szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Anális szex


Új hozzászólás

Rata B. DAniel
válasz | 2005-03-03 | 13:54
Gratulálok!
Hozzájárultok, hogy áttvegyem a leírásaitokat a hidromba? (www.hidrom.fw.hu) Ugyanis ott is van egy kifejezetten anál-szex, ill egy hagyományos beöntés szekció...
Pozitív elbírálásotokban reménykedve...
R.B.D.
ui.: különösen a hőmérsékletre víznyomásra vonatkozó kitételek vannak korrekt módon rögzítve! Ezért külön köszönet!!!
 
Mazsi
válasz | 2005-03-03 | 13:24
Dehogynem rettentem el!

És ezt a párok egymásnak, egymás előtt szokták csinálni, hogy van ez????
Olyan rossz, hogy mindig jó tanuló votam, viszont ez......én például azt sem tudom, hogy mi van szülés előtt, közben.....biológia órán ezt nem tanítják, viszont, lehet, hogy hülyeség, de most megkérdezem, mert nem akarom, hogy ezek a dolgok a meglepetés erejével hassanak, ha odakerülök....Injekcióról hallottam csupán, de azt sem tudom, hova adják. Beöntés??? Kórházban???neeeeeeee, neeeeeeee
Arról is hallottam, hogy vágnak gátizmot...ha az az az izom, amire én gondolok, akkor az nagyon durva....
Hát, ezen a téren abszolút nem vagyok ismerős, pedig ezt biztos, hogy a 20-on akárhány éves pasik is tudják....viszont látjátok, zöldszemű ostorosból és társaikból profi vagyok, de minek?
Mazsi
válasz | 2005-03-03 | 13:18
Köszönöm a segítséget, de ez számomra elég félelmetes. És olyan sok dolog kell hozzá és elég bonyolult és szokatlan és ha elrontok valamit , pl: valamilyen összetevőt nem teszek a kotyvaszba vagy rosszul csinálok valamit...hát, életveszélyes lehet, ahogy írtad. Én félek ettől.
És gondolod, hogy bennt marad bennem 1 liter víz? És utána ki kell érnem a WC-re és....ezt háromszor..???

Nem tudom, mi tévő legyek, egyenlőre kipróbálni is félek...., hogy feldugjak magamnak valamit, amin 1 liter lötty belém árad, azután pedig 20 percet feküdjek...

Jaj, jaj.....nincs más megoldás???? Valószínűleg nincsen de hátha van....
MM
válasz | 2005-03-02 | 09:35
Mazsi, Segítő!

Akkor most Segító leírta helyettem a beöntés menetét, korrektül.

Ha megengeditek egy-két megjegyzés a dologhoz:

A folyadékmennyiség tapasztalatlanok esetében elsőre inkább kevesebb legyen, max. fél liter. Aztán, ha belejössz a dologba, és érzed, hogy fér több is, akkor érdemes emelni a mennyiséget, de az semmiképpen ne haladja meg a másfél litert.

A folyadék: nos, itt elhangzott mindeféle adalék. Én ezzel úgy vagyok, hogy nagyon óvatosan kell bánni a dologgal. A só az rendben van, de csak akkor érdemes beletenni, ha nem csak egyszer, és fél liter vizzel mosod ki magad próbaképpen, hanem törekedsz a teljes tisztulásra, és kétszer-háromszor mosod magad át. Ez esetben viszont érdemes sózni a vizet, de végül is nem létszükséglet, viszont tényleg sokat fogsz akkor pisilni utánna, és oda kell figyelni a szervezet elektrolit szintjére. Ha szédülsz a megivott sós viz is segít.
A kamillatea használható, de csak akkor HA NEM VAGY ALLERGIÁS, ÉS TISZTA A KAMILLA!!!!!!! (gondolok itt pl. filteres, szlovén vagy szerb gyármányra, -életveszélyes- vagy virágporallergiára)
Ellenkező esetben nagyon pórul lehet járni, mert felléphet olyan allergiás tünet is, hogy kórház a vége.
A folyadékbe tett olivaolaj, glicerin szezámolaj nem tesz rosszat, de nem fontos.
A feketekávés folyadékkal én személy szerint nem értek egyet, bár van létjogosultsága, de nem abban az esetben ha valaki az anális szex kedvéért ad magának beöntést.
Amir végképp tilos (pedig néhány idiótától már hallottam), az a beöntőfolyadékbe tett alkohol, pl. pálinka. 2 cl felett akár alkoholmérgezés is lehet belőle.
Szóval tiszta viz, kevés sóval, és általában 37 fokon(kézmeleg). A vízhómérséklet felső határa max 40 fok. Ebben a melegebb esetbe nyugtató hatása is van.

Fájdalom: Ettől félnek a legtöbben. Sajna, az elbeszélésekben az kering, hogy a szülés elötti beöntés milyen kellemetlen, fáj, stb. Csak egyet felejtenek el: akkor van már rendszeres fájás, és az alhas is (még) teli van és feszül.
Alapesetben a beöntés nem fáj, és nem is kellemetlen. Természetesen beöntés közben jelentkezik egy kis hasfeszülés, de ez elviselhető. Ha a vízmennyiség pedig meghaladja a végbél és a vastagbél befogadó képességét, akkor jelentkezhet fájdalom is, de egy ürítés megoldja a dolgot. Másodikra aztán meg már több fér a belekbe.

Aztán a beöntés és fürdés után jöhet az análszex. Nagyon gondosan és alaposan bekrémezett végbélnyílással és kukival, lassan, és ha fájdalom jelentkezik, inkább abba-abbahagyva fokozatosan. Nem kellemes egy végbél-záróizom repedés, sebész lehet a vége, vagy jó darabig pelenka...

Nos, Mazsi, ha ezek után sem rettentél el (remélem), akkor nosza rajta, próbáld ki.

Ha van még kérdésed, vagy bizonytalan vagy valamiben, segítünk!


