szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Beszélgetünk


Új hozzászólás

válasz | 2009-01-21 | 11:15
persze..úgy jó ha az érzelmek dominálnak..és az alapján választunk..
nem pl a kocsi szerint...
és a cikk sem arról szolt hogy a nő a pénztárcát nézi...
hanem hogy tudat alatt választják.. az érzelmeikre.. élvezeteikre hatva a sikeresebb pasikat...
 
válasz | 2009-01-21 | 11:12
Sziasztok,

Én egy 24 éves kicsit túlérzékeny fiu vagyok,egy 27 éves görög lánnyal volt egy viszonyom,nem tul hosszú,a lényege annyi,hogy ő eljött ide tanulni(GB),szakított a barátjával és engem használt megerősödésnek,de semmi érzelmet nem érzett,gondolom megjátszotta mert nekem eléggé valóságosnak tűnt, én pedig talán túláradó odafigyeléssel és kedvességgel toleráltam ezt.

Aztán szinte sarkonfordult és körülbelül sz@rik rám magasról-mondják itt mert a nők nem szeretik ha a férfi megad nekik mindent amit szeretnének.

Mivel hosszú ideig nem volt kapcsolatom,és alapból is eléggé bátortalanul állok hozzá a dolgokhoz,nemtudom hogy hogyan tudnám kiiktatni a visszatérő rosszérzésem hogy kihasználtak és eldobtak.

Kezdek kiábrándulni a párkapcsolatokból és a nőkből.
 
válasz | 2009-01-21 | 11:12
sz@r lehet előbb az autó slusszkulcsát megnézni és utána a palit...de vannak ilyenek-nem is kevesen
 
válasz | 2009-01-21 | 11:10
"Más úgy szeretkezni pl., hogy mindjárt kikapcsolják az áramot" - ez eléggé "ütős" példa volt. Az biztos, hogy a túl nagy szélsőségek nem tesznek jót egyetlen-egy kapcsolatnak sem.
Viszont szerintem az is igaz, hogy nagyon sok nő nem tudná azt a férfit választani társául, aki iránt nem érez legalább minimálisan valamilyen vonzalmat, és sok nőnek még ennél a minimális vonzalomnál is több kell, már a kapcsolat elindulásához is.
Sajnos ezekre a dolgokra lehet azt mondani, hogy más a racionalitás és más az érzelmek.
válasz | 2009-01-21 | 11:04
a lányege tehát..hogy azon túl hogy néhány nő kimondottan a pénztárcát nézi.. a többi nőnek is igen nagy hányada odafigyel erre..csak tudatalatt.. mert sokkal könnyebben eltudja engedni magát..nem kel la problémákra figyelni ha anyagilag jobbna élnek...

és más úgy szeretkezni pl hogy mindjárt kikapcoslják az áramot..és úgy is hogy épp dominikán nyaralunk..stb..stb..

de persze szerelemben-szegénységben.. ahogy a mondás tartja...
válasz | 2009-01-21 | 10:48
Ebben amit írtál rengeteg igazság van, az evolúció szempontjából biztosan. Én is olvastam olyan tanulmányról, aminek gyakorlatilag ez volt a lényege, amit írsz. Sajnos hétköznapian szólva, a nyomasztó gondok, problémák rátelepedhetnek a kapcsolatokra, és kölcsönösen rontják a partnerek ellazulását, biztonságérzetét a kapcsolatban.
válasz | 2009-01-21 | 10:27
LONDON — Igenis, a méret a fontos – mégpedig a bankszámláé. Angol, amerikai és kínai tudósok összehangolt felmérésének eredménye szerint ugyanis a gazdag férfiak nemcsak vonzóbbak, de jobban is teljesítenek az ágyban, női partnereik könnyebben és gyakrabban jutnak a csúcsra, mint egzisztenciálisan alacsonyabb szinten álló társaik esetében. De még mielőtt a pénztelen csődörök és az állástalan latin szeretők tiltakoznának, hadd áruljuk el: ez a sikeresség elsősorban nem az ágyban, hanem az agyban dől el – a nők agyában.

A felmérést összehangoló Newcastle-egyetem pszichológus professzora, dr. Thomas Pollett szerint az érdekes jelenség mögött a női természet áll, amely arra készteti őket, hogy szexuális – s persze végső soron szaporodási – célokra a sikeresebb, jobb egzisztenciával rendelkező, így gazdagabb férfiakat válasszák. Minél jobb az állása, minél előkelőbb a társaság, amelyben járatos, minél több ajándékkal tudja elhalmozni kedvesét, annál nagyobb érdeklődést kelt a nőben, aki aztán eleve magasabb izgalmi fokon indul neki a tényleges aktusnak. Az ágyban aztán a nőnek már fontos, hogy minél inkább elengedje magát, a nagyobb biztonságot nyújtó férfi mellett hamarabb ellazul, nem foglalkoztatják kifizetetlen számlák, meg hogy miből lesz a gyereknek télire új cipő. Felszabadultan törődhet a maga s persze párja gyönyörével. De mielőtt kijelentenénk, hogy minden nő pénzsóvár, számító boszorkány, tisztázzunk egy fontos dolgot. Ezek az ösztönösen fellépő igények a nők nagy többségénél nem a saját önző érdekeik kielégítését, hanem az emberi faj fenntartását célozzák.

A lányok azért választanak szívesebben gazdag férfit, mert azok mellett nagyobb biztonságban tudják majd felnövekvő családjukat. És a szexet is azért élvezik jobban velük, mert ezzel tudat alatt mintegy a hűségükről biztosítják a kiváló partnert.De vajon mi magyarázza, hogy a nők fizikailag is úgy érzik, a pénzes pasasokkal jobb a szex?

