szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Női orgazmus


Új hozzászólás

válasz | 2005-05-03 | 13:30
Dobj meg a mail-el és akkor nem felejtem el...
válasz | 2005-05-03 | 13:28
Naná, hogy félrevezetik!!! Mért mit vártál?

Amit el lehet adni, ha jó, ha nem - eladják! Eccerűen halgass mindig a józan paraszt észre és úgy kezeld ezeket - jómagam is így teszek.
Jah - minek olvasol Blikket? :)

Merengő
moto80
válasz | 2005-05-03 | 09:08
Lenne egy kérdésem mi a helyzet ha nem tudok más hogy elélvezni csak orálisan segítsetek!
 
válasz | 2005-05-03 | 08:12
NEO én nem teljes mértékben értek egyet veled. Mert ez a technika amit te ajánlsz nem működik minden lánynál. Biztosan van, akinél bejön és rém féltékenységgel ragaszkodik foggal-körömmel, de ez nem mérvadó. Egy lánynak éreznie kell, hogy fontos és, hogy neked ő a legfontosabb. Soha nem baj, ha a jövőről beszélgettek és ebben a jövőben ő is benne van. Mert akkor érzi, hogy igenis nemcsak szórakozol vele, hanem komolyan érdekel, mint nő vagy mint jövendő társ. Jó, tényleg néha nem árt annyira előreszaladni az időben, de semmi baj nincs ha elábrándozgattok együtt még akkor is ha nem valósul meg. A "nemtörődöm" jelleg könnyen visszafele sülhet el. Nem tudom, nem ismerem 1idejeboldogsrac barátnőjét, de az is lehet, hogy az ilyen féltékenységi játékból könnyen veszekedés lehet. És az ilyet inkább jobb elkerülni, mert utólag nagyon nehéz magyarázkodni. Szóval a lényeg: a nőknek mutassuk ki, hogy fontosak számunkra és ha kell ezt mindennap, és minden percben éreztessük velük. Végülis megérdemlik nem? :)
válasz | 2005-05-03 | 07:27
Szia Boldog Srác!

Én nagyon remélem, hogy a jövőben sikerül majd a barátnőd testét teljesen felfedezned!
És külön drukkolok azért, - mivel mindketten szűzen kezdtétek - hogy maradjatok meg egymásnak az idők végezetéig!!

Üdv: MM
NEO
válasz | 2005-05-02 | 23:55
1ideje boldog srácnak:

Nem tudom, hogy a barátnőd hány éves, gondolom nem sokkal több, mint 16, legalábbis a te korod alapján így gondolom. Nos, a legelső pont az volt, amin megakadt a szemem a hozzászólásodban, hogy "remélem az utolsó". Csak óvatosan ilyen kijelentésekkel, pláne a lány előtt, mert ha megérzi, hogy "erőszakkal", vagyis fogcsikorgatva akarod őt magadnál tartani, leláncolni, "holtomiglan", akkor inkább menekülni fog, és még talán orgazmusa se lesz, bár ebből nem ezt akartam kihozni. Szóval egy nővel egy kicsit mindig olyan "nemtörődöm" jelleggel kell bánni, vagyis nem pont így... naszóval, hogy jobban értsd :) : a 7köznapi beszélgetésekben, smsekben, stb stb, engedj el pár olyan szót, ami azt sugallja, hogy nem ő a legfontosabb számodra, vagyis fontos fontos, de hát a "szomszéd lány megkért, hogy nézzünk meg egy új filmet, de hát nem is tudom...". Ilyenkor persze egy kicsit féltékeny lesz, és meg akarja neked mutatni, hogy mennyire fontos vagy számára - persze nem szabad túlfeszíteni a húrt, mert könnyen Te járhatsz pórul. Majd amikor végre találkoztok, és ő alig várja, hogy kiverje a fejedből a "szomszéd lányt", akkor ha szexeltek, és "véletlenül" ki tudod elégíteni, netalán többször is, akkor te leszel a szemében A férfi, A csődör, A megtestesült álom.
Kb ennyit akartam, remélem nem volt túl hosszú és zavaros ;-)
 
Nem vagyok itt fenn minden nap,ám visszaolvastam az utóbbi hozzászólásokat.
Egy dolgot elhatároztam: hiába volt meg az első alkalom 2 napja,ha legközelebb együtt tudunk lenni nyugodtan,kettesben,akkor inkább még mindig a testét fedezném fel!
Szerencsés helyzetben vagyok: nincs barátosnémnak semmilyen lelki-testi gondja. Mégis: sohasem könnyű örömöt szerezni szexuálisan,sőt orgazmushoz juttatni egy szűz lánynak,szűzen,nulla tapasztalattal.Ő sem igazán foglalkozott magával,így én kezdtem el elsőként felfedezni a testét (és remélem,utolsónak is...).
Mindig az Ő kielégülését tartottam szem előtt,amire rájöttem,hogy a lányok/nők cseppet sem olyanok,mint mi.Bármennyire igyekeztem,bármennyire akartam azt,hogy elélvezzen...nem sikerült.Bénának éreztem magam-hisz az is voltam,sőt!Vagyok is.Az Ő elmondása szerint,már sikerült őt többször is orgazmushoz juttatnom.Mégis,én telhetetlen vagyok.Ez az én hiúságom is talán részben,de én azt szeretném,hogy az együttléteink többségében Ő igenis jusson a csúcsra!Én ugyanazt a jót próbálom neki megadni,ami nekünk,hímneműeknek megadatott.Hiszen ha Ő ki akar elégíteni,akkor (és ha nem jön közbe öcsi/bátyó) ez sikerül is neki. Ő is ezt érdemli!!!Legalább!
Tudom,h engem egy olyan lánnyal áldott meg ez a jó sors,amiről MM írt.És gyengéd leszek vele,gyengédebb,mint eddig bármikor!!!
Itt most mindenki láthatja,hogy hány éves is vagyok.Ez alapján a szöveg alapján is rájöhettettek.Sokat kell még tanulnom,emberekről,érzésekről egyaránt.Lehet,hogy naiv vagyok,mert hosszú távra alapozok ilyenkor.Vagy mert ennyire törekszem a tökéletességre.

Ezúton kérnék tőled néhány beszerezhető könyvcímet/internetcímet,Merengő.Hálás lennék.
Üdvözlet mindenkinek.
 
válasz | 2005-05-02 | 15:08
Kedves Szatee!

Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de sok ilyen lány van!!!!

Volt szerencsém nem egyel is találkozni a röpke 47 évem alatt.

Nem vicc, egy kellemes séta, ebéd egy étteremben, néhány csók a kocsiban haza felé, és néhány jól eltalát mondat, meg egy kis simogatás még csak nem is extra helyeken, és képes az ember orgazmust kiváltani a lányból!!!

MM
Ferenc 25
válasz | 2005-05-02 | 14:42
A "nagyokos" Rusz Editet megkerestem,mert reklámozzák a Blikkben és gondoltam,h ért a szakmájához. Sajna NEM igy van a valóságban,szélhámos,pénsóvár nőt takar a nagy hírverése ! Nem értem mit képzelnek ezek az újságok ! FÉLREVEZETIK AZ OLVASÓKAT !
 
válasz | 2005-05-02 | 12:38
Juuuuj... Egy ilyen lányt nekem is szerezz lécci :)
Zoltán31
válasz | 2005-05-02 | 11:17

Jó kis beszélgetések vannak itt tetszik: Roli Merengő szerintem elég érettek vagytok a korotokhoz képest, és elméletben is elég sokat tudtok ki ezt ki azt!
Roli tetszett a hozzállásod a dologhoz, kevés férfi van aki ennyit foglalkozna a b.nőjével!
Szerintem is közös nevezőre kellene jutnotok...!

Merengő, Roli mit gondoltok? A vita lassan li is tisztázódott nemde? 
Roli...
válasz | 2005-05-02 | 10:00

Igen erről beszéltem pár napja, lelki orgazmus egyetértek:)!
Azt hittem el van felejtve...
 
válasz | 2005-05-02 | 09:31
Merengő!

Ez a lényeg, bizony amről írtál!

Adott esetben ha lelki viszonyok nagyon rendben vannak, és a körülmények is olyanok, akkor bizony a lánynak már attól is orgazmusa van, ha az ember a combját megsímogatja, még felöltözve!!!

MM
válasz | 2005-05-01 | 23:52
Lelki dolgok:

Mivel az elején nőm nem volt :-), csak könyveim :))), hát tucatszámra olvastam őket - nem olyan, mint egy orgazmus, de akkortájt ez is megtette :-)) és így nagyon erős lettem duma/bizalomépítés téren.
És ez nagyon megtérült, mert a legtöbb gátlás lelki. Innentől kezdve pedig úgymond "nem kellet" az ágyban annyira brillíroznom, mert ezzel a dolgok egy jó részére megoldás született.
(Persze ettől még gyűjtöm hevesen az új technikákat... :))) )

De! Én 10x annyit helyeztem a lelki részre, mint a testire. Ez komoly! Kb. 20x annyi psziho, meg hasonló könyvem van, mint szexuális. Nem is dobtak még soha. :-)

Szóval javaslom mindenkinek, mielőtt a technikák kavalkádjába belemerül, hogy a lelkieket vizsgálja meg nagyobb figyelemmel, mert tapasztalatom szerint ha egy nőnek a lelkét meghódítod, akkor hülye módon, de az ágyban még jó ideig elpancserkodhatsz mindent, akkor se dobnak...

Merengő
 
Roli...
válasz | 2005-05-01 | 21:10
Elnézést kihagytam valamit!

Az oka a csiklóorgazmus hiányának! Nos tudni kell arról a csajról, hogy serdülö korában szépen felborult a hormonháztartása, kimaradt a mensese vagy 2 év pár hónapig. Addig gyógyszeres hormonkezelést kapott folyamatosan! Tehát ő lényegében nem is élt meg serdülőkort, kicsit hülyén hangzik, de nem kívánta a pasikat és nem is érdekelte. Ezt elmonda első barátja akivel csókolózott majdnem 20 évesen történt! Aztán szépen rendbe jött úgy ahogy! Akkor persze már volt mensese!
Ebből a lényeg amit vele is megbeszéltem, hogy ő életében nem nyúlt magához!!!
Nem maszturbált soha, és az össze palija ahogy ki tudtam venni a szavaiból, nem izgatták a csiklóját, és elmondása szerint sem volt ilyen! Magyarán teljesen tudtadlan volt a csiklójáról...! Aztán persze elkezdtem foglalkozni vele ahogy a nagykönyvben le van írva! De igazából az okot, hogy miért nem volt képes orgazmusra vele nem lehet tudni! Feltételezem, hogy nagyon sok féle izgatás, és sok idő után menne neki! De az én röpke erős egy évem kevés volt! Nem lehet behozni a kimaradt serdülőkort, főleg nem úgy hogy abszolút nem foglalkozott a testével, de lényegében érthető is valamilyen szinten, mivel nem voltak hormonok amik dolgoztak volna!
Na itt ki a hibás? Egy túlzásba vitt fogyókúra?? Állítólag az egyik orvosa ezt mondta ez miatt történt ez a baj!
Aztán akik palik jöttek szerencséjére vagy nem szerencséjére a G-pont orgazmusát kiváltották!
Az igaz, hogy mivel nem is igazán izgatták a csiklóját, és kevés olyan póz van ami sex közben izgatja kellőképpen a csiklót így nem csoda ha nem jutott vele a csúcsra!
Az is lehet, hogy van ebben valami lelki, tudat alatti dolog is, valami blokkolás, hogy azt nem szabad, mert gyerekkorában szülei elég maradiak voltak! És már ő sem tudja pontosan, mert nem emléxik rá hogy mennyire volt tabu oda nyúlni neki!Mert az nyomot hagyhat, ha csak véletlen egyszer is megemlítették neki, hogy mit csinálsz vagy csak úgy kijelentettek neki ezzel kapcsolatosan dolgokat!
Ezeket végigkérdeztem tőle, éjszakákat szoktunk beszélgetni, mert amúgy érett gondolkozású volt! Sokat tudtunk beszélni, de azért még ott is gondolom, hogy minden nem került napvilágra!!!
Úgy gondolom eleget megtettem azért, hogy olyan módon is élvezze a sexet! Mint fizikailag, mint elméletben mindent kiveséztem amit tudtam! Addig jutottam el hogy kellemes volt neki, mert elején még az sem, ha orálisan izgattam! De az orgazmus még messze volt! Most írjam le, hogy tényleg normális környzetben félhomály, gyertyák, mert ki nem próbálta ki ezt a megszokott módszert! Illóolaj, és kis szeretgetésekkel kezdtem el a sexet! Elkezdtünk képeket nézni semmi mással nem törődtem csak azzal, hogy nevessen én ellazuljon, önmaga legyen! Jól éreztem magát, ez biztos emlegeti még nagy néha ha beszélgetünk!
Tehát ilyen porbléma nem lehetett, és ezt többször is eljátszottam, mivel minden nap más vagy, hol fogékonyabb, hol nem! És más módon is!
Masszírozás pl, mivel tanultam is mondjuk papírom nincs róla csak úgy félig meddig ment, azt sem hiszem hogy ne lett volna kellemes neki! Egy közös fürdő, semmit nem siettem el, mert amúgy ilyen is vagyok nem esett nehezemre ezt végigcsinálni! Tudom nagyon szépen, és hihetetlenül hangzik, msot ez a nőknek de ha már belekezdtem elmondom! Aki nem hiszi kipróbálhat!
Erősségem a gyengédség, szépen elkezdtünk pettingelni, időt nem tudom meddig sokáig én nagyon élveztem az egész testét elkeztem felfedezni, gyengéden izgatni mindent, hol erősebben ahol lehet, vagy épp jó volt neki! Egy kis okosság amikor valami kicsit kellemetlen vagy fáj, mondtam neki kicsit szorítsa meg a kezem vagy amelyik testrészem eléri, és tudom, hogy az úgy nem jó! Ezzel kiküszöböltem hogy nem kell neki közben beszélni, mert akkor csendes volt! Aztán szépen rátértem a puncira körbenyálaztam, és puszilgattam, közben ahol megkívánta a kezem simogattam! A nagyajkakról jó tudni, hogy vannak benne hőreceptorok és kellemes érzés, ha jól benyálazzuk és szépen nyalogatjuk! Nagyon jól előkészíti a csiklót és a hüvelyt! Aztán óvatosan a csiklót és környékét is benedvesítettem ahogy illik!
Majd a hüvelyből is kevertem oda egy kis nedvességet és így tértem rá a nyelvem alsó részével a csiklóra, ez mindig bevált kellemes sima nem olyan érdes mint a nyelv hegye vagy teteje!
Ettől elég rendesen nyögni, és sóhajtozni szoktak, enyhe szívást is beletettem, végigjátszottam minden amit olvastam és kitaláltam én magam!!!
Használtam az ujjam is, és volt amikor kihagytam, hátha bezavar! Felvettem egy mozgást amit úgy érztem jó, váltottam sokfele, lassan csináltam gyorsabban is, sehogy nem indult be a masina! Ha konkrétabban rátértem a csiklóra kicsit kellemetlen volt neki, úgyhogy extra érzékenyen kellett izgatni! Nah egy idő után elértem, hogy kérte csináljam, kellemes volt neki! És itt is bevált a nyelvem alsó sima része, és az ajkaim belső fele!!!
A kis szopogatás és rögtön hosszan felnyaltam neki ez is bevált, ezek kombiációja, ujjkombinációkkal, nem siettem el, mert ugye azzal elronthatom, vártam mikor lehet gyorsítani illetve jelzett ha valami mehetett jobban is! De nem indult be, eljutott egy pontig és kész! Én élveztem ezzel sem volt gond, sőt én mindig ezzel kezdek, a csúcsra akarom repíteni a nőt a számmal, és szinte soha nem hagyom ki, hol a fürdőben kezdtem el, hol másutt!
Megpróbáltam a péniszemmel is hasonló hatása volt a makknak, és kitaláltam mivel a csiklón is erősen sok termoreceptor van ( ah kis okoskodó mi) a spermámmal izgatni elmentem előtte és azzal izgattam, de ebből az lett,hogy tegyem fel az újjam és vigyem el mert megőrül...! Nah és úgy szinte párperc alatt eljutott a g ponttal a csúcsra! Ez egy véletlen tuning volt! DE CSIKLÓVAL AKKOR SEM MENT EL!
Jó mi? Aztán nem csináltam belőle ügyet élveztük a sexet ahogy lehetett!
Nem törődtem bele de majd mással, eljut oda más mást vált ki belőle, vagy még olyat sem mint én! Ez az ő dolga, és a pasijáé lesz már!
Mondtam neki, majd mesélje el ha egyszer sikerült!

De még semmi!

Nah legyen ennyi! Remélem többet megtudtál rólam!

Üdv 
Roli...
válasz | 2005-05-01 | 20:21
Merengő:

Oks, kezdem érteni milyen lehetsz, de az elméleti részt hagyhatjuk, nem akarok belebonyolódni!
A minden felismerésen és megoldáson, gondolom, hogy nem egyik naporól a másikra ment...! De nem azt kérdőjelezem, hogy nem lehet idővel sok tapasztalara szert tenni, hanem, hogy most minden problémára tudod a megoldást?
Azért mindig van olyan amit egy ideig nem tudsz megoldani!
Igen valami olyan bökhette a csőröm, hogy egyből mindent, de Te is írhatnál kicsit konkrétabban!
Megmondom őszíntén, és pont azért mert tudom, hogy téyleg sok balek, és tudatlan férfi van, hogy nem szeretem az olyan kijelentéseket, mint mindig mindenre tudja mit kell csinálni!
Persze elismerem az idő által szerzett tapasztalatot! Csak nekem unalmas a sok könyvduma, és ezért gondolom, hogy több bent az elmélet!
Egészen extrém egyéni dolgokat szeretek olvasni! Mert ezeket az általános dolgokat amiket leírsz már kb 5x olvastam 3 féle megfogalmazásban!
De nem érts most félre, nem lenézem Te leírtad és majd valahogy hasznosítják!
Jó lehet, hogy én is az alapokat megemlítem, de próbálok olyat mondani ami velem történt ettől lesz színes, és sokrétű a fórum!
Ahol meg az általános szövegre van szükség ott azt nyomom!
De igazán nem jó egyik megoldás sem, hanem amit írtál is a kérdezz felelek lenne az igazi! De itt az sem megvalósítható, teljes mértékben!
Úgyhogy a vitánknak nem igazán lesz pont a végén szerintem! Mondjuk személyesen biztos többre mennénk, és kíváncsi lennék egyénileg miket tapasztaltál!
Felteszek még ma is olyan eccerü kérdéseket, hogy pl hogy milyen technikát használ egy nő a férfi orális kielégítésénél!
És nem azrét mert nem tudom azokat amiket szinte mindenhol olvasni, és még ezer másikat! Hanem mert soha nem lehet tudni, jó pap is holtig tanul!
Vagy éppen fordítva melyik férfi mit használ a nők kényeztetésekor!
Ilyen cikkeket szertek olvasni! És ha kell megosztom én is mert lenne mit, csak hát amíg nem kérdezi senki én nem erőltetem! De talán legelején olvastam olyat a fórumban aki az anális sexről írt egyéni tapasztalatot! Nah olyan kifejtőset mondjuk ha ráveszem magam leírnék én is! Aztán lehet hogy épp nem sok embernek, csak 1,2 nek jönne be nagyon de akkor azoknak legalább rendesen tudtam segíteni! Amúgy persze mondom nincs semmi baj azzal amit általánosan leírsz!( csak másra vagyok kapható, és kíváncsi) És kicsit untat!
De hát igen azért is mert mindenkinek amit előzőekben írtam és most te is írtad, hogy fel kellene venni azt a k@va könyvet, vagy legalább elolvasni néhány cikket! Hogy fogalmuk legyen dolgokról!
Bár mondom volt itt nem csak alapprobléma kérdés is! De hogy valaki néha olyat kérdez, hogyan kell egy nőt, férfit orálisan kielégíteni elfogadható módon ez azért szomorú! Szinte mindenhol, és most ismétlem önmagam meg találhatná! Aztán csak gyakorolni kellene, és figyelni!

Visszatérve egy dologra amit nem árt ha megkérdőjelezel. Nem rosszból mondom, hanem hátha segítek vele!
Az szép és jó dolog, hogy kérdezel a nőtől így kell, megbeszélni mindent tökéletes!
De az hogy milyen volt, és a való igazság mi azt nagyon ritkán mondja el egy nő!
Ott már olyan bensőséges és bizalmas kapcsolatnak kell lenni, hogy le a kalappal, ezt arra írom, hogy megkérdezted, és még gondolom a többi dolgot is megkérdezed a nőktől és hogy elmondják! Igen ez ilyen eccerü ahogy mondtad, de ebben szerintem hagyj nekem igazat, hogy igazán akkor sem fogod megtudni az olyan dolgokat, és itt ne általános dologra gondolj! De néha még akkor sem tudod meg az igazat, csak jól megérezheted, amikor épp orálisan, vagy hagyományos módon sexeltél egyet, és hogy az milyen lehetett! Sok nő nem tud megnyílni, és szeretik ha helyettük van megoldva a probléma! De szerintem sokkal többre mennénk, ha végre jobban együttműködnénk, és nyíltabbak lennénk!
De hidd el többségében nem így van ez, sok nőnek van sok problémája, és egyrészét maguknak is köszönhetik!!!!!!
Ezzel nem mentek ki egy férfit sem semmi alól!
Ezért én úgy gondolom úgy állok hozzá, hogy elfogadom amit mond, amit lehet én is megbeszélek, de mindig mindent nem tudhatunk! Az igazság oda át ott bent van:)), humorosan befejezve!!! Aztán tisztelet és dícséret minden kivételnek!

Neked is szép napot!

 
válasz | 2005-05-01 | 16:51
Hi!

Úgy érzem nem sikerült a lényeget kiragadni:
azért scannel-tem be jó részét, mert a megfogalmazást remeknek találtam és a tapasztalataimmal jórészt egyezett.

De mindegy. Ezt nem tudom mért nem lehet megérteni...

Mindent felismerés és megoldás: ááááááááááááááá
Itt kihagytad az időt! Én egy szóval se mondtam, hogy azonnal paff megvan minden! Ez max. így jöhetett le Neked. Meg az is egy másik dolog, hogy hogy jövök rá. És ebben pl. rengeteg szerepe van a sok dumának, sokkal több mint a megfigyelésnek, ha ez bökte a csőröd.

"hüvelyi orgazmus egyenértékű kielégülés a csiklóéval" - ezt Te olvastad valahonnan, mert én ilyet soha nem írtam. Tessék megtanulni olvasni. :-)))

Különbségek: azért nem írtam ilyet, mert senki az égvilágon nem kérdezett ilyet. Még ha kérdeztek volna, akkor is inkább egy nő reszortja lenne a válasz.

Sok béna pali...: Hi! Sok béna van! :-) Ez most semmiképpen se magadra értsd, de ha volt már pár nőd és meséltek az exeikről, akkor ezzel egyet kell értened. :o)

Az okot nagyon szívesen meghallgatom -köszönöm!

(És itt pl. eljátszhatnám Veled azt a kérdezz-feleleket, hogy pontot tegyek a tapasztalat vitára, de semmi kedvem hozzá. Csak egy vaktában lövés: gondolom lelki volt.)

Azért írok általánosan és sok dolgot, hogy mindenki kiválassza a számára legközelebbit ill. amiről úgy érzi, hogy az ő problémáját megoldja.

Most képzeld el, hogy mi lenne, ha elkezdenék kérdezz-feleleket játszni! Gyakorlatilag akkor is végig kéne zongorázni mindent, hogy esetleg beletrafáljak az adott problémába, csak sokkal több idő lenne + a többiek számára követhetetlen nem?
Így meg ott van egyben az egész.
Bár igaz így nem olyan hatásos, de többek számára elérhető. Hát ez van.

Hogy mért kaptam egy olyan kérést, hogy küldjem át? Gondolom mert hosszú és összetett! És egy ilyet képtelenség mindig megnézni és elővadászni az újabb hozzászólások miatt.

Hogy mi volt benne saját tapasztalat? Pfu - olvasd vissza - kb az elején már leírtam, nem szeretném ismételni önnmagam.

Utoljára pedig persze, hogy minden személyes, de képtelenség minden külön tapasztalatot leírni!!!!! Ezért vagyunk sokan, hogy mindenki hozzáfűzzön valamit! Én egyszer még az elején belekezdtem és nem vicc: nap 1-2 órát gépeltem több hétig!!!!!!!!!!! Aztán rájöttem, hogy egy oltári nagy barom vagyok, mert elmegy az összes időm, ezt úgyis Nekik kell megoldani és sokan csak kényelemből írnak be, de arra se képesek, hogy egy könyvet megvegyenek, amit esetleg ajánlok - sőt továbbmegyek: hogy megkérdezzék a könyv címét - így alig várható, hogy az én írásom segít nekik, mert a valódi gondjuk az, hogy nehezen változtatnak, továbbá kifizetődőbb lenne a saját dolgaimmal foglalkozni és nem máséival, mert ez utóbbiból nem sok köszönet származik.
Ezért írok most általánosan. Már ha így tudni akartad.

Szép napot!

Merengő
válasz | 2005-05-01 | 16:16
Jah - haha - igen ez tényleg durva lenne, de ezt nem lehetetlen tudni! A megoldás igen eccerű: meg kell kérdezni egy nőt. És akkor már nem csoda ha az ember sac/kb tudja. Ha nagyon visszaolvasol az elejére, akkor láthatod, hogy pl. megkértem, hogy írja le valaki, hogy milyen érzés a szűzesség elvesztése. Magamtól nyilván sose tudtam volna, de így, hogy több nő mondta el, hát tudom - részben.

Hmm - tökéletesség - dehogy. De most írjam le a hibáimat? Sokra nem menne vele senki. Még én se, mert a megoldásokat tudom, csak csinálni kell ill. néhányat kéne. De mondjuk sokszor kevés a motiváció. Hát ez van.

Merengő
linus
válasz | 2005-04-30 | 11:31

Az tényleg durva, hogy olyat tudjon valaki, hogy milyen egy nőnek, ezt télleg érdemes visszaolvasni!
És egy kissé tényleg hibátlannak állítod be magd Merengő, de amúgy fölöslegesen hasogatjátok ki egymás beszédét, inkább jussatok közös nevezőre!

Amúgy az a gondom, most hogy egy ideig ment a hüvelyi orgazmusom, és most valahogy eltűnt! Segítsetek mi lehet az oka!?
Egy két partneren már túlestem, és nem volt ilyen még. 25 éves vagyok és 1.5 éve ebben a kapcsolatban! Ha tud valaki az írjon! Nem sűrgős............


 
Zoltán31
válasz | 2005-04-30 | 10:43

Érdekes lapra találtam tetszik a téma, csak vissza kell olvasnom talán a legelejére!

Sziasztok!
 
Roli...
válasz | 2005-04-30 | 10:31
Merengő:):

Úgy gondolod amit besecenneltél, azt nem találnám meg a neten, vagy akárhol, de teljesen mind1 honnan szedted nem ez a lényeg, hanem nincs benne tapasztalat.
Ez a kijelentéás szerinted kinek az égő házát jelenti:

Haha - "könyszerűen beszélsz" - hahaha!!!

Inkább te voltál itt ideges mint én, mert erre mi szükség lenne így kijelenteni, ezzel árulod el magad, ha higgadt lennél és tudnád konkrétan a téma tárgyát nem hozod fel, csak ha tényleg nagyon be akarod bizonyítani az ellenkezőjét!

Nem vaqgyok mérges, mert én nem erőlködök bizonygatni, csak kivilágosítom neked amiről esetleg úgy gondolod valóság...! Állítottam valamit, amit nem fogadtál el és te jöttél válasszal és bizonygatással...
Most arra mit mondjak, hogy Te azt is tudod, milyen bizsergő érzése van egy nőnek orgazmuskor, vagy hogy kinek mikor volt, és hogyan...! Most inkább nem idézem fel az írásod nem keresgetem!
Te vagy aki próbál okoskodni haha ha ha, :) ki ír ilyeneket, nem én vagyok a mérges, hidd el, szerintem téged ez jobban izgat, különben már rég nem reagáltál volna rá....!
A csiklóorgazmusról igen egy mostani kapcsolatomban nem volt kb 4 hónapja! De én elismerem, hogy nem minden problémát lehet megoldani, vagy tudok megoldani.
De figylej már pont errő beszéltem, hogy Te mindig tökéletesen megoldasz mindent, és felismersz minden hibát! Na ez az amit soha nem fog elhinni neked a többség....!
Visszatérve a csiklóorgazmusra, nem igazán görcsöltem rajta egy idő után, mert előtte nekem ilyen gondom nem volt, hogy ne tudnék mondjuk orálisan csiklóval a csúcsra juttatni egy csajt! A másik, hogy ma sincs ezzel problémám...! Folytathanám azzal, is hogy a hüvelyi orgazmus egyenértékű kielégülés és neki ez megvolt a csiklóéval, ahogy szépen olvastad valahonnan, mondjuk leírás is volt a két fajtáról nem tudom azt miért nem írtad bele??? Hogy a csikló élesebb intenzívebb, a g-pont pedig mélyebb szétáradóbb:)))))!
De mind1 negyedikként, pedig 26 éves immárom a nőszemély, és volt neki egypár kicsit idősebb palija is akiknél ez ugyanígy kimaradt...! Szal akkor sokan bénák lennénk!
Most erről még meséhetnék egy-két dolgot, de szerintem ennyi elég...! De ha gondolod a te kedvedért, még nyugodtan kérdezhetsz efellől, mert amúgy tudom az okát is de azt már nem kezdem el leírni most!

Szerinted itt megvan a személyes kontaktus:))))))), na erre én mondom, hogy no comment!

Olvasd el amit írsz és rájössz, hogy mikor írtad, hogy melyik orgazmus, hogyan merre tanulható, és melyik szinte általános dolog...

Én nem igazán csak alapproblémát hallottam itt, volt benne egy két összetettebb is...! Amire te persze simán megmondtad mi lehet a baj.
Ne haragudj de amit előző fejezetben is leírtál az orgazmusokról, hogy átfogalmaztad és emberivé tetted, holott szerintem, nem is nagyon fogalmaztad át, utánna néztem és ez a röhej, szinte még a mondatokat is úgy kezdted! De saját tapasztalatot meg nem igazán olvastam benne, légyszi meséld el nekem mi volt benne az:)!
Na nem ez a lényeg, hanem ha az olyan érthetővé és emberivé tetted miért kaptad rá rögtön ezt a ragálást, és ezt nem én írtam:)

Szomorúfűz válasz | 2005-04-27 | 18:29:31
Küldd át lécci,úgy egyszerűbb...köszike
[3195] előzmény: [3193]Merengő


No commnet:)Nincs ezzel semmi baj felkeltetted az érdeklődését, csak ezt megtehette volna saját maga is!

Tényleg félre ne érts amit leírsz és olvastál az szép és jó dolog, itt az embereknek segít, általánosan.( de ezt én is el tudom jáccani, és talán még több tapasztalattal is megspékelnám)! Az írások ritkán beszélnek személyes tapasztalatról, bár erről is találok neked egypár cikkel cosmopolitan akár....!
De mindig nem segíthet,mert nem igaz mindenkire az általánosítás! Egyéniek vagyunk!!!

UI: ami engem zavar, az csak a tökéletesség, és néhány kijelentés ami szerintem nevetséges...!

Üdv 
válasz | 2005-04-30 | 01:33
Szia Szomorúfűz!

Nem tudom így hirtelen a mali-címedet, de egy egyszerű kijelöléssel és bemásolással Te is elküldheted saját magadnak...
Ez a legeccerűbb. :o)

Merengő
 
válasz | 2005-04-30 | 01:30
Hahahaha!

Roli - hadd áruljam el, hogy egy részét pontosan egy könyvből scannel-tem be, mert ezt találtam a legjobbnak.
Aztán átfogalmaztam egy részét emberivé és megtűzdeltem még a tapasztalataimmal...
Haha - "könyszerűen beszélsz" - hahaha!!!

Minek gépelnék plusz 20 oldalt, amikor már más megtette helyettem...???

Na - ez jelenti az érettséget! :)))

Utoljára pedig amikor itt sokak számára az "alapproblémák" jelentenek kihívásokat, tök felesleges brillírozni. Minek?
Egy segítőkész ember azt ad, amit kérnek, ellenben az okoskodóval, aki olyat ad, amit ő szeretne adni, hogy okosabbnak tünjön.
Szerintem.

Másrészt: hogy okulj :-)

Azért jönnek ide sokan, mert
1. A fotelból könnyebb bepönyögni a keresőbe ezt...
2. Itt élőben válaszolnak, azaz megvan az a személyes kontakt, amit egy könyvtől sohase kaphatnak meg...

Üdv.:
Merengő

Ui.: ez ellentmondásokról csak annyit, hogy az elején azt mondod, hogy "serdülőkorodban tudtad", a végén meg arról számolsz be, hogy nem tudtad megoldani a nőd csilóorgazmusát... (holott az első utalással gondolom a mostani "nagy tudás-t" akartad jelezni...)

No comment.

2. Ki mondta, hogy az org nem tanulható?????

Nah - gondolom most jól felbosszantottalak... :-)))
Dr34m3r
válasz | 2005-04-28 | 17:06
nagy kár, hogy a férfiaknak ilyenben nincs részük.. az vhogy természetes, ha ők készen állnak.. (hehe, szó szerint:)
 
Dr34m3r
válasz | 2005-04-28 | 16:59
ezt így konkrétan kifejtetted neki? :)))
hehe, nem semmi lehetett
Gigi
válasz | 2005-04-28 | 14:05
Végre valaki egyetért velem!
Bár annak idején én is váltig állítottam, hogy már épp elég érett vagyok a szexhez.
Szegény apám :-) majdnem szívinfarktust kapott!
Gigi
válasz | 2005-04-28 | 14:00
Visszaolvasva van egy kis fogalmazási hibám:
szerinted nem az.
Nem "még" nem az.
De ha elolvasod az előzményt, rájössz, hogy egyáltalán nem péniszméretekről beszéltünk!!
A hüvelyi orgazmus pedig sok esetben nem azért nincs, mert a fiú pénisze nem megfelelő méretű.
Dr34m3r
válasz | 2005-04-28 | 13:15
ja és aranyos ahogy tudod hány éves a barátod :p
19 waz :p
 
Dr34m3r
válasz | 2005-04-28 | 13:14
le lehet szállni a dolgaimról.. ^_^

szomorkás szűz pedig tényleg éretlen :p
 
lacika
válasz | 2005-04-28 | 13:08
Gigi:
"Lehet, hogy szerinted még nem az, de az alapján amit írtál..."
Mármint ez alatt azt érted, hogy Szomorúfűz barátjának a pénisze nem biztos, hogy megfelelő méretű? Gigi, szerinted mekkora átlag pénisz kell AHHOZ, hogy a férfi különösebb gond nélkül tudjon hüvelyi orgazmust okozni egy nőnek? (ha az dolog érzelmi oldalát nem nézzük)
 
Szomorúfûz
válasz | 2005-04-28 | 11:03
Én 17 vagyok,a barátom 18...köszi egyébként az őszinteséged.Kíváncsi vagyok ő mit fog szólni:)))
Gigi
válasz | 2005-04-28 | 08:46
Lehet, hogy szerinted még nem az, de az alapján amit írtál...
hány éves?
Kb. 16-17nek tippellek, és a barátod sem lehet sokkal több.
Akármit is gondolsz, én nem megbántani akarlak, csak őszinte vagyok. Pár év (és jó pár hüvelyorgazmus) múlva lehet, hogy Te is másképp fogod látni a dolgokat.
Szomorúfûz
válasz | 2005-04-28 | 06:51
Szerintem nem az ő hibája és nem éretlen...szerintem...
Szomorúfûz
válasz | 2005-04-28 | 06:49
Nem nem túl kicsi neki...nekem az pont jó:)
Érdeklõdõ
válasz | 2005-04-28 | 01:08
A barátnőm az előző három barátjából kettővel átélt már hüvelyi orgazmust, velem még nem. Biztos, hogy csak bennem van a hiba? Vagy a nőknél az idők során változhat a képesség a hüvelyi orgazmusra?
 
Gigi
válasz | 2005-04-28 | 00:51
A barátodnak túl fontos a szex.
Éretlennek, és tapasztalatlannak tűnik, az alapján,amit írsz róla. Talán nem is Veled van a baj...
próbáljatok meg egy kicsit többet beszélni ilyen dolgokról, hogy ne legyen tabu, sőt, kellemetlen sem ez a téma.
Beszéljetek őszintén, és akkor nem lesznek ilyen félreértések
lacika
válasz | 2005-04-28 | 00:00
Szomorúfűz:

Nem túl kicsi barátod pénisze, azért nem tudsz elmenni? Esetleg túl nagy? Mert lehetnek túlzott szervi különbségek, és akkor a felek nem képesek a csúcsra juttatni egymást.
 
Szomorúfûz
válasz | 2005-04-27 | 21:45
Szar ez az egész...ki akar vmi újat próbálni,belemegyek,utána azt mondja,még jó hogy nem,mert meggondolta magát,utána meg megkapom,hogy túl uszoda vagyok.Remélem olvasod Szerelmem...rosszul esett szarnak érzem magam...
 
Roli...
válasz | 2005-04-27 | 20:52
Merengő:))):

Honnan tudom, hogy olvasott vagy, és nem inkább tapasztalt!
Mert ezeket a dolgokat szinte szóról szóra kicsit átfogalmazva olvastad kb onnan mint Én valamikor! Szal onnan tudom, hogy ezeket, meg még más egyebet is kb serdülökorom elején már elméletben tudtam....! A pc izmokról, kegel gyakorlatokról írt dolgok egy az egyben fent vannak a neten és minden olyan amit azzal kapcsolatban írtál ezek nem értem, hogy miért újak egyes embereknek????
Igazán azt sem értem, hogy akinek van két három napja arra, hogy az itteni problémáira választ kapjon, amit lényegében ugyanúgy meg tudna nézni a neten könyvekben és még talán többet is megtudna, hogy mégis miért vár...!
Nah mind1, viszont a csikló orgazmusra visszatérnék....!

Merengő:
Mindegyik orgazmus tanulható, msot mondjam azt hogy egyik b.nőmnél pont a hüvelyi orgazmus volt az ami rögtön bejött neki, és a csiklót a mai napig sem tudja elérni. látod fölöslegesen általánosítottál, mert mindig van kivétel és példa te is meg én is csak a saját tapasztalatunkat tudjuk felhozni. Nem egy ellentmondás volt már itt!
De ebben a lényeg, hogy teljesen könyvszerűen beszélsz és ezzel árulod el, hogy nem a tapasztalat beszél belőled....!
Ezeket a dolgokat, ha venné a fáradtságot, bárki tudhatja, szinte mindenhol beleakadhatsz...!

De mind1 nem szólok bele, azért forum mert azt írsz benne amit akarsz, és csak azért szóltam, hogy van még aki elolvasta ezeket a dolgokat.....!
Az élettel kapcsolatban annyit, hogy mit éltél meg és hogyan tapasztaltál nekem ez hangzik jobban...!

Na sziasztok

 
Roli...
válasz | 2005-04-27 | 20:12
Merengő:))):

Honnan tudom, hogy olvasott vagy, és nem inkább tapasztalt!
Mert ezeket a dolgokat szinte szóról szóra kicsit átfogalmazva olvastad kb onnan mint Én valamikor! Szal onnan tudom, hogy ezeket, meg még más egyebet is kb serdülökorom elején már elméletben tudtam....! A pc izmokról, kegel gyakorlatokról írt dolgok egy az egyben fent vannak a neten és minden olyan amit azzal kapcsolatban írtál ezek nem értem, hogy miért újak egyes embereknek????
Igazán azt sem értem, hogy akinek van két három napja arra, hogy az itteni problémáira választ kapjon, amit lényegében ugyanúgy meg tudna nézni a neten könyvekben és még talán többet is megtudna, hogy mégis miért vár...!
Nah mind1, viszont a csikló orgazmusra visszatérnék....!

Merengő:
Mindegyik orgazmus tanulható, msot mondjam azt hogy egyik b.nőmnél pont a hüvelyi orgazmus volt az ami rögtön bejött neki, és a csiklót a mai napig sem tudja elérni. látod fölöslegesen általánosítottál, mert mindig van kivétel és példa te is meg én is csak a saját tapasztalatunkat tudjuk felhozni. Nem egy ellentmondás volt már itt!
De ebben a lényeg, hogy teljesen könyvszerűen beszélsz és ezzel árulod el, hogy nem a tapasztalat beszél belőled....!
Ezeket a dolgokat, ha venné a fáradtságot, bárki tudhatja, szinte mindenhol beleakadhatsz...!

De mind1 nem szólok bele, azért forum mert azt írsz benne amit akarsz, és csak azért szóltam, hogy van még aki elolvasta ezeket a dolgokat.....!
Az élettel kapcsolatban annyit, hogy mit éltél meg és hogyan tapasztaltál nekem ez hangzik jobban...!

Na sziasztok

 
Szomorúfûz
válasz | 2005-04-27 | 18:34
HA évekbe telne ez a gyakorlat akkor is csinálnám,tök érdekes és ha még segít is!Köszönöm,ki fogom próbálni,ez is esély...
Szomorúfûz
válasz | 2005-04-27 | 18:29
Küldd át lécci,úgy egyszerűbb...köszike
válasz | 2005-04-27 | 17:59
Idámásolom egy régebbi írásom, hogy elejét vegyem a sok szónak... :)))


................................................................... ...

Először engedjetek meg egy idézetet:

„A kétségeink árulók. Akadályoznak minket abban, hogy bizonyos dolgokat megkíséreljünk és ezáltal olykor is vesztesekké válunk, amikor győzni is tudnánk.”

William Shakespeare

Higgyetek benne, vágyjátok és várjátok is el, hogy legyen!

------------------------------------------------------------------- ------------

Jöjjön a lényeg:

Ez el fog tartani pár hétig – legyetek türelmesek magatokhoz – pár év után nem hiszem, hogy nagy idő.

Mivel „fiziológiai értelemben az orgazmus szó a szeméremtest és a hüvely környéki izmok görcsös és akarattól független összehúzódásait jelenti” ezért első lépésben ezt fogjuk begyakorolni, de tudatosan! A többi lépést majd sorban utána.

Erre nagyon alkalmasak a Kegel vagy más néven PC izom gyakorlatok. Mielőtt leírnám, hogy mit is csinálj, elmondom mik lesznek a következményei:
1. Jobban – teljes hosszában szorítasz majd a hüvelyeddel. (A barátod imába foglalja majd a nevem. :))
2. Ráérzel az orgazmus mozdulataira.
3. A gyakorlatok miatt sokkal jobban fogod kívánni a szexet.

Akkor most leírom, hogy mit is kell pontosan tennetek:

- Hogy találd meg a PC izmod?
Ülj a WC-re, tedd szét a lábaid és figyeld meg, hogy a lábaid elmozdítása nélkül el tudod-e állítani, majd el tudod-e újra indítani a vizeleted. Na ez a PC izmod! Ha elsőre nem megy, nem baj!! Ez egy teljesen új dolog – időt igényel.

A gyakorlat három egyszerű lépésből fog állni:

Lassú szorítások: Préseld és szorítsd a PC-izmot úgy, mint amikor a vizeletürítésed állítottad el. Tartsd így, és lassan számolj háromig. Lazíts.

Rezegtetés: Szorítsd és lazítsd el a PC-d, amilyen gyorsan csak tudod többször, egymás után.

Kitolások: nyomj mérsékelt erővel, mintha székletet akarnál üríteni, vagy mint szüléskor.

Ez a gyakorlat nemcsak a PC-t, hanem egy sor hasizmot is megmozgat. Eközben érzed, hogyan szorul össze és lazul el a végbélnyílásod is.

Kezd a PC-gyakorlatokat tíz lassú szorítással, tíz rezegtetéssel és tíz kitolással, s ezt a sorozatot végezd el napjában ötször.

Természetesen én előbb le fogom írni a további lépéseket is, de most adnám meg az ide tartozó dolgokat: egy hét múlva növeld a sorozatot öt-öt-öt lassú szorítással, rezegtetéssel és kitolással, s továbbra is öt sorozatot végezz el naponta.
Hetenként növeld a gyakorlatok számát öttel, mígnem a sorozat gyakorlatainak száma eléri a harmincat.

A gyakorlatokat csinálhatod szinte bárhol - autóvezetés, séta, tévénézés, mosogatás, íróasztali munka, ágyban fekvés közben. Amikor elkezded, lehet, hogy a lassú szorításoknál nem akar a PC-je megmaradni összeszorított állapotában. Vagy nem tudod kellő gyorsasággal illetve egyenletesen csinálni a rezegtetést. Ez azért van , mert az izom még gyenge – semmi baj.
Ha a sorozat közepe táján elfárad a PC-d, pihenj pár másodpercet, aztán folytasd.
Ha érezni akarod a PC-izmod összehúzódásait, és figyelemmel akarod kísérni annak növekvő erejét, a gyakorlat közben egy vagy két bezsírozott ujjad bedughatod a hüvelyedbe.
Gyorsíthatja előrehaladást az erősítés és a szabályozás terén, ha a gyakorlatok végzése közben egy tárgyat tartasz a hüvelyedben. Az ujjaidon kívül használhatsz bármit. például pénisz alakú vibrátort, stb…

Nagyon-nagyon fontos!!!!! A Kegel-gyakorlatok közben normálisan és egyenletesen kell lélegezni.

Ha felértetek a legutolsó szintre, akkor érdemes továbbra is kitartóan száz-kétszáz összehúzást végezni naponta.

Kezdd el – piszok könnyű – tapasztalni fogod!


Második rész:

Ez a rész arról fog szólni, hogy megismerd a tested és hogy felfedezd, hogy valójában mi is okoz Neked jó érzést! Először egyénileg, önkielégítéssel kell, hogy átéljétek az orgazmust.
(Ha esetleg van valami ellenszenvetek maga az önkielégítés intézménye iránt, írjátok meg.)

Első lépés: teremtsetek egy olyan környezetet, ahol egyedül vagytok – semmi se zavar titeket, hangulatos és az se gond ha elkezdtek sikítozni! :) Ez nagyon-nagyon fontos!!!
Ami talán ennél is fontosabb, az a rendszeresség…
Amire nagyon figyelni kell: semmiképpen se pihegj (nyugi én is csináltam – bár pasi vagyok :)), hanem teljes tüdőből, szabadon lélegezz. Ellenkező esetben pont a „kitörésnek” állítasz óriási akadályt.
Ha kényelmesen elhelyezkedtél és ellazultál, akkor nyugodtan hunyd be a szemed, hogy kizárd a külső világot, és csakis magadra figyelhess! Nyugodtan kezdj el fantáziálni olyan helyzetekről, ami izgalomba hoz – ez nagyon sokat segíthet. Kezd el simogatni magad és keresd meg magadon azokat a területeket, amelyeknek a simogatása jó érzést okoz ezen belül figyeld meg, hogy a nemi szerved tájékán hol és milyen erősségű nyomás ill. simogatás hoz igazán izgalomba. Javaslom cirógasd magad többféleképpen is, hogy megtalálhasd a számodra legjobban kéjt okozót. Ha gondolod, ehhez a dologhoz nyugodtan be is kenheted magad valamilyen kenőccsel, hogy jobban csússzál… Éld meg úgy ezt a dolgot, mintha most érintenéd meg először magad, és kíváncsian várnád, hogy „Na, ez most milyen érzést fog kiváltani belőlem?”

A második, harmadik alkalommal is találhatsz új izgató pontokat magadon, ahogy haladsz előre és mindjobban át tudod majd adni magad az érzéseknek.

Ha megtaláltad ezeket a pontokat, mozdulatokat, esetleg mozdulatsorokat (NEM ELŐBB!!!!!), próbáld meg minél jobban izgalomba hozni magad (teljes légzés! – még 5x elmondom, mert úgyis elfelejtitek. :)). És csak szépen fokozatosan. Egyből nem lehet a csúcsra jutni!

Ez a harmadik fázis és csak azért írom le, hogyha esetleg valami történne velem, nehogy ezen múljon a dolog. (Szeretek mindenre gondolni.)
DE! LESZÖGEZEM, HOGY EZ TÖBB HÉT IS LEHET! A LEGROSSZABB AMIT TEHETSZ, HOGY ELŐREROHANSZ és aztán amikor emiatt nem működik, begyűjtesz egy csalódást. Felesleges. Ehhez türelem és kitartás kell.

Amikor ez megtörtént már pár alkalommal (egyáltalán nem feltétlenül az orgazmus, hanem, hogy „újra” felfedeztétek magatokat és élvezni tudtátok), akkor segítségként nyugodtan be is vethettek valamilyen segédeszközt. (Hi! Három napja azon röhögök, hogyha nyitnék egy Merengő honlapot, akkor nem értenék az Földművelési és VF Minisztériumban, hogy mitől nőtt meg ennyire a répa meg az uborka fogyasztása. :))))))))))))))
Amikor már egészen izgalmi állapotban vagytok, akkor nyugodtan kezdjétek el az összehúzódásokat szándékosan csinálni – ez ellazíthatja ill. elindíthatja az esetleg még mozdulatlan izmokat így elősegítve az akaratlan összehúzódásokat ezáltal bekövetkezhet a várva várt eredmény, az orgazmus.

Ha bármelyik résznél nem fogalmaztam érthetően, vagy elakadtok, mindenképpen írjatok!!!

Üdv.:
Merengő
 
válasz | 2005-04-27 | 17:50
Szomorúfűz:

A Kegel gyakszikat tudod, vagy küldjem át Neked?

Merengő
 
válasz | 2005-04-27 | 17:49
A levegő téma igazából arról szól, hogy az engedi el magát, aki igazán sikoltozik. A többi is, de nem annyira. A visszafolytáshoz meg annyit, hogy pont akkor kéne, hogy jöjjön a nyögés...

Hmm... honnan látod, hogy mennyire vagyok olvasott ill. tapasztalt? :)

Ehhez nem kell egyáltalán tökéletesség, csak mély bizalom és ennyi. Amíg nem tudtam biztosan, hogy hogy is kéne kinézzen a dolog :), addig egyszerűen megkérdeztem, hogy milyen volt, hogy lenne jobb, volt-e, stb. És ha lelki síkon nagyon pöpec a kapcsolatod egy nővel és tudja, hogy bármit elmondhat Neked, mert nem haragszol meg érte, akkor soha nem fog hazudni.

De asszem ezt tök felesleges elmagyaráznom, mert aki így csinálja az úgyis érti, aki meg nem az meg úgyse...

"Csak": nem az életben eltöltött éveid száma, hanem az éveidben eltöltött élet számít.

Merengő
válasz | 2005-04-27 | 17:00
Üdv Mindenkinek!

Gondosan végigolvastam a két napja írt hozzászólásokat, és erősen felkeltette a figyelmemet a hüvelyi-csikló orgazmus kérdése!

Nos, a témával kapcsolatban a tapasztalataim a következők:

alapból egy lánynál a csiklóorgazmus működik, ezt tudja megtanulni még szűzen, maszturbálás során.

a hüvelyi orgazmus az uigyanolyan értékű, de egészen más, azt ugye csak már szex közben lehet átélni, és a párom elmondása szerint azt TANULNI KELL! Szóval, az nem jön magától, hanem a rendszeres nemi élet során megtanulható "extra", ami ráadásul nem is minden nőnek sikerül.

Szóval, aki még nem élt át hüvelyi orgazmust, ne bánkódjon, előbb-utóbb meg fogja tanulni, fel fogja fedezni. Csak türelem, ami szerintem a szexben ráadásul alapvető!


Üdv: MM
 
Szomorúfûz
válasz | 2005-04-27 | 14:44
Igen...én tudom,hogy mik a legfontosabb dolgok egy párkapcsolatban.Nekem nem kellett ahhoz elmennem,hogy a menyországba kerüljek,sokszor elsírtam magam amikor belémélvezett a barátom,annyira földöntúli érzés volt...imádom.Csak ott a másik oldal,hogy szerintem egy pasinak az is fontos,hogy a csúcsra tudja juttatni a nőt...és mivel a barátom egy kicsit egoista is(bocs szerelmem)ezért szerintem egy kicsit rossz neki.
De nem tudom.Számomra ő a tökéletes férfi,egy isten:) ha elhagy belehalok...de remélem ez nem fog megtörténni és tényleg azt érzi amit mond és tényleg olyan fontos vagyok neki és különleges.Nagyon szeretem!!!
Szóval lehet ez a levél zagyva,se füle se farka,de aki szerelmes az érti...
Egyébként elfogok menni dokihoz,kérek valami tanácsot...elég gáz lesz,mert köcsög a doki,de ez van...talpraesett kislány vagyok:)
Puszi
Szomorúfûz
válasz | 2005-04-27 | 14:38
Kedves Dr34m3r!!!
Az első sorod meglepett...a stílusa hasonlít a barátoméra:)ugye nem Te vagy az???
Először nem akartam semmin válotoztatni utána meg igen és szerintem ez a barátomat elszomorította és annyira nem hiszem hogy segítene,vagy nem tudom...de pofátlanság lenne egy "kikosarazás" után odaállni elé,hogy segíts...
Az én leírásomból,pedig nem tudom hogy vetted ki hogy szeret,de remélem így van és jól érzem,mert nekem ő a legfontosabb az életben...ő volt az első és ő lesz az utolsó akit magamhoz engedek!!!
Roli...
válasz | 2005-04-27 | 14:36
Agent:

Ez nem hiszem el, most lehet azt hiszi Tiny, hogy rólad koppintottam a levelem....! Egyet értek örülök a nézőpontnak!!!!

Szia:)
 
Roli....
válasz | 2005-04-27 | 14:33
Tiny:

Hogy milyen az igazi sexuális élet ez milyen kérdés elgondolkoztál már ezen??? Egyébként ha figyelmesen elolvasod a levelet, nem is erről szólt, de tudhatnád belőle...! Amúgy meg nem értem nem tudod milyen az?
Egyszerű alapokon alapszik mint a kölcsönös érzelmek, és figyelem, amikor Te a másikra figyelsz ő pedig rád...! Már maga a gondolat, hogy veled törődnek, és ezt érzed rendesen ez is olyan érzés amit nem lehet leírni, vagy megfoglamazni...! És itt nem is beszéltem arról, hogy ki mekkora virtuóz az ágyban, mert nem attól lesz igazi, nem az az alapja!!!( az egy plussz, és tanulható )
Volt már olyan sexuális együtléted, ami mondjuk kicsit esetlen volt, és nem voltatok tapasztaltak, de szerelmes( szeretet ) voltál és mégis nagyon jól esett????? Szerintem onnan kezdődik, aztán csak rajtatok múlik a folytatás, és hogy mennyire lesz igazi és jó sexuális élet....! És még annyi, hogy egy nőnek az orgazmusa legtöbbször az érzelmeken múlik, van e és hogy milyen, aztán az orgazmusa is a beteljesülése is inkább lelki mint fizikai!
Ez az én véleményem.....


 
agent1
válasz | 2005-04-27 | 14:26
Gigi, gratulálok.
Végre valaki, aki egyet ért azzal, hogy nem az orgazmus a cél, hanem a másik szeretete. Egy igazi, kedves öszebújás az összetartozást jelenti. Itt olyan dolgok történnek, amit el sem tudna képzelni az ember mással. Szereted a másik minden porcikáját, és Ö is szereti a tiedét. Ez a szerelem. Aztán van a kefélés, stb, ahol már nem érdekel a másik, csak te magad. Persze a szerelmben is vannak hirtelen jött gyors aktusok pl. extrém helyzetek, a barátok a szobában, ti a fürdőben pillanatok alatt megtörténik. És láss csodát, olyan nő akinek elég sokáig tart egyébként az orgazmus felé vezető út, itt pillanatok alatt elmegy.

De komolyra fordítva a szót. Szerintem az érzelmek számítanak a legtöbbet. A többit, (ha nyitott vagy és szereted a partnered) meg lehet és meg kell tanulni
Gigi
válasz | 2005-04-27 | 09:53
Sajnálom, ne haragudj!
Nem akartam leugatós lenni.
Sem téged, sem a barátodat nem minősít ez a helyzet.
Egyébként én is átestem rajta!
És tudom min mész kersztül!
Csak azokra az újságokra haragszom, akik folyton a női orgazmusről zengenek.Meg a sok pornófilmen felnőtt srác, aki azt hiszi a barátnője beteg, ha nem élvez el sikoltozva 10szer egy 5perces aktus alatt.

Ha a barátod igazán szeret, a miatt tuti nem fog elhagyni! De azt is meg kell értetned vele, (remélem így érzed Te is), hogy a szeretkezés az elejétől a végégig örömet okoz egy nőnek.Minden apró simogatás, meg úgy egyébként, hogy ilyenkor igazán közel érzed őt magadhoz.
Mert sok férfi (és most megint csak nem pont a Te barátodra gondolok), nem tudja elképzelni, hogy egy nőnek akkor is lehet jó, ha nem élvez el aktus közben, csak mondjuk az előjáték alatt.
Még egyszer ne haragudj!

puszi
Dr34m3r
válasz | 2005-04-26 | 23:12
ne légy szomorú, kis szűz..<cough>..fűz.

fogadd el, és örülj, hogy egyáltalán van könnyen orgazmusod..

VAGY , keress fel szakembert, és próbálj meg változtatni rajta.. ha segítene barátod a probléma megoldásában, légy hálás és vondd be, mert leírásodból az látszik, hogy nagyon szeret.
 
skacc 20
válasz | 2005-04-26 | 21:32
Sziasztok!

Hát, akkor most én jövök pasi szemszögből. Nálunk ugyanaz a probléma, mint Szomorúfűzéknél, vagyis hogy már lassan fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és még nem volt hüvelyi orgazmusa. Csiklói persze van, amikor orálisan kielégítem, persze hozzá kell tennem, hogy az is nehezen meg neki.
Sokszor azt hiszem, hogy a péniszemmel van a gond, hogy kicsi (amúgy 17/5), de amikor a fórumokban azt olvasom, hogy már 12-13 centis pénisszel is ki tudnak elégíteni sok leányzót, akkor megnyugszom. Barátnőm mindig azt mondja, hogy azért nem tud elmenni, mert neki ez lelki tényezőktől függ, és amúgy, legalábbis elmondása szerint, előző barátjával se volt hüvelyi orgazmusa.
Amúgy ne keseredj el Szomorúfűz, hogy el fog hagyni a barátod, én sem hagyom el emiatt barátnőmet, csak hát férfi egómat sokszor nagyon is bántja a dolog. Ha igazán szeret, akkor nem hagy el, ha pedig nem, akkor téged se kell, hogy frusztráljon a dolog.
 
emma
válasz | 2005-04-26 | 21:17
bocs hogy így... és nem is ez a téma.
ti hallottatok már hüvelycisztáról?
 
Szomorúfûz
válasz | 2005-04-26 | 21:14
Drága Gigi!
Nem nagy örömmel olvastam a hozzászólásod...leugatós volt.Tudod nem sportként űzöm a szexet,csak a barátomat nem akarom így magamhoz láncolni,hogy nem jutok el a csúcsra.Szerintem egy pasinak az is fontos,hogy eljuttassa a lányt a csúcsra,ennek ellenére én a csiklóorgazmusnak is nagyon örülök,de szerintem így nem sok pasi tart ki a b.nője mellett...vagy rosszul látom.De hidd el a módszert kipróbálom...de félek,mi van ha nem működik...akkor bennem van a hiba és a barátom ott hagy...igen gondolom mit gondolsz,akkor ennyit ér a srác.Nem tudom,Te mit tennél???
Szomorúfûz
válasz | 2005-04-26 | 21:07
Én nem koncentrálok rá,hogy nem fog menni...és mit mond az a szexuálpszihológus?Vagy ezen hogy lehet segíteni???
Gigi
válasz | 2005-04-26 | 20:16
Sok lánytól hallom, hogy "rossz helyen van orgazmusom".
Ez így eléggé nagy hülyeség.
Inkább örülj, hogy egyáltaán van. Mert sok nőnek, még egyedül sem sikerül átélnie!

Neked azt tanácsolom, hogy ne azon görcsölj, hogy van-e hüvelyorgazmusod, hanem élvezd a szexet a barátoddal.
Ha ő is igazán szeret, akkor szerintem örömmel elégít ki orálisan.

Ha mégis nagyon zavar, a dolog, akkor esetleg nekiállhatsz tanulni.
Először a Kegel-gyakorlatokat ajánlom, ha nincs nagy baj, talán már ez segíteni fog.
Ha ez sem, akkor vegyél egy vibrátort, ami nem nagyobb, mint a barátod szerszáma, és kezdj el otthon gyakorolni.
Első lépésként pl keresd meg a G pontodat...
Idővel rá fogsz jönni, hogy hogyan jó neked, milyen szögben kell behatolni, mennyire erősen, és mennyi ideig.
De az is lehet, hogy gyárilag alkalmatlan vagy a dologra. Akkor se keseredj el!!
A szex nem sport, vagy verseny, hanem játék és élvezet.
Most jut eszembe.Azt próbáltad már, hogy miközben a barátod benned van, saját magadat izgatod? Mert ha nem, akkor először csináld ezt.
Na jó.
Erről ennyit. Remélem tudtam segíteni.
nhensei
válasz | 2005-04-26 | 20:05
szia!nekem is ez a gondom...a baratnömmel!1éve vagyunk 1ütt es csak csiklo orgazmusa van.Ez sajnos nem testi dolog...lelki.csak sajnos azt sokkal nehezebb gyogyitani!Jelenleg szexualpszihologushoz jarunk...talan o segit...!a lenyeg hogy nem szabad ugy gondolkodni hogy ugysem fog müködni!...soxerencsét!zdravo.
Szomorúfûz
válasz | 2005-04-26 | 19:08
Most láttam,hogy egy srácnak ugyanez a problámája csak fordítva...megértem,de segítsetek!!!
 
Szomorúfûz
válasz | 2005-04-26 | 19:06
Sziasztok!

Nagy segítségre lenne szükségem.11 hónapja vagyok együtt a barátommal és nem volt még hüvelyi orgazmusom,csak csikló:(Szeretném tudni,hogy ez egy betegség vagy mi?És ha igen hogyan lehet kezelni?Vagy egyáltalán ilyenkor mit kell csinálni.Már minden pózt kipróbáltunk,hátha úgy lesz,csináltuk mindenhogyan...kérlek segítsetek...az életem múlik rajta.Az emil címem:bocilany@freemail.hu
Kérlek segítsetek:Szomorúfűz:(
 
playboy
válasz | 2005-04-26 | 18:08
Kérdés:

- Mikor van a nőnek orgazmusa?

Válasz:

- Kit érdekel?
 
elkeseredett (27)
válasz | 2005-04-26 | 18:06
Kedves Szatee!

Koszonom Biztatasod, jol esett! En egyaltalan nem akarom ot magara hagyni, sot attol felek, hogy inkabb o fog elhagyni engem. En egyebkent azt gondolom, hogy velem volt a baj, talan nem volt eleg hosszu az aktus, stb. De en eddig is szivesen valtoztattam volna, mindent megtettem volna, ami tolem telik, ha tudtam volna, hogy ez a helyzet. Tudom, sejthettem volna... Szoval en igyekezni fogok es remenykedem, hogy akkor is megoldast talalunk, ha velem volt a baj!

válasz | 2005-04-26 | 13:21
Hat szep dolog a baratnodtol, hogy masfel ev utan vallja be mindezt. Mondjuk ot is meg lehet erteni abbol a szempontbol, hogy nem akart neked csalodast okozni, ehelyett inkabb elvallalta ezt a szerepet. Most, hogy mar nem birta tovabb es bevallotta, akkor se hagyd magara, legy megerto es beszelgessetek el hosszan egyutt, hogyan es mikent szereti o, sot abban sincs semmi, ha megmutatja, hogyan csinalja egyedul. Lehet, ha tanulsz belole valamit, mert az sem kizart, hogy veled volt a baj. De talan megsem es sikerul megoldani a problemat. Szoritok nektek...
Tiny
válasz | 2005-04-26 | 11:43
ROli:
miért szerinted milyen az igazi szexuális élet?Értem azt a részét hogy nem csak visszabújik 10 perc után az ágyba,de ha nem ez akkor szerinted mi?
 
Roli...
válasz | 2005-04-26 | 00:53
Merengő:


Azon a visszatartom a levegőt témát nem teljesen értem...! Lehet, hogy van különbság aközött, hogy ha így vagy úgy próbálod illetve próbálja a barátnőd, DE elsősorban nem attól lesz jobb, vagy nagyobb, vagy több, mert visszatartod a levegőt, hanem az én tapasztalatom, hogy amikor olyan nagyon jó akkor kell visszatartanod a levegőt, mert nem bírod tovább, ki kell kapcsolj mindent ezzel együtt a lélegzetedet is mert annyira jó!
Azt meg kijelenteni, hogy mindig észrevetted a problémát, és rögtön orvosoltad is kicsit túl tökéletes nem gondolod? Nem azért írok, hogy vitatkozzak, látszik, hogy olvasott vagy, de pont ez az, hogy inkább olvasott vagy, mint tapasztalt, ezt érezni az írásodon! Amúgy azért gondolom, hogy túl tökéletesnek tűnik, mert az egy dolog, hogy te rugalmas vagy és mindig minden helyzetben tudod a megfelelő megoldást, ez is kicsit sok, de emellett még mindig ott van a partnered, mindig minden helyzetben ők is rugalmsak és teljesen nyíltak voltak minden problémára ami volt?????? Mert ha nem itt már bukott az egész amit mondtál...! És nem hinném, hogy pont mostanság mikor egy csomó probléma van a sexuális élettel, mert szerintem túlhajszolják, túl sokat képzelnek bele és csak hajtják ész nélkül....! Orgazmus orgazmus orgazmus, és ezzel kifújt, de hogy az milyen, és amúgy mennyit törődsz egy nővel azután, nem csak kimész és 10 perc múlva visszabújsz mellé az ágyba aztán ezzel el van intézve, ez nem hiszem hogy igazi sexuális élet....!
Ezt persze nem rád mondom, csak érzékeltetni akarom, hogy 2en vagytok, és csacsiság kijelenteni, hogy mindig minden helyzetben felismertél mindent és meg is oldottad!!!
Amúgy én is csak 22 vagyok:)....
 
virág
válasz | 2005-04-25 | 23:26
szia! "senki"nek válaszolnék:
nem tudom, nézed-e még, ez elég réginek tűnik.
Arról, hogy hogyan tudod addig visszatartani az orgazmusodat, amíg te szeretnéd, találhatsz pár gondolatot "a tao tanításai a szerelemről és a szexről" c. kis piros könyvben. antikváriumban is láttam már sokszor. (egy gondolat innen: gondolatban "lépj hártébb rgy lépéssel", amikor már majdnem elélvezel). Ebben sok jó dolog van, amivel mindkettőtöknek még élvezetesebbé teheted a szeretkezést. Leginkább férfiaknak szól. Azt azért tartsd szem előtt olvasás és alkalmazás közben, hogy ez eléggé ázsiai gondolkodásmódban íródótt, lehetnek benne gondolatok,a miket nem tudsz magadévá tenni. anélkül is működik...:)
elkeseredett
válasz | 2005-04-25 | 22:28
Kíváncsi vagyok mi a Véleményetek arról, hogy a Barátnőm, akivel tényleg nagyon szeretjük egymást most vallotta be, hogy a másfél év alatt az összes (hüvelyi) orgazmusa színlelt volt, és csak orálisan tudtam kielégíteni?! Azt mondta, azért csinálta, mert nagyon szeret és nem akart megbántani... Tudom, hogy nekem is feltűnhetett volna, de szerintem az lett volna normális, ha rögtön az elején elmondja és közösen megpróbálunk ezen változtatni, vagy nem?
 
válasz | 2005-04-24 | 22:38
:)

Azt hiszem most kardomba dőlök, hogy mekkora marha vagyok... :)))

Én arra gondoltam, hogy "elmegy"-"kihűl"-"elmegy"... és így tovább...

De az ilyen folyamatos org. valóban létezik, sőt mindenki számára megtanulható.

Merengő
Masztiklub
válasz | 2005-04-24 | 17:12
Igen Marcsi létezik, hogy egy nő több orgazmust él át. A kedvesemmel mikor együtt vagyunk és szeretkezünk, az első orgazmusa után szinte párpercen belül eltud élvezni. S ha nemhagyom, hogy a teste elcsituljon akkor az öt hat orgazmust is átélheti az én legnagyobb örömömre. Imádom mikor a kéjtől remeg a teste és rámfonódik.
anci
válasz | 2005-04-23 | 22:34
Szaatee köszike szépen a tanácsot, megfogadom!:)
Bár még először bátorságaot kell gyűjtenem, hogy elmondjam neki..
 
válasz | 2005-04-23 | 11:37
Kedves Anci!
Ha egyedül isteni, akkor valószínű nem veled van a baj. Ne szégyelld elmondani, vagy éppen megmutatni a párodnak, hogy te hogyan szereted és mi az ami neked jól esik. És az is fontos, hogy amikor együtt csináljátok, akkor minden gondot kívül hagyj és csak arra gondolj amivel éppen foglalkoztok. Beszéljétek meg... menni fog, sok sikert!
anci
válasz | 2005-04-23 | 00:40
Sziasztok!
Egyszerűen nem tudok elmenni szex közben... Ha saját magam csinálom, akkor isteni, de ha a társammal csinálom, akkor ugy nem megy:(..és ez persze zavar..
 
öreg róka
válasz | 2005-04-19 | 16:25
szevatok. Marcsi tényleg van hogy egy nönél az orgazmus igen hosszú ideig tart, több hullámban zajlik le. az elözö barátnömnél 5-6 percig is eltartott, és igaz sosem figyeltem arra, hogy megszámoljam, de éreztem, hogy több hullámban a csúcsra jut. hangilag nem derült volna ki, mert nagyon diszkréten viselkedett. hosszabb idö után tudtam csak vele erröl a témáról szót váltani, akkor derült ki, hogy az élettársa gyakorlatilag cikizte emiatt az adottsága miatt, és ezért szabályosan szégyelte magát. sok sok együttlét után tudott csak igazán fölszabadultan viselkedni, aztán nemrég sajna bebuktunk, és vége lett, de nagyon hiányzik. beleszerettem. próbálom a figyelmem elterelni, pár hete alakítottam ki egy újabb kapcsolatot, de ez biztos nem lesz hosszú életü. és most jön a lényeg. azt képzeld el, hogy ez a hölgyemény, ha csúcsra jut, akkor ott is marad. értsd úgy, hogy ha bekövetkezik nála az orgazmus, utána amíg csak benne van a partnere, addig folyamatosan tart. ez egy örület. nagyon szép testü, aranyos leányzó, de sajna nekem ez kicsit sok. úgyhogy Detti nyugodtan elhiheted, agent1-et pedig egyenesen irigylem, és csak gratulálni tudok neki, hogy ilyen normálisan kezeli a párja esetében ezt a jelenséget, és kívánok nekik végtelen sok együttlétet, és persze mindenki másnak is. Detti képzeld a fentebb említett hölgyet Bernadettnek hívják.
 
agent1
válasz | 2005-04-18 | 14:13
Bocs, csak még annyit: nem a tapasztalatodban kételkedtem. De. Vannak sokan akik valóban tapasztalatlanok, és ha egy nő nem sikoltozik alattuk, kétségbe esnek. Nagyon sokan nem beszélik meg a szexuális életüket. Ez hiba. Mi a párommal sokat beszélgetünk erről. Lehet, hogy ez egyfajta perverzió, de ettől ismét hamar beindul az ember.

Szia
agent1
válasz | 2005-04-18 | 14:09
Merengő, ok.
válasz | 2005-04-18 | 12:40
Ez tuti volt. :))))
válasz | 2005-04-18 | 12:38
Szia!

Hehe - ok. Egyrészt persze lehet szimulálni. Valóban. A 22 év semmiképpen se tévesszen meg - tapasztalat van elég, meg aztán az évek nem annyira mérvadóak. Szóval tuti hogy sose szimuláltak, ill. ha igen, akkor rájöttem és kezeltem a problémát.

A test persze, hogy beszél - de az "áááááá"-t azért írtam, hogy valami hathatós érzékelést adjak a dologról. Ez jutott hirtelen eszembe és nyilván nem teljességgel és minden esetben áll fenn.

DE! Az teljesen logikus, hogyha egy nő elereszti magát annyira, hogy még a hangját is gátlástalanul meri használni, akkor sokkal nagyobb lesz a kéj. De tudod mit? Ezt magadon is kipróbálhatod. Csináld egyszer úgy , h visszatartod a levegőt egyszer meg úgy, hogy nem. Érezni fogod a különbséget hidd el...

Merengő
Szatee
válasz | 2005-04-17 | 21:43
Merengő isteni ez az ÁÁÁÁÁÁÁ :)) De tudd, hogy vannak lányok (nők), akik egy vak hangot sem adnak ki és mégis akkorát élveznek mint a Gellérthegy. Az én barátnőm csak nyüszít mint egy kutya, orgazmusnál viszont összevissza dobálja magát, míg egy nagy rándulással le nem dob magáról mint egy rodeóst és percekig remeg, meg rángatózik. Először azt hittem beteg, de rájöttem, hogy neki így müködik és mára már megszoktam. Ha elmarad a rángatózás, akkor vmit nem jól csináltam :)
agent1
válasz | 2005-04-17 | 14:45
Merengő, tudod az általad említett verbális orgazmus nem az igazi, vagy nem minden esetben az. Ezzel lehet a férfiakat leginkább megtéveszteni. Egy nő tudja, hogyan tegyen kedvére egy férfinek. Ezek az általad is emlitett ááááááááá stb.
A test beszél, csak érteni kell. Gondolom a 22 az éveid számát jelzi. Lehet, hogy Te is tévúton jártál eddig? Tudod, amikor egy nő elernyed, aztán lassan megfeszül, a hasizmok és a hüvely ritmikusan összerándulnak, szóval ott kezdődik az igazi orgazmus.
Egyébként ezt ne vedd kioktatásnak, hiszen nem annak szántam, csak a tapasztalat azt hiszem mellettem szól.
Sziasztok
 
válasz | 2005-04-17 | 00:52
Sajnos ezzel egyet kell értenem. Aki azt mondja, hogy ennyi orgazmusa van, annak véleményem szerint még SOHA nem volt IGAZI orgazmusa!!!!!!!!!!!!
Beleértve a "7-8"-as dolgot is. Remélem ezzel a hozzászólásommal nem okoztam kellemetlenséget!

Ez egy különösen kellemes, esetleg kélyes bizsergés/érzés, de nem orgazmus.

És kb. ezt hallod: uuuhhhhh..... de jó..... isteni vagy..... áááhhhh........

Egy orgazmusnál meg: ÁÁÁÁááááÁÁÁÁÁáááááÁÁÁÁÁHHHHHHH. :)))

Vágjátok mi? :))))))))

Ha úgy sikít, mint egy denevér, na akkor célegyenesben vagy. :))))

Ok. 4-5 - ezt már tapasztaltam. :) esetleg 6. Extrém sportok kedvelőinek. :-))) De ezt sem ilyen időtávban. Mondjuk elviekben talán még lehet, de szerintem kifárad + a szerkezet is összehúzódik egy idő után.

De rendszeresen ez se mehet szerintem. Persze a kérdés lezárása kedvéért kipróbálhatom. ;)

Most nem azért, de ha egy nő úgy isten igazából elmegy - tegyük fel méghozzá G-pontról, akkor még járni is alig tud!!! :)) Nemhogy még egy menet. Meg a hüvely is érzékenyebb lehet és várni kell egy kicsit. Bár ezt embere válogatja.

Üdv.:
Merengő

Komolyan, amikor ilyeneket írtok, mindig az ugrik be, hogy hát ez nem lehet igaz - odamegyek és megmutatom!! Persze aztán kapcsolok... :)))))))))
válasz | 2005-04-17 | 00:31
Szia Jane!

De most komolyan: a környezet teljesen ideális?
Tudod mit? Van egy ötletem! Én nem vagyok egy koránkelő, de amikor kimentem a hegyre aludni, akkor 6:00-kor keltem magamtól teljesen frissen!
Figyu, mi lenne ha egy kirándulás alkalmával csinálnátok? Ott kint mindenkinek visszaáll a normál ritmusa.

2. Eskü, hogy teljes tüdőből légzel és zihálsz és beleéled magad?

Merengő
agent1
válasz | 2005-04-16 | 21:25
Detti, hidd el van olyan szerencsés nő akinek egy-egy alkalommal több orgazmusa van. A páromnak például esetenként 5-7 van. Ez nem az én tehetségemet igazolja, nem is tudom be annak. Én szerintem átlagos vagyok, viszont tudok élni a párom képességeivel. Igaz az előjáték nagyon hosszú, és már ekkor több orgazmusa van. Érzem mikor a legintenzívebb, és utána kerül sor az aktusra. Szóval nem magam akarom dicsérni, de nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen párom van.
 
detti
válasz | 2005-04-16 | 01:05
szerintem teljesen kizárt - még az 1 nap 15 orgazmus is. Legfeljebb ha hetek óta "éhezett"
Marcsi
válasz | 2005-04-15 | 10:49
Sziasztok!
Szerintetek létezik olyan, hogy egy nő rendszeresen 5-8 orgazmusszámot produkál egy aktus alatt(1-2 óra)? Meg tovább megyek, egy nap 40-50-ra képes?
Véleményeket, tapasztalatokat várok, elsősorban lányoktól, akik hasonlót átéltek, mert sajna a férfiak tapasztalata nem megbizható forrás,amiatt, hogy sok lány csak játsza az orgazmust.
 
mazsola
válasz | 2005-04-14 | 23:24
MM!
Hát, nem tudom, orvos mondta neki, velem ilyen még nem fordult elő, de lehet, hogy van, akinek olyan érzékeny a méhszája, hogy ha ott marad valami szerves cucc, akkor izé... szóval na. A sperma lúgos, nem? A hüvely pedig savas. Lehet, nem így van, de én így tudom. Ezért nem lehet tusfürdőt, szappant, stb. a hüvelybe juttatni. Az is lúgos. És sebeket okoz. Ergo a sperma is, ha sokáig ott van, mert nem volt lehetőség a kiöblítésére. Áh, na mindegy, hagyjuk. LEhet, hogy csak hülye vagyok.
jane
válasz | 2005-04-14 | 21:22
már régen írtam ide és ennek fő oka az vot, hogy úgy éreztem többet így úgysem lehet mondani a problémámra. Az persze jó érzés, hogy nem vagyok egyedül és többen írták, hogy igen ez az, nekik pontosan ez van. Ettől azonban nem oldódik meg semmi. A legnagyobb vágy a leghosszabbb előjáték sem használ semmit. Időről időre eszembe jut hogy el kéne mennem szexológushoz. Most ezzel kapcsolatban kérdeznék. Tudtok-e jót? Nagyon drága? használhat? Mit tudtok vagy gondoltoka kérdésről.
 
válasz | 2005-04-14 | 08:30
Mazsola:

ez a bent maradt ondó akkor marhaság, hogy ekkorát még nem is hallottam.

Viszont tuti, hogy ezzel orvoshoz kell menni!!!

MM
mazsola
válasz | 2005-04-13 | 21:52
Szia Edit!
Egyik barátnőmnek volt méhszáj sebe, neki az orvos azt mondta, hogy a seb a bentmaradt ondótól van. De mástól is vérezhet, biztos, ami tuti, menj el orvoshoz.
Gréti
válasz | 2005-04-13 | 19:58
Sya Edit!
Nem biztos hogy pont daganat!Mert nekem is volt ilyen problémám,és én is elmentem nögyógyászhoz,és azt mondták hogy csak valami seb lehet,semmi komoly!Ne ijedj meg!
 
válasz | 2005-04-13 | 08:17
Edit!

Pl. rosszindulatú daganat keletkezhet a méhszájon/méhnyakon


MM
edit
válasz | 2005-04-12 | 21:34
és ez mitől lehet?veszélyes?
 
válasz | 2005-04-12 | 20:07
Edit!

Gyülölöm az orvosokat, de ez esetben soprés a nőgyógyászhoz!!

Ez jobb esetben méhszájseb, ami nagyon nem akar gyógyulni!


Üdv: MM
edit
válasz | 2005-04-12 | 19:40
helo!az lenne a gondom,hogy mostanába ha a barátommal szexelünk,vagy csak az ujját hasznájja,vérzek utána... nem a menstruáciom!! mi lehet a gond?köszi
 
Roli
válasz | 2005-04-12 | 00:29
Dina

Bocsánat most olvastam vissza az első sort, nem a pasiddal sikerül, hanem csak te magad tudsz eljutni a csúcsra, nah ezt írtam körül, hogy megtanítod a pasasnak is...! Bocsika! De lehet közben rájöttél, hogy félreírtam csak...
 
Roli
válasz | 2005-04-12 | 00:26

Dina!

Ha maszturbálás közben el tudsz jutni oda ahova szeretnél a pasiddal, akkor félsikernél vagy, mert sokan pl nem is csinálják, vagy nem sikerül nekik!
Nyilván valamennyire ismered magad, ezt nem tudom lehet nagyon jól, akkor meg kell mutatni neki is, hogy te hogy csinálod magadnak, hogyan, merre, meddig hol jó neked...!
Szerintem először próbáld meg ezt és nem a péniszes sexel vagy hagyományos mind1 mit mondunk rá! Nem hiszem, hogy az ne lenne öröm neki is és neked is, ha többféleképpen tud örömet szerezni, mégha rögtön nem is tanulja meg...!Aztán lehet továbbhaladni, pl sex közben izgatná csiklódat, vagy ami éppen neked pluszt adna, vagy csak jól esne közben...!

UI: persze szokás mindent viszonozni is:))))


 
válasz | 2005-04-12 | 00:26
Szia Dina!

Semmi gond - ha önállóan megy, akkor a pároddal is teljes bizonnyal sikerülni fog!
Javaslom először orálisan próbáljátok meg - a nyelv egy picit ahtásosabb :).

Ehhez kapcsolódóan Vick-nek: ha visszafelé böngészel, akkor az egyik nagy hozzászólásban pontos leírást találhatsz a technikáról - ehhez már nem is lehet olyan oltári sokat hozzátenni, inkább tapasztalatot meg érzést...

Mindenkinek: én nem olvasom a fórumot! Most ez így hülyén hangzik :), de tényleg csak hetente-kéthetente jutok el ide, így ha valakinek kérdése lenne konkrétan hozzám, akkor az e-mail-emet bombázza - ott észreveszem.

Üdv.:
Merengő

merengo@c2.hu
kiscica
válasz | 2005-04-11 | 22:34
Dina!
Ha felülsz a párodra, szorosan rápréseled magad és előre-hátra mozogsz, hamar eljutsz a vaginális orgazmushoz. Ha úgy könnyebb, hátra is dőlhetsz egy kicsit - ezzel még a látványt is fokozod és a párod így még simogathatja a melleidet is. Isteni, hidd el:)
 
egy lány
válasz | 2005-04-11 | 20:13
a hüvely helyett csiklót akartam írni csak másra is figyeltem.
 
egy lány
válasz | 2005-04-11 | 20:08
azért lehet mert a nőknek 2 fajta orgazmusuk lehet. vaginális vagy hüvelyi. van aki mindkettőre képes. de annak is betudható h nem elég jól csinálja a partnered.
 
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-07-21 - 17:51

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41