Üdv:

MM
 
Segítõ
válasz | 2005-03-01 | 21:29
Ja... tartályos beöntőkészletet patikában, esetleg jobb sex-shopokban lehet venni, de próbálkozhatsz internetes rendeléssel is, vagy házilag barkácsolhatsz egyet.... ami nagyon FONTOS: soha ne használj semmit, ami közvetlenül rá van kötve a vízvezetékre(zuhanyrózsa, hasonlók), mert a vastagbeled az 1-1.5m - es vízoszlop nyomását (ez legyen a szintkülönbség a hátsód és a tartály alja között) gond nélkül elviseli, de a vízvezetékben uralkodó nyomástól biztosan elreped és az életveszélyes. Szóval egy 2l- es üres műanyagflakonból, meg 2-2,5 m hosszú, 5-20 mm átmérőjű puha gumi (szilikon) csőből te is össze Mac Gyverkedhetsz egyet, bár ez elég szokatlan megoldás (de működőképes).
 
Segítõ
válasz | 2005-03-01 | 21:16
Kedves Mazsi!
Ha az anális szex előtt szeretnéd magad kitisztítani, akkor a legjobb módszer valóban a beöntés. Nyugi, egész elviselhető és fájdalommentes, sőt, van aki kimondottan kellemesnek találja... hogy neked milyen, azt csak egyféleképpen tudhatod meg: próbáld ki, akár csak úgy, próbaképpen is, hogy megtudd, mire számíthatsz és akkor majd éles helyzetben nyugodt tudsz maradni és nem fogsz izgulni.
Juttass 0.7 - 1l kellemesen meleg (38-39 fokos, fontos, hogy pontosan mérd ki hőmérővel, ha több, sérülést okozhat, ha kevesebb, akkor pedig kellemetlen görcsöket, amitől nehezebb bent tartani) folyadékot (ez lehet kamillatea, kávés víz-2 csésze erős zaccmentes feketekávé az egyik adag vízbe-, vagy tiszta víz, esetleg tehetsz bele jócskán glicerint is, ami patikában kapható -és mellesleg a glicerines kúp, sőt sok édesség és a bor, főleg az édesebbek tartalmazzák, tehát természetes-, amit ajánlok, az az, hogy használj kamillateát és tegyél bele sót -kb egy evőkanálnyit 2 liter vízhez-, hogy a véredbe ne szívódjon fel túl sok víz, felborítva ezzel az elektrolitháztartásodat) a végbeledbe, illetve a vastagbél alsó részébe.
Ezt megteheted egy körtefecskendő segítségével (ami egy gumi -most már inkább szilikon- gömb, vagy inkább körte alakú belül üreges, ugalmas, 500-700 ml-es kütyü, amiből egy 8-12 cm hosszú, legömbölyített végű viszonylag merev cső áll ki), klyso (ez egy szelepes-pumpás megoldás), vagy ami a legjobb, egy tartályos beöntő készlet segítségével.
A dolog innét kezdve egyszerű, elkészíted a beöntőfolyadékot és a tartályba töltöd (miután összeszerelted a "rendszert"- és a tartályt ). Síkosítóval (alternatív megoldás a vaj, margarin, étolaj, esetleg a nyálad) bekened a végbélnyílásod és a végbélcsövet, ami a tartályból kilógó gumi(szilikon) cső másik végén található. Légteleníted a csövet úgy, hogy még mielőtt bármit csinálnál, teleengeded a folyadékkal. Utána lefekszel és a végbélcsövet bedugod a fenekedbe, ha magadnak csinálod, könnyebben megy, mert érzed és végülis a te tested. Mondanom kell, hogy óvatosan, vigyázva és hogy a józan ész folyamatos használata mellett járj el? Na, ha ez megvolt, kinyitod a csapot és hagyod, hogy az egész beáramoljon a testedbe, a mély lélegzetek segíthetnek ellazulni, ha a feneked felemeled, a folyadék mélyebbre feljut és persze könnyebb lesz bent tartani.
 
Segítõ
válasz | 2005-03-01 | 21:15
Masszírozhatod a hasad is, főleg baloldalt lentről felfelé. Ha úgy érzed ki kell menned, görcsölsz, akkor zárd el a csapot/szorírsd el a csövet amin a víz áramlik és várj amíg alábbhagy, utána ismét engedd meg. Nem mindegy, közben hogyan fekszel, "legjobb" (ez egyéntől is függ) baloldalon, kissé felhúzott lábakkal, háton - a feneked és a csípőd alá tehetsz valamit, hogy magasabban legyen-, térdelve-fejed lent, feneked fent-, esetleg hason... itt le van rajzolva : http://www.health-information-fitness.com/cleanse/positions.html
Ha az egész benned van, elzárod a csapot, bent tartod amíg tudod (jó lenne legalább 5 percig, de ideális 10-15, vagy ha gondolod akár 20-25 perc sem árt meg... majd belejössz és kitapasztalod), közben tovább masszírozhatod a hasad. Ezután leülsz a WC-re, megvárod, amíg érzed, hogy már nagyon kell, és akkor kinyomsz magadból annyit, amennyit bírsz, megint megvárod míg nagyon kell... és miután már úgy érzed, nincs több, megismétled másodszor is, elölről, esetleg kicsit több folyadékkal, mondjuk 0.7-1l helyett 1-1.5l-el.
Amíg tapasztalatlan vagy ezzel a dologgal, harmadszor is megismételheted, hogy eléd a kívánt hatást, főleg ha nem adtál elég időt az első kettőnek, hogy elvégezze a feladatát. Ezután lezuhanyozol és kívül-belül tiszta leszel, mint a patyolat.

A beöntőkészlet kb így néz ki:
http://www.enemakit.com/images/14741-Bag-Hose-Tips-200p.jpg

A sóval kapcsolatban: nyugi, nem fog csípni, a véredben is van só és mégsem csíp... viszont ha kihagyod a beöntőfolyadékból akkor a vastagbél nagy vízfelvevő képessége miatt vagy 5 percenként kell majd pisilned, vagy még ráadásnak szédülhetsz is az elektrolitok miatt. Ha beleteszed, akkor e téren minden rendben lesz.
 
MM
válasz | 2005-03-01 | 15:31
Mazsi!

