szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Beszélgetünk


Új hozzászólás

válasz | 2010-05-14 | 11:52
Javítok: nem elmenekülni, hanem ezt az utat választani. Nem mindenki türelmes...ez tény... nem lehetünk egyformák.
válasz | 2010-05-14 | 11:47
Én ezt tudom,h ha egy nő mondjuk problémás, egyszerűbb kitenni a szűrét 1-2 szex után...
Lehet, h nincs még nagy szerelem, de kötődés már kialakulhat..és embere válogatja, h most kidobja-e a másikat, nem fog időt pazarolni rá...lehet, h nagyon boldogok lennének, csak kicsi időt kéne szánni arra, h összecsiszolódjanak. De persze mindig könnyebb elmenekülni..már akinek :)
válasz | 2010-05-14 | 11:45
""mivel a legtöbb pasi véleménye erre az lenne hogy dobjam ki és keressek másikat, "" mi pasik már csak ilyen gazok vagyunk;)))
nem sokadik kapcsolatotok ez ugye? csak mert azért a késöbbiekben 6hónapnyi..khm.. ilyen szexet nem szoktak tolerálni.. és ezért reagálhat így a pasik egy része...
válasz | 2010-05-14 | 11:43
én sem azt mondtam hogy ha érzelmek vannak akkor dobja ki.. próbálkozzon.. de meddig is?? még1x eddig? oks.. még évekig???
ez olyan mint hogy a nő meddig legyen türelmes a párjával ha korai elsüléses.. és nem tud változni.. mindenkinél van 1 pillanat amikor elég...

az meg hogy annyit írtam hogy ha a testiség megelőzi az érzelmeket és ezáltal ez elkerülhető miért is ördöngősség??? nem mindenki iziben esik lángoló szerelmbe 2randi után.. valakinek bizony több hét kell.. és azért addigra a testiség 1 szintjéig csak eljutnak.. ami azért további információkkal szolgál a partneréről..
válasz | 2010-05-14 | 11:24
a masszás azt kipróbálom az tuti, csak el ne aludjon:) a másik meg nem anális szexre gondoltam a hátulról témában, azt sose erőltettem nem hát nem lehet nagyon kellemetlen neki megértem. meg hát megcsalni egyáltalán nem akarom, azért is jöttem ide. mivel a legtöbb pasi véleménye erre az lenne hogy dobjam ki és keressek másikat, de szerintem az nem megoldás semmire sem, elmenekülni a kapcsolatból. inkább meg kell tanulni kikerülni az akadályokat hogyha esetleg szétmennénk valamikor és találkozok hasonló gátlásos nővel akkor már tudni lehet mit kell csinálni. de majd elválik mi lesz
köszönöm a tippeket
 
válasz | 2010-05-14 | 11:21
Amúgy ismertem olyan férfit, mint te, kanyim. Pontosan ugyanilyen értékrenddel rendelkezett,pontosan ugyanígy élt, választott párt, mérlegelt egy kapcsolatot, barátnőt.
Amikor viszont felháborodva közölte, h bizony ő nem hajlandó többet várni arra, h a barátnője jobban legyen, újra 100%-os legyen a szex, akkor esett le, h ugyan mit is várok, ha nem is szereti azt a nőt. Persze meg is csalta, mert hát voltak elvárásai, vágyai, amiket nem bírt nem kiélni. Persze el is hagyta (nagyon csúnyán a barátnőjét).
Szóval a türelem, segítőkészség az érzelmek függvénye.
válasz | 2010-05-14 | 11:17
Kanyim, te te vagy...nálad a türelem nem bírná idáig és te alapból kidobnál egy ilyen nőt, a "kipróbálás" után.
Tudjuk, hallottuk már párszor. Erre írtam, h nem mindenki ilyen.Főleg ha erős érzelmek kötik össze a pár tagjait, akkor türelmesek, segítőkészek. És ha a másiknak több idő kell feloldódni, akkor ki tudja ezt várni. Ha a másiknak segítség kell, h felfedezze a szexualitásban rejlő lehetőségeket, akkor emiatt nem fog a másik szakítani. Ha pedig valami rossz élmény az oka, annak a feldolgozására, azon való továbblépésre is egy szerető partner a "legjobb megoldás".
Persze mindehhez az kell, h a nő is változtatni akarjon.Ha tudja, h valami korlátolja, de nem fél a férfi segítségét elfogadni és szánnak időt a folyamatra.
válasz | 2010-05-14 | 11:10
persze.. én is írtam hogy próbálkozzon.. de azért 6hónapja kisérleteznek... meddig is tart a türelem? most az egész fiatalságát nem kell 1 rosz szeretővel töltenie... de tény ha érzelmek vannak akkor próbálkozni kell és nem iziben dönteni.. (ezért sem árt ha néha a testiség megelőzi az érzelmeket.. ezt ellehet úgy kerüléni ;)))
válasz | 2010-05-14 | 11:04
Azért ha a másik fontos a számunkra, nem fogjuk így azonnal kihajítani. :/Mármint nem mindenki tenné ezt...
Rá kell jönni mindennek az okára...ha pedig az ok egy régebbi rossz élmény, azt fel kell dolgozni segítséggel. Erre való egy türelmes, szerető partner. Ha pedig nem éreztek még rá igazán a szexualitás ízére, nem tanulták meg, mikor mi esik a legjobban a másiknak, akkor ebbe "bele kell vágni".
válasz | 2010-05-14 | 11:02
ha mindentől elzárkózik.. és kategórikusan nemet mond.. van sansz hogy idővel megjavuljon de kicsi... az oks hogy análra nemet mond 1 lány.. de hogy a pozokkal se akarjon kisérletezni.. vagy orálra kapásból nemet mondjon... próbálkozzál..de ne a végtelenségig.. ami nem megy azt nem kell erőltetni... aki pocsék az ágyban az magának keresi a bajt..
(és az ilyen nők csodálkoznka ha apus késöbb félrenézeget.. semmi változatosság..semmi orál......)
válasz | 2010-05-14 | 10:47
Örülök, h tetszett ;)

"Az én párom is sokszor kérdi h mi a baj, mért nehézkes kissé a felizgulásom, hát mondom nem megy durr bele, hogy húzzam le a bugyimat, hanem pici kényeztetés jól esik előtte. "

Erről jutott eszembe, h ez is olyan változékony tud lenni.Elég egy stresszesebb nap és egyből több idő kell kikapcsolni az agyunkat. Vagy az is sokszor befolyásolni tudja a "felizgulás képességét" (durva fogalmazás), h éppen hol tartunk a ciklusunkban. :)
válasz | 2010-05-14 | 10:43
Tiszta libabőr lettem, a hideg futkos rajtam, majdnem bugyit is kell cserélnem annyira jó olvasni ezeket a sorokat (na meg bele is képzeltem magam a helyzetbe:D)

