem itt kérdezzem meg.

1.Ha nem vonzódik a férfihoz a nő vagy éppen kimondottan ellenszenves neki(pl kezdő örömlány)de szexel vele akkor a férfi nem is tudja izgalomba hozni hogy nedves legyen?Ilyenkor a sikosító segít vagy ki sem tágul ezért a szex mindenképpen rossz lesz neki,pl fájhat?

2.vagy lehetséges olyan hogy szex közben elmúlik az izgalom mire a hüvely tágulata visszacsökken és elkezd fájni a dolog?

köszi a válaszokat,jólenne ha csak nők válaszolnának
 
válasz | 2010-08-06 | 18:41
Szerintem is jobb, a partnert úgy elfogadni ahogy van . Meg változni úgy sem fog a kedvünkért , apró pici dolgokban talán működik, de nem fog a saját kialakult személyisége szöges ellentétévé válni. Ha belegondolsz, hogy a saját gyermekeinknek sem , feltétlenül olyan a viselkedés formája amilyet szeretnénk. Felnőttet átformálni , nem hiszem hogy lehet , ha még is, akkor az az ember "Tedd ki had hűljön" zombi. Nem hiszem hogy valaki is ilyenre vágyik . A felfújható gumi fickó , már jobb ilyen egyénnél mert . Nem néz meccset , nem fingik stb.
 
válasz | 2010-07-17 | 20:56
"mindig többre vágyik az ember, és aki nem, az szerintem nem mond igazat... "
:D ez a mondat egy nagy kedvencem. Azonnali reakciót vált ki belőlem, én ugyanis az élő ellenpélda vagyok rá. :D

Hallottad már azt a kifejezést, hogy valakit úgy szeretni ahogy van? Ez egy létező dolog, bár manapság nem divatos, de szerencsére én magasról teszek a manapság divatos dolgokra :P
Ha valakinek a párja saját magát akarja fejleszteni, jobbá tenni az dicséretes dolog, támogatni kell, de nem ráerőszakolni a fejlődést.
Valamelyik filmben ezt szépen megfogalmazták "a kedvedért jobb ember akarok lenni" volt a mondat talán és ennél több nem is kell.

Eddigi kapcsolataimban semmit nem akartam megváltoztatni és tökéletesen működött :P Én nem vágyom többre mint ami van, mert azok az emberek akik folyamatosan az újat, a jobbat hajszolják, elfelejtik értékelni az élet/kapcsolat apró örömeit, azokat a dolgokat amiket majd tíz év múlva is felidézhetnének :P

Az újdonság, a többet-jobbat akarás erősen túlértékelt dolog és egészen biztos vagyok benne, hogy igazat mondok :D
válasz | 2010-07-16 | 20:40
Persze, az természetes, hogy érzelmi alap nélkül nem működik semmi, anélkül sutba is lehetne dobni egy kapcsolat fejlesztését, és lehetne ülni a babérainkon, mondván, hogy minden rendben van, még akkor is, ha még sincs minden annyira rendben. Persze a kapcsolat fejlesztése, folytonos alakítása /nem tudatosan feltétlenül/ akkor sokkal könnyebb, ha a kapcsolat nagy vonzalommal, vággyal, a másik iránti tisztelettel indult, mintha egy eleve "langyos víz" kapcsolatról van szó, mondván, hogy "majd kialakul minden, meg összeszokunk", az ilyen összeszokás dologból általában sok jó nem fog kisülni. Még akkor is rengeteg buktató lehet egy kapcsolatra nézve - vagy inkább rengeteg minden külső körülmény is beleszólhat egy kapcsolatba, ha kezdetben minden hatalmas vonzalommal, vággyal indult, hát, még, ha az alap már kezdetben gyenge volt, akkor mennyire nehéz egy kapcsolatot megőrizni.
válasz | 2010-07-16 | 00:01
Igen,ez igaz. :) én jelenleg azt mondom,h engem már az is boldogít,h "együtt vagyok kicsimmel",úgy értem,nem maga az orgazmus,hanem a szeretkezés folyamata. Lehet most az érzelmek beszélnek belőlem,de így van. S ez olyan jó :)
válasz | 2010-07-15 | 10:53
Kétféle ember létezik: az egyiknek a pohár félig üres, másiknak félig van tele.
Azaz van, aki adott helyzetben csak a rosszat látja meg, míg a másik teljesen máshogy közelítve a jó dolgokra összpontosít. Hozzáállás kérdése az egész :) Nem mindenki képes meglátni a szépet, az értékelendőt.
válasz | 2010-07-15 | 10:42
Szóval nem hiszek abban, hogy él elégedett ember a világon, akinek minden úgy jó, ahogy van..
válasz | 2010-07-15 | 10:41
bár ha az egyik fél nem akar annyiszor szeretkezni, mint a másik-eltérőek az igényeik, hát akkor abból is igencsak előjönnek, jöhetnek a problémák, amit nem biztos, hogy meg tudnak hosszú távon, oldani, beszélni...megállapodni...
úgyhogy akkor sem teljes a boldogság..
sőt, sohasem, mert mindig többre vágyik az ember, és aki nem, az szerintem nem mond igazat...
mert ha vmit fejleszteni akarsz, akkor is vmilyen szinten már többre vagy legalábbis még jobbra vágyik..
 
válasz | 2010-07-15 | 09:09
"Egyébként meg a kapcsolatok szexuális része, hogy ki mennyit szeretkezik, mind-mind relatív, nyilván akkor szeretne az ember minél többet a testi szerelemből, ha jó /és évek múltán is jó/, másrészt meg mindenki többet és többet szeretne kihozni a kapcsolatából, és állandóan fejleszteni szeretné."

