szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Nemi betegségek


Új hozzászólás

válasz | 2007-09-28 | 21:24
Antibiotikummal még nem volt dolgod?
válasz | 2007-09-28 | 21:18
csak nincs még veszve az egész, ha a doki mindenfélét felírkált, bár az antibiotikum durva:S:S szerencsére nekem még sosem volt dolgom vele, csak ismerőseimnek...nem irigykedem.
válasz | 2007-09-28 | 21:16
barátnőmnek nem használt az antibiotikum:S szedett egy csomó sz_rt is, de csak nem múlt el. most a természetgyógyászathoz fordult, ahol egy vizsgálattal megállapították, hogy mi a baja (energiapontokkal vagy mikkel), meglepő módon, kicsit pontosabb volt mint a nődoki, és már most elkezdte szedni a felírt dolgokat. hát kíváncsian várom, hogy elmulasztja-e neki :S de az antibiotikum elég durva. egyik ismimnek egy éven át nemtom miért kellett antibiotikumot szednie.most baktériumokat írt fel a doki, mert annyira nincs semmi természetes baktérium a testében, hogy egy náthától is kórházba kerülne:S:S
válasz | 2007-09-28 | 21:11
Mellesleg és szétverném a helyedben az exed...ha ilyen bunkó (ez nagyon enyhe kifejezés) volt...mármint tudott arról, h a megcsalás (már emiatt kibelezném) során összeszedte ezt, de még tovább is adta neked....:S
válasz | 2007-09-28 | 21:09
Szépen menj el egy normális dokihoz, aki el is magyarázza a dolgokat. Mesélj el minden előzményt és kiderül.
Én valahogy nem bízom az ilyen "megvizsgálom, nem mondok semmit és felírom a gyógyszert, aztán tovább nem érdekel" dokikban.
válasz | 2007-09-28 | 21:05
mindenhol antibibiotikumrol irnak,hogy azt kell szedni,
s mikor voltam dokinal o azt mondta,hogy ha van is clamidiam ettol a kezelestol elmulik.
 
válasz | 2007-09-28 | 21:03
nagyon felek,hogy nem kesoe mar a kezeles
 
válasz | 2007-09-28 | 20:40
a barátodnak gratulálok... azonnal menj el orvoshoz megint! ez tényleg nem játék, mint ahogy anthico is írta, ez meddőséget okoz!
válasz | 2007-09-28 | 20:37


Chlamydia
www.chlamydia.hu/about.cfm
 
válasz | 2007-09-28 | 20:36
Ajánlom ezt az oldalt, ami csak a chlamydiával foglalkozik:http://www.chlamydia.hu/about.cfm

Nem játék, mert meddőséged okoz (nem okozhat, okoz!).
válasz | 2007-09-28 | 20:31
sziasztok! a volt baratom emlitette,hogy mig egyutt voltunk megcsalt egy csjjal egy bulin s el kapott valami klamidiat.el mentem dokihoz s o nem mondott semmi biztosat s felirt valami bepanten kuppot s canesten kenocsot.
el hasznaltam,(ez aprilisdba volt)s most megint van feher folyaso tobb az atlagosnal.nem tudom,hogy mitevo legyek?!
segitsetek
 
válasz | 2007-09-28 | 20:10
És inkább el se mész? H nőjjön tovább?És esetleg gondot okozzon? Azt hiszem, az egészséged és a termékenységed kicsit fontosabb ennél, nem?
válasz | 2007-09-28 | 18:41
Szeretnek kerdezni par kerdest a cisztakrol...
Nekem volt 2x iden, az orvosom mondta hogy az en koromban normalis es ezek nem veszelyesek menstruacioval elmulik vagyis kitisztul..de en megint erzem hogy faj a ball felem de nem szeretnek orvoshoz menni mert mar voltam hanyszor a condyloma miatt es tok elegem van... es 2 het mulva lesz csak meg a mens.
Mondtak hogy 5cm mar vagjak multkori 4 cms volt.
 
