szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Homoszexualitás


Új hozzászólás

válasz | 2009-09-09 | 11:11
A szexualitás az ember életének csak egy szeletét teszi ki. Emellett sok minden más is jellemzi, nem tudom, miért kell kiragadni egy részletet ebből és ez alapján megbélyegezni valakit. Az egyik ember vega, a másik húsevő, az egyik szereti a komolyzenét, a másik a ska-ért rajong, van, aki Shakespeare-drámákat olvas, míg más sci-fi-t. Akkor nekik is gyűlölniük kellene egymást?!
Miért vonulnak fel? Biztosan nem azért, hogy népszerűsítsék a szexuális vonzalmukat, csak egy jó buli (lenne) a számukra, ahogyan sok más országban. Ezzel az erővel az antialkoholisták is tiltakozhatnának a Pálinka-fesztivál ellen, hogy miért népszerűsítik a tömény szeszt, amikor annyi család életét teszi tönkre.
Manapság több lenne a "más" ember? Nem hiszem, csak többen merik felvállalni, hogy más az "érdeklődési körük", mint korábban.
A gyerekvállalásról az a véleményem, hogy az ilyen párok sokkal tartósabb kapcsolatban élnek, mint sok heteró. Mennyivel jobb az, ha olyan körülmények között nő fel, hogy a "te gyereked és az én gyerekem veri a mi gyerekünket"?
Ahol a szülők példát mutatnak azzal, ahogyan viszonyulnak a más, pl. a sérült, fogyatékos emberekhez, ott nem fordulna elő, hogy emiatt valakit is kicikizzenek.
A fiatalok körében divat ez a jelenség? Ők mindent kipróbálnak, amivel a felnőtt társadalmat irritálhatják. Keresik a helyüket ebben a kusza, zavarodott világban, nem pont a melegfelvonulás fogja felkelteni az érdeklődésüket. Vagyis nem az keltené fel, ha nem csapnának ekkora hűhót körülötte!!!
 
válasz | 2009-09-08 | 14:09
Stat! Ez nemcsak az árvaházban történt/történhet meg. Én is tudok ilyet, csak nem seprűnyéllel, hanem szék lábával történt... :(
Az erőszak - bármely formáját is vegyük - sosem jó. Legyen az árvaház, vagy akár a gyermek saját otthona a saját szüleivel. Egyik sem jobb a másiknál.
Csak sajnos nem minden családról mondható el, hogy törődő. Ha törődő családról van szó, nyilván jobb a gyermeknek ott, mint a "tömeges foglalkozások". De ha nem egy ilyen családról van szó, akkor??? Akkor mit tud tenni szegény gyerek? Nem azt mondom, hogy aki árvaházban él(t), annak hú de jó sora van, hogy azzal nem történik semmi rossz. De ha nincsenek szülei, mert lemondtak róla, akkor hová mehetne az a gyerek??? Ha nincs rokona, senkije, még olyan kicsi, hogy nem tud magáról gondoskodni, akkor mi is lesz vele???
Ez a gond. Hogy nincs már lassan olyan intézmény, ahol oda tudnak figyelni a gyerekekre. Mert kevesen vannak alkalmazva. Egy elsős osztályba beraknak 30 gyereket és tanuljon meg írni, olvasni rendesen. A tanító meg legyen már olyan szemfüles, hogy észrevegye, melyikkel hogyan bánjon. Mert lehet, hogy az egyik kimagasló a többiek között, nehezebb feladat járna neki, mert az átlag gyereknek való feladatok neki túl könnyűek. És mi van azzal a gyerekkel, akinek az átlagos feladatok nehéznek bizonyulnak? Mindenkinek ugyanúgy kell haladnia. Ez is mekkora probléma. Nincs lehetőségük a kibontakozásra. Sokkal jobban lehet haladni egy kisebb létszámú csoporttal. És mennyi a munkanélküli pedagógus?! És mennyi üres épület van?! Csak hát a keret... nem engedi. Az árvaházban sem lennének ilyen problémák, ha elegen dolgoznának ott is. De mivel kevesen vannak, nem tudják megismerni az egyes gyerekeket és nem is tudnak kialakítani olyan kapcsolatokat, melyekben kötődnek egymáshoz vagy nevelőjükhöz. Képtelenség figyelni egy főnek annyi személyre, így nem is csoda, ha előfordulnak ilyenek (pl. megerőszakolás).

Tévedtem az egyik hozzászólásomban. Igenis kell beszélni a politikáról, az oktatásról, nevelésről, stb. Mert van hová fejlődni.
válasz | 2009-09-08 | 13:50
O egy fantasztikus csajszi:)
válasz | 2009-09-08 | 13:49
Nette.... arvahaz... egyik tanarom egyetemen aki mellesleg gyermekpszichologiat oktatott meselte hogyan eroszakoltak meg egy fiut egy sepru nyelevel az arvahazban... jobb vagy nem jobb... Amirol beszelunk nem egyeb mint lehetoseg... jobb e egy gyermeknek "csaladban" torodo szulokkel felnoni...vagy jobb-e gyereknek egy tomeges foglalkozasok alatt felnoni. Melyik biztosit szamara megfelelobb lelki fejlodest. Ha esely van valami masra miert zarnad el ennek a lehetoseget... csak azert mert cikiznek... Zabi gyereket nem cikiznek? Es ha ot cikizik is... a zabi gyereknek nincs kihez fordulnia tamaszert... Errol van szo nem masrol...
válasz | 2009-09-08 | 13:38
Szép dolog, a női szerelem :-))))))))
válasz | 2009-09-08 | 13:37
En azt hiszem beledestem! :P Nagyon tetszik amiket irsz ahogy irod.. tobb turelemmel mint ami nekem manapsag van... es meglehetosen sok hatteranyaggal... olvasottsaggal! Tenyleg Imadlak!
válasz | 2009-09-08 | 13:27
Az erőszak szerintem sem megoldás. Attól nem hogy jobbá nem válik semmi, de az erőszakra erőszakkal válaszolnak sajnos, ami még nagyobb ellentéteket, még nagyobb dühöt szít.
Ma már szinte semmit nem lehet felvállalni (nemcsak a homoszexualitásra gondolok, legyen akár egy elv, egy gondolat), mert akkor azt az embert mélyen elítélik és talán még agresszívan is reagálnak rá....

"A homosszexuális felvonulás ellenzőinek normálisabb fajtája az szintén nem vonult ki szombaton az utcára, hanem otthon füstölgött a lakásában." ---> ezzel egyetértek.
válasz | 2009-09-08 | 13:21
Nekem semmi bajom a szívárvánnyal, sőt azokkal a homoszexuális személyekkel sem, akik normálisan a 4 fal között intézik el a maguk dolgát.

