szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Beszélgetünk


Új hozzászólás

válasz | 2010-11-12 | 13:14
Sziasztok!Én egy 22 éves csávó vagyok.Én kiváncsi lettem a kúpra.Olyan nőt keresek aki adna nekem!Sziasztok!
 
válasz | 2010-11-10 | 23:49
Lenne egy kérdésem a a hölgyekhez, mert egyrészt megöl a kíváncsiság :), másrészt szeretnék tanulni is a segítségetekkel..

Az első éjszaka előtt (ha új pasival vagytok) mi játszódik le a fejetekben?
Mit éreztek? És miért?
Mit gondoltok magatokról?
A pasiról?
Mit vártok az egésztől?

Előre is köszi a segítséget!
 
válasz | 2010-11-10 | 23:45
Menj el agykontrollra. :)
A féltékenység forrása jellemzően az önbizalomhiány. Ez teljesen normális. És ha valaki ezt felismeri és törekszik bízni, az meg egyenesen dicséretes.
Visszatérve az eredeti gondolatra: ha te a világ legjobb nőjének fogod képzelni magad messze nem fog érdekelni a többi..
Írj egy listát, h miért vagy számára az ideális és írass vele is egyet. Ez tuti segíteni fog. :-) Meg érdekes is lesz.
+ írhatsz róla is egyet.. jól fog neki esni.. talán jobb ha Te kezded, így neki is nagyobb kedve lesz hozzá..
válasz | 2010-11-08 | 08:51
..., hát ennél mi sem "egyszerűbb"..., én már évek óta úgy "oldom meg, hogy a "gyerek otthon van". Csendben..., éjszaka /későn/, vagy kora hajnalban vagyunk együtt, vagy korán reggel /nagyon csendben.../. Sőt..., nekem még az anyukám is "itthon van"..., ő meg soha nem megy el itthonról /szinte/, akkor sem, ha véletlenül szabadságon vagyok..., ráérnénk napközben együtt lenni /mikor végül is teljesen egyedül lehetnénk/. Anyukám reggel jó korán mászkál a lakásban, mikor pihenhetnénk valamivel tovább, akkor is /mert mondjuk hétvége van, vagy szabadnap.../, sajnos az idősebbek bioritmusa egészen más, mint a fiatalabbaké..., így ezért sem könnyű.
válasz | 2010-11-08 | 05:37
Hogyan oldjatok meg a szeretkezest amikor a gyerek otthon van?:-)
 
válasz | 2010-11-05 | 16:01
A hölgy állítja, hogy fenyegető hívásokat kap, tehát a forrás kiléte kiszivárgott... annak ellenére, hogy esküdött, szerződött, és soha senkinek nem említette a nő kilétét, a könyv írása is titok volt, valamint a karakterek felismerhetetlenek. Valakik megjelenés előtt olvasták, magukra ismertek és fenyegetőztek? Teljesen logikus, nemde? Tiszta X akta.

Soros György mondta, hogyha az első hazug mondatra nem ugrik a kuncsaft, utána minden egyes kiejtett betű időpazarlás. Ennek is megvan a művészete, nemde?

Maupassant még én is olvastam... ezért kaptam fel a fejem.
válasz | 2010-11-05 | 15:11
Nem olvastam a könyvet, csak olvastam róla. Maupassant meg megvenceim közt szerepel. Látatlanba azt mondom, hogy köszönő viszonyban sincsenek.
válasz | 2010-11-05 | 11:06
http://www.nlcafe.hu/szexesmas/20101013/egy_magyar_luxusprostitualt_t ortenete/

10 az 1hez, hogy ez fake! Mindenesetre; a marketingje annyira jó, hogy én sem csinálnám másképpen. A "forrása" (valójában a pici, ferde agya) felfedhetetlen, akik kitalációval és plagizálással vádolnák, azok a fenyegetőző pasik bérencei. Aranyos. Csak ne jönne ilyen ránézésre példányszámvadász fércműról könyvajánló az e-mailemre, akkor legfeljebb a metrós plakátját röhögcsélném ki, és nem mérgelődnék rajta. A hölgyemény nem átalkodott Maupassant-hoz hasonlítani magát. Nesze neked Maupassant, ez vagy te, vazzeg!
 
válasz | 2010-11-01 | 18:16


Szexuális vágy hiányának különböző okai
szexologia.network.hu/blog/szexologia-hirei/a-leggyakoribb-szexuali s-problemak-i-resz-a-vagyhiany
 
válasz | 2010-11-01 | 09:44
a válasz erre a dependens személyiségzavar...sztem egyre többen köszködnek ezzel a problémával,csak magunknak sem merjük beismerni....
válasz | 2010-10-31 | 20:26
Én meg 30 évesen mentem hajóra dolgozni, ott ketten voltunk 1 szobában, de minden szezonban más más hajóra kerültem, és más volt a szobatárs is. Én sem tudtam hogy mi lesz, hogy lesz, és jött az este és a szobatársnő a fürdőbe vitte a cuccokat , ő szégyenlős volt, de lehet csak a súlya miatt. Én meg úgy döntöttem akkor hogy én is beviszem a cuccokat, de annyira kicsi volt a hely hogy végül is a szobába öltöztem fel, nem érdekelt hogy van ott valaki. És utána már a szobatárs is a szobában öltözött. Nők vagyunk, nem kell bujkálnunk egymás elől. És én utána is mindegy ki volt velem a szobába én előtte is vetkőztem, és öltöztem mintha ott se lett volna.
Szerintem itt is az lesz, megszokás kérdése.
válasz | 2010-10-31 | 16:51
szia

ha problémás kapcsolatra gondolsz, hogy miért nem lépnek ki belőle az emberek, itt van néhány gondolatom:
-a gyenge jellemű emberek választják ezt. akik félnek egyedül lenni, akik félnek változtatni a megszokott dolgokon (úgysem lehet ennél jobb, meg azért vannak jó tulajdonságai a rosszak mellett).
-önismereti problémák (nem érek sokat, ki is vagyok én nélküle?, önbizalomhiány (úgysem találok jobbat, mert nem vagyok szép és jófej) társadalmi nyomás (szülők szeretik a jelöltet, mit szól majd hozzá a környezetem, ha szétmegyünk, mikor elkönyveltek ideális párnak stb), közös vagyon, gyerek.
-a párkapcsolat vége olyan mint a halál. sokan félnek az ürességtől, ami utána jön.
-az ember társas lény, inkább kínlódik társaságban, minthogy egyedül legyen magányában.

ha arra, miért van igénye az embernek társa, akkor meg ezeket gondolom:
- az ember egymagában semmit sem ér, kimutatták, hogy azok az emberek, akik társaságban élnek, sokkal egészségesebbek pszichésen és fizikailag is, és tovább élnek, mint azok, akik magányosak. magyaránt mentálhigiénés szerepe van a társaságnak, a párkapcsolat meg még több pluszt ad.
-egyfajta ösztön is vezérel minket ilyenkor.
-van pár motivációs tényező is
- ... na majd máskor folytatom, mert mennem kell...

de fel is csaphatsz egy szociálpszichológiai könyvet :):)

lényegében ugyanaz az alapmotiváció, mint korábban.:)
válasz | 2010-10-31 | 16:29
Sziasztok!

Szerintetek ma miért választjuk a párkapcsolatot egyedüllét helyett? Az érdekelne, hogy az mik azok a tényezők, ami miatt a ma az emberek inkább a párkapcsolat mellett döntenek egyedül élés helyett? Nagyon kíváncsi vagyok a válaszaitokra, gondolataitokra!
 
válasz | 2010-10-22 | 22:24
Én voltam kollégista és katona is, úgyhogy van tapasztalatom ezen a téren. Bár én férfi vagyok, és nekünk férfiaknak azt gondolom nem jelent ekkor gondot a meztelenség, mint a lányoknak.

Zuhanyzáskor általában meztelen vannak az emberek, és hidd el senki nem fog megbámulni. Akkor néznének rád furcsa szemmel, ha ne adj isten fürdőruhában állnál a zuhany alá.

Az első pár napban ha szégyenlős vagy biztos furcsa lesz öltözni és vetkőzni a szobatársaid előtt, azonban néhány hét elteltével ez a dolog is természetes lesz a számodra.

