szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Női orgazmus


Új hozzászólás

válasz | 2010-02-23 | 16:06
Nem feltétlen tölti így 2 ember a mindennapjait. Szóval ezzel nem kell általánosítani.
De ha mégis így találkoznak, akkor is ott a hétvége...péntek estétől hétfő reggelig...az sok idő.
válasz | 2010-02-23 | 15:17
A legtöbb ember csak ezekben az időkben tud a párjával együtt lenni!!!

Attól, hogy vki együtt él valakivel jó esetben dolgozik mindkét emberke egész nap, aztán otthon, és végül ágyba kerülnek.ezen nem változtat az együttélés.
válasz | 2010-02-23 | 14:35
na én emiatt, hogy nem éltek együtt, nem értem, miért olyan fontos tv-t nézni, ahelyett hogy összebújnátok, mégha nem történik semmi sem. tv-t nézni otthon is lehet.
persze az megint más, hogy közösen akartok valamit nézni, de szavaidból ítélve téged ez inkább zavar. különben nem említetted volna már x.edjére.

mondjuk mi is csak estefelé találkozunk. tán kevesebbnek is tűnik, mint mielőtt összeköltöztünk volna. igaz, akkor az egyetemen is tudtunk találkozni, vagy ellógtunk. munkából meg szankciók nélkül nem lehet lógni. :)

nálunk a hajnal kilőve, mivel én ha tehetném, délig aludnék, és reggel mások a készülődési szokásaink is. :):)
én legutóbb is leírtam, hogy mi miket vetünk be arra, hogy feltöltődjünk energiával a hosszú nap után. (séta, sütés, relaxáció), de ezt mindenkinek magának kell kialakítania. egyébként a tv már csak azért sem jó, mert az elszívja az ember energiáit. nem hiába alszik el sok ember a tv előtt vagy érzi fáradtabbnak magát utána...
amúgy azt érdemes kipróbálni, hogy 2 percig folyamatosan nézitek egymást :):) (már ha megbírjátok állni 2 percig, hogy csak nézitek a másikat :o) )

mi ha érezzük, hogy kezdünk beragadni a mókuskerékbe, azonnal kiugrunk belőle. de ezt is mindenkinek magának kell tudnia, mi az, ami segít kilépni a szürke hétköznapokból.
 
válasz | 2010-02-23 | 13:57
Szerintem nem lenne itt gond, ha többet tudnátok együtt lenni, vagy akár együtt is élni.
Az, h munka és egyéb dolgok után este találkoztok (amikor azért a legtöbb ember már félálomban van vagy fáradt nem tud rendesen odafigyelni vagy könnyen beszundít a híradó alatt is), majd keltek korán a munkához (amikor is álmosak vagytok és az idő is behatárolja, mi is fér bele). Szerintem a legtöbb ember hasonló szexuális életet élne, ha a partnerével ezekben az időkben tudna csak együtt lenni.
válasz | 2010-02-23 | 13:45
Vagy hogy ki hogyan csinálja... egyezteti össze ezeket.
 
válasz | 2010-02-23 | 13:44
Mondjuk szerintem Gyöngykagyló azért írta le ezeket, hátha kap vmiféle tanácsot, mit tehetne másképp stb.....
 
válasz | 2010-02-23 | 12:00
Nem is olyan ritka, csak azt kevésbé szoktam leírni, hiszen az egyet értés az emberek ingerküszöbe alá szorult. Abban nincs semmi hír :-)))
válasz | 2010-02-23 | 11:58
Kedves gyöngykagyló!
Nem "támadtalak meg"! Megpiszkáltalak egy olyan helyen, ahol hirtelen túlzott mértékű érzelmet társítasz egy témához. A mesterem szerint ez azt jelenti, hogy valami ott nincs rendben. Az eltúlzott érzelmi robbanások, mindíg rámutatnak valamire!!!
Miért lenne az baj, ha egy ember a prioritásai közt tartja számon a "testi szerelmet" ???!!!!
Ez a kifejezés nem egyenlő a dugással. Éppen, hogy érzelmi töltéssel rendelkező kapcsolatot jelent.
Sajnos a külső körülmények már nem egy jó kapcsolatot tettek tönkre. Erről is tudnék mesélni.
Gyöngykagyló, jobban jársz, ha megérted: nem volt szándékomban "megtámadni" téged, sem a kapcsolatodat. Az élettapasztalatom és az ember lelkének kicsinyke ismerete az, ami miatt megírtam, amit megírtam. Remélem én is, hogy a nehézségeitek átmeneti jellegűek. Ezt viszont neked magadban kell eldöntened. Őszinte magadba és szembe nézéssel. A lelki tükröd hangjára hallgatva és nem itt a topikban.
Ez semerre sem visz...
válasz | 2010-02-23 | 11:51
Te egyet értesz valakivel, - irtó ritka pillanat!!!!

