szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Női orgazmus


Új hozzászólás

válasz | 2009-12-08 | 13:05
A nosoly nálam a mosolyt jelenti Blanche!!!!
válasz | 2009-12-08 | 12:04
"A Vita élesíti az elmét..."

Én is élvezem a párbajt, a szócsatákat veled... :)))

Talán én vagyok túl érzékeny, de volt korábban néhány mondat, teletűzdelve jó sok mosollyal, ami annyira szíven ütött... :(((
De fátylat rá... :)
válasz | 2009-12-08 | 11:46
A mások véleményén nevetés pedig remélem sosem volt szokásom. Főleg, ha za illető közelebb van a szívemhez...
 
válasz | 2009-12-08 | 11:44
Blanche, nem tudom melyikk megnyílvánulásomról beszélsz. Igyekszem mindíg figyelmes lenni, ám ez ezek szerint nem mindíg sikerül. Ezúton is bocsánatot kérek mindenkitől, akit megbántottam, vagy letorkoltam. Nem áll szándékomban senki megsértése sem. Ám a véleményem nem rejtem véka alá. A súrlódás teszi fényessé az acélt. Símává a felületeket. A Vita élesíti az elmét, erősíti a személyiséget és az egészséget. Persze nem a makacs, sehova sem vezető kötözködésről beszélek.
Valóban sok dolgot másképp látok. Nem kell azonban ugyanúgy látnia mindenkinek.
A fekete-fehérből azonban már kinőttem kedves Blanche! :-)))
Pusszancs neked!
válasz | 2009-12-08 | 11:32
Na, most az egyszer megúsztad! :) Olyan fejmosásra készültem priviben, amit nem tettél volna zsebre, de rafinált módon megelőzted ezt ezzel a hsz-szel... :))) Szerencséd!!! :-D

Pontosan azzal akartam érvelni, hogy neked Tao Meridián-masszőrként tudnod kell, hogy nem csak az energiaátvitellel gyógyítasz, hanem azzal is, hogy a figyelmedet, idődet szenteled a páciensnek... és nem kellene félned attól, hogy egy idegen embert megölelj... (Arra a terápiára pedig úgyis csak az megy, aki nyitott erre, nem kényszerből... )

Az érintésedtől nem csoda, ha meghökkennek az emberek, hihetetlen, ami árad belőled és erre nincs felkészülve mindenki!

Én csak azért jöttem zavarba, mert olyan hirtelen módon csörtettél bele az aurámba, hogy észbe kapni sem volt időm... :-D Erre értettem azt, hogy impulzív személyiség vagy... :) Amikor mondtad, hogy adni akarsz nekem valamit, egy pillanatra azt hittem egy könyvet kapok, ott a sarokban... :))) Közben meg "sokkot" kaptam... :))))))))))))))

A másik, ami miatt írtam volna, az a cinizmus... Ne haragudj meg érte, de sokszor én is úgy érzem, kinevetsz, kigúnyolsz olyan dolgok miatt, amiket te másként látsz, más a véleményed, tapasztalatod róla. Ez nekem nagyon rosszul esik... és amint látom, másoknak is... Nem minden olyan fehér vagy fekete, mint ahogyan azt te gondolod, tartsd tiszteletben mások meggyőződését, hibáit, tévedéseit! Kicsit erőszakosan próbálod meg ráerőltetni a vélt igazadat másokra. Bocsáss meg, de sokszor a reakcióidból ez jön át... (Bár az írott szöveg nem mindig adja vissza tökéletesen azt, amit közvetíteni akarunk, ezt már a saját bőrömön is megtapasztaltam. Hiányzik a metakommunikáció, ami segít megfejteni a mondanivalót.)

Szép napot neked!
válasz | 2009-12-07 | 19:34
Csacska jól választottál nicknevet!
Ez volt az első cinikus mondatom számodra. Az előző féltésből eredt és gondoskodónak szántam. Ezek a vegyszerek nem játékok. Mindenki másképp reagálhat rájuk. Ha neked nem jön össze, amit tanácsoltunk, akkor kórházba is kerülhetsz. Mi pedig moshatjuk a kezünket. Ez Van felnőtt létedre miért nekünk hittél?
Ezt tudnod kellene.
válasz | 2009-12-07 | 19:13
Csacska, talán azért kéne a nőgyógyászt kérdezni, mert ő ért a gyógyszerekhez. A tabik sem egyformák és lehet, h x nevű tabira áttérésnél nem kell semmire figyelni, mert mondjuk az pont olyan, h a ciklus első napjától véd...de y nevűre ez már nem igaz.
Szerintem merően más egy technikai kérdés a gumi használatáról, mint egy kissé összetettebb kérdés a gyógyszerekről. Ilyesmivel kapcsolatban én legalábbis minimum egy orvos szavát tekinteném mérvadónak.Mert az oké, h áttérés annyi, h a szünet után egyből a másikat kezded, de az vajon védeni fog-e? Vagy hat-e az előző tabi rá valahogy? Ezekre egy orvos vagy gyógyszerész tudna válaszolni. Szerintem...és ezt nem kioktatásképp írom.
válasz | 2009-12-07 | 18:53
meglátásom szerint elég konkrét volt a kérdésem és részletezett. a másik meg hogy mi az h mértnem a nőgyógyászom kérdezem? ezzel a kérdéssel minden hozzászólás után feljöhetnénk... h akkor minek van ez a fórum.... amikor egy 15éves kisfiú kérdezte h h kell felhúzni a gumit, sztem az sem a mi dolgunk neki elmondani.......... meg amikor kérdezik h jaj most fáj a cici, terhes vagyok??.... nah mindegy aki nemakar ne válaszoljon semmit, de iylen felesleges cinikus, ide nem illő megszólalásoknak nemlátom értelmét:) köszönöm annak az egy embernek, aki saját tapasztalata és tudása alapján megpróbált tanácsot adni:) üdv
válasz | 2009-12-07 | 13:49
Blanche, teljesen egyet értek veled. Minden szavad szín igaz. Aki átesik egy bizonyos szellemi fejlődésen, annak nehezére esnek bizonyos gátak. Ám az is a szellemi fejlettség útja, ha tiszteletben tartod a másik szellemi, lelki korlátait.
Sajnos ez a társadalom a távolság tartás rabigájában vergődik. Az emberek többsége álarcot visel és "viselkedik".
Engem már buziztak le a közvetlenségem és érzékenységem miatt. Sőt egyszer egy boltban valakit megérintettem, miközben kértem álljon egy kicsit odébb. Teljesen felháborodott és azt mondta, hogy nem engedte ő meg, hogy én hozzá érjek.
Megszoktam, hogy az emberek az érintésemtől zavarba esnek. Te is ezzel reagáltál, emlékezz csak vissza! :-)))
Amúgy valóban igazat adok neked, ám sajnos erre nem mindenki érett meg.
Masszőrként pedig az érintés erejéből élek...
Pusszancs!
válasz | 2009-12-07 | 10:49
Ne haragudj, Csacska, de én azért nem írtam semmit, mert ebben a témában nem vagyok képben, így tanácsot sem tudok adni. :)
válasz | 2009-12-07 | 10:21
Ennek semmi köze a szexhez!!! Egyszerűen arról van szó, hogy a mai elembertelenedett világban jól esik néha egy kis figyelmesség, gyengédség, egy jó szó, de sajnos sokan vannak, akik ezt nem kapják meg és ez komoly testi-lelki tüneteket okozhat. Ma nem divat kimutatni az érzelmeinket, mert akkor gyengének látszunk... Miért ne adhatnánk egy vadidegen embernek is egy kis szeretetet, attól az nem fog elfogyni, marad annak is, aki a szívedhez a legközelebb áll.

Olvastam egyszer, hogy azok, akik szívesen érintenek meg másokat beszélgetés közben, azok sokkal nyitottabbak a szexben is. :)

Ez a téma, amit felvetettem, sok mindent felkavart bennem...
Eszembe jutott, hogy a kedvenc nagyim, ha fontos dolgokról beszélgettünk, midig a mellkasomra tette a kezét, és emlékszem, hogy mindig a bal oldalra, a szívem fölé... Már lassan 40 felé jártam, de még sokszor, ha meglátogattam, lekuporodtam a lábai elé, átöleltem a térdét, az ölébe hajtottam a fejem, ő simogatott és úgy beszélgettünk, sokszor "szavak nélkül"... (Tudtam, hogy elmenni készül, mert már elfáradt a több, mint 90 év alatt. És azért halt meg, mert meg AKART halni, pihenni vágyott, semmi szervi baja nem volt...)
Eszembe jutott az is, amikor az egyik fiatalabb kolléganőmnek meghalt az anyukája és utána, amikor találkoztunk annyira el volt keseredve, hogy spontán módon jött elő belőlem az, hogy magamhoz öleltem, mert így tudtam legjobban kifejezni azt, hogy mennyire együtt érzek vele, és segíteni szeretnék neki. Pedig nem voltunk olyan bizalmas viszonyban...