válasz | 2007-09-27 | 21:47
;) Higyj is, mert mint nő taliztam már ilyennel :) EZ olyan, mintha egy nő arca szeplős lenne...természetes.
válasz | 2007-09-27 | 21:45
Jolwan Antico hiszek neked köszi a segítséget skacok! :)
 
válasz | 2007-09-26 | 13:02
persze..ha van..akkor doki..max megelőzésben éárdekelne ilyesmi...
válasz | 2007-09-26 | 12:40
Majd ha a gyógyszer nem segít...akkor...de én nem súlyosbítanám az ilyen betegségeknél az állapotomat.
válasz | 2007-09-26 | 12:37
én is inkább az orvostudományban hinnék..de sokan bíznak az alternatív megoldásokban is....
 
válasz | 2007-09-26 | 12:32
Erre ott van a doki és a gyógyszer...
válasz | 2007-09-26 | 12:30
Szeretné Candida( gombás ) betegségét természetes táplálékkiegészitőkkel megszüntetni, öndiagnosztizálni? Allergiás, hüvelyi problémái vagy emésztési (méregtelenitési) zavarai vannak? Irjon a glevigabi@freemail.hu
 
válasz | 2007-09-26 | 08:27
no ez érdekes..mert nekem maratoni sex napok után(mikor a nap nagyobb hányadát az ágyban való dolgokkal töltöttük) volt hogy a végére kipirosodott..jojo..nem vészesen..és azt gondoltam csak erről van itt is szó..de akkor szerencsére jó hogy orvoshoz fordultál..
 
válasz | 2007-09-26 | 08:11
Nem fogja, ha csak nem finnyás...ez egy nagyon gyakori jelenség...
válasz | 2007-09-25 | 21:57
Mégegyszer köszi a segítséget mert amugy engem sem zavar csak barátnőmet zavarhatja ettől félek :S
 
válasz | 2007-09-25 | 18:41
Hát megnézettem. Sajnos nem jók a hirek. Azt mondta az urológus, hogy akár még el is kellhet távolitani a bőrt, mert megjelentek kis éraláfutások...:( Mindenesetre most buzgon fertötlenitem, hársfateázom,meg betadinkenöcsözöm és bizok a jószerenccsében...
válasz | 2007-09-25 | 17:05
Szerintem nézesd meg, mert eléggé olyasmi tünetei vannak, mint valami fertőzésnek (hámlik, begyullad).
válasz | 2007-09-25 | 13:10
sztem kicsit elhasználtátok..én erre tippelek..nem bírta a súrlódást..adj neki időt regenerálódni...
válasz | 2007-09-25 | 12:37
Sziasztok!

Én egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy az mitől lehet hogy a makk lehámlik és utána begyullad?Mert nekem mult hét csütörtök ota ez van. Akkor voltam utoljára a barátnőmmel, és hát eléggé soxor csináltuk. Esetleg lehet attol hogy 3x csináltuk egymásután, előtte meg orálisan és utána nem mosakodtunk? Én erre tippelek... Valszin hogy urologia( vagy bör-nemibeteggondozo?) lesz belőle, csak gondolom megkérdezlek titeket, hátha történt már vkivel ilyen! Nálam ez az első.

Válaszaitokat előre is köszönöm!
 
válasz | 2007-09-25 | 08:35
Ne zavarjon...
Ott van és kész...
Gyárilag érdesített :c)))
Csak azért merek így poénkodni, mert nekem is van.
De ha nem hozod fel témának eszembe sem jut.
válasz | 2007-09-25 | 07:30
Nagyon sok férfinek van ilyen, nyugodj meg. Engem mint nőt sosem zavart (én is találkoztam már pár ilyennel).
válasz | 2007-09-24 | 23:35
Igen köszi a segitéget, de engem nagyon zavar nem lehet vhogy eltüntetni ?
 
