szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Női orgazmus


Új hozzászólás

válasz | 2009-10-15 | 23:27
Igen, csak úgy jutott el a csúcsra egyedül, hogy ujjazta magát.
Orális szexnél viszonylag keveset vagyok a csiklókjánál, mert már többször rám szólt, hogy csiklandozza... Ezt nekem kicsit kellemetlen hallani, ezért kevésszer érek hozzá a nyelvemmel, de ő így megy el. Akkor most ez mégiscsak csiklóorgazmus lenne?
válasz | 2009-10-15 | 23:25
Azt mondod, h orális szex során nem csiklóorgazmust él át? Ha maszturbál, akkor csak ujjazza magát és így jut csúcsra? Orális szex közben nem a csiklóját (is) nyalogatod?

"Igen, ez mindenképpen cél... Javaslat?"
Mondtam, a Korai magömlés topicban sok-sok technika olvasható, amivel képes leszel nyújtani az időt :)
válasz | 2009-10-15 | 23:22
Igen, ez mindenképpen cél... Javaslat?
válasz | 2009-10-15 | 23:21
Az a helyzet, hogy ő azt mondja , hogy nyelvvel sem a csiklóorgazmust érem el nála, hanem ugyanazt az érzést , amit ő magának, ha maszturbál. Az pedig ujjal történik, mármint ujjazza magát.

Orálisan viszonylag sok idő igen, 20-40-50 perc.
 
válasz | 2009-10-15 | 23:19
És Kanyi , Bocs, tényleg..
 
válasz | 2009-10-15 | 23:18
Lányok baj van valamit kihagytam! :) már írom
 
válasz | 2009-10-15 | 23:18
én is azt javasolnám amit a többiek..
orálozva mennyi idő neki?
és embere válogatja hogy a 10perc elég-e neki..

nekem is volt partnerem aki 2perc alatt élvezett..
míg mostani kedvesemmel szeretjük kiélvezni és elhúzni a dolgokat és inkább 30-60perc a tényleges szöszmötöléses dolog...

méreteddel semmi promléma....

próbáljátok a kettőt talán kombinálni..
pl amíg dolgozol benne ő kicsit segítsen rá a csiklójával.. és ha így sikerül elmennie akkor fokozatosan ellehet hagyni....
vagy te ingereld őt ott is ;))))
válasz | 2009-10-15 | 23:12
"Ha 8-10 perc kevés,akkor fél vagy egy óra is az lesz.Nem a szeretkezés idejének hosszával van itt a probléma,hanem a barátnőjének kell megtanulnia az orgazmus elérését. "

Kihangsúlyoztam (!!!), h ezt nem azért írom, mert ez megoldaná az orgazmus dolgot. Hanem alapvetően azért állandó jelleggel ennyi kevés szexből...vagy lehet, h csak én szeretem jó sokáig érezni/élvezni Páromat...:)
válasz | 2009-10-15 | 23:07
"Alapvetően szerintem a 8-10 perc nem elég...igaz, nem áll fenn nálad korai magömlés, de érdemes lenne benézni az ilyen nevű topikba és olvasgatni,milyen technikák léteznek a szeretkezés meghosszabítására. Lehet, h ennek igazán nem sok köze van barátnőd orgazmuskészségéhez, de alapvetően érdemes lenne kicsit megtanulni, hogyan tudnátok akár fél-1 óráig is szeretkezni :)"

Ha 8-10 perc kevés,akkor fél vagy egy óra is az lesz.Nem a szeretkezés idejének hosszával van itt a probléma,hanem a barátnőjének kell megtanulnia az orgazmus elérését.


"Ha orálisan kényezteted, ott mennyi idő nála,míg eljut az orgazmusig? Mert ha eleve sok-sok perc, akkor talán a 8-10 perces szeretkezés nem elég neki. "

Az,hogy orális szexnél mennyi idő alatt éri el a csiklóorgazmust,semmiféle összefüggésben nincs a hüvelyi orgazmus elérésének idejével.
válasz | 2009-10-15 | 23:04
A méreted teljesen lényegtelen szempont.Semmi köze az orgazmushoz.
A 8-10 perc is elég kell hogy legyen,ehhez azonban kell egy kis gyakorlás.Az orális izgatás csiklóra irányuló részét pl. hanyagolni kellene.Úgy tűnik a barátnődnek még meg kell tanulni a hüvelyi orgazmust.
válasz | 2009-10-15 | 22:55
Ha orálisan kényezteted, ott mennyi idő nála,míg eljut az orgazmusig? Mert ha eleve sok-sok perc, akkor talán a 8-10 perces szeretkezés nem elég neki. Nem mindenki képes pár mp vagy percek után élvezni vagy nem mindig képes erre.

Alapvetően szerintem a 8-10 perc nem elég...igaz, nem áll fenn nálad korai magömlés, de érdemes lenne benézni az ilyen nevű topikba és olvasgatni,milyen technikák léteznek a szeretkezés meghosszabítására. Lehet, h ennek igazán nem sok köze van barátnőd orgazmuskészségéhez, de alapvetően érdemes lenne kicsit megtanulni, hogyan tudnátok akár fél-1 óráig is szeretkezni :)
válasz | 2009-10-15 | 22:52
Bocs, hogy kétszer küldtem el. Nem azért, mert úgy gondolom , mások gondjánál kétszer sürgősebb.
Báááááár......
 
válasz | 2009-10-15 | 22:51
Helló mindenkinek. Az a problémám, hogy a barátnőmnek még egyszer sem volt orgazmusa aktus közben. Ha orálisan kényeztetem, akkor el tud jutni odáig, de sajnos, mikor benne vagyok, még egyszer sem jött össze, pedig én nagyon szeretném. Pár dolog amire visszakérdezhetne egy szak(szex)értőtanácsadó vezér: A méretem átlagosnak mondható 16cm. Általában 8-10 percig szeretkezünk intenzíven, utána sajnos én elmegyek. Ezzel kapcsolatosan is örömmel hallanék tanácsokat.... Talán éppen ez a gond? Az előző barátnőm volt hogy kétszer is elélvezett ennyi idő alatt, nem tudom, mi a probléma.
Valami ötlet, hogy hogyan juttathatnám el a csúcsra?
 
válasz | 2009-10-15 | 22:51
Helló mindenkinek. Az a problémám, hogy a barátnőmnek még egyszer sem volt orgazmusa aktus közben. Ha orálisan kényeztetem, akkor el tud jutni odáig, de sajnos, mikor benne vagyok, még egyszer sem jött össze, pedig én nagyon szeretném. Pár dolog amire visszakérdezhetne egy szak(szex)értőtanácsadó vezér: A méretem átlagosnak mondható 16cm. Általában 8-10 percig szeretkezünk intenzíven, utána sajnos én elmegyek. Ezzel kapcsolatosan is örömmel hallanék tanácsokat.... Talán éppen ez a gond? Az előző barátnőm volt hogy kétszer is elélvezett ennyi idő alatt, nem tudom, mi a probléma.
Valami ötlet, hogy hogyan juttathatnám el a csúcsra?
 
válasz | 2009-10-15 | 10:06
Tudod, hogy kedvellek, de mérges vagyok, amikor ilyeneket írsz!
Ha nem lennél fontos a párodnak, nem venné a fáradságot, hogy tűzön-vizen át eljusson hozzád, az elemekkel dacolva is. :) Hidd el, ő már képes becsülni a belső értékeidet is. (Van viszonyítási alapja!) De ha folyton a külsőd neked nem tetsző részleteit ecsetelgeted, egy idő után ő is fel fog figyelni rá!
Közhelyes, de az igazi szépség belülről fakad, azt nem tudja visszaadni semmilyen plasztikai műtét. Akinek "lelke" van, az átsüt a ráncokon is. A harmónia legfontosabb! Ne másoknak, csakis önmagadnak akarj megfelelni!

A nyár közepén, amikor egyszer a buszon utaztam, felszállt egy 25 év körüli pár. A srác egy helyes, átlagos pasi volt, a lány viszont egy fejjel magasabb és kétszer akkora, amolyan mindenütt "dús", :) de klasszul, az egyéniségéhez illően volt felöltözve, látszott rajta, milyen kiegyensúlyozott, harmonikus személyiség. Jókedvűen nevetgélve beszélgettek, és a srác olyan imádattal tekintett arra a lányra, hogy egész úton őket "lestem", annyira jó volt rájuk nézni. (Egyébként is imádom megfigyelni az embereket!)