Nem vagy szerencsétlen...:)

Ha itt tudsz írkálni, bárhol csinálhatsz egy freemail címet magadnak.

De, ha nem akkor este majd vagy így vagy úgy, de részletesen írok Neked! Ok?

Most sajna mennem kell, de otthonról este elrendezzük.


Üdv: MM
Mazsi
válasz | 2005-03-01 | 15:17
Momentán az nincsen, mert rossza rendszer. fene vigye el!!!!
Itt nem tudod, kicsit a lényeget leírni??? De szerencsétlen vagyok.
MM
válasz | 2005-03-01 | 15:14
Mazsi!

Lécci, írj egy e-mailcímet!

Ott hosszabban és részletesen, a kérésednek megfelelően írok!

MM
Mazsi
válasz | 2005-03-01 | 15:09
Akkor kérlek, írj róla, hogy is néz ki ez a gyakorlatban!
Mit kell, tennem és főleg, hogyan???
Múltkor írtak róla, de ők őrülten és fanatikusan állnak a kérdéshez, szerintem. 18 éves vagyok, tehát, pontosan mit, hogyan....kicsit gyakorlatiasabb vizeken és, ha lehet, akkor tabuk nélkül, hogy világos legyen.

Nagyon köszönöm előre is!!!
MM
válasz | 2005-03-01 | 14:49
Mazsi:

A kipróbálás nem kor kérdése, hanem elhatározási, vagy inkább úgy mondanám, kölcsönös akaraté.

Hogy lehet valaki tiszta? Itt konkrétan beöntésre gondoltam, ami közel sem olyan rettenetes, mint a híre.

Főleg szexuális célzattal nem, sőt!

És ha már itt tartunk, a beöntés (és poénból kölcsönösen) az előjáték része is lehet. Csak arra kell figyelni, hogy ha análi szex céljából kerül rá sor, akkor legalább kétszer meg kell ismételni, úgy kb. 5-8 dl. tiszta kézmeleg vizzel.

És itt még hadd jegyezzek meg valamit: a beöntés nem szex helyett (lsd.: erotikus hidromasszázs őrület), hanem előzetes tisztálkodásként alakalmazandó!

Ha van még kérdésed, kérdezz!

Üdv: MM
Mazsi
válasz | 2005-03-01 | 14:11
Szeretném kipróbálni, de még elég fiatal vagyok.
Hogyan lehet egy lány "tiszta"???
Valaki írt erről régebben, de nem fáj ez a tisztulás....??Én kicsit bizonytalan lettem, hogy hogyan fogjak hozzá és jó lesz-e ez nekem????
 
MM
válasz | 2005-02-28 | 19:52
Végül is, én értem a hozzászólást!

Az anális szex nem úgy műxik, mint a vaginális. Ehhez fel kell készülni, lekileg és testileg is.

Ha ez elmarad, akkor valóban brutál!

Jó az análszex akkor, ha mindkét partner tökéletesen "tiszta" (főleg a lány...) és tisztában van minden részletével a dolognak. Ez nem megy úgy, hogy dugjuk a másik lyukba. Erre készülni kell, ezt szokni kell, és nagyon oda kell figyelni, mert komoly egészségügyi gondokat is okozhat, akár örök életre!!!!

Szóval, kellő előkészítés és lelki felkészítés után is csak óvatosan, és lépésről lépésre (centiről centireÖ haladva érdemes próbálkozni.

Aztán, persze, ha velejön a pár, akkor lehet igen nagy élvezet is a vége.
 
MM
válasz | 2005-02-28 | 19:52
Végül is, én értem a hozzászólást!

Az anális szex nem úgy műxik, mint a vaginális. Ehhez fel kell készülni, lekileg és testileg is.

Ha ez elmarad, akkor valóban brutál!

Jó az análszex akkor, ha mindkét partner tökéletesen "tiszta" (főleg a lány...) és tisztában van minden részletével a dolognak. Ez nem megy úgy, hogy dugjuk a másik lyukba. Erre készülni kell, ezt szokni kell, és nagyon oda kell figyelni, mert komoly egészségügyi gondokat is okozhat, akár örök életre!!!!

Szóval, kellő előkészítés és lelki felkészítés után is csak óvatosan, és lépésről lépésre (centiről centireÖ haladva érdemes próbálkozni.

Aztán, persze, ha velejön a pár, akkor lehet igen nagy élvezet is a vége.
 
Rata B. DAniel
válasz | 2005-02-28 | 17:36
Sajnos értelmezési nehézségeim akadtak az alábbi beírás kapcsán! Mi is a kérdés?
sex pasi
válasz | 2005-02-28 | 15:47
Szerintem tok brutal az analis szex mé szerintetek szar???????????????
 
Rata B. DAniel
válasz | 2005-02-26 | 10:13
Nem probláma...!
MM
válasz | 2005-02-23 | 20:29
Rata....: úgy tűnik van aki érti, miről szóltam...
Rata
válasz | 2005-02-23 | 12:17
Bocs, csak úgy szőrmentén érintettem... Ő viszont engem nem! Te fogadatlan prókátor...
Nic
válasz | 2005-02-22 | 17:25
Hagyd békén. Erre nincs topic és ha nem tetszik, ne olvasd.
Rata
válasz | 2005-02-22 | 15:28
Ez viszont az análszex témája, nemde kedves MM?
MM
válasz | 2005-02-22 | 09:09
Kedves Nic!

Azon a bizonyos weblapon amit a kedves topicolók ajánlottak van egy szőrtelenítő spré, amit igazából borotválás után kell használni, és napi használat mellett néhány hónap alatt kiöli a szőrtüszőket. Ez persze vagy így van, vagy nem egészen..., de a baj csak egy: az ára, ami ha végigcsinálod a teljes kezelést mondjuk a hónaljadon, a lábadon és az általam teljesen simán szeretett puncin, nna akkor az egy százezres nagyságrend.

