szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Női orgazmus


Új hozzászólás

válasz | 2010-02-05 | 19:36
Az, hogy többféle ingert tudsz feldolgozni egyszerre, többfelé tudsz figyelni, szerintem egyáltalán nem hátrány a szexben, ott ingerek sokasága van, csak rá kell jönnöd, hogy mi /vagy mik/ azok, amik örömet okoznak.
válasz | 2010-02-05 | 19:34
Szerintem Aninak már sokan, és nagyon sokféleképpen elmondták, hogy ne agyaljon. A szexben szerintem meg nem fontos kikapcsolni annyira az érzékeket, meg a tudatot. Nem kell mindent elengedni szex közben, csak a görcsöt, azt, hogy "nagyon akarok" valamit - vagyis ebben az esetben az orgazmust.
válasz | 2010-02-05 | 19:31
Ohh, és még annyit, hogy nem vagyok hiperaktív, koncentrációs problémáim azonban vannak, vagyis inkább nem tudok egyszerre csak egy dolgot csinálni. Ha nem csinálhatok egyszerre 2-3 dolgot akkor az frusztrál. Szexualitásban eddig még nem jött fel, bár tudat alatt... ki tudja.
Lehet ez is hátráltat engem.
 
válasz | 2010-02-05 | 19:23
Mostmár azt is leírhatná valaki, hogy kell kikapcsolni magad teljesen. Szerintem Ani is, úgy mint én sokmindent túlagyal, és az, ha valaki azt mondja, úgy fogod elérni az O-t, hogy nem agyalsz, kikapcsolsz, csak felb*ssza az agyam, mert a nap 17-18 órájában csak agyalok.. agyalok... és agyalok. Ezért pedig nem lehet hibáztatni senkit, inkább türelmesen kell rávezetni, hogy/mit tegyen.
Mikor jártam pszichológushoz volt egy bevezető gyakorlat, max. 10 perc volt, de felért egy kiadós alvással. :D Na akkor ki tudtam kapcsolni. Azóta se volt ehhez hasonló élményem... sajna.
válasz | 2010-02-05 | 14:55
Én tényleg nem bántásból írtam, amit írtam.
Csak abból indultam ki, h a kényeztetés (a kifejezés is mutatja) egy élvezetes dolog..egy élvezetes cselekmény, folyamat, amiben nemcsak az egyik fél leli örömét. Nemcsak az élvezi ezt, aki kapja, hanem mindkét fél...hiszen aki adja, az látja, mekkora élvezetben is részesíti a párját...már ez a tény izgató, plusz rájön még a látvány, a hangok.
válasz | 2010-02-05 | 14:41
Akkor örülj neki hogy te egy ilyen rózsaszín vattacukros mennyországban élhetsz s valószínű te gondolkodsz jól!!!! De a gyakorlatban a párok 95% így működik s igen is kellenek játékok hogy ezt az időt kitölts
Ha olyan szerencsés tudsz lenni hogy nem ide tartozol akkor nem tudod ezt a problémát átérezni.....
válasz | 2010-02-05 | 14:27
Hát nem tudom, felénk ez nem működik úgy, hogy " no mama máá nyaltalak 3 órát, oszt mostmá jó van unom fejezzük be".
Van amikor fél éjszakát végigszeretkezünk. Órákig azzal játszadozunk, hogy egymást csókolgatjuk, simogatjuk és még csak nem is olyan helyen ami a fő erogénzóna, vagy nem is konkrétan a nemiszerveket, csak úgy egyáltalán. Húzzúk mnt a rétest:))
Olyan is előfordul, hogy gondolunk egyet és hopp ott ahol éppen vagyunk a házban ott szexelünk. Ez nem az időről szól, meg arról, hogy unom. Ha valéakit igazán szeretek, nem unom meg a vele való foglalkozást.
Amikor összekerültünk a párom 5 percig se bírta, nyávoghattam volna, hogy nem jóó meg másképp, meg bármi, de nem! Gyakoroltunk és ma már ott tartunk, hogy ha egész éjszaka akarnánk azt is kibírná ő is meg én is, de hangsúlyozom nem az idő a lényeg.
Ha azt nézném, hogy húúú etetnem kell a gyereket, meg pakolnom, meg tanulni, meg takarítani, stb... akkor az életben sehova nem jutnánk.

Nem megbántás akar lenni, de végigolvastam amit írsz és nekem úgy tűnik, hogy ez csak hiszti.
Hisztizel, mert nem jön össze, ugyanakkor olyan túl sok dolgot te magad se teszel érte. Várod a csodát.
Régi mondás és okos emberek mondták, nem egyszerű parik mint pl én, hogy a sült galambot hiába várod, az beza nem fog repülni. Az orgazmus is így van, ha nem teszel érte az nem jön.
A szex pedig nem arról szól, hogy orálozok, kefélek majd elmegyek és ennyi meg egy bambi.

Bocs ha vulgáris voltam:))
 
válasz | 2010-02-05 | 14:22
Meg fogom nézni a linkeket, mindenképpen. Korábban nem is gondoltam volna, hogy ránk, emberekre is ennyire hatnak a különböző illatanyagok stb. /elvégre a természetből "jöttünk" mi is/.
És igen, lehet, hogy ösztönösen a nő ahhoz a férfihez vonzódik, aki eltérőbb génanyaggal rendelkezik, így változatosabb lesz az utód/ok/ génállománya is - ez logikus. És ilyenkor csodálkoznak sokszor az ismerősök, rokonok, hogy "hogy lehet pont ezzel a férfival együtt, mikor annyira eltérő típusú emberek" stb.
Az orgazmus dologgal meg nekem is hasonló a tapasztalatom, mint néhány barátnődnek. Nem is hittem volna ennyire az erős vonzerőben, ha meg nem történik velem.
válasz | 2010-02-05 | 14:13
hát igen. nem egy kutatás készült a vonzalomról. ezekről az ösztönös dolgokról. csak ugye kicsit elintézményesítettünk jópár dolgot a kultúra nevében.

"Mi köze a test illatának az emberek közötti vonzalomhoz és szerelemhez? Talán nem is kevés. Egy tudományos vizsgálatban a kutatók, Manfred Milinski és Claus Wedekind azt tapasztalták, hogy az immunrendszer génjeinek egy csoportja – a major hisztokompatibilitási komplex (MHC) – befolyásolja azt, hogy a nők milyen mértékben találják vonzónak a férfiak testének illatát. Amint a szerző, Lauren Slater cikkében leírta, a vizsgálatban résztvevő összes nő a leginkább azokhoz a férfiakhoz vonzódott, akiknek az övéktől eltérő MHC génjeik voltak."

