szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

A terhesség első jelei


Új hozzászólás

válasz | 2011-03-21 | 16:01
Először is köszönöm nektek a sok jó tanácsot...nagyon aranyosak vagytok,tudjátok mi már nagyon szeretnénk párommal babát már lassan 2 éve próbálkozunk és ebből már volt 1 vetélésem sajnos,és mivel 29éves vagyok így már nem sok időm van hátra ezen a téren ,a mostani babát meg nagyon de nagyon féltem,már mindent elolvastam az első hetekről meg mindenről,próbálok sokat pihenni-feküdni és várom a szerdai eseményeket,de én sem szeretném ha hüvelyi uh-t csinálnának mert emlékszem tavaly is mikor görcsökkel bementem kórházba igaz volt barnás folyásom is ...na mind1 akkor csináltak hüvelyi uh-t és utána azt hittem megpusztulok görcsöktől utána sem állni sem ülni se feküdni nem tudtam...addig éppen csak kicsit szúrogatott ...aztán megcsinálták műtétet "mondván" elkerülhetetlen volt...de gondolom német orvosok tudták a dolgukat,nem kérdőjelezem meg őket és nincs is jogomban....
jobban bízom bennük,mint itteniekben mióta meghalt nővérem az ő hibájukból és árván hagyták kisöcsémet 14hónapja....nem vették észre HELP-szindróma jeleit nála vizeletminta hiánya miatt amit "elfelejtettek" nézni...
ezért is félek tőlük,bár sok helyen olvastam,hogy a terhesség korai szakaszában előfordulhat enyhe görcsölés,vérezgetés...nekem utóbbi nincs csak néha enyhe nyilalások, lehet bolondnak néztek de néha beszélgetek babámmal,hogy kitartás...
 
válasz | 2011-03-21 | 14:18
Az a baj, hogy a terhesség során vizsgálatoktól függetlenül is eleve felléphet vérezgetés vagy vérzés, egy normál nőgyógyászati vizsgálattól egy egészséges terhesség nem szakadhat meg. Problémás terhességnél meg tudnia kell az orvosnak, hogy milyen vizsgálatot végezhet, és milyet nem. Ha azt nézzük, régen - az ultrahang előtt például a legtöbb terhességet - gondolom - fizikális vizsgálattal állapították meg (na meg vérvizsgálatból).Régi nőgyógyászati terhességi jel a méh változása, megnagyobbodása, jellegzetes felpuhulása. Ha normális, egészséges a terhesség, akkor a szülők nemi életétől sem szakad meg, ha meg vetélésra hajlam van, akkor az orvos eltilthat bizonyos ideig a nemi élettől.
A modern vizsgálómódszereknek azért van egy csomó pozitív hatása - például ultrahangnak -, anélkül anno lazán kaphattam volna súlyos fertőzést akár (ha nem fedezik fel, hogy elhalt a baba), anélkül csak találgathattak volna, hogy nincs szívhang, és ki tudja, hány hetes terhesen lehetetett volna egy súlyos vetélésem.
Szóval, én "örülök" a modern orvostudomány "áldásainak", bár mindennek van biztosan árnyoldala is. Előny és hátrány, ezt úgyis mérlegelni kell...
válasz | 2011-03-21 | 14:04
Az egész terhesség alatt a vizsgálatok során felléphet apró vérzés, ami az orvosok szerint teljesen normális. Én viszont, főleg ilyen korai szakaszban félnék, hogy még egy nagyon pici magzatról van szó,még bizonytalan és semmi esélyt nem akarok adni az elvesztésére. Ultrahang ellenes meg azért vagyok, mert van egy érzékeny fogam, aminek ha a közelébe megy a kozmetikus az ultrahangos ketyeréjével, óriásit ugrom mert nagyon fáj. Hát még egy olyan picinek milyen lehet... Az pedig köztudott, hogy a babák a sok ultrahang miatt akadnak bele a köldökzsinórba.
válasz | 2011-03-21 | 13:51
A HCG-szintet valószínű, hogy a nőgyógyász fogja vérből nézni, egyébként szerintem a vetélés nem a fizikális vizsgálattól következik be, vagy a hüvelyi ultrahangtól, hanem valamilyen hormonális vagy genetikai rendellenességtől vagy gyenge méhbe ágyazódástól, ha normális a terhesség, akkor a nőgyógyászati vizsgáló módszerektől nem fog "megszakadni", illetve nem attól szakad meg.
Egyébként lehet, hogy automatikusan hasi ultrahanggal fogják megnézni a terhességet.
válasz | 2011-03-21 | 13:38
Kedves Merienne!
Én még sose voltam állapotos (nagyon szeretnék babát, csak még nincs itt az ideje) de én nem engedném meg az orvosnak, hogy hüvelyi úton vizsgáljon, ultrahangozzon. Annak a kis magzatnak ez egy trauma, én félnék, hogy annyira megviseli, hogy eltávozik:( Én a helyedben elmennék a háziorvoshoz, kérnék egy laborvizsgálatot HCG szinttel, mert hogy lehetséges az állapotosság. Azt pedig, hogy nem e méhen kívüli, szerintem hasi ultrahanggal is meg tudják állapítani. Mást ilyen időszakban még úgy se tesznek, csak moziznak, hogy meg van e. Ha sajnálatos módon mégsem titeket választ szülőnek, akkor a természet el fogja intézni megfelelően a dolgot.
Szoríítok Neked!
válasz | 2011-03-21 | 13:29
Próbálj nem izgulni, mert az nem tesz jót!
Ez nagyon jó, hogy már most szerdára kaptál időpontot, gondolj arra, hogy nem lesz semmi baj! Az, hogy volt egy vetélésed, nem jelenti azt, hogy a következő terhességednél is gond lesz, max. azt, hogy fokozottabban odafigyel rád az orvos és a védőnő.
Nem tudom, milyen gyógytea, bármi van, ami jó vetélés ellen..., de szerintem semmit se igyál vagy szedj be, amit az orvos nem javasol.
válasz | 2011-03-21 | 13:23
Nyugalom, szeretet és türelem.
válasz | 2011-03-21 | 13:10
Igen,én is úgy tudom,hogy mivel volt már vetélésem így veszélyeztetettnek minősülök...hívtam már a kórházi nőgyógyászatot de sajna csak szerdára kaptam időpontot...remélem nem lesz baj addig sem...én nem szeretnék magánorvost sőt ami azt illeti a kórháziaktól is félek mióta nővérem meghalt miattuk a szülésben 2009ben 27hetes állapotosan...szóval így is elég nagy mersz kell nekem,hogy bízzak a dr-ban...
De esetleg tudtok valamit ajánlani ami jó az esetleges újra vetélés ellen?Tea vagy bármi?Jelenleg Elevit-et szedek...
 
