szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

A méret a lényeg?


Új hozzászólás

Atti
válasz | 2005-01-31 | 19:30
Hello Smith!

Azért azt ne feledd, hogy 17 éves korban nem is olyan könnyű körülményeket teremteni egy együttléthez! Emlékezz csak vissza... Jó, lehet, hogy egy ereszdelahajam mega-buli nem a legtutibb helyszín, de azért vagyunk páran akiknek egy ilyen buli hozta az első élményeket (többek között nekem is :)
Inkább egy ilyen buli, ahol sok hasonló korú cimbi, haver is ott van (persze nem a hálószobában), mint egy nem eléggé elszeparált, esetleg nem zárható szoba a család, vagy anyuka nem rosszindulatú, mégis aktív "topogása" mellett... "Gyerekek mit kértek enni, inni, Pistuka miért nem mutatod be ezt a kedves kislányt ... :))))))
Brrr....
Persze minden csoda három napig tart, anyuka is beletörődik majd, hogy barátné állt a házhoz...
Ez persze bőven fikció, biztosan sokan nem így állnak hozzá,de emlékezz csak vissza : mi is így készültünk egy időben minden bulira...
Smith
válasz | 2005-01-31 | 19:17
Hello Atti.
Egy vindizsgréc kérés?
Hány éves vagy?
 
Atti
válasz | 2005-01-31 | 19:11
Hali!

Azért írtam le az előzőekben ilyen hosszadalmasan a tanácsaimat, mert nekem tényleg akkor kezdett igazán kiteljesedni a szexuális életem (független attól, hogy előtte sem szeretkeztem keveset) , amikor ezek a gondolatok megfogalmazódtak és elkezdtem tudatosan sokkal jobban koncentrálni a partnereimre...
A haverod példájához:
Erre a 3-perces dologra is "rá lehet gyúrni" leginkább jobb kézzel :)) , de első, második alkalommal (sőt sokszor később is) simán előfordulhat.
Ha így jársz: no para. Folytasd a csikló simogatással, vagy nyugodtan a nyelveddel is, amíg még megvan a lendületet és az atmoszféra (és persze még a lány is felpörgetettt állapotban van). Utána majd együtt pihegtek :)
Törekedj rá, hogy orgazmusa lehessen. Könnyen lehet, hogy első alkalommal ezt még nem fogja a szeretkezés közben átélni, (sőt talán a simogatás hatására sem
-no para!) hiszen valószínűleg még ő is fiatal, nem biztos, hogy teljesen ismeri a saját testét, plusz az első alkalom egy új partnerrel mindenképpen egy kicsit "drukkosabb" lehet neki is.
Mindenesetre bátran folytasd kézzel, vagy szájjal, ha úgy érzed a lány még kívánná... Azt valószínűleg úgyis megérzed, ha valamiért érzékeny neki, vagy kellemetlen, de szerintem gyengéden szólhatsz is, hogy még szívesen folytatnád "más" módon :)
Ha látja rajtad, hogy neked TÉNYLEG fontos az ő kielégülése, nagyon jól fog neki esni és -így,vagy úgy-, de biztosan jó érzéssel gondol majd vissza ő is az együttlétetekre.

H A J R Á ;-)
Smith
válasz | 2005-01-31 | 18:47
Hello,

Ha megfogadsz egy jó tanácsot, akkor nem erre a bulira tervezed a szüzességed elvesztését!
Hamár eleve, lesz ami lesz címmel vágsz neki, akkor ott semmi nem lesz. És hidd el egy fíúnak is olyan fontos az első, mint egy lánynak! A strigulákat, meg ráérsz még húzogatni, bár én nem vagyok híve ennek.
egy 17 eves fiu
válasz | 2005-01-31 | 18:36
Atti!
Kossz szepen a jo tanacsokat...
Megprobalom betartani oket...

Persze, hogy nem kéne lovagolnom azon a centi-probleman, de akkoris ;)

Jó, oké, megprobalok majd (ha esetleg ugy alakul) maximalisan a csajra koncentralni, meg minden...

Arra, meg hogy ne igyak sokat, en is gondoltam, bár nem az a tipikus "istennö" a csaj, meg ugye "Nincs rossz nö, csak kevés pija" függvényében elgondolkodtató, hogy igyak-e sokat, vagy nem... Mind1, majd lesz, ahogy lesz :)
Mindenesetre kossz a tanacsokat.

UI.: Az egyik haverom az elso alkalomkor 3 perc alatt elment.. - ez csak ugy az egyik tanacsod kapcsán jutott eszembe - megprobalom nem követni a példáját :))

egy 17 eves fiu
Smith
válasz | 2005-01-31 | 17:08
Üdv Lányok és Fiúk!
Olvasgattam ezt a topicot sokáig.Láttam van aki valóban magas szexkultúrával rendelkezik, van aki kezdő (mint mondenki egyszer) a többit inkább hagyjuk:) Viszont jó lenne egyszer és mindenkorra tisztázni a centis problémát!
Biológiailag szinte 99%-ban nem számít.Nem taglalnám a miértet, tessék utánna járni. Tehát olvasgattam és talán egy hozzászólás volt ami tetszett, de szerintem nem tökéletes. Abban az áll, hogy a lány agyát kell "kielégíteni". Majdnem. Sokkal inkább a lelkileg kell "kielégíteni", hogy ezt a csúnya szót használjam. Kedves féfitársak. Egy lányt anélkül lehet a csúcsra jutatni, hogy még a nemiszervét sem érintetitek meg! Az efajta orgazmus sokkal , méllyebb, és tisztább (igaz lányok?), mintha "normális" úton jutna oda. Miért? Mert ahogyan a hozzászolásban is volt ha sikerül elérni azt, hogy a lány csak a saját testére figyeljen és úgy érezze, mintha egyszerre, mindenüt izgatnák,kényeztetnék ráadásul ez mintha belülről jönne, akkor valami teljesen ujjat fog átélni! Persze ehhez a lány is kell. Feltétlen bizalom és odafigyelés. A másik dolog. Nem tudni kell, hogy mi a jó a másiknak, hanem érezni. Óriási különbség. Ezekután szerintem az,hogy mi mennyi teljesen lényegtelen. Miután most valaki azt mondaná, hogy na akkor te épp a "kicsik" táboraába tartozol ,annak elmondom, hogy nem. A teljesen átlagosak közzé.
 
csak1srác
válasz | 2005-01-31 | 15:40
Anoním: Ne vedd személyeskedésnek, de nekem úgy túnik, Te bort iszol, és vizet prédikálsz. Egyébként osztom a véleményed, miszerint nem a méret a lényeg, de ez így Tőled furcsán hangzik. Ha nem tetted, volna oda hogy a barátomnak nagy van, sokkal hitelesebb lettél volna. Meg egyébként is, ha nem számít, minek mondani/írni, hogy a barátomnak nagy van? Dicsekvésből? Hogy olyanok irígykedjenek rád akikkel nem is értesz egyett? Lehet, hogy nagyon lesarkítom a dolgot, és ha megbántottalak bocsánat, de az jön le, hogy "A barátom farkána méretén kívül, vannak még más jó tulajdonságai is."

Üdv!
Atti
válasz | 2005-01-31 | 15:10
Hali! Emlékszem ezekre a jól beharangozott partykra :) Az ember mindig rákészült, aztán valahogy mindig más lett belőle :) De azért jól teszed, ha lelkileg ráhangolódsz ...
Figyu!
Sok összetevője van annak, milyen lesz az első élményed. A méreted, csak akkor okoz problémát , ha nem tudod kikapcsolni az agyadat és ezen kattogsz. Ezt hidd el nekem és tényleg próbáld turbo sebességgel elfelejteni ezt az aggodalmadat, mert semmit, de semmit nem érsz el vele, csak azt, hogy görcsösebb leszel.
Egészen biztos lehetsz benne, hogy ha oda kerül a sor nem centivel a kezében fog ledőlni az ágyra a kiválasztottad. Én sem sorolom magamat a legméretesebbek közé, de hidd el még soha nem szólt le senki.
Ma már idősebb fejjel azt hiszem látom is ennek az egésznek a lényegét, a miértjét.
A lányok sokkal, sokkal komplexebb módon élvezik a szexet, mint mi azt képzelnénk. Mert mi férfiak ugye fogjuk a jobb kezünk és sokszor tényleg pikk-pakk égnek állunk (persze, ha közben a méretünkön görcsölünk akkor már nem olyan biztos ! )
Nagyon sok lánynál azonban ez másképp működik. Arra jöttem rá, hogy az a jó szeretkezés, ahol nem a lányt, nem a testét próbálod meg kielégíteni, hanem a "agyát".
Elmondom ezalatt pontosan mit értek:
Akármilyen lány lesz a kiválasztottad, neki is megvan a saját gátlása (mint neked ez a méret-dilemma), ami sokszor elvonja az agyát, a figyelmét az élvezetektől. Nemrég beszélgettem egy lánnyal, aki elmondta, hogy milyen sokat és sokszor "kattogott" fiatalabb korában azon -amikor orálisan megpróbálták kielégíteni-, hogy úristen, most milyen illat lehet ott lent, jajjj Istnem nem vagyok vajon lent büdi a fürdés ellenére stb.stb... És persze ebben az időszakában - bár csak egy hajszállal - de mindig elmaradt az orgazmusa... A fiú persze aki próbált minél ügyesebben "tevékenykedni" , egyből azt gondolta, hogy ő bénázza el, holott erről lehet szó sem volt... És ez csak egy példa a sok lehetőség közül (,mert ugye ez után jön még a : kicsi a mellem, lóg a mellem, lapos a fenekem stb.stb.)
Neked az lesz a nagy harci "feladatod" , hogy minden energiádat a partneredre próbáld összpontosítani, az ő esetleges gátlásainak kiiktatása, a megfelelő relax elérése a fejében legyen az első, bőven ez után jön csak a tényleges aktus. Ha sikeresen el tudta magát engedni, ha érzi, hogy előtted egyáltalén nem kell semmin agyalnia, sokkal könnyebb lesz az első "nagy" szexed is és észre fogod venni, hogy VALÓBAN nem a méret dominál.
Ne magadra, ne a gátlásaidra koncentrálj, hanem a lányra és hidd el meghálálja magát... És ezt veheted tuti tippnek.
A saját fejedben pedig úgy tudsz rendet tartani, hogy (már bocsánat), de tényleg leszarod ezt a centi-kérdést, mert sehova nem vezet, ha ezen kattogsz. Figyeld meg idővel sokkal felszabadultabban, lazábban tudod majd kezelni ezt a dolgot, amikor látod, hogy mennyire értékelik a lányok azt, hogy mennyire odafigyelsz rájuk...
Még valami:
Az első alkalom természetesen különleges esemény lesz, amire ugye nagyon készülsz. Egészen biztos, hogy nem leszel olyan, mintha hetente több nőt hódítanál meg az ágyban, nagyon sokaknál az első alkalom lázában szinte el sem kezdődik, már be is fejeződött az aktus :)))
Ha esetleg nálad is így lesz: ne kattogj rajta !!! Majd legközelebb javítasz. Aztán megint javítasz, majd megint... Így megy ez. A tapasztalatokat meg kell alapozni.
;-)
Még néhány tanács:
Ha tényleg úgy készülsz arra a bulira, mint lehetséges "szüzesség-elveszítő" alkalomra, ne idd túl magad (legyen "jó idő", de tudjál magadról), legyél maximálisan ápolt (nyugodtan bekenheted magad fürdés után jó, nem túl nőies illatú testápolóval, egyáltalán nem "ratyis", vagy ilyesmi) és ne legyél túl bozontos lent, mert ma már simán elvárható egy fiútól is, hogy erre odafigyeljen)
Nem lesz itt semmi gond!
Sok sikert, drukkolok!!
Üdv: Atti
Anoním
válasz | 2005-01-30 | 07:00
A méret NEM a lényeg. Imádott párocskámnak ugyan igen nagy van, de NEM azért imádom.
 
Merengõ
válasz | 2005-01-29 | 20:27
"pija, kaja minden mennyisegeben"?

MEGYÜNK!!!!! :))

Mielőtt a hölgyek levonnának egyes következtetéseket, azért azt hozzá kell tenni, hogy azok a nők, akik azt hiszik, hogy a pasikat a hasuknál fogva lehet elcsábítani egy arasznyit tévednek! :))

Merengő
egy 17 eves fiu
válasz | 2005-01-29 | 18:21
az ciki, ha 17 vagyok, es a meretem: 12 hosszu, 4 az atmero???
nagyon parázok...

februar vege fele készulok egy osztalytarsnömék szulinapi party-jára, ahol pija, kaja minden mennyisegeb! föleg pija, szóval (még szuz vaok), de lehethogy ott esetleg valami lesz! (a csaj kulonben jó csaj, kicsit lapos seggel, de asszem, ennyi elnézhetö neki, egyebként helyes csaj)
szal, segíccsetek ;)
plííízz...

egy 17 eves fiu
 
Balázs
válasz | 2005-01-28 | 22:47
bizonyos keretek között zizi!
zizi
válasz | 2005-01-28 | 22:26
Egyszer és mindenkorra vegye tudomásul minden fiú,hogy nem a méret szamit hanem a gazdája.
 
Merengõ
válasz | 2005-01-28 | 19:04
Ahoj!

Egy dolog még lenne: én szívesen segítek, de kérlek titeket, hogyha hasznosnak ítéltek valamit és az működött is, akkor jelezzetek vissza, hogy tudjam elérkezett hozzátok az üzenet és nem feleslegesen gépelek órákat.

Köszi!

Merengő

Ez most pl. konkrétan "1 valaki"-ről jutott eszembe, de általánosan érvényes, hogy jó lenne tudni, hogy alakult a dolog...
 
echo
válasz | 2005-01-28 | 17:26
HI Mindenki!

Szerintem az ágyba a szövegeddel, és nem a farkaddal viszed a csajt. Amikor pedig arra kerül a sor, elég lúzer vagy, ha nem bírod valamelyik orgazmushoz eljuttatni. Nekem 14/4-es és volt olyan partnerem, akivel a röpke 3-4 órás szeretkezésünk alatt majd 3 teljesen tökéletes hüveji orgazmust produkáltunk. Bárki bármit mond, ha szex közben egymás alázására, és nem egy közös cél érdekében munkálkodtok, akkor kár belekezdeni. Akadt már olyan partnerem is, akihez kicsinek éreztem magam, és ezért főleg csak a nyelvemmel és a kezemmel próbálkoztam, de ő kért rá külön, hogy ne kíméljem az öreg harcost és meg is lett az eredménye.
Hogy csatlakozzam az előttem szólokhoz: nem az a kérdés, hogy mivel, hanem hogy örömet akarsz-e okozni a partnerednek, vagy sem. Ha Ő is hasonlóan gondolkodik akkor menni fog, ha nem, akkor beszélgessetek róla, vagy gyorsan keressetek mást... A lényeg, hogy legyen önbizalmad, és tartsd be az aranyszabályt: "mindent szabad, de semmit sem muszáj..."

Jó vadászatot... :-)
 
Balázs
válasz | 2005-01-28 | 06:35
Szia MEREngő!

Ez még nem jutott eszembe.
Már kb 12 éve történ ez velem, azóta 1 szer láttam a lányt.
Különben igazad van!
Ha alkalmam adódik elmondom neki.
Már csak azért is mert kiváncsi vok a reakciójára.
Azt fogja mondani, hogy 1 (kis) FASZ voltam.
:)))
SZERINTEM!

Üdv
Merengõ
válasz | 2005-01-27 | 22:28
Szia Bali!

Csak kíváncsiságból: nem gondolkodtál azon, hogy ezt elmondd neki így utólag (tehát mostanság.)? Szegény - biztos azt hiszi nem tetszett Neked. Sosem késő.

Merengő
Balázs
válasz | 2005-01-27 | 21:37
Sziasztok!
Szia 1 valaki!

Az én történetem jutott eszembe...
Rég volt.
16 éves voltam összejöttem egy 20 éves csajjal, neki már volt pasija előttem...
Én még szüz voltam...
A sporttársaim mindig csúfoltak, hogy kicsi a kukim...
Lent voltunk Siófokon fürödtünk a balatonba, ott persze még joddan össze ment a hideg víben, a csaj meg mindenképp szerette volna +fogni /ő már tudta moi a jó, én még nem/.
Pár hét múlva szakítottam vele mert oda került a sor, hogy le kellett volna feküdjünk.
Most sokan röhögtök, utólag én is... :)
Annyira gátlásos voltam, hogy inkább szakítottam ezzel a szuper csajjal...
A mai napig nem tudja mért...
A következö barátnőmmel lefeküdtem...
Mind a ketten szüzek voltunk..
(össze jött, de inkább mindenkinek tapasztalt partnert javaslom)
Amikor az aktus után fürödtem, és ő utánam jött a fürdőszobába, eltakartam a répámat, és megkértem, hogy legyen szíves kimenni...
Elég cikis srác voltam!!!
Valamitől azt az egésszet sikerült megfordítsam.
Ugy döntöttem, hogy nem akarom ilyen cikiben leélni az életem.
Igyekeztem minnél hamarabb meztelenül mutatkozni az épp aktuális bnőm előtt, hogy lássam mit szól a farkamhoz...
És amikor láttam, hogy nem ájulnak el, hogy úr isten ez iszonyú kicsi akkor keztem meg nyugodni.
Sőt egyre magabiztosabbá váltam.
Vot olyan szülinapi parti, ahol az ünnepelt lánynak rendeltek táncos, vetkőzős fiucskákat...
A mutatvány után, hogy elmentek a srácok, a haverommal levágtunk egy kis sztriptízt...
A 20-30 fős társaságunknak. Fantasztikus volt örjöngtek a csajok, és nagyobb tapsot kaptunk mint a hivatásosak..
Most már 1általán nem vagyok szégyenlős.
:))))
Hát ez az én sztorim nagyon röviden.
Az a mottom, hogy akkora amekkora ez van és késsz.

békés harcos
válasz | 2005-01-27 | 18:07
Nem a cm-eken múlik a dolog!Gondolj bele! Jóképő vagy,intelligens vagy,maximálisan kijöttök a barátnőddel,mindened megvan ami kell,már bűn lenne még egy nagy farok is!:)))
 
Merengõ
válasz | 2005-01-27 | 15:53

A csokrokat az öltözőbe kérem! :)))))))
 
Merengõ
válasz | 2005-01-27 | 15:51
Szia 1 valaki!

Ahogy ígértem, íme a válasz:

"rendszeresen előhozza azt a témát hogy neki biztos túl kicsi."

No, hát akkor kicsit szakmai lesz, de ha következőnek előhozza ezt a témát, akkor ezzel kifektetheted:
Tehát ahogy belekezd, a Te stílusodban, de nyugodtan nyersen is, had érje meglepetésként:
„Figyelj! Állandóan felhozod ezt a témát és most szeretném örökre lezárni! Először is a kicsi és nagy méret ugyanúgy vonatkozik a hüvelyre, mint a hímvesszőre!!! A hüvely hosszában 2-3 cm-t képes tágulni vagy összehúzódni! Nekem kisebb hüvelyem van, így ha hosszabb lenne a férfiasságod, akkor két nagyon kellemetlen dolog is történne: először is minduntalan megütnéd vele a méhszájamat, ami rendkívül fájna nekem, másrészt ha még hosszabb lenne és esetleg áthatolna a méhszájon, akkor méhelőredőlést okoznál nekem, továbbá az esetlegesen bejutó szennyeződés miatt méhrákot is kaphatnék!! Ezeket tudva semmiképpen nem szeretném, ha bárki is valaha nagyom hímvesszővel közeledne felém, mint a tiéd!”

„szerinte ő csúnya hozzám képest./hülyeség/”

„Nézd, mindenkinek más az ideálja! Egy kínainak például biztos nem tetszenél, mert nem ferde a szemed és Ő meg ahhoz szokott, azt szereti. Én meg ilyen vagyok amilyen és pont az ilyen férfiakat szeretem, amilyen Te vagy!”

„25 éves vagyok,van tapasztalatom,nem az én akarom a szexet ő meg ilyenkor állandóan kerüli meg műtétről beszél”

Hát ennek nem tudom, hogy csak a feniti-e az oka, de először lépd meg azt, aztán majd meglátjuk mi lesz.

Sok sikert!

Merengő

(Ha valami nagyon sürgős lenne: merengo@c2.hu)
Merengõ
válasz | 2005-01-25 | 16:30
Szia 1 valaki!

Az a helyzet, hogy el vagyok havazva vizsgákkal, de ha ma vagy holnap nem is, pénteken részletetesen leírom, hogy ezt hogy javaslom megoldani. Nem egy ördöngősség, csak nekem egy fél óra gépelés. :)

Merengő
Merengõ
válasz | 2005-01-25 | 16:27
Hi! Ez telibe talált. :) Egyébként ha végzel PC izom erősítő gyakorlatokat, akkor szűkebb leszel és teljes hosszában jobban érzitek majd egymást. Szóval az nem árt. ;)

Merengő
E.
válasz | 2005-01-25 | 16:04
Hát sztem a 15 az már nem olyan kicsi
 
csak egy ember
válasz | 2005-01-25 | 15:50
Hali most fogok elöször lefeküdni valakivel 15 éves vaok és 15-ös a cerkám szerintetek az gáz?lányok fiuk lécci irjatok fontos!irjatok tippeket hogyan lehetne a legjobb az aktus köszi
 
kuki
válasz | 2005-01-24 | 11:54
Rusz Edit szemét csaló!!!!!!!
 
tej
válasz | 2005-01-23 | 23:33
Talán azér ment el a kedve ment Mindig az a téma kinek mekkora van..Pedig 1.kapcsolat nem csak a sexen alapszik.. nekem van egy 12cm.es farkam de a bnöm nem a cm-eket nézi hanem hogy milyen partnert választott magának... nekem szerencsém volt hogy ilyen bnöm van.. Mindent meglehet vele beszélni és tökéletes kapcsolatba éjük a mindenapokat
 
1 valaki
válasz | 2005-01-23 | 18:59
fiuktól férfiaktól kérdezném:barátommal nagyon régóta együtt vagyunk.szerinte ő csunya hozzám képest./hülyeség/rendszeresen előhozza azt a témát hogy neki biztos túl kicsi.25 éves vagyok,van tapasztalatom,nem az.én akarom a szexet ő meg ilyenkor állandóan kerüli meg műtétről beszél stb...eddig azt hittem semmi gond nincs velünk,de mostmár nem értem ha nekem ő a legjobb akkor miért nem akar szeretkezni?pedig mindig dicsérem,hogy jöjjön vissza az önbizalma akármiért is ment el,és tényleg semmi alapja a szorongásának.nagyon furcsák vagytok ti férfiak!de imádunk benneteket! "egy böjtölő lány"
 
májrémes
válasz | 2005-01-23 | 04:12
üdv aki itt van jelenleg
 
lány26
válasz | 2005-01-22 | 22:48
mért kell a férfiakat hülyének nézni,hogy egyáltalán nem számit a méret?persze hogy számit,de az én tapasztalatom szerint 10cm alatti és 18 fölötti nem jó.a 10 nél kissebbnél az a gond,hogy sajnos nem éri el azt a pontot amitől ugye hüvelyi orgazmusunk lenne,/persze a másik se rossz! :) /a 18cm fölötti pedig /nálam/ már tullő a célon,vagyis elég rendesen tud fájni ha a méhszájat "üti"valami.persze most a sok férfi azt mondja inkább választanák a nők a 20centist mint a 15 öst.ki hogy van vele,nekem nem jó ha fájdalmas a szex.3éve vagyok 15 cm es párommal,előtte azt hittem soha nem lessz orgazmusom,bár volt 18cm fölötti barátom is,mégsem ért el vele semmit.gondolom fiúk ti sem rendszerezitek hogy mennyire kell szűknek lennie egy "nőnek",talán nem ezen múlik ki milyen jó az ágyban!?nem?
 
vki
válasz | 2005-01-22 | 21:47
Má bocs, nemnagyon olvastam vissza(3.-4.oldaligasszem) de ha jólértem itt mindenki aztmondja, hogy nem améret a lényeg és közben leírja, hogy neki fél méteres, a másik meg, h "Én 14 évesvok ha 25cmes a farkam az nem kicsi??"
...
 
bizsi
válasz | 2005-01-22 | 19:13
somekid, ha sokat stresszeled magad, azert nem fog noni. nyugi...az en cicim is megnott...minden idejeben...
 
bizsi
válasz | 2005-01-22 | 19:12
nem elhatarozottsag, hanem meghatarozottsag, azaz ok-okozati kapcsolat valamilyen jelensegben (filozofia, pszichologia...)
 
somekid ?-nek
válasz | 2005-01-22 | 15:49
elhatarozottsag
 
?
válasz | 2005-01-22 | 11:38
Tudom nem témához kapcsolódik de mit jelent az, hogy determináció?
 
Feri
válasz | 2005-01-22 | 10:53
Lehet hogy nincs akkora karom,mit Arnoldnak De ugy nyalok mint lesszi!
 
somekid
válasz | 2005-01-21 | 21:01
es hallottam,hogy az aki sulyzozik fiatalon,annak megallhat a novekedese,van-e v.kinek tapasztalata ebben?
 
somekid
válasz | 2005-01-21 | 20:57
jaja,tudom,hogy furcsa,de aze me sokat edzettem,sulyokkal,es lehet,hogy megeroltettem a gerincemet,ja es kerlek valaszoljatok a kerdesemre.
 
Luigi
válasz | 2005-01-21 | 20:19
Mivel a fiuk legalább 18-20 éves korukig nőnek, kicsit furcsa lenne, hogy Te 14 évesen megálltál a növésben.
 
somekid
válasz | 2005-01-20 | 14:14
ja és olyan 4.5cm vastag,kérlek irjatok,nagyon stresszel!
 
somekid
válasz | 2005-01-20 | 14:12
na figyu,14 vagyok,a répám is.egyszer csinaltam,részegen,egy részeg 16 éves csajjal,elvezett,csak azt szeretnem kérdezni,hogy 170cm magas vagyok,de asszem megált a növésem,na szóval,srácok,még mekkorára számithatok,mekkorára fog még nőni,egyáltalán fog-e,és csajok,a koromhoz képest ez jó-e?
 
loolloo
válasz | 2005-01-19 | 18:39
tzgu
[995]
 
Süsü
válasz | 2005-01-18 | 18:02
sziasztok! 19 éves lány vagyok.Az előző két barátomnak 22 cm volt.Jó volt velük.A jelenlegi páromnak 15 cm,de soha ilyen jó még senkivel nem volt.Egy alsó határ azért van (valahol) mert volt hogy olyan pici volt a srácnak hogy nem éreztem semmit.De szerintem tök mindegy mekkora.Én nem kenődnék el azok helyében sem akinek kicsi van.Technika kérdése. Isten a jóból kicsit ad! ;)
[940]
 
Feri
válasz | 2005-01-18 | 11:55
Sziasztok!

Én csak ahoz a srác hozz szertnénk szólni aki azt álitotta hogy, a nagy farok nem jó mert a csajok nem engedik aháturol csinálni!
Hát elmondanám hogy nekem igen nagy van mondhasuk ugyis hogy egy ló vagyok 27cm a farkam!!!! És Csak az első pár lökésnél szenvedett a csaj háturól utána pedig ment 1 órán keresztül és nagyon élvezte!
:)
Na csá!
[924]
 
Felho@
válasz | 2005-01-18 | 10:14
Mindenki csak a hosszal foglalkozik de mi a szitu a vastagsággal?????Nekem 15 cm.A barátnőm eddigi bikáinak lényegesen nagyobb volt de állítolag velem volt a legnagyobb orgazmusa ez lehetséges??
[920]
 
Tej
válasz | 2005-01-18 | 00:59
Lány szopogasd csak nyugodtan de ne mindig csak a méretet nézd.
[918]
 
Lány
válasz | 2005-01-13 | 23:43
A méret számít! A régi pasimé 17 cm volt, a mostanié 22, és lényegesen jobban élvezem vele!
A technika mindkettőjüknél jó, de csak a nagyobb éri el a méhszájat... ott pedig óriási az orgazmus.
[860]
 
2L
válasz | 2005-01-11 | 16:30
Full mindegy a méret. Sőt, én már beszéltem olyan csajjal, aki kifejezetten utálta a nagyot...
Gondolom sokat számít, hogy milyen tapasztalatai vannak az illetőnek....
A mostani barátnőm, mikor először voltunk együtt, keveselte a szerszámomat. Amikor végeztünk, akkor már eszébe sem jutott. Több éve együtt vagyunk.
[829]
 
E.
válasz | 2005-01-10 | 14:15
:)))))))) Szerintem sem fontos h. mekkora, mert ha ügyes a pali akkor ezzel is azzal is ugyanoda jutunk :)
[816]
 
Dinka
válasz | 2005-01-09 | 00:38
Most 8-cm-re hova huzok pénisz növelöt max 8-helyett 10-lesz:)) 10cm-el syman tud a lány élvezni mi?^^
[795]
 
code
válasz | 2005-01-08 | 15:50
hali. nem csak a méret a lényeg hanem hogy hogyan használod. Szerintem így 20 éves srácként az orális szex az majdnem mindennél jobb, de természetesen oda vissza alapon. a b.nőmmel nagyon jól meg vagyunk. nekem nincs meg 20 de több mint 15,viszont a csipőm úgy jár mint egy légkalapács :)) remélem értitek! hali
[788]
 
Iszi22
válasz | 2005-01-07 | 01:56
..az a baj... mivan bazze már az is baj.. :))
(belga)
[777]
 
nem fontos
válasz | 2005-01-05 | 23:26
Ha valamelyik csajnak nagy farok kene , az nezzen magara , es szegyelje magat ,ha nincs akkora melle , mint Pamela Anderson :) . Fiuknal a penisz meret tema olyan kenyes ,mint lanyoknal a melltartos problema .
Na jo , de azert mindennek van hatarja , also is , meg felso is , tehat ha tul picike ,akkor sem jo ,meg ha tul hatalmas ,akkor sem .(Ez mind a peniszre ,meg mellre ervenyes :)) )
U.i: bocsanatot kerek egyes nyelvi hibamert,mert nem vagyok magyar :)
[769]
 
Iszi22
válasz | 2005-01-04 | 21:09
Szerintem egy kicsit sem ciki péniszhosszabbítót venni. Amúgy van sokféle (bordás, tüskés, stb.) mint az óvszerekből. Ezek mind a csajok kéjérzetét fokozzák. A boltban az eladótól pedig végképp ne parázz, mert neki tök normális ez agész téma, különben nem dolgozna ott. :)
[764]
 
kutató
válasz | 2005-01-04 | 18:16
Nem tudom, hogy akad-e itt olyan, aki arra vetemedett már, hogy péniszhosszabbítót húzzon a kukijára. Ehhez bátornak kell lenni, hogy vki felvállalja ezt a sexshopban, de talán akad itt egy belöle! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy müködött-e, mármint érezhetö volt-e a lány számára a külömbség,mert én tervezem, hogy a páromnak veszek egyet.
Hajrá vki! Írjatok...
[762]
 
GigiGat
válasz | 2005-01-03 | 19:44
Én is csak 16 éves vagyok! És hidd el nem mindig jó hogy 19 cm! Mert például múltkor a csaj torkán akadt. Azt hittem megfullad!
Bár az jó hogy a heverjaim mindig magyaráznak a csajoknak, hogy nekem mekkora! Ebből még lehet hogy hasznom is származik!
[749]
 
Dinak
válasz | 2005-01-01 | 19:45
iszi hát ez nagy volt:DD
[736]
 
Iszi22
válasz | 2005-01-01 | 17:06
Szerintem ez a kis farok nagyfarok téma kezd olyanná válni egyes lányoknál mint az hogy kispolskiba vagy BMWbe üljenek. Ezek a csajok nem ülnek be csak jó kocsiba, mert az olyan "raj meg vagány.." pedig mindkettő ugyanoda visz. :)
[735]
 
szepfiu
válasz | 2005-01-01 | 04:56
email cimem b_boy@freemail.hu
[733]
 
szepfiu
válasz | 2005-01-01 | 04:55
A baratnom 18 evess es en toltom a 16ot jol nezunk ki mindketten,azt mondja szuz de nem hiszem!!!azt is mondja,hogy 2szer seggbe csinaltak,de akko nem ertem hogy szuz??mert nem punciba is?
es en kitudom elegiteni ot a 14 cm-es farkammal ha o 18 eves en 16???
[732]
 
szepfiu
válasz | 2005-01-01 | 04:24
EN 4 honap mulva toltom 16 evet,de meg csak 14cm,ez baj?
Vegulis eleg vastag:)
Attol tartok tokservem van,ez akadajoz valamiben?
Meg szuz vagyokde hajszalra voltam,hogy elvszitsem szuzessegem!!!elcsesztem
Hogy kezdjem el?
Kerlek,ne rohogjetek ki!!!
Jah...B.U.E.K.

[725]
 
Dinka
válasz | 2004-12-30 | 21:59
Azis a legnagyobb hogy a lányoknak a többséga nagy Méretet szereti.. persze vannak kivételek..
[723]
 
krumpli
válasz | 2004-12-30 | 16:07
gerzson most láttam csak hogy írtál érdekelne rólad pár dolog... Írj
[720]
 
Fiona
válasz | 2004-12-30 | 04:56
Te vagy az én emberem :-)
Kitti
válasz | 2004-12-30 | 04:55
Nem gáz, ne érezd magad kellemetlenül. A szex nem a méretek szótol indul, hanem az érzelmeknél!!!!!! Nekem is volt már "hasonló" kaliberű pasim, és nem mondhatom, hogy rossz volt vele a szex :-) Üdv Kitti
martiny!
válasz | 2004-12-30 | 00:35
Hali mindenkinek!

Olvassátok el a Káma-Szutra erre vonatkozó fejezeteit! Sok érdekeset fogtok találni...

Személyes véleményem szerint amelyik lánynak a méret a lényeg az fogjon egy jókora krinolint vagy szafaládét, mert annak nem az egész pasi hanem csak egy nagy FASZ kell!
Aki pedig igazi szexre vágyik, annak nem a méret a lényeg, hanem mire vagy képes az egész testeddel (pl. NYELV!!!!!!)
Szóval senki se féljen, hogy mekkora, pláne ne akinek teljesen normális pl 15cm...
[711]
 
Dinka
válasz | 2004-12-29 | 00:43
bocs a helyesirási hibákért
[701]
 
Dinka
válasz | 2004-12-29 | 00:42
bocs srácok denekem 7-cm pöcsöm van ugy hiszem én viszem a pálmát.. nem vagyok rá büszke...De engem azér szeretnek a lányok a belsöértékemért.. ha meg az intim pillanatba kerülün akkor megprobálok mindent elérni hogy a lánynak jo legyen. Én beválaltam tudom gogy égö dolog de sajna ekkora méretel áldott meg.
[700]
 
wq
válasz | 2004-12-28 | 20:40
Hát én meg vagyok elégedve a dákómmal ...... bár tudom hogy nekem csecsemöméretü ..................................................................... ..................................................................... ..................................................................... ............................. kb. 3kg és 50 cm :)
[695]
 
Langyi
válasz | 2004-12-27 | 17:48
Nem hiszem, hogy a méret a lényeg. Az első pasimnak nem volt túl nagy. Nem is tudott kielégíteni. A másodiknak nagy szerszáma volt, vele élveztem el először úgy, hogy nem kellett a farkamhoz nyúlni....
Azóta már kis farokkal is dugtak élvezésig...
Nem a méret a lényeg, de ha nagy akkor az extra király....
[682]
 
Boy16
válasz | 2004-12-23 | 23:35
Én 16 éves vagyok és a faszom 16/5cm.Szerintem ez jó főleg azért mert a csajok általában egyböl sexelni akarnak velem!Már 10 csajt megdugtam és kösz jól vagyok!!!!
[676]
 
anonim
válasz | 2004-12-23 | 14:06
Miért mindenki a f@sszal meg a puncival van elfoglalva? A szex nem a lábak között , hanem a fülek között kezdődik. Őszintének, eredetinek, izgatónak kell lenni és akkor mindegy, hogy kinek micsodája mekkora.
[675]
 
nikolaus
válasz | 2004-12-22 | 22:19
sziasztok!27éves vagyok,a dákóm 20 cm-es és hatalmasakat tud élvezni!ezáltal sok csajom volt(ami persze érthető)mindegyiket "eláztattam"!de mindegyik azt mondta,hogy nem számít a méret csak játékos legyen!
[673]
 
speed
válasz | 2004-12-13 | 21:46
az se jó ha túl nagy a dákó mert nem enged be a popojába,mert fájni fog
[646]
 
Wallace08*
válasz | 2004-12-13 | 15:50
Ja.De a G-pontot tutira elérik! Nemde? Amúgy az én 16-osom elég!De ha vki nem így látja akkor irja le!+ miért?
[645]
 
szasa
válasz | 2004-12-12 | 15:54
Nagy vagy Zita , és szerintem is igy van
Pedig én egy férfi vagyok.
tuitiu
válasz | 2004-12-10 | 12:36
kicsi a faszom
[637]
 
és akkor?
válasz | 2004-12-04 | 01:30
Tényleg mindenki alszik, Skacok?

Remélem nem csak én ülök a gép előtt.

Vannak sorstársak, vagy mindenki csjozik ma éjjel?
[621]
 
és akkor?
válasz | 2004-12-04 | 01:29
Na, mi van? Mindenki alszik?
és akkor?
válasz | 2004-12-04 | 01:15
Semmi gond!
Majd lesz ez jobb is!

Egyáltalán, lőttél már vele?

Üdv: és akkor?
balázs
válasz | 2004-12-03 | 01:15
hello,

nem olvastam vissza az egész fórumot, így az lenne a kérdésem hogy 16 évesen 18 cmes az jó?
[618]
 
SRÁC
válasz | 2004-12-02 | 19:28
Nekem 15 cm, jó lessz?
zita
válasz | 2004-12-01 | 17:35
Kedves Hortenzia
A huvelynek a felso retegeben nincsenek is erzoidegek.
A legtobb az elso harmadaban talalhato.
Csak gondolj bele, vajon miert nem erezzuk a tampont?
Szerintem ez egy marhasag.
A vastagsag es a meret is fontos egy bizonyos pontig.
De mihez kezdjek egy 25-30 centis penisszel?
Fiuk utana kene neznetek hogy hany centis a huvely!!
Es abba kene hagyni az aggodast...
[616]
 
Joci
válasz | 2004-11-29 | 20:35
Nem vagyok "kispályás",de egy igazi nőnek nem is igazán számit a méret,hanem inkább az hogy mennyire játékos a szerszám!
+Különben is aki tudja hogy mit akar,az ígyis-úgyis eléri(NŐK)!!!
Ez az én véleményem!
Sziasztok!
[607]
 
Hortenzia
válasz | 2004-11-28 | 16:01
szerintem a méret az igenis lényeges mivel a nő hüvelyének legfelső részén van a legtöbb ideg. mondjuk altalaban minden fiu eléri állva a 15cm és ennél nem kell nagyobb.szóval fiuk nem kell aggódni
[605]
 
Xtra
válasz | 2004-11-27 | 13:17
IGAZ!
Xtra
válasz | 2004-11-27 | 13:17
Igazad van anonim!!!!!4
[600]
 
Vani
válasz | 2004-11-23 | 19:23
Szerintem a 18 nem rossz,és hidd el,hogy nem lóg ki a kapanyél a számból.Nem látok igazán összefüggést egy nö IQ-ja és a között,hogy mekkora szerszámot kedvel. Egyébként szerintem a méretnél fontosabb a keménység.:-))
[598]
 
anonim
válasz | 2004-11-11 | 21:07
Amelyik csajnak 18 - nál kezdődik a fallosz , annak az IQ - ja sem kezdődhet sokkal magasabban....
[568]
 
tuti
válasz | 2004-11-04 | 14:42
nem baj ha 13 évesen 12/6 a farkam ?ez jó méret?
tuti
válasz | 2004-11-04 | 14:40
figyusztok nekem 12/6 de higgyétek el ez a legkirályabb!fiuk verjétek naponta!!!
[527]
 
orvos
válasz | 2004-11-03 | 14:41
Higgyétek el a nagy méret sem min-díg oké.Én a 28/7.5 puskámmal sok-
szor nem tudok örömet szerezni a
csaj mérete miatt.Nem vagyok durva,rámenős a harcban.
[526]
 
hajduu
válasz | 2004-10-27 | 19:41
Ez a forum baromság
nem a fasz tulajdonságai határozza + a szeretkezést , de a dugást igen , értitek ugye???
[505]
 
balog öcsi 21 bp.
válasz | 2004-10-26 | 10:13
Te egy igazi kis gyökér vagy! Az enyém 18, de állítom, hogy férfiasabb vagyok mint te!A férfi férfias mivoltát tettei, s nem intim mérete határozza meg.....
....szerintem.
na csá
farokkirálynõ
válasz | 2004-10-22 | 13:31
a plasztikai sebészet csodákra képes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!puszi a pici kukidra!
Gábor
válasz | 2004-10-18 | 10:41
Figeljetek ide. ÉN akkor is azt mondom, hogy nem a méret számít, hanem az hogy mennyit tud. Nem? Én se rendelkezek valami nagy férfiassággal, de eddig akárhány lánnyal voltam, mindegyik meg volt velem elégedve. És ez nem kamu. Úgy hogy nem kell csüggedni, csak keresni a megfelelő partnert. HAJRÁ!
[480]
 
Magma
válasz | 2004-10-09 | 09:25
Öcsipöcsi, ne legyél már ennyire antiszociális! Senki sem tehet arrol hogy mekkora farokkal áldotta meg az ég! Ez olyan mintha egy mozgássérültet röhögnél ki, vagy azt mondanád rá, hogy nem ember! Egy kis kultura emberek! Mellesleg, ha 22 cm-es farkad van akkor örülj neki és ne sérts meg másokat emberi mivoltukban! Üdv: Magma
[462]
 
öcsipöcsi
válasz | 2004-10-09 | 04:54
nekem is azt mondja a csajom hogy számit a méret,nekemvan egy 22-es cerkám imádják a csajok.20 alatt nem férfi a férfi,csajok ha kell nektek egy ekkora kobra irjatok!!!!puszi öcsipöcsi
[461]
 
Thomas-Bp-49
válasz | 2004-09-29 | 22:19
Sziasztok!
Én 49 évesen vallom,hogy igenis a lányok nagyon élvezték az én adotságaimat.kb 20/5 cmes a szerszámom, soksok kalandban azt érzékeltem,hogy ez a finom.
Egy alkalom volt életemben mindössze, amikor elvettem egy lány szűzességét.Ő fájdalmasan élte meg ezt, pedig érzékien és figyelmesen közeledtem. Ha a lányok kellőképpen előkészítik a talajt és ettől a sikosság is megfelelő, a telitettség akár órákon ketresztül is finom lehet.

Meséljetek lányok, van-e kedvetek.
Üdv
Tamás
[451]
 
Anita
válasz | 2004-09-27 | 15:43
Nem számit a méret!!! Szerintem a 15cm is tud király lenni és nem kell 20cm-nek lennie.
[448]
 
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-08-06 - 22:57

Láb, harisnya és tűsarok
2018-08-05 - 07:47

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-07-29 - 09:45

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41