szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Női orgazmus


Új hozzászólás

válasz | 2005-08-18 | 19:34
Szerintem volt = Nem volt. Ha van, azt biztosan fogod tudni. Egy viszont tuti! Jó úton haladsz! :)
válasz | 2005-08-18 | 19:29
helo!

kérdezd meg tőle hol érzi ugy hol van az apont amikor nagyonélvezi?!
meg lehet nem csak ujjazással hanemmas záddal is segiteni.
pl én nekem is ugyoksa mikor
ujjazás közbe nyal a barátom és kb5_10 perc és megvok
igy a legjobb sztem,

probáld ki!!!
válasz | 2005-08-18 | 19:26
Hogyan lehet azt elérni ,hogy tudjak én vagy egy nő egyátalán ejakuálni??olyan jo lenne.Vagy nem??
Titeket az a kérdés nem izgat hogy milyenn lehet ez a fajta elévezés?

várom válaszaitokat minél előbb....
KÖSZI!!
 
válasz | 2005-08-18 | 19:24
Heló mindenkinek.
Olyan problémám van, hogy a mostani barátnőmmel még csak kézzel történő játszadozás lehetséges XY okokból.
Élvezni élvezi a dolgot nagyon, de nem tudtam eddig még orgazmusig juttatni.
Valami segítő tanácsot szeretnék kérni. Ja és hogy minél kevesebbszer dugjam be az ujjam a kis barlangjába (nem azért, mert félek!). Ha valaki tud, segítsen tanáccsal, ha nem tiszta teljesen, hogy mi a bajom, akkor kérdezz vissza!
Kössz előre is!
 
válasz | 2005-08-18 | 15:57
Szerintem volt..:$ Kicsit fura érzés mert ilyet nem éreztem mikor barátommal voltam..szóval szerintem ez az amit kerestem :$

Szerintem.. :)
 
válasz | 2005-08-18 | 14:10
Ez nagyon jó!:DDD

Gyerekek, komolyan ne haragudjon meg senki, de eccerűen nem hiszem el, hogy vki nem jön rá mikor van orgazmusa.

Süni Drága, ha Te sem tudod igazán mit érzel, akkor mit vársz, a többiek mit mondhatnának? Csináld ameddig jól esik, aztán mikor jött az apokalipszis, fogod tudni, hogy volt orgazmusod.

Egyébként az mindenképpen jó, hogy megfogadtad a tanácsot.
Üdv
válasz | 2005-08-18 | 13:43
Helós..megin én vagyok :)

Nos hát megfogadtam a tanácsot..nekiláttam felderíteni a nekem élvezetet nyújtó pontokat..A végén különös forróság öntött el és elkezdtem remegni..:$
Ez az amit kéne éreznem vagy ez csak azt jelenti hogy csináljam tovább?..:$

Előre is köszí
 
válasz | 2005-08-17 | 21:40
üdv mindenkinek

tudom a Női orgazmus fórumban minden megtalálható amit az ember megakar kereseni.. de mivel elememben vagyok ezért összeválogatpk pár okos gondolatot és így lesz egy helyen is:)

„Nekem még soha nem volt jó!” – panaszolja sok fiatal lány, még aktív szexuális élet után is. A partner persze rögtön megsértődik, a lány pedig szégyelli magát. Mert a barátnőnek meg mindig jó! Miért? Mert a barátnő hazudik.
a nők 75-80 %-a nem képes orgazmusra.. melynek oka nem testi "fogyatékosság"
tehát ide agyműtét kéne.. ugyanis szellemileg yobban fel kell készülni egy aktusra mint mondjuk testileg.

A női nemi szerv legérzékenyebb, idegileg legjobban ellátott része: a csikló.
Az egész nő szexre való ráhangolódásának központja pedig az agyban van.
Azaz minden nőnek lehet orgazmusa, aki akarja, aki rá tud hangolódni a partnerére, aki el tudja engedni magát. Még a méheltávolító műtéteken túlesett nők is!

ugyanis a központ nem egy szerv (csikló..stb) hanem maga az agy

A lányoknak mindenképpen fontos lehet a maszturbáció. Míg a fiúk 95 %-a rendszeresen maszturbál.. a nők viszont szégyenkezve teszik ezt, nem kötelező de aki megteszi az ne szégyenkezve tegye.. aki meg nem teszi az ne várja el a partnertől hogy ő jöjjön rá helyette miközben maga a Nő,/Csaj,/Lány sem tudja hogy magának hogyan okozhat orgazmust

Vibrátorról pár sor:)
A vibrátor nem tesz jót az orgazmuskészségnek, mert a nő hozzászokik, és utána nagyítóval keresheti a rezgő farkú partnert

bátran kezdtem neki összeírni:) de mostmegmár nem tudom mit írtam le és mit nem .. ennyi sikerült.. szal ne kezdje el senki hogy ezt meg ezt kihagytad:) csak írtam

üdv.
 
válasz | 2005-08-17 | 15:14
üdv

próbálni mindent lehet
veszíteni nem veszítesz vele:)
válasz | 2005-08-17 | 10:48
Hm ez minden szép és jó valószínüleg ki is próbálom hátha lesz valami. :)

Nőgyógyászhoz nem rohangálok naponta vagy hetente örülök ha fél évente eljutok..akkor sem kellemes élmény mivel elég lehangoló nődokim van..ez magángond:$

Szóval majd kipróbálok minden tanácsot,és télleg köszi legalább a kezdőlépések meglesznek:$

Majd ha nem tudok tovább lépni akkor írok.

Utoljára is köszíköszíköszíköszíköszí :)
 
válasz | 2005-08-16 | 17:16
hella mindenki

na akkor leírom mi is ez pontosan

a PC egy rövidítés (pubococcygeus)
Ez az alhasi izomcsoport felelős a hüvely és húgycső körüli, méh és gátkörnyéki szervek felfüggesztéséért, valamint fontos szerepe van az alhasi szervek optimális működésében. Ha a PC izmok gyengék, vagy tudatosan nem mozgathatók, az különböző szexuális, vizelési, szülési, stb. nehézséget okozhat.

Az izomzat erősítése nőknek segít a hüvelyi orgazmus készségének a kialakításában, elérésében, szülés után pedig a hüvely rugalmasságának visszaállításában

és hogy hol is találjuk e'me szervünket:) mert ugye ilyen nekünk is van (fiúk)
a fiúknak főleg a merevedésben és az orgazmus késleltetésére alkalmas.

na szóval ezt az izomcsoportot nem kitapintani kell hanem érezni hogy hol van.. ezt pedig úgy tehetik meg a csajok hogy leülnek a wc-re kis terpeszbe úgy hogy lábuk ne mozduljon el.. na szóval ien pózban ülj és pisilés közben a láb megmozdítása nélkül próbáld meg megsazkítani a pisilést
na ha mindez sikerült a leírtak szerint akkor már tudod hogy meik a PC-izmod(ugyanis a PC izom működteti a "csapot".. ha elsőre nem sikerül akkor nyugika.. pisi lesz még és akkor lehet próbálgatni.. és edzeni is így lehet

na ugye fiúknak is van.. ők a következő módon érezhetik meg hogy mi is az:

Próbáld meg elállítani a vizeleted! Az izom, amit erre használsz, a PC. Eközben a végbélnyílás táján is érezhetsz egy kis szorítást. Akkor is a PC-t használod, amikor a vizelete utolsó cseppjeit kipréselendő lefelé nyomsz.