válasz | 2011-03-21 | 12:25
Én a helyedben, amint lehet, elmennék nőgyógyászhoz. Az orvos, lehet, hogy elfogadja a teszt eredményét, de lehet, hogy csináltat újabbat, hogy megerősítse a terhesség tényét. 4-6 hetes terhességet már fizikális vizsgálattal "érezhet" az orvos, mert meg van nagyobbodva a méhed.
Mivel korábban már volt egy vetélésed, ezért fontos, hogy minél előbb orvoshoz fordulj, aki elmondja a további teendőket, vizsgálatokat. (Nem tudom, most hogyan van, de, ha a korábbi terhességed vetéléssel végződött, akkor - azt hiszem -, hogy veszélyeztetett terhesnek "minősülsz".) Szóval, minél hamarabb orvoshoz fordulsz, annál hamarabb megkezdik a terhesgondozást, meg fogod tudni, ki lesz a védőnőd (aki a lakóhelyed szerint "illetékes").
Nem tudom, van-e már orvosod - akár magán-, vagy kórházi- klinikai nőgyógyász, akit fel tudnál hívni, és időpontot kérni tőle, hogy felkeresd?
válasz | 2011-03-21 | 11:20
Köszönöm a válaszod gyöngykagyló...
Igyekszem minél többet pihenni és nem nehéz munkákat végezni,nagyon félek és 1ben féltem "babát"..bár néha olyan mintha megjönne mensesem de semmi csak fájdogál ágyékomnál,nem tudom mikor menjek orvoshoz,a héten vagy jövő héten...szerintetek mikor érdemes?Mivel első vetélésemnél fent állt méhen kívüli terhesség így most nagyon félek ettől.kiszámoltam neten most lehetek 4ik hétben...ez még korai orvoshoz?Olyan sok-sok kérdésem van,és olyan tudatlannak érzem magam de mentségemre válik,hogy még nem szültem soha kisbabát és állapotos is csak 1x voltam és sajnos elvetéltem ezért kérlek értsetek meg engem és ha tudtok válaszoljatok...
Mindent előre köszönök
 
válasz | 2011-03-21 | 11:09
Ez az eredmény, akkor már (szinte) biztosra vehető. A ma kapható terhességi tesztek közül sok van, ami nagyon érzékeny, és elég hamar eredményt mutat. (Ha jól emlékszem, én is - anno - már a várható menstruáció kimaradása után egy-két nappal már pozitív teszteredményt kaptam.
Minden esetre vigyázz magadra, és próbálj ne (nehezet) emelni..., pihenni, amikor van lehetőséged.
Szorítok!!!!
válasz | 2011-03-20 | 19:23
Sziasztok

Ma csináltam tesztet és erős 2 csík lett...nagyon örültünk neki párommal,de 2-3 nap után csinálunk újjat...
Addig is reménykedem és bizakodunk...bár egyforma erőssek a csíkok...
Addig is köszönöm mindenkinek a választ...
Szorítsatok nekünk :-)
 
válasz | 2011-03-20 | 18:56
Nagyon függ attól, hogy mikor volt olyan aktus, amikor teherbe eshettél, mert, ha mondjuk a 30 napos ciklusod középidejében (vagy netán még előbb), és akkor volt ovulációd, akkor már simán lehetsz terhes.
Minden esetre, minél több napot marad ki a vérzésed, annál nagyobb a remény a terhességre. (Persze sajnos stressztől, vagy a túlzott babára vágyástól is kimaradhat.) Érdemes még várnod a terhességi teszttel, még akkor is, ha még napokig nem jön meg a vérzésed, és csak utána csinálnod terhességi tesztet.
válasz | 2011-03-19 | 12:45
Az aktus utáni 2 hétig felesleges tesztet csinálni, hiszen a legérzékenyebb tesz is (amire ez rá is van írva) a beágyazódás után 3 nappal képes kimutatni. Beágyazódásig akár 10 nap is eltelhet, innen a kb 2 hetes határidő (a legérzékenyebb teszteknél).
válasz | 2011-03-19 | 12:43
Sziasztok
Ismét lenne 1 kérdésem,tegnap kellett volna megjönnie mensimnek de még ma sem jött meg...amit nagyon NEM bánok,mivel lassan 6hónapja szeretnénk újra babát a vetélésem után,azóta mindig napra pontosan megjön...de ebben a hónapban késik...szóval a kérdés mikor érdemes tesztelnem,annyi mindent olvastam már erről van aki 4-5 napot ír van aki 8-10et szóval elég kusza....igaz kicsit bele-bele szúrogat alhasamba,ágyékomnál is szórogat de SEMMI más jelét nem észlelem mensinek,sem vizeletből sem semmiből...a mellem érzékeny és erezettebb,mint más napokon,néha-néha émelygek és gyengének-fáradékonyabbnak érzem magam.....szeretnénk már nagyon babát de már félek beleélni magam dologba.....
imádkozunk párommal ne jöjjön meg mensi--bár tudom ez édes kevés hozzá...
Kérlek válaszóljatok
 
válasz | 2011-03-18 | 11:05
Hát igen...sajnos lehetnek a menstruáció jelei is bár eddig még nem igazán vettem észre a folytonos evés utáni vágyat..pl most is eszek :-)a mell érzékenység az szokott lenni de őszintén az erezetet sosem figyeltem(1 hibapont)..bár az is igaz,hogy 2hete értem haza németből szóval jelenleg 2 hete próbálkozunk de mindig időre megjött "bajom" aminek most is 18.-án lenne az ideje...ááá már nem értem dolgokat,lehet ezt már nálam a beteges vágy teszi...
Na majd meglátjuk,az idő úgyis mindent eldönt....
 