http://www.geographic.hu/ngm/0602/index.php?s=1&m=200602&t=tm
(ez amúgy folytatása az előzőleg belinkelt cikknek)
válasz | 2010-02-05 | 14:13
"tudat alatt nem történik meg a befogadása a másiknak. a nő nem befogadó." - ez biztos, hogy nagyon fontos, mert, ha ez nincs meg, akkor a nő valahogy kívül marad az egész szeretkezésen, szinte kívülről figyeli az eseményeket, önmagát.
válasz | 2010-02-05 | 14:04
Én ezt nagyon is igaznak tartom - ezt a génekkel kapcsolatos magyarázatot, meg a megfelelő pár "kiszimatolása", biokémiai vonzerő és hasonlók. Persze a legjobb, ha ez a vonzerő a férfi egyéb jó tulajdonságaival /számunkra jó/ van együtt. És nem véletlen, hogy -. ahogy írod is - azzal a férfival lesz leginkább a nőnek orgazmusa - különösen a hüvelyi -, akihez megfelelő vonzerő fűzi. Azzal a férfival, akit - akár tudat alatt - a nő megvet, nyámnyilának tart, nem tartja elég férfiasnak, tutyimutyinak tartja, élhetetlennek stb., azzal nem hinném, hogy orgazmusa lesz túl sokszor - hiszen valójában az ilyen férfit tudat alatt elutasítja, talán még undorodik is szexuálisan tőle. És itt nem arról van szó, hogy külsőleg undorító a férfi - lehet az ilyen férfi nagyon "szép" férfi is, de hiába, ha valami tudat alatt taszítja a nőt.
válasz | 2010-02-05 | 13:56
Ez alapjában véve hibás gondolat szerintem, hogy "visszafelé, mivel tudja, hogy sehogy sem megyek el, így tuti unalmas (lenne)" - eleve ott kezdődik, hogy például az orális szexet - ADNI! sok férfinek iszonyatosan izgató, még akkor is, ha a nőnek nincs orgazmusa, eleve az egész orális szex egy nagyon intim dolog - szerintem intimebb is, mint maga az aktus. Persze, ha ilyenkor is egy nő azt hajtogatja, hogy "nem jó, még mindig nem jó, mikor lesz már jó...? annak biztosan egy férfi sem örül. Igaz, ritka kivételtől eltekintve /én sajnos találkoztam anno ilyennel/ van, hogy a férfi idegenkedik az orális szex minden formájától - akkor nincs mit tenni /max. csak sajnálni lehet szegényt, hogy "miről marad le"/, és, ha megteheti az ember, tovább kell állni /ha megteheti!!!/, az ilyen férfi tényleg csak szinte kötelességből fogja csinálni /ha egyáltalán csinálja/, az meg olyan kényszer ízű - hát persze, hogy ilyenkor a nő sem fogja élvezni - nem is csoda, ha ilyenkor a nő nehezen vagy egyáltalán nem ér el orgazmust.
De eleve sokszor nem is nagyon jó túlintellektualizálni a szexet, és úgy együtt lenni, hogy olyan "könyvízű" az egész. Lehet persze utánaolvasni dolgoknak, de ezeket valahogy spontán kéne adagolni a kapcsolatunkba...
Nálunk például még soha nem fordult elő, hogy azért csináltunk bármit is, mert ezt és ezt olvastuk. Például a G-pont "felfedezése" sem úgy történt, hogy: "na, gyerünk, keressük már meg a G-pontot" - hanem spontán történt, a nagy hevületben már azt sem tudom, hogyan. Utána rácsodálkoztunk, hogy ez biztosan akkor ez, jé..., ezt éreztem, éreztük.
válasz | 2010-02-05 | 13:31
"igazad van mert a pasi megunja a 2 órás ingerlést az tuti, nekem a fél óra is sok"

Én nem tudom összekapcsolni az agyamban az élvezetet az unalommal :S Vagy csak én vagyok ilyen, nem tudom. Ha kényeztetem a Párom, akkor az nem egy "munka", ami x időn belül nem unalmas, de az x-et túllépve már soknak tartom. A másikkal való foglalkozás, kényeztetése egy élvezetes folyamat annak is, aki csinálja. Ugyanúgy örömét leli benne,élvezi, felizgatja...ez h lehet unalmas?
válasz | 2010-02-05 | 13:27
áááááááá mintha az én nőmet hallanám :)

Figyu Ani!
igazad van mert a pasi megunja a 2 órás ingerlést az tuti, nekem a fél óra is sok. De s ezt teljes bizonyossággal állítom hogy ha a én lennék a pasid helyzetébe akkor tuti azt modanám vágjunk bele. Mivel írtad hogy ez őt is zavarja ezért a két órás ingerlésbe benne lesz a kedvedét ez 100%. Csak tényleg legyen minden elrendezve szánjátok rá az időt. Jah és fontos ne úgy ndulj neki hogy már pedig orgazmusod lesz hanem, hogy baromi jó 2 órát fogtok együtt tölteni, s az orgazmus az csak egy jó kis adalék... ha összejön összejön ha nem nem.

Valamelyik szexel kapcsolatos beszélgetésünk során a szerelmem mindenem mondta hogy szerinte kevesebbet kellene kézzel izgatnom mert szerinte én unom hogy csak fekszek mellete (ami azért részben igaz is) Ezért kitaláltam pár dolgot amit szerintem érdemes beépíteni a masztiztatásba.

1.) dolog ami iszonyatosan izgató a szembekötősdi, a maszizások lassan 80% használjuk mert így jobban tud a drágám magára figyelni, s kevésbbé lesz azzal elfoglalva, hogy nekem jó-e vagy unalmas

2.) pózok váltogatás mert minden póz plussz élményhez juttatja a férfit.
pár példa amit tuti ki fogok próbálni:
- fel áll elém én az ágyon ülök s így izgatom
- leülök s háttal elém ül s én előre nyulók úgy izgatom
- négy kéz láb áll s én háta mögött leszek s úgy izgatom
- négy kéz láb áll de a törzsét az ágynak dönti s úgy izgatom
- lefekszik háttal nekem összezérja a lábát én benyúlok közötte s úgy izgatom
- feltérdel az ágyra én elötte térdelek s miközben csókolgatom úgy izgatom

mindengyiket elég 10 percig az már egy óra. + fél óra nyelv játék + fél óra előjáték és kész a 2 óra Nah mit találtam ki :)

3.) Szerintem aki nőnek orgazmus problámája van, az nincs megelégedve a testével, s össze kell hogy barátkozzanak :)
Kérdeztem a párom hogy alig alig ér magához ez miért van? s az mondta biztos nevetségesnek tartom. S úgy érzem ez az amin változtatni kellene mert a nő érzi mi a jó neki hát HÖLGYEIM simogassátok magatokat ezzel egy plussz élvezthez juttok.

Jah bárkinek valami póz ötlete a masztiztatáshoz akár priviben is írja meg mert minél többet szeretnék összegyüjteni
Remélem Ani tudtam segíteni egy hangyányit :)
válasz | 2010-02-05 | 13:16
Még sose próbáltad mondjuk húzni az időt? H ne csak addig kényeztesd, amíg el nem élvez és ne csak az orgazmusért tedd ezt? Hanem egyszerűen csak úgy belefeledkezni a kényeztetésbe, húzni-húzni az időt, h még-még több gyönyört adhass neki?

Szerintem sok-sok embernek elég 10 percnél kevesebb idő az orgazmusig, mégse csak ennyi ideig kényeztetik őket, mégse csak ennyi ideig tart az együttlét.
válasz | 2010-02-05 | 12:50
De, én megtenném, teszem a páromért, persze neki nem kell annyi idő az elélvezésig:), de visszafelé, mivel tudja, hogy sehogy sem megyek el, így tuti unalmas ( lenne.) (persze, nem ez a cél) Erről nem is igen tud meggyőzni, hogy nem unja meg,

Dehát jól van, ti másképp gondoljátok:)
válasz | 2010-02-05 | 12:14
simán... én is imádom amikor párom jó hosszan orálozik rajtam... élvezés célja nélkül..csak kényeztet... és ő is élvezi hogy csinálhatja..hogy nekem milyen jó... és én is viszont szeretem őt akár 1 órán át is nyalogatni.. kényeztetni a teste minden porcikáját.. és utána rátérni totál begerjedten magára az aktusra....

de ez változó..volt olyan exem akinek 2-3 perces orálozás máris orgazmust okozott.... páromnak orálozva meg min 30perc kell hogy sansza legyen reá..de ő inkább aktus közben szeret elélvezni... szoval olyan gyakran nem is próbálgatjuk...
válasz | 2010-02-05 | 12:10
ez az emberen múlik..valakinek kellenek az érzelmi töltétek.. különben nem képes úgy elengedni magát..begerjedni a másikra...

de sokan vannak akiknek elég egy testi vonzalom..vágy..hogy megkivánják a másikat és ezáltal máris készek legyenek a szexuális örömök átélésére..(és szerencsére sok lány ilyen..)