válasz | 2007-09-23 | 23:06
Orvos írta:
"Legtöbbször a normális mirigyek láthatók ilyen formában, de lehet más elváltozás is. Megnyugtatásul érdemes urológiai szakrendeléshez fordulnia."
válasz | 2007-09-23 | 23:03
ebben nem vok otthon..mert szerencsére az én izémen nincsen semmi ilyen..de már elég sokan írtak róla..szoval tuti nem komoly baj..inkább amolyan mintázat..ami elég sok emberen megjelenik...
válasz | 2007-09-23 | 22:36
Szia!
A kis fehér pöttyek normálisak, ne akard lesúrolni őket :) Mármint ez cska azokra a pöttyekre érvényesek,amik tényleg aprók, nem türemkednek ki, nem nedveznek, azaz nem okoznak gondot.
válasz | 2007-09-23 | 22:13
hellosztok! láttam it ténleg segítőkészek az emberek ezért énis segitségeteket kérném. nekem a péniszemem kis fehér pötyök jelentek meg nem tudolm mitől van hiába surolom szappanal napont a 3x nem tesz semmit és egyre több kis fehér pöty lesz rajta nem tudtok segiteni mit csináljak vele? köszi előre is!
 
válasz | 2007-09-22 | 16:10
Hat van neki ara de az a lenyeg hogy segitsen...mert mar eleg rossz hogy minden honapban mek leszedetni a szemolcsoket... mert mindig elobujik 1 vagy ketto -_-
Most ot elkudlom orvoshoz es majd meglatjuk hogyan tovabb, es persze megkerem hogy o is igya.
 
válasz | 2007-09-22 | 16:06
az tényleg jó.csak kicsit borsos az ára. de a lényeg, hogy az immunrendszered jó legyen megint. sztem barátod is ihatná, ha eddig még nem tette, függetlenül attól, hogy csak hordozó.
válasz | 2007-09-22 | 16:05
Akkor is jó pár hónapig óvszert kell használnotok (bár az sem véd 100%osan a visszafertőzéstől).
válasz | 2007-09-22 | 16:04
Igen tudom hogy nem veszelyes hpvrol van szo mondta az orvosom..csak az a rossz benne hogy nehez kikezelni es a parom vissza fertozhet..es most ot kuldom orvoshoz.. En voltam 1 honappal ezelott hogy leszedjek most megint kell mert elojott megint par szoval szornyu...gyenge immunrendszerem miatt..
Most javasoltak hogy igyam az ezust vizet az jo az immunrendszerre.
 
válasz | 2007-09-22 | 15:56
Ketike esetében nem méhnyakrákot okozó HPV vírusról van szó, de az a HPV vírus, amivel ő fertőződött, ugyanígy viselkedik és ugyanígy kell vigyázni vele.
válasz | 2007-09-22 | 15:55
"Fontos ! Ezért javasolt, hogy az a férfi, akinek partnerét méhnyakrákkal vagy rákmegelőző állapottal kezelték, végeztessen el egy olyan vizsgálatot, amelynek során megállapítják, hogy ő maga fertőzött-e a HPV-sal. Amennyiben a vizsgálat HPV-fertőzést igazol, de nincs látható hámelváltozás a nemi szerven, akkor általában a fertőzött sejtréteg - alulról felfelé pótlódva - 2-3 hónap alatt lelökődik.

Tipp: ezalatt javasolt az óvszer alkalmazása az együttlétek során. Meg kell azonban jegyezni, hogy a gumi óvszer sem jelent százszázalékos biztonságot a vírusfertőzéssel szemben, mivel a vírus bármilyen fertőzött bőrfelületről átkerülhet a partner bőrére. További tanácsok a szakemberektől kérhetők, akik javasolhatnak helyben ható vírusellenes kezelést is. "
 
válasz | 2007-09-22 | 15:54
tán neki is el kéne menni orvoshoz? talán úgy, és ott majd a szakember véleményezi, mi is a teendő.
válasz | 2007-09-22 | 15:54
"Nagyon fontos tudni azonban, hogy a férfiak részéről fennáll a visszafertőzés veszélye, azaz egy vírushordozó férfi újra megfertőzheti a betegségéből kigyógyult partnerét!"
 