Szerintem egyáltalán nem gond, ha valaki nem vesz fel a pizsama alá alsóneműt. Véleményem szerint nem te leszel az egyetlen ilyen lány a kollégiumban.
Fehérneműt is nyugodtan hordjál olyan amilyent otthon is szoktál.
válasz | 2010-10-22 | 15:52
Én koleszos nem voltam, úszni jártam csak.
Annyi "szabály" van egy közös zuhanyzóban, hogy nem bámuljok egymást (de ez úgyis magától jön). Ha menstruálsz, akkor is zuhanyozni kell :) pontosan nem is tudom, mi a kérdés. Én ilyen helyen nem borotválnám magam lent, én a férjemnek sem hagyom, hogy ezalatt a művelet alatt jelen legyen. Szerintem megbotránkozást nem okoznál, ha nekiállnál, max Te éreznéd magad kellemetlenül. A szőrösség nem ciki. Egy csomó szőrös nőt láttam meztelenül, de ő dolga. Ha tiszta bozont vagy, és másokat ez foglalkoztat, akkor úgysincsenek olyan szinten, hogy érdemes lenne foglalkozni velük. Bugyit olyat hordj, amilyet szoktál. Senkinek semmi köze ehhez. Reggel nyugodtam öltözhetsz a többiek előtt (főleg, ha nem nyílik onnan fürdő, amin csak páran osztoztok). Egyszerűbb, mint 4 évig takaró alatt öltözni. Ha Te kellemetlenül érznéd magad, akkor meg este veszel bugyit. Amúgy meg meglátod, hogy a szobatársaid hogy állnak a kérdéshez. Ha mindenki szégyenlős, akkor kevésbé mozog fesztelenül az ember, ha meg a többiek sem problémáznak, akkor könnyebb lerázni az ilyesmit.
válasz | 2010-10-22 | 14:19
Sziasztok!

Az a helyzet, hogy jó hogy van ilyen fórum, legalább megkérdezhetem. Látom, hogy itt jó hozzászólások és válaszok vannak, nem úgy mint egyéb helyeken. Gondolom ez a legmegfelelőbb topic. Nah...Az van, hogy lehet, hogy kolis legyek. Nincs nekem azzal semmi bajom, csak ott van a közös fürdőszoba. Kérlek ne nevessetek ki. Nem vagyok olyan nagyon szégyenlős típus, de azért még is. Felmerülnek bennem bizonyos kérdések. Vagy biztos van valami féle viselkedési forma ahogy ott kell viselkedni?! És nem akarok kellemetlenségekbe ütközni. Ott ugyebár mindenki meztelen van és rosszabb esetben nincs is semmi válaszfal...És mi van akkor ha menstruálok? Vagy mi van akkor ha éppen leakarom magam borotválni odalent? Bár nem szoktam, de előfordulhat! Vagy inkább ajánlott? Az a ciki ha szőrös vagyok? Vagy az alsónemű: mindegy hogy tanga vagy sima? Vagy például az alvás. Én alsónemű nélkül szoktam aludni, de pizsamába. És akkor ott minden reggel-este öltözgessek vetközgessek a szobatársaim előtt?! Tudom, hogy lányokról van szó és tudom, érzem, hogy a nagy többségnek ezek hülye kérdések, de azért megkérek egy-két lányt/nőt, hogy mondja el tapasztalatát, véleményét. Köszi
 
válasz | 2010-10-18 | 08:09
Szia Kriszta!

En csak azt tudom tanacsolni, h bizz benne! Nekem is nehezen megy, de csak probald meg. Ne azon jarjon az eszed, h most epp kivel van. Probalj meg lazitani! En is ezen vagyok, h leszokjak, nekem ez a modszerem. Sok sikert :)
válasz | 2010-10-17 | 21:23
Hali mindenkinek lenne egy kérdésem. A féltékenységről hogyan vagy milyen módon szokhatnák le. A párom nagyon szeret és el is akar jegyezni, de ha meg látok egy lányt és ő rá néz egyből pukkadozok h miért nézi vagy ha lány ismerősével találkozunk akkor is kivágom a balhét mert én ugy érzem h ő szebb nálam de ilyenkor a párom mindig mondja h neki csak én kellek.

Előre is köszi a válaszotokat.
 
válasz | 2010-10-15 | 17:51
Hát nálam a borotva=csupaszság. De am te Dóra! Nekem is gyanús vagy!:)
válasz | 2010-10-15 | 14:04
Az, hogy 3 magas és egy mély hangrendű magánhangzó van benne. Mi más? :)
válasz | 2010-10-15 | 13:43
Mi olyan nevetseges rajta?:))))
válasz | 2010-10-15 | 13:05
Behalok a szövegeiden XD Tegnap a "vétkezz ribancot" a férjemnek is mondtam, szakadt ő is a röhögéstől.


Amúgy a válasz a kérdésre: fazon. Bár nem rég tök csupasz lettem, mert vhogy nem sikerült. Igazítottam kicsit itt, kicsit ott. Már csak egy vékony csík volt, de az is asszimetrikus. Mérgemben lenyírtam az egészet.
Hülyén néz ki, ha teljes kopasztás borostásodik vissza. Ha középen úgyis van egy kis szőr, akkor valahogy jobban hat mikor visszanő.
válasz | 2010-10-15 | 09:36
Nekunk a teljesen csupasz a meno... ! :)
válasz | 2010-10-15 | 09:35
Igen, kocka.... Sztem epp ezert is felenk. Igyekszem majd elvezni ami van, beszeltem Lars-al is a temarol s ugy vettem eszre, h kozos nevezore jutottunk. Legalabbis latszolag. Aztan azt nem tudom, h h deritsem ki, h van-e koztuk vmi. Csak remelni tudom, h a csaj nem teszi be ide tobbet a labat!:)
válasz | 2010-10-15 | 09:29
Nyilvan fazon.
Nem a műtőbe készülök.
 
válasz | 2010-10-15 | 05:59
Sziasztok. Ti teljesen csupaszra borotváljátok az intim részeteket vagy fazont hagytok?
 
válasz | 2010-10-13 | 19:11
Bondgirl! Sztem nem kéne ennyit agyalni ezen.Ha majd úgy látod,h Párod IS közeledik hozzá,akkor lépj vmit.
Azzal kapcsolatban,h "ki is valójában"Párod annyit mondanék,h tartsd nyitva a szemed,de alaptalanul ne parázz
 
válasz | 2010-10-13 | 15:30
A "nagyszájúak" is könnyebben leírnak olyan dolgokat, amiket kimondani nehezebb, és ráadásul ő "kocka" :)
Nem kell semmit kiderítened, az ilyenből csak túlkombinálások lesznek. Élvezd, ami van, és kibontakozik minden.
válasz | 2010-10-13 | 14:38
Koszonom neked is gyongykagylo! Valoban vannak kulturalis elteresek, meg szinte kulturalis sokkot kaptam az elejen, amikor idejottem. Nem tudnam megallapitani, h tenyleg ilyen felos-e, mert sokszor nem mer vmit, fel es beijed, maskor pedig mas helyzetben batrabb. Egyszeruen nem tudok kiigazodni rajta. Tipp kellene, h h deritsem ki. Amugy egyszer elolvastam egy beszelgeteset egyik haverjaval s hat.... A szemem felakadt, h milyen szavakat hasznalt, amit allitasa szerint nem mer kimondani. Tenyleg soha nem hasznalta azokat, mert tul szexualis vonatkozasuak, viszont netes kozegben vhogy tul bator. Nem tudom megerteni sehogy sem ezt az embert. Rendes pasi, csak neha irton ellentmondasos.
válasz | 2010-10-13 | 14:33
Igazad van, Poison Pen! A csajnak amugy sem azt mondanam, h ne beszeljen tobbe a pasimmal, mert ha meg is tiltanam, ugyis beszelnenek. Nem akarok bortonor lenni s megtiltani sem fogok semmit, csupan azt akarom, h ne vonzodjanak meg veletlenul se egymashoz s foleg nehogy megegyszer agyba keruljenek, mert akkor kitor belolem a vadallat :D Na jo`, csak viccelek, de akkor tenyleg nem tudnam, h mit csinaljak. Nem akarok donteni helyette, csak vazoltam neki az en allaspontom. A torokok amugy is ravaszak s celtudatosak s egy ilyen gyenge ember mellett azt csinalnak, amit akarnak. Foleg, h nem esik le a dragamnak, h mi is folyik itt.....
válasz | 2010-10-13 | 13:17
Szerintem itt több "probléma" is van. Először is, minden "vegyes kapcsolatban" - vagyis, ami különböző nációk között jön létre - vagy alakulgat lehetnek eleve akadályok - hiszen más kultúra, más kulturális közegben van a 2 nemzet 2 tagja, ebből már eleve adódhatnak problémák. Írod is, hogy párodéknál a szex sokkal inkább tabunak számít, mint mondjuk nálunk. Másodszor ehhez még hozzájön a párod természete is, az átlagos srácnál visszahúzódóbb, szexuális és párkapcsolati téren tapasztalatnak mondható - nehezen "ismeri fel" a nők részéről felé érkező szexuális jeleket stb.... A problémamegoldó képessége meg elmarad az átlag srácokétól. Persze az utóbbiak lehetnek valahol "álcák" is talán..., vagyis lehet, hogy ez a srác valójában nem is annyira nehezen problémamegoldó típus, lehet egyszerűen szereti és élvezi több nő társaságát, figyelmét, és ki is használja az adandó alkalmat, ha lehetősége nyílik rá. Közben meg az "szende típust" csak eljátssza. Azért mindenképpen szomorú dolog, ha a barátnőjének /akit állítólag szerelemmel kezd el szeretni.../ kell ráébresztenie arra, hogy, ha lefeküdt egy másik nővel, az netán jelenthet is a nőnek valamit...
válasz | 2010-10-13 | 13:13
Egyszer ki kell kerülni a "való világba". Egy csomó ember azért olyan esetlen, mert mindig mindent elintéztek helyette, és fogalma sincs, miként kellene nekiállni egy feladatnak. Ha örökre anyuci akarsz lenni, akkor tessék, intézkedj helyette, ha meg egy normális férfit szeretnél, akkor hadd kepesszen a mély vízben.
válasz | 2010-10-13 | 13:11
Ha az én párom odaállítana egy ismerősömhöz, hogy szálljon le rólam, nyilván kiderülne. Ekkor én állnék a párom elé, hogy ilyet többé rohadtul ne merjen megtenni, és felejtse el, hogy ő szabja meg, hogy kivel tarthatom a kapcsolatot és kivel nem. Akkor is ha vmikor egyszer dugtunk mikor nem is voltunk együtt. Visszaesőként már erősen mérlegre tenném, hogy kell-e nekem ez a kapcsolat vagy sem. Nekem társ kell, nem börtönőr.
válasz | 2010-10-13 | 12:57
Nem hinnem, h magatol el tudna intezni a dolgokat.... Nem tudja, h neha mit csinaljon s tenyleg olyan naiv es befolyasolhato :/
válasz | 2010-10-13 | 12:55
Ezt meg hogy erted, Poison Pen? Es h h leepitene?:(((
válasz | 2010-10-13 | 12:54
Szerintem nem szerencsés, ha más helyett intézkedünk. Én legalábbis leosztanám rendesen a párom (hogy a későbbiekben elvegyem a kedvét az ilyen akcióktól), ha a hátam mögött leépítene vkit. Persze, én nem vagyok tesze-fosza, mint Lars, de ha azt szeretnéd, hogy ne maradjon dedós, akkor hagyd, hogy maga intézze a dolgait.
 
