szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Női orgazmus


Új hozzászólás

válasz | 2007-01-28 | 23:56
Köszii, meglesem.
válasz | 2007-01-28 | 22:55
Amúgy én sem értem, h miért kell mindenkinek hajszolni azt, h aktus közben legyen orgazmusa és mindenféle csikló-rásegítés nélkül. A legtöbb férfi nem tartja igazi orgazmusnak, ha a nő az ujjától és a nyelvétől élvez el és sikertelennek hiszik magukat, amiért szex közben ez nem sikerül.
Pedig igenis teljes értékű orgazmus!!! Isteni érzés! :) Nekem ne is mondja senki, h én kevesebb vagyok azért, mert aktus közben még nem éltem át a gyönyört :)
Én például nem 1-2percig repkedek a fellegekben, hanem sok sok percig és utána pedig alig tudok magamról :)
 
válasz | 2007-01-28 | 21:54
Remélem linkelgetni még lehet ;-)

http://www.freefilehost.co.uk/836320
(pass:teacher,ramses76)

Aki bepostolta, az is keresi az egészet, mert valami női orgazmusról szóló 'oktatófilm'-ből van kivéve.
válasz | 2007-01-28 | 21:35
Hát! Egy olyan "csekélységre", minthogy a csikló nem pusztán annyi, mint ami látszik belőle is 10-20 éve jöttek rá, szóval szerintem lesz még pár meglepetés az ember életében. Tudnál esetleg linket adni rá? Vagy nem neten nézted?
válasz | 2007-01-28 | 21:29
Most láttam egy elég érdekes videót Nem a pornó kategóriába sorolnám, aminek szerintem sok haszna nincs a vizuális izgalomkeltésen kívül. A férfi két ujját berakta és nem ki-be, hanem le-fel mozgatta miközben a nő feküdt. Gondolom így stimulálta a G-pontot. Így ránézésre úgy tűnt volna nekem hogy ez fájhat mivel elég erősen és gyorsan csinálta meg a másik kezével a hasra tett nyomást még pluszban, de a nő nem ilyen reakciókat adott ki magából hanem némi folyadékot meg rángatózott magától elég sokat :-) Mindenesetre eddig ilyen technikáról még nem hallottam. Vélemény?
 
válasz | 2007-01-28 | 19:56
sziasztok,
szóval több hsz-re reagálnék: nem hiszem, hogy mindig teljesen minden a pasin múlik, nagyon sok tényező befolyásolhatja a nők orgazmuskészségét is.
azt én sem értem, h miért kell mindenképp olyan célt kitűzni maguk elé, ami kb a nők 1%-ának sikerül (hüvelyi orgazmus aktus közben)
jah és szerintem (a szerintem-en a hangsúly) minden nő képes hüvelyi orgazmusra, csak lehetséges, hogy a pasinak nincsen olyan adottsága hozzá, hogy ezt teljesítse.
a másik meg, hogy tényleg nem is az a fontos, h a lány elérje az orgazmust (persze ok, jobb az, hogyha van "befejezése" a dolognak, de enélkül is lehet teljesen élvezni a dolgot.) pl. még ez is jobb, mintha csak ez az állandó hajsza lenne az orgazmusért, amit néhány hsz-el előttem írtak le. nekem is volt egy olyan időszak a barátommal, h mielőtt elértem volna a csúcspontot megkérdezte, hogy megvoltam-e már. aztán persze olyankor, abban az állapotban nem kezdem el magyarázni neki, hogy ez csak ilyen stresszelt állapotba visz engem, hogy teljesítménykényszer stb. hogy én ettől azt érzem, h ő már unja csinálni és nem ártana már elmennem. közben meg teljesen nem így van, mert nem unja, de ezzel az egy kérdéssel ki tud készíteni.
így hát nem-sex közben megbeszéltem vele (ált. nem jó az ilyen dolgokat elötte/utána megbeszélni szerintem), hogy majd inkább ÉN szólok, h mikor voltam meg, minthogy ő kérdezgesse, hogy megvagyok-e már.
el is érkeztünk egy afféle lényeghez: hogy mindennek alapja a kommunikáció (még mindig).
bocsi ha kicsit éretlen volt, vagy hasonló, csak így gondolom.
 
válasz | 2007-01-28 | 19:33
Szia Fiatal srác!

szerintem szuper a hozzáállásod, remélem nagyon boldogok lesztek a barátnőddel!
Minden jót!
válasz | 2007-01-28 | 18:50
Szerintem nincs miért aggódnod, mert a nők legérzékenyebb szerve, ami az orgazmust egyáltalán lehetővé teszi, az a csikló. Ha közvetlenül izgatják, pl. orálisan, akkor sokkal könnyebb orgazmushoz jutni. Ebben semmi különös nincs. Ezért is furcsa nekem, amikor sokan azt a célt tűzik ki maguk elé, hogy annak az izgatása nélkül jussanak csúcsra. Ez kb. olyan, mintha mindenáron kéz nélkül akarnánk kézenállni, vagy térdig érő vízben úszni...
A barátnődet szerintem szex közben juttattad a csúcsra, mert az orális szex is szex!!!! A behatolás nagyon izgalmas, és egész más gyönyört lehet átélni, ha ott is izgatnak és a csiklót is- és itt az IS -en van a hangsúly. Nem értem miért kéne az legyen a cél, hogy a női test kifejezetten örömszerzésre alkotott részét kihagyjuk a "játékból". Az, hogy a hollywoodi filmek romantikus szexjeleneteiben általában nem látni olyasmit, hogy a férfi kézzel is izgatja a nőt a nagyjelenetben- NEM JELENT SEMMIT. A valóság nem Hollywood. A filmek túl szégyenlősek ahoz, hogy reális képeket mutassanak arról, hogy egy nőnek mi az izgató, sajnos még itt tartunk, talán lassan változik ez is. Végülis 100 évvel ezelőtt még az is szenzációnak számított, hogy egy nőnek is lehet orgazmusa. Szerintem egy csomó frusztráció és elégetetlenség azért alakul ki a szexuális teljesítménnyel kapcsolatban, mert eleve olyan példák alapján állítjuk fel a kívánt ideált, ami távol áll a valóságtól.
válasz | 2007-01-28 | 15:32
Sziasztok!


Van egy olyan problémám, hogy nem tudom a barátnőmet eljttatni a csúcsra.Tudtok nekem abban segíteni, hogy esetleg milyen taktikák vannak???Orálisan ki tudom elégíteni, de szex közben nem!
Azt olvastam h a nők csak egy bizonyos része képes hüvelyi orgazmusra.Ez igaz?Lehet h az én barátnpm nem képes hüvelyi orgazmusra, csak csikló általira?Ha igen, nem lehet ezen változtatni?