Sőt elítélem azt a magatartást amit az a pár ember tanúsított, akik megverték a szivárványos zászlót kezébe tartó nőt Pesten a felvonulás után.

Az a baj azok akik dobálóznak ugyanígy dobálóznának akkor is ha éppen a göndör hajú emberek vonultak fel, mert nekik csak az a lényeg, hogy valami balhét csinálhassanak.

A homosszexuális felvonulás ellenzőinek normálisabb fajtája az szintén nem vonult ki szombaton az utcára, hanem otthon füstölgött a lakásában.
válasz | 2009-09-08 | 13:14
Azért ne vonj párhuzamot vele és a szivárvánnyal. (Pont most szeretnék jelentkezni egy olyan intézménybe, aminek Szivárvány Óvoda a neve :D)
Kanyimnak igaza van, felesleges vitatkozni. Mindenkinek megvan a véleménye. Azért mert megpróbálja, hogy más is úgy vélekedjen, nem kéne ilyen erőszakosan mondani az igazát. Mert ettől nem fog megváltozni senki véleménye. De ilyen hozzáállással nem örvendhet sehol nagy népszerűségnek (meg semmilyennek sem)
válasz | 2009-09-08 | 13:10
Valóban rafi rám mindegyik jelző illik amit felsoroltál, sőt a felmenőim is ilyenek voltak jó pár nemzedéket visszaszámolva.
Továbbá ezt csak Neked árulom el, hogy hízzon a májad, édesanyám vízzel főz, bukósisakban alszik, baltával mossa az ablakot és ráadásul hernyótalpas is.
No most mit szólsz ?
válasz | 2009-09-08 | 13:07
Gyanús nekem hogy Óvodában szivárvány volt a jele egyébként nem viselkedne mindenkivel így aki nem pártolja a homoszexuálisokat :-)))
válasz | 2009-09-08 | 13:04
Egy iskolás korú gyerekben ezek a dolgok,hogy hogyan viszonyul a számára idegen,vagy más dolgokhoz,nagyban függ a neveltetéstől.Ha normális,elfogadó közegben nő fel,akkor nem viselkedik oly módon,amit te hétköznapinak vélsz.Ha azonban intoleráns,korlátolt szülők mutatnak folyamatosan rossz példát,akkor az pontosan oda vezet,amit mondasz.Elkényeztetett,csúfolódó,másokon zsarnokoskodó,de amúgy gyáva kis férgeket nevelnek,akikből aztán a társadalom söpredéke lesz....erőszakos,agresszív,az élet örömeit átélni nem tudó emberek.Akik aztán mennek dobálni....mert kifelé bátornak mutatják magukat,de belül gyávák,nincs önbizalmuk,és ezért félnek minden olyantól,ami más.Ráadásul értelmesen reagálni sem tudna,csak agresszióval,vagy kirekesztéssel.
válasz | 2009-09-08 | 13:02
a másik hogy sztem ez az erőszakos érvelés.. a sok kiforgatás...
iziben támadás és a másik elmeállapotának boncolgatása..
mennyit is használ eme nemes eszmének?
így akarod megszerettetni velünk őket? hogy közben burkoltan minket fikázol???


ez olyan mint a parádéjuk...
sztem sokkalta többet árt mint használ..

mert a hüle provokatív vislekedésükkel olyanokat is megbántanak..maguk ellen hergelnek akik amúgy tennének rájuk magasról...
 
válasz | 2009-09-08 | 12:59
fölösleges vitatkozni vele.. hisz csak csapongani tud és kiforgatja a mondandókat..


én elismerem hogy bizonyos hetero pároknál még a melegek is jobban tudnának gyermeket nevelni..de azért nem belőlük kellene kiindulni..


de ha 2 rendes családot nézünk.. akkor már sokkalta inkább a hetero párok kerüljenek előtérbe..


és itt most a gyerekek érdekeit is lehetne nézni.. hogy bizony folyamatos csesztetésben telne az élete...
(mint ahogy a többieknek is abban telik akik kicsit..khm..furábbak mint a többiek.. a gyerekek már csak ilyenek..)
 
válasz | 2009-09-08 | 12:55
Ha boldog lennél,nem a gyűlölet,meg mások utálata töltené ki az életed,és nem ebben élnéd ki magad.
válasz | 2009-09-08 | 12:40
,,Akkor kövér gyerekek,szemüveges gyerekek kisnövésű gyerekek stb. ne is járjanak iskolába,ki se menjenek az utcára,mert jujj,kicsúfolják őket,és rossz gyerekkoruk lesz."


Látszik, mennyire nem vagy képben ezzel a dologgal kapcsolatban. Sajnos igen is működik, hogy iskolában a többi gyermek kicsúfolja azokat akik a mástól eltérőek, szemüveges , kövér , alacsony, netán színes bőrű. . Ami miatt sokszor ezek az emberek a későbbiek folytán is zárkózottabbak lesznek, nem mennnek embertársaik közé kapcsolatot is nehezebben tudnak kialakítani. Ugyan így járna az is aki egy osztálykiránduláson megjelenne két apukával vagy két anyukával.
 
válasz | 2009-09-08 | 12:24
A sérült lelkivilág nagyon sok mindenen múlik. Okozhatná az is, hogy azonos neműek a gyermek szülei. Sokféle személyiség létezik. A gyerekek is másként reagálnak egy-egy dologra. Míg az egyik gyereknek teljesen mindegy lenne, hogy azonos vagy különböző neműek-e a szülei, addig a másiknak egyáltalán nem lenne mindegy, életre szóló sérüléseket kaphatna emiatt. Mert nem biztos, hogy meg tudná érteni, hogy miért is van úgy, ahogyan. Nem érdemes ezzel kockáztatni.
válasz | 2009-09-08 | 12:21
Sokkal többre értékelem magam annál, mint hogy egy ilyen emberrel mint Te leálljak vitatkozni. Gondolsz rólam amit akarsz, attól még ugyanolyan boldog ember leszek.
válasz | 2009-09-08 | 12:19
Akár felnőttes gondolkodás, akár nem, igenis cikiznék azt a gyereket, akinek homoszexuális szülei vannak. Nem ítélem el a homoszexualitást. Nem mondom, hogy ők nem nevelnének "jobb" gyerekeket, mint a hetero szülők. Előre nem lehet tudni, hogy melyik szülő, hogyan neveli a gyermekét/gyermekeit. De az nyilvánvaló, hogy a gyermeküket bántalmaznák, akár testileg, akár lelkileg. Persze a gyerekekkel is el kell fogadtatni, hogy vannak olyan párok is, hogy 2 nő, vagy 2 férfi. De csak akkor, ha szóba kerül...
válasz | 2009-09-08 | 12:14
Azért mert valaki vidéki, még nem feltétlenül buta, ahhoz nem kell vidékinek lenni, hogy valaki szűk látókörű legyen. Vannak olyan vidékiek is, akik nagyon is jól tudják, hogy mi miért van....
A magyarországi politika egyenlő a szennyel. Nem lehet pozitívumokat mondani róla!