Néha az ügyfeleim kezét is megsimogatom, persze csak a nőkét, pasikat nem fogdosok... De sokszor van, hogy megosztják velem a bánatukat és jól esik nekik ez a gesztus, ha nagyon el vannak keseredve...

Az állatoknak is hiányzik a szeretet, a simogatás, a sógorom kutyája szó szerint megsértődik, ha hív, és nem megyek oda hozzá a kerítéshez megsimogatni, a mi kutyánk pedig sokáig azt vette zokon, ha hazaérve előbb a másikat simogattam meg. Ha érezte a szagát a kezemen, elhúzódott a simogatásom elől. Olvastam egyszer egy törpenövésű férfiról, aki valamelyik magyar cirkuszban dolgozott, hogy olyan kapcsolatot alakított ki az akváriumi halaival, hogy azok a víz tetejére úsztak és hagyták, hogy simogassa őket! A napokban pedig láttam egy természetfilmet a bálnákról, ahol a hím buborékfelhőket eregetett a nőstény testére és gyengéden simogatta az uszonyaival, úgy lebegtek a vízben órákig...

Sajnálom, ha félreértettem nálad az "Ölelés!" jelentését, azt hittem, ez egy kedves, baráti gesztus, amivel kifejezed a figyelmed, az érdeklődésed a másik ember felé, akire pazaroltál egy pár percet, (erre értettem a "virtuális" kifejezést,) nem csak egy üres szó...

Én akkor is így búcsúzom:
Szeretetteljes öleléssel!
Blanche
válasz | 2009-12-07 | 09:38
Miért nem a NŐGYÓGYÁSZOD kérdezed ????
Az biztonságosabb, mint bármelyikünk válasza.
válasz | 2009-12-07 | 07:48
Szia! Az egy hetes szünet alatt védett vagy mint eddig is,de ha már az új bogyót szeded érdemes kiegészítő védekezést is betevni,én anno az Anteovinról Tri-regolra váltottam 2 hétig védekeztünk másképpen is,még így is frászoltam az első két levélnél,mert erősebbről -gyengébbre váltottam,de szerencsére nem lett gond. Szóval érdemes védekezni másképpen is inkább két hétig mint csak egyhétig,de ez csak az én véleményem.
válasz | 2009-12-07 | 05:05
Szia miért nem kérdezel konkrét dolgot? Nékem lenne mit kérdeznem.Este 8 körül gépnél leszek :)
válasz | 2009-12-06 | 19:50
nekem mértnem válaszol senkisem? :S
 
válasz | 2009-12-06 | 19:35
Hát nekem személy szerint nehezen menne ez az lelkezős terápia. Valahogy jobb szeretem, ha olyan ölel, akit ismerek, szeretek és én is szívesen visszaölelek. Amúgy még mindíg jobb, mint az a szexes terápia, ahol a kedves kezelő a pacienst gyógyító szexben részesíti, persze szigorúan csak csoportban....:-)))))))))))
Virtuális ölelés..
Akkor búcsúzom, ahogyan az egyik oldalon láttam:
Angyali szeretettel üdvözlök mindenkit!
(Engem ettől ver a víz. Mostanában mindenki az angyaloknak mondja meg mit is csináljanak...)
Szép napot!
válasz | 2009-12-06 | 16:14
Az előbb említett adón találtam egy nagyon jó sorozatot, ha éppen nem Tréningen vagyok szombat délután :), meg szoktam nézni. Egy 40-es biológus, egyetemi tanárnő minden adásban valamilyen alternatív gyógymódot vizsgál, amit az orvostudomány még nem teljesen ismer el és nem tud megmagyarázni. Az egyik adásban a meditációval foglalkozott, azután a hipnózissal, most pedig a reflexológiával és a masszázzsal. Természetgyógyászok, orvosok, kutatók segítségével, laboratóriumi körülmények között IS keresi a választ arra, miért is olyan hatásosak ezek, de pontos magyarázatot ő sem talált ezekre a jelenségekre. A talpmasszázs és a masszázs hatását az érintés "erejével" hozták összefüggésbe.
CT-vel figyelték egy nő agyi tevékenységét, amikor enyhe fájdalomnak tették ki őt. Ha egyedül volt, már akkor aktiválódott az adott agyi terület, amikor még csak a képi jelet kapta meg a fájdalom közeledéséről, ha egy idegen ember fogta a kezét, ez a terület sokkal kisebb volt, ha pedig a férje, nem is aktiválódott!

Ami nekem nagyon tetszett, az, hogy elment egy ölelkezés-terápiára. :) Előtte elég szkeptikus volt, perverz dolognak tartotta. Ott mindenki mindenkivel ölelkezik, de mindenféle erotikus szándék nélkül. Mutatták, hogy a végén négykézlábra ereszkedve szorosan egy kört alkotnak és elkezdik ringatni magukat jobbra-balra, majd eldőlnek és mindenki az előtte heverőt simogatja, ölelgeti, kényezteti meghitten. A foglalkozás végén a nő teljesen elérzékenyült, majdnem elsírta magát, mert rájött, hogy mivel az egész idejét azzal tölti, hogy bejárja a fél világot, (pl. egyszer Matthieu Ricard-ral készít riportot, aki a Pasteur Intézet kutatója volt, és jelenleg buddhista szerzetesként éli az életét egy nepáli kolostorban, vele meditált, majd Los Angelesben keres fel egy hipnotizőrt,) mennyire hiányzik neki az érintés, a gyengéd ölelés.
Nekem az is tetszett, amikor az egyik flashmob-on az utcán ölelgették az embereket. Szinte senki nem utasította vissza, mindenkinek jó kedve lett tőle!
Lám, SiHing Hou is egy virtuális öleléssel fejezi be gyakran a hozzászólásait! :-D
Miért gondolom, hogy ez az egész ide tartozik?
Mert szerintem is az érintés, a gyengédség csodákra képes és nem csak akkor kell ezzel megajándékozni a párunkat és így közvetetten magunkat is, amikor a szexre áhítozunk, hanem bármikor, amikor alkalom nyílik rá. Mert az előjáték nem az ágyban kezdődik!!!
válasz | 2009-12-06 | 15:48
A megérzéseid helyesek kedves Blanche. Ehhez valóban az önkontroll részleges elvesztése kell.
Majd, ha előrébb haladsz az Úton, ezek a jelenségek már kevésbbé lesznek fontosak és megtanulod irányítani is őket!
Ölelés nekd!
Szép napot nektek!
válasz | 2009-12-06 | 15:35
sziasztok

azt szeretném megkérdezni, bár lehet butaság... de szeretnék biztosra menni... szóval 2 éve szedek cypromixet, és most vettem be csütörtökön az utolsó szemet, most van az egyhetes szünet. át szeretnék térni a gestomixre. és ugye áttérésnél annyi van h az egy hetes szünet után már a másikat veszem be, tehát történetesen pénteken kéne a gestomixet. és tegnap együtt voltam a barátommal. ha most áttérek a gestomixre, védve leszek ugyanúgy? ? (mert mintha arra emlékeznék h áttérés esetén kiegészítő védekezés kell az első egy hétben) vagy most inkább még egy havi cypromixet vegyek be, h biztos legyena védelem? egyébként gestomixről vkinek tapasztalat? merth egészen új gyógyszer, nemrég van forgalomban... előre is köszi a segítséget! azért írtam ide is , mert látom ez a topic aktívabb, hátha itt választ nyerek:D
 
válasz | 2009-12-06 | 15:05
A klipp csak halványan rémlik, már lassan egy éve nem nagyon nézek TV-t, ez is az "új" életem hozadéka :), max. Spektrum, Nat. Geo, LifeNetwork (erről még írok) és hasonlók... Inkább olvasok...

Én is éppen ezen gondolkodtam, hogy vajon a képzeletem űz velem tréfát? Az érzékeim ennyire képesek lennének becsapni? Mert ez az érzés, ami lavinaként zúdult rám, nem egy fantáziálás eredménye volt egy képzeletbeli barátról :))). Akkor már teljesen ébren voltam, és az, amit átéltem, nem hasonlított ahhoz a lágy, lebegő, teljes testet átbizsergető érzéshez, amire a múltkor azt írtam, olyan volt, mintha magammal szeretkeztem volna. Ennek a mostaninak az eredménye egy kőkemény orgazmus volt, és csak a csúcson áradt szét az energia a testem többi részébe.
Azon is törtem a fejem, miért éppen félálomban kezdődnek ezek, és arra a következtetésre jutottam, talán azért, mert akkor már nem tartom akkora kontroll alatt a testemet, elmémet.