Slade a simogatás, kényeztetés nagyon fontos, akkor is ha régebb óta vagytok együtt. Az én párom is sokszor kérdi h mi a baj, mért nehézkes kissé a felizgulásom, hát mondom nem megy durr bele, hogy húzzam le a bugyimat, hanem pici kényeztetés jól esik előtte.
Azt pedig erősen tudom ajánlani, hogy aktus előtt menjen el barátnőd pisilni (akár kell neki, akár nem). Tényleg sokszor érzünk olyan ingert, hogy pisilni, de van h sikerül túllendülni rajta, ha tudja az ember hogy nincs ott semmi.
válasz | 2010-05-14 | 10:32
Még annyi eszembe jutott, h a legfontosabb megtanulni azt, h a másiknak mikor esik a legjobban egy kényeztetés. Ez nagyon lényeges...mert nem egy olyanról hallok, h csodálkozik a pasi, h nem szereti az ujjazást a nő. Persze nem abból kell kiindulni, amit a pornófilmeken látunk. Lehet, h az említett pasi bnője a mennyekbe repülne egy kiadós ujjazástól, ha rájönnének, mikor kell elkezdeni, akkor milyen erősen, milyen mozdulatokat kell végezni. Van, aki a ki-be gyors mozgatást szereti jobban, más a benti körkörös mozdulatokat, megint más a benti fel-le mozdulatokat.
Ha pedig egy pár női tagja így elzárkózik az ilyesmiktől, szerintem (!!!) érdemes lenne megvárni azt a bizonyos nem-bírom-tovább-még-akarok állapotot, amikor már szinte teljesen megszűnik minden a nő körül, csak az élvezetet habzsolja :)
válasz | 2010-05-14 | 10:26
Szerintem az anált nem kéne addig erőltetni,míg rá nem érez a "normális" dolgokra.
Masszívan elutasítja? Miért? Kellemetlen érzés neki? Orálban pl mit nem szeret?
Az is lehet, h rosszkor próbálod mondjuk ujjal, nyelvvel izgatni.

Szerintem egyszer kipróbálhatnád a következőket:
Nagyon kiadós,lágy, minden testrészre kiterjedő, minden porcikát kényeztető, ellazító masszírozás után kezd el egyre lágyabban simogatni. Ja, de fontos megemlíteni, h ehhez teljesen nyugodt környezet szükséges, és nem szabad kapkodni, idő szűkében lenni. Szóval ha tudjátok, h senki nem fog titeket megzavarni és tengernyi időtök van, teremtsétek meg ezt a meghitt hangulatot (hangulatvilágítás, zene, amit szeretnétek). Az egész lényege az, h kikapcsoljon. Feküdjön hasra/hátra, csukja be a szemét és csak élvezze azt, amit kap. Nem kell megtervezni, mi hogyan alakuljon, csak masszírozgasd. Amúgy elég sok hasznos videó letölthető netről, ha esetleg nincs kiindulási alapod egy kis erotikus masszázshoz. Szóval ne sajnáld az időt, masszírozd, majd mikor érzed, h egyre izgatóbb számára, egyre gyengüljenek az érintéseid. Fedezd fel a testét, de ODA még ne nyúlj. Itt már a te fantáziádra van bízva, mit hol hogyan csinálsz. A lényeg, h csak akkor simogasd, izgasd ott, mikor már teljesen kész van. Akkor aztán lassan elkezdheted egyre lentebb csókolgatni, oda-oda érintve az ajkaidat, simogathatod. Az egész lényege, h egy olyan felizgult állapotba juttasd, mielőtt OTT kezdenéd el izgatni, h szinte a teste remegjen a vágytól, h még-még többet kaphasson tőled.

Sokszor az szokott lenni a baj, h a pár nem várja meg azt az állapotot, amire mondjuk a nőnek szüksége van, h teljesen át tudja adni magát a nyalakodásnak. Vannak olyanok, akik 1-2 simogatás után már nagyon vágynak ez után...másoknak kicsit hosszabb "rávezetés" szükséges, felfokozottabb állapot. Ezt ki kell tapasztalni.
válasz | 2010-05-14 | 10:09
épp ez a baj hogy rákérdeztem már, de még hányszor a dolgokra, és mindig elég masszív nemet kapok. nem akarja hátulról sem. de más pózoknál is pisilési ingere lesz egy idő után. és akkor gondolom ezért se akar kísérletezni. egy póz van ami neki jó és ennyi
 
válasz | 2010-05-14 | 10:02
nem szereti, mert lehet, hogy volt vmi rossz élménye, vagy egyáltalán nem volt élménye, vagyis nem esett jól neki, nem lett tőle orgazmusa, vagy mint nekem, csak pisilési ingerem lett és annyi van az ujjazástól.
Így el tudom képzelni, ha nem okoz neki örömet, jó érzést, akkor minek csinálná, "csináltatná"?
az én párom is mondogatja az ujjazást, de kinek élmény az, ha állandóan pisilési ingere van csak tőle?!

Ha ezzel nem okozol neki örömet, kár erőltetni, kérdezd meg, esetleg mi az , amit szeretne, hogy mit csinálj vele stb.

Vagy találj ki vmi mást, az ujjazáson kívül.
válasz | 2010-05-14 | 09:53
egyszerűen kijelentette hogy nem akarja, de nem szereti ha ujjazzák, meg semmi ilyesmi. szóval ez az állapot változhat majd egy idő múlva? vagy lehet még nem érzi hogy ezeket a dolgokat csinálnia kéne?
 
válasz | 2010-05-14 | 08:20
Sehogy... Vagy nyit magától az új dolgok felé vagy nem. Régen én sem oráloztam. Nem erőltette a volt pasim, magától jött az igény.
válasz | 2010-05-14 | 07:09
Miért utasítja ennyire el? Ennyire gátlásos vagy egyszerűen ő kijelentette, h ezek pfúúj dolgok és soha nem fogjátok kipróbálni?
válasz | 2010-05-14 | 01:13
hello
én tanácsot kérnék, a barátnőmmel úgymond nem nagyon lehet vele az ágyban kísérletezgetni. szinte semmit, se pózok, se orál.
én már próbáltam vele beszélni meg minden, de hajthatatlan.
már több mint fél évesek is vagyunk ráadásul.
tanácsokat tippeket kérnék hogy hogyan kedveltethetném vele a dolgokat
köszönöm
 
válasz | 2010-05-13 | 20:45
minden téren 1-t kell értenem...
extrák mindnekinek más-mást jelentenek.. de tényleg a jó szex nem 5-10percnél kezdődik...
és persze hogy 1-5 kg nem számít.. de most ha 10-15 ment fel és nem látom a végét és nem hajlandó edzeni..fogyózni.. annak nem lesz jó vége...
válasz | 2010-05-13 | 20:22
én a lepedőakrobatát akként értelmezem, hogy nagyon jól tud dugni :) 1-1,5 órán keresztül forgat, mint grillcsirlét, míg egészen ki nem tikkadok.
A sok extrát nem venném ide, mert kinek mi az extra, és mennyi a sok, szal ez nehezen értelmezhető.