Ez amúgy szerintem kapcsolat és érzelemfüggő erősen. Mert hát mi is láthatjuk, h van olyan kapcsolat, ahol eleve nincs meg a vágy aziránt, h érezzük a másikat, h kényeztessük a másikat. Az ilyesmi meg csak romolni tud. A másik pedig, h ha nincs meg köztük az az érzelmi kötelék, akkor eleve nem is fognak arra törekedni, h többet legyenek együtt vagy h az esetleges "bukkanókat" próbálják megoldani, építgessék a kapcsolatukat.
válasz | 2010-07-14 | 18:06
Ilyen alapon én is visszakérdezhetnék, hogy: "Te miért nem elégedsz meg azzal, hogy van egy férjed, aki jó ember melletted van, "vállal" a világ előtt, miért olyan fontos az előbbi pozitívumok mellett az orgazmus megléte vagy nem megléte????
Mások is elmondták már rengetegszer, hogy az orgazmust nem egy férfitől kell várni, nem árt az érzést megismerni saját magunk először, Egyébként sokszor mást szeretnének az emberek, ami van, vagy addig nem értékelik azt, ami pozitívum, amíg van, utána fognak rájönni, hogy mit veszítettek, mikor elengedték. Lehet, hogy közhely, de sokszor így van.
A másik, hogy a "parányi boldogság" persze lehet a legteljesebb boldogság is. Minden relatív, van akinek az a boldogság, hogy jó egzisztenciájú férje van /igaz, a szexuális élete lehet, csapnivaló/, másnak meg megadatik más sok-sok pozitívum, de a "világ szemében" /na, persze ez utóbbi is közhely/ meg nem egy pár végül is. Arról persze senki sem beszél, hogy mennyi házasság a törvényes keretek - papír stb. - között egy nagy nulla, és csak gazdasági közösség, egyéb meg minden elmúlt már, vagy hiányzik. Sokszor él két ember együtt /ja, vagy plusz egy lappangó harmadik valahol.../, akiknek soha, de soha sem szabadott volna összeházasodnia, mert annyira nem illenek össze akár szexuálisan, akár más téren, hogy az szörnyű, de ugye a társadalmi elvárások, meg sokszor az, hogy "de, hát már jártunk ennyi ideig, illene már, meg annyira megszoktam..." stb.Más kapcsolatban meg esetleg papír nélkül is evidens a két félnek a hűség, az összetartozás, felesleges egy darab papír sokaknak ahhoz, hogy összetartozás érzése kialakuljon, vagy a felelősség, a segítés a másikon.
Egyébként meg a kapcsolatok szexuális része, hogy ki mennyit szeretkezik, mind-mind relatív, nyilván akkor szeretne az ember minél többet a testi szerelemből, ha jó /és évek múltán is jó/, másrészt meg mindenki többet és többet szeretne kihozni a kapcsolatából, és állandóan fejleszteni szeretné.
válasz | 2010-07-14 | 15:34
Igen,ezzel sokan így vannak. De lehet,hogy megérné félre rakni rá azt a kis pénzt. És idővel a félrerakásokból összegyűlne. Egy próbát megérne,nem? :)
válasz | 2010-07-14 | 15:23
Hát nekem sajna gondot okoz havi 25.000Ft kiadása, de ha valaki jobban keres , minden lehetséges...
 
válasz | 2010-07-14 | 15:22
Felfogtam, csak a pénztárcámnak nem "tetszik" :D
válasz | 2010-07-14 | 15:18
Anthico nem azért ajánlotta a pszichológust,hogy rajtad kifogjon,hanem,hogy segíteni próbáljon. Miért nem lehet ezt megérteni? Az már egy másik dolog,hogy nem tudod esetleg megfizetni. Ő és még sokan mások ettől függetlenül NEKED akarnak segíteni
válasz | 2010-07-14 | 15:13
Apa kezdődik, apa kezdődik, apa kezdődik!
 
válasz | 2010-07-14 | 09:18
Sokat segített a pszichológus...

( 6000 Ft /alkalom, heti 1X, vagyis 24.000Ft havonta

arra azért nem (gondoltatok) gondolsz, hogy bárkinek is ajánlasz pszichológust, orvost, azt azért meg is kell fizetni vmiből ) és nem mindenkinek van rá annyi pénze
válasz | 2010-07-14 | 09:14
( saját véleményeket és tapasztalatokat ír le mindenki, hát kinek milyen...
Mért ne cáfolhatnék meg egy kijelentést, amit én másképp tapasztaltam. Nem kell vele egyetérteni.)