válasz | 2011-03-18 | 10:46
Abban igaza van az orvosnak, hogy ti már "bizonyítottatok pároddal", hogy lehet közös gyereketek, ilyen értelemben kár izgulnod. A korábbi vetélésed meg nem jelenti azt, hogy legközelebb is gond lesz. Nekem is volt például, és utána pár hónapra egészséges terhességem lett.
Szerintem próbálj türelmes lenni (nem könnyű, tudom, régen én például alaphőmérséklet-görbét vezettem például a "sikerhez", annyira akartam babát...), minden esélyed meg van a terhességre.
Miket most érzel azokkal csak az a "baj", hogy kb. ugyanúgy lehetnek a menstruáció előtti jelek, mint a terhességé. Persze ez attól is függ, hogy a vérzés megjövetele előtt mennyire szoktak ilyen tüneteid lenni.
Ha nem jellemző a mellfeszülés, fáradékonyság, ételek kívánása, például édességeké, a vérzés előtt, akkor azért nagyobb az esély a terhességre. Amiket leírtál egyébként tipikus terhességi jelek..., de legyél még türelmes, mert sajnos még megjöhet a vérzés, majd, ha napokat, hetet késik, akkor már nagyobb a remény.
válasz | 2011-03-18 | 10:34
Sziasztok
Ismét én vagyok,érdekelne a véleményetek,ma kellene megjönnie mixi-nek ahogy én hívom de még semmi jele ,bár néha mintha bele-bele nyílalna ágyékomba de ezen kívűl semmi,már 1hete kb mellfeszülésem van és melleimen is erősebbek az erek,kicsit fáradékonyabb vagyok meg mindig csokit ennék bár visszafogom magam :-)de menseshez semmi hasonló jelet nem érzek,mint előzőekben írtam már volt tavaly júniusban 1 vetélésem azóta sem jön össze baba,1,5 hónapja elkezdtem Elevit-et szedni....lehetséges hogy babát várnék?
Nagyon szeretnénk már párommal,voltam múlt 7en dr-nál hátha valami gond van,de azt mondta várjam ki az időt mert 1 év próbálkozás után a sikertelen terhesség esetén kezdik el meddőségi vizsgálatot...meg hogy mi már bizonyítottunk párommal,hogy teherbe tudok esni...szóval nem volt valami barátságos...
Köszönöm előre is a válaszotokat..
 
válasz | 2011-03-09 | 12:46
Nem kell azért mindjárt a legrosszabbra gondolni. Persze, bizonyos váladékozás lehet kóros - ezt orvosnak kell eldöntenie. Nekem szülés után /is mindmáig csak az egyik mellből nyomásra szivárog tejszerű folyás/. Nőgyógyász /egyben onkológus is/ megnézte, elküldött mammográfiára, negatív a leletem, ezen kívül hiába mondom a "sima" nőgyógyásznak nemigen érdekli az ilyen panasz, pedig a mellvizsgálat is hozzá tartozik/tartozna a nőgyógyászati vizsgálathoz.
A mellráknak meg elsősorban a rendellenes csomók a mellben az elsődleges tünete. Meg az sem mindegy, hogy a mellből ürülő "folyadék" valamilyen váladék /netán véres - az persze kóros/, vagy egyszerűen előtej szivárgás, mert, ha fennáll terhesség, akkor az is lehetséges, egyszerűen arról van szó.
válasz | 2011-03-09 | 08:13
Javaslom, hogy menj el egy nőgyógyászhoz, mert a ,,szivárgás mellből" betegség jele is lehet. (Mellráknál is ezt nézik) Nem kell pánikba esni, de tuti, ami tuti.
 
válasz | 2011-03-08 | 12:53
Olyan van, hogy "előtej szivárgás" (terhességi jel, többek között), de az ennyire hamar még nem jelentkezne, ha terhes lennél, hanem csak később. De lehet valamilyen hormonális zavartól is (túl sok prolaktin hormon például).
Ha van esély a terhességre (talán a pharmatex tabletta nem 100% - igaz, mi az...), akkor figyeld meg magad, változik-e még valami, vagy erősödik-e ez a szivárgás dolog, amit írtál, és biztos, ami biztos, csinálj majd később egy terhességi tesztet. Ha kiderül, hogy biztosan kizárt a terhességed, és továbbra is zavaró vagy erősödik ez a szivárgás, akkor szerint lehet, érdemes lenne nőgyógyászhoz menned (vagy inkább endokrinológushoz), hogy vérvételből megállapíthassák, rendben vannak-e a legfontosabb hormonjaid szintjei, nincs-e valamilyen eltérés.
válasz | 2011-03-08 | 12:41
Ha váladékozni, nem is, de "előtej" szivárgás elő szokott fordulni már a terhesség korai hónapjaiban is, ez is lehet terhességi tünet.
Sőt sok nőnél a terhesség után /szülés után/ is előfordulhat, hogy nyomásra szivároghat még a mellből minimális folyadék.
De színtelen vagy "tejszerű" /fehér/ folyadék minimálisan szivároghat, vagy nyomásra /netán szexuális "behatásra"/ pici ürülhet egyik vagy mindkét mellből. Állítólag az utóbbi összefügg a magas prolaktin /tejhormon/ szinttől.
Szóval van ilyen.
válasz | 2011-03-08 | 12:07
Én még nem hallottam olyamiről, hogy válasékozna a mell a terhességtől. Bár még egyáltalán nem hallotam ilyen tünetről.
válasz | 2011-03-07 | 18:47
sziasztok. ma vettem észre,hogy ha megnyomom a mellem, váladék jön ki belőle. 2 héttel ezelőtt volt meg, utánna pharmatex hüvelytablettával védekeztünk. lehetséges,hogy terhes vagyok? nagyon félek :( vagy esetleg ez a váladék lehet mástól? köszönöm,ha valaki válaszol.
 
válasz | 2011-02-13 | 08:53
ha akár egy pillanatra is gumi nélkül voltatok, akkor lehetsz terhes

attól, hogy nem érzel konkrét terhességi tüneteket, még lehetsz terhes

ajánlatos volna normálisan védekeznetek..és teszt
Ha úgyis tudsz mindent, akkor minek kérdezel?