 
Kopaszkuki
válasz | 2005-02-22 | 08:24
A gyantázással nagyon vigyázz a zacsin, én inkább a hajvágó gépet ajánlanám 0 ás fokozatban. Fájdalommentes és nem szúr, vagy viszket.
Mondjuk Béla
válasz | 2005-02-22 | 08:11
Kedves joy, Majd idővel sokkal tovább fogod bírni. Most annyit tudsz csinálni, hogy miután elmentél símogasd, csókolgasd, becézgesd a partnerod. Meglátod 15, 20 perc és ujra kemény leszel.
Merengõ
válasz | 2005-02-21 | 18:15
Passz. Én nem tudok semmilyen "csodaszert", csak egy megbízható hölgyet Pesten, ahogy kérted...

Merengő
Nic
válasz | 2005-02-21 | 12:16
Én nem tudom, miféle módszer, amit ajánlani akar Merengő vagy a többiek.
Te ezek szerint tudod??????
Miért, mégis mennyi ???

Nincs kedvem kifizetni egy valag pénzt azért, hogy utána ugyanolyan vagy hasonló hatást érjek el, mint a borotvával és mehesek ettől függetlenül 2 hetente a kezelésre vagy krémet venni vagy *-----mi ez a módszer????

Ez igazán nem reklám.
MM
válasz | 2005-02-21 | 07:51
Nic, és többiek!

Azzal a szőrtelenítóvel csak egy baj van: az ára...:(

Pedíg szívesen kipróbálnám!
 
Nic
válasz | 2005-02-20 | 16:49
Persze, megétem.
Azt hittem, hogy nem ennyire konkrétat tudsz.
Majd létrehozok egy mail címet.

Egyébként, nem pornősztáros teljes csupaszságra gondoltam, csak valami közepesre.....

Egyébként, nagyon félek, hogy kipattogzódik a bőröm, megjelennek a piros kis mitesszerek....brrrr......borotva után mindig ez van a bikivonalon...egy nap után, borosta és piros ....jaj....

Akármilyen jó borotva és borotvakrém is volt ....
Merengõ
válasz | 2005-02-20 | 14:58
Szia Nic!

Hát elég furi lenne, ha ide írnám a valódi nevét és telefonszámát annak a hölgyismerősömnek, aki ezzel foglalkozik, azért gondolom ezt Te is megérted.
Bocsi, de ettől fázok egy picit.

Mail címet meg tudod, hogy létrehozhatsz a www.c2.hu -n.

Merengő

Ui.: nick/valódi név: egyébként ezen én is görcsölhetnék, mert ha megkeresed, nyilván megtudod a nevem, stb...
Szóval így én is "bedobom a nevem", pedig nyilván nem fűződik hozzá semmi érdekem.
Merengõ
válasz | 2005-02-20 | 14:46
Szia MM!

Persze, hogy az én dolgom. :)

Egyébként amikor az említett hidrom roham :)) elkezdődött itt, egy pár értelmes mondattal sikerült jobb belátásra bírni a nick tisztelt viselőjét. Azóta nincs itt "h" reklám.
Ez viszont tény.
Persze ez a módszer is csak az én véleményem, aztán nyilván mindenki a maga szájíze szerint jár el.

Üdv.:
Merengő
dodi
válasz | 2005-02-19 | 21:08
Szőrtelenítés fájdalommentesen, tartósan az intim területekre.
www.szeporszag.hu/uha
Nézzétek meg!
 
zsuska
válasz | 2005-02-19 | 21:06
Sziasztok!

Találtam egy terméket amit az intim helyek szőrtelenítésére is lehet alkalmazni, nem olcsó de tartós.
Nézzétek meg a www.szeporszag.hu/uha oldalon.
 
MM
válasz | 2005-02-19 | 20:32
Kedves Merengő!

Nagyra értékelem az őszinteségi rohamodat, azonban egy apróságot szeretnék a szíves tudomásodra hozni:

Az, hogy Te valamit "nagyon nem szeretsz", az a Te dolgod. Engem viszont nem hoz lázba a nemszereteted.

Ami pedig a kritika építő jellegét illeti: nos, ha végigtekintesz a különféle internetes fórumokon ahol a tárgybani kérdésről esik szó, akkor mit látsz?
Hidrom, Rata B. Dánilel, hidrom, R.B.D, és így tovább, a végtelenségig, ugyanazzal a szöveggel.

Szóval: itt a kritika főleg az építő jellegű már nem segít.....

Üdv: MM
Nic
válasz | 2005-02-19 | 19:04
Nem tennéd meg itt?
Vagy olyan radikális a módszer, hogy gyenge idegzetűeknek nem ajánlott????
Nincs olyan címem, amin ne lenne rajta a teljesn nevem. Nem azért, mintha nem vállalnám magamat és a gondolataimat....
Ezt itt is meg tudnád oldani, nem???
Merengõ
válasz | 2005-02-18 | 23:17
Hi! Hát hogy őszinte legyek én nagyon nem szeretem az ilyet. Van egy csomó dolog, amivel én se értek egyet, de ha végigolvasod a hozzászólásaim láthatod, hogy még senkit se küldtem el a ***-ba.
Egy kritikát építő jelleggel is meg lehet fogalmazni - ez nem csak a fogadónak ad fejlődési lehetőséget, de a küldő szürkeállományát is megdolgoztatja, hogy hogy fogalmazzon meg egy negatív véleményt pozitívan. Ergo mindkét fél profitál a dologból és nincs sértődés. Javaslom kipróbálásra!

Üdv.:
Merengő
Merengõ
válasz | 2005-02-18 | 23:12
Azért ha az az idegen egy nő, akkor nem olyan vészes nem?
Egyébként írj egy mail-t a merengo@c2.hu -ra és ott válaszolok - legalábbis megpróbálok egy tippet adni.

Merengő
newAndy
válasz | 2005-02-18 | 21:43
sziasztok!Most vagyok itt először és egy kérdésem lenne:mi okoz élvezetet az anális szexben egy nőnek?
én is próbáltam már, de nagyon nem jött be!Lehet hogy velem van a baj?Vagy a partneremmel volt?Mondjuk nem hinném egyiket sem...Valaki mondja már el, mit lehet ebben élvezni?!
 
MM
válasz | 2005-02-18 | 19:00
Kedves Rata B., Dániel!