A harmóniára visszatérve, persze, nálam is menetrendszerűen előfordul, hogy olyan mély gödörben érzem magam, hogy elég lenne egy lapát földet dobni rám, oszt' jó napot! De egy kis önsajnálat után erőszakkal is megpróbálom magam kirángatni a béka feneke alól!!! Mert akkor érzem jól magam, ha minden kerek körülöttem. De ezért tenni kell, nem is keveset. Pl. amióta egészségesebben táplálkozom, (sok zöldség, gyümölcs, hal, stb.,)sokkal energikusabb vagyok, sokkal jobb a közérzetem. A mozgás is endorfint termel, ami boldogabbá tesz! Tudom, neked nem nagyon van lehetőséged arra, hogy külön vonulj, és csak magaddal foglalkozz. Én szeretem azokat a délelőttöket, amikor egyedül vagyok itthon, mert ilyenkor nem zavar senki, (imádom a családom, de néha kell egy kis magány, hogy feltöltődjek), meggyújtok egy füstölőt, gyertyákat, mécseseket, meditálok, lazítok. Sokszor csak "nézek ki a fejemből", langyos zöldteát kortyolgatva figyelem az aranyhalakat az akváriumban. Szeretek olyan tevékenységeket végezni, amihez nem kell "ész", közben meditatív zenét hallgatok és elmélkedem. Ha a párom ilyenkor betoppan, már forgatja is a szemét és húzza száját... Sajnos, ő már elmaradt mellőlem ezen a téren, pedig az elején még ebben is "egy húron pendültünk"... :(
válasz | 2009-10-15 | 09:01
Az élvezkedést itt nem szó szerint értettem, csak mennyei, amikor a masszázstól a gerinced mentén kúszik egyre feljebb a bizsergés, fel, a tarkódon át egészen a fejed búbjáig, úgy, hogy még a hajad is égnek áll! ;-)
Tegnap megint voltam fogorvosnál, de sajnos foglalt volt a fotel. Egy pasi ült benne, de nem kapcsolta be... Nem szeretném a szellemi színvonalát minősíteni, de szerintem azt hitte, a szívélyesen invitáló táblácska csak arra szól, hogy terüljön el benne, mert kényelmes... :) Viszont amikor kijöttem a rendelőből, egy csaj ült benne széles vigyorral és csak azon sajnálkozott, milyen hamar végeztem, így nem élvezheti tovább. De a doki kivárta, amíg befejezi! (Nagyon jó fej!!! Persze, a nődoki és a fogász az bizalmi állás! Nem kotorászhat akárki az intimzónámban... :))) )
válasz | 2009-10-13 | 11:11
Ja..., hát igen, csak több önbizalom kellene. Bár engem eddig az orgazmus elérésében a kevesebb önbizalom nem zavart..., max. más területén a párkapcsolatnak..., de ha nem felelek meg, akkor én nyíltan megmondtam, hogy hol található az ajtó, és ki lehet rajta menni, és keresni mást, aki biztosan szexibb, mint én.
válasz | 2009-10-12 | 12:29
Ne is mondd! Én kétszer kísértem el a páromat, soha többet!
Igaz, hogy ő sajnos mindig megszenvedi, mert 4-5 érzéstelenítő sem hat nála, talán csak a KO segítene! (De azt nem hagyná, mert pár évig bokszolt, nagyon jók a reflexei...:))) )Egyszer úgy felhúzott a parájával, hogy teljesen kikészültem, másodszor pedig kihallatszott, ahogy jajgatott, a pasik pillanatok alatt menekülőre is fogták, kiürült a rendelő!!! :)))

Nem olyan régen pedig elhajtottam prosztata-szűrésre, a portás csak ránézett és már mondta is, hogy melyik emeletre, hová kell menjen. :)))
válasz | 2009-10-12 | 12:07
:-)))) Nem semmi, hogy Neked még a fogorvosnál is az élvezkedés jut az eszedbe. Én ha odáig jutok, hogy veszem a bátorságot és beülök a fogorvoshoz az ápoló nőnek külön szívmasszást kell alkalmazni nálam, hogy a félelemtől ne halljak meg.
Nálam a fogorvosnál az ér fel szinte egy orgazmussal, mikor a derék doki közli, hogy végeztünk :-)))
válasz | 2009-10-12 | 11:54
Sok nőnél gondot okoz, hogy megpróbálják kontroll alatt tartani a testüket, elméjüket, nem igazán tudják átengedni magukat az élvezeteknek, mert "jaj, ebben a pózban nagyobbnak látszik a hasam", "most biztosan a nagy fenekemet bámulja", stb., pedig az a pasi, aki szereti a párját, az az ilyeneket észre sem veszi, "úgy szeret, ahogy vagy", annak a nő "reggel is szép, még ha össze is gyűrte az ágy". Nagyon egyetértek Somával, hogy meg kell tanulni elfogadni magunkat, olyannak, amilyenek vagyunk, (amin meg lehet változtatni, nosza, rajta). Rá kell találnunk a bennünk rejlő Istennőre, tojjatok rá, hogy ezen más röhög!!! Ha te magadban elhiszed, hogy egyszeri és megismételhetetlen vagy, akkor ezt is fogod sugározni a külvilág felé és az ugyanezt fogja visszatükrözni. Ha te elhiszed, hogy a tested templom, és úgy is bánsz vele, kényezteted, szeretgeted, meghálálja. És a pasid is úgy fog belépni oda, mintha templomba lépne!
 
válasz | 2009-10-12 | 09:57
Nekem sokszor eszembe jut Ani, hogy vajon mi lehet vele... (A múltkor pl. a fogorvosnál a váróban volt időm rá, a shihatsu-masszázsfotelben :))), ez nem vicc, szerintem nagyon jó ötlet volt!!! Én ott élvezkedtem, a "bátor" pasik meg körülöttem jöttek-mentek, mindegyikük rémülten fújtatott, nyögdécselt, át is akartam adni az egyiknek a fotelt, de annyira ideges volt, hogy nem akart leülni...:))) )

Az elengedés, feloldódás fontosságával kapcsolatban nekem pénteken volt egy élményem... éjjel fél 11 körül értem haza, és elég hamar az ágyban találtam magam :), talán túlságosan is hamar! Még nem volt időm "lecsengeni"az utolsó órák felpörgetett tempója után, elég rövid az út hazafelé, ráadásul egész nap egy dal járt a fejemben, amit utoljára nagyon sok évvel ezelőtt hallottam, és akkoriban nagyon tetszett, a szövege és a dallama miatt is. Így nem csoda, ha nem tudtam 1000 %-ig a szeretkezésre koncentrálni. Az előjátékkal nem volt semmi gond, és máskor elég hamar a csúcsra jutok már attól is, de most valahogy csak nem akart jönni az orgazmus... És akkor megpróbáltam kiüríteni az agyam, azt a hülye kis dallamot kitörölni a fejemből, ami még mindig ott zizegett, és igyekeztem tudatosan csak az érintésekre, a párom teste által keltett érzetekre koncentrálni és pár másodpercen belül elértem az elsőt. Számomra újfent bebizonyosodott, hogy az agynak, a gondolatoknak milyen fontos szerepük van az orgazmus létrejöttében. És bár durván lecsupaszítva ez egy tisztán fiziológiás folyamat,az érzelmi többletet csak mi pakoljuk hozzá, de van akinél ez enélkül, mással nem is működne!!!
válasz | 2009-10-11 | 22:56
Én is azt írtam, amit te, csak úgy fogalmaztam meg, hogy maga az érzés meg az egész dolog lefolyása olyan mint az orgazmus, csak sokkal hatalmasabb, intenzívebb, mélyebb lefolyású és mennyekbe repítő:)
Amikor elértem az orgazmust akkor éreztem, hogy valami nagyon sok nedvesség jön belőlem, de csak akkor távozott a dolog amikor a barátom "kibújt" belőlem:)
Lehet, hogy ez nem G-pont orgazmus volt, de az biztos, hogy ilyet eddig még csak egyetlen egyszer éltem át. És soha nem voltak orgazmusproblémáim, mindig nagyon intenzíven élvezek el, de ez az eset a közelébe sem ért azokhoz amiket eddig "megszoktam".
válasz | 2009-10-11 | 21:59
Az biztos, hogy a hüvelyi orgazmus átéléséhez el kell szinte felejteni egy időre a csiklót, szóval, annál a nőnél, akinek korábban a csikló-orgazmus nyújtott nagyon erős ingereket, kicsit hanyagolni kell a csikló ingerlését. Én mikor legelőszőr átéltem - úgy igazán erősen, intenzíven -, akkor éreztem igazán a lelki különbséget a kétféle orgazmus /hüvelyi és csiklói között/, bár testileg nekem sokszor a csikló-orgazmus erősebb ingert ad - de a partnerrel való kapcsolatban szerintem nem hoz létre lényeges lépést, míg mikor legelőször átéltem a mostani Párommal, határozottan egyfajta csodálatot éreztem, meg szinte hála szerű érzést. Lehet, hüvelyi orgazmus egyfajta jutalom az összhangért, ami létrejön szex közben..., meg "megbékélés" problémákkal, amikor nem érdekel semmi sem, csak ott Ő van, és Én, és ebből lesz egy csodálatos egység. Az utóbbi hetekben rengeteg problémánk volt - van - rajtunk kívül álló, és már elkönyveltem, hogy mostanában valami mintha megfosztana ettől az élménytől, frusztrált voltam..., hiába volt a csikló orgazmus, valami nem volt még sem ugyanaz. És - tapasztalatból tudom - akkor jön létre, mikor "feladjuk", és elengedjük a "témát", és nem érdekel semmi sem, csak az együttlét..., és egy percig sem agyal a nő azon, hogy most mi lesz..., lesz, ami lesz. Szóval, nálam úgy tűnik, hogy ehhez a teljes elengedés kell, és valamilyen teljes feloldódás a szeretkezésben. Utána pedig a legfantasztikusabb, hogy valamilyen hálát érzek és tiszteletet aziránt a férfi iránt, akivel ez létrejöhetett. Én vallom, hogy nem minden kapcsolatban adatik meg, csak akkor, ha összeillenek érzelmileg és temperamentum szempontjából a felek. Én legalábbis nem hiszek abban, hogy ez egyéjszakás kaland során létrejöhet..., persze biztos van ilyen is, de nálam ez valahogy nem válna be.
 
válasz | 2009-10-11 | 20:08
A menstruáció előtt én határozottan azt tapasztalom, hogy erősebb a nemi vágyam, érzékenyebbnek érzem magam, és főleg a mellem az, ami annyira érzékennyé válik néha, hogy szinte már fáj, és ingerlése méginkább olyan orgazmus-szerű érzéseket okoz. A másik időszak a középidő - az ovuláció körüli időpont /napok/, amikor eleve nedvesebb a hüvely és érzékenyebb is.
válasz | 2009-10-11 | 15:14
Nekem a hüvelyi orgazmushoz nem igazán hasonlít, az szétáradóbb, lágyabb, ez egészen más, ezerszer intenzívebb, szinte az eszméletvesztés határán vagyok olyankor... és nem aktus után távozik belőlem a folyadék, hanem az orgazmuskor!!! Bár ez nem mindig jön össze...
Ha szeretkezünk, leginkább hasonfekve, két kispárnát a hasam alá téve tudom elérni, így pont ott izgat, ahol kell, :))) és így a páromnak is nagyon jó, vagy kutya-pózban. De vettem egy g-pont-(és prosztata-)izgatót, mert ő szereti látni is a spriccelést, és ezzel erőteljesebben lehet ingerelni a területet, ezzel könnyebben elérhető nálam az ejakuláció. A vibrációt én nem szeretem használni... Amúgy igencsak "ergonomikus" kialakítású. :))) A g-pont pálca nem tűnik olyan hatásosnak, mert így ránézésre nem igazán lehet vele erőteljesen ingerelni a g-foltot, ott szerintem csak a vibráció az, ami hathat.

