szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Szakítás


Új hozzászólás

válasz | 2010-07-24 | 08:45
Megszokás? Mert ha már nincs meg az érzelmi, testi kötődés, ott én csak azt tudom elképzelni. Megszoktad a helyzeted, h melletted van, nehéz váltani, beleugrani az ismeretlenbe. De ezzel csak azt éri el az ember, h egy olyan kapcsolatban "áll", ami nem vezet sehová és ahol nem is érzi jól magát...megvonjátok egymástól a boldogság lehetőségét, amit egy új párkapcsolat nyújthatna.
válasz | 2010-07-23 | 23:45
Am. neked én azt ajánlom, hogy ha 15 hónap után így meginog, akkor az gáz. Mert ha még a kapcsolat elején, amikor még komolytalan a dolog akkor még _talán_ érthető.

Kitartást a különléthez. Az én agyam sajnos még képtelen lenne befogadni a tényt.
válasz | 2010-07-23 | 23:43
Köszi a jó hosszú választ :)

A kérdéseidre válaszolva:
Nem vagyunk az a típus, hogy hol együtt - hol külön, azt nem is bírnám, nem is csinálnám sokáig. Úgy vagyok vele, hogy ha megint visszajutunk oda, ahonnan indultunk, akkor végleg kimondom.

Amúgy megmondom őszintén, egyikőnkön sem érzem, hogy hú de szerelmes lenne. Hév, a vágy, az érzelmek, a vonzódás, az izgalom? De rég volt az már.

De egyszerűen képtelen vagyok lezárni, mert borzasztóan fájt, amikor kimondtuk. Igazság szerint, ha lenne olyan lány, akihez tudnék menni utána, akkor sokkal könnyebb lenne a dolog. Kiszemeltek vannak is, az egyikért még ott is hagynám, csak róla meg most derült ki, hogy van pasija.

Na mindegy, összegezve egyszerűen nem tudom én sem, hogy szeretem-e vagy sem. Vannak olyan napjaim, amikor úgy kelek, hogy oda vagyok érte, és van, amikor meg egyenesen taszít a közeledése. (mondjuk ez új) Azért szar, mert ha szakítok, akkor onnanól csak olyan napjaim lennének, hogy oda vagyok érte. Meg akkor ő is ezerszer aranyosabb lett, pont olyan, mint amilyen már megfelelő lenne, és hülyeségnek érzem magát a szakítást. De az eszem meg mégis azt mondja, hogy meg kell lépni.

Zavaros vagyok, mi? :S
válasz | 2010-07-21 | 14:01
Ez a jó hozzáállás :)
válasz | 2010-07-21 | 13:29
hát eddig elmondott mindent és továbbra is mondani fogja ha lesz valami. igazából csak azért talákozok még vele mert unatkoznék. én már kisiírtam magam szval nyugott vagyok ,nagyon rossz lenne ha tényleg elmegy de felbírnám dolgozni , fiatal vagyok még nagyon. kitrükközni nem fog mert hazudni nem igazán tud előbb utóbb kiderülne úgyis ha valamit titokba tartana.
meg mondta hogy kihasználni véletlenül se akar és nem is fog.
 
válasz | 2010-07-21 | 13:17
Ez azért fura...cseles a barátnőd,nagyon cseles...
válasz | 2010-07-21 | 13:13
ááá attól nem kell félni olyan nem lesz hogy én is meg ő is egyrészt azért mert nem is vagyunk együtt illetve ha sorra kerülne hogy lenne új pasija akkor nem igazán állok már vele szóba szerintem, szakítottunk de együtt vagyunk:D ez vicces de így van, de nem fogjuk egymás kezünket...
 
válasz | 2010-07-21 | 12:26
Igen,de azt semmiképpen ne hagyd,hogy ő ezt úgy csinálja,hogy te is vagy meg a másik is. Mert lehet egyenlőre nem akar tőle semmit,de mi lesz később??
És amúgy hogyhogy egymás mellett ébredtetek,ha szakítottatok?:O XD
válasz | 2010-07-21 | 11:51
én úgy vagyok vele ha szeret akkor vissza jön és együtt leszünk.ha nem szeret akkor akár mit csinálhatok nem fog vissza jönni.....
ezért egyesztem bele abba amit ő szeretne csinálni, mondtam neki találkozzon ,rendezze magában azt hogy most tetszik e neki a srác vagy nem, és bele egyesztem abba is hogy szakítsunk.
egyébként most ahogy látja hogy elfogadtam azt hogy vége és távolodom tőle így ma reggel elég érzékien bújt hozzám és még mondta is hogy nagyon szeret szval az érzések ott vannak de viszont az összezavardott agy csinálja itt nekem a cirkuszt:D
véleményem szerint idő kérdése és újból együtt leszünk , persze csak akkor ha nem csinál semmi rosszat mert ennél többet nem szeretnék megbocsájtani neki ....
 
válasz | 2010-07-21 | 11:50
Szerintem jelenleg ez a lehető legjobb döntés volt. És ne aggódj,mert ha úgy kell lennie,akkor később ismét összejössztök:)
válasz | 2010-07-21 | 11:32
össze van zavarodva elég rendesen, stresszelt mert eladó és az eladott termék után kap fizetést és egyáltalán nem megy ráadásul az anyukája is ki akarja rúgni otthonról ugyhogy nem is tudna hova menni és még azon is sokat agyal hogy felvették az egyetemre vagy nem... egyébként nem idegen a srác iskola társak voltak de már rég látta és azért is találkozott vele.
én csak azért tűröm ezt a "randizás órrom előtt" mert bízok abban hogy megnyugszik,mert végülis tegnap sírva elő adta nekem hogy szeret és még szerelmes is, de viszont azt is hangsúlyozta hogy lekötni se szeretné magát , egyelőre nem akar semmit mástól csak maximum barátkozni.most arra jutottunk tegnap hogy közösen megegyeztünk abba hogy szakítunk.....
 
válasz | 2010-07-20 | 20:12
Sztem hogyha valaki szereti a párját és tart hozzá, akkor még a kérdésnek sem szabadna felmerülnie hogy elmegy-e találkozni egy másik pasival, főleg ha lássa hogy a pasi akar tőle valamit......
Én egy férfi ,,idegennel" való találkozást 1000szer is átgondolnék.Ha valaki komoly kapcsolatban van, akkor nem veszi ilyen könnyen a dolgokat.
Nekem ez olyan, mintha az orrod elött randizgatna,én beszélnék vele de inkább megpróbálnék rájönni mi a baj a kapcsolatban és tisztáznám magamban hogy tényleg évekig tudnék azzal lenni,élni, aki ilyen könnyen elmegy hogy találkozgasson egy másik férfival...?!
Én így látom, azt hiszem most sok mindent kell tisztáznod magadban, és remélem hogy megtalálod a ,,jó utat".
Remélem, hogy csak össze van zavarodva és ezért viselkedik így és nem direkt csinálja ezt veled.....
válasz | 2010-07-20 | 19:14
Csak a végén két szék közé ne essen. Most úgy tűnik,mintha be akarná biztosítani magát. Mindenesetre Én ezt nem tenném meg Párommal. És egy férfi azért érzi,h kire is kell féltékenynek lennie igazán. Nekem is vannak fiú barátaim. De azokra nem féltékeny. Úgyhogy mégcsak ezzel sem lehet előjönni
válasz | 2010-07-20 | 18:07
Hát ha egy nő folyton félrelép, akkor a párja/férje nemhogy ki van használva,de durván meg is val alázva és bántva. Aki ilyet tesz a másikkal, az nem szereti.