Miután apránként sikerül túltennem magam a kezdeti "megrázkódtatáson", lassan úgy érzem magam, mint Alice Csodaországban... :-D
válasz | 2009-12-05 | 19:26
Azt hiszem, hogy ez a mostani hüvelyi orgazmus, amit nemrég átéltem, nekem most egy kicsit ajándék, egyrészt végre sikerült átélnem a hüvelyi orgazmust egy olyan pozícióban, amiben még eddig soha - maximum csak a határán voltak korábban. Már el is könyveltem magamnak, hogy valamiért nekem a hüvelyi orgazmus főleg egy bizonyos pozícóban "megy", attól még ugyanolyan boldog voltam, akkor is, ha nem történt meg máskor. A határán lebegtem már jó párszor, a szeretkezés is csodálatos volt, attól függetlenül is, ha nem volt hüvelyi orgazmus. De azért most bebizonyosodott, hogy az a plusz egymásra hangolódás, ami most meg volt párommal, biztosan elősegítette ezt az élményt. A másik, hogy mindig egyértelműen lehet érezni párom orgazmusát, már a testi részét illetően, most viszont úgy éreztem, mintha az enyémmel kioltottam volna az övét. És a szeretkezést követő meghitt beszélgetésünkkor döbbentem rá, mikor párom mondta, hogy de hát, neki is akkor volt jó, hogy milyen buta vagyok, hiszen, egyszerre történt meg mindkettőnké.
Ilyenkor, ha jól belegondolok, elámulok, hogy mennyire "jól kitalálta" ezt a természet, hogy mennyire erősítheti a saját örömünk a párunkét, és fordítva is ugyanígy működik.
 
válasz | 2009-12-05 | 19:04
"Miközben a párom csendesen szuszogott mellettem." - Miközben Párod szundikál, Veled hihetetlen dolgok történnek meg, Ő meg "mit sem sejtve szundikál tovább... Vigyázz, mert végül külön életre kelsz, mint Shakira a She Wolf c. klipben - míg a férfi alszik, addig a nőkből kilép a "női őserő".
Viccen kívül, szerintem az agynak, az elmének hihetetlen ereje van, és energia ide vagy oda, az elmének nagyon nagy szerepe van abban, hogy most ezeket átéled, az a tudati állapot, amiben mostanában vagy, biztosan szerepet játszik abban, hogy most tudod átélni ezeket a jelenségeket.
válasz | 2009-12-04 | 20:47
"Mosmá aztán zavarban vagyok...."

Nem szégyen egy fiatalabbtól tanulni, ha az "öreg lélek"... :)
Nem az számít, ki honnan indul, hanem milyen utat képes bejárni, meddig jut el...

Nekem erre a kedvenc példám Laár András. Láttam a TV-ben azt az interjút, amit Veiszer Alinda készített vele a Zárórában, fenn van a neten is, érdemes végignézni. Sokat lehet tanulni belőle, feltöltekezni mélyenszántó gondolatokkal. Engem teljesen lenyűgözött. Pedig honnan indult? Zenészként kezdte a pályafutását, A KFT együttes alapító tagja és Besenyő Pista bácsiként sem hinné az ember, hogy egy buddhista paphoz van szerencsénk, aki évekig a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán tanított.

Bocs, hogy kissé eltértem a témától...:)
válasz | 2009-12-04 | 20:00
Segítséééég! :)))

Jobb szeretném, ha ezt a jelenséget legalább részben én tudnám uralni, mert ha így folytatódik, nem tudom, mi lesz... :-D Az éjjel már olyan élményben volt részem, hogy majdnem felsikoltottam... :))) (Miközben a párom csendesen szuszogott mellettem.:) ) Én megint nem tettem semmit, csak feküdtem mozdulatlanul, félálomban, amikor elkezdett újra bizseregni, zsongani az ölem, aztán az egész testem, és most tökéletesen tisztán érzékeltem, hogy a fejemben is kering körbe-körbe az energia, eddig ennyire nem éreztem, de nem én irányítottam. Ahhoz viszont túl jó volt az élmény :), hogy megpróbáljam leállítani. :-D
válasz | 2009-12-03 | 14:03
mégis valamiféle kis halál volt az, ami történt veled - átvitt értelemben.
engem is többek között egy kisebbfajta "megrázkódtatás" vitt erre az útra. és nálam is ugyanez volt: előtte már ált. sulis korom óta fogékony voltam a spirituális dolgok iránt, de tompa voltam, nem vettem a jeleket tisztán.
az étkezés meg igen meghatározó. amúgyis a sok nassolás egészségtelen, megterheli a gyomrot. beszereztem egy klassz kis könyvet, ami lényegében a sav-bázis egyensúlyon alapszik. na, ha abból főzök, akkor utána tele vagyok energiával, mégis jóllakott vagyok. ellenben hagyományos kaják esetében rendszeresen elálmosodom és fáradt, terhelt leszek.

a befelé figyelés nagyon fontos. :) és ha sikerül összhangba kerülni magunkkal, a finom kis rezdülésekre is reagálni, félelmetes ami meg egy-egy szeretkezés alkalmával történhet. :)
nekem a legmeghatározóbb az egészben az egységélmény. nem is maga az orgazmus, az csak egy igen kellemes velejárója az egésznek! :) legalábbis nekem ez a véleményem :)

" most jobban tudom a testem belső rezdüléseit, jelzéseit érzékelni, jobban tudok befelé figyelni..."
saját testünk ismerete nélkül, a jelzések fogadása nélkül nem lehet "feljebb" lépni. amíg az le van blokkolva (tompítva), addig a szex csak szex marad, nem pedig szeretkezés, mi több, egyesülés. de ez is csak az én véleményemet tükrözi :)
válasz | 2009-12-03 | 13:29
Sokat törtem azon is a fejem, mi az oka annak, hogy csak mostanában élem át ezeket az élményeket, és arra a következtetésre jutottam, az új, ajándékba kapott életem, az életvitelem miatt. Ne gondoljatok itt semmi halálközeli élményre... :))) Egyszerűen csak ebben a tekintetben is "megvilágosodtam".
Spirituálisan eddig is fogékony voltam, de szellemi síkon nem annyira.
Az egész tavaly nyáron kezdődött, amikor a páromat nem engedte el a cége nyaralni és helyette a nagyobbik lányom jött velünk, így hármasban, csak csajok voltunk együtt... Akkor már többször felmerült közöttünk a válás gondolata. Úgy mentem el nyaralni, utána lesz, ami lesz, én akkor is jól fogom érezni magam. És tényleg fantasztikus hetet töltöttünk el együtt, vittük a kocsit és bebarangoltuk a környéket és a messzi tájakat is, még Bécsbe is átmentünk egy szervezett túrára és én teljesen feltöltődtem a lányaimtól, akik ugyanolyan humorral tudják szemlélni a világot, mint sokszor én, a környezettől, az élményektől, és attól, hogy kipihenhetem egy kicsit a páromat, :) (a kolléganőim meg is jegyezték, hogy mintha kicseréltek volna), és elmúlt a stressz okozta falási kényszerem. Míg mások ilyenkor szokták elengedni magukat, én három kilót fogytam. (A párom pedig már első este rájött, hallottam a hangján a telefonban, hogy annyira mégsem jó nélkülünk.) Miután hazatértünk, újra átbeszéltünk mindent, de igazán csak Karácsonykor tört meg a jég. Az az este tényleg "Szent" volt...:)
Mivel az a pár kiló lement, kezdtem odafigyelni, mit és mennyit eszem, nem dobáltam bele mindenféle szemetet a szervezetembe és többet mozogtam, nem, hogy fáradt nem voltam, hanem egyre több lett az energiám. A testem nem arra fordította az erőt, hogy a sok haszontalan és felesleges táplálékot megeméssze, így kezdtek kiélesedni az érzékeim, (a szex terén is, de ennek még sok más oka is van, :-D) jobban éreztem már az ízeket, ezáltal is kevesebbet kívántam enni. (Nem azért, hogy fényezzem magam, de ma pl. olyan gombalevest főztem, hogy megállt a kanál a kezemben, amikor megkóstoltam. Jé, gomba íze volt! :))) ) Maga a fogyás sikerélménye, a sok álmélkodó megjegyzés is sokat lendített a kedélyállapotomon, és az elmém is kezdett kitisztulni, élesedni.
(Nem véletlen, hogy pl. a jógik elélnek három szem aszalt szilván egész nap, mert a testük megtanulta azt a keveset is hasznosítani és a többi energiát pedig a meditációra, a belső elcsendesedésre, a szellemük kiterjesztésére tudják fordítani. Láttam olyan buddhista szerzeteseket, akik nagyon nagy hidegben derékig meztelenül meditáltak és gőzölgött a testük a benne áramló hatalmas energiától...)
Én ennek tudom be azokat az élményeket, amiket átélek, azt, hogy most jobban tudom a testem belső rezdüléseit, jelzéseit érzékelni, jobban tudok befelé figyelni...
 
