szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Fogamzásgátlás


Új hozzászólás

válasz | 2005-07-26 | 12:38
Először is: nem azért megy el a lány nőgyógyászhoz, hogy megállapitsa h terhes-e .. ez a legutolsó lehetőség, amiért egy lány felkeresi a nőgyógyászt!
Azért is kell, hogy nincs-e problémája, betegsége és minden bizonnyal egészséges-e, mert van nagyon sok nőnek egészségügyi baja....öregkorra meg szinte állandósul! NEM CSAK FIATALOK JÁRNAK NŐGYÓGYÁSZHOZ!!!!!

Másrész Kedves Boldog Srác: manapság már természetes dolog óvszert venni, és hiába ismeritek az eladót, akkor is meg kell venni! Nem kell h szégyenérzet legyen urrá rajtatok....
Nem kell félni, miért, mi lenne h nem is védekeznétek? Akkor meg az lene a baj, akkor most döntsétek el magatok között h mi is az igazi rossz dolog: gumit venni nyilvánosan vagy egy nemkivánt terheséget uralni!? Na... inkább a gumi, igaz?!

Amúgy helyes használatnál a gumi 100%-os védelmet nyújt, mind a betegségek ellen, mint pedig a spermiumok tovajutását is megakadályozza! Persze van olyan h az óvszer hibás, vagy elszakad, febnn áll ennek is a lehetősége: de nem igy kell neki állni, h megveszed: és közbe arra gondolsz, hogy Úristen csak nehogy terhes legyen! Ennyi erővel akor mikor felhúzod, elmondhatnál magadnak 3 Miatyánkat! :))))))

Nem kell félni, ha meg baj van, van sűrgösségi tabi, de ez a végső esetben! Gumi felhelyezése elött mindig győződj meg arról, hogy nem-e szadt el, és az elején picit nyujtogad, ezáltal leteszteled, hogy mit is bir ki az óvszer!

A lányok meg igaz nem szivesen mennek nőgyógyászhoz, de muszáj, és mikor elmennek: magukat is megnyugtatják, h nem is olyan rossz! Nem kell félni, a vizsgálat kb. 1,5 percet vesz igénybe és teljesen FÁJDALOMMENTES!!!!!!!
 
válasz | 2005-07-26 | 12:32
abortuszt túlélte??? nane.

egy vicc:
- mi a terhes nők versenye?
- vetélkedő.
válasz | 2005-07-26 | 12:27
én voltam már.....tük rossz volt, de ez van

ismerősöm is viccesen született:)
tabi+gumi+elment abortuszra - szal ennyi:)
és megszületett és túlélte, egészséges (az agybaj most nem számit:)
válasz | 2005-07-26 | 12:14
Sziasztok!
Én azt nem értem boldog srác,h hogy születhettél meg gumi+tabletta mellett? Ilyen is létezik???
Amúgy meg nem tudom hány éves a bnőd,de gondolom kb.mint én. Nos: én sem voltam még nőgyógyásznál,s még nem is nagyon szeretnék elmenni. De hidd el,h a csaj magától is el fog menni. Nekem is el kell majd egyszer mennem,de még most én is fölösnek tartom. S miért akarod minden áron,h elmenjen oda? Nem vmi kellemes hely... És sztem ha jól használjátok a gumit,akkor nem lehet nagy gond!!!
De ez cs az én véleményem.
Még 1kérdés: nagyon sokat csináljátok? Mert 16évesen nem rossz...
 