Jelen esetben, amiről most szó van, ott nekem az az érdekes, h a csaj találkozott az illetővel. Nekem legalábbis az írásból az jött le, h nem összefutottak, nem közösen voltak együtt jó pár haverral, hanem igenis időpontot, helyszínt egyeztetve találkoztak. Előre is bocsánat, ha ezzel kapcsolatban tévednék és nem így történt. Amikor nálam próbálkozik valaki, aki a tudtomra adja, h tetszek neki is szeretne többet is...azaz nem arról van szó, h bejövök neki, de elfogadja, h van Párom és esélytelen, hanem keményen próbál "nyomulni"...na ilyen esetekben én nem szoktam elmenni vele kávézni, ebédelni, bárhova. Hiszen egyértelmű, h ott sem állna le, folytatná...ez viszont egy tök kényelmetlen szitu...továbbá téves jelet küldenék. Hiszen hiába mondanám, h van valakim, szeretem, miközben mégis vele ebédelek kettesben. Ezzel picit adnám alá a lovat, h van esélye. Totálisan úgy hatna, h csak eljátszanám, h van párom, miközben igenis érdeklődök iránta. Másokkal persze szívesen találkozok, mert tudom, h nem veszi ezt jelnek vagy mert nem is akarunk egymástól semmit. De persze ez én vagyok....
válasz | 2010-07-20 | 17:30
Ha szereted,mindenképp harcolj érte. És derítsd ki,mi hiányzik neki a kapcsolatotokból. Sok sikert hozzá :)
válasz | 2010-07-20 | 16:55
Szerintem ülj el a hátsódon, mert úgysem tudsz mit csinálni. A megverés valóban parasztos megoldás, de ezt Te is látod, nyilván nem teszed.

Ha szeret, nem hagy el, ha meg nem, akkor így is, úgy is lelép. Ha "megtiltod", hogy találkozzon vele, akkor majd fog titokban, ha annyira akar. Egész nap úgysem tudod őrizni.
Volt, hogy nem tiltás, hanem az állandó hülye féltékenykedés miatt elhanyagoltam egy jó pár haveromat. Okulva ebből a szakaszból, most már nem tenném. Ha választanom kell magam és a párom között, akkor én. Szóval ideig-óráig megy az ilyesmi, aztán lehet, hogy egy nap pont emiatt elszakad a cérna, amit rabláncnak érez, összetöri a zárkáját, és otthagyja.

Tök mindegy, hogy a srác mit szeretne tőle, ha fordítva nincs hajlandóság. A barátnőd tetszik másnak is. És? Légy rá büszke! Ha Te féltékeny vagy, akkor neki nem szabad más férfival találkoznia? 2010. van, nem a középkorban élünk, és nem is valami bigott iszlám országban. A féltékenység Benned van, tehát nem neki kell változnia, hanem Neked. Bárkire lehet féltékenykedni. Azt soha nem tudhatod, hogy neki ki tetszik igazán, vagy hogy tőle pontosan ki és mit akar.

Mikor a párom rázendít a durva féltékeny műsorára, akkor néha közel érzem magam, hogy felállok az asztaltól, és elsétálok. Nem azért, mert nem szeretem, hanem mert még elméletben sem tetszik, hogy ő döntse el, hogy én mikor és kivel találkozhatok, beszélgethetek. Én bízok benne, hogy ez egyszer túllép ezen, mert ha nem, akkor lehet, hogy egy nap ez fog közénk állni.

Inkább azon kellene neked merengened, hogy miért vagy féltékeny (feltéve, hogy az előtt is az voltál, hogy kimondta, nem biztos az érzelmeiben). Most azt mondod, hogy szerelmes vagy, de sokszor ez az érzés vizionálása akkor tör elő, ha a másik elszakadni látszik. Aztán mikor a béke, biztonság megvan, akkor elpaccsognak magukban.

Szerintem vagy minden maradjon a régiben, aztán figyelj, hogy mi hogy működik és mérlegelj, vagy legalább egy hétig ne találkozzatok. De ha hülye kérdések és és érzelmi zsarolás elé állítod, miközben ő bizonytalan, akkor valótlan válaszokat fogsz jó eséllyel kapni.
pl.:
- ..miért, most tényleg nem szeretsz?
- De , csak valahogy már nem ugyanaz - értsd: tudom, mit szeretnél hallani, így kimondom, mert látom, hogy szenvedsz, viszont én magam sem tudom a választ.
 
válasz | 2010-07-20 | 14:37
Akkor is nagyon olyan érzésem volt,hogy a férfi tag ki van használva...
válasz | 2010-07-20 | 14:28
Igen, emlékszem.
válasz | 2010-07-20 | 14:28
Erről most eszembe jutott egy régebbi fórumozó,akit a felesége csalt egy munkatársával,s a férfi hagyta. Emléxel Anthico?
válasz | 2010-07-20 | 14:13
Szóval a barátnőd megingott? Nem biztos az érzéseiben? Magába kéne nézni és őszintén bevallania magának, h mit is érez irántad. Őszintén szólva szerintem nem túl jó jel, ha elkezd azon gondolkozni, h tényleg szeret-e téged. Amikor az ember agyal, vacillál, ott már nem teljesen biztos abban.

Amúgy azt sem értem, h miért találkozott a sráccal? Bepróbálkozik egy pasi, aki nyíltan a nő tudtára adja, h szeretne tőle többet és ezután a nő elmegy találkozni vele? Ez amolyan "megbeszéltük, találkoztunk, elmentünk valahová, beültünk inni egyet" találka volt vagy csak átlagos szinten összefutottak? Mert nem mindegy, h pl egy szaktárs próbálkozik és suliban ígyis úgyis összefutnak az órákon vagy h telon, msn-en, neten, bárhol egyeztettek időpontot és kettesben "összejöttek". Utóbbi megtervezett és erősen randinak hat, hiszen a pasinak egyértelműek a szándékai. Ilyenkor egy nő, akit szeret egy férfit, azt mondja, h nem...mert tudja nagyon jól, h ezen a találkozón kínosan érezné magát, mert a másik pasi bepróbálkozna, célozgatna, stb. Legalábbis szerintem ez lenne a normális viselkedés egy ilyen szituációban. A véletlen összefutást vagy közös baráti körben megesett találkozásokat nem lehet kikerülni, azok jönnek...egy megbeszélt találka viszont szerintem nagyon más kategória.