Az árvaházban rengeteg gyerek van. Azért mert a szülőknek nincs semmi felelősség-érzetük, lelki szegények. De még mindig jobb azoknak a gyerekeknek az árvaházban, mintha megszülte volna őket az anyjuk és belefojtotta volna őket a WC-be vagy egyéb módon veszi el életüket. Még mindig jobb nekik az árvaházban, mintha a felelőtlen szüleivel maradna és egyik napról a másikra élne, vagy már nagyobb korában hagyná magára őt a szülő, mert ő elhagyja gyermekét. Ismerek egy kisfiút. Az anyja bezárta a házba és elment. A szomszédok vették észre a gyereket, aki kopogott nekik az ablakon, betörték az ajtót és kiszabadították. A nagymamájához került a gyermek. Hónapok múlva jött haza az anya és magával vitte a gyerek, aztán egy idő után visszavitte megint a nagymamának, mert nem tudott a gyerekétől dolgozni (prosti volt). Most ott tartanak, hogy a kisfiú azt mondja a nagymamának, hogy ne nyissák ki az ajtót, ha jön az anyja, nem akarja látni, nem akar vele menni. Ha nem lett volna semmilyen rokona, akkor árvaházba kerül a kisfiú.

A cikizésről annyit, hogy már óvodás korban elkezdik a gyerekek. Erre is több példát láttam óvónőként. Az egyik kisfiú enyhén értelmi fogyatékos volt, az udvaron szaladgálás közben az volt a szokása, hogy megpróbálta fellökni társait. Ha megbeszéltük vele, hogy ha fellöki társait, megütik magukat, fáj nekik stb. Nem sokáig maradt nyugodt és folytatta. Bármilyen jó közösség is volt, nem sokáig tűrték, mert megzavarta játékukat. És őt is fellökték és csúfolták, mert más volt, mint a többiek. Ha elkezdték cikizni társai, szóltunk nekik, hogy tudjátok, ő másképp viselkedik, de attól még ő is a játszótársunk, ő is közénk tartozik, ekkor odamentek a sérült kisfiúhoz és megölelték. Elfogadták, hogy más mint a legtöbben. És ezt nem játszották meg. Jól ismertük a gyerekeket, kiscsoportos koruktól kezdve.

Egy másik kisfiúnak (3 évesen) meghalt az apukája balesetben. Nehezen viselte a tragédiát. Nem akarta elfogadni, hogy az apukája már többé nem jön érte, nem játszik vele. Befelé forduló lett. Nem voltak barátai, senkit nem engedett a közelébe. Egyedül játszott, ha mégis ment játszani a többiekkel, többnyire verekedett velük. A többiek gonoszak voltak vele. Nem tudták elfogadni agresszivitását, nem segítették a beilleszkedését.
És sokszor hiába a szülői intelem a gyermek felé, mert a többi gyermek az ellenpélda. Látja, hogy márpedig a többi azt teszi, akkor ő miért ne?! Aztán jön az újabb magyarázkodás, és újra és újra. Nagyon kevés az olyan szülő (pedig sokat ismerek), akik megpróbálnak helyes értékrendet kialakítani a gyermekükben. Sok szülő is cikizi az xy felnőttet, ráadásul a gyerek előtt. Ekkor a gyerek arra gondol, ha a szülei cikiznek egy másik felnőttet, akkor ő miért ne tehetné ugyanezt egy társával? És olyan is van, amikor pont a szülő "uszítja" a gyerekét a másik gyerek ellen. (mert pl. ő nem kedveli a gyerek szüleit) Sok ilyen van, hogy a szülők a másik szülővel nincsenek jóban és akkor már a gyerekeik se legyenek jóban.

Ez persze mind negatív példa volt. Vannak jó néhányan, akik szerencsésebbek és helyesebben nevelnek
válasz | 2009-09-08 | 12:13
Neked nem homo szüleid voltak,mégis sérült lelkivilágú és értékrendű lettél...tehát látható hogy nem ezen múlik.
válasz | 2009-09-08 | 11:57
Akármennyire szépen neveli két azonos nemű ember is azt a szegény gyermeket, úgy is sérült ember lesz belőle. Továbbá egyenlőre még az alap családmodell az, hogy egy férfi egy nő. A homoszexualitás bármennyire is sokan védik őket deviánds magatartás, ha már vannak legyenek , de azért kicsit tulzásnak vélem, hogy még gyermekük is lehessen.
válasz | 2009-09-08 | 11:41
Nagyon igaz!!!!!!!
válasz | 2009-09-08 | 09:43
Ami Magyarorszagon van ilyen teren az a legdurvabb hogy tenyleg ilyen. Amikor Moncsika lenez egy vele szembejovo anyat mert sok a rajtavalo haj... es a 18 evevel ecseteli mennyire kene neki idot szakitani arra hogy gondozza magat.. amikor az emberekben annyi empatia sem szorul hogy esetleg egy masik perspectivat/igazsagot keressen... Emlitetted a partokat... na a Mo-i politika egy agymosoda... emberek arra mennek amerre mondjak nekik... mindenfele hozzaertes nelkul....es iszonyat extremetiasba mennek... Mennyi Youtube shitet hallgattam es csesztem fel magam rajta... amikoris az extremistak osztottak az eszt... Fel sem fogjak mekkora karokat tesznek a mukodo toke bearamlasban... Szegyeltem akkor hogy Magyar vagyok... miattuk. Ez van.
Nagyon sok Magyararoszagon a videki ember ... akik keveset latnak hallanak es a kicsi vilagtagitasul megall azoknal a szennyeknel amiket olvasnak nagy boszen... sztarokrol...ki kivel kefel...
Rohadt sok buta szuklatokoru ember van... es ez is egy intelligencia teszt... legyen az EQ vagy IQ... mindenteren buta. A tenyleges adatokat kellene megvizsgalni es nem a mi kis karosszekbol jovo allaspontunkat vitatni. Elmenni egy arvahazba es megnezni mennyi hetero par nem akarta a gyereket.... es latni milyen korulmenyek kozott elnek azok a gyerekek.... szerintem ha magatokba neztek... nem bannatok hogy egy ket pici gyerek egy normalis par nevel a vegen... legyen az homo vagy nem homo.
A logikad ott hibadzik... amit te magad is elmondtal... a cikizes... Ha valakit azert cikiznek mert fingott enek oran... es fingonak vagy mittomennek hivjak 8-dikig.... nem mindegy akkor miert is cikizik. A tanarnonek kotelessege tajekoztatni a szuloket errol a cikizesrol es a szuloknek kotelesseguk a gyerekuket ugy nevelni hogy a leheto legjobb ember valljon beloluk... de amig te is szulo leszel es felnottfejjel ez az allaspontod.... Teljesen mindegy milyen gyerek hogy cikizi a masikat.
válasz | 2009-09-08 | 09:11
Gondoltam, h nem ragad meg a mondandóm lényege, de ezt már megszoktam.
Ki is hangsúlyoztam, de úgy látszik, h feleslegesen, h nem azt mondom , h homo lesz a homo szülők gyereke, hanem h nem látja azt a bizonyos hetero családmodellt, amit majd "meg fog tanulni".
Ismételten (gyengébbek kedvéért): nem azt mondom, h homo lesz a gyerek...hanem h talán később a saját (ha hetero, akkor hetero) családalapításnál kiütköznek a hiányosságok, amiket otthon gyerekkorában nem látott.
De úgyis ebben is fogsz találni valami kis belekötnivalót :DDDD