Ugyanígy akkor a fütyiméretről, anális szexről stb-ről is voltak már eltérő vélemények, sőt majdhogynem viták.. aztán, a vélemények, tapasztalatok eltérőek...
 
válasz | 2010-07-14 | 08:02
"Ani [NŐ] (30)2010-07-14 - 07:09:12

és az egy nagy hülyeség, hogy az orgazmus tanulható !!!!!!!!!"

Az ilyen és ezekhez hasonló, rednszeres beszólásokat mellőzni kéne. Szerintem a moderátor is örülne, ha nem kéne ezeket 2 hetente-2 havonta állandóan az orgazmusos témájú cikkek kommentjei közül törölni. Tudjuk, mi a véleményed, de azért tanulhatnál abból, h a moderátor ezeket rendszeresen törli.
 
válasz | 2010-07-14 | 07:13
És mit jelent nálatok a parányi boldogság?

Azt hogy együtt lehettek?

De ha együtt vagytok, akkor meg most az volt a problémád, hogy nem szeretkeztek eleget, ill. ő nem kezdeményez.
Akkor te mért nem elégedsz meg azzal, hogy veled van??
válasz | 2010-07-14 | 07:11
Van, aki ajándékba kap mindent-még a boldogságot is, szerintem mindenki ismer ilyen emberkéket.
 
válasz | 2010-07-13 | 16:04
Na látod! Akkor meg te is érzed,hogy nem szabad csak úgy hagyni. Egy próbát megér nem? :)
válasz | 2010-07-13 | 15:54
Ezzel egyetértek. Mi meg aztán igazán "nem ajándékba kaptuk a boldogságot" -, na, ez biztos. Rendesen meg kell küzdenünk azért, hogy lecsípjük ezt a parányi boldogságot.
válasz | 2010-07-13 | 15:51
Ohh,akkor ez még igen fiatal. Még sok mindent kell átélnetek együtt :)
Nem szabad hagynod,hogy ne legyen meg az esélyetek rá. Az ember nem kapja ajándékba a boldogságot :)
válasz | 2010-07-13 | 15:50
Ohh,akkor ez még igen fiatal. Még sok mindent kell átélnetek együtt :)
Nem szabad hagynod,hogy ne legyen meg az esélyetek rá. Az ember nem kapja ajándékba a boldogságot :)
válasz | 2010-07-13 | 15:50
Na, azért általában szoktam engedni. Meg igazából eddig nem is volt áldozat engedni dolgokból. Meg nem is jó szó ez az engedni, inkább megbeszélni, és "korrigálni" dolgokat.
válasz | 2010-07-13 | 15:47
Neten tuti lehet rendelni...de szerintem itt-ott is lehet kapni boltokban.
válasz | 2010-07-13 | 15:46
Az, h mindketten makacsok vagytok, nem túl jó. Ezzel azt éred el, h ha akarnád, akkor se fogsz lépni, mert képtelen leszel engedni valamiből. Ebből csak rossz származhat :/
válasz | 2010-07-13 | 15:46
Ilyen vuvuzelát én is szeretnék majd vásárolni. Persze nem a szomszédok fülébe akarom fújni, csak emlékbe eltenni.
válasz | 2010-07-13 | 15:46
Most lesz 3, ha jól emlékszem.
válasz | 2010-07-13 | 15:45
Szabad tudni,hány éve vagytok együtt?
válasz | 2010-07-13 | 15:45
Hüpp...hüpp...világvége :D
Én jót mosolyogtam, mikor megláttam azt a polipos jóslást :D Hallani nem hallottam még róla :D
válasz | 2010-07-13 | 15:44
Tudod, ha egy férfi kifogásokat akar találni, akkor fog is találni, és én is fogok. Bár szerinte azok nem kifogások, szerintem meg azok. Mindketten makacsak vagyunk, mint az öszvér, és most már nem engedek bizonyos elveimből.
válasz | 2010-07-13 | 15:44
És ráadásul a spanyolok győztek :( :( :(
 
válasz | 2010-07-13 | 15:39
Ott még több vuvuzela szólt volna :D Legalábbis tegnap előtt az Aradi téren jó pár ember kezében láttam. Tv-n keresztül legalább tompán jön át, nem élesen :D
válasz | 2010-07-13 | 15:38
Meccsek után alvás? Azért nem értek azok véget olyan későn...legalábbis szerintem simán összeegyeztethető volt ;)
válasz | 2010-07-13 | 15:31
Bízom benne, hogy az a más amire vágysz is vissza fog térni az ágyatokba.
válasz | 2010-07-13 | 15:22
Nem is a "mennyiségi probléma" a probléma /még csak tán nem is a minőségi, hanem valami más/ - meg nem minden meccset néztünk meg. Főleg az összefoglalókat néztük. Egyébként is rájöttem, hogy felesleges "elsárkányosodásomat" megkezdenem, "ráérek még arra", és beláttam, hogy szegény "alfa hímnek" /na, alfa nélkül.../ szüksége van a VB felejthetetlen élményére.
válasz | 2010-07-13 | 15:20
..., lehet, hogy jobb lenne, ha nekünk sem lenne tévénk. Már bánom, hogy annak idején megcsinálta.
A kivetítő nekünk is eszünkbe jutott -, hogy nézhettük volna a VB-t ott..., de kicsit későn.
válasz | 2010-07-13 | 15:17
Akkor ebben az 1 hónapban nem sok /nemi/örömben volt részed!
válasz | 2010-07-13 | 15:17
Nekünk nincs tévénk :)