Barátnődnek magába kéne néznie, h szeret-e téged úgy igazán. Régebben és most mit érez irántad? Változott valami az érzéseit, a kapcsolatotokat illetően? Nem kerülte el a figyelmeteket valami, ami miatt esetleg eltávolodtatok?
válasz | 2010-07-20 | 13:29
Az pedig,h szét verd nem jó ötlet,mert
1.azért is fog mászni;
2.a bnődet is feldühíted;
Mindenesetre ez így nem lesz jó. Ülj le vele és kérdezd meg,miért olyan jó a sráccal. Egyet tudok:én is szeretem a párom,s ezt soha nem tenném meg vele... Ezen gondolkozz el.
válasz | 2010-07-20 | 13:27
Huuu,hát a helyedben bennem egy ilyen után rengetek kérdést merülne fel. Ha Őt az nem érdekli,h téged ez bánt,akkor itt a részéről vmi nem az igazi.Említsd meg neki,h mi lenne,ha te is így találkozgatnál 1 lánnyal?Ő mit érezne?Te is írtad,h "egyenlőre"nem akár tőle semmit.És ha ez változik? Szerintem ne hagyd
válasz | 2010-07-20 | 13:15
hello. 20 éves vagyok és a párom is 20 éves. több mint 15 hónapja vagyunk együtt.
az a lényeg hogy bepróbálkozott egy olyan fiú aki a páromnak nagyon tetszik és találkozott is vele ,természtesen nem csinált vele semmit és nem is szeretne vele járni vagy bármi mást csinálni egyelőre!! de van rá esély hogy akar valamit tőle. nekem meg mondta hogy nagyon szeret engem és egyszerűen nem akar elveszíteni soha. én úgy vagyok vele hogy ennyit talán megbocsájtok neki hogy ilyet csinál. igazából egyáltalán nem tudom mit csináljak, azon gondolkoztam hogy a srácot akivel találkozgat elkapom és szarrá verem mert barátnőm úgyis elmondja hogy mikor és hol találkoznak ,de ez parasztos megoldás.... esetleg valami ésszerű gondoloatot meghallgatnék mert én teljesen vak vagyok mivel ki is borultam hogy barátnőmbe femerült az hogy szeret e vagy sem és én még szerelmes is vagyok bele és egyszerűen nem szeretném elveszíteni...
 
válasz | 2010-07-19 | 15:37
Azért ilyenkor érdemes feltenni azt a kérdést, h hova is haladtok. El bírod képzelni vele az életedet? El tudod viselni, h újra és újra előjöjjenek ezek a "nem tudunk veszekedés nélkül meglenni" korszakok, amik esetleg időről-időre szakítással végződnek, majd minden kezdődik elöről? Amiket még az elején írtál ide, már azok is furcsák voltak, hiszen ha szeretünk valakit, akkor nem kötjük a szerelmünket ilyen dolgokhoz...ha addig szeretett, nem x év múlva fogsz neki kevésbé tetszeni úgy, h nem vagy izmos.

Persze ilyenkor mondják, h a szerelem az szerelem, a józan ész pedig józan ész. De én azt látom, h itt már mindketten rendesen átlátnátok a dolgokat, hiszen az írásaid alapján nem úgy tűnik, h a rózsaszín felhők elvakítanának titeket...őt legalábbis szerintem biztosan nem (bocsi).

Az ilyen se veled se nélküled kapcsolatok felőrlik az embert, mert egy ideig jó minden, aztán megint borzalmas :S Az is lehet, h valamelyikőtök vagy mindkettőtök a másik régi énjét képzeli még mindig a mostani helyébe is. Azaz lehet, h változtatok, de nem bírtok elszakadni, mert hát x éve még ilyen-olyan voltál és akkor olyan jó volt. Beleképzeli az ember a másik régi énjét és ebbe az idealizált "emberbe" szerelmes még mindig. De persze ez a te döntésed...

Amúgy ez a "Hát a franc tudja, most tök aranyos ő is meg én is, majd meglátjuk." nekem nagyon nem azt tükrözi, h szerelmesek lennétek. Legalábbis nekem. Franc tudja, meglátjuk, aranyosak vagyunk egymással...ezek nem igazán azok a szavak, amikkel a boldog párkapcsolatokat lehetne jellemezni...szerintem (!!!). Hol marad a hév, a vágy, az érzelmek, a vonzódás, az izgalom?
válasz | 2010-07-17 | 21:54
Az ok az volt, hogy az utóbbi pár hétben egyszerűen képtelenek voltunk meglenni egymással veszekedés nélkül.

De ma reggel újra összejöttünk. Nem bírjuk ki egymás nélkül. :D
Hát a franc tudja, most tök aranyos ő is meg én is, majd meglátjuk.
 
válasz | 2010-07-17 | 09:11
És a szakításban közrejátszott az, h nem voltál elég izmos a számára?
válasz | 2010-07-17 | 08:56
Tegnap szakítottunk. Most jelenleg ott tartok, hogy még nem igazán tudom felfogni a dolgokat. Három és fél év után elég nehéz.

A sz@r az egészben, hogy szeptemberig még mindenképpen együtt kell élnünk.
 
válasz | 2010-07-16 | 10:31
Jó nekünk? Azaz nálatok ismét gondok vannak?
válasz | 2010-07-15 | 21:05
Úgy látom, megöltem a topicot :D

Vagy csak mindenki boldog :) Jó nektek.
 
válasz | 2010-05-11 | 19:49
Kezd jobb lenni a helyzet.
A hétvégén túráztunk egyet motorral, kicsit összehozott minket :) Csak maradjon ilyen. Remélhetőleg nyáron még több időnk lesz egymásra, meg a sok-sok közös programra. A motorozás meg majd ígyis kiizmosít :D (olyan izomlázunk volt másnap, hogy ihaj)
 
válasz | 2010-05-06 | 09:51
"node neki már változtak az igényei.. "

Ha ez valóban így van, akkor ott semmiképp nem lehet már szerelemről beszélni. Ha valaki egy idő után azt mondja, h a kék szemű pasik hozzák lázba, de a szerelmének éppen barna szeme van és ez számára ellehetetleníti a kapcsolatot, ott az szerintem már nem érzelmekről szól.
válasz | 2010-05-06 | 09:43
ha annó oks voltál így.. most meg már túlzottan vékonynak tart akkor levonható hogy mennyit is érez irántad.. mármint szerelemmel..szeretni lehet hogy szeret..kötődik hozzád.. de ez már nem szerelem...

ez lényegében most ismét 1 olyan szitu hogy kiszeretett belőled.. és újra megkéne hódítanod.. szinte elölről kezdeni.. node neki már változtak az igényei.. kinyilt a szeme a "konkurenciádra".. már nem 15éves kis első bálozó... vannak magasabb igényei..
és jelenleg nem akarna egy nem sportos-izmos pasival járni..

sorry de az a szitu sztem hogy most nem tart olyan jó pasinak hogy újra elkezdjen veled járni...
mert az tény hogy ismerkedésnél sokanak számít a külső..

(vagy csak simán ennél jobb lekoptató kifogást nem tudott kitalálni)
 
válasz | 2010-05-06 | 08:25
Én továbbra se értem, h az érzelmek hogyan köthetők vagy mérhetők a másik izmos testében. Ha szeretünk valakit, akkor őt magát szeretjük. Elvégre veled van már 3,5 éve...és ez idő alatt végig megvolt benne ez a rossz érzés,h te számára nem vagy elég izmos? :S:S:S Ez nekem olyan fura :S

