szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Orális szex


Új hozzászólás

válasz | 2011-01-24 | 11:23
Sziasztok!
szeretném hölgyek segítségét kérni hogy ki hogyan szereti ha nyalják a punciját, tippeket szeretnék hogy hogyan juttassam el barátnőmet a csúcsra csak úgy hogy nyalom és közben mondjuk az ujjammal izgatom....
előre is köszi a válaszokat.
 
válasz | 2011-01-23 | 11:12
Ez igy teljes mértékben igaz! Vagy át/megbeszélik a próblémát vagy elválnak utjaik..
válasz | 2011-01-21 | 16:43
Ezzel kapcsolatban egyetértek veled. :)
A jó szex nagyon fontos a jó kapcsolatban. De az már szerintem sok, amikor azért megy szét a pár, mert pl a nő ezt vagy azt nem enged. Most nem az orálra gondolok, hanem kicsit extrémebb (bár kinek mi az extrém?) dolgokra. Akkor már nem nyújt igazi kielégülést a "mezei" szex? Ezek a kis plusz dolgok megédesíthetik az együttléteket, de nem ezeknek kell megadni az "alap ízt". Ha már ezek nélkül unalmas, ha ezek nélkül a kielégülés nem olyan igazi, akkor érdemes elgondolkodni. Mármint konkrétabban h ha a pasi számára a p*nci vagy egy orál nem olyan izgalmas, neki az kell, h a nő torkán nyomja le a f*rkát, az már valamilyen szinten nem normális. Persze én nem szoktam nemet mondani semmire, szívesen kipróbálok bármit, de mindezt úgy, h tudom, h egy "normál" szeretkezéssel is képesek vagyunk elérni azt a szintű kielégülést.
válasz | 2011-01-21 | 13:14
Ezzel egyetértek, de amelyik hozzászólásomra reagáltál azt arra írtam, mikor egy lány azt írta, a párja össze-vissza spricceli otthon a spermáját...

Na most ez, mivel a csajszi megkérte, hogy ne tegye, nem normális dolog volt.

erre írtam, hogy vki símán elélvezzen a női punciba az már snassz?!


Legközelebb olvass utána, mielőtt reagálsz valamire.
válasz | 2011-01-21 | 12:30
... hát ebben van sok-sok igazság.
válasz | 2011-01-21 | 01:04
Ne viccelj Ani!

A szexhez nagyon sok minden hozzátartozik, és ha egyik félnek nem kielégítő amit a másik nyújt az ágyban, az igenis a kapcsolat végéhez vezet hamarosan.
válasz | 2011-01-06 | 10:57
Pillangó20

Hasonló szituban vagyok,voltam én is.A párom nekem csinálta először mivel azt mondta a többieknek nem tudta megtenni de nekem szívesen mert szeret .Sokszor gondolok arra,hogy nekem is csak azért mert jót akar és nem azért mert szereti.Ezek elég bonyolult és nehéz kérdések de szerintem az a lényeg,hogy szeretnek,mondjuk én soha nem erőltetem ő kezdeményezi aztán lehet majd megszereti és ízleni fog neki.
 
válasz | 2010-12-22 | 10:56
Előtted hány nővel volt? 1-2-vel vagy jóval többel? Mert lehet, h hülyeség, de az is fennállhat, h ha 1-2 volt előtted, akkor nekik valami miatt volt kellemetlen az illatuk. Okozhat ilyet egy fertőzés, gomba (candida elterjedt), de akár a foggátló is, dohányzás. Persze ha 10 nő "előzött meg" téged, akkor kicsi az esélye, h mindnek lett volna valami baja. Akkor tényleg az lehet a háttérben, h egyszerűen nem tud megbarátkozni a női nedvvel.
Te véletlen nem dohányzol? Bár a sok húsevésre is hallottam olyat, h rossz irányba befolyásolja az ízét, bár lehet, h ez csak amolyan téves következtetés vagy én emlékszem rosszul.

Ha nincs semmi ok, h kellemetlen legyen az "ízed" és tényleg nem is az, akkor a barátodnak kéne kicsit helyretennie a dolgokat. El nem tudom képzelni, h mi taszíthat valakit a másik gyönyör nedveiben :S
válasz | 2010-12-21 | 16:23
Sziasztok! Véleményeteket szeretném kérdezni meg egy kis tájékoztatást.
Tegnap párommal szeretkezés után szóba jött az orális szex.Pár hete vagyunk csak együtt és még nem csinálta nekem szájjal.és a tegnapi beszélgetés során kiderült hogy hát nem nagyon szereti csinálni.Kérdeztem miért? azt mondta h ő sem tudja megfogalmazni de zavarja az "illata" nem szereti.Tusolás után van az azt mondta h na akkor benne van a dologba.
Tavaly mi szeretkeztünk már és akkor csinálta nekem szájjal. Megkérdeztem tőle h akkor nem zavarta? és erre az volt a válasz hogy én voltam az első akinek bírta csinálni az előző kapcsolataiban sosem. De velem akkor egyáltalán nem zavarta.(de tudni kell hogy akkor elég beteljesülhetetlen féle volt a kapcsolatunk és magamban arra jutottam hogy ő azon az éjszakán mindent megakart adni nekem mert tudta h nem lesz több lehetőség) A beszélgetésünk végén megkérdezte tőlem hogy ez engem bánt e?
mondtam h nem szeretnék erőltetni semmit de kicsit úgy érzem magam mintha "selejt" lennék.Ez számomra kölcsönösségen alapul.megadok mindent a másiknak ha ő is megad nekem.Nem azért mert önző vagyok hanem mert akkor érzem igazán azt a beteljesülés vagy miféle érzést:) erre ő azt mondta hogy igazam van és hogy jó akkor csinálja(de nekem ez olyan nagyon vonakodó beleegyezés volt).Félek hogy neki ez marhára nem lenne jó, vonakodik tőle csak nekem mondta h mivel szeret és én élvezném h csinálja. de inkább ne csinálja ha látom rajta h ő nem élvezi.De hát még is csak az az igazi amikor egymásnak estek és mindent a másiknak nem igaz?:$:) Ti mit tennétek?

Másik kérdésem pedig hogy az mitől van hogy a páromnak elég ferde a hímvesszője? ha merev akkor is lefelé lóg szinte a lába közé. Ez mitől alakul vagy alakult ki? De amúgy a legnagyobb élvezeteket nyújtja szex terén:$ csak még nem találkoztam efélével és érdekelne:P
 
válasz | 2010-12-21 | 11:56
Köszönöm a korrekt válaszod.

Egy két apró kiegészítés:

Számára a szex nem szükséges rossz, mivel szereti, állítása szerint nagyon is, de a vágy nagyon hiányzik belőle, illetve nem jön magától.

Ettől olyan érzés, mintha a dolog nem lenne kölcsönös.

Eleve sokkal több idő kell, hogy egyáltalán érdemes legyen próbálkozni.

Lehet nicns mit magyarázni ezen, kevésbé szexuális beállítottságú, mintha valami hormon szint lenne kvesebb. De a nőgyógyász szerint ez hülyeség nem is érdemes vele foglalkozni.

A nagy baj, ha ez így marad én ezt nem tudom majd elviselni, miközben tudom, hoyg egy kiegyensúlyozott és jó életünk lehetne együtt, de ez az egy láb nagyon hiányozna.

Különben ha így maradna, ahogy ma van, még el is viselném, csak egyszerűen rettegek, hogy a dolog tovább fog romlani.

Amúgy nem undorodik a sex semmilyen formájától, egyszerűen csak sok idő kell neki, mire feltámad benne a tűz. Magától meg szinte soha.

Mindegy teljesen kivagyok. Mondtam már neki sokszor, hogy olyan érzés, ez mintha a kutya elé minden nap a legfinomabb falatokat teszed, de nem ehet belőle csak ritkábban.

Arról meg nem is beszélve, hogy egy idő útán az ilyen kutya egyszerűen össze van zavarodva, nem tudja, hogy merjen e hozzányulni ahhoz a húshoz vagy ne, s ez a flusztráció méginkább kicsinálja szegényt.

Taratok tőle, hogy ezen nem lehet változtatni, ha valakiben nincs meg a szexulaitás a nőiesség, akkor azt nem lehet felszabadítani.

Hiba, hogy ez csak 3 év útán tört ennyire a felszínre!!!
válasz | 2010-12-21 | 11:07
Kedves Márk!
A kérdésedre a válasz: egyrészt engem izgalomba hoz, ha páromat kényeztethetem orálisan, legalábbis mondjuk 90%-ban. Vagyis úgy általában jellemző, hogy izgat a dolog, a maradék 10%-ban is izgat, csak maximum nem annyira izgulok fel esetleg. Az, ha nem izgat fel annyira az orális szex, annak rejtetten inkább az az oka, hogy akkor nem is vagyok annyira erotikus hangulatban - mondjuk párkapcsolati "durci" miatt, vagy a saját gondjaim miatt - igaz, az utóbbi esetekben nem is hajlok annyira arra, hogy orálisan kényeztessem, mert eleve az orális szex egy annyira intim dolog párkapcsolaton belül is, hogy a feltétlen odaadás kimutatása - véleményem szerint. Nálunk általában nem is úgy működik ez, hogy "kéri a másik", hanem saját "hajlandóságra", ritka az, amikor "kérik". Az értéke szerintem sokkal nagyobb, ha spontán, magunktól "adjuk".
Az orális szexet akkor élvezheti a nő leginkább, ha magát a férfit is elfogadja /akkor pillanatnyilag is - és úgy általában/, ha a nőt izgatja a férfi szexuálisan, akkor az orális szex is izgató. Szóval engem felizgat a dolog, néha jobban, néha kicsit kevésbé, de nedvesedek tőle, volt, hogy külön ingerlés nélkül orgazmusig jutottam, igaz, nálam a mellingerlés is ilyen hatással járt már, ha igazán erotikus hangulatban voltam.

Egyébként, amit írtál a "kémiáról", az úgy van valóban. Van olyan kapcsolat, ahol ez iszonyat működik, hat egymásra a két ember, más kapcsolatban pedig lehet szeretik egymást, de nem vonzódnak valahogy "kémiailag", hiába rendezettek a körülmények egyébként - ahogy írod -, a kémia nem működik valahogy. És, van, hogy nem rendezettek a dolgok /mint például az én mostani kapcsolatom, de a kémia iszonyat működik - nálunk inkább az én fokozott vágyam a "probléma" -, szerintem vissza kell vennem a tempóból, és megértőbbnek lennem/.
Egyébként, - állítólag - vannak nők, akik nem szeretik az orális szexet /sem adni sem kapni/..., más nők nevében nem tudok "nyilatkozni", csak annyit tudok mondani, ha odáig vagyunk a másikért, akkor örömforrás a nőnek is - vagyis adni is. Persze, vannak nők - gondolom -, akikbe belénevelték, hogy az orális szex egy "piszkos", undorító dolog -, gondolom, őket nehéz "meggyőzni" az ellenkezőjéről.

A másik kérdésed, hogy normális-e 30 éves korban a nem túl nagy kezdeményezés, ez relatív..., vannak emberek, akik nem túlzottan szexuálisak, annyira nem hozza lázba őket a szex, úgy elvannak vele, mint "szükséges rossz" /vagy ki tudja, minek gondolják...???/, de, ha kimaradna pár hét, akkor sem izgatná őket a hiánya... Van, akinek ez a "normális", más meg pár napot sem tud meglenni szex nélkül... - hát nem vagyunk itt sem egyformák.
Szerintem Neked kell mérlegelned, hogy egy "egymást szétszedő" - kémiailag stimmelő kapcsolat boldogítana inkább, vagy egy irtó racionális, mindenre odafigyelő, korrekt kapcsolat, langyos szexszel...
 
válasz | 2010-11-02 | 16:42
Egy hazassagban amin ossze lehet veszbni azon ossze lesz veszve.
Legalabb a szex legyen szuper,az a hazassag kandalloja ,a lelke.
 
válasz | 2010-11-02 | 14:30
Háát nem kellett hozzá túl sok idő,nem emlékszem ,de elég hamar
 
válasz | 2010-11-02 | 13:41
És mennyi idő alatt untál bele?
 
válasz | 2010-11-02 | 12:54
nekem az olyan uncsinak tünik sorry
 
válasz | 2010-11-02 | 12:50
Otthoni sexböl én nem kérek
 
válasz | 2010-11-02 | 12:45
Persze vannak olyanok is,akikkel nem vágytam volna többre egy dugásnál
 
válasz | 2010-11-02 | 12:44
Én sem pornóbol meritettem ,de biztos vannak ott is érdekes dolgok
 
válasz | 2010-11-02 | 12:42
Nálam azért nem egészen így van legtöbb esetben,ezalatt úgy értem,hogy pl ha van valakim,aki odáig van értem,és fordítva is,ugyanúgy tudok vele sexelni is,és szeretkezni is.Bár az ilyen nagyon ritka,az igaz
 
válasz | 2010-11-02 | 12:08
Értem. Számomra a mindent bele, élvezen a hangsúly az otthoni szex. Általában nem kedvességből szexelünk, hogy hadd legyen már jó neki, hisz' szeretem, hanem azért, mert szeretünk szexelni.
Bár én nem sok pornót néztem eddigi életem folyamán, így talán nehezebb is lenne ezt a flasht elkapni :)
 
válasz | 2010-11-02 | 11:48
szóval nem a sóhajtozás a lényege a "dolognak"
 
válasz | 2010-11-02 | 11:41
A pornófeelingben,nem az érzelmeken van a lényeg,annál inkább az élvezeten
 
válasz | 2010-11-02 | 11:39
Hát ezt most így kicsit nehéz lenne kifejteni,de a remegő feelingre nem hasonlít,olyan mindent bele....
 
válasz | 2010-11-02 | 10:41
milyen a "porófeeling"?
válasz | 2010-11-02 | 09:59
szóval xyz-vel nagyon pornófeeling volt a sex,és ez nekem nagyon bejött
 
válasz | 2010-11-02 | 09:55
Hát igen xyz lényegesen jobb volt nála,sexben,össze sem tudom hasonlítani,viszont azzal képtelenség lett volna bármi mást is csinálni azonkívül,de nem is vártam többet tőle,szóval visszatérve,nagyon jól orálozott,az nagyon bejött nekem mikor nyalt,és közben teljesen rám volt izgulva huhh
 
válasz | 2010-11-02 | 09:42
Igen, a szex a legfontosabb...nyugodtan legyen p*raszt a férj (pl.: megcsal és/vagy megaláz stb...) vagy egy lusta disznó, akivel nem lehet közös jövőt tervezni. Persze, nyugodtan, csak az a lényeg, h a szexszel minden rendben legyen, a többi majd ezután jön :D
válasz | 2010-11-02 | 09:38
"Ez még egy elöttelevő sexpartnerem volt"

" De vele fantasztikus volt a szex"

Itt is egy kznapi tortenet amiben a ferj szaraqbb egy ideais szexpartnernel,valahol erzi,keres hatha valaki erte repes,a no meg bevallja maganak hogy biza a Lajos jobb volt.

LAnyok amikor valasztotok legalabb a szex legyen perfekt.
 
válasz | 2010-11-02 | 09:34
Az a hűtlenség,megcsalás topic szerintem
 
válasz | 2010-11-02 | 09:32
Azt nemértem,mi köze van az orális sexnek a megcsaláshoz
 
válasz | 2010-11-02 | 09:29
Azt hittem,hogy ez az orális sex topic,legalábbis az van kiírva
 
válasz | 2010-11-02 | 09:28
Én soha nem csaltam meg a férjem,még eggyütt voltam vele,és ez nagyon hosszu idő volt,de ebbe nem kívánok belemenni inkább
 
válasz | 2010-11-02 | 09:26
Szóval semmi köze hozzá már régóta,csak közben pár DOLOG bezavar sajna
 
válasz | 2010-11-02 | 09:24
Nekem nagyon eltér a véleményem ebben a témában Anthicoétól, de most 100%-ban egyetértek vele. Mielőtt nyíltan oda-vissza csalnátok egymást, inkább ülj le gondolkodni mit is akarsz.

Én megcsaltam a férjem, de ha létezne az a bizonyos idő visszapörgetés, akkor inkább aláíratnám vele a válókeresetet, aztán vagy észbe kap, vagy nyugodt szívvel, szabadon mentem volna tovább az utamon.
Nem rossz dolog tiszta lekiismerettel élni.
 
válasz | 2010-11-02 | 09:24
A férjemmel már semmi közünk egymáshoz régóta sexuális téren,és ezt meg is beszéltük,vele más a probléma,egyébként az hogy tud róla hogy randizni járok,nem osztom azért meg vele okvetlenül,szóval nyitott lapokkal játszom...
 
válasz | 2010-11-02 | 09:05
Akármilyen régi a szexpartner...
1: most férjed van
2: találkoznál az ex-szexpartnerrel, hogy...
3: te vagy felháborodva, h a férjed megcsal

1+2+3: te is meg akarod csalni vagy meg is fogod
válasz | 2010-11-02 | 09:05
De vele fantasztikus volt a sex
 
válasz | 2010-11-02 | 09:04
Ez még egy elöttelevő sexpartnerem volt
 
válasz | 2010-11-02 | 08:46
És még te vagy kiakadva, h a férjednek szeretője van? Te sem vagy különb, már bocs :)
válasz | 2010-11-02 | 08:45
úgy benyalt,hogy azt sem tudtam hol vagyok
 
válasz | 2010-11-02 | 08:44
lehet elmegyek egyik volt sexpartneremhez,imádta nyalni a pinácskámat,és naon jól csinálta hmm
 
válasz | 2010-11-02 | 08:34
a franciázás számomra nem egyenlő az orálozással,franciázni nagy élvezet azzal,akit kíván valaki,de az orál az szerintem más milyen,igaz nem tudom,nem szoktak rá megkérni,hogy úgymond orálozzak
 
válasz | 2010-10-29 | 18:22
Tényleg jól tetted ,hogy kidobtad ezt az embert,Az én barátom semmit nem erőltet ha kielégítem rögtön mondja,hogy ez fantasztikus volt és vissza is adja jó pár hónappal ezelőtt féltem az orális szextől mert nem tudtam,hogy ő mit szeret de aztán megtapasztaltuk egymást és az a legfontosabb,hogy örömmel csinálom neki nem pedig muszályból.
 
válasz | 2010-09-11 | 11:09
Üdv!

Ez eléggé érdekes....jó döntést hoztál amikor szakítottál ezzel a kis f@sszal! :))

Nállunk nincs ilyen probléma mert én teljesen rábízom a páromra..hogy mit tesz........ha ÉRZEM hogy "itt a vég" akkor jelzem felé és Ő dönt arról, hogy zsepi vagy vmi más....... :P
De ritkán van oan, hogy nem vesz ki a szájából..........ami eggyáltalán nem baj.......hisz nem ott a helye a dolgoknak.. ;-))

Üdv!

UI: Valaki válszolna nekem a szüzesség elvesztése fórumra is írtam........nem biztos, hogy jó topikot választottam ahoz a témához....de nem volt jobb! :D Köz!
 
válasz | 2010-09-07 | 11:38
Igy már én is gondolkoztam :S
De rájössz aztán,hogy,ami nem öl meg,az megerősít
válasz | 2010-09-07 | 08:59
Ne légy szomorú!

Majd találsz vkit, aki megbecsül és nem aláz meg :)
Fiatal vagy még...
válasz | 2010-09-06 | 18:27
Hol vol,hol nem,változó.De már mindegy,ha tényleg igy utólag visszagondolok rá,hogy miket csinált velem én meg nem vettem észre,bánt.
válasz | 2010-09-05 | 10:06
Gratulalunk neked.

Ugyes vagy es bator,csak regebb kellett volna lepjel.
Na de nem feleltel a kerdesmre a 69 ben volt orgazmusod vagy csak egy szuperjo erzes volt????
 
válasz | 2010-09-05 | 00:38
Jól tetted, hogy befejezted vele. Az ilyen típusú férfiak élvezik, ha leigázhatják és kihasználhatják partnerüket. Keserű tapasztalat lehet, de ebből is csak tanulsz - legközelebb talán már fel fogod ismerni az ilyen alakokat. Remélem sikerül!
válasz | 2010-09-04 | 21:25
Köszönöm,hogy irtatok,de én már nem vagyok a fiúval,elegem lett belöle,hogy a szex terén kezelhetetlen volt és hiába kértem ne csinálja!Pedig szeretem,szerettem de állandóan össze lött,meg amiket leirtam.Úgy látszik ezt élvezte rajtam,na mindegy.Most szomorú vagyok és magányos.
 
válasz | 2010-09-01 | 11:29
Hű, végre egy férfi véleménye !! :)
válasz | 2010-09-01 | 10:04
"ö nem sokáig birja "

",hogy nem merev állapotban is jön"

Ninncs mit ehhez hozzátenni, férfiként mondom ez a sárc egy kis f@sz.

És valóban egy bunkó is. Az meg, hogy nem érzi, lehet de akkor semmi kontrolja nincs a saját teste felett.

Esetleg még fiatalka, illetve szexuálisan tapasztalatlan, ez esetben talán nevelhető

Esetleg szimplán bunkó.

Micsoda farkak vannak! Nó de tényleg.
 
válasz | 2010-08-30 | 13:03
A barátod egyáltalán nem tisztel...se téged, se kérésed, érzéseid.
válasz | 2010-08-30 | 10:18
ZnZsofi
es neked is van orgazmusod a 69 ben?
Vagy csak szuper erzes orgazmus nelkul??
 
válasz | 2010-08-30 | 10:03
Dehogy van.
Ez egy onzo kis gusztustalan fiucska,kovetkezoleg javasolj menstruacios szexet a masodik napon,es jol kend ossze a hereit es a combjait.
lassuk elajul -e a boldogsagtol.
 
válasz | 2010-08-30 | 07:49
Én is utálnám, ha telelőné mindenem, de ezt ő figyelembe is veszi, úgyhogy nem teszi...
Meg kell mondani neki, nemigaz, hogy nem érzi mikor jön..., merthogy még néha előfordul, de gyakran...???
az már szándékos...

Ezek a pasik!!??

csak a baj van velük..:)
válasz | 2010-08-29 | 22:28
A 69-es póz egyik "mellékhatása" pont ez. Erre még hab a tortán, ha egyidőben élveznek el a párok. Ha zavar az, hogy a párod "telelövi" mindened akkor miért csináljátok? Ha meg élvezed, akkor számolnod kell ezzel is. Jó megoldás lehet, ha szólsz neki, hogy mikor úgy érzi "itt a vég" karmoljon a hátadba, vagy húzza meg a hajad, vagy bármi egyéb jelzés... Bár ez már olyan illúzióromboló... az az igazi amikor nem kell arra figyelnem, hogy mi történik körülöttem, hanem magára az érzésre koncentrálhatok...
válasz | 2010-08-29 | 21:40
Önkéntelenül csinálja, vagy szándékosan?
Megbeszélhetnétek valami jelzést ha érzi, hogy közel a vég, viszont ha önkéntelen és olyan hirtelen jön, hogy neki is meglepetés akkor problémátok van.. bár egyes lányok gerjednek az ilyen dolgokra is xD
Ez legyen a legnagyobb problémátok ;)
válasz | 2010-08-29 | 21:18
Sziasztok!Most arra szeretnék választ,hogy ti mit tennétek az én helyemben.Nagyon szeretem a párommal a 69es franciás pózt és ö is velem.Nagyon izgat amikor a puncimat nyalja én meg a farkincáját kényeztetem!De mindig mondom neki,hogy szálljon le rólam amikor érzi,hogy lö.Ugye én vagy alul,vagy felül vagyok mikor hogy.Tudom ö nem sokáig birja én meg nem tudom,mikor lö,mert van,hogy nem merev állapotban is jön,aztán meg közben tele lövi az arcom,szám,néha a hajamat is.Amikor ö felül van akkor én semmit nem tudok tenni,hogy ne löjjön tele.De amikor én vagyok felül akkor úgy próbálom irányitani,hogy ne az arcomra,számba menjen!
 
válasz | 2010-08-29 | 17:36
Ezt nem szabad erőltetni. Ha nem szereted ne csináld, annyiféle lehetőség van még élvezetet okozni. :)
válasz | 2010-08-29 | 17:33
Ha a partnered nem igényli , akkor ez nem gond. Ha igen , akkor talán ha már jól be vagy izgulva úgy kellene próbálkozni . Azt meg úgy is észreveszed ha közeleg az ejakuláció. a hányás kicsit gáz lenne . De ha még is a szádba élvezne az nem káros az egészségre.
Viszont ha te elvárod az orális kényeztetést ennek ellenére , az hosszútávon feszültséget szül .
válasz | 2010-08-29 | 06:18
Lehet, hogy erre is meg kell érni...vagy:

-Esetleg még nem régóta vagytok együtt,
-nem alakult ki a bizalom köztetek
-nem szereted eléggé, nincs kötődés

A szájba élvezést, hogy nem bírod, szerintem nem baj, én is lehet, hogy elhánynám magam tőle, azt én sem szertném, de mondjuk tőlem nem is várja el a párom.
válasz | 2010-08-28 | 23:59
Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek, hogy atudok a következő problémán változatni:
nem élvezem amikor egy férfi péniszt a számba kell venni, és a bele gondolodk, esetleg a számba élvezhet akkor még hányingeme is van. HA megtenné tuti össze is hánynám magam.
Mit javasoltok?

Előre is köszi a segístéget.
 
válasz | 2010-08-27 | 18:02
Ha ott is ennyi volt a szex, akkor megvan miért léceltek le.
válasz | 2010-08-27 | 18:01
Még egy ilyen "hülyét" nem talál...
válasz | 2010-08-27 | 17:45
Kedves Hunny!

Köszönöm a választ, tényleg az lesz most hétvégén, hogy leülök vele, és elbeszélgetek pár dologról, h szerinte meddig mehet még ez így.
Amúgy barátnőm 21 éves, és elvileg én vagyok neki az 5. pasija, de állítólag előttem csak 2 pasival volt szex, csak akkor azt nem értem, h a másik 2-vel mi volt...? Na mindegy.

Sajnos a szankciókat nem vagyok elég kemény bevezetni, mert én imádom neki csinálni! :) Tényleg oda meg vissza vagyok érte, ott lent is! ;-) És már szerintem annyira elkapattam, hogy ha nem csinálnom a kényeztetést, akkor a szeretkezésről is lehet h le kell mondjak, mert lehet h akkor azt nem engedné. Nem tudom.
válasz | 2010-08-27 | 17:29
Szia!

Le kéne ülnöd a barátnőddel, és megbeszélni a dolgokat. Többek közt mondd el azt is, hogy nagyon szereted, vele képzeled el a jövődet, de gondoljon bele, hogy mi lesz 5-10 év múlva. Ha nagyon hiányozni fog az e fajta kényeztetés előfordulhat, hogy megcsalás lesz a vége (persze nem direkt, na de a szükség, vágy nagy úr), amit se te, se ő nem szeretne. Ha pedig ez megvolt, lassacskán rátérhettek a gyakorlatra. Nem kell durr bele a közepébe, első alkalommal csak kérd meg-vagy fogd meg a kezét és irányítsd oda-és csak a környéket simogassa, hasad alját, combjaidat kívül belül. Ha ebbe belejött akkor jöhet a péniszed simogatása, ha ez is ok, akkor talán már meg is fogja a szerszámod és húzogatja. Következő lépésnek a hasadra, combjaidra adott egy-egy apró puszit mondanám, és így tovább, szépen fokozatosan. Ne siettesd a dolgot, egy egy lépés hetekig is tarthat, és csak akkor jöjjön a következő fokozat, ha mar magabiztos és élvezi a dolgot.
De ha még így is megtorpansz az első lépés előtt, akkor fogd meg az ő kezét, és együtt simogassátok őt odalent. Hátha oldódik benne így a nemi szervek érintésétől való félelem, mert el tudom képzelni, hogy a sajátjáétól is idegenkedik.
Ha pedig végképp semmi sem használ, szankciókat vezetnék be: ha te nem kapsz orált (ill nem mutat semmi hajlandóságot felé) akkor te se adj neki, és akkor igazán értékelni fogja, hogy milyen kellemes dolog ez, mennyire tud hiányozni, mit is élsz át te.

30-40 perces orálozás minden egyes alkalommal, és még masszázs is?:O Tudom már mit kérek évfordulóra páromtól:D:P
válasz | 2010-08-27 | 13:06
Én is erre gondoltam....ha te vagy neki az első akkor érthetődő, idő kell neki, míg felszabadul, bátrabb lesz, még új neki ez az egész.....
válasz | 2010-08-27 | 13:03
Hány éves a hölgy?
Te vagy neki az első?
válasz | 2010-08-26 | 21:43
Köszönöm a kimerítő véleményt, véleményeket :)
Nem is tudok így hirtelen minden kommentre reagálni.

Szóval tényleg érdekes a helyzet, és valahogy tényleg elég "gyerekes" cipőben jár a barátnőm szexuálisan.
A péniszemet a kezébe nem veszi, és egyáltalán, sehogy sem izgatja, az az én dolgom, h felálljon, persze ezzel soha sincs probléma :)
Amikor szeretkezünk, akkor csak szétrakja a lábát és kész, annyi, a többi az én dolgom, szóval "keményen" (gyengéden) megdolgozok az orgazmusáért. És minden szeretkezés előtt 30-40 perc nyalás a részemről, és sokszor masszázs is (ő szinte soha nem masszíroz meg engem). Azt sem engedi amúgy, h mondjuk kívülre élvezzek el, mindig csak bele. Persze védekezik tabival, de jó lenne néha nem csak bent elmenni.

És igen, én is gondolkoztam már rajta, hogy a későbbiekben ez hogy lesz, de amikor együtt vagyunk, vagy csak telefonon beszélünk, akkor egyszerűen a kisugárzásával annyira levesz a lábamról, hogy nem bírok mit tenni :) mindig behódolok...
válasz | 2010-08-26 | 20:23
pont azt az átalakulást kell szerintem megvárni.
válasz | 2010-08-26 | 19:54
A szerelem nem múlik el, csak átalakul. De ez sem mindenkinél. Mi 7 éve vagyunk együtt, és még mindig nagyon szeretem, ragaszkodom hozzá, tisztelem és jól megvagyunk. Szóval a szerelem idővel tényleg valami más lesz, ha tényleg összepasszol a pár, ez csak erősebb lesz. :)
válasz | 2010-08-26 | 16:10
Én nem nyelem le, de arról biztosan tudom, hogy neki tök mindegy, így pl. ezért nem öli a kielégítetlen vágy.
 
válasz | 2010-08-26 | 16:09
Jó esetben azt gondolom, hogy nem :DDD Igazából nem tudom, hogy ez számára mennyire izgató vagy lényeges, mert mostanában elég körülményes emerien kommunikálni vele.
Szerintem mással már csinálta, és ráadásnak fizetett érte. Meggyőződésem, hogy hazudik erről, így fogalmam sincs, hogy valójában mit gondol. Talán egyszer megtudom.
válasz | 2010-08-26 | 15:56
de most ezt arra írom, hogy mindenkinek van, amit megcsinál, van, amit nem.
Te pl az anált nem, ha jól emlékszem.
Attól tán még nem megy el a párod máshoz análozni.
válasz | 2010-08-26 | 15:54
Ha neki mindegy, akkor nem is kell.
válasz | 2010-08-26 | 15:53
Oké, ebben egyetértek.
Én pl szívesen szájamba veszem, de azt nem szeretném, ha benne menne el.
Most azért nem kezdek el félni, hogy keres olyasvalakit, aki engedi, hogy szájba menjen:)
válasz | 2010-08-26 | 15:53
De összeköltözve is szerelmesen az ember többet elnéz, mint józanul.
válasz | 2010-08-26 | 15:52
mondjuk az összeköltözés is már egy jó alap..
válasz | 2010-08-26 | 15:51
Ez a lány nem orálozik, és nem is veszi a kezébe. Lehet, hgoy a fülével dorgoli, csak nem valószínű. Az pedig tényleg kevés, hogy eldobom magam, oszt annyi.
válasz | 2010-08-26 | 15:50
Szerintem igen, ki kell várni egy kis józanodást, máshogy nagyobb az esély a koppanásra.
válasz | 2010-08-26 | 15:40
Nehéz kérdés , pontosabban hiába is minden " józan tanács " a szerelem győz. Ez így van jól . Egyébként a mai fiatalokra nem jellemző a hirtelen házasságkötés. Egyre inkább kitolódik korban , tovább tanulnak a fiatalok , majd jön a karrier építés szerencsésebb esetben . Tehát van idő egymást kitapasztalni akár, az egyetemi évek alatt is , míg a család és gyermek vállalásra kerül a sor .
válasz | 2010-08-26 | 15:38
Mindig a nehezen elérhető, vagy elérhetetlen dolgok izgatják az embert!

Pl ha nem orálozik a lány akkor otthagyná a pasi.holott más módon is képes elélvezni.
Ha nem engedi az anált, elhagyja a pasi, pedig szintén még egyéb módokon is elélvezhet, de nem, neki az kell, amit a másik nem ad meg.

Sosem elégedünk meg azzal ami van, és jó,hisz kielégül a pasi, de ez neki kevés, több kell... popsiba kell, vagy szájba, vagy szétlövöldözve..
Normális módon már nem is izgató...(holott a vége orgazmus lesz ha punciba megy is..de az már snassz)
 
válasz | 2010-08-26 | 15:25
Akkor mikor hozzon hosszútávú döntést, vagyis pl eljegyzést, házasságot, mikor már józan, vagyis nem szerelmes?
Várja meg azt az állapotot?
válasz | 2010-08-26 | 15:23
Hogy meddig tart, és hogyan múlik ... ,? De egyszer elmúlik, és marad a rózsa szín köd helyen, a kiábrándító valóság . Azonban ameddig tart , a valóság helyet egy más dimenzióban élünk. de jó is lenne újra át élni , még a kijózanodás másnapos gyötrelmei árán is .
Olyan ez mint a részegség , még jó hogy nincs szerelem szonda , mert büntetnék a szerelmes gépkocsi vezetőket is.

Szerelmesen , sem ittasan nem helyes főleg hosszútávú döntéseket
hozni.
válasz | 2010-08-26 | 14:53
A szerelem állítólag - egyes nézetek szerint-addig tart, amíg plátói és meg nem kapod a másikat, össze nem jössz vele.
 
válasz | 2010-08-26 | 14:50
A szerelem múló dolog , szinte röpke pillanat az ember életében, s ha múlik oda is van . Jön, a hiány érzet, az ön marcangolás, rosszabb esetben veszekedések , félrelépések . Jobb ennek elejét venni. Nagy ritkán ," bekapja" a párom , de én ezért nem vagyok odáig tehát nem is követelem. Viszont imádok puncit nyalni , ez "úri dolog". Ellenben, az a férfi ember aki igényli, és nem kapja meg valamely elvárását , hosszútávon lelki és családi problémákkal fogja szemben találni magát.
válasz | 2010-08-25 | 16:26
Kezébe sem veszi??? És a combjaival szokott ingerelni, az is jó :))
Egyáltalán mit csinál vele? Ha eléggé felizgult, széteszi, és annyi?

Szerintem jól rázd meg a barátnődet, hogy magához térjen :DDDD höhöhö, na ez csak vicc volt.
Amúgy egyet értek gyöngykagylóval, ha nem változik, hosszú távon szerintem sem lesz tartható a kapcsolat. Mivel kényszeríteni nem lehet, annyi marad, hogy beszélgetsz vele, és egyszer csak meggondolja magát. Mindenesetre amíg ez nem történik meg, én nem jegyezném el a helyedben, meg nem házasodnék...
válasz | 2010-08-25 | 15:49
Az nagyon klassz, hogy szereted a barátnődet, az is klassz, hogy már lassan az eljegyzésen gondolkoztok. Csak egy nagy bökkenő van, - és szerintem ez eléggé nagy -, az, hogy nem elég sokszor a szerelem önmagában, ha két ember között különbözőek a szexuális vágyak, elképzelések, akkor ott idővel gond lesz. Mert az szép, hogy szereted meg, hogy gyönyörű nőnek tartod, látod, de most úgy tűnik, hogy szexuálisan nem teljesen passzoltok össze. Most ideig-óráig még el fogod bírni viselni -, mert friss a szerelmetek, a kapcsolatotok, hogy nem szeretne bizonyos dolgokat Neked megtenni a szexben, de később a Te vágyad erősödni fog abban, hogy bizonyos dolgokat, "fantáziákat" meg tudj valósítani a szexben. És akkor mi lesz???? Tegyük fel a feleséged "békén fogod hagyni" orális szex fronton - már, hogy Ő csinálja Neked -, de majd vígasztalódsz egy másik nőnél? Vagy hogyan lesz? Vagy bízhatsz benne, hogy idővel megváltozik a véleménye az orális szexről - már, hogy férfinek csinálja Ő, és akkor megoldódik a kérdés.
Egyébként meg érdekes, hogy Te csinálod a barátnődnek orálisan, Ő meg nem???? Nekem az ilyen egyoldalú dolgok a szexben mindig is furcsák voltak. Nem azért, mert "ha én csinálom, akkor a másik is csinálja"- elv miatt..., hanem elgondolkoztató az, hogy a barátnődnek evidens, hogy Te őt kényezteted ilyen módon, de neki esze ágában sincs Veled ezt megtenni????? Te miért nem mondod neki, hogy "Fúj, undorodom, nem csinálom...???? stb.
Ha szeretünk valakit, akkor ilyen dolgok - mint orális szex - szerintem annyira magától értetődően jönnek - lehet, hogy nem a kapcsolat első egy-két hónapjában..., de hogy valaki eleve elzárkózzon ilyesmi elől...
Egyébként meg tipikusan az a női felfogás a barátnőd véleménye, ami szerint a férfi nemi szerv érintése is gusztustalannak, visszataszítónak tekintendő... Legalábbis, amit írtál, abból nekem ez jött le, hogy a barátnőd jelenleg még a szexnek ezen a szintjén van... Ha szerencséd van, idővel "megérnek" benne dolgok, és igénye lesz arra, hogy akit szeret, ilyen módon is kényeztesse... Mondjuk lehet, hogy az még évek múlva lesz....???? Ki tudja???
Egyébként meg rákérdezhetsz Tőle: "Hogy fog változni a véleménye, vagy így fogtok megöregedni....?????"
válasz | 2010-08-25 | 15:31
Sziasztok!

Még elég új vagyok a fórumon, de látom sok itt a tapasztalt ember :)

Az a problémám, ill. kérdésem, hogy nemrég (fél éve) összejöttem egy gyönyörű lánnyal, akivel felhőtlen a kapcsolatunk.
Annyi az egyetlen bibi, hogy nem tudom rávenni az orális szexre. Ő nagyon szereti, sőt _mindig_ elvárja, hogy én csináljam neki, de ő soha nem tette még meg, de még csak kézbe sem veszi a péniszemet. Meg is mondta nekem, hogy ha azt akarom, h a szájába vegye, vagy játszon a f.rkammal, akkor nem jó embernél kopogtatok. Még puszit sem hajnaldó a környékére adni, nemhogy bekapni. Természetesen a higiéniára nagyon figyeltem mindig is.
Mivel én nagyon szeretem, ezért természetesen belementem a dologba, sőt, ha a szerelmem továbbra is ennyire lángol, akkor már lassan az eljegyzést tervezzük. Csak nekem nagyon furcsa, h miért ennyire taszító ezzel kapcsolatban.

Szerintetek lehet ezt orvosolni vhogy?
 
válasz | 2010-08-25 | 15:01
Aztán meg újabb és újabb "extrák" kellenek majd neki, mert az "egyszerű" szex már nem is olyan izgi és nem elégíti ki...
 
válasz | 2010-08-25 | 15:00
Aninak teljesen igaza van. Ha azért megcsal mert ezt nem engeded, akkor egyébként is meg fogja tenni. Nem szabad teljesen alárendelnie magát egyik félnek sem egy kapcsolatban, az már nem párkapcsolat hanem az egyik az uralkodó fél. Ez nem jó.
válasz | 2010-08-25 | 14:58
Nem értek egyet.
Csak azért megcsinálni neki mindent, mert félsz, hogy elhagy?!
Ha azért elhagy, mert vmit nem csinálsz meg neki, nem is szeret.

A szexben annyi mindent lehet csinálni, és annyi más módon , máshová is kielégülhet, hogyha azok nem jók neki, akkor menjen is el a pasi...
Akkor keressen olyat, aki mindent megtesz neki az ágyban...ha csak az ágybéli dolgok a fontosak, ill. fontosabbak ...
válasz | 2010-08-25 | 14:18
Féltem hogy elhagy a férjem, ezért mindent megteszek neki amit kíván. Ha biztos akarsz lenni abban hogy hűséges hozzád, ki kell elégítened orálisan. Minden nő eljut odáig hogy annyira szeret egy férfit hogy megteszi neki. Ha a szüzességemet nem tudtam neki adni ez az amivel kárpótolom.
 
válasz | 2010-08-21 | 14:13
Na látod,ez biztos.Ha meg kötelezőnek fogja érezni,akkor az már régen rossz.
válasz | 2010-08-21 | 12:30
Végülis nem köteles csinálnia:P
válasz | 2010-08-21 | 12:29
Sztem ha ő úgy érzi és akarja, akkor magától is megteszi, ha erölteted csak roszabb......hagyd rá, ha nem akarja nem a világ vége.....próbáld megérteni, biztos van oka, ha nem csinálja.....
válasz | 2010-08-21 | 10:11
Jó reggelt mindenkinek.
Robertka témájával kapcsolatban még annyit,h azért az sem mindegy,h mennyi idő után kér az ember ilyet.Párom soha nem kérné,mert tudja,h nem tenném meg.Ezt neked is-Robertka-tiszteletben kell tartani.
 
válasz | 2010-08-21 | 10:07
A barátnője szájában akar elmenni.
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-08-06 - 22:57

Láb, harisnya és tűsarok
2018-08-05 - 07:47

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-07-29 - 09:45

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41