szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Női orgazmus


Új hozzászólás

válasz | 2010-09-17 | 20:12
"nemcsípen, ha egy férfi többször egymás utánt emleget, akkor biztos félbe vagyok hagyva."
Nem igazán értem, véleményed szerint miért jelentenének problémát a netán viszonylag kis idővel történő aktusok... Én személy szerint izgatónak tartom, ha egy férfi többször megkíván, nem látok ebben kivetnivalót. Inkább olyan véleményt olvastam, komoly szexológiai véleményt, hogy a túl hosszú aktus /persze mindenkinek relatív, mi hosszú.../ jelenthet "problémát", elélvezni képtelenség a férfi részéről..., ami jelenthet egészségügyi problémát is. Meg szerintem kicsit alkati is, vagyis férfiakként változó "sajátosság" is, hogy némelyik férfi képes viszonylag rövid idő múlva újra szeretkezni, más férfinek meg esetleg több óra szükséges az újabb merevedés képességéhez. Meg, azért energiáktól függetlenül az életkor növekedésével biztosan változik a férfinak az a képessége, hogy újra képes legyen aktusra. Én személy szerint inkább csökkenő izgalmi állapotot látnék a férfinél és csökkenő vágyat ha jellemző lenne az elélvezés nélküli aktus. Persze, ki mit "irányoz meg" a szexben. Tisztelem a tantra filozófiáját is, de a szex szerintem úgy általában sokkal spontábabb dolog annál, mintsem matematikai számolgatásokra és tudatos "így lélegezz meg úgy"-ra lehetne bontani.
válasz | 2010-09-17 | 19:23
Ne haragudj, de én nem lennék büszke magamra, ha én nő lennék és 41 évesen pár ezer férfival lettem volna.

A szexen kívül van időd mással is foglalkozni ?
válasz | 2010-09-17 | 18:43
Az, hogy pár ezren meg..sztak nem jelent még semmit. Tőlük nem hallottunk beszámolót. Kicsit szállj le a magas lóról!
válasz | 2010-09-17 | 18:34
... valahogy én nem lennék arra büszke, hogy többezer férfival voltam...
Na, de mindegy, ez a Tiéd egy szakmai alapokon nyugvó dolog...
Csak egy a probléma, hogy az érzelmi életedre ez hogyan hat.., mert biztosan hatással van a saját privát életedre.
válasz | 2010-09-16 | 11:57
Hát lehet, hogy kiégünk de nem biztos !
Csökkenni biztosan fog a teljesítmény, de a minőség az javul !
8 éve vagyunk együtt a feleségemmel és meglepett az a tény , hogy a mai napig is találok rajta olyan pontot ami izgat és újnak tűnik.És bármikor ránézek: "ott helyben bármikor".
De ez közös dolog mert mindig kitalálunk valami újat amit kipróbálhatunk. Szóval nem lanyhul a dolog....

Megjegyzés:
a nagypapám 72 évesen is odafordult a mamához esténként
 
válasz | 2010-09-16 | 07:26
Én sem értem...
válasz | 2010-09-15 | 23:24
42 évesen többezer férfi, büszke lehetsz magadra. Nem ismersz, nem tudhatod milyen vagyok. Nem személyedre történő írással válaszoltam, hanem rávilágítottam, hogy túl értetlen dolgokról írsz. Vagy csak én nem értem? Hogy egyszer kiégek? Semmi nem tart örökké, de addig is megpróbálom élvezni az élet apró örömeit másodpercek számolása nélkül...
válasz | 2010-09-15 | 21:11
Ani, valóban jó a meglátásod, valóban egyénfüggő a kiégés sebessége. Csak arról van szó, hogy az élet így szépen elszivárog. Van aki szépen lassan tottyad össze és van, aki hirtelen zuhanással húny ki. A Tűz sokáig lobogónak látszik. Egészen addig míg felemészti önmagát. Az igazán jó az lenne, ha mindenkinek megadatna az egészséges, hosszú élet lehetősége. Tantra tanárnő itt téved: az ősi szexuális praktikák nem a szexről szólnak, hanem valami emelkedettebb, szellemi végcél van mögöttük és még leganyagibb vonzatuk is az egészség és nem a lepedő akrobataság. Az csak melléktermék. Az Úton járó él vele, de nem visszaél.
A száraz technika és matek bemagolása csak elfedi a lényeget.
Az orgazmus is az egészségről szól a keleti tanítás szerint. Hát még az oda vezető út...
válasz | 2010-09-15 | 11:52
Ugyan, van, aki 50-60, meg több évesen is ugyanúgy szexszel és pasi... szóval ez egyénfüggő, és nem hiszem, hogy azért bírják még, mert áramoltatják az energiájukat....
válasz | 2010-09-15 | 10:50
HAHAHA!

Ez az igazi maszlag, nemcsípen, ha egy férfi többször egymás utánt emleget, akkor biztos félbe vagyok hagyva.
Ezt a kimerítő játékot nem sokáig fogod űzni, fiatal barátom.
Végig arról írok, hogyan tudjátok megőrizni a jelenleg kimeríthetetlen energiátokat, mert nagyképűség azt képzelni, hogy mindig 22 évesek lesztek.

MERÜL A NŐ ÉS MERÜL A FÉRFI IS.

Ha kukacodat bármennyire el lehet mozdítani, már satnyul.
OLÉ, nagydumás ezt kapd ki, nézd meg magad pár év múlva és ha már élvezhetetlen vagy egy nő számára, bizony röpködni, próbálkozni fogsz egyik punciról a másikra szálldogálva.

Ne is ábrándozz stabil kapcsolaton! Illúzió!

42 éves vagyok pár ezer férfival voltam már, hidd el tudom, hogy mi a dörgés veletek. Akik azt állítják, hogy minden rendben van, azoknak van a legnagyobb potencia esésük, bizonytalanságuk.
Sajnálom a mesédet nem adod be, megvárom, amíg tehetetlenné válsz és kiégsz.

De addig is hajrá azoknak, akik értik, hogy mire figyelmeztetem őket.
válasz | 2010-09-14 | 16:27
Jó, nem általánosítok, ez a saját - eddigi - tapasztalatom. A kapcsolat bizonyos idejéig élvezik a férfiak, ha a nőnek vannak vágyai, vagy talán túl sok is van, hízelgő számukra, de, ha a kapcsolat legszenvedélyesebb időszaka már elmúlik, akkor már terhes lehet számukra, - persze hízelgő akkor is a nő vágya, de nem biztos, hogy van kedvük megfelelni a nőnek.
De ez a téma lassan Off lesz ebben a topikban.
válasz | 2010-09-14 | 15:11
Egyébként meg, a férfiak véleményem szerint nem tudnak mit kezdeni azzal, ha egy nőnek vannak vágyai, netán élvezni tudja a szexet, sok nekik, a férfiaknak valóban a "vadászösztön kiélésére" van szükségük /igaza van dr. Lux Elvirának.../, ha egy nőnek igénye van az riasztó számukra szerintem.

Mondjuk szerintem nagyon nem ildomos általánosítani. Nem nincs ebben semmi roasztó. Mondjuk volt olyan kapcsolatom, ahol már szinte soknak éreztem a szexet. De, hogy ettől megriadtam volna, büszke voltam, és probáltam megfelelni. Szép része volt az életemnek.

Nagyon nem tetszik, hogy itt mindig az általánosítás és egyszerűsítés megy, de abba az irányba, hogy a férfiak nem is törödnek a nőkkel.

Azért nem tetszik ez, mert ez egyszerűen nem igaz, és mert szerintem ma már ez egyre kevésbé igaz.
válasz | 2010-09-14 | 14:37
..., hát ez van, öregszünk. Igaz, én nőként sokkal inkább átélem a szex soránt szerzett élményeimet, mint mondjuk 25-30 éves koromban. Lehet, hogy a "tapasztalat" érettebbé teszi az embert??? Ki tudja...
válasz | 2010-09-14 | 14:35
... hát valószínűleg Párom is úgy gondolja, hogy 50 évesen elég minden átlag harmadik nap. Meg azért egy kapcsolat legeléjén minden izgatóbb mindkét félnek - bárki bármit is mond -, biztos, ha egy nő mindig "elérhető", az már kevésbé izgató.
És akkor még itt van a fáradtság is, mikor az ember örül, hogy él, nemhogy a szexre is maradjon energiája...
válasz | 2010-09-14 | 09:47
Szatee, erre úgy 15-20 év múlva vissza térünk :-DDDD. OK?
válasz | 2010-09-14 | 00:13
Az egy duma! Nekem a párom ha mindennap akarja akkor mindennap csináljuk, ha minden órában, akkor úgy... Olyan még nem volt, hogy ne tudjak mit kezdeni az étvágyával... Eh, nem agyalni kell hanem farkalni, ezt már a Cooltúra c. filmben is megmondták...
válasz | 2010-09-13 | 15:26
Egyetértek azzal, hogy az ember nagyon is érzelmes lény, és rengeteg mindent az érzelmeink irányítanak, vagy legalábbis van szerepe benne az érzelmeknek.
Valószínűleg - így belegondolva az utóbbi 1-2 hónapban azért hiányzik a teljesen orgazmus érzés részemről, mert kételkedek a másik érzelmeinek mélységében, egyáltalán kételkedek abban, hogy hatok-e még rá, mint nő. Mert az nem elég Isten igazából egy nőnek, hogy OK, lezavarunk egy aktust, mikor éppen nem vagyunk /annyira/ hulla fáradtak, hanem valahogy ennél több kell. Ha nincs meg az intimitás a mindennapi rohanásban, stresszben, akkor fuccs az orgazmusnak, plusz, ha hozzáveszünk valamennyi frusztrációt, sértettséget, hogy nem kívánnak eléggé bennünket, mint nőket - ne adja Isten úgy érezzük, hogy mi nők, többször kezdeményezünk = sérülhet az "igazi férfiről alkotott képünk". Szóval, szerethetjük a másikat, de, ha nem érezzük, hogy igazi a szenvedély, akkor az visszaüt.

A maszti az valóban más. Ebben igaza van Tantratanárnőnek, a masztinál valóban nem kellenek érzelmek, ott pusztán az erotika van. De egy párkapcsolatban az ember nem magával akar szeretkezni /jobb esetben/, hanem a partnerrel, akit /jobb esetben/ szeret. Szóval, ha sérül az érzelmi rész /akár sértettség, akár düh miatt/, akkor magyarán elég lenne a maszturbáció is = minek nekem férfi, megoldom magam is... módon.
Egyébként meg, a férfiak véleményem szerint nem tudnak mit kezdeni azzal, ha egy nőnek vannak vágyai, netán élvezni tudja a szexet, sok nekik, a férfiaknak valóban a "vadászösztön kiélésére" van szükségük /igaza van dr. Lux Elvirának.../, ha egy nőnek igénye van az riasztó számukra szerintem. Valójában a férfiak imádják úgy irányítani a szeretkezéseket, hogy az tulajdonképpen az ő vágyukat tükrözze, a nő vágya valójában másodlagos - már csak anatómiai okok miatt is... De, én mint nő is, hogy őszinte legyek, hosszú távon, értéktelenebbnek tartom azokat az aktusokat, ahol a nő "kezdeményez". Egyébként meg, véleményem szerint a férfiak megérdemlik a házasságban /is/ azokat a nőket, akik egy /vagy 2-3.../ hónapban egyszer /netán kétszer/ szeretnének szeretkezni, mert nem tudnak mit kezdeni azokkal a nőkkel, akiknek vannak vágyaik, ott mindjárt túlzott nemi vágyról... stb. kezdenek beszélni, holott el kellene gondolkozniuk, hogy ők, mint férfiak, mennyit érnek..., mint férfiak.
 
válasz | 2010-09-13 | 12:18
Egyetértek...
A Nők mindenképpen érzelemközpontúak !
Tudományosan nyögve és számolva a légzés gyakoriságát biztosan nem lehet eljutni sehova nemhogy a csúcsra !
Érzelem nélkül az egész együttlét szegény és sivár nem ér semmit !
A tantrát ráadásul nem lehet tanulni sem szerintem vagy jön vagy nem.De már eleve a tantrikus szex érzelmi harmónián alapul akkor hogy jön ide a tudomány....
Csináld így csináld úgy, számold ezt számold azt...
vagy szereted a párod és együtt van a lelketek szeretkezés közben és beteljesültök vagy nem !

Én ezt a cikket tartom irányadónak, ez talán fedi a valóságot:

http://www.secretshop.hu/index.php?page=Hir&HID=26
 
válasz | 2010-09-13 | 11:56
Hát igen... Tantratanárnő belül mindenképp férfias típus és rettenetesen komoly kisebbrendűségi érzettel küszködhet. Aki ilyen rizsát nyom, az biztosan elfed vele valamit :-))
Már az első szavaival sem tudok egyet érteni. Az ember szellemének egyik fele biztosan érzelem központú. Ez az emberi lét velejárója.
Sajnálom ezt az embert...
 
válasz | 2010-09-13 | 09:40
Egy kissé nekem is magas, azért is írtam neki, hogy pl a korai magömlést is írja le érthetőbben:)
válasz | 2010-09-12 | 23:44
Nekem magas ez a tudományos maszlag amit itt lenyomsz. A franc áll neki számolni a másodperceket szeretkezés közben. Én élvezem és közben a páromra is figyelek. És mindkettőnknek jó érzés akár többször is egymásután kielégülni...
válasz | 2010-09-08 | 19:07
A szexuális energiánk nem érzelem alapú.
Hiszen maszturbálás közben nem gondolok szerelmesen magamra, egyszerűen kellemesen érzem magam.
A szex bionergetikai játék, a bennünk szunnyadó gyönyörenergia előcsalogatása (erotika), azzal való eljátszadozás (töltődés: 20-50-100 db orgazmus közelben tartás, kötelező, mert így betöltöd a később kisülendő energiát, így nincs potenciavesztés), és az orgazmus (a felhalmozott plusszba töltött energia megsemmisülése, szétrobbanása).

A női orgazmus:
Nem létezik kimeríthetetlen zsinóorgazmus, kizárólag olyan a mi orgazmus-energia gazdálkodásunk, mint a férfiaké. Amenniyre ők tudank folyamatosan elélvezni, annyira mi is. De ezzel hamar tönkretesszük a szexuális-energia és orgazmus-reflex viszonyunkat.
Nem létezik spriccelős orgazmus, az nem orgazmus, hanem kéjesen szúrós érzés egy ponton, ami gyors folyadék (nem vizelet, szintelen, szagtalan, sós izű "víz") kiválasztást idéz elő.
Létezik valódi orgazmus, amikor az izgalmi érzés legmagasabb fokán villámcsapásként kisül az energia, nagy veszteséggel jár, kimerültséggel, a csikló fokozott érzékenységével, ahüvely nedvesség termelésének leállásával.
Amikor még bőségesen telve vagyunk, lehetsége az egymás utáni néhány percenként bekövetkező, orgazmussok, mivel folytatólagos az izgalmi állapot, ha orgazmus után nem állunk le, de ez hosszútávon súlyos libidó romlást, energiaveszteséget okoz. Csak úgy ajánlok bármilyen elélvezést, férfinak és nőnek egyaránt, hogy libidótól függően 20-50-100 orgazmus előtti áradás előzze meg az orgazmust.

Ezt az áradást nevezzük TANTRA-nak. Ebből zsinórban kezdő szinten, 20-30 másodpercenként, kb 10-15 lökés és 5 másodperc pihenő, természetesen megfelelő időben, szabályosan végzett légzéstechnika alkalmazásával.
De elárulom, hogy létezik tyúklétrás módszerem is, amiben akár 7X7 lökés is megvalósítható 2 mp-es pihenőkkel.
Ha mindkét fél elérte a tantrikus szint felismerését és gyakorlását, már alig mozgás mellett 5 mp-enként árasztunk, ez orbitális eufórikus érzés, már lángol a tested, fizikai munka nélkül is .

Hölgyeknek egy jó tanács:
A csikló és a hüvely együtemben történő gyengéd ingerlése, tehát be a hüvelybe, fel a csikló egyszerre, és ki a hüvelyből le a csikló egyszerre. Természetesen a pénisz amplitúdója kb 5 cm, tehát nem húzzuk ki a hüvelyből.

Magas szintű Tantránál már nincs ki-be mozgás csak a csípő gyengéd oldalra történő mozgatása valósul meg.

Kellemes próbálgatást!
 
válasz | 2010-09-08 | 18:54
Kedves Andi !

Történetedben még azt az apróságot fedeztem fel, hogy görcsösen és mindig a megfelelési vágyadat szem előtt tartva nem tudsz kellőképpen felszabadulni. Így nehéz lesz elérned az orgazmust !
Megfelelő partnerrel akivel igazi lelki harmóniában vagy biztosan nagyobb sikert érnél el. Ráadásul így több tapasztalatot is szereznél.
válasz | 2010-09-08 | 16:23
Mindig olyan jókat írsz:) :) :) Nagyon tetszik...
 
válasz | 2010-09-05 | 00:09
Kedves Andi5000!

Olvastam rövid történetedet és - bár nem ismerem a részleteket - egy kérdés merült fel bennem: érdemes ezzel a férfiúval foglalkoznod? Amit leírtál, sajnos elég tipikusnak tűnik: az intimitás területén szorongó, bizonytalan lány, akinek igazi érzelmekre és bátorításra van szüksége, míg a másik oldalon ott áll a türelmetlen, csupán önmaga élvezetére hajtó alfahím, aki nem hajlandó a lelkeddel foglalkozni, és nem tudja elfogadni a gátlásaidat. A szex páros játék, közösen elfogadott szabályokkal. Beszéljetek erről és ha nem tud így elfogadni a párod, akkor tedd lapátra - nem érdemel meg téged.

Másfelől nem értem, miért ennyire orgazmus-centrikus a többség hozzáállása. Ne csak a végét nézd, hanem az oda vezető utat is! Ha nem arra fókuszálsz minden idegszáladdal, hogy végre összejöjjön a hőn áhított gyönyör, akkor spontánabb és kellemesebb lesz az együttlét - és könnyebben el is érheted a célod.
válasz | 2010-09-01 | 00:10
Nem kötekedésnek, de épp az autókban vagyok "igénytelen" :D Menjen, és nem érdekel, ha ütött-kopott, vagy nem tud serpenyőből feldobva palacsintát sütni :)

Ha a szeretettel jó a szex, akkor igen, igazad van. Ha viszont szeretem, de rossz a szex, az szencsedés; míg nem szeretem, rossz a szex, legalább könnyen dobom; vagy nem szeretem, de legalább a szex jó nem rossz, ismét jobb.
válasz | 2010-08-31 | 19:04
Valóban nem kell, de biztosan tudod, hogy ég és föld a különbség a szex és a szeretkezés között... olyan mintha egy alsókategóriás autóból luxuskategóriába ülnél...
válasz | 2010-08-31 | 11:55
Ani, nagyon sajnálom, de azt a módszert nem ismerem.
:-(
válasz | 2010-08-31 | 10:16
Szia!

A Hellinger-féle családállításról hallottál, csináljátok, és segíthet a probléma megoldásában?
válasz | 2010-08-31 | 09:46
Szerintem a jó szexhez nem kell szeretet, meg érzelmek, meg blablabla, hanem jó partner. Aki előtt "ciki" nem bevállalni valamit, az nem az. Kihasználja, hogy ezt a gyerekességed, hogy mindent megtegyen veled (amit ő szeretne). Nem baj, ha Neked az kell, hogy megmondják mit csinálj, de ha nem élvezed, akkor semmit sem ér ez az egész.
 
válasz | 2010-08-31 | 09:12
Ani, minden szavad színigaz ma!
Legyen nagyon szép napod!
Nekem már volt ilyen tanítós kapcsolatom több is. Soha nem tettem volna ilyeneket, mint ez az úriember. Az ilyen kapcsolatokban is az őszinteség, önzetlenség és odaadás, szeretet a lényeg szerintem. Valóban ott kellene hagyni, had' tanuljon...
válasz | 2010-08-31 | 07:09
meg minek akarsz neki megfelelni, ha csak szexuális kapcsolat. Akkor iparkodjon ő is az ágyban !!

"Ami zavar az egészben, hogy ha nemet mondok valamire ő rögtön támad, hogy megint kudarcot vallottam, mert valamit nem vállaltam be." = )

bocsi, de ez olyan, mintha rajtad próbálgatna ki dolgokat, pózokat stb.
mintha eszköz lennél neki!!! és akkor mindent meg kell csinálnod neki, amit kitalál ?!
kissé egyoldalú...
válasz | 2010-08-31 | 07:06
Hát, fura ez, hogy tanulásból vagytok együtt.
De akkor minek is, ha nem megy a "tanulás", nem élvezed?
akkor szerintem keress másik "tanárt", de komolyan!

Mi a párommal még 3 éve is csak a tanulás szintjén állunk, vagyis sehogy, de nem kényszerből!!!

Ha meg a szex miatt vagytok együtt, és az nem megy, akkor keress mást, hisz a célra, a tanulásra nem felelt meg.

minálunk máshol jó az összhang, ezért is vagyunk még együtt, de ha ti csak a szex miatt, akkor hiába vársz tőle jobbat, hogyha nem megy.

Keress más "szexpartnert", mással még bejöhet.
27 évesen meg nem ciki, ha több férfit is "kipróbálsz", szerintem ennél nem kéne leragadnod, mert csak neki jó, neked nem, ebből aztán semmit sem fogsz tanulni!!!
válasz | 2010-08-30 | 20:10
Kedves Andi!

Így már kicsit másképpen fest a dolog. Viszont én nem értem ezt az egész tanulósdit. Még szép, hogy a srác élvezi, miért is ne tenné, ha egy hoppra ott terem neki egy lány akivel kísérletezhet és kiélheti vágyait ahogyan tetszik.
A jó szexet nem lehet csak így tanulni. A jó szex velejárója az érzelmek és az odaadás, az, hogy szeretem vagy legalábbis kívánom a páromat. Az ilyen kalandoknak is megvan a maga varázsa, de ha tanulási szempontból vagytok együtt akkor oda az egésznek az értelme...
Majd ha lesz olyan párod akibe csak egy kicsit is szerelmes vagy rájössz, hogy miről beszéltem... és akkor talán könnyebb lesz elérd majd azt a bizonyos orgazmust is amire vágysz...
válasz | 2010-08-30 | 16:24
Kedves Szatee!
Azt hiszem igazad lehet, a partner nem biztos, hogy megfelelő.
Az egész együttlétek célja a tapasztalatszerzés lenne (ugyanis mi nem vagyunk egy pár), de nekem ezek soha nem jók. Nyilván a férfi élvezi én meg nem.
Csak hogy így attól tartok, hogy egy másik férfival is ugyanez lenne a helyzet.
válasz | 2010-08-30 | 16:21
Kedves Ani!
Igen, egy elég kulcsmondatra kérdezel rá. Amennyire végiggondoltam, folyamatosan a páromnak szeretnék megfelelni, aki valójában nem is a párom, csak néha találkozunk. A találkozók célja: nem beszélgetés, inkább szexuális fortélyok elsajátítása. Ami zavar az egészben, hogy ha nemet mondok valamire ő rögtön támad, hogy megint kudarcot vallottam, mert valamit nem vállaltam be. Így nehéz élvezni ezt az egészet, pedig tanítás lenne a célja dolgoknak. Nyilván a vége mindig az, hogy neki jó, nekem meg egyáltalán nem.
Talán így könnyebben tudsz véleményt mondani, hogy ezeket a dolgokat is leírtam.
válasz | 2010-08-29 | 22:51
Kedves andi5000!

Amíg úgy érzed, számodra a szex egyfajta kényszer, ne is várd el, hogy megtörténjen a "csoda". A hüvelyi orgazmust nem tanítják az iskolában, sok nő élete során soha nem tapasztalja meg.
De kérdem én, miért fontos számodra az, hogy hüvelyi orgazmusod legyen? Válasszatok olyan pózt, amelyben partnered stimulálni tudja a csiklód... csakhogy legyen értelme a behatolásnak is a te szemszögedből.
A hozzáállásod változtatása és egy megfelelő partner sokat segíthet az előrehaladásban...
Sok sikert hozzá!
válasz | 2010-08-29 | 11:49
Amit Ani mondott teljesen jó!
Elsőre tisztázzuk ezt a kényszer dolgot, meg hogy mit és miért nem élvezel, csak aztán foglalkozzunk a technikai részletekkel, amit w100 már megoldott xD
válasz | 2010-08-29 | 10:21
http://drinfo.hu/eletmod/szex/nok/6875-huevelyi-orgazmus-hogy-erhetem -el
 
válasz | 2010-08-29 | 06:16
"Mert enélkül nem sok értelmét látom annak, hogy egy férfi pénisz belém hatoljon... "

Ezen a mondatodon páran ki fognak akadni :), na meg azon :"ne csak kényszerből csináljam?"


na erre mondták nekem, hogy az egész folyamatot kell élvezni, az egész szeretkezést.

És merthogy kényszer, vagyis nem élvezed?
én pl nem kényszerből csinálom, élvezem, az aktust is , bár én pl elkeseredek utána, hogy nem lett orgazmusom.

De nem kényszerből csinálom. Nálad mi a kényszer, hogy megfelelj a párodnak?vagy neki jó legyen, azért fekszel le vele?
válasz | 2010-08-29 | 06:10
Na, az nagyon jó:)
válasz | 2010-08-29 | 00:01
Sziasztok!

Hogyan tudnám elérni, hogy vaginális orgazmusom is legyen?
Mert enélkül nem sok értelmét látom annak, hogy egy férfi pénisz belém hatoljon...
Tudom ez így nem jó.
Hogyan tudom elérni, hogy élvezzem a szex pillanatát és ne csak kényszerből csináljam?

Kiváncsi lennék a véleményetekre.
Köszi előre is.
 
válasz | 2010-08-28 | 16:25
Ez igy igaz.
Ez a weboldal nagyon tagadja, hogy marpedig a jo nagy peniszert harc jar,szondjak nem szamit,de ne maskepp tapasztaltam.
 
válasz | 2010-08-28 | 14:49
Ebben van valami , személyes ismeretségi körömben is előfordult több alkalommal hogy a vetélytárs nők megverték megtépték egymást a "péniszért" De tudni kell hogy általában a fiatalabb a csinosabb , a nyerő a harc kimenetelétől függetlenül.
Az életben viszont elég sok alacsony , dohányzó, kopasz és idősödő pocakos urakat látni, fiatal csinos szőke bombázókkal karöltve. Hogy mekkora péniszük, humor és állatbarátság terén hogyan állnak az nincs a homlokukra írva de valszeg van más jó tulajdonságuk talán jó hízott a bankszámlájuk talán. Nem rosszallom irínylem őket .
válasz | 2010-08-28 | 11:37
A harc arra ertheto, hogy egy megfelelo ferfit talalj.Szoval nem a ferfival harcolok,hanem a tobbi novel.hogy en kapjam el a magas,nem ivo,nem dohanyzo,allatbarat,nagypeniszu,dushaju jo humorut,ne mas.Es meg is tartsam.
 
válasz | 2010-08-27 | 17:31
igen, mindig hiányzik valami az életetekből, mert öntudatlanul annak a valaminek a hiányára gondolsz, anival is ez a helyzet, mindig a valaminek a hiánya foglalkoztatja, nem az, ami adott.
ani, te továbbra is korlátolt vagy gondolkodásban. kipróbáltál rengeteg dolgot, de belül csak egyre inkább emészt a düh, harag, irigység, önzőség, csüggedtség stb. hogy neked miért nincs, másnak miért van, és a férfi nemhez való viszonyod ebből fakadóan az irigységen alapszik, vagy legalábbis negatív érzéseken, nem egyszer bizonyítottad már ezt itt, ahogy a férfiak orgazmusáról, kielégüléséről írtál. a 3 év alatt csak egyhelyben toporogtál, látszatra rengeteg dolgot megtettél, ablakon kidobott pénz volt és idő, de belső változást nem értél el gondolkodásban magadban...amíg az nem megy, addig nem fog _semmi_ változni az életedben. ezt megírtam tavaly is, tavalyelőtt is. szóval nem fejlődtél semmit, egy fikarcnyit sem. így nem történt változás sem.

zserbó, nem értem miért kell harcnak felfogni a párkapcsolatot, vagy a szexet legalábbis küzdésnek meg hasonlóknak megélni. nem először írsz így erről az egészről...érdekes egyben lehangoló hozzáállás. harc szerintem csak az egyenlőtlen felek között lehetséges, akik dominanciáért, birtoklásért harcolnak, küzdenek, így a szexben is. harcolni, megszerezni valamit, birtokolni valamit, valakit, küzdeni - hát szerintem ez igencsak fárasztó - már ahogy írsz róla és elképzelem, az is iszonyat fárasztó, rengeteg energiát vesz el lényegesebb dolgoktól a szexben.....hát egészségedre :) nem egyszerűbb odaadni a másiknak, egymásnak (kölcsönösen), mint elvenni tőle azt, ami nekünk "kell" egyébként? vagyis magától értetődően megkapnánk?

mindegy, ez amolyan költői kérdés volt.
további jó észosztást, rinyálást, harcolást :)

bocs gyöngykagyló, neked kb. az első mondat ment, a többi meg a többieknek. :) szép napot. még gyöngykagylónak annyit, hogy életünket mi irányítjuk, azt is, hogy mi van benne és azt is, hogy mi hiányzik belőle. rajtunk áll egyes egyedül.
válasz | 2010-08-27 | 16:28
Kedves gyöngykagyló, most sajnos nem tudok veled egyet érteni. Valóban hatalmunkban áll változtatni a sorsunkon és a kapcsolatainkon.
válasz | 2010-08-27 | 16:27
A jó mester arra kell, hogy megtanulja az ember a külső jegyek ismeretének művészetét. Azon túl persze a szexuális életnek vannak olyan részei melyeket tanulni kell. Akár párosan, akár egyedül. Nem is beszélve aztán az úgyn. pénisz és vaginamasszázsról, a nemi szervek fizikai alakításáról, stb...
Ez egy tanulható sportág :-)))
Vannak vele született tehetséges versenyzők, de a technikájukon nekik is életük végéig dolgozni kell :-))).
válasz | 2010-08-27 | 16:24
Ani, a fájdalom nem kell, de előfordulhat nagyon enyhe, szinte észre sem vehető görcs. Ha ez sincs, akkor azt lehet mondani, hogy a menstruáció ezen része, mármint a szekréció, jól működik. Szerintem ennek örülnöd kell.
Nagyon szép napot neked!
válasz | 2010-08-27 | 15:34
"mindenki azt kapja az életében, amit hagyja, hogy megtegyenek vele" - érdekes ez a pszichológiai elmés megállapítás, ugyanis szerintem, ha konkrét helyzeteket megnézünk akár, akkor rendesen sántít a dolog. A negatív dolgok nem azért történnek velünk, mert hagyjuk őket megtenni velünk. Egy vita során lehet más a véleményünk, lehet más az értékrendünk, attól még a másik fél adott esetben lazán más véleményt vallhat, lazán leordíthat bennünket, és bármennyire is kardoskodhatunk a magunk igazáért, bizonyos személyiségű embereket lehetetlen belátásra bírni, vagy megértésre. nem is beszélve adott esetben mondjuk erőszakot elszenvedő emberekről - az erőszakot elszenvedő nem szeretné, nem hagyja /hagyná/, hogy megtegyék vele az erőszakot, az mégis számtalanszor megtörténik, akkor is, ha ellenünkre van.

... Egyébként meg - valóban - a jó szexből lehet erőt meríteni, rengeteget, de ez csak az élet egy /igaz fontos/ szelete.
válasz | 2010-08-27 | 14:50
..., igazad van, sokszor nem is cserélném le ezt a helyzetet, amiben vagyok, máskor meg - nem párkapcsolati okból! úgy érzem, hogy elmennék valami lakatlan szigetre /szintén nem párkapcsolati okból/.
Azt aláírom, hogy egy-egy szerelmes éjszaka után "madarat lehetne fogatni velem" - ez tény, viszont az is tény, hogy mindig van, ami hiányzik az életünkből - olyan nincs, hogy minden meglegyen.
válasz | 2010-08-27 | 13:13
"kirobbanó érzés"... minden cikkben így jellemzik és én személyektől is szó szerint így hallottam.
Ani szerintem érezte volna, hogy nem ugyanaz a dolog...szóval hülyeség, hogy valaki nem veszi észre. akkor nem venné észre, ha egyáltalán nem koncentrálna oda, ha viszont máshol kalandoznak a gondolatai nem hinném, hogy el fog menni bárki is.
válasz | 2010-08-27 | 13:01
Nem ide tartozik, de nem válaszoltál arra, hogy most akkor "kell "a menstruációs kis fájdalom, vagy nem?

Vagy az tökéletesen jó, mint nekem, hogy nincs semmi fájdalom, vagy az sem jó??
válasz | 2010-08-27 | 12:09
Ehhez jó mester és sok gyakorlás, rátermettség szükséges

Hagyja ott a fejet egy masik mesterert?

Vagy mi???

Ugy beszelsz mint Mister Miyagi a Karate Kid-bol ki kell porolni vagy nemtom.
 
válasz | 2010-08-27 | 12:04
Nem, de illene tudomasul venni,hogy a szexben biza a penisze a foszerep,mert ha nem aze lenne , akkor Rozsikahoz a szomszedlanyhoz fordulnek,ugyis unatkozik,ugyis megert engem egyutt nottunk fel,ahellyett hogy szeszelyes ferfiaknak probaljak megfelelni.
Dehat a penisz a lenyeg,ezert felhuzzuk a tusarkut a szokanyat telen es elindulunk harcolni.
 
válasz | 2010-08-27 | 11:49
Szerintem ebben is a harmónia a fontos. Az egymásra találás viszont csak kétféleképp lehetséges. Mindenki felpróbál annyi partnert amennyit csak tud és aztán a nagy számok törvényére bízza magát, vagy a másik lehetőség, hogy a külső jegyek alapján megtanul dönteni az ember. Ehhez jó mester és sok gyakorlás, rátermettség szükséges.
Mindkét mód nehézkes, bár a második járhatóbb szerintem. Mégis az optimális megoldásnak azt tartanám, ha mindenki végezne megfelelő tornákat és masszázsokat. Akkor könnyebb elérni a harmóniát ebben is, csakúgy, mint magunkban...
 
válasz | 2010-08-27 | 11:45
A tág vaginájú hölgyek mentsvára pedig a nagy pénisz.
Röhejes :-)))))
válasz | 2010-08-27 | 11:24
Lehet, de tényleg ne boncolgassuk tovább :)
 
válasz | 2010-08-27 | 11:10
Nem lehet Ani,hogy neked már volt orgazmusod,csak nem tudod,hogy az volt-e? Nem akarom itt tovább boncolgatni az esetedet,de lehet,hogy valami igazán kirobbanó érzésre vágysz,közben meg nem azt kapod,hanem valami egyszerűbbet..
válasz | 2010-08-27 | 08:51
"Mért, mért, ...mert a péniszt akarom érezni, nem az ujjait. "

Ezzel a nok egy jo nagy resze igy van,tobbek kozott ezert is rohejes,a kisebb peniszuek mentsvara,az ugyes ujjacskak.Hat kosz,nem kell.
 
válasz | 2010-08-27 | 07:47
és mellesleg prűd sem vagyok, és nemcsak fekszem az ágyon arra, várva, csináljanak velem valamit. Orálisan is csinálom... és vágyom a behatolásra, felizgat...
De persze velem van a gond.

(nyilván van olyan alkalom, mikor az ember lánya kevésbé van ott, de ez más tészta)
 
válasz | 2010-08-27 | 07:43
Igen , vágytam már rá, sőt vágyom rá, és általában én szoktam mondani, hogy hagyjuk az ujjazást, már vágyom a behatolásra. és tök jó érzés, csak egy a gond, mikor ez megtörténik kb. 5 perc múlva elmegy a párom...
aztán meg mondja, hogy mért sürgettem. Mért, mért, ...mert a péniszt akarom érezni, nem az ujjait. Na és ezt csak a nők tudhatják, hogy a kettő nem uolyan érzést okoz.
Ja, meg mondja, hogy folytassuk vibrátorral. Lesz..m a vibrátort, ha én péniszt akarok, nem egy műanyag valamit....

úgyhogy ennyire megyek a vágyakozásommal, kapok pár percet...

és az ujjazást sem szereti mindenki, pl. zserbo írta, ő nincs oda érte. Nem vagyunk egyformák.

A tanácsokkal meg úgyis tele a hócipőm...
válasz | 2010-08-27 | 07:36
bocsi gyöngykagyló, de mindenki azt kapja az életében, amit hagyja, hogy megtegyenek vele. Tehát tök mindegy mit, de mindenki csak maga tud változtatni rajta, ezt a drága pszichológus mondta (jó sok pénzért), és rád is igaz.

Mindenkinek a maga élete a legrosszabb, a saját problémái a legfontosabbak.

És hiába van szerető férj, ha a szex nem megy, akkor minden alkalommal boldogan, mint más írta, akár madarat is fogjak neki reggelente. Sajna orgazmus nélkül nincs meg ez az érzés, és nincs akkora kötődés sem.
Te tudhatod, hasonlíts össze az előző kapcsolatoddal.


És te is tudhatod, hogy a szex, ha jó közelebb hoz a másikhoz, de ha nem....
Sőt, a hangulatra is befolyással van, úgyhogy cseszhetem a nyugis áéletem,már ha szerinted az, a szex. problémánk miatt, csak azért mert albérletbe külön tudtunk menni, de egyébként minden más sz-r.

Én sajna nem tudok röpködni, és boldogan mosolyogni egy -egy szeretkezés végén, sőt az egész napom elcseszhetni, te legalább tudsz miből erőt meríteni.... és te ezt cserélnéd le...

Mégha meglenne a biztonságod, akkor is vágynál kielégítő szexuális életre, mert csak akkor lenne teljes az életed.

Ha elolvastad láthattad, miket kipróbáltunk és mennyi pénzért !! Fúú
válasz | 2010-08-27 | 07:27
Na ez az, ha egy pasinak 3 éve nem állna föl a farka, itt vinnyogna, hogy mit tegyen!!!

de egy nő elég, ha élvezi a szexet, aztán kész,ne várjon orgazmust, élvezze azt, ami jutott neki.

De mikor lankadásról van szó, ami még csak nem is évek óta problémája a pasiknak, rögtön itt sírnak, hogy mit tegyenek.

A csajszi, meg nyugodjon bele, és elégedjen meg azzal, ha nincs is orgazmusa és élvezze anélkül is.

ez aztán az egyenjogúság..
válasz | 2010-08-27 | 07:24
Hát ez nagyon tetszett, aranyos , jót nevettem :) :

"En nemtom, ha holnaptol nem lenne orgazmusom szo nelkul es megbanas nelkul azonperc ongyilkos lennek.
Kaveval vennek be nyugtatokat, es elotte halalra maszturbalnam magam. "
válasz | 2010-08-27 | 07:22
akkor bocsánat :)
válasz | 2010-08-26 | 18:00
nem neked írtam, hanem Teamgeist-nek.
neked is írtak sok tanácsot, de egyik sem ért semmit. tehát én úgymond veled vagyok.
:)))
válasz | 2010-08-26 | 17:38
Ha nem lenne orgazmusom, akkor azt sem tudnám mi az . Tehát lehet hogy nem is hiányozna . Ha ez a ejakuláció hiányát is jelentené , rögtön gyanús lenne kitől fogant két gyermekünk. Ez viszont már biztos konfrontációt okozna .
válasz | 2010-08-26 | 17:18
Megaztan imadom,hogy a noket vigasztaljak,de ha egy ferfinek nincs orgazmusa szinte reszvetet nyilvanitanak.Van olyan is.
 
válasz | 2010-08-26 | 17:12
Mivel igen újonc vagyok ezen a fórumon, de egyéb iránt sem akarok ítéletet hozni , ebben a témában nem érzem( kompetensnek magam). Mivel nem vagyok sem pszichiáter , sem nőgyógyász .
Persze tippjeim nekem is vannak.
válasz | 2010-08-26 | 17:04
En nemtom, ha holnaptol nem lenne orgazmusom szo nelkul es megbanas nelkul azonperc ongyilkos lennek.
Kaveval vennek be nyugtatokat, es elotte halalra maszturbalnam magam.
De en azt semmiert nem adnam oda.
Vagyis de.
pl a gyerekem eleteert,de ennyi.
 
válasz | 2010-08-26 | 16:52
Figyelj, senki sem bánt senkit..., de elolvashatod azt a több ezer /szerintem/ hozzászólást, amiben "segíteni próbáltunk Aninak. De a végeredmény az lett, hogy - a konklúzió - részéről, hogy mindent kipróbált, ami létezik az életben, de az "orgazmus nem tanulható", voltaképpen hülyeségek a tanácsaink, meg rajta úgysem segített senkinek semmilyen tanácsa.

Egyébként meg az enyémnél "tyúkszarosabb" ééletet keveset lehet elképzelni. Lehet, elcserélném az orgazmusomat nyugodtabb életre, lelki biztonságra, sokkal kevesebb stresszre.
Szóval, ha valakinek van szerető férje talán becsülje meg, és lehet, az orgazmus is eljön, ha meg nem, akkor cserélje le akár egy szeretőre, és vállalja a röpke boldogságért az örömet, minden csak döntés kérdése. Alternatívák mindig vannak - már akinek, addig kell változtatni, amíg lehet.

... egyébként meg megyek tovább "csipegetni" ebben a ...-ros életben.
válasz | 2010-08-26 | 16:46
Ne bántsátok egymást lányok , nem ezért vagyunk itt ! Már az is jó ha szabadon ki beszélheti az ember, a búját baját anélkül , hogy negatív következményekkel járna . Azért még is csak hasonló az érdeklődésünk vagy a problémánk. Különben nem ide írogatnánk . Más fórumon lennénk például a http://www.csillagvaros.hu/forum/viewtopic.php?t=1885 itt vagy, bárhol máshol de ez nem hiszem , sokunkat foglalkoztatna . Nézzük inkább azt hogy miben egyezünk, mint különbözünk, hiszen " Tyúkszaros az élet , mi vagyunk a verebek csipegessük eleget "( Idézet, nem tudom ki a szerző.)
 
válasz | 2010-08-26 | 16:31
Teamgeist látja, hogy mit érezhetnek a nők..., Te viszont nő létedre nem érzed, mit érezhetnek a nők, ez nagyobb probléma szerintem, magyarán fogalmad sincs róla. Pedig az esélyed ugyanannyi, mint bármelyik más nőnek, szerintem anatómiai eltérésed nincs, van gondolom hüvelyed, méhed, csiklód - különben, ha bármelyik nem lenne, akkor már a nőgyógyászod jelezte volna a problémát... Szóval nem igazán értem, hogy például Teamgeist is - és rengetegen mások - tanácsot próbálnak adni Neked, Te viszont ...-sz rá. Egyáltalán minek kérsz akkor tanácsot? Tényleg nem értem.

Egyébként meg nagyon igaza volt Poision Pen-nek, mikor azt írta, hogy "vajon vágytál-e már annyira a párodra, hogy belédhatoljon, hogy már attól felizgultál..." - nem szó szerinti idézés volt mondjuk ez, de a lényeg valahogy ez. Ha nem vagy igazán beindulva a szexre és párodra, akkor soha a ...-t életben nem lesz orgazmusod. Ha nem indulsz be onmagában a szextől, a gondolattól, hogy együtt lehess azzal, akit kívánsz, és szeretsz..., akkor beszélhet bármilyen szexuálpszichológus, nem lesz eredmény. Ha nem "indulsz be" önmagában a szextől, a gondolattól, akkor miről is beszélünk...????
Bocs, ha kicsit drasztikus voltam néha..., de én így gondolom.
válasz | 2010-08-26 | 16:21
Különben is menjen mindenki a ..csába!!! Emberek, nincs életetek, folyton a neten kell lógni???? :DD
 
válasz | 2010-08-26 | 16:18
Azt hiszem szabad országban élünk és ez egy szabad fórum, ahova annak írok, akinek akarok. Annyit tudsz ellene tenni, hogy nem olvasod el

Ugyanezt uzenem Aimmenek a kis tudalekosnak.
 
válasz | 2010-08-26 | 16:12
hajrá egyik, ne hagyd magad másik!!!!! :DDDDDDDDD
a túlélővel majd talán este fele 2találkozok" :DDDD
 
válasz | 2010-08-26 | 16:08
Azt hiszem szabad országban élünk és ez egy szabad fórum, ahova annak írok, akinek akarok. Annyit tudsz ellene tenni, hogy nem olvasod el.
válasz | 2010-08-26 | 16:03
a nőit nem tudom, de te sem, mert nem élted át, gondolom még te sem:)

annak osztogass tanácsot , aki kéri...
mert ha föltűnt , én nem kértem.
válasz | 2010-08-26 | 16:02
hagyjunk engem zserbo, már nem kell több tanács, aranyos vagy.

:)
válasz | 2010-08-26 | 16:00
Meg az is eszembe jutott,hogy vajon nincs valami kemeny perverzio,akarmi,akarmilyen bizarr ocsmany vagy elitelendo,ami annyira furcsa,hogy soha bele nem gondolsz,kozben valoban az izgatna teged az orgazmusig.

???????
 
válasz | 2010-08-26 | 15:59
Nem vitaképpen, de ha ki tudod elégíteni a párod, aki férfi, honnan tudnád, milyen a női orgazmus?
Ő tudja milyen az orgazmus és pont. Nem kell túlragozni. :-))))
válasz | 2010-08-26 | 15:58
Eddig az orgazmusért még bűncselekményt nem követett el. Amennyiben megpróbál beszerezni drogot és annak hatása alatt szexelni már azt is meg fogja valósítani.

Mondjuk abban igaz, hogy ez nem közhely. :-)))))
válasz | 2010-08-26 | 15:57
én pl ki tudom elégíteni a párom, és tudom, mit érzek, te meg csak látod, mit érezhetnek a nők, de fogalmad sincs róla...
válasz | 2010-08-26 | 15:56
Akkor is minimum egyformán állunk ebben a dologban. :-))))
válasz | 2010-08-26 | 15:55
ajaj, ez már olyan alpáris neked:)
válasz | 2010-08-26 | 15:54
Viszont nem érzed azt, amit a nők, úgyhogy .. fingod sincs róla...
válasz | 2010-08-26 | 15:54
Nem,nem fogadta meg a lecsavart feju zuhanyrozsaval.

Csak ugy hogy rajta volt a feje.

Vigyazz az elejen faj,es irrital.
 
válasz | 2010-08-26 | 15:53
annak ellenere hogy sajnalom Ani kudarcait,legalabb itt a tiszta bizonyiteka annak,hogy a kozhelyek mennyire nem igazak az eletben.

ha pedig bevennel egy dozis drogot,a tesztot miert zarod ki?

valahol olvastam hogy az orvosok nagyon is jol tudjak,hogy mannyire megbolondit egy not a teszto,es azert sem adjak a mellekhatasok mellett,mert meg tobb lenne a vallas megcsalas, felboritott hazassag.
 
válasz | 2010-08-26 | 15:51
Valamennyivel többet mint Te. Bár én nem vagyok nő, legalább azt elmondhatom én már láttam milyen dolog az mikor egy nőnek orgazmusa van. Neked eddig ez a dolog nem adatott meg.
válasz | 2010-08-26 | 15:50
Szögezzük le, már nem kérek több tanácsot, és pénzem sincs rá:D
 
válasz | 2010-08-26 | 15:49
Úgy gondolom eddig Te tanácsaiddal sem ment sokra. Mert ha azok értek volna valamit, akkor azt hiszem most nem itt írogatna megint felháborodva, hanem az orgazmus szárnyain repkedne, megkísérelve behozni a közel 20 éves lemaradást.
válasz | 2010-08-26 | 15:48
Teamgeistnek írtam, nem zserbonak
válasz | 2010-08-26 | 15:46
szerintem nem haragszom a fél világra, hanem az EGÉSZRE :D
hahaha, vicc volt Teamgeist, bár biztos nem értetted.

És nem panaszkodtam, hanem a véleményem írtam le. Csak eltér a tiedtől, biztos az fáj.Mondjuk biztos sokat tudsz a női orgazmusról..
válasz | 2010-08-26 | 15:45
Talán egy kis THC is hatna :D
válasz | 2010-08-26 | 15:44
Először be kéne szerezni, ez a legnehezebb ,és nincsenek ismerőseim:)
(állítólag a heroin jó...)

Egyébként lehet, hogy kipróbálnám.
válasz | 2010-08-26 | 15:43
Ani nem haragszik senkire.Hanem rezignaltan veszi tudomasul,hogy a tanacsok amik hasonlo szenvedoktol jonnek (o arra var) nem masok mint valami leirasa azoknak a szuper tancsoknak amiket a Bravo-magazintol az ezoterias lapokig lat mindenhol,meg idonkent meg a pszichologusok is belemakognak valami hasonloan obskurus meset.
Szoval ujdonsagokat nem latott ezen a forumon.

NEm?
 
válasz | 2010-08-26 | 15:43
"Mégis Te milyen tanácsokra vársz? Itt már mindenkitől, mindent megkaptál ami ebben a témában lehetséges. Szerinted ha nekem nem állna fel a pö.csöm, azután, hogy meghallgattam néhány tanácsot felállna? "

jaaaa, akkor ezért nem is adsz már tanácsot!!

pl mi van azzal a sráccal, aki nem tud óvszerben sz-ni?
mért nem adsz neki tanácsot, te vagy a férfi, nem?!
válasz | 2010-08-26 | 15:41
Nem igazán értem, vajon most mi a bajod velem? Az, hogy a véleményem az, hogy megjátszható az orgazmus?

Ja, bocsi, ha ez neked már panaszkodásnak minősül, sajnálom.
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41