Régebben, a kapcsolat elején jóval több szex volt? Ő is többször kívánta? Ha igen, akkor valami mégiscsak változott, ami hatására kicsit eltávolodott tőled testileg. Megszokás? Egyhangú szeretkezések? Le kellene ülni vele erről beszélni és megkérdezni, h régen miért kívánta pl heti 3x, most meg miért nem érinti meg, ha egy hétig nincs semmi?
Ez az állapot amúgy szépen lassan jutott el idáig, vagy valami hirtelen törés következtében egyik napról a másikra csökkent a vágya irányodba? Ha utóbbi, akkor lehet, h leterhelt,stresszes a suliban, munkában...vagy ilyesmi ok miatt kívánja kevésbé a szexet.
válasz | 2010-05-05 | 20:35
Köszönöm a válaszokat.
Többször is beszéltem már vele erről. Igazából nem újkeletű dolog ez, hogy nem vagyok elég izmos a számára, szóval nem most találta ki. Azt mondja, hogy ő nem tudja kontrollálni magának a vágyát, ha ennyi van, akkor ennyi van. Orgazmusa amúgy mindig van. Azt mondja, szeret. Meg amikor szóba kerül, hogy nekem ez így baromira nem jó és nem fog sokáig tartani, nem közönnyel fogadja, hanem irtó aranyos lesz. Szóval ő velem akar lenni. Meg nekem is az lenne a legjobb, ha vele lehetnék boldog, nem mással kellene. De most már általános, hogy ha hazajövök (együtt élünk, nem tudom írtam-e), legyen akármilyen jó kedvem, nem sokáig marad meg. Régebben már megfogadta, hogy én nem kezdeményezek többet, mert a kudarc baromi szar érzés. Mostanában kezdtem rá megint, hogy bepróbálkozok, persze csak finoman, de ez meg felőrli az idegeimet. Na mindegy..
 
válasz | 2010-04-26 | 14:56
az orgazmus, mert férfit lehet találni, és ő is találna másik nőt, aki szereti.
válasz | 2010-04-26 | 14:33
Akkor elnézést. De akkor megvan hogy mit választott...
válasz | 2010-04-26 | 14:24
Már elköltözött a férje és válást fontolgatják...legalábbis múltkor még válni akartak.
válasz | 2010-04-26 | 14:22
Az orgazmus.
Tiszta ugy.
Dobjad.
 
válasz | 2010-04-26 | 14:21
Egyetértek hogy rossz lehet, és abban is hogy nem tudom milyen az, ha nincs. Viszont a párodat csodálom, és biztos kivételes férfi ha azok után, hogy egy fórumon éjjel-nappal az orgazmushiány miatt panaszkodsz és gondolom otthon is elő-előfordul, még veled van. Ugyanis egy férfi szinte személyes sértésnek veszi ha nem sikerül orgazmushoz juttatnia a partnerét, még ha nem is ő a hibás emiatt. Kisebbségi komplexust okoz náluk és egyéb ilyen dolgokat. Szóval lehet hogy orgazmusod nincs, de olyan párod van, aki igazi kincs. És ha sokáig folytatod ezt, akkor szerintem könnyen elveszítheted, akkor majd megtudod mi is volt a fontosabb. A férfi aki feltétel nélkül szeret és elfogad, vagy az orgazmus.
válasz | 2010-04-26 | 14:18
Ani, nem lesz más problémád.
válasz | 2010-04-26 | 13:37
És igenis el tud egy pár távolodni akkor, ha évek során egyikük sohasem elégül ki.... ja, te honnan is tudhatnád ezt, bocsika.
válasz | 2010-04-26 | 13:36
Ezt azért mondod, mert neked valószínűleg van. Ha neked sem lenne, neked is az lenne a problémád!

Ha lesz org-om, más lesz a problémám, elhiheted.
válasz | 2010-04-26 | 13:27
Egy egyszerü teszt erejéig próbálj meg kicsit te is távolságot tartani töle.
Ha hagyja, akkor ott komoly gondok vannak.
De az, hogy nem vagy izmos 3 és fél év után észrevenni....
Úgy hívják: kifogás.
Biztos talált vmi izmos pasit, aki tetszik neki.
Lehet, hogy kicsit nyers voltam, de azért nem fogom a lelked simogatni, hogy töle kapd ezt meg.
válasz | 2010-04-26 | 13:11
Meg szep hogy a legnagyobb gondja!!
 
válasz | 2010-04-23 | 21:55
Olyan jó, hogy a te legnagyobb gondod az életben hogy nincs orgazmusod...
válasz | 2010-04-20 | 15:04
Ha ilyesmit mond valaki, ott már rég nincs semmi érzelem a részéről, ha ennyire ettől teszi függővé. Ha pedig már ilyen szinten nem érez semmit, ott nincs is mit feltüzelni, hiszen már a parázs is kihúnyni látszik. Esélye annak a kapcsolatnak van, ahol még érzik, h él köztük valami érzelem.
válasz | 2010-04-20 | 10:06
én azt valom hogy aki ilyen külsőséges kikötést tesz ilyen mértékben 1 kapcsinál ott már rég nem lehet szerelemről beszélni..
mert ha most teszem azt a párom nagyon elhízik.. és engem azért belül már zavar.. akkor ezt finoman is lehet jelezni..elhívom őt is sportolni.. max ha nagyon nem akarja észrevenni akkor úgy fogalmazom meg hogy ez hosszabb távon a szexuális vágyamra kihatással lehet irányodba..stb..

de ha úgy nézzük hogy kihült nálatok már a dolog.. újramelegítésnél már máshogy alakul a szitu.. és ekkor bizony mondhatja hogy sorry.. 3éve a 15éves fejemnek jó voltál..de azóta felnőttem kicsit.. változtak az igényeim.. most a vékony pasik nem bejövősek.. szexuálisan nem vonzanak.. és ez érthető.. hisz annó én is a sportos-vékony csajokért voltam oda.. manapság meg sansztalanok lennének mert a nőiesebb idomokat kedvelem..
(vagy csak szimplán már ő is a nyarat várja hogy végleg szakíthasson veled és azért ad ilyen ennyi idő alatt teljesíthetetlen kikötéseket...)
 
válasz | 2010-04-20 | 07:49
Van orgazmusa????
mert ha nincs, akkor is könnyen eltávolodhat.
válasz | 2010-04-19 | 23:15
"A vicces az egészben, hogy kiszedtem belőle, hogy mi miatt nem vonzódik hozzám, és az ok: nem vagyok izmos."

Ez egy külsőséges dolog. Ha régen beléd szeretett és évekig is szeretett, akkor nem hiszem, h ez lenne a gond, hiszen az elmúlt években szerintem nem sokat változhattál. Tehát ez alapból régen is megvolt,nem új keletű dolog.
A másik, h ha tényleg emiatt nem tart elég vonzónak, akkor anno miért tartott? Vagy most fókuszált erre igazán rá? De ilyesmi nem tünteti el a szerelmet. Mert bizony,amiket írtál, az annak a jele, h szépen lassan távolodik.

Le kéne ülni vele beszélni és rákérdezni arra, h ő mit is érez őszintén! Mondja el, h mi változott szerinte köztetek, a te részedről, az ő részéről a kapcsolatban, ami idáig vezetett. Az is fontos, h neki megfelel-e ez a kihülőben levő kapcsolat érzése, ami egyenesen a vége felé vezet, vagy szeretne ezen változtatni, ismét a régi boldogságot visszakapni? Azaz ő szeretne-e azért tenni, h minden a régi legyen: a szerelem, a lángolás, a vágy? Vagy neki tökéletesen megfelel ez az egyre távolodó kapcsolat? Ha azt feleli, h ez neki elég, akkor sajnos ez a kapcsolat már csak időhúzás lesz, hiszen ő nem fog lépni, neki jó így, megvárja szépen , amíg tényleg kihűl és vége is lesz.