Na, ettől nekem is szép a napom!
válasz | 2010-02-23 | 11:49
Ani, most teljesen egyet értek veled!
Örülök ennek nagyon! Szép a napom!
Pusszancs!
válasz | 2010-02-23 | 11:02
Igen, kb. ilyesmi "problémát" szerettem volna írni. És, engem most az bántott, hogy úgy vagyok beállítva, mint, akinél idézem "prioritás" a testi kapcsolat..., ha priotitás lenne, akkor éppen pontosan megelegednék úgy mond "dugással", és azért persze néha-néha egy két-három perces felfokozott hangulatú aktus is nagyon klassz /de persze annak is van érzelmi előzménye.../, de nem véletlen, ha szeretem a másikat, akkor nem szeretnék a kapcsolat 70%-ában erre a típusú együttlétre jutni, hanem, ha szeretem a másikat, és ismerem, egyébként milyen pontosan szenvedélyes típus /volt akár jó pár héttel ezelőtt is/, akkor szeretkezni szeretnék, és netán orgazmust is átélni - mint már jó néhányszor. Viszont, pontosan, amit Te is írsz Ani, reggel ez nagyon ritkán van /max. hétvégén/, reggel ránézek az órára, konstatálom, van egy óránk... hát ettől azért egy kicsit elmegy a kedvem lelkileg, és éppen, hogy "beleegyezek", hogy a férfinek jó legyen, jó, valamennyire nyilván jó, hiszen szeretem - maga az együttlétet önmagában. De, azért volt pár alkalom, amikor reggel, a lányom kopogott a szobájából, volt olyan alkalom, mikor az anyukám "árnyékát" láttam elsuhanni a szobánk üvegajtaján keresztül..., éppen, mikor kb. az orgazmus felé haladtam volna..., és fuccs is kapásból az egésznek.
És, ha én lennék, pont az érzelemnélküli nő, akkor valószínű, megelégednék a dugással is, de valószínű, hibát követek el, mert nem veszem figyelembe a férfiak tesztoszteron-szintjét.
És, ha én lennék az érzelemnélküli nő, akkor elküldeném, hogy kenegesse a másik nő a fájós karját, és, ha nem lennének érzelmeim, akkor már nem bírnám, hogy soha nincs semmi pénzünk, sehová elmenni, és, ha nem lennének érzelmeim, akkor nem bírnám elviselni, hogy hazaszalad korán vigyázni x hozzátartozójára. És, ezért csoda az, ha néha nőnek szeretném érezni magam? És, pont a férfiak csodálkoznak, mikor szeretnénk valami többet, valami szebbet?
Pedig, hány, meg hány nő van, aki fejfájásra, akármire fogja, csak, hogy elhárítsa a férje, élettársa stb. közeledését, utána az ilyen nők x év után megjegyzik, hogy "Ugyan, mikor volt az jó?"
Úgy tűnik, az bűn, ha én nem akarok ilyen nő lenni, és nem is ilyen vagyok.
válasz | 2010-02-23 | 10:39
Amúgy attól még, hogy nincs merevedése a pasinak, mert fáradt pl. másképp is kielégítheti a nőt.
(persze figyelembe kell venni, a másik érzelmeit, aktivitását is stb.)
 
válasz | 2010-02-23 | 10:36
Igaz, ugyan, hogy nálunk kissé más a helyzet, viszont nálunk is a párom reggel aktívabb. Részemről nem szeretem, ha reggel az órát kell nézni, hogy jajj, indulni kell a munkába, hisz a szeretkezésre hagyni kellene elég időt, ami reggel szinte sosincs, még hétvégén sem. ( akkor mindig elmarad az előjáték pl.)
Vagy korábbra kellene húzni az órát és hamarabb kelni?, de akkor elveszik a spontaneitása a dolognak, az már túl tervezett.

Este viszont az ember addig csinálhatja, ameddig "bírja" :)
 
válasz | 2010-02-23 | 10:07
A lelkem legmélyén ugyanúgy tudom, hogy fontos ez a kapcsolat. És nekem nagyon is fontosak az érzelmek! Szerintem most egy kicsit tévedsz, mikor úgy látod, hogy itt nincs rengeteg érzelmi szál, de van. És a testi szerelem része szerintem nála is fontos - csak talán arra akar ráébreszteni, hogy ő szeret, és neki fontosak az érzelmek is, nem csak a szex. A testi szerelem pedig nála is előkelő helyen szerepel a "ranglistán", bevallása szerint ennyit senkivel nem volt együtt az utóbbi jó pár évben. És persze, vergődök, de leginkább azon, hogy a kapcsolatot kívülről ért ocsmány támadásokat el tudjam/juk/ hárítani, na ez vesz el energiát, az biztos. Olyan párt pedig biztosan nem tudnék eleve választani - mégegyszer -, akinek nem fontos a testi szerelem /mert már volt már részem olyanban/ - én azután tudom, milyen az aszexuális férfi - és a mostani párom, finoman kifejezve, nem olyan. De hullámvölgyek mindenütt vannak, és éppen azért mert nem tizenéves kapcsolatról van szó, ezért az embernek nyilván igénye, hogy megpróbálja újra kihozni azokat a pozitívumokat, amik még ott vannak, csak a körülmények miatt nehzségek vannak. De, egyébként, látom tisztára hülyeség bármit írni, úgy sem lehet kívülállóként ítélkezni mások felett /erre már én is rájöttem/, mert így csak egy kis szeletet lehet látni.
Azt meg egyenesen nem tartom helytállónak, hogy engem egy érzelem nélküli nőnek állíts be. De, mindenki azt hisz, amit akar.
És ez már eléggé off is ebben a topicban.
válasz | 2010-02-23 | 09:43
Kedves gyöngykagyló, amit most írni fogok, az biztosan nem fog tetszeni, mégpedig azért, mert lelked legmélyén már tudod ezt. Azonban nagy energiákat fordítasz arra, hogy ezt elnyomd magadban...
Ideje tovább lépned.
Ha jól tudom, nem olyan régi ez a kapcsolat, hogy ilyen állapotba jusson. Egyértelműnek látszik abból, amit írtál, hogy csak vergődsz. Biztos vannak szép dolgok is köztetek. Ám az ember rangsort kell felállítson arról, hogy mire van igénye. Ha neked a testi szerelem esetleg előkelő helyen szerepel a ranglistán, akkor nem választhatsz olyat, akinek ez nem prioritás. Az élet annyira egyszerű lenne érzelmek nélkül. Viszont meglehetősen sivár is.. Azt hiszem...
 
válasz | 2010-02-23 | 09:35
Nagyon "hasznos", amit írtál, én is azon gondolkolkoztam, hogy valószínű, Ő önkéntelenül igazítaná ahhoz a szeretkezéseket, amikor leginkább topon van minden szempontból: fáradtság, napi stressz nem zavarja , ilyesmi, ez teljesen érthető is sok szempontból. Viszont, ha azt nézzük, hogy nekem személy szerint már szabályosan elment a kedvem, mikor reggel ránéztem az órára /jaj, van egy órahosszánk, "csináljunk már valamit" - szóval, ez így nem működik/, szóval elment a kedvem, olyan szinten, hogy egyszerűen nem éreztem semmit, és nem is volt kedvem folytatni az együttlétet - pedig ilyen még nem nagyon volt. És, akkor csodálkozik a másik, hogy "mért bizonytalanítom el", mert hiába az esti kedveskedés, ha most érdekes módon én aludtam el - így legalább a másik is átérzi, hogy én mit élek át, mikor én érzem visszautasítva magam, ilyen egyszerű.
Én belátó vagyok, persze, de, ha az én érzelmi igényem az, hogy szeretnék kicsit több romantikát, akkor ezt is meg lehet érteni.
válasz | 2010-02-22 | 21:09
Az az igazság, hogy mindkét nem tesztoszteron termelése reggel a legmagasabb. A taoisták a reggeli szerelmeskedést "reggeli imának" is szokták ez miatt nevezni. A reggel alkalmasabb inkább az ember számára a szerelmeskedésre. Az esti időpont viszont a hölgyek számára kedvez, mert ilyenkor ösztrogénből termelődik több. Este tehát a lágyabb szeretkezéseknek van itt az ideje.
Ám hiába tudja ezt jól az ember, az időpontokat nehéz teljesen ehhez állítania az egyéb elfoglaltságok miatt. Sajnos a fáradtság sokszor elveszi azt az energia többletet, amit a férfi a szeretkezésre tudna fordítani. Mivel a szeretkezés létrejötte a férfi merevedésén áll, vagy bukik, jobb, okosabb ehhez igazítani a szerelmezés időpontját.
Belátóaknak kell lennünk. Ha nincs erő a merevedésre, akkor nincs erő...
Lehet ugyan egy jó kávét, vagy Isten tudja egy kis kólát meginni, de, ha másnap munka van, ez vissza üthet.
Erőt, egészséget, sok kellemes együttlétet kívánok mindenkinek ezzel a cikkel is:

http://intimtrening.network.hu/blog/belso-elixir-intim-trening-szex ualitas-belso-kungfu-blogja/figyelem-a-gyakori-szex-fiatalit

Szép napot mindenkinek!
 
válasz | 2010-02-22 | 18:59
Persze, a reggeli szexkor frissebb, kipihentebb nyilván az ember, viszont azért egy-egy meghitt késői szeretkezésnek van szerintem "varázsa". És nem is azt mondom, hogy reggel rossz lenne, de ugye, nálunk mindenki kel, utána rohanás..., szóval meghittebb lenne, az este többszöri alkalom. A tévével kapcsolatban: nem vagyok TV-ellenes, sokszor együtt nézünk meg, főleg ismeretterjesztő műsorokat, sok mindenben egyezik az érdeklődésünk /történelmi műsorok, állatvilág, pszichológia stb./. Szóval lehet ez közös kellemes időtöltés is.
Persze, nyilván "engedni" kell kölcsönösen, hogy kinek mi a kedvezőbb bioritmus szempontjából.
válasz | 2010-02-22 | 16:15
csak nagyon kicsit megjegyzem hogy este-éjjel én sem kedvelem annyira a szexet mint pl reggel...
sőőőt.. reggel kedvelem a legjobban..aztán ahogy haladunk a napban úgy csökken... persze mindig szuper..de ha választhatnék....;))))

a TV-vel meg most mi a probléma??? nem csak sétálgatva vagy olvasgatva lehet együtt 1 pár.. közös filmnézés?? közös sportesemény nézés??? de van ismim ahol mind a ketten imádnak 1-1 sorozatot és azt nézik...és azért én pl napi 1 hiradót szeretek megnézni...
nem olyan megátalkodottt találmány az a masina;)))))))
(jojo..most ha egyik partner anti tv-s emberke.. míg a másik tv-mániás és mindent nézne akkor talán nem illenek össze...deh ez detto igaz pl a sport megszállottakra/otthon tespedőkre...stb..))
 
válasz | 2010-02-22 | 15:01
Mondjuk a szituáció ez, hogy eleve esténként találkoztunk - és mindenkire tekintettel későn. Tehát "nem egész nap" vagyunk együtt /ki van persze egész nap a másikkal/, és mikor megérkezik sokat beszélgetünk - hétvégente van esetleg közös főzés /mivel nem élünk együtt/, sőt nem is miattam fárad ki, úgy is mondhatnám, hogy a "családja" miatt. És gondolom, mivel már eleget hajtogattam, hogy "csak szex", ezért lehet, most engem piszkál azzal, hogy "nekem fontosabb a szex", pedig nem erről van szó, csak én meghittebbnek érzem az éjszakai szeretkezéseket, mint reggel, hajnalban, mikor tudom, nemsokára kelni kell. Ő meg sokszor beszéd közben elalszik a fáradtságtól. De kérdem én, miattam fáradt el? Nem, hát akkor?
válasz | 2010-02-22 | 14:33
nem először írod ezt. nincs valami kompromisszumos megoldásra mód/lehetőség? valahogy megoldani úgy, hogy mindenki igénye kielégüljön?
de most komolyan, mi a sz_r megy a tv-ben, amit nézni kell? miről marad le az ember, ha nem kapcsolja be? mert szerintem semmiről.

én nagyon kiakadnék, ha kedvesem a tv-t/számítógépet választaná helyettem kikapcsolódásképp. vagy ha én közeledni próbálnék hozzá, és leoltana, hogy most ne simogassam, csókolgassam, mert mindjárt kezdődik a fókusz/ barátok közt/hírek/napló/tények (bármi egyéb szemétre lecserélhető, behelyettesíthető)
keresni kell más olyan tevékenységet, ami kikapcsolódást jelent. és amit párosan lehet végezni (nekünk a főzés-sütés ilyen), a lényeg, hogy kommunikáljatok, osszátok meg egymással a gondolataitokat, érzéseiteket. különben eltávolodtok egymástól! és marad csak a doboz bámulása és a keserű szájíz.
válasz | 2010-02-22 | 12:53
Meg, a másik, lehet, hogy bioritmus beli eltéréseink vannak, ő este kinyúlik, én meg reggel nem érzem elég meghittnek az egészet, és hiába szövegelek, nem tudom összhangba hozni az egészet, meg egyébként is, a hiba biztos az "én készülékemben van". És én is tévézni fogok - végül is "információra szükség van".
válasz | 2010-02-22 | 09:03
Egyetértek, Ani, pocsék érzés elolvasgatni valóban a pozitív élményeket, valóban lehet ramaty érzés, nekem pár elmaradt alkalom után is hiányérzetem van. Pláne, mikor a másik kijelenti, hogy reggel nincs annyi idő, este meg tévét néz. Szerencsére önellátó is vagyok, ez a szerencsém. Megint bebizonyosodott, hogy férfi nélkül is klasszul meg lehet oldani dolgokat. Még szerencse.
válasz | 2010-02-18 | 10:32
Ani, még fiatal vagy, most nem érzed szükségét, de aztán majd jönnek az ízületi fájdalmak, szervi bajok, stb.
A mozgás élénkíti a vérkeringést, javítja az anyagcserét (ami ugye nem elhanyagolható, mert rengeteg mérget beviszünk), karban tartja a tüdőt, a szívet, sokkal energikusabb az ember. Az egy dolog, h ezekre nem érzi igényét 29 évesen, de ne felejtsük el, h leszel 30 és 40 is.És ahogy írtad, milyen ételeket szeretsz (zsíros, húsos, magyaros, nehéz, hízlaló), és h semmit nem fogsz mozogni,előbb-utóbb rakódik majd lefele és pl 35 évesen iszonyat kemény lesz mondjuk 10 kg plusszal és 20 évnyi tespedés után nekikezdeni sportolni, fogyni.
válasz | 2010-02-18 | 10:25
Megnézném azt a gyereket, akit a szülei sportolásra intenek, miközben ők meg tespednek, majd szétfolynak (nem kell ehhez kövérnek lenni, tunya és "puha" lehet átlagos testtel vagy pici felesleggel is valaki)...
válasz | 2010-02-18 | 10:06
versenysport a rengeteg edzéssel tényleg totálisan kikészíti a szervezetet... pláne hogy eléggé fiatalon kezdik... sanszosan tanulni is alig van idejük mellette..stb..stb..
de sokakat kárpotol ha mellé szereznek 1-2 szépen csillogó medált a nagyobb versenyeken.. és mostanra azért már igen szép summákat lehet kaszálni.. most éppen 20misi egy olimpiai arany???
(persze aki "csak " országos 7. pl.. az nem kaszál..de a szervezetét is lestrapálta... persze ezt sportág válogatja...)
 