Annyi sérült gyereket látni, akik ilyen olyan családi okok miatt szenvedik el ezt...pedig ott megvan az alap családmodell, csak éppen a viszonyokkal vannak zavarok (válás, alkoholizálás, verés, stb...). Ha meg még ez az alap családi modell sincs jelen, akkor az vajon mit okoz?
válasz | 2009-09-08 | 09:06
Ha már ennyire szeretnél a kákán is csomót keresni megmondom hogy a legegyszerűbb.

Megveszed olcsón aztán eladod minél drágábban.
válasz | 2009-09-08 | 08:59
"Egy gyerek egészséges fejlődéséhez szerintem hozzátartozik egy egészséges családmodell: apa+anya+gyerekek. Ha ez teljesen kimarad egy gyerek életéből, akkor vajon mindez h bosszulja meg magát?"

javaslom olvasásra a különböző szociálpszichológiai könyveket, különös tekintettel a családmodellre és a család, mint szervezet, családi szerepek, valamint a szülő-gyerek kapcsolata "fejezetekre"

meg fogsz lepődni :)
válasz | 2009-09-07 | 23:26
És hány homoszexuálist kell látni hogy valaki azzá váljon? Ha valaki hetero családban hetero családmodellt lát,az akkor hogy lehet homoszexuális? Ha lát két azonos neműt valahol mondjuk csókolózni,de a családban hetero családmodell van,akkor csak biszex lesz?
válasz | 2009-09-07 | 23:22
Amúgy is erőszakellenes vagyok....bár be kell vallanom,amikor asszem tavaly Csehországban picit véresre verték a szélsőjobboldali/náci tüntetőket,az megmelengette a szívemet :)
válasz | 2009-09-07 | 23:20
Amúgy eleve mennyi szakirodalom szól arról, h mondjuk nem békés családban felnövő gyerek milyen lelki sérüléseket szenved el. Ilyen az, ha mondjuk rendszeresen verik a gyereket (vagy mondjuk az anyát még durvábban) vagy ha alkoholizál valamelyik szülő vagy sokszor vannak (akár nagyon) durva veszekedések is stb...
Egy gyerek egészséges fejlődéséhez szerintem hozzátartozik egy egészséges családmodell: apa+anya+gyerekek. Ha ez teljesen kimarad egy gyerek életéből, akkor vajon mindez h bosszulja meg magát? A homoszexuális pár/szülők könyvekben mutogatják, h milyen is a heteroszexuális család vagy szóban magyarázzák, miközben a gyerek állandóan mást lát otthon? Ezzel nem azt mondom, h homoszexuálist "nevelnének" belőle...de az biztos, h nem rögzülne benne olyan erősen, h mi is "tartozik" hozzá a heteroszexuális élethez...elvégre gyerekkorban mindezt "megmutatni" a szülők dolga lenne.

(Persze van olyanra is sok példa, h ilyen családból kikerülvén mégse ütközik ki a hányatott gyerekkor utóhatása. )
 
válasz | 2009-09-07 | 23:18
Csak nevelő jellegű lenne,nem az erőszakosság kedvéért történne :) De látom te se érted az ironikus hangnemet.
válasz | 2009-09-07 | 23:16
"csúfolódó gyerek szüleit szájbaverni"----Nem azt szajkózza mindenki h ne legyen erőszak??Mennyivel jobb az erőszakos szülő stb....?!?!?!?!
válasz | 2009-09-07 | 23:12
nem a szülőt kell megruházni...
én se közöltem otthon hogy ma éppen ezt + azt zrikáltuk...
ezek természetes dolgok 1 közösségben ilyen korban...

megnézném hogyan fogadnák a szülők amikor egy meleg párocska járná sorra őket és kioktatná nevelési tanácsadásból.........;)))))))))
válasz | 2009-09-07 | 23:08
Nincs igazam...csak ironizáltam. Egyébként van megoldás az ilyen csúfolódásra....csúfolódó gyerek szüleit szájbaverni.... akkor elgondolkodnak,és normálisan nevelik a gyereküket.
válasz | 2009-09-07 | 23:04
hát ebben kivételesen igazad van..

aki kövér az is ugyanolyan csesztetést fog kapni..vagy aki nagyon rusnya..stb..

de azért sztem egy meleg pár gyermeke überelne mindent..

a gyerekek gonoszak és találékonyak tudnak lenni.....
pláne falkában......
válasz | 2009-09-07 | 23:00
Akkor kövér gyerekek,szemüveges gyerekek kisnövésű gyerekek stb. ne is járjanak iskolába,ki se menjenek az utcára,mert jujj,kicsúfolják őket,és rossz gyerekkoruk lesz.
válasz | 2009-09-07 | 22:57
Na, igen....azért ilyesmire is gondolni kell.
Lehet, h pár év múlva hatalmasat ugrik a fejlődés az elfogadásban, de attól a gyerekek ugyanúgy cikizni fogják azt, aki másabb: csúnyább, kövérebb, nem ugyanolyan szülei vannak, mint a többieknek. Persze vannak gyerekek, akiknek eszébe se jut ilyesmi, de mindenhol akad 1-2 ilyen bunkóskodó "kölök", akik igenis ebből űznek sportot.
válasz | 2009-09-07 | 22:56
nem jobb??
akkor bal? azok 20éve vonulgattak nem??...

vagy inkább a mostani menetre céloztál?..

tessék csatlakozzál csak azokhoz........
válasz | 2009-09-07 | 22:53
De honnan válik ez rosszá a szemedben?Ha csak néhány kis p.uncinyalás volt,az még jó,akkor fogadhasson örökbe,vagy nevelhessen gyereket? Ha már egy egy nő nővel él együtt,és még nem d.gták meg,akkor már ne? 2 anyuka mehet szülőire,2 apuka nem? Elég furán gondolkodsz.Ha kikacsint valaki (főleg ha nő...mert az a te fantáziád számára izgató) az rendben van...de ha már felvállaja,és azonos neműbe szeret bele,az nem jó.
válasz | 2009-09-07 | 22:53
2 nő..2 pasi..mind1..
tessék..indulj és szüntesd meg eme kirekesztést...

magyarázd meg a gyerekekenek hogy ők is ugyanolyan jó szülők és semmi különös nincs ebben.. és ezt tessék tisztelni..stb..