Előre is köszi a segítséget
 
válasz | 2007-01-28 | 12:56
Ha egy pasi töri magát akkor szerintem ha nem is aktus közben, de tud gyönyört adni a nőnek :)
Itt a hiba: sokan a kis ujjukat se mozdítják a cél érdekében.
válasz | 2007-01-28 | 12:50
Pontosítok: nem azt írtam, hogy van olyan nő akit nem lehet, hanem van olyan nő akit esetleg az illető nem tud csúcsra juttatni...
Állítólag nincs frigid nő csak ügyetlen pasi :)
válasz | 2007-01-28 | 11:44
anthico köszi a választ. és most meg kérnék egy fiút is ,hogy szóljon hozzá a dolgohoz:)
 
válasz | 2007-01-28 | 11:31
Most eszembe jutott egy dolog. Írtad, h van olyan nő, akit sehogyse lehet csúcsra juttatni. Én, mint nő, ezzel nem értek egyet. Szerintem minden nő képes rá. Sok olyanról hallottam, h képtelen volt férfival átélni az orgazmust, aztán egyszer nővel volt és akkor sikerült. Ez most lehetett azért, mert a leszboszi lelke nem akart gyönyört egy férfitól (ez eléggé hülyén hangzik), vagy lehet, h a másik nő sokkal jobban tudta, mire vágyik egy azonos nembeli :)
válasz | 2007-01-28 | 11:27
Dícséretes dolog, hogy utánanéztél a dolgoknak de azért nem kell túlbecsülni magad és lenézni a többieket... Hidd el nagyon sok férfi próbálkozik, hogy megadja az élményt a barátnőjének, de nem minden csak rajta múlik. Szerencsés voltál, hogy olyasvalakivel akadtál össze akivel ez sikerült, de nem mindenkivel lesz ez így, vannak nők akiknél bevetheted az összes Kama-Szutra tudományod és akkor sem fog összejönni... vagy csak azt fogod hinni, hogy összejött, mert a nők nagyon jól tudják színlelni az orgazmust (is).
A másik dolog: az elméleti tudás nem egyenlő a gyakorlatival. Kerékpározni sem lehet megtanulni könyvből. Mint ahogy mindenki más-más egyéniség, úgy minden nő hasonlóképpen működik és mégis másra gerjed... a mi feladatunk kiismerni párunkat és megadni azt ami jó neki, hogy fontosnak érezze magát.
válasz | 2007-01-28 | 10:03
Ismét kezdem a szőrszálhasogatást :)
A nyelvedtől volt orgazmusa, vagy aktus közben?Mert írtad, h orálisan kielégítetted, aztán meg h szex közben jutott csúcsra :)
Amúgy nem akarlak piszkálni. Fiatal vagy, mégis érett. Ezen most azt értem, h utánaolvastál, foglalkoztál azzal, h hogyan tehetnéd még jobbá az együttlétet. Ez dicséretes és ritkaság.

Ui: én párom nem olyan, akin változtatni kellene ;) Ő is "elég" áldozatkész, ha az orgazmusomról van szó :)
válasz | 2007-01-28 | 09:00
ÚÚ Jézus Isten!
Visszaolvastam egy csomó hozzászólást..... :D
Sürgősen szocializálódni kéne srác-társaimnak, míg nem késő :D
 
válasz | 2007-01-28 | 08:53
Hello!
Lehet fura, de én egy fiatal srác vagyok....gondolom nemnagyon vannak ilyen emberek errefelé :P :) Valószínüleg hülyének fogtok nézni, de talán így fiatalon is jó példával járok elől, majd ti eldöntitek.Amikor a jelenkori barátnőmmel elvesztettem a szüzességemet, eléggé paráztam, mivel azelőtt nemvolt egy normális kapcsolatom se és így a testiség 100%-osan hiányzott az életemből. Mivel nem akartam csalódást okozni, belemélyedtemaz összes olyan honlapba és fórumba, ahol a nők orgazmusát írják le, hogy hogyan érhető el, mijót kell OTT csinálni meg satöbbi....Ez így gondolom elég viccosnak hangzik :) Na mind1 Szóval kb ezt 3hétig csináltam, kb napi 1órát minimum ezzel foglalkoztam (és egyébk rengeteget is tanultam és tudtam meg), majd eljött a nagy nap...vagyis éjszaka :P Megtörtént az eset és a következőet mondtam a partnerem: ennire még sosem volt jó neki a sex, h végre nem egyből bele a közepébe, hanem volt előjáték, izgatás, időhőúzás, és miegymás :) szóval neki nagyonnagyon bejött az egész történet. És aminek igazából nagyon örültem, hogy volt orgazmusa, amit a csiklója izgatásával értem el (nyelvvel). ÉS az volt a 'vicces', h volt neki 18éves pasija, és olyanszinten paraszt volt a sex-hez, hoy az nemigaz...A bnőm legalábbis ezt állítja :) ÉS velem volt életében először orgazmusa sex közben (ami gondolom nem kamu, hisz lányok nem kamuznak ilyen témában, ahogy olvasgatom h szinte lnének egy-két jó orgazmusért:P). Szal sztem, talán neveljétek meg a jelenori pasitokat, hisz ha meguktól nem művelődnek, akko segíteni kéne nekik :P :) Nyugodtan írjatok szóljatok hozzá, most asszem ebben a fórumban elmazsolázgatok :)
Sziasztok!
 
válasz | 2007-01-27 | 23:19
Ha orgazmusod lenne olyankor, akkor nem kételkednél benne..azt tudnád 100%ra. Nekem is sokáig volt hasonló gondom, h csak maagmban tudtam átélni a gyönyört. Itt jött be az, h mennyire hasznos, ha a nő tud maszturbálni, tudja mi jó neki, és tudja irányítani a partnerét. Nálunk ez használt.

A férfi orgazmusról: az tényleg igaz, h nem mindig egyenlő a magömléssel, de én eddig csak olyanokkal találkoztam akiknél mégis egy és ugyanaz volt. Van egy taoista szex könyvem, ami speciálisan erről szól: úgy élvezni, h nincs ejakuláció (szóval szerintem ez nem olyan szokványos dolog lenne). Viszont azt azért fenntartom,h az orgazmus nem egyszerűen annyi, h ejakulál és kész. Na jó, nő létemre nem mondhatom ezt ilyen biztosra. De ha kicsit is hasonlóan működik a női és férfi szervezet, akkor csak igazam lehet. Én is maszturbálásnál teljesen más orgazmust érzem, mint amit páromtól kapok. Az utóbbi egyszerűen nyomába sem ér annak, amit magamnak csinálok.
válasz | 2007-01-27 | 23:11
Anthico pont itt a gond :) a párom azonosítja ugyanis az ejakuláció érzését az orgazmussal , holott messze nem azonos, sőt orgazmusa lehet egy férfinal magömlés nélkül is. Szóval muszály lenne megtudnom. lehet a párom is abban a cipőben jár mint én :(

viszont magammal kapcsolatban azt vettem észre ,hogy minél többet gyakoroljuk a barátommal (vagy magamba) a dolgot, annál hosszabb ideig érzem azt az erős bizsergő érzést, amiről eddig azt hittem ,hogy az a holt pont. de most már -,hogy egyre hosszabb ideig érzem, azzal szembe ami régebben volt ,hogy eljutottam a holt pontig, és abban a másodpercben ahelyett ,hogy átlendültem volna az orgazmusba, leestem az izgalmi görbe leges legaljára, és még izgathatatlanul érzékennyé is vált a csiklóm-nem tudom eldönteni ,hogy ez orgazmus e vagy nem.
 
válasz | 2007-01-27 | 17:58
Egy javaslat: olvasd el et az egész témát. És ha még utána is van kérdésed (miután mindent kipróbáltál), akkor ...nos akkor egy cipőben járunk :D
válasz | 2007-01-27 | 17:17
bocs, hogy csak így közbe szólok.Lehet hogy valaki tud nekem segíteni!miért van az, hogy nincs orgazmusom miota szeretkezek /2 éve/. pedig van hogy naponta többször is lefekszek a párommal és élvezem is de a vége soha nem sikerül!
Ha valaki tudja miért van kérem írja meg.elörre is köszönöm
 
válasz | 2007-01-27 | 15:59
Szerintem kérdezd meg párodat :)
válasz | 2007-01-27 | 15:53
Szijasztok. Bocsi ,hogy nem egészen a témába illó hozzászolással gyarapítom a topicot nemet illetően, de írja már le nekem vki ,hogy milyen is egészen pontosan a férfi orgazmus? miben nyilvánul meg stb...? (fontos lenne)

Válaszaitokat előlre is köszönöm
 
válasz | 2007-01-26 | 22:42
Én sem értek veled egyet. Nem minden férfi egoista. Vagyis nálam ezek a fogalmak mást jelentenek. Számomra egy férfi akkor férfi, ha tiszteli, szereti a nőt. A pasinak meg sak csaja van, akivel éppen elvan (az ágyban is). Na ez a téma lezárva :)

Nekem is volt szerencsém olyanokhoz, akik nem törődtek a kielégülésemmel. Bár ők még nem is kérdezgették, h jó-e :)
A lényeg: olyat kell találni, aki TISZTEL, mint nőt és szeret. Ha ez a 2 megvan, akkor biztos nem fog kihasználni és erőlködni fog, h neked is jó legyen.

Mostani párom is tudja nagyon jól, h nekem milyen nehéz ügy az orgazmus, hogy aktus közben még sose sikerült. De ő szerette volna, h átéljem vele és csak addig kísérleteztünk, míg teljesen Rá nem hangolódtam, így kényeztetéssel sikerül ;))) Mi úgy kezdtük, h megmutattam, én hogyan is csinálom és folyamatosan egyre többet "szállt be" Ő is ebbe, mígnem eljutottunk oda, h én semmiben se segítem és mégis csúcsra jutok ;)))
válasz | 2007-01-26 | 17:24
Engedd meg, hogy megcáfoljam az állításod... nem minden férfi egoista, mint ahogy nem minden nő szereti a paradicsomlevest :)
Valószínű, hogy neked ilyenekhez volt szerencséd és ez mindenképpen közrejátszik a dolgokhoz való hozzáállásodban. A női orgazmus nagyon komplex dolog, vannak nők akiknél könnyebben megy, sokat masztiztak, ismerik a testüket, passzol minden, van akiknek ha passzol minden akkor sem jön össze és van akinek sokminden kell(ene) passzoljon, hogy összejöjjön.
Valószínű, hogy nálad ez a harmadik eset áll fenn. Kell egy "bika" ahogy te fogalmaztad, aki nem azt akarja magának (és neked) bebizonyítani, hogy milyen profi az ágyban, hanem azért van veled mert szerelmes beléd és azt akarja, hogy neked is jó legyen. Nem csak azért, mert ha már nekem jó volt akkor ideje lenne neked is...
Szóval a jelszó a szerelem és a ráhangolódás. Csak ne ess abba a csapdába, hogy kihasználják ezt, mint ahogy jártál az exeddel.
Bízom benne, hogy megtalálod azt aki a mennyekbe röpít majd... sok sikert hozzá!
válasz | 2007-01-26 | 17:23
Ha jót akarsz magadnak, a "bikákat" inkább kerüld el!

Olyan vkit keress, aki megértő, figyelmes, kitartó -aki a hétköznapokban nem ilyen az nem valószínű, hogy az ágyban átváltozna.
Alapvetően 180 fokos fordulatot kéne venned abban, hogy minek az alapján választasz partnert(már ha tényleg élvezni akarod a szexet), mert valami nagyon nem stimmel. Amit itt leírtál az eddigi partnereidről, az rájuk nézve egyenesen katasztrófa, a tahóság és érzéketlenség csúcsa. (más csúcsok helyett)

Te döntesz, hogy kivel fekszel le, kicsit tedd már magasabbra a mércét! És ne a külső tekintetében. Aki bunkó veled az ágyban és megaláz, az mehet a ...

Nem valószínű, hogy egyik napról a másikra megtalálod az igazit, szerintem élvezd egy kicsit a függetlenséget, csináld azt amit szeretsz, nem kell MINDENÁRON egy pasival lenni! Néha direkt jó egy kis szünet.
válasz | 2007-01-26 | 16:40
Wááá!:))))
Merengő is back!!
Sziaa!
Most már maradj is itt!:P
válasz | 2007-01-26 | 14:30
Húúú, köszike mindenkinek a jó tanácsokat!! :)) Azt hiszem azzal fogom kezdeni, hogy egy igazi "bikát" szerzek magamnak, aki talán már tud valamit a női testről, és nem csak kihasználni hanem adin is tud.
Tudjátok mi tud mocskosul felidegesíteni??
Amikor szinte sz összes partnerem megkérdezi, hogy : - nem jó??
még mindig nem jó?? naaa, menj már el!! már 100 adjára csináljuk és még mindig nincs orgazmusod, hát kicsim ennyire szar vagyok az ágyban??

Szóval......igen! A teljesítés borít ki! Hogy már előre stresszelem is magamat, hogy Úristen már megint bizonyítanom kell, és hát el kellene már menni, mert a partneremet már idegesíti a dolog, és folyton azt kérdezgeti, hogy mikor megyek már el...............
És ha ennyire kudarcot vallok, akkor magát is rossznak tartja,
meg engem is, és keres majd olyan lányt, akinél bizonyíthat, hogy igen is ő FÉRFI !! :)
Szóval a stressz is közrejátszik rendesen.
Szinte minden héten hallok valakiről, lányról, hogy hasonló gondokkal küszködik.........

Azt veszem észre, hogy a pasiknak nem is azért fontos hogy elmenjek, hogy nekem jó legyen, hanem hogy ezzel bizonyítsam......hogy hát , igen......ő férfi, 10 szer kielégít, ő aztán tudhat valamit...........
nekik ez hiányzik. Valahol minden pasi egoista........bár remélem, hogy
van aki nem.
Az orálissal is ez a baj szerintem egyrészt, hogy nem megértőek, hanem teljesítményt várnak el tőlem, ami engem totál leblokkol.
Egyszerűen képtelenek elfogadni orgazmus nélkül........
Ha nem várnák el folyton, talán még lehet hogy sikerülne is...:)
Szóval ez is egy fontos lelki tényező........csak hát olyan nehéz egy kívánatos , helyes, független, megértő pasit találni.........
 
válasz | 2007-01-26 | 12:08
Szia!
Én is hasonló "gond"-dal küzködök. Katze-hoz hasonlóan tanácsolnám, h a partnered ujjal és nyelvvel próbáljon csúcsra juttatni. Nekem sokáig ez se ment, de most már semmi gond vele :)
A szexben meg a legfontosabb ilyen esetben, h iránytsd a partnered: mondd, h most erősebben csinálja, vagy máshogy, stb. Az nem elég, h te úgy fészkelődsz, ahogy neked jó, neki is törnie kell magát.
Úgy viszont tényleg nehéz, ha nem kívános a másikat. Bár szerintem hiába kívántad az említett b***ó exedet, ő semmit se tett azért, h neked is jó legyen (szerintem). Tovább kell lépni ezen és meg fogod találni azt, aki levesz a lábadról és az ágyban is teljesen rád fog koncetrálni és mindent megtesz majd azért, h átéld vele az orgazmust :)
Én kicsit se tartom magam kevesebbnek, mert csak orális kényeztetés során jutok csúcsra :) Számomra a legjobb dolog, ha páromtól élvezek el;))))
válasz | 2007-01-26 | 00:18
És orális szex? Vagy kézzel? Úgy se sikerült soha?
Nálam ezek tuti módszerek.

Nem biztos hogy olyan bonyolult az ok, ha nem kívánod a partnereidet... mitől menne akkor...végülis ez normális dolog.
Gondolom az se segített hogy akit szerettél abban meg csalódtál.

Szerintem legyél egy kicsit határozottabb és magabiztosabb: szex csak azzal akivel tényleg kívánod, a részleteket tekintve meg csak akkor és csak azt csináld, amit valóban szeretnél és jólesik- kompromisszumok nélkül. És szerintem ne is akard "átadni" a testedet a partnerednek, hanem pont fordítva, próbáld meg egy kicsit irányítani a dolgokat abba az irányba ami neked jó!

Ha bosszúból fekszel le pasikkal akkor magadat szívatod, ne legyél hü..e!
Na jó eleget okoskodtam...
válasz | 2007-01-25 | 23:23
Halihó!

Pedig eskü megfogadtam, hogy abbahagyom, de nem bírom megállni... :)
(Visszanéztem egy hozzászólásért, ami érdekelt, aztán valahogy nem működött felül jobboldalt az "X" :-)

Tényleg sok lelki összetevője van, és ha a régi pasira gondolsz és őt kívánod, nem a partnert, akkor tényleg nehéz elmenni.
Tanács a felejtésre: Kezd el pontokba szedni egy papírra a rossz tulajdonságait... mire a végére érsz, egész jól lezsel...
De ez csak akkor működik, ha meg is fogadod... :DD

Merengő
válasz | 2007-01-25 | 22:51
Sziasztok !! Én egy 22 éves lány vagyok, és az égvilágon minden pózt kipróbáltam már, de sosem volt még férfivel orgazmusom. Már maga a tudat is szörnyű.........lehetséges, hogy nem voltam még elég szerelmes vagy nem tudom mire vélni...
masztinál van ha egyedül vagyok, de valahogy érzem , hogy képtelen vagyok átadni a testemet a partnereimnek! Hogy őszinte legyek nem is kívánom talán őket.
Van hogy nagyon hiányzik a szex , de amikor ott van a lehetőség, akkor a kedvem is elmegy.
Sajnos hiába tartanak szép lánynak a helyes pasik közt nem igazán válogathatok.
Sajnos , aki nekem kellene, hát ő már rég elkelt, komoly barátnője van. Ő a volt pasim volt, akit nagyon szerettem, de ő csak a kurvát látta bennem, és iszonyúan kihasználta a testemet.
de én hagytam mert szerettem.
lehet hogy nem tudom ezt sem feldolgozni, és csak bosszúból csinálom a dolgot.........
azt olvastam, hogy nagyon sok lelki összetevője lehet ennek.
De nagyon durva így élni, hogy orgazmusnak se híre se hanva.
Néha picit élvezem, de ez semmi...........
Tud valaki esetleg valamit tanácsolni ????
Amint hallom nagyon sok nő szenved ezzel.
 
válasz | 2007-01-20 | 21:32
Elképesztően felizgultál, vagy el is élveztél?
Én is ISZONYATOSAN élvezem a szeretkezés minden pillanatát, mégsem tudom átélni közben az orgazmust. Bár nem panaszkodok, más módon nincs hiányom benne :)
válasz | 2007-01-20 | 21:15
Sziasztok!
Az az igazság, hogy sok problémám volt az orgazmus elérésével. Mindenhol azt olvastam, hogy ez a legtöbb nőnél így van, és ez valahol megnyugtatott. Ugyanakkor nagyon zavart, hogy miért nem élvezem én is annyira, mint mondjuk a filmekben, vagy miért csak bizonyos esetekben, vagy csak sokára jön össze... Egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet egy teljes mértékig természetes táplálékkiegészítőre... Bevallom, nem igazán hittem benne, és sok pénzt sem akartam kidobni, de a honlapjukon: www.virmax.hu -n olvastam, hogy 100%-os visszafizetési garanciát biztosítanak.. Így kipróbáltam. A hatása valami félelmetes volt. Elképesztően felizgultam, és a szex minden pillanatát élveztem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
 
válasz | 2007-01-19 | 20:33
3 hsz-szel lejjebb válaszoltam rá.
válasz | 2007-01-19 | 16:22
anthico válaszolsz a 26576-os hozzászólásomra?
Légyszi
 
válasz | 2007-01-17 | 23:35
Én ezzel nem értek egyet. Én is elég intenzív szexuális életet élek, bár gondolok az izmaimra is :) Ha akarom szűk vagyok, ha akarom nem ;)
Elméletileg a hüvely nagyon alkalmazkodó, de mivel az izmok végzik az alkalmazkodást, így lehetséges, h hosszú távon ki fog tágulni (ha nem figyel oda erre a nő). Ha esetleg egy nőnek egy méretesebb partner után esetleg egy vékonyabbal akad dolga, akkor a jól működő izmokkal nem fog kevesebbet érezni.
válasz | 2007-01-17 | 23:30
Furcsa, h képtelen vagy összeszorítani a PC izmaidat. Próbáld előidézni, h nagyon kell pisilnod és nem tudsz a wc-re eljutni. Na, mikor már görnyedezve tartod vissza, akkor a PC izmokat szorítod össze.
Mellesleg tényleg tanácsolom mkinek, h tornáztassa. Nagyon sok későbbi bajt tud megelőzni és persze a szexet is feldobja ;)
válasz | 2007-01-17 | 23:16
sikerüüüüüüüüüüült :) el se hiszitek milyen jó ^^
 
válasz | 2007-01-17 | 21:15
kmegint egy hülye kérdés.. egy valaki azt mondta nekem h az nem jó mikor érezni a nőn hogy "szétvanb**va".. mármint hogy már ernyedtebbek a hülvelyizmai, na szóval akkor ha valaki nagyon aktiv szexuális életet él.. annak tényleg nagyon kitágulhat a hüvelye vagy az izmai gyengébbek lesznek?? vagy rendszeres orgazmussal meg kegel gyakorlatokkal pont h izmosodik?? hülye kérdés tudom, de szerintetek?
 
válasz | 2007-01-17 | 19:56
Ne próbáld megtalálni, hiszen már meg is találtad...
Azzal már, hogy el tudod zárni a pisilést, az már a pc-izom munkája... ha máshol képtelen vagy edzeni akkor próbálkozz pisilés közben. Engedd ki és szorítsd el... végezd el ezt párszor és minden wc-zésnél ismételgesd.
A másik kérdésedre nem tudhatjuk a választ mert nem látunk a fejedbe... talán egyszer sikerül túljutni a holtponton, csak ne arra gondolj olyankor, hogy NA, talán most... inkább élvezd a pillanat varázsát és magadtól átrepülsz a már várt csúcsponton...
válasz | 2007-01-17 | 19:54
szerintem sem biztos, hogy a PC izmokkal lehet gond. sőt az is lehet, h nincs gond :)
amúgy, ha volt már orgazmusod, akkor a pc izmok húzódnak össze (egyszer megpróbálhatod megfigyelni, h mik húzódnak össze és talán akaratlagosan is megpróbálhatod összehúzni)
sok szerencsét...
válasz | 2007-01-17 | 19:27
anthico. akkor te bizonnyal elég tájékozott vagy a PC imok fejlesztése ternén. Már elég sokszor megpróbáltam őket megtalálni, de nem megy. Nem tudom összehúzni, mert nem tudom hol vannak. Az egy dolog ,hogy a pisilésemet gond nélkül eltudom zárni, de ezzel a módszerrel sem találtam még meg. Hiába próbáltam azt is elképzelni ,hogy éppen pisilek és így akarok összehúzni, de ahoz elkellet volna lazítanom , mint pisilés közben. Akkor meg bepisiltem volna :))
(mert ugye bár az ember nem feszítí egész nap ,hogy be ne pisiljen, csak úgy tartja, és wc-s közben meg találom természetesen ezt az "izom állapotot". De feszítésről itt sem beszélhetünk, mert ez nem az. Légyszi ha tudnál néhány okos dolgot mondani azt megköszönném :) meg olyan gyakorlatokat amit nem tudok elrontani, vagy rosszil végezni. (mert a legtöbbet nem tudom elvégezni, ha nem is találom a dolgokat...)

De az is lehet ,hogy nem is a PC izmaim erősségével van a gond. Nincs mvi ötletetek ,hogy mi lehet a gond, akkor amikor viszonylag hamar eljutok a holt pontig, és abban a pillanatban le is áll az egész?

Előlre is köszi
 
válasz | 2007-01-16 | 19:03
Nekem is csak párszor volt úgy, hogy közben a párom nem simogatta a csiklómat. Viszont nekem nem volt jobb az az orgazmus, furcsa megfogalmazás lesz, de valahogy egyszerűbb érzés volt, nem annyira intenzív de nagyon kellemes-a frenetikustól viszont nagyon távol.
Nekem az a legfantasztikusabb érzés, ha egyszerre simogatja a csiklómat és 1-2-na jó, néha 3 ujjal a hüvelyemet izgatja, olyankor egész más a kielégülés érzése, teljesen áthatja az egész testemet, nagyon intenzív és utána is sokáig nagyon jó érzés testileg lelkileg. Nem elfáradok, hanem megtelek energiával- egyszóval boldog vagyok.
Szerintem nem érdemes rágódni rajta, én legalábbis nem teszem, mert nagyon élvezem úgy ahogy nekem jó- és örülök neki- bár hozzáteszem nem volt mindig így.
válasz | 2007-01-16 | 17:38
Talán mert túl sokat rágódsz rajta. A görcsösen akarás pont az ellenkezőjét váltja ki. Lehet, hogy abban a két esetben olyan pózt választottatok ahol a csiklód több ingert kapott.
válasz | 2007-01-15 | 22:02
sziasztok!
őszintén bevallva én is hasonló cipőben járok, igaz nekem kétszer volt aktus közben orgazmusom, de máig sem tudom hogy jött össze. Azóta is azon rágódom, hogy ha akkor sikerült, akkor most miért nem? A cikkek olvasása után jöttem rá, hogy sem én sem a párom nem okolható ezért, ő mindent elkövet, hogy nekem jó legyen.
 
válasz | 2007-01-15 | 21:22
köszönöm a hozzászólásod :)

igyekszek azon lenni hogy a lehető legjobb legyen mindkettőnknek ;)
válasz | 2007-01-15 | 20:18
Hát hajrá :)
Én ismerem a korlátaimat :) És így is nagyon élvezem és párom sem panaszkodik:)
válasz | 2007-01-15 | 20:15
Dehogy,Anthico,nem erről van szó!:) Értékeli.Csak szeretné,ha átélém úgy is,hogy ő bennem van.Csak jót akar.Szerintem érthető,hogy ezt szeretné,hisz ebben az orgazmusban a nemiszerve kapna szerepet,nem a keze! :)
 
válasz | 2007-01-15 | 20:14
Hm...nekem fenomenális :) Párom is tanúsíthatja :D
válasz | 2007-01-15 | 20:13
rám sose volt olyan nagy hatással...
válasz | 2007-01-15 | 19:57
Én a kettő kombinációja után is csak pihegek és próbálok éledezni :D
válasz | 2007-01-15 | 19:56
Egyszóval 3 év alatt nem tudtam elérni csak vaginális orgazmust (lehet, majd egyszer sikerül), de én emiatt semmivel nem érzem magam kevesebbnek :)
Viszont az elég érdekes hozzáállás, ha egy férfi csak vaginálist értékeli valamire , és számára a klitioriális nem egyenértékű azzal.
 
válasz | 2007-01-15 | 19:54
tényleg
vagyis maszti közben eléggé megszoktam a klitorális (ezt nem tudnám szóban kimondani:) orgazmus lezajlását, de a hüvelyi az egész másnak hat. tényleg "teljesebb" és erősebb ahogy mondják...nem tudom igazán leírni...én ált. orgazmus után nem vagyok annyira padlón, h ne tudjak felállni v ilyesmi de ezután csak néztem ki a fejemből...nagyon ott volt! :)
válasz | 2007-01-15 | 19:53
Nem egy embertől hallottam már, h jó jó az is, de sokan jobban élvezi, ha a párjuk az ujjukkal és a nyelvükkel jutattja őket csúcsra :) Szerencsére nem az a tipus vagyok, akkor sokszor képes élvezni, hanem egyszer, de nagyon nagyot :)
válasz | 2007-01-15 | 19:49
Félreértés ne essék,én sem bánkódom,tök jól megvagyok a klitorális orgazmusaimmal! :) Csak az én párom úgy gondolja,hogy a vaginális orgazmus elérése a cél,és az sokkal jobb.szinte jobban érdekli,mint engem :DDD Ez persze jó!:D Aki átélte,mit mond,tényleg jobb?
 
válasz | 2007-01-15 | 19:40
Szerintem az egy annyira teljes érzés, mikor mindkét izgatási módot bevetve jut csúcsra a nő (csikló+hüvely).
Vaginálisnál én mindig azt érzem, h majdnem, de mégsem jön össze. De nem bánkódom, hiszen párom olyan gyönyörben tud részesíteni, h hmmm..;))))
válasz | 2007-01-15 | 19:35
Jó,csak szerintem a klitorális orgazmust jóval könnyebb elérni,és nem tudom,hogy aki itt azt írta,hogy nem volt e orgazmusa,erre írta e?
Nekem már 2x majdnem volt vaginális is.Hosszú ideig úgy volt,hogy már mindjárt elmegyek,de ez mégsem történt meg.Ez mitől lehet?
 
válasz | 2007-01-15 | 19:30
A kettő keverékéről :) Én nem választaám így szét. Teljesen más érzés a szimpla klitoriális, de megint másabb, ha bentebb is kapok ingereket :)
válasz | 2007-01-15 | 19:23
Ti most klitorális vagy vaginális orgazmusról beszéltek?Vagy mindegy? :)
 
válasz | 2007-01-15 | 19:06
Mondjuk párom lehet azért érzi, mert 10 éves korom óta tornáztatom (ennek orvosi előzménye van). Szóval nem 1-2 havi gyakorlás áll mögöttem :) Még ha egy ujjal teszteli, akkor is érzi ;)))
válasz | 2007-01-15 | 18:40
ehhez szeretnék vmit hozzászólni, hogy mindenki másképp működik: szóval nekem gyorsabban jön az orgazmus, ha befeszítem...
másrészről meg, hogy szex közben jó a partnernek - barátomnak mondtam, h érzi-e azt mondta, hogy nem
ezután arra jutottam, h nem is jól használom őket, ő meg arra, hogy kicsi a f*rka :) szal kár volt anno felhozni.
de tényleg hasznosak.
válasz | 2007-01-15 | 00:10
Köszi :)

Nekem is sokáig nem volt orgazmusom mással, csak magamnak tudtam elérni. Egyik exemmel sikerült 1 évnyi próbálkozás után. És mostani párommal 1.5hónap után sikerült (de még szex közben nem). De nekem így is nagyon kielégítő ;)
válasz | 2007-01-15 | 00:04
tetszik a kep rolatok, olyan beindito :D
(amugy meg nem ovlt orgazmusom, azert remenykedtem hogy valahogy megis sikerulhet)
válasz | 2007-01-14 | 23:58
Nekem se 1-2 perc, de én már megszoktam. Van, h magamnak elérem 10 perc alatt, deaz közel sem ér fel, amit párom nyújt nekem hossssssszú percek alatt :)
válasz | 2007-01-14 | 23:56
koszi a valaszokat.
bar en jobban rultem volna ha a pc izmok segitsegevel elo lehet idezni orgazmust, mert inkabb azzal van a bajom.
válasz | 2007-01-14 | 23:53
Én magamon azt vettem észre, h ezzel húzni tudom:) De mindenki máshogy működik. Pl ha nagyon nagyot szeretnék élvezni, akkor segít az időhúzásban :)
Inkontinencia :S:S:S:S Ehhh...vizelettartási probléma. :S
válasz | 2007-01-14 | 23:48
koszi a valastz..
de mi az az inkontinencia???
jah es meg valami.
irtad hgoy eroteljesebb az orgazmus, de eloidezni lehet? mamrint a pc izmok segitsegevel nem lehet konnybben orgazmusunk?
válasz | 2007-01-14 | 23:16
Még valami: ha fejleszted (rendszeresen tornáztatod), akkor elég kicsi az esélye a későbbi inkontinenciának.
válasz | 2007-01-14 | 23:15
Sokkal erősebb az orgazmus érzése, ha összeszorítod (tapasztalat). No meg az sem elhagyagolható, h sokkal jobban érzi a nőt a partnere, ami ugye rendkívül izgató egy férfi számára :)
válasz | 2007-01-14 | 22:32
mindig a PC izmokrol beszelnek, meg hogy fejleszteni kell. De hol lehet azokat felhasznalni az orgazmussal kapcsolatba?
 
válasz | 2007-01-14 | 18:04
sziasztok!
egy eléggé nagy problémám van és nem találom rá a választ már lassan fél éve. A barátommal bármikor együtt vagyunk jó mindkettőnknek, de az aktus után én 1 napig egyszerűen nem tudok vele lenni.
Előjáték minden megtörténik, nem vagyok szűk de amikor belém jönne eszméletlen fájdalmat érzek.
Miért van ez? Mit lehete vele tenni?
előre is köszi HV
 
válasz | 2007-01-14 | 11:58
Mit szoktál tenni, ha nagyon wc-zni kell, de épp nincs rá lehetőséged??? Összeszorítod amennyire csak tudod, na pont azt kell csinálni a PCizmok tornáztatásánál is.
Másik: wc-zés közben próbáld visszatartani és ha meg tudo állítani, akkor megtaláltad a PC izmokat. Bár igazából ennél erőteljesebben kell összeszorítani, ami kiterjed a hüvelyre is és a végbélre is. Az az igazi edzés és nagyon hatsásos is.
válasz | 2007-01-13 | 18:40
Szatee. Kérdésedre válaszolva: maszturbáció folyamán , és a párommal is csak a holt pontig jutottam el. De amikor oda eljutok abban a pillanatban megszűnik az egész, leesek az izgalmi görbe legaljára, és olyan érzékennyé válik a csiklóm ,hogy nem lehet hozzá érni.

(egyébként nincsenek pszichikai gátaim, a páromnak tanécsokat szoktam adni ,hogy,hogy csinálja, és viszonylag hamar eljutok a holt pontig...)

esetleg a PC izmaimmal lehet baj? Már azokat is próbáltam fejleszteni, de a pisilés megállítása közben én nem találom meg azokat, ahogy azt leírják.

Légyszi segítsetek. Előlre is köszi
 
válasz | 2007-01-13 | 13:57
Kedves imba!

Azt írod, hogy rajtad kívűl mindenkivel fájt neki. Vajon mit csinálhatsz másképpen mint a többiek? Elképzelhető, hogy barátnődnek hosszabb idő kell a ráhangolódásra, ellenkező esetben száraz marad a hüvelybejárat és fájhat a közösülés. Nehéz tanácsot adni, mert a nők orgazmusa komplex dolog és az agyból pattan ki (ebből nem az következik, hogy azoknak akiknek nincs eszük, orgazmusuk sincs).
Szóval nehéz elmondani mi a teendő, de van néhány: fürödjetek együtt, simogasd a víz alatt (ott ne, mert a vízben nem túl kellemes), miután megfürödtetek kendd be a testét krémmel vagy olajjal, lassan, óvatosan, érzékien. Masszírozd meg gyengéden. Nézzetek meg együtt egy filmet, vagy ha nem rajong az ötletért akkor beszélgessetek és tereld erotikus pályára a beszélgetés menetét.
Az előjáték hosszú legyen és elnyújtott... kényeztesd mindenütt csak OTT nem, amíg meg nem vesz az érintésedért.
Aktus közben olyan pozíciót keress ahol izgatni tudod a csiklót, akár a testeddel, akár te magad a kezeddel. Vagy kérd, hogy ő csinálja magának...
Ha nem jön össze ne bánkódj, nem az a fontos, hogy mindenképpen MOST orgazmusa legyen, mert az olyankor is bekövetkezhet amikor nem is gondolod.
Végezetül vedd rá, hogy mutassa meg egyedül hogyan csinálja és sikerül-e akkor eljutnia a csúcsig... sokat tanulhatsz belőle!
válasz | 2007-01-12 | 22:11
Emberkínzás :D
válasz | 2007-01-12 | 16:08
egyébként mi most épp azt próbáljuk az ügy érdekében tenni,hogy 1 hónapig "éheztet" és talán utána sikerül....
 
válasz | 2007-01-12 | 15:54
Legalább ezt az oldalt olvasd végig..pont ezzel "küzdtünk" tegnap este is....hidd el,nem vagytok egyedül...egyébként nagyon tetszik,hogy egy ilyen pasi is ír,aki benne van ebben az egészben....
Ami viszont a legfonosabb:Ne legyen bűntudatod,mert
1:nem te vagy a hibás...
2:ez rosszul érintheti a barátnődet és kihat az egész szeretkezésre.
A lényeg,hogy nem tragédia...meg kell tanulni megismerni (neked is és neki is),hogy hogyan és hol a legjobb neki.
Sok sikert
válasz | 2007-01-12 | 14:44
Szia!

Nem kéne csak kb 3 napot visszaolvasnod :) Hidd el amit tegnap leirt valaki, nem fogja ma is. 10 Perc alatt visszaolvasod.

Sok sikert!
válasz | 2007-01-12 | 12:17
sziasztok!

szeretném a segítségeteket kérni (és bocsi ha már elhangzott ilyen kérdés de most regisztráltam és nincs erőm annyi oldalt végigolvasni :)): szóval a barátnőmmel minden szép és jó, szeretjük egymást, boldogok vagyunk de neki valahogy nem jön össze az orgazmus. Állítása szerint még egyszer se sikerült neki, sőt a legtöbb pasival fájt is :/ rajtam kívül elvileg mindenkivel fájt neki :| na most tudnátok adni valami tippet vagy inkább tanácsot hogy hogy tudnám elérni azt amit mindketten szeretnénk? mert már így is bűntudatom van hogy nekem összejön neki meg nem :/

köszike
 
válasz | 2007-01-12 | 11:23
Igazán nem akarok belekotyogni ebbe a meghitt női beszélgetésbe:) csak annyit szeretnék hozzáfűzni h próbálgassatok Ti is több pózt. Egyetlen alkalommal is próbáljatok ki minél többet. (Sehol nem írtad h nem így lenne, de hogy ha mégis.) Ezenkívül tanácsot nem tudok adni, még hozzáfűznék valamit:
A következő dolgokat többnyire az ezen az oldalon található cikkekben olvastam. A nő szervezete nem kiismerhetetlen, viszont egyedi, így nem lehet 100%-osan általánosítani (nem is szabad). A legújabb elméletek szerint a csikló egy leginkább Y-hoz hasonlító összetett idegcsomóm mely tulajdonképpen fejjel lefele helyezkedik el, úgy h a szára legvége (sok-sok-sok idegvégződéssel) a csikló. De görbén, tehát a fordított Y-unknak lekonyul a szára. (mennyivel könnyebb lenne lerajzolni) Az ágai pedig a hüvely köré "lógnak" és az Y közepén, ahonnan a szára, és ágai indulnak, helyezkedik el a G-folt. Ezt a foltot mivel a hüvely felső falán helyezkedik el, ujjakkal, sokkal egyszerűbb ingerelni, mint egy ahhoz képest szög egyenes hímvesszővel. Ezért fontos a megfelelő póz megtalálása. Az orális ingerlések pedig nagyrészt a csiklóra összpontosulnak, tehát un. csikló orgazmust váltanak ki, ha pedig "segítő ujjakkal" kombináljuk, akkor kivételesen nagy örömet érhetünk el a G-folt és a csikló együttes ingerlésével. [Freud elmélete szerint a fiatal nők, tehát lányok kizárólag csikló orgazmust élhetnek át, és csak az igazán nővé érett hölgyek élhetik át majd a csikló orgazmus helyett a hüvelyi orgazmust...sztem ezt ma már tudjuk h nincs így, de vannak, akik még mindig ebben hisznek...én nem:)]
Remélem sikerült gondolataimnak megfelelő környezetet írnom.