válasz | 2010-02-18 | 09:50
A versenysport esztelenség és egyáltalán nem egészséges dolog. A test mérhetetlen, kíméletlen kizsákmányolása, mely akár a személyiség összeomlását is okozhatja.
Mondtam: mindent mértékkel.
" Három kincsemhez ragaszkodom:
Első a szeretet, a második a mérték, a harmadik a tartózkodás..."
Ta Te King
válasz | 2010-02-18 | 09:47
A SiHing Hou, kínaiul Majom Tanítót jelent, ami a Mennyei Majomra utal. Ő a Tréfa, jó kedv és legyőzhetetlenség istensége. Még a halhatatlanságát is lopta :-))
Igyekszem megfelelni a nevemnek :-))
válasz | 2010-02-18 | 09:46
És, felfogom, és tudom ...Kis koromban mozogtam eleget, köszi, most úgy érzem nincs rá szükségem, meghagyom nektek.

Nyugi ,a gyerekeket majd mozgásra intem:D
 
válasz | 2010-02-18 | 09:45
Még egy érdekesség. Egyre több a diszlexiás gyerek. KIderült a kutatásokból, hogy a mozgás hiánya és a finom mozgások megtanulásának kihagyása vezet ehhez a szindrómához. A diszlexiát tehát sporttal és mozgással kezelik. Csakúgy, mint a túlmozgásos figyelemhiányt. Egyre inkább eljut oda a nyugati tudomány is, hogy alátámassza az évezredes megfigyelést: a testnek mozognia kell az egészségéért.
Még a szellemi és lelki folyamatokat is befolyásolja a test állapota. A testben levő feszültséget, feszült szellemet szülnek. A folyamat megfordítható. A relaxáció viszont nem lehet elég jó, ha nem volt előtte mozgás. Hiszen a mozgás szüli a nyugalmat és fordítva. Egy nem eléggé (testileg) fáradt ember szelleme nyughatatlan és nem tud elaludni. Ha viszont a test nem pihen, az a szellemi képességeket is rontja.
Mindkettőre szükség van tehát. Mozgásra és pihenésre is. Persze mindent csak ésszel...
 
válasz | 2010-02-18 | 09:43
"Azért vannak bizony olyan nők, akik keményen sportoltak, és szüléskor a túl feszes izmok nem mindig jelentenek előnyt. A versenysport, rendszeres sport nem minden esetben jelent előnyt szülésnél " ...
 
válasz | 2010-02-18 | 09:42
Szeretnél segíteni, hogy levezessem a dühömet - irtó vicces kis okoska taoista vagy:)
válasz | 2010-02-18 | 09:39
Édes vagy, de tudom, mik a sport előnyei.. sőt az orgazmus előnyeit is, tudom, csak elméletben...
 
válasz | 2010-02-18 | 09:36
A taoisták nem törekszenek ám a szentségre, A taoizmus igyekszik elfogadni mindent, ami természetes és a természet a két végletet is tartalmazza. Volt olyan szerzetes a Wudang hegyen, akit azért tartottak ott, hogy tudását szabályozni tudják és ne tegyen kártt ártatlanokban. Kicsit dühösen született :-))
Kicsinykét sem vagyok szent a keresztény fogalmak szerint. Szeretem az elmélyültséget, alaposságot, fegyelmet, szigort. Ám, amikor annak van az ideje, tudok minderről elfeledkezni. Egyszerűen alkalmazkodom.
Hozzád is:-))
Mindenki szeretettel fordul feléd és segíteni szeretne neked. Azt vettem észre, hogy ezt arra használod, hogy kielégítsd a figyelemre és düh levezetésre való vágyadat.
Csak segíteni szeretnék én is.
Most jól visszavághatsz!
Ui.:
Amit nem használsz, az elsorvad. Ha nem mozogsz annak a szíved és előbb-utóbb minden szerved kárát látja. A mozgás örömhormonokat termel, ezen kívül a belső feszültségek levezetésének is kitűnő eszköze. Ha még nem mondtam volna, a sport javítja a vérkeringést a hasban és a nemi szervekben is.
Lehet, hogy a mozgásnak nem érzed szükségét, de hatásainak hiánya nyílvánvaló a te esetedben...
Pusszancs neked!
Szép napot!
válasz | 2010-02-18 | 09:16
Aminek valaki nem érzi szükségét, az nem baj, nem zavarja, nem bántja ,így nem is jelentkezik problémaként.
Ha zavarna a súlyom, vagy nem bírnék hosszabb távon csinálni vmit, lépcsőzni stb. akkor lenne baj, de így nem.