válasz | 2007-09-22 | 15:51
Igen, ő hordozóés ha te kigyógyulsz belőle, ugyanúgy vissza fog fertőzni.
válasz | 2007-09-22 | 15:50
Igen tudom o nem is tudtt rola hogy neki van mivel neki nem jelent meg semmi ... ugy hogy en kezeltetem magam .. ferfiaknal meg nem tudom hogy megy .. neki nincs mit leszedni..
 
válasz | 2007-09-22 | 15:47
Az ok, h a te immunrendszered legyőzi, de párod eredményeit is nézni kell rendszeresen, hiszen ő fertőzött meg, nem??? Magadtól nem kapsz el egy szexuális úton terjedő betegséget.
válasz | 2007-09-22 | 15:41
En kerdeztem egy orosvt hogy ervenyes e nekem ez a hpv oltas mivel en most kuzkodok a condylomaval es mondta ha a citologia eredmeny rendben van akkor igen ,csak hosszu ido kell .. de akkor is kell jarni rendszeressen nogyogyaszhoz, papanicolau teszt stb...
 
válasz | 2007-09-22 | 15:40
hát igen..ezért kell ügyelni mindig..és védekezni..mert a babánál jóval komolyabb..és életre szóló dolgokat lehet szerválni...

láttam buliban olyan csajt aki mondta hogy popóba szereti..mert úgy nem kell védekezni mert baba sem lehet..
na hagytam is ott 1ből..annak már milyen nyavajái lehetnek...

és ...sztem ha valakinek ilyen baja van..azért illendő közölni előre..pl..aids-es vok...

bár akkor sztem 0-ra redukálódik a párkapcsolati sansza..mert lehet hogy túlizgulós vok..de én semmilyen komoly bajossal nem szívesen létesítenék kapcsot..most vigyázva..vagy nem vigyázva...
válasz | 2007-09-21 | 22:41
Ok, nem hozhatom fel az AIDS-et példának, de azért a legtöbb esetben elég komoly vagy maradandó dologgal fertőzheti meg a nőt. Nem hiába volt most nagy szenzázió a HPV elleni védőoltás...azért nem egy sima náthácska ez, ha elkapja egy nő.
válasz | 2007-09-21 | 19:27
én azért kicsit meghalnék ha már többé csak kotonban..de mások vagyunk...
válasz | 2007-09-21 | 18:52
Megfertőzni megfertőz, csak nem bizti, h méhnyakrák lesz belőle...lehet ezernyi más "szép" dolog, amivel rohangálhaok orvosról orvosra, esteleg műtétről műtétre.

Amúgy mire értetted azt, h a manussal érzel egyet...nincs lelkileg összeomolva. Nem akar a feleségének rosszat és ezért megteszi. Sose vágta ezt a nő fejéhez.
válasz | 2007-09-21 | 18:50
azért nem fertőz meg 100%-san...
és ha nagy a szerelem..
én a manussal érzek 1-t..életen át kotonban...áá..

bár ez még a jobbik eset..mert van aki direkt rosszat akar másnak..és nem is szól róla...
válasz | 2007-09-21 | 18:32
Én nőként nem hiszem, h vállalnám a méhnyakrák veszélyét egy gyerek miatt :S
válasz | 2007-09-21 | 17:41
lehet gyereke..de ha lappangóan benne van..és hordozza..akkor minden sima aktusnál visszafertőz...
válasz | 2007-09-21 | 15:36
Akit én említettem, nem szenved semmitől,csak hordozza, azaz nincs mit legyőznie az immunrendszerének, mert meg se támadta.
válasz | 2007-09-21 | 15:36
Hát ez van...azért szerintem nem ér ennyit egy próbálkozás, h megfertőzze hpv-vel a nőt.
válasz | 2007-09-21 | 14:36
mesterseges megtermekenyites?
?hat ha megerosodik az immunrendszer lehet hogy legyozi a hpvt es lehet normalisan gyereke vallalni..
 