Ez az óvszer dolog azért van,mert egy elég kis városban élünk és hát az üzletek többségében ismerem az eladót - vagy éppen barátnőm ismeri...Szóval macerás,mert a rokonságunk elég durva tud lenni ilyen téren.Most hogy nyaraltunk,gond nélkül megvettük a benzinkútnál.
Más.Nem,én nem tudom ezt úgy venni,hogy 'velünk ez nem törthénhet meg'.Az esély megvan arra,hogy teherbe essen,még ha jól is védekezünk.Ha én nem így születtem volna,nem lenne ez a baj,nem aggódnék annyira.Nem akarok idegeskedni minden hónapban,nem akarom árgus szemekkel figyelni azokat a jeleket,amik menstruáció előtt észrevehetőek nála.Nem,ez nekem nem kell.A varázsa megvan a 'dolognak',utána szoktam ezen parázni.
Ami a nőgyógyászati vizsgálatot illeti,NEM FOG elmenni magától.Miből gondolod,hogy magától változtat a véleményén?Náluk erről nem beszélnek - az anyja is akkor ment el csak a nőgyógyászhoz,amikor terhes lett.
Lehet,hogy önző vagyok,de ez nekem fontos és neki is jó lenne.
De most nem tudok mit csinálni.
válasz | 2005-07-26 | 07:39
phúú, még hogy nekem anyum vegye az óvszert és 16 éves koromban?! Ez nekem magas...
Megint csak azt kell mondanom, amit már írtam régebb, hogy túl sokat parázol a dolgok miatt és néha túl komolyan veszel olyan dolgokat, amit más lazán keresztül lép. Ez nem is baj, de a sok aggódás és szöszmötölés között elvész a dolog igazi varázsa... Próbálj kicsit lenyugodni és nem aggódni folyton.
Ami a nőgyógyászati vizsgálatot illeti, érthető, hogy húzódozik tőle. Ne erőltesd, majd ha akar elmegy magától. És most egyből ne arra gondolj, hogy talán már késő lesz...
Hogyan is kezdjem...
Azt tudnotok kell,hogy NAGYON jóban vagyok az édesanyámmal,így életem fontosabb történéseit tudja.Ő veszi nekem az óvszert :)
Szóval : mint ahogy eddig,most is az a bajom, hogy ez a gumi nem elég biztonságos nekem.Múltkor 2 napot késett neki,de azt hittem megőrülök.Ráadásul táborban voltunk,tehát egész nap együtt.Szóval elég sűrűn rámjött az idegesség a jövőt illetően.Akkor sokat beszélgettem Vele és hát megpróbáltunk valamit kitalálni,hogy egy ilyen helyzetben teljesen nyugodtak legyünk és ne bőgessük meg egymást alkalmasint.Akkor olyasmit beszéltünk,hogy csak a ciklusa elején ill végén fogunk összebújni,amikor egyébként sem eshetne teherbe.Kettőnk közül talán én vagyok az,akit jobban nyomaszt az ilyesmi.Hiszen ahogy én is megszülettem óvszer+tabletta mellett,megszülethet Janika is...
Végtére is,2 nap késéssel megjött neki.Nemrégiben beszélgettem anyummal erről.Rájöttem,hogy máshogy is védekeznünk kell a jövőben.Csak hát,a számunkra elérhető módszerek mindegyikéhez neki először el kell mennie a nőgyógyászhoz.Erről ő hallani sem akar,sőt a tablettáról sincs jó véleménye.Azt mondja,hogy nem akarja tönkretenni a testét szarokkal...Még nem néztem különösebben utána (mihelyst ezt megírom,meg fogom tenni),de a mai tabletták egyáltalán nem veszélyesek,sőt, a menstuációja is szabályos lenne.
Szóval ez van...Megértem egyik részről.
Nekem is nehezemre esni levetkőzni egy vadidegennek hogy aztán belémnyúljon. Viszont nem tudom megértetni Vele,hogy ez csak a javunkat szolgálja és egyáltalán nincs mitől félnie.Felajánlottam,hogy elmegyek Vele,akár be is kísérem.De egyszerűen elzárkózik és tereli a témát.
Egyébként a háziorvosa is elküldte vérvizsgálatra és arra sem fog elmenni - hisz' nincs semmi baja és ezt mindenki tudja...
Én viszont néha megijedek - és ha van vele valami,ami megelőzhető lenne,ha elmenne?
Én mindenben támogatom és támogatnám is.
Összeveszni nem akarok vele...
Ritkán kérek segítséget,de most tanácstalan vagyok.
Köszönöm mindenkinek,aki ezt mind el tudta olvasni.Aki tudna némi tanácsot adni,annak meg végtelenül hálás lennék.

Üdv,

J
 
válasz | 2005-07-25 | 21:40
Miért lenne gáz? Sőt, nagyobb a védelem...
A tabletta hatását meg nem zavarja a hüvelykúp, legalábbis én nem hallottam ilyenről...
válasz | 2005-07-25 | 21:39
Az a krém vszleg spermaölő krém volt, de olvashatsz a fogamzásgátlásról itt ezen a honlapon, ha fenn a "Cikkek" gombra kattintasz és kikeresed a témát...
válasz | 2005-07-25 | 19:19
syóka!
engem az érdekelne h a hüvelykúp+gumi nem gáz együtt védekezésnek?csak mert annyi mindent lehet hallani h elszakadt a gumi...
ja és a barinőm tanácsot kért tőlem h sztem ha vki tabit szed már de a hatása még nem 100%os a hüvelykúp +zavarhatja a hatását?
de igazából nem tudtam neki semmi okosat mondani.
 
válasz | 2005-07-25 | 18:06
Üdv!
Most sajnos nincs időm végigolvasni az összes hozzászólást, bár 1 jó darabig eljutottam, de nem találtam választ a kérdésemre.
Nem vagyok nagyon jártas a témában, de egy nálam jóval idősebb barátnőm van és szex előtt valami furcsa krémet nyomott magába és mondta hogy felejtsük el az óvszert, az nemjó mert állandóan lecsúszik, sok vele a gond stb...
Mondtam oké persze, biztos vágod a témát. A kérdésem csak annyi, hogy nem tudna-e valaki ajánlani valami honlapot erről a fogamzásgátlásos módszerről. Volt valami hosszú cső a végén kis tubus krémmel... A válaszokat előre is köszi!
 