Ha már érzed, hogy mely izmokról van szó, elkezdheted az edzésüket

1-es lépés:
Préseld és szorítsd a PC-izmot úgy, mint amikor a vizeletürítését állítottad el. Tartsd így, és lassan számolj háromig. Lazíts. Ha már jól megy, akkor próbáld változtatni a helyét, előbb lenn, majd egyre mélyebben végezz összehúzást.

2lépés:
Szorítsd és lazítsa el a PC-t, amilyen gyorsan csak tudod többször, egymás után ezt a módszert hívják egyébként rezegtetésnek amit a csajok sex közben nagyon yoo érzéseket adhatnak a kedvesüknek:)

nagyjából ennyi amit találtam és érdekes belőle

és még van valami az otthon végezhető gyakotlatok mellett :

a gyakorlatok végig viteléhez, a pontos, strukturált, testre szabott program kidolgozásához kérd szakember segítségét vagy gyere el a legközelebbi tantra-tanfolyamra

na csak ennyi
remélem segítettem kinyitni annak a szemét aki nem tudta:)

forrás:http://www.tantralap.hu/

üdv mindenki
pííc
 
válasz | 2005-08-16 | 15:37
Sziasztok!
Szerintem ez tök normális dolog nekem is néha csak így megy a dolog:)
Egyépként...(csak egy érdekesség) az én barátom is sokszor úgy megy el...mondjuk mikor én vagyok felül akkor ...ő erre azt mondta hogy így könyebb...amúgy én is kiváncsi lennék ennek a "szak magyarázatára" vagy mi az izére :)
válasz | 2005-08-16 | 14:55
Hi


ya meg csak annyi ha valakit érdekelnek a
részletek akkor leírom.. de gondoltam amíg nincs érdeklődés addig nem írom le:)

üdvke
 
válasz | 2005-08-16 | 14:44
hella mindenki

----
süni
----

a te problémád nem egyedi.. sok csajnak van ien..
de van rá megoldás.. ha nem jön be semmien póz semmien tanács.. akkor én azt ajánlom hogy edzed a PC-izmodat.. most a számítógépesek biztos röhögnek de ez nem az a PC..
na szóval most nem írom le mi is meg hogyan van de ez egy olyan izom ami pisilékődet is tartja és felel az orgazmusért..
azt olvastam hogy azt lehet edzeni.. azt írták hogy nagyon sok orgazmus gondokkal küszkődő csajon segíthet.. egyébként ha van nőgyogyászod akkor őt is kérheted hogy mondja el hogyan kell meg merre.. amit otthon is csinálhatsz az az hogy amikor pisilsz akkor néha néha visszatartod 2-3 másodperce.. és egyre tovább visszatartod meg minden.. állítólag nagyon sokat segít.. ha valaki nem hiszi beilleszthetem a cikket:) de léccike hídjetek nekem:) és télleg hülyén hangzik de ha segít akkor nem lehet olyan nagy hülyeség.. egyébként még leírták hogy orvosi segítséggel gyorsabb a javulás:) de 17 évesen nem tudom ki jár minden nap nőgyógyászhoz.. na csak ennyit akartam remélem érteni lehet azért..

ja és van nőgyógyászos viccem lehet nem illik ide de a viccek mindig yook.. egyébként meg ari:)
////Meik az igazán yo nőgyógyász?
Aki a kulcslyukon keresztül kitapétázza az előszobát\\\\:)
na télleg csak ennyi
üdv mindenki
 
válasz | 2005-08-16 | 09:36
Én a combjaimat szoktam befeszíteni! Ettől remeg az egész alfelem! :))) Szóval teljesen normális!
válasz | 2005-08-16 | 09:35
Ühüm, értelek, de a barátnődnek nincsenek orgazmusproblémái. Akinek egyáltalán sehogy nincs, annak érdemes megpróbálni a maszturbálást. Merthát ugye egyedül könnyebb, érzi mikor, hol, mi esik jól, saját magát tudja irányítani. A szexológusok is tanácsolják a maszturbálást. Veszteni való nincs. Ugye.
válasz | 2005-08-16 | 08:34
Szerintem azért megpróbálhatna mindenki maszturbálni, akinek még nem volt orgazmusa. Nézzen meg egy pornót, és ha nem tudja mit kell csinálni, csak figyelje azokat a nőket, akik a filmben vannak, hogy hogyan ingerlik a saját csiklójukat. nekem így volt az első csiklóorgazmusom. hüvelyim még nem volt, de ez már más.

aztán, egy másik témához kapcsolódva, én meg észrevettem, hogy csak úgy tudok elmenni csiklósan, hogyha be van feszítve a hasam. én a hátamom fekve szoktam és úgy, hogy a könyökömmel támaszkodok hátul. de volt már fekve is, de akkoris csak befeszített hassal mentem el.
szerintetek ezek normális dolgok?
 
Nem mindenhol jó ez a "Maszturbálj" kezdetű tanács.
Van,aki egyáltalán nem szereti.
Rákérdeztem barátnőmnél,hogy ő hogy van ezzel (még fél éve...) és mondta,hogy ő ritkán csinál ilyet,és csak addig tud eljutni,hogy jó neki.
Ha úgy kezd hozzá,hogy nem szeretek magamhoz nyúlni,de megpróbálom,mert hátha jó...Nem hinném,hogy így sikerülne...
válasz | 2005-08-15 | 13:44
Nem mivel nem szoktam maszturbálni.

De megpróbálom bevetni azt a bizonyos pózt amit tanácsoltál ,hátha beválik.
Köszönöm szépen.
 
válasz | 2005-08-15 | 12:43
Olvass alább négy bejegynéssel. Neked sem tudok okosabbat ajánlani. Vagy mégis. Maszturbálj! Tényleg, magadnak már tudtál orgazmust okozni?
válasz | 2005-08-15 | 12:35
Sziasztok.

Teljesen el vagyok keseredve mivel 7hónapja vagyok együtt a párommal.A minap beszélgettünk róla hogy én sosem tudok elmenni.Engem ez nagyon frusztrál.