válasz | 2009-12-03 | 12:41
butaságot tuti nem írhatsz. :) nekem is még sokmindent kell tanulnom. örülök annak, ami állapotban vagyok, de azért tudom, hogy még van hova fejlődnöm, fejlődnünk kedvesemmel. :)

minden esetre veled örülök, és komolyan legtöbbször a te élményeiddel tudok azonosulni. :) sokszor olyanokat is leírsz, amiket noha én is tapasztalok, de sosem gondoltam rá extraként vagy nem tartottam különleges dolognak. pedig az! :)
válasz | 2009-12-03 | 11:38
Most jön az újabb kör bocsánatkérés... :))) Nem akartalak zavarba hozni! :)

Bocsi, hogy tegnap kicsit kiborultam, de a "megvilágosodásom" tényleg katartikus volt. Ezek után tegnap este még csak hálni járt belém a derű, de ma talán már újra kezdek rátalálni a belső mosolyomra :), hála többek között a Solace-ra végzett tornának és elmélkedésnek. :-D

Azt hiszem, én kicsit "tovább látok az ölemnél" és annak a bizonyos élménynek köszönhetően megértettem, a szexuális élvezet csak egy aspektusa ennek az egésznek és elbizonytalanodtam, akarom-e ezt egyáltalán.... Mert azt hiszem, tényleg hihetetlen mélységekre lehet találni benne, de ezzel a tudással, képességgel nem csak élni, de visszaélni is lehet!!!
Most megint elnézést kérek, de nekem Thomas Mann "Márió és a varázsló"-ja jutott eszembe... Az elme hatalma... mások felett... Bár ott a hipnózisról van szó...

Igen, tudom, hogy meg kell tanulnom bánni azzal, hogy a szellemem uralja a testemet, az energiáimat, különben furcsa helyzetekbe bonyolódom... :))) Mivel sokszor egész nap elkísér ez a fajta gyengéd vibrálás... Kedden este hazafelé készültem, amikor egy fiatal kollégám mellett állva vártam többieket. Ő a laptopját bűvölte az asztalnál ülve, én pedig magamban annak örültem, hogy nemsokára hazaérek a páromhoz. Némán várakoztam, amikor a srác hirtelen rám meredt, olyan tekintettel, mintha hangosan ajánlatot tettem volna neki. :-D Nagggyon ciki volt!!! Úgy látszik, a páromnak szánt "üzenetet" ő is fogta... :)))
válasz | 2009-12-03 | 10:59
Végre! Pont erre vártam, hogy megszólaljon más is, mert kezdem egyre hülyébben érezni magam, ráadásul nem tudom, jól fogalmazok-e, nem írok-e butaságokat, hiszen még tanulatlan vagyok... :)
válasz | 2009-12-03 | 10:11
Mosmá aztán zavarban vagyok....
:-)))))))
Az ilyen típusú megtapasztalás, mint Blancheé igen ritka, de valóban nem furcsa jelenség a taoista gyakorlatokban. A belső mirigyek feléledése igazán egy katarktikus élmény. Meg kell tanulni még bánni a dologgal, de hidd el Blanche menni fog!
Az általánosabb élmény inkább az, amit Thymian leírt. Szurkolok mindkettőtöknek!
Ölelés!
válasz | 2009-12-03 | 08:36
:) ismét jó volt téged olvasni. és ne nyugtalankodj, mert jó dolog történik veled.

mi kedvesemmel van, hogy csak fekszünk egymás mellett, csak öleljük egymást, és egy idő után érzem, ahogy kering az energia. és ő is, és gyakran "kínozzuk" így egymást, mert ez sokkal izgalmasabb és meghittebb. és nekem is volt hasonló élményem, hogy csak feküdtem és kedvesem mondta, hogy egyre forróbb vagyok, de én nem éreztem annak. ez az, amikor az energia tapinthatóvá válik :):)

én először jógán tapasztaltam katartikus élményt, mikor relaxáltunk, s ide-oda kellett a testben irányítani az energiát. a végén félelmetes volt az egész, mert beleolvadtam a padlóba, s közben lebegtem, üres voltam, de mégis tele a mindenséggel. komolyan, jobb mint bármi tudatmódosító :)
válasz | 2009-12-02 | 21:13
Tegnap éjjel azt hiszem, végre megértettem sok mindent, amit eddig furcsának, bizarrnak gondoltam. A döbbenet és az eufória váltakozott bennem. A fél éjszakát átbőgtem, annyira felzaklatott mindaz, amire ráébredtem. Még jó, hogy délelőtt rengeteg munkám volt, ami lekötött, így már kicsit higgadtabban át tudom gondolni a dogokat. De nem mondhatom, hogy megnyugodtam, sőt, most kerített igazán hálójába a félelem. Kissé megrettentem…
Mielőtt bárki félreértené, sietek leszögezni, nem történt semmi közöttünk SiHing Hou-val, csak megtapasztaltam, milyen hatalmas energia, erő lakozik benne… Furcsa módon, erről már hetekkel ezelőtt kaptam egy „üzenetet”, de akkor elhessegettem a gondolatot, annyira bizarrnak tűnt…
Amikor Ő idejött a fórumra, én akkor már menni készültem, de ahogy megismertem azt a szellemiséget, amit képvisel, valami visszatartott. Volt, hogy úgy ültem a gép előtt, hogy potyogtak a könnyeim, ahogy olvastam, amiket írt… Aztán kb. egy hónapja eléggé magam alatt voltam, úgy döntöttem, befejezem a fórumozást, írtam is nektek egy kis „búcsúlevelet”, amibe sok mindent belefoglaltam, amit akkor fontosnak tartottam, de egy laza mozdulattal sikerült az egészet elküldenem a semmibe… Elkezdtem elölről, de pár sor után jött egy sugallat, talán nem véletlen, hogy elszállt a levelem, és van valami, amiért érdemes maradnom…
Mindig is érdekeltek a keleti filozófiák, a buddhizmus, hinduizmus, de a taoizmusról szinte semmit nem tudtam… Még csak most kezdtem belemélyedni jobban ezekbe a tanulmányokba, de olyan dolgok történnek velem, amik azt bizonyítják, talán jóval előbbre tartok… Mivel tudatlan voltam, sokáig egyszerűen csak élveztem, amiket átéltem, nem kerestem az okát. Kapitánynak igaza van, nem tudtam, hogy mit is csinálok. De itt most nem az előző hetek, napok történéseire gondolok, hanem egy lassan egy éve tartó folyamatról!!! Akkor még semmit nem tudtam arról a bizonyos kundaliniről vagy ching chi-ről, de sokszor átéltem azt, hogy szinte orgazmus közeli állapotba kerültem, mindenféle külső inger nélkül… Biztosan emlékeztek rá, amikor megírtam egy spontán orgazmusomat… Nem tudtam, mit kezdeni vele… Egy könyvben talált magyarázat szerint az ESO-nak vannak ilyen hatásai… Egy szexológus nő is csak annyit írt erre, biztosan a kezdődő klimax okoz nálam ilyen extrém tüneteket…
Most, hogy már kicsivel többet tudok ezekről a dogokról és tudatosabban figyelek a testem jelzéseire, sokkal intenzívebben élem át ezeket az élményeket. Ha kicsit cinikusan akarnék fogalmazni, ehhez nem kell se pasi, se vibri, mert ez az érzés belülről generálódik, nem egy külső hatásra, ingerre… De eddig nem törekedtem tudatosan erre! Csak fekszem mozdulatlanul és élvezem, ami történik velem…Először csak egy enyhe vibrálást érzek, de ahogy egyre jobban figyelek rá, ez egyre erősebbé válik, hiszen az energia oda gyűlik össze, ahova a szellemet irányítják. Egyre jobban lüktet, bizsereg az ölem, de ez nem olyan sürgető érzés, hogy gyorsan az orgazmusba kell, hajszoljam magam, hanem sokkal lágyabb, jól esik hosszan lebegni ebben az érzésben. Közben elkezd szétáradni az egész testemben valami hatalmas boldogság, olyan, mint amikor valaminek annyira örülsz, hogy beleremeg az egész tested…és ez eltart akár több óráig is…
Vasárnap éjjel is hasonló állapotba kerültem, és amikor a párom bejött a szobába és mellém bújt, csak annyit mondott, milyen meleg az egész testem. Nem volt melegem, hanem azt éreztem, az egész testem egyenletesen átmelegedett. És biztosan sugároztam magamból felé valamiféle energiát, amit ő érzékelt, mert annak ellenére, hogy előtte lelkileg igencsak padlót fogtunk egy családi gubancnak köszönhetően, és ilyenkor a szex nála szóba sem jöhet, az eddigi legcsodálatosabb, legmeghittebb szeretkezést éltük át, amit ő kezdeményezett…

SiHing Hou tanítása arra is jó volt, hogy megértsem, mi az, amit érzek, ami történik velem, de jelenleg ez inkább nyugtalanít, mint megnyugtat…
 
válasz | 2009-12-01 | 14:04
Akkor megyek... és viszem magamat! :-D
válasz | 2009-12-01 | 13:28
Blanche, számomra az az ajándék, ha eljössz...
:-))
válasz | 2009-12-01 | 12:06
Na, ebből már nem fogunk jól kikeveredni... :-D