válasz | 2005-07-24 | 21:34
Lenyugodnál kicsit? Olyan izgága vagy...
válasz | 2005-07-24 | 11:21
tudom lányka, dempost rá még egy nappal kérdeztem meg! De azért köszi! ;)
válasz | 2005-07-24 | 10:12
Te fiú! Ezt egyszer már megkérdezted és én válaszoltam is rá! NEM, nem valószínű, hogy terhes!!!!
válasz | 2005-07-24 | 02:05
Na eddig én adtam tanácsokat, de most viszont kérnék egy kis lelki támasztékot! ;)

Barátnőmmel szeretkeztünk és nem használtunk gumit, de viszont már szedi a gyógyszert 18 napja, amire az volt irva h a 2. héttől már nem kell másik fogamnzásgátlási módszer, tehát lehet szabadon szexelni!Nem élveztem bele barinőmbe, csak megszakitott közösülést csinltunk: viszont volt előválladék sűrűn, és nem tom mennyire tartalmazhatott spermiumokat! De sztem mivel a gyógyszer már ilyenkor hatni kéne, ezért sztem nem lehet semmi baj, vagy...?????
Barátnőm nagyon nyugis emiatt és viszont a plafonon vagyok, bár nem nagyon kételkedem benne, de azért érdekel a vélenményetek...előre is köszi! :))))
 
Még valami : nem láttam Mazsi (ugye szólíthatlak így?) hozzászólását - én is ugyanezt írtam szinte :(
Talán nem kéne hagyni,hogy óvszer nélkül szeretkezzetek - egy percig se.Talán Te is nyugodtabb lennél most azzal a tudattal,hogy csak óvszerrel szeretkeztetek.
J
Egy pár dolog,ami megnyugtathat:
Ha jól látom,14 vagy.Ilyenkor még rendszertelen a ciklus.Vagy lehet,hogy a nyár és az időjárás tréfált meg egy kicsit.
Egyik ismerősöm barátnőjének (16 éves) 3 hetet késett.
Vetess egy tesztet,ez fogja kideríteni az igazságot.
Féltem megkérdezni,de megnyugodtam - ismét (utána is néztem az oldalon) .Kipróbáltuk óvszer nélkül - a kádban.
Ő is a menstruáció közepén végén volt.
Én is köszi!
válasz | 2005-07-23 | 23:06
Erről folyik a szó már egy ideje. Tehát menstruált is, és időbe észrevettétek. Nem valószínű, hogy teherbe esett. Sőt, szerintem biztos, hogy nem.
válasz | 2005-07-23 | 22:52
sziasztok
lenne egy problémám amiben remélem tud valaki segíteni. a barátnőmmel szeretkezés közben elszakadt a gumi,szerencsére időben észrevettem.... lehet ebből valami baj? ugyértve hogy az előváladéktól teherbe eshet? amugy a barátnőm a menstruáció utolsó napjában volt.
 
válasz | 2005-07-23 | 22:49
Pont legutóbb volt szó egy másik topicban a tesztekről. Ez egy nőgyógyász válasza. Remélem megnyugtat.

"A legpontosabb terhességi "teszt" az ultrahanggal kimutatott terhesség. Amit kérdez, az maga a paradoxon: ha egy terhességi teszt nagyon kis mennyiségű terhességi hormonra (HCG) érzékeny, akkor megnő a téves pozitív esetek aránya is. A patikai tesztek éppen ezért átlagban minden 7-8. esetben félrevezető eredményt adnak.
A tesztek biztos pozitivitását reggeli első vizeletből és (bárki vagy bármely reklám állít is mást) a vérzés elmaradása után legalább 4-5 nappal lehet kimondani. Pár napra rá az ultrahang is kimutatja a gyanújeleket.
Ráadásul azt is, hogy jó helyen van-e: merthogy a vizelet-teszt ugyanazt mutatja egy méhenkívüli terhesség (szerencsére ritka) esetében is..."
válasz | 2005-07-23 | 22:47
Ha az ultrahang nem látott semmit, akkor biztos, hogy nem vagy terhes! A boltban kapható tesztek nagyon sok esetben tévednek. És főleg pozitív irányba. Ami jelen esetben azt jelenti, hogy amikor nem terhes az ember, pozitív lesz a teszt. Ez fordítva általában nem szokott megtörténni.
Nagyon nem valószínű, hogy terhes vagy. Szerintem...
válasz | 2005-07-23 | 22:38
én ezt mind tudom de mikor elmentem az orvoshoz és vitem ateheségi tesztet ami negativ volt elküldöt ultrahangra, és ott semm mutatot semmit igy venem kellet még egy tesztet ami megint negativ let ezutan elkültek tatabányára belsöultrahang vizsgálatra és ott azt írták apapiromra hogy,a bal petefészkembenvolt egy ciszta a mi ki fakat és a jobb petefészkem nem láthato ezért venem kelet egy uj tesztet ami viszont pozitiv eredményt mutatot és hát igy nem igazán tudo hogy most ilyenkor mi lehet velem most vagy az vagyok vagy nem ha már egy orvos sem tudja meg mondani
 
válasz | 2005-07-23 | 22:29
Erre milyen tanácsot lehet adni? Mástól is késhet a mensesed, akár az időjárás hülyeségeitől, akár valamilyen betegségtől. Elméletileg lehet, hogy terhes vagy, de szerintem kicsi az esélye. Ha az megnyugtat, vegyete terhességi tesztet.
válasz | 2005-07-23 | 22:27
szijasztok
nem tudom mit tegyek félek hogy teherbe estem mert már 1,5 hete késik szerintetek megtörténhet ?
pedig nem is élvezet belém a barátom amikor meg nem védekeztünk az kb 2 perc volt hogy ugy tette be azt megbeszéltük hogy huzza fel
töbször is volt ilyen hogy elöször ugy tette be de utána mindig felhuzta és soha semm élvezett belém nagyon félek kérlek adjatok tanácsot
 
válasz | 2005-07-23 | 21:56
Hogy mi a megoldás, ha el szeretnéd vetetni? Elmész nőgyógyászhoz, ő megmondja terhes vagy-e, és ha igen, elküld ilyen családgondozóba vagy mi, ahol majd le akarnak beszélni, hogy ne vetesd el. Ezen kötelező átesni. Azután bejelentkezel a kórházba, és elveszik a magzatot. De most tesztelik az abortusz tablettát is, az csak az első 2 hónapban működik. Utána kell nézni.

Viszont, mennyire tuti, hogy terhes vagy? Mert ha csak annyi, hogy szeretkeztetek védekezés nélkül, de nem élvezett beléd, akkor nem 100%, hogy teherbe estél. Sőt, ha 72 órán belül vagytok még, akkor nyomás a nődokihoz feliratni eseményutáni tablettát, és kiváltani.
válasz | 2005-07-23 | 21:07
akkor ezek szerint kezthetünk félni abarátomal ,és ha el szeretném vetetni mert ugy gondolom hogy nem kéne ez a gyerek mert apárom még tanul és nincs meg hozá az anyagi hátér,milene a megoldás szerinted köszi cica
 
válasz | 2005-07-23 | 20:50
úgyértem mennyiségre. x mennyiségű előválladékban sokkal több élő spermium van mint x mennyiségű ondóban. így gondoltam, de tényleg félreérthető voltam.
válasz | 2005-07-23 | 20:45
Ez kedves! :)) És akkor magában az ondóban kevesebb van, mint az örömcseppekben, vagy mi? :)))
válasz | 2005-07-23 | 20:45
Szia Cica!
VAlószínűleg csak mi nők lehetünk terhesek, igen! :)) Viccet félre téve, bizony tartalmazhat az előváladék is spermiumot. Ezért nem is biztonságos a megszakított közösülés.
válasz | 2005-07-23 | 20:24
én úgy tudom, hogy abban van a legtöbb még élő spermium.
válasz | 2005-07-23 | 19:38
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem ami nem a fogmzás gátlással kapcs!Mi nők lehetünk e terhesek a férfi előváladékától mert azt mondják élő ondót tartalmaz!
Bocs ha ilyenekkel zaklatlak benneteket:Kössz a Válaszaitokat!
Üdv.:Cica
 
válasz | 2005-07-23 | 10:41
Aha köszike, bár ki tudja.....
a megszakitott közösülés nem tudom mennyire jó ötlet, hisz ugye itt is szabadulhatnak el belőlem ivarsejtek, és az gondot jelentene! :(
válasz | 2005-07-23 | 10:06
Erről már többször volt szó itt a fórumon. Elvileg, ha a bogyót a menses első napjától kezdi szedni a lány, rögtön véd, mert a peteérést akadályozza meg. Ha nem rendszeres a ciklus, akkor ugye nagyobb az esély a teherbeesésre.
Én azt mondom, azt a pár napot már ki lehet bírni gumival. (vagy amit használtok) Inkább menjetek tutira. De ha nagyon szeretné, talán már annyira nem kockázatos a megszakításos közösülés.
válasz | 2005-07-23 | 01:05
Császtok!

