szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Női orgazmus


Új hozzászólás

válasz | 2009-10-07 | 09:26
"Szerintem kár lenne misztifikálni ezt a dolgot, hogy a "lassú, lágy szeretkezés", vagy a "vadabb szeretkezés" jobb-e, mint a másik. Már csak azért is, mert akár egy aktuson belül is változik a tempó, például már csak abból az okból kifolyólag is, hogy a partnerek mit éreznek az adott pillanatban a legélvezetesebbnek - persze tudni kell lassítani, és fel kell tudni venni a párunk ritmusát, aszerint, hogy milyen reakciókat látni. Szóval teljesen természetes az, hogy néha felgyorsul a tempó. És lehet, hogy az egyik aktusban éppen az volt az érzéki, hogy vadabb volt, a másik aktusnál meg lágyabb "tempót" igényel egy pár. "

nem arról volt szó(legalábbis az én értelmezésemben), hogy ez a jobb vagy az a jobb. mert hát hangulat és érzelmi állapottól függően változó, hogy mire vágyik egy pár.

értelmezésem szerint arról volt szó, hogy akik kizárólag a gyors tempóra, intenzív érzésekre gyúrnak, azok nem feltétlen tudják élvezni a lassabb tempót, a finomabb ingereket, mert nem érzékelik, mert ugye az agy nem tudja felvenni ezt a fajta ingert. de lehet én értek félre valamit mostmár, smindenki elbeszél mindenki mellett :)))
válasz | 2009-10-07 | 09:23
Alapvetően te is tévedsz :)
Attól, h valaki szereti az intenzív ingereket, nem azt jelenti, h a lassú mozgás hidegen hagyja. De persze belemagyarázhatod ebbe ezt is.
Nem a hüvely érzéketlensége miatt szeretik a nők a vadabb szexet ;) Annak van egy feelingje és bizony sokszor erre van kiéhezve a nő ;)
válasz | 2009-10-07 | 09:18
persze mindenki másképp éli meg a szeretkezéseket, orgazmusokat. ez szimplán az én tapasztalatomat tükrözi. ami összecseng picit blanche tapasztalataival.
meg amit aimée is írt :)

nekem ez jó, másnak más a jó. :P elvégre sokszínűek vagyunk, különböző igényekkel stb stb...
és csak örülni tudok, mikor valaki nagy örömökben részesül, és le is írja :):)
válasz | 2009-10-07 | 09:10
Szerintem kár lenne misztifikálni ezt a dolgot, hogy a "lassú, lágy szeretkezés", vagy a "vadabb szeretkezés" jobb-e, mint a másik. Már csak azért is, mert akár egy aktuson belül is változik a tempó, például már csak abból az okból kifolyólag is, hogy a partnerek mit éreznek az adott pillanatban a legélvezetesebbnek - persze tudni kell lassítani, és fel kell tudni venni a párunk ritmusát, aszerint, hogy milyen reakciókat látni. Szóval teljesen természetes az, hogy néha felgyorsul a tempó. És lehet, hogy az egyik aktusban éppen az volt az érzéki, hogy vadabb volt, a másik aktusnál meg lágyabb "tempót" igényel egy pár.
A másik, hogy az tény, hogy a hüvelyi orgazmushoz nehezebb eljutni - legalábbis szerintem -, viszont nem hinném, hogy azt előtérbe kellene helyezni, hogy a hüvelyi orgazmus elérése mindenképpen a cél. Vannak nők, akiknek a csikló-orgazmus elérése egyelőre a cél: akkor ezek a nők - a hüvelyi orgazmus misztifikálását látva - méginkább azt fogják érezni, hogy ők valahogyan "alacsonyabb rendűbbek" azoknál a nőtársaiknál, akiknek a hüvelyi orgazmus létrejött már. Egyébként is sokszor annyira keverednek az orgazmusnál az érzetek, hogy néha nem is lehet egyértelműen tudatosítani, hogy mi hozta létre az orgazmust.
Én úgy látom - a saját példámon -, hogy azért a legfontosabb "nemi szerv" az agy, ha az agyban tárolódnak a korábbi kellemes emlékképek - akár korábbi fantasztikus együttlétekről -, akkor néha már ezeknek az ingereknek a felidézése is elindíthatja az izgalmi folyamatot. Szerintem ez az oka annak, hogy létrejöhet egyáltalán a mell-orgazmus - ahol semmilyen ingerlés nincs például a hüvellyel vagy a csiklóval. Átéltem már egy párszor, viszont a hüvelyi orgazmus szeretkezés során nem mindig jön létre, és erősebb összehúzódás testileg sokszor a csikló-orgazmus: akkor most csökkent-értékűnek kellene éreznem magam, mert "statisztikailag" többször élek át másfajta orgazmust, mint a hüvelyi orgazmust? Én ebben látom a nagy problémát, hogy mintha verseny-helyzet lenne a hüvelyi-orgazmus és más orgazmusok között, holott a lényeg nem ez, hanem a gyönyör érzése. Persze, az tény, hogy a hüvelyi orgazmus nagyon csodálatos, ha létrejön, - ahogy mások is leírták már itt - olyan szétáradóbb érzés /és több a lelki vetülete is/, viszont nagyon nagy ráhangolódás kell, ami szerintem nem minden aktusnál adatik meg. /Gyerekes anyukák - párok - tudják, hogy bizony sokszor a gyerekek felkelési időpontjai is behatárolnak dolgokat..../. Szóval, nagyon is izgató lehet néha-néha egy-egy rövidebb, vadabb aktus - még akkor is, ha nem akkor éljük át a legmegborzongatóbb hüvelyi orgazmusunkat...
válasz | 2009-10-07 | 09:03
nekem erről óhatatlanul a kaják jutnak az eszembe.lehet kicsit távoli asszociáció, de a párhuzam megvan :) az ízfokozóval, mindenféle aromákkal megtömött ételek, italok jutnak az eszembe. és aki ehhez van hozzászokva, annak bizony ízetlen sok olyan étel, ami önmagában, natur formában (ízfokozóktól mentes) isteni. és ha netán egy kis fűszerrel megbolondítjuk, akkor mesés is lehet a végeredmény :)