A másik funkcióját (a páromon) sajnos még nem volt módomban kipróbálni...:(
válasz | 2009-10-11 | 14:28
"mikor elélveztem olyan volt, mintha "kilövelltem" volna, vagy mintha bepisiltem volna. Mikor az aktus véget ért és a barátom kihúzta belőlem a péniszét akkor távozott belőlem nagyon sok mennyiségű váladék"

Ezt nem egészen értem.Most akkor a húgycsőből távozott a magömlés,vagy a hüvelyből?

"amit a folyáshoz tudnék hasonlítani. "

Ha ilyen állagú nedvesség volt,az simán csak izgalmi nedv.A női magömléskor távozó folyadék teljesen más.Vízszerű,nem hasonlít a folyáshoz.

" de biztos vagyok benne, hogy G-pont orgazmus volt, mert a barátom is érezte hogy mikor a péniszével ingerelt engem belülről mintha egy kis pici golyó lett volna bennem. "

Talán a "g-pont" szó tévesztett meg titeket.Ugyanis az nem kis golyó szerű,talán ezért is szemléletesebb a g-folt elnevezés,csak kevésbé használatos,ez igaz.Valószínűleg tehát nem az volt.
válasz | 2009-10-11 | 11:39
Kb. 1 éve volt G-pont orgazmusom, mikor elélveztem olyan volt, mintha "kilövelltem" volna, vagy mintha bepisiltem volna. Mikor az aktus véget ért és a barátom kihúzta belőlem a péniszét akkor távozott belőlem nagyon sok mennyiségű váladék, amit a folyáshoz tudnék hasonlítani.
Nekem ilyenek a tapasztalatim, de biztos vagyok benne, hogy G-pont orgazmus volt, mert a barátom is érezte hogy mikor a péniszével ingerelt engem belülről mintha egy kis pici golyó lett volna bennem. És ilyet előtte még soha nem tapasztaltam, pedig elég sok féle pózt kipróbáltam már.
válasz | 2009-10-11 | 01:26
" Hasonló a sima hüvelyi orgazmushoz, de sokkal nagyobb, hatalmasabb, intenzívebb volt."
Ez érdekes.A tapasztalat,és mások szerint is teljesen más jellegű érzés.
A magömlésed hogyan távozott,és honnan?És az állaga milyen jellegű volt?
válasz | 2009-10-11 | 00:52
Ezt arra írtam, hogy nem rögtön arra kell rámenni, hogy kemény dugással hátha megtaláljuk a G pontot. Hanem kell hozzá megfelelő mennyiségű és minőségű előjáték, hogy a nő is el tudjon lazulni kellően. Aztán persze ha a G pont előkerül akkor ott már lehet intenzív súrlódásokat gyakorolni. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Mikor elélveztem a legvégén hatalmas robbanásszerű érzésem volt, mintha egy pillanatra elszálltam volna a földtől:) Hasonló a sima hüvelyi orgazmushoz, de sokkal nagyobb, hatalmasabb, intenzívebb volt. És nagyon sok "nedv" távozott belőlem:)
válasz | 2009-10-10 | 22:32
"A lényeg, hogy finoman kell csinálni, ez nem kemény durr bele akció." De bizony,azt elég erősen kell csinálni.Csak a megfelelő izgalmi szintet kell elérni,de aztán bizony "durr bele" kell csinálni.

Neked egyébként volt g-pont orgazmus közben magömlésed?
válasz | 2009-10-10 | 22:24
Kedves kavics83! Igaz, hogy még csak 18 éves múltam de már volt olyan orgazmusom, amelyet a G-pont izgatása váltott ki.
Előtte nagyon hosszan szeretkeztünk a barátommal. Azt fontos tudni, hogy nem minden pózban lehet elérni a G-pontos orgazmust. Mi nem terveztük előre, hogy megkeressük a G-pontomat, egyszerűen így jött. A barátom a hátán feküdt, én a péniszén guggoltam, és nagyon hátradőltem, a medencémet kissé felemeltem. Nem volt bennem a pénisze teljes hosszában. Arra emlékszem, hogy a makkja ért hozzá a G pontomhoz, minden egyes érintésnél, súrolásnál úgy éreztem mindjárt elélvezek. Hihetetlen élmény, én nem is tudom mihez hasonlítani. Mintha minden súrlódásnál egy kicsit meghaltam volna. És olyan eszméletlenül csodálatos érzés volt, hogy próbáltam visszatartani az orgazmusomat amíg csak tudtam, az egész testemet földöntúli melegség járta át:-)
A lényeg, hogy finoman kell csinálni, ez nem kemény durr bele akció.
Adjátok át magatokat 100%-ig egymásnak, csak a vágyaitokra hagyatkozzatok:)
Remélem tudtam segíteni.
válasz | 2009-10-09 | 22:19
Pár dolog ami talán segíthet:
-elég az orális izgatás előtte,de érdemes orgazmusig elvinni,mert akkor felépül egy olyan izgalmi szint,aminél már nem lesz kellemetlen a g-pont ingerlése
-a kíméletesség nem igazán célravezető,a gont orgazmus eléréséhez bizony erősen kell ingerelni a g-pontot
- először tehát megfelelő izgalmi szint elérése,aztán lassú,de erős ingerlés,majd amkor tényleg nagyon élvezi,átváltani gyors izgatásra
-a 40-45 perc túl sok lehetett,főleg hogy nem sikerült elérnie a g-pont orgazmust
válasz | 2009-10-09 | 22:08
"Úgy is lehet mondani, hogy a csikló-orgazmus olyan magányosan is szépen "elérhető" valami..., míg a hüvelyi orgazmus nekem olyan igazán "társhoz kötött" dolog"

Szépen megfogalmaztad.És tényleg,ha belegondolunk,a csikló egy kívül elhelyezkedő pont,ami egészen könnyen elérhető,viszont a hüvely ingerelhetőségéhez "meg kell nyílnia" a nőnek,ráadásul belé is hatolnak,ezáltal az orgazmus is jóval intimebb,mélyebb,személyesebb,hiszen nemcsak testileg,de lelkileg is egy "befogadóbb" élmény.
válasz | 2009-10-09 | 21:51
Az érdekes az, h pont ugyanezeket érzed, h nem jól veszed a levegőt sokáig..és bizony orgazmus közelében eléggé rendszertelenné válik sokszor a légzés ;)
válasz | 2009-10-09 | 21:14
simán lehet olyan hogy ha valaki túlzottan sok ideig kacérkodik az orgazmussal és nem következik be....vagy sokat nyom le egyszerre belőle kicsit beleszédül..

nekem 1-1 gigább élvezés után kong a fejem és a kezem zsibbad...
válasz | 2009-10-09 | 16:16
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ! Neked is szép napot és kellemes hétvégét kívánok!
válasz | 2009-10-09 | 15:53
Az orgazmus során az összegyűlt testi energiák jó része egy robbanással eltávozik.
Ez egy lefelé irányuló mozgás. Ám ez csak a férfiaknál ennyire egyértelmű. A nők a hüvelyi orgazmus során, ill. a taoista gyakorlatok közben, vagy esetleg spontán módon is, a testükben felfelé, befelé vezetik orgazmikus energiáikat. Ez jellemző a női nemi energiák mozgására. Inkább a test belseje felé haladnak. A G pontos orgazmus a nő legforróbb energiáit robbantja ki. Ha viszont ezek az energiák felgyűlnek és a női természet szerint befelé és felfelé mozognak, akkor más testi energiákat is magukkal rántanak. Ezt Lázadó Qinek hívjuk. Szédüléssel, fejfájással, hányingerrel jár.
Kedvesed egyszerűen hirtelen kapott sokat, levezetés nélkül.
Nagyon nagyon jó tanács a masszázs, melyet a hason körkörösek kifelé, a háton és a lábon fentről lefelé végezz !
Fordított esetben erősítheted ezt az átmeneti rosszúllétet.
A jelenség azért fontos, mert kiderült, hogy a párod hajlamos erre az energia mozgásra. Erre a jövőben oda kell figyelnie és ha lehet testi gyakorlatokkal le kell vezetnie!
Szép napot és sok szép tapasztalatot kívánok!
 
válasz | 2009-10-09 | 14:14
Sziasztok!!!