elvégre ha nem lenne képes élvezni.. elélvezni.. miért is menne bele alkalmi kapcsikba többször a leányzó?:))))

van akinek több hónapos járás kell hogy egyáltalán levetközzön a másik előtt.... más meg 1órás ismerettség után már bőszen követeli hogy nyalják hosszan mielőtt jól megdöngetik...másik vagyunk.....
válasz | 2010-02-05 | 11:52
Akkor kérdezem ezt visszafele...
Ha a párodnak mondjuk 2 óra esne jól, akkor nem tennéd meg érte? Nem szeretnéd őt minél nagyobb örömben részesíteni?
Most nem a pasikról van szó, hanem általában az emberről...egy szerető nő se fogja az órát bámulni...hanem bármit megtesz azért, h örömet szerezzen a párjának. Ez egy folyamat, és nem csak a célt kell látni. Az egész kényeztetés élvezetes mindkét fél számára..nem pedig valami időhúzó üresjárat, amit meg lehet unni :S:S:S
válasz | 2010-02-05 | 11:39
"persze lehet magyarázni, hogy biztos nem, mert szeret, meg neki az okoz örömet, ami nekem jó, én szerintem azt megunja, unhatja egy idő után."

Gondoltam, hogy te is ezzel magyarázod.

Mindegy, nem hiszem, hogy bármely pasi 2 órás ingerlést nem un meg.., de ez már az én bajom:)
válasz | 2010-02-05 | 11:21
ott mi van? az ősi ösztön. :) többféle nő létezik. van, aki mély érzelmi háttér nélkül képtelen szexuális együttlétre, de van olyan, aki igen. a vonzódás viszont nagyon kell. nem elég csak az izgalom. szerintem. mert akkor elég lenne egy segédeszköz vagy a kezünk. :)

sajna csak ennyi van meg az adott cikkből és ennek még semmi köze a tudományossághoz, mindössze a bevezető: http://www.geographic.hu/ngm/0602/index.php?m=200602&s=1

ezt azért olvasd el, meg a csernus nőjét is, nem emlékszem, lehet írtad, hogy olvastad már. :):) én lehidalok mindig csernus éleslátásán. :)

na de már így is többet téptem itt a szám, mint kellett volna. :)
válasz | 2010-02-05 | 11:10
valóban csernus nem mond hülyeségeket.
natgeos újságban is volt egy igen komoly kutatás a szerelem, orgazmus (kémia, idegek, gének, biológia) stb-vel kapcsolatban pár éve. na ott is mit írtak? ha nincs meg az a mély vágy, vonzódás, tisztelet a másik felé, biológiai szempontból nézve nem látjuk meg a pasiban azt a potenciális lehetőséget a gének továbbörökítésére, akkor az orgazmus elmarad sok esetben. persze ez nem tudatosan történik. de így jelez a test. nagyon érdekes cikk volt.

ezen így soha nem gondolkodtam, de pár barátnőm mesélte, hogy ők nagyon sokáig küszködtek azzal, hogy szex közben nem volt orgazmusuk, se előjátékban, semmilyen módon. rendszeresen egy bizonyos típust választottak. majd radikális váltás, olyan pasival jöttek össze, hogy hihetetlen minőségbeli vltozások, elmesélések vannak az adott férfiról. teljesen kivirágoztak,mellettük lehetnek gyengék, nők(!!), a férfi megvédi, óvja őket, nem kell pátyolgatni, anyáskodni a pasi felett. ezeket érzik. és a férfit hihetetlen imádattal tisztelik, és mily meglepő vagy mégsem, az egyikőjük arról számolt be, hogy hüvelyi orgazmusa van azóta! előtte soha egyik partnerével sem volt még csak orgazmusa sem.

ezeket érdekességképp írom le. mert az orgazmus elég összetett dolog a nők esetében. persze értelmezhetjük spirituáls szinten is, hogy tudat alatt nem történik meg a befogadása a másiknak. a nő nem befogadó. stb. ezt is már igen sokszor körbetárgyaltuk itt :)
persze az alapoknál kell kezdeni. ha magunkat nem szeretjük, tiszteljük, nincs meg a belső összhang, harmónia... magunkkal is tudni kell szeretkezni :)
na mindegy. csak gondoltam leírom, ami a csernusos dologról jutott eszembe.
válasz | 2010-02-05 | 10:28
"én szerintem azt megunja, unhatja egy idő után"

Nem tudom, miért gondolod ezt. Ha egy férfi szereti és kívánja a nőt, akkor akár fejre is áll, ha éppen az izgatja fel. Itt nincs olyan, h sok, h unalom, h muszáj...ott már rég nincs vonzódás, szerelem :S
Vagy lehet az is, h te nem látod férjedtől ezt a fokú türelmet, kitartást, h ennyit képes legyen "áldozni" a te örömöd érdekében..és ekkor érthető, h így gondolod.
válasz | 2010-02-05 | 10:25
Minek foglalkozzak? Olyan szinten engem érdekelne mások, h ötleteket lopjak el, de soha nem fordult még elő az, h ha valami mások máshogy csináltak, mint mi, akkor ez bennem rossz érzést keltett volna. Mások mások más igénnyel. Eltérőek vagyunk...és pont arról szól a szexuális kapcsolat, h megismerjük egymás "igényeit", kívánságait, mi esik a legjobban a másiknak, nekünk. Ezt hívják összehangolódásnak. Ez 2 emberről szól és nem pedig másokból kiindulva kell a saját szexuális élményeinket alakítgatni, mert mások azt írták, h nekik az úgy jó. Persze ki lehet próbálni, de csak azért, mert más arra esküszik, nem feltétlen lesz nekünk is jó, kielégítő.
válasz | 2010-02-05 | 10:22
Az egy éjszakás kalandoknál valószínű, hogy meg van a nagy szexuális vonzódás, ez még nőknél is meg lehet, végül is miért ne? Ha szexuális értelemben egy nő nagyon vonzódik egy férfihez, orgazmus készsége van - de lehet, hogy nincs, csak az az ismeretlen férfi van nagy hatással rá, és hihetetlen élményeket élhet át. Valami "villamcsapás-szerű" hatása van a férfinek. Csak szerintem nálunk nőknél sokkal több a társadalmi gát az egyéjszakás kalandokkal kapcsolatban - eleve a nem kívánt terhességtől való félelem -, azért "még sem ismerem eléggé a partnert"... stb. Meg azért a nők nagy százalékánál szerintem még mindig fontos az érzelmi kötődés a partnerhez.
A másik viszont - amit szexológusok szoktak hangoztatni -, hogy hiába a nagy szerelem, szeretet, megbecsülés a megszokott párhoz, ha nincs meg a szexuális összeillés, akkor előbb-utóbb gondok lesznek.
válasz | 2010-02-05 | 10:21
Szerinted egy nő engedné, h egy olyan pasi érjen hozzá, aki nem indítja el benne a tüzijátékot? Abban mi jó lenne? Szóval a kérdésedre a válasz: IGEN. Ez a lényeg...szex enélkül a vibrálás, vonzás, kívánás nélkül egyenlő a nagy semmivel.
válasz | 2010-02-05 | 10:15
És mi van az egy éjszakás kalandoknál, ott megvan a kellő vonzódás?- lehet, hogy az izgalom megvan..és az elég...
válasz | 2010-02-05 | 09:46
Mert a csikló-orgazmushoz is kell egy alap izgalmi állapot. Anélkül kb. olyan élmény lenne az egész orgazmus helyett /bocs a hasonlatért!/, mintha egy "gombot nyomogatnánk"..., sőt még fájdalmat is lehetne érezni akár kellő nedvesedés, izgalom helyett.
Szerintem önmagában a nedvesedés sem mindig elég..., tudatilag kell, agyilag ott lenni a szex közben, mondjuk valami olyasmire gondolni, hogy "milyen klassz, hogy ezzel a férfivel lehetek /akit szeretek/, imádok vele szeretkezni, milyen fantasztikus élményeim lesznek. Persze, sajnos a pozitív élményeket akkor lehet fokozni - az igaz -, ha már vannak kellemes élményeink.
Szóval, valami olyasmit kell érezni szerintem a jó szexhez, hogy "egyszerűen kívánom ezt a férfit, szeretnék vele lenni, már előre örömérzés fog el, ha vele lehetek..." stb. - szerintem érthető a lényeg. Nem "baráti" szeretetet, megbecsülést stb. kell ilyenkor érezni. Talán valóban jó dr. Csernus hasonlata, hogy "az orgazmushoz az kell, hogy fel tudjunk nézni a férfire"..., vagy valami ilyesmi a lényege.
válasz | 2010-02-05 | 09:37
..., tovább folytatva a megfelelő izgalmi alapon én valami olyasmit értek, hogy mondjuk az illető férfinek már az érintésétől végig fut valami kellemes érzés rajtam, már az ad egy kellő ráhangolódást akár egy szeretkezésre, ha végigsimítja az arcom, vagy mondjuk megcsókolja a fülcimpámat..., persze mindenkinek máshol érzékeny..., erre rá kell jönni.
De elméletileg, ha egy nő kellőképpen fel van izgulva, akkor nem kell fél óra, egy óra... stb., akár pár perc is elég lehet.
válasz | 2010-02-05 | 09:32
Teljesen egyetértek Thymian-nal, van amikor a rövid, akár pár perces szeretkezés is nagyon izgató, sőt kielégítő tud lenni, akkor, ha érzelmileg-testileg topon van az ember, kellőképpen rá van hangolódva a partnerére.Máskor meg éppen az az izgató, hogy ráérősen, húzva az élvezeteket jutunk el egy ponttól egy következő izgalmi fokozatig.