Amúgy hízásról annyit, h azért van egy szint, ami túlzás. Nyilván az ember nem dobja a másikat pár kiló miatt, de ha mondjuk 40 felszedett kg után is csak terebélyesedik, hát köszi. Én azt gondolom, h ha vki azt akarja, h a párja kitartson, akkor tegyen is érte. azok a kilók nem maguktól szoktak felcsusszanni senki testére.
válasz | 2010-05-13 | 20:14
nem azt mnodtam hogy a lepedőakrobata csak ilyen lehet.. hanem most mondtam egy pasitipust... akire ez+amaz a jellemző... és ha a leányzó ilyet választ.. akkor viselje a hozzávalókat is...
válasz | 2010-05-13 | 20:10
eheh..írtam hogy szélsőséges eseteket írok... csak a nagy női mártiromságra akartam reagálni... mutatva hogy bizony sok esetben maguk keresik a problémát..

lepedőakrobata.. én azt arra mondom aki jó az ágyban... hogy ezt most 1 partnerrel vagy 50-el töltött szex során szerezte el nekem lényegtelen... (de azért ha 1-el csinálta akkor a 2. csajnál detto izgul..hisz még csak a 2.. aki meg sokkal az azért azt jelenti hogy becsajozni betud;) és az is igaz hogy mindenkinek mások az igényei az ágyikóban..de azért egy átlaghoz képest lehet felállítani egy magasabb színvonalat... mint pl a pasik a csajokra is mondják hogy istennő az ágyban.. miért? mert úgy szopizik hogy behorpad a homlokom? mert ügyesen variálja a kezeivel? mert istenien lovagol? stb..stb.. mindenkinek más-más a fontos..de beugrik 1 kép amikor valakire azt mondják hogy jó az ágyban.... (és ez nem 1 elvont fogalom.. meg elütni azzal hogy csak gyakorlás kérdése és bárki azzá válhat... )
 
válasz | 2010-05-13 | 20:02
De persze kérdés, h kinek mit takar a lepedőakrobata. Mert egyeseknél az a mérvadó, h sok nővel volt már...ami azért még nem utal arra, h értene is a női testhez.
 
válasz | 2010-05-13 | 20:02
direkt írta, h kiragadott példákat, amik a szemléletesség kedvéért szélsőségesek.
válasz | 2010-05-13 | 20:00
Lepedőakrobata = sok extra az ágyban alap (ha nincs meg, pá) = ha a nő hízik, akkor is pá
Szóval ez amolyan felszínes kapcs, h jól nézzen ki, adja meg, amit kell, ha meg nem, akkor szia.
válasz | 2010-05-13 | 19:57
Én ezt a túlzó hiúságot nem olvastam ki a sorokból.
válasz | 2010-05-13 | 19:46
A végét picit nem értem. A lepedőakrobataság is nagyon relatív. Mert kit is tekintünk annak? Mert ahogy te leírtad, nálad ez egy olyan embertípus, aki totál hiú, tele elvárásokkal és ha valami nem tetszik, átszáll másik virágra. Szerintem ennyire nem kell kisarkosítani...azok a pasik, akiket így jellemzel, azok kicsit úgy el szoktak szállni maguktól és az elvárásaiktól, h a mérhetetlen egojuk miatt az ágyban is csak magukat látják. Nem akarok általánosítani, de esélyesebb, h egy ilyen hiú, elvárásokkal teli, kevésbé kötöttségeket kereső férfi inkább lepattan, ha valamit mondjuk erőlködnie kéne, a nő kedvére tenni, formálódnia...
válasz | 2010-05-13 | 16:20
azért nem kell a nőket most hűha áldozatként beállítani.. ha nem akar orálozni.. análozni.. akkor közölje a pasival.. ha a pasinak fontos.. fontosabb mint a nő akkor legalább ekkor derüljön ez ki...
de kényszerből.. áldozatot hozva inkább semmit se csináljon a csaj...

sok kapcsiban idővel tényleg alap a bogyi.. sok pasi mondogatja.. de legalább annyi nő tér át rá magától..miért? mert egész más érzés... ő is utálja gumit..stb..
a becsúszott gyereknél.. én pl mindig tisztázom hogy nálam alap ilyenkor az elvetetés..szerencsére minden partnerem detto így gondolkodott.. bár nem volt még ilyen baleset.. de azért érthető hogy a pasi enyhén kiakad ha a csaj begözől és mégis megakarja tartani 20évesen a gyereket.... (persze a gaz pasi lécelt le.. nem a csaj gondolta meg magát......)

mint ahogy pasiknál is sokan menekülnek ha 1-1 erősebb, határozottabb anyussal találkoznak.. aki ezt+azt alapból eldöntötte.. nem is akar változtatni rajta.. sok dolgot csak azért nem csinál mert azzal fél hogy a pasi a dominanciáját kifejezné..stb..

mindennek 2 oldala van.. rengeteg olyan pasi van akinek bőven elég ha misszionáriusban szeretkeznek csak, és a tenyerén hordozza a lányt egész életében..
de ha leányzó ezek ellenére egy lepedőakrobatával akar összejönni akinek bizony sok extra szinte rendszeres az ágyban.. ezenkívűl nem nézné túlzottan jó szemmel ha a partnere nem adna magára.. hízna kicsit..stb.. egyenlőségről beszélni sem kell..stb.. ő választotta.. nem kell utána siránkozni... ennyi...
(persze nem csak a 2 véglet van..de most ezt ragadtam ki..)
 
válasz | 2010-05-13 | 13:29
A megegyezésnek szerintem nem arról kell szólnia, h egyik fél mondja, h A, másik fél mondja, h B..majd eltelik egy kis idő és az egyik is rámondja, h oké, B.
Ilyenkor mérlegelni kell. Egyik miért veti el a B-t, miért nem szeretné, van valami rossz tapasztalata B-vel. Ugyanezt ki kell fejtenie másiknak is az A-ról. Legtöbb esetben pedig nem több megoldás, nemcsak A és B.
válasz | 2010-05-12 | 19:22
Itt a nőn múlik,hogy ő is mennyire szeretné szedni,ha egy kicsit is mellette van akkor nem nehéz meggyőzni....
Amúgy én már nem bízok az óvszerben,szóval félek tőle és a sürgösségi tablettától is,már jártuk meg,én pl azért mondtam hogy lehet a tabletta is,valahogy így biztonságban érzem magam és nem kell félnem.....de az egészségügyi felével még mindig nem vagyok kibékülve egészen
válasz | 2010-05-12 | 19:19
Ki ahogy látja.....mindenkinek más a véleménye.

Van aki erősebb személyiség és ő nem enged,ha valamit eldöntött van akinél ez nem így van.És eléggé nem jó ha valakit nagyon belehet folyásolni,ezt tudom,mert sajnos idővel elveszik így a női tartás és a büszkeség......nem jó mindig hagyni magunkat,de közbe kell,különben nem lesz megegyezés...
válasz | 2010-05-12 | 19:14
Amúgy bocsi:)) nem néztem meg hogy nő vagy,ezer elnézést,így már más,akkor te is tudod miről beszélek.Tényleg ne haragudj....:D
 
