szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Női orgazmus


Új hozzászólás

Nehéz
válasz | 2005-02-15 | 20:35
Bocsi, ma már nem tudok többet írni. 21 h-tól karbantartás miatt nem lesz internetünk.

Jó éjszakát!
 
Nehéz
válasz | 2005-02-15 | 20:27
Részben igazad van, bizsi.
Nálunk azonban a gyerekvállalás nem a problémák megoldását szolgálta volna, egyszerűen csak vágyott gyerekre. Én is, de kicsit később, még vártam volna vele (főiskola, munka), aztán csak beadtam a derekam.
Aztán az egyre több gond, probléma szép lassan még a szex iránti vágyamat is kiöli belőlem.
Abban igazad van, hogy a problémákat elsősorban úgy kellene elkezdeni megoldani, hogy beszélünk róluk. Meg is próbáltam, veszekedések sora lett a vége. Ráadásul a férjem az a fajta ember, aki még a szemembe sem néz, miközben beszélek hozzá (ami,úgy gondolom, a másik iránti minimum tisztelet jele kell legyen). Szóval beszélgetni nem lehet vele, nem kommunikatív. Szgépezik közben, vagy egyik fülén be, másikon ki.
Ilyen körülmények között (nő lévén ez már a lelkemnek nagyon sok) nehéz az amúgyis problémás szexuális életet rendbehozni. Ehhez két fél kell...
 
bizsi
válasz | 2005-02-15 | 20:13
valóban nehéz....persze ezért nem Te vagy a hibás! a körülmények, a kapcsolat. ha nem egyeztek jól akkor természetes, hogy a szeretkezés sem szeretkezés már, hanem kényszer. szerintem -hasznos és kevésbé hasznos tanácsok mellett csak te tudsz ezen a helyzeten változtatni, hogyan? talán ideje lenne beszélni, megszólalni, nem csupán és elsősorban a szeretkezésről, hanem a komolyabb prb-ról amelyek a háttérben húzodnak. "a gyereket szültem férjem kérésére" egy olyan képet nyújt kapcsolatotokról, hogy férjed az aki autoritáriusabb és Te vagy az aki alkalmazkodik. egy gyermek születése pedig nem hozza magával a prb-ák megoldását, sőt.
de..ez csak az én véleményem, lehet tévedek, talán szakember segítségéhez kéne forduljatok.
mindenesetre, amellett kiatartok, hogy az nem házasság, ahol vmelyik fél boldogtalan (és ezalatt nem- csak- a szexualitást értem)
Nehéz
válasz | 2005-02-15 | 19:51
Hogy a kérdésekre válaszoljak:
1. igen, volt már orgazmusom (hüvelyi orgazmusom még nem)
2. hát igen, ez sem egy problémamentes kérdés... milyen a kapcsolatom? Ehhez el kellene mesélnem az egész életemet, hosszú lenne azt a rengeteg előzményt és leírni, amig eljutottunk idáig: borzalmas és egyre rosszabb, amióta pedig a férjem kérésére gyereket is szültem neki... szóval nem egyszer kerültünk válás közelébe

Persze ezek a problémák csak tetézik az ágyban lévőket, vagyis haladunk a katasztrófa felé...
 
bizsi
válasz | 2005-02-15 | 19:28
szia nehéz!

nem vagyok vmi nagy szakértő, de talán két kérdéssel közelebb kerülhetünk a problémához:
volt-e valaha orgazmusod?
milyen a kapcsolatod a pároddal?
csak1srác
válasz | 2005-02-15 | 19:16
Bocsi az előző hozzászólásom "Senkinek" is ment. Meg egyálltalán, mindenkinek akinek ilyen problémája van.

Üdv!
 
Csak1srác
válasz | 2005-02-15 | 19:00
"Nehéz":

Nem olvastam el az összes tanácsot amit kaptál, szóval ha megismételnék valakit akkor bocsi.

Én az extrán elnyújtott előjátékban hiszek. Nem akkor betteni amikor azt mondja, hogy "ok jöhet". Én még akkor is csak nyalakodtam, ujjazztam amikor már tíz körömmel karmolta a hátam, hogy mostmár engem akar érezni, és nem a nyelvemet, meg az ujjamat. Persze nekem inkább az volt a célom, hogy egyszerre menjünk el, de az ilyenkor össze is jött. Lehet hogy ezzel nem mondam nagy újdonságot, de szerettem volna már én ias osztani az észt egy kicsit:)

Üdv!
 
Nehéz
válasz | 2005-02-15 | 16:04
Sziasztok!

Kutatgattam a neten orgazmus ügyben és így jutottam el Hozzátok (igazából csak ilyenkor tudok keresgélni, amikor a fiam alszik). Tetszik, hogy ilyen őszintén beszéltek Magatokról és a szexről. Becsülöm bennetek a fáradhatatlan törekvést is azért, hogy "jobb legyen". Én már szinte teljesen feladtam... Kicsit talán "vigasztal", hogy nem vagyok egyedül szex-problémáimmal.
 
Senki
válasz | 2005-02-15 | 16:03
Kedves Merengő!

Legyszi írjál nekem pár dumát, amitől ott helyben elolvad, ez most tényleg totál komoly, nagyon kiváncsi vagyok rá. Mail cím: senki11@freemail.hu
"ha Te folyamatosan dícséred" A dícséret részével 1bként, nincs gondom, ma is mondtam neki, milyen csinos, és mennyire okos, azt mondta, ne fényezzem már ennyit.
1ébként taliztam ma is vele, megdumáltuk, azt mondta, hogy az időtartammal vannak gondjai, uh. ha tudnátok mondani, módszereket amivel bírom, még + 3 órát, azt +köszönném. Láttam, csajoknak írtatok, írjatok pasiknak is. A "fityma felhúzása a gatya előtt" -i módszert, már olvastam. De itt mintha írt volna vki vmilyen platózásról, az is érdekelne, meg ha tudtok még ilyeneket, mindre kiváncsi vagyok... :) Jah, és ha fel lehet állítani :) vmilyen rangsort, hogy melyik mennyire hatásos, az tuti lenne.

Kedves Jane.

Azt hogy érted, hogy a humor itt is segíthet?
---------------------------------------------------------

Jah, és még annyi: Annyira aranyos volt, azt mondta, hogy őt nem érdekli, hogy neki jó -e! Nekem legyen jó, a többi nem lényeg és, hogy ne gondolkozzak azon, hogy neki még nem volt jó...
Bocsi, de ez most kitört belőlem... :)
Merengõ
válasz | 2005-02-15 | 14:23
Hát egy nő gátlásossága csakis a pozitív visszajelzésektől szűnik meg. Én átalában végigdumálom az egészet és éreztetem "vele" hogy mennyire el vagyok ragadtatva minden porcikájától - de ebben nincs hazugság!! Én tényleg az mondom, amit gondolok, és azt többször és úgy csomagolva, hogy ott helyben elolvadjon. :))
Másrészt legyél talán picit hevesebb. Ha látja, hogy Te ott feszengsz, hát 100, hogy átragad rá is. Ha Te laza vagy, akkor Ő is olyan lesz.
Ha ez segít, akkor következőnek egyszerűen "rohand le". Felejts el minden eddigi problémát, kapd fel, pakold be az ágyba és tovább... A nagy hévben és az új dolog hatása alatt nagyon lehet, hogy elfelejt gátlásos lenni...
Ha mered, akár fényben is megteheted ezt: felkapod - ha ellenáll, közlöd vele, hogy nem érdekel Téged, mert Ő így tetszik ahogy van fény ide vagy oda...
De a fényeshez azért már folyamatos és jó duma kell, mert ha Te folyamatosan dícséred, akkor egyszerűen fizikailag nem jut szóhoz. :)

Üdv.:
Merengő
jane
válasz | 2005-02-15 | 11:35
ebben a topicban ált én vagyok az, aki tanácsot kap, de ez a szégyenlőség kérdés elgondolkodtatott. Én abszolút nem vagyok az. És ez azt hiszem egyáltalán nem azért van, mert meg vagyok magammal elégedve, hanem mert elfogadtam azt, hogy "akinek nem tetszik ne nézze" Ez persze gyerekkoromból származik még, de szerintem meghatározza a mostani életemet is.
Szóval két dolgot szeretnék mondani, egyrészt a nem szégyenlőség ellenére sincs orgazmusom, másrészt meg a humor szerintem itt is segíthet, persze a szép szavak mellett.
 
Senki
válasz | 2005-02-15 | 10:04
A vicc az egészbe, hogy pont a szégyenlőssége miatt, a petting szó, egészen új értelmet nyert... Az "új fajta petting" után, mindig ő mondja, hogy szerinte kezdhetjük is. Most akkor mi is van?
Tehát akkor dumáljak neki?
Senki
válasz | 2005-02-15 | 10:00
Kedves boldog srác!

A lényeg az aktus maga.
"akkor minden elismerésem" köszi, de ez 1általán nem boldogít, mármint, hogy meddig bírom, mert, ha 1* neki még akkor sem volt jó, akkor minek örüljek, eléggé el vagyok keseredve emiatt. Az életem adnám érte, annyira szeretem...
Jah, amúgy meg nekem is voltak vele "rossz pillanataim (beégés)" persze azért is magát okolta... :( Mekkora egy f**z vagyok... :(
"Te pontosan tudod,hogy mit nem szeret magán." Igen tudom: Semmi nem tetszik neki magán. -> Ilyenkor mit tudok csinálni??? Rengetegszer mondtam már neki, hogy legyen csak megelégedve magával, mert tökéletesen néz ki. Magamnak én sem tetszem (Na, de amikor ott vagyunk, azért én levetkőzöm...), neki igen.


Kedves Marshall!

"A barátnőd szűz volt amikor megismerted?" 1általán nem volt szűz, sőt saját elmondása szerint...
"Nem te akartad nagyon, hogy végre szexeljetek már?" Nem ez közös megegyezés alapján eldöntöttük, semmit nem eröltettem, még mielőtt bármit is csináltunk volna, akkor is megkérdeztem, hogy akarja -e?? Azt mondta igen... Tényleg nem "erőszakoltam" rá magam.
"például elvinni usziba és ott muszáj "bugyiban" lennie" Még a szexuális kapcsolat előtt kijelentette, hogy pont emiatt (szégyenlős) nem jön el velem usziba. :(
"Szerintem télleg nincs felkészülve ez a lány." És ezen hogyan tudnék segíteni??? Van még vmi ötletetek?
Merengõ
válasz | 2005-02-15 | 09:46
Heh! Viccelsz? Örülök, ha végre más válaszol valamire!
Teljesen egyetértek azzal, amit írsz - többet hozzá se tennék. Csak duma kérdése a dolog. Duma és figyelmesség. Pl. következőnek felejtsd el az aktust és egy estét arra szánjatok, hogy csak! petting legyen!! Fogd vissza magad és max akkor menj tovább ha ő kéri. Egyszer igazán megpróbálhatod...

Merengő
Marshall
válasz | 2005-02-15 | 07:01
"pl. még soha nem vette le a bugyiját előttem (még az aktuskor sem)"
Nem te akartad nagyon, hogy végre szexeljetek már?Mert itt nagyon azt érzem hogy a lány még arra sincs felkészülve hogy megnézd a punciját...Szerintem télleg nincs felkészülve ez a lány.
Cáfoljatok meg ha rosszul gondolom!
Marshall
válasz | 2005-02-15 | 06:57
Kérdeznék valamit.
A barátnőd szűz volt amikor megismerted?
Ez azért érdekel,mert lehet hogy azért feszeng,mert neki ez túl korai.
Nekem is szűz barátnőm van,és még ő is feszeng előttem bugyiban.Bár erre vannak megoldások,például elvinni usziba és ott muszáj "bugyiban" lennie.Ha van más technika arra hogy ne feszengjen a barátnő azt szívesen várom én is.
Másik:
Nem mindig az idő dönti el azt hogy élvezni fogja-e a lány a szexet.
Szóval általában a mennyiség a minőség kárára megy...ha érted mire gondolok.Szerintem nem arra kéne figyelned hogy még bírnomkellbírnomkellbírnomkell,hanem próbáld meg "érezni" a másikat.
Szerintem 20 perc símán jó:)
Szóval nem az idővel van a baj!
És dicsérd a lány testét!Főleg ott ahol érzed hogy nincsen magával megelégedve.


Merengő,te is írj valamit,érdekel a véleményed!:)
1ideje boldog srác
válasz | 2005-02-15 | 00:42
Kedves "Senki"!

Nem értek egyvalamit: mit takar ez a "lényeg"?Ha te magát az aktust bírtad egy órán keresztül,akkor minden elismerésem!
Szóval:szerintem a lány gátlásosságát kellene oldani.Ha ideges valaki,akkor nem tudja magát beleélni a dolgokba és emiatt van a baj.Éreztesd vele,hogy milyen gyönyörű,mondj neki olyan dolgot,amit még senkitől sem hallhatott(és azért igaz is:).Ha már nem lesz meg benne a szorongás,élvezni fogja.Ha sötétben hajlandó levetkőzni,akkor nincs megelégedve a testével(bár kevés az a lány/nő, aki nem így lenne vele).Szerintem Te pontosan tudod,hogy mit nem szeret magán.Ha viszont tetszik neked az a része,ne fukarkodj a szép szavakkal!!!
Az okos dolgokat majd Merengőtől fogod megkapni,Ő itt az ész :-D (remélem nem baj,hogy beleszóltam Merengő!) :-D
Én most ennyit tudok segíteni.

Tisztelettel,

J

U.i.:Ez nem fog hipp-hopp megváltozni.Én is nagyon,de nagyon szeretném eljuttatni a párom a csúcsra,de ezek szerint én sem vagyok elég ügyes :-( KITARTÁS!!!
Senki
válasz | 2005-02-14 | 19:43
Hi all!

Segítsetek!
Elég nagy xar -ban vagyok. A barátnőm ma bejelentette, hogy velem nem igazán volt jó neki eddig még soha. Pedig BÁRMIT megtennék érte. Az első alkalommal mikor együtt voltunk, én kb. 1 óráig bírtam (a lényeget), tehát az egész kb. másfél, két órát tartott. /Jó-jó, a többi próbálkozásom eléggé siralmas volt: max 20 perc/ Erre azt mondta (rá 2 hétre), hogy már majdnem jó volt neki. Létezik ilyen?? Ő egy eléggé gátlásos lányka, ezt onnan tudom, hogy pl. még soha nem vette le a bugyiját előttem (még az aktuskor sem), plusz mindig sötétben csináljuk. Nah jó, volt amikor nem, de akkor a melltartóját sem engedte levenni. 1*űen nem tudom, mit csináljak vele, nagyon szeretem, s eléggé el vagyok keseredve.
Gyors segítségeteket előre is köszönöm...
 
Merengõ
válasz | 2005-02-14 | 01:13
Hi! Gondolod, hogy a "szerszámod" mellett még érez ilyen finom dolgokat? :))

Üdv.:
Merengő
Marshall
válasz | 2005-02-11 | 20:23
az elég "vicces" szokott lenni amikor a legszenvedélyesebb pillanatban elröppen egy pinafing;))

Az is a vákum miatt van!

csak1srác
válasz | 2005-02-11 | 20:08
Egyébként a vákuum a segítségére lehet minden férfinak. Hiszen ha ez kialakul, akkor minden ki-be mozgással a beszorult levegő is mozog. Bár nem tudom, valójában mit mozgatna meg belül, és már abban is kételkedem, hogy a nőknek ez tetszene.
HELP! Persze az is lehet, hogy teljes képtelenségről írok, és ilyen még elméletben sincs.
 
csak1srác
válasz | 2005-02-11 | 20:01
Merengő!!!

Csak másodjára értettem meg a lényegét, de tényleg így van:)))))))))))))))))
Teljes ugyan az a hang:))) Nagy király vagy!!!!

- van aki mindennek tud örülni - pl én is ilyen vagyok:)))
Merengõ
válasz | 2005-02-11 | 12:15
Klaffogás:

Most kitettem magamért! :) Na ezt figyeld:
Alapállás: tedd az alsó szájpadlásodra a nyelved (legyen elég, de ne túl nedves). Ha ez megvan akkor emeld fel a nyelved és gyorsan "csapd vissza" - pontosan azt a klaffogó hangot fogod hallani!

Hahahaha! :)) Hát ide jutottam - teljesen amortizálódok. :))))

Merengő
 
Merengõ
válasz | 2005-02-11 | 00:18
Azt hiszem az előző hozzászólásban minden "i" betűvel kezdődő szó helyett "ilyen"-t írtam. Totál hülye vagyok... :)) Jahajjj! Dehogy! Ez kifejezetten megfontolásból csináltam, hogy megmozgassam a szürkeállományotokat! :)))))) Sebaj, azért képzeljétek oda a megfelelő szavakat.
Hi! Egyébként tényleg mindent ki lehet magyarázni. :))

Merengő
 
Merengõ
válasz | 2005-02-10 | 23:51
Komolynan, így bele kellett gondolnom, hogy valaha volt-e ilyen velem. Azt hiszem ilyen. De egy forró szex közben az ember nem vesz ilyen észre. :-)
Lehet, hogy kilazult az elsütőszerkezet! :))
Egyébként bizti a vákum a ludas, amit előidézel és valahol esetleg egy rés keletkezik és akkor ott cuppanósan, klaffogósan kiszökik a levegő - gondolom én.

De egy biztos: ha holnaptól elzárnának egy szigetre, akkor az a lelked is odaadnád, hogy mégegyszer hallhasd ezt a klaffogást. ;)

Szia,
Merengő
csak1srác
válasz | 2005-02-10 | 21:22
Hi!

Ez a "klaffogó" hang engem soha nem zavart, de ha tudja valaki (Merengő) az okát igazán megírhatná! Plíz!

Üdv!
 
Pilot
válasz | 2005-02-10 | 01:29
Merengő: a levegő beszorulást úgy értem, hogy mintha bemenne egy kis levegő a hüvelybe, ami utána hülye "klaffogó" hangot hallat
 
Merengõ
válasz | 2005-02-09 | 22:43
Szia!

Nagyon szívesen! :)

Kapsz még egyet bónusznak: beszélgess Vele többet a szexről, esetleg a saját tapasztalataidról, NEM élményeidről, mert az összehasonlítás lenne és az nem tesz jót, hanem pl, hogy Te hogy kezdted, hogy mennyire izgultál... Lássa, hogy nincs egyedül ezzel a dologgal, Neked is ilyen volt kezdetben. Ez elmélyítheti köztetek a bizalmat és oldhatja a feszültséget. De VIGYÁZZ! Csak általánosságban, mindig személytelenül!! És mindig csak magadról! Pl. Ha jó volt az ex-ed orálisban, hát ezt nehogy így közöld, hanem pl. úgy, hogy ezt és ezt a technikát nagyon élvezetesnek találtad... és meg se említetted, hogy ezt ki csinálta... egyáltalán, hogy csinálta valaki... :)
Ha elkezdesz nyitni, szép lassan Ő is meg fog nyílni előtted. De Neked kb. mindig 3x annyi dolgot kell elmondanod, hogy ő egy adott dologra megnyíljon. De megéri hidd el!!
Hi! És nyilván szeresd és nagyon becsüld meg Őt!

Merengő
merengo@c2.hu
Pilot
válasz | 2005-02-09 | 18:50
Merengő: köszi szépen a tanácsokat
 
Merengõ
válasz | 2005-02-09 | 18:11
Még valami: szerintem a gésa golyókat felejtsd el: attól csak úgy érezné, hogy azért adod, mert valami hibálya van - így többet ártana, mint használna.

Merengő
 
Merengõ
válasz | 2005-02-09 | 18:09
Szia Pilot!

Igen, a PC gyakszik tökéletes megoldást nyújtanak erre. A levegő beszorulást hogy érted?
A soraidból azt vettem ki, hogy a bnőd tele van gátlással és még újítani se mer. Ha ezeket feloldozgatod, akkor simán el fog jutni a csúcsra.
Alap: ha valami nem sikerül az ágyban, mindig magadat hibáztasd, nehogy ez is lelki gondot okozzon neki, aztán mindig éreztesd vele, mond Neki, hogy remekül csinálja/mozog - stb... Érd el, hogy legyen megelégedve magával. És szánj sokkalta több időt a pettingre!!! + hangulat: gyertya, esetleg egy finom bor, stb...

Merengő
laci
válasz | 2005-02-09 | 14:27
Ha akartok egy pocsék szexologust,neve: Rusz Editke!!!! Pénzkasszáló!!!
-
-
-
 
Toesucker
válasz | 2005-02-09 | 14:20
Hi, girls.
I am ready to lick your feet and suck your toes. I can pay.
feetguy@freemail.hu
 
Pilot
válasz | 2005-02-09 | 12:13
Sziasztok!

21 éves srác vagyok. Az a problémám, hogy már 2,5 hónapja járunk a barátnőmmel, de eddig még egyszer se tudtam eljuttatni a csúcsra szexxel, kizárólag ujjazással. Pedig még a méreteimmel se lehetnek problémák, a vastagsággal meg aztán nagyon nem, mert eddig minden csaj, akivel eddig voltam, azt mondta, hogy majd szétszakítom őket, na de ezt nem írom tovább, erre ott a másik fórum. Az a gond, h bnőm hüvelye annyira tág (pedig én voltam neki az első, és mondom, eddig elég nagyra tartottam magam :)), hogy nem tudom, talán valamilyen technikával nem lehetne segíteni az összehúzásban? Az alább említett pc gyakorlatok jók erre? Mindig beszorul a levegő. Mondjuk csak misszionárius pózban engedi a szeretkezést, egyszerűen nem hajlandó semmilyen másban. Az orálra is nagyon nehéz volt rávennem. Amúgy ujjazással kb legalább fél óra, mire talán talán eljut a csúcsra.
A gésa golyókról és azok használatáról mit tudtok? Gondoltam, h meglepem egyel valentinre :)

Előre is köszi a segítséget!
 
Merengõ
válasz | 2005-02-08 | 23:31
Hi! Köszi!

Ez nagyon aranyos volt! :) De azt hiszem azért túlzás. Az alapján, amit tudok és amit tudom, hogy még tudhatnék, vicc nélkül 10-ből 6 pont körül adnék magamnak. Egyszerűen olyan rengeteg dolog van, amit még meg lehet tanulni ilyen téren, hogy néha azt se tudom hol fogjak neki...

Merengő
Merengõ
válasz | 2005-02-08 | 23:27
Szia!

Ha az segít, akkor nyugodtan a barátoddal is eljátszhatod ezt, csakhát az egyedüllétben az a hasznos, hogy ott gátlástalanul csak magadra figyelhetsz és semmi másra.
Ha ezt is, azt is kipróbálod nagy baj nem lehet. Kísérletezz nyugodtan, hiszen ez a lényeg, hogy új dolgokkal új érzéseket keltsünk.

Merengő
funny
válasz | 2005-02-08 | 23:09
Köszi Mester!

gyakorolok... :)
jane
válasz | 2005-02-08 | 22:42
hát nem mondom, h nincsnek kétségeim. kamasz korom óta nem igazán izgalmasak az ilyen fantáziáim. Úgy értve egy fiú, az igen, az nagyon hatással tud lenni rám. de ha gondolok rá, az nem igazán. De értem, próbálkozzak
nyugaodtan. az a lényeg
 
Merengõ
válasz | 2005-02-08 | 22:37
Egyébként mégegyszer visszaolvasva talán ott is a válasz/megoldás a mondatodban.
Azt írod, hogy még sose próbáltad felizgatni magad - talán pont ez lesz a kulcs.

Élvezetes kirándulást az érzések világában! :)

Merengő
 
Merengõ
válasz | 2005-02-08 | 22:34
Ez olyan mint egy rugó - minél jobban felhúzod, annál nagyobbat csattan a végén... :)
Ha sikerül szép lassan "felhúzni", felizgatni magad, akkor az mint a folyó szépen átmehet az orgazmusba. Ha hirtelen csinálod, se lelkileg nem tudsz teljesen ott lenni, sem a légzésedet nem tudod "hozzá igazítani". Az olyan, mintha megpöckölnéd a rugót, az pattanna egyet aztán kész. (Hogy a példánál maradjunk. :)))

Merengő
jane
válasz | 2005-02-08 | 19:17
A pc izmaimat rendszeresen tornáztatom, és asszem értem, hogy ez hogyan fog nekem segíteni. De ezzel az önsimogatósdival nem tudom mi lesz. Ahogy korábban írtam, én pillanatok alatt tudok orgamust csinálni,(magamnak) de felizgatni magam még sosem próbáltam. Mindenesetre megpróbálom
 
Merengõ
válasz | 2005-02-08 | 16:01
Hi! Most egy mondattal porrá zúzom az image-em. :) Nincs barátnőm. Ez a februári project-hez tartozik. :-) Tiszta ellentmondás az életem - de talán ezért is izgalmas. :))
No, félreértés ne essék, lehetőség akad, de én olyat szeretnék, ami megfog. Belülről. Az szokott az igazi lenni. A többi csak megalkuvás és placebo.

Merengő
Baby Angel
válasz | 2005-02-08 | 12:30
Huuuh! Nagyon irigylem a barátnődet! Kevés ilyen figyelmes pasi van!
Merengõ
válasz | 2005-02-08 | 00:28
Huh. Nem is fél - egy óra volt. Komolyan, mint egy jó hancúr... ;))
Azt hiszem ezek már az vizsgaidőszakkal járó elvonási tünetek kiütközései... :)))))

Merengő
 
Merengõ
válasz | 2005-02-08 | 00:26
No, hát lássuk a következő lépéseket:

Ez a rész arról fog szólni, hogy megismerd a tested és hogy felfedezd, hogy valójában mi is okoz Neked jó érzést! Először egyénileg, önkielégítéssel kell, hogy átéljétek az orgazmust.
(Ha esetleg van valami ellenszenvetek maga az önkielégítés intézménye iránt, írjátok meg.)

Első lépés: teremtsetek egy olyan környezetet, ahol egyedül vagytok – semmi se zavar titeket, hangulatos és az se gond ha elkezdtek sikítozni! :) Ez nagyon-nagyon fontos!!!
Ami talán ennél is fontosabb, az a rendszeresség…
Amire nagyon figyelni kell: semmiképpen se pihegj (nyugi én is csináltam – bár pasi vagyok :)), hanem teljes tüdőből, szabadon lélegezz. Ellenkező esetben pont a „kitörésnek” állítasz óriási akadályt.
Ha kényelmesen elhelyezkedtél és ellazultál, akkor nyugodtan hunyd be a szemed, hogy kizárd a külső világot, és csakis magadra figyelhess! Nyugodtan kezdj el fantáziálni olyan helyzetekről, ami izgalomba hoz – ez nagyon sokat segíthet. Kezd el simogatni magad és keresd meg magadon azokat a területeket, amelyeknek a simogatása jó érzést okoz ezen belül figyeld meg, hogy a nemi szerved tájékán hol és milyen erősségű nyomás ill. simogatás hoz igazán izgalomba. Javaslom cirógasd magad többféleképpen is, hogy megtalálhasd a számodra legjobban kéjt okozót. Ha gondolod, ehhez a dologhoz nyugodtan be is kenheted magad valamilyen kenőccsel, hogy jobban csússzál… Éld meg úgy ezt a dolgot, mintha most érintenéd meg először magad, és kíváncsian várnád, hogy „Na, ez most milyen érzést fog kiváltani belőlem?”

A második, harmadik alkalommal is találhatsz új izgató pontokat magadon, ahogy haladsz előre és mindjobban át tudod majd adni magad az érzéseknek.

Ha megtaláltad ezeket a pontokat, mozdulatokat, esetleg mozdulatsorokat (NEM ELŐBB!!!!!), próbáld meg minél jobban izgalomba hozni magad (teljes légzés! – még 5x elmondom, mert úgyis elfelejtitek. :)). És csak szépen fokozatosan. Egyből nem lehet a csúcsra jutni!

Ez a harmadik fázis és csak azért írom le, hogyha esetleg valami történne velem, nehogy ezen múljon a dolog. (Szeretek mindenre gondolni.)
DE! LESZÖGEZEM, HOGY EZ TÖBB HÉT IS LEHET! A LEGROSSZABB AMIT TEHETSZ, HOGY ELŐREROHANSZ és aztán amikor emiatt nem működik, begyűjtesz egy csalódást. Felesleges. Ehhez türelem és kitartás kell.

Amikor ez megtörtént már pár alkalommal (egyáltalán nem feltétlenül az orgazmus, hanem, hogy „újra” felfedeztétek magatokat és élvezni tudtátok), akkor segítségként nyugodtan be is vethettek valamilyen segédeszközt. (Hi! Három napja azon röhögök, hogyha nyitnék egy Merengő honlapot, akkor nem értenék az Földművelési és VF Minisztériumban, hogy mitől nőtt meg ennyire a répa meg az uborka fogyasztása. :))))))))))))))
Amikor már egészen izgalmi állapotban vagytok, akkor nyugodtan kezdjétek el az összehúzódásokat szándékosan csinálni – ez ellazíthatja ill. elindíthatja az esetleg még mozdulatlan izmokat így elősegítve az akaratlan összehúzódásokat ezáltal bekövetkezhet a várva várt eredmény, az orgazmus.

Ha bármelyik résznél nem fogalmaztam érthetően, vagy elakadtok, mindenképpen írjatok!!!

(Hmm. Ezt végig vizualizálnom kellett, hogy le tudjam írni – köh-köh kiszáradtam… :))))
Azt hiszem megyek nőket hajkurászni…

Sziasztok,
Merengő
 
Merengõ
válasz | 2005-02-07 | 23:23
Ok. Most jön, amiért itt vagyok, csak egy fél óra, míg bepötyögöm. Argghhh! :)
Azt hiszem holnaptól ekezdem megtanulni a vakírást. Hi! Miket köszönhetek egy fórumnak... :))))

Merengő
 
Merengõ
válasz | 2005-02-07 | 23:22
Hát ha valamit nem kap meg az ember, mégha olyan alap dolog is, akkor bizony kézzel-lábbal kell hadakoznia érte, ha tetszik ha nem. Azt hiszem ez 1000-szer jobb, mint a beletörődés.
Másrészt ennek annyi oka lehet, akár gyerekkori élmények pl. a családban tiltották a témát, vérfertőzés volt... szóval ez inci-finci belső gátlásokat okozhat, ami nem is mindig olyan könnyen megfogható.
Persze az tény, hogy megfelelő törődésel és szeretettel minden gát feloldható...

Merengő
Chaos
válasz | 2005-02-07 | 20:55
Hali!
Beleolvastam a topicba,és igen érdekes.Bár néhol igen mókás ez a kézzel-lábbal hadakozás a "gyönyörért",mivel szerintem ez nagyon kapcsolatfüggő.Voltam olyan lánnyal már,hogy az "esti program" helyett inkább pléjsztésönözni kellett volna,és volt már olyan is,hogy a lánnyal nagyon kompatibilisek voltunk(vica-versa),és kb.:5 perc alatt mindketten egyszerre durrantunk.
Szerintem ami nagyon fontos,az a pillanat varázsa(!).És a kíváncsiság,megfelelő odafigyeléssel és önzetlenséggel.

Pl.:marhajó volt,amikor a partnerem sorozatban élt át orgazmust,én meg csak serénykedtem,és örültem...ez persze csak fél óráig tartott.De az orgazmus nagysága szerintem nem függ az aktus időtartamától.
 
sziszi
válasz | 2005-02-06 | 22:48
így van tanusitom.
Merengõ
válasz | 2005-02-06 | 22:34
Hi! Valamit muszáj idepötyögnöm, nehogy már ez a topic legyen legalul... - presztízskérdés... :)))))))))

Holnap majd megszórlak titieket új dolgokkal - ma hadd pihenjétek ki a forgatagos hétvégét... :-)

Merengő
 
hidrom
válasz | 2005-02-05 | 01:18
Elkészült az Análerotikus-hidromasszázs honlapja.
Folyamatosan lesznek feltöltve az anyagok.Saját fóruma is van, és

egységes szerkezetben mindent megtaláltok majd rajta. Ha bármilyen

kérdésetek, ötletetek van, bátran írjátok meg, mindenre

válaszolunk, és osszátok meg az ezzel kapcsolatos élményeiteket,

esetleg kudarcotokat.
http://hidrom.uw.hu
 
jane
válasz | 2005-02-03 | 09:15
meg még azt is elakartam mesélni -- arról jutott eszembe h a g-pont keresés eleinte pisilési ingert válthat ki-- szóval, hogy nálam ha egyedül csinálom, nagyon összefügg azzal, h mennyire van tele a hólyagom. Leginkább az juttatja eszembe a gondolatot is.
 
jane
válasz | 2005-02-03 | 09:12
Funnyval hasonlóan én is csak a hétvége legvégén (másképp vasárnap este:) leszek ismét itt. Úgyhogy addig csak gyakorlok:) A g-ponttal nekem is próbálkoztak, de nem éreztem egyik részt sem érzékenyebbnek. De az is igaz, hogy olyankor inkább úgy érzetem magam mint egy váza, amit marha nehéz kimosni/kitörölni olyan drótkefvel vagy mivel
 
betegfiú
válasz | 2005-02-02 | 23:23
hi
Tegnap találtam be ezt az oldalt és le akalappal. Főleg ezzel a topiccal. Sokat lehet tanulni itt.
Ezt a G-pontot én is betaláltam a partneremnél, hát mit mondjak valami fenetikus volt. Az tény hogy az ágyat majdnem szét tépte.... . A lányoknak sok sikert ezekhez a gyakorlatokhoz. :))
 
funny
válasz | 2005-02-02 | 22:42
köszi!
egyébként örülök, hogy csak a hétvégén lépünk tovább. van mit gyakorolni, és legalább nem maradok le sok mindenről (azért a fórum az igazi, nem a mail :)) de azért jó lesz, ha küldöd,mert én csak a hétvége legvégén :) jövök ide megint :(
hú, mennyit kell majd olvasnom, mikor hazajövök! :)
már várom a sok érdekes hozzászólást... mmm...... :)))
Merengõ
válasz | 2005-02-02 | 22:32
Tudod ez olyan, mint a főzés: ha nem tudod, nem nagy szám, de ha igen, akkor egy nagy lépéssel a többi pasi előtt vagy. ;)

Merengő
Merengõ
válasz | 2005-02-02 | 22:31
Szia!

Persze - megírom. Bár igazság szerint jobb szeretnék csak hétvége felé továbblépni, amikor már rutinos a dolog.
Egyébként ahogy Atti is mondta: a tapasztalatokat nagyon szívesen vesszük - ebből mi is tanulunk.

A mail.c2.hu-t valóban én ajánlottam - örülök, hogy bejött!

Merengő
békés harcos
válasz | 2005-02-02 | 20:18
Kössz!Nagyon rendes vagy,de egyelőre még várok vele.:)Elég a rendes torna is,de amint szükségét érzem,máris írok.
funny
válasz | 2005-02-02 | 20:16
Kedves Merengő!

vasárnapig nem leszek fórumközelben, csak emailezni tudok. megtennéd, hogy ha írod a következő lépéseket, akkor a hozzászólásodat elküldöd a címemre?
cím: funnyh@c2.hu
köszi szépen, Mester! :)
egyébként szorgalmasan gyakorolok. ugye te is, jane? :)ja, és te írtad még régebben ezt a c2-t? tényleg tök jó, köszi :)
 
bizsi
válasz | 2005-02-02 | 20:09
NEKED szól:
köszönöm a mailt, megnyugodtam. nem okoztál lelki galibát...csak egy iciripicirit
 
pufi
válasz | 2005-02-02 | 20:07
Elmondtam neki, ezt a fórumot is megtalálta, hát nem tudom.

Reméljük a legjobbakat.
bizsi
válasz | 2005-02-02 | 20:00
áááuuuuucccsssss
segítség, Merengő kínoz!
tedd le a babát, esküszöm többet nem bosszantalak.
(esetleg egy nagyon picit :)))
Merengõ
válasz | 2005-02-02 | 19:53
Ejnye-bejnye! Hát hol itt a tisztelet?! Mindjárt én is keresek egy woodoo babát!!! :)))))

Merengő
Merengõ
válasz | 2005-02-02 | 19:52
2 dolog:

1. Én is mindig filóztam, amikor nekem csináltak valamit, hogy a francba - most semmit se teszek és ez tök cici - ő dolgozik... Egy egyszerű gondolattal helyrevágtam az egészet. Leültem, és azt mondtam magamnak - no figyelj, nyugodtan add át magadat a dolognak! Mindig odateszed magat - a nőd imád - ezt most egyszerűen megérdemled!!! És kész. Utána egy percig se filóztam azon hogy mi-hogy. Egyszerűen élveztem.

2. Hát ha nem foglalkozik veled, szólj neki. No nem lekorholni, hanem valahogy így: drágm, olyan fantasztikus, amikor az orálist csinálod, de mostanában olyan elhanyagoltnak érzem magam odalent - nem változatthatnánk ezen?
Szabály: dícsérj, a Te érzéseidet közöld (és semmiképpen se az ő hibáit), kérj. És nyugodtan más formákban de többször!!

Merengő
bizsi
válasz | 2005-02-02 | 19:38
felfedezőút iránya: Merengő prosztatája?....hhhhhhaaaaahhhh
Merengõ
válasz | 2005-02-02 | 19:38
Szia!

Vicc nélkül: Kegel gyakorlatok férfiak számára is léteznek! Érdekel? Ha megígéred, hogy rendszeresen csinálod, azt is lepötyögöm.

Merengő
bizsi
válasz | 2005-02-02 | 19:37
kösz, Merengő
Merengõ
válasz | 2005-02-02 | 19:37
A totált a nőre értettem...

Hát én bevallom még nem próbáltam - már terbe van véve amúgy. :) Majd nemsokára megírom milyen. ;))

Merengő
Merengõ
válasz | 2005-02-02 | 19:35
Totál. Ahogy írtam a hasfali oldalon van 5-7 cm-re. Minden nő más erősséget igényel - ezt próbálgatni kell. Elsőre nem fog összejönni szerintem, de már az érzés is jobb lesz. Ez totál "ujjazás", koncentráljon arra a párod, hogy tényleg a hasfali oldalt izgassa jobban.
Próbálkozzatok picit - pár alkalom után össze fog jönni!

Merengő
Merengõ
válasz | 2005-02-02 | 19:30
funni, jane:

Nagyon aranyosak vagytok! Tényleg köszönöm, hogy ennyire bíztok bennem!

A történet, hogy mért csinálom nagyon összetett. Nem is írnám le az egészet, a törés talán ott volt, amikor a 30-as korosztályból találkoztam olyan nővel, akinek soha nem volt még orgazmusa, és hát igencsak elkezdett a torkomban gyűlni az a csomó. Hogy hogy a franba történhet meg ilyen! Itt egy fantasztikusan aranyos csaj - tényleg megérdemelne mindent és ez van.
Hogy mért csinálom? Mert még mindig elkezd gyűlni az a csomó, ha arra gondolok, hogy rengeteg nővel nem törődik igazából senki - pedig annyira megérdemelnék!!

Merengő
 
bizsi
válasz | 2005-02-02 | 19:17
nekem is van kérdésem.
lányok: nálatok felfedezték a G-pontot? igen, elméletileg tudom, mi az, hol van, bla bla, de nálunk ez nem jött össze. marhulás lett a vége.
és fiúknál (miért ne?) nálatok mennyire jön össze a prosztata ingerlése által kiváltott orgazmus?
 
Merengõ
válasz | 2005-02-02 | 18:57
Szia Lac'

Ne hülyéskedj - azt hogy az "én" topic-om, csak azért mondtam, mert én kértem hogy nyissák meg és az elején annyira pangott, hogy tiszta rossz érzés volt - aztán mégis beindult és akkor nyöghettem be, hogy végre elindult a topic"om".
Egyébként sok ember sok tapasztalat. Még ha nem is technikai téren, de legalább tudod hol tartasz a ranglistán a többiekhez képest. :)

Merengő
Marshall
válasz | 2005-02-02 | 17:09
Mint a kapcsolatokban, az ágyban is megvan az hogy ki "a főnök" és ki "a beosztott".
Ezt most érsd úgy hogy ki ad és ki kap.
Én már rájöttem hogy sokkal jobban szeretek adni,viszont kapni sem rossz;)

Meg lehet hogy azért "nem nyúlkál arra a srác" mert fél hogy nem vagy felkészülve,vagy fél hogy akkor megbántódnál,én is sokszor féltem az elején hogy ha most odanyúlok akkor nem fogja-e eltolni a kezem,nem veszi-e tolakodásnak satöbbisatöbbi.
Szerintem ezt tisztázd le a sráccal!
békés harcos
válasz | 2005-02-02 | 13:58
Gratula Merengő a topicodhoz!Tényleg nagyon beindult!Olyan aranyosan kezd kialakulni a tanítványi lista,hogy már szinte én szeretnék nővé válni:)))))))
 
pufi
válasz | 2005-02-02 | 13:35
Nem szeretnék szakítani emiatt, mert ezen kívül minden rendben van...

de azért köszi...

Laci
válasz | 2005-02-02 | 13:25
Akkor asszem itt nem lehet már segíteni, amikor az 1ik fél elkezdi nézbi, hogy ki mennyit ad, és kap!
Itt 1etlen jótanács van, cseréld le!-bocs, de semmi más nem jut eszembe!

Merengö

Amúgy bocsi, hogy kontárkodok a topicodban, de engem is érdekelt mindig a téma, és szivesen segítek én is, amíg tudok!
pufi
válasz | 2005-02-02 | 13:01
Szinte mást se csinálok, egyfolytában azon vagyok, hogy neki a legjobb legyen, és tényleg azért, mertszeretem csinálni, de most már sok, és elkezdtem mérlegeni, hogy ki mennyit ad...

A fülébe meg nem akarom így súgni, mert akkor pláne arra gondolnék, hogy arra gondol, hogy na bassza meg, abbahagyta, most csinálni kell valamit, hogy ne nyávogjon....
Laci
válasz | 2005-02-02 | 12:47
Nem tudom, hogy te szoktad e orálisan kényeztetni, mert pl ha te csinálod neki, akkor valamikor közben hagyd abba, és halkan súgd a fülébe, hogy te jössz!
Ebböl rá kéne jöjjön!
funny
válasz | 2005-02-02 | 12:26
igen, igen, én is igyekszem jó tanítvány lenni
hagy legyen ránk büszke a Mester :)))
pufi
válasz | 2005-02-02 | 11:50
Kösz Laci, de az a helyzet, hogy igazából semmilyen formában nem nyúl ott hozzám, és valahogy eszébe se jut, hogy igazán lehetne aktív ő is. Tudom, hogy szeret meg minden, de gondolom az ok a tapasztalatlanságában is van, de már nem tudom, mit csináljak.

Normális dolog ez, hogy ennyire nem esik le neki, hogy néha velem is kellene foglalkozni?

Az alkohol meg jó ötletnek tűnik, azt mindenképp kipróbálom. Legalább csípjek be kicsit, ha már úgysem történik semmi:D
Merengõ
válasz | 2005-02-02 | 10:27
Hi! Élek! Asszem mielőtt válaszolnék és agyat igénylő dolgokba fognék alszom egyet - már megint kezd összejönni a 30 óra ébrenlét... na bassz...

Merengő
bizsi
válasz | 2005-02-02 | 07:38
kopp kopp!

Merengő élsz még?

elő kell vegyem a woodoo babákat?
amúgy, holnap van vizsgád nem? sok sikert
 
Laci
válasz | 2005-02-02 | 02:48
Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor lány vagy!-"baráttal..."

Na szóval, ez HÜLYESÈG, hogy muszájból csinálja, legalábbis én imádok nyalni, akár órák hosszat is, akár viszonzás nélkül is, mert imádom az asszonyt, és szent helyét is!
Ha neki nyüg, akkor biztos nem csinálná, bár nem tudom milyen sürün, és milyen hosszan csinálja, mert az elárulja, hogy szeret-e ilyen módon kényeztetni!
Ha sürün sokáig nyomja, akkor szereti!

Te meg igyál meg elötte 1 kis pezsgöt, vagy valami gyenge alkoholt, de épp csak annyit, hogy el tudj lazulni egy kicsit!
pufi
válasz | 2005-02-02 | 02:26
Hello emberek, szintén hasonló probléma van itt.

Ha egyedül vagyok, minden megy, de baráttal még sose sikerült:(

Szerintem ennek egyik oka az is, hogy ha próbálnak kényeztetni, egyből arra gondolok, hogy biztos utálja az egészet szegény és csak nyűg neki.

Nem tudom, ebből hogy "nőjek ki", mert ha így világosan megmondom, és többet foglalkoznak velem, akkor meg az kattan be, hogy csak azért csinálja, hogy ne pampogjak..és ez ilyen ördögi kör marad.
 
jane
válasz | 2005-02-01 | 20:59
én is én is köszönöm, elkövetünk mindent h sikeres tanítványok legyünk. Ugye?
 
funny
válasz | 2005-02-01 | 12:47
bocs, Merengő, de nem tudom megállni:

honnan van benned ekkora segítési vágy, hogy ennyi időt meg munkát szentelsz vadidegenek problémáinak megoldására?

NAGYON TISZTELLEK ÉRTE!!!
 
funny
válasz | 2005-02-01 | 12:41
muszáj az a tükrös dolog? úgy értem, én úgy komplett vagyok elégedett a testemmel, nem hiszem, hogy ki tudnék választani 5 dolgot, mert nincs (vagy nem nagyon van olyan), amire azt mondanám, hogy ez különösen jó. de az egész egyben jó, és bár nem tartom magam tökéletesnek, vagy különösebben csinosnak, de tudom, hogy a barátomnak (nagyon) tetszem, és SEMMI gátlás nincs bennem a testem miatt.
na jó, a melleimet és a nyakam körüli részt különösen szeretem.
Laci
válasz | 2005-02-01 | 01:40
Merengö

To late!:)
Most végeztünk!:)
A G-pontosat írhattad volna kicsit elöbb, akkor már most kaptál volna visszajelzést!
Merengõ
válasz | 2005-02-01 | 01:27
Először engedjetek meg egy idézetet:

„A kétségeink árulók. Akadályoznak minket abban, hogy bizonyos dolgokat megkíséreljünk és ezáltal olykor is vesztesekké válunk, amikor győzni is tudnánk.”

William Shakespeare

Higgyetek benne, vágyjátok és várjátok is el, hogy legyen!

------------------------------------------------------------------- ------------

Jöjjön a lényeg:

Ez el fog tartani pár hétig – legyetek türelmesek magatokhoz – pár év után nem hiszem, hogy nagy idő.

Mivel „fiziológiai értelemben az orgazmus szó a szeméremtest és a hüvely környéki izmok görcsös és akarattól független összehúzódásait jelenti” ezért első lépésben ezt fogjuk begyakorolni, de tudatosan! A többi lépést majd sorban utána.

Erre nagyon alkalmasak a Kegel vagy más néven PC izom gyakorlatok. Mielőtt leírnám, hogy mit is csinálj, elmondom mik lesznek a következményei:
1. Jobban – teljes hosszában szorítasz majd a hüvelyeddel. (A barátod imába foglalja majd a nevem. :))
2. Ráérzel az orgazmus mozdulataira.
3. A gyakorlatok miatt sokkal jobban fogod kívánni a szexet.

Akkor most leírom, hogy mit is kell pontosan tennetek:

- Hogy találd meg a PC izmod?
Ülj a WC-re, tedd szét a lábaid és figyeld meg, hogy a lábaid elmozdítása nélkül el tudod-e állítani, majd el tudod-e újra indítani a vizeleted. Na ez a PC izmod! Ha elsőre nem megy, nem baj!! Ez egy teljesen új dolog – időt igényel.

A gyakorlat három egyszerű lépésből fog állni:

Lassú szorítások: Préseld és szorítsd a PC-izmot úgy, mint amikor a vizeletürítésed állítottad el. Tartsd így, és las¬san számolj háromig. Lazíts.

Rezegtetés: Szorítsd és lazítsd el a PC-d, amilyen gyor¬san csak tudod többször, egymás után.

Kitolások: nyomj mérsékelt erővel, mintha szék¬letet akarnál üríteni, vagy mint szüléskor.

Ez a gyakorlat nemcsak a PC-t, hanem egy sor hasizmot is megmozgat. Eközben érzed, ho¬gyan szorul össze és lazul el a végbélnyíláod is.

Kezd a PC-gyakorlatokat tíz lassú szorítással, tíz rezegtetéssel és tíz kitolással, s ezt a sorozatot végezd el napjában ötször.

Természetesen én előbb le fogom írni a további lépéseket is, de most adnám meg az ide tartozó dolgokat: egy hét múlva növeld a sorozatot öt-öt-öt lassú szorítással, rezegte¬téssel és kitolással, s továbbra is öt sorozatot végezz el naponta.
Hetenként növeld a gyakorlatok számát öttel, mígnem a sorozat gyakorlatainak száma eléri a harmincat.

A gyakorlatokat csinálhatod szinte bárhol - autóvezetés, séta, tévé¬nézés, mosogatás, íróasztali munka, ágyban fekvés közben. Amikor elkezded, lehet, hogy a lassú szorításoknál nem akar a PC-je megmaradni összeszorított állapotában. Vagy nem tudod kellő gyorsa¬sággal illetve egyenletesen csinálni a rezegtetést. Ez azért van , mert az izom még gyenge – semmi baj.
Ha a sorozat közepe táján elfárad a PC-d, pihenj pár másodper¬cet, aztán folytasd.
Ha érezni akarod a PC-izmod összehúzódásait, és figyelemmel akarod kísérni annak növekvő erejét, a gyakorlat közben egy vagy két bezsírozott ujjad bedughatod a hüvelyedbe.
Gyorsíthatja előrehaladást az erősítés és a szabályozás terén, ha a gyakorlatok végzése közben egy tárgyat tartasz a hüvelyedben. Az ujjaidon kívül használhatsz bármit. például pénisz alakú vibrátort, stb…

Nagyon-nagyon fontos!!!!! A Kegel-gyakorlatok közben normálisan és egyenle¬tesen kell lélegezni.

Ha felértetek a legutolsó szintre, akkor érdemes továbbra is kitartóan száz-kétszáz összehúzást végezni naponta.

Kezdd el – piszok könnyű – tapasztalni fogod!
A továbbiakat két nap múlva írom és várom a „tükrös” visszajelzéseket!!

Üdv.:
Merengő
 
Merengõ
válasz | 2005-02-01 | 00:56
Próbáljunk meg egy G-pont orgazmust. Ez új lesz asszem.

A G-pontot úgy találod meg, ha benyúlsz kb. 5-6 cm-re és a hasfal felöli oldalon izgatod a barátnődet! Finoman, de határozottan. Lehet, hogy először picit vizelési ingert fog érezni - egy tuti - ha sikerül, nem lesz teljesen magánál! ;))

Merengő
 
Laci
válasz | 2005-02-01 | 00:55
Merengö

Azért ennyire nem akútt a helyzet, akkor mi most egy fél órácskára shout off, majd jelentkezünk ha végeztünk!:-))))
Merengõ
válasz | 2005-02-01 | 00:53
Na mégis!
 
Merengõ
válasz | 2005-02-01 | 00:52
Csípőből nem tudok problémát megoldani - ehhez gondolkodnom is kell...

+ azt hiszem ez egy-két hét gyakorlás lesz Nektek is.

Merengő
 
Merengõ
válasz | 2005-02-01 | 00:51
Pfú - bocs - ilyen gyorsan nem megy!
Laci
válasz | 2005-02-01 | 00:46
Merengö

(bocs nem tudok hosszú "Ö"-t írni!)

Kicsit sietnél, mert meztelenül fexünk az ágyban, és arra várunk hogy mondjál valami jót, amit kipróbálhatunk!:)-ez komoly!
Laci
válasz | 2005-02-01 | 00:30
Köszi a gyors elsösegélyt nekem, de ez a fitymafelhúzos nem müxik nálam, mert ami nincs azt nem lehet felhúzni!:)-fitymaszükület rúlz!:)

Platózás:
Amikor az ember nem csak az utolsó ponton akarja visszatartani a kéjt, hanem annak alacsonyabb fokain is "szörföl".
Tehát 1 ingerskálán az 1 a nyugalmi állapot, a 9,9 a "point of no return"-közte hogy osztod föl az a te dolgod- és már mondjuk a 4-es 5-ös fokozatnál próbálsz defókuszálni, pl 3-ig, majd 6-ról 4-re... remélem érthetö!:)-ha nem, és igény van rá, akkor ide ollózom az indexröl, mert szerintem hasznos.
Merengõ
válasz | 2005-02-01 | 00:17
Hmm. Mit értesz "platózás" alatt?

Merengő
 
Merengõ
válasz | 2005-02-01 | 00:16
Szia Laci!

Pontosan most fogok ebben a témában írni - ez a kezdetektől lesz, de nemsokára Nektek is hasznos infókkal tudok szolgálni.

Egyébként Te is trenírozhatod magad. Egy nevetségesen egyszerű dolgot ajánlok: egyszerűen mikor alsógatyába bújsz, húzd fel a fitymád. Először kellemetlen lesz, de az irritáció miatt érzéketlenebbé válik és így sokkal tovább bírod majd.

Merengő
Merengõ
válasz | 2005-02-01 | 00:12
Na és akkor most jöjjön a lényeg:

A célt több oldalról fogjuk megközelíteni, ennek egyik gyökeres része a lelki lesz, mivel 90%-ban itt a bukta.

A leírtakból úgy látom, hogy a testeteket el tudjátok fogadni olyannak, amilyen - hiszen fényben is levetkőztök a barátotok előtt.
Azért a bizonyosság kedvéért kérem, hogy álljatok a tükör elé és írjatok nekem 5-5 dolgot, ami különösen tetszik magatokban!!

Folyt. köv. mindjárt...

Merengő
 
Laci
válasz | 2005-02-01 | 00:10
Na halihó Fiatalság!:)

Elöször is nagyon örülök ennek a fórumnak, mert a barátnömmel pont hasonló gondokkal küzködünk, mint a lentebb fölsoroltak!
Tehát a probléma az, hogy addig minden szép és jó, míg én játszadozom vele, tehát kicsi ujjacskáimmal, meg fürge nyelvecskémmel, el is száll a kishajó, de csak csikló izgatásra. Ha viszont nem izgatom a csiklóját, 1szerüen nem képes elmenni azon az idön bellöl, amit én bírok (tudom nem sok, 5-20perc maga a közösülés, de az egész játék álltalában 1 óra fölött van), de ezt éppen én fejlesztem, hogy tovább bírjam.(Pc izomgyakorlat, meg platózás, igaz nem itt találtam, hanem index fórum...)
Tehát a kérdés az lenne, hogy hogyan tudom elérni azt, hogy a hölgyeménynek vaginális orgazmusa is legyen, illetve neki mit kell tenni az ügy érdekében? (olvassa Ö is, de én írok)
Ha egyszerüen az idö kevés, akkor nekem kell még fejlödni, és ha nem???

Köszi elöre is a helpet: Laci
 
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41