Én a saját tapasztalatomból minden esetre azt látom, hogy a legcsodálatosabb éjszakáink, orgazmus-élményeim mindig akkor jöttek létre, amikor "abszolút nem is vártam" rá, soha nem készültem, hogy "hú, most lesz biztosan a legjobb". De az biztos, hogy kell egy alap erős vonzódás egy kapcsolatban, és akkor már egy-egy simogatás, csók alap a megfelelő izgalmi állapothoz. Meg nem utolsó sorban fel kell fedezni a partnerrel az erogén zónáinkat. Erre előjáték közben simán rá lehet jönni. Ha nincs meg a kellő vonzódás a másikhoz, akkor elméletileg órákig is lehet "izgatni" a másikat..., csak akkor nem tudom, hogy mit izgatunk, ha nincs meg a kellő alap izgalom.
válasz | 2010-02-05 | 09:20
Jó nektek, hogy ti sohasem foglalkoztok másokkal :)
 
válasz | 2010-02-05 | 09:19
Részemről a csikló orgazmus sem jön létre, hiába "könnyebb".

Ha 2 órán keresztül csinálná, tuti nem bírnám, mert úgy gondolnám tuti unja már az egészet, persze lehet magyarázni, hogy biztos nem, mert szeret, meg neki az okoz örömet, ami nekem jó, én szerintem azt megunja, unhatja egy idő után.
válasz | 2010-02-05 | 09:14
Nem tom, feltűnt-e az idézőjel?
válasz | 2010-02-05 | 09:08
"ahogy olvasom mások több órát "elvannak"..."

ebből kiemelném az _olvasom_ és a _mások_ szavakat. ne olvass már annyit a témában! ne foglalkozz már annyit másokkal, mert eddig sem tett jót ez a méricskélés, összehasonlítgatás, bezzeg mások ezt élik meg, addig csinálják stb. ez tudod mi? teljesítményorientáltság.miközben a szex marhára nem a teljesítésről szól.

fektessetek bőven több időt az előjátékra (de ezt eddig is mondtuk nem egyszer). eleve hány perc akkor nálatok az előjáték? meddig ingerel téged? 5-10 percig? lehet neked jóval több idő kéne. és ha ő el is ment, utána neked még folytathatná. vagy olyankor bemorcizol(jönnek a negatív érzések, csalódás az elvárásokból fakadóan), hogy neki bezzeg már jó, te meg megint hoppon maradtál? szoktad magad izgatni szex közben?érzed, hogy mitől kezd egyre jobb lenni?sikerül elengedned magad? vagy csak folyamatosan az lebeg a szemed előtt, hogy mikor lesz már, mikor jön már az a nyamvadt orgazmus?

és az a "több órát elvannak" bizony nem kényszerűségből van, hanem mert a felek annyira kívánják, szeretik egymást, hogy a kevesebb nem lenne kielégítő lelkileg, de testileg sem biztos. persze mindenkinek más az ideális.ez sem köthető feltétlen időhöz. van, amikor a gyorsmenetek izgatók, bár olyankor elsősorban a testi kielégülés áll előtérben. de mi is, ha belegabalyodunk egymásba, akkor bizony órák is eltelhetnek :)

nektek kell megtalálni, hogy mi az, ami nektek jó, ideális, kielégítő. és felejtsd már el végre azt, hogy mások mit csinálnak. ha én folyamatosan hasonlítgatnám másokéval az élményeimet.juj.nem tudok belegondolni. de az fix, hogy tele lennék komplexusokkal, bizonyítási kényszerrel, megfelelési vággyal, teljesítménykényszerrel. ezek pedig mind gátolják, blokkolják a szex élvezetét, beárnyékolják a szeretkezés örömét.
válasz | 2010-02-04 | 20:19
Valakinek elég a fél óra de van akinek nem.

Ha picit úgy érzed hogy nem csapnak a fejed felett össze a hullámok (munka,család,stb) akkor szánjatok rá több időt.
Hallotam már olyan lányról akinek 2 órán keresztül kellet ingerelni.
Nem mondom h te is ilyen vagy de lehet. S mivel a párod szeret s te is szereted s fontosnak tartjátok ezért a témát ezért nem lesz sok az az idő amit erre fogtok szánni.
Szerintem a csiklós orgazmus elérése könnyebb azzal kezdjetek :)
S a vibri nem szégyen :)
válasz | 2010-02-04 | 16:43
Ani: az a javaslatom, hogy ne agyalj annyit. azt veszem észre, hogy elég sok feszültség van benned ami nem túl jó. Ha a szeretkezést ilyen görcsös szöszölésnek tartod, akkor hanyagold a dolgot inkább. Kihagysz egy pár hónapot és lehet addig gyakorolni magadon, hogy mi a jó neked. Ennyi a tippem.
 
válasz | 2010-02-04 | 16:30
összehasonlítani nehéz.. mert minden kapcsolat más és más..
volt olyan exem aki nem szerette pl az előjátékot.. és szinte csak durr bele volt...

de azért általánosságban elmondható hogy a fél óra sokaknál csak a simogató,vetkőztető, nyalogató előjáték kb...

az aktus meg változó.. mert ugyebár ki-meddig-bírja;))))

valakiknél a lány elélvez ekkor és akkor is akár többször.. másnál a végén 1 gigát..stb.. és a pasiknál is van aki csak 1x..valaki többször..stb..
válasz | 2010-02-04 | 16:27
mint pasi átérzem párod problémáját..
elvégre adott 1 srác aki szexuálisan aktív..
megtalálja élete szerelmét.. és pont neki nem képes gyönyört okoznia...

most ebből nem presztízst vagy egyébb kérdést csinál..
csak nagyon szeret és ezért neki is cudar hogy nem tudod "úgy" élvezni a dolgot...
most pasinak magyarázhatod hogy különben is nagyon jó nélküle...
de ő erre összehasonlítja magában azt amit aktus közben érez azzal amit orgazmuskor és ismét ugyanott van...

megvonásnak mi értelme lenne? sztem semmi...

inkább fogjatok össze és biztassad hogy kisérletezzetek és próbálkozzatok tovább,mert téged is bánt a dolog..... hátha belelkesedik...
válasz | 2010-02-04 | 16:17
Pl. Én is se akarok...
válasz | 2010-02-04 | 16:01
Tisztelettel jelentem főnökasszonyságodnak, hogy Ani összes hsz-át átolvastam:))
válasz | 2010-02-04 | 15:51
"ahogy olvasom mások több órát "elvannak"..."