Számomra az a fura, h az érzelmeit az alakodtól teszi függővé. Anno,mikor összejöttetek, mikor szerelmes lett beléd, akkor ezen nem kattogott ennyit. Most meg hirtelen ez az oka a távolodásának? Még ha 3 év alatt nem mozdulsz meg (és nem hízol), akkor se történhet olyan drasztikus változás,h kiszeressen belőled bnőd (szerintem)...meg eleve milyen az, h ilyen külsőség miatt kiszeret belőled? :S Ez fura...ez számomra nem szerelem :S Ez olyan, mintha valaki befestené a haját barnára és ezért a párja kiszeretne belőle :S
válasz | 2010-04-18 | 07:27
te 19... párod is gondolom korodbeli... ilyen még késői tini korszakben egy 3.5 éves kapcsolat nagyon szép+hosszu...a többség eddig sem huzza.. és sajjjjna tényleg lehet hogy részéről kihült az a bizonyos lángolás.. a szenvedély.. és ezáltal a testi vágy is.. ami a szex ritkulásához vezet (hisz ilyen időszakban a napi aktus is kevés lenne néha, ha együtt is éltek...)

próbálhatod visszahódítani..mint ahogy tepersz is... de nincsen sok sansz rá...láthatóan a részéről már csak erős barátság az amit táplál irántad...
hogy miért most alakult ez így? simán lehet hogy elfáradt a kapcsolatotok... vagy csak ő részéről kihült simán.. de lehet hogy azáltal hogy összeköltöztetek és igen nagy dózist kapott belőled rádöbbent mégsem te vagy az igazi.. hisz más egy kapcsolat ha heti 1-2 napot és ha folyton vagytok együtt... esetleg most egyetemre járva rádöbbent hogy még nem akarja lekötni magát...stb..

az meg hogy az a kikötése hogy nem vagy eléggé sportos-izmos...
egyrész csak 1 buta kifogás.. hisz ha 3.5 évig jó voltál.. és ezzel nem volt probléma.. majd pont most kötne ebbe bele..
de ha úgy nézzük hogy kiszeretett belőled.. és újra beléd kéne.. akkor meg tény..hogy mások egy 16.. és egy 19éves lány igényei... pláne hogy az egyetemen körbenézve láthatja a "konkurenciádat"... és tény hogy pl a 50-60kg-s pasik nem sokaknak a zsánerei...


én azt javaslom hogy gyúrjál mert az sosem árt;)))
de ne csinálj bohócot magadból és egy veszett kapcsolatért ne teperj fölöslegesen.. nyáron pá-pá.. (hisz aki ilyen kitételeket ad ott már tényleg nincs szerelem...) meg így legalább te is kicsit kalandozol..tapasztalsz még...
válasz | 2010-04-18 | 01:17
Sziasztok!
Megpróbálom rövidre fogni. Barátnőmmel 3,5 éve vagyunk együtt, ebből fél éve együtt is élünk. A helyzet az, hogy a szerelem az ő részéről kihűlni látszik. Gyakran az alapvető tiszteletet nem adja meg az embernek, feszült velem, stb. Szex hetente, vagy ritkábban, ami tekintve az én "éhségemet" és azt, hogy együtt élünk, szerintem nagyon kevés. Egyszerűen minden jel arra utal, hogy nem szeret már. Beszéltem vele erről többször is komolyabban, azt vettem le belőle, hogy fizikai vonzalmat (=szerelem) nem érez, de lelkileg nagyon kötődik hozzám. Én szeretem, még. Igazság szerint néha úgy érzem, jobb lenne, ha már nem szeretném, könnyebben tudnék vele szakítani. De szeretem. Ti mit tennétek? Erőlködjek még? Meddig?
A vicces az egészben, hogy kiszedtem belőle, hogy mi miatt nem vonzódik hozzám, és az ok: nem vagyok izmos. EZ szerintetek elfogadható? Mélységesen csalódtam a női nemben ekkor amúgy. Próbálok tenni ellene, de az egyetem mellett erre se erőm se pénzem nincs elég gyakran.
Azt terveltem ki, hogy ha nyár végéig nem javul a helyzet, akkor szakítok, mert akkor ígyis könnyebben megoldható lenne a szétköltözés. (kolijelentkezés) De így sem leszek rá képes. Így, hogy szerelmes vagyok, nem. Neki meg valamiért jó ez így.
Most erre mit tudtok javasolni? Én szeretnék VELE boldog lenni, csak nem megy. A legjobb lenne visszahódítani, csak már ötletem sem nagyon van, erőm meg végképp nem. (ráadásul amikor pl gyúrok, akkor is mélységesen szánalmasnak érzem magamat, ahogy teperek lényegében..) Önbizalmam a béka valaga alatt.

AKINEK NINCS KEDVE VÉGIGOLVASNI A SOK SZÖVEGELÉST: A barátnőm 3 éve a kapcsolatunk elején fölém kerekedett. Hogy vehetném át a stafétát újra?
 
válasz | 2010-04-17 | 19:24
oké!
megfogadom a tanácsod kanyim!:)
köszy!
jó ez a fórum!:)
 
válasz | 2010-04-17 | 16:33
Nooooooormális??????
válasz | 2010-04-17 | 14:49
várj türelemmel.. 13évesen még totálisan érthető ha nem akar kurvaként lefeküdni veled iziben... valaki pl kiköti hogy 15éves kora előtt semmi szex... az biztos hogy ha noszogatod akkor nem te fogod..hanem téged fognak elhagyni...
válasz | 2010-04-17 | 14:25
sziasztok!
nem tudom ,hogy mit csináljak!
segitsetek!
14-ÉVES VAGYOK és a csajom 13!
rohadtul szeretjük 1mást !
nagyon szeretnék szexuális közösülést létesiteni vele de mindig huzódozik:(
hogy müködik ez a lányoknál??
mi A baja a kapcsolatunknak?
nayon kivánom már de ő elutasitő ha a sexőről van szó!
mit csinájak? szakitsak vele vagy mi??
 
válasz | 2010-03-29 | 07:43
tény ha kölcsönös a szerelem akkor pokoli nehéz.. sanszosan egy mind a ketten sírtok és majd bele fogtok dögleni eset következik...

de fölös halogatni...sztem csak nyíltan és őszintén.. minnél kevesebb fájdalommal..de minnél gyorsabban..nem kell elhúzni a mondókát.. lehetőleg iziben rátérni a dologra...

utána kicsit kerülni a másikat..hiába barát..nem jó most 1 darabig látni mert nagy az összejövés sansza.....
válasz | 2010-03-28 | 16:07
Köszi. tudom, válaszoltam neked.
válasz | 2010-03-28 | 15:07
Úgy, ha még valakit nagyon szeretsz, úgy borzasztó lesz szakítani /de miért is kell????/, pláne együtt dolgozni, megterhelő lesz mindkettőtöknek.
válasz | 2010-03-28 | 08:55
Hogy lehet valakivel szakítani, akit még nagyon szeretek, és tudom, hogy ő is, de a külső körülmények miatt már nem halogatható tovább?
Fú de nehéz lesz... és utána együtt dolgozni is... de azt mondta, ha úgy döntök szakítok vele, akkor is barátok maradunk, akik tudnak együtt dolgozni és ha úgy alakul, ő folytatná vagy újrakezdené...
 
válasz | 2010-03-20 | 17:45
Kedves Fórumosok!

Nagyon szépen köszönöm mindazoknak akik kitöltötték a kutatásomat, rengeteget segítettek vele, hogy ilyen gyorsan össze tudtam gyűjteni az adatokat. Most már "csak" az elemzés maradt hátra:-)

Üdv Mindenkinek
Évi
válasz | 2010-03-18 | 23:08
Kedves fórumosok!