válasz | 2010-10-13 | 12:47
Igen, naiv. Nem volt kapcsolata idaig, en vagyok az elso. Informatikus, szal kicsit kocka, de most ugy dontott, h kell neki vki. Ideje volt :) Eddig nem kellett. Meg tudom erteni bozonyos szinten, mert naiv is es felos is. Itt eszakon elegge tabu tema a szex, szal na :) Es tenyleg nem tud nemet mondani! Viszont azt sem tudja, h h viselkedjen sokszor. A tegnap megbeszeltem vele, h zavar a csaj es elmagyaraztam neki, h a csaj nem baratkozni akar, hanem dugni! Leesett neki, h miert pont ra esett a csaj valasztasa, amikor szallast kert par napra, h az anyjat elkiserje a repterre. Gondolta, h ottmarad nala s lesz vmi-vmi. Csak pofara esett, mikor rakerdett, h en vagyok-e az, aki neki kell. Nem merek a csajnak irni, nehogy fenyegetesnek vegye vagy baj legyen belole. Nemtom, h mikor megy vissza, a pasimnak azt mondta, h elege van a sved pasikbol, mert kitoltak vele. Kitoltak? Mikor megdugatta magat s reggel azt kerdezte, h hogyan tovabb? S a pasim azt valaszolta, h sajnalja, de neki mar megvan, h kihez szeretne tartozni? Ez nemtom, h hol kitolas :) Ki tudja igazat mondott-e a csaj, de ha visszamegy, akkor en annak csak orvendek!
Tenyleg koszi a biztatast!
válasz | 2010-10-13 | 12:38
szia

akkor ezek szerint elég naiv a barátod, ill. nem tud nemet mondani, ha mások kérnek tőle valamit. ha befolyásolható a barátod, akkor nem egy erős személyiség jellemét tekintve. :( :S

mondjuk én sem nézném jó szemmel, ha a kedvesem olyan csajjal lógna, akivel dugott. bár engem az rosszabbul érintene, ha volt nagy szerelmével lógna, nem egy egyéjszakás kalandos nővel...de egy kapcsolat alapja a bizalom.

vagy a csajjal ledumálni, hogy a barátod tabu és koccoljon le. :) de ha úgyis visszamegy a hazájába, kár aggódni. majd akkor kell, ha barátod nyaralni pont véletlenül oda akar menni....
mennyi idő múlva megy vissza a nő?
válasz | 2010-10-13 | 08:55
Szia thymian!

Igazad van, neki is feltettem. Mondtam neki is, h tisztazzuk le, h h is allnak a dolgok. Nagyon befolyasolhato s a csajszi ezt ki is hasznalja, amit nem nezek jo` szemmel. A velemenyetekre vagyok kivancsi, h mas h latja a dolgokat kivulallokent :)
válasz | 2010-10-13 | 08:26
szia

talán ezt a kérdést larsnak kéne feltenned, nem? mi honnan tudjuk?:) ezer és millió oka lehet, hogy foglalkozik a csajszival, pl. sajnálja, szimpatikus neki, nem akar szemét lenni satöbbbi:) amúgy ha szeret és féltékenykedsz, csak mindent el fogsz rontani. a féltékenység és paranoia megöli a kapcsolatot előbb-utóbb... és ha lesz egy másik lány ismerőse? akkor mi lesz? ugyanez a féltékenykedés?
a lényeg: összeszedtél egy későnérő pasit, akinek te vagy a legelső párkapcsolata! jól írták itt, hogy tini szinten áll. úgyhogy számolj a tini viselkedéssel:) téged szeret, te kellesz neki. akkormeg? :) majd akkor aggódj, ha helyetted inkább a másik csajjal csinál programot és a tiédet lemondja...
válasz | 2010-10-12 | 18:50
Egyesek szerint nem is olyan szentike... Nem tudom eldonteni, h milyen is valojaban, pedig regota ismerem :/ Szerintetek mi a szitu, miert foglalkozik a torok libaval annak elenere, h EN kellek neki s a masik csak egy egyejszakas kaland?
 
válasz | 2010-10-12 | 16:04
Vele akarok lenni es o is velem. Jól is működik a dolog. Ha "dúl a láv", kell ennél több?
válasz | 2010-10-12 | 14:45
Igaz, h tapasztalat szintjen tini es tenyleg nem tudom, h mit varjak tole. O mondta direkt, h egyes helyzeteket nem tud kezelni, nem tudja, h h viselkedjen. Vele akarok lenni es o is velem. Vajon erdemes?:)
válasz | 2010-10-12 | 13:56
Feleslegesen fújod fel a török szárnyas esetét.
Én nem látok ellentmondásokat. Tapasztalat szintjén a pasid egy tini, tinitől meg mit vársz?
válasz | 2010-10-12 | 10:55
Sziasztok!