válasz | 2007-09-21 | 11:37
mesterséges megtermékenyítés..
csak a mai világban nem könnyű párt találnia gondolom..
bocs..hiába tabizol..nekem kell a koton..mert bajom van..sok mai lány 1ből menekülne ki...
válasz | 2007-09-21 | 09:49
És az ilyen hogyan fog gyereket csinálni?
válasz | 2007-09-21 | 07:21
Ismerek ilyen férfit...aki sajnos hordozó és ha nem akarja a nőket megfertőzni HPV-vel és esetleges méhnyakrákot okozni, akkor a gumi kötelező.
De valljuk be, egy átlagos fertőzés, vagy ilyesmi azért nem olyan komoly, mint a HPV, amitől elég csúnya dolgok alakulhatnak ki.
válasz | 2007-09-21 | 00:55
ami valjuk meg eléggé elképzelhetetlen...

szoval rettegjetek nők;)

1 barátnőm már kapott így el valami nyavaját..és épp hogy 1 komolyabb kapciban..és a pasi nem is tudta magáról hogy hordoz valamit..
válasz | 2007-09-20 | 23:36
Igazat kell adnom...ha ketike ki is gyógyul belőle a pasija natur szexnél azonnal visszafertőzi. Bár alapból ő is fertőzhetett meg (nagy a valszíne, hiszen általában a férfiak hordozzák tünetmentesen). Ha pedig ez így van, akkor neki nem lenne ajánlatos senkivel se gumi nélkül lefeküdni :S
válasz | 2007-09-20 | 16:02
1 darab volt neki...
Mint emlitettem tegnap voltam h leszedjek.. mondtak h egy volt nekem es aze az 1 ugyan annyit fizettem mint a multkori nem tom hanye...
es most eldontottem megnezem a sebet es mindta a seb mellett meg egy lenne ..nem hiszem el...nem gyozzuk fizetni..
ellenorzesre meg 1 honap mulva megyek.. megszivesebben magam leszednem azt az egyet ...
 
válasz | 2007-09-20 | 12:15
lehet hogy legyőzi..de lehet hogy csak tünetmentes..és hordozó válik belőle...
válasz | 2007-09-20 | 12:10
:O
Paromnak montdam h ovszerrel de azt nem montam h 6 honapig , biztos nem tetszene neki.. mivel nekem se tetszik

Neki eleg eros az immunrendszere sztem le is gyozi csak velem van problema h gyenge vagyok es immunerositoket kell szednem..
 
válasz | 2007-09-20 | 08:15
hoho..ez kedves..mindjárt szegény pasik nyakába varjátok...
én bizti nem örülnék ha kijelentenék hogy többet asszonnyal simán sosem....
válasz | 2007-09-20 | 08:12
lehet hogy azért mondott neked ennyi időt..mert látja mennyi nyavajád van..és nagyon gyenge lehet az immunrendszered..
több idő kell a felépülésedhez...
válasz | 2007-09-20 | 06:19
Szexuális úton terjed...ez tény!

Viszont csak azt mondom,h ami bajod neked van, az HPV-től (azaz a HPV vírus családjába vírustól) van, ergo már nem lehet megfertőzni, hiszen elkaptad. Most ezt le kéne győznie a szervezetednek. De h partnereddel mi lesz? Szerintem bármikor visszafertőzhet.