Tudna valaki több információt adni a PS pontról?
Köszönöm
 
válasz | 2009-10-09 | 13:22
Így viszont elképzelhető, köszi. Elmondom neki, és majd jobban odafigyel(ünk).
válasz | 2009-10-09 | 13:07
hát előfordulhat pedig.

vagy ha előtte bekajált vagy nagyon heves mozgások voltak, még attól is lehet. de én a légzésre tippelek.

de az oxigénhiányosság simán okoz szédülést és hányingert is akár.
válasz | 2009-10-09 | 13:03
Lehet az is, h nagyon kapkodta a levegőt..nem jutott elég oxigénhez, elkezdett szédülni, ez hányingerhez is vezet idővel, majd a végtagok erőteljes zsibbadásához.
válasz | 2009-10-09 | 13:01
De annyira azért csak nem tartotta vissza a lélegzetét, hogy hányingere is legyen... :)
válasz | 2009-10-09 | 12:55
igen, mert ha elfogy az oxigén (nem megfelelő a légzés), akkor beszédül az ember :)
válasz | 2009-10-09 | 12:51
Légzés? :o
A masszírozás nem rossz ötlet, alkalmazni is fogom legközelebb, köszi. ;)
válasz | 2009-10-09 | 12:45
Én nem tudom, hogy milyen harc folyik itt..., most szerintem semmilyen /maximum a saját lelkemben, de az eléggé privát/.

A "Mars bolygó" meg a "szexuális energiák" nagyon klassz, hogy írod: legalább tudom, hogy miért tengenek túl a szexuális energiáim ebben a hónapban..., és sajnos a harci kedvem is, emiatt biztosan nagyon magas az adrenalinszintem, meg meg vannak "bolondulva" a hormonjaim..., csak sajnos, nincs aki értékelje, de hát ez már az én problémám, ha nem tudom megértetni az x hímneművel.
válasz | 2009-10-09 | 12:45
tippelek.szerintem a légzéssel voltak gondok.

és ha megszakadna a dolog, s túlságosan a kapuban abbamarad az ingerlés, akkor érdemes levezető gyakorlatokat (pl. masszírozás) csinálni.
válasz | 2009-10-09 | 12:39
Én azon gondolkoztam el, hogy mondjuk a csikló-orgazmus sokszor sokkal személytelenebb is lehet - nem annyira kell hozzá kötni a partnert /mondjuk önkielégítés során akár percek alatt elérhető - és néha már olyan "egy pohár víz" - ahogy BLANCHE írta: "olyan essünk túl rajta" érzés/, nem ad igazából annyi lelki pluszt, mint a hüvelyi orgazmus, amit leginkább csak párral, nem magányosan lehet elérni - legalábbis nálam ez a jellemző. És hiába élesebb, erősebb az egyik, össze sem lehet hasonlítani azzal, amit szeretkezés során lehet elérni.
Úgy is lehet mondani, hogy a csikló-orgazmus olyan magányosan is szépen "elérhető" valami..., míg a hüvelyi orgazmus nekem olyan igazán "társhoz kötött" dolog /az előbbi nagyon jól jön akkor, ha egy nő magányos.., és "üres óráiban" "el akarja ütni valahogy az időt" ..., na, ez az utóbbi csak vicc volt.
 
válasz | 2009-10-09 | 12:37
értettem én, csak jól esett leírni :)
válasz | 2009-10-09 | 12:35
"Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!" :)
Ha van hozzá kedvem, és nem esem apátiába amiatt, hogy itt megint megy a harc...

Tudom, hogy ez az év a Mars bolygó hatása alatt áll, ami felerősíti a szexuális energiákat, késztetéseket, de a harci kedvet is. Talán jobb lenne, ha mindenki az előbbiekben élné ki magát... Bocsi!!! :)))
válasz | 2009-10-09 | 12:30
"de persze a kettő (test-lélek) kölcsönösen feltételezi egymást :):)"
Azért írtam, hogy "azon túl"... :)))
válasz | 2009-10-09 | 12:28
KÖSZÖNÖM...

Mindig lenyűgöz, amikor ilyeneket írsz, élvezettel olvasom őket. Még sok-sok ilyet szeretnék... :)))

Annyira kifejezőek ezek az allegóriák: ha jól értelmezem, a Fa elem a fejlődést, növekedést jelenti. A Tűz a lángolást, a Föld a tapasztalást fejezi ki. A Fém elem törik és nem hajlik, kissé hideg, rideg már. A Víz pedig csendesen csordogál, mindenhez hoozzáidomul, de nagy erők lakoznak benne, mint a Szellem erejében...

Javíts ki, ha rosszul értelmeztem valamit!
válasz | 2009-10-09 | 12:04
Biztosan van ebben valami, mert magamon is megfigyeltem, hogy pl. menses előtt ill. újabban utána is jobban vágyom az erőteljesebb, vadabb szeretkezésre, ilyenkor a legalacsonyabb az ösztrogénszint. Sőt, bár a ciklusom nem hajszálpontos, de napra pontosan megérzem, mikor fog megjönni a menzeszem, mégpedig abból, hogy még erősebb azon a napon a vágy bennem egy hevesebb együttlétre. Utána pár órával már menstruálok is.
válasz | 2009-10-09 | 09:07
Sziasztok!

Tegnap a barátnőmmel beszélgettünk erről a G-folt-os orgazmusról, és úgy döntött, hogy kipróbálná. Tény, hogy nem konkrétan szex után kezdtünk neki, hanem orális izgattam fel egy olyan szintre, mikor már elég nedvesség gyülemlett fel benne. Sokat olvasgattam a G-folt elhelyezkedéséről, ez az oldal is rengeteget segített, ezért a "felfedezés" után már igencsak élvezte a dolgot. Kb. 45-50 percig (kétszeri nekifutással) csináltam neki, de nem jött össze a "nagy orgazmus", gondolom az újdonság ereje, az izgalom, hogy sikerül-e, ill. a még megmaradt gátlások lehetnek az okai. Az tény, hogy ilyen extázisban még sosem láttam, ezért úgy gondolom elég közel is lehetett a végkifejlethez; az ujjaimat is szorította belülről rendesen. :)
A lényeg, ami miatt írtam, hogy mikor abbahagytuk (közös megegyezés után), a kedvesem szédült, és hányingere is lett. Ez természetes, vagy valamit nem csináltunk jól? Abszolút kiméletes voltam, mindig kérdeztem, hogy nincs-e valami fájdalom, de mindig nemleges választ kaptam. Lehetséges, hogy nagyon a vége előtt volt, és a szervezete így reagált erre?
Válaszotokat előre is köszönöm!
 
válasz | 2009-10-08 | 21:05
"Nem a testi vágyak kiélése a lényeg, hanem azon túl átélni valami bensőségesebbet, csodálatosabbat. "

ámen :)

de persze a kettő (test-lélek) kölcsönösen feltételezi egymást :):)
válasz | 2009-10-08 | 18:17
Azt még hozzáteszem, hogy 40 km-re lakunk egymástól és nem tudjuk, merre menjünk, melyikünk szülőhelyére, bár mondta, hogy őt már nem köti semmi az övéhez - csak a mhelye. A mi városunktól 20 km-re talált másodállást, lehet, hogy oda átveszik, de már semmit sem merek kérdezni tőle, mert félek, hogy agyon nyomom!
válasz | 2009-10-08 | 18:16
Sziasztok!

Nem olyan régen írtam a problémánkról.
Azóta ha együtt voltunk, sikerült elmennie a páromnak, volt, hogy ő kezdeményezett, volt, hogy én. Mióta írtam, szinte heti 1x voltunk úgy együtt, mivel hétköznap este 9-10-ig dolgozik. Ilyenkor ha időben végez, beugrik hozzám, ha csak 5-10 percre is. A hétvégéket együtt töltjük, bár ha az idő engedi, szombaton is dolgozik délutánig.
Rengeteget dolgozik és nagyon sokszor fáradt, fásult... ha rákérdezek, azt mondja, fáradt, amit el is hiszek, de mostanában nem úgy viselkedik velem, ahogy régen.
Amúgy ma vagyunk 1 évesek és ma is írta, hogy szeret, amit érzek, hiszen elég, ha átölel és ha együtt alszunk, még éjszaka is magához szorít.
Azt tudni kell róla, hogy 2 éve tönkrement a házassága, elválni még nem tudtak, mivel a neje súlyos beteg - talán javul, úgy néz ki, és még a pénzét sem kapta meg. A házukon rengeteget dolgozott. Amikor összejöttünk, ami nem volt egyszerű, mondogatta, hogy teljesen más érzései vannak, így még senkivel sem akart összeköltözni... mostanában viszont én mondogattam és említette a nővérének, hogy nem tudja, mit kezdjen az életével, kilátástalannak látja és agyonnyomom az összeköltözéssel! Minél jobban akarom, ő annál kevésbé... ez elég nagy pofonként ért, de lehet, hogy túlságosan ráragadtam, bár nem vettem észre, hogy zavarná. De az feltűnt, hogy mostanában nem mondogatta. A hétvégén mindenképp beszélek vele erről, mert segíteni szeretnék neki és boldoggá tenni, szeretném, ha bízna bennem, bár sokszor érzem úgy, hogy mivel a felesége megcsalta, fél az újabb elkötelezettségtől, hitelt nem merünk felvenni, főleg ő, mindig azt mondja, mit csinálunk, ha vmelyikünkkel baj történik. Most már tudom, hogy vszínű a szexuális problémánknak is volt ehhez köze. Tudom, hogy feszült, de most félek, hogy miattam, hogy nem kellek neki igazán... a nővére 1 hete ment ki Amerikába, a kislányát dec-ben "küldjük" utána, most arra gyűjt, hogy meg tudja látogatni őket - bár nekem nem beszél erről, de azt tudom, hogy aggódik értük.
Szerintetek mit tegyek? Nem akarom elveszíteni, nem akarok rátelepedni, de azt sem akarom, hogy boldogtalan legyen mellettem. Szeretném megoldani a problémánkat!
Segítsetek, adjatok nekem tanácsot!!!!
válasz | 2009-10-08 | 17:08
Köszönöm.Megvan,és remélem ezután is meglesz.Hasonlókat Neked is.A cél ugyanaz: boldog emberek.
válasz | 2009-10-08 | 17:06
Aimée, legyen neked!
Nagyon sok sikert kívánok a munkádhoz!
Van Fu!
 
válasz | 2009-10-08 | 17:01
"A taoista hölgyek először valóban az orgazmikus erejüket, készségüket javítják, de ha ezt elérték....." Na,én pont azoknak próbálok tanácsot adni,akik ezt még nem érték el.