voltam ételkóstolón(reformkonyha), és alig volt valaki, aki érezte volna az ízeket, hogy miből készülhetett xy étel, mert annyira sok cukrot, sót használunk egyébként, hogy az eredeti alapanyagok ízéről fogalmunk sincs.
én meg csak csodálkoztam, hogy hogy nem lehet felismerni xy zöldség ízét, xy hozzávalót a kész ételben. hát egyszerű:el van nyomva a finomérzékelés. az ingerküszöb az egekben. és csak a nagyobb dózist képes az agy, ízlelőbimbó felfogni.

kb.ehhez tudom hasonlítani azt, amit leírtál :)
amúgy blache is leírta meg én is, hogy attól, hogy szerejük ezt a fajta szeretkezést, hangulattól, kedvtől és érzelmi álapottól is függ, hogy milyen a szeretkezés tempója. mi is szoktunk vadakat, de a legtöbb lelki pluszt az adja, amikor a legapróbb rezdülésre is odafigyelünk. legalábbis nekem és kedvesemnek is.

"Nem arról van szó,hogy aki érzékenyebb,az nem élvezi adott esetben a vadabb szexet.Ez egy téves elképzelés.Tudja élvezni,csak emellett ott van az a képesség hogy a lassú és lágy szeretkezésben sokkal jobban oda tud figyelni mind önmagára,mind a partnerére,ezért összehasonlíthatatlanul nagyobb szexuális élmények érhetőek el."

nagyon igaz.
válasz | 2009-10-07 | 01:35
Alapvető tévedések vannak itt megint.
Akinek kevésbé érzékeny a hüvelye,mert helytelen módon és úton alakult ki az orgazmuskészsége,annak nyilván kevésbé élvezetes a finom inger: mert egyszerűen az érzéketlenség okán nem érzi,vagy a rosszul berögzült reflexek miatt,az agy nem képes megfelelően feldolgozni.
Az,hogy valaki nem kifinomult az érzékelése,okozza azt hogy csak a durvább ingereket érzi.
Nem arról van szó,hogy aki érzékenyebb,az nem élvezi adott esetben a vadabb szexet.Ez egy téves elképzelés.Tudja élvezni,csak emellett ott van az a képesség hogy a lassú és lágy szeretkezésben sokkal jobban oda tud figyelni mind önmagára,mind a partnerére,ezért összehasonlíthatatlanul nagyobb szexuális élmények érhetőek el.Nyilvánvaló,aki nem jutott el erre a szintre,az nem értheti ezt meg.