Akik eddig kitöltötték a kérdőívemet, azoknak nagyon szépen köszönöm, és azt szeretném kérni, hogy mostantól ha lehetséges csak férfiak töltsék már ki.
Előre is köszönöm
válasz | 2010-03-18 | 14:51
Kedves fórumozók!

Segítséget szeretnék kérni a szakdolgozati kérdőívem kitöltéséhez.
Gondoltam, itt talán találok segítséget hozzá, mert a szakdolgozatomat a nemek kommunikációja témakörében írom, a kérdőív pedig a párkapcsolati kommunikációval kapcsolatos.
A kitöltés teljesen névtelenül történik, semmiféle személyes adatot nem kell közreadni benne, és a válaszok is összesítve kerülnek feldolgozásra.
Sajnos szorít a határidő, március 21-ig ki kell őket töltetnem, szóval, aki addig kitöltené, annak nagyon szépen megköszönném, és sokat segítene vele.
Nem hosszú, mindösszesen 10 kérdés az egész
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/311454136/

Köszönettel: Évi
 
válasz | 2010-02-16 | 18:07
Vannak dolgok amiknek az életben igenis véget kell érniük. Lehet hogy a ti kapcsolatotok ehhez ért el. Ha nincs megoldás, igenis fogadd el hogy vége. Mert megoldás hiányában a további "huzavona" még jobban megfertőz mindkettőtöket.
 
válasz | 2009-08-11 | 18:14
Igazából már kérdeztem tőle h mit érez irántam és azt mondta h nem tudja megmagyarázni, de viszont barátnőt nem akar!
Már régóta játszunk ilyen szeretősdit és én valahogy túl akarok ezen a köztes helyzeten lépni, de itt a bibi h nem tom hogyan...:S

Mondta nekem h ő nem tud szeretni nem tudja mi az a szerelem de szerintem ez nemigaz igenis tud szeretni csak ezzel takarózik!

Jó lenne újra csak barátnak, lelkitársnak de ezek után nem tud rám így tekinteni!
válasz | 2009-08-11 | 18:02
szoval amolyan szerető-barátok vagytok???

közöld vele finoman hogy szereted..de nem szerelmmel és rendes kapcsit akarsz és legyetek csak barátok.. bár kitudja megérti-e..

ezt nem lehet finoman..jól csinálni.. hisz valaminek véget vetsz...
válasz | 2009-08-11 | 17:17
Am szerintetek egy olyan fiúval akit nem szeretek mármint szerelemből! (de nagyon ragaszkodok hozzá meg nagyon jó lelkitársam!) meddig lehet úgy élni h nem a barátom szóval nem járunk de mégis mindent csinálunk amit egy pár csinál! Nem tudom h mit kéne tegyek járni nem akarok vele hiszen nem vagyok belé szerelmes és már egyszer próbáltuk a kapcsolatot és nem müködött! Mit tegyek elveszíteni nem akarom túlságosan kötödöm hozzá!?
 
válasz | 2009-08-06 | 09:57
Persze vannak ilyen emberek és néha nem várhatjuk el, h a kedvünkért teljesen megváltozzanak. Lehet, h nem mondogatja neked mondjuk sokszor, h mennyire szeret, de lehet, h mással ezt nagyon jól képes kifejezni. Nem minden férfi a szavak embere, de azért a gesztusaikkal, viselkedésükkel biztosan képesek megmutatni, mit is éreznek...anélkül, h mondanák.
válasz | 2009-08-04 | 15:57
Hidd el nem szoktam utalgatni kerek perec kimondom!Csak sajnos nem mindig van változás.Párom nem éppen beszédes és elég nehezen fejezi ki az érzelmeket ez még pluszban megnehezíti.De nem fogom ráeröltetni h már pedig ha megbántasz igen is ez meg ez.Párszor már elmondtam nem fogok egy dolgot 100x elmondani.
 
válasz | 2009-08-04 | 15:14
"nem utalgatni kell hanem mondani nekünk.."

Ezt minden nőnek meg kéne fogadnia!!!! A férfiak ne gondolatolvasók és nem olvasnak az apró jelekből. Meg lehet szépen is mondani, ha valamit hiányolunk mi nők, nem nekik kell esni, de azért lehet velük közölni.Lehet, h ők észre sem veszik, h valamit hiányolunk...elvégre nem nőből vannak :)
válasz | 2009-08-04 | 15:13
én értem.. és jó ha látja hogy örülsz neki..

de apasik már csak ilyenek.. nem utalgatni kell hanem mondani nekünk..

különben hiába várod hogy ő pitizzen..

és még az fog megmaradni benne hogy na most is végig szomorkodott.. végre látjuk 1mást.. ő meg némán ül és hozzám sem szól..

az egyik legutáltabb női "terorror" a némaság.. mikor meg sem mukkantok....ááá... ettől kitudunk készülni;))))
válasz | 2009-08-04 | 15:07
Jó hát ez nem minden napos probléma.Nem is morcos vagyok hanem inkább szomorú:(De szinte mindne alkalommal a nyakába ugrok miko r jön vagy elé megyek stb.De néha azért elvárnám h ő pitizzen
válasz | 2009-08-04 | 15:06
Szerintem minden kapcsolat más. A konfliktusok is emberfüggők. Ismerek olyan párt,ahol mindkét fél eléggé hirtelen haragú, túlreagálnak sok mindent és hát ebből egyértelműen következik, h vannak is szép számmal konfliktusok és komolyabb veszekedések is.
Viszont én és Párom valahogy olyan párost alkotunk, akiket elkerülnek az ilyesmik :) Ha gond van, leülünk és megbeszéljük, nem duzzogunk napokig...max 1 percig, aztán jön a csikizés és ugyanúgy hülyéskedünk tovább.
Szóval attól, még lehet jó a kapcsotok,mert szerintem ezt az ember személyisége erősen befolyásolja.
válasz | 2009-08-04 | 15:04
akor meg pláne...ha keveset vagytok együtt.. és még akkor is morcogsz.. nem a legjobb kilátások....
válasz | 2009-08-04 | 15:03
a párod támasz is.. nyugodtan mesélj neki..hagyd hogy segítsen..

de azért arra ügyelj.. hogy 1 morcogós barátnőhöz huzamosabban senki sem megy szívesen..

szoval ha lehet amikor vele vagy próbáld kizárni a többi problémádat...

vagy legalábbis ne mindig azt lássa hogy ilyen vagy...
válasz | 2009-08-04 | 15:03
Hát család barátokból is kijut a gon csak néha a párommal összezördölünk nem veszekszünk csak buta apróságokon meg azon ,hogy igazából felvetek egy problémát és nem nagyon tud mit ondani rá .Megérti belátja de magyarázatot nem kapok.És ilyenkor egész nap szar kedvem vanmegsértődök ő is magába száll...
Ez normális hogy vannak konfliktusok??Mi is 3 éve vagyunk együtt..
Apró dolgok meg inkább akkor adódik konfliktus ha nem tudunk sok időt együtt tölteni
válasz | 2009-08-04 | 14:58
Rossz kedved van? A kapcsolattal kapcsolatosan vagy egyéb okok? Mert ha mondjuk a suliban/barátokkal/családban gondok vannak, attól persze, h rosszkedvű leszel. Ez természetes...
Viszont ha a kapcsolat miatt érzed magad néha rosszul,akkor el kéne gondolkodnod, miért is van ez.
Én és Párom lassan 3 éve vagyunk együtt, de Vele vagy a kapcsolattal kapcsolatosan sosem volt rossz érzésem. Ha lehet így mondani,én tökéletesen boldog vagyok és nagyon szerencsésnek tartom magam :)
válasz | 2009-08-04 | 14:48
nem bizti hogy sosem szeretett..csak a szerelmét máshogy élte meg..
lehet nem lángolt annyira mint te.. vagy ő nem ennyire érzlemes tipus..