Hát, az "elvannak" kifejezés nem éppen a legideillőbb. Mintha valami szöszmötölésre gondolnál. Fél óra az semmi, az még egy előjátéknak sem elég...nemhogy az egész szeretkezésnek. Mások azért "vannak el" órákig, mert játszadoznak...kellő időt szánnak az "előzményekre" vagy direkt húzzák időben az eseményeket...majd szeretkeznek, és megint játszanak, és még kényeztetik egymást, aztán megint szeretkeznek. Persze néha jó egy kis durrbele, felvezető nélküli szex, de ha van idő, akkor sokkal jobb megadni a módját...órákon át élvezni azt, amit átélünk...ez az igazi szeretkezés.
válasz | 2010-02-04 | 15:47
Hááát, nem túl sokat, mostanában max fél óra és lehet, hogy sokat mondtam.

Nincs összehasonlítási alapom, pedig szoktam mondani páromnak, hogy ahogy olvasom mások több órát "elvannak"...
válasz | 2010-02-04 | 15:46
Olvasd végig Ani összes hsz-ét, a legelejétől...
Rengeteg (tényleg iszonyat sok) tanácsot kapott..nagyon sok fórumostól. És most nem azért nem írnak neki sokan, mert nem tudnak, hanem mert már nem akarnak.
Tényleg hasznos lenne átböngészni a hsz-eit, és h azokra miket írtak és tlaán neked is fel fog tűnni az, ami másoknak.
válasz | 2010-02-04 | 15:40
Én még mindig úgy gondolom nem vagytok Ani bőrében. Minden nő más s mások a szexuális problémái. Valaki nehezebben megy el valalki sehogy s bár vannak jó tanácsok de írta is sok mindent kipróbált s nem jön össze. Az ő helyében én is mérges lennék.

Ani azért egyet ne feledj a remény hal meg utoljára!
Megkérdezhetém mennyi időt szoktatok szánni a szexre?
Ha nem akarsz nem válaszolsz szíved joga :)
 
válasz | 2010-02-04 | 15:14
Nyitottság, hozzáállás...
Annyira nem akarod felfogni, mire gondolok...

Hozzáállás...ebben van a titok nyitja...amíg nem nyitsz ezen módszerek felé, amíg nem érzed, h te is képes vagy átélni az orgazmust, amíg nem felejted el ezt a negativizmust a szexszel kapcsolatban, addig olvashatsz bármit.
Az nem segít, ha ilyen irodalmak olvasása közben az motoszkál a fejedben, h -ez úgyse fog működni vagy h mikor lesz ebből már orgazmus.
válasz | 2010-02-04 | 14:45
Én is irtó kíváncsi vagyok, és utánaolvastam, megvettem könyveket vibriket stb.(Ja, bocsi, ez neked semmi..) :)
válasz | 2010-02-04 | 14:07
Persze, én tisztában is vagyok vele és nagyon is tudom, hogy ami nincs az fájhat, de attól még nem lesz. Úgyhogy nem átallok tenni érte, ahelyett, hogy itt picsogok a fórumon azért, mert nekem nincs párom. Hamarosan úgyis lesz, de magától nem jön el csak úgy, nekem kell tennem érte, nem másnak. :)
válasz | 2010-02-04 | 14:05
Ő legalább olvas, kíváncsi és képzi magát, gyakorol...ergo tesz azért, h változzon, h még jobb élményekben legyen majd része és h még nagyobb örömben részesítse a nőket.
Ő is megtehetné, h ül egy helyben és elégedetlenkedik, h csak fél óráig bírja és annyira akarja 1 óráig, de mikor lesz már abból egy óra...vagy ugyanígy duzzoghatna egymagában, h száraz (vagy akár többszörös) orgazmust akar és csak puffoghatna.
válasz | 2010-02-04 | 13:55
Amúgy te aztán nagyon érthetsz hozzá..
válasz | 2010-02-04 | 13:55
Ugyanez vonatkozik rád is, a lányok tekintetében.
válasz | 2010-02-04 | 13:36
Várd csak nyugodtan a sült galambot. Amíg, csak várakozol, addig a büdös életben nem fog eljönni. :)
válasz | 2010-02-04 | 13:35
Neked az orgazmus a fantasztikus az ágyban??
És mi volt akkor, mikor még az elején szeretkeztetek? Sok párnak idő kell összecsiszolódni és sokszor eleinte késik az orgazmus...mégis élvezik az ilyen párok, mégis látják, micsoda élmény. Te már a legeslegelején sem láttad meg a szexben a gyönyörűséget? Sajnálom, h ennyire célorientált vagy.
válasz | 2010-02-04 | 13:33
"Szerintem meg semmi sem lendítene engem előre:) "

Erre csak ennyit mondok: önbeteljesítő jóslat! Ameddig ezt mondogatod, addig így is lesz. Ilyen egyszerű...hozzáállás.
válasz | 2010-02-04 | 13:33
Én meg le merem fogadni, amíg nem ér valami fantasztikusan jó az ágyban, addig így fogok hozzáállni:)
(mi volt előbb a tyúk vagy a tojás- jut erről az eszembe)
 
válasz | 2010-02-04 | 13:32
Szerintem meg semmi sem lendítene engem előre:)

Amúgy minden nőnek(férfinak) van vmi problémája csak max az ágyban ezt elfelejti arra az időre. Kinek nem stresszes bármely napja ? stb.
Csak van, aki ki tud kapcsolni, van, aki meg nem.
válasz | 2010-02-04 | 13:26
Szerintem már az sokat lendítene rajtad, ha elolvasnád a hozzászólásaidat és meglátnád, hogyan is írsz az egyik legcsodálatosabb élményről, a szexről.
Ugyanolyan negatív és elégedetlen voltál már az első hsz-eidben is és ez csak romlott, egyre megkeseredett leszel.

Én le merem fogadni, h amíg csak negatív érzésekkel vagy a szex iránt, addig SEMMIFÉLE változás nem fog bekövetkezni az életedben. Amíg nem fedezed fel, miről is szól valóban a szex, amíg nem érzed a bizsergést a testedben férjed egyetlen csókjától, amíg nem örülsz az ő örömének, amíg méricskéled, kinek mekkora öröme van benne, addig az orgazmus is messzire el fog kerülni.