Ja, aztán még én kötözködöm...
Ha olyan nagy szent taoista, nyugis, megelégedett ember vagy, a toleranciádnak is nagyobbnak kéne lennie..... úgy tűnik, ezen a téren vannak gyengeségeid....:)
válasz | 2010-02-17 | 14:14
Ani, esküszöm, hogy ez meg is látszik az írásaidon :-))))))
Amúgy pusszancs neked!
Szép napot!
válasz | 2010-02-16 | 14:20
Én meg sohasem sportoltam és nem is érzem szükségét :)
 
válasz | 2010-02-16 | 13:26
Ezt csak te veszed piszkálásnak. Senki nem mondta, h baj. És nem is azért kell sportolni, mert X ezt mondja, vagy Y sportol..ez nem kényszer. Az embernek magának kell rájönnie, h ez mennyire jót tesz neki. Én világ életemben aktívan sportoltam, de az utóbbi 2,5 évben elhagytam magam. Voltak időszakos fellángolások, de nem tartottak túl sokáig. Mióta újra elkezdtem megmozgatni magam heti 3-4 alkalommal, sokkal jobban érzem magam. Az életben, az ágyban is energikusabb vagyok, érzem az izmaimat és szinte érzem, ahogy fellélegzik a testem.

Ezt önmagának kell felfedeznie az embernek, megérezni az ízét, milyen jó a rendszeres mozgás...
válasz | 2010-02-16 | 13:23
Na ne már, most meg az a baj, hogy nem sportolok ...
 
válasz | 2010-02-16 | 13:22
A lovagló sportot űzöm .. :)
válasz | 2010-02-16 | 13:22
Tudom, h elcsépelt és sablon szöveg, de mozgásra szüksége van a testnek. Az izmok eltunyulnak, romlik a kondi és bizony kihat az anyagcserére, érrendszerre. Egyszer csak azon kapja magát az ember, h már 20 lépcső után is 120-at ver a szíve és liheg.
Az embernek rá kell jönnie, h az egészséges élethez, az egészséges közérzethez elengedhetetlen a mozgás. Nem kell aerobicozni vagy súlyzózni, de naponta vagy kétnaponta 20-30 perc szerintem mindenkinek belefér.
válasz | 2010-02-16 | 13:18
Ja, hogy itt rajtam kívül akkor mindenki edz, és tornázik :)
 
válasz | 2010-02-16 | 12:18
étkezéssel nincsen semmi gond.. egyél amit csak akarsz.. a pasik a válogatós csajoktól inkább menekülnek;)))
de hiába vagy pl vékony..kis testmozgás sosem árthat.. mert lehet soványnak lenni..de lehet sporotsan vékonynak is lenni. .más más....
válasz | 2010-02-16 | 07:49
Ja, és erre mondjátok, hogy az , aki mindezt nem éli át, tök közömbösen olvassa el ezeket a leírásokat.
válasz | 2010-02-16 | 07:48
Nem szoktam edzeni, sőt eszem egy csomó egészségtelen ételt, pl. disznóságok, hurka , kolbász, töpörtő, májas hurka, és egy csomó csokit, ez utóbbit néha irtóra megkívánom, biztos itt pótolom a boldogsághormont, ami máshol elmarad, - 160 cm és 55 kg vagyok.:)
Otthoni munkákkal viszont mondhatni karbantartom magam.
(családi házban élek, falun)
válasz | 2010-02-15 | 22:35
Nekem anno tenisznél volt nagyon csúnya térdsérülésem. Orvos műteni akarta, de én inkább megkíséreltem egy próbát egy csontkováccsal (az ország egyik legnevesebbje, nehéz bejutni hozzá, a legtöbb sportolót ő kezeli). Hetekig utána még nem tudtam rendesen használni a lábam, de azóta tökéletes...teljesen.

Érdemes lenne megnézettetni valami nagyon jó szakemberrel...de ez már nagyon OFF ide a Női orgazmusba. Nem folytatjuk a Beszélgetünkben?
válasz | 2010-02-15 | 22:31
Agykontrollal szerelje össze a térdét. :) Te is agykontrollozol tanítsd meg rá, hogyan kell használni az elmetükre technikát! :)
válasz | 2010-02-15 | 22:28
Az a baj hogy versenyszerűen karatézott s abba kellett hagynia mert szétrugták a térdét. S mivel abbahagyta a verseny sportot azt jelezte is a szervezet s rá 1 hónapja aszmás lett. így ilyen hogy lépcsőzés szóba sem jöhet mert 3 napig fáj a térde. Kirándulni sem tudunk menni :(
Doki azt mondta műtét de hát ő inkább így él mert újra kéne tanulnia járni s arra nem ér rá hogy 2 hónapot malmozzon otthon.

De pontosan tudom miről beszélsz, sajna nincs most pénzem kondiba járni de kb 3 hét punnyadás után itthon kezdtem el edzeni mert úgy érzem mintha papi lennék. Napi 20 perc edzés mindenkinek belefér :)
válasz | 2010-02-15 | 22:03
Ő nem érzi az igényt arra, h jobb kondícióban legyen? H mondjuk 100 lépcső után ne lihegjen? Vagy csak alapból energikusabbnak érezze a mindennapokat? Én is nemrég kezdtem el megint rendszeresen mozogni, de ahhh..nagyon jó érzés :) Fel vagyok pörögve, formálódik a testem, levezetem a feszültséget és élvezettel izzadok, szenvedek, mert tudom, h meg fogsz látszódni és már előre örülök a végeredménynek :)
válasz | 2010-02-15 | 22:01
Teszel érte, hogy ez megváltozzon és idő kérdése, hogy megadd neki, amit legjobban akar! :) Mások azonnal gyógyszer után nyúlnak. :) Olvashatsz elég rémtörténetet itt a fórumon olyan hapsikról, akik az első kudarcélményük után egyből bogyókért és egyéb készítményekért kuncsorogtak, ami azonnal kijavít minden hibát rajtuk és mindemellett tökéletes szeretőkké varázsolja őket. :)
válasz | 2010-02-15 | 22:00
A nőcim elég viccesnek találja a pc gyakorlatokat de azért csinálja de sajna a mozgásra nem tudom rávenni. Mert 1-2 alkalom után mindig alább hagyja a lelkesedés pedig már kezd eléggé narancsbőrős lenni mert sok "szemét kaját" eszik. s valahogy nem tartom fairnek hogy én naponta 400 fekvőt csinálok hogy fitt legyek ő meg semmit :( .
De tiszteletben tartom a döntését, de noszogatom kicsit :)

De Valentin napra azt az ajándékot kapta tőlem hogy felvettem neki egy fél órás fenék-comb erősítő gyakorlatokat amiket én adok elő hehehehe
válasz | 2010-02-15 | 21:53
igen egyetértünk mert amikor orgazmus után szexelünk akkor elég jó kis hangokat hallok ami sajna nincs jó hatással rám. Mert hamar elmegyek pedig szerelem akkor szeret velem igazán szexelni :)
válasz | 2010-02-15 | 19:28
Haha:D Jo veletek beszelgetni, sugarzik beloletek az egeszseges szexualitas:D es ja egyetertek.. az is nagyon jo ... meg sok sok mas is... ;)
válasz | 2010-02-15 | 15:52
"eppen emiatt imadom a masodszori aktust... mas erzest nyujt a behatolas, hiszen sokkal erzekenyebb a huvely"

Az a legjobb, mikor már az aktus előtt átéli a nő az orgazmust és úgy kezdenek bele...huhh...akkor olyan, mintha minden egyes mozdulat egy újabb orgazmus lenne, nem lehet betelni azzal az érzéssel...hmmm...:)))))))
válasz | 2010-02-15 | 15:20
Meg egyszer kerdezem szoktal edzeni? Kemenyen edzeni? Karban tartod a tested?
válasz | 2010-02-15 | 15:15
Ja ja.... szerintem ezzel tobbnyire mindannyian igy vagyunk.... foleg azok akik akrobatikaznak is..... haha. Az kimerito tud lenni... foleg a combokra.... ;) Egy edes egyuttlet utan az ember sokszor nem vagyik masra mint egy olelesre...Az a szep ebben a temaban, hogy annyifelekeppen meg lehet fogalmazni olyan sok szempontbol korul lehet irni... es megsem erzed hogy megragadtad a lenyeget... mert nem is igazan lehet.
válasz | 2010-02-15 | 15:13
Ani ezt jól látod. Én ebből élek. Ezt oktatom. Ebből tartjuk el a családjainkat. Ezen kívül a személyes vezetéssel kiküszöbölhetjük a félreértéseket, problémákat, bajokat.
Ezek a gyakorlatok a QiGong gyakorlatok királyai. Gazdag emberek milliókat fizettek csak egy-egy titok megtanulásáért is. Ezekért a dolgokért meg kell küzdeni és csak a járatosabbtól lehet megtanulni biztonsággal. Ez az oka ennek..
válasz | 2010-02-15 | 15:11
Ja, jó lehet...
válasz | 2010-02-15 | 15:05
Teljesen igy van... eppen emiatt imadom a masodszori aktust... mas erzest nyujt a behatolas, hiszen sokkal erzekenyebb a huvely... Ahhoz tudnam hasonlitani amikor bejaratod a motort ... Jo dolog amikor a pasid is birja az iramot:P
válasz | 2010-02-15 | 14:37
Egy elnyújtott hüvelyi orgazmus az engem is ki tud ütni, testileg és lelkileg is. Nem is gondoltam még olyanra, hogy utána vágynék mondjuk csikló-orgazmusra, vagy bármi másra. Max. pihenésre.
válasz | 2010-02-15 | 14:29
"Nem feltetlen intercourse alatt ertettem a 4-5 ot.. de egyeni izgatassal el lehet erni ..."
Szerintem ez attól is függ, ki mennyire vágyik, mennyit bír. Ugye olvasni olyanról, h valaki sok-sok kevésbé intenzívet él át és még többre vágyik. Viszont akad olyan is, aki egyet is nagyon nagy intenzitással éli meg. Személy szerint én 3 után már halott lennék, az tuti :D Egyszer kipróbáltam magamban a 3-at, de...paff voltam. Sokszor 1 orgazmus is teljesen kiüt, de teljesen...nemhogy abból 4-5. :D
válasz | 2010-02-15 | 14:23
Maga a gyakorlat nincs fönn, csak ha elmegy valaki a tréningre ott tanulhatja meg
válasz | 2010-02-15 | 14:21
Nekem olyan volt pár alkalommal, hogy a hüvely vált érzékennyé orgazmus után. Semmilyen gyulladásom, fájdalmam egyébként nem volt..., talán a méhszáj válik ilyenkor érzékennyé... érdekes.
válasz | 2010-02-15 | 14:19
Ja..., masztinál egyáltalán nem csoda a 4-5 orgazmus..., nekem szeretkezésnél inkább az elnyújtottabb a jellemző, vagy olyan hullámzóbb, nem annyira élesebb. Lelkiállapottól, izgalmi állapottól pedig nagyon függ..., egyetértek teljesen ebben Veled.
válasz | 2010-02-15 | 14:16
Nem feltetlen intercourse alatt ertettem a 4-5 ot.. de egyeni izgatassal el lehet erni ... Attol fuggoen mennyi ido alatt valik ingererzeketlenne a csiklo .... a vege fele mar tobb ido kellhet .... az koztes ido mondhatni egy gorbekent irhato le. Es annyira igaz... amit mondtal a lelki allapotrol... Nagyban fugg tole... Van amikor csak szukseged van a szexre de mar csak az egyszeri orgazmus nelkuli egyuttlet is kielegit... Szex kozben pedig hogy sikerul e vagy sem... az az agyadtol es a gondolataidtol fugg... Ha azon gondolkozol hogy el kene mosogatni vagy hamarosan menned kell es meg fel kell oltoznod... azt varod mikor megy o el hogy csinalhasd a dolgodat... nem fogsz soha elmenni... Ha azon gondolkozol hogy milyen jo a himvesszojet nyalakodni vagy milyen elvezetes elhuzni a szeretkezest egyszer ki egyszer be jatekkal.... vagy milyen ha o simogat es belednyomja a dildot mikozben te oralisan izgatod 69 es pozban... akkor egyszer csak bekattansz... es hat eljuthatsz a csucsra. Vannak dolgok amik segitenek ... van akit egy bizonyos tipusu izgatas visz el... van akit az elvezo pasi hangja visz el... Erre nincs recept... Annyira masok vagyunk ... Mindannyian maskepp vagyunk abberraltak... ;) Akarmikor belegondolok hogyan is zajlik ez... rajovok mekkora mazli is az amikor az ember megtalalja azt akivel agyon kivul is es agyban is osszhangban lehet lenni... Mindenkit csak arra tudok batoritani, hogy tartsa meg azt a valakit:)
válasz | 2010-02-15 | 14:11
Köszi, most már tudom :P
válasz | 2010-02-15 | 14:10
én sem lennék a te helyedben...
válasz | 2010-02-15 | 14:10
Nem, és az átlagos nők nem szoktak:)
válasz | 2010-02-15 | 14:09
A frigiditás és az anorgazmia között van különbség..
válasz | 2010-02-15 | 14:00
Sárkány palota QiGongot és Szarvas- Daru- Teknősbéka gyakorlatot.
Ennyi a titkok titka és a kitartás.

http://wudangshanhu.5mp.eu/web.php?a=wudangshanhu&o=xrXNweC2kp
válasz | 2010-02-15 | 13:48
szánalmas vagy.....
válasz | 2010-02-15 | 13:48
Szoktal tornazni Ani?
Edzeni ... ertem ezalatt a minimum 4x elmenni edzeni.... Spinning egy ora legalabb heti negyszer es sulyokkal valo edzes heti ketszer?
Vagy alternativakent lehet valami erosito torna es spinning?
válasz | 2010-02-15 | 13:44
... úgy értem, az elhúzódó orgazmusnál nem igen lehet elkülöníteni a fázisokat az orgazmus-hullámok között. De olyan is előfordul, hogy egy erősebb orgazmus után érzékeny lesz a nő, és egy ideig nem is kíván semmilyen ingerlést, kell egy kis nyugalmi fázis.
válasz | 2010-02-15 | 13:38
A 4-5 orgazmus szerintem sem átlagos, de egyébként az elhúzódó, avagy többszörös orgazmus például nem is tekinthető 4-5 orgazmusnak mondjuk - de egyébként is, a nőnek orgazmus közben /után/ jobb dolga is akad, mintsem számolgassa az orgazmusait. És egyetlen-egy orgazmus is lehet frenetikus élmény, teljesen mindegy, hogy mennyi van, ha az kielégíti a nőt.
válasz | 2010-02-15 | 13:36
Ha egy no kepes egy orgazmusra akkor kepes tobbre is... es szerintem a legtobb no nem frigid.
válasz | 2010-02-15 | 13:13
Elmondanád most mi a fenét kötözködtem, mert te olyan fene mód értesz a nőkhöz , meg a témához?
válasz | 2010-02-15 | 13:10
Ismerd be te is, mivel csak annyit írtam, hogy nem átlagos a 4-5 orgazmus!!!

Ki a fene írt most negatívat?????


Azt kéne leírnod, hogyan fejlesztette az orgazmuskészségét, nem azt, hogy én milyen negatív vagyok, hát nem akarsz segíteni a többieknek?!
válasz | 2010-02-15 | 13:08
És mit csinált a kedves kolleginád?
válasz | 2010-02-15 | 13:07
02 .10-én írtam neked utoljára, abban sem volt kötözködés!
válasz | 2010-02-15 | 13:06
most ezt nekem írtad?!


Azért , mert a 4-5 orgazmust nem tekintem átlagosnak??

Anthico, Gyöngykagyló, Stat, Thymian stb tessék nyilatkozni, van-e 4-5 orgazmnusotok.Lehet, hogy olykor igen , de tuti nem ez az átlagos.
válasz | 2010-02-15 | 13:04
Ha az előző kommentemet nem Ani néven írtam volna, vagy vki más akkor igenis elfogadtátok volna, hisz uazt írtam, mint Anthico, merthogy a srác tényleg csak arra megy, hogy kielégítse a csajt , aztán kész...
 
válasz | 2010-02-15 | 13:02
"Anthico, te kis ínyenc!!! :-))) "

Szeretem fokozni az élvezeteket és bizony az idő húzása nagyon kellemes, kéjes szenvedés ;))))
válasz | 2010-02-15 | 13:00
"Ez számomra úgy hat, mintha főzni szeretnél az ágyban. Azaz x mennyiségű ilyen után jöhet y mennyiségű olyan és violá, kész is az étel (=orgazmus).
Ez nem így működik és nem is így kéne hozzáállni. Nem az órát kell sasolni, mikor mire mennyit szánsz. Sőt, már lehet, h bizonyos nőnek a 10-15 perc előjáték nem elegendő. Utána lehet, h neki annyi perc sem lesz elég az orgazmushoz, mint ami mondjuk másnak elég. És eleve miért az orgazmus a cél? Miért az idő minimálisra redukálása az, ami foglalkoztat? "
Én is erre gondoltam, ezt írtam, aztán én meg meg lettem szólva!!!
válasz | 2010-02-15 | 12:23
Hagyd békén inkább Anit. :) Pont ezt akarja elérni, hogy valaki belekössön vagy beszóljon neki. Egyszerűen ne foglalkozz vele, ha majd beír valami értelmeset akkor arra lehet is reagálni, de az ilyen kötekedéseire nincs értelme semmit sem írni.
válasz | 2010-02-15 | 12:16
sajna nem ezt tapasztaltam, miden nő más, örülhetsz ha ebbe a kategóriába tartozhatsz :)

Nah mivel Ani ismételten belém kötött ezért ezért arra is reagálok. Ha bármit kérdezek a fórumon csak te ne válaszolj s te ne fűzzél hozzá 1 mondatot sem mert nagy ívbe leszar....m.
Egy megkeseredett idiota vagy akit mellesleg mindenki utál itt a fórumon. Meg is érdemled a helyzetedet csak így tovább csak biztatni tudlak mert ezen az úton tuti nem is lesz orgazmusod, s ez így is fog maradni de nyugtasd csak magad NEM FOG ÖSSZEJÖNNI!!!!
Annyira vágysz az élet negatív energiáira, meg a csalódottságból és a szánalomból táplált kis energia értékű hullámokra mint ha egy öreg 80 éves vén lány lennél. Ha nem így lenne nem jellenél meg majd minden nap valami olyan mondattal h úgysem fog összejönni. NEKED REMÉLEM NEM IS!!!

S szerintem mindenki csak örülne ha nem kelle a te hülyeségeidet folyton ezért másokat boldogíts
Kesredjél meg egy doboz gyógyszer mellet az a te világod!!!
válasz | 2010-02-15 | 12:12
Egy kis betekintés a világunkba:
Én 38 a kolleginám 47 éves:
http://fitneszqigongtabor.5mp.eu/web.php?a=fitneszqigongtabor&o=BL8 1JBDRpD

Nem így születtünk. Munka gyümölcse ez is. Sőt! Engem 7 évvel ezelőtt élőhalottnak nyilvánítottak egy súlyos betegség miatt.
Nem hagytam el magam. Élek, élünk és boldogok vagyunk ott, ahol vagyunk, pedig nem vet fel minket a pénz, nincsenek rendezett családi körülményeink, nem bulizgathatunk naphosszat, nem szedünk boldogság pirulákat és különösebb üzleti sikerekkel sem halmozott el az élet.
A titkunk: megelégszünk a jelennel és azzal, amit a jelenben tehetünk, megválunk a múlttól, megbocsátunk és elengedünk. Megtesszük, amit tudunk és bízunk a sikereinkben.
Ezt kívánom mindenkinek!
 
válasz | 2010-02-15 | 12:00
Anthico, te kis ínyenc!!! :-)))
Neked van igazad!
válasz | 2010-02-15 | 11:59
Az én kolleginám orgazmus gondokkal küszködött. Szeretkezés közben soha nem volt orgazmusa. Nagyon sokáig el is fogadta a helyzetét.
Egészen addig, amíg egyszer egy beszélgetésünk során fel nem fedte ezt előttem.
Ennek 3 éve. Most már ott tart, hogy ő tanít nőket az orgazmus készségük fokozására. Minden ilyen problémája elmúlt és nagyon boldog szexuális élete van.
Az orgazmus készség FEJLESZTHETŐ!!!!
Nem akarok és nem is tudok veled vitatkozni Ani, de azt tudom, hogy te nem az átlag nőt képviseled, már ha egyáltalán van olyan. Te a megkeseredett, mérges, dühöngő, agresszív, csalódott, átlag nőt képviseled. (A világod olyan, amilyennek te szeretnéd látni. Te így látod...)
Nem mondom, hogy azonnali sikereket ért el, de szorgalmas gyakorlással a kolleginám nem csak ezt a baját nőtte ki, de megszabadult az állandósult húgyúti fertőzéseitől, hüvelyszárazságától, fázékonyságától is. Ma már csak rémálom a múlt. Nyavalygás helyett tenni kell! Ez a végszóm.
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
válasz | 2010-02-15 | 11:03
Ez számomra úgy hat, mintha főzni szeretnél az ágyban. Azaz x mennyiségű ilyen után jöhet y mennyiségű olyan és violá, kész is az étel (=orgazmus).
Ez nem így működik és nem is így kéne hozzáállni. Nem az órát kell sasolni, mikor mire mennyit szánsz. Sőt, már lehet, h bizonyos nőnek a 10-15 perc előjáték nem elegendő. Utána lehet, h neki annyi perc sem lesz elég az orgazmushoz, mint ami mondjuk másnak elég. És eleve miért az orgazmus a cél? Miért az idő minimálisra redukálása az, ami foglalkoztat?
Lehet az is, h úgy belemerültök egymásba, h nem is nézed az órát (vagyis szerintem egy igazi szeretkezésnél nem az órát nézegetjük).

Női orgazmusra nincs általános recept...nagyon sok minden befolyásolja. Ahogy Gyöngykagyló írta, még akkor is változó, ha csak egy nőt nézünk. Hol gyorsabban ér el a csúcsra, hol lassabban.

A szeretkezés célja nem az, h minél hamarabb meglegyen az élvezés és ennyi. Merüljetek el egymásban, ne az orgazmus legyen a cél. Sokszor az sokkal izgatóbb és kielégítőbb, ha húzzák az időt, mikor már közelegne az orgazmus, de még nem engedik "bekövetkezni". Személy szerint én az ilyet sokkal jobban élvezem és szeretem, mintha egyből sikerülne :)
válasz | 2010-02-15 | 10:46
szerintem meg különlegesen jó képesség kell a multiorgazmusra, sok nőnek csak egy vagy egy orgazmusa sincs, és nem a 4-5 az átlagos ez túlzás..!!!
 
válasz | 2010-02-15 | 10:40
... egyébként, ha belemerül az ember a dolgokba, akkor nem "szokta az órát nézni", az időérzék kicsit képes elveszni. Persze, úgy nagyjából be lehet határolni kb. az időt.
válasz | 2010-02-15 | 10:40
De nem hiszem, hogy az átlagos nők képesek 4-5 orgazmusra...
 
válasz | 2010-02-15 | 10:38
Szerintem erre nincs általános "recept", minen nő más- és más, mindenkinek más időtartam szükséges hozzá. Sőt, még ugyanannak a nőnek is változó. Függ attól, mennyire van topon érzelmileg, nem terelik-e el a gondolatait tudat alatt a problémái, mennyire tud ráhangolódni az érzékeire, milyen éppen a párkapcsolata /volt-e vita, vagy "dúl a szerelem"/. Van, mikor elég 4-5 perc, van mikor több kell, lehet, hogy fél óra..., ez változó dolog.
válasz | 2010-02-15 | 10:37
Bocsika, de erre nem az átlag nő a képes, hogy elmenjen többször is egymás után. ehhez jó orgazmuskészségű nő kell, nem egy átlagos nő. akkor minden átlagos nőnek mondjuk 4-5 orgazmusa van egymás után, szerinted???
válasz | 2010-02-15 | 10:35
Most nem azért, de ebből a hozzászólásából az látszik, hogy nem akar vele sokáig szeretkezni, legyen gyorsan orgazmusa, aztán kész. Vagyis neki is csak az orgazmus a cél, ne kelljen sokáig izgatni, játszani vele, hanem minél hamarabb meglegyen.
mért érdekli egyébként , milyen hamar megy el a nő , pláne percre pontosan, hogy hány perc kell neki. Szeretkezzenek, aztán megtudja...
 
válasz | 2010-02-15 | 10:13
Valtozo... de elegge konnyen el tud egy atlag no menni egymas utan .... akar negyszer otszor is... Attol fugg mennyire van a teman gondolatilag.... ha nem hagyod abba az izgatast akkor elviekben 1 perc eltelte utan akar rogton elmehet. BAr igazan ez annyira helyzet es ember fuggo... Nem lehet erre olyan valaszt adni ami mindenkire igaz lenne. :)
válasz | 2010-02-15 | 10:05
Haha .... ugy latom e temaban nem sok valtozott Anitol:P Csak beneztem mert hat kaptam ket kamu levelet valami Jennifertol... Na de el is koszonok. Jo szorakozast Ani:)
 
válasz | 2010-02-15 | 08:25
Miért, nem akarsz vele sokat "foglalkozni"?
válasz | 2010-02-14 | 22:53
sziasztok, mindenkinek jo estett kivanok. lenne am nekem is egy eleg buta kerdesem, kb.atlagosan eny 10 15p es elojatekot kovetoen sex, szoval egy tapasztalt csajnak kb mennyi ido kell az orgazmusig,?
 
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-07-21 - 17:51

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41