A meccset is kivetítőn , utcán néztünk, amúgy sokkal hangulatosabb, mintha otthon néztük volna .
 
válasz | 2010-07-13 | 15:15
Minek, mikor annyi érdekes műsor van még a tévében...?
válasz | 2010-07-13 | 15:13
... Utána lehetett volna? Utána jön az alvás.
válasz | 2010-07-13 | 15:12
Na, mi is néztük többször együtt - néha már egészen "érdekelt" a foci /ez azért kicsit túlzás.../. Azóta is nézzük együtt a tévét - elvégre "információra szükség van". Rám meg legfeljebb nem lesz, de a Tv az megmarad örökre, az a lényeg.
válasz | 2010-07-13 | 15:05
Vége. Sajnos :(. Pedig még elnéztem volna egy darabig. És sajnos nem a kedvenceim győztek. Pedig úgy szurkoltam!
válasz | 2010-07-13 | 14:57
Mi pl néztük együtt, ezt pl a többiek is megtehették volna, ( ha már tesznek a kapcsolatukért vmit - ez is együtt töltött idő-

ja és utána is lehet(ett volna) kufircolni... :)
válasz | 2010-07-13 | 14:38
Lányok asszonyok! Vége a világbajnokságnak ismét lehet kufircolni !!!!! :-))))
 
válasz | 2010-07-13 | 13:25
talán még hinnék is benne, de a maiak annyira a pénzre mennek, ezek a tévében jóslások...ezek szörnyűek és az egész megcsúfolása, és csak a kedvem megy el tőle, még viccnek sem mókás amiket mondanak..
válasz | 2010-07-13 | 13:13
Na, vki írja már meg, mi a véleménye a jósnőkről? én úgy elmennék...!
 
válasz | 2010-07-13 | 12:00
Engem nagyon érdekel a jóslás.Volt már vki jósnőnél?

(bár itt sokan gondolom nem hisznek benne)
 
válasz | 2010-07-06 | 20:30
Szerintem nem a foggátló befolyásol abban h egy ffit megkívánsz avagy sem,...hiszen akkor, ha pl a pár gyereket akar, és mondjuk a nő a foggátló miatt "szagolta ki" a pasit, akkor elmenne a kedve tőle, mert ugye akkor egy darabig nem szedheti teherbeesésé előtt :D
Az meg sztem hülyeség, amit szintén a tabik rovására írnak, h csökken a libidó, miegymás...én kb 20 éve szedek tabit és ugyanolyan a libidóm mint 20 éves koromban :D
A libidó csökkenése a pasin múlik sokszor, vagy a hosszú (nem túl boldog) házasságon...
 
válasz | 2010-07-06 | 19:51
ugyanúgy teherbe lehet esni
válasz | 2010-07-06 | 19:14
Ez úgy hülyeség, ahogy van. Kisebb az esélye, de nincs olyan, h a nő ekkor és akkor a ciklusban nem eshet teherbe. Ilyenre nem szabad alapozni, mert aztán lehet menni abortuszra. Mellesleg ide is írt olyan, aki ebben hitt és végül abortuszon kötött ki.
Érdemes utánaolvasni, akár itt a fórumokon, cikkekben, h képben legyen az ember.
válasz | 2010-07-06 | 19:07
Semennyire. Ugyan úgy teherbe lehet esni. Menstruáció előtti két hétben kisebb a valószínűsége,de akkor sincs kizárva.
válasz | 2010-07-06 | 17:46
Mostanában foglalkoztat egy kérdés, vagyis egy feltevés.
Mégpedig h azt mondják mikor menstruálás közben a férfi elmegy a lányban (hozzáteszem úgy h a lány nem szed fogamzásgátlót) akkor nem lehet terhes! Ennek a feltevésnek mennyire lehet hinni?
Meg ha igaz is mennyire biztonságos?
 