(mikor már azért zrikálnak valakit ha kicsit slamposabban öltözködik...)


nem vitatjuk hogy a párnak jobb lenne mert lenne egy gyerekük.. és lehet jól nevelnék..stb..

mi a gyerek életének egy fontos szakaszáról beszélünk..ami sanszosan jó sok csesztetéssel fog járni...


és sztem ha a meleg pár tényleg szeretné a gyereket..nem biztos hogy akarnának egyet.. mert akkor tudnák hogy egy ideig ugyanolyan cseszegetésben és kirekesztésben lészen része mint nekik mostanság...
válasz | 2009-09-07 | 22:50
Gyáva szélsőjobb? Akkor te nem ismersz minket...
De hagyjuk ezt.
válasz | 2009-09-07 | 22:48
Most nem béna és gyáva szélsőjobb tüntetésekre gondolok,meg gazdag budai jobboldaliak kormányellenes tüntetéseire,mert kevesebb elcsalt adó marad a zsebükben....nem az értelmetlen rombolásra.Hanem amikor embereknek a normális élet,a szeretet mellé kéne állni,és a kierekeszés és a gyűlölet ellen kéne szólni.
válasz | 2009-09-07 | 22:48
abban jó az tény...de másért nem is jár ide lassan...
csak a melegek jogait védi és ilyenek.......
válasz | 2009-09-07 | 22:46
azért kicsit más az hogy valaki néha kikacsint sexuálisan..
aminek a gyereknevelésre semmi köze sincsen..

vagy te azt szándékozol hangoztatni hogy a párod régebben miket művelt pl a gyerek osztálytársai előtt???

azért azt még talán te is elismerheted hogy kicsit más szitu ha pl 2 apuka megy a szülőire..vagy reggel ők viszik a suliba..stb...

ennyire erőltetetten nem kéne védened az álláspontodat.............
válasz | 2009-09-07 | 22:43
A két nőnél is. Én már mentem az utcára... Én nem hallgatok.
válasz | 2009-09-07 | 22:41
Miért pont két férfi?Ha két nő,az már rendben van? És nem a baxtatást kellene megszüntetni véletlenül? Nem csoda hogy ebben az országban annyi ideig működött az elnyomás....mindenki csak lapul,hallgat inkább....
válasz | 2009-09-07 | 22:36
Az a lényeg, hogy ha két férfi együtt él és gyereket nevelnek, akkor a gyereket is bántani fogják, akik nem nézik jó szemmel a melegeket. + a suliban meg "csak viccből" baxtatják majd. Szép gyermek kora lenne...
válasz | 2009-09-07 | 22:32
Hát mi?Tehát ha eltikolják a valóságot,az jó...a hallgatás,a képmutatás,a gyűlölködés a jó.Szép.
válasz | 2009-09-07 | 22:23
És azt honnan tudják meg, hogy az anyjának volt már dolga azonos neművel? Itt nem ez a lényeg. De mind1.
válasz | 2009-09-07 | 22:23
"most úgy könnyű összehasonlítani hogy a hetero pár iziben iszákos..erőszakos.. meg egyébb... "

Na igen...mintha egy hetero páron kiütközhetne minden rossz, de a homoszexuálisok utópisztikus boldogságban lennének képesek csak élni. Heterok között is van csodálatos, szerelmes, igazi, irigylésre méltó kapcsolat és ugyanígy homoszexuálisok között is van iszákos, félrelépős, bunkó, stb....
válasz | 2009-09-07 | 22:21
Csúfolhatják a gyereket,hogy a szülője azonos neművel szexelt?Igen. Akkor ne vállahasson gyereket,mert annak jujjderossz lesz,ugye? Vagy ha korábban volt ilyen kapcsolata, az nem számít?Tehát ha egy homoszexuális esetleg lefekszik 1-2 ellenkező neművel,akkor már tud normális gyereket nevelni? Vagy nőknél pl. elnézhető?Ha nőnek volt azonos neművel kapcsolata,az kevésbé rossz?(az ilyen fantáziákra maszturbáló nagyon hetero,nagyon macsók szerint)
válasz | 2009-09-07 | 22:05
Nem hiszem, hogy mikor gyermeke lesz,akkor közben félrekacsingat egy azonos neművel..jesszusom...ez már mind csak kötözködés!
válasz | 2009-09-07 | 22:04
És pl. egy biszexnek lehessen gyereke?Mintha mondtad volna hogy a párod biszex(úgy emlékszem)....szóval ha gyereketek lesz,fennáll a veszélye hogy majd a gonosz gyerekek m.ffrágónak csúfolják....tehát inkább nem kellene ennek kitenni egy gyereket,szóval nem is kell gyereket vállalni? Vagy a biszex az más?Ha már ellenkező neművel is szexel,az felmenti ez alól?
 
válasz | 2009-09-07 | 21:37
Teljesen egyetértek.
válasz | 2009-09-07 | 21:36
azért a homi fesztivál sok normálisabban gondolkodónál is kicsapta a biztosítékot..
tudatosan provokálnak ott rendszeresen..
(pl a multkorinál amikor papnak volt öltözve és a kereszttel mimikált dolgokat..vagy idén is a Jézusos tábla..)

ha annyira elfogadást akarnak tán nem így kéne indítani... mert így aki vallásos és őt megsértik az már nem nagyon fogja támogatni a törekvéseiket...
válasz | 2009-09-07 | 21:34
most úgy könnyű összehasonlítani hogy a hetero pár iziben iszákos..erőszakos.. meg egyébb...

de ugyanígy lehetnek ilyenek homik között is..

szoval most inkább a "normális" családokat kéne nézni...