valamennyire szeretett..max nem nagy szerelemmel..

vagy már jó ideje kezdett a részéről kihülni..csak figyelte a jeleket..próbálta magában tisztázni.. lehet már néhány hete küzdött magában "értetek"...

de a lényeg hogy vesztett.. és nem jelentesz már neki annyit..
válasz | 2009-08-04 | 14:29
Szio!
Lehet valaki tökéletesen boldog ha már párkapcsolatban van?
Én már 3 éve vagyok párkapcsolatban de sokszor vagyok roszs kedvű.Nem feltétlenül miatta sőt vele azért jól érzem magam.De azért akadnak konfliktusok.
 
válasz | 2009-08-04 | 13:19
Persze nem mondom,h nem szeretett, mert ezt nem tudhatom. De azért a szerelem nem így illan el és nem mond le csak így az ember a másikról.
Ha pedig nem szerelmet érez,csak erős fellángolást, akkor ne hitegesse a másikat hamis szerelemmel.Erre utaltam azzal a hsz-emmel, amiben azt írtam, h ezt a kis szócskát(szeretlek) manapság már úton-útfélen mondogatják mindenkinek...akár 1 órás ismeretség után is.
válasz | 2009-08-04 | 13:16
Szóval sose szeretett...
Szerintem is erről lehet szó..
Ezt így kimondani, leírva látni és szembeállítani azzal ahogyan viselkedett velem, azzal, hogy teljesen mást mutatott.. nagyon nehéz elfogadni.
Köszi anthico és kanyim
válasz | 2009-08-04 | 11:23
Egyértelmű, h téged megviselt a szakítás, h neked még ő többet jelent. Így részedről sose lesz szerintem csak barátság...
Viszont én is értetlenül állok azelőtt, h egyeseknek csak így eltűnik minden és kész puff...félre is dobják...kész...ennyi volt.
Azért a szerelem nem ilyen...ha szeretünk valakit, nem múlik el ilyen gyorsan és nem dobjuk ki csak így a másikat. Ezért gondolom, h részéről nem nagyon lehetett szerelem.
válasz | 2009-08-04 | 11:20
Hát fura ilyet hallani, hogy létezik olyan, hogy az érzelmek akár egyik napról a másikra elcsitulnak. Főleg nekem nehéz ezt felfogni, hiszen az előző kapcsolataim években mérendők, és nem pár hónapban. De ha azt mondjátok van ilyen, akkor van ilyen. Érdekes lesz mindenesetre majd egymással szembe nézni szeptembertől az órákon, de remélem addigra már túl leszek rajta valamennyire.
Azt mondta, hogy tuti jóban leszünk ezek után is, mert jól tudunk dumálni, de mondtam erre ne nagyon számítson.
Fogalmam sincs hogyan beszéljek majd vele, milyen hangot üssek meg...
 
válasz | 2009-08-04 | 10:42
hát van ilyen..
nekem is volt olyan 4-5 hónapos kapcsim ami szuper volt..lángolt..de aztán 1 hét alatt kiszerettem belőle.. elmúltak az érzelmeim.. és késztetést sem éreztem hogy küzdjek érte..

ezért inkább lezártam..

most meddig kéne tartani 1 szakításnak?nem kell elhúzni..túlozni..

ennél is rövidebb idő alatt lelehet zárni 1 dolgot...

van ilyen..próbálj továbblépni.. ő már lezárta ezt sztem magában..
válasz | 2009-08-04 | 09:19
Épp ezért tartom furcsának, h azt állítja, h megrekedt egy bizonyos szinten érzelmileg :S
Az is furcsa, h így egyből le is mondott a kapcsolatról :S Ez is arra utal, h esetleg nem volt igazi, amit mutatott...vagy ő is csak annak hitte, de nem volt mögötte érzelem. Ha szeretett volna, akkor igenis elmondta volna, h talán valamin változtatva nem kellett volna szakítani....de így, h első elhatározásból egyből véget is vetett mindennek?! :S
válasz | 2009-08-03 | 21:52
Azt állítja , hogy nem játszott meg semmit. Egészen a múlt hétig. de ez is zavaros, mert akkor miért mondta azt hogy egyáltalán nem a szakítás gondolatával jött el hozzám vasárnap.
És igen is fontos szó a szeretlek, ha én így érzek valaki iránt akarva sem tudom magamba tartani. Mindenegyes mozdulatában, a tekintetében, a szavaiban benne volt hogy imád, és ezért nem tudom ezt most mire vélni. És azért elég észszerűen gondolkodom ahhoz, hogy ne vakítson el a rózsaszín köd, és ne lássak át a megjátszott érzelmeken. De ezek valódiak voltak. Tényleg fel lehet egyik napról a másikra ilyen könnyen feladni egy kapcsoltatot? Holott mindig azt hangoztatta, hogy fényévekkel jobb mint az előzők...
Kétségbe vagyok esve.De már úgyis mindegy, már csak bele kell törődnöm valahogy. Nehéz lesz, nagyon.
 
válasz | 2009-08-03 | 21:41
A történet hallatán egy kérdés fogalmazódott meg bennem: manapság az együttjárás egyik alapvető hozzávalója a szeretlek szócska?
Mintha már nem is hordozna semmi értéket :S Sokszor érzés sincs mögötte, de amolyan default dolog ezt sokszor mondani :S

Írtad, h megrekedt egy érzelmi szinten...tehát csak nem szeretett beléd...és közben a szeretlek szócskával ilyen könnyen dobálózott? :S
válasz | 2009-08-03 | 20:47
Sziasztok!

Értetlenül nézek magam elé...
Tegnap szakított velem a barátom!
Igaz csak 4 hónapja voltunk együtt, de annyira meglepett, hogy még azóta sem térek észhez. Vasárnap feljött hozzám 1körül, jól elvoltunk, ettünk ittunk, dumáltunk, aztán valamiért heccelésből azt mondtam neki jól van akkor szakítsunk...erre elkomorodott az arca, hogy miért mondom ezt, és aztán elkezdett belőle dőlni a szó, hogy ő talán mégsem akar komoly kapcsolatot, meg hogy egy szinten megrekedtek az érzelmei, és nem erősödtek, és jobb ha most válunk el, minthogy 3 év után kelljen megtennie ugyanezt a lépést. Kérdezem mióta érzel így? Hát hogy 1 másfél (!!) hete, de egyáltalán nem azzal a szándékkal jött ide, hogy szakítson, csak most hogy mondtam, jött elő a felismerés számára..
Azért nem értem mert semmi jelét nem mutatta, hogy valami gond van, ugyanúgy küldte az üziket, szeretlekkel tette le a telefont, még előtte lévő nap is.
Azt is mondta hogy fluktuálnak az érzelmei, ha nem találkozunk akkor csillapodnak, ha együtt vagyunk akkor minden oké sőt szuper. Az elmúlt 4 héten mindkettőnknek nyári gyakorlata volt, úgyhogy hetente egyszer taliztunk.
Csoportársak vagyunk az egyetemen, én nehezen adtam be a derekam az elején, másfél hónapig vaciláltam, mert fiatalabb is tőlem meg csoporttársam is.
Ezek szerint csak addig volt velem míg az új kapcsolat varázsa el nem múlt? Szerintetek frankó szakítani valakivel fél óra alatt, mikor a másik azt hiszi tökéletes a kapcsolata? Miért nem próbált harcolni? Ezek szerint csak ámított végig?
Köszi hogy meghallgattatok
 