A férfiaknál az egzisztenciális és anyagi sikerek együtt járnak egyfajta önbecsüléssel is, ez az önbizalom pedig hozzájárul ahhoz, hogy a szó szoros értelmében „jobban működjenek” a szexben – vélte a szakértő. – A nő az orgazmuson túl lelki, érzelmi és persze anyagi biztonságot is elvár a férfiaktól, így a gazdagok nagyobb eséllyel fordítják maguk felé a lányok szívét és vágyait. Ugyanakkor egy jó pénzű ember több figyelmességgel – legyen az akár divatos ruha, utazás, fényes társadalmi események – halmozhatja el kedvesét. Ilyenkor a nő is úgy érzi, kivirul, figyelnek rá, szépnek tartják, szeretik, s nagyobb izgalmi fokon jut el az ágyba is. Persze ez csak a nagy számok törvénye, a szerényebb anyagi szinten állók kedvét sem akarja elvenni. A nő érzékeny hangszer, de odafigyeléssel, fantáziával és szerelemmel bárki szépen játszhat rajta.
 
válasz | 2009-01-21 | 10:12
Egy ötvenes, őszülő férfi, karján egy szép fiatal nővel sétált be pénteken este egy ékszerboltba.

Azt mondta az ékszerésznek, hogy egy különleges gyűrűt szeretne a barátnője számára.

Az ékszerész végigtekintett az árukészletén és egy 5.000 dolláros gyűrűvel tért vissza.

Az idős férfi azt mondta: "Ön nem értett meg, egészen különleges dologra gondoltam."
Erre a kijelentésére az ékszerész a különleges árukészletéhez ment és egy újabb gyűrűvel állt elő.
"Ez egy káprázatos gyűrű, potom 40.000 dollárért" - mondta az ékszerész.
A fiatal hölgy szemei felcsillantak, s izgalmában egész testében remegni kezdett. Ezt látván, az ötvenes őszülő férfi azt mondta: "Ezt szeretnénk."
Az ékszerésznek a fizetés módja utáni érdeklődésére az ötvenes őszülő férfi azt válaszolta, hogy csekkel fizet.
"Tudom, hogy ön biztos szeretne lenni benne, hogy a csekkemnek van fedezete, ezért megírom most és ön hétfőn felhívhatja a bankot, hogy ellenőrizze, majd hétfőn délután beugrok a gyűrűért" - mondta.
Hétfőn reggel az ékszerész nagyon lehangoltan telefonált az ötvenes őszülő férfinak: "Uram, azon a számlán nincs pénz."
"Tudom" - felelte az ötvenes őszülő férfi. "De el tudja képzelni, micsoda hétvégém volt?"
 
válasz | 2009-01-20 | 23:22
én már ismertem ezeket..de mindig könnyesre tom nevetni magam rajtuk;)))
 
válasz | 2009-01-20 | 23:07
hát ez nagyon ott volt:).)
válasz | 2009-01-20 | 23:01
Süteményrecept gyesen lévő anyukáknak:

- Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 fokra. Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint. Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!"
A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral. A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat. Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót. Ismét vegyük el a margarint Öcsitől. Fürdessük meg a macskát.
Tegyünk hintőport és ragtapaszt a karmolásokra. Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet.
Vegyük ki a füstölgő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett. Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb. Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra.
Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit durvára vágjuk).
Engedjük ki a macskát a sütőből. A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe. 25 percig közepes lángon süssük.
Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől. Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon.
Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.
- Bevonómáz:
Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin. Vegyük ki azt a rohadt plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk ki az ablakon, jó messzire.
Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy őt fogjuk fejbe találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszád ház tetejéről.
Tegyük Öcsit a járókába. Adjunk a mázhoz 5 dl tejet, egy kevés sót, és lassú tűzön forraljuk 2 percig. Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán.
Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet költségét. Kössük ki Andikát az asztallábhoz.
Távolítsuk el a szénné égett sütiket a sütőből. Dobjuk ki.
Kapjunk idegösszeomlást.
 
válasz | 2009-01-20 | 22:28
Elem neve: NŐ
Vegyjele: Fm
Feltaláló: Ádám
Tömeg: Optimálisan 54 kg, de változó 40-200 kg között.

Fellelhetőség :Nagy mennyiségben található urbánus környezetben

Fizikai tulajdonságai:

a) felülete általában színes mázzal van bevonva;
b) azonnal forr és ok nélkül fagy;
c) megfelelő eljárás alkalmazásával olvad;
d) rossz ízű, ha téves helyen kóstoljuk;
e) ritkán lelhető fel szűziesen tiszta állapotában;
f) erős hangokat hallat, ha a megfelelő; helyre nyomást gyakorlunk;

Vegyi tulajdonságai:

a) könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint a drágakövekkel;
b) nagy mennyiségű értékes anyagot tud abszorbálni;
c) könnyedén felrobbanhat, minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül;
d) vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhető alkohol adagolásával;
e) az ember által ismert leghatékonyabb anyag a pénz mennyiségének csökkentésére;

Leggyakoribb felhasználásai:

a) leginkább mint díszítő elem, főként drága sportkocsikban;
b) kitünően alkalmazható relaxációs célokra;
c) nagyon hatékony tisztítóeszköz;

Elvégzett kísérletek:

a) színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk;
b) színét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül;

Veszélyek:

a) nagyon veszélyes elem, csak szakemberek tudnak bánni vele;
b) illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belőlük, azzal a feltétellel, hogy különböző helyeken tároljuk őket, egyébként katasztrofális következményekkel kell számolnunk
 
válasz | 2009-01-20 | 14:21
Miért ne csinálnánk rendszeresen? :)

A monotonitást arra értettem, h ugyanaz a mozdulatsor újra és újra és újra....
válasz | 2009-01-20 | 14:20
monoton..monoton.. én pl zenét hallgatok közben.. meg úszás közben is.. megérte rááldoznom 1 vízhatlan mp3 -ra...

sqouas jó..de azt úgysem csinálnátok rendszeresen.. és mindnenek cska úgy van értelme.... mármint edzésnek-sportnak... haeredményt akarsz.. ha lötyögni akkor minden-mindenhogy jó;)))
válasz | 2009-01-20 | 14:20
amúgy szeretem a mozgásos sportokat is. főleg azokat szerettem régen, amikben futkározni kell. pl. kézilabda, kosár, foci.
jelenleg csak érobik van meg túra (min 18 km), csak ahhoz nem ilyen esős időt szeretek.
na meg ágygimnasztika;))))

nem zárja ki egyik a másikat...mármint a nyugis dolog a dinamikusat.
 
válasz | 2009-01-20 | 14:18
nekem is mesélték.. én úgy kezdtem kérdezősködni hogy megfogyatkoztak a jó csjaok az edzőteremben;))))
válasz | 2009-01-20 | 14:18
De számomra ez monoton :S Valami változatos, dinamikusabb mozgást keresek...de egyedül meg utálok lemenni bárhova is...főleg, h ott se ismerek senkit.
Squash is tervbe van véve, ott is előnnyel indulok a teniszes múltammal ;)
válasz | 2009-01-20 | 14:17
jógához kényelmes cucc kell. nem feszülős:)))
szerintem jobb lenne, ha mégsem járnál.:):) nehogy egy röhögőgörcs miatt ne tudj koncentráltan lélegezni XDXDXD

kanyim:nem is tudtam, h ez trendi dolog, mármint a jóga. akkor mostantól trendinek fogom érezni magam:P
válasz | 2009-01-20 | 14:16
párom is ezt csinálja.. futópad..ellipszis..bicaj..lépcsőgép.. aztán kis evezőgép...
súlyokhoz nem engedem oda...
válasz | 2009-01-20 | 14:12
De legalább jól szórakoznánk :D
Most azon is filózok, h lejárjak vele oda, ahol edzik...én elfutópadoznék, meg bicikliznék :)
válasz | 2009-01-20 | 14:10
;)))))))))))
sztem több lenne a nevetés-bohóckodás így ott mint a jóóóga;)
válasz | 2009-01-20 | 14:03
Párom is jönne velem valami feszülős kis nadrágban XD
válasz | 2009-01-20 | 13:31
háát..tudom hogy nagyon trendi manapság jógázni..
és persze bizti rengetegen tényleg szível csinálják..
és még nőknek csak meg értem..

de nem tekintem kimondottan valami férfias sportnak...
ezerszer inkább leúszok 3km-t.. vagy emelgetem a súlyokat 2órán át...vagy akkor már kocogok..mittom én..
persze a cél sem mind1.. mert bizti máshogy lészen sportos valaki jógátol...

mint ahogy egész máshogy néz ki egy ultramaratonista..
egy úszó és egy edzőtermis emberke...
azt mind a 3-ra rálehet mondani hogy sportoló ;)))))))))))
 
válasz | 2009-01-20 | 13:06
mit jelent h kell?kötelező?
semmi sem az, pláne, ha ilyen ellenérzéseket táplálsz valami iránt.

amúgy szerintem is a világ legjobb "sportja" :)
mert nemcsak a testet, de az elmét is frankón megmozgatja.
a látszat ellenére(ami a köztudatban él), nemcsak üldögélésből áll.
pl légzésgyakrolattal olyan hasizomerősítő gyakorlatokat lehet csinálni, hogy majd besz_r másnap az ember. és még csak le sem izzadsz hozzá.

egyébként a legtöbb gyakorlat nem okoz izomlázat, csak ha rosszul csinálja az ember. meg úgy általában ki lehet melegedni a mozgásos gyakorlatok során :):)

de ha ez hiányzott az életedből XD
de gondolom megvan az oka, amiért járni fogsz :)
érdemes picit komolyan venni, mert egyébként semmit nem fog érni.
remélem azért megszereted.
válasz | 2009-01-20 | 11:44
nem huncut hanem "éhes" :P
válasz | 2009-01-20 | 11:38
Na de így nem halad a főzés :) Majd re :)
 
válasz | 2009-01-20 | 11:37
Mondjuk úgy, h energikusabb fajta vagyok. Inkább szeretek pörögni, fáradni, izzadni, mint mondjuk jógázni.
válasz | 2009-01-20 | 11:36
Mi bajod a jógával? A világ legjobb "sportja". Én imádtam csinálni, és csak azt sajnálom, hogy mostanában nincs időm rá...
válasz | 2009-01-20 | 11:35
Ezt a huncutságot ;)))
válasz | 2009-01-20 | 11:26
de még a beálmosodás előtt felébrednék egy kis ... egykis mire is? XD
válasz | 2009-01-20 | 11:15
Nekem meg mostantól kezdve el kell járnom jógázni...olééé...ez hiányzott az életemből XD
válasz | 2009-01-20 | 11:14
Aztán fél napig sípol a füled a hangos zenétől és 30 évesen már halláskárosult leszel XD
Bagoly mondja verébnek, mert én is imádom bömböltetni a zenét XD
válasz | 2009-01-20 | 11:13
ha nagyon kattog a fejem.. én mindig agyontornázom magamat.. bömbölő zenével a fülemben..az mindig kiakpcsól..elfeledem a dolgokat..aztán 1 kiadós zuhany.. és kész vok bármire....
leginkább 1 kiadós alvásra;))))))))))))))
 
válasz | 2009-01-20 | 11:05
Mert egy masszázs nem lazítana el ugyanúgy...attól is kicsit beálmosodnál ;) Persze ha tényleg csak masszázsról beszélünk:)
válasz | 2009-01-20 | 11:02
hát igen általába mással végződik egy jó kis masszir :P
válasz | 2009-01-20 | 11:01
lassú szám... pont hogy gyorsat kell hogy ne aludjak be... aztán ha kész vok akkor meg már mind ugy fogok aludni mint a tejecske :)
válasz | 2009-01-20 | 10:55
Akkor valami mást kell találnod...mondjuk rakj be egy lágy, lassú zenét, relaxálj, lazulj el és kapcsolj ki...
Én pl azt tapasztaltam, h ha nagyon kattog valamin az agyam, akkor hangosra kell állítani a zenét, és akkor tényleg csak arra figyelek :)
válasz | 2009-01-20 | 10:54
ebből nem csaak masszir lesz
 
válasz | 2009-01-20 | 10:52
este már nem tudunk talizni :(
válasz | 2009-01-20 | 10:51
Akkor estig ki kell bírnod és akkor kérsz masszázst :)
válasz | 2009-01-20 | 10:31
jah mindjárt felhivom hogy jöjjön ide masszirozon meg aztán gyorsan itt van dél ő megy dolgozni én meg vissza eredményhirdetésre....
válasz | 2009-01-20 | 10:29
Menj el egy kiadós masszázsra vagy kérd meg Párodat:)
válasz | 2009-01-20 | 10:29
egy masszázs most rám férne... mind1 mien csak lenne... :|
 
válasz | 2009-01-20 | 10:18
Látod Anthico!

Ugyanerre jutottam én is.:)
válasz | 2009-01-20 | 10:13
OTTani masszázst én már erősen izgatásnak tekintek, de ott vannak alapvetően nedvek, amik segítik ezt, miért kell ilyen olajat bevetni? De ha már mindenképpen azt akarja, h sikamlós legyen, akkor vannak speciális sikosítók, amiket direkt ODA találtak ki. Ha pedig óvszert is használni akarunk, akkor csak vízalapú terméket alkalmazzunk, mert a többi roncsolja a gumi anyagát. Nem tudom, de szerintem a szőlőmagolaj nem nagyon tűnik vízalapúnak.
válasz | 2009-01-19 | 23:26
Ha valóban igaz, hogy ott is használják, szerintem a legtisztábbat ajánlanám....azaz a főzőt/Gondolom én./, hogy a kozmetikai adalékanyagoktól mentes legyen....
Dehogy mivan a második résszel.... Szerintem nem véletlen, hogy a gumik mellé vízbázisú síkosítót ajánlanak....

Ez lenne az én tippem. Ha van valakinek más akkor írja meg.
Köszönik előre is.

Bakker ilyen ökörséget:DD
válasz | 2009-01-19 | 23:21
Sziasztok!

Már elköszöntem egyszer erre az estére, de erre a kérdésre amit kaptam/msn/, megvallom még én sem tudom a választ. Ezért kérném a segítségeteket.

"A szőlőmagolajat szokták használni masszázsra is. OTT is.
Szerinted melyik a jó, direkt kozmetikai, vagy főzéshez való? Óvszerbarát ez az olaj?"

Nah erre nem tudok kabátgombot kötni.... és ti?

Nem akarok hülyeséget visszaüzenni....
Előre is köszi.

Figyelő
 
válasz | 2009-01-19 | 18:55
Lehet allergiás reakció is...azaz lehet, h latexra vagy érzékeny (már lehet kapni latexmentes gumit is) vagy kimondottan annak a márkának annak a fajtájára. Ha másik tipust is kipróbáltok és ugyanilyen kellemetlen tünetek kísérik, akkor esélyes a latex-allergia.
Viszont az is lehet, h éppenséggel véletlen egybeesés a gumi használatával...lehet, h pont most kaptál el valami gombás fertőzést. Ezért jobb lenne dokival megnézetni.
válasz | 2009-01-19 | 18:00
a nyáltól való bajt én még nem hallottam.. pedig én minden partneremet bőszen kényeztetem.. nem 1x igen-igen bőnyállal aktus előtt..stb..stb..

inkább én is arra gyanakszom hogy a gumira való áttérés(és így a bogyiról való leállás) kavart bele..

vagy régebben próbáltál már gumizni? mert vannak kevesen akik tényleg allergiásak rá...
próbáljatok legközelebb másik márkát választani.. és full naturt..stb..stb..
válasz | 2009-01-19 | 17:43
Azért lehet valami baktériumfertőzés is...vagy lehet hogy az óvszerre vagy allergiás?Nem gyakori,de az is előfordul.
válasz | 2009-01-19 | 17:37
Ezt jó tudni, mert még mostanában rendeződött a nemi életünk, és ezt a pontját nem szívesen hagynám ki...csak kicsit szünetelni kell amíg meggyógyulok.
válasz | 2009-01-19 | 17:34
Érdekes élmény lehet a 44-ről a 46-ra váltani.:()
Amúgy meg mindenki azt ír be amit akar...én is lehetek 30, ha akarom a fórumon, de minek.
válasz | 2009-01-19 | 17:32
Ugylátszik kihagytam egy fontos részletet. Elég régóta nem járt délen a párom...és régen is nagyon ritkán, ezért gondolom, hogy a jóból is árthat a túl sok.
 
válasz | 2009-01-19 | 17:32
korom holnaptól 46.
 
válasz | 2009-01-19 | 17:31
Biztos nem a nyáltól van.Lehet hogy a hormonháztartásod változott a fogamzásgátló használatának abbahagyása miatt,és ettől megváltozott a hüvelyflórád.
válasz | 2009-01-19 | 17:28
Drága Luigi12!
Jó lenne, ha előbb értelmeznéd amit írok, aztán adnál fantasztikus tanácsokat!És légyszíves ne tegyél nekem rosszindulatú feltételezéseket.
Egyébként a 12 ugye nem a korodat jelöli:)?(csak hogy képben legyek)
 
válasz | 2009-01-19 | 17:22
hidd el ,légyszi,a nyáltól nem kapsz semmit
 
válasz | 2009-01-19 | 17:19
Én úgy gondolom, hogy az sem mind1, hogy mivel tisztálkodok, és még az intim szappant se szabad beletolni...akkor nem lehetséges, hogy a nyál sem belevaló?És nem is ez a gond, de egy hét alatt 3-szor, azért megviselheti a nuncit.A gumi szerintem csak további rontó tényező, mert így a nyál még mélyebbre kerül. (Simán a gumival semmi gondom)
 
válasz | 2009-01-19 | 17:12
semmi összefüggés nincs.régebben használtál ovszert valakivel?
 
válasz | 2009-01-19 | 17:10
Szóval a gumi, és a nyál együtt lehet a probléma oka?
 
válasz | 2009-01-19 | 17:10
Sziasztok!
Lenne egy komoly kérdésem.
Mostanában váltottunk a gumira gyógyszerről, és minden egyes alkalommal volt orál...egy jó ideje semmi női gondom nem volt ott alul és most úgy fáj, viszket, csíp, hogy majd belehalok. Alig bírok egyhelyben ülni a munkahelyen...Lehet ez attól, hogy orális szex közben a párom nyála belémkerült, és ettől megbomlott a normális flóra?
 
válasz | 2009-01-19 | 15:39
Na, nekem (mint nem nagy horror-, ijesztgetős film rajongónak) az Invázió tetszett és a Kaptár mind3 része :)
válasz | 2009-01-19 | 10:23
Hali!
Nem, nem tűntem el, csak hát vizsgaidőszak van ugye és nemsokára lesz egy ölég húzós vizsgám, egész hétvégén arra készültem. Meg hát más egyebeket csináltam, amiket nem lehet számítógép előtt ülve. :)
válasz | 2009-01-19 | 10:13
jaja.. bár az új batman nekem kimondottan begyünnek..

bár én is fentartással várom az elkövetkezendő 4évben elkészülő 3új terminátort...

és nem azt mondom hogy rosszak a késöbbi fűrészek..de azért 1 idő után kezd múlni a varázsa... és 3-4-rész bőven elég lett volna...
és a 3.-nál le is akarták zárni..cska akkora bevételeik voltak hogy musz folytatni...
válasz | 2009-01-19 | 07:46
Általánosságban beszéltem, így Carpenter bácsiról is, akinek történeteit nem kimondottan kedvelem, főleg azért mert amolyan régi technikákkal dolgozik, a rég múlt időben stb. Nem taglalom.. Persze, h vannak más filmjei..
Zombis filmekből is van azért jobb- Invázió, Kaptár stb. Persze kinek mi jön be- szeretem ha az adott filmben mindenki tudja a dolgát, és megpróbál a legtöbbet letenni az asztalra (helyén van a forgatókönyv, zene, szereplők stb.), ezekben láttam némi fantáziát..
Azért abban a trailerben (Péntek 13), elég rendesen odateszi már magát kedvenc gyilkosunk, bár nem akarom elkiabálni, de merem remélni rettegés lesz a négyzeten..
Fűrész.. Ez a legnagyobb baj az amerikaiakkal, h mindig csak a pénz, pénz.. Elkészült az első rész nevetséges összegből (gyakorlatilag egy szoba kellett hozzá), akkora bevétellel, h hülyék lettek volna az alkotók abbahagyni, persze, h kellett még több.. A részek jönnek évente, minimális költségvetésből, remek könyvvel, trancsírral (ami szerintem nem szadizmus, más a jelentősége), emlékezetes muzsikával stb. Lehet nem tudják hol a határ.. Egy tetralógia elég lett volna mindenképp.. Nem kell ebből is sorozat bármennyire is sikeres..Csak tényleg ez a baj, h soha nem tudják időben abbahagyni ha látják a hatalmas bevételeket, persze h bólogat a stáb egyből, h folytassuk – ld. Transformers, Terminátor (minek már 4. rész.. kétlem, h Arnold nélkül megállná helyét, ő amolyan védjegye), Halálos iramban 4. Szállító 3 stb.. Jó van amit várok, de fölösleges már ennyit heccolni egy filmbe..
válasz | 2009-01-18 | 20:02
carpenter azért szerencsére nem csak vámpírokat csinált;)) de a Vámpírok nekem kimondottan begyüvős-akció szerűre sikeredett...

zombikat meg vagy szereti valaki..vagy nem..de tény..1 kaptafa.. valamiért elkezdneke járkálni és emberhúsra éhesek;))))

péntek 13 (és nálam a halloween) az télleg a top sorozatok közöt van.. néhány gyengébbecske rész ellenére is...

annak várom én is a feldolgozását;)))

fűrészt én is komlom..de már félek.. gyün a 6. és a 7.-re is leszerződtették a stábot...
ez így ennyi időn belül kicsit sok.. és nagyon el tud laposodni...

a wrong turn 1 nekem is egyik kedvencem..de a 2-ben én hatalmasat csalódtam...
válasz | 2009-01-18 | 17:33
Ha már a horrorfilmeknél járunk..
Igazából személyes kedvenc lenne a műfaj, de hogy a műfaj keretein belül kimagasló példát is mutassak nem tudok.. láttam már egy-két filmet, köztük ilyeneket is, de amire azt mondom,h ez aztán a rettegés és izgalom magas fokon- csak elvétve.. De kezdjük az ősidőktől..
61 éves Carpenter atyánk a vámpírokkal van elfoglalva filmjeiben, hát mit mondjak, olyan gyerekcipőben járt még ekkor a filmgyártás, h kellő izgalmat nem is tudtak filmjeivel kelteni..
Aztán Romero, aki napjainkban is ontja a holtakkal teli filmjeit.. Igazából a bajom ezekkel az, h mind-mind egy kaptafára készül: holtak jönnek, emberek hullanak sorban, sablonszerűen.. Egyszer-kétszer elmegy, de ha már tizedjére látod, akkor már unod.. Tavalyi – Holtak naplója filmjében viszont újít- kézikamerás megoldás, a szereplők szemszögéből látunk mindent – not seriously..
Péntek 13 sorozat.. Kezdünk megérkezni a horror kapuihoz.. A maszkok, zenék, környezet, szereplők olyan hangulatot teremtenek, ami már rettegéssel tölti el a nézőt.. Talán ez az első nagyobb áttörés a 80-as években.. Közben kisebb próbálkozások Ómen 4-es része (néhány pillanatban itt is fogni kellett a karfát) – és a 2006-os rész egész elfogadhatóan készült (Végre tudtak normálisan újra feldolgozni). No még: Kedvencek temetője, Rémálom az Elm utcában, Pszicho, Sikoly, Kör, Ideglelés.. Jó, jó, de nem marad meg emlékeinkben olyannyira, bár van egy hangulat mindben, de hibák is ugyanakkor...
Napjainkban változatos kép.. A vámpírok kicsit kezdenek háttérbe szorulni, jönnek helyette a zombik vagy fertőzöttek (28 nappal később stb.) – halomszámra.. Unalmas, szóljon aki élvezi..Ugyanakkor a japán feldolgozások, amerikai szemszögből ( A szem stb.) – kérem a japánok értenek a borzalom keltéshez, minek akkor hozzányúlni? Nézzünk meg egy Átok filmet – annak van hangulata (A baj azzal más)
De jött egy Halálos kitérő 1-2, még pár évvel ezelőtt, kezdtem megszeretni a műfajt.. Ott kérem vér volt, izgulás, életveszély.. Aztán befutott a Fűrész.. Ebbe nem mennék bele, nagy Fűrész rajongó révén.. Túl hosszú lenne a mondanivaló..Élvezem az a lényeg, csak drága amerikai testvéreink pénzhajhász életét mutatja, h megint mennyit akarnak szakítani és gyártják a szériákat belőle, félek ezzel a minőség kárára.. A Texasi viszont óriási respect, gyönyörű mindkét része .. Amit tudok még ajánlani az a Kéjutazás 1-2, odatették szintén magukat az alkotók.. És a Péntek 13 remake előzetese is fent van már a neten – jónak ígérkezik a jövőben..
 
válasz | 2009-01-18 | 17:11
jaja.. 1-2 kötelező darab.. de a 4-5-6 már pocsék és nézhetetlen szinte:(((( így elrontani 1 sorozatott.. kb mint a rémálmot is így sz*rták el...
válasz | 2009-01-18 | 16:38
Szerintem a Hellraiser,ami elég jó..mondjuk a megvalósítás néha béna,de alapvetően azért durva a sztori,meg a cselekmény.
válasz | 2009-01-18 | 16:37
Te komolyan horror-fan vagy :DDDD
Összehozlak Párommal :D
válasz | 2009-01-18 | 16:36
tény..nem lehetett mindent beleírni..
ómen-ördögüző saga is alapműnek minősül..annak lelenére hogy sokan uncsinak találják némely részét mert kevés a cselekmény..pedig itt pont a nyomasztó.. megmagyarázhatatlan dolog a lényeg:)

hja és persze a farkasemberekről(üvöltés saga.. egy amerikai farkasember párizsban..dog soldiers) ne is beszéljünk;)))))
válasz | 2009-01-18 | 16:14
Igen,tisztában vagyok vele,hogy ő a legcsodálatosabb nő a világon.Ezért szeretem.
válasz | 2009-01-18 | 16:08
Drága Tengerszem!

In medias res: hova tűntél?? A Te hozzászólásaid miatt olvastam eddig a fórumot, most meg csak úgy eltűnünk?? Ne tedd ezt velem, imádlak, imádom a hozzászólásaidat, végre egy vagány, értelmes, felszabadult Nő! Ráadásul gyönyörű vagy és okos, veszélyes kombó, vigyázz magadra! :-) Gratulálok hozzád a párodnak, megcsípte a nagyvadat, amint azzal ő valószínűleg tisztában is van.
 
válasz | 2009-01-18 | 15:03
Nagyon jó lett ez a horror-összefoglalód. Egy film jutott még eszembe, ami nagyon híres: az Ördögűző.
válasz | 2009-01-18 | 12:36
Mindenkinek aki szereti a régi horror filmeket, ajánlom a Ragyogást és az Oment. Bár mindkettőnek elkészítették már az újabb verzióját is, egyik sem tud az eredeti közelébe érni.
 
válasz | 2009-01-18 | 11:53
mint horror fan hozzászólva..

a fűrész 1 jó alapból merítő sorozat.. ami igazából a 80-évek végei trash műfaj idei futára..csak nagyobb költségvetésből..giga marketinggel..így a dvd-kiadás helyett mozirekordokat döntöget...
szabadon engedtek 1-2 trükkmestert... és beleraknak 4-5olyan ölést a filmbe amikből a többi horror 1-t is alig merne belerakni...

a régi klasszikusokból a sokat emlegetett cannibal holocaust a jó öreg olasz horror egyik ékköve.. bár Ruggero Deodato munkája inkább mondanivalójával alkot nagyot..mert trancsír az kb 5perc azt kész:)))
akkor már az olaszoktól Dario Argento demons 1-2-jét javasolnám.. mint az egyik első trancsir filmeket..

de persze mondanivalóval rengeteg film rendelkezik..pl George A. Romero zimbi sorozata(az élőholtak éjszakája/hajnala/napja/földje) is a fogyasztó társadalom és világ elleni dolgokat fogalmazott meg..stb.

de persze rengeteg nagy rendező dolgozot ekkor
(john carpenter: dolog-köd-halloween)
(clive barker: hellraiser sorozat)
(Joe D'Amato- antropophagus)
vagy indultak útra pl a texasi láncfűrészes filmek, péntek 13, rémálom..stb

aahhh..jó öreg 70-80-s évek;)))

késöbb is voltak jó alkotások (Peter Jackson: hullajója pl)

manapság végre vége lett a hüle japános invázónak (ringu-spirál-dark water-eye..stb) és persze ezek mindegyik amerikai verziójának(kör-átok-sötét víz-szem..stb)..

manapság a régi horrorokat forgatják újra.. ami részben jó.. mert rengeteg jól sikeredik..de látszik hiányoznak az új ötletek:(((
(holtak hajnala, texasi láncfűrészes gyilkos, halloween, köd )

de sajna a fogyasztó diktál...és itthon nincs erre igény..ezért az igazán jó filmeket csak nagy(néha több év) késsésel hozzák be (sziklák szeme, descent, magasfeszültség)
vagy sajjna hozzánk be sem kerül.. ekkor marad a külföldi kiadás,megrendelés (bár úgyis jobb a kiadása mint itthon lenne;))) (wolf creek,stb)
 
válasz | 2009-01-18 | 11:21
óvni-nem óvni..ez komoly kérdés..nekem gyerekem még jó ideig nem lészen.d.e van egy 9+lassan 11éves hugicám..
szoval felnövésükbe jól rálátok....

a full tiltás..burokbna nevelés nem megoldás.. mert idővel úgyis elkezd majd társaságba járni..diősebb fejjel megnézni doglokat.. és ha kimaradtak ezek az impulzusok..lehetséges hogy majd ott nem fog tudni kapcoslni.. lemaradva lészen..

de persze nem szabad túlzásba sem vinni...
de sok függ a gyerektől.. milyen a jelleme..mennyire értelmes..érett gondolkodású...stb..

kiskorukban mesemondás..kifestők. és nuku tv... de ehhez idő.. és a gyerekekkel való foglalkozás..stb szükséges...
kösbb persze jöhetnek a nagy klasszikus mesék.. hófehérke.. notredámi t. szépsg+szörny..stb..
majd a tv-ben menő baromságok..amikor a tini titkosügynökök mentik meg avilágot...stb...

nem lehet eltiltani ezektől.. mert az osztályban úgyis ezek a beszédtémák.. ilyet játszanak..te vagy ez..én vok az.. és ha semennyire sincs képben.. a gyereke tudnak gonoszak és kirekesztőek lenni...

mobil csak 3.-ban kaptak..no nem szuperet..nuku money rajta..de a családot ingyen tudja hívni ha bármi lenne..stb..

mostanra már akciófilmeket és egyébb kicsit fantikat is néznek..
de persze ha én vagy valaki ott ül velük együtt..

játszani is nekik ott van a régi supernintendó és azon ilyen mászkálos..gyülytögetősön nyomulnak..a keményebbektől elvannak tiltva...

de idővel persze mndent kifognak próbálni..barátnőik elbeszélik..vagy 1x elcsenik és megnézik...

szoval nem tiltjuk meg..hanem ha akarnak megnézhetik..odaülhetnek..stb.. de okosak..tudják hogy ezek bugyuta felnőtt mesék... nem veszik komolyan...nem félnek ilyen mumusoktól..szörnyektől... ha foglalkozva..beszélgetve van a gyerekkel.. és időt szánva elmagyarázva..leülve vele.. meg persze alternatívát támasztva.. hogy inkább társasozzunk most..stb... akkor nem fog befordulni.. meggárgyulni az ilyen filmektől..

míg pl detto korabeli.. akit le se tojnak..sé egész napra le van téva..azt érik a különféle filmek..impulzusok az agyát... aztán nincsenek helyrerakva..persze hogy nem dolgozza fle azokat amiket ők már simábban...

de persze ez jellem krédése is aztán..volt partnerem aki nem bírta a horrokat..bújt.. alig néztünk..stb..

mostani párom meg horror rajongó..
a zombik a kedvencei mert olyan édik;))))
és most néztük meg moziban a fürész 5-t mert direkt nem töltöttük le hogy nagyobb élmény legyen;)))))))))))))
 
válasz | 2009-01-18 | 08:49
A gyerekek pro/kontra tévé dolog kapcsán eszembe jutott egy cikk,nevekre konkrétan nem emlékszem,a lényeg az volt,hogy anno itt nekünk voltak ám fajin minden korosztály számára élvezhető rajzfilmjeink,Tádé és Mazsola,Mekkmester,CimCimCim Bo Rák,bár ezek ma nem állnák meg a helyüket,viszont a végtermékük egy átgondolt progresszió után igen.

A sztori az volt,hogy egy hölgy koordinálta az összes ilyen gyerekműsort a tévénél,aztán úgy jutott a tudomására hogy akkor már ezt mi megszüntettük,hogy egy amerikai út után ment befelé és egy halomba voltak dobálva a díszletek( rommá ázva,neki erről senki se szólt)

Kicsit zavaró,hogy lassan az lesz,a rendszer neveli a birkákat,a fogyasztó automatákat a hülye értékrendjükkel meg világ(nem)látásukkal,és a saját gyerekeinket kell óvni attól nehogy iméntiek befertőzzék a baromságokkal amiről meg váltig meg vannak győződve.

Szét lehet nézni szomorúan,(nemcsak )a mi gyönyörű multimédiánk mit művelt,új hamis szinteket hozott be,ezzel mégtovább keserítve amugyis nehéz sorsát világunkban önmagukat megtalálni igyekező fiataljaink számára.Legyél trendi,egyél mekdoneldszben,aztán csevej a csajszikkal,egykis pláza,aztán haza és tv.Namost ez a nagytöbbség,az átlag,akik 40 évesen 4 gyerekes családanyaként ébrednek egy reggel,mert inkább a diszkót látogatták az ilyen fórum helyett.Szörnyű azt elképzelni,mennyi jó képességű gyerek konvertálódik idiótává,csak azért,hogy vele is foglalkozzanak ott ahol van.

(Azok az érzelmileg annyira instabil gyerekek,akikben minden potencia meglenne egy fizikushoz,csak mivel a csorda nagy és kopasz,ő is beleszokik ebbe,egy Nobel minusz)

Természetesen mindig van aki ezen nagyon jól keres.
 
válasz | 2009-01-16 | 20:47
Nem tudom, de nem lennék a pszichológusa... elismerem meg minden, deeee...hogy írjak egy közhelyet :természetesen mint színészt elismerem. :O)
válasz | 2009-01-16 | 20:25
Jack Nicholson számtalan őrültet játszott,de azért nem lett olyan....vagy mégis? :)
válasz | 2009-01-16 | 17:24
A Cannibal Holocaust - több helyen olvastam -, hogy eléggé horror "alapmű"-nek tekintik sokan, meg "dicshimnuszokat zengenek" róla, hogy milyen utánozhatatlan a stílusa. Az biztos, hogy olyan, mint, ha egy antropológiai előadás lenne + kalandfilm + kicsit krimi + horror egyben, és nagyon jó hozzá a film zenéje, végig fenntartja azt a borzongató érzést. És szép tájakon játszódik, látványos, tényleg nem az a szokványos, céltalan öldöklés horror, mert annak semmi értelme. És állítólag valóságos alaptörténete is van a filmnek.
válasz | 2009-01-16 | 17:13
Még nem láttam, így nem tudom lereagálni. ;O)

Akkor mondanivalóban olyan Született gyilkosokosos lehet.
válasz | 2009-01-16 | 17:12
Azért mert azt hittem már csak ketten vagyunk ebben a topicban. De máskor majd jobban figyelek :-)
válasz | 2009-01-16 | 17:11
A Fűrész legelső részének valóban van mondanivalója /ki mennyit képes megtenni, meddig képes elmenni a saját életben maradásáért..., vagy valami ilyesmi... régebben láttam/. Ennél szerintem bizonyos értelemben borzongatóbb a Cannibal Holocaust c. film, ennek szerintem viszont kimondottan elgondolkoztató a mondanivalója, bár eléggé brutális film néhol, de lehet "agyalni" rajta, hogy ki az állatibb, a nagyvárosi, művelt ember, vagy az egyszerű, esőerdő-beli kannibál. És a végén igazából az derül ki, hogy a nagyvárosi ember talán..., mert az öncélúan öl.
válasz | 2009-01-16 | 17:07
Jah, nekem címezted válaszban. Elnézést, hogy lereagáltam ! XD
válasz | 2009-01-16 | 17:06
miért nem azon lepődtél meg, hogy a többi gyerek ugyanúgy ismeri a harry pottert, de ők moziban látták?! 7 évesen vagy korábban!
az szerintem sokkal durvább, mert a gyerek nem a saját kis szintjén képzelheti el a dolgokat, hanem készen kap alami félelmeteset, amin el sem tud elmélkedni mert már jön a következő dolog, amin lehet szorongani.
persze ha képes végig odafigyelni egy kétórás filmen.
 