"A taoista tudásod pedig valóban hiányos. "
Ezek szerint te gondolatolvasó is vagy,én ugyanis szándékosan nem nagyon írok ilyenekről,mert egészen addig kár túlzottan elmélyedni benne,amíg az ide vezető út alapjai sincsenek meg a nőkben.

"Messze áll ez attól, amiről te itt írsz, mert ez csak az első lépcsőfok eleje. " Pontosan ezt vallom én is,és semmi ezzel ellentéteset nem mondtam,nem tudom miért próbálsz mást sugallni.

Tükröt meg nem tartottál elém,mert a te megnyilvánuásaid nem az enyéim tükörképe.És a gondolataim félremagyarázása sem.
válasz | 2009-10-08 | 16:55
Kedves Blanche.
Három KÖNYV van Indiában, melyet mindenki elismer ott is.
A Dolgok Megszerzésének Könyve, a Dolgok Élvezetének Könyve, a harmadik a Dolgok Elengedésének Könyve. Ezek a szútrák, szent könyvek az ember korához köthetőek.
A taoista tanok szerint az ember különböző fejlődési korszakokon megy át, melyek az ÖT Átalakulási Fázisnak felelnek meg.
A születés utáni időszak a Fa energia jegyében telik, egészen életünk deléig, amit a Tűz jegye képvisel.
Ezután a betakarítás ideje jön el. Életünk indián nyara. Ezt az időszakot élitek meg a pároddal. Itt már nem a perzselő Tűz a meghatározó, hanem a melengető nap. Az ember ilyenkor elkezd befelé figyelni és értékelni a szépségeket. Már nem leigázni akar, hanem megismerni, gyengéden éltetni.
Még sokat lehetne erről írni, de egy szónak is száz a vége: ahhoz, amit te leírsz meg kell érni, le kell csendesedni.
Az öregkor különben a Fém jegyében telik és ez az időszak az, amiről te írtál. Ez már az elválás, a búcsú ideje.
Ezt a két korszakot egyáltalán nem szabad összekeverni...
Persze a szexualitás megörzése az öregkorban, nagyon fontos feladat lesz a ti számotokra is.
Pusszancs!
válasz | 2009-10-08 | 16:29
Aimée, nem akartalak megtámadni. Szembesítettelek kicsit önmagaddal. Ennyire szokott lehengerlő lenni az írásod kedves.
A taoista tudásod pedig valóban hiányos. A taoisták a szexet, mint eszközt a Szellem felemelésére, az Életenergia erősítésére, az örök élet elérésére használják. Ez utóbbival szemben nekem is fenntartásaim vannak. Minden esetre a taoista szexualitás a Belső Alkímia része és az ÉLetelixír létrehozását célozza.
A szexualitás tiszta hedonista felfogása idegen az eredeti taoista tanoktól. Ezt Mantak Chia mester "dobta be" jgy a köztudatba. Ő sem így akarta, de a nyugati embernek már csak "ez jött le".
A taoista hölgyek először valóban az orgazmikus erejüket, készségüket javítják, de ha ezt elérték, számukra is a völgyorgazmus és az energetikai csere, a hosszú élet és a töretlen egészség a lényeges a szexualitásban.
Messze áll ez attól, amiről te itt írsz, mert ez csak az első lépcsőfok eleje.
Még egyszer kérlek ne haragudj rám. Indulat nincs bennem. Egyszerűen tükröt tartottam eléd.
Szép napot kívánok Neked!
válasz | 2009-10-08 | 15:41
"A szex nem csak az orgazmus hajszolásáról szól. Ha majd akkorára nő a szellemed, hogy legalább a feléig felér a tárgyi tudásodnak, ezt te is látni fogod."
Soha nem mondtam olyat,hogy az orgazmust hajszolni kell.Ezt nem is tudom honnan vetted,és miért próbálod belémmagyarázni.
Én annyit vallok csak,hogy a készség az orgamusra (teljesen extrém esetektől eltekintve),minden nőnek megvan.Én azt tartom a feladatomnak,hogy ezt sikerüljön előhozni,és ezáltal kevesebb boldogtalan nő vagy pár legyen.Ez neked hol orgazmushajszolás,vagy villogás vagy földbedöngölés??Én nem kérkedtem hogy nekem ilyen vagy olyan jó.Csak tényeken és tapasztalatokon nyugvó tanácsokat írtam,amiről mindenki eldönheti mennyire hasznos.Mi a baj ha egy ilyen fórumon kíváncsi valaki mások tapasztalataira?Ezt sem értem.

"Az írásaidból teljesen egyértelmű számomra különben, hogy a taoista dolgokhoz sajnos semmit sem értesz."
Pedig de.Alkalmazom is,sőt másokank is minden esetben javaslom,hogy ismerkedjenek vele,és építés be az életükbe.

Egyébként nem értem honnan benned ez az indulat?Megkértem valakit hogy ossza meg élményeit.Ez esetleg mások hasznára is válhatna.Ebben mi olyan szörnyű?
válasz | 2009-10-08 | 15:06
Drága jó aimée, nagyon kedves tőled, hogy ennyire érdekel az én szexuális életem. Azt gondolom azonban, hogy annyit és akkor, illetve azzal osztok meg belőle, akivel, amikor, ahol kedvem tartja, vagy a szükség kívánja.
A szex nem csak az orgazmus hajszolásáról szól. Ha majd akkorára nő a szellemed, hogy legalább a feléig felér a tárgyi tudásodnak, ezt te is látni fogod. És nem itt próbálod meg a farktollaid villogtatni, másokat földbe döngölni. Az írásaidból teljesen egyértelmű számomra különben, hogy a taoista dolgokhoz sajnos semmit sem értesz.
Valóban nehéz lehet elhinni, de én más életet élek, mint az általános. Igyekszem minden irányból teljessé tenni tenni az életem. Ez nagyon nehéz, tekintve, hogy az életnek annyi aspektusa van. Van, hogy én is tévedek. Ám ehhez nekem jogom van.
A női orgazmusról annyit tudok, amennyit az évek során megtapasztalhattam és tanúlhattam. Nagyon hálás vagyok minden kiigazításért neked is. Jó pap holtig tanul.
Ám én nem a tanultságodról, hanem a hozzáállásodról írtam.
Nem kenyerem a verbális önkielégítés, így nem írok erről többet. Ha kíváncsi vagy rá mivel foglalkozom, itt utána nézhetsz:
www.wudangshanhu.5mp.eu
válasz | 2009-10-08 | 14:46
"Szerinted miért Neked kell meghatározni, hogy ö mit és milyen stílusban írjon?"
Szerinted én hol szabtam meg hogy hogy írjon?Megkértem hogy ossza meg tapasztalatait és élményeit a hüvelyi orgazmusról.Hátha másoknak is tanulságos lehet,vagy segíthet egy újabb nézőpont.Mi ezzel a baj?Nem erre való ez az oldal? De úgy látom valamiért nem akarja,pedig tényleg érdeklődve várom.Nézd meg,sok fórumozó hölgy olyan szépen és érzékletesen tud írni a dologról.Szerintem ez hasznos dolog.Fel lehet fedezni mondjuk hasonlóságokat,amik aztán mások számára is hasznosak lehetnek.
válasz | 2009-10-08 | 14:35
Szerintem nincsen nagy vita.Azok a nők,akiknek van hüvelyi orgazmusa,nem egyszer leírták,hogy ezt fokozni a lassú,partnerre koncentráló,összehangolt egymásba mélyedő szeretkezéssel lehet.Ebben nyilván még férfiként SiHing Hou is egyetért.És megint mondom,itt nem arról van szó,hogy a vad szenek nincs meg a varázsa,csak ott elveszhetnek olyan dolgok,amik a nagyobb és mélyebb élmények felé vezetnek.Nem ízlésbeli dolog ez,hanem a test,az agy,az idegrendszer,és a lélek működéséből következő dolog.
válasz | 2009-10-08 | 13:30
Nem szeretnék a vitába belefolyni...
De igazat kell adjak aimée-nek abban, hogy aki csak az erősebb ingereket képes élvezni, lemarad valamiről, míg mi, akik ezt is, azt is, sokkal változatosabb gyönyöröket élhetünk át.
Nem tudom, SiHing Hou, hogyan értetted azt, hogy ez kor függvénye...
Mi nem azért szeretkezünk így, mert gyorsan már nem megy, mert berozsdásodtunk vagy elkényelmesedtünk. Hanem azért, mert eljutottunk oda, hogy nem a teljes tudatosság szintjén áljük át a szeretkezést, hanem sokkal mélyebben, sokrétűbben. De az lehet, hogy a korral jár, hogy lényegesen több érzelemmel. :))) Nem a testi vágyak kiélése a lényeg, hanem azon túl átélni valami bensőségesebbet, csodálatosabbat.
Észrevettem, hogy mindig többes számban fogalmazok, ha az átélt érzésekről mesélek, holott nem vagyok egészen biztos abban, hogy a párom is annyira mélyen átérzi ezeket. Vagyis szinte biztos, hogy nem, mert ő rám figyel, illetve magára, hogy jobb, hosszabb legyen az együttlétünk. De ma reggel ő is megérezhetett valamit ebből, mert máskor 5 perc után már rohan mosakodni, most viszont legalább fél órán át feküdtünk még egymás karjában, én a mellkasán sirdogáltam, ő meg simogatott. Már rég el kellett volna indulnunk, mert előre megbeszélt programunk volt, (fürdőbe készültünk), de úgy éreztük mind a ketten, nem tudunk elszakadni egymástól, nehezünkre esett megtörni ezt a varázst. Úgy éreztem, belehalok, ha most fel kell keljek...
Igen, kanyim, hüp-hüp...:)
Tudom, hihetetlen és talán "nyálas" is nektek ez az egész, de kívánom, hogy éljétek át ti is ezt, legalább egyetlen egyszer!!!
 