válasz | 2010-05-12 | 19:12
Persze,annak is nehéz megfelelni.Most komolyan képzeld a nő helyébe magad,te inkább mennél biztosra,gyógyszert szedsz és nem lesz baba vagy terhesen maradnál,mert az tuti hogy én nem vetetném el?!Ha valaki hibázik vállalja a következményeket,nem a magzat hibája ha nem vigyáztunk,nincs jogunk megölni egy életet.
Persze lehet óvszerrel is,csak mikor hosszabb távú kapcsolat van,akkor már más.....áldozatot kell hozni stb.....persze van olyan nő aki azt mondja nem szedem a tablettát és óvszert használunk,ha meg nem tetszik akkor............és ez részben jó,nem tudom ki,de a fórumon is van valaki és ezt lehet benne tisztelni......mindenki maga dönti el hogy mit választ.....senkisem kényszerít arra hogy szedjük,ez így van........sajnos lassan már egy hosszútávú kapcsolatban a gyógyszer is alap dolog,a nők át sem gondolják rendesen,csak szedik és kész,plusz még van olyan férfi aki elvárja csak azért hogy benn tudjon elsülni,bár én az olyannal ne maradnék együtt.
Amúgy nekem nem nyűg,csak azt mondom hogy egyszerre sok mindennek megfelelni,idő kell hozzá.......ezt csak azért mondtam mert van akik könnyen veszik,de nem az,hoszabb folyamat.....főleg ha pl először van anális vagy hasonló,szóval amelyik férfi nem értékeli eléggé amit megtesz a nő az nekifoghatna.Én is értékelem amit értem tesznek és vissza is várom......az ember minden kicsi haladásnak,apróságnak kéne örüljön....
válasz | 2010-05-12 | 19:07
Van ám olyan pasi, aki évekig nem mondd le a gumiról a saját biztonsága érdekében, mert ennyi idő kell, hogy bízzon a nőben, és tényleg tudja mit akar. Rám még egy pasi sem akart tabit tukmálni, de még csak finom célozgatás sem volt, hogy jó lenne. Elmondtam, hogy miért nem akarok, és ennyi. Felfogta. Sőt, vki bevállalta volna a kedvemért a ffi fogamzásgátlót, de utána jártam, és még nem működik.
válasz | 2010-05-12 | 19:01
De azért te is bevallhatod,hogy te sem ellenkezel hogyha a nő szedi a tablettát,az neked is jó.....
Hát na......van olyan nő aki nem szereti az orált,de legalább azért megengedhetné hogy először legyen egy orgazmusa és azután mondjon véleményt hogy tetszik-e vagy sem......ezek vagyunk mi......ja hát elég nehéz,mert tényleg rengeteg múlik azon hogy akarja-e,az agy sokmindenre képes.Én mikor rájöttem hogy irányíthatom az orgazmusomat vele,kivoltam akadva.Én nem gondoltam volna hogy még erre is képes az agy,pedig így van....mostmár csak jó gyakorolni és megpróbálni jóra használni,mert pont úgy negatívra is fordíthatunk mindent és akkor nem lesz egyáltalán orgazmus.....
válasz | 2010-05-12 | 19:00
de miért vállalod be az anált és a szájban elsülést, ha neked az a nyűgök és problémák közé tartozik? Ha nem akarsz tabit szedni, pl. húzzon a pasi gumit.
Sok pasi áll a gyereke mellé, meg persze sok nem. De olyannal kell összeállni, akivel egyezik a véleményetek a becsúszott gyerekről. Nincs az alapkérdésből súrlódás, ha pl. Te ís úgy gondolod, hogy nem akarsz gyereket, akkor nem tartjátok meg a babát. Ha viszont Te mindenképp megtartanál egy becsúszott gyereket, vagy jó eséllyel, akkor nem a Te embered, aki erről nem így vélekedik. Persze, az esetleges abortuszt nem lehet lepasszolni, sem a terhesség kínjait, de ez van... Ezért nem rosszabbak a férfiak, és nekik sem fenékig tejfel az élet. Elvárások a nők részéről is vannak.
válasz | 2010-05-12 | 18:40
"a nőknél van az anális is és a szájban elsülés is"

Mi pedig csak élvezzük a nekünk adta lehetőségeket, a nők pedig vagy élvezik vagy nem is akarják. Sok nő még az orál sextől is fél, pedig nekünk azt semmibe se tellik megadni a nőnek.
A fogamzásgátlás is inkább a nők dolga mert szokták mondani, nem a ffi lesz terhes, hanem a nő.
válasz | 2010-05-12 | 18:23
Több a problémánk mert nektek minden ennyire nem bonyolult és összetett.Ti mikor sültök el azzal megvan az orgazmus,tablettával nincs gond,nem ti kell aggódjatok hogy most vajon terhes maradok-e ha valami rosszul sül el és most ezt nem rád értem de a legtöbb férfi beijed és lelécel ha megtudja hogy a barátnője teherbe esett és természetesen nem tervezett a baba.Nem a férfiak kell felneveljék a gyereket,sajnos ritka mostanság az a férfi aki odaáll a gyerek mellé és nem okoz neki csalódást....:( a nőknél van az anális is és a szájban elsülés is,szóval ez még csak a nagyja,azon kívül még akadnak elvárások,ugyhogy nem könnyű nekünk sem minden téren megfelelni....
válasz | 2010-05-12 | 16:13
Az jobb lenne ha ezek közös gondok lennének és nem csak a miénk. Tovább rontom az arányt.
válasz | 2010-05-11 | 22:59
Úgy látszik a nők jobban kitárulkoznak, na meg nekik több problémájuk is van a sexben mint a pasiknak. Gondoljunk csak a fogamzásgátlásra vagy az orgazmus hiányra.
 
válasz | 2010-05-11 | 22:57
Azt észrevettétek, hogy erre a fórumra sokkal több nő ír, mint pasi?
 
válasz | 2010-05-10 | 19:25
nekem is pont ez jutott az eszembe :D

amúgy jah! túlontúl "trendi" biokozmetikumokat használni. meglepő, de a biokontrollon átmentek között is van olyan, amit kidobnék, és csodálkozom, hogy ment át a teszten, na meg össze-vissza csillagozzák az összetevőket és hát nem mind ökotermelésből származik...

legtutibb dolgok azok, amiket te magad állítasz össze (mint amit írtál, zsír, só stb)
tesóm olyan tuti pakolást csinált magának, hogy a legbiobbnak mondott cucc is megirigyelhetné a hatását! és fillérekből kijött!

szóval fenntartással kezelem a bio kozmetikumokat is...akármilyen neves logó van rábigyesztve (így meg úgy bevizsgálva, ellenőrizve stb...). ugyanis épp ma csalódtam ilyen téren. hüpp :)
válasz | 2010-05-09 | 18:42
az is egy jó rajzfilm volt... Volt egyszer egy élet :D
válasz | 2010-05-09 | 14:06
Megkérdezhetem konkrétan milyen terméketet használsz? Engem is érdekelnének:)
válasz | 2010-05-09 | 12:16
Igen, azt mondtam, h vannak esetek,amiket nem lehet elkerülni.
De ennyi erővel hátradőlhetünk és várhatjuk a bajokat, mert hát lehet, h a génjeinkben van valami hajlam.
No meg azért a hajlamra is kellően rá lehet erősíteni. Mert sokszor indul meg rákos elváltozás, de a szervezet letudja győzni. Sok rák tehát el se durvul, hanem eltűnik. Viszont ha valaki cigizik, akkor azzal olyan anyagot juttat a szervezetébe, amik kiölik azokat a pici sejteket (nem tudom, mi a nevük), amik ezeket a rossz kis sejteket falnák fel (ez már bizonyított). Szóval nem mindig jön elő a hajlam, de rá is lehet "segíteni", h mindenképp felerősödjön.
válasz | 2010-05-09 | 11:57
Bocsi, Anthico:)
válasz | 2010-05-09 | 11:56
Valóban szép és jó, hogy ha nem érintkezünk káros anyagokkal akkor nem leszünk rákosak ill egyéb betegségben nem szenvedünk majd. De ne felejtsük el, hogy van aki teljese egészségesen él, és mégis a rákba hal bele. Illetve olyan is, aki mindennel károsítja magát, mégse lesz rákos. Sok olyan emberről hallottam, akik egész életükben cigit se fogtak a kezükben-nemhogy szívták is volna-mégis tüdőrákban halt meg. De ránézek a nagymamámra, aki több mint 30 évig keményen szívta, 70 körül volt mikor letette (egy tüdőgyulladás hatására). Nem mondom, hogy egészséges, de a gondjait az idős kor okozza, illetve az idős kori leépülés. Ellenpélda nagypapám, a férje, aki elég fiatalon halt meg (6évvel születésem előtt), mert annyi cigit szívott, gyakorlatilag megfulladt szegény.