Az orgazmus egy bonyolult folyamat, és a nőknél nagyon apró dolgokon képes elcsúszni (lehet egy stresszes nap, egy veszekedés, harag,..). És gondolj bele, h ha egy nő ennyi keserűséggel van tele, ennyire hajszolja, akarja az orgazmust és ennyire nem élvezi, látja a szex valódi izgalmait, akkor miért csodálkozik ez a nő, h az (amúgy is sok mindentől függő) orgazmus messze elkerüli?
válasz | 2010-02-04 | 13:03
Persze, nem kellemes, de arra akkor is neked kell rájönni, hogy mi az, ami átlendít az izgalmi állapotodon - mert azt írtad, hogy izgalmi állapot szokott lenni, mi az a pici, ami átlendít a határvonalon, neked kell megérezned.
És, persze, ramaty érzés érezni valaminek a hiányát, frusztrálódni. Elhiheted, hogy például nekem sem minden szeretkezés végződik mindig a legfrenetikusabb orgazmussal, de akkor sem a páromban keresem a hibát, még csak magamban sem, hanem úgy állok hozzá, hogy majd legközelebb olyan "formában" leszek szellemileg, pszichikailag stb., és elengedem a dolgot.
Persze, most mondhatod, hogy nekem azért már volt, és ha néha kimarad, akkor mi van... De, hidd el, senkinek sem "adják ingyen" az orgazmust, valami fejlődés meg kell előzze, lehet, hogy Te még a fejlődés útján vagy. Fogd fel így a dolgot, a másik, hogy a szexuálpszichológus-nő /nem emlékszem már, ki volt/ tanácsai Neked szerintem nagyon jók. Soha se másik nő orgazmus leírásához, élményéhez mérd magad. Mindenkinek más- és más az élmény.
válasz | 2010-02-04 | 12:44
Én meg így érzem, hogy nem túl kellemes dolog mindig "hoppon", felizgulva maradni.Dehát nektek persze az is örömet okozna, ha fel vagytok izgulva, aztán kész. Állandó feszültség marad az emberben, de ez persze szuper érzés, tényleg:)
 
válasz | 2010-02-04 | 10:49
Kicsit Anit a védelmembe venném annyiban hogy az orgazmus hiány az tényleg elég tré érzés lehet s emiatt szerintem kicsit görcsös is. Sajna vagy szerencsére nem látok bele.

A barátnőmmel 3 éve szexelünk s szex közben még nem volt orgazmusa csak elötte :(
 
válasz | 2010-02-04 | 10:14
Azt nem tudom, hogy szín igaz-e, de én így érzem. Neked is szép napokat!
válasz | 2010-02-04 | 10:06
Gyöngykagyló, már megint minden szavad szín igaz!
Szép napokat neked is!
válasz | 2010-02-04 | 10:06
Kommunikáció, segítség...meg kell mutatni, hogyan jó,mit csináljon.
Olyan nincs, h a nő tisztában van azzal, mi esik neki jól és a pasi ezt ne tudja megadni neki. Mutassa meg, irányítsa...menni fog az.
válasz | 2010-02-04 | 10:05
Ez az Ani jól mondod!
DÖGÖLJÖN MEG A SZOMSZÉD LOVA IS!!!!
Ez a haladás záloga!
Szép napot!!
válasz | 2010-02-04 | 10:04
"Nálunk is a páromnak lelkiismeret furdalása van, v. bűntudata, mert ő elment, én meg még sosem, "

Régebben nem ezt írtad...régen te voltál tele negatív érzéssel amiatt, mert neki sikerül. Te szó szerint mérges voltál rá emiatt és sajnáltad tőle ezt az érzést. Ezeket te magad írtad.
válasz | 2010-02-04 | 09:52
"Folyamatosan fel vagy húzva" - a végső megkönnyebbüléshez vezető utat szerintem magadnak kell megtalálnod, adott esetben kivárnod, ezt nem teheti meg más helyetted, a partnered sem. Az érthető, hogy szeretnéd a csúcsot elérni, de ezért az túl nagy ár lesz, hogy a végén már a férfi is lemondana az örömről csak, hogy neked jó legyen.
A másik, hogy azt nem szabad elfelejteni, hogy a férfi öröme a mi örömünk is. Legalább is én így vagyok vele, nekem hihetetlen öröm látni azt is, ha a másiknak jó, ettől nem szeretném megfosztani a másikat, azért, hogy nekem jobb legyen.
A másik, hogy hatalmas veszélye van annak, állandóan közölni csak a férfival, hogy "most nem volt jó, megint nem volt jó, soha sem jó" - igen is megvan a veszélye annak, hogy egy szercsek ráun az egészre, és keres egy olyan nőt, aki felhőtlenül élvezi a szexet, aki nem hányja a szemére, hogy "még mindig nem juttattál a csúcsra" - ki akar majd egyszer csak egy olyan nővel szeretkezni, aki mindig az arcába vágja, hogy nem elég jó...
válasz | 2010-02-04 | 09:49
Előfordul, hogy a nő tudja, mi a jó, és a pasi akkor sem tudja úgy csinálni neki.
válasz | 2010-02-04 | 09:43
Persze, az nagyon klassz, ha a férfi törődik azzal, hogy a nőnek jó-e, van-e orgazmusa, de azért nem erről kell szólnia csak a szeretkezéseknek. Jó, az, ha a férfi akar tenni érte, hogy a nőnek legyen orgazmusa. Csak az a baj, ha a férfinek lelkiismeretfurdalása van - lesz, azért, mert a nőnek "nem tud orgazmust okozni" -, már csak azért is, mert az orgazmushoz vezető út egy jó része a "nő készülékében van", és ha megfeszül is a férfi, ha a nő nem tudja, magának mi a jó, akkor a férfi hogyan tudja?
válasz | 2010-02-04 | 09:41
Ja és még annyit, mért lenne baj, ha ő nem megy el, és nem lesz orgazmusa, hisz velünk nőkkel is ugyanez történik. Részemről két éve mindig csak fel vagyok húzva, de kielégülve meg sosem, bár szerintetek ugyebár orgazmus nélkül is kielégítő lehet, nekem nem,hiányérzetem van utána stb. de ízlések és pofonok- bár azért ti is az egyre jobb, fantasztikusabb orgazmus elérése törekedtek, mert azért próbáltok ki új dolgokat-,
Most ha egy pasit állandóan csak felhúznál, aztán kielégülés nélkül otthagynád az milyen lenne, hű ,de szemét dolog, pedig ugyanez történik a ki nem elégülő nőknél is.
(Ugyhogy jogos, hogy akkor ő sem kéri az ő örömét)

Na, jöhetnek a hozzászólások:)
 
válasz | 2010-02-04 | 09:36
Szerintem meg ebben van jó is, amit nem értem mért nem láttatok meg ti nagy pozitív meglátásúak:), mégpedig az, hogy érdekli, neked milyen.Vagyis nem presztizs kérdést csinál belőle, egyszerűen azt szeretné, ha te is elmennél, merthogy ez a fenomenális érzés neked is jár, és szerintem tök jó, hogy agonizál rajta, és nem beletörődik abba, hogy jól van, te egy ilyen csaj vagy és neked nincs. Igenis aggódjon miatta valamelyest. (Hogy az aggódás határa hol van?)

Nálunk is a páromnak lelkiismeret furdalása van, v. bűntudata, mert ő elment, én meg még sosem, de én bizonyos szinten örülök neki, mert így nem törődött bele, hogy én ilyen vagyok, nem úgy van, hogy szeretkezünk, ő elmegy aztán annyi és minden happy, orgazmus nélkül is, mert ez egy hatalmas hülyeség, hogy évekig élvezheti a nő a szexet orgazmus nélkül!!(mert hogy egy-két alkalmat igen, az oké)
 