válasz | 2009-10-08 | 11:45
Szerinted miért Neked kell meghatározni, hogy ö mit és milyen stílusban írjon?
válasz | 2009-10-08 | 11:31
Szerintem egyszerűen azért, mert van, aki extrovertáltabb, és van, aki introvertáltabb a személyes élményeit illetően. Egyébként, volt már, amit fel tudtam használni /ha jó szó egyáltalán ez/ Anthico tapasztalataiból /és máséból is/. Mindig lehet tanulni másoktól. Nyitottnak lehet mindig lenni újítani.
válasz | 2009-10-08 | 11:13
Szerinted egy embert,aki tizenhuszonakárhányezerszer írt erre a fórumra,arra kérni,hogy írjon az élményeiről,az kínzás? :)
Érdekes megközelítés.Mindenesetre és várom hogy írjon,őszintén érdekel,és biztosan hasznos lehet más nők számára is.Ha Gyöngykagyló,vagy Thymian,vagy Blanche szépen meg tudja fogalmazni az átélt csodákat,akkor ez nem tudom miért lenne más számár szerinted kín.Ráadásul egy olyan fórumon,aminek ez a célja.
válasz | 2009-10-08 | 11:08
" csak megértetni veled, hogy az igazi tudás, csendes és halk."
Ezt én tudom,ezért sokáig csak csendes szemlélő voltam.De tudod,rengeteg nő és pár küzd problémákkal,én leírtam,mi az,ami bevált módszer,ami biológiai és pszichológiai alapokon nyugszik.Ezek nem általános érvényű dolgok,amik minden nőnél ugyanúgy működnek.

"Csak a hazugság csillogó."
Így van,nagyon csillog,és ez nem csak számomra nyílvánvaló :D
Persze te férfi vagy,nem várható el,hogy átlásd :D.

"Én is foglalkozom ezekkel a dolgokkal 14 éves korom óta. hivatásszerűen pedig 18 éve."
Ez szép dolog,és az,hogy a szex taoista megközelítésével elméletben sokat foglalkozol,az is látszik.Azt mondjuk nem értem,ha ennyi ideje ezzel foglalkozol,hogy téveszthettél össze g-pont orgazmus a hüvelyivel,miközben teljesen egyértelmű leírás volt róla.Mindegy.Talán gyakorlatban kevesebbet szembesültél még ilyen jelenséggel.De egyébként te is írhatnál arról,miket élsz át a pároddal,hogyan hasznosítod gyakorlatban az ismereteidet,milyen élményeid vannak.Ez érdekelne,mert én csak a lehetőséget(orgazmuszavarok megszüntetése) biztosítom tanácsaimmal,hogy a nők elindulhassanak egy magasabb szintű élvezet felé vezető úton.Én is híve vagyok a taoista dolgoknak a szexben,a saját szexuális életemben is alkalmazom.Nálad például ez hogy van?Írhatnál erről.

Ami még fontosnak tartok megemlíteni: meg kell érteni,hogy kell egy alap,egy kialakult orgazmuskészség,és arra lehet építeni utána,onnan lehet még magasabb élvezeti szintekre eljutni.Míg egy nő a hüvelyével nem képes érzékelni és feldolgozni finomabb ingereket,nem fog tud előrébb lépni.


"hanem az ellenszenvedet írod ki kódolva, miközben csillogtatod vitathatatlanul korrekt tudásod." Valamit félreértesz akkor.Én a nők számára káros dologok ellen fogalmazok meg megoldásokat.Nyugodtan mondd el,melyik részével nem értesz egyet abból amiket írok,melyik dolog az,ami szerinted nem pozitív irányba vihet egy nőt az öröm felé vezető úton.
válasz | 2009-10-08 | 10:29
Elözö életedben inkvizítor voltál?
válasz | 2009-10-08 | 10:18
Nos a verbális kard kirántást a vak is látja a soraidból.
Én is foglalkozom ezekkel a dolgokkal 14 éves korom óta. hivatásszerűen pedig 18 éve. Taoista világi szerzetesként a legfontosabb dolgok egyikének tartom a szexualitást, de csakis a maga helyén.
Most úgy látom, te nem a szexualitásról írsz, hanem az ellenszenvedet írod ki kódolva, miközben csillogtatod vitathatatlanul korrekt tudásod.
Ám sajnos írásod nem a szexről szól. Még kevésbé a női orgazmusról.
Bár valóban önkielégítést végzel...
Bocsánat, ha túl egyenes voltam. Megbántani nem akartalak, csak megértetni veled, hogy az igazi tudás, csendes és halk. Csak a hazugság csillogó. Így sok embert riaszthatsz el attól, hogy itt írjon belsőséges élményeiről.
Ez pedig ennek az oldalnak nem célja...
Még egyszer elnézést kérek, ha megbántottalak. Szakmai tudásod messzemenően elismerem.
válasz | 2009-10-08 | 10:04
Miért?Mert érdekel hogy ő mit tapasztalt?Szerintem ez a topic pont erről szól,nem gondolod? Őszintén várom hogy Anthico leírja saját élményeit,mert biztosan tanulságos lehet mások számára is.
válasz | 2009-10-08 | 09:56
Aimée, most egy kicsit mániásnak tűnsz...
Bocsánat, ha rosszul látom, de nem vagy te úthenger véletlenül???
:-))
Pusszancs!
Legyen szép napod!
válasz | 2009-10-08 | 00:59
Pedig a női orgazmus témát figyelemmel kísérem,lévén hogy ezzel foglalkozom,de nem tudom felidézni hogy mikor írtál erről.Arra még emlékszam hogy az egyik hozzászólóra reagálva írtad hogy neked nincsen hüvelyi orgazmusod szeretkezés közben,de nem tudom felidézni mikor írtál arról hogy ez a dolog szerencsésen megváltozott.Tudod a nőknél ez mindig nagy jelentősségű dolog,amiről amint bekövetkezik,nagyon lelkesen számolnak be.Ez érthető,mert nagyon nagy élmény,nemcsak testileg,hanem lelkileg is.

Előfordulhat,bár nem hiszem,hogy elkerülte a figyelmemet,amikor erről írtál.Végülis engem érdekel,és akkor itt az alkalom,írd most le,hogy neked sok idő után hogy sikerült aktus közben elérni hüvelyi orgazmust,hogy emlékszel vissza,milyen élmény volt elsőre,ilyen érzések keringtek utána benned,és azóta még jobbá vált e a szexuális élet.Oszd meg itt,sok más nőnek is érdekes lehet elolvasni. (Segített e az elérésében a hüvelytorna?Először magadban sikerült,és csak utána a pároddal,vagy vele először?Azóta sikerül már rendszeresen?Kell e hozzá megfelelő hangulat,vagy mindig megy?Szokott e egymás után több hüvelyi orgazmusod lenni?Ezek más nők számára is érdekes tapasztalatok lehetnének.)
válasz | 2009-10-07 | 21:47
Most h így mondod...kezd valami rémleni :)
De hát ha kell, havonta kijavítom :)
válasz | 2009-10-07 | 21:27
""Elég sok hozászólásod olvastam,de csak olyanra emlékszem,ahol orgazmusproblémákról írsz,vagy több olyat olvastam,ahol azt írod nem volt még szeretkezés közben hüvelyi orgazmusod.Lehet hogy azóta már van,de ezek szerint ezt a nagy élményt és változást már nem tartottad arra méltónak,hogy megoszd itt,vagy esetleg a tapasztalaiddal,hogy hogy sikerült végre elérned,nem segíted az arra szorulókat"""

sztem ezt a benyögést már 1x minimum elsütötte neked az illető;))))

és már akkor is régen túlvoltál az ilyen élményeken..

szoval ne is törődj vele:))))
válasz | 2009-10-07 | 21:03
"Elég sok hozászólásod olvastam,de csak olyanra emlékszem,ahol orgazmusproblémákról írsz,vagy több olyat olvastam,ahol azt írod nem volt még szeretkezés közben hüvelyi orgazmusod.Lehet hogy azóta már van,de ezek szerint ezt a nagy élményt és változást már nem tartottad arra méltónak,hogy megoszd itt,vagy esetleg a tapasztalaiddal,hogy hogy sikerült végre elérned,nem segíted az arra szorulókat. "

Ebben is nagyon tévedsz, mert egyrészt mondtam is,másrészt másnak ajánlottam is azt, ami nekem segített. Tényleg nem kéne olyanról írnod, amivel kapcsolatban nincs megfelelő háttérinfod. Ez csak egy jó tanács :)
válasz | 2009-10-07 | 20:14
"Annyira imádom, amiket írsz...totál nem vagy képben :D
Semmi bajom az orgazmussal...se hüvelyivel, se csiklóival...mielőtt írsz valamit, nézz utána, nehogy hatalmasat tévedj. :) "

Elég sok hozászólásod olvastam,de csak olyanra emlékszem,ahol orgazmusproblémákról írsz,vagy több olyat olvastam,ahol azt írod nem volt még szeretkezés közben hüvelyi orgazmusod.Lehet hogy azóta már van,de ezek szerint ezt a nagy élményt és változást már nem tartottad arra méltónak,hogy megoszd itt,vagy esetleg a tapasztalaiddal,hogy hogy sikerült végre elérned,nem segíted az arra szorulókat.