Egy kis segitsegre lenne szuksegem, mert nem igazan tudom, h mi folyik itt. Hosszu sztori, de megprobalom leegyszeruseteni.
Szoval. Egy egyszeru lany vagyok, akinek segitsegre lenne szuksege. Szerelmi ugy :D
Kezdjem ott, h eleg regota netezek es sok emberrel ismerkedtem meg. Chat altal talaltam magamnak pasit is, hiszen jo ideig szegyenlos voltam es igy konnyebben ment a baratkozas. A hangsuly egy kulfoldi sracon lesz a tovabbiakban (Lars). A lenyeg, h 5 eve ismerem, jo baratok vagyunk. Oda fajultak a dolgok, h egymas lelki szemetladai lettunk ugy egy eve kb.. Legeloszor 2006-ban talalkoztunk ugy 1 evnyi chateles utan. Pont dolga volt hazankban es egyuttal szolt, h szeretne talizni. Nos, taliztunk s minden rendben volt, tobb napot toltottunk egyutt. Akkoriban volt mar mas pasim (Benci), szal meg sem fordult a fejemben, h esetleg vmi is lehetne koztem es Lars kozott. Szo sem lehetett rola! Benci tudott a talirol, szal nem volt titok, feltekeny sem volt. Egy evvel kesobb megint talalkoztunk, megint meglatogatott. Persze nem miattam jott, egyszeruen tetszett az orszag, az emberek, stb. Osszesen 3x latogatott meg es ugy elveztem is a helyzetet :) Kozben meg mindig Bencivel jartam, szal semmi szerelmi vagy megcsalasos alapu dolog nem tortent. Egyreszt hasonloan goldolkodunk es kedveltuk/kedveljuk egymast, szeretunk egymas tarsasagaban lenni, dumalni. Aztan szakitottam Bencivel (ez 2009-ben) s par honap mulva Lars bejelentette, h megint jon. Mivel szingli voltam, hat osszesmaroltunk, de semmi tobb. Nem beszeltunk rola, ugy tettunk mintha mi sem tortent volna. Par honap mulva kibekultem Bencivel es ment az elet tovabb, nem tulajdonitottam nagy jelentoseget a csoknak. Meg kozben dumaltam Lars-al, tovabbra is megosztottuk a gondolatainkat, bajainkat, oromunket, banatunkat. A dolgok egyre rosszabbak lettek Bencivel, igy eldontottem, h veget vetek a hosszu kapcsolatnak. O is akarta egyreszt, de egyszeruen nem tudtunk veget vetni. Az erzelmeink elavultak, de megis jartunk. Osszesen 4 es fel evet, a szunetet leszamitva. A mai napig sem tudjuk, h mirefel volt ez az egesz. Aztan szep lassacskan eldontottem, h kezembe veszem az eletem es melot keresek ott eszakon. Mindigis vonzott Skandinavia!:D Iden februarban kezdtem el allas utan nezni. Majusban talaltam is. Akkor mar nem volt Benci. Vege lett. Orokre. Nem is hianyzik, pedig sokat bolonditott, h vissza akar szerezni. O mar nem kell a sok hazudozasa miatt! Szingli akartam lenni egy ideig. Sikerult is :) Nyar elejen kimentem, hiszen ott lehetek, ahova mindig is vagytam! Nagy varos, eszak Velenceje. Csodas! De ugorjunk egy kicsit vissza az idobe! Ugye februarban kezdtem el melo utan nezni, de nem szoltam Larsnak, h hova es mire keszulok. Nem akartam, h azt higgye, miatta megyek ki. Egyszer aztan aprilisban majdnem sokkot kaptam! A lelki szemetladaja leven elarult vmit.... Volt egy egyejszakas kalandja, amit erosen megbant. Reggel a csaj megkerdezte, h hogyan tovabb. O azt valaszolta a torok libanak, h sajnalja, de nem lehet koztuk SEMMI (marmint szerelmi kapcsolat), mert van mar vki, akihez szeretne tartozni. Hozzam :/ Ezt leirva latni, chaten.. Nem semmi! Megdobbentem, igaz. Aztan bevallotta, h ha odamennek, akkor szeretne megszerezni, mint baratno. Na, ez magyarul nem hangzik tul jol, angolul eredetibb. Arra ertette, h nem biztos fog neki sikerulni, fe`l, h nem akarom majd ot. A lenyeg az, h a srac, Lars, nagyon szegyenlos. Naluk az a divat, h olelkeznek. Az oleles tobbet er egy csoknal. Azt hitte, h a csajt hazaviszi csak olelgetni meg puszilgatni. Elmondasa szerint a liba vmi pirulat vett be, aztan addig s addig izelt, h megdugatta magat. Lars nem akarta. Hulyen hangzik, h nem akarta. Pasibol van, az isten szerelmere! Nem ertem. Lars annyira szegyenlos, h majdnem 30 es eleteben 4 vagy 5 novel volt, mindegyikkel 1x. Szal evente 1x ha volt szexualis "elmenye". Egyszeruen felos. A csaladja Lappfoldon lakik, o is ott szuletett. Naluk tabu tema a szex, szal ugy is neveltek. Valszeg ezert is fel. Nemtom. A lenyeg, h osszejottunk. Most egyutt jarunk nem olyan regota. Minden szep es jo, csak neha nem ertem egyes fogasat. Peldaul, elment kirandulni. Az alatt az ido alatt pedig a torok liba beajanlkozott, h az anyjaval nala alszik. Mindketten, vagyis a liba es Lars is a CouchSurfing tagjai, szal na. Ingyen szallas. Lars belement, h nala aludhasson a liba meg a liba anyja. Nem neztem jo szemmel, hiszen en voltam az egyeduli, aki oda tudta adni nekuk a kulcsot. Igaz, kivancsi voltam a libara. Igen, feltekeny voltam, h lefekudt a PASIMMAL! Meg akkor is zavar a mai napig is, h miert az istennek kell tartani egy ilyen kis kihasznalos ribivel a kapcsolatot! Vagyis az egyejszakazas akkor tortent, amikor meg nem voltunk egyutt, de akkor is! Zavart, mert megtetszett Lars. Kolcsonos volt. Szal talizok a libaval, odaadom a kulcsot s kenyszermosollyal ott ulok egy darabig. Harom ejszakat ultek ott, aztan Lars is hazajott. A csaj nem tudta, h en tudok az egyejszakazasrol, de rakerdett, h en vagyok-e az a csaj, aki miatt visszautasitotta. Lars megmondta az igazat. En kellek neki. Punktum. Aztan a csaj folyamatosan irogat neki, amit szinten nem nezek jo szemmel. Az egyik levelet lattam is, az allt benne, h "I like you the way you are". Ez most h a fenebe jon ide? Mit az istent akar a liba az EN pasimtol? Mondjuk felhoztam a temat, h zavar a liba s nem igazan ertem, h miert tartjak a kapcsolatot, ha csak egy "kihasznalos" menet volt. Lars azt mondta, h nem akar senkit sem elhanyagolni. Szeret masokon segiteni, foleg a CouchSurfing altal. Tenyleg nagyon segitokesz, csak azt nem ertem, h mit akar a libaval! Felek, h elhoditja tolem a pasimat! Pedig nem hetszepseg a liba, de profi salsa tancosno. Ja, es sztem unta Torokorszagot, azert koltozott ide eszakra. Szerencsere messze lakik, csak szallast kert a fovarosban par napra. Latogatoban volt. A legujabb hirek szerint megy haza oda a muzulmanokhoz, ahova valo :D Menjen s szalljon ki az eletunkbol! Uhhhhhhh! Vki erti, h ez a pasi h gondolkodik? En sokszor nem.. Meg annyit fuznek hozza, h Lars ugyebar szegyenlos meg felenk meg minden. De akkor minek ment bele, ha en kellek neki? Siman mondhatta volna, h csak csok es mas semmi. Kerdeztem, h mit erez irantam, szeret-e. En vagyok az elso baratnoje annak ellenere, h majdnem uti a 30-at. Egyszeruen nem kellett neki csaj. Programozo. Sztem ebben is van magyarazat :) Onszantabol nem csajozott, csak nagyon ritkan osszejott 1-1 dugas. Ennyi. Elottem 4 vagy 5 novel volt, mindegyik egyejszakas. Ennyi. Azt mondta, h velem mas, mert most kapcsolatra vagyott, azert is valasztott engem, mert okos vagyok, szexi es szereti a humoromat. Ennek orvendek :) Viszont, nem tudja, h szeret-e. Nem tudna megmondani, h nala mit jelent szeretni, viszont azt tudja, h velem sokkal tobb volt, mint massal. Az erzelmi terre ertette. Szeret velem lenni, setalni, kirandulni, olelkezni, csokolozni s minden, ami vele jar. Latom rajta, h tetszik, h vagyok neki. Ez ujdonsag neki, szal nagyon elvezi. Mikor meglat, a szemei csillognak. A szemei nem hazudnak! Latom, h boldog. Azt mondta sokat tanult tolem. Mar nem mossa ossze a gyapjut a pamuttal :D Stb. Kicsit fura ember, csak epp azt nem ertem, h miert foglalkozik a torok libaval. Szerintetek?
Amugy egy honapi melozas utan kirugtak es nem volt ahol lakjak. Inszisztalt, h nala lakjak! Semmit sem kert cserebe. Akkor meg nem jartunk. Vakaciozni is elvitt, egy honapot voltunk "egyutt"; szal egy honapot laktam nala a vakaciozast leszamitva (aztan kerult mas melo, hal'istennek). Tortentek dolgok, vagyis csok, s AZ is, annak ellenere, h meg nem jartunk. Csak ugy viselkedtunk. Aztan kimondtuk, h IGEN, matol barat s baratno s folytattuk ahogy eddig is viselkedtunk. Kezenfogast beleertve. A szuleinek viszont nem meri elmondani. A lanytesoi sem igazan mertek kozolni a csaladnak, amikor baratot szereztek. De ez van. Sokszor nem ertek dolgokat, de akinek van otlete, az nyugodtan hozzafuzheti, h mi a fene folyik itt! Letezik, h vki ilyen legyen? Elegge ellentmondasos dolgokat fedeztem fel. Kozben Lars egy picit nyiltabb lett es mikor velem van, nem felos. Tetszik! Ja, es szex teren is alakul.
Varom a velemenyeket!:)
 
válasz | 2010-10-09 | 08:26
Ti szeretitek ha a párotok nyalogatja a lábújjaitokat? Nekem bejött. Tegnap kipróbáltuk a párommal. Először furcsa volt de utána jóleső érzés....A párom nagyon szereti kényeztetni a lábújjaimat és a talpamat.
 
válasz | 2010-10-01 | 18:57
"tesztelje stresszhelyzetekben, ..." - ez jól hangzik.
Valóban, az a fél, aki az első nehézségnél lepattan, az nem igazi társ, és nem is érdemli meg az embert.
 
válasz | 2010-10-01 | 16:36
:DDD
Ezt én is megkaptam egy mailben mostanság :)
válasz | 2010-10-01 | 15:28
Igen ez már pszichológia, az én feladatom a szexuális bioenergia kezelhetőségének kutatása, mindenki javára.
A leki beállítottsággal kapcsolatban, mindenki találja meg a hozzá méltó partnert, tesztelje stresszhelyzetekben, ha jól reagál, akkor maradhat, ha nem akkor mehet.
Ha te tudsz boldog lenni, miért ragadnál le egy olyan helyzetben, amitől megbetegszel lelkileg.
Válts vagy indítványozz új lehetőségeket, változást, amitől szebbé teszitek a kapcsolatot.
válasz | 2010-10-01 | 15:23
Amiről itt írsz az a szemmel látható szerelmi tűz hiánya, hát nem ezt hajtogatom, hogy hogyan őrizzük a tűzünket? Tantrával (az én tantrámmal, az eredetivel, a végtelen szeretkezés erejével).