válasz | 2010-02-03 | 20:15
Igen, itt azért a társaság szerintem színvonalasabb (ha lehet ezt a jelzőt rámondani), mint egy ilyen "kultúrlap" :DDD
válasz | 2010-02-03 | 20:10
Szerintem az már egy jó lépés ha valaki ide a fórumra is feljön s elkezdődik érdeklődni. Mert itt van fenn pár könyv ami nem co*mo szinten elégíti ki a tudásvágyát. S az emberek is itt a fórumon is próbálnak mindig segíteni!
válasz | 2010-02-03 | 19:45
A legjobb vicc eddig az életemben az volt, amikor beszéltem egy csajjal, aki meggyőződéssel állított valami eszelős hülyeséget és azzal érvelt mellette, hogy: "annak igaznak kell lennie, mert látta a filmekben, hogy olyan van", de ha meggebedek se tudok visszaemlékezni rá, hogy miről beszéltünk. :S
válasz | 2010-02-03 | 19:41
Mondjuk abban igazad van, hogy nem csak a férfiak csinálnak belőle presztízskérdést, hanem sok nő is. És sajnos ebben szerepe van - nem is kicsit - a médiának is.
válasz | 2010-02-03 | 19:29
Az a szánalmas, h már az élet minden területére befurakodott ez a befolyásolás és az ember készpénznek veszi, amit hall, olvas. Amikor már valaki a C*smopolitanban olvasott cikk után értékeli át, véleményezi, kicsinyli le a szexuális életét, az valahol meg is érdemli. Nem az ilyen szennyre kell alapozni és az olyan "kultúrműsorokra", amik a C*ol-on mennek. Aki fejlődni akar, az ne orgazmusteszteket töltögessen ki ilyen lapokban, hanem kapjon a keze közé egy minőségi irodalmat.
válasz | 2010-02-03 | 19:21
Ebben az egészben csak annyi a kérdés, hogy hétköznapi emberként akarsz e élni hétköznapi problémákkal, vagy fogyasztópolgárként fogyasztói problémákkal és lehetne sorolni. :) Ha valaki a médiát tekinti hivatalos forrásra mindenre, akkor az meg is érdemli az ilyesfajta problémákat. :D Az iskolában megtanítják, hogy aki gondolkodik az létezik, a tévé pedig arra tanít, hogy aki fogyaszt az létezik. :D "Cogito ergo sum" vagy Consumo ergo sum", van különbség!
válasz | 2010-02-03 | 19:04
Erre azért reagálnék mert nem igazán hiszem h a férfiak csinálnak belőle presztizskérdést. Amikor bármilyen médiából az ömlik a nők felé hány féle orgazmus van. Van már G-pont, A-pont, U-pont, s mindegyik garantált kielégülést ígér a hölgyeknek. Nem arról beszél a Co*mo, hogy ez nem számít s a szeretet a lényeg.

Szerintem ez feszélyezi ennyire ezt az orgazmus kérdést. A kényszer mert mindenhol ezt hallják így nem könnyű.
De a többivel egyetértek 100%ig

Rájöttem ha hazajön a csajszim mindent kipróbálunk hogy ne csak csiklós orgazmusa legyen hanem másik fajta is. De már az elején ki fogom kötni nem az a lényeg lesz-e egyáltalán orgazmusa... Csak szeressük egymást
válasz | 2010-02-03 | 18:54
Igen, Anthico jól mondta. Te elküldted, hogy menjen akkor másokhoz, de ő ennek ellenére is ottmaradt veled! El se hinnéd, hogy mennyien mondják azt a párjuknak erre, hogy "Viszlát!". Csak valahogy nem nagyon tudom összeegyeztetni azt a dolgot, hogy próbálod neki elmagyarázni, hogy te így is élvezed, ellenben ő mégis hajszolja az orgazmusodat... ez nem fér össze egy kicsit. :)
válasz | 2010-02-03 | 18:45
Szerintem az a baj, hogy sok férfi szinte már presztízskérdést csinál abból, hogy sikerült-e neki a nőt a csúcsra juttatni, pedig nem ez a lényeg. És el is felejtik, hogy az a nő, aki szereti őket már abban is örömét leli - sőt -, ha örömet okozhat a szeretett férfinek. Adott esetben ez még hasonló örömet okozhat akár az orgazmus - de legalább is lelki kielégülést. És ez tényleg így van, ez nem vicc! A másik, hogy ki tudja ellenőrizni azt, hogy az illető nő valóban átélte-e az orgazmust vagy nem? Állítólag jóval több nő színleli az orgazmust, mint ahány bevallja a partnerének, hogy most nem volt jó, vagy még soha nem volt jó vele - már orgazmus-értelemben.
Az elég baj, hogy a párod vissza akarja fogni a saját örömét is, mondván, ha neked nem jó. De így már tényleg nem lesz neked jó, mert még azt az örömet is elveszi tőle, hogy szó szerint élvezd az ő örömét. Azt, hogy a párod régi barátnői valóban élvezték-e testi értelemben az együttléteket, csak ő tudják igazából. És, ha lódítottak, ez még senkinek sem jutott eszébe? Mert ilyen is van. A másik, hogy a barátod ne akarjon a végén abba belehajszolni, hogy színleld az orgazmust, mert annak semmi értelme nem lesz, először is attól nem lesz orgazmusod, másodszor nem lesztek őszinték egymáshoz.
Szerintem mondd meg a barátodnak, hogy ne a Te orgazmusod kérje rajtad számon, hanem egyszerűen csak örüljetek egymásnak, élvezzétek a szexet, egyszer mindennek eljön az ideje, és ha később, akkor mi van?
válasz | 2010-02-03 | 18:32
Szerintem Gige arra gondolt, h még az ilyen beszólások után is ott van veled, mikor te dühödben elküldted, menjen az exekhez. Szerintem erre értette Gige, h szeret.
válasz | 2010-02-03 | 18:31
(Ezt írtam:)"Akkor azt mondta, hogy sohasem volt még és talán nem is lesz az életében olyan fontos személy, mint én, mégsem tud nekem 'örömet' okozni."->elég nyílvánvaló, hogy szeret...
(te írtad)"mindezek ellenére szeret"->tehát, ha te nem tudsz elvinni egy lányt, akkor az már okot ad rá, hogy ne szeresd?
Csak akkor tudnám megjátszani, ha legalább 1x átéltem volna.
Megvonás? Nem értem, hogy érted.
válasz | 2010-02-03 | 18:24
Ne selejtnek érezd magad, hanem különlegesnek, hiszen mégsem ment vissza! :) Vagyis, mindezek ellenére szeret vagy nagyon tudhatsz valamit! :D
Minden esetre semmiképpen se játszd meg magad neki, csak azért, hogy békén hagyjon!
Próbáltál megvonással esetleg? Bár nem tudom, hogy ez jó ötlet e...
válasz | 2010-02-03 | 18:21
Említettem, hogy én hiába beszélek neki.
Nagyon sokat beszélünk erről, de mégsincs eredmény. Néha már mikor nagyon elegem volt ebből volt 1-2 durva beszólásom, hogy akkor menjen vissza valamelyikhez, akit eltudott vinni, de ez sem használt.
Ezek után ne érezzem magam selejtnek? :(
 
válasz | 2010-02-03 | 18:15
Le kell ülnöd vele erről komolyan megbeszélni ezt, mert nagyon orgazmuscentrikusan látja a szexet, ne csak olyan "na gyere dumcsizzunk egyet, amíg leérünk a buszig" módon, hanem tényleg ülj le vele egy jó órára vagy többre, az a fontos, hogy szánd rá az időt és értse meg, ezzel a hozzáállással nem előre visz téged, hanem lelkileg vágja haza magát és ezáltal a te esélyedet is. :)
válasz | 2010-02-03 | 15:14
A segítségeteket szeretném kérni. Az a problémám, hogy még soha nem volt orgazmusom. 2 éve veszítettem el a szüzességem és még mindig ugyanazzal a sráccal vagyok. Az elején még csalódtam és zavart, hogy nekem miért nincs. Nem benne csalódtam, hanem magamban kerestem a problémát. Nem sokat tudtam az orgazmusról és azt hittem könnyű dolog az elérése, főleg miután a barátom a mergismerkedésünkkor büszkén mondta, hogy eddig minden lányt, akivel volt sikerült elvinnie(másnak is volt már ő az első).
Még mindig zavar valamennyire, mert mindenki azt mondja milyen fenomenális érzés és nem értem, hogy én miért nem kaphatom meg.
DE! Nem szeretném, hogy a barátom tovább probálkozzon ezen a téren. Hiába kíván engem, már nem mer úgy kezdeményezni, mint régebben, mert fél, hogy megint csalódást okoz nekem. Én hiába mondom neki, hogy nekem jó így, és ha elmegy szex közben, vagy ha pl. orálisan kielégítem, azt ne kihasználásnak vegye, hanem ajándéknak tőlem, mégis nagyon ritkán engedi, hogy kielégítsem.
Szerintem már tényleg túl komolyan veszi ezt az egészet. Azt mondta nagyon nehezen tud sírni, és a 2 év alatt, mióta együtt vagyunk, történtek nem túl kellemes dolgok vele, mégis csak egyszer sírt. Amiatt, hogy nem vitt el eddig egyszer sem. Akkor azt mondta, hogy sohasem volt még és talán nem is lesz az életében olyan fontos személy, mint én, mégsem tud nekem 'örömet' okozni.
Hogyan értessem meg vele, hogy nekem az is 'öröm', ha együtt vagyunk és legalább ő elmegy? Szeretném, ha újra a régi lenne és nem tartaná vissza a vágyait, csak azért, mert eddig nekem sohasem sikerült elérnem az orgazmust.
{remélem érthető a fogalmazásom :P}
 