válasz | 2009-01-16 | 17:04
Nem pont a Fűrészre reagáltam, mikor az előző hozzászólásomat írtam, úgy nagy általánosságban beszéltem az ilyen típusú filmekről.
válasz | 2009-01-16 | 16:58
én még nem neveltem gyereket, de rengeteg jó megoldást láttam, tapasztaltam.

persze nekem sem az első gondolatom az, h 7 évesen ilyen könyvet adjak a gyerekemnek majd. de mi van, ha koránérős lesz? és ha későnrős?akkor meg kap majd la fontaine-t vagy bármi kis egyszerűt, könnyen olvashatót. de megtiltani nem fogok neki semmi olyat, ami szerintem nem árthat a fejlődésének és érdeklődik iránta.
szóval.több tényező is szerepet játszik itt.
 
válasz | 2009-01-16 | 16:57
Nekem sem arról szól és pont arról írtam, hogy a vért leszámítva van mondanivalója. de nem fontos
válasz | 2009-01-16 | 16:53
igen, mert már 4 évesen tudott olvasni. akkormég persze mást olvasott, meg meséltek neki.népmeséket meg olyan gyerekmeséket. de hát hamar kinőtt belőlük érthető módon.

felfogta, kb olyan értelmi szinten van mint egy 14-15 éves.
és szerintem sokkal jobb könyvben olvasva, mint filmen egy ilyen, mert a gyerek a maga kis elfogadható világának megfelelően képzeli el a történetet!!!!!

nem ők tukmálták a gyerekre. ő érdeklődött. ennyi. és ha félt volna, nem hinném, h végigolvasta volna bármelyik részt is. egyébként szinte minden fejezetet megbeszéltek a szülők vele. így nem hinném h bármilyen sérülést szenvedett volna el. szerintem a film bizonyos szempontból egy gyereknek félelmetesebb, mivel az nem az ő fantáziájuk szüleménye.
vagy szerinted az okés, hogy 3-4-5 éves koruktól a cartoon agyament műsorain szocializáldnak a gyerekek?nem hinném. vagy a gyerekek bárminemű lekötésére benyomni a tv-t?nem hinném. de főzni úgy kényelmesebb persze.

látatlanban frankón elítélted a szülőket. pedig a világ legnormálisabban nevelő szülők. kb ha feleannyira mások is úgy nevelnék a gyerekeiket mint ők, nem lenne annyi idióta, személyiségzavaros, komplexusokkal küzködő a földön.
válasz | 2009-01-16 | 16:49
Nekem nem mis a gyomrommal van gond, mert én eléggé sok véres dolgot láttam már az életemben. Számomra az nem film, ami arról szól, hogy hány liter vér folyik el másodpercenként.
válasz | 2009-01-16 | 16:47
A Fűrésznek van egy jó mély pszichológiai vonulata és mondanivalója-de csak az első résznek sztem-a többi gázos.
Akinek nincs gyomra hozzá, ne nézze meg, de az 1. rész érdekes (leszámítva a néha öncélú véres jeleneteket).
válasz | 2009-01-16 | 16:43
Azért szerintem minden gyereknek nagy trauma lehet hogy egy egy ilyen film forgatásán szembesül a halállal. Akár Ő a halál /szellemként/ akár őt ölik meg. Továbbá a maszkok és a jelmezek is eléggé rémisztően tudnak hatni egy 10 év körüli kisfiúra vagy kislányra.
válasz | 2009-01-16 | 16:43
R.I.P.
A legjobb színészek mindig azok, akik nem csupán eljátsszák, hanem kicsit "bele is kattannak" a karakter személyiségébe.
válasz | 2009-01-16 | 16:42
Hát, egyáltalán nem vagyok horrorrajongó, az biztos. A Fűrésznek egy részét láttam, és igazából inkább gusztustalan sok helyen, mint félelmetes. A legtöbb horrorfilmben szerintem éppen az a baj, hogy elég gyenge a cselekménye. Viszont ami sokkal nagyobb hatású rám, az egy jó thriller, ami akár még életszerű is lehet, és nem a rengeteg vér a lényege, hanem a jó cselekmény, és egy kis izgalom, meg, ami elgondolkodtató.
válasz | 2009-01-16 | 16:39
Bár Heat Ledger már messze nem volt gyermekszínész, azért nekem van egy sanda gyanúm, hogy a halálában nagy szerepet játszott, az az egy hét amit átszellemülten egy hotel szobnában töltött egyedül, mielőtt Joker szerepét eljátszotta.
válasz | 2009-01-16 | 16:37
Persze lehet hogy egyedi dolog ez...mert egy film lehet ijesztő...de maga a forgatás,és az ott látottak azért teljesen más.
válasz | 2009-01-16 | 16:36
A Fűrészt én sem néztem még meg és nem azért mert félnék, hanem a gusztustalan dolgokat, mikor bokáig járnak a vérben, az nem jön be. Inkább rettegek és rémeket látok utána:-))).
válasz | 2009-01-16 | 16:35
Hát..pl. Drew Barrymore,aki az E.T. ben játszott kislányként,utána elég mély lelki válságba került(persze lehet hogy ez független a filmtől...de ki tudja...maga a film is ijesztő lehet egy gyereknek,meg a nagy felhajtás,ami a sztárokat körülveszi..).Azt mondta a róla készült dokufilmben,hogy már 7(!!) évesen ivott,meg tizenéves korára már szinte minden kábítószert kipróbált.
válasz | 2009-01-16 | 16:31
Hát igen...mert nézni egy dolog, de részt venni benne másik.
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-08-06 - 22:57

Láb, harisnya és tűsarok
2018-08-05 - 07:47

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-07-29 - 09:45

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41