Tudnátok segíteni hogy mi lehet az oka és hogyan tudnám kiküszönölbi? Vagy hogy sikerülhetne nekem is elmenni?

Köszönöm előre is
 
Ez azért annál összetettebb,tehát így, 20 sor alapján nem fogunk tudni segíteni.
Kérdezgetni kell,meg új dolgokat kipróbálni.
válasz | 2005-08-13 | 23:24
Gigi, a terapiat illetoen vszinuleg igazad van, viszont a joslatod is bejon...egyelore hallani sem akar(unk) rola + talan egy picit fiatalok is vagyunk hozza.

Szatee, valoban nem tul liberalisak a szulei, es ez biztosan szerepet jatszott az eddigiekben, de ugy tunik, hogy ha egyutt vagyunk, akkor mostmar ez nem problema (olyan ertelemben, hogy sikerul levetkozni a gatlasokat, tudunk beszelni a temarol, stb.). Az nem kerdes, hogy "megeri-e" foglalkoznom vele, szerintem ez tok termeszetes..Az viszont igen, hogy mit lehet tenni (orvoson kivul)? Mar nehany honapja nem igazan van lenyegi elorelepes, ugy tunik, ez igy most zsakutca.. :(

mazsola, koszi a javaslatot, meg fogjuk probalni.
 
válasz | 2005-08-13 | 14:02
Ez fura. Nekem is hasonfekve volt az első orgazmusom.
Aztán rájöttem, hogy azért mert akkor nyomom az alhasam.
Azóta megy máshogy is, csak egy picit nyomni kell az alhasamat.

Lehet, hogy ez másnál is megoldás?
válasz | 2005-08-13 | 13:39
Azt előre megmondom, hogy a szexuálpszihológusok is azt mondanák, hogy a lány maszturbáljon. Igazság szerint sokkal könnyeben és előbb el tudja érni egyedül élete első orgazmusát, mintha valaki előtt, bármennyire is szeret, és bízik benned. Valószínűleg azért nem érzett semmit, mikor megpróbálta, mert nem volt felizgulva. Sőt, szinte biztos, hogy ez az ok. Nézzen meg egy pornót (valami igényeset), vagy ha nem szereti, akkor fantáziáljon rólad.

Én egy pózt ajánlanék azért nektek. Nekem abban volt az első csiklóorgazmusom. Szóval a lány feküdjön a hasára. Lábait tegye kis terpeszbe. Te vagy feküdj rá a hátára, vagy mellé, és nyúlj a csiklójához. Vagy a hasa alatt, vagy a popója felől. Án úgy vettem észre, hogy így sokkal intenzívebben ingerlődik a csikló. De lehet, hogy ez csak nálam van így.
válasz | 2005-08-13 | 12:38
Tényleg elég nehéz eset vagytok...
Most nem akarlak én sem rábeszélni, de van abban valami amit Gigi mondott, mármint egy terápia. Mert egy doki azért mégiscsak doki, miután jobban megismer titeket és külön-külön is elbeszélget veletek akkor tud tanácsot is adni...
Azt viszont észrevettem, hogy a barátnőd sokmindentől idegenkedik és lehet, hogy a probléma forrása itt van. Lehet, hogy olyan nevelést kapott, amiben a szex tabutéma volt és pont ezért nemigen foglalkozott vele és így önmagával sem ilyen téren.
Nehéz dolgod lesz, de ha komolyak a szándékaid, akkor megéri foglalkozni a dologgal, mert együtt ráérezni a dolog lényegére a legnagyszerűbb érzés...
Sok sikert nektek!
válasz | 2005-08-13 | 12:14
Hú...hát ez nehéz helyzet.
Ez azt jelenti, hogy 17 évesen még soha nem volt orgazmusa a barátnődnek?

Igazából nem sok minden jut eszembe, csak egy dolog, amit írtál.
"Ha a csiklojat probalom izgatni, akkor neha semmit nem erez, neha erez (es ossze-ossze is randul)"
Ez nem az orgazmus előjele.
Ez olyan érzés, mint amikor mondjuk egy orgazmus után a te makkodat piszkálják.
És összerándulsz. Szóval ez tényleg nem jó...

Igazából őszintén megmondom, nem hiszem, hogy neten keresztül bárki sagíthatni, vagy igazán hasznos tanácsot adhatna...

Most lehet, hogy hülyeséget fogok mondani és majd lehurrogtok, de sztem orvoshoz kéne fordulni ezzel a problémával.
Mostanság egyre több pszihcológus foglalkozik a témával.
válasz | 2005-08-12 | 23:47
17 eves lany es 20 eves fiu vagyunk, ~fel eve egyutt, mindkettonknek ez az elso "komoly" kapcsolata. Meg csak a pettingig jutottunk, es amig nem tudunk mindketten "oromet okozni" a masiknak, addig nem szeretnenk tovabb lepni. Ez az egyikonk eseteben nem problema, viszont... a folytatas talan magatol ertetodik, nem veletlen irunk epp ebbe a topicba.

A baratnom eddig meg nem nyult magahoz, ergo nem volt orgazmusa sem, es idegenkedik a gondolattol, hogy egyedul csinalja + azt mondja, hogy 1x mar probalta az unszolasomra, de ugy nem erez semmit. Ha en csinalom, akkor eleinte minden rendben van, rendesen nedvesedik (bocsi, hogy ilyen kozonseges vagyok, de nem tudom mashogy mondani :)), latszolag elvezi is (nem szineszkedik), de egy ido utan a lelkesedes alabbhagy, es azt keri, hogy inkabb hagyjam abba. Ha a csiklojat probalom izgatni, akkor neha semmit nem erez, neha erez (es ossze-ossze is randul), de egy ido utan ez tul eros lesz, es atcsap kellemetlenbe. Oralisan is probaltuk, habar ettol nagyon sokaig idegenkedett, de lenyegi valtozast nem hozott: azt mondja, nyelvvel mas erzes, de nem jobb.

Tanacsokat varunk, mit lenne erdemes megprobalni, es egy esetleges "tovabblepes" (nem csak petting) szerintetek inkabb javithatna, vagy ronthatna a helyzeten? Ugy erezzuk, hogy lelkileg keszen vagyunk ra, de nem akarjuk elhamarkodni a dolog testi oldalat.