válasz | 2010-02-01 | 14:45
Legalább nem kell lemosnod semmit. :DDD Amúgy Edit jókat tanácsolt neked, csak fogadd meg! :)
válasz | 2010-02-01 | 14:41
Ja, csak nem ragadt rám semmi :)
válasz | 2010-02-01 | 14:31
Amit megtanulsz, az a tied és senki sem veheti el tőled. Csak használd is, amit tanácsoltak! :)
válasz | 2010-02-01 | 14:15
Igen, neki is, Bede Zsuzsannának , Pándy Máriának. :)

Már lassan nem találok olyan szexuális oldalt, vagy arról író cikket, új tanácsokat, amit még nem olvastam, vagy hallottam volna( beleértve egy csomó könyvet is)(Ja, és most nem kell azt írni, hogy ezekkel mire (nem) mentem)
válasz | 2010-02-01 | 14:08
Én is szoktam rengeteget olvasni. Pl Mikus Edit blogját is. Nincs abban semmi rossz, ha az ember tájékozódik minden fajta téren. Ha jól emlékszem, akkor te is írtál neki nem olyan régen! :)
válasz | 2010-02-01 | 13:26
De azt elfelejted, hogy másokon nem segíthetsz, ha nem akarják. Csak tétlenül nézheted, hogy szép lassan lesüllyed mélyebbre az illúzióba, onnan te csak nagy küzdelmek árán cibálhatod ki. Példa erre a két ismerősöm, akiről más meséltem neked. Hiába akarok nekik segíteni, még engem kezdenek megutálni miatta. Hagyni kell őket a melegben ücsörögni. Az a fontos, hogy te élvezd a napot. :)
válasz | 2010-02-01 | 13:17
Válasz aimée-nek
Köszönöm, amit a tudatlanságomról írtál. Ezentúl ha valamilyen kérdésem lesz, tényleg szakirodalmat fogok olvasni, mert nem fogadom el, hogy egy internetes fórumon, ahol tisztességgel feltettem egy kérdést, ilyen hangnemben kioktassanak. Egyébként a lányom lehetnél, ne gondold, hogy semmilyen tapasztalatom nincs szexuális téren. A többieknek, akik tisztességes választ adtak, köszönöm a segítséget.
 
válasz | 2010-02-01 | 13:07
Igen, de sokszor ez kényelmes...ez egy biztos pont: van valaki, nem vagyok egyedül, stb. És inkább becsukja a szemét és nem akarja meglátni a valósat.
De szerintem olyan is van, h nem tudja valaki, h ennél többet is átélhet. Vagyis h van egy működő kapcs, lehet, h nincs nagy szerelem, nagy kötődés, de nem is tudja, h lehetne több...aztán egyszercsak betoppan az életébe egy másik ember, aki iránt ezeket elkezdi érezni.
válasz | 2010-02-01 | 13:05
Én ilyet sose mondtam..mármint h az ilyen helyeken negatívumot lehetne olvasni.
Az a fontos, h milyen céllal olvassuk. Ha azért tesszük, mert érdekel, mert kíváncsiak vagyunk mások tapasztalataira, akkor nincs semmi gond. De ha már ezek olvasása negatív érzéseket vált ki bennünk: elégedetlenség, irigység, féltékenység, az már nem jó.
válasz | 2010-02-01 | 12:59
Én pl szex. pszichológusok oldalait is szoktam olvasni, amiért megszóltatok, holott ott is találhatnék, találhatok ötleteket, mit hogy kell, tanácsokat, de Anthico szerint, ott csak a negatívumokat olvasgatom.
pedig ez is infoszerzési forrás.
válasz | 2010-02-01 | 12:57
Ha nincs közös semmi?, bárkivel találkozol, mindenkivel tudnátok valami közöset találni a másikban.

Nem csak a közös kell, hanem valami plusz még ehhez.

Még Anthicoval nekem is lehetnek közös , hasonló dolgaink, csak másban épp nem értünk egyet.:)
válasz | 2010-02-01 | 12:52
Ha az embernek van egy kis sütnivalója, akkor mindezt látja előre. Hiszen, ha nincs közös semmi, csak az utcán összefutottak, akkor akármeddig huzigálhatják a kapcsolatot és tetézhetik közös hitellel, összeköltözéssel, gyerekkel, akármivel, mindketten másfelé mennek.
válasz | 2010-02-01 | 11:54
Igen, ez a "sose lehet tudni", azért nem hagy nyugodni... Mert ugye ki tudja, mi lenne, ha ezt meg azt még átlépném. Minden esetre már azt sikerült átlépnem, hogy korábban volt egy érzékeny pont az egész folyamatban, amikor meg kellett állni, most viszont az érzékenység eltűnt, és eléggé végtelennek tűnt az egész. Minden esetre a végére úgy éreztem magam, mintha maratonit futottam volna.
válasz | 2010-02-01 | 11:53
Ebben van a lényeg: ha hagyják kiüresedni.
Sokszor viszont kiderül, h ott nem is volt eleinte se olyasmi, ami idővel kiüresedhetne. Sok látszat kapcsolat van, vagy érzelmek nélküli megszokás, kényelmes kapcsolat. Ezek idővel egyértelműen tönkre fognak menni, kiüresednek.

Viszont ha 2 ember szereti és kívánja egymást és nyitottak, akkor el nem tudom képzelni, h egyszer arra ébrednek, h unalmas a szex vagy hogy üresnek érzik a kapcsukat, a szexuális életüket. Ez szerintem akkor eshet meg, ha az ember nem hajlandó elfogadni, h a partner másmilyen. Mint amikor más az igénye a 2 embernek a szexre...az egyik állandóan szeretné, másik csak hetente. Ideig-óráig ez működni fog, mert elhesegetik a fejükből azt a gondolatot, h ez hosszú távon zátonyra fogja futtatni a kapcsukat...és egyszer csak arra ébrednek, h ez tényleg bekövetkezett.

Tehát ez is (mint sokminden) kapcsolat-, ember- és partnerfüggő.
válasz | 2010-02-01 | 11:48
Védelmemre legyen szólva, körülbelül annyit tudok a sportvilágról, amit az előbb leírtam, még fel tudok sorolni néhány sportágat és itt vége is. :DDD
De a lényeg ugyanaz marad. :) Aki világbajnoki szintet akar elérni, az világbajnoki módon edzzen és gyakoroljon. Aki csak hobbi szinten sportol, az örüljön annak, hogy bármikor sportolhat és senki sem vár el tőle nagy eredményeket, de mégis fel tud mutatni dolgokat, ha a rajtkőhöz áll. :) Aki pedig nem jár edzésekre, de mégis sportol...
válasz | 2010-02-01 | 11:48
Nos igen, ez igaz :) De sose lehet tudni, mikor törnek elő az emberből kicsit hangosabb hangok, nyögések...főleg, amikor a tudatvesztés állapotába kerül.
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41