Lenne egy kérdésem; barátnőm már szedi 17 napja a tablettát, de első csomag, ....már csak 4 van benne, és utánna jön még csak a 7 gyógyszermentes időszak; nem akarja megvárni az egy hónapot, mert már rá volt irva a gyógyszerre h a menstruáció első napjától szedve a 2. hétig kell másik fogamzásgátlási módszert is alkalmazni! Igen ám, barinőm is igy tett, tehát elvileg kéne neki hatni.... én nagyon félek hátha baj lesz, de azt mondja akkor legalább csak megszakitott közösülést csináljunk, vagyis ne menjek el benne! Ez tényleg jó ötlet igy pár nappal az egy hónap elött????
Nagyon várom a válaszokat, és előre is köszönöm!!!!
 
válasz | 2005-07-18 | 23:09
Magyarországon még nincs forgalomban férfiaknak való tabletta. Remélhetőleg hamarosan piacra dobják, mert az sokkal kevésbé veszélyes, mint a nőké.

A tabletta leggyakoribb mellékhatása az elhízás, fejfájás, érzelmi kitörések...

A szőrösödés csak régebben volt. Libidócsökkenés meg csak nagyon nagyon ritkán van. De a nők a ciklus második felében egyébként is kevésbe kívánják a szexet. Szóval, ha az elhízástól nem fél a barátnőd, nyugodtan próbáljon ki egy alacsony hormontartalmú tablettát, legfeljebb ha nem válik be, abbahagyja...
villain
válasz | 2005-07-18 | 20:49
hello!

probalkozott valaki ferfi fogamzasgatlo tablettaval?
arulnak ilyet magyarorszagon? mi a tapasztalat? milyen esetekben ellenjavalt?(esetleg)
mikor erdemes ezt valasztani noi fogamzasgatlo tabletta helyett?(a kedvesem huzodozik a tablettatol - libido csokkenes, szorosodes, ilyesmi)
barmilyen tapasztalat erdekelne.
elore is koszi.
 
válasz | 2005-07-17 | 11:45
Ja, ezt elfelejtetttem. :))
Igen, a fogamzásgátló egész hónapban védelmet nyújt, a szünet alatt is. Hisz a peteérést akadályozza meg.
válasz | 2005-07-17 | 11:44
Azokat is csak azoknak ajánlják, akiknek nem gond, ha "becsusszan" egy gyerek. Mindenesetre én nem kockáztatnék.
válasz | 2005-07-17 | 11:28
A fogamzásgátló folyamatos védelemt nyújt, azzal lehet nyugodtan szexelni a menses alatt is.
Tabletta nélkül kicsit kockázatosabb, de csak annak akinek nem rendszeres a menstruációja, ill. a bizonyos nyúl-típusú nőknek (az aktus vált ki peteérést)
Nagyon extrém eset az, hogy normális ciklusnál a vérzés utolsó napján bekerülő spermák életben maradnak az ovulációig (7nap)
A tankönyvek max. két napot jósolnak nekik.
Másrészt szex után egy kis öblítés, így minimálisra csökkentve az egyedek számát, sztem van olyan biztonságos, mint a gumi.

Mert gondoljunk csak a hőmérőzésre vagy a naptármódszerre...
babygirl.
válasz | 2005-07-17 | 11:28
lehet mégis szerencsés vagyok valamiben?
babygirl.
válasz | 2005-07-17 | 11:27
háááát......én ugy tudom/tudtam h a menses után az 5. nap érik a következő, plussz nekem eleve később érik, de.........
válasz | 2005-07-17 | 10:17
Öööö, ugye ezt most nem úgy értetted, hogy fogamzásgátló nélkül, mikor menstruáltál, belédélvezett? MErt akkor bizony nagy szerencséd volt, hogy nem lettél terhes. Menses alatt is megérhet már a következő petesejt, teherbe lehet esni közben is.
válasz | 2005-07-16 | 22:38
Félős kislány! Én a helyedben felkeresném a nőgyógyászt és megkérdezném, mert nem tudjuk milyen tablettát szedsz. /Amikor a feleségem szedett akkor 2 hét nem is volt elég a biztonságos fogamzásgátláshoz, hanem stabil 1, de lehet 2 hónap gyógyszerszedés kellett/
babygirl.
válasz | 2005-07-16 | 09:08
....mehetett el.
 
babygirl.
válasz | 2005-07-16 | 09:07
te most arra gondolsz hogyha megjön a barátnődnek akkkor nem érsz hozzá?
van benne valami, de nem illúziórombolás, hanem elfogadás kérdése

az én volt barátom, szerette olyankor, mert 100%osan érezhetett, és bennem mehetett el?

vagy ez olyan gáz lenne?
válasz | 2005-07-15 | 17:27
Mi lehet illúzióromboló?
válasz | 2005-07-15 | 14:38
Igen! Valóban lehet! Más kérdés, hogy egy kicsit illúzióromboló lehet!