válasz | 2010-07-05 | 13:38
A legtöbb nő örül annak, h nincs görcse, h van natur szex, minden megoldva..mert nem lát bele igazán. Ha viszont picit utána olvasna, belemélyedne, mit és hogyan alkot a szervezetben a tabi, lehet, egyből ki is hajítaná a szemetesbe. Én már a kezdetek kezdetén olvasgattam, így már a legelején eldöntöttem, h soha de soha nem akarok ilyesmit szedni. De persze ha mindenki úgy állna hozzá ehhez, mint én, akkor tönkremennének a gyógyszergyárak. :)
válasz | 2010-07-05 | 13:29
A Te hozzaszolasaid nagyon is ertekesek... meg akkor is ha neha kulonbozunk:) Nekem nagyon nem hianyzik a regi menstruaciom es sokszor napos gorcseim es a hideg raz ki, hogy esetleg pozitiv a DNS tesztem es nem szedhetek fogamzasgatlot... de ez meg en vagyok:)
válasz | 2010-07-05 | 12:23
Bármi hormonbaja van az embernek, egyből írják fel neki a foggátlót...az ok nem szokta érdekelni a dokikat, nem néznek utána. Ok alatt itt most nem az ilyen olyan nyavalyára gondolok. De mindegy...különbözünk. Én mereven elzárkózom azoktól a szerektől, amik átírják a szervezetben működő folyamatokat.
Akinek megfelel, h hosszú évekig ezt művelje magával, meggátolja a peteérést is, megszüntesse a normális menstruációs vérzést (görcsök is ide tartoznak), stb...az szedje nyugodtan, az ő élete, az ő teste.
Cisztákról annyit, h sajnos a legtöbb nő elfogadja, h ebben a korban már ezek előjönnek, ezek természetesek, és hát foggátló eltünteti őket. Érdekes hozzáállás, inkább nem vitatkozom vele...viszont mindennek oka van...de inkább nem fejtegetem ezt tovább, mert úgyis a legtöbben csak legyintenének ezekre.
válasz | 2010-07-05 | 12:13
Erdekes ez a dolog... sokan ellene vannak a tablettanak.. amikor elviekben rakos embereknek hormon szabalyozasra is hasznaljak... Cystak ellen is tobbnyire hatasos... kiveve amikor nem... Es hat hadd ne emlitsem a fetrengo gorcsok hianyat... vagy a termeszetesebb sex megletet. Bar elofordulnak allergias reakciok es persze hogy ha trombozis gyanus vagy akkor nem lehet szedni...
 
válasz | 2010-07-05 | 11:39
Ez bizonyított...mármint az, h a nőket tudat alatt "kiszagolja" a férfit. Van valami eltérő immunrendszerről is szó ezzel kapcsolatban, de nem értek ezekhez. Azt viszont tudom, h igenis megváltoztatja a nő szaglását a foggátló és az illatát is...ezáltal teljesen belekutyul a "természetes szaglásba". Nem tudom ezt jobban leírni :)
A foggátló egyik "csodás" mellékhatása...a sok közül :P
válasz | 2010-07-05 | 11:25
Köszönöm a válaszotokat! Scott,ezen már nincs mit menteni,de nem emiatt mentünk szét...Anthico,úgy gondolod,ha nem szed vki fogamzásgátlót,könnyebben "kiszagolja" a hozzávaló társat?
 
válasz | 2010-07-04 | 21:49
....és itt jön a képbe a fogamzásgátló, ami totálisan megváltoztatja a nő szaglását. Ebből kifolyólag egyből olyannal is összejöhet, akit "tiszta" állapotban "ki se szagolna".
válasz | 2010-07-04 | 21:45
Elvileg a szerelem fele kémiai és biológiai összeillőségen múlik, tehát - elvileg - nem vonzódsz olyan emberhez, akivel ilyen módon nem illessz össze. De ez csak egy feltételezés.
válasz | 2010-07-04 | 21:25
Allergiás reakciód lehet a párod testnedveire, de akár tartósabb érintkezésre is, ha az ő szervezetében valami olyan anyag van amire te érzékeny vagy, esetleg ha olyan tisztálkodószert használ..
Ez utóbbi valószínűbb, de az előbbire is volt már példa :D
Ha amúgy jól kijöttetek egymással és csak ezért mentetek szét, akkor sürgősen szerezd vissza, aztán keressetek fel egy dokit ;)
válasz | 2010-07-04 | 20:23
Sziasztok!

Érdeklődnék volt-e már valakinek hasonló tapasztalata...Létezik olyan,hogy 2 ember nem illik össze? Mármint a testnedvei... Igazából már lényegtelen,mert nem vagyok együtt a párommal,nem ebből az okból kifolyólag,de mikor együtt voltunk,nekem utána napokig viszketett a nemi szervem külseje,maga a hüvely nem...valamint nem tudom erről mit tudtok,de neki elég sűrű volt az ondója,szinte darabos...ez mitől lehet? Remélem jó helyre írtam! Köszönöm segítségetek!
 
válasz | 2010-07-02 | 11:49
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, ha valakinek volt már ilyenje: persistalo folliculus. Tablettát szedtem egy félévig. Ez ki fog löködni?
Volt már valakinek ilyenje?
 
válasz | 2010-07-02 | 07:29
Igen, ez igaz...
De mint mondtam, nálam ezek a dolgok teljesen más kategóriába tartoznak. Elfogadom, h hatunk egymásra, változunk is, mert így van, de a testét én másképp kezelem. Egyik dolog az, h megkérem, h porszívózzon, pedig akkor éppen nem akar, vagy h figyeljen oda a tisztaságra itt és ott vagy h dobja ki a szennyes zoknikat vagy stb...én ezekben teljesen evidensnek tartom, h a 2 ember egymáshoz úgymond "idomul". Hiszen a szép, tiszta kis fészek megőrzése egyszerűen jó érzés, komfortosabb.
Az is igaz, h nekem is közöm van a testéhez, de nálam az teljesen más kategória. Lehet, h ezzel más nincs így, csak én, de ilyesmikbe én nem szólok bele...maximum segítő szándékkal, h pl a hajára próbáljon ki másik sampont, ha ettől gyorsan zsírosodik vagy mondjuk cseréljen borotvagélt, mert a mostanitól csúnyán kipattogzik.
válasz | 2010-07-02 | 02:02
Igen,változtatjuk egymást. És pont ez a szép az egészben :)
válasz | 2010-07-02 | 01:53
Ez egy nagyon jól feltett kérdés:

"De ha másik oldalról közelítjük meg a dolgokat, akkor arra jutunk, h miért is nem fogadjuk el úgy a másikat ahogy van? Miért akarjuk, h leszedje a szőrszálait ott, ahol sose szedte és nem is akarja (ugyanis sok esetben beerősödik/sötétedik utána, ami maga után vonja a további szőrtelenítést)? Nemcsak azt kell nézni, h nem hajlandó változni, hanem h miért is akarjuk megváltoztatni? "

Azért mert "emberből vagyunk". Az ember pedig olyan élőlény amely folyamatosan változtatja környezetét, megváltoztatja, átalakítja annak természetes állapotát, és ezt a változtatási kényszert alkalmazza a párjára is. :D
Ez egyaránt érvényes férfira és nőre, és valamilyen szinten neked is van beleszólásod a párod testének kinézetébe, hiszen te vagy az aki "interakcióba" lépsz vele :D
Aztán ott az egyéni ízlés is. Sokan sokféle dolgot tartunk szépnek, vagy ellenszenvesnek, és ha felötlik benned a gondolat, hogy a párod mennyivel dögösebben nézhetne ki így vagy úgy akkor az emberi természet része, hogy megpróbálod ebbe az irányba terelni.
Itt lép be a kompromisszumosság, mert ha nyitott rá, hogy kipróbálja amit javasoltál, akkor ezzel már mutatja, hogy nem zárkózik el. Legrosszabb esetben azt mondja, hogy nem érzi így jól magát és akkor kell tiszteletben tartanod a döntését :) (esetleg gazdagodtál némi jó érzéssel, hogy a párod érted erre is képes volt ;) )

Amúgy nagyon tetszik amiket mondtatok ;)
válasz | 2010-07-02 | 00:02
Értem,értem. Csak én ezzel azt akarom mondani,hogy ha ő valami miatt másképp szeretné,hogy legyen,ha alaposan megindokolná,akkor változtatnék rajta,és nem hinném rögtön,hogy nem szeret úgy,hogy vagyok. Csak pl.a borotvált sokkal alkalmasabb bizonyos dolgokhoz.(ezzel tudom igazán szemléltetni a dolgot) De szerencsére EGYEZIK az ízlésünk,meg amúgy sincsenek ilyen gondjaink :)
válasz | 2010-07-01 | 23:58
Erről beszéltem...:)
Ha mindkét fél nyitott,akkor ott nincs gond...hiszen egyik vagy másik (vagy a többi eshetőség) sem áll messze tőlük...egyik sem idegen, kényszer, csak a másik miatti.
válasz | 2010-07-01 | 23:57
Igaz,hogy ha azt választotta volna,amit nem szeretek annyira,akkor kicsit biztos kényelmetlen lenne,de egyet értünk :)
 