És úgy veszem észre,a lényeget továbbra sem akarod felfogni: amíg nem alakul ki jól,vagy problémás az orgazmuskészség,addig az intenzív ingerek csak tartósítják ezt az állapotot.Természetesen ha korábban nincs gond a hüvelyi orgazmussal,akkor erről nincs szó.De én azokról beszélek,akik nem képesek hüvelyi orgazmusra sehogy sem,vagy csak nagyon nehezen.Gyengébbek kedvéért tehát még egyszer:

Ilyen esetben ki kell fejleszteni a hüvely nagyobb fokú érzékenységét.
Ami javasolt:
-kerülni egy ideig a csikló direkt ingerlését
-kerülni kell a durva,intenzív ingereket
-hüvelytorna

Ami nem jvasolt:
-előjáték vagy maszturbálás során a csiklót ingerelni
-előjáték során az aktus előtt pl. orális előjátékkal klitorális orgazmust elérni

Nem tudom a te foglalkozásod mi,vagy mit tanulsz?Pszichológus,szexuálpszichológus,biológus,neurológus,nő gyógyász vagy,vagy ezen témákkal foglakozol illetve tanultad?
Olvasgatva téged,számodra teljesen mindegy ha valaki jobban tud valamit,vagy tapasztalta azt amit te nem,vagy az a szakterülete amiről te vitatkozol,állandóan ellent akarsz mondani,belemagyarázol olyan dolgokat az ember véleményébe amit soha nem is mondott,csak hogy úgy tűnjön,a másik félnek nem lehet igaza veled szemben.Nem tudom ennek mi az oka,talán az irigység,hogy más nőknek nagyobb élmények adatnak meg mint neked,vagy egyszerűan csak irritál ha nincsen igazad.

De látod,itt van például Gyöngykagyló,Blanche,vagy Thymian...mindannyian átélnek csodálatos dolgokat,és érthetően leírják tapasztalataikat,amiből minden(hangsúlyozom minden) nő tanulhat,hogy jobb legyen a szex.Én a magam részéről azt javaslom minden nőnek,akinek problémái vannak,hogy az ő hozzászólásaikat,élménybeszámolóikat,tanácsaikat érdemes olvasni,alkalmazni,és akkor egyre kevesebb orgazmusproblémás nő lesz.
Részemről ennyi,minden tanácsra vágyó döntse el,szerinte mi a célravezetőbb út.Sok sikert minden nőnek és párnak.
válasz | 2009-10-07 | 16:35
Gyöngykagyló, nagyon tetszenek a hozzászólásaid!
Jó lenne egyszer személyesen is találkozni néhányan innen :-)
 
válasz | 2009-10-07 | 16:33
Igen, ezt mutatják a nyugaton végzett kutatások eredményei is. A nő ciklusa a férfi tesztoszteron szintjét is befolyásolni képes :-))
válasz | 2009-10-07 | 15:42
De nem is Neked szólt, amit elöször írtam.
válasz | 2009-10-07 | 15:35
Én nem hiszem, hogy bárkire is rá akarnám erőltetni a véleményem - éppen az a szép - a szexben is -, hogy mindenkinek más a jó, mindenkit más dolgok izgatnak fel. Sőt még ugyanannak az embernek is változik a véleménye az élete során - a szexről alkotott véleménye is.
válasz | 2009-10-07 | 15:31
De na akarja senki ráeröltetni a saját véleményét, tapasztalatát a másikra.
Különbözöek vagyunk és ez maradjon is így.
válasz | 2009-10-07 | 14:03
Ezek szerint viszont a női ciklus hatással lehet arra is, hogy adott napokban esetleg melyik "orgazmus-típust" kívánja /elérni/ inkább a nő...? Attól függően, hogy a ciklusának melyik felében van, és a tesztoszteron szintje esetleg megemelkedik, vagy pedig a női hormonok erősödnek inkább fel.
"A férfi hímvesszőről leolvasható tehát a férfi ágybeli orientáltsága is." - nagyon elgondolkodtató. Az én eddigi tapasztalatom azt mutatja, hogy ebben van nagyon sok igazság.
válasz | 2009-10-07 | 13:57
"Nem lehet tehát előtérbe helyezni tudományosan sem egy orgazmus fajtát, ahogyan a szeretkezés hőfoka sem előírás szerű." - Ezt nagyon szépen megfogalmaztad. És szerintem éppen ez a lényeg. Adott helyzetben és pillanatban bármilyen fajta orgazmus gyönyörű és csodálatos lehet. És valóban mindig lehet "tanulni" a másiktól, a párunktól - mindig valami újat, mindig van felfedezni való..., ez tényleg így igaz.
És valóban, a férfi orgazmusa, vagy a lelki élmények, amiket szeretkezés közben átél, hatással van a nő orgazmusára, érzéseire. A napokban volt két nagyon csodálatos élményem, mikor párom azt mondta, hogy annyira feltöltődött egy-egy szeretkezés után, hogy úgymond egész nap "el volt zsibbadva", lelkileg hatással volt rá az élmény..., és akkor nem érdekel, hogy nekem még szükség lett volna egy picit átlendülni még valami erősebb orgazmus felé - hiába testileg erősebb inger néha a csikló-orgazmus /ami adott esetben pár ingerlés hatására végbemehet/, ha lelkileg nem ad annyi pluszt, mint egy összhangban lévő szeretkezés.
válasz | 2009-10-07 | 13:16
Még egy érdekesség:
a férfi és a női nemi szerveken is találhatóak éppúgy reflexzónák, ahogy az ember talpán. Ezek a reflexzónak akkor símulnak egybe, a hímvessző a hüvelyben teljesen benn van. A nő Vese területe a csiklójánál van, a férfi Szív területe pedig a makkján.
A természet tehát erősebb idegzéssel erősíti meg a gyengébb részt. Így a férfinek a szeretkezés során a Szíve, a nőknek a Veséje kap erősebb ingereket.
Tehát az a nő akinek a Vese Yangja gyengébb, előnyben fogja részesíteni a csikló ingerlését, míg ha a tesztoszteron szintje magasabb, akkor a hüvelyi ingereket részesíti előnyben, hiszen ott is erősebben érez. Nem szükséges tehát a Vese Zangjának túlzott erősítése.
Az tehát, hogy melyik hölgy mit részesít előnyben a nemi hormon szintjeitől függ...
Ha egy nőnek a tesztoszteron szintje születetten magasabb, annak a hüvelyi érzékenysége erősebb, a csiklója pedig nagyobb lesz.
A hüvelyi érzékenység erősítését a Vese Yangjának erősítésével lehet elérni.
Pl. intim tréning, gyógynövény terápia, QiGong, stb.
Taoista módszer az is, hogy a férfi hímvesszőjének makk részét felnagyítjuk, így segítve elő a női hüvely erőteljesebb ingerlését. Ez persze azzal is jár, hogy a férfi érzelmesebb lesz szeretkezés közben. A férfi hímvesszőről leolvasható tehát a férfi ágybeli orientáltsága is :-)))
 
válasz | 2009-10-07 | 13:02
Hiba: a tesztoszteron extrovertáltságra hajlamosít.
Bocsánat!
 
válasz | 2009-10-07 | 13:01
MOST ÚGY ÉRZEM, MUSZÁLY MEGSZÓLALNOM.
A dolog , amiről itt szó van, kettős. A taoista mesterek már régóta foglalkoznak ezzel a témával.
A férfi és a nő szexualitása alapjaiban is különbözik egymástól. Egybemosásuk legalább akkora "bűn", mint egyiket a másik elé helyezni. El kell fogadni: az ösztrogén introvertáltságra, míg a tesztoszteron introvertáltságra hajlamosít. E két hormon mundkét nem képviselőiben megvan, de nemtől és egyéntől függően különböző arányban.
A tesztoszteron még egy dolgot felerősít az emberben, ez pedig a vadság. Így van ennek helye a szexuális életben is. Tehát, az, hogy a pár mennyire vad szeretkezést él meg, az a tesztoszteron szintjének pillanatnyi mértékétől függ.
A nő behódolási készsége viszont az ösztrogén szintjétől függ.
Ezért érezheti a pár ezt a helyzetet az adott körülményektől függően izgatónak. A férfi a behatoló, hódító, erélyes, vad. A nő a befogadó, körülölelő, kihívó, szelíd és engedékeny.
Ez a felállás, mint mondtam a nemi hormonok szintjétől függ.
A másik dolog: a Nő nemi vágya a Szívben terem (itt laknak a HKO szerint az érzelmek, a szellem stb.)
A Férfi vágya a Veséből születik (ez a székhelye a hormonok irányításának, az ösztönöknek, a lelkiismeretnek)
Ebből következik, hogy a két különböző ember csak akkor tud szinkronba kerülni, ha a Nő a nemi vágyát leengedi a Vesébe, a Férfi pedig felemeli a szívbe. Tehát a nő megtanul igazán, testileg kívánni ( ekkor jönnek létre a férfias jelleget viselő női orgazmus típusok). A férfi, pedig a lágyságot tanulja el a nőtől és ekkor jönnek létre a nőies jegyeket viselő férfi orgazmus típusok. Ugyanis a taoisták a férfiak orgazmusaiban is nagy különbséget találtak. ( Ez érthető is, hiszen a nemi hormon szintje és a férfi szellemisége ugyanúgy befolyásolja az ő orgazmuskészségét, ahogy azt a nőknél is észre lehet venni. Tehát egyáltalán nem igaz, hogy a férfinak orgazmusa is van, ha magömlése van.
Itt nyugaton még sok a tanulni valója a férfiaknak, nőknek egyaránt. Nem versengeni, hanem egymás kiegészíteni születik a férfi és a nő. Mindketten tanulásra vannak ítélve, hogy megbecsülhessék egymást.
Nem lehet tehát előtérbe helyezni tudományosan sem egy orgazmus fajtát, ahogyan a szeretkezés hőfoka sem előírás szerű. Az igaz viszont, hogy ha egy kapcsolatban előtérbe kerül és uralkodóvá válik egy szeretkezés fajta, az jól mutatja a pár hormon és érzelmi szintjét.
Persze nem feledve, hogy az összhang a lényeg és nem a fejlődés kierőszakolása, vagy túlzott akarása, mert az a pár kapcsolatának elmerevedését idézi elő...
 
válasz | 2009-10-07 | 12:30
Hát..., pontosan ez az, hogy mindenki elmondja a maga nézőpontját, bizonyos dolgokban egyetértünk, bizonyos dolgokat meg másként látunk. De, hát végül is különbözőek vagyunk..., milyen unalmas is lenne, ha mindenki egyformán látna mindent.
válasz | 2009-10-07 | 12:05
Lányok!