Akkor nem kell szombaton újabb ajándékot vinnem, hogy elsimítsuk az félreértést, ami nem is létezik?! :)))
válasz | 2009-12-01 | 11:52
Kedves Blanche!
Egészségedre!!! :-))
Remélem ezt meg a többiek nem értik félre :-DDDDD
válasz | 2009-12-01 | 10:28
A csikisséggel kapcsolatban úgy gondolom ez természetes dolog. Azt hiszem más nők is egy-egy intenzív orgazmus elérése után ugyanilyen csikisek, mint Te.
válasz | 2009-12-01 | 10:13
Sziasztok.szeretnék veletek megosztani egy élményt.már majdnem egy éve élek szexuális életet,de még csak most tapasztaltam ezt a fajta orgazmust.Akkor tudok a csúcsra jutni ha én vagyok felül és közben a csiklómat is dörzsölöm a barátomhoz.A multkori alkalommal viszont talán hüvelyi orgazmusom lehetett? Amikor közeledtem a csúcs felé felegyenesedtem és a barátom a mellemet markolta. a csiklóm nem volt ingerelve.és egy intenziv orgazmust értem el. más volt mint amit eddig tapasztaltam.Egy másik kérdés. Elöfordul nálatok hogy a csúcsra jutás után nagyon csikisek vagytok?az én testemhez szinte hozzá sem lehet érni annyira érzékeny minden pont.
 
válasz | 2009-12-01 | 09:27
TUDOM, hogy nem akartál személyeskedni, nyugi, nem értettem félre semmit!!! A zavart inkább az okozta, hogy nem voltam felkészülve rá, túlságosan váratlanul ért... :-D És inkább ámulatba ejtett… Most viszont én érzem úgy, hogy Te jöttél zavarba a levelemtől, pedig igyekeztem az egészet olyan derűsre formálni, mint amilyennek az elejét írtam. De talán a lényeget kifelejtettem belőle: megtiszteltetésnek éreztem, hogy már az első személyes találkozásunknál ilyen „titkokba” avattál be… :-D

Valamennyire már akkor felfogtam a magyarázatodat, hogy az egésszel az volt a célod, hogy az energiát könnyebben le tudjam engedni az elülső vezetéken az alsó tan tienbe, a hasi tárolóba és ne rekedjen meg a koronában. (Tettem is fel egy képet erről.) De csak a „gyakorlatban” fogtam fel igazán! :)))
És ennek az eredménye egy minden eddiginél csodálatosabb szeretkezés volt a párommal…
válasz | 2009-11-30 | 21:35
Nem akartam ám személyeskedni, Blanche!
Nagyon sajnálom, ha zavarba hoztalak.
Bizony, az orgazmus valóban tanulható dolog.
Ezt muszáj minden embernek elhinnie.
A vége a folyamatnak szinte felfoghatatlan...
válasz | 2009-11-30 | 20:01
Kicsit átmentünk privátba... :)

Most van egy újabb dolog, amin izgulhatok: karácsonyi karaoke-bulit szerveznek a melóhelyen! :))) Tőlem viszont igencsak távol áll az exhibicionizmus...:)

Én is köszönöm a "meglepit", amit tőled kaptam! :))) Csak tegnap éjjel nyílt módom arra, hogy teljes mélységében megtapasztaljam, mit is ajándékoztál nekem... ;-D


Hogy visszatérjek a topic témájára, a listámra a csiklói és a hüvelyi orgazmus mellé lassan felkerülhet egy újabb kifejezés: a teljes testi orgazmus... és akkor már nincs is értelme azon vitatkozni, melyik az igazibb... :D
Lassacskán megértem, átérzem, mire gondolt aimée, amikor az ájulást emlegette... :)
Azonban az a véleményem, ennek az egésznek az átéléséhez nem kellenek különleges képességek, szerintem ezt bárki megtapasztalhatja, aki képes teljesen ellazulni, kikapcsolni, befelé figyelni, érzékelni a teste finomabb jelzéseit, rezgéseit, aki fogékonyabb az ilyen dolgokra. Hiszek abban, hogy ez tanulható, fejleszthető...
válasz | 2009-11-29 | 19:47
Blanche én is szívesen veregetlek vállon!
Nagyon kedves, szeretni való és intelligens embert ismertem meg a személyedben. Párod is rokonszenvesnek tűnt. Nagyon örülök, hogy egymásra találtunk!
Köszönjük a kis ajándékokat! Nagyon kedves volt tőled, bár senki sem neheztelt rád a múltkori viselkedésed miatt, hiszen első alkalommal izgulni valami előtt, az teljesen természetes!
Azé a potya jándék jó jöt!!! :-))))
Pusszancs neked!
Ui: Szilvi is üdvözöl!
válasz | 2009-11-29 | 18:29
Engem is eredetileg "jó kislánynak" neveltek, de valahogy nem engedtem, hogy betuszkoljanak ebbe a jó kislány-imázsba. Persze, most is hallgatom néha, hogy én olyan vagyok, lehet, 80 éves koromban is élvezni fogom a szexet..., - mondta egy "drága" hozzátartozóm - ja, feltéve, ha megérem.
válasz | 2009-11-29 | 18:19
Nagyon remélem, hogy én sem halok meg, amíg alaposan ki nem élveztem minden percét a szexuális kung-fu-nak. :-D

Jaj, csajok, srácok, fantasztikus napom volt tegnap!
Nem fogok minden alkalommal beszámolni arról,
milyen volt a Belső Elixír IntimTréning, de ezt szeretném veletek megosztani. Most, a második alkalommal már tökéletes átéléssel, felszabadultan tudtam élvezni az egészet. Már nem volt bennem félelem, görcs, hála azoknak, akik vezetik ezeket a foglalkozásokat. (Meg magamnak, mert el tudtam engedni a negatív érzéseket. :) Gondolatban vállon is veregettem magam, amiért volt merszem belevágni ebbe.)
Mivel már az előző óráról ismertem a gyakorlatokat, ezért erőteljesebben tudtam a pc-izmomra koncentrálni, így szó szerint élveztem a tréninget. :))) Értsétek nyugodtan ÚGY... Most biztosan kiakadtok majd, de nekem az úszás is erősen erotikus, izgató élmény. Ma rájöttem, miért. Megfigyeltem, hogy úszás közben is automatikusan megfeszítem a pc-izmomat... :))) Az egyik, csakrákról szóló könyvemből idéznék:
"Ússz mellúszásban a tengerben és légy tudatában, hogyan nyílik meg ettől a medencéd és a szvádhistána." (Keresztcsonti csakra, ami a nemi szervek területén helyezkedik el, célja a kreativitás, a szexualitás és az örömök előidézése, ide értendő többek között az orgazmus is, de a derű, a lelkesedés, a magabiztosság is. Főleg a hastánc és a salsa van jó hatással erre a csakrára, vagyis bármilyen zene és tánc, ami megmozgatja a medencét.)
Itt a tréningen pontosan erre a területre fektetünk fontos hangsúlyt, ennek az edzésére, átmozgatására, felmelegítésére.
Akinek orgazmusproblémája van, ez sokat segíthet. De ez a mozgás nem csak erre jó, a nők életminőségét rontó egyéb tényezők kiküszöbölését is szolgálja, sőt, a férfiaknak is nagyon fontos lenne, ha szeretnék elkerülni a merevedési vagy a prosztata-problémákat!
Ti még fiatalok vagytok, azt hiszitek, örökké azok is maradtok, titeket nem érhet el semmilyen betegség, civilizációs ártalom. Szerintem, az én korosztályom is azt hitte, de már biztosan rájött, sajnos nem így van. És jobb megelőzni a bajt egy természetes eljárással, mint később sok-sok időt és pénzt áldozni a gyógyításra.
És egyáltalán nem ciki részt venni ezeken a foglakozásokon, hiszen mindannyian ugyanazon okból jövünk össze: hogy tegyünk valamit az egészségünkért! Kortól és nemtől függetlenül! (A legfiatalabb 15 éves, a legidősebb nagymamakorú!)
Nagyon jó a társaság és a légkör!!! Nem is szeretnék kihagyni egyetlen alkalmat sem! Nehogy már lemaradjak valami jóról!!! :-D
válasz | 2009-11-29 | 14:57
Hát igen engem jó kislánynak neveltek :$ :)
válasz | 2009-11-29 | 14:39
Na, még egy ok arra, amiért érdemes élni...
válasz | 2009-11-29 | 14:38
az önbizalom hiánya sztem inkább az lenne ha nem mernél előtte meztelenül lenni..takargatnád magad..stb..

azzal hogy az orgazmusodbeli arcodat szégyenled én lehet hogy inkább neveltetést.. prűdséget gondolnék...
válasz | 2009-11-29 | 13:48
Rengetegen tanácsoltuk már a szakembert, de úgy tűnik, hogy Ani a szakemberben sem bízik, nem hisz igazán benne. Pedig szerintem a szakember is valószínű, hogy rákérdezne arra a tényre, hogy egy majd 30 éves nőnek, hogy nem jutott eszébe eddigi élete során egyetlen-egyszer sem az önkielégítés, egyáltalán az, hogy próbálkozzon azzal, hogy önmagának örömet szerezzen. Mik voltak azok a gátlások, amik meggátolták ebben? Vagy milyen volt a családjában a szexhez való viszonyulás, és egyáltalán saját magának milyen a szexhez való viszonya...? Egyébként dr. Tóth Emesével kapcsolatban elég sok pozitív dolgot olvastam a neten. Az út nyitva áll Ani előtt, a többi csak rajta áll.
válasz | 2009-11-29 | 13:01
Nem mindig az önbizalomhiány a felelős. Lehet pl egy régi sérelem, kellemetlen tapasztalat...
A testeddel nincs bajod, azt nem szégyelled előtte, csak az élvezetet kimutatni az arcodon.
válasz | 2009-11-29 | 12:54
Miért és a gátlást mi okozza?
sztem azért egy kicsit össze is függ. önbiz.hiánnyal.