válasz | 2010-07-01 | 23:56
Igen,ebben igazad van és nem is megsérteni szerettelek volna vele. És a hajam én sem festeném be vagy vágatnám le ;-)
nem tom. Ha párom tudna nyomós okot mondani,akkor én változtatnék. Mi mindkét esetet kipróbáltuk és aztán felajánlottam a választási lehetőséget. :)
válasz | 2010-07-01 | 23:49
De ha valami miatt eleve nem akarnám, akkor egyáltalán nem érezném jól magam, ha megtenném. Az előbb felsoroltam néhány indokot és szerintem ezeket tiszteletben kéne tartani. Pl kérhetné tőlem bárki, h fessem be a hajam, sose tenném, mert imádom a természetes színét...pedig az is lenőne....és le sem vágatnám soha, pedig az is megnőne. Ezek nem ugyanazok, de azt mondom, h ha valaki pl az intim szőrtelenítést elveti, mert egyrészt csak divatmajmolásnak gondolja, vagy egyszerűen az ő komfortérzete sérül ezzel, akkor ezt a partnernek igenis tiszteletben kell tartania...szerintem.
válasz | 2010-07-01 | 23:45
Igen,de pl ha te szeretnéd,hogy úgy maradjon,de párod tegyük fel orális kényesztetésre hivatkozva kérné,akkor sem tennéd meg érte. Nem hiszem,hogy rögtön az jutna eszedbe,hogy nem szeret téged úgy,ahogy vagy,mert TUDOD és ÉRZED,hogy szeret
válasz | 2010-07-01 | 23:41
Amennyiben mindkét fél nyitott valamire, úgy nem látom semmi akadályát...viszont ha az egyik kézzelfogható okra hivatkozva utasít el valamit, akkor ott ezt el kell fogadni.
válasz | 2010-07-01 | 23:40
Én alapból szőrtelenítem magam ott is, szóval nem gond.
Viszont ha olyan lennék, h nem nagyon szeretném megtenni, akkor nem is tenném. Valamilyen okból kifolyólag nem tetszene..vagy azért, mert nem érezném úgy jól magam vagy azért, mert kislányos...vagy másért. Meglenne az okom, amiért úgy szeretném magam ott, ahogy vagyok.
válasz | 2010-07-01 | 23:37
Ez így van. De ha Ő kérné? Szerintem nem arra gondolnál rögtön,hogy nem fogad így el.
válasz | 2010-07-01 | 23:33
De ha másik oldalról közelítjük meg a dolgokat, akkor arra jutunk, h miért is nem fogadjuk el úgy a másikat ahogy van? Miért akarjuk, h leszedje a szőrszálait ott, ahol sose szedte és nem is akarja (ugyanis sok esetben beerősödik/sötétedik utána, ami maga után vonja a további szőrtelenítést)? Nemcsak azt kell nézni, h nem hajlandó változni, hanem h miért is akarjuk megváltoztatni?
Én a testre úgy tekintek, h úgy imádom Páromat, ahogy van. Ha szőrtelenítene, úgy imádnám, de mivel nem teszi, ezért így imádom. Az Ő teste és ha Neki így jó, így kényelmes, akkor nem fogom pedzegetni, h így meg úgy...mert úgy imádom ahogy van :) Én legalábbis kettéválasztom a kompromisszumok kérdését. A kinézet, test, ezek olyanok, amiket ráhagyok a másikra...hiszen az ő teste, az ő stílusa, az ő dolga...nekem hol van jogom követelni azt, h most ezt és azt csináld a testeddel? Az, h pl a szennyes zoknit ne a földre, hanem a szennyestartóba dobja, az más kérdés...ott valóban érdemes kicsit hatni a másikra, hiszen így nem a vendégek előtt díszelegnek a piszkos zoknik.
válasz | 2010-07-01 | 23:31
Igen,Zserbo,igazad van,hogy ez tényleg lehet "árulkodó"jel a pasi/nő jelleméről. De ahogy imént is írtam,ha tényleg SZERELEMRŐL van szó,akkor ez nem téma
válasz | 2010-07-01 | 23:28
Igen,ez így igaz. De az,hogy egy pasi a HÁTÁT...nekem ez már magas. És tényleg. Ezen NEM TUD elcsúszni egy SZERELEM. Mert,ha az,akkor ahogy írtad,rugalmasak tudunk lenni. De ami sok,az sok(k)
válasz | 2010-07-01 | 23:28
ez egy sokrétű téma..
Lehet, hogy visszavezethető arra a tényre, hogy a "pasik" jelentős része rühelli, ha meg akarják változtatni őket.. Ilyenkor működhet egy kompromisszumos megoldás felvetése, amolyan "jut-is-marad-is" módszerrel.
Abban mindenképpen igazad van Zserbo, hogy a pasinak sem szabad teljesen rugalmatlannak lennie, és mereven elzárkózni egy ilyen kompromisszumos megoldástól mert akkor tényleg valami gond van. :P

Azért felveti a kérdést, hogy mennyire vehető komolyan az a kapcsolat vagy nő ahol/akinek ez elégséges indok a "dobásra".. :S
válasz | 2010-07-01 | 22:33
Ha van egy no aki a kopaszt szereti, es a ferfi nem hajlando magszabadulni a szoretol,ami visszano,nem egy nagy aldozat,akkor azt jelenti hogy maganak valo,es valoszinu a tobbi szintjen a kapcsolatnak sem hajlando engedni a magaebol.
Es jobb dobni.
Egyszeru.
Engem ugyan nem zavarna az egesz szor mese,de mast lehet igen.Asszem.
 