Azért több toleranciával is lehetnétek egymás iránt!
Mi ez az óvodás viselkedés.
Nem ilyennek ismertelek meg benneteket.
Miért nem lehet elfogadni a másik véleményét is anélkül, hogy egyetértsetek vele?
 
válasz | 2009-10-07 | 11:57
fölös ezen vitatkozni..mások vagyunk..ennyi..

ki a lágyabb..lassubb ingereket szereti..
közben finoman ölelkezve..csokolózva..összeolvadva a partnerrel....


más meg inkább arra hogy kutyuban keményen megdöngesék.. és még mellé huzzák a haját..csapdossák a hátsóját.. ujjazzák a popsiját..stb..

mind a kettő tud finom lenni...de mi azért jócskán többször alkalmazzuk a másikat...párom kimondottan domináns felállást kedvel itt is mint az életben.. ennnyi...nem kell mindenkinek demokrácia..

mások vagyunk..ennyi...
 
válasz | 2009-10-07 | 10:41
Nem feltétlen...persze a vadabb szex magában foglalhat ilyesmit is.
Olykor nincs hódító-hódított, hanem mindkét fél teljesen szabadjára engedi a vadabb vágyait.
Szóval szerintem a feeling 2 részre osztható...legalábbis nálam...azaz vagy van egy alárendeltség vagy éppen a vadság ellenére a két fél teljesen egyenlőként jelenik meg.
válasz | 2009-10-07 | 10:37
Annyira imádom, amiket írsz...totál nem vagy képben :D
Semmi bajom az orgazmussal...se hüvelyivel, se csiklóival...mielőtt írsz valamit, nézz utána, nehogy hatalmasat tévedj. :) Volt már itt 1-2 hasonló emberke, akik megpróbáltak okoskodni, de sajna mindig kiderült, h jobb lett volna, ha nem tették volna. :)

"Tehát itt nem arról van szó,ki mit szeret,"
Pedig sokszor nagyon is de. Van, akit maga az a szituáció izgat fel, h verik, ettől lesz orgazmusa...másnak a vadabb együttlétek adnak egy hihetetlen nagy pluszlöketet....és nem azért, mert úgy érzi az ingereket, hanem maga az egész légkör számára izgatóbb...semmi köze a hüvelyből kapott ingerekhez.
válasz | 2009-10-07 | 10:30
Direkt leírtam,mert tudtam hogy félre akarod majd magyarázni,hogy lehet mindkettő élvezetes.De aki a durva ingereket szokja meg,és ráadásul az egész szexualitása ezek mentén alakul ki,annak később problémái lehetnek.Nézd csak meg magad,te is mindig írod hogy a vad szex a jó,azt szereted,és látod,ezt szoktad meg,ezért okozott gondot korábban neked,hogy partnerrel legyen klitorális orgazmusod,és ezért nem tudod elérni a hüvelyi orgazmust.
És másoknál is,akik azt mondját ez az igazi,általában megfigyelhető,hogy még ha van is hüvelyi orgazmusuk,az erösen korlátozott,mondjuk csak egy pózban képesek elérni.
Tehát itt nem arról van szó,ki mit szeret,hanem ez egy egyszerű biológiai tény,hogy a tanult folyamatok az agyi idegpályákban összeköttetéseket hoznak létre,és ha mondjuk egy orgazmus kialakulása rosszul rögzült,azt nagyon nehéz "áttanulni",mert minél többet csinálja rossz módon az ember,az annál erősebben rögzül.Ezt értsd meg,ez minden embernél ugyanúgy működik,ez egy biológiai kérdés.
És tény,hogy aki állandóan intenzív ingereket kap,és főleg ha eleve úgy tanulta meg az orgazmust,az már igazi élvezetet csak abban talál,míg aki megfelelő módon kialakult érzékeléssel és orgazmuskészséggel rendelkezik,az a finomabb ingereket is tudja majd élvezni.
Thymian példája jó volt az ízérzékeléssel:akiknél a túlzott sózás és füszerezés a megszokott,egy idő után nem képes a finomabb ízérzékelésre.És utána lehet mondani hogy ő legerősebb fűszert is kibírja,meg a chilit wasabival eszi,és az a legjobb neki,biztos ettől nagyon menő lesz,csak közben már nem képes a finomabb ízárnyalatokat érezni,megkülönböztetni,kiélvezni.Erről szól a dolog.Nincs lenézve tehát az intenzív inger,csak meg kell érteni,hogy a szexualitás kialakulásánál a tizenéves korban,valamint az orgazmusproblémákkal küzdőknek nem erre van szüksége,mert hátráltatja a szex teljes élvezetét.Ha már megfelelően kialakult az orgazmuskészség,akkor már lehet mindent csinálni,mert akkor adott a lehetőség egy sokkal szélesebbkörű élvezetre.
válasz | 2009-10-07 | 10:18
Amit én leírtam, ott pontosan arra gondoltam, hogy a leigázás-érzés nem lesz egyenlő viszont a durvasággal. A vadabb és erősebb kifejezések nem feltétlen egyenlőek a durvasággal. A durvaság és az erő kimutatása nem egyenlőek szerintem. Nem kell ütésekre és durvaságokra gondolni ahhoz, hogy a "férfiasság" érzékelhető legyen. Ez jó megfogalmazás, hogy az "erő méltóságteljessége". Egy férfias férfinak azt kell éreztetni egy nővel - legalábbis szerintem -, hogy "tudna vadabb, durvább" lenni a szeretett nővel:, ha "akarna"..., de valójában mégsem akar..., hiszen, szereti, tiszteli a nőt, akit szeret. A dominancia már kimerülhet abban is, ha a férfi olyan tevékenységgel: például szereléssel, cipekedéssel "kápráztatja" el a nőt, amit a férfi-izomzatából következően ő tud megoldani csak valójában. És néha szerintem bizony oda-vissza jó érezni egy kicsit a "hagyományos" férfi-nő szerepeket.
válasz | 2009-10-07 | 10:11
Ebben van igazság.De mi élvezetesebb? Egy olyan leigázás,ahol kap az ember jó nagy ütéseketgyors és erős ingereket,vagy az,ha szép lassan érezheti,és kiélvezheti az erő méltóságteljességét? Pont itt a baj a gondolkodásmódban,hogy a férfiak azt gondolják,attól lesznek dominánsabbak,minél vadabban és erősen csinálnak valamit.Ez nem jó felfogás szerintem.
válasz | 2009-10-07 | 09:46
Szerintem ez a "feeling" a "meghódítva, leigázva lenni" érzés..., ami néha-néha bizony izgatóan hathat. Attól függetlenül még teljesen egyenrangúak a felek /és még szado-mazo hajlamaik sincsenek/, ha erre az ősi szerepre vágynak: a nő legyen meghódítva, a férfi a hódító. És szerintem a férfiak manapság is vágynak erre a szerepre: csak ma sokszor ezt elfelejtjük.
válasz | 2009-10-07 | 09:41
Nagyon is értem, amit írsz, és Aimée írását én is úgy értelmeztem: elsősorban , hogy az erősebb ingereket megszokva, nem mindenki tudja kellőképpen érzékelni a finomabb ingereket. Ez valóban így lehet. De azt nem szabad elfelejteni szerintem, hogy igenis vannak párok, kapcsolatok, ahol dominánsabbak a vadabb szeretkezések, a lágyabbakkal szemben. Mondjuk én és Párom sem jellemzően így vagyunk együtt, de ettől függetlenül igenis izgató lehet a vadabb - kérdés, hogy kinek mi a vad... - tempó, és ilyenkor is más érzetek jönnek létre. Persze megjegyzem, hogy a hüvelyi orgazmus nekem is a lassabb, gyengédebb szeretkezéseknél jön létre..., akkor tudok lelkileg is jobban odakoncentrálni.
A másik, ami szerintem nagyon fontos, hogy az adott kapcsolat milyen: van-e benne bizonytalansági tényező, ami esetleg adhat plusz adrenalinszintet - vagy egy teljesen biztonságos /évtizedes, több éves kapcsolat/, ahol száz százalékig bizonyosak lehetünk abban, hogy együtt maradnak a felek..., vagy van meg van benne /sajnos/ annak az izgalma, hogy nem lehet a másik állandóan velem - az utóbbi szerintem létrehozhat különböző igényt a szeretkezések intenzitására vonatkozóan - legalábbis szerintem.
válasz | 2009-10-07 | 09:29
de persze mint írtam hangulattól, érelmi állapottól függ, ki mire vágyik. szóval vica versa érvényes :)

másrészt az viszont tény szerintem is, hogy a berögzült dolgokat nagyon nehéz átütni. átlépni. és ehhez az agyi korlátokat kell legyőzni.
és ismét visszakanyarodtunk az agyban dől el minden témaköréhez :D
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-07-21 - 17:51

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41