válasz | 2009-08-02 | 08:39
szija
ne szedd tovább, mert csak feleslegesen terheled a szervezeted. pihentesd kicsit a májadat. méregteleníts, foglalkozz magaddal :)

egyébként jól teszed, hogy sok programot szervezel. és ha teheted írd ki magadból vagy beszéld ki magadból, élj a hobbidnak egy picit vagy keress újat, mert az segít mielőbb túllépni, segít a feldolgozásban.
válasz | 2009-08-01 | 23:51
Ez aranyos :) Köszönöm a sok biztató szavakat. Igen probálom igy felfogni énis... 3-4 honap nekem biztos kell mire tényleg elfelejtem öt mert nagyon szeretem. Még egy kérdés ami nem idetartozik de ha ideirtam akkor ideirom:D Na szoval h elkezdtem 3 honapja szedni a fogamzásgátlot most jh nincs senkim hagyjam abba vagy nem érdemes mert kitudja mikor jön uj? Ti hogy vagytok ezzel? Én szivem szerint szedném tovább mert örülök h beállitotta és rendesen meg is jön de a szervezetem sem akarom ezzel rombolni
válasz | 2009-08-01 | 22:25
Te draga, nem kell szomorkodni. Nekem is volt egy razos szakitasom, majd 5ev utan szakitottunk egyik percrol a masikra. En is nagyon ki voltam borulva, annyit sirtam, hogy a borom a szemem alatt teljesen kiszaradt es kicserepesedett. Most persze mosolygok rajta, de akkor nem volt mindegy. En harom honapig cserelgettem a pasikat, a baratnoimmel sorba jartuk a szorakozohelyeket. Miert csak 3honapig? Mert akkor ismerkedtem meg mint utolag kiderult a nagy O-vel:-)
 
válasz | 2009-08-01 | 22:24
Látod, látod :)
Nagyon jól tetted, h kimozdultál és h szervezed a progikat! :) Így könnyebben fog telni-múlni az idő.
Fiatal vagy még, előtted az élet és biztosan jönni fog majd idővel ismét valaki, aki teljesen rabul ejti majd a szíved :)
válasz | 2009-08-01 | 22:19
Most este lementem 3 órát tekertem bicajjal kicsit kiadtam a feszültséget és tisztább lett a fejem. Rájöttem hogy már 4 szakitást túléltem igaz egyik sem volt ennyire komoly kapcsolat. De mindig jött új srác akivel jól elvoltam. Megpróbálok ugy emlékezni rá mint egy szép emlékre. Talán életem legszebb éve volt ez vele de remélem lesz ennél még szebb és tényleg megtalálom az igazit. Már szerveztem jövöhétre is programokat nem szeretnék én sem itthon ülni és tömni a fejem egy kis marcipános csokival (L):D,bár már megtörtént :D De nem kell több:) Köszönöm a válaszod :)
válasz | 2009-08-01 | 20:15
Sajnos el kell szomorítsalak, mert nem fog az olyan könnyen menni. Pár hétig még érezni fogod ezt a "kitépték a szívem és nem találom a helyem" érzést, de majd idővel enyhülni fog. A lényeg, h ne otthon gubbassz és szomorkodj, mert akkor bizony nem fog semmi sem javulni. Menj el közösségi életet élni, barátnőkkel szervezz programot vagy bármi ilyesmi.A lényeg, h ne hagyj sok időt magadnak agyalni és a múlton merengeni, amiatt keseregni!
válasz | 2009-08-01 | 20:10
Segitsetek kérlek. Két napja szakitottunk a barátommal hosszu idö óta. Másfél év telt el együtt. És tegnap vége lett ugy hogy nagyon szerelmes vagyok. Nem tudom felfogni és nem is akarom hogy vége lett. Ma végleg a telefonban aztmondta nincs esély arra hogy ujra kezdjük. Összevesztünk csütörtökön este és aztmondta legyen vége. Én meg 2 napja csak sirok és úgyérzem rettenetesen egyedül vagyok nélküle. A szivem üres nélküle. Akármerre nézek akármit látok ő jut eszembe mindenről. Mit csináljak hogy hamar elfelejtsem? Annyira szeretem :(
 
válasz | 2009-07-16 | 14:54
Ja meg írtam a menstruáciohoz valamit!Megtudnád nézni légyszi hogy mi a másik bajom:)?nekem fogalmam sincs hogy mi lehet!
válasz | 2009-07-16 | 14:52
Köszi szépen a segítséget!hát ja!tanulás az vár rám!nem Magyarországrol vagyok hanem Szlovákiábol!a suli is szlovák lesz úgyhogy nem lesz konnyu dolgom!tudok beszélni gond nélkul csak hát szakszavakat meg kell tanulni!
válasz | 2009-07-16 | 14:19
Remélem, hogy a lehető legjobb döntést hozod. Így van: ami nem megy, azt nem kell erőltetni!!!
Sok erőt és bátorságot kívánok neked kika! És ha nagyon összetörnél, itt lesz ez az oldal vigasztalásképp! :) Nah meg hamarosan a tanulás, esetleg gólyatábor? :)
válasz | 2009-07-16 | 14:15
én sem szeretnék fuggni senkitol anyagilag!túl buszke vagyok ahhoz!nagyon sok választ kaptam és koszonom hogy segítettetek!

AMI NEM MEGY AZT NEM KELL EROLTETNI!!!!!!!!!!!!!!!!
válasz | 2009-07-16 | 13:56
Ha megfogadsz egy tanácsot: hagyd ott! Jobbat érdemelsz
Tudom, hogy sokba kerül a főiskola, én idén fejeztem be. Az utolsó tanévet, majdnem el sem kezdtem anyagi okokból, de sikerült fizetnem magamnak az ösztöndíjamból (igaz, a legutolsó félévben egyéni tanrendes lettem és csak heti egyszer kellett bejárnom). De amikor a párom, megtudta, hogy ennyire rossz az anyagi helyzet, azt mondta, hogy majd ő segít nekem anyagilag. De nem fogadtam el, sikerült magamnak megoldanom
Szerintem mondd meg a barátodnak, hogy elhagyod. És a kölcsönt, amit adtál neki, minél hamarabb adja vissza. Azt is mondd, hogy téged egyáltalán nem érdekel, hogyan oldja meg, csak adja vissza, mert neked is nagy szükséged van rá.
Őszintén szólva (bár ne lenne igazam) nem hiszem, hogy vissza fogja adni a pénzt. Nagyon önző alak!
Legyél nagyon bátor és hidd el, sikerülni fog kilépned ebből a kapcsolatból.
válasz | 2009-07-16 | 10:53
Költözz vissza a szüleidhez, nem érdemel mg téged. Még csak 20 éves vagy, ilyen korán ne maradj olyan ember mellett aki csak magával törődik.
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41