Már meg ne haragudj, de nem tünnél ez az egész internetről a hidrom.fw.hu honlapoddal együtt? Sajnálatosan a honlapodnak SEMMI köze az análszexhez, és máűs egyébhet sem, pusztán egy öncéú baromság az egész!
Rata B. DAniel
válasz | 2005-02-18 | 14:16
Ez csupán szőrmentén tartozik az anális szex-hez. Szerintem eltévedtél, próbálj más szobát...
Itt a popsilyukat, az análdolinát érintő témák vannak!
Rata B. DAniel
válasz | 2005-02-18 | 14:14
Nagyon egyszerű a feladat, de mielőtt tanácsokat osztogatnék: www.hidrom.fw.hu
Nos először tudakold meg, a kedvesedtől, hogy miért undorodik a dologtól. Légy egy picit pzichológus! De csak úgy felszínesen kérdjed tőle. Sőt lehet kerülő úton is. Légy ötletes! Cél megtudni, hogy mit tartundorítónak a popóját illetően! Ha megvan az eredmény, akkor folyatatjuk! Még egy jótanács: simogasd meg a popóját, ne az anális gyűrűt, hanem a combját, a tomporát! Tedd ezt mindennap többször!
Intruder
válasz | 2005-02-17 | 16:32
Helo, üdv mindenkinek!
A lányoknak tetszik mikor egy fiú kiveri?
légyszi csajok irjatok!
 
xyxyxy
válasz | 2005-02-17 | 15:48
ha van ötletetek lécci segítsetek már.. mivel tudnám rádumálni a bnőm h kipróbáljuk az anális sexet? egy éve vagyunk együttszeretünk együtt szexelni, a kapcsolatunk amugyis tökjó mindent megtunk dumálni... én pedig tök kiváncsi lennék milyen is ez, és ahogy itt a hozzászólásokat olvasom van rá esély h neki is tetszene a dolog, csak azt mondja h undorító... na ha van ötlet írjatok!
Köszi! :)
 
Nic
válasz | 2005-02-15 | 16:26
Kihez kell fordulni teljes vagy részleges fazongyanta ügyben????
Ajánljon valaki egy jó kozmetikust Pesten...
Bár...én azért nem szívesen vetkőznék idegenek előtt, nem lehet házilag megldania bársonyos bőrt?????
SZÖSZI
válasz | 2005-02-14 | 19:43
Simán ki lehet bírni a teljes fazon gyantát! Nem kellemes érzés, de sokáig nem nő kiutána!!!!!
MM
válasz | 2005-02-14 | 19:39
Kedves bizsi!

Először is: ha lány szőrteleníti krémmel magát az intim részken, azt segítséggel tegye, úgy hogy a krém felkenésekor nagyon odafigyelva járjon el a partner, nehogy a hüvely közelébe kerüljön a krém!

Másrészt: egy megnedvesített vattacsomó a hüvelybemenet környékére helyezve biztonságot nyújt.

Tapasztalat....:)
bizsi
válasz | 2005-02-14 | 18:55
hello bagira!

nos, igen én használok Veet-et...ammm...trükkösen kell csinálni, vigyázz, hogy ne érjen a csiklódra vagy egyéb érzékeny helyre, mert olyasmit tartalmaz ami kikezdi a bőrt...egyszer megjártam és ÁUCS...hahahah, de pár órán belül elmúlt. amúgy azon filozok, hogy kipróbálom az intim gyantázást.. (teljes szőrtelenítés). csak ahhoz még kell egy kis edzés.
üdv
bagira
válasz | 2005-02-14 | 18:21
Szia Bizsi!

Még regebben írtad a szőrtelenítéssel kapcsolatban, hogy te habot használsz, Veet-et. Én is akartam venni, de mindegyikre az van írva, hogy nemiszervek környékén nem lehet használni.
Megírnád, hogy te pontosan mit használsz, és hol lehet beszerezni?
Köszi!
rika
válasz | 2005-02-12 | 10:08
Sziasztok!
Érdekes ez az oldal!
Ha még érdekel valakit, próbáljátok meg a szörtelenítést SZAKÁLLVÁGÓVAL (0-ással)!
Szinte teljesen leszedi, mégsincs viszketés és pattanás, ami valljuk be, nem túl izgató látvány! Én ezt használom már évek óta.
 
Toesucker
válasz | 2005-02-09 | 14:21
Hi, girls.
I am ready to lick your feet and suck your toes. I can pay.
feetguy@freemail.hu
 
Rata B. DAniel
válasz | 2005-02-08 | 14:19
Köszönöm! Támogatását ezúton is...! Kérem tekintse meg a www.hidrom.fw.hu honlapot, ami ugyen nem az enyém, de sok írásom jelenik meg benne, éppen a beöntés témakörét illetően! Mégegyszer köszönöm, hogy írt! R.B.D.
MM
válasz | 2005-02-08 | 11:20
Nos..., olvasgattam a korábbi hozzászólásokat, és úgy látom hozzá kell tennem a magamét is:

Szőrtelenítés

Nekem férfi létemre a "zacsim" is, meg a hónaljam is szőrtelen A hónaljamat már nagyon régen szőrtelenítem, és mára eljutottam odáig, hogy szinte már alíg nő. Ehhez persze, meg kellett szenvedni az elmúlt években, mert és a fájdalmasabb, de hatásosabb megoldást választottam: epilálógéppel kezdtem, és ma is azt használok. Mindenesetre, egy idő után már annyira megritkult a szőröm, hogy most már egy hónap alatt csak néhány szál bújuk elő, és az is gyenge, így másodpercek alatt el tudom tüntetni, és már nem is fáj. Utánna persze érdemes valamilyen szőrtelenítés utáni krémet használni.
Ami pedig az alsó részt illeti: ott bizony marad a borotva, persze a megfelelő óvatossággal. Meg pár nap múlva a szúrós vakarózás, amit aztán megint borotvával vakargatok..:)

Beöntés?
Nnna, igen, én heti egy alkalommal biztosan elkövetem magamon, és a feleségemen is. Egyrészt hihiénés okokból, (az ördög a belekben lakozik) másrészt meg szexuális indíttatásból, mert utánna általában a szex frenetikusan szokott sikerülni mindkettőnknek., mégha azt nem is análisan követjük el.