Egyik isminknek méhnyakrákja volt HPV-től és a műtét után megtiltották, h a férfével óvszer nélkül szexeljen, hiszen tőle kapta el (egyetlen partnere ő volt az életben)ésbármikor visszafertőzheti.
válasz | 2007-09-20 | 06:15
Akkor én nem értelek téged. Ami miatt most szenvedsz, azt a HPV okozta, egyszóval benned van.
Amúgy a doki szerintem azért mondott fél évet,h partnered nehogy visszafertőzzön. Mivel ha gumi nélkül csináltátok,ő is elkapta, de férfiak csak hordozzák és fertőzik a nőket. Amúgy én nem értek hozzá, h ez a HPV hogyan tisztul ki a szervezetből, de ha adva van egy nő, aki szenved ettől,majd átadja a partnerének...nos én az illetővel nem mernék többet lefeküdni óvszer nélkül :S
válasz | 2007-09-20 | 02:11
Csak attol felek a legjobban h oralisan terjed e..mert nem tom ki mondta mar h igen de ritka azota valamit erzek a torkomon szoval lehet h pekepzelem mert ijedos vagyok...
 
válasz | 2007-09-20 | 01:53
Mondta az orvosom hogy ez nem idez elo rakot.. de az nem kizart h nem kapom el.. szervezettol fugg es a husegtol:) vagyis a parnertol.. en az vagyok de ki tudja hogy a parnerem ez lesz e ezert rendszeres ellenorzesekre kell jarnom stb..

szornyu mennyi problemaja lehet egy nonek .. partneremnek semmi baja en meg kuzkodok a condylomakkal...
válasz | 2007-09-20 | 01:49
1 het sztem is keves...1 honap realis... 6 honap sztem sok:) de hat jol van..
Most iszom az ezust vizet mondtak segit, elrositi az immunrendszert es hpvseknek ajanlott... most ha ez felerositi igy talan nem fognak megint megjelenni mert az orvosom mondta h gyenge az immunrendszerem es megjelentek...mar 2x voltam h leszedjek nem szeretnek meg1x
 
válasz | 2007-09-19 | 22:55
higgy az orvosodnak.nem hiszem, hogy csak azért mondott 6 hónapot, hogy szivasson. meg ez az állapotodtól is függött, hogy így ítélte meg a dolgot.
és inkább legyen óvatos az ember, minthogy később komolyabb szövődményei legyenek.
válasz | 2007-09-19 | 22:34
Múltkor kérdezted:

"Rendkívül fontos megjegyezni, hogy a HPV fertőzés nem egyenlő a méhnyakrák kialakulásával! A HPV fertőzés csak abban az esetben okozhat elváltozásokat, ha hosszú ideig fennáll. Az esetek több mint 95%-ában a szervezet 12-15 hónap alatt legyőzi a fertőzést, de ha a fertőzés fennmarad, még akkor sem feltétlenül alakul ki a rák."
válasz | 2007-09-19 | 22:31
Igaz, nem vagyok orvos és nem értek hozzá...de neten rákerestem 1-2 dologra és nem egy olyan pár nap alatt gyógyuló beavatkozás lehetett.
Mikor valakiről sima szemölcsöt távolítanak el, annak se szabad hetekig vízbe menni--> fertőzés. Pláne ha a nemi szerveken van--> még jobban oda kell figyelni. Szóval szerintem az 1 hét az nagyon kevés...1 hónap reális....
válasz | 2007-09-19 | 22:24
Voltam orvosnal ellenorzesen conyloma miatt es azt mondta hogy a parneremmel ovszer nelkul 6 honap mulva lehetek egyutt...:S
Baratnoim mashova jarnak es nekik max 1 honapot mondtak... van aki 1 hetet...
 
válasz | 2007-09-17 | 12:39
Szerintem bőven nem ez az egyetlen dolog, amit nem lehet kapni a gyógyszertárakban :S
válasz | 2007-09-17 | 12:02
Miota apukam meghalt vagyis januar ota mindig beteg vagyok.. (ciszta ,torokgyulladas , monenukleoza, megint torok, megint ciszta,hasmanes , condiloma, idokozben talan aranyerem is lett) szoval depi vagyok , szeretnek mar egeszseges lenni..
 