Amikor a szerelmi élet nem lemerítő, hanem endorfinnal és egyéb nyalánkságokkal, kundalini energiával , azaz életerővel tölt fel, akkor majd mosolygó párokat fogunk látni az utcán.

Annak ellenére, hogy érzelmileg nem vagyok elkötelezve (ill. még nem hivatalos), mégis magabiztos vagyok, mert a gyönyörnek azon fokát birtoklam, amit akár magammal vagy bárki idegennel meg tudom élni.

Természetesen senkinek nem javaslom ezt az életet és én is monogám vagyok. Ha csak az említem, hogy szexmentesen lehúztam tíz évet valaki mellett, soha többé ilyet. És nem jártam félre, az utolsó évben megkérdeztem, hogy megcsalhatom-e, mert 24-33 éves koromig nem volt bennem fütyi, már hiányzott.
Igent mondott rá.
És végre volt lelkierőm különköltöztem, mindkettővel szakítottam, gyermekem nincs.

Elhatároztam, hogyha nem jön el számora a testben, lélekben, szellemi szintben megfelelő partner, nem strapálom magam csinálom ezt, és amennyi férfit csak tudok, rendbe rakok.
Amikor már (1-10 alkalom) helyrejöttek mindenkit ösztönzök a stabil kapcsolat létrehozására, megállapodásra.

A szerelem sokkal több mint érzés, mint lelki állapot, figyelni kell testünk lehetőségeit és határait, irányítanunk kell magunkat.
válasz | 2010-10-01 | 15:10
Ezzel nagyon egyetértek persze, hogy a szerelmi élet-szex romlása rontja a megoldások "és tolerancia lehetőségét".
Persze, hogy fontos a jó szex, nemi élet, de egyéb problémák is lehetnek. És változó, hogy melyik kapcsolatban milyen arányban vannak az ok- és okozati összefüggések - melyik van "jobban elől" - vagyik rossz szex - ingerlékenység, rossz problémamegoldó képesség = válás
- vagy érzelmi bunkóság, nem odafigyelés, egyéb nem összeillés - rossz problémamegoldó képesség /netán + nem jó szex/ = válás.
válasz | 2010-10-01 | 15:05
Kedves Gyöngykagyló!
Ne higgy a felszinnek!
Okok, fizikai tényezők minden ember életében vannak, azokat meg lehet oldani, de az elhidegülés és a szerelmi élet nem megfelelő működése már minden válásban rontja a megoldások és tolerancia lehetőségét.

A jó házasság alapja:
A testiség, a lelkiség és a szellemiség.
Magyarul a megfelelő (lemerülés mentes) szerelmi élet,
a szeretet, a megbocsájtás, a tolerancia, a segítőkészség,
a tudás, ami által van miről beszélgetnünk.

A hosszú társaskapcsolat és vak szerelem sajnos nem fér össze, tudatosan kell a kapcsolatainkat kialakítani, igenis kritikusan, még gyermekvállalás előtt.
Mindig arra buzdítom a facér vendégeimet, hogy magukhoz méltó, tantra felé nyitott partnert (sok-sok próbálgatás után) találjanak.
Igen próbálkozzanak csak, ezalatt sok hölgyet betanítanak a szexuális élet szépségére, nincs vesztes.
De egyvalakinél majd megállapodnak, akivel teljessé tehetik az életüket és a családjuk életét.
válasz | 2010-10-01 | 14:57
... ez tetszik, hogy mire gondol a női- és mire gondol a "férfi agy"...
válasz | 2010-10-01 | 14:47
Miért nem szabad férfi tanácsadókat alkalmazni női magazinokban..

Kedves Jani!

Remélem, tudsz rajtam segíteni! Egy nap otthon hagytam a férjemet a
tévé előtt és elmentem bevásárolni. Talán 2 kilométerre járhattam a
házunktól, amikor az autó motorja hirtelen leállt és nem tudtam újra
beindítani. Visszamentem a férjemért, hogy segítsen, és máig sem tudom
felfogni a látványt, ami fogadott! A férjem a szomszéd lányával
hempergett az ágyban! Én 32 éves vagyok, a férjem 34 a lány meg csak
19! A férjem beismerte, hogy már fél éve találkozgatnak! Nem tudom,
most mihez kezdjek, kérlek, segíts!!!


Kedves Magdi!
Annak, hogy ilyen rövid távolság megtétele után leáll az autó motorja,
több oka is lehet. Először ellenőrizd, nem dugult-e el az
üzemanyagtömlő. Ha tiszta, ellenőrizd az összes vezetéket ami a
motorhoz vezet. Szintén ellenőrizd az összes kábelt is, nincs-e
valamelyik elszakadva. Ha a probléma még mindig fennáll, nézd meg, nem
hibásodott-e meg az üzemanyag szivattyú és kap-e a motor rendesen
üzemanyagot.
Remélem, hogy tudtam segíteni!
Jani

:D

Szép napot :)
 
válasz | 2010-10-01 | 14:41
Én azt látom, h nem látod, mit is írtam :)

Hány olyan kapcsolatot látsz, ahol a 2 fél őszinte a másikhoz, nyílt, kommunikálnak, közösen oldják meg a gondokat (nem félrelépve egy harmadikkal), ahol szeretik egymást, ahol látszik az összetartozás, az egy,ás iránti tisztelet, hűség?
Nem kell sokat gondolkozni, h erre azt mondjuk, h roppant kevés az ilyen kapcsolat. Szóval én egyáltalán nem lepődök meg a sok %-os válásokon...Ez van...sok kapcsolat nem is igazi kapcsolat.

Lehet, kicsit a minta, de az utca embereit elnézve simán lehet picit általánosítani. Azokról a párokról mit mondhatunk, akik egymás kezét fogják ugyan, de egyik erre,másik arra mered és sétálnak, utaznak. Nem szólnak egymáshoz, nincs mosoly, se puszi, csak a kézfogás (vagy sokszor az sem).
Az se ritka, h a pár egyik tagja mindenkinek csak panaszkodik, de a társának egy kukkot sem szól. Nuku őszinteség és kommunikáció...ez van.
válasz | 2010-10-01 | 14:40
De a házasságok, kapcsolatok nem csak a szexuális energia elvesztésével, vagyis amiatt hűlnek ki /persze ez utóbbi is fontos/.
Sok kapcsolatban eleve nem volt a nőnek mondjuk libidója /kapcsolata elején sem.../, és akkor összekerül egy "potens", vagy egyszerűen csak normális libidójú férfival..., ideig-óráig minden OK, azután hirtelen borul minden a különböző igények miatt. Akkor hiába változtatjuk meg a férfit /küldjük ide-oda/, ha a nő belső igényei mások...
De a válóperek nem csak a szexuális különbözőség miatt kerülnek beadásra, rengeteg személyiség-jellembeli különbség miatt is borulnak a házasságok.
válasz | 2010-10-01 | 14:36
Látom a matematikát a vállásokban és a sok kisgyerek könnyét már hozzá sem tudom számolni.

Matekozzunk csak!
válasz | 2010-10-01 | 14:35
A nyomor és a boldogtalanság visszhangja:


http://valasinfo.hu/valas/valasok-szama-magyarorszagon-egy-kis-vala s-statisztika


Válások száma Magyarországon: egy kis válás statisztika
A házasságkötések száma Magyarországon kb. 45 ezer házasságkötés. Ma alig több mint feleannyi házasság köttetik, mint az 1980-as években. Ezzel szemben a válások száma dinamikusan emelkedik, az utóbbi 3 évben például évi 5%-kal. De vajon mennyi a válások száma Magyarországon?

Kb. 24-25 ezer válás történik évente Magyarországon. Ezzel a statisztikával hazánk Európában nem a legrosszabb, de nem is a legjobb számokkal bír, mondhatjuk, hogy a középmezőnyben foglal helyet. Íme a KSH elérhető legfrissebb adatai:

1995. év 24857
1996. év 22590
1997. év 24992
1998. év 25763
1999. év 25605
2000. év 23987
2001. év 24391
2002. év 25506
2003. év 25046
2004. év 24638
2005. év 24804
2006. év 24869
2007. év 25160
2008. év 25155

Európában egyébként nem mi vagyunk a győztes ország. A válási arány Belgiumban a legmagasabb. Ott a házasságok háromnegyede végződik válással.