Egyébként a beöntésről még annyit, nyár elején az allergiás időszak kezdetekor én bizony minden nap beöntéssel kelek, és amióta így teszek, az allergiám szinte teljesen megszűnt, és gyógyszereket sem kell már szednem!
 
zita
válasz | 2005-02-06 | 22:20
viszketésre hintőport.
 
Merengõ
válasz | 2005-02-06 | 22:17
"A méret a lényeg?" topic: 1602-es hozzászólás...

Ha kell még, majd írok...

Merengő
joy
válasz | 2005-02-06 | 21:36
Sziasztok. Én egy 21 éves srác vagyok és van egy hatalmas problémám. Nem tudom a barátnőmet igazán kielégíteni, ugyanis 10-15 perc után elmegyek:( Hogyan lehetne a dolgot meghosszabbítani???
Aki tud kérem segítsen és írja meg a tanácsát. Köszi
 
békés harcos
válasz | 2005-02-05 | 21:16
Biztos fájhatott!:))
hidrom
válasz | 2005-02-05 | 20:51
Elkészült az Análerotikus-hidromasszázs honlapja.
Folyamatosan lesznek feltöltve az anyagok.Saját fóruma is van, és

egységes szerkezetben mindent megtaláltok majd rajta. Ha bármilyen

kérdésetek, ötletetek van, bátran írjátok meg, mindenre

válaszolunk, és osszátok meg az ezzel kapcsolatos élményeiteket,

esetleg kudarcotokat.
A helyes cím:

http://hidrom.fw.hu
 
békés harcos
válasz | 2005-02-05 | 20:37
Köszi Marshall!
 
Marshall
válasz | 2005-02-05 | 18:56
Szokott néha viszketni,de "meg lehet szokni".Nekem is kipirosodott de az egy idő múlva csökkeni fog.
Én alapból nem használok semmit,hanem fürdőkádban szoktam.
Próbálj ki valami borotvahabot hátha azzal jobb lenne,és alkoholt NEEEEEE!!!;)
Régen kipróbáltam az alkoholt pont a pirosodás miatt.Felejthetetlen élmény volt:))
békés harcos
válasz | 2005-02-05 | 16:24
Merengő,szerinted biztos nem venné ki rosszul magát,ha megkérdezném a csajoktól,hogy:
"Milyen amikor borotváljátok a férfiasságotokat?"
:)))))))))) Jó ez hülye vicc volt csajok,bocs!

(Fúú,de marha jó kedvem van!)
 
békés harcos
válasz | 2005-02-05 | 16:19
Hello!

Ez jó!Ugyanis mióta nő a hónaljam:),azóta borotválom és azt meg sem érzem.:)Lehet,hogy csak szokás kérdése...de vajon mennyi idő kell hozzá...:)
Merengõ
válasz | 2005-02-05 | 15:55
Hi! Hát igen. Amikor egy apró orvosi beavatkozás miatt le lett borotválva a hónaljam, 2-3 hétig élni se tudtam, annyira viszketett! Talán valami teljesen olcsó babakrém féleség segíthet, de azt hiszem ebben a témában a lányok a legkompetensebbek... :)

Merengő
békés harcos
válasz | 2005-02-05 | 13:45
Szia Marshall!

Még egy kérdésem vagy kettő lenne.Nem kerültél még olyan helyzetbe miután leborotváltad,vmilyen közösségben,úgy elkezdett viszketni,hogy majd bele őrültál?:)És egyébként nem pattogsz ki utána, vagy pirosodsz vagy akármi?Mert nekem az első tapasztalatom,hát őszintén megmondva nagyon szar volt.Esetleg vmilyen krémet közvetlen utána lehet használni,hogy ne irritáljon annyira?

Üdv
 
Zoltán
válasz | 2005-02-05 | 06:53
Üdv!

Az Análerotikus-hidromasszázshoz
( http://hidrom.uw.hu )egy vélemény.
Sajnálom, hogy erős kritikával kell élnem, de cseppet sincs lelkiismeretfurdalásom, hiszen neked sem volt amikor telemocskoltad ezeket a jó kis beszélgetéseket a kéretlen reklámoddal.
Ha csak egy, max. két helyre raktad volna be nem is szólnék, de amit műveltél az több, mint túlzás...
Másrészt tényleg az őszinte véleményemet írom le.
Valami HIHETETLEN SZÁNALMAS a bemutató szöveg intelligenseskedése, okoskodása, tudálékossága, orvosiaskodása, nem is tudom hogyan fogalmazzam...
S z á n a l m a s.
A termékkel nincs gondom, szexuálisan nyitott vagyok, vevő az új , érdekes dolgokra, de higgyétek el: intelligens ember másodpercek alatt "levágja", hogy az egész beharangozó nem más , mint egy félművelt ember (bocs) szánnivaló próbálkozása, mely arra irányul, hogy az általa még műveletlenebbek tartott emberkék tágra nyitott szemmel otthon összenézzenek:
-Te anya...Idenézz.. Ez valami tudományos, kutasásos izé, ez biztos nagyon jó lehet, húsz évig kísérletezték, híjjjjnye...
Őszintén:
ugye Ti is érzitek, hogy ez a "minagyonnagyonműveltekvagyunkezértigensoksokidegenszóvalél nk" csúcsbéna megfogalmazás megmosolyogtató. Pont az ellenkezőjét éritek el vele, mint amit nagy okosan kitaláltatok : intelligens emberek nevetve, legyintve elklikkelnek, a butábbakat meg elijesztitek, mert nem értik pontosan mit akartok kiszenvedni magatokból.
Egy igazán kultúrált ember - lehet akár orvos is -ilyet, így nem ír le.
Az intelligencia fokmérője nem az idegen szavak minél sűrűbb használatából szűrhető le.
Sajnálom, hogy így megvezettétek magatokat.