válasz | 2007-09-17 | 09:21
Ezen a héten(09.17—09.23) a Candida(gombás) allergia és hüvelyi problémák természetes táplálékkiegészitőkkel való megszüntetése 10 százalékkal olcsóbban elérhető: egeszsegesen81.shp.hu
 
válasz | 2007-09-17 | 08:31
hát nem tudom. míg kint voltam, a legkomolyabb bajom a fejfájás volt,de mióta hazajöttem, folyamatosan beteg vagyok. van itthon valami, amit nem szeret a szervezetem, vagy csak elszoktam a mocsoktól(tömegközlekedés, kajakiszolgálás stb)...
én az orvosokat rosszul viselem. sajnos a negatív élmények ilyen szempontból berögzültek, és szinte mindig ideges vagyok, ha orvoshoz kell menni(itthon)
válasz | 2007-09-17 | 08:17
persze..senki sem akar beteg lenni..vagy hogy valami miatt késöbb ne tudjon teherbe esni...

bár én orvosokat..stb..nem komálom nagyon..bacikat inkább kihordom..vagy orvos ismim ír gyógyszert...mondjuk nem is vok beteg...elmúlt..5-6évben nem is voltam dokinál...

és előtte is csak azért jártam havonta..hogy valami kamu betegséggel szerezzek orvosi igazolást..mikor épp lógni akartam suliból;))))

és még nem is hazudtam...másnaposan közlöm hogy fáj a hasam..nyomogatja..itt-ott is fáj...
monja 2-3nap múlva jöjjön vicce,)
már vigyorogva mentme haza;)
válasz | 2007-09-17 | 03:13
P1-es vagy P2-es, ami azt jelenti, hogy a sejtek egészségesek, nincs semmi teendő.
A P3-as leletű egyéb rendellenességek közé tartoznak különféle gyulladások, például egy gyulladásos nemi betegség, a kondilóma vagy az endometriózis. Ezek a kórképek természetesen kezelést igényelnek, de nem rosszindulatúak.
A P4-es és 5-ös lelet egyértelműen tumoros sejteket jelez.

hat ez volt nekem el is tüntették... csak attól félek h nem e mehet át rosszabra.. mivel fiatal vagzok és meg babát is szeretnék..
remélem megértitek hogy miért aggófom:)
 
válasz | 2007-09-16 | 22:18
biztos népbetegség lett...

vagy nem tudom..én multkor nem kaptam párom ősének sem valami vérnyomásost..pedig 3-t végigjártam...

de dübörög a gazdaság wazze;))))
válasz | 2007-09-16 | 21:05
teljes felháborodásom akarom most kifejezni! egyik ismerősöm bement vagy 5 gyógyszertárba(nagyba, kicsibe, forgalmasba, kevésbé forgalmasba), és nem tudtak neki chlamydia tesztet adni! (amúgy 6000 ft, na de raktáron akkor is lehetne...)
 
válasz | 2007-09-14 | 07:58
Szerintem a gép előtt nem orvosok ülnek, akik egyből vágják, mi is az a p3, tehát érdemlegeset nem nagyon tudunk mondani :S
De annyi biztos, h ha hpv esélyes vagy, akkor ugyanolyan esélyes a méhnyakrák is.
válasz | 2007-09-12 | 22:13
Meg egy kerdes :]

En decemberben voltam eleoszor cistza miatt dokinal es p3 eredmeny volt.. es altalaban p3 nekem.. es az azt jelenti h bennem van az a hpv? es ez miatt van a condiloma? es ez at mehet mehnyakrakba? vagy nem muszaj?
mit lehet ez ellen tenni?
 
válasz | 2007-09-12 | 13:41
Persze:)