Statisztikai érdekesség: hány házasságkötésre hány válás jut?
1980-as évek: 1000 házasságkötésre 346 válás jut.

2000-es évek: 1000 házasságkötésre 562 válás jut.

További meglepő adatok a válásról
A válóperek 71%-át a feleségek kezdeményezik.
A két legfőbb válóok a megcsalás, félrelépés, hűtlenség, illetve az alkoholizmusból eredő problémák.
2005-ben a statisztikai adatok szerint 333 ezer elvált férfi és 491 ezer elvált nő volt Magyarországon.
Ma minden tizedik felnőtt ember elvált a házastársától.
Korábban 10-14 év után döntöttek válás mellett. A rendszerváltás óta ez kitolódott 20 évre.
Fontos megjegyzés: sokan tipikus válságidőpontnak tartják a házasság 7. évét. Ez azonban a számadatok szerint nincs így: a statisztikák szerint a hét éve házasok egyáltalán nem szakítanak kiugró számban.
válasz | 2010-10-01 | 14:34
Mindenhol csak a matek :)
Nézz már szét, hány (házas)párt látsz az életben, a közeledben, ahol még szerelemről se beszélhetünk.Rengeteget, és még annál is többet...És ahol van is érzelmi kötelék, ott is sokszor képtelenek kommunikálni, nem őszinték egymással. Ezeket figyelembe véve meg sem lepődik az ember a nagy válási rátán.

Olyan kapcsolatot már szinte nem is látni, ahol tényleg meg van a két ember között az az izzás, a vágy, a kapcsolat, az érzelmi kötelék, az őszinteség, az összetartozás, a küzdeni vágyás, ha valami baj üt be. Itt most arról beszélek, amikor együtt,összefogva próbálnak megoldani bizonyos nehézkes vagy problémás szituációkat. Hiszen ezért beszélünk párkapcsolatról...pár=2 ember. Ahol nincsenek ezek meg, akkor érdemes dolgozni rajtuk...vagy ha mégsem, akkor meg van pecsételve a kapcsolat.
válasz | 2010-10-01 | 14:33
Sziasztok. Volt dolgotok körülmetélt pasival? Tapasztalatokat várok. Köszi
 
válasz | 2010-10-01 | 14:29
Bocsi, ezek mind igazak!
Nem tagadom, a szexuális energia elvesztésével kihül a szerelem, a nő elégedetlen és megcsömörlött lesz, válással a végén.

Esetleg megcáfolnád valami icipici számmal , ami a válópereket testesíti meg.
Mostanában az a divat, hogy összesem házasodnak.
Tessék már utánna nézni a statisztikáknak, én utánna nézek, itt az internet, de jó!
válasz | 2010-10-01 | 14:25
Légyszi menj el orvoshoz, remélhetőleg nincs nagy baj, esetleg egy kis gyulladás, vagy a hormonháztartás időszakos más reakciója. Ha esetleg gyógyszert szedsz, vagy szüneteltetned kell vagy váltanod, ha más ok nincs.
Járd végig a vizsgálatokat bátran, hogy megnyugodj.

Jobbulást!

Üdv: Boszi
válasz | 2010-10-01 | 14:16
Néhány szösszenet egy "kedves,segítőkész", magát tanárnőnek nevező fórumostól:

"És ti addigra, kiégett a szexrabszolgaságtól megcsömörlött, szerelmetek hamuvá porladt, száraz kórók lesztek. "

"...aszott vén öregasszonyok, látom siralmas életeteket és fájdalmatokat és elégedetlenkedéseiteket."

"De neked ólom van a füledben és zöld hályog a szemeden és hisztis vagy, otthon is mindig cseszegeted a szeretteidet? "

"Szóval, ha majd tapasztalatból beszélsz, akkor okítsál engem, egyébként ne porhintseb a hülye dogmákat."

"Uram atyám , te miket hordasz itt össze, szerencsétlen . "

"Még valamiben okosnak érzed magad velem kapcsolatban, te pszichológia-mester-mű...."

"Ti pedig csak csináljátok, az amit otthon elvárnak, aztán majd begyorsultok, hogy hamarabb vége legyen a szexnek, meg 5 perc után kijelentitek, hogy nektek már volt orgazmusotok.
Ti ilyenek vagytok! ...Képmutatók vagytok!"

"Én csak várom a romlásotok, akinek van hallása az útmutatásaimra, azoké a boldogság, másoktól megvonatik, helyette kiürültség, lemerültség, depresszió, fáradtság és társai."

"Majdha megtartasz két vizes fürdőlepedőt a farkadon, elmozdulás nélkül, akkor már tudsz valamit, addig csak a szavakkal játszadozó fiúcska vagy. "

Nem nehéz rájönni, h mennyi rosszindulat van az említett személyben, aki ennyi embernek beszólogat, ennyi embert sérteget és élvezi, ahogy előre megjósolja mások (szerinte !!!!!) keserves jövőjét...sőt, ezen még vidul is. Arról nem is beszélek, h lépten-nyomon meghazudtolja más fórumosok írásait.
Nem hinném, h építő tagja lenne ennek a közösségnek. :S

Mindig vannak szkeptikusok, mindig vannak (új) dolgok, amikre nem mindenki kíváncsi, de az azért sejtet valamit, h szinte mindenkit magára "haragít" a stílusával. Érdekes mód eddig is előfordultak különféle tanok itt,mégsem ugrott mindenki torkának az, aki ezeket próbálta elhinteni az ittenieknek. Az pedig már végképp sok(k), hogy istennőnek állítja be magát :S Elhiszem, h csodás az élete úgy ahogy van...de sokat elárul egy emberről az, ha másokat szívesen döngöl a földbe,hazudtol meg, nevet a leendő gondjaikon.
 
válasz | 2010-09-20 | 19:20
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mert ilyesmi még nem igazan fordult elő velem, lehet tudtok valami okosat mondani.:)
Szóval már pár napja barna folyásom van ami nállam nem szokott lenni menstruácio elött, ráadásul egy héttel elöbb "jött meg" mint kéne.Mert ugye nem rendes mensiről beszélünk...Van értelme aggodni? segitsetek. köszi.puszi.
 
válasz | 2010-09-16 | 13:52
egymás ölébe üríteni,

dehogy, fújj,

a WC-be ment, és csak én pisiltem, nade mindegy.

Az a lényeg, hogy mindent szabad, amit mindkét fél jónak tart, megenged. .. azt mondják.

és én sem tartom jó ötletnek a WC-én olvasást.
válasz | 2010-09-16 | 13:39
Talán csináltam.
De egymás ölébe üríteni, az kicsit sok(k) nekem. Vagy nem tudom mit csináltatok. Régényt olvasni a WC-n is tőlem messze távol áll. Határozott céllal szoktam eme becses porcelánt megközelíteni, és a lehetséges variációk listája igen szűkös. Ebben korlátolt vagyok :)
válasz | 2010-09-16 | 07:24
Te még sosem csináltál bizarr dolgot? :) kétlem
(egymás ölébe)
válasz | 2010-09-15 | 16:25
Basszus, hogy ültetek együtt a WC-n? Egyén a jobb, tiéd meg a bal fele, vagy egymás ölébe???? :PPPP Nekem ez inkább bizar, mint vicces.
válasz | 2010-09-15 | 15:58
:) Te sem értettél meg...Én nem vagyok egyáltalán kíváncsi a pisilésre sem, de az ő nemi életükre sem. Nem faggattam, ő mondta el. Nem dumáltunk sokat róla csak felvetődött a téma. Én nem szeretek a sexről beszélgetni, csak a barátnőmmel, mert senki másra nem tartozik, de bizonyára te is tudod hogy nem vagyunk egyformák. Lehet éppen ez bántotta a lelkét és el kellett valakinek h mondja, nem tudom. De nem foglalkoztam vele, meg tanácsot sem osztogattam neki, mert tőlem ez annyira távol áll. Ami a barátnőmet illeti, nem fogok a lába közé bújni miközben pisil, mert nem vok rá kíváncsi, csak felvetem neki hogy ugyan mit szól hozzá, mert az ő véleményére is kíváncsi vagyok. Úgy állítom be, mint ha az én ötletem volna, csak a reakció végett :) Amúgy egy olyan típus vagyok hogy a fürdőszobába sem szeretek bemenni, ha ő ott van...Az nekem/nekünk olyan intim...Ennyi "magány" mindenkinek jár, ha ő azt igényli...
válasz | 2010-09-15 | 15:19
Nem értettél meg.
Mért természetes, hogy felvetődött a beszélgetésben az ők nemi élete? nekem ez a nem normális.
Nem a pisiléás a nem normális, de te bezzeg rögtön felveted a párodnak ő mit szólna hozzá?!

Meghallotok vmit, hogy mit lehetne kipróbálni, aztán rögtön neked is ki kell?

