szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Beszélgetünk


Új hozzászólás

válasz | 2011-04-01 | 19:15
Háááát.. tény hogy kényes a téma.. mind a srác-anya és a leány-apa vonulatot nézve..
Én erre azért már azt mondom hogy eléggé beteges dolgok.. pedig sok mindent kipróbáltam ilyen téren..

Anyum nagyon jó bőr volt.. félhugicámért is epedeznek a pasik.. de valahogy meg sem fordult bennem, hogy "úgy" nézzek rájuk...

De a 2. részéhez szólva.. egy idősebb.. magát jól tartó nővel kipróbálás szinten simán eltudnám képzelni a dolgot.. No nem rendszeres kapcsolatról van szó.. annál maradnék inkább a fiatalabbaknál..
de hogy a "mindent ki kell 1x próbálni" jeligével éljek.. egy amolyan 40környéki idősebb, csini hölggyel eltudnám képzelni hogy legyen 1x ez+amaz...
válasz | 2011-04-01 | 17:02
Sziasztok. Én egy elég tabunak számító, nagyon mélyenszántó dolgot feszegetnék, csak az a baj, hogy nincs külön téma hozzá és iszonyú kevesen vállalják fel, vagy beszélnek róla úgy, hogy ne legyenek kiátkozva a világból. Szóval én az anya fia szexről szeretnék olyan emberekkel beszélgetni, akiknek volt már hasonlóban részük. Tudom, hogy létező jelenség, mivel személyesen is ismerek ilyen embereket. Nagyon fontos, hogy nem kell átkozódni, meg fújjolni, nem arra vagyok kíváncsi. Ez csak jelen társadalmunk tartja kivetni valónak, de igazából akinek így teljes, boldog az élete mindkét fél részéről, akkor miért ne. Nem mellesleg nem hiszem, hogy képes lennék ilyesmire a saját anyámmal, de egy hasonló korú nővel nagyon ki szeretném próbálni, akár a szerepjátékot is eljátszva. Egyébként 26 éves, aktív párkapcsolatban élő férfi vagyok. Várom a normális, kulturált hozzászólásokat!
 
válasz | 2011-03-31 | 23:13
Figy...a szexuális életed rosszabb nem lesz tőle az biztos...csak a pénztárcád lesz laposabb, de ha hiszel benne, menj csak el. Sokszor pszichikailag segít az ilyesmi, persze csak annak aki hisz benne.
Személyszerint én ilyesmiben nem hiszek...
válasz | 2011-03-21 | 22:41
Párom borotválja és én is borotválom..
Ha jó a bőr akkor nem irritálódik és ha nem is naponta, de heti 2x-3x simán lehet csinálni..
Gyantához kicsit meg kell növeszteni nem, hogy kitéphesse? (ebben a dologban nem vagyok otthon..) Mert akkor sokkalta inkább borotva.. és még nem is szenvedsz annyit...
válasz | 2011-03-20 | 22:43
Sziasztok! Lányok segítségre lenne szükségem, van egy problémám, ami miatt eléggé szorongok már elég régóta. Nem voltam még lánnyal. Az a helyzet, hogy a péniszem kb. 14-15 cm és van egy 30 fokos felfelé irányuló görbülete, így nehéz, és kicsit kellemetlen lenyomni a péniszt addig. hogy vízszintes irányba mutasson a vége és nem lehet hajlítgatni úgy ahogy egy két pornófilmben láttam. Ez okozhat fájdalmat a nőnek? Fájdalmas egyáltalán vagy nem is okoz ez problémát? Köszönöm a választ!
 
válasz | 2011-03-20 | 19:45
Ez pont az az eset az én szememben, mikor 2 ember fergetegeseket szexelnek, hihetetlen dolgokat hoznak ki egymásból az ágyban, de a hétköznapokban meg olyan szinten alázzák egymást, veszekednek, h ihajja. Ilyennel is találkoztam.

Kinek mi a fontos egy kapcsolatban. Egyeseknek az, h "csillagokat is leélvezze az égről", másnak meg az, h rendes az ura és ennyi.
Vannak alappillérek, de vannak olyan emberek, akiknél ezek másképp néznek ki. Mint pl a kimondottan fanatikus vallásosok. Nem akarok hülyeséget mondani, de van olyan vallás, ahol szexelni csak gyereknemzés céljából szabad. Tehát a pár akkor szexelhet, ha gyereket akar, próbálkoznak, ha pedig nem akarnak pár évig, akkor nuku szex. És olyan szinten "átitatja" őket ez a hit, h tényleg félreteszik a testiséget.
válasz | 2011-03-20 | 19:40
Jó, tegyük félre azt a nézetet, miszerint a nőnek a konyhában a helye, ne pattogjon, csinálja a házimunkát és ha a férje úgy akarja, dobja hanyatt magát.
válasz | 2011-03-20 | 17:14
kalppol.. =klappol
válasz | 2011-03-20 | 14:25
erőlködnek(erőlködünk), mert egyébként meg minden más kalppol..
válasz | 2011-03-20 | 14:21
Nem feltétlenül. A neveltetés elég rendesen beleszól ezekbe a dolgokba. Falun mai napig sok helyen úgy nevelkednek a jánykák, hogy az adja meg az ő boldogságukat, hogy a ház urának "hasa és farka" ki van elégítve, nekik pedig "tisztességes és jó" emberhez kell hozzámenniük, a többi pedig maximum csak extraként érkezhet.
Ez az, amit a városiak úgy neveznek gúnyosan: jó parti. :)
válasz | 2011-03-20 | 13:57
Azok megint más kategória.
válasz | 2011-03-20 | 13:55
Hááát, ezt azért nem tudhatod. Gondolj bele, főleg a vallásos pároknál, a szex nem alapja a boldogságuknak csak egy hozadéka a házasságnak, aminek nem feltétlenül kell jónak lennie és itt nem a félig-meddig hívőkre célzok, hanem a ténylegesen vallásosakra, akiknek már a hitük elég táptalajt ad a boldogsághoz vagy éppen az életen át tartó vezekléshez.
válasz | 2011-03-20 | 13:48
Bocsánat, nem feltétlen teszi tönkre ez az embert, de biztosan nem boldogok, és h igenis azt az összhangot akarják megteremteni, ami sosem lesz, egymástól vonják meg a boldogságra való esélyt :S
válasz | 2011-03-20 | 13:46
Ez mondjuk elég érdekes, h egy párnál pl már a kezdetektől nem oké a szex, erőlködnek, próbálkoznak, aztán meg még össze is házasodnak. A "legjobb" az, ha még gyerek is születik ebbe a kényszeredett kapcsolatba, azok aztán vagy attól szenvednek, h a szülők igenis még akkor is gőzerővel akarják, h minden oké legyen, miközben sose volt, vagy attól, h elválnak a szülők.....miközben ha az elején felfogják (vagy netán x év után), h ez nem oké, és nem is erőltetik, nem tettek volna tönkre ennyi embert.
válasz | 2011-03-20 | 12:27
Én ebben abszolút nem hiszek, ha nem megfelelő a szexuális életünk például, arról elsősorban önmagunk tehetünk, mert olyan párt választunk magunknak, aki nem illik hozzánk szexuálisan (csak be akarjuk mesélni magunknak, hogy megfelelő...), és valójában nem igazán izgat fel (sokan ezt nem ismerik el maguknak). Ha egy férfi és egy nő nem illik össze szexuálisan, akkor lehet magyarázgatni, ráfogni erre meg amarra, hogy nem működik a szexuális élet, pedig a megoldás egyszerű, nem szabad olyan mellett leragadni örökre, aki nem tesz boldoggá. Vagy, ha valaki leragad, akkor vegye tudomásul, hogy olyan a szexuális élete, amilyen..., lehet erőlködni, pedig lehet, mással sokkal kielégítőbb lenne.
válasz | 2011-03-20 | 08:14
Én az ilyenekben nem hiszek. AZ ilyesmi számomra mindig úgy hatott, h az ember találni akar egy külső okot, amire foghatja aztán, h "na igen, ezért sz*r az életem, ezért tartok ott, ahol". Ez a legegyszerűbb, fogd a nyuszira. Aztán persze a "szakember" meg kemény tízezrekért fog csiribázni valamit és minden ok lesz.