Amúgy olyan szinten már megnyiltam, h van cs.orgazmusom.
Néha ő is megtudja csinálni nekem, és néha én is csinálom előtte.
Ez másnál még sose volt. De ja, nem vok 100 %-os :(
válasz | 2009-11-29 | 09:04
Nem tudom, de szerintem itt ezt külön kéne választani az önbizalomtól. Téged konkrétan az "zavar", mikor a párod élvezkedés közben nézi az arcod, amikor látszik rajta az önfeledt és "átszellemült" élvezet. Ez szerintem (!) nem az önbizalomhoz, hanem a gátláshoz köthető. Ehhez meg kell nyílni, a legintimebb pillanataidat megosztani pároddal.
Sőt, az is lehet, h minden erre vezethető vissza...hiszen nem tudsz megnyílni előtte, nem tudod 100%-osan elengedni magad az együttlét során. A nőknél sok apróságon képes elcsúszni az orgazmus...
válasz | 2009-11-28 | 22:31
Pedig már Ő is mondta hogy ne szégyelljem magam...
És azt is hogy milyen jó látni ahogy én élvezem...

nem értem magam miért nem tudok megnyílni
na meg mikor lesz önbizalmam? pedig a héten két ismim is megjegyezte hogy szép vok, jól nézek ki...
Csak hát sajnos képtelen vok ezt nekik elhinni :(
válasz | 2009-11-28 | 21:41
Na, én is valami hasonlóra próbáltam kilyukadni, csak ezek szerint kuszán fogalmazok :)
Szóval az arcodat...mármint amikor élvezed, kicsit "eltorzul" az arcod és kicsit zavar, mikor ebben gyönyörködik, ilyenkor nézi az arcod?
Ez továbbra is a gátlás jele, h nem tudsz megnyílni előtte eléggé.
válasz | 2009-11-28 | 21:38
Lehet, hogy nem vígasztal és ettől még szégyenlős maradsz de egy nő akkor a legszebb mikor élvezi a szexet.
válasz | 2009-11-28 | 21:36
Hát nálunk nincs mindig sötét!
És ha épp este van, néha égve is marad a villany is... (mert messze van a kapcsoló :)
Na meg mint írtam, tudom hogy szereti nézni, nem is akarom megfosztoni a látványtól, csak nem tudom "szégyenlős vagyok"
Talán inkább az hogy az arcomat látja... nemtom
válasz | 2009-11-28 | 21:07
Javítok:
"de nőknél igen gyakori az, h olyan szinten megnyíljanak a párjuk előtt" helyett:
de nőknél igen gyakori az, h nem tudnak olyan szinten megnyílni a párjuk előtt
válasz | 2009-11-28 | 21:06
Na látod...:) Te is nézed őt és élvezed a látványt, hát ő is ugyanezt teszi ugyanazon okból, amiért te is teszed :)

De téged ebben mi zavar? Az, h a testedet látja ilyenkor vagy h az arcodat? Bár mind a kettő tükrözi az élvezetet, de nőknél igen gyakori az, h olyan szinten megnyíljanak a párjuk előtt, h gond nélkül élvezzék az együttlétet.
Volt olyan ismerős, akinek a barátnője csak sötétben engedett mindent,mert nem szerette volna azt, h az ismerősöm meglássa az arcát, miközben élvezkedik. Nálad nem ilyesmi lehet?
válasz | 2009-11-28 | 21:03
Dehogyis nem! És élvezem hogy élvezi! :)
válasz | 2009-11-28 | 21:01
Tudom, hogy nincs olyan férfi aki ne szeretné nézni, nem is akarom ettől megfosztani, de attól engem még zavar, csukott szemmel is!
válasz | 2009-11-28 | 19:11
Ha nem lendültem belerendesen, akkor engem is zavar néha. Erről soha nem beszéltünk, mert mindegyikünk ilyen, észrevesszük egymáson, és egyből lereagáljuk.
válasz | 2009-11-28 | 15:58
Te nem szoktad nézni őt, miközben kényezteted? Nem szoktál gyönyörködni a látványban, h mennyire élvezi, amit adsz neki? Szerintem dehogynem :)
válasz | 2009-11-28 | 15:52
Nincs olyan egészséges férfi akit ne érdekelné a párja, mikor élvezi a dolgokat. Ezen próbáld meg túltenni magad, vagy ha végképp zavar hunyd be a szemed és ne gondolj semmire, próbáld meg elengedni magad.
válasz | 2009-11-28 | 14:23
persze, azt merek,
inkább azt nem szeretem ha bámul :$
monjuk nem is akkor amikor ha "flangálok", hanem akkor amikor mondjuk "rajta dolgozok" :$
na meg amikor én élvezem a dolgokat, még szép hogy látni szeretné, de ha feltünően bámul azt se szeretem...
válasz | 2009-11-27 | 20:39
persze..mindenki írhat ide bármit..
csak ha kicsit visszaolvastad volna a dolgokat láthatnád hogy már mindenki minden örtletét megosztotta anival... de egy része hasztalan volt. .másokat meg nem is próbált ki..
és aztán elkezdett hadakozni és ingerülten válaszolgatni..
és ez megy lassan 1 éve...
így már kicsit más a fekvése nem???
válasz | 2009-11-27 | 20:36
pedig sok dolog ide vezethető vissza..
mivel nincsen önbizalmad..egód.. nem tudod úgy elengedni magad az ágyban sem..

minket pl semennyire sem érdekel mennyire vagyunk hangosak;)))

pl..párod előtt meztelenül mersz flangálni meg ilyenek?
válasz | 2009-11-27 | 18:14
Akkor tessék egyszer hosszasan odaállni a tükör elé és jól megnézni a tested. Lehet, h nevetséges, amikor a filmekben a tükörbe építik maguknak az önbizalmat az emberek, de hatásos. Nézd meg minden porcikádat és mondj minél több bókot magadnak. A cél nem az, h öntelt legyél, hanem h a tükörben egy 100%-ig kívánatos nőt láss viszont :) Persze sok nő nem tetszik önmagának, de legtöbbször azért, mert egy olyan mintát tart követendőnek, amit a média eltorzult ízlése sugall...ahol agyon vannak sminkelve, retusálva a nők. Nem ők a nők, mert bizony nekik is vannak hurkácskáik, bőrhibáik, kisebb mellük, nagyobb fenekük, stb...egyszóval a való életben ők ugyanolyanok, mint bárki más.
válasz | 2009-11-27 | 17:01
Amikor már elküldtem amit írtam, akkor jutott eszembe, hogy valóban összefügg az önbizalommal illetve annak hiányával.
Nem tudom miért nem tudom elfogadni magam, nem tudom miért nem szeretem magam!
Elvégre 21 éve látom magam mindennap belenézek a tükörbe :)
már meg szokhattam volna hogy is nézek ki...
és mégse :(
válasz | 2009-11-27 | 16:42
Christin@ te inkább önbizalmat akarsz, nem gátlástalanságot. Az önbizalom hiánya több mindenből fakadhat. Általában nagy szerepet játszik benne a kisebbrendűségi komplexus.
Szerintem a kognitív viselkedésterápia a megfelelő nyugati út számodra.
Annak megértése is sokat segíthet, hogy mindenki vesz levegőt, szellent, büfög, kakál, pisil, élvez, érez, sír, nevet... Egyszóval mindenki egy gyönyörű biológiai lény: EMBER.
Senki sem kivétel. Senki sem jobb másoknál. Legfeljebb más. Más mozgatja és mást tart fontosnak, de mindannyian hibákkal születünk. Minél gyorsabban elfogadjuk ezt és bocsájtjuk meg a másét, annál hamarabb jövünk rá, hogy a saját hibáinkat is meg kell bocsátanunk magunknak. Főleg, ha azok az EMBER létünkből fakadnak.
Meg kell barátkoznunk azzal a gondolattal, hogy az EMBER nem tökéletes lény, hanem a hibái legyőzése által lesz ÓRIÁSSÁ.
Ha más hibáit megbocsátjuk, akkor a magunkét is meg kell tudnunk bocsátani. Ha ez sikerül többé már nem a megfelelési kényszer lesz az úr az életünkön.
Az a helyzet, hogy abba is bele kell gondolni, hogy, ha engem elvarázsol a másik extázisának látványa és érzete, ugyan miért tagadom meg a sajátomat attól, akit szeretek?
Csak azt szeretjük igazán, aki előtt még a gyengeségeinket is vállalni merjük, nemhogy az EMBERségünkkel járó jelenségeinket.
Persze ez nem ment fel az udvariasság, figyelmesség, kedvesség és szeretet fontossága alól...
válasz | 2009-11-27 | 16:22
Még mindig tele vagyok gátlásokkal! :(
Miért nem hagyom a testemnek, hogy úgy legyen minden ahogy jó, miért nem sodródom az élvezetekkel 100%-osan, miért fogom magam vissza?
Pl. Ha hangosabb vok, befogom a szám, amivel ugye el is rontok mindent, mert akkor már másra koncentrálok. Arra hogy nehogy nagyon hangos legyek!
Ill. tudatalatt is visszafogom magam, nem feltétlenül ilyen mozdulatokkal...