Szóval én azt mondom, hogy nem csak az életmód játszik közre, hanem nagyon nagy szerepük van a géneknek is. Persze rosszat nem tesz az, aki rátér a bio dolgokra.

Jut eszembe, Antihoch, úgy tudom Szegeden tanulsz, épp ma nyílt meg először Új-Szegeden a Bio piac:D delmagyar.hu-n van pontosabb info:)
 
válasz | 2010-05-09 | 10:43
Tudom milyen, apám kórházban dolgozott amíg élt, anyám pedig még mindig ott melózik. Szóval láttam dolgokat.
Azonban én elég érdekes vagyok ilyen téren, mert tudom, hogy a dohányzás mindenféle rákot okoz, de továbbra is szívom(ráadásul apám tüdőrákos volt), ugyanakkor még hipochonder is vagyok, imádom a nőket mégsem vagyok képes összejönni egyel sem, állítólag baromi jó történeteket tudok írni, de mégis lusta vagyok hozzá stb.
válasz | 2010-05-09 | 10:29
Hozzá kell tenni, h ezt sokszor nem lehet befolyásolni, elkerülni, megváltoztatni. De ha valamit tehetek azért, h ne következzen be valami komolyabb,akkor teszek ellene.
válasz | 2010-05-09 | 10:26
Csak azért kérdeztem, mert számodra ez a két élet minősége teljesen egy és ugyanaz...azaz neked tök mindegy, melyik következik be, hiszen úgyis halállal végződik.
Gondolom, te ismeretségedben, rokonságodban is előfordult esetleg komolyabb vagy halálos betegség. Na én eleget láttam ilyet, közvetlen közelről és az a szenvedés...én nem szeretném átélni. Én valahogy nem úgy vagyok vele, h egészség vagy az a szenvedés...tök mindegy,mert úgyis meghalok.
válasz | 2010-05-09 | 10:24
Nem nagyon szoktam ilyeneken filózni, most is csak a téma miatt. Egyelőre nincs saját családom, ha lenne, lehet másképp állnék hozzá.
válasz | 2010-05-09 | 10:13
Kíváncsi lennék, h melyiket életet élnéd szívesebben, ha már mondjuk választhatnál:
- rákosan, hol kórházban, hol kezeléseken, hol gyengén, hol műtéteken
- egészségesen csak a "normális" leépüléstől szenvedve

Ezt most egyáltalán nem a kozmetikumok témájához írtam, csak kíváncsi vagyok, h melyik életet választanád. Mindkettő vége a halál, de nem mindegy, h már az előtt azt kívánod, h bár meghalnál, mert már nem bírod a szenvedést.
válasz | 2010-05-09 | 10:06
Én úgy vagyok vele, hogy nap végén szeretek leverni egy-két sört, esetleg haverral elszívni pár vidámcigit, utána enni valami finomat. Bár valószínűleg ez a túlzott elkényelmesedés vezetett odáig, hogy "nem csajozok" - áthozva a másik topicból a témát pél pillanat erejéig.
Na, mindegy, és utána hazajönni, aludni egy baromi nagyot.
válasz | 2010-05-09 | 10:02
De én arról beszélek, hogy hiába vagy mondjuk életed utolsó 4 évében rákos, utána úgyis meghalsz. Ergo, tökmindegy mennyit szenvedsz, mert mindegy lesz.
válasz | 2010-05-09 | 09:48
Azért én nem az az ember vagyok, h ha valamire rányomják, h bio, akkor egyből veszem is le a polcról. Elég sok kitételnek kell megfelelnie nálam, h a kosaramban landoljon. Nem szégyelltem pl a kinyomtatott káros anyag listával (lásd: Dr. Rózsa Sándor: Testáoló kislexikon) mászkálni a drogériákban, és sokat időzni, h kielemezzem a kozmetikumokat. Jó, nem vagyok se vegyész, nem értek mélyebben hozzá, de ha valami adalékanyaghoz oda van írva , h ezt és ezt okozhat, akkor az azt tartalmazó szert nem emelem le a polcról. Továbbá figyelem az ÖKOtest és BDIH emblémákat is :) Azért ezek együttesen elég jól besorolják az adott kozmetikumot.
válasz | 2010-05-09 | 09:44
Mindenkinek más a szabadság :)
Egyeseknek a szerelem egy kalitka, egy rablánc, tele korlátokkal,másoknak pedig maga a felhők feletti önfeledt röpködés, totális felszabadulás érzése.
Ebben a kérdésben neked az a szabadság, h bármit megehetsz, ihatsz, magadra kenhetsz, nekem pedig semmiféle korlátozással nem jár, ha odafigyelek ezekre. Nem kínzom magam, nem koplalok, nem kell megválnom egyes szerektől..csak szelektálok.
válasz | 2010-05-09 | 09:42
Igen, meghalunk, de nem mindegy, h az utsó éveket mondjuk kemoval töltjük vagy nem.
Nem azt mondom, h egyenes következménye mindenkinél a "szabad" életmódnak az ilyen állapot, de mikor rá tudják már bizonyítani, h a dezodor sok esetben felelős a mellrákért (lásd a sok mellrákos férfi), akkor én ott kicsit elgondolkozok,h akarok kockáztatni?
válasz | 2010-05-09 | 09:42
ha már itt tartunk szerintem ez is csak egy marketing fogás, mint a "sztárok" megfizetése egy reklámért, mivel ma ha ráírom egy zacskó kutyaszarra, hogy "természetes biokutyaszar" akkor tutira eladok belőle.
ha igazán bio lennél, akkor azt használnád, amit dédöreganyád: disznózsírt, sót, meg hideg vizet...
anyámtól mindig kérdezik, hogy mit csinál a bőrével, mert nem annyinak néz ki, mint amennyi, ő meg csak mosolyog, mert étolajat, zsírt, sót, hideg vizet használ csak... krémekből egyedül azokat viseli el a bőre, amiket én keverek neki. a többitől vörös lesz, mint a rák.
Szóval szerintem ma divat bio cuccokat fogyasztani és ennek megfelelően alakul a piacon árulók stratégiája.
válasz | 2010-05-09 | 09:38
Szabadon, ez jó:) Tényleg így van.
válasz | 2010-05-09 | 09:36
Miért ne lenne mindegy, hisz utána úgyis meghalunk:D
válasz | 2010-05-09 | 09:32
Ha nálad ez bekattanást váltana ki, akkor ne tedd :)
Nem mondom, h mindenki egyformán éljen. Neked ezek nem fontosak, te szabadon akarsz élni: bármit enni, inni, kenni magadra :)
válasz | 2010-05-09 | 09:31
Persze...de az odáig vezető út nem mindegy...szerintem...
válasz | 2010-05-09 | 09:29
A végén mondjuk úgyis mindenki ugyanoda jut, meghalunk és megszűnik minden.
válasz | 2010-05-09 | 09:26
De pont erről beszélek. Vagy élek úgy ahogy tetszik, megkötések nélkül, vagy folyamatosan azt figyelem miben mennyi kalória van és miből készült etc.. és a végén bekattanok.
válasz | 2010-05-09 | 08:55
Bármit választasz, így is úgy is törekedni fognak arra, h ne kapjon nyugdíjat az ember...most is szinte már ez a cél. Szóval az a kérdés, h azt a maradék 40-45 évet hogy fogod élni.
válasz | 2010-05-09 | 08:30
Vagy élek eddig úgy ahogy eddig 55-60 éves koromig, vagy egészségesebben, de dolgozok 70 éves koromig(mert addigra minimum ennyire lesz a nyugdíj korhatár), már ha nem halok meg előbb valami miatt.
válasz | 2010-05-09 | 08:09
Akkor úgy mondom, h a jelenlegi állapothoz képest a "legbiobb" hozzávalók.
Bár a biogazdaságokban eleve odafigyelnek a földminőségére, az öntözésre, teljesen elszeparált helyen termesztik a növényeket, h még a levegőből is minél kevesebb káros anyagot kapjon.