Sok sikert Kívánok minden hasonló problémával küszködő hölgynek!
válasz | 2007-01-11 | 21:50
igazad lehet...
válasz | 2007-01-11 | 21:46
A 69-ben az a gond,hogy iszonyatosan jól csinálja és egy idő után én sem tudok koncenrtálni :S :))
válasz | 2007-01-11 | 21:43
hat igy kulonosebben semmi extra, ugy mint maskor.
esetleg en valtoztam egy kicsit, marmint annyiban hogy nem erdekelt mar az orgazmus,maskor mindig eszembe jutott hogy "nah? hatha msot? jon mar" na de akkor nem
ki tudtam kapcoslni az agyam es csak elvezni.
na meg kicsit atvettem az iranyito szerepet, mindig mondtam hogy na most milyen tempoba..meg volt hogy eszembe jutot egy masik poz..es akkor gyorsan csere mert en epp ugy kivantam(o meg nagyon elvezte hogy igy a sarkamra alltam, kicsit furcsalta is mert nem szokasom), es akkor tenyelg megtortent a csoda, 2szer is egy menet alatt:D
Szerintem gyakoroljatok a 69est...akar "utojateknak". engem annyira izgat amikor en is csinalom neki es o is nekem..fuu.az annyira jo. mondjuken neha leallok, mert ha nagyon elvezem nem tudok annyira rakoncentrallni, es olyankor csak o izgat engem.
gyakoroljatok, es ne az orgazmus miatt hanem azert mert jo csinalni.
válasz | 2007-01-11 | 21:39
3 (lassan 4) év távlatából máshogy látnád :)
válasz | 2007-01-11 | 21:37
A remény hal meg utoljára ;) :D
válasz | 2007-01-11 | 21:34
Van akinek 1 év kell, van akinek sehogyse megy:P :)
válasz | 2007-01-11 | 21:29
Ohh,köszi :D de jó ezt olvasni,h vkinek sikerült megoldani :D mindjárt jobban érzem magam :D Egyébként volt valami ilyen extra dolog,amit tettetek az ügy érdekében, vagy csak jött magától?
válasz | 2007-01-11 | 21:20
de, nalunk is ez volt, nagyon rosszul erezte magat es nem nagyon akarta megerteni hogy mindent jol csinal es nem az o hibaja hogy nem jutok el a csucsig. Legyetek kitartoak, mi is azok voltunk, es tobb mnit egy ev 'gyakorlas' utan sikerult, mar tobbszor is. ne akard gorcsosen mert akkor tuti nem jon ossze, inkabb csak elvezd.
sok sikert neked, es baratodat biztasd hogy nem o az oka.
válasz | 2007-01-11 | 20:50
Szerintem ha a férfi igazán szereti a párját, akkor rosszul esik ezt átélni. De más kérdés ezt valahogy kompenzálni (más módon kielégíteni) és már ebbe belebetegedni. Az első variáció a helyes reakció.
válasz | 2007-01-11 | 20:46
Ezekhez a hölgyeményekhez szól a kérdésem:
A párotok nem érzi magát hibásnak,vagy azt,hogy miatta van ez?
...Vagy csak az enyém ennyire lelkis? A múltkor már majdnem sírtam,mert olyan szemekkel nézett rám,mint egy bűnbánó kisfiú... Mostanában már hál' istennek,kezdi elfogadni..remélem, megérti,mert nem szeretném,h kevesebbnek higgye magát,mint amennyi...

Más: azért szorítok,h görbüljön ;)
válasz | 2007-01-11 | 19:47
Nekem görbülő jegyek kellenének, nem jobb kedv :D
Mellesleg itt a fórumon is nem 1-2 hölgymény van, aki nem tudja átélni a gyönyört szeretkezés közben. (pl: én sem:))
válasz | 2007-01-11 | 19:45
Anthico...lehet,hogy félreértettél..én így is köszönöm a sorsnak,hogy ilyen pasit teremtett mellém,mert ő mindenre képes értem. A szeretkezést nagyon is élvezem,csak nem tudok "elmenni"..és ez végülis nem engem bánt,hanem őt,mert úgy érzi,h az ő hibája. Ezért keresném a megoldást. Viszont ami meglepett,az az,hogy rengeteg nő küzd ilyen "problémával"....bár szerintem felfogás kérdése a dolog..azért köszönöm,hogy hozzászóltál :)
..és jobb kedvet kívánok neked :)
 
válasz | 2007-01-11 | 19:25
Fogjuk rá a ritka sz*r kedvemre :S És a kilátástalan helyzetemre :S
válasz | 2007-01-11 | 19:21
hát, szerintem az ő hozzászólásában nem volt semmi olyanra utáló, hogyha nem találjuk meg az okát v vmi, akkor keres mást vagy öngyi lesz.
én sem úgy fogom fel pl. (mondjuk lehet h mivel még elég tapasztalatlan vagyok, változhat) és te sem úgy fogod fel. met az egész nem csak az orgazmusról szól.
de szerintem ő sem úgy fogja fel. kb olyan tárgyú hsz-t írt most, mint neked a legelső, szóval nem tudom, h mi volt ez a sok kérdőjel meg ilyenek. mindegy...
válasz | 2007-01-11 | 19:19
Nem támadok, de mindenki úgy fogja fel, h jajj ezt h lehet kibírni. Én is ezzel küzködök, szóval értem a problémát.
válasz | 2007-01-11 | 19:14
most nem tudom, hogy miért támadsz :S
vagy nem támadsz?
válasz | 2007-01-11 | 19:11
Most őszintén, a világ végét jelenti, mert nem tudsz elélvezni szex közben???
A korodból arra következtetek, h nem vagy túl tapasztalt, szóval lehet idő kérdése.
válasz | 2007-01-11 | 19:06
Nekem is van ilyen problémám és ha választ adok a kérdéseidre,akkor remélem,megtudunk vmi hasznosat...

1:miért?...épp ezt próbálom kideríteni
2:gondolat-elkalandozás:teljesen magamra és a páromra komcentrálok,nem kalandoznak el a gondolataim..
3:pont emiatt nem megy?:feltettem már magamnak ezt a kérdést 1 párszor...ha emiatt van,akkor mit tudok tenni?/lehet/
4:párom azon van,hogy sikerüljön,mert ami azt illeti őt is zavarja és azt hiszi,hogy vele van a gond...és nem tudom lebeszélni erről a gondolatról..
5:egyedül is és a párom is ki tud elégíteni orálisan..

Remélem,sikerült kielégítő válaszokat adnom.
Előre is köszi a választ
válasz | 2007-01-10 | 13:40
Gondolkozz el, hogy miért marad abba? Nem lehet, hogy egyszerűen elkalandoznak a gondolataid olyankor? Vagy már annyira akarod, hogy pont emiatt nem megy?
Vagy a párod hagyja abba a dolgot?
Egyedül sikerül elérni az orgazmust?
Ezekre míg nem tudom a választ, nehéz segíteni...
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-07-21 - 17:51

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41