Üdvözlettel:

Zoltán
 
hidrom
válasz | 2005-02-05 | 01:17
Elkészült az Análerotikus-hidromasszázs honlapja.
Folyamatosan lesznek feltöltve az anyagok.Saját fóruma is van, és

egységes szerkezetben mindent megtaláltok majd rajta. Ha bármilyen

kérdésetek, ötletetek van, bátran írjátok meg, mindenre

válaszolunk, és osszátok meg az ezzel kapcsolatos élményeiteket,

esetleg kudarcotokat.
http://hidrom.uw.hu
 
érdeklõdõ lány
válasz | 2005-02-05 | 01:03
Hogy működik a beöntés?
 
csigabiga
válasz | 2005-02-05 | 01:02
Hogy lehet vkinek privát üzenetet küldeni?
Lehet regisztrálni, ha igen hol?
 
hidrom
válasz | 2005-02-04 | 21:27
Szia rata!
Olvasd el a vipmail postafiókodat, és írj, hogy lenne-e kedved honlapot nyitni.
Várom válaszod.
 
bizsi
válasz | 2005-02-04 | 18:49
???
miért hallottad hogy vki "bizsizik"?
amúgy nagyon kitúrtunk a topicodról...vagy elnézést magáznom kellene?
Rata B. DAniel
válasz | 2005-02-04 | 18:29
Sétálva...?
bizsi
válasz | 2005-02-04 | 18:16
tán elmentem melletted Rata?
Rata
válasz | 2005-02-04 | 10:01
Békés harcos! Azért mosolyogj is!
békés harcos
válasz | 2005-02-03 | 18:38
Tökéletesen értem,ezentúl majd figyelem az utcán a járókelőket,hogy min is mosolyognak.:)
Rata B. DAniel
válasz | 2005-02-03 | 13:55
Óriási, az Ûrkorszakban vagyunk... Lásd Tyereskova fanzőrzetét...
Ha így megy valószínű nem lesz divat a fog. Az űrhajóskaja tubusból zsacsiból könnyen emészhetően...
bizsi
válasz | 2005-02-02 | 21:55
ej ej...tudod warrior, a látszat csal..nekem nehezemre esik leírni ezeket. ez az én +párom kódja. azt jelenti, hogy drágám, nem szeretkezünk?, vagyis...már olyan rég használom ezt a szót, h nem tudom, hogy mondják másképp...megfelelő izgalmi állapotba vagyok, kívánom a szexet (na tessék, megdöbbentő szavak)..ez ált elő szokott fordulni evés közben, reggel, este, pubban (ahol gyakorlatba is ültettük egyszer-hahah), utcán, ..szóval mindig, mindenhol..:))) a jó dolog benne az, h senki sem tudja miért mosolygok a páromra és mondom, h bizsi (bizsergek)...ő meg visszamosolyog...hahah..persze, most rajtunk kívül ti is tudjátok. ha meghalljátok az utcán: én vagyok..
érted? lehet, hogy nem mert 1000fele figyelek és nem írom le rendesen...
mivel szex-téma folyik, hát..ennek a szónak szexuális konnotációja van... nekem
Marshall
válasz | 2005-02-02 | 21:13
a zacsi gyantázásról nekem is ez jutott elsőre az eszembe:)
Én maradok a jól bevált borotvánál!
 
békés harcos
válasz | 2005-02-02 | 20:48
Miért nem itt mindenki nyíltan beszél mindenkivel,kivéve aki nem...:)))
Atti
válasz | 2005-02-02 | 20:26
:))
 
bizsi
válasz | 2005-02-02 | 20:05
köszönöm, hogy mosolyt varázsoltál az arcomra. qrvára vicces vagy!:)))
ps. ne próbáld ki, áucs
Atti
válasz | 2005-02-02 | 19:53
Hali!
Ha már a szőrtelenítésnél leálltunk egy kicsit...
Fiúk! Próbálta már közületek valaki a gyantázást lent? Én komolyan kipróbálnám (viszonylag hamar túl van rajta az ember és kevésbé nő újra, mintha borotválnám), de rendesen tartok tőle, hogy azzal a lendülettel lecuppantanám magamról a (khmmm) zacsit is. Mert ugye ott nem túl vastag a bőr, (nemúgy mint az arcunkon ehh-ehh)
Ne én legyek már az első aki beszteppel az urológiára, azzal hogy:
-Doktor úr visszavarrná a zacsimat? :)))
Szóval? Ilyen tapasztalata van valakinek?
 
bizsi
válasz | 2005-02-02 | 19:21
??????
mit? a bizsit?
azt jelenti, hogy...eh, nem lehet ilyesmit leírni....
békés harcos
válasz | 2005-02-02 | 19:18
Én sem tudtam mire vélni.:)
bizsi
válasz | 2005-02-02 | 19:10
örülök, hogy a mai modern világban a férfiak is kezdenek ráeszmélni, hogy milyen a szépségért megszenvedni...persze, ezt valóban akkor lehet átélni, ha gyantázzátok magatokat (havi előtt-irtózatos!!!!)
szóval, ne kínozzátok magatokat és bébi-simára varázsolom a dolgokat HABBAL (Veet pl az enyém, de van más is). párom is használja.
fájdalommentes, gyors...persze a gyantázás akkor is jobb, de azt ne próbáljátok ki.
jó szőrtelenítési akciókat kívánok!
kérdés: nem kéne megváltoztassam a nevem? már úgyis felhányták, hogy nimfo vagyok....:))) tehetek róla ha bizsizek? hahahahahahahah
Merengõ
válasz | 2005-02-02 | 18:46
Pfú, ez tényleg erős! Nem semmi!

Merengő
Marshall
válasz | 2005-02-02 | 17:00
én borotvával csináltam,ééés...:)

Szerintem ki lehet bírni:))
Tudtommal nincs ennél jobb módszer.
Viszont tök jó érzés hogy nem szőrös:)
kgb
válasz | 2005-02-02 | 15:58
Sziasztok, most olvastalak csak titeket.
Szerintem teljesen változó, hogy kinek
mi9lyen élményeket nyújT az anál.
Attól függ mennyire vagy szerelmes a hímbe.
...ha nagyon,és teljes bizalommal vagy iránta, akkor nem is kérdés.....
Biztos a szerencsések közé tartozom:
-soha nem fájt
-ha nem is mindig orgazmussal...de állati jó
Egy a lényeg...tényleg a hölgy is akarja...mert ha nem,akkor valóban nagyot fog csalódni..
 
békés harcos
válasz | 2005-02-02 | 14:24
Sziasztok!