Azért kall akkor abbahagyni, mert különben nem jönne meg a menzeszed!
Egy félõs kislány
válasz | 2005-07-15 | 12:15
Köszike csaj! Ez megnyugtatóü volt a számomra!
csaj
válasz | 2005-07-15 | 10:44
Szia!Én már több mint fél éve szedem az gyógyszert és abban a 7gyógyszermentes napban is nyugodtan lehet szeretkezni!Nem lesz semmi gond, mert a gyógyszer úgy van kitalálva hogy lehessen!
Úgy hogy csak nyugi!
Egy félõs kislány
válasz | 2005-07-15 | 09:26
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem egy olyan itt fórumozóhoz, aki komolyan veszi a témát, és tényleg ő is fogamzásgátló tabizik!

Na szóval: szedem a gyógyszer már 2 hete..... és az van a dobozon, h a 21 nap után 7 nap szünet, és a 8. napon kell ujra szedni egy másik csomagolást! Szóval ezalatt az idő alatt (7 napon belül, mikor nem szedem a gyógyszert, és mikor a bajomnak is meg kell jönni) ezalatt az idő alatt lehet szeretkezni mindenféle más egyéb pl. óvszer nélkül, csak úgy .....?! Értitek?!
Válaszotokat előre is köszönöm!!!
 
válasz | 2005-07-14 | 22:52
Köcce, máris okosabb lettem (?), nem tudtam erről...
Én katolikus vagyok, de nekem nem ordított még egy pap sem, hogy nehogymá izémizé... Szóval én úgy elvagyok, néha eljárogatok misére is, de még nem toltak le azért, hogy óvszert vettem a sarkiban :)
100 nap? Annyit ki sem bírnék :) Pedig voltam katona :)
válasz | 2005-07-14 | 22:50
Hahaha, ezt most komolyan is vegyem?
Én nem mennék ebbe a vallásosságos dologba.Ha Balázsnak szót fogadnék - már útban lenne a gyerekem.
Ha neked 18 éves korod alatt lenne barátnőd - mit tennél?Csinálnál egy gyereket?Ez egy helyénvaló latin idézet ide.Nem okoskodni akarok vele (az egyik könyvemből írom le)...
O sancta simplicitas! - ó szent együgyűség!
Nekem tetszik :)
 
Lmas:)
válasz | 2005-07-13 | 22:51
igazad van: Istentől szabad akaratot kaptál, de ne feldd a TE kezedben van az akarat, az övében a fegyver, amit akár ellened is tud irányitani ha nem cselekszel helyesen! :)
summer
válasz | 2005-07-13 | 22:36
köszi a tanácsot!és holnap el is kezdem.
 
válasz | 2005-07-13 | 22:25
Nem nagyon értem, mit akarsz mondani. Ha az orvos azt mondta, kezd el szedni a tabit, hát kezd el! De akkor egész hónapban kiegészítő fogamzásgátlást kell alkalmazni. Lásd: gumi.
Persze, szedd végig, majd tarts 7 nap szünetet.
Ha az első napon kezdted volna, a hatás is azonnal elkezdődött volna. Elvileg.
válasz | 2005-07-13 | 22:22
De bizony, hogy van. Benne áll, hogy a magokat nem lehet elpazarolni. Nemhogy csak fogamzáskátolni tilos, de minden más is, amikor az ondó nem a nő hüvelyébe kerül.
A pápa a kondomot is elítéli, volt is ebből botrány, hogy az aids miatt az egyház engedéjezze a kondom használatot. Aki mélyen vallásos, bizony számoljon a sok-sok gyerekkel. Nem véletlenül van megtiltva az év legalább 100 napján a házastársak közötti szex.
summer
válasz | 2005-07-13 | 22:02
syastok!
ma voltam nőgyógyásznál és tabit írattam fel.azt tudni kell h vasnap óta menstruálok. szóval holnap lesz az 5.napom.a doki azt mondta h holnap már simán elkezdhetem a szedést.de elvileg az a legcélszerűbb ha már az 1.napon elkezdem.de akkor most mit csináljak a maradék tabikkal?azokat is csak simán vegyem be és utána tartsam meg a 7 tabi mentes napot?szerintetek? mit tegyek?
 
válasz | 2005-07-13 | 21:18
Na most ne menjünk bele vallásos dolgokba, mert ez az oldal nem foglalkozik ilyesmivel és nekem sincs kedvem hozzá... Amúgy nem hiszem, hogy a Bibliában lenne utalás arra, hogy bűn a fogamzásgátlás, sőt az a bizonyos tízparancsolat sem tartalmaz ilyet.
Képzeld el mi lenne, ha az emberek nem védekeznének... Talán neked is lenne vagy tíz testvéred és nem lenne amit megegyetek...
Akkor jobb lenne?
Vagy te hogyan fogod a barátnődnek megmagyarázni mikor arra kerül a sor, hogy bűn a fogamzásgátlás? Vagy te focicsapatot akarsz felállítani?
nyugi
válasz | 2005-07-13 | 20:54
ne veszekedjetek!
 