és én elismerem hogy 2 meleg tényleg szeretheti..
talán jól is felnevelheti a gyereket..

de azért az is igaz hogy rengeteg meleg csak kapcsolatuk kovácsolása végett akarna gyereket.. hogy így erősebbnek érezze...stb..
(de persze nem vitatom hogy tényleg vannak akár 5-10éve együtt élő párok)


de abban tökéletesen igazat adok pollynak hogy a gyerekek gonoszak..
és ha kitudódna hogy neki 2 papája van. akkor egyik gyerek úgyis képben lenne hogy ez mit is jelent..és onnantól az osztály őt zrikálná..

ezen nem lehet még változtatni...

hisz pl hugaimnál már csak azért kiközösítettek és bántottak egy lányt mert kitudódott hogy a szülei másik pártra szavaztak... (enyhén jobbos elit oskola..)

nálunk meg aki nagyon szegény volt..vagy emlékszem hogy egy lányról kitudódott 2. ban hogy tetves... kb 5.-6. ig őt zrikáltuk..szivattuk...
utolag nézve persze nem így tennénk.. de egy gyerek ezt máshogy gonodlja..)

késöbb persze toleránsabb a társadalom...
de amit az a gyerek általánosban kapna...........én nem támogatom hogy gyereket fogadhassanak örökbe...

azért a hásság és a gyerek mégiscsak maradjon már bizonyos keretek között... aki felválalja a melegségét.. és eldönti hogy ezt az utat járja..az ezekről mondjon le..

(ez az én véleményem..jöhetnek nyugodtan a rasszistázó.. embertelen állatnak beállító megnyilvánulások... nagyon érdekelni fognak..:))))
 
válasz | 2009-09-07 | 21:11
Nem en sem ugy ertettem.... en inkabb a logikadat vitatom a homoszexualias gyerekneveles elleni temaban.
Engem elkeserit amikor homoszexualisokat meg mindig keselnek.... amikor a homo fesztival Mo-on nem zajlhat botrany nelkul....etc Ezek a dolgok nem oldodnak meg maguktol.... es igenis el kene kezdeni valahol ezen dolgozni... hogy a kovetkezo generacio mar ne ilyen retardaltakbol alljon.
válasz | 2009-09-07 | 20:58
Én nem azt mondtam, hogy elítélem a homoszexuálisakat. Az égvilágon semmi problémám velük.Rengeteg embert ismerek (lévén a táncművészeti miatt is) akik melegek és jófejnek, barátaimnak tartom őket.Engem aztán nem érdekel hogy kivel mit mikor hogy...
Én annyit mondtam, hogy a mai világban igenis megszivatnák a gyereküket!És ezt be kell látnod, hogy tényleg így van!
válasz | 2009-09-07 | 20:58
Ne haragudj,de ez hülye felfogás(bocs a szóért).Tehát ha van egy olyan közeg,ami rossz,ami gonosz,ami gyűlölködő,akkor ne tegyünk ellene,ne akarjuk megváltoztatni,hanem csendben kushadjon minden normálisan gondolkodó ember? Inkább ezek az intoleráns érzelmileg sérült,gyenge önképű és emiatt agresszív emberk tűnjenek el szerintem.
válasz | 2009-09-07 | 20:57
De most komolyan. Ezt nevezed te kifogasnak...??? Es errol a szerencsetlen homo par tehet? Nem az unedukalt buta emberek azok akiket le kene dorgalni.... nem az a cel hosszutavon hogy az erkolcseink megfeleloek legyenek, es a tarsadalmi nezetunk alkalmazkodjon es fejlodjon... ? Ez szerited hogy fog elindulni?
válasz | 2009-09-07 | 20:54
Ne haragudjatok a hangvetelemert...
 
válasz | 2009-09-07 | 20:51
Tudod mennyi ehezo gyerek van... azok a gyerekek akik apa es anya nelkul elnek.. megfelelo szemelyes gondoskodas nelkul emberhiany es alulfizetettseg miatt...tudod ok milyen gyerekek lesznek. A szemelyes fejlodesuk mennyire eltorzul bizonyos esetekben...
Nem az a lenyeg, hogy azok az emberek milyen emberek...? mi a feneert kell a szexualitasnak egyeb szerepe legyen...Sracok tenyleg gondolkozzatok... szerintetek azok a gyerekek hogy szulettek meg akik homoszexualisok... ket homo osszefogott es csinaltak egyet. Ha azt nezzuk... a hetero parnak el kene venni a homo gyereket mert ha nem megfeleloen bannak vele.. megnyomoritjak erzelmileg es odalyukad ki hogy 40 eves vallalja fel a homoszexualitasat... mert egy hulye idiota par voltak a szulei akik azt beszeltek be neki hogy a homo az rossz es az ellen lehet tenni.... szegyeltek a gyereket etc etc etc. Utalom amikor a szuk latokoruseg es eloitelet a tarsadalomban megnyomorit embereket. nem vetkozhetunk le mindenfele reflex cselekvest a berogzodeseinbol fakadoan... de mikor legalabb nyilatkozunk egy temaban akkor probaljunk mar gondolkozni.
válasz | 2009-09-07 | 20:47
A mostani felfogással végigcikiznék azt a szerencsétlen gyereket a suliban meg mindenhol!Teli lenne gátlásokkal...nem lenne vmi kiegyensúlyozott gyermek...én ezért nem engedném...
válasz | 2009-09-07 | 20:42
Szerintem nomális homoszxuális párok ugyanúgy nevelhessenek gyereket,mint a normális heterók.
válasz | 2009-09-07 | 20:34
Egyik se vállaljon sztem gyereket...
válasz | 2009-09-07 | 20:29
Ez mekkora baromsag!
válasz | 2009-09-07 | 20:27
A homoszexualitasnak semmi koze ahhoz hogy kik nevelnek... inkabb csak ahhoz hogy elfogadobb leszel ezzel a temaval szemben ha egy homoszexualis par nevel... mint sokan a kevesbe edukaltabb emberek kozul...
 
válasz | 2009-09-07 | 20:05
Így van...inkább érzelmileg retardált hetero párok,vagy feleségverő apával,vagy nőket lenéző férfiakkal rendelkező párok neveljenek gyereket...akik aztán felnőve érzelmi sérültek,szociopaták,vagy szintén agresív hülyék lesznek. Ha boldog emberek nevelnek gyereket,akik tényleg akarnak is,az biztos veszélyes....
válasz | 2009-09-07 | 18:24
Én sem engedném az egynemű pároknak az örökbefogadást, bármennyire is normális életet él az a két homoszexuális ember.
válasz | 2009-09-07 | 15:23
Hónapokkal ezelőtt pont erről olvastam cikket (ami aztán itt is megjelent), h igenis az agyban is lehet látni különbséget. Az pedig nem neveltetés kérdése.
válasz | 2009-09-07 | 15:19
én őseim is elváltak...
van olyan ismim aki tényleg nagy szegénységben nőtt fel..
stb..stb..

azért csak családra..neveltetésre nem lehet ezt fogni..sztem gének is benne vannak keményen..
csak ezek a külső tényezők segítenek előhozni néhány emberből...