émeLYeg, biZtos, hangnembeN, kUrva.
válasz | 2011-02-11 | 18:30
pfff....ekkora egy barom nőt mint te...
szerintem normális hangnembe kérdesztem te idióta.
paráznom akkor kellene ha terhes tüneteim lennének.én csakkérdezni akartam..jajj elnézésg h megmertem tenni.
de látom ez az oldal egyenlő a szarral+veled.
te pedig egy szánalmas szűz kúrva lehetsz,osztod itt az észt!
Ilyenkor csak pislogok, hogy tényleg ilyen sötét emberek vannak a XXI. század elején. Hol élsz? Hol voltál 5-6. osztályban, mikor felvilágosítást tartottak? Hol voltál nyolvadikban, mikor biológián az emberi szaporodást tanulták mások?
Orgazmus előtt 15-20 perccel gumi, ha már előtte bedugta= eső után köpönyeg, halottnak a szentelet csók; értsd: szärt sem ér! Soha nem olvastad el még az óvszer haszálatiutasítását sem?

Baromira van min paráznod, ha gumi nélkül beléd dugta a péniszét a csődöröd.
válasz | 2011-02-11 | 13:39
igen..de orgazmus előtt párom kb 15-20 percel gumit húz..soha nem élvez belém.
nemtudom miért parázok ennyire..semmien terhes tünetem nincs..ha az lennék bisztos émejegnék.hányinger ,fájó mellek.késen a havi. nem?
Gondolom, csak megszakítjátok at aktust. Ez esetben simán lehetsz terhes.
válasz | 2011-02-11 | 09:30
sziasztok.
segítsetek légyszi.
lenne kérdésem
a párom soha nem megy el bennem,mégis félik h terhes vagyok.
előző hónapban normálisan megjött sőt még hamarabb is,mostanában sokat eszek és ezért képzelem be magamnak h terhes vagyok ..lehetséges ez?
 
válasz | 2011-02-07 | 13:30
Ja, igen..., nagy rá az esély. De, ha szeretnél 17 évesen netán anyuka lenni, akkor csináld továbbra is úgy, ahogy eddig...
Az, hogy eddig megúsztad, kb. a szerencse eredménye volt, lehet, hogy továbbra is szerencsés leszel, de lehet, hogy nem. Kb. 50-50%, hogy terhes leszel, vagy nem - ez pedig nem igazán megnyugtató. Legalábbis engem nem nyugtatna meg..., és szerintem Te se nyugodj bele, ha a barátodnak mondjuk óvszer nélkül kényelmesebb..., nem a barátod "viszi vásárra a bőrét", hanem Te, nem neki kell abortuszra mennie, ha balul sikerül a dolog!
válasz | 2011-02-04 | 16:15
A tájékoztatón is feltüntetik,igen véd a 7 napos szünet alatt is.
válasz | 2011-02-01 | 20:41
sziasztok!

azt szeretném megkérdezni, h ha a barátnőm tablettát szed, akkor a mentruáció alatt is van neki védettsége?

köszi előre is a válaszokat
 
válasz | 2011-02-01 | 19:22
Ha szerencséd van, akkor csak vaklárma, és csak beképzeled, de ha most eddig "megúsztad" a teherbe esést, ettől függetlenül nem árt, ha valami biztonságos fogamzásgátlási módszert használnál - mondjuk óvszert használnátok például, vagy a fogamzásgátló tabletta is jobb /fiatal korod ide- vagy oda.../, mint az abortusz.
válasz | 2011-02-01 | 10:46
Feltételezem, h azért választottátok ezt a legkevésbé hatásos fogamzásgátló módszert, mert nem lenne gond, ha mégis baba lenne belőle. :)
Igaz, 16 éves vagy, de ha már elég nagylánynak tartod magad a szexhez, akkor gondolom, utánaolvastál, mi minek a következménye, teljesen átlátod, hogyan is lesz a baba és h a megszakításos mennyire is hatásos. Vagy tévednék? :P
válasz | 2011-02-01 | 10:44
köszönöm.
nincsenek előjelek. akkor lehet h ez vaklárma?.és csak beképzelem?:s
válasz | 2011-02-01 | 10:34
hasamban után kérdőjel.
válasz | 2011-02-01 | 10:33
a betegség közre játszik ahhoz hogy ilyen érzést érzek a hasamban..
eddig nemtörtént semmi pedig régóta így csináljuk..nagy rá az esély?:(
válasz | 2011-02-01 | 10:29
Igen, lehetsz terhes, nagyon is! Amit leírsz, az nem védekezés, hanem csak hazardírozás, de mivel, gondolom, még nem szeretnél babát, ezért használjatok valamilyen megbízható védekezést.
Egyébként miből gondolod, hogy a "hasadban érzett szívdobogás szerű érzés" a terhesség jele lenne???? Ha már magzatmozgást éreznél a "hasadban", akkor az már régen rossz lenne, és akkor már több hónapos terhes lennél!!! De annak már lennének igencsak feltűnő jelei, és a hasad is jelentősen megnagyobbodna /többek között egyéb jelei is lennének a terhességnek/.
válasz | 2011-02-01 | 10:05
lehetsz, mert a megszakításos nem védekezés, így teherbe eshettél
válasz | 2011-02-01 | 09:35
hello.
akkor lehetek terhes ha kikapássos módszerrel csináljuk miis..de a hasamban érzek valami szívdobogás szerű érzést?
 
válasz | 2011-02-01 | 07:51
most vadasszuk a gyomberteat de sajnos nalunk nagyon semmi sem kaphato. az egyik uzletben lattam mar gyomberport.lehet kiprobalom
 
válasz | 2011-02-01 | 07:49
voltam korhazban ott kaptam infuziot meg hanyascsillapitot.a doki mondta hogy szedjem a bedoxint B6 vitamint mert az csokkenti a hanyingert.tegnap 3 at bevettem de ma mar masodszor jott ki belolem minden.lehet ha megmozdul a baba elmulnak az ingerek
 
válasz | 2011-01-28 | 07:52
Sajnos az én barátnőm is gyakran hasnyik (ejel nappal) de sajnos meg nem sikerült rajoni mi mulasztana el.

Csak nálunk meg más gondok is vannak és most kicsit zavaros minden.