Ez elég zavaró lassan 1 év után :S
Gátlástalanságot akarok!!! :( De hogyan?
 
válasz | 2009-11-27 | 15:37
Szavazzuk meg!
Minden nőnek , így Aninak is van joga az anorgazmiához és ahhoz is, hogy nyafogjon és itt önkielégítsen!
Amelyik nőnek pedig nincs ehhez kedve, annak hajrá gyakorolni!
Pusszancs minden nőnek!
Tisztelet minden úrnak!
 
válasz | 2009-11-27 | 15:37
Igen a problémája fennál. De mi azt hiszem többet nem tudunk segíteni neki az együttérzésen klívül, ha Ő nem lép.
válasz | 2009-11-27 | 15:12
Szívemből szóltál, de azért kicsit féloldalas ez nekem. Lehet, hogy Ani támad mert nem mer szembenézni magával, de attól még a problémája fennál. Belátom, biztos már sokszor próbáltátok átvinni ezen a nehézségen, de ehhez ő is kell.
Kb én vagyok a 327. hozzá(d)szóló Ani, aki szól, hogy tégy valamit, vagy frusztrálódj tovább magadból ideöntve a felgyülemlett mérget, de ahogy tanult kolléganőm Anthico is írta
ezzel eljátszhatsz még nyugodtan 10 évekig...
válasz | 2009-11-27 | 13:33
Ebben nagyon igazad van!!! :-D

Ez szép volt! :)))
válasz | 2009-11-27 | 13:32
Addig semmiképpen se akarj meghalni, amíg az orgazmust át nem élet, azután pedig már azért nem érdemes meghalni, hogy minél több ilyenbe legyen részed:-))
válasz | 2009-11-27 | 13:30
Mindig Pannával hozakodsz elő, pedig a kettőtök hozzáállása között ég és föld a különbség!!!

Ő még hisz benne, helyesen, hogy lehet változtatni a helyzeten és tesz is érte...
válasz | 2009-11-27 | 13:24
Végülis folytathatod nyugodtan...a vélemény úgyse változik. Ezzel csak magadat írod le, mert tényleg nem is akarsz változtatni. A te döntésed...
válasz | 2009-11-27 | 13:24
Téma nem lesz lezárva, tán csak ha meg nem halok... mert a véleményem úgyis leírom:) bocska
 
válasz | 2009-11-27 | 13:22
Hű, micsoda hadjárat indult, mint az oviban, bepanaszolás ki mit csinált.:)

Véleményem uaz, és nem fogom magamba fojtani, csak mert nektek nem tetszik, vagy mert ti mást tapasztaltatok:)
 
válasz | 2009-11-27 | 13:19
Zárjuk rövidre a témát.
Ani, ha valóban szeretnél változtatni a helyzeteden, keress rá a neten Dr. Tóth Emesére, vagy az Orgazmus Szerviz Klinikára.
Találsz a magyaroldalon telefonszámot a rendelőhöz is, ha esetleg konzultálni szeretnél egy szakemberrel.
válasz | 2009-11-27 | 13:16
Anira senki nem szólna egy rossz szót sem, ha azok közül a tanácsok közül amit itt jónéhányan tanácsoltunk egyet is kipróbált volna, de mindegyiket addig magyarázta még egyik sem felelt meg a számára.
Mondtuk, hogy kisérletezzen magán, mi jön be neki. Ha ez nem megy forduljon szakemberhez/pszichiáterhez, vagy orvoshoz/ hátha lelki, vagy testi baj okozza ami miatt nem tudja elérni a kielégülést.
De azon kívül, hogy siránkozik igazából semmit sem tett azért , hogy valaha Ő is átélje a gyönyört. Blanche és más is ennek fényében szólja Őt le.
válasz | 2009-11-27 | 13:12
Érdemes lett volna kicsit visszább olvasnod. Ha meglátod, h Ani miket írt és h mennyien adtak neki tanácsot, rájönnél, h mennyire el vagy tévedve, Még Thymianból is kissé indulatosabb hsz-t csalt ki a viselkedésével, hozzáállásával...ami azért merően nem megszokott tőle.
Persze 2-3 hsz-be belelátva érthető a véleményed, de az egész sztorit átlátva egyet fogsz érteni itt mindenkivel :)
válasz | 2009-11-27 | 13:11
Az nem gond, ha valaki a negatív tapasztalatait, élményeit megírja, de az már igen, ha mindent elutasít, ha mindenkit lehurrog, néha már durván, támadólag lép fel azzal is, aki csak segíteni akar. Ha más kér tanácsot ez ügyben, csak azt kapja tőle, ne is erőlködjön, úgyse lesz orgazmusa. Negativizmusra itt semmi szükség!!! Azzal nem segít másokon, csak őket is még mélyebbre löki.
Amióta itt fórumozom, elég sok időt töltöttem azzal, hogy megpróbáltam neki segíteni, tanácsot adni, de annyira lelombozó a hozzáállása... :(((
válasz | 2009-11-27 | 13:08
A negatív véleményemmel húzom le, de hát ha nincs pozitív..:) ... még...
 
válasz | 2009-11-27 | 13:02
Mégis miért húzná le, ha elmondja, hogy mi a problémája? Inkább az húzza le a témát, hogy Te addig osztassz mindenkit, amíg nem hagyja Rád az arogáns viselkedésed.

Amúgy meg nem mindenki fórumozik főállásban. És is munka közben rákattintok, vagy otthon miközben főzök esetleg takarítok. És az is előfordul, hogy pár napig nem kattintok netem olyan oldalra, ami nem a munkához tartozik.
válasz | 2009-11-27 | 12:50
Mért volna baj, ha x időre eltűnök, legalább nem osztom meg veletek újra a negatív, az org. nem tanulható véleményemet:)

De Anthico, nem tán te is szexológia rendelőben dolgozol :)
( de neked legalább SAJÁT tapasztalataid vannak...)
 
válasz | 2009-11-27 | 12:38
Évekig nem jön össze, de miért nem jön össze? Nem mindegy ugyanis az ok. Nálad elég sokmindenre vezethető vissza (amik kiderültek) és egyiket se nagyon akarod orvosolni. Ha pszichés a gond vagy bármi más, azt nem fogja megoldani az, ha jobban nyalogatja a csiklódat a férjed vagy szex közben más tempóban mozog.
válasz | 2009-11-27 | 12:35
Persze ez egy fórum, de te csak lehúzod. Leírod, h így nem megy, belekötsz mindenbe és mindenkibe, h persze nekünk könnyű. Elutasítasz sokmindent (orvosi, pszichés kivizsgálást se lépted meg az elmúlt egy évben, mert te nagyon tudod, h nincs rá szükséged). Alap lépéseket nem teszel az ügy érdekében, eleve a szexhez elég furán (kicsit teljesítménykényszeresen hozzá, arról ne is beszéljek, mikor olyanokat írsz, h unod az egészet, meg várod, h mikor lesz vége) állsz hozzá.