(mint pl a pszicho-gyilkosok igen nagy hányadánál is kiderült hogy kiskorukban molesztálták... bántalmazták rendszeresen...)
válasz | 2009-09-07 | 15:17
jaja..ez valami összesküvés lehet.. giga járvány;))))))

(meg a sok emos..lázadó.. életunt fiatal is jó táp nekik..)
válasz | 2009-09-07 | 15:09
Mára már teljesen felborult a családi idill....apuka,anyuka,gyerekek...
válasz | 2009-09-07 | 15:08
Azért szerintem sok múlik a neveltetésen is.
válasz | 2009-09-07 | 15:08
Nem tudnak szaporodni, de még is egyre több lesz.
válasz | 2009-09-07 | 15:07
nem is kevés dolog nem stimmel odaát;)))))

deh legalább szaporodni még nem tudnak;))))))
(örökbefogadást meg rem nem engedik egyhamar...)
válasz | 2009-09-07 | 03:58
Nem nézőpont kérdése, hanem konkrétan természetellenes.
válasz | 2009-09-06 | 22:48
Nézőpont kérdése..
Mindenesetre én nem vonnék párhuzamot a szülőddel való kapcsolat és nemi vonzódás között...Nekem ez nem jön össze.
válasz | 2009-09-06 | 21:13
Azért valami nem stimmel ezeknél az embereknél.
válasz | 2009-09-05 | 22:11
Na igen....

És én nem tartanám "mentális sérülésnek", sőt semmilyen sérülésnek se...
válasz | 2009-09-05 | 22:05
Az a szép, hogy mindezt olyan emberek mondták, akiknek fogalmuk sincs milyen érzés homoszexuálisnak lenni. Persze, a szerelem is "csak kémia"...
válasz | 2009-09-05 | 18:39
"..... Arra a kérdésre, hogy a homoszexualitást betegségnek gondolja-e, Ékes Ilona azt mondta: mentális sérülésnek tartja.

Utalt arra: az eddigi kutatások nem találtak bizonyító összefüggést a genetikai, biológiai okokra, arra, hogy a homoszexualitás az egyes emberekkel született hajlam lenne. (!!!)

A sajtótájékoztató keretében levetítettek egy filmet, melyben a megszólaló amerikai és német pszichológusok, pszichoterapeuták arról beszéltek: kutatásaik szerint a homoszexualitás fejlődési zavar, amin - egyénenként eltérő mértékben - lehet változtatni. (!!)

Úgy látják: a homoszexualitás oka a nem megfelelő szülő-gyermek érzelmi kapcsolatban keresendő. (!)

A megszólaló szakemberek arról is szóltak, hogy létezik olyan terápia, amelynek a segítségével az érintett, ha akar, változtathat homoszexualitásán. Mint mondták, nem igaz az a sokszor hangoztatott állítás, hogy ne lehetne változtatni a homoszexualitáson. (!) "
 
válasz | 2009-08-26 | 19:32
Tegnap már nem volt több időm, hogy bővebben írjak, most megtenném:
Én is identitást írtam és nem orientációt. Nem akartam összemosni a homo- és a transzzsexualitást, még ha úgy tűnt is. De a lényeg a többi mondatban lett volna, hogy az ilyen embereknek a környezet, a család részéről támogatást kellene kapniuk, hogy könnyebben fel tudják dolgozni lelkileg a "másságukat". (De utálom ezt a szót!)
Néhány éve olvastam egy riportot egy nővel, aki sok évi házasság után szembesült azzal, hogy a párja transzszexuális. A férje sok éven át rejtegette a titkát, próbált megfelelni a társadalmi normáknak, elvárásoknak, ezért is nősült meg, de belül vívódott, tudta, hogy ez a kapcsolat nem az, amiben ő maradéktalanul boldog lehet. Amikor minderre fény derült, biztosan nem volt ezt könnyű a nőnek feldolgoznia, de miután megtörtént, a férje lelki egyensúlya is helyrebillent. Azóta boldogan élnek, lehet, hogy mint férfit, "elvesztette", de mint társat, megőrizte. Azóta együtt járnak női ruhákat, fehérneműt, cipőket vásárolni a férjének is, a nő otthon délutánonként kisminkeli, olyanok, mint két barátnő.
Tetszik nekem a nő hozzáállása, mert nem fordított hátat a párjának, hiszen attól, hogy fény derült a titkára, attól még nem lett más ember, maradt, aki volt, sőt, boldogabb, kiteljesedettebb életet élhet, mert elfogadják őt olyannak, amilyen!
válasz | 2009-08-25 | 13:35
Köszi, rafi, én ennyire nem ástam bele magam a témába...

De azt látom, hogy a k.nőm nem igazán boldog ebben a testben, és rajta kívül vannak még így egy páran, akik szívesen átműttetnék magukat, ha lenne rá lehetőségük.
válasz | 2009-08-24 | 19:14
"Nekem is van olyan kolléganőm, akin messziről látszik a nemi identitása, a vonásain, az alkatán, egyszerűen "rossz testbe lett bezárva", nem tehet róla, a természet űzött rossz tréfát vele. "
Miért lenne ez "rossz tréfa" a természet részéről??Ha boldog ember valaki,akkor mindegy hogy hetero-ként az,vagy homo-ként. Másrészt nem kéne ide keverni a transzszexualitást...az egy teljesen más dolog,semmi köze a szexuális vonzalomhoz.A homoszexualitás(és a leszbikusság) a NEMI IRÁNYULTSÁGról szól,tehát a társas kapcsolat szintén vizsgálandó....a transzexualitás meg az ember NEMI IDENTITÁSával kapcsolatos.

"A transzneműség identitás, vagyis arra utal, hogy az illető nemileg hová tartozónak tartja magát, nem pedig arra, hogy kihez vonzódik (vö. nemi irányultság). A transzneműség az irányultságtól független, arra „merőleges” dimenzió: a transzneműek közt ugyanis léteznek heteroszexuálisok, homoszexuálisok, biszexuálisok és aszexuálisok egyaránt."
válasz | 2009-08-24 | 12:31
Ilyenkor félre kell tenni a férfiúi, apai büszkeséget és azt kell figyelembe venni, mivel, hogyan tudnád segíteni a gyerekedet, hogy túljusson azon a vívódáson, amin ilyenkor keresztül megy. A szülői szeretet ilyen, de ezt csak az tudja, akinek már van gyereke, hogy bármit tesz is az a "kölyök", akkor is a tiéd, és ezredszer is megbocsátassz neki, hiszen feltétel nélkül szereted.