BALÁZS
válasz | 2005-07-13 | 19:39
Igen Szatee szabad akaratot kaptunk de majd el is kell számolnunk a tetteinkel.
 
válasz | 2005-07-13 | 19:11
Na es ha nem vedekezik az illeto es a nem kello gyereket magara hagyja az nem bun?
Az eletrol biztosan Isten dont, de azt talan en donthetem el, hogy akarok-e uj eletet, hiszen Istentol szabad akaratot kaptam... Nemde?
Balázs
válasz | 2005-07-13 | 19:02
mindig én kezdeményezek
 
Balázs
válasz | 2005-07-13 | 19:00
Miért vagy rám így kiakadva modika?:)))))))))))
Na,fogamzásgátlás:BÛN
Az életről csak Isten dönthet.
Capisi?
 
Regelj,csak ennyit írok...Így biztos nem ír senki a nevedben.

Azért kimoderálom ezeket is.
Balázs
válasz | 2005-07-13 | 11:42
Csak a 11. én írtam én.
 
Balázsz il vero
válasz | 2005-07-13 | 11:39
És ha 25 évet késik????
 
Balázs az igazi
válasz | 2005-07-13 | 11:37
Valaki a nevemben írt hülyeségeket.
SZERETLEK MAZSI.
Kellemes mensest.
banfima@axelero.hu
VÁRLAK!!!!!!
 
válasz | 2005-07-13 | 10:23
Ha egy hónapot késik a menses, az már komoly nőgyógyászati probléma, abban az esetben, ha nem terhességről van szó.
válasz | 2005-07-13 | 10:13
Az igaz, h nem nyújt 100%-os védelmet, de ha nagyon odafigyelsz, akkor szinte tökéletes! Pl. nem kerül az óvszer külsejére előfolyadékból, nem fogod meg olyan kézzel, szval érted!

Sztem tuti nem vagy terhes: barinőmnek is nagyon sokat fáj, és volt mikor 1 hónapot késett a baja...és mi van akkor?! Semmi, ez nagyon sokmindentől lehet! Nem kell félned a teszt visszaadja az önbizalmadat!
De ajánlom neked, h mihamarabb térjetek át a tablettára, mert akkor nem kell félned semmitől: kivéve jha nem pontosan szeded, és nem tartod be a használati utasítást! :)))))
Ez gyönyörű volt :)
válasz | 2005-07-12 | 23:48
Ez mondjuk tényleg érdekes!

16 évesen a nemi élet normális (vagyis sokan így gondolják; nem tartozom közéjük); de kikérni egy nőgyógyász tanácsát már nem annyira!

Akkor most hogy is van ez? Jól van ez így?
válasz | 2005-07-12 | 23:41
:))) Lehetnék az is, nem? De nem az vagyok. Vagy igen?
Ha belegondolsz, biztos rájössz, hogy mért írtam azt, hogy elmegy a nőgyógyászához. Akinek tényleg nagy szüksége van segítségre, az itt tuti nem kapja meg. Így értettem.
De ezek szerint ez egy olyan nap, hogy mindenki belém köt! :)) Arról nem is beszélve, hogy a hozzászóláson kissé felhúztam magam, és ingerülten válaszoltam.
Amúgy 16 évesen már illik meglátogatni a nőgyógyászt.
válasz | 2005-07-12 | 23:25
Waw,micsoda veszekedések voltak itt... Majdnem mindenkinek igazat adtam. Bár mazsola pic az a beszólásod nem tetszett,h " akinek nagy baja van,az menjem a nőgyógyászához". Nos és ha van egy 16éves kiscsaj,akinek még nincs nőgyógyásza és nem meri senkitől sem megkérdezni,az cs ilyen helyen tudakolhat. Nem igaz?
De én kedvellek tényleg nem akarlak bántani,de ez pic durva volt. Amúgy tényleg 140kilós ragyás öregnő vagy?
 
válasz | 2005-07-12 | 23:14
"szivárog" :DDDDD
Ez baromi jó!
válasz | 2005-07-12 | 23:10
De nem azért nem nyújt 100%-os védelmet, mert szivárog :)) hanem azért, mert ha rosszul használják, elszakadhat. Nem hinném, hogy terhes vagy! :)
válasz | 2005-07-12 | 23:04
A gumival nem volt semmi gond, csak azért félek, mert nekem nem szokott fájni a mellem. és hát köztudott, hogy a gumi nem nyújt 100%-os védelmet :( de azért köszi, picit megnyugtattál.
 
válasz | 2005-07-12 | 22:59
Ha terhes lennél, nem most kezdene fájni a melled. Az jóval későbbi tünet. Szerintem ne izgulj! Csak a hormonjaid szórakoznak kicsit. :)) Nekem is szokott fájni néha a hónap közepén.
És ha a gumi nem szakadt el, hogyan lehetnél terhes?
Ha az megnyugtatna, nyugondtan vegyél egy tesztet, de az a két hét sem hosszú idő, várd meg, hogy megjön-e.
válasz | 2005-07-12 | 22:55
Sziasztok!

Jó nagy problémám van és kérném a tanácsotokat: 4 hónapja együtt vagyunk a barátommal, és gumival védekezünk. 2 hét múlva kéne csak megjönnie, viszont fáj a mellem. Szerintetek mennyire esélyes hogy terhes vagyok? nagyon félek tesztet csinálni, de muszáj lesz...
 
válasz | 2005-07-12 | 22:54
Sziasztok!

Jó nagy problémám van és kérném a tanácsotokat: 4 hónapja együtt vagyunk a barátommal, és gumival védekezünk. 2 hét múlva kéne csak megjönnie, viszont fáj a mellem. Szerintetek mennyire esélyes hogy terhes vagyok? nagyon félek tesztet csinálni, de muszáj lesz...
 
Az utóbbi időben sokan és sokat vannak fenn a fórumon.Ez jelent a legtöbbet mkinek,még ha egy kicsit chat-jellegű lett.
válasz | 2005-07-12 | 22:42
Igen, de remélem érzed a különbséget. Te kultúráltan szólsz, ő meg alpári paraszt módon. Nem mindegy azért.
válasz | 2005-07-12 | 22:39
Egyetértek LmAS-al!
Ha chateleni akartok, akkor azt nem egy fórumban kéne!
Vagy ha már azt teszitek, akkor legalább a fórum témájáról beszélgetnétek!
De igaz ez az összes topicra!
Detti te nagyon nem szereted Mazsit...
Ne bántsd kérlek!!!

(Mazsi add + az msned :p )
válasz | 2005-07-12 | 21:53
Köszi Sasám! :DD
válasz | 2005-07-12 | 21:53
És te ki vagy? Érdemlegesen semmihez hozzá nem szólnál, csak oltogatod az embereket. Nekem legalább van mit osztani.
sasa16
válasz | 2005-07-12 | 21:36
HAGY MÁR BÉKÉN!!!!!!!
Detti
válasz | 2005-07-12 | 21:21
Ne oszd már az észt Te mazsola!
Ki vagy Te?
válasz | 2005-07-12 | 20:44
Te most kikről beszélsz kedves LmAS?
És egyáltalán miért többes számban? Látom túlteng benned a Caritas-ösztön, de igazán nem mi tehetünk arról, hogy egy-egy kulturálatlan idióta erre téved... Tudod ez egy olyan topik amibe bárki beírhat bármit... Nem tünt fel?
válasz | 2005-07-12 | 12:37
Már bocsáss meg, de szerintem csak egy ember(?) baromkodta el a dolgot. Ez egy. Kettő, ha valakinek kérdése lenne, feltenné. Három, ha nagyon nagy szüksége van segítségre, elmegy és beszél a nőgyógyászával. Ennyi.
válasz | 2005-07-12 | 11:50
látjátok a topic nevét: Fogamzásgátlás! ?????

Mig ti itt el baromkodtok, lehet vkinek nagyon nagy segitségre élenne szüksége, ti meg elbaromkodjátok a dolgot! Huzzatok egy chat szobába és ott üssétek agyon egymást, vagy kotrodjatok innen....itt semmi keresnivalótok!!!!!!!!!!
 
Ez miért jó neked?
Nem veszed észre,hogy mennyire szánalmas?
Ne csodálkozz,hogy beszóltak....
Hagyd abba kérlek.
Balázs
válasz | 2005-07-12 | 01:25
Anyuci(a tiéd) +főzte nekem a tejbegrízt szokás
szerint miután lexoopott.
 
Balázs
válasz | 2005-07-12 | 01:23
Szatee!
Nincs kedeved újra rámázmi a anyucidra?
PERSZE ÓVSZERREL!!!!
 
válasz | 2005-07-11 | 20:38
Balázs nincs kedved megnézni, hogy a LEGO-idat elraktad-e és anyuci megfőzte-e a tejbegrízt neked?
 
válasz | 2005-07-11 | 16:36
Nos, először is szétoffoltad a topicot. Másodszor ez nem ismerkedős fórum. Harmadszor négy mondatomból nem hiszem, hogy meg tudod állapítani, hogy én vagyok az igazi jó nő. Lehet, hogy 140 kiló vagyok, ragyás, és 60 éves, sőt az is, hogy férfi vagyok. De lehet, hogy te erre buksz, nemtom. Ötödször, van párom.
Ha nagyon meg akarsz ismerni, írj egy e-mailt. Ha a nevemre kattintasz, ott megtalálod.
Balázs
válasz | 2005-07-11 | 16:25
M.ért nem válaszolsz.Unatkozom magányos vagyok kérlek válaszolj ugyérzem tevagy az igazi jó nő vagy
 
Balázs
válasz | 2005-07-11 | 12:26
+ Mered írni, hogy mi a bajod velem?
 
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41