Ahogy Thymian is írta, javarészt "OKJ-s" jósok, természetgyógyászokkal találkozhat az ember. Elvégzik 1-2-3-4 hónap alatt és aztán ő lesz a nagy médium. Ez olyan szánalmas....
Persze vannak olyanok, akikben benne van ez az érzék, az érzékenység úgy, h nem tanulták és még használ is, amit csinálnak. Egyik barátom mesélte, h régebben rendszeresen napokig vendégeskedett a keresztszüleinél, ahol állandó volt a kísértetjárás. Hülyeségnek tartotta, de mikor ő is szembesült a hangokkal, férfi létére nagyon megijedt. Ők is nagyon sokáig kerestek egy "igazi szakértőt", aki végül csinált ezt-azt, és megszűntek a zajok, a nevetgélések, rohangálások.

Én is találkoztam olyannal, aki elég durván rá tudott hangolódni az emberre, a gondolataira, érzéseire. De az ilyesmit nem lehet tanulni. Egyszercsak érzi az ember, rájön, h fogékony az ilyesmire. Ilyen az, mikor valakit képesek diagnosztizálni (2 éve ez nekem is ment még :/), képesek megérezni, látni az auráját, vagy egyszerűen erre vagy arra fogékonyabbak. És ezeket elő is lehet hozni az emberből, na de nem iskolapadba ülő tanfolyam keretében :D
válasz | 2011-03-19 | 20:49
megpróbálhatod, ha úgy hiszed, úgy érzed, van értelme.

én még nem voltam ilyenen, de környezetemből ismerek olyat és a beszámolóját is. hát, nem vagyok jó véleménnyel a dologról.
nekem barátnőmnek vagy 5 különböző ezoterikus ember a legkülönbözőbb módszerekkel mutatta ki ugyanazt, hogy a méhével gondok vannak, konkrétan annyit mondtak, hogy a termékenységével bajok lehetnek, váltson életmódot vagy szedjen ezüstkolloidot, persze tőle vegye, mert az övé még pluszban meg van javítva jótékony energiával (hahaha). egyik sem mondta volna, hogy menjen orvoshoz, hanem hogy jöjjön még beszélgetésre...aztán mire rászánta magát, hogy végre szakorvossal is megnézesse magát, sürgősen cisztára műteni kellett....

nagyon sok a kuruzsló és mivel csak elvégeznek x órás tanfolyamot vagy modulokat, sok esetben fél-analfabéták. tisztelet a kivételnek, aki nem csak a pénzt nézi, hanem lelkiismeretes és megfelelő orvosi, pszichológiai ismeretei vannak.

én a rontáslevételes dologban nem hiszek. jó kis üzlet, de csak az önbeteljesítő jóslatra játszik, a hiszékeny emberekre és a pénzükre... de ez csak az én véleményem.
egyébként egy másik barátom volt rontáslevételen, mert egyszer azt jósolták neki, hogy későn fog házasodni, és berezelt vagy tudja fene, a felmenői egyikét kellett megszabadítani a rontástól-állítólag...azóta sem javult az élete, sőt ugyanazokat a hibákat követi el párválasztás terén. és szerintem most van eddig a legtávolabb a harmonikus családalapítástól. ezt csakis önkritikával és önismerettel lehetne orvosolni, tanulva a korábbi hibákból, hogy milyen típusú párt kell kerülni...de persze egyszerűbb elmenni és abrakadabra megszabadulni a "bajoktól".

mi alakítjuk nagyrészt a sorsunkat, életünket. a döntéseink határozzák meg, hogy merre fogunk tovább haladni, nem pedig egy ilyen hülyeség...
válasz | 2011-03-19 | 20:32
kozmetikussal. én szeretek egyébként is fodrászhoz meg kozmetikushoz is járni, szégyellős sem vagyok. azon már túlvagyok, mióta nőgyógyász látott :D
válasz | 2011-03-19 | 13:53
ja, nem is írtam, voltam jósnőnél, szerinte rontás van rajtam, és le kellene venni a rontást, akkor persze rendbe jönne a szexuális életünk is:)
Hisz ebben valaki?

(vagy megint megkapom, hogy ilyen hülyeségekre adok :)
 
válasz | 2011-03-19 | 12:19
Én magamnak cukorgyantával. Igazi gyantába belehalnék, ez legalább csak a szőrt tépi és jó irányba :D
válasz | 2011-03-19 | 12:17
hogy lehet kibírni azon az érzékeny területen..8meg oda sem látok rendesen)
és magatoknak csináljátok, vagy kozmetikus?
válasz | 2011-03-19 | 10:26
Én száliránynak megfelelően borotválom. Így nem szúr annyira, nem irritálódik, ha nő, teljesen kellemes, igaz, nem is olyan babapopsi sima utána.
válasz | 2011-03-19 | 10:16
én eddig borotvával csináltam, csak az a baj, ha elkezd nőni a szőr, akkor persze szúr, és a párom péniszét szúrja.
ti nem jártatok még így.
merthogy javasolják, hogy "dörzsöljük" a csiklót a péniszhez.
De ha körülötte meg épp szúr, akkor gáz..
 
válasz | 2011-03-19 | 10:12
Én már elég jól bírom a gyantát, igaz, magamnak elég nehézkes megoldani.
Ameddig tudom, ott gyanta, többi borotva (szeméremdomb, nagyon közel a nagyajkakhoz).
válasz | 2011-03-19 | 10:08
Lányok ti mivel szoktátok a puncitokat szőrteleníteni?

Gyanta? mert a szeméremdombon még talán, de a nagyajkaknál pl...???
 
válasz | 2011-03-03 | 16:15
Naná, hogy csodálkozok azon hogy ilyen szarul megy a szex... csodálkozok azon, hogy ez is ilyen szarul megy, és, hogy másokkal ellentétben még ehhez sincs egy fikarcnyi tehetségem sem...

Igen, képzeld, elhiszem a statisztikákat.Amit te mondasz, az alapján a holokauszt is csak egy médiahack...

" Ha nem akarsz egy kis k*rvával összejönni, akkor nem jössz össze."
De hogy ha csak kizárólag "kis ku.rvák" vannak?:)

Az élet más területein... ugyanez a helyzet.:) Régóta felismertem, hogy "tehetségtelen" vagyok az élethez is - más szóval NINCS reális esélyem a sikeres életpályára. Ezt már egy ideje tudom, és elfogadtam, egyszerűen lusta vagyok változtatni és küzdeni - mégis minek? Mi értelme van felesleges köröket futni a megváltoztathatatlan megváltoztatásáért? Elárulom: semmi...

Egy lusta disznó vagyok élni - igazság szerint semmi kedvem sincs hozzá. (Ilyenkor gondolom úgy, hogy "sajnos" van családom -őket nem szívesen bántanám meg sikerekben gazdag életpályám befejezésével.)

Na, de hogy haladjunk is valamerre: lezárom a vitát. Naiv voltam, de rájöttem, hogy bárgyún mosolygó, szélsőségesen optimista emberekkel nem lehet konstruktívan megbeszélni a problémámat - bár ti valószínűleg ugyanezt gondoljátok rólam, csak a másik végletben.:)

Szóval "jó" volt veletek, és szexeljetek orrba-szájba, reggel, délben, este, egész nap...

Nekem meg marad a (házi) kasztráció... vagy a brómos tea.:)

Adieu
 
válasz | 2011-03-03 | 10:38
Másnak sem tökéletes a szexuális élete...

Ha meg az tökéletes, akkor élete más területein is lehet probléma..
válasz | 2011-03-03 | 08:40
Ha szar vagy az ágyban akkor ne kufircoljál.. ennyi..
ezért nem kell kasztrálni..
Simán csak naponta 2x-3x masztizzál..ha 1perc alatt elmész, legalább kevesebb idődbe telik:DD

De nem kell azért lenyiszálni, bár tény akkor a töketlen jelző nem csak a jellemedre lenne igaz :D
válasz | 2011-03-03 | 07:16
Én olyan kíváncsi lennék, h a szerencsetlen nevezetű fórumos az élet más területein hogyan is "teljesít". Mert kitartás, küzdelem, akarat híjján az ember semmit sem képes elérni.
 
válasz | 2011-03-03 | 07:13
Ez a statisztikák mögé bújás is vicces.
Mindenkinek már 5. alkalomra megy? Tökéletesen? Olyan szinten, h nem is kell csiszolni? Na neeeeee...ezt komolyan elhiszed??? :D

Az, h a 15 éves lánykák 10 % szűz, sajnálatos, de te választhatsz. Ha nem akarsz egy kis k*rvával összejönni, akkor nem jössz össze. Wow...ugye milyen érdekes?! :D Akkor keresel olyat, akit szeretnél. ja, h az munka, meg az ilyen lánynál teperni kell esetleg, küzdeni, nem azonnal (vagy pénzért) dobja szét a lábát? Hát...kitartás kellene. Hányan csalódtunk már sokat , olyankor hatalmasakat, és mégse vetetettünk véget az életünknek. És hányan élünk most boldog párkapcsolatban azóta? Itt a fórumon is vannak sikertelen házasságok, bunkó exek, stb...

Neked a fejedben van a gond, a világról kialakított képed. Csak azt látod, azt ismered, amit a statisztikákban olvasol, amit mesélnek, mert még soha nem tapasztaltál ezen a téren.
 
válasz | 2011-03-03 | 07:09
Tudod, mi az igazság?
Az, h menekülsz a probléma elől. 21 évesen ne mondd, h pár prostis szex után tapasztalt lennél. Az nem tapasztalat, az csak maszti egy hüvellyel...az nem igazi szeretkezés, nem igazi élmény.
Gyakoroltál? Mennyit? Kivel? A prostikkal? Hát, tudod, ők örülnek, ha minél hamarabb elmész, ergo az nem gyakorlás. És írod, h 18 évesen kezdted, a gyakorlást is vajon???Nem hinném. Mennyit áldoztál a technikák elsajátítására, begyakorlására, alkalmazására? Hónapokat? Nagyon nem hiszem...
Saját magad sem hiszed el, h jobb lehet, sose hitted el, ezért is nem sikerült semmi... Csodálkozol azon, h sz*rnak tartod magad a szex terén, és semmi sem változott? Jééééé...milyen meglepő!!! Elárulom, nem is fog, ameddig így utálod saját magad.
válasz | 2011-03-02 | 23:00
Kipróbáltad kétszer és nem jött eredmény? Ne csodálkozz.
válasz | 2011-03-02 | 22:07
Ez is megfordult már a fejemben...:P :D
válasz | 2011-03-02 | 22:03
Szerintem is egyenesen szörnyű. Vágd is le szerintem is.
Egyébként attól h valakit kiherélnek még dugni tud sztem...csak gyereket csinálni nem. Vágj le mindent.
válasz | 2011-03-02 | 22:01
Ne legyetek már ennyire optimisták!!!

Olvastam már tanácsokat, technikákat, meg is fogadtam őket. És az eredmény: 0!

Ergo felejtős.

Fel kéne ébrednetek, és úgy látni a képességeimet, ahogy én. Rossznak. Botrányosan rossznak és nevetségesnek. Amire egy megoldást látok-de ezt már írtam.
 
válasz | 2011-03-02 | 21:43
Nem tudom ez miért nevetséges...
ez ellen lehet tenni.
Olvass csak bele a korai magömlés topicba. Nem vagy egyedül, és jó sok tanács is van ott.
válasz | 2011-03-02 | 21:42
De nekem azok a megoldások nem használnak.
 
válasz | 2011-03-02 | 21:37
Ezt korai magömlésnek hívják és van megoldás rá...
válasz | 2011-03-02 | 21:30
Írtam, miért vagyok rossz benne: gyorsan, néhány (4-5) mozdulat után lemegyek.

Jó nevetést...:S
 
válasz | 2011-03-02 | 21:28
Ha nem osztod meg velünk, akkor nincs is mire válaszolni...:
válasz | 2011-03-02 | 21:27
Ezt te honnan tudod? a nagyszájú haveroktól? haha.
válasz | 2011-03-02 | 21:25
Szar akkor vagy a szexben ha egy normális, hétköznapi nővel gyakorlatozol több ízben, és kiderül, h képtelen vagy vele normálisan szexelni. Ezt a prostik el se várják, alig várják h végezz. Feltételezem ezt te is tudod, ezért nem áll fel, ha éppenséggel ez a bajod. Vagy mit jelent h szar vagy a szexben?
válasz | 2011-03-02 | 21:22
Hát, a legtöbb embernek ötödjére már szokott menni.:)
válasz | 2011-03-02 | 21:16
21 aktus és ez gyakorlás. eszem eldobom.
válasz | 2011-03-02 | 21:16
A gyakorláson már túl vagy????????? Haha.
Te dilis vagy nem gyakorlott.
válasz | 2011-03-02 | 21:14
Miért nyavalygás az, ha leírom: sz@r vagyok a szexben?
 
válasz | 2011-03-02 | 21:11
Hát ne hari, de te most idejöttél nyavalyogni és amikor megmondjuk a véleményünket akkor meg bedurvulsz. Hát képzeld el h az emberek többsége hétköznapi nőkkel szexel, és ha nem megy nekik igazán akkor orvoshoz vagy pszichológushooz mennek. Nem kasztráltatni akarják magukat. Magyarországon nincs és nem is volt ilyen de az araboknál se divat már. Ha gondolod, vágd le magadnak.
válasz | 2011-03-02 | 20:24
:D

1: öngyilkosságon is gondolkodtam már, igen.

2: hogy-hogy nem érted, miért siránkozom? Leírtam. Ehhez semmi köze annak, hogy akarok-e barátnőt vagy nem. A "siránkozásom" oka: az , hogy baromi sz@r vagyok a szexben, és ezért "abbaakarom hagyni". De mivel a lelki mozgató rugók még meglennének, ezért jön a képbe a kasztráció.

Attól, hogy nektek még olyan kur.va jó és tökéletes a(z szexuális) életetek, még vannak, akiknek nem jött össze. És ők (mi) különböző módokon oldanánk meg a gondunkat.

Meg most őszintén, miért akarnék barátnőt? A mai felhozatal közül? Erre szerintem egy adat elég: egy TÁRKI kutatás szerint a mai 15 évesek 10%-a szűz. Ezek közül akarjak barátnőt? Hát, inkább maradok a prostiknál...
 
válasz | 2011-03-02 | 15:43
Ebben tudtommal tévedsz. A nemi jelleg ugyanúgy visszafejlődhet, a tesztoszterongyár megszűnésével a test szépen lassan visszasatnyul, a hang elvékonyodik, a szőrzet fokozatosan ritkul tudtommal. :)
válasz | 2011-03-02 | 15:21
Szánalmas az alak az biztos..
Csak azt nem értem hogy ha alapból nincs igénye arra hogy legyen barátnője, párkapcsolata.. akkor mi a fenén siránkozik?
Otthon masztizzon napi 2x.. mint irja legalább gyorsan végez:D
És ennyi..nincs semmi probléma továbbá...

De aki hüle az... alapon tényleg ne rinyáljon hanem cselekedjen..
irány egy korhoz.. somporogj be az egyik mosdóba.. gumizd el a zacsit.. és nyissssz.... (esetleg egy méretes téglával jól kivitelezett erős csapás is megteszi..)
 
válasz | 2011-03-02 | 14:19
21 évesen, még ha szűz lennél sem lenne annyira ciki..
 
válasz | 2011-03-02 | 14:18
De ha ennyire Sz.. az életed, akkor mért csak a péniszed akarod levágatni, mért nem az egész életedtől akarsz megszabadulni, hisz a kasztrálás sem oldja meg a gondodat, csak ahogy mondják . a "sárga föld "...
 
válasz | 2011-03-02 | 14:17
"Megjegyzem zárójelben, hogy miért költesz pénzt prostikra, mikor normális párkapcsolatot is kialakíthatnál egy nővel?Olyan félelmetesnek tűnik?"

Igen, biztosan :) Elég érdekes kép alakulhatott ki a fejében a nőkről, a párkapcsolatokról, ha egyből képes lenne saját magát kasztráltatni.
válasz | 2011-03-02 | 14:16
Enniy erővel azok a nők, akiknek nincs orgazmusuk, szintén vágassák ki a csiklójukat stb...
Komolyan pszichológus kéne neked, nem értelek...

Akkor maradj a prostik mellett, ha a csajokkal félsz ismerkedni, de akkor ne panaszkodj..

Ha meg panaszkodsz, hogy béna vagy a szexben, bár csak prostival próbáltad, akkor tegyél ellene.
Honnan tudod, milyen lennél egy normális csajszival??

Egyébként mindenki elkezdte valahol, és mindenki bénázhatott az elején, senki sem születik lepedőakrobataként...

Ismerkedhetsz neten is, vagy bárhol, szórakozóhelyen, utcán stb.
 
válasz | 2011-03-02 | 14:13
én sem vagyok piskóta, de megnyugtató, hogy nálam hülyébbek is vannak....
 
válasz | 2011-03-02 | 14:12
Hát én komolyan nem értem, miért akarja magát kasztrálni, kasztráltatni !
 
válasz | 2011-03-02 | 14:02
Valóban, ez a legjobb megoldás, és akkor nincs semmi költség, se vesződség, se időráfordítás (amit egy nőre "kellene").
Én is ismerek olyan férfit, aki kijelentette, hogy egy nő...???? - de hát az "pénzbe kerül", ebből gondolom, hogy elvan magában és magával az illető...
válasz | 2011-03-02 | 13:30
Szerintem erre a "vágyadra" - kasztrációra - nincs semmilyen legális megoldás, az illegális meg nonszensz és, ha egyáltalán valaki - büntetőjogi felelősségre vonás mellett - egyáltalán elvégezné, az meg Rád lenne életveszélyes.
Megjegyzem zárójelben, hogy miért költesz pénzt prostikra, mikor normális párkapcsolatot is kialakíthatnál egy nővel?Olyan félelmetesnek tűnik?
válasz | 2011-03-02 | 13:26
Szerintem, ha az "ivarérés" után kasztrálnak akár állatot akár embert, akkor megmaradnak a nemi jellegek /mert már kialakultak/, és férfinál a nemi vágyak is.
Egyébként, ha annyira dühös vagy magadra a "szexuális teljesítményed" miatt, dühös vagy magára a szexre, akkor engedd el a dolgot, ne foglalkozz vele.
És a "gyatra minőség"-en mit értesz, amit írtál magadról..??? Minden relatív, hogy mi a gyatra /hogy kinek mi a gyatra/.
válasz | 2011-03-02 | 13:01
Nem vicceltem. Elszorítod a vérkeringést a mogyoróidban, hogy ne vérezz ki, nyissz, aztán hívod a mentőt. Azért előtte csekkold a mentőállomás távolságát. Esetleg vegyél ki egy közeli szobát. Meg egy anatómia könyvbe kukkants bele, hogy a leglényegesebbeket tudjad. Meghalni nem hagynak, a golyóidat nem tudják visszavarrni, orvosilag befejezik. Ha nem vagy életveszélyes állapotban és beszélgettél egy pszichiáterrel, akkor kiengednek, & let's have free life!! Sőt, ha beszélgetni sem akarsz, azt is megtagadhatod, mert orvosi ellátásra senki sem kötelezhető.

Amúgy meg mit hittél, galoppséta lesz? Fájdalmas meg baromi sok akaratelő kell hozzá, de aki akarja, az tényleg megteszi. Olyan ez, mint az öngyilkosság. Ha valaki meg akar halni, hát tessék, de nem várhatja el, hogy majd más végezzen vele (ügyelve a fájdalommentességre).
válasz | 2011-03-02 | 13:00
De szeretem a nőket. Ergo szükségem van arra, hogy (meztelen) nőket lássak, érintsek. És szexeljek velük, még ha olyan gyatra minőségben is, mint ahogy írtam.

DE! A kasztrációval kilőhetném a szexuális vágyamat is. Ergo nem lenne "szükségem" nőkre, és egy (illetve több) problémával kevesebb.
 
válasz | 2011-03-02 | 12:57
Abba nem gondoltál bele, hogy az egészre egyszerűen nemet mondasz? Az a legésszerűbb megoldás, hogy nem mész se prostikhoz se párkapcsolatot nem építesz. Ha meg rádjön az ötperc, egyszerűen magadhoz nyúlsz és kész. Nincs költség, nincs feszültség. Ennyire szellemi rövidnadrág lennél?
válasz | 2011-03-02 | 12:54
De a kasztráció a legésszerűbb megoldás.
Mondjátok, hogy menjek pszichológushoz... persze, hogy tízezreket költsek rá. Ha viszont a kasztrációt elvégeztethetném magamon, akkor lehet, hogy kicsivel kevesebbe kerülne mint a doki, plusz még ezután a szexuális életem is úgy, ahogy van, kiesne - ergo nem kellene erre sem költenem. Illetve a prostikra.:)
 
válasz | 2011-03-02 | 12:38
Dehogy dicsőítik őket, egyszerűen elküldik őket más életpályára, de nem vágják le a lábukat. Szerintem térj észhez sürgősen, mert úgy akarod orvosolni a fejfájásodat, hogy le akarod vágni a fejed. Ha nem akarsz szexelni sehogyan sem, akkor ne szexelj és kész. Ha levágod a fütykösödet, akkor nemhogy sajnálni nem fognak, egyenesen hülyének néznek és hangosan fognak röhögni rajtad, amiért ekkora barom voltál a kudarcaid után.
Poison Pennek igaza van. Ha tényleg ekkora ökör vagy, hogy képes vagy magtalanítani magadat csak, mert fizetett szolgáltatás keretében képtelen vagy teljesíteni, akkor a virágod ne szökkenjen szárba.
válasz | 2011-03-02 | 12:24
Szerintem keressél fel egy pszichiátert...
válasz | 2011-03-02 | 12:03
Akkor semmi esélyem így megoldani a problémámat???:(
 
válasz | 2011-03-02 | 11:46
A kasztáció és a vazektómia vagyis ffi sterilizálása, meddővé tétele, amit elvégeznek M.o.-on, az tök más. A kasztálás "herélés" azt jelenti, hogy az iverszerveket roncsolják, eltávolítják. Mint a herélt kandúr, nincs heréje. A vazektómia pedig azt jelenti, hogy az ondóvezetéket átvágják, így a szexuális késztetés, teljesítmény ugyanúgy megmarad, csak a férfi szinte nulla eséllyel tud élete hátrralévő részében egy nőt teherbe ejteni.

A vezektómia nem megoldás a problémádra, a herélést pedig nem végzik el. A lábát, kezét sem vágják le senkinek azért, mert szépen kéri. Szóval magad a befőttes gumi, kiskés. CSak legyen kézügyben mobil, és üsd be előre a mentők számát. Plusz számíts rá, hogy a pszichiátrrián szeretnének majd tartani. Megijedni nem kell, nem kötelezhetnek arra, hogy bent maradj, mert "megőrültél".
Egyébként én támogatom az ötleted. Az ilyen aberált embereknek, mint Te tényleg nem kell erőltetni a dolgot. Inkább heréld magad, mint hogy a frusztáltságod miatt más nő(k)nek árts idővel.
válasz | 2011-03-02 | 11:08
Érdekes példa - és kérdés...
Mifelénk a tehetségtelen focistákat egy időre visszaküldik gyakorolni, amikor meg már látják, hogy NEM MEGY NEKI SEHOGYSEM, akkor rendszerint kirúgják... azzal a szöveggel, hogy: "bocs, neked ez nem való".
Én a gyakorláson már túl vagyok.

Miért, nálatok netalán dicsőítik őket (minket)?
válasz | 2011-03-02 | 10:58
Felétek a sikertelen focistának levágják a lábát, ahelyett, hogy visszaküldenék gyakorolni vagy leültetnék a kispadra?
válasz | 2011-03-02 | 09:05
Hidd el, nem fogok visszajönni 5 év múlva panaszkodni. Maximum csak azért, hogy büszkélkedjek: még eggyel sikerült redukálnom az engem körülvevő problémák számát.:)

És még egy kérdés: vajon ez árban hol lehet?
válasz | 2011-03-02 | 08:24
"Szeretem az ilyen "házi agytrösztök" elméleteit... "

:)
Amennyiben te teljesen normálisnak, egészségesnek tartod azt, h te kasztráltatni akarod magad véglegesen 21 éves létedre, tessék. De ha később megbánod, mert változik a gondolkodásmódod vagy egyszerűen kiderül, mi is okozza ezt a zavart nálad, akkor már késő bánat. De a te életed, a te döntésed :)
Az biztos, h ilyesmit csak fusiban fog bármi szakember is elvállalni, már ha egyáltalán elvállalják, aztán meg lehet aggódni a szövődmények miatt.
De csak tessék, csak nehogy 5 év múlva visszagyere, h de hülye voltál és de bánod :)
válasz | 2011-03-02 | 08:20
:)
Szeretem az ilyen "házi agytrösztök" elméleteit...
Nem tudom, ha homoszexuális lennék, kívánnám a nőket? Lenne erekcióm, ha meglátok egy meztelen nőt?
Mert ezek rám jellemzőek....
Egyébként nem a nőktől való kapcsolatoktól zárkózom el... hanem a párkapcsolatoktól. Az nem nekem való...
Mielőtt még ebbe kapaszkodnál, leírom: nem vagyok homofób. Van meleg ismerősöm/barátom, bármikor nagyon szívesen elbeszélgetek vele, sőt, még kezet is fogok vele... "Normális" körülmények között támogatom a felvonulásukat, az élettársi kapcsolatukat. Egyszóval semmi bajom a melegekkel-hacsak nem az, hogy "nem akarok" meleg lenni...
Na ezen az utolsó mondaton biztos jót fogsz lovagolni... mindegy...
válasz | 2011-03-01 | 21:39
Én a helyedben előbb olyan szakembert keresnék fel, aki a kobakodban levő dolgokkal foglalkozik. Mert közel sem nevezhető megszokottnak, természetesnek, h egy egészséges férfi kezdetektől fogva ne is akarjon barátnőt. Ennek az okára azért érdemes lenne rájönni, mielőtt valaki is véglegesen megszabadítana a férfiasságodtól.
Bár nekem még a homoszexualitás is megfordult a fejemben, ha ennyire elzárkózol a nővel folytatott kapcsolattól, kudarcok érnek a prostiknál is....
válasz | 2011-03-01 | 20:23
Én soha nem is akartam barátnőt, nem zavar, hogy prostikhoz járok. Illetve nem az zavar, hogy prostikhoz járok...

Nem sötéten látom az életem... csak realista vagyok - bár ez nálam egybecseng a pesszimizmussal.

Egyébként a látleleted hibás. Az, hogy prostikhoz járok, nem önbizalom stb. kérdése. Számomra egyszerűen kb. 18 éves koromtól ez az evidens. Nincsen semmilyen testi hibám, vagy sebesülésem, hegem, nem vagyok tolószékhez kötve... csak evidens, hogy nem megyek oda egy lányhoz. Lehet, a fejemben vannak a gondok (ezt nem is tagadom), de a kérdés még mindig nem erről szól...
válasz | 2011-03-01 | 17:59
Sziasztok!
Tudna nekem ajánlani valaki egy jó nőgyógyászt Budapesten?
Előre is köszi!
Zupp
 
válasz | 2011-03-01 | 15:50
Eleve nem hittél magadban, hiszen prostikhoz mentél mindig is. Ez nem most alakult ki, nem a kudarcaid következménye.
válasz | 2011-03-01 | 15:29
Ezek után hogy hihetnék magamban???
 
válasz | 2011-03-01 | 14:19
Ha nem hiszel magadban, akkor egyértelműen nem is lesz sikered a többi nőnél. Nincs önbizalmad, nem szereted saját magad. Ilyen hozzáállással nem is fogsz jobbat kapni, csak maradnak a fizetős prostik.
Ott a fejedben kéne helyretenni a dolgokat. Nézz körül és láthatod, h olyan pasik mellett is sétál egy nő, akiről sokan el sem hinnék. Tolókocsistól kezdve a vakokon át sok embernek van párja. De ha te ennyire feketén látod saját magad, nem is fog soha normális kapcsolatod kialakulni....ezt borítékolhatod.

Álomvilágban élünk? A te szemszögedből lehet, de az biztos, h semmit sem értem volna el az életben, ha ilyen szinten sötéten láttam volna a helyzetem.
válasz | 2011-03-01 | 14:08
Megint én...
A hozzászólóktól kérdem: miféle álomvilágban élni???
Mert ezek az utópisztikus kommentek azt feltételezik, hogy a rózsaszín ködből jöttetek.
Nem tudom, miért kell ennyire optimistának lenni. Nem gondoltam arra, hogy "a prostik nem illenek hozzám" (pontosítok: csak velük/náluk van/lennem esélyem), mert még ha ez igaz is lenne, akkor is: rengetegen TUDNAK teljesíteni. ÉN nem. Ergo bukta van, mehet a kukába az egész szexuális életem. Előbb-utóbb menni is fog, amennyiben valaki leírná, hogy lehet-e Magyarországon legálisan, egészségügyi indok nélkül kasztráció végeztetni?
 
válasz | 2011-03-01 | 13:43
Ahogy mások is irták..

Abból nem lehet kiindulni hogy milyen vagy az ágyban, hogy prostikkal bénázol.. az lényegtelen.. valaki lassan,más meg gyorsan eszi mög a hamburgert.. ez csak 1 szolgáltatás.. nem éri meg még agyalni sem rajtuk...

Simán keresgéljél 1 csajt aki tényleg szeret téged és vele fedezd fel a testiséget.. egészen más lesz..

De mivel látom hogy eléggé a padlón vagy.. annyival egésziteném ki hogy lehetőleg kezdő/szűz leányzó legyen.. a csendes, kedves, jókislányos tipusból...(akár lehet 1-2 fokozattal..khm.. rusnyább is a szintednél..csak hogy tényleg nagy legyen a rajongás részéről irántad..)

Te valami olyasmivel üsd el hogy volt 1-2 kalandod de te is vártál az igazira..stb..

És akkor elölről mint 2 tini fedezzétek fel a testiséget..
Hisz persze hogy bénázól az ágyban..mert egyből belevetetted magad..
De ha már megismerted a párod testét.. sok-sok alkalmon át oráloztatok-ölelkeztetek.. egészen más lészen maga az aktus is...

Fel a kobakkal...
válasz | 2011-03-01 | 13:37
hj-hj..
jaja még létezem:DD
Csak 1 csöppet mozgalmas évem volt és nem nagyon volt időm erre kóricálni :D
De jelentem minden happy nálam detto :D
válasz | 2011-03-01 | 08:22
Prostituáltakkal élsz nemi életet és csodálkozol, h gondjaid vannak?
Arra nem gondoltál, h te pont olyan típusú férfi is lehetsz, akitől az ilyesmi távol áll és pont emiatt vallasz kudarcot mindig?
Mi számít kudarcnak? Nem állt fel? Megszűnt a merevedés? A nő nem élvezte? Korán elmentél?
Nem lehet az, h nálad ez nem működőképes, ha egy olyan nővel vagy, akihez semmi sem köt? Nem ismered őket, nem szereted őket, és talán még mélyen tudat alatt az is zavar, h napi szinten 10-20-30 vagy nemtomhány pasi élvez rájuk/beléjük?

Én azt mondom, h amíg nem tapasztalod meg, milyen a szex egy olyan nővel, akit kedvelsz, akit kívánsz, akire vágysz, akit esetleg szeretsz, addig nem is tudod, milyen az igazi szex...egyszóval addig elég nagy butaságnak tűnik, h kasztráción gondolkozol...hiszen nem is éltél még át "igazi" szexuális élményt.
Azt sem értem, miért zárkózol el a normális kapcsolattól, hiszen kijelentetted, h ha ezután is szexre kerül a sor, az ugyanígy hivatásosokkal fog megtörténni. Érdekes álláspont, az okát fel kéne kutatni. Lehet, h 1-2 dolgot kéne helyretenni a fejedben és minden rendesen működne.
válasz | 2011-03-01 | 07:44
Olvasd végig mégegyszer ,amit írtál és gondolkodj el rajta!
21 évesen még nagyon fiatal vagy és elhiszem,hogy el vagy keseredve, de ez nem megoldás.
A hivatásosokról meg annyit, hogy ök pont azon vannak, hogy te gyorsan végezz.
Amit ök adnak neked az össze sem hasonlítható egy egészséges aktussal egy párkapcsolatban.
Sokmindenkit ismerek, akinek hasonló élményei voltak a prostikkal még annó. Szinte ugyan ezeket mondták vagy hogy magömlésük ugyan volt, de nem éreztek semmit és az egész együttlét kb 10-20 másodpercig tartott.
Ök mondták azt, hogy bár voltak ezeknél a nöknél, de ök úgyérzik a szüzességüket egy igazi szerelmi kapcsolatban vesztették el. Àllitólag ég és föld a különbség.
Mára mindegyiknek családja van.
Goldold el mi lett volna, ha ök is kasztrációt szerettek volna?

Keress magadnak egy normális barátnöt szerintem és vele együtt fedezd fel, hogy mennyi örömet tud nyújtani a sex, ha mind a ketten akarjátok.
válasz | 2011-02-28 | 22:34
Üdvözlök Mindenkit!

Azért regisztráltam az oldalon mert vannak olyan problémáim amiről szeretnék beszélni valakivel. Mivel férfi vagyok hölgynek örülnék jobban. Sajnos 10 éve kísért valami és szeretném kibeszélni és tanácsot kérni. Van párom de valahogy vele nem tudom ezeket a dolgokat megbeszélni. Természetesen ha lehet személyesen is szeretnék beszélni mert azt remélem így fel tudom dolgozni a problémát.
Előre is köszönöm ha valaki válaszol.
 
válasz | 2011-02-28 | 22:18
Üdv!
Egy 21 éves szerencsétlenség vagyok, fiú testbe zárva.
A kérdésem az lenne, hogy végeztethetek-e magamon "hivatalosan/legálisan" kasztrációt Magyarországon?
A kiváltó ok annyi, hogy nevetségesen rossz(=gyors) vagyok a szexben, és az eddigi (és jövőbeni) kudarcoktól való mentesség egyik alappillére a sterilizálás lenne (szerintem legalábbis). Konkrétabban leírva: 19 éves koromtól "élek" nemi életet, (neten hirdető, lakásban dolgozó) prostituáltakkal voltam (és leszek, ha leszek). A kudarcokat a következő statisztikára értem: a 21 alkalomból 14 EGYÉRTELMÛ csalódás, kudarc volt... és azt a maradék néhányat sem igazán lehet diadalmenetnek nevezni. Ez számomra már épp elég lenne a nemi élettől való megszabaduláshoz, de erre még rásegít az is, hogy mindenki azzal dicsekszik, hogy ő(k) milyen, mennyire jól, stb. Egyszóval alapos (még ha a többségnek nem is annak tűnik) indokaim vannak a kasztráció elvégzéséhez. Lehet itt Magyarországon? Köszönöm
 
Olyat hallottam, hogy bozont miatt nevetgéltek, de bugyi típus miatt nem. Bár szóvá nem tettem, de azért magamban megjegyeztem, mikor edzés/tesi alatt valaki húzgálja ki a tangát a fenekéből, hogy te is alkalomhoz öltöztél.
Én alsó terén elég laza vagyok, mert még boxert is simán felhúzok, ha olyanom van :)
Tök mindegy szerintem ki, mikor és miért kezdi nyírni, az a lényeg, hogy egyszer eljusson arra a szintre, hogy azért és úgy hordja, mert neki úgy kényelmes, úgy tetszik.
 
válasz | 2011-02-26 | 00:39
"Anyám tyúkja ciki bugyit hordani? "
A poén az, h nálam fiatalabb és velem egykorú lányokon, nőkön szoktam bugyikat látni az öltözőben. És én se mondanám meg, h az az elegáns és kimondottan csinos öltözék alatt egy csinos bugyi rejtőzik. Szóval ez nem korfüggő..és lassan szerintem nem is elvárt divat a tanga :)
válasz | 2011-02-25 | 21:07
Én úgy olvastam, h a ffi multiorgazmus az hogy egymás után képes orgazmusokat átélni magömlés nélkül, és persze ilyenkor nincs is miért lekonyulnia. De nem feltétlen van ez jelen amikor nem konyul le...a barátom pl soha nem konyul le utána, és van, hogy úgy mint kanyim tovább is tudja folytatni. (Ha még bírom hehe).
válasz | 2011-02-25 | 21:04
Abszolút egyetértek :)
válasz | 2011-02-25 | 21:03
Jééééééééééééééééézusom kanyim te aztán adod a formád :D hehe nem nőtt be a fejed lágy látom :D mióta nem jártál itt :D
Anyám tyúkja ciki bugyit hordani?
Tudod ez olyan hogy ciki lenne ha egy pasi szőrös lenne mellkasilag vagy lentebb...
Ki így szereti ki úgy...
méghogy ciki grr :D kanyiiiiiiiiim
válasz | 2011-02-25 | 21:00
Kanyim, mint tudjuk te amúgy is egyedüli eset vagy :DDD
Miket mondasz te...miért lenne ciki...na meg mi az h sansztalan ismerkedni úgy???
Hehe.
Ha odamész valakihez először is megkérded szőrös-e a nunija? :D
válasz | 2011-02-25 | 20:57
Szevaaaaaa....hát te itt??? :)
válasz | 2011-02-25 | 08:21
háát.. az elméletbeli multiorgazmusban még nem volt részem..
azaz nekem mindig társult magömlés az elmenetelhez..
de az esetek 70-80%-ban az első aktus után nekem nincs kókadásom..
szinte abban a minutumban folytatom is a 2. menettel..
Ezen "állóképesség" emberenként változik..
Valaki 1 menet után regenerálódik akár 1napig is..
Valaki napi 4-5 menetet is kibir simán..
Az ocsmány női ármánykodás-fúrmánykodás már bőven beindul 12 éves kislányoknál. Miért pont a puni nyíráshoz lennének kicsik?
válasz | 2011-02-24 | 14:36
Ja, lehet, hogy nálunk valami "kombinált" valami volt. De az feltűnő volt, hogy nem érzett fáradtságot utána - sőt a testi fáradtság és különböző okokból létrejött fájdalmai is megszűntek, saját bevallása szerint nagyon könnyűnek érezte magát, sőt még az alvásigénye is eltűnt /majdnem.../.
válasz | 2011-02-24 | 14:30
Van férfi, akinek szinte semmi regenerálódási idő sem kell. Olykor olyan is tapasztalhat ilyet, akinél alapból nem ez jellemző.
A multiorgazmusosság lényege, mármint amit az ilyen című könyv is taglal, h magömlés nélkül élje át a férfi az orgazmus érzését. Hiszen az okoz energiavesztést, a magömlés. Anélkül pedig megmarad a merevedés, jöhet a következő orgazmus.
Igaz, én erről olvastam, és mesélték...de majd a tapasztalt férfiak megválaszolják :)
válasz | 2011-02-24 | 14:25
Mivel nem igazán van olyan topic, hogy "férfi orgazmus", ezért kíváncsi vagyok, hogy a férfi "multiorgazmusa" valójában miben nyilvánul meg? Van ilyen tapasztalata valakinek, ha átélte, valóban annyi pluszt adott, mint egy "sima" orgazmus?

Mi a 69-es pozíciónál tapasztaltunk valami egészen hihetetlent, - nagy élmény volt nekem is látni, mert a magömlés után rövid idő után visszatért a merevedés /olyan volt, mintha nem "akarna szűnni/, és valahogy folyamatosan ismétlődött a jelenség.
Párom véleménye szerint utána olyan könnyűnek érezte magát, nem érezte magát álmosnak, ja, és a korábban érzett fáradtsága is elmúlt.
 
válasz | 2011-02-23 | 09:15
Dehogy a 12évesfiukák.. azok még ekkor nem kattannak rá a csajokra..

Sokkalta kegyetlenebbül és gonoszabbul zrikálják a csajok egymást..
Meg most egyiknek van már 1 idősebb pasija és az hoz még 1-2 havert.. és egyből idősebb..menöbb srácokka lvan körülvéve ha elmennek pl strandra.. stb..
Valamelyik csaj erre érzékeny..másik meg tesz ezekre a dolgokra..
Van ilyen és van olyan is bőven...
De a többség már ennyi idős korára látott pornót..beszélt barinőkkel.. jól tudja hogy lehet hogy ez most éppen kinőtt..de hamarosan meg kell szabadulnia tőle..
válasz | 2011-02-23 | 09:01
Sokakat zavar? A 12 éves KISfiúkat talán?
Ez annyira abnormális a számomra. Van egy természetes folyamat, elkezd nőiesedni egy kislány és ezt az első perctől szégyellnie kell? Még szinte meg sem jelenik rajta minden külső nemi jelleg, de már azokat, ami a mai divatnak nem felelnek meg, egyből tüntesse is el??? :S Milyen világ ez? 12 évesen nem azon kéne aggódnia, h most a fiúkák (akik már az agyongyantázott, retusált, férfimagazinokban látható indulnak ki) cikizni fogják-e emiatt, h ő elkezdett fejlődni.
Nekem is volt egy oszttársnőm, akinél látható volt 13 évesen, de most ezen nem kattogott az osztály. Igaz, az nem most volt, és lehet, h az elmúlt 11 évben ekkora változáson ment át a világ. Vagy csak én vagyok túl konzervatív :S
De akkor is az a véleményem, h egy általános iskolás, 12 éves kislány fejében még meg se kéne fordulnia annak, h ami ott lent neki kinőtt, az ciki, az leborotválandó :S
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-07-21 - 17:51

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41