Sztem kivulrol volt a ver a sebb miatt de majd meglatjuk jovo heten..most ugy is megkaptam :}


koszonom h valaszoltal
 
válasz | 2007-09-11 | 22:06
nem kene ott vernek lennie..szoval doki nezze meg..addig meg ne kerüljön semmise be..kotont telleg..nehogy ferttőzést kapj..
de sztem addig lehetne a behatolást is szüneteltetni..a tuti a tuti végett;)
válasz | 2007-09-11 | 17:50
:)

Lehet h jobb lenne akkor.. amugy ajanlatos meg az ovszer hasznalata?


ha valami komolyabb, remelem nem, akkor mindig van verzes szeretkezes kozben?
jovo szerdan mek orvoshoz addig kibirom meg talan h ne idegeskedjek...
 
válasz | 2007-09-11 | 16:57
no ez is 1 megoldás;)
de tán ha kicsit várnátok a következő aktussal..és csak oráloznátok darabig?
válasz | 2007-09-11 | 14:38
Nem mondtak meddig kell varni...de masok mondtak h 1 het ugy latszik nem volt elegedno ..mert van kivulrol seb.. az a gond h nem tom pontossan h kivulrol volt a ver vagy belulrol..mert csak hozzaertem es ver volt... esetleg ha megint lennek egyutt a parommal es kiverezne akkor tudnam h monnan jott..
?
 
válasz | 2007-09-11 | 13:28
hát lehetséges hogy kisebesedtél..nem mondták hogy mennyit kell várni?..vagy valami óvó intézkedést tenni?
válasz | 2007-09-11 | 08:37
sziasztok! Lenne egy kerdesem

Szeretkezes kozben vereztem azt hittem h megjott a menzeszem mivel par nap mulva kell de reggelre mar nem volt ver...2 hete szedtek le a candilomat es azert vannak meg sebek mivel reggel megneztem van kivul es picit veres.. belul is okozhatott sebet?

juniusban voltam papanicola teszten minden rendbe volt...
 
válasz | 2007-09-08 | 10:24
ez már elég offolás. inkább menjünk át a beszélgetünkbe :)
válasz | 2007-09-08 | 10:20
miért nyáron merre fújt a szél téged?;)

én a havat szeretném..mert örök gyerekként hócsata..hugaimmal örjöngés...
inkább hó mint a trutyi és borongás...
válasz | 2007-09-08 | 10:16
én is utálom a telet vagyis konkrétan a sötétséget.brrr. de jó volt a tavaly tél, fél napot volt hó, de az el is olvadt még aznap.viszont a nyaram ezzel szemben nem volt jó, vagyis jó lett volna, ha meleg lett volna.persze tudom, itthon forróság volt. arról örülök, hogy lemaradtam. :)
meg télen az a sok sötét ruha, kopár fák...na meg főleg, hogy a szeptember is ilyen csúnyán indult.hideg van. :(
válasz | 2007-09-07 | 23:08
és itt a tél lassan..amit imádok..de dög depis mikor sötétben mész el reggel..és már szinte sötét van mikor hazaérsz..ááááááá
válasz | 2007-09-07 | 22:57
okés :D tényleg este van. már nehezen forog az agyam :)
válasz | 2007-09-07 | 22:56
értettem in is..csak már este kezd lenni..és aludtam kb 3-4órát..dehát kedvesem sosem hagy aludni;))))

amugy az jó..bár én kalciumot bogyeszben juttatom bé;)
válasz | 2007-09-07 | 22:40
értettem én. vitamint én is szedek, meg kalciumpezsgő-tablettát stb, de ez nálam más kategóriába tartozik. mint ahogy az előbb írtam. márha úgy érthető volt (??)
válasz | 2007-09-07 | 22:24
én csak arra gondoltam hogy pl valaki csak akkor kezd vitaminokat..étrendkiegészítőket szedni mikor már félig beteg lett..jobb mindig elébe menni a bajnak...
Új hozzászólás



Fórum

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Maszturbálás
2018-04-05 - 18:53

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Biszexualitás
2018-02-21 - 00:17

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Pornográfia
2013-12-02 - 11:05

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41