Nekem is van olyan kolléganőm, akin messziről látszik a nemi identitása, a vonásain, az alkatán, egyszerűen "rossz testbe lett bezárva", nem tehet róla, a természet űzött rossz tréfát vele.
Egy másik kolléganőmnek pedig az egyik fia homoszexuális, az apja mégis el tudta fogadni, persze nem könnyű ezzel szembesülni, mert a társadalom ezt még nehezen tolerálja. (Ők nem tudják, hogy én tisztában vagyok a fiuk beállítottságával, és bár a k.nőm nem tartozik a kedvenceim közé, de mégsem beszéltem erről másnak, mert ez a magánügyük.)
 
válasz | 2009-08-20 | 14:28
elmondani ellehet..az már más tészta hogy ki hogyan reagál rá;)))))
válasz | 2009-08-19 | 22:51
Nekem van egy 19 éves fiú ismerősöm, aki beavatott a titkába, és elmondta, hogy észrevette magán, hogy a fiúkhoz vonzódik. Bármennyire is tenni akar ez ellen, akkor sem tud, hisz az ösztönei mást diktálnak. És nagyon sokat vívódik magában, és azt is elmondta, mennyire jól esne neki, mennyire megkönnyebbülne, ha elmondhatná a szüleinek.
válasz | 2009-08-17 | 10:05
hát én sem irigyellek ezért a problémáért..

re méljük csak tini kiváncsiság és majd kinövi..

és az apja is biztos megfogja idővel érteni..


de azért arra is lehet sansz hogy kicsit "meghal" a számára és máshogy fog hozzá viszonyulni..

legalábbis nekem belegondolva ilyen szituba...hááááát.. nem lenne könnyű feldolgozni hogy a fiam......
válasz | 2009-08-15 | 18:03
Hát úgy szóról szóra nem mondta,de amit mondott az arra utal,mindenesetre nekem ennyi elég,/egyelőre/hisz nem várhatom el tőle,hogy mindent közöljön velem. :)
 
válasz | 2009-08-14 | 21:35
Én ebből arra következtetek, hogy ő nem homoszexuális, hanem keresi a helyét. Hogy most épp egy fiúhoz vonzódik, szerintem nem jelenti hogy csak az a nem érdekli. Vagy ezt kimondta, hogy őt a saját neme érdekli? Mert én úgy értelmezem amit írtál, hogy ez inkább csak kíváncsiság, és hogy keresi a helyét.
válasz | 2009-08-13 | 21:45
Hát ma leültünk és kb. 1 órán keresztül beszélgettünk,el sem hittem,hogy ennyire érett a fiam. :) Elmesélte,hogy kötődnek egymáshoz,igaz még nem volt semmi "komoly",bár a fiam már mindenben benne lenne,de a fiú (hál égnek még tart a dologtól! -ez érthető,hiszen "passzív"-) Rajtuk kívül csak én tudom,valamint 2 jó ismerősük.
Amikor rákérdeztem,hogy miért nem mondta el,akkor azt mondta, hogy tudta,hogy tudom,és semmiképp ne szóljak apujának,éreztem,hogy itt lesz bibi. Köszönöm a tanácsokat,majd ha lesz még valami,írok. Jóéjt!
 
válasz | 2009-08-13 | 12:28
mivel veled él, elég, ha csak te tudod.
egyébként én sem értem, mi köze a munkának, karriernek a szexualitáshoz. attól lehet majd nagyon jó üzletember, hogy a saját neméhez vonzódik.
ha az apa meg ilyen vadbarom, ahogy írod, akkor nem kell beavatni. elég, ha egy szülőjével meg tudja beszélni a gondjait, szerelmi örömeit, bánatait stb.
de előbb beszélj már inkább a fiaddal, s öntsetek tiszta vizet a pohárba(hogy ez most komoly vagy csak keresi önmagát, kíváncsi vagy mi)...az apa meg ráér később...
válasz | 2009-08-13 | 10:13
Sikerült beszélned a fiúkkal? Még nagyon fiatal, lehet hogy csak keresi a helyét. De nagyon-nagyon becsülendő, hogy mellette állsz akkor is, ha kiderül hogy a saját neméhez vonzódik. Sok szülő ezen nagyon kiakad, ami érthető, de az illetőnek sem könnyű megvívnia a saját harcát a nemiségével, és felvállalni saját maga és a családja előtt hogy ő "más". Szerintem attól hogy valaki homoszexuális, még nem biztos hogy nyámnyila is. A kettő nem függ össze. Azért szerintem a fiad elég fiatal, és még korántsem biztos, hogy meleg.
válasz | 2009-08-13 | 09:56
Fogalmad sincs mekkora egy vadbarom az apja,élve megnyúzná ha valóban kiderülne,hogy egy "nyámnyila" gyereke van.
válasz | 2009-08-12 | 23:33
"Igen,nálam lakik,de édesapja profi üzletembert szeretne látni benne,és addig fogja marcangolni ameddig majd olyan nem lesz,amilyennek szeretné." ..... ugyan mi köze van a szexuális vonzalomnak ahhoz,hogy ki milyen jó egy adott szakmában,vagy mi köze az üzleti érzéknek a szexuális orientációhoz?
válasz | 2009-08-12 | 22:59
Ha azt mondom nem irigyellek még nagyon finoman fogalmaztam.
válasz | 2009-08-12 | 21:05
Igen,nálam lakik,de édesapja profi üzletembert szeretne látni benne,és addig fogja marcangolni ameddig majd olyan nem lesz,amilyennek szeretné. Éppen pár órája,hogy a kanapén fiam bartájának belső combját simogatta,-ezt egy anyukaként elég fura látni (és bizonytalannak lenni)-és ma megint itt éjszakáznak,esetleg kettőjükkel beszéljek,hisz én a másik fiút nagyon kedvelem,sőt,lakott is nálunk.(?)
válasz | 2009-08-12 | 15:00
ha elváltatok, akkor az idő jelentős részét nálad tölti, nem? a fiad meg ne mások elvárásainak akarjon megfelelni,mert abba bele fog őrülni. az apukája meg vagy megérti s elfogadja vagy nem. mondjuk általában a férfiak ezt nehezebben emésztik meg. de előbb beszélj vele, még az is lehet, hogy csak félreértés vagy csak kíváncsiság van emögött. lányoknál is jellemző, hogy kipróbálják a másik nemmel tiniként. bár erről inkább anthico tudna beszámolni.
válasz | 2009-08-12 | 14:45
Tény, hogy a férfiak nehezebben fogadják ezt el. Szerintem én sem tudnám, de te mindenképp beszélj vele, hogy legalább előtedd ne szorongjon. Az apa meg amit nem tud nem fáj neki.
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-07-21 - 17:51

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41