Szerencsére egyre több nő foglalkozik például hüvelytornával,és tanulják meg önmagukban és partnerükkel is,hogy hogyan lehet az orgazmuskészséget "átprogramozni",és ezáltal hogy lehet még jobb a szex.
 
válasz | 2009-10-06 | 20:14
Kanyim, ez kor függvénye...
Majd te is megtanulod ezt értékelni, amikor kifogy az üzemanyag :-)))))
válasz | 2009-10-06 | 19:15
gyerekek..ezeket olyan szépen írtátok.. hüp-hüp.. mindjárt megsiratom a dolgot...;<)))))


nálunk is szép a szerekezés...
de én azért nem bánkodom hogy párom inkább a másik végletet favorizálja gyakrabban;))))
 
válasz | 2009-10-06 | 16:56
Amikor a kolleginámmal előadást tartunk és intim tréninget tanítunk. Néha ő is elragadtatottan beszél az ilyentén élményeiről. Látnátok a sok megütközött női arcot! :-)))
De jól jönnétek olyankor :-))
Mindenesetre köszönöm, hogy visszaadtátok a kolleginám és az én hitemet is abban, hogy, amit csinálunk az létező valóság. Tanulható, átélhető, egyszóval létező! :-)))
Szívből köszönöm...
 
válasz | 2009-10-06 | 11:26
de persze hangulatfüggő, hogy mikor milyen a szeretkezés tempója... de az jön mindig magától ösztönösen :):)
válasz | 2009-10-06 | 11:19
blanche: olyan jó téged olvasni :) mindig mikor olvasom az élménybeszámolóidat, óhatatlanul is a saját élményeim ugranak be. :)

sajnos én nem tudok ilyen szépen fogalmazni az átélt érzéseimről, élményeimről. max csak annyit mondani, hogy eszméletlen volt, meg hihetetlenül, félelmetesen nagy volt az összhang, elvesztünk térben és időben. szó szerint testben és lélekben is (na meg a mindenséggel:)) egyek voltunk. nekem amúgy igen sokszor fáj, ha megszakad az egységélmény, és visszazökkenek tudati szintre...

nekünk is sokszor a "lágy" szeretkezésekből lesznek a legnagyobb orgazmusok, amikor annyira egymás rezdülésére vagyunk hangolva, hogy "összefolyunk".
 
válasz | 2009-10-06 | 10:19
Kb. két héttel ezelőtt pár nap különbséggel kétszer is álmodtam ugyanazt. Azt, hogy szeretkezem, de ez csak amolyan "arctalan, testetlen" érzés volt, nem volt megszemélyesítve, mint a korábbi erotikus álmaim. Magamat sem láttam, csak az érzést éreztem, nem fizikai, hanem inkább lelki síkon... csak kékesszürke árnyalatokban hullámzó gomolygást "láttam" magam körül, mintha az univerzumban lebegnék, lágyan ringatózva, elmerülve ebben a csodaszép érzésben...Fantasztikus volt, pedig nem éreztem mindent elsöprő orgazmust, de felébredve olyan nyugalom, békesség áradt szét bennem, ami egész napra feltöltött...
 
válasz | 2009-10-06 | 10:03
Jaaaj, mennyivel könnyebb volt régebben, amikor még csak arra a kérdésre kellett válaszolnom, hogyan születik a kisbaba...:)))

Aimée, nem olyan egyszerű ám olyan témákat megtárgyalni a kicsivel, mint maszturbálás, szeretkezés, orgazmus... de örülök, hogy kérdez és meghallgat...
 
válasz | 2009-10-03 | 19:56
Engem csak az zavar, hogy úgy "begörcsölök" a heves ingerektől, hogy nagyon nehezen tudok utána pisilni, szinte már fáj ilyenkor...
válasz | 2009-10-03 | 19:48
Mi sem szeretkezünk mindig így! Ez hangulat, póz, idő függvénye is... Mennyire tudunk ráhangolódni erre és főleg, mikor tudunk zavartalanul kettesben lenni!!! (Mert a lányainknak különös érzékük van hozzá, hogy mikor állítsanak haza váratlanul! :))) )
De hidd el, ég és föld a kettő közötti különbség!!! Sokáig én sem gondoltam volna, amíg meg nem tapasztaltam.

És kijavítanám azt, hogy ezt "tanultuk". Nem volt ez tudatos tanulás, egyszerűen az idők során ebbe az irányba fejlődött az együttlétünk. Tapasztalati úton éreztünk rá ennek az ízére! :)))
válasz | 2009-10-02 | 17:47
Szerintem ezt nem úgy kell venni, h ez általános érvényűként hirdeti valaki. Viszont vannak nők, akiknek igenis az intenzív ingerek orgazmushoz vezetnek. Ettől nem cáfolják, h csak ezzel lehet elérni az orgazmust, de azért az emberek igényei mások.
A lágy szeretkezést is magyarázhatjuk egy SM-ra gerjedő embernek...neki más az igénye.
válasz | 2009-10-02 | 17:43
Örülök hogy tapasztalati szinten is megélted,hogy milyen jó is amikor a hüvely ilyen érzékeny a finom ingerekre,és ezáltal gyönyörű élményeid vannak.
válasz | 2009-10-02 | 17:33
"Annyit azért megjegyeznék, hogy többszörös orgazmust nem csak G-pont ingerléssel lehet elérni..."
Én nem is mondtam ilyet.Hüvelyi és klitorális úton is lehet természetesen.De G-pont ingerlésnél egészen gyorsan jöhetnek egymás után...akár 4-5 másodpercenként is.
válasz | 2009-10-02 | 13:14
van olyan hogy a nő bizonyos élvezésnél kispriccel magából folyadékot..

nincsen ebben semmi rendkivüli....