Igaz, ebben a szétszennyezett világban már nincs olyan, h totál egészséges, totál tiszta....mindenben van már valami, hála az embereknek. Viszont az ember dönthet, h most legyint erre és úgyis-tök-mindegy-mit-eszek-mit-kenek-magamra módon tojik az egészre, vagy törekszik arra, h kevésbé szennyezze a szervezetét.

Most olvasom Dr. Rózsa Sándor Testápoló kislexikon című könyvét...érdekes dolgokat ír.
válasz | 2010-05-09 | 08:04
30-50 évvel ezelőtt olyan mérgező anyagokkal szórták meg a földeket, hogy még jó ideig nem beszélhetünk biohozzávalókról, ételekről stb-ről.
válasz | 2010-05-09 | 07:26
Erre az adásra még én is emlékszem és valóban megdöbbentő. Főleg az,h ennyire magasról tojnak az emberekre, nem félnek minden mocskot belekutyulni. Aztán már elég felkérni pár sztárt, akik majd agyondicsérik a terméket, és mutogatják a az agyonretusált, megvilágított arcbőrüket vagy a póthajukat :D Vagy pár "igazi nő" is elég egy hatásos reklámra :P

Én is az Alverde termékcsaládot használom,bár még télen volt a tusfürdők között egy limitált szériás illat, azt hiszem, erdei gyümölcsös..na azt nagyon megszerettem, erre ugye elfogyott és a többi illat annyira már nem tetszik :( De megbarátkoztam azzal a mandarinos-vaníliással :D
Anyumnak vettem Alterras cuccokat is (másik drogária natúrcsaládja), azok diszkrétebb illatúak, ahogy észrevettem.
válasz | 2010-05-09 | 00:01
Reméljük nem tilos kiírni: Alverde:) De nézd meg az összetevőket, ha nincs benne Sodium laureth/lauryl sulfate akkor az igazi:)
válasz | 2010-05-08 | 23:56
és mi a neve ha szabad tudni? :)
 
válasz | 2010-05-08 | 23:47
Én is a kétbetűs drogéria termékeit szoktam használni és tényleg szeretem őket:) Sokan azt gondolnák h túl drágák az ilyen kozmetikumok, mint általában a bio dolgok, de ez nem így van, még olcsóbb is:) Nekem csak a samponnál furi h nem habzik először, de aztán az is beindul, és még kevesebbet is kell belőle használni.

Egyszer volt Frei Tamásnak egy riportja a nagy kozmetikai cégek vezetőivel, és feltette azt a kérdést, hogy használnák e a saját termékeiket. A válasz kicsit meglepő volt, kb az volt a lényeg h előbb lennének öngyilkosok minthogy magukra vagy a családjukra kenjénk. Azt hiszem ez mindent elárul...
válasz | 2010-05-08 | 23:36
Amúgy múltkor mosolyogtam, mikor egy nagynevű, német illatszerben ajánlgattak 10000+ Ft-ba kerülő szuper, bevizsgált arckrémeket.Mert h agyontesztelik, csúcsminőségűek és áááááá....na igen, de ezt meg kell fizetni.
Aztán mikor meglestem az összetevőket, szépen vissza is tettem a polcra. 16000 Ft és ugyanolyanokkal tömik tele , mint az 1000 Ft-os kis társait...talán még több mindent kutyulnak bele. :P

Sokan arra hivatkoznak, h így drága, úgy drága a natúrkozmetikum. Hát az arckrémem valóban drága (mivel nemcsak, h nem tartalmaz káros anyagokat, de ami növényekből készül, azokat biogazdálkodásban termesztik), de a többi ugyanolyan áron van. A két nagy drogériának van külön saját natúrkozmetikumos termékcsaládja és én a 2 betűsét használom :) Persze átbújtam az összetevőket, nem hiszek én csak úgy el bármit...de meggyőztek..plusz ott van a BDIH embléma...némelyen edig az ÖKOtest eredmény is.
Szóval, ha valaki váltani akar, nem kell semmi pluszt rákölteni. De persze nehéz megválni a megszokott kenceficéktől :) No meg eleinte fura, h nem habzik a sampon meg a tusfürdő :D
válasz | 2010-05-08 | 23:30
Azért dezodorokra már rá tudták bizonyítani...mert ott közvetlen érintkeznek fontosabb mirigyekkel. Eldugaszol, betömít, felszívódik és azért túlságosan a nyirokmirigyek és mell közelében helyezkedik el az a terület, amit nap mint nap bedezodorozunk.

Az tény, h nem a testápolótól fog valaki meghalni, de a bőr a legnagyobb szervünk, az véd minket a legjobban. Ha rákenünk valamit, az beszívódik, sejtekig hatol.
De nem azt mondom, h mindenki dobja el az eddigi kozmetikumait. Ismerek olyat, akinek ez nem fontos, de olyat is, aki tudatosan próbálja óvni magát. Én utóbbiak közé tartozom, de nem célom kereszteshadjáratot folytatni, nem akarok "áttéríteni senkit". Azzal viszont nagyon szívesen szoktam élményeket és "eszmét" cserélni, aki szintén nyitott ezekre a dolgokra.

Azt viszont tudom, h amióta ilyen sampont+balzsamot használok,a hajam gyönyörű. Testápolóra meg szinte nincs is szükségem. Régebben, mikor márkásakat használtam, napi szinten 1x minimum igényeltem a testápolást. Szóval azért én speciel eléggé érzem a változást.
válasz | 2010-05-08 | 23:18
Akkor Te szupi vagy:) Én is próbálkozom ezzel a dologgal, de sajnos nem mindig megy. Mert még úgy se láttam olyan embert aki a kozmetikumokba halt bele. Persze ez nem igaz, mert méregtelenítési gondokat okozhat, vagyis máj és vese gondokat, abba meg bele lehet halni... De azért igyekszem:)
válasz | 2010-05-08 | 23:02
Igen, ez sajnos így van...akármit reklámoznak, akármilyen hangzatos összetevőket említenek, amik szerintük csodákat is művel a bőrrel/hajjal...nagyrészt csak reklámfogás.