Koszi elore is..
 
válasz | 2005-08-10 | 11:12
Köszönöm az összes hozzászólást!
Gyönyörű szeretkezéseket és sok orgazmust kívánok mindenkinek.
 
válasz | 2005-08-09 | 23:33
Köszönöm nektek az észrevételeket és a tanácsokat, még nem tudom mikor fog megtörténni, de majd irok pár sort, hogy miennek is éltük meg!
Üdv mindenkinek!
És legyetek olyan boldokok mint én!!!
 
válasz | 2005-08-09 | 19:26
Kedves Gigi, embere válogatja, de általában a férfiak valóban többet végeznek önkielégítést mint a nők (statisztika).
Az, hogy tele van pornófilmekkel meg hasonlókkal a gépe, az még nem jelenti azt, hogy szexmániás, de ugye te is tudod, hogy a férfiak jobban gerjednek a vizuális ingerekre és emiatt néha szükség van a látványra is, nemcsak az érzésre.
Nem hiszem, hogy aggódnod kellene, talán egy picit túlfűtött a barátod, de idővel majd lenyugszik, addig is örülj neki, hogy mindenre kapható :)
Sokszor átvillan az agyamon a gondolat...Szexmánia...Mostanában sikerült egészségesebb keretek közé szorítani a vágyainkat.Néha,de akkor nagyon...
Hm...Meglepődtem,mikor mondta nekem,hogy néha néz pornót.Nem hittem volna :)
Nekem is van pornó a gépemen - 2 hete néztem és egyedül.Viszont nem csináltam azt,amit egyébként szoktam... Meglepődtem magamon :S
De embere válogatja - vannak,akiknek lételemük a napi 2 orgazmus,mindegy,hogyan.
Megint elgondolkozok egy évvel ezelőtti önmagamon.Nem hittem volna akkor,hogy most hiányozni fog a szex...
válasz | 2005-08-09 | 13:15
Szerintem kicsit nehezebb lesz nektek,mert mind2en szuzek vagytok...nem artott volna tapasztaltabbal kezdeni,de hat nem ugy alakult.Mind1
En egy tapasztalt fiuval kezdtem,meg igy is nehez volt,szegeny annyira figyelt ram..de aztan csak osszejott.
En a megszokott pozt ajanlom:alul a bnod fekve,te meg rajta(de csak finoman,nem nyomd agyon)
Ket napja irtal..ha meg nem estetek at rajta akkor sok sikert!!!
válasz | 2005-08-09 | 11:57
Ááá már nem is tudom. Elkezdtem írni mire is gondolok, de kitöröltem mert nem tartottam igaznak. Inkább talán azért mert nem akar megcsalni. Hazamegy kiveri rá, és kész ennyi. Nem keres rajtad kívül mást, csak eljátszadozik a gondolattal amikor nem vagy mellete, vagy mit tudom én. Ne keress mögötte mélyebb tartalmat mert bele fogsz őrölni.
Az meg, hogy ki meggyit maszturbál... szerintem nem született még olyan felmérés ami tökéletesen mutatná... A nők talán kisebb arányban válalják fel.. SZERINTEM
Jöhetnek az ellenvélemények!
válasz | 2005-08-09 | 11:47
Prioritási rendszeren azt érted, hogy a férfiak többet masztiznak?
Vgay, hogy egy nőnek nincsenek a számítógépén meztelen férfiakról képek, amint bepocsítanak, mert a nők nem erre izgulnak fel?
válasz | 2005-08-09 | 11:41
Nyugogdj meg Gigi. Minden pasi ilyen, kivéve Szerzetest:)
Egyébként szerintem ez nem szexmánia, csupán a más a nők és más a férfiak prioritási rendszere.
Legalábbis szerintem, és szerintetek?
válasz | 2005-08-09 | 10:41
Elnézést Szatee
 
válasz | 2005-08-09 | 09:10
Pornót nem. Sms-t egy csajtól igen. Ha most rágondolok is kiver a víz! Olyan szívesen megtépném azt a ribancot!!!
Ha ez megnyugtat, az én párom is kiszokta verni, ha sokáig nem vagyunk együtt. Telefonszexelni is szoktunk.
válasz | 2005-08-09 | 00:31
Ez is tök érdekes. tegnap este volt a barátommal utoljára entyem-pentyem, ma dolgozott este ért haza, ezért inkább nem találkozunk, és tudom, hogy ma este is magához nyúl párszor.
Kicsit zavar.
Nyugtassatok meg légyszi!!
Minden pasi iyen szexmániás? Mert az enyém gépén szinte csak pornó van, meg zenék (meg "pár" kép rólam)
Jobb ha így éli ki magát, mintha megcsalna...
csak akkor meg nem tudom, hogy miért zavar...

Lányok, fiúk! Talált már valaki a pasija/csaja holmija közt " véletelnül" valamit amin kiakadt?
Nem feltétlenül számít az többet,aki 1 perc alatt elmegy háromszor.Mint a szeretlek szót,egy orgazmust is meg kell tanulni értékelni.
Én biztos jobban értékelem már.Régen ugye, a 'marokMarizós' korszakban nem volt különösebb értéke már egy orgazmusnak.
Ma már lehet,hogy tizedannyi orgazmusom sincs 1 hónapban,mint 1 éve.De hogy sokkal jobb egyszer elmenni most,az is biztos.Havonta nyúlok már csak magamhoz...
Ugyan már...Sokat kell dolgoznom ahhoz,hogy orgazmusa legyen.
Egyszer tudtam nála elérni a csiklóorgazmust.
Én mindig kérdezgettem,hogy hol jó neki,hol nem...Lehet hogy már az agyára mentem néha.De meg is van az eredménye.Jól érzem magam a kapcsolatomban ilyen téren is.
válasz | 2005-08-08 | 23:15
Én is irígylem a barátnődet. Jó neki, hogy 15 évesen ennyire megy neki.
Nekem csomó ideig tartott, míg rájöttem, hogyan tudok elélvezni.

A barátnőm is ilyen volt. Már az első szexnél is élvezett és azóta is mindig. Már előjáték alatt elmegy kétszer...hát vannak ilyenek is.
válasz | 2005-08-08 | 23:10
Úgy van orgazmusa a barátnődnek, hogy nem érsz hozzá a csiklójához? És 15 éves? Ejjha...! Bizony, hogy szerencsés! Meg te is, jól egymásra találtatok. Sokat számít egy lány orgazmuskészségében a partner, akivel a kezdő lépéseket megteszi. (hú, ez elég értelmetlen mondat így visszaolvasva, de nem tudom átfogalmazni! :)))
válasz | 2005-08-08 | 23:10
A csiklóorgazmus sztem olyan, mint a pasik orgazmusa. Meg lehet ismételni párszor egy este alatt, és akár úgy is, hogy elmegy a csaj, és pár másodperc után újra izgatod. Szal ugyanúgy, ahogy a pasiknál is.

A hüvelyorgazmus nem olyan éles. Inkább hosszabb és jobban szétterjed. A fejed búbjától a lábujjadig bizsereg mindened.

Hát kb. ennyi.
Ma beszéltem baratnőmmel erről a kétféle orgazmusról.Ő nem tett különbséget a kettő között.
És amit még leszűrtem az egészből,az az,hogy a drágám egy szerencsés lány :)
válasz | 2005-08-08 | 22:53
Igen, a hüvelyi állítólag hosszabb és mélyebb. A csiklós pedig intenzív. De mivel nekem csak utóbbi van, hallomásból tudom így. Ne várd, se te se a barátnőd, hogy elsőre el fog élvezni hüvelyesen. Ha viszont igen, akkor szerencsés lány! :))
válasz | 2005-08-08 | 22:49
Köszönöm az észrevételeiteket, de szeretnék kérdezni mégegyet.
Lehet, hogy hülye kérdés, de mi a külömbség a Hüveji és a Csiklóorgazmus között? A hüveji nagyobb intenzitással jár?
Mert amikor a csiklóját izgattam orálisan volt úgy, hogy egy éjjel háromszor is elment és akkor elég aktívan élte meg az orgazmusát szerintem, rendesen felhangosodott, meg bele is remegett szinte az egész teste!-Lehet még ennél is jobb neki aktus közben?Mert még nem mentünk tovább.Tényleg Nagyon Szeretem és igaz amit leírtam!
 
válasz | 2005-08-08 | 22:14
nem akarlak megbántani meg ilyenek de én ezt a storyt nem hiszem el!
válasz | 2005-08-08 | 21:26
Hajajj, bizony kifolyik. Még akkor is, ha fekve maradsz. Sok zsepivel kell készülni! :)) De meg lehet szokni, nálunk ez már természetes.
Én azt hiszem igen,de nézz utána az oldalon.

Bár.

Igen.
válasz | 2005-08-08 | 20:27
Lenne egy kérdésem ami lehet nagyon buta lesz, de tényleg nemtom.
Ha a fiu beleélvez a lányba, akkor a spermával mi történik?ott marad?kifolyik?vagy mi?
Csak mert most váltottunk barátommal gumiról gyógyszerre, de nem igazán tudom, hogy ilyen téren mire számítsak.
 
válasz | 2005-08-08 | 20:23
Oké, megfogadom tanácsod.bocsika!ezentul így probálom csinálni.
válasz | 2005-08-08 | 20:17
amikor elélvez valaki akkor a hüvelye megduzzad?
 
válasz | 2005-08-08 | 20:04
Kedves vipo...
Az illető nevétől akinek válaszolni akarsz találsz két felíratot. Az egyik a "moderálás", a másik a "válasz". Ha ez utóbbit használod, akkor a jobb alsó sarokban majd megjelenik, hogy kinek írtál vissza.
Neked is könnyebb, meg nekünk is...
válasz | 2005-08-08 | 20:01
Kedves Tündi!
A hozzászólás amire válaszoltál márciusi, most pedig augusztusban vagyunk.
Azóta sem sűrűn láttuk az illetőt, miből gondolod, hogy pont most reagálni fog a beírásodra?
válasz | 2005-08-08 | 19:59
Nem vagyok "Szatté" :P
válasz | 2005-08-08 | 19:58
A gyertyát és a romantikus zenét támogatom, de tudd, hogy ez még édeskevés. Ha nagyon készültök mindketten akkor az esetek nagy százalékában valamelyiketek csődöt mond. Vagy ő lesz túl szűk és fájni fog nagyon, vagy neked nem áll fel, esetleg túl hamar elmész, vagy hasonlók, de nem akarom az ördögöt a falra festeni.
Tegyük fel, hogy minden rendben megy, elsőnek én mégis a hagyományos lány alul fiú felül pózt ajánlom, ez a póz olyan közeli, látod a kedvesed szemét, érzed ahogy egyre hevesebben veszi a levegőt, figyelheted a reakcióit...
Azt írod sikerült elmennie nem is egyszer. Ha ez így van, akkor talán nem lesz sok gond. CSak ügyesen... Sok sikert!
válasz | 2005-08-08 | 19:41
bettipasija:

Hát sztem ebben nehéz tanácsot adni(részemrol) mert ehhez annyi hogy ismerned kell a bnőset.Mert én pl nem örultem vna elso alkalomnál a gyertyafény meg zene, meg rózsaszirom, meg illoolaj meg miegyébnek.De csakis azért mert nem ilyen beállítottságu vagyok.Egy bnomnek meg ez az álma.Szal sztem ez teljesen a bnod természetétol fugg, amit én nem ismerek, tehát nehéz.
Egy biztos.Elsőre probálj óvatosan beléhatolni.én több tanácsot nem igazán tudok adni.Ha elérkezettnek érzitek a dolgot ugyis beszéltetek már rola és akkor tudod hogy kb mik az elképzelései.
 
válasz | 2005-08-08 | 16:06
Szia Fru!
Ha elküldöd emil-ben a tel. számod szerintem én sokat tudnék segíteni.
Rozsaszinmalac@freemail.hu
válasz | 2005-08-08 | 07:57
Bocsi, elirás volt részemről...
Mókusnak szántam

:-)))
 
válasz | 2005-08-08 | 07:52
Amik a Vipo próblémáját illeti...

Nagy mértékben egyet értek Szatté-val. Kisérletezni kell különböző pózokkal, fontos a türelem és a kitartás...

Egy tipp: te oldalt fekve egyik lábbad felhúzva, ő térdelve hatol beléd...vagy egészen különleges érzést vált ki az amikor a lány hason fekve, lábaikval kissé széttárva hatol belé a párja hátulról...

Részemről 32 vagyok, ritkán éltem át hüvelyi orgazmust, de ettől nem esek kétségbe...
 
Maradjak én is ilyen 21 évesen...Romantikus vacsi...Én is ilyet fogok jövő héten csinálni.
válasz | 2005-08-07 | 23:56
Üdvözletem Mindenkinek!

21 éves fiú vagyok és van egy 14 éves barátnőm!Még mielőtt szívizomgörcsöt kapnátok biztosítok mindenkit, hogy nem vagyok pedifil!11hónapja járunk és NAGYON NAGYON SZERELMES VAGYOK belé,ahogy Ő is belém!Megdöbbentő lehet amit írok és még tetőzöm azzal is, hogy mind a ketten szüzek vagyunk!Már volt köztünk többször is petting és orális szex és sikerült is elmennie nem is egyszer!Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy hogyan csináljam majd vele az elsőnél?Tényleg Nagyon Szerelmesek Vagyunk Egymásba és már elérkezettnek érezzük az idejét.Szeretném, ha minnél jobb lenne neki és szeretném megtudni mien pózt ajánlotok és hasonlók!Én gyertyákkal megvilágított szobában szeretném, romantikus zenével fűszerezve.Mit gondoltok?Tudom, hogy az első meghatározzó lehet a jövőbenni szexuális életünkben és tényleg a lehető lejobbat szeretném nyújtani a számára.
Ha van pár tippetek szivesen venném,ha megosztánátok velem!

Előre is köszönöm és minden jót kívánok!!!!
 
válasz | 2005-08-07 | 20:40
Am köszi minden hozzászolást, majd probálkozunk még és egyszer biztos sikerul majd.Igazándibol a hellyel per pill nincs nagyon gond, mert elég soxor tudunk kettesben, zavartalanul lenni nálunk.Azzal nagyon nem értek egyet h lehet nem szeret csak a sex-re vágyik mert ez ugy marhaság ahogy van.Szoval ilyenekre nem kell gondolni, mert nagyonis szerelmes...
Igazándiból nem nagyon hinném hogy nem mer elmenni előttem ha kézzel vagy orálisan probálkozok, bár nem hangzik hulyeségnek, hozzátenném.Csak azért nem hiszem mert annyira megvan nálunk a bizalom minden téren hogy ismerem annyira hogy ilyesféle gátlásai nincsenek.Meg torténtek ilyen kisebb "bakik" szex kozben és mindegyiken inkább csak nevettunk.Szoval soha nem volt olyan hogy bármit szégyelltunk vna, pedig voltak érdekes pillanatok, de így szinte jo visszagondolni, mert csak vidámabbanak fogtuk fel a dolgokat.Akkor már hamarabb gondolnék arra hogy görcsösen akarja.Mondtam neki h ne akarja annyira mert az nem a ljobb, de sajnos nemtom.Na de majd probálkozunk tovább és addig is élvezzuk a szex más teruleteit.
Bocsánat mindenkitol hogy ilyen hosszu irományaim vannak folyamatosan!!!!!
 
válasz | 2005-08-07 | 20:30
Igazándiból nehéz ehhez hozzászolnom mert nem volt ilyen gondom(szerencsére) de azzal egyetértek, hogy probáljatok ki uj pozokat.Tudomásom szerint, sokan ugy jutnak el a lkonyebben a csucsra ha a lány van alul és a lábai a fiu nyakában vannak, mert a fiu így tud a lmélyebbre hatolni.Saját tapasztalattal nem annyira támasztanám alá mert mi is kiprobáltuk ezt a pozt de nekem foleg egy-egy nagyobb nyomásnál kicsit fájt.De sztem megprobálni érdemes.Abban mondjuk biztos vok h ha görcsösen akarod akkor nehezebben fog ez sikerulni.
Van még egy tanácsom esetleg, nemtom mennyire tud bevállni, mert még nem probáltam de egyik bnomnek így sikerult.
Ő se tudott másképp elélvezni csak ha a barátja a csikloját ingerelte.Aztán egyszer a barátja orálisan kényesztette meg kozben megujjazta.És így a bnom elmen és a barátja ugy kb-re tudta hogy a huvelyében hogy kellet mozgatnia az ujját hogy jo legyen.És ugyanezt probálta utána szeretkezés kozben.Nem jott ossze azonnal, de aztán kb a rákovetkezo 3. alkalommal már bevált és onnantol ráérzett a srác hogy hogy a ljobb.Sztem egy probát megér...
válasz | 2005-08-07 | 12:22
Kérlek titeket, segítsetek nekem is! olvassátok el amit írtam! bármilyen gondolatotok van, csak írjátok meg!

köszönöm
 
válasz | 2005-08-07 | 12:20
Ne akard annyira azt a bizonyos másik orgazmust, egyelőre annak is örülj, hogy egyáltalán átéled a csiklóorgazmust. Próbálkozzatok különböző pózokkal és talán lesz olyan amely igazán tetszik neked és sikerül elrepülni...
Ha meg nem, még mindig előnyben vagy sok korodbelivel szemben, úgyhogy fel a fejjel!
válasz | 2005-08-07 | 12:17
Valóban lehet, hogy a technika a hibás. Nézzetek meg egy szexfilmet vagy lightos pornót, sokat lehet abból is tanulni. Vagy próbáljatok meg egymás előtt maszturbálni (sok bizalom kell ide) és figyeld meg, ő hogyan csinálja...
válasz | 2005-08-07 | 12:15
Megint igyekszel látom nagyon zakatol az agyad... ehh
Csak egy napra kellene nő legyél, hogy tudd igenis nekik nem olyan egyszerű az orgazmus elérése.
És Vipo-nak igaza van, vannak nők akik évekig várnak arra a bizonyos érzésre és van olyanis aki soha nem tapasztalja meg, mit nem értesz ebben?
A másik dolog meg, hogy ha csak a szexért volna vele, akkor miért van az, hogy behatolással képes elmenni, másképp meg nem.
Szóval gondolkozz mielőtt beírsz egy fél oldalt marhaságokkal...
válasz | 2005-08-07 | 12:03
Kérlek titeket, segítsetek nekem is! olvassátok el amit írtam! bármilyen gondolatotok van, csak írjátok meg!

köszönöm
 
Ez még kikívánkozik belőlem...Örülök annak,hogy végre értelmes korombeliek értelmes kérdéseket tesznek fel :)
Mikor megkérdezték,hogy ha lenyeli az ondót,teherbe eshet-e...Hát azt mondtam a gépem előtt,amit írtam és írni fogok most...
Váhh...
 
Szia!

Mazsolának igaza van (mint az esetek 99,9%-ában - biztosabb,mint az óvszer :D ), el kell jutnia a kapcsolatban odáig,hogy el merjen élvezni előtted - vagy éppen csak egy kis nyugodt hely kéne.Jó,szeretkezés közben elmegy- de az mégis más!Mihelyst elélvezett,csak leveszi a gumit és nincs vele gond.De ha a kezeddel csinálod,már más.Ha akkor élvez, akkor ezért a gyönyörnedvek szálllnak mindenfelé... :) Ezt szégyellheti vagy tart attól,hogy mit szólsz hozzá (undorítónak tartod v büdösnek).Bennem ezek a kérdések merültek fel akkoriban.Másrészt meg nem kap annyi ingert,mint szex közben és vmi miatt nem tudja elengedni magát.
Üdv,

J
válasz | 2005-08-06 | 19:40
Sziasztok!

Nekem nagyon tetszett, amikor azt írtátok az egyik lány hozzászólásához, hogy "nem fogjuk azt mondani, hogy ennyi idősen mit akarsz...stb..."
Igenis, nekünk is fontos kielégülni, valóban.

Nos, én egy éve együtt vagyok a barátommal, és minden tökéletes. élvezem vele az orális szexet, van csiklóorgazmusom is természetesen. négy hónapja vettük el egymás szüzességét, ami csodálatos volt. én egyáltalán nem féltem, nem voltam görcsös, mert a barátom nagyon megértő és kedves. mondtra, hogy hagyjuk abba, ha fáj. persze, hogy fájt, de nem zavart, mert megbíztam/megbízom a barátomban. óvszerrel védekeztünk/védekezünk. azóta már sokszor lefeküdtünk egymással. de nekem még mindig nem volt vaginális orgazmusom. én úgy gondolom, hogy ez nem korhoz kötött, lelkileg pedig érttnek találom rá magam. felelősen gondolkodom én is és a barátom is.
ha az ujjával ingerel a "G-pont"-nál, azt érzem, kicsit pisilést ingerlő érzés. amikor szeretkezünk, akkoris kellemes érzés, de nincs orgazmusom. a barátom sokáig bírja, nem azon múlik. egyszerűen nem érzem annyira jónak, pedig kívánom a behatolást.

sokat beszélgetünk erről a témáról de nincs ötletünk. Ő is ugyanúgy akarja, hogy élvezzem, ahogy én. közösen döntöttünk úgy, hogy tőletek kérek tanácsot.

kérlek, segítsetek nekem! akármilyen tanácsotok van, azt írjátok meg!

előre is köszönöm!
 
válasz | 2005-08-06 | 16:25
Most végiggonoltam, amit leírtam. Szóval csak a páros orgazmushoz kell felnőni, a masztishoz nem. Az már egész fiatalon is lehet. De a páros az már egész más, még érzésre is.
válasz | 2005-08-06 | 16:13
Nem, nem igaz. Az orgazmusra nem lehet könnyen szert tenni. Igenis fel kell nőni hozzá, lelkileg, testileg. És tarthat évekig, ezt vipo helyesen írta, véleményezte. Nem megy varázsütésre, mint egy fiúnál. Egy összetett dolog.
Vipo szerencsés vagy, és biztosan nagyon bízol a barátodban, azért volt rögtön orgazmusod. Plusz ez adottság kérdése is azt hiszem.
válasz | 2005-08-06 | 15:11
Szia!

Először is....hogy is értetted valójában ezt, hogy más éveket vár az orgazmusra, mert nem értem?!?!?!?!?!
Ez nem igaz, az orgazmusra nagyon könnyen szert lehet tenni, dekomlylan nem értem, hogy értetted ezt!
Amúgy hogy pasid nem élvez el: nagyon sok miatt lehet; lehet azért mert pl. gumival szexeltek, lehet azért, mert nem szeret és csak a szexért van veled, lehet azért, mert türelmetlen...vagy nem tudom! Az gyakorti h csak a szexért vannak egyes emberek együtt és mikor a srác a csajra néz, nem tud koncentrálni, mert csak azt akarja és csak a szex kell neki, a lány nem érdekli!
Nem tudom mit is mondjak ehhez, probáld jol csinálni, lehet nem jo a technikád, azon is sok mulik, mit hogyan! Lehet pasid érzi hogy jo neki, de lehetne még jobb is! Természetesen mindig jo a pasiknak a szex és a petting de főleg az orál! Váts technikát!!!! Meglátod sikereket érsz el vele! ;)
válasz | 2005-08-06 | 15:05
Sziasztok!

Az a helyzet hogy nem volt nagyon idom átfutni ezt a forumtémát, tehát nemtom mirol van most igazándibol szó, de amit én szeretnék írni az asszem leginkább ide tartozik.Szoval...
Fél éve van egy barátom, akit egyenesen imádok és szerencsére Ő is engem.2 honap után pettingeltunk eloszor, igaz én akkor még nem igazán nyultam hozzá, mert nem volt elotte senkivel semmiféle sexuális kapcsolatom.Ő ezt meg is értette,nem volt semmi gond.Igazándibol volt bennem egy kis félelem h milyen lesz, arra nem számítottam hogy elélvezek merthát mégiscsak az elso meg az izgalom stbstb.Hát aztán mégiscsak eljutatott a csúcsra.És utána minden alkalommal amikor petting volt elélveztem.Néha már kezdtem megilyedni magamtol hogy más akár éveket is vár erre az érzésre, én meg....persze ennek csak örulok.Atán eljott az ido amikor szeretkeztunk.Persze itt az elso alkalomnál nem élveztem el, de azota szeretkezés kozben is mindig van orgazmusom.Viszont van egy kisebb-nagyobb problémám...Amikor szeretkezunk ő is mindig elélvez, ez rendben is van.Viszont ha csak pettingelunk soha nem megy el.És nemtom h miért van ez.Csináltam kézzel, többféleképpen is.Orálisan is probáltam, ugy se sikerult.És nemtom hogy miért.Volt h már érezte h hamarosan itt a gyönyör csak pont megzavartak minket uh ez nem következett be.Azt mondja h nagyon jo amit csinálok és tényleg ha vmi nem jo mindig megmondjuk a másiknak, vagy hogy h lenne jobb, de azt mondja minden jo.De akkor miért nem élvez el?pedig elég hosszu ideig is csinálom Neki és nem.Ha vki tud segíteni akkor örülnék egy kis tanácsnak mert én ugy gondolom hogy ez még az én tapasztalatlanságom miatt van.
 
válasz | 2005-08-05 | 15:21
Ajánlom figyelmedbe a

A női orgazmus egyes jellemzői
A nők szexuális kielégülésének komplex feltételei

cimű cikket.
 
válasz | 2005-08-05 | 15:04
Nagyon sok tényező/esemény/tapasztalat hiánya befolyásolja a nőknél az orgazmus elérését.
Nyilván mindenki a saját tapasztalatát veszi alapul, de lényeg, hogy ennek megtanulása egy hosszabb folyamat, mely sok türelmet és kitartást igényel, mind2 fél részéről.
Tanácsokat adni lehet, de az érintett egy rövid pár soros leirásban sok tényezőt nem közöl...amelyek befolyásolhatják ezt a folyamatot...
 
válasz | 2005-08-04 | 10:02
Én is így vagyok ezzel, és rajtunk kívül az orgazmusra képes nők több, mint a fele. Annyit tegyél kezdésnek mindenképp, hogy nem érzed magadat kevesebbnek, mint a hüvelyiorgazmusos lányok, hanem inkább örülsz, hogy neked van eleve orgazmusod. Tök mindegy milyen.
Én nem foglalkozom már a vaginális élvezéssel, nem akarom görcsösen, majd csak jön egyszer. Valószínűleg túl fiatal vagyok még hozzá.
(plusz gésagolyóval edzek azért olykor-olykor! :)))
válasz | 2005-08-04 | 01:21
Sziasztok!

Hasonló problémám van mint Jillynek, 18 éves vagyok mi is kb fél éve élünk szexuális kapcsolatot a barátommal, de csak a csiklóorgazmussal tudok kielégülni. Mit tegyek, hogy ez ne így legyen?Köszi a választ.
Pusszantás
 
válasz | 2005-07-24 | 21:41
Kedves Jilly!
Először is az érdekelne, hogy azt írod óvszer nélkül jobb, de ő nem bírja sokáig. Mivel védekeztek olyankor???
Másik dolog, meg amit mazsola is írt: önkielégítéssel sikerül-e elérni a csúcsot? Ha igen, akkor biztasd barátod valami hasonlóra.
Vagy játsszátok el azt, hogy addig izgat, nyalogat, puszilgat végig mindenütt (kivéve a nemi szerved) a testeden, amíg már nem bírod és te magad kéred, hogy OTT is kényeztessen.
Természetesen barátodnak nem árt ha van egy kis tapasztalata az orális kényeztetésben...
válasz | 2005-07-24 | 10:11
Elnézést, kevertem egy másik topic 14 éves kérdezőjével, visszaszívom, 17 évesen ez már lehet nem játszik bele. Mégegyszer bocsi! Figyelmetlen voltam!
válasz | 2005-07-24 | 10:07
Na ja, csak nem biztos, hogy agyilag és lekileg érett hozzá. Lehet egyébként, hogy ez is benne van ám a kielégületlenségben!
Kedves Jilly!

Egyáltalán nem gondoljuk azt,h mit akarsz "ilyen" fiatalon.Ugyanúgy kell a kielégülés,legyél bármennyi.
Szerintem próbálja az ujjával - ott lehet igazán begyorsítani.Próbáljon meg mindenfelé dörzsölni,és szólj,ahol jó neked.
Ennyit tudtam segíteni.
Szerintem felesleges volt erre válaszolni.
Ez egy ilyen "beszóloknekedmertcsak" hozzászólás volt.
Nem kell foglalkozni vele.
válasz | 2005-07-23 | 22:37
T. maci.

Észrevételeim a hozzászólásához:
1.) Ne általánosítson. Minden ember külön egyéniség, ami a személyes neveltetéséből, szocializációjából és az öröklött tulajdonságokból tevődik össze. Ezér a "ti nők" vagy "ti férfiak" megfogalmazásokat mindig valamilyen lelki megrázkódtatásra lehet visszaveztni. (az ön szövegkörnyezetét alapul véve)
2.) Mi férfiak nem mindig magunkkal vagyuk elfoglalva. (Én például több időt foglalkozom a fiammal mint magammal.)
3.) Anatómiai tévedés, hogy a férfiak esze a nadrágjában van. Ugyanott hordja minden homo sapiens -függetlenül a nemétől- a két füle között.
4.) Mire alapozza a "tuskó" kijelentést?
5.) 32 éves vagyok.
6.) 120 az Iq-m.
válasz | 2005-07-23 | 22:02
Ja persze, és a legfontosabb kérdés: szoktál maszturbálni? És úgy van orgazmusod?
válasz | 2005-07-23 | 22:02
A csiklódat szokta izgatni a barátod? A kezével? És el tudod engedni magad eléggé? Mert az rengeteget számít. Sokakban van az a gátlás, hogy félnek, hogy kikelnek magukból orgazmus közben és vajon ehhez mit fog szólni a párjuk. Szóval amikor közeledik a dolog, nem képesek elengedni. Vaginális orgazmushoz meg nem értek, az még nekem sem volt soha.
válasz | 2005-07-23 | 21:17
A vaginális orgazmust meg lehet tanulni.Bár sajnos tanulási technikában nem tudok segíteni...Amúgy a csiklóval elért orgazmus általában mindig van mert a lány az önkielégítés során meg tudta "tanulni".
válasz | 2005-07-23 | 21:11
én nem gondolom azt, hogy mit akarsz te ilyen fiatalon. szerintem az irigylésre méltó dolog, hogy ilyen korán van egy jó kapcsolatod.

orálisan el tudsz jutni a csúcsra? mert ha úgy igen, akkor a párodnak kell megtanulnia azt, hogy tovább bírja.
válasz | 2005-07-23 | 20:49
Hello!

16 éves lány vagyok és több mint fél éve élek nemi életet a barátommal. Nagyon szeretjük egymást, de valami beárnyékolja a kapcsolatot. Nem sikerül eljutnom a csúcsra.
Tudom, hogy azt gondoljátok, hogy mit akarok ilyen fiatalon, de nagyon frusztrál (így kell írni?) a dolog és csalódást okoz.
A párom nagyon figyelmes és tényleg ő is szetené és többféle képpen is próbáltuk, de nem megy. Az is igaz, hogy ő elég rövid ideig bírja.
Próbáltuk olyan óvszerrel, amiben olyan anyag van, amitől ő tovább bírja és tényleg használ, de nem elég és nem szertem e gumit. Óvszer nélkül sokkol jobb, igazán érezni tudom és nagyobb élvezetet is ad, de úgy meg tényleg nem sokáig bírja.

Van valami tippetek?

Köszi, és pusszantás mindenkinek!
 
válasz | 2005-07-22 | 17:04
Ilyen esetekre azt a pózt szokták javasolni amit mazsola is írt! Persze nem muszály fekve. Térdelhettek is! Te a párod mögött és így hatolsz be. Így elvileg nem tudsz olyan mélyre hatolni. Próbáljátok ki!
válasz | 2005-07-22 | 12:56
De miért kell erőltetni, hogy ő legyen felül, ha nem élvezi? Annyi más pozíció van. Ha az a problémád, hogy neked megerőltető, hogy mozogj, próbáljátok ki a "kiskifli-nagykifli" formációt. :)) Mikor mindketten az oldalatookon fekszetek, a lány neked háttal. Kevesebb mozgással is nagy élvezettet nyújt. Legalábbis számomra. És úgy a csiklót is viszonylag egyszerűen el lehet érni kézzel, ha a lány a felül lévő lábát átteszi rajtad.
válasz | 2005-07-22 | 07:22
Próbáljátok meg úgy, hogy nem szembe veled ül rá, hanem háttal és kezével a lábadra támaszkodik. Így majdnem olyan mint amikor hátulról hatolsz bele, viszont így nem kell ráereszkednie teljesen és a mozgást is tudja koordinálni.
válasz | 2005-07-22 | 01:02
ha ő lenne felül, ő is mozogna. de azt túl hevesen tenné, ezért fájna. élvezni meg csak intenzíven élvezi... na itt a probléma.
 
válasz | 2005-07-22 | 00:25
én szívesen segítenék, de sajnos nincsenek gyakorlati tapasztalataim.
de ha neki fáj, akkor szerintem pont, hogy neki kéne mozognia, méghozzá úgy, hogy ne fájjon neki. lehet, hogy tévedek, de legalábbis én ezt próbálgatnám. őő, vagy már próbáltátok?
válasz | 2005-07-22 | 00:21
Ja, még annyit, hogy lehetőleg gyakorlati megoldásokat várok! Mindenképp arra a pózra, hogy ő van felül. Mást próbáltunk már, jó is (de akkor is javarészt meg sem mozdul...), de ezt szeretnénk valahogy kivitelezni! Köszi!
 
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41