Ne azt vesd fel a párodnak mit szólna a pisiléshez, hanem mit szól ahhoz, hogy két pasi kibeszéli a szexuális életét rég nem látva egymást!
Vagy azt, hogy esetleg te is elmondtál dogokat rólatok, és ahhoz mit szólna a te barátnőd?


De neked ebből csak a pisilés maradt meg, úgy látom! Jajj, pasik...
válasz | 2010-09-15 | 14:57
Köszi! Hááát...egy kicsit nekem sem volt normális, de hát nem foghattam be a száját, mert akkor talán megsértődik, vagy nem tudom...Jó hosszú beszélgetés volt, úgy hogy én nem csodálkozom rajta, hogy két pasi között felmerül a sex, de azért nem ennyire...Mondom, hogy én is csak pislogtam :) Mindenesetre köszi...Nah majd a napokban poén kedvéért felvetem a barátnőmnek a témát, ugyan mit szól hozzá, mert sok mindenen már beszélgettünk, meg sok mindent kipróbáltunk, de eddig ez fel sem merült :) Éppen kíváncsi leszek, hogy mit mond...Üdv
válasz | 2010-09-15 | 13:25
És még azt utálom, hogy mindig valami újat kell kitalálni ill. kipróbálni, vagyis már nem elég a pasinak az orális, anális , manuális, mindenfajta szex, már az is kell, hogy a nő előtte pisiljen, mertha nem, nincs kielégítve a vágya.
Mi jöhet még, és ki, melyik az a nő, aki a pasi minden újonnan felmerült vágyát ki tudja elégíteni??

És ha teljesíti azt, hogy előtte pisiljon, akkor mi jöhet még, mert tuti lesz megint valami, amit még ki kell próbálni, "bevállalni", mert ha nem, panaszkodik a pasi.
 
válasz | 2010-09-15 | 13:20
Mondjuk én inkább azon csodálkoztam, mikor elolvastam amit írtál, hogy találkoztál ezzel a régi jó barátoddal és felkerült a szó a szexről??!!!

meg elmondta, hogy miket csinálnak, és hogy egyébként bevállalós a felesége, csak ezt nem teszi meg neki??!!


Na ha valami, akkor ez a nem normális--ezt kibeszélni másnak, pláne, hogy valaha régen találkoztatok, aztán évek óta nem, és erről dumáltok.

Na ez a nem normális és gusztustalan mind a kettőtöktől ezt kidumálni!
válasz | 2010-09-15 | 13:13
Szerintem normális, és én már pisiltem a párom előtt, lehet, hogy hülyeség ez másnak, de mi van benne. A kakilást persze nem vállalnám.

Sőt egyszer ültünk is együtt a WC-én érdekes, vicces helyzet volt.

ez nem beteges, csak kisfiús kíváncsiság, meg lehet, hogy izgi neki..
válasz | 2010-09-15 | 12:15
ne rágodj rajta....... látod hogy őt nagyon nem izgatja mi is történ ott,csak egy nővoltál a sok közül már bocs hogy ezt mondom de aki igy nyiltan megbeszéli egy barátnőjével a sexuális dolgait az nem lehet valami önérzetes ember.
lépj tul rajta ne lelkizz beledöglesz elöbb utobb nézz át te is rajta mint az üvegen-tudom könnyű ezt mondani.........
válasz | 2010-09-15 | 10:29
Nem tudtam magamban tartani, és nem is tudtam más topicba írni, de baromira érdekel a véleményetek. Röviden a story, hogy a minap találkoztam egy gyerekkori jó barátommal, aki közben megnősült, gyermeke is van, és véleményem szerint eléggé megváltozott. Tényleg rég nem beszéltünk. Nos, ahogy dumáltunk, sok minden feljött, és persze a sex is, és mindenféle ehhez hasonló dolog. S elmondta (én csak pislogtam), hogy sehogy sem tudja rávenni (amúgy fiatal, csinos, és bevállalós) feleségét, hogy csak egyszer pisiljen előtte :))))))) Hát én köpni nyelni nem tudtam :))))) És eldöntöttem, hogy itt felvetem a témát. Hogy ez "normális"? Másnak is vannak ilyen "vágyai"? Vagy ez csak egy "kisfiús" kíváncsiság? Vagy betegség? Vagy mi ez? Köszönöm előre is a válaszokat, tapasztalatokat! Üdv
 
válasz | 2010-09-15 | 07:34
én nem estem kétségbe,csak nagyon rosszul esik,mert lelkis vagyok,és azt hittem hogy baràtok vagyunk....
2hét utàn tegnap este beszélgettünk végre a neten,de csak azt mesélte el,hogy mennyit ivott a 7végén,meg hogy melyik csaj nem jött össze.....én csak a baràtsàgàt akarom visszakapni,többet nem...
 
válasz | 2010-09-14 | 18:06
Ne ess kétségbe......történ már ilyen mással is csak az éppen lagzi alkalmával,reggel jöttek rá mind ketten hogy rokonok lettek...............

hidd el el jönn annak is az ideje hogy egyszer ez majd szoba kerül,ne kattogj rajta mert csak rosszabb lesz.
mindennek eljön az ideje.
válasz | 2010-09-10 | 14:23
Hali!Hát eltelt már 2hét és még semmi,fiú a láthatáron aki rendes lenne,csak ezek a rámenös,eröszakos,1napos fiúk.A barátnömmel járogatunk discóba,moziba,séta a városban,meg ilyenek!
 
válasz | 2010-09-09 | 15:58
Egyébként pont ezért kerestem volna vmilyen szert, ami kikapcsol,csak ilyen nincs (legális)...

Pl. Ott lenne a fű, ami persze nem legális. Bár abban sem vagyok biztos, hoyg jó, mert az meg olyan szinten felpörgeti az agyad.

Neked szerintem pont kikapcsolni kelle, de olyasfajta lehetsz, amilyen a abrátnőm is volt (van), hogy mindig mindenre figyel, hogy mindeig mindennek pontosan kell történnie és száz százalékosnak. Na szex meg, pont nem ilyen valami.

Vagy jönnek a vágy hullámai és kikapcsolnak vagy nem. Ha nem abból, nem nagyon lesz orgazmus, férfinél is max magömlés, ami azért nem ugyanaz.
válasz | 2010-09-09 | 15:45
szerintem Anthico, aki annyira figyel az egészségére , az akkor meg meghal balesetben, hiába vigyáz.:)

Manapság ez van, vagy a rák, vagy vmi baleset-legalábbis az én környezetemben. Tehát lelki egyensúly, egészséges életmód ide-vagy oda úgyis meghalunk vhogy.
esetleg van, ami kellemetlenebb lesz..pl vmi hosszú betegség..
 
válasz | 2010-09-09 | 15:36
Egyébként pont ezért kerestem volna vmilyen szert, ami kikapcsol,csak ilyen nincs (legális)...
 
válasz | 2010-09-08 | 18:34
Bedienungsanleitung der Leichenwaschmashine Charon T-1
(A Charon T-1-es hullamosógép használati utasítása)

Köszönjük, hogy termékünket választotta! A Charon T-1 a VEB Leichenwaschmaschinenfabrik Irfersgrün gyártmánya.

FONTOS!

* Olvassa végig gondosan a használati utasítást, mielott elsõ ízben használja!
* Vizsgálja meg, hogy a készülék adattábláján feltüntetett feszültség megegyezik-e a helyi feszültséggel.
* Ügyeljen a gyerekekre, nehogy bemásszanak ill. a hálózati csatlakozót kitépjék.
* A gép forgórészei El Habaneros illatosított gépzsírt tartalmaznak, így a szárítóprogramnál eleinte erõs füstképzõdés figyelhetõ meg, ami a késõbbiekben elmúlik.
* Gyõzõdjön meg mindig a tetem életfunkcióinak hiányáról!
* Használat után zárja el a vízbecsatlakozást!


Üzembehelyezés:

Távolítsa el a védõfóliákat, kösse a gépet a vízbecsatlakozásra, majd helyezze a hálózati csatlakozót a földelt dugaljba. Ellenõrizze, hogy a programtárcsa a 0-ás álláson található.

Az elsõ mosás

Figyelem, az elsõ mosásnál fennáll az elszínezõdés, illetve a füstképzõdés veszélye, így inkább ruhástul helyezze a tetemet a gépbe. Ügyeljen azonban a ruhák mosási tulajdonságaira is!

A programválasztó tárcsa

A hullamosógépnél az alábbi programok beállítására van lehetõség a tárcsának az óramutató járásával megegyezõ elfordítása által:

A. Normál mosás. 60 fok.
B. Fogmosás, hajmosás, általános mosás, 60 fok.
C. Delux program. Komplett mosás 60 fok, vaxolás nyitott koporsós temetéshez.
D. Normál program, 60 fok, olajozással, urnás temetéshez.
E. Energiatakarékos, csak olajozás.
F. Színes program, 40 fok. Kímélõ centrifugálással.
G. Gyapjúprogram, könnyen kinyúló tetemeknek. 30 fok.
H. Áztatás.
I. Öblítés, a tetem az utolsó öblítõvízben marad.
J. Az utolsó öblítõvíz leengedése.