De kitartás.
válasz | 2011-01-27 | 21:24
kaptam vitamin injekciot.holnap menni kell a korhazba.meg a viz is kijon belolem
eddig kibirtam hogy csak egyszer hanytam de egy par napja valami nagyon nem stimmel.
 
válasz | 2011-01-27 | 17:56
segitsetek
3 honapos terhes vagyok es ma mar 5szor hanytam
mivel enyhithetnem a hanyingert
mar teljesen kimerultem
 
Legrosszabb esetben 9 hónap :) Ezt nem lehet megmondani, mert elég egyén függő.
De tényleg ne vedd magadra! Nem Te vagy a hülye, nem is ő, csak a hormonok :)
válasz | 2011-01-27 | 16:09
Ezt mar észrevetetem hogy 3 hete nagyon feszült és mindenért felkapja a vizet. De ez megszokott? és ha igen meddig tart ez?
Türelem, türelem, türelem, mert egy nő jó eséllyem megbolondul és kiállhatatlan tud lenni terhesen.
válasz | 2011-01-27 | 15:16
Es arra tudnatok e valami tanacsot addni hogy mitt kelene teni egy ferfinak vagyis mi az mire ugyelni kel es hasonlok, legyszi segitcsetek.
válasz | 2011-01-27 | 13:46
Én ezzel értek egyet, bár még nem voltam állapotos.

A cikket úgy másoltam be, nem az én kútfejemből van.

"Kezdjük a legfontosabb kérdéssel: Lehet? Igen, lehet. :o ) És most jöhetnek a részletek.

Nyugodtan lehet szexuális életet élni az első harmadban, a másodikban és a harmadikban is, egészen addig ameddig a méhszáj zárt és a magzatvíz el nem folyik. A babát mindvégig a magzatvíz, az anyméh és a nyákdugó óvja a fertőzésektől. Nem fog összenyomódni, nem érez belőle semmit (na jó: bizonyos elméletek szerint az orgazmuskor felszabaduló anyai hormonok még jót is tesznek a magzatnak).

Mi a helyzet, ha nem kívánod a szexet? A terhesség első 3 hónapjában a legtöbb kismama fáradt, álmos, kedvtelen, egész nap émelyeg, semmi kedve nincs hozzá. Ez természetes dolog, a párodnak el kell fogadnia. Cserébe a második harmadban a nemi szerv fokozódó vérbősége miatt a várandósok többsége a megszokottnál jobban kívánja a szexet.

Ha bármilyen probléma lép fel, barnás folyás, vérzés, fertőzés, vetélés vagy koraszülés esélye, nyíló méhszáj, akkor az orvos megtiltja a szexuális életet. Ezalatt azt kell érteni, hogy a behatolás tilos, de az orgazmus nem. A többit a fantáziátokra bízom. "
 
válasz | 2011-01-27 | 13:38
Köszönöm nagyon sokat segítettel, és bizonyos mertekben én is jobban megértem ezt.

Esetleg tudnál e mondani meg pár olyan dolgot ami jellemző a várandós nőkre.

Bocs hogy sok kérdésem van és sok mindent nem értek de csak nem rég tudtam meg , és szeretnek joll felkészülni és 100% -kban a párom támasza és segítsége lenni.
válasz | 2011-01-27 | 12:11
Amiket leírtál, tipikus terhességi jelek, a terhesség "velejárói" általában, persze az egyéni, hogy melyik terhes nőnél melyik jel van meg, vagy mennyire erősek a különböző "tünetek".
A terhességi hányinger nagyon jellemző, főleg a terhesség 1-3. hónapjára, a reggeli órákban /de lehet egész nap is/, de van olyan nő, aki sajnos nem csak az első 3 hónapban küzd hányingerrel /vagy hányással/, hanem a 3. hónap utáni hónapokban is /bár ez ritkább azért/. Általában a 3. hónap után elmúlik a hányinger-hányás, de mondjuk volt olyan ismerősöm, aki egészen az utolsó hónapig küzdött a hányingerrel - de ez azért eléggé ritka.
Ha a Párodnak "szerencséje" lesz, akkor az első 3 hónap után elmúlik a hányingere. A fáradékonyság is jellemző, főleg, ha az állandó hányingerek, rossz közérzet kimerítik. A megváltozó ízérzés is jellegzetes, na meg a terhességi bizonyos ételek-italok iránti kívánósság.
válasz | 2011-01-27 | 11:33
Hello mindenkinek.

Normális e az hogy a barátnőm eyel nappal hányingerrel küzd?
és fáradékony, vagy sokkalta ingerlékenyebb, és a ízelése is más
 
válasz | 2011-01-26 | 22:12
"29-én kéne megjöjjön, szóval még van időm, de nagyon félek, mert nem szeretnék váratlan babát. "

MEGOLDÁS: tessék rendesen védekezni!
válasz | 2011-01-26 | 20:49
Kedves köhöm!

Az előnedv az tartalmaz spermiumokat, úgy hogy ez az egyik leg rosszabb "védekezési" módszer!
Tudnod kell hogy hülyeség az hogy a megjön akkor nem vagy terhes !Minden nőnél másképp működik !A barátnőm terhessége első3 hónapjában menstruált!
Nézesd meg magad nőgyógyásszal!nem árt az és legalább megnyugszol! és nem kell félned!
válasz | 2011-01-26 | 18:26
Sziasztok!
Már beregisztrálás előtt olvastam a kommenteket, és nagyon megnyugtató volt, hogy szinte mindenki kapott mindenre választ.
Már sokan írtak mindenféle sztorit - sokszor haosnlót az én esetemhez - de én most még se vagyok olyan biztos a dolgomban.
Kb. másfél hete szeretkeztem egy fiúval, akivel nagyon bonyolult a kapcsolatunk. Eddig sosem szedtem tablettát. Volt, amikor óvszerrel védekeztünk, de az utóbbi alkalommal csak a megszakításos módszert használtuk. Én bevallom már használtam ezt a módszert 1-2x, és sosem volt semmi baj. De most valamiért mégis félek egy kicsit.
Tudom, hogy menstruáció előtt vannak olyan dolgok, hogy megfeszül a mell, hőmérséklet felemelkedik, meg már előtte is olyan az érzés, hogy "mindjárt meg fog jönni". Nálam ezek mindig is voltak, talán a mellfeszülés annyira nem, de most a napokban felfigyeltem erre, és nagyon feszólt, viszont 1napig se tartott, és azt olvastam, hogy terhesség esetén ez akár 10-12napon keresztül tart.
Én mindig is sokat aludtam, ezért még a fáradékonyságra se tudok semmit se mondani.
Viszont a terhesség többi jeleit, ami például mellbimbóra vonatkozik (udvarba mirigyek, meg kiszárad, elsötétül) ezeket nem tapasztaltam.
29-én kéne megjöjjön, szóval még van időm, de nagyon félek, mert nem szeretnék váratlan babát.
Van okom félni? Kérlek segítsetek! Őszintén!
 