Ha már a szőrőknél tartunk...:)))Nem tudna ajánlani vki vmilyen kegyesebb módszert,mint a borotva?Mert azt már próbáltam,de brrr...,rettenetes volt,kínlódtam egy hétig legalább.

De,hogyha ezen a téren is arra jukadunk ki,hogy a szépségért meg kell szenvedni,akkor elásom magam!:)
 
Atti
válasz | 2005-02-02 | 14:03
:))
No azért emlékszem én olyan lánykára is akinél húsz ujj is kevés lett volna ahhoz,hogy finoman szét tudjam libbenteni a borítást :))))
Bár tény, akkoriban még nem volt ez túl nagy divat. Az egyik ismerősöm viszont nemrég mesélte, hogy amikor a lányát vicceskedve megkérdezte, nem zavarja -e a dzsungel, az teljes kiakadt és azt mondta: Apu ne égőzz már, azt mindenki szedi, én is...
12 éves a lánya...
Basszus. Sokat változott a Világ!
én
válasz | 2005-02-01 | 16:02
szerintem nagyon hontos a higénia ezért jó dolog h feltalálták a borortvát.nem jó a mikor a szádban 1 egész dzsungel van. valamint az anális szex sztem nagyon jó ha nem durván csinálják. lehet alkalmazni mind2 félnél és lehet h nem is kell más a csúcshoz
 
Merengõ
válasz | 2005-01-31 | 23:53
Javallat: ha a kezeddel párszor végigsimítod, ez Neki is izgató és emellett megkíméled magad a köpködéstől. :-)
Másrészt ne a szőrt nyald, hanem a széthúzott ajkakat. :)))))

Bocs, ez nagyon szemét volt, de nem hagyhattam ki. :) Egyébként nagyon jó arc vagy!

Merengő
Smith
válasz | 2005-01-31 | 19:08
Anoním,

A szeretkezés első és egyben legnagyobb aranyszabálya.
Mindent lehet, amíg az mindkét félnek jó és örömet okoz.
Az epilálás pedig szerintem szokás és hozzáállás kérdése. Bár a mai világban már higéniai okokra is visszavezetik.
Atti
válasz | 2005-01-31 | 15:26
Kedves Anonim!

Sajnos nincs igazad... Én még ifjonc koromban jó néhány olyan orális élményemre emlékszem, amikor kínosan, percenként abba kellet hagynom, mert "szambáztak" a számban a szőrszálak.
Sokkal jobban lehet a másikra koncentrálni, ha ezek a dolgok (oda-vissza) nem akadályozzák a partnert...
Az anális szex pedig szerintem egy olyan belső emberi kíváncsiságból fakadó, izgató dolog, amit lehet ugyan, de nagyon nem érdemes elfojtani, mert a szex akkor jó, ha -keretek között bár- de gátlásokkal nem terhelt... Persze a kölcsönösség fontos, de, ha ápoltság és odafigyelés van (pl.,hogy ne legyen fájdalmas), akkor mi ezzel a gáz?
Üdv: Atti
 
Marshall
válasz | 2005-01-30 | 09:04
Nemiszerv borotválása perverz!?
Szerintem nem,barátnőm szerint sem...
Miért gondolod így?
 
Anoním
válasz | 2005-01-30 | 07:13
Na az volt még egy beteg, perverz ötlet, az anális szex. Kb. olyan beteg ötlet mint a nemi szerv borotválása.
 
Rata B. DAniel
válasz | 2005-01-27 | 14:25
Kedves!
Sajnos kevés egyéb lehetséges, mert, az a sejtésem a beszámolói alapján, hogy a laxificatio (heveny székelési) inger akkor is föllép Önnél, ha nincs a rectumban (végbélben) semmi. Ekkor viszont a bélmozgások a c.transversusból (vízszintes vastagbél szakasz) a c.descendensen (leszálló függőleges elhelyezkedésű vastagbél szakasz) és sigmoid colonon (az előbbit a végbéllel összekötő kétszeresen is görbült bélkszakasz) át, a szeretkezés közbeni testi folyamatok, vagy lelki(?) folyamatok során letorolják a bélperisztaltikának köszönhetően. Ha lehetne itt képet föltölteni, akkor szemléltetésül egy képet is fölraknék a bélrendszerről, hogy érthető legyen.
eer
válasz | 2005-01-26 | 17:36
hmm..
Hát azt hiszem azt nem nagyon kultiválom..
De majdcsak lesz valahogy..
Köszi a segítséget!
 
Rata B. DAniel
válasz | 2005-01-26 | 14:11
Hát akkor valószínű a közösülést megelőző másfél órában való beöntés lesz a megoldás. Javaslom ezt egymás után több ízban, kétszer-négyszer levégezni az alább leírt tartályos beöntőkészlet segítségével. Lehet, persze, hogy nem vezet eredményre, de a tisztaság érzetét mindenek fölött fokozni fogja. Na meg lehet az is, hogy a bélben lévő bélsár, a laxificandum mennyiségének a csökkentése önmagában elegendő lesz. Várom a fejleményeket: rata@vipmail.hu
Radeon
válasz | 2005-01-26 | 14:00
Szia,ha adsz e-mailcímet,írok pár tippet ha még érdekel.
eer
válasz | 2005-01-25 | 20:52
Hát igen, kellemes a téma.. dehát...
Nem bír..
És igen..
 
Rata B. DAniel
válasz | 2005-01-25 | 11:52
Jó, ha nem zsenant itt, akkor mielőtt mondhatnék valami, egy kérdés: Az említett közösülést követően fél órával székel is, vagy csak nem bír a székelési ingerével. Nem mindegy! Valamint jól értem, hogy a szellentés is bántja?
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41