A mosás

A tetemet fejjel elõre helyezze be az adagoló nyíláson, majd helyezze el a töltõ rekeszben a mosószert, a öblítõ adagoló tartályban pedig az öblítõszert. Zárja be az adagolóajtót, majd válassza ki a programtárcsa segítségével a kívánt programot. Végül nyomja meg a tárcsát. Amennyiben ön meg akarja szakítani a mosási folyamatot, nyissa ki az adagolóajtót. Erre azonban csak akkor van lehetõsége, ha a gép nem öblít ill. centrifugál. Ekkor csak a folyamat befejezése után 30 másodperccel van lehetõség az adagolóajtó kinyitására.

Hibaforrások

Jelenség Hibaok
Nem folyik le a víz Eltömõdött a szûrõ
A tetem mérete csökkent Túl alacsony hõfokon mosta
A tetem mérete nõtt Túl magas hõfokon mosta
A tetem kiáltozik Túl korán mosta
 
válasz | 2010-09-07 | 07:43
Sziasztok!Tanàcsra lenne szükségem,mert ki vagyok borulva és sajnos egyedül vagyok ezzel a problémàval....
Külföldön vagyok jelenleg,és a testvéremnél lakom....
Néhàny nappal ezelött bulizni hivott a sogorom öccse,és utàna nàla aludtam ...megtörtént köztünk minden....
Elöször nem zavart kifejezetten,de most nagyon büntudatom van...A sràcnak nagyon kinos az egész,mert rokon vagyok....
Legszivesebben visszacsinàlnàm az egészet,de nem lehet...Viszont azt fàj a legjobban ,hogy nem lehet tisztàzni vele a dolgokat....még 4honapig itt leszek,és nem akarom azt,hogy folyamatosan kerüljük egymàst....
Nagyon kedvelem mint embert...nem akar kapcsolatot,és jelenleg én sem..én azt akarom hogy maradjunk baràtok a történtek ellenére....De öt annyira zavarja a szitu,hogy egyszerüen nem lehet vele beszélni erröl....
Jo lenne vele ujra együtt logni,és bulizni...nem akarom elvesziteni a baràtsàgàt,és nem tudom hogy mit tegyek...Zaklatni nem akarom..és sajna normàlisan tisztàzni meg nem tudom a nyelvtudàs hiànya miatt:(
De nekem nagyon fàj ez az egész,és fogalmam sincs mit tegyek?
Helyre lehet hozni valahogy ezt az egészet?vagy egyszerüen fogjam fel,hogy ezzel elrontottunk mindent??De azt nem akarom...Kérlek adjatok tanàcsot!!!!!Köszönöm...
 
válasz | 2010-09-05 | 00:22
Az utolsó gondolatodról jut eszembe a dal:

"Az aki szép, az reggel is szép,
amikor ébred még ha össze is gyűrte az ágy,
alakul még az igazi kép,
nézni szeretném a színek, meg a fény
hogyan fonnak Rád ma új ruhát!"
válasz | 2010-09-03 | 08:36
Ez nem csábítás, ezek díszletek. Szerintem ez a két dolog tök más. A férfiak nagy része ..rik a gyertyafényre (legalábbis nem érdekli annyira, mint a nőket). A szép fehérneműt jó esetben értékelik :)
Romantikus környezet... Van tippem ilyesmire, csak mondjuk egy kastélyszálló két főre (minimum egy éjszakára) drága ahhoz, amennyit nekem egy romantikus szex megér. Talán pénzesebb pasi mellett kellett volna leragadni :D Romiantikus lehet a tópart is, de ahhogy az ember "öregszik", úgy egyre kevésbe hajlik az ilyesmire leglátásom szerint. Utazás, szálloda mosdója egyáltalán nem romantikus, de számomra felejthetetlen :)

De -mint írtam- ez csak egy csomó kacat. Ha összeizzadt, minimum 10 éves, bolyhos, kinyúlt ruhában, izadságtól csutakos hajjal is elbűvölsz egy pasit, na az csábítás.
válasz | 2010-09-03 | 01:38
Szóval:

1. a Remeron hízlal igen jellemzően, az SSRI mellett pedig el lehet felejteni az orgazmust.
2. az extasy nem úgy hat, mint az SSRI, és nem is olyan hatása van az emberre. Az SSRI-k akutan fokozzák a szorongást általában.
3. a tudatmódosító szerek = pszichedelikumok (meg a disszociatív fájdalomcsillapító szerek), ilyen az pl. LSD. Partidrognak való cuccokat nem lehet gyógyszertárban kapni.
4. antidepresszánsokat, nyugtatókat, antipszichotikumokat stb. vény nélkül vehet orvos és gyógyszerész is vény nélkül, igazolvánnyal.
5. az erős hatású fájdalomcsillapító, visszaélésre alkalmas szereket (pl. morfin) 2 db orvosi vényen kell rendelni, ezért csak orvos rendelheti, és neki is meg a gyógyszertárnak is szigorúan el kell számolni vele.
6. ne szedjél semmit! :-)
 
válasz | 2010-09-02 | 20:30
Én arra értettem, hogy egy sexys fehérnemű, gyertya, de ennél több nem igazán jutott eszembe....esetleg pezsgő....a kellékekre értettem.még mi más kéne....sztem fontos, a környezet ahol történik....egy kissé romantikus legyen a hely stb....na de valakinek csak van több ötlete....
 
válasz | 2010-09-02 | 20:17
Férfit lekapni a tíz körméről: egy megfelelő pillanatban feszesre rántott zsinór a lába előtt.
A csábításhoz meg szimplán nőnek kell lenni, nem kell semmi extra.
válasz | 2010-09-02 | 19:52
Egy kis traccsparti? Pl egy olyan témával bevezetve, hogy hogyan vegyünk le egy férfit a lábáról?!Mik kellenek egy férfi elcsábításához.....tippek?
 
válasz | 2010-09-01 | 13:45
tudom, tudom, csak hát reménykedek, vagyis próbálkozok....:)
válasz | 2010-09-01 | 13:16
Akkor miért nem hallgatsz az okosabbra? :)
válasz | 2010-09-01 | 11:27
mert megkérdeztem, és leginkább semmit sem akar adni :)
válasz | 2010-08-31 | 15:53
Bennem azért még egy kérdés felmerült. Ani, ha 100%-ig bízol a férjedben, az orvosok meg csak találgatnak, akkor miért nem őt kérdezed arról, hogy mit szedj be? "Kérdezze kezelőorvosát vagy gyógyszerészét!" Vagy ezt már kibővítették "esetleg más fórum felhasználókat"-tal? :DDD
 
válasz | 2010-08-31 | 15:18
Vmelyik antidepresszáns úgy hathat, mint az extasy. A volt pasimnak írt fel a pszichiáter, és ő teljesen ugyanúgy bolondult meg tőle.
válasz | 2010-08-31 | 15:05
hacsak nem vagy kedelybeteg kidobhatod az ablakon.
ezek csak beteg embereknek segitenek.
a drogok mindenkire hatnak,de a gyogyszerek okosan vannak kikeverve.Mar amelyik persze,de a kedelylyavitok nagyjabol olyanok.
 
válasz | 2010-08-31 | 15:03
Szépítheted a dolgot, a drog az drog. Ennyi erővel a "leszokott" barátom sem drogos, hisz' már csak legális szereken él, amit orvos is felírna... Na, persze... csak épp remeg és fáj mindene, ha nem GYÓGYszerezi magát. De a fizikai tünetek is elmúlnak, és a kedélyállapota is helyre áll, csak egy kis pirula az egész.
Esetleg a reggeli felest is átsorolhatnánk a kedélyjavító kategóriába.
Vagy, ha így vesszük... a kedves rokonom sem drogfüggő, csak pár évtizede nyugtató nélkül nem tud meglenni.

Hitegetheted magad a végtelenségig. Ha a fejedben nem változik semmi, akkor kiába szedsz bármit. Hasznos lehet átmeneti mankónak pár tabi, de ha úgysem jársz terápiára, akkor mit segítene?
válasz | 2010-08-31 | 14:52
A drog nem egyenlő a kedélyállapot javítóval, ill. a hangulat javaítóval. ezt még a pszichiáter is fölírta volna, akihez elmentünk, akit pont itt a fórumon javasoltak, hogy menjek vkihez...
válasz | 2010-08-31 | 14:51
Bizonyos orvosok helyére bizony beállhatna ! :)
Új hozzászólásFórum

Biszexualitás
2018-02-21 - 00:17

Maszturbálás
2018-02-18 - 14:31

Korai magömlés
2018-02-17 - 14:00

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-01 - 22:50

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Anális szex
2017-12-25 - 11:13

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Merevedési zavarok
2017-12-19 - 22:37

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Segédeszközök
2017-10-23 - 10:06

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2017-07-09 - 08:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Pornográfia
2013-12-02 - 11:05

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41