(bár az is igaz hogy nem mindne nő képes rá.. volt olyan partnerem aki már 1-1 kisebb élvezésénél is fröcsögött szinte...)
válasz | 2009-10-02 | 12:09
"csak a gyors,heves,erős hosszantartó aktus vezethet orgazmushoz : ez az egyik legrosszabb,mégis sokan ebben valami érthetetlen okból azt hiszik ez igaz)."

Ez egy hatalmas butaság!!! Amióta a mi technikánk is finomodott, lassult, azóta fantasztikus szeretkezéseket élek át a párommal. Soha nem hittem volna, hogy még képesek vagyunk fejlődni e téren, de úgy látszik, mégis. És boldog vagyok, hogy ilyen párom van, aki partner ebben, persze, csak azért, mert megtanulta ő is élvezni ezt a fajta szerelmeskedést. Nincs már szüksége erős ingerekre, gyors mozdulatokra, a legapróbb rezdüléseket is tökéletesen érzékeli, élvezi.... Nálam ugyanez a helyzet!!!
De ehhez "fel kell nőni", megérni... fejben, testben egyaránt...
Hogy képesek legyünk a kifinomultabb érzékelésre is...
válasz | 2009-10-02 | 11:55
Nagyon tetszik, ahogyan írsz a hüvelyi orgazmusról! Eddig sosem gondolkodtam el ennyire rajta, mik a különbségek, csak egyszerűen jól esett átélni, de teljesen igazad van. Az egy sokkal meghittebb élmény, mind a ketten kellünk hozzá :). Együtt rezdülünk, szinte együtt lélegzünk. Odafigyelünk egymásra, gyönyörködünk egymásban...:)
Míg a G-pontosnál igaz, hogy a párom a "rendező", de én vagyok a "főszereplő"!!! Ő csak asszisztál mindehhez....:))) Persze, utána az ő jutalma sem marad el! :)

Annyit azért megjegyeznék, hogy többszörös orgazmust nem csak G-pont ingerléssel lehet elérni...
válasz | 2009-10-02 | 11:40
Csak poénból írtam, és nem is ez az egy szó volt a lényeg, de helyesbítek, ha ennyire zavar mindkettőtöket: "elmélkedtek...:D " Így már jó? :)
válasz | 2009-10-02 | 11:22
Két dolog lehet.Vagy az izgalmi nedvességed ilyen sok,vagy a párod vallahogy megtalálta a g-pontodat,és azt ingerelhetette,és ettől magömlésed volt.Ne szégyeldd,hanem örülj neki,sokan szeretnének hasonló élményt.De megkérdezheted a párodat is,hogy neki mi a véleménye.Nem hinném hogy visszataszítónak találná( Az már régen rossz lenne,ha ettől egy férfi undorordik.Ez a szex természetes velejárója,így nem is lehet visszataszító).
válasz | 2009-10-02 | 10:36
Sziasztok én egy 31 anyuka vagyok az elsöférjemmel nem igazán volt jó az ágyban a mostani aprtneremmel nagyon jó olyan érzáseket élekátt amit nem is gondolttam volna olyan dolog törttént amit én kellemetlenek tartok,ahogyan kényeztettet a párom olyan lett volna mintha bepisiltem volna minden csupa locs pocs volt.
tapasztalatlan vagyok és ezért kérem a segicséget hogy ez minek következhetet be ciki vagy nem kell hogy szégyeljem???
 
válasz | 2009-10-02 | 02:31
"Örülök, hogy az én orgazmusaim minősítése felett vitáztok... :D"

Nem a tieid felett,hanem a csak azok kapcsán .És nem vita volt.Inkább egyfajta ismeretterjesztés,hogy egy férfi számára is érzékletes legyen a dolog.Ugyanis kicsit félretájékozott volt a témában.Tévesen ítélt meg dolgokat,és nem szerettem volna,ha nem kerül ez kijavításra.Nagyon sok ugyanis a félreértés,a zavar a fejekben a női orgazmusokkal kapcsolatban( persze ez érthető,mert rendkívül sokrétű és összetett dolog).
Viszont ezek a téves dolgok sajnos oda vezetnek,hogy sok nő meg lesz fosztva ezen élmények átélésétől.
A női orgazmus ellenségei:
A rossz beidegződések és reflexek,a helytelen maszturbálás,majd későbbiekben a helytelen módon végzett előjