szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Női orgazmus


Új hozzászólás

válasz | 2010-03-09 | 20:12
Igen olvastam a problémádat de nem tudok érdemlegeset segíteni ezért inkább nem írtam semmit. Kitartást!!!
válasz | 2010-03-09 | 20:07
Ezt én is tapasztalatból így látom. Tudom, hülye szó, van, hogy "technikailag /elég csúnya szó/, ugyanolyan jó minden, figyelmességet, mindent megkapok, de valami ici-pici dolog bánt, vagy az, hogy valamit szeretnék már régen, és mégsem úgy vagy azt kapom meg, ami igazán boldoggá tesz, és ez frusztrál. Például reggel rohanás - viszonylag, és egyszerűen tudom, hogy lehetne háromszor jobb, mikor meg van időnk /este/ fáradtak vagyunk, ez elég ahhoz, hogy a tudat szerintem visszatartson valamit. De olyan is volt, mikor mint a villámcsapás fantasztikus volt, mert átlendült valamin az ember.
Egyébként igen, van, amikor érzelmileg topon vagyok, vagy összességében "kerek a világ" /nem csak szex téren/, és akkor pár perc is teljes lehet.
válasz | 2010-03-09 | 20:01
igen én is így gondolom. Először magamban kerestem a hibát. Mindent ugyanúgy csináltam mint előző este, még sem sikerült. Néha sok inger kell változatosan. Néha elég egy gyors és monoton szex is. S ezért olyan csodálatos a női test. :)
válasz | 2010-03-09 | 19:58
ááá ..
senki sem állítja h garantált orgazmushoz juttat. Aki ezt mondja téved. Ez egy szexuális segédeszköz nem több nem kevesebb. Nincs hozzá marketing mert nincs közforgalomba....
válasz | 2010-03-09 | 19:58
Igen, az biztos, hogy a női orgazmus annál összetettebb dolog, mint általános recept lenne rá. Ami tegnap meg tegnapelőtt orgazmust okozott egy nőnél, az holnap nem biztos, hogy garantáltan orgazmust fog okozni. Szóval nem olyan egyszerű a női orgazmus, hogy itt és itt ingerlem meg amott a nőt, és akkor tuti biztos megkapjuk a női orgazmust. Minden nőnek más az izgató, és ugyanannak a nőnek is változhatnak a kívánalmai, kizökkentheti a nőt egy-egy hirtelen inger-erősség váltás vagy bármi.
válasz | 2010-03-09 | 19:46
"Nem a technika, nem az akarat, nem a külsőségek, hanem a nő a maga számára teremti meg az orgazmus lehetőségét, milyenségét."
Ez nagyon elgondolkoztató, és az is, hogy ha a "Szellem valamit nem tud befogadni, az az illető számára NINCS."
Sok igazság van benne.
válasz | 2010-03-09 | 19:37
Egy terméket valahogy el kell adni. Mi sem jobb reklám annál, minthogy a nők úgy nyilatkoznak róla, hogy fantasztikus frenetikus felülmúlhatatlan. Aztán, hogy valóban mi az igazság azt sosem fogjuk megtudni. A Tesco színes ételekről is ódákat zeng a média, csak azért, hogy megvegye a vásárló, de azt sehol sem teszik hozzá, hogy a sok tartósító, színező és egyéb ízfokozó dolgoktól aki rendszeresen azt vásárolja és eszi kb 20 év múlva gyomor vagy vastagbélrákot kap.
válasz | 2010-03-09 | 18:52
Nah szóval én is közbe vetnék pár gondolatot.
A női orgazmus sokkal összetettebb dolog mint azt ahogy mi férfiak elképzeljük. S sajnos elég sok nő éli mindennapjai orgazmus nélkül. S valóban egyetértek a többiekkel ha nem volt még orgazmusa akkor nem valószínű hogy a synbian tuti orgazumst idéz elő.
Nem marketing fogás hogy garantált orgazmust ad ez a szerkezet. Mivel ezt soha nem is állította. Azért tudom ilyen bizonyosságal mert próbáltam itthon beszerezni de itthon nem lehet kapni, s külföldi honlapokon néztem utána (ha esetleg valaki tudja itthon hol lehet beszerezni dobhatna rám egy linket! előre is köszi)
Azért az tényleg nagyon fontos tudni nem 10 e ftos tételről van szó. A másik ha még semmilyen más segédeszközt nem vettetek még be egy ilyen "durva monstrummal" kezdeni amatőr dolog, s inkább elriasztó.

Kütyük: nekem már legalább 5-6 féle van itthon a fiókban. S szerintem nagyon feltudják dobni a szexuális életet. Minden alkalommal mást használunk. Van egy favoritunk ami minden közül viszi a pálmát, Nem garantálom az orgazmust de ha mindenképpen szeretnél valamit venni ezt vedd meg. Nevét sajna nem tudom de pontosan körül írom: olyan 7-8 e ft. Ez egy pénisz gyűrű. A miénk ilyen zselés anyagból, rózsaszín :). S ez egy gyűrűszerű részből áll és egy nagyobb párnából amin finom bordák vannak. S természetesen finoman rezeg is. Ezt a kütyüt felhúzod a férfiasságodra (jól tágul) úgy hogy a párnás rész pont a csiklónál lesz. Majd jöhet a szeretkezés. Ez közbe izgatja a csiklót. Baromi nagy előnye hogy így nem kell a hölgynek/neked a csiklót izgatni. S így a felszabadult kezek simogathatják a hölgyet vagy amit akarsz. S a medencéjével még jobban rá tud segíteni hogy jó legyen neki. Nem ígérek orgazmust de tökéletes helyettesíti a sybiant úgy hogy te is aktív része vagy. Mindenki jól jár. Aki teheti próbálja ki.
A reklám miatt nem linkeltem ha privibe érdekel valakit szívesen elküldöm mire is gondoltam
válasz | 2010-03-09 | 18:31
A "lélek" és a "test" nem két különböző, esetleg összeférhetetlen dolog. Mindkettő egy személynek, Szellemnek a vetülete. Mind az érzelmek, mind a test a Szellem által létre hozott dolgok. Ezért van az, hogy a képzeletnek és a hitnek akkora a hatalma az életünkben. A test és a lélek is csak tükörképe az adott személy állapotának. Ha a Szellem valamit nem tud befogadni, az az illető számára NINCS. Ha pedig bármely képzelt dolgot a Szellem valósnak ítél, az annak az embernek valóság lesz.
Ez igaz az orgazmusra is. Mivel a nők nemi vágya és szexusa a Szívből ered, mely a Szellem és lélek lakhelye, a lelki tényezők jobban befolyásolják a női, mint a férfi szexualitást.
Ebből a dologból azonban az is következik, hogy ha egy nő számára idegen a relaxáció és az elengedettség, ill. nem fogadja el valamilyen okból a szexualitását, annak az orgazmusa egyszerűen NEM LÉTEZIK.
Ha ezt valaki elfogadja, akkor megértheti: minden nő a maga orgazmusáért felelős!!!!!!!
Nem a technika, nem az akarat, nem a külsőségek, hanem a nő a maga számára teremti meg az orgazmus lehetőségét, milyenségét.
Azt is mondhatnánk, mivel a szexualitás a személyiség része, hogy mutasd az orgazmusod, megmondom ki vagy!
Ez a végső igazság ebben a dologban. Minél hamarabb elfogadja ezt az ember, annál hamarabb léphet előre az életében, szexualitásában, személyiségének fejlődésében.
 
válasz | 2010-03-09 | 18:00
Szerintem taszító egy ilyen mű akármi. Legalább is én taszítónak találnám. Ha mondjuk például engem egy ilyennel lepnének meg, hát határozottan bántónak érezném a dolgot, ha egyáltalán el bírnám fogadni - ez csak elmélet, akkor is úgy, hogy monduk közösen venném mondjuk meg azzal, akivel vagyok /de mondjuk ez eleve képtelenség, csak elmlet az egész/. De úgy, hogy tudtom nélkül meglepnének vele, inkább bántóan jönne le. Vagy pedig nevetnék az egészen. Az orgazmus meg szerintem nem "csak" technikai részleteken múlik, sokkal több az érzelmi vetülete az egész dolognak, mint a testi, sokkal fontosabbak talán a lelki dolgok, mint a testiek. A lelki-érzelmi dolgokat pedig a rideg, eszközök, gépek, akármik szerintem nem pótolják. Egy nőnek inkább érzelmi módon kellene - szeretkeznie, és nem egy géppel stimulánia magát. Persze, biztos van olyan nő, akinek bejön az ilyesmi, de azt meg kell tudni, hogy ki az, akinek OK az ilyen. Anélkül durva dolog szerintem az ilyen meglepi.
válasz | 2010-03-09 | 17:59
Miriam-mal értek egyet.
A női orgazmus nagyon összetett és nincs olyan kütyü a világon, amire rá lehetne mondani, h ha egy nőnek gondja van az orgazmussal, akkor az tuti biztosan meg fogja oldani. Ilyen egyszerűen nincs, mert egyik nőnél gátlás okozza, másiknál valami trauma, harmadiknál valami szervi baj, negyediknél rossz partner..és lehetne ezt még folytatni. A legtöbb esetben pszichés jellegű okra vezethető vissza (szerintem!!!!). Azokon pedig nem fog egy tárgy segíteni.
Akkor már elhiszem ennek a működését és hatását, ha egy nőnek mondjuk sok időbe telik elérnie a csúcsot, és ezzel amolyan tömbösített ingerlést kap...és így hamarabb átéli az orgazmust.
De h minden orgazmusproblémát ez oldjon meg, ez lehetetlen. Az orgazmust az érzések, gondolatok, emlékek, élmények is befolyásolják és hiába vet be egy nő egy ilyen állítólagos hiperszuper kütyüt, attól ezek az agyában cikázó dolgok nem fognak megváltozni.
válasz | 2010-03-09 | 17:17
Ezt a sok jó értékelést marketingnek hívják. Nem hiszem, hogy feltétlenül mindenkinél működik. Pl. G pont nem minden nőnél kimutatható erogén zóna, és az orgazmus hiányának nagyon sok oka van... a lelkét nem tudja maszírozgatni.
Én kaptam az exemtől vibrátort. Na, nem ez volt a válóok, de nekem is furcsa lett volna, ha meglepetés gyanánt kapom. Ha a párodnak meg amúgy nincs orgazmusa, könnyen lehet, hogy bántóan hatna. Meg az ilyen kütyük gyakran nem aprópénzbe kerülnek, és vakmerő dolog úgy megvenni, hogy azt sem tudod, hogy hogy viszonyul gondolatban az eszközhöz. Szerintem meg kellene beszélni vele mielőtt beruházol.
válasz | 2010-03-09 | 16:58
Hello mindenki! Pár napja akadtam rá egy olyan szexuális segédeszközre aminek az a neve, hogy SYBIAN. Nemtudom kinek mit mond ez a dolog, annyi kell róla tudni, hogy egy nyereg szerű tartója van amire rá kell ülni, azon pedig van egy pénisz forma ami körkörös mozgással a G pontot ingerli, a többi része pedig a csiklót. Namármost, szerintetek egy olyan lánynak akinek nem volt még orgazmusa egy ilyen szerkezet segíthet? Néztem videókat róla és egytől egyig mindenki eljutott vele az orgazmusig és ezt is írták róla. Attól is kicsit félek, hogy nem jó néven venné a párom ha "meglepném" egy ilyen kütyüvel...
nektek mi a véleményetek erről a szerkezetről és dologról amit leírtam? Köszönöm a válaszokat.
 
válasz | 2010-03-09 | 13:42
..., ezt már régebben akartam írni: de lehet, hogy sok mindennek az az oka, hogy "nálunk több TV-csatorna fogható, mint náluk". Persze, összebújunk, ez meg van, nem erről van szó. Este fáradtak vagyunk, reggel meg már több nagyon szépen alakuló orgazmusom vált semmivé - vagyis volt nincs örömérzés, mikor kopognak, reggel rohanni kell. Ha meg nagy nehezen napközben együtt lehetnénk, akkor őt határozottan zavarja, hogy van még valaki a lakásban rajtunk kívül /mondjuk engem is/, megkérni meg nem kérhetem meg, hogy "legyen szíves, sétáljon egyet" - mert akkor egy életen át ezt hallgathatnám... Hát ennyi.
válasz | 2010-02-26 | 16:59
Ani, én annak csináltam reklámot, amihez értek. Ráadásul egészen nyíltan. Vajon, ha egy szexuálpszichológustól idéztem volna, benn marad???
(Amúgy erről szól ez a fórum...? A segítség nyújtásról...?)
:-)))))
Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!
SiHing Hou
válasz | 2010-02-26 | 10:29
Mi ez, ha nem reklám- információval ellátva
 
válasz | 2010-02-26 | 09:55
Miért baj, ha intim izmaink gyengék?

· Hasi nyomásra (nevetés, tüsszentés, köhögés, szökdelés) bekövetkező akaratlan vizeletvesztés, mely során inger nélkül 1-2 csepp vizelet, de akár fél, vagy a teljes hólyagtartalom kiürülhet. Ez a stressz inkontinencia, amely tünetet a fiatal lányok 50%-a már megtapasztalta (�e nevettess, mert bepisilek!"), de a mindennapokban 18%-uk szembesül vele. A felnőtt női lakosság 50%-a szenvedi el kisebb-nagyobb mértékben ezt a szégyenérzettel párosuló kellemetlenséget.

· Tarkóállásban vagy négykézláb helyzetben - később akár járás közben is - levegő, vagy vizes közegben víz kerül a hüvelybe. Ez a vagina gyengülését jelző tünet. A gyengülésből adódó nyitottság miatt fennállhat gyulladásos hajlam, hiszen könnyebben jutnak a kórokozók a hüvelybe. Továbbá a hüvely szorító erejének gyengülése a szexuális életben elvezethet az örömtelenségig is.

· Sérves elváltozás alakulhat ki. Amennyiben a medencénket alulról lezáró izmok gyengeségük következtében süllyedni kezdenek, a rájuk támaszkodó szervek süllyedésnek indulhatnak. A medencei szervek támasztásában kiemelt szerepe van a hüvelynek - mely 8-10 cm hosszú cső - és a medencénk főfalának tekinthető. Sérves elváltozás esetén a hólyag , méhtest és a végbél a felülről érkező nyomásnak engedve a hüvely irányába billenhet, súlyos esetben beletüremkedhet.

· Nehézzé válhat a szél, széklet megtartása a végbél erőtlensége miatt, továbbá annak nyitottsága révén gyulladásos hajlam alakulhat ki az altesten.

· Aranyér kifejlődéséért a végbélizom erőtlensége, a kötőszövet tónustalansága és a helytelen ürítési szokások a felelősek. Az idő előrehaladtával a kezdeti enyhe tünetek a fenntartó tényezők mérséklése vagy megszűntetése nélkül többnyire súlyosbodnak. Tünetek esetén szükségessé válhat felkeresni a megfelelő szakorvost.

Folytatás itt:

http://intimtrening.network.hu/blog/belso-elixir-intim-trening-szex ualitas-belso-kungfu-blogja/szex-muszkli
 
válasz | 2010-02-26 | 09:54
INTIMTORNA FÉRFIAKNAK (IS)!!!!!

Uraim! A megoldás kulcsa az Önök kezében van! Kulcs a férfi nemi szervek tudatos védelméhez, a szervek fiatalságának megőrzéséhez, a férfi szexuális teljesítőképesség fokozásához és a nők szexuális örömtelenségét előidéző korai magömlés kiküszöbölésének módszereihez! Kulcs ahhoz, hogyan válhatnak még jobb szeretőkké!

Mai társadalmunkban kialakult esztétikai elvárások miatt a "magára valamit is adó" férfiak edzőterembe járnak, hogy férfiúi öntudatukat a férfias külső karbantartásával erősítsék. Sajnos ez nem elegendő!

A testünknek van egy rejtettebb része, nevezetesen a "gát" , ahol éppen úgy harántcsíkolt izmokat találunk, mint testünk többi részén (pl. biceps, hasizom). Ezek az izmok szintén erőtlenednek edzés hiányában, ám ezek sorvadása nemcsak esztétikai romláshoz vezetnek, hanem megváltoztathatják életminőségünket.

Biztos vagyok benne, hogy először szokatlan a gondolat: a hímvessző, végbél, prosztata alatti, here fölötti izom kondicionálásával foglalkozni, ám ez alapfeltétele annak, hogy ezek a szervek idős korban is megfelelően funkcionáljanak. Amikor azonban a kialakult tünetek rákényszerítik a férfiakat, akkor kétségbeesve, azonnal orvosolni szeretnék a bajt, ami előzetesen egy kis odafigyeléssel megelőzhető lett volna.

A nyugati kultúrákban nem jellemző, hogy az apák átadják tudásukat fiaiknak akár a prosztatavédelemmel, a korai magömléses problémával, netán az aranyeres megbetegedéssel kapcsolatban. Pedig napjainkban ezektől a problémáktól a férfiak 70-80%-a szenved.

Bizonyos apró tüneteknek jelentkezése a gáti izmok gyengeségére utalnak. Ha egy férfi vizeletürítés során azt tapasztalja, hogy a hímvesszőjéből az utolsó vizeletcseppek nehezen, esetleg csak rázogatással ürülnek ki, vagy az ondó ejakuláció során nem lövell, hanem csak "kibuggyan", esetleg a hímvessző merev állapotban már nem hasfalhoz közel áll, hanem lejjebb ereszkedett (tehát a merevedési szög nő a hasfalhoz képest), akkor joggal gondolhatja, hogy a gáti izomzata gyenge, ideje elkezdeni az intimtornát. A végbél záróizom gyengeségére utalhat a széklet megtartási nehézség. Ha vizeletmegtartási nehézség a húgyhólyag és húgycső izomzatának gyengeségének a jele, a kötőszövet gyengeségére pedig az aranyeres panaszok hívják fel a figyelmet!

Ezeket a tüneteket érdemes észrevenni! Hiszen ha nem figyelünk rájuk, akkor a kis tünetekből súlyos panaszok alakulhatnak ki, mint a heresérv vagy here visszértágulat, ami az idősödő férfiaknál igen gyakori megbetegedés. Lelassul a herében a vérkeringés, ezáltal a pangás hatására toxinok termelődnek, s ez megnöveli a here hőmérsékletét. Így nem biztosított számára a "hűtés", a hímivarsejtek termelődéséhez szükséges kedvező hőmérséklet.

A hímvessző ereinek a kitágulása sem kedvez a nemi működésnek. Az erek tónusvesztésének következménye lehet, hogy a hímvessző merev állapotban sem lesz elég kemény, holott a libidó a régi.

Gyakori megbetegedés a visszatérő prosztatagyulladás és megnagyobbodás. Ez azért alakulhat ki, mert a prosztata eredendően egy rossz vérellátású mirigyes állományú szerv, ami a húgyhólyag és a gátizomzat közé ékelődik be. Így a kórokozók könnyen meg tudnak telepedni benne. A gyulladás komoly fájdalommal és gyötrő vizeletürítéssel jár.
Folytatás itt:

http://intimtrening.network.hu/blog/belso-elixir-intim-trening-szex ualitas-belso-kungfu-blogja/szex-muszkli
 
válasz | 2010-02-25 | 12:17
Meg ez már kissé "off" is ebben a topicban..., már a téma...
válasz | 2010-02-25 | 12:15
Sajnos sok dolgot nem ismerek. Így konkrét tanácsot adni nem tudok...:-(((((
Sajnálom
válasz | 2010-02-25 | 12:08
Nem hinném, hogy "megszokottsági fázisba" jutottunk volna -, mert még egy héttel előbb is más volt a helyzet + volt egy sérülése is - ami még most sem OK -, ez benne is van ebben az egész "pakliban". Inkább azt látom, hogy Ő depressziós kissé a megoldhatatlan - nem párkapcsolati -problémái miatt. És én kitartóan mondom: hogy az nem megoldás, ha még a kapcsolatot is romboljuk emiatt. Ő meg azt mondja, fáj neki, hogy nem tud semmit tenni értem - azon kívül, hogy együtt vagyunk. Én meg hajtogatom, hogy engem a többi nem érdekel - csak szeretném visszakapni azt a szenvedélyes férfit, akibe beleszerettem - és akit most is szeretek. Egyébként, ő is ugyanezt mondja, hogy ugyanúgy szeret, semmi sem változott.
válasz | 2010-02-25 | 12:03
Ani az állandóság szeretetének álarca mögé sokszor bújik a félelem, szorongás, kishitűség, az önszeretet hiánya. A természet maga is a változatosság és változás híve. Minden állandó változásban áll. Ennek elfogadása sokszor gyógyító erejű. Ez ellen hadakozni viszont biztos pusztulás...
válasz | 2010-02-25 | 11:59
A szexuális energiák hiánya előbb fáradtságot, később levertséget, majd depressziót okoz.
Ezt itt nyugaton megkezelgetik és készen van a mániákus sorozatgyilkos. Nem annyira kirívó ez az eset, mint gondolnád.
Igen, én is ezt igyekeztem elmondani, ami testileg nem lehetséges az adott szituáció keretei közt, azt abban a helyzetben testileg megoldani szinte lehetetlen.
Nem ajánlottam a szakítást, mert hiszek abban, hogy a párunkért való megküzdés erősíti a kapcsolatot és a jellemet, de vannak olyan helyzetek amelyek orvosolhatatlanok.
Ha ilyen gyorsan fordul a szerelmi fázisból a kapcsolat a megszokottsági fázisba, akkor azért a kapcsolatért nagyon sokat tenni nem lehet. Kivéve, ha mindketten ezt akarják és tesznek is érte.
Akkor a szeretet csodát is tud tenni. A kérdés itt a felek elszántságának mértéke...
válasz | 2010-02-25 | 10:29
Azon gondolkoztam el, hogy a szexuális energiák /elvesztegetett - mondjuk így/, mennyire okozhatnak frusztrációt, "agressziót", rossz közérzetet - és miért?
De már kezdek rájönni. És úgy tűnik, hiába a megbeszélés - a bioritmus beli különbözőségeket - bár inkább rossz körülményeinket - úgy sem tudjuk átlépni. A megoldás: komromisszum, válaszút elé állítás, azután majd meglátjuk. Egyet nem értek, miért jó az a férfiaknak, ha a még nem is olyan régi szenvedélyes kapcsolatot átalakítjuk egy a "mindennapok problémáin síró" kapcsolattá.
 
válasz | 2010-02-25 | 10:08
Ani, nem rólad van vélemény, hanem arról és ahogyan írsz! Ez a két dolog más és más.
Ha azt írnád, amit nem írsz, akkor úgy ítélnének az írásad szerint, ahogy most nem:-)))
Ez ennyire egyszerű:-)))
 
válasz | 2010-02-25 | 10:08
mondjuk ez is egyénfüggő, van, aki nem szereti a változatosságot, hanem csak az állandóságot. elköltözni, munkát váltani stb.
 
válasz | 2010-02-25 | 10:06
Abban azonban igazad van : az élet sava- borsa a változatosság.
Ez valóban nagy bölcsesség, ha ezt te is belátod :-))
válasz | 2010-02-25 | 10:06
Örülök.

:) így kezdem, de igazából itt is látszik, ha valakit beskatulyáznak, abból aztán nehéz kijönni....

Lásd ti engem, aminek, ahogy elkönyveltetek, (persze az alapján, amit írtam: )mondhatok, írhatok én már bármit...

és mégis van olykor egyetértés.
Bár nem mindegy egy adott dolgot pl. én, vagy Anthico írunk- ha ugyanazt írnánk is más lenne a megítélése.:)
válasz | 2010-02-25 | 10:05
Én nem hiszek, tapasztalok.
Hinni Istenben hiszek. Őt nem látom, de remélem, hogy létezik:-)))
Ez a hit fogalma:
remélni abban, amit nem látunk...
válasz | 2010-02-25 | 10:02
Te ebben hiszel más teljesen másban. Így szép az élet.
válasz | 2010-02-25 | 09:55
Dédnagyanyád nem ebben a korban és nem itt élt. Valóban régebben nyugodtabb életet éltek az emberek.
Itt egy érdekes írás a taoizmusról. Kiderül benne, hogy nem biztos, hogy nem volt az ősöd taoista tudtán kívül...Így kezdődik az írás:
A Taoizmus több mint 2500 éve a kínai gondolkodás, filozófia és vallás meghatározó tényezője. A Tao eredetileg utat jelent, sőt ma is a csillagok útját jelenti az égbolton, de jelenti a bölcs utat is,(spirituális) amely célhoz vezet, a rendet és a törvényt, amely mindenben érvényesül.

A link:

http://wudangshanhu.5mp.eu/web.php?a=wudangshanhu&o=R1Mnwt5Gam

Az oldal középső írásáról van szó.
Egy másik érdekes cikk, egy igazoltan 250 évet megélt emberről szól:
http://intimtrening.network.hu/blog/belso-elixir-intim-trening-szex ualitas-belso-kungfu-blogja/li-qing-yun

Miért van gondod azzal, hogy vannak olyan emberek,akik az emberi létezés végső titkait kutatják???
A vallás választ adhat a szellem kérdéseire. A taoizmus a test kérdéseire ad választ...
válasz | 2010-02-25 | 09:47
Kedves Ani!
Az általam elsőként oktatott gyakorlatsor eredete homályba vész. Ahogy taoisták sem Lao-ce óta vannak.
A kínai orvoslás alapjai sem maiak. A taoizmus alapjaiból nőtte ki magát ez a tudomány, melyet a WHO -nak is kénytelen, kelletlen el kellett ismernie teljes jogú gyógyászati eljárásnak a nyugati mellett.
(Mellesleg a HKO dolgozta ki a taoista szexuális gyakorlatok nagy részét. Kínában csak szexszel foglalkozó doktorok is vannak. Ők segítenek az embereknek nem csak szexuális problémáik megoldásában is. Nagyon nagy tiszteletben álló orvosok ők, ugyanis az eljövendő nemzedék és a mostani örömének kulcsa van a kezükben.)
Olyan betegségben születtem, amit a nyugati orvosok csak súlyosbítani tudtak. Érdekes módon a keleti gyógyász 3 hét alatt jelentős javulást ért el.
Életemet ezeknek a tanoknak és módszereknek köszönhetem.
Ezért van, hogy többeket meg szeretnék ismertetni velük.
A SZEXUÁLIS PRAKTIKÁK CSAK RÉSZÉT KÉPEZIK A TAOISTA TANOKNAK. a TAOIZMUS JÓVAL TÚL MUTAT EZEKEN. LEGVÉGSŐ SORON AZONBAN A TAOIZMUS A SZEXUALITÁS HELYES MEDERBE TERELÉSÉRŐL IS SZÓL!!!!!!
A világ jelenlegi állapota segítségért kiált. Az elnyomott, rosszul megélt, csak az ösztönökre támaszkodó szexualitás szörnyű veszélyeket rejt magában:
önzést, a házasságok tönkre menését, párkapcsolatok felbomlását, nemi eltévelyedéseket, a gyerekek szomorúságát, az agresszió terjedését, fösvénységet, kishitűséget, irigységet. ( A nemi energia az agresszió alapja is.)
A nemi energiák az ember legmélyebb energiái. Erejük az ember minden más erejéhez képest hatalmasabbak. Akár egy másik embert is létre hozhatnak. Örök elégedettség, öröm, jó kedv, szeretet, gyengédség, kedvesség, életöröm forrásai lehetnek. Ha körbe nézek azonban nem ezt látom.
A sok rossz dolog sokszor a tudatlanságban gyökeredzik. Ha az ember megismeri önmaga legmélyét, akkor olyan erőre tehet szert, amellyel sikerrel veheti fel a harcot a rossz dolgokkal önmagában.
A taoizmus ehhez csak az egyik út, ám a legkidolgozottab szexuális tanai a taoizmusnak vannak.
Sem filozófia, sem vallás nem veszi fel ezzel a versenyt. Még az indiai tantra tana sem, amely egyáltalán nem egy a taoista szexuális praktikákkal, hanem egy veszélyes, homályos, ködös tan, mely inkább ima a hindu istenekhez, mintsem a szeretkezés tudománya. Azt azért el kell ismerni, hogy minden indiából indult, de azóta szörnyű irányba kanyarodott ott. A kasztrendszer és a lélekvándorlás tana tönkre tették ennek a szép országnak a lakóit, ahol, ha nőnek születtél volna kedves Ani, nem lennének szexuális gondjaid, mer szexualitásod a gyerekcsinálásra korlátozódna csupán. Ha pedig érinthetetlennek születsz, patkány lenne az ínyencség a vacsora időben és hagynának meghalni tehetetlenül az árokparton a "karmád" miatt
Ezek az indítékaim tehát.
Ha majd sikerül egy kiemelten közhasznú vállalkozássá fejlődnünk, ígérem, hogy elárulom minden titkomat. Addig viszont fenn kell tartsam magam és családom....
 
válasz | 2010-02-25 | 09:37
Teljesen igazad van. Írja le mindenki amiben hisz, amit jónak tart, aztán a többiek vagy követik vagy nem.
Annyit azért még megjegyeznék, hogy dédmamám sosem volt a taoista életmód elkötelezett híve és mégis 98 éves koráig élt. Sosem volt ágyhoz kötve. Tehát elsősorban azt gondolom nem ettől függ, hogy ki hogyan végzi. Egy hatalmas adag szerencse, nyugodt életmód és jó gének is kellene ehhez.
válasz | 2010-02-25 | 09:20
Vannak emberek, akikk tudatosan élnek. Ragaszkodnak ahhoz, hogy életüket, amennyiben rajtuk áll maguk irányítsák. Szeretnének a csúcson lenni mindíg és megfelelő erővel rendelkezni a mindennapi rutin közben. Vannak, akik nem nyugszanak bele a szürkeségbe és nem elégíti ki őket az egy helyben topogás. Minden esetre szeretem hinni, hogy ez így van. Én is örök kérdező és válasz kereső ember vagyok. Szeretek a titkok mögé látni. Egyszerűen kíváncsiságból és tudásszomjból.
A taoizmust nem kell reklámozni. Meg találja akinek szól. Én csak az Útjelző tábla vagyok.
Azok pedig akikhez nem szólnak a szavaim, szépen tovább mennek.
Melyik hülye ember rugdossa meg azt a jelzőtáblát, amelyik más felé mutat, mint amelyik irányban ő menni akar????
Szépen megkeresi mindenki a maga tábláját és elindul azon az úton. nem mérgelődve a másik táblán...
Azt sem tartom kizártnak, hogy két ember egészen ellentétes irányban haladjon, sőt! Mindenkinek joga van eldönteni a számára alkalmas irányt, gyakorlatot, módszert.
Arra most nem térek ki, hogy ez van akinek a halálba, rokkantságba, betegségbe, leépülésbe, idő előtti elöregedésbe vezet. Ebben döntést hozni mindenkinek jogában áll.
Nekem, mint jelzőtáblának pedig kötelességem a felém járót tájékoztatni. Ez ilyen egyszerű.
 
válasz | 2010-02-25 | 09:04
Nem gondoltam volna, hogy valaha is egyetértek Veled, de most ez a pillanat is eljött. Vannak még csodák ezek szerint :-)))
válasz | 2010-02-25 | 08:50
...és persze nem utolsó sorban:
SiHing Hou ezekhez az emberekhez szól, akik szeretnének ilyet tanulni. Ezért is "reklámozza" magát, hiszen máshogy hogy adná ezen emberek tudtára, h ilyet hol lehet elsajátítani?
 
válasz | 2010-02-25 | 08:48
Én is elégedett vagyok azzal, amit átélek, mint a legtöbb ember...de azért akadnak olyanok is (nem is kevesen), akik szeretnek tanulni, szeretnek fejlődni. Akikben szinte forr a vágy, h megtapasztalhassanak mág többet, még jobbat.
De ez nemcsak a szexben lehet így...egy jó szakember a szakmájában is igencsak mélyre ássa magát...olvassa az újításokat, felkutatja a régi módszereket.

Tehát ez nagyon emberfüggő és nem azt jelenti, h valaki nem elégedett azzal, amije van, amit átél. Én speciel imádok tanulni, újabb és újabb dolgokat megismerni (és nemcsak a szexualitással kapcsolatban). Ettől nem leszek elégedetlen, csak bennem megvan a vágy a tanuláshoz.
válasz | 2010-02-25 | 08:44
Mégis h írná le a gyakorlatokat? Ez nem holmi felülés, h tarkóra teszed a kezed, felemelkedsz, levegő ki, majd vissza és levegő be.
Ez közel sem ilyen egyszerű és főleg nem olvasás alapján elsajátítható. Itt energiákkal " dolgozik" az ember, és úgy a leghatásosabb (és legbiztonságosabb), ha egy ebben jártas ember ezt a tanulást segíti...a kérdéseket megválaszolja, a rossz technikát kijavítja.
De ebből úgyis oda fogsz kilyukadni, h reklámozza magát, mert ebből él. Ő csak szeretné megmutatni más embereknek is ezeket a lehetőségeket és mégis hogy máshogy tenné, minthogy tanítja?
válasz | 2010-02-25 | 08:41
no ezzel én is 1-t értek most...
válasz | 2010-02-25 | 07:34
a legtöbb, sőt az átlagos embereknek, férfiaknak, nőknek bőven elég az az orgazmus, amit átélnek, nem vágynak többre, taoista tanikra stb.
( mondhatnánk azt is, elégedettek azzal, amijuk van)
 
válasz | 2010-02-25 | 07:30
ja, és mindenki persze tőletek lopta az ötleteket :P
válasz | 2010-02-25 | 07:29
szerintem akit érdekel a taoizmus, úgyis utána olvas, nem kell itt reklámoznod magad. egyébként meg mindenki ismeri a pozitív hatásait ezeknek a tréningeknek( pl az intimtornának is)úgyhogy ezzel nem írtál le újat, mert a gyakszit nem írod le , hisz ebből élsz, így reklámozod , hisz ebből élsz:)
válasz | 2010-02-24 | 22:26
Köszönöm. Akkor a hormonszintem okozhatja ezeket az élményeket. És valószínű, hogy most a hormonszintjeink körüli "gabaly" okozhatta a "problémáinkat" is. Hiszen, egy fáradt férfi tesztoszteron szintje, gondolom nincs az "egekben", a szerelmes nő meg ezt úgy értelmezi - tévesen: hogy ő már nem olyan vonzó stb... Meg nem is lenne gondom a reggeli szeretkezésekkel, ha - mint ugye "romantikus" nő intimebbnek tudnám érezni, vagy nem lenne ott az az érzés, hogy behatárolt az időtartam. De, azért ez legyen a legnagyobb probléma.
válasz | 2010-02-24 | 22:17
Ez az élmény a pillanatnyi hormon szinttől függ. Szeretkezés után a nők tesztoszteron szintje, ellentétben a férfiakéval, megnő. Ezért vannak ezek az élmények. Persze ez a dolog a valóságban nem ennyire egyszerű, de a lényeg ez.
Később, ha a szerelem már nem lángol olyan hevesen, ezek az élmények is elmaradhatnak, hiszen a nők orgazmus készsége a lelki állapotuktól is függ. " A Nők nemi vágy a Szívben a Férfiaké a Vesékben születik" Vagyis a hölgyek szexualitását nagy mértékben befolyásolja a lelki állapotuk. A férfiak szexuális teljesítménye inkább hormon függő...
A taoista tanítás szerint a nők szexuális potenciálja kimeríthetetlen és a hölgyek szexualitása alapból mélyebb a férfiakénál. Egy kiművelt szexualitású nővel pedig egyáltalán nem veheti fel a tempót egy átlagos férfi, de még a sokat gyakorló is nehezen.
válasz | 2010-02-24 | 22:07
OK, hogy az imagináció már jól ismert tény, és lehet, eltúlzott, nagyjázó ez a módszer. De, akkor mi történik, mikor egy nő az előző éjszakai élményeire /orgazmus-élmény/ visszagondolva, orgazmus közeli élményt él át, netán orgazmust, és mi van azzal az orgazmussal, ami viszonylag kis szexuális inger nélkül következik be? Csak a képzelet erejére vezethető vissza - gondolom én. Vagy az ilyen nőnek alacsony a szexuális ingerküszöbe - más nőknek meg magas /mondjuk, aki orgazmus-problémával küzd/, és nehezen ingerelhetőek - mert csak erre tudok gondolni.
válasz | 2010-02-24 | 22:02
Igazából ami engem érdekel, az a férfiak többszörös orgazmusa. És azt is elárulom, hogy először a Taoizmusról éppen párom beszélt, - akkor "csodálkoztam" először a férfiak többszörös orgazmusán, mert ezt annyira a nyugati tudomány - szexológia nem nagyon domborította ki. Valahogy a tudatban az volt, hogy "ejakuláció, és ezzel kész is a férfi orgazmus". Pedig érdekes módon, én orális szex közben figyeltem meg, mntha olyan "fázisok" lennének a férfi végső ejakulációja előtt - de, lehet, ezt csak én látom rosszul.

Az, meg természetes, hogy nem írod le a konkrét tudásodat, hiszen mindenki megküzd azért, amit megtanul, és azzal jogosan egyetértek, hogy "semmit sem adnak ingyen", mindenért meg kell küzdeni.
válasz | 2010-02-24 | 21:59
Gyöngykagyló én nem szoktam támadni. Olvass vissza bátran!
Egyszerűen csak nem futok el egy kis verbális pofozkodás elől. Hiszek benne, hogy abból is leszűrhet valami jót egy arra járó olvasó.
Más módszerek...
Valóban vannak más módszerek, de tudnod kell, hogy kivétel nélkül mind lopott.
Történetesen az imagináció módszere sem most lett kitalálva...:-))
Nincs új a Nap alatt (de a Hold alatt sincs!) :-)))
válasz | 2010-02-24 | 21:54
Gyöngykagyló, elárulok egy nagy titkot, ez a pasiknál is így van. Az orgazmus során ugyanis a pc izom masszírozza meg a prosztatát. Így, ha a pasi egy kellemes élményre gondol és közben összehúzza a prosztata körüli izmait, akkor az orgazmus összehúzódásaira emlékeztető érzést él meg. Ám ez még koránt sem orgazmus!!! Az imaginált orgazmushoz olyan mély relaxáció és olyan erős Vese Yang kell, hogy azt előbb éri el egy pasi, mint egy nő :-))
Ezért ezt a leírást kissé légből kapottnak érzem, de mindenképpen a mindennapi léttől elrugaszkodottnak tartom. Elképzelem az átlag hölgyet, amint a gyerekét a karjába kapva, kevergeti a levest közben orgazmusokat imaginál....
Eltúloztam a képet, de csak azért, hogy szemléletesebbé tegyem.
Készséggel és örömmel hajlok meg a női szexualitás ereje és mélysége előtt, de nem hiszem, hogy ma az átlag nyugati hölgy ennek akár a felszínét is kapargatja.
Egyszer erről már írtam, de leírom újra:
mély tiszteletem mindazon nőknek, akik legalább itt fel merik tárni a problémáikat, sikereiket, élményeiket!
Aki ide ír legalább, bátrabb, érdeklődőbb, mint az átlag, ám a mélység közelében sem jár az itt megfordulók túlnyomó többsége.

Ani, valóban nem írom le a módszereimet. Ezekért áldozatot kell hoznia annak, aki tanulni akarja. Akár tetszik ez neked, akár nem, mindenért küzdeni kell a földön.
Én ezzel foglalkozom, ebből élek és tartom el a családom.
Nem beszélve arról, hogy világi szerzetesként igencsak megküzdök minden nap azzal, hogy a dolgaimat rendben elvégezzem. Mégsem panaszkodom, teszem, amit tennem ajánlatos és nézem a dolgok jó oldalát. Örülök, ha segíthetek és őszintén együtt érzek azzal, aki bajban van.
Én nem a saját módszeremet tanítom, hanem az előttem járó milliók tapasztalatát osztom meg azzal, akinek erre szüksége van. Ez az életem.
A te életed miről szól?
válasz | 2010-02-24 | 21:42
Igen, ez biztosan mind így van. Viszont - bár, lehet nem veszed észre -, ha valakinek más véleménye lenne dolgokról, más forrásból idéz, akkor azt Te támadod, vagy legalább is mindenképpen cáfolod.
Én nem azt mondtam, hogy a Taoizmus egy nem értékes dolog, de csak azt mondom, hogy más forrásból is lehet értékes tényeket olvasni.
válasz | 2010-02-24 | 21:38
Kedves gyöngykagyló, én nem mondtam, hogy ne beszélj! Viszont te és Ani már többször is csendre intettetek!
Mélyen sajnálom, ha esetleg megbántalak vele, de sajnos a kötelességemet tennem kell.
El kell vinnem azoknak a jó hírt, akik akarnak változtatni, nem félnek a kitartó, sokszor nehéz munkától és a kipróbált, egyszerű és természetes ősi módszereket részesítik előnyben.
Néhány dolog, amiben ez a torna kitűnő hatásfokkal bizonyított az évezredek során:
"A Sárkány Palota QIGONG ( Belső Elixír Intim Tréning) többek közt a következő problémáknál alkalmazható kiemelkedő sikerrel:

- Ízületi gyulladások, gerinc- és derékfájdalmak , ideggyulladások, ízületi merevség, izomfájdalmak, porckorong problémák, csontvelő problémák

- Inkontinencia, elhúzódó, vissza-vissza térő hólyaghurut, hideg kéz és láb, fázósság, jóindulatú prosztata megnagyobbodás, prosztata rák (megelőzés), menstruációs problémák, hormon zavarok

- Női hüvelyizmok gyengesége, renyhesége

- Anyagcsere problémák: székrekedés, lágy széklet, irritábilis bél szindróma, aranyér, széklet visszatartási nehézségek, vérszegénység, vérképzési zavarok, stb.

- Túlsúly, „narancsbőr”, az ideális testalkat elérésének képtelensége

- Impotencia, frigiditás, korai magömlés, anorgazmia, meddőség, gyermek megtartási képtelenség, szexuális- és párkapcsolati zavarok, életöröm hiány, depresszió, szellemi-, testi kimerültség, stressz betegségek, autoimmun betegségek, allergiák

- Időskori panaszok megelőzése ( demencia, Parkinzon-kór, Alzheimer-kór), az öregedés külső jelei, vérkeringési problémák, „visszeresség”, gyenge vérsejtek, klimaxos tünetek

Ajánlható továbbá azok számára is, akik egészségüket erősíteni szeretnék, szexuális képességeiken kívánnak javítani , illetve szellemi képességeiket akarják erősíteni, megóvni. "
Ezen kívül még egy természetes és biztonságos fogamzás gátlási módszer együtt élő párok számára...
És, ami pedig most divatos: serkenti az őssejt termelést is!!!
Ez van.
 
válasz | 2010-02-24 | 21:26
Most már akár hogyan is nézzük, nem tudom, honnan vetted, hogy nem beszélhetsz a taoista módszerekről? Nekem viszont úgy tűnik, hogy, én meg nőként lassan nem beszélhetek a női orgazmusról, pusztán, azért, mert nem tanulmányoztam még a Taoizmust.
Én csak azt mondtam, hogy, ha egy nő az érzékiségével nincs rendben, akkor - szerintem - /lehet, másként van/, pusztán az intim-torna /még, csak nemis a Taoizmust mondtam/, nem ad egy csapásra neki orgazmust. Azért az érdekes, hogy világ életemben nem folytattam intim-tornát /lehet, majd kellene/, de ettől függetlenül bizonyos orgazmusokkor olyan erős össhehúzódás marad vissza utána, aminek percekig tart az ellazulása, de biztosan én vagyok még is a fogyatékos nő, mert ezt átélem - pusztán azért, mert nem tanulmányoztam még a Taoista intim-tornát, na ez azért szerintem már kicsit szélsőség.
válasz | 2010-02-24 | 21:20
Egyetértek, végül is az élvezet a lényeg, meg, hogy megéljük a dolgokat, az meg tök mindegy, hogy most a., b., c, d. e. vagy f. típusú orgazmusból ki melyiket éli át.
Egyébként, én mindig azon mosolygok, hogy a hüvelyi orgazmusok közül a legemlékezetesebbek nekem mindig akkor jöttek létre, amikor abszolút nem számítottam rá, - olyan "ajándék" szerűen, pedig egyéb alkalmakkor is "élvezek" mindent, nem is értem, mi a különbség ilyenkor - de igazán nem is tartom ezt problémának, miért kéne emiatt letörnöm.
válasz | 2010-02-24 | 21:17
Gyöngykagyló, én ha nem beszélhetek a női orgazmusról, akkor te milyen jogon beszélsz a taoista módszerekről Merem gondolni, hogy többet tudok a női testről, mint te a taoista szexuális, vagy bármilyen praktikákról.
A taoista mesterek valójában az egészséggel foglalkoztak. Ezek a módszerek, teljesen átalakíthatják a testet, lelket, szellemet. Hatásuk messze túlmutat a hétköznapi szexualitáson.
Több ezer év tapasztalatát és megfigyeléseit gyűjtötték össze az előttem járó mesterek. Ez nem az én módszerem, hanem egy egyedülállóan ésszerű, egyszerűen megtanulható, csodálatos módszer az egészség és fiatalosság megőrzésére.
Mellékesen pedig jó az altesti szervek és az ember szellemének legmélyén levő problémák kezelésére is.
Nem tudok más ilyen ősi, vagy ennyi tapasztalaton alapuló módszerről. Kegel is a taoista módszerek egy részét tanította leegyszerűsítve.
Kriston Andrea ezt orozta el és turbósította fel a saját elképzeléseinek megfelelően.
Ki kelol ábrándítsak tehát mindenkit. A Kegel módszer és a Kriston módszer is a taoista eljárások eltorzított, zanzásított formája.
Minden esetre még mindigt jobb, ha valamelyiket egyáltalán csinálja valaki, mint az, ha itt siránkozik és másokra irigyen megbántja azt, aki jót akar tenni.
válasz | 2010-02-24 | 21:15
..., ja, akkor ma már olvasni sem tudok - de tényleg, majd visszaolvasom.../.
Én meg maradok az amatőr-lepedőakrobata státusznál, nekem az még megy valamennyire - de azért igyekszek, amatőr módon fejlődni. Mindig van új végül is a nap alatt.
válasz | 2010-02-24 | 21:06
Kedves gyöngykagyló, olvasd el Anticho hsz-eit!!!!!
Ő önmagát nevezte így és ez nekem nagyon megtetszett. Mellesleg a hozzáállása is!
Köszönöm Anticho!
Pusszancs!
válasz | 2010-02-24 | 21:05
Ani nevezett el engem amatőrnek, mivel nem vagyok szakember, erre pedig azt reagáltam, h akkor legyek amatőr, de legalább megélem és élvezem....és szerintem innen jutott el SiHing Hou (humorosan) az amatőr orgazmusakrobatákig :)
válasz | 2010-02-24 | 20:55
Ezt mondjuk így kár volt kiragadni -, mert ez valóban csak abban az esetben segít - de szerintem nem így önmagában, ahogy az idézetben le van írva, ha a nőnek már volt orgazmusa, sőt viszonylag elég jó orgazmus-készsége van. Ha nincs orgazmus-élménye, akkor nem ér semmit. Viszont, mi van azokkal a nőkkel, akiknek szokott orgazmusa lenni? Mondjuk kevesebbszer hüvelyi, gyakrabban mondjuk csiklói, bármilyen, de van. Én már például számtalanszor tapasztaltam, hogy egy-egy szenvedélyesebb együttlét orgazmusa után az emlékeket felidézve orgazmus jellegű érzéseket lehet elérni. A mell-orgazmus is úgy jöhet létre, hogy ugyanarra az ingerületre emlékszik a testem /személyes tapasztalat/, mint, ami például a csiklói orgazmus során berögződött, de a lényeg, hogy az összehúzódás érzés a hüvelyben ugyanaz az érzet - persze, nem árt ingerlés is hozzá, mert önmagában a gondolat az nem mindig elég. De a gondolatnak igenis nagy teremtő ereje lehet, az biztos.
válasz | 2010-02-24 | 20:50
3. A maszturbációkat fokozatosan fel kell váltania egy olyan meditációnak, relaxációnak, imaginációnak (mindegy az elnevezés), ahol NINCS KÉZI INGERLÉS, csak az agyban az emlékezet, de ezt olyan élethűen kell tenni, amíg a test a valóságban is lereagálja az emléket, és eléri az orgazmust minden egyéb stimuláció nélkül is. (Kinél gyorsabban, kinél lassabban, de elérhető, begyakorolható!)


Ani , mars meditálni, de rögtön!!! :-)))
Aki ebben hisz, hogy ez annyira könnyű, az csinálja csak! Kellemes időtöltést kívánok!! :-)))))))
 
válasz | 2010-02-24 | 20:45
Nem tudom, kikre céloztál az "amatőr orgazmusakrobaták"- címszóval? Eleve, nem egészen értem azt, hogy más szexológusok véleményét miért tartod nem helytállónak? Rengeteg elég komoly szexológiai könyv például nem a hüvelyi orgazmust tartja az Úristennek. És szerintem rajtad kívül más is leírhatja a véleményét, azt hiszem, senki nem mondta, hogy amiket tanítasz hülyeség lenne - de nekem például az a véleményem, ha egy nőnek soha nem volt orgazmusa, ott önmagában az intim torna nem elég.
Nagyon úgy tűnik nekem, sajnos, hogy aki nem a Te intim-tréningedben hisz, vagy legalább is, nem él azzal, az "amatőr orgazmus" akrobata lenne.
válasz | 2010-02-24 | 20:29
Éljenek az amatőr orgazmusakrobaták!!! :-)))
Most a viccet félre téve, hol tanítanak Magyar országon szextant????
Nem vagytok tisztában vele, hogy hogyan lesz valakiből szexológus?
Egyet elárulhatok: nem az a végzettsége és oklevele sincs róla...
Én semmiképp sem vagyok az a tutimondó típus, ám egyet le kell szögeznem. Nem tartom fer dolognak, ha besavanyodott és a bajaikba belerokkant emberek azért tartják a másikat távol egy megoldástól, mert irigyek és még sohasem gyakoroltak önszorgalomból semmit sem hosszabb ideig, így tapasztalatuk sincs a kitartó, odaadó munka gyümölcséről :-))...
Én 14 éves korom óta foglalkozom a taoista szexuális praktikákkal. Több nőnek segítettem már rendbe tenni az életét, akár orgazmus hiányától szenvedett, akár a baba nem akart megjönni, mint ahányan ezen a fórumon írogatnak. Önmagam is rendbe hoztam, a halálból tértem vissza.
Nem vagyok mindentudó, sok dologhoz nem értek, sok dolog nem nyílt ki még előttem. Tudom fáj, ha ezt olvassák némelyek, de többet tudok az emberi testről, lélekről, szellemről, mint amennyit másnak egy életen át sikerül megtanulnia. Én azért kezdtem újra a taoista dolgokkal foglalkozni és a HKO tudományát tanulni 13 év kihagyás után, mert az életem függött tőle. Muszáj volt tanulnom és amit megtanultam azt alaposan használnom.
Demagóg az a kijelentés, hogyha nem vagyok nő, akkor mit akarok itt én???
Szeretném megkérdezni alázattal és tisztelettel: akkor miért várjátok el a párotoktól, hogy tudjon ezekről a dolgokról???? :-)))
Az én nő tanítványaim többet tudnak a férfiak működéséről, mint a férfiak maguk. Ez már többször bebizonyosodott.
Az is, hogy ez a dolog fordítva is igaz. Férfi tanítványaim mélyebben ismerik a női testet, mint a legtöbb nő.
Nem akarok senkit nevetségessé tenni, ezért nem folytatom.

Aki, akarja ezt az Útat járni, az járjon rajta! Aki más utat keres, keressen, míg meg nem találja! Aki besavanyodottan a mások kedvét is el akarja rontani, az viszont csak egy helyben jár és gonosz dolgokat terjeszt.
 
válasz | 2010-02-24 | 11:59
Ha valakinek komoly orgazmus problémái vannak /soha nem volt, képtelen elérni/, akkor valóban érdemes ilyesminek - ill. bárminek utána menni, ami csak talán segíthet. Ha nekem soha sem lett volna, és bántana a hiánya, akkor tuti, mindennek utána menék, bármi segíthet. Vagy pedig elfogadnám, hogy nincs, és akkor elkönyvelném, hogy képtelen vagyok.
De, ha valakit zavar a hiánya, akkor valóban mindent meg kéne ragadni, kideríteni a hiányára visszavezethető okot.
válasz | 2010-02-24 | 11:55
Egy nő sosem tudhatja, h mi okoz ilyesmi problémát. Pl szerintem simán vezethet idáig egy olyan gyerekkori élmény, amikor is mondjuk egy kislány és egy kisfiú tapizták OTT egymást és mondjuk nagyon le lettek szidva, h ez nem normális, ez nem egészséges, ezt nem szabad. Ebből simán kialakulhat egy olyan gát, ami miatt a nő pontosan ugyanezeket fogja gondolni ugyanebben a szituációban majd felnőttként egy férfival.

Nagyon nagyon apró dolgokon képes az orgazmus "elcsúszni"...ezeknek utána kell menni.
válasz | 2010-02-24 | 11:53
Persze, én itt most nem gondoltam a szervi problémákra, és egyéb komolyabb /vagy kevésbé komoly/ pszichés zavarokra.
válasz | 2010-02-24 | 11:51
Az általam sokat emlegetett könyv (A szexuális élet zavarai) elég sok esetet taglal, amikor is az orgazmus elmaradása visszavezethető szervi bajra (hát vagy gerincsérülés, csikló fejlődési rendellenessége, olyan probléma, ami a vérbőséget megakadályozza, rendellenes medence struktúra és akár a kisajkak rossz "kifejlődése" is képes anorgazmiát okozni) vezethető vissza és sokszor a pszichés ok sem olyan egyszerű, h rágörcsölés pl. Sokszor okozza ezt egy "visszaesés" a genitális fejlődés során vagy ha nem megfelelően "járja végig" ezen fejlődés lépcsőfokait (kihagy valamit)...de akár az is okoz ilyet, ha a partner valaki olyasvalakire emlékezteti, aki iránt nem érezhet(ett) testi vonzalmat (pl a bátyját vagy apját látja benne - akár tudat alatt) vagy egy gyerekkori emlék egy akkor kisfiúval vagy a túlzott szobatisztaságra szoktatás, amikor is a szülők nagyon kihangsúlyozták a piszok, nedvek iránti "undorukat"...és még sorolhatnám....
válasz | 2010-02-24 | 11:35
"Az orgazmus nélküliségnek szerintem inkább lelki vonatkozású hiánya van, erotikus hangulat hiánya, a gyönyör-érzet ismeretének hiánya, elengedettség hiánya, rágörcsölés. "

ezzel egyetértek.
 
válasz | 2010-02-24 | 11:26
Az intimtorna szerintem csak azoknak a nőknek fokozza az orgazmus erősségét, akiknek, egyébként is van orgazmusuk, és max. erősíti az orgazmus erősségeket. Ha egy nőnek nincs soha, vagy nem volt orgazmusa szerintem pusztán az intim tornától nem lesz orgazmusa. Azért az orgazmus összehúzódásai /méhösszehúzódás- és hüvely összehúzódás/ az eleve akarattól független /önkéntelen/ összehúzódás, az intimtorna során a hüvely izmok összehúzása, elengedése - tornáztatása pedig egy akaratlagos - tudatosan irányított folyamat. Az orgazmus nélküliségnek szerintem inkább lelki vonatkozású hiánya van, erotikus hangulat hiánya, a gyönyör-érzet ismeretének hiánya, elengedettség hiánya, rágörcsölés.

Nem véletlen, hogy Sz. Mikus Edit is az Ani által idézett cikkében mennyire erősnek tartja az agyi emlékek - orgazmus élmények hatalmát a nő későbbi orgazmusainak szempontjából is.
válasz | 2010-02-24 | 11:19
Szerintem nagyon jó Sz. Mikus Edittől ez az idézet. Valamiért eleve mintha azt sulykolnák a nőkbe, hogy "csak a hüvelyi orgazmus" a 100%-ig orgazmus-élmény, minden más elhanyagolható ehhez az élményhez képest. Kisebbrendűségi érzést hoznak létre szerintem abban a nőben is, aki nem, vagy nagyon ritkán képes a hüvelyi orgazmusra, de egyébként minden
más orgazmusra - de akár egy fajtára is képes valaki - persze, az is elég.

Ez az általa említett imaginálás - elképzeléses-technika pedig nagyon hasznos szerintem. Valóban igaza van persze abban, hogy ez az "agyi-emlékezéses" technika orgazmus "felidézésére" csak akkor alkalmazható, ha "van mire emlékezni", tehát a nőnek legalább egyetlen-egyszer élete során volt már bármilyen orgazmus élménye. Mert, visszacsatolás csak valóban így jöhet létre. Csak arra lehet emlékezni, ami már valahogyan létrejött.

A "felidézni magában" az orgazmus élményt - valóban fokozható - létrehozható - testileg is az orgazmus élmény, és fokozhatja az élvezetet a korábbi orgazmus felidézése - persze ehhez elengedettség, stresszmentes időszak, zavartalan környezet kell, vagy legalább is a párkapcsolat érzelmileg felfokozott fázisa. És valahol a tudatában a nőnek az az érzet, hogy akkor, legalább az aktus, vagy bármilyen szexuális együttlét /orális szex stb./ pillanatában ő saját magát erotikusnak, izgatónak lássa önmaga számára is. A mellorgazmus élménye is úgy jön létre, hogy a nő saját melléhez való viszonya erotikától fűtött, a nő önmaga is izgatónak kell lássa a melléhez kapcsolódó ingerlést stb., és valóban képes az agy összecsatolást létrehozni a hüvely és méh között - létrejöhet az orgazmus - mondjuk talán lágyabb, kevésbé éles, mint a csikló-orgazmus, de az érzet ugyanaz.
válasz | 2010-02-24 | 09:37
Nem értem,miért leled örömödet abban, h ezen túrázol :)
Mondtam, akkor legyen amatőr...de ez hol izgasson engem? Ettől nem leszek kevesebb, hiszen átélem, megtapasztalom, fejlesztem az orgazmusaimat :) Hogy nem vagyok sze.pszichológus, hát istenem, túlélem :D
válasz | 2010-02-24 | 09:37
Talán föltűnt, hogy nem magamról írtam és panaszkodtam, hanem másnak adtam át olyat, amit szakember tanácsolt..

Ami rám vonatkozik, az nem érdekel , hisz nem is kérdeztem, beszéltem róla...
válasz | 2010-02-24 | 09:36
Az is vagy, majd ha elvégzel vmilyen sulit, terápiás szakember leszel stb. akkor lehetsz szakember.
válasz | 2010-02-24 | 09:35
Ismét kerülöd a választ...vagy a kérdésem se fogtad fel :)
Na mindegy... Ezen én nem segíthetek :)
válasz | 2010-02-24 | 09:35
Ránéztem a honlapra, ahol semmit sem ír, menj föl Pestre egy tanfolyamra, aztán megtudod..
A Kriston-féle intimtorna is uolyan jó lehet, nemcsak az ő tantrája a mindenható...
válasz | 2010-02-24 | 09:34
Rendben, legyek amatőr :)
De most azt hiszed, ezzel belém döftél? Vagy megsértettél? Ugyan, dehogy :)
De ez mit sem változtat azon, h igenis izgalmas és rendkívül élvezetes a szexuális életem...szóval akkor nyugodtan lehetek kielégült, amatőr nő ;)
válasz | 2010-02-24 | 09:33
És azt hiszem, ez egy jónak mondható írás volt, aminek lehet értelme, nem úgy mint a ti tanácsaitoknak: változtasson pózt, intimtorna stb..talán neked, vagy vkinek bejött, de nem mindenkinek...
válasz | 2010-02-24 | 09:33
A tudatlanság nem bűn, de ha valaki a tudatlanságával akar villogni, az kicsit "ciki".
Soha rá nem néztél szerintem a linkjére, soha nem olvastad el az adatlapján megadott honlapot sem. Mert ha olvasgattad volna, rájöttél volna, h ez nemcsak hüvelyizom összeszorítások sorozata. De hiába magyarázom, szerinted a taoista módszerek úgyis csak ebből állnak, szóval meghagylak ebben a hitedben.
válasz | 2010-02-24 | 09:32
Amatőr vagy, mert nem vagy szakember.
 
válasz | 2010-02-24 | 09:30
Amatőr :) Ez tetszik :) Ha sértésnek szántad, nem jött össze...mert valóban nem vagyok pszichológus, de orgazmus terén közel sem vagyok mondható amatőrnek ;)

Amúgy ha ennyire szereted másolgatni a szakember írásait, amik csak általános iránymutatók, miért nem mész el egyhez, aki csak veled foglalkozna, aki az előéletedet meghallgatva speciálisan csak a te problémádat próbálná megoldani...hm????
válasz | 2010-02-24 | 09:30
mert azt hiszi,. elég az intimtorna stb, aztán pikk-pakk-lesz is orgazmus..
 
válasz | 2010-02-24 | 09:29
Ja, és olyan tanácsot ad, ha valaki nem jön ki jól a párjával,a bioritmusuk más, lépjen tovább..., hátha neki ez a módszere....


És ha ő még nem tapasztalta meg a női orgazmus egyetlen fajtáját sem, nekem ne papoljon róla, mert fingja sincs róla, max a nők elbeszéléseiből, meg olvasmányokból...
válasz | 2010-02-24 | 09:28
Javaslom, nézd meg az előzményt, mihez is írtam a módszer leszólását.
Segítek: SiHing Hou és az ő linkje.

Ezt pedig egyértelműen nem próbáltad, hiszen ez nem csupán "intimtorna", hanem ennél sokkal mélyebb, sokkal több...olyan módszer, ami évezredek tapasztalatán alapul.
válasz | 2010-02-24 | 09:27
Ugyanis Sz. Mikus Edit írását idéztem szóról szóra, vagyis semmit nem írtam hozzá, így abszolút nem voltam tiszteletlen senkivel, max. veled, de az meg nem érdekel, és idősebb sem vagy nálam.
válasz | 2010-02-24 | 09:27
Múltkor is elég gúnyosan becézgetted (kicsit talán beszóltál is) SiHing Hou-t, ami szerintem elég nagy b*nkóság...főleg h idősebb és tapasztaltabb is a szexuális kultúrát tekintve. Persze jöhetsz azzal, h férfi és köze nincs a női orgazmushoz...de ez csak üres dobálózás, hiszen az élete arról szól, h minél egészségesebb, energikusabb legyen az ember, és ezekből következik a egészséges szexuális élet is.
válasz | 2010-02-24 | 09:24
És azt hiszem, attl mert nekem még nem jött be az ajánlott módszer, másnak még ugyanúgy ajánlhatom azt, amit egy szex. pszichológus javasol, nem olyat, amit te, egy amatőr mond.
válasz | 2010-02-24 | 09:24
Igazad van, h nem élünk együtt, de ha mondhatjuk így, félig igen. Hiszen fele hetet Nála, fele hetet itthon töltöm. Ugyanúgy van házimunkám mindkét helyen, oda nemcsak pihenni, filmezni, szórakozni járok, mert szeretném kivenni a részem a dolgokból (még ha nem is élünk hivatalosan együtt).
Abban pedig tényleg szerencsés vagyok, h ha az együtt töltött időt nézük (ha össze fogunk költözni), akkor kicsit jobban tudunk majd gazdálkodni belőle (hála a nem megszokott munkának).
válasz | 2010-02-24 | 09:23
Ugyan most kivel voltam tiszteletlen, aki nálam idősebb???

Amúgy meg próbálj meg együttélni a pároddal, majd meglátom mennyi időtök jut egymásra, a munka után mennyire ér rá majd veled foglalkozni...
 
válasz | 2010-02-24 | 09:19
Nem gondolod, h mellőznöd kéne az ilyen csak belekötős hsz-eket?
Nemcsak azért,mert semmi értelmük, hiszen nem próbáltad még az ajánlott módszert, de még tiszteletlen is vagy egy olyan emberrel szemben, aki nemcsak idősebb, de tapasztaltabb is.
válasz | 2010-02-24 | 09:12
Rendben, ezzel is próbálkozni fogok. Bár kicsit hihetetlennek tűnik, de tudom, hoyg könnyebben megy a dolog, ha fantáziálok.
válasz | 2010-02-24 | 07:28
Sz. Mikus Edit
#46
Út a nők orgazmusa felé

Visszatérő probléma a nők hüvelyi orgazmusának hiánya. Itt van rá egy tuti módszer, csak ki kell gyakorolni!

A legtöbb szexológus azt állítja - és ezzel magam is egyetértek -, hogy a lényeget tekintve teljesen mindegy, hogy egy nőnek mitől és hol van orgazmusa, a lényeg az, hogy LEGYEN! A hölgyek viszont nagyon nem így gondolják! Fittyet hánynak az alternatív szexre (miszerint a szeretkezés akár el is hagyható, és a felek bármi más módszerrel kielégíthetik egymást, csak a kéj meglegyen), de még a szeretkezés közben is különböző rangsort állítanak fel az orgazmusok között. Győz: a hüvelyi orgazmus!

Nem gondolnám, hogy fizikailag, de fizikai-lelki egységben mindenképpen ezt részesítik a nők előnyben, sőt mostanában a férfiaknál is elvárásként szerepel, mert a nők erre tudnak a legnagyobbakat, és a leglátványosabban sóhajtozni.

Íme egy módszer, amivel tuti biztosan el lehet jutni a célhoz, csak ki kell gyakorolni.

1. Kell, hogy legyen egy nőnek valamilyen valós orgazmus élménye. Mindegy, hogy azt álmában élte-e meg, vagy maszturbációval, vagy partnerkapcsolatban, csak az emlékezetében felidézhető legyen.

2. Hetente többször úgy kell maszturbálni, hogy közben becsukott szemmel felidézi magában a kiválasztott orgazmus élményt, és összeköti a kettőt. (Fokozott élményhez jut így.)

3. A maszturbációkat fokozatosan fel kell váltania egy olyan meditációnak, relaxációnak, imaginációnak (mindegy az elnevezés), ahol NINCS KÉZI INGERLÉS, csak az agyban az emlékezet, de ezt olyan élethűen kell tenni, amíg a test a valóságban is lereagálja az emléket, és eléri az orgazmust minden egyéb stimuláció nélkül is. (Kinél gyorsabban, kinél lassabban, de elérhető, begyakorolható!)

4. A szeretkezések alatt is, a behatolás után becsukott szemmel fel kell idézni a már begyakorolt "agyi-orgazmust", ami persze testi is, és össze fog kötődni a kettő. A férfi teste, jelenléte csak fokozhatja az élményt.

5. Jónéhány gyakorlás után ez szinte reflexszé válik, és már el sem rontható!
A begyakorláshoz hónapok kellenek, de az eredmény megjön! És megéri!

Egyetlen esetben nem működik.
Ha a nőnek semmilyen alap orgazmus élménye sincs, és nincs mihez kötni.

A módszer a nők vágyának felkorbácsolására is alkalmazható! Hiszen a felidézett orgazmus után minden nő szeretkezni szeretne a valóságban is!
válasz | 2010-02-24 | 07:22
de jó, hogy beírsz ide egy linket és mindjárt menni is fog neki a dolog... ( az intimtornával)
válasz | 2010-02-24 | 07:19
"És, valóban, szerintem is a legtöbb ember "hasonló szexuális életet élne, ha a partnerével ezekben az időkben tudna csak együtt lenni." - ezt nagyon jól látod. "

nem jól látja, mert még nem él együtt a párjával, majd aztán megtudja, mennyi ideje lesz rá a párjának, ha munka után hazaesik, meg még otthon is van mit csinálnia...
úgy persze könnyű, jobb, ha találkozgatnak, akkor persze csak vele foglalkozik, ráér stb,
válasz | 2010-02-24 | 07:16
akkor te szerencsés ember vagy, ha a párod hétvégén sem dolgozik, ill. semmi otthoni munkátok nincs, csak egymással foglalkozni egész hétvégén..
válasz | 2010-02-23 | 21:59
Rendben, köszönöm szépen! Úgyis most dumáltunk, küldött képen 2 új pozíciót, amit hétvégén ki kell próbálnunk, ha hazajön :)
Hát remélem idővel sikerül a dolog. Mindenesetre nem sietettem, hiszen így is nagyon élvezem az egészet. Ha összejönne valami, feltétlenül megosztom a tapasztalatokat :)

Köszi még egyszer!
válasz | 2010-02-23 | 20:42
Szerintem ne agyalj azon, hogy főleg a csiklói orgazmus sikerül, mert az is nagyon klassz dolog - ha sikerül, és az is ugyanúgy elfogadható, ha szeretkezés előtt - vagy után juttat el Párod a csúcsra. Persze, érzelmileg érthető, hogy vágysz a szeretkezéskor elérni a csúcsot de, ha egyelőre nem sikerül, se "türelmetlenkedj" szerintem. Próbáljatok olyan pozíciót esetleg szeretkezés közben, amikor úgy érzed, hogy a párod szeméremcsontja ingerelheti közvetve a csiklódat - így nem Te ingerled szeretkezés közben kézzel, és meg van jobban az egyesülés érzés az, hogy maga az aktus során következik be az orgazmus - és nem neked kell külön ingerelned magad - bár, az sem baj. Csak, talán akkor mindig rögzülni fog később az az inger, és nem tudsz majd elvonatkoztatni tőle.
válasz | 2010-02-23 | 20:29
Rengeteg mindenben igaz a hozzászólásod. Valahogy mostanában - hülye szó - divat lett kicsit a hüvelyi orgazmusról ódákat zengeni, közben meg azért valószínű, hogy a csikló nem véletlenül van a nőknek - szerintem. Szóval, a csiklói orgazmust könnyebb elérni, a hüvelyi orgazmus kicsit nehezebben jön létre, /persze, van, akinek könnyebben - na és akkor - mi van?/de szerintem sem csökkentebb értékű egyik sem a másiknál.
Egyébként, olvasgattam többször dr. Lux Elvira szexológusnő írásait: határozottan úgy foglal állást, hogy ugye a hüvelyben kevesebb az idegvégződés, nehezebb elérni általában a nők nagy százalékánál csupán a hüvely ingerlésével az orgazmust - persze, létre lehet hozni, csak összetettebb. Ehhez képest valahogy azt akarják mostanában belesulykolni a nőkbe, hogy, ha ezt a típusú orgazmust elérik, az még nem OK, mert még a másikat /harmadikat, negyedik típusút/ nem tudták elérni.
válasz | 2010-02-23 | 20:08
Köszönöm a segítséget! A linket is megnézem rögtön.

Nem vagyok annyira elkeseredve, mint ahogy az lejött az üzenetemből. Természetesen én annak is nagyon örülök ami van. Nem az a célom, hogy hüvelyi orgazmusom legyen, hanem hogy szex közben is el tudjak élvezni. A csiklóáltali orgazmusnak is nagyon örülnék.

De persze nem elégedetlenkedem, szó sincs erről, hiszen ez így is csodálatos érzés. Na meglesem a linket, hátha okosabb leszek! :)
 
válasz | 2010-02-23 | 18:19
A választ itt megtalálod!
http://intimtrening.network.hu/
Nagyon szép napot kívánok!
válasz | 2010-02-23 | 18:13
A hozzászólásodban leírtad, hogy nagyon élvezed a pároddal az együttléteket és a csiklód ingerlésével mindig eljuttat a csúcsra.
Akkor nem tudom mi hibádzik?
Annak örüljetek amit elértek, és ne azon siránkozzatok ami nincs.

A csiklóval elért orgazmus egyébként semmivel sem kisebb értékű mint a hüvelyi orgazmus. Az a baj, hogy manapság ez is, mint a legtöbb női dolog / narancsbőr, kilók, szőr-nem szőr/ túl van ragozva.

A hüvelyben nincs annyi idegvégződés, mint a női orgazmusért elsődlegesen felelős csiklóban. Ez okozhatja, hogy Te így tudsz kielégülni. Azt pedig, hogy a volt barátoddal, miért csak 4 év után tudtál először kielégülni több dolog is okozhatta. Lehet, hogy túl gátlásos voltál és nem tudtad magad elengedni, de az is lehet, mikor ismerkedtél a testeddel megszoktál egy bizonyos önkielégítési módot, amitől eltérő ingereket kaptál az előző partneredtől. Amíg átállt a szervezeted és megszokta az új ingereket ahhoz ennyi idő kellett.

A mostani pároddal pedig ez a 10-15 perces dolog egyáltalán nem olyan hosszú idő, hogy el kéne keseredned miatta. Úgy gondolom, ha a partnered igazán szeret, az ennyi ideig történő izgatás nem teher, hanem élvezet a számára.

Szóval fel a fejjel, semmi gond nincs veled!
válasz | 2010-02-23 | 17:58
Természetesen, abban nagyon igazad van, hogy "a lelki tükröm hangjára hallgatva és nem itt a topikban." - saját magamnak kell dönteni bármiben, és magamba kell néznem valóban, de nem csak nekem, hanem a másiknak is, külcsönös átgondolás nélkül nem megy.
És, mivel ez az orgazmus topic, azért azt saját tapasztalatból tényleg elmondhatom, hogy nagyon is okozhat orgazmus problémákat, szexuális kedvetlenséget, ha érzelmi problémák vannak - sőt nem párkapcsolati, hanem egzisztenciális problémák - eddig azt hittem, rám nem fognak hatni az anyagi-, egyéb problémáim, de egyre jobban hatnak. Persze, hogy bensőségesebb lenne egy kapcsolat, ha több élmény lenne, több közös elfoglaltság - de ezek nem teljesíthetőek, ha a másik hajt - mondjuk szerintem nem értem, és a kapcsolatért, de ez mindegy - ez majd idővel úgy is kiderül.
Egyébként, igazad van, lehet, hogy "megpiszkáltál" egy olyan területen, amihez valóban "túlzott mértékű érzelmet társítok".
Lehet, hogy az "alap probléma" az, hogy nőként "megsértem" a férfiak vadászösztön-kiélése érzését, túlzottan odaadó vagyok, túl sokat adok magamból, túl sok vagyok, biztosan bennem van a hiba. De, akkor a megoldás, lehet keresni egy olyan nőt, akinek fél évben van szüksége szexre, vagy ilyesmi. Meg, majd visszahúzódok a "csigaházamba", és kész - és lehet csodálkozni akkor a férfinak, hogy nekem miért nem lesz kedvem. Pedig kedvem lesz ugyanúgy, csak nem akarok már állandóan én sérülni, ha fontos vagyok a másiknak, akkor tegyen érte, ennyi.
válasz | 2010-02-23 | 17:39
Szerintem sem lenne gond, ha azt érezném, hogy mellettem van, kizárólag én vagyok -, de, mivel eleve kompromisszumos alapon így találkozunk -, akkor sok ember valóban félálomban van, és könnyen elszundít. Szoktam is viccesen mondani "belátva" a lehetőségeinket, hogy "egyáltalán, csoda, ha valamit tudunk még kezdeni" ilyenkor. És, valóban, szerintem is a legtöbb ember "hasonló szexuális életet élne, ha a partnerével ezekben az időkben tudna csak együtt lenni." - ezt nagyon jól látod.
Lehetetlent nem is várok el magamtól sem, sem a másiktól sem, meg is értek sok mindent, ezek a körülmények.
válasz | 2010-02-23 | 17:11
Sziasztok!

20 éves vagyok és még soha nem volt szex közben orgazmusom :( Attól tartok, rosszul rögzült bennem a dolog, de javítsatok ki, ha máshogy gondoljátok.
Volt 5 évig egy barátom, aki hát annyi idős volt mint én, szóval neki se volt tapasztalata meg nekem se. Úgy 4 év után eljutottunk odáig, hogy orális szex során el tudtam élvezni, de ott is csak a 69-es pózban. Hát nem részletezem, de így utólag visszanézve nem volt fergeteges amit az ágyban műveltünk.

8 hónapja összejöttem egy 30 éves pasival, aki amellett hogy tökéletesen megtestesíti az ideálom, isteni az ágyban. Nagyon figyelmes velem és tényleg mindent megtesz azért hogy élvezzem az együttlétet. De ennek ellenére vele se megy szex közben a dolog.
Úgyhogy vagy előtte juttat el a csúcsra, vagy közben megállunk kicsit és úgy. De még akkor is amikor totál be vagyok indulva, eltart a dolog 10-15 percig. :S

Szóval ő tényleg mindent megtesz. Átlagosan olyan fél- háromnegyed óra maga a szex, de szoktunk azért bőven időt szánni egymásra előtte is. Úgyhogy bőségesen lenne időm elélvezni szex közben is.
Mondjuk azt nem mondanám, hogy szeretkezünk, mert nem szoktunk finomkodni, de ő is úgy szereti jobban, meg én is.

Próbáltam már úgy is, hogy izgatom magam, meg neki is hagytam, de nem akarom egész végig ezt csinálni...

Olyan rossz, hogy nem megy a dolog, mert tudom hogy neki is nagyon sokat jelent. :( Nincs valami ötletetek? Bármi jöhet, szeretünk kísérletezni.
 
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-07-21 - 17:51

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41