"Pl ha valaki kimegy most a fürdőszobájába és megfogja a tusfürdőjét, samponját és arclemosóját, akkor a köv 3 anyag áll legelöl az összetevőknél: "

Nekem szerencsére több mint fél éve már nem :) Teljesen natúrkozmetikumokat használok: testápoló, lábkrém, arclemosó tej, tonik, sampon, balzsam, tusfürdő, kézkrém, dezodor + egy bio arckrémet.
válasz | 2010-05-08 | 22:59
Köszönöm, hogy utána néztél, már az első összetevőnél tudtam, h akarok e ilyet használni.
Egyébként sajnos a kozmetikai termékek 99%-ra jellemző, hogy nagy részt káros anyagok vannak benne. Pl ha valaki kimegy most a fürdőszobájába és megfogja a tusfürdőjét, samponját és arclemosóját, akkor a köv 3 anyag áll legelöl az összetevőknél: Aqua, Sodium/nátrium laureth Sulfat ill Sodium lauryl Sulfat (ezektől az anyagoktól habzik) és glycerin (ilyen nagy mennyiségben szárít, hogy aztán megvedd a krémeket is bőrszárazság ellen.) Akit jobban érdekel a téma annak ajánlom: http://www.antalvali.hu
válasz | 2010-05-08 | 22:44
Csak kíváncsiságképp rákerestem az egyik nagyon neves, és drága intim mosakodó összetevőire és megnéztem, miből is áll...vagyis mi az, aminek segítségével képesek megvédeni az amúgy hihetetlenül érzékeny hüvelyi bioflórát.

22 összetevő között van:

- 5-bromo-5-Nitro-1,3-Dioxane (Bronidox)
Funkció: tartósító
Szintetikus anyag. Rákkeltő nitrózamin-szennyeződés lehetséges.

- Cocamide DEA / MEA (Kókuszzsírsav-dietanolamid /monoetelonamid)
Funkció: mosóaktív anyag, sűrítő.
Főleg növényi anyag. Szabad DEA-t tartalmazhat (fenn áll a rákkeltő nitrózaminok veszélye).

- Cocamidopropyl betain
A természetesnek kikiáltott termékek gyakori összetevője. Egészségkárosító nitrozaminokkal szennyezett, allergiát okozhat.

-Lactic Acid
Funkció: hámlasztó.
Napfénnyel szemben érzékennyé teszi a bőrt.

-Magnésium Lauryl Sulfate
Funkció: mosóaktív anyag.
Szintetikus anyag, irritál.

-Methychloro-isothiazolinone(Euxyl K100, Kathon CG)
Funkció: tartósító.
Szintetikus anyag. Fehérjekárosító, erős allergén, mutagén. Állatkísérletekben nagyobb koncentrációban bőr és nyálkahártya ingerlő.

-Methyl-isothiazolinone
Fehérjekárosító, erős allergén, mutagén.

-PEG (polietilénqlükol)/ PEG-származékok
(A Copolyol, a Polyglykol, a Polysorbate olyan anyagok, amelyeket a PEG vagy eth. jelölés mellett többnyire egy számmal is ellátnak, pl. ceteareth- e 33.) Krémek mesterséges emulgeátorai. Az emulgeálószereknek köszönhetően nem válik el zsírnemű anyag a víztől. A PEG-ek és származékai a bőrt áteresztővé és egyben sérülékennyé is teszik a káros anyagokkal szemben. Sérült hámréteg esetén (viszkető vörös foltok, neurodermitisz) kerülni kell a magasabb PEG koncentrációjú (PEG-10 M, PEG-14 M, PEG- 32, PEG-4, PEG-6 Stearate, PEG-7, PEG-8 Esters) kozmetikai készítményeket. Idegen anyagokat vihetnek be a bőrbe (csúsztató hatás).
(megjegyzés: ezek közül ebben volt PEG 55 és 7)

-Propylenglykol (propilénglükol)
Az ásványi olaj alapú kozmetikai termékekben lelhető fel a propilénlgükol. Ezen kívül fék- és hidraulikafolyadékokban található meg, valamint fagyásgátló szerekben.
A bőr- és hajápoló termékekben, hidratáló hatása miatt alkalmazzák. A propilénglükol úgy segít megőrizni a bőr nedvesség tartalmát, hogy eltömíti a bőr pórusait megakadályozva ezzel a nedvesség vagy a víz eltávozását. Ez az anyag erősen irritálja a bőrt, és használatával májelégtelenség és vesekárosodás léphet fel.

-Sodium Laureth Sulfate (nátrium laureth szulfát)
A Sodium Laureth Sulfate, a Sodium Lauryl Sulfate alkoholos változata, csak kevésbé irritáló. Komoly kiszáradást okozhat. Samponnal, vagy tisztítószerekben található anyagokkal reakcióba lépve, mindkét anyag rákkeltő nitrátok és dioxidok keletkezéséhez járul hozzá. Már egyszeri hajmosással is nagy mennyiség juthat a szervezetbe az említett anyagokból.

Azért így összeolvasva a 22 összetevőből 11 káros :S

...csak érdekességképpen másoltam be, h nem minden az, aminek mondják...
válasz | 2010-05-08 | 22:27
Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek, de nem tudom hogy hova is írjam, meg nem teljesen szexuális téma, de intimitás.

Főként a lányok véleménye érdekelne, méghozzá az intim mosakodókról. Mindig is nagy dilemmám volt, hogy használjak e vagy sem. Egy részről jó volna, hisz arcot se azzal mosok amivel lábat, másrészt meg ezekről a termékekről azt hallottam, hogy ellustítják a hüvely védekező képességét és több fertőzést lehet összeszedni vele (főleg, hogy itt a nyár, strand szezon...). Szerencsére én nem vagyok olyan aki könnyen bármit összeszed, van egy kis candidám, de azt az egész szervezetemből kéne kipucolni, intim tüneteket nem okoz, meg főként télen előfordul, hogy felfázok, amit gyógyszer nélkül 1-2 nap alatt letudok.

Szóval várnám a véleményeteket, fiúkét is azért, hogy ti hogy látjátok a helyzetet:)

Köszönöm

Hunny
 
válasz | 2010-05-08 | 15:59
Én sem vagyok az a sovány típus. Nem vagyok kövér,ne essen félreértés,de nem zörögnek a csontjaim. De sztem ez így NŐIES.
 
válasz | 2010-05-07 | 22:36
jobb is az a csaj akin van mit fogni... a pasik többége igazából menekül az anorexiás modellektől... (persze azért a nőies és a kövér között van különbség ;))))
válasz | 2010-05-07 | 21:27
Hehe :) Nekem is van kb. 6-7 kiló plusszom, és pont ez az ami miatt a pasim begerjed :) Van ilyen, élvezd hogy tetszel neki!
válasz | 2010-05-04 | 19:00
Nem értem mi azon a gond,ha valaki fehér? Én is abba a kategóriába tartozom,aki akkor sem barnul,ha napon van. De én szeretem. És tudjátok miért? Mert annyira más mint a többi! Az,hogy én nem volt olyan,mintha futószalagról szálltam volna le. Meg szem ez nem olyan dolog,amiből divatot lehet csinálni...
 
válasz | 2010-05-03 | 13:20
Sajnos az "egészséges" szolizásban van néhány dolog, amit nem ismersz, nem tudsz befolyásolni.
Még mindig nagyon sokan használnak olyan csöveket, ami már túlzott barnulást eredményez (már nem is engedélyezett), de rengeteg vendéget vonz, mert tényleg képes 5 perc alatt megégetni vkit.
Aztán ha már sokan odaszoktak, a csövek maradnak és már nem érik el ezt a hatást.
válasz | 2010-05-03 | 13:10
Nem csak a pasid, nagyon sokan.
És pont ezért fognak megnézni, mert sokaknak bejössz.
Ne legyen kisebbségi érzésed, ne takard ruhával, hanem élvezd a pillantásokat.
válasz | 2010-05-01 | 21:55
Én például egy kicsit husos vagyok, na nem annyira, de érzemm hogy vastagabb a combom , a hasam i teltebb, mint az átlagé, pláne most, hogy jó idő van, a ruha sem takarja annyira. Kicsit kisebbségi érzésem van, a pasim pedig mégis ezt suereti. M
 
válasz | 2010-05-01 | 16:31
Nem szoliztam soha és nem is fogok. Én ilyen vagyok...én próbálom védeni a szervezetem...nem mindenki gondolkozik előre...
De nem lehetünk egyformák...aki divatból akar barna lenni, legyen, de utána 5-10-15 év múlva ne sipítozzon, ha mondjuk néhány anyajegyén változás megy végbe...vagy rosszabb.
válasz | 2010-05-01 | 16:25
ancsa jól mondod a dolgokat és 1-t értek veled.... én sem a cigó barnaságról beszéltem ám...

anthico-nak meg azért érdekes szoli lehetett az;) amiket én ismerek ott 10perccel kb 1 nap napozást lehet csak reprodukálni..nem 1 hetet;))))
 
válasz | 2010-05-01 | 12:44
Szerintem van egy "egészséges szolizás", viszont aki télen is szinte fekete, az számomra inkább rendellenesnek tűnik mint szépnek. napon sem szabad sokáig sülni, szoláriumban meg pláne nem. Egyébként aki szépen fokozatosan éri el azt az egészségesnek mondott barnaságot, amit a bőre megenged, az szerintem még szép is. De nem mindenkinek a bőre viseli a nagyon barna árnyalatot, egy fehérbőrűnél nyilván a halvány barna, ami szépen mutat. Megvan hogy kinek mennyit enged a bőre. Egy időben én is eljártam szoláriumozni, mert olyan volt a munkám, életritmusom hogy nem tudtam napon lenni. Szépen, 3 percekre jártam el, emellé ami kevés nap ért, elég is volt, lett egy szép nyári színem, nem égtem le, nem hólyagosodott fel a bőröm.

Kanyimhoz meg annyit, hogy szerintem nem baj az, hogy ha valakinek megvan a zsánere. Ha nem szereti a fehérbőrű, sportos lányokat, hát nem szereti, ezért nem kell szégyellnie magát. Van, akinek van zsánere, van akinek nincs. Gondolom ha évek óta együtt van a barátnőjével, az nem csak a külsőségekről szól, de ha arról is szólna, nekünk semmi közünk hozzá.

Senkit nem akartam megsérteni. :)
válasz | 2010-05-01 | 11:06
"a sok SABLON csaj mellett. "

Ez de találó volt :D

Sok nőt annyira a divat formál,h egyáltalán nem törődnek a következményekkel, káros hatásokkal, csak elérjék az újságokban látott formát, haj-, bőrszínt. Nekem mondhat bárki bármit eu-szabványról meg ilyenekről. Az nem természetes (és szerintem nem is egészséges), h egy 10 perces szoli olyan színt csinál, mintha egy hétig napozna valaki. Ez mesterséges megerőszakolása a bőrnek...és már most mennyi olyat hallani, h bizonyítottan a szoli ilyen és olyan bajokat okoz hosszú távon. Elég szennyezés, kínzás éri a szervezetet alap állapotban is, és nem akarok még erre rátenni egy lapáttal...ahol tudom, kímélem a bőröm, testem.
válasz | 2010-05-01 | 10:53
eheh..nem azt mondtam hogy csak a sminkelő-napozó lányokra igaz.. nem kell ismételten kiforgatni.. csak azt mondtam hogy rájuk jellemzőbb.. ennyi... az etnikát meg nem kell belekeverni.. nálam jobbra már kevesen helyezkednek el gondolkodásban... de attól nekem még az igényességhez ezek bizony tartoznak... de másokat keresünk.. ennyi... ahogy pl páromnak is alap volt hogy jól kinéző és sportos legyen a partnere... és detto nem kell mondogatni hogy csak bábukat keresünk.. nagyon is fontos a belső..de van külsőleg egy alap és utána akarunk ismerkedni... ennyi...
(és ha nem úgy alakul akkor legalább 1 jó partnerrel volt röpi kalandom;)
 
válasz | 2010-05-01 | 10:16
bár, szive-joga egy pasinak guminővel járni, nekem is itt a vibrim a fiókban. Ha szükségem lenne rá...
 
válasz | 2010-05-01 | 10:13
Beth!

Sztem , még olcsobb is fenntartani... és ő sem fél, hogy lekopik, max, elkopik...........
 
válasz | 2010-05-01 | 10:11
De tény az is, hogy gyakori a szoli. ,szilikon- babáknál,hogy belülről tök üresek. No nem mind. És ezt a pasik sztem többségükben észreveszik, vagy futókaland, vagy másod kapcsi lesz belőle. Nem?
 
válasz | 2010-05-01 | 07:46
ismerek ilyen lányt a suliból, aki állandóan szolizik.. sőt a haja is fekete, ahogy egy hszben írta Anthico.
sztem inkább legyen valaki hófehérke és nézzen ki MAGYARNAK, mint legyen csoki és nézzen ki kisebbségnek.
a strandokon pedig sztem minden normális pasinak üdítő látvány, ha van ott egy fehérbőrű lány is, a sok SABLON csaj mellett.
én sohasem követtem a divatot, mégis élek, van párom, nem vagyok náluk kevesebb, rosszabb vagy kevésbé nőies.
amúgy a hsz-ediből azt veszem, hogy neked csak azért kell bnő, hogy mutogathasd... ennyierővel egy guminőt is belökhetsz a szoliba, kisminkelheted és nőis ruhákat tehetsz rá.
nem azzal van a bajom, hogy neked ez tetszik, egyéni jogod!!!!!! hanem hogy a többi nő szted kevésbé nőies.
én jobban szeretem az egyéniséget. ha pasi lennék én nem a sablon csajoból választanék az tuti.
és én még életmben nem voltam szoliban, napozni utálok, mégis volt, hogy anyám nem akart kiengedni a házból, olyan nőiesen öltöztem fel/sminkeltem(NEM kurvásan, nőiesen!!), azt mondta meg fognak erőszakolni.
szóval azzal nincs baj, hogy ez a véleményed, de ne kategorizálj!
válasz | 2010-04-30 | 23:43
"""de azért tény hogy a sminkelő-szolizó hölgyek körében több a nőies ruhákat hordó mint az ezen dolgokat nem művelök körében..(de tény nem zárják ki a dolgot) """"

hol mondtam, hogy csak???? de azért az is igaz hogy sokkalta több a nőiesebben öltözködő azok között akik ezeket is művelik...
és nekem a nőiességhez ezen dolgok valamennyire hozzá is tartoznak...
mint ahogy sok nőnek a sportos testalkat és a detto normális-divatos öltözet alap a pasiknál..nem kell ezen kiakadni.. más partnereket keresünk más közegben.. ennyi...
válasz | 2010-04-30 | 23:27
Mert ha egy nő nem sminkel, nem szolizik, akkor nőietlen ruhákat hord vagy igénytelen? Hol élsz te? :DDDDD
válasz | 2010-04-30 | 23:24
nem feltétlen a párhuzam... de azért tény hogy a sminkelő-szolizó hölgyek körében több a szoknyát-nőies ruhákat hordó mint az ezen dolgokat nem művelök körében..(de tény nem zárják ki a dolgot)
és nekem semmi bajom sincsen a sportcipőfarmerpolo csajokkal csak nem egymást keressük.. ennyi...
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-07-21 - 17:51

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41