válasz | 2011-01-26 | 14:53
Köszönöm mindkettőtöknek a választ,sajnos már lemondtam babámról..jelenleg..de ha hazaérek újra próba..bár az még messze van"márc.3"..mint már előzőleg írtam volt tavaly 1 vetélésem,amikor is azonnal műteni kellett,nem tudom pontos diagnózist,mert Németországban történt 1nap leforgása alatt,párommal nagyon szeretnénk már babát,sokan mondják ne éljem bele magam,ne gondoljak rá de nem tudok mit tenni,szeretném nagyon a kis utódot..jelenleg elkezdtem Elevit-et szedni talán segít majd ez is..de ha hazaérek az első dolgom lesz meglátogatni a dr-omat és hormonszintet vizsgáltatni,bár műtét után csináltak és itteni dr szerint minden jó volt..lenne még 1 kérdésem,milyen homeopátiás dolgokat tudnátok ajánlani teherbeesés megkönnyítésére..azt hallottam a barátcserje is jó?Még 1x köszönöm
 
válasz | 2011-01-26 | 11:55
A sírósság /érzékenység/ utalhat terhességre, de ugyanúgy lehet sírósság szomorúságból /akár amiatt, hogy szeretted volna a terhességet/, vagy stresszhelyzetek miatt /amiben végül is vagy/. A gyakori vizelés is lehet/ne/ terhességi jel, de ugyanúgy lehet sűrűbb a vizelés a stressz miatt /felgyorsul a szervezet működése/.
válasz | 2011-01-26 | 11:48
Állítólag a vérzés vagy "vérezgetés" befolyásolhatja, megzavarhatja a terhességi teszt eredményét. Vagyis hamis pozitív eredményt adhat, ezért mondják, hogy vérzés közeledtével nem jó tesztet csinálni. Vagy pedig valamilyen nagyon-nagyon korai terhesség volt, ami szinte azonnal el is kezdett leválni a méh faláról - vagyis valami nagyon korai vetélésed volt, ami miatt még most is rózsaszínes folyásod van. Egyébként, ami a terhesség "megszűntét" /vagy negatív voltát/ valószínűsíti, az az, hogy írtad, hogy megszűnt a korábbi mellfeszülésed. Terhesség megléténél a mellfeszülés inkább erősödne tovább.
válasz | 2011-01-26 | 11:41
Ebben a helyzetben biztosat csak a doki tudna mondani.
Ami így hirtelen eszembe jutott még az az, h közvetlen a vérzés jelentkezése előtt csináltad a tesztet. Anno nekem is pont ekkor mutatott 1 teszt pozitívat. A nődoki aztán elmagyarázta, h a menstruációra felkészülve nemtudommilyen hormon termelődik, amit az érzékeny teszt "összekeverhet" a hcg-vel. Ergo ha ebben az időben csinálsz tesztet és pozitív lesz, az lehet,h ettől van.
válasz | 2011-01-26 | 11:13
Sziasztok...
Mint ez elött írtam nem tudom babát várok-e vagy sem?Szóval tegnap csináltam itt kint munkahelyemen 1tesztet"kazettás" PREGNAFIX nevű...azon 1 csíkom lett..tehát valószínűleg az otthoni 2 Medilabos vágott át..szombaton múlt el menses-em,de tegnap újra jelentkezett ilyen halvány rózsaszínes valami folyás és azóta úgy érzem a méhem szakad le,nem görcsölök se semmi csak nagyon nehéznek érzem méhemnél...nem tudom miért,ha valakinek lenne ötlete vagy konkrét válasza azt megköszönném...
 
válasz | 2011-01-24 | 15:46
gyöngykagyló

Igazából olyan pirosas barnás színe volt...2-3héttel előtte volt mellfeszülés,hasam alatt kőkemény volt(ami most is így van) ám mellérzékenység úgy veszem észre vérzés után elmúlt...hangulat-közérzet:igen,sokat sírdogálok,mert mennék haza orvoshoz és türelmetlen vagyok. Ja és elég sokszor járok pisilni,de mindig csak éppen-éppen alig valamicske...Hidd el igyekszem vigyázni magamra ahogy tőlem telik és munkám engedi,bár még az a szerencsém,hogy akiknél vagyok nem ágyban fékvő betegek..
válasz | 2011-01-24 | 13:34
Mennyivel volt kevesebb mennyiségű a "vérzés"? Nem inkább olyan barnás folyás jellegű volt?
Terhességi egyéb "jeleid" vannak? Érzel valamilyen hangulati, közérzeti változást?

Egyébként talán tényleg érdemes lenne várnod pár napot, és más típusú tesztet is megcsinálnod, hogy az vajon mit mutat. Addig meg nagyon vigyáznod magadra /nem emelni mondjuk nehezet/ - már, ha lehetséges.
válasz | 2011-01-24 | 13:26
Anthico

Köszönöm neked is a válaszod...figyelgettem a vérzést,nem olyan mennyiségű,mint amilyen szokott és 1nappal rövidebb ideig volt meg,de viszont és most kicsit gusztustalan leszek nyálka darabos volt...ahogy elmúlt másnap csináltam még 1 Medilab-os tesztet és azon is ott volt nagyon-nagyon halványan a 2ik csík...szóval nem tudom akkor most mi is a helyzet,úgy döntöttem holnap csinálok még 1 másikat ami nem MediLab-os lesz,mert olvastam róla,hogy nem valami megbízható...
Azért nem tudok elmenni,mert sajnos én idős házaspárra felügyelek itt kint és nekem nincs kijárásom,nincs szabadidőm,megvan kötve úgymond a kezem..napi 24óra szolgálat és nem azért nem megyek,mert nem akarok...sőt...tavaly nyáron is itt kint vetéltem el ahonnan mentővel vittek sürgősségire,mert nem engedtek el akkor sem orvoshoz miután görcsöltem és volt barna folyásom és hiába szóltam lányuknak...szóval ez a nagy helyzet....
válasz | 2011-01-23 | 22:12
terhességgel is, de remelem, hogy nem.. Mi a velemenyetek ezzek kapcs?
(hogy miert nem lehetett elkuldeni ezt a szoveget egyben...azt sem ertem)
 
válasz | 2011-01-23 | 22:11
De olyasmit is olvastam, hogy ez az egesz osszefuggesben lehet
 
válasz | 2011-01-23 | 22:08
Durex ultra thin ovszert hasznaltunk (nem eloszor...semmi gond nelkul) vajon erre lett volna erzekeny most az egyszer? En csak arra tudom fogni, hogy a farmer sertette meg, de viszont ez is ketseges, hiszen, mikor lehuztam rola a nadragot es oda nyultam, akkor minden rendben volt es persze neki sem fajt.
 
válasz | 2011-01-23 | 22:07
Hello. Valojaban nem tudom, hogy melyik temaban lehet a kovetkezo bajommal irni, de ha rossz helyre irok, akkor ezer bocs es szaz medve.
Nos hat tegnap este a baratnom meg akart lepni egy kicsit es nem huzott tangat, csak farmert. Es mikor egyutt akartunk lenni, akkor nem tudtunk, hiszen neki nagyon kezdett fajni, es eszrevette, hogy nagyon csunyan megduzzzadtak a kis szemeremajkai. Pontosan nem tudjuk, hogy mitol lehet ez, mert meg ilyen soha nem fordult elo velunk.
 
válasz | 2011-01-22 | 16:20
Ahogy Case is írta, nem ritka, h terhesség mellett is menstruáljon a nő. De ahogy olvastam, ez nagyon fiatal terhesség lehet. És a terhesség alatti első ciklus során megjött vérzésre van egy spec kifejezés is. A lényeg, h ha eltér a megszokottól a mennyiség, a szín, az időtartam, az már jelenthet terhességet.
A halvány második csík is csík a teszten, szóval az elvileg pozitív (ami persze még nem azt mutatja, h 100%osan terhes vagy).

Én a helyedben figyelném a vérzést és ha rövidebb, kevesebb, stb, akkor az már a 2. jel a terhességre (1. a pozitív teszt).
Azt viszont nem értem, h külföldön miért ne mehetnél el orvoshoz. Ha tényleg terhes vagy, így is-úgy is látogatnod kell majd egy nőgyógyászt.
válasz | 2011-01-22 | 13:57
Case..neked is köszönöm szépen a válaszod,de sajnos jelenleg abban a helyzetben vagyok,hogy nem tudok semmiféleképpen orvoshoz eljutni....csak imádkozni tudhatok még 1 darabig,hogy ha van is babánk ép és egészséges legyen...
 
válasz | 2011-01-22 | 13:53
Susi.... elolvastam a tájékoztatót,anélkül hozzá sem fogtam...épp ezért is félek mert azt írja már a halvány csík is terhességet jelez...Azért köszi
 
válasz | 2011-01-22 | 12:23
Nem ritkán elő is fordul, hogy a terhesség alatt is meg van a havi, legalább is az első felében. Mindenféleképpen próbálj dokihoz jutni.
olvasd el teszt tájékoztatóját!
válasz | 2011-01-22 | 08:00
Sziasztok

Nekem lenne egy kérdésem,lehet primitívnek tűnik majd...Szóval 2010.júniusába volt egy művi vetélésem 7hetes állapotos voltam ahogy elvesztettem babánkat,sajnos..azóta próbálkozunk párommal de sajnos nem jön össze a várva várt baba.Ebben a hónapban volt már 3-4hete mellfeszülés-érzékenység és az ágyéknél feszülő érzés,vettem tesztet megcsináltam és a második csík is ott volt igaz halványan de jelentkezett...mondhatom nagy volt az öröm,de másnap délután megjött mensesem.nagyon nem értettem dolgot mitől lehetett ott a második halvány csík is,lehet esetleg,hogy menses ellenére terhes lennék..Sajnos kint dolgozom külföldön így nagy lehetőségeim nincsenek orvoshoz elmenni,de nem hagy nyugodni a dolog...Közben elkezdtem Elevit-et is szedni hátha segít majd babakérdésben.Ha valaki esetleg tudna segíteni valamilyen válasszal azt megköszönném...
Merienne
 
válasz | 2011-01-19 | 05:19
Egy 25 evestol kisse meredek kerdes.
Orgazmusod volt az ujjazastol?
 
válasz | 2011-01-18 | 21:16
megmosta, tusolt és eltelt 1 nap..ami közben ráadásul gondolom még párszor azért kezet mosott..nem maradhatott rajta
a tesztek is negatívak
mennyit késett? nem lehet más oka az eltérő menzesznek? mondjuk stressz?
válasz | 2011-01-18 | 18:48
Sziasztok!
A barátom ujjára folyt az ondó, de megmosta meg tussolt is utána, s 1 nap mulva megujjalt. Késett a havim, csináltam 3 tesztet is,mind negativ. Most megjött a havim,első nap nagyon erős volt, viszont másodiknap este gyenge,ami nálam nem megszokott. Lehetséges,hogy terhes lennék?
 
válasz | 2011-01-07 | 17:34
Köszönöm a választ.

Még nem voltunk dokinál, de időpontot egyeztettünk.
Igen, tesztből derült ki (kettőt is csináltunk), és megvannak a jelei, meg akartuk is. :)
2 nap után szinte elmúlt a barna folyása páromnak, de viszont nagyon émelyeg.
Reméljük minden rendbe lesz. :))
válasz | 2011-01-05 | 18:22
Terhesség alatt a barnás folyás, vérezgetés, általában nem jelent jót, de az is lehet, hogy semmi probléma nincs, hanem hormonálisan jelentkezik akkor pici barnás folyás /a vérzés helyett/, amikor egyébként kb. a menstruációja lenne Párodnak. Vannak nők, akik - igaz nem ez az általános -, akiknek ritka esetben több hónapig akár minimális vérzés vagy barnás folyás jelentkezik akkor is, amikor bekövetkezett a terhesség.

A terhessége a párodnak terhességi tesztből "derült ki"? Vagy voltak egyéb jelei is? És mikor a dokihoz mennétek, az a legelső alkalom, hogy orvosnál lesz a Párod a terhességével?
Mert mindenképpen érdemes lenne talán a 2 hetes orvoshoz menés előtt talán megkérdezni az orvost, hogy ez a barnás folyás rendben van-e?

Bár, - valószínű, hogy nem kell idegeskednetek, ha ez a barnás folyás elmúlik, és nem jár fájdalommal, görcsökkel. Ha nem múlik a barnás folyás, vagy erősödne, én mindenképpen megkérdeznék egy orvost, hogy mi a véleménye.

... ha belegondolok, nekem is volt barnás folyásom a terhességem leges-legelején, az orvos pihenést mondott, és semmi emelést, meg megerőltetést. Igaz az én esetem azért más volt, mert már volt egy vetélésem előtte.
Az biztos, ha pici görlcsölgetés van, vagy fájdalom, akkor nem árt a kímélés, amennyire lehet, meg nehezet nem emelni... portörölgetés... ilyesmi azért "mehet".
válasz | 2011-01-04 | 08:36
Sziasztok!

Segítségetekre lenne szükségem:
Párommal eddig úgy néz ki sikerül a baba, olyan 5-6 hetes lehet még, de majd 2 hét múlva kell dokihoz mennie.
Viszont tegnap volt neki barnás folyása, meg ma reggel is pici.
Ez problémát okoz, vagy ne izguljunk, mert most kicsit feszültek lettünk. :S
 
válasz | 2010-12-18 | 20:50
Köszönöm!Voltam orvosnál,már látszott,de nagyon pici volt,ugyhogy hétfőn vissza kell mennem,hogy intézhessem a papirjaim.
 
válasz | 2010-12-13 | 21:10
Köszi Zsanesz mi is jól vagyunk nagyábol ! :D
Köszi a kérdésed!
És mi újság jól vagy? :)
 
válasz | 2010-12-11 | 21:33
Gratulálok! :)
válasz | 2010-12-11 | 20:51
Igen véletlennek nem véletlen,nem védekeztünk,akartuk is a babát,csak a kisfiamnál ennyi idő után már rendes csík volt.Az bizti,hogy terhes vagyok,mert minden tünet megvan,sőt 1 hete meg is kellet volna jöjjön.Csak zavart a gyenge csík!Köszi a választ!(szerdán megyek nőgyogyászhoz!)
 
válasz | 2010-12-11 | 18:31
Nem hiszem, hogy számítana, valószínű, hogy nagyon korai még a terhességed, és kevés még a szervezetedben a terhességi hormon (HCG), ezért látszik halványan a csík a teszten. Minél több a hormon a szervezetben, annál erősebben látszik már a csík.
Szerintem érdemes elmenned nőgyógyászhoz, mert a 2. teszten a csík, azért már nem lehet "véletlen".
válasz | 2010-12-11 | 17:57
Igen, a halvány csík is csík. Menj el dokihoz.
válasz | 2010-12-11 | 16:47
Sziasztok.Az hogy halvány a teszten a második csík az számít valamit?Eltelt 3 nap csináltam ma újra 1 tesztet,de az se az a várt erőteljes csík.
 
válasz | 2010-12-09 | 16:41
Mindenki magából indul ki:)
válasz | 2010-12-08 | 00:23
Hát te tányleg hülye vagy......
válasz | 2010-12-08 | 00:16
Szia Tündi!!!!:))))
Minden rendben van veletek??
válasz | 2010-12-07 | 19:56
Sziasztok! :)
Miújság erre?
Gondoltam felnézek! :)
 
válasz | 2010-10-28 | 10:29
Gyakori vizelési ingert a terhesség elején a hormonok okozzák, csak a vége felé a megnagyobbodott méh.
válasz | 2010-10-27 | 15:22
Sziasztok!

Elolvastam, az elmúlt pár hónap eseményeit, és komolyan mondom megdöbbentem...Nem foglalnék állást, egyenlőre mindkét felet megértem, de azért elmondanám én is a véleményemet, ha nem bántjátok..
Szóval 16 évesen (na jó 2 héttel a 17. születésnapom előtt) történt meg nálam a nagy esemény...nagy volt a szerelem, nagy volt a vágy, de az, hogy óvszer nélkül legyünk, egyikünknek sem jutott eszébe..
Két fiúval voltam összesen, a másodikhoz hozzámentem..de soha egyszer nem jutott eszünkbe, csak úgy brahiból kipróbálni, milyen lehet "ala natur" a dolog, ha jött a hév, és nem volt eszköz, bizony leálltunk...egészen a múlt a hónapig:D De ez meg már a tudatos családtervezés fázisa:D jelenleg 24 vagyok, férjezett, 5+3 hetes:D holnap lesz a következő uh, az előzőn már volt egy 3,3 mm-es petezsák, reméljük holnapra már pulzálás is lesz..
De most nem ezért írtam...hanem egyszerűen nem bírom felfogni, hogy miért fekszenek le 13-14 éves lányok fiúkkal...bevallom én akkor még barbie babákkal játszottam, vagy a barátnőkkel azon csicseregtünk, hogy melyik fiúnak szebb a szeme...és hogy mikor fogunk először csókolózni..
Nem akarom elítélni a lányokat, mert megértem, fejlődik a világ, de basszus, akkor igenis, használjanak óvszert, krémeket, bármit ami segít, hogy ne legyen babó..
Nekem nem lett volna soha annyi lelkierőm, hogy elvetessem...mondjuk anyám a sz.rt is kiverte volna belőlem....ha megtudja hogy felelőtlenkedem..
No ennyit, csak kikívánkozott belőlem.
 
válasz | 2010-10-27 | 09:39
Szia!
A menstruációs ciklusától is függ, hogy mennyit jár pisilni. Pl nekem is szokott olyan lenni, hogy a ciklus utolsó napjaiban rengeteget iszom, mégse járok wc-re, utána meg mikor megjön, nem iszom, de mégis 15 percenként rohangászom.
válasz | 2010-10-26 | 21:46
OMG!! Erről beszéltem... :S
 
válasz | 2010-10-26 | 15:07
Köszönöm, hogy írtatok, köszi a tanácsokat is.
 
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41