válasz | 2010-07-01 | 22:12
azért az sem baj, ha nem esünk a végletekig túlzás hibájába :D
A "nem-tök-kopasz-testű" és "nem őserdő elől-hátul-fent-és-lent" kategória közé kellene esni, és rugalmasnak lenni, legalább egy-egy próbálkozás erejéig, hogy ha a párunknak kérése van, legalább megpróbáljuk - ki tudja, talán az eredmény még nekünk is tetszik - nehogy már egy ilyen apróságon csússzon el egy értékes kapcsolat ;)
uff, én beszéltem :D
válasz | 2010-07-01 | 21:03
Divat ide vagy oda,a férfi tényleg legyen férfi. S bár sokan vannak úgy ezzel,hogy ez csak egy apróság. De EZ IS közre játszik abban,hogy IGAZI,SZŐRÖS FÉRFI legyen a férfi. Utána jön az egyenes haj,a rózsaszín póló,festett szem,stb. Wááá. Akkor mi marad a nőknek??
válasz | 2010-07-01 | 18:54
Teamgeist példája egyértelműen azt mutatja, h a ha a nő ezt kérné, csak így lenne hajlandó közeledni felé, akkor nem fogadná el úgy ahogy van. Ergo a nő ugyanúgy osztályozná szőr szerint Teamgeist-ot, mint te a pasikat a farokméretük alapján. Tehát a nő lenne olyan, mint te...Teamgeist annyiban lenne "ludas", h nem tűrné azt, h őt eszerint osztályozzák, véleményezzék...ha ez alapján választ magának párt valaki, akkor miért ne mondhatná azt, h "bocs, én nem egy áru vagyok, amit ilyen olyan szempont alapján veszel meg vagy dobsz el".
válasz | 2010-07-01 | 17:07
Ha már a témánál tartunk, vagyis: "szőr vagy nem szőr...", akkor valóban, az élet nem csak szerelemből áll, ez igaz. És az is, hogy öntudatlanul úgy választunk azért párt magunknak, hogy, amennyiben a kiszemelt férfinek olyan "ősbozontja" van, ami nekünk tudat alatt nem tetszik /ne adj Isten visszataszító - tudat alatt.../, akkor eleve nem fogunk beleszeretni... Nagyobb az esélye annak, hogy azért szeretünk bele valakibe, mert a külső benyomásai és a belső tulajdonságai valahogy megfognak az illetőben. Ha netán az illetőnek olyan szőrös a háta, mint mondjuk az "erdei gorillának"..., és ez csak mondjuk az első szex során "derül ki", akkor még mindig "megálljt parancsolhatunk" a kialakuló érzéseinknek..., mert hiába vonzó az illető /ruhástól/, ha teljesen ruha nélkül valami taszít benne. Persze megkérhetjük az illetőt, hogy - mivel nagyon tetszik a személyisége /is/ egyébként, csak a kicsit mondjuk szőrös háta nem, akkor ezentúl /ha velünk akarja tengetni napjait/, mindig szőrtelenítsen. Választás van: egy az, hogy el sem mondjuk, hogy szőrtelenítsen a férfiú, mert nem akarjuk megbántani, kettő meg az, hogy elmondjuk, hogy imádjuk, de ha velünk akar tartósan lenni, akkor ezentúl a túl szőrös hátát mondjuk állandóan szőrtelenítse...
Szóval szerintem az annyiban mindenképpen igaz, hogy szerelem ide- vagy oda, vannak öntudatlanul olyan számunkra vonzó /vagy nem vonzó/ dolgok, amik kellenek ahhoz, hogy beleszeressünk egy férfibe. És ez azért olyan dolog, hogy, ha valaki viszolyog a nagyon szőrös férfiaktól /divattól függetlenül/, akkor nem olyan férfit választ párnak. Megjegyzem, hogy én szeretem, ha egy férfitest "szőrös", de az is igaz, hogy az eddigi partnereim úgymond kellemesen "szőrös" férfiak voltak, vagyis semmilyen "testrészükön nem volt "ősdzsungel"... Hanem olyan kellemsen "szőrösek" voltak, és a mostani Párom is éppen annyira szőrös, amennyire szerintem egy "normális" átlag férfi szőrös. Mondjuk eszembe sem jutott volna még eddig még megkérni, hogy a nemi tájékon szőrtelenítsen, mert egyszerűen nem zavar ott engem a szőr, nem érdekel ilyen szinten a divat. Ő szintén úgy van vele, hogy, ha kedvem van, akkor szedjem le a nemi "tájékon is", ha nem, akkor attól ugyanúgy izgató vagyok számomra. Persze, bevallom, volt olyan mondata, mikor burkoltan értésemre adta, hogy "izgató lenne számára", ha mondjuk teljesen leszedném..., és amiért teljesen szőrtelenítettem /bikinivonalon és azon túl is.../, az nem csak miatta volt, hanem, mert én is úgy akartam. És engem is örömmel töltött el az, hogy örömet szerezhetek neki, hogy úgy lát, ahogy éppen neki "izgalmas" - ez nem kényszer kérdése. Hanem én is akkorúgy akartam. Egyébként pedig nálunk "semmi sem kötelező". Párom azt mondta, hogy fő a változatosság, ha én egyszer teljesen leszedem /nemi tájékon/, akkor legyen úgy, ha meg hosszabb, őt úgy sem zavarja. Szerinte - szó szerint - "fő a változatosság". Ilyen értelemben, ha én azt mondom neki, hogy irtóra kipattogzott a bőröm a múltkori szőrtelenítéstől, és most kellemetlen, nincs kedvem megint "kínozni" a bőröm, akkor tudomásul veszi, és ennyi. Ha meg kedvem van - bárhol teljesen leszedni a szőrt, akkor az a saját döntésem.
Szerintem a lényeg, hogy érezni kell, hogy mit lehet /és szabad/ kérni a párunktól, és mit nem, ha meg tudjuk, hogy olyan a partnerünk, aki bizonyos dolgokat eleve elvet és megvet, akkor ne válasszunk olyan partnert. Ennyire egyszerű. Bizonyos értelemben, ha szeretünk valakit, akkor elemi "belső kényszerből" /ami igazából nem kényszer/, szeretnénk neki eleget tenni. Ha a világnézetünkkel és egyébbel ellenkező dolgokra akarunk kényszeríteni valakit, akkor meg nem jó partnert választottunk.
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41