Nagyon sokan leírták már (hol indulatosan, hol segítőkészen), amit én is csak ismételni tudok: csak panaszkodsz.
Az lenne az előrelépés, ha azt mondanád valamire, h igen, ezt meglépem. Ha elmennél kivizsgálásra, majd pl párterápián aktívan részt vennétek, akkor már lehetne mondani, h AKARSZ változtatni. Jelenleg nincs meg benne az akarat és ezt nagyon de nagyon sokan (sőt mki) látják itt.
És mindig eltűnsz x időre, mert akkorra felkorbácsolod itt a dolgokat, majd mikor látod, h mindenki ugyanazon a véleményen van, amit támadásnak veszel, elmész és x idő múlva ismét megjelensz, amikor előadhatod újra ugyanazt pár új fórumosnak, de idővel ők is átlátnak a szitán és ismételten eltűnsz. Ha nem változtatsz a hozzáállásodon, 5-10 év múlva is ugyanezt fogod csinálni és ugyanúgy nem lesz orgazmusod.
válasz | 2009-11-27 | 11:40
Ani nem vagyok nőből, de elég sok és sokrétű tapasztalatom van nőkről.
De ez nem nagy szám, tekintve, hogy egy hat éve működő szexológiai magánrendelőben dolgozom, ahol 6-8 kezelés alatt (ez kb egy hónap alatt befejezhető) MEGOLDJÁK ezt a problémát.
válasz | 2009-11-27 | 11:11
Ja, és ahogy ti áradozhattok arról , kinek hogy jött össze, hányszor, milyen pózban stb, úgy én is arról, hogyan nem...ettől fórum.
 
válasz | 2009-11-27 | 11:07
Sok mindent tettem érte, ami neked semmi, persze.
Mondhatod te annak , hogy az orgazmus tanulható, akinek évekig nem jön össze.... Annak magyarázhatod!
válasz | 2009-11-27 | 11:05
trendi
 
válasz | 2009-11-27 | 11:05
Nőből vagy vagy mi, hogy tudod, hogy az orgazmus tanulható.
Tök okos vagy!, biztos tudod milyen a csiklóorgazmus érzése is , milyen ez a "tanulási" folyamat stb, hogy így tudod, akinek spontán megadatott, nem kellett tennie érte semmit...

"Hiszen minden arról áradozik úton útfélen, hogy szexelj és élvezz. "

ha meg ez a terndi mit csodálkoztok, hogy akiknek nincs görcsölünk rajta,
válasz | 2009-11-26 | 20:47
Te ennyire a Vesémbe látsz?! :-D

Mit tegyek??? Többször előfordul, hogy éppen "nem csinálok semmit", vagyis nem törekszem a ching chi keringetésére és mégis, "magától" illetve a szeretkezés közben végzett bizonyos mozdulatoktól aktiválódik a keresztcsonti pumpa és akaratomon kívül elindul az energiaáramlás... Én teljesen ártatlan vagyok a dologban... :)))
válasz | 2009-11-26 | 19:55
Továbbra is csak az önigazolást keresed és azokat az "eseteket", amik mögé te is bebújhatsz. Ha végre felhagynál azzal, h csak azzal foglalkozol, h ezért nem megy, azért nem megy..nem megy...nincs orgazmus...blablabla...és nyitnál afelé, h akarom, h legyen és lesz is és teszek is érte. Már ez egy hatalmas lépés lenne. Végre felérnéd ésszel, h ideje lenne szakembert bevonni a dologba.
válasz | 2009-11-26 | 17:22
Nézd, lehet hogy jobb annak a nőnek akinek nincs orgazmusa, mert így nincs gondja.
Megélheti a halálos szerelmet is eközben, akár gátlások nélkül élvezheti a "kellemes együttlétet" a barátjával. De ha az a nő beszélget a többi nővel, olvas újságot, néz tv-t vagy egyszerűen csak a 21.században él, vélhetően ez neki frusztrációt okoz. Ha nem tudatosan, akkor tudat alatt. Ha nem ma jön ki ennek az elfojtásnak a hatása akkor n+1 nap múlva.
Hiszen minden arról áradozik úton útfélen, hogy szexelj és élvezz. Mert ez a kötelezően trendi lét ma. A többi "légy szingli", karrierista, anticsalád f@..sággal együtt.
Ettől még szeretheti egymást két ember, de nehezen tudom elképzelni, hogy valaki teljes frusztrációmentes, aszexuális életet tudna élni úgy, hogy közben a barátja élvez, a barátnője élvez a tv-ben mindenki élvez stb.stb.
És azt hiszem itt azért illene megjegyezni egy fontos dolgot.
Nevezetesen, hogy az orgazmus tanulható! Nem csak a csiklóorgazmus, hanem a hüvelyorgazmus is.
válasz | 2009-11-26 | 15:01
"Ahogy ő is mondja, a lényeg, hogy a szex nem gátlásokról és félelemről, elutasításról kell, hogy szóljon. Hanem feltétlenül JÓ érzésnek, mindkét félnek. "
Attól még, hogy nincs orgazmusa a párjának, megélheti jó érzésként az együttlétet a lány, nem biztos, hogy azért nincs, mert gátlásos stb. szerintem többen is írtak már ide, akiknek nem volt orgazmusa, uakkor gátlásosak sem voltak.
Ja, erre lehet mondani, hogy persze gondolják végig, akkor ott vmi más ok húzódik meg.

Pannnah pl nem görcsölt rajta, imádja a párját stb, akkor neki miért nincs, ha minden klappol, vagy mégsem:)

Különben szerintem jobban járt az a nő, aki azt sem tudta, hogy létezik azt orgazmus, ő legalább biztos nem izgatta azon magát, miért nem megy stb, nyugodtan élte az életét, nem görcsölt rajta.
( Az is jobb, mikor a nőnek nem fontos az orgazmus, merthogy ugyebár ha rajta görcsöl, hogy miért nincs, az sem jó)
válasz | 2009-11-26 | 12:31
Nem vagyok benne biztos, hogy érted miről beszélek.
Viszont azt érzem, hogy a reagálásod indulatos. Miért van ez?
Egyébként ha az én hozzászólásom nem elég konkrét neked, olvasd el Anthicoét. Ahogy ő is mondja, a lényeg, hogy a szex nem gátlásokról és félelemről, elutasításról kell, hogy szóljon. Hanem feltétlenül JÓ érzésnek, mindkét félnek. Ha nem akkor valami nem stimmel. Vannak nők akik eléldegélnek hosszú évtizedeket úgy, hogy nincs orgazmusuk, mert nem fontos nekik, vagy mert azt gondolják úgy sem tudják elérni. Sőt olyat is ismertem aki azt sem tudta, hogy létezik.
Természetesen a fiúnak kell figyelni a partnerre és úgy csinálni, hogy a lánynak jó legyen... És befogadnia amit attól kap.
És mennyire bonyolult az élet, a másiknak pont ugyanígy fordítva! És (ha nem tudja) meg kell tanulnia befogadni.
Itt ráadásul arról van szó, hogy a lánynak megy külön.
Ez azt jelenti, (nekem) hogy a fejében nincs rendben valami. Rendezni kell a gondolatokat, tisztában lenni magával, merni a tükörbe nézni. Utána pedig élvezni.
válasz | 2009-11-26 | 12:19
Érdekes, nekem a maszti mindig is külön kategória volt a Párommal való együttléthez képest, eddig még soha nem akartam "keverni" a kettőt. A maszti nekem egy nagyon intim, privát dolog volt eddig mindig. Párommal való együttlétnél azt szeretném elérni, hogy Ő mit tud kihozni belőlem..., vele hová fejlődhetek, együtt hová fejlődhetünk. Azt már pontosan tudom, hogy egyedül hová fejlődhetek, párral való együttlétnél nekem mindig a MI van..., érdekes lenne persze egyszer látni, milyen hatással van Páromra a maszti..., nekem ez egy érdekes lehetőség lenne, az biztos.
válasz | 2009-11-26 | 12:02
Valószínű, hogy a "szimpla" elengedés nem mindenkinek jön be. De itt nem is arról van szó, hogy "engedjük el magunkat..., és nem fog fájni"..., végül is nem arról van szó, mintha fogorvosnál lennénk, és arra koncentrálnánk..., hogy csak éljük túl az egészet. A szex közben azért ennél többről van szó, először is azzal kezdődik az egész, hogy minimum erotikus hangulatba kerülünk. Erotikusnak, izgatónak kell éreznünk az egész szituációt, amiben a párunkkal vagyunk, anélkül nem megy semmi.
válasz | 2009-11-26 | 11:52
Azért ne hagyd figyelmen kívül, h az említett esetben a nőnek van orgazmusa, csak éppen egyedül. És lehetséges (sőt nagyon valószínű), h valami gát akadályozza meg őt abban, h mindezt a partnerével is átélje.

Én ilyenkor azt javasolnám, h masztizzon a párja előtt. Szokjon hozzá az érzéshez, h a partnere is látja az élvezetét, a gyönyörét. Mutassa meg, milyen ingerek vezetik őt el a csúcsra. Idővel pedig a férfi is kapcsolódjon be ebbe a folyamatba. Ezáltal az orgazmus nem olyan élmény lesz, amit csak magában tud átélni.
Sok nőnek okoz gondot megmutatni az élvezetét és gyönyörét a férfinak és nekik szükséges egy egyfajta szoktatási időszak, mikor megnyílik a partnerének, előtte élvez el, őt is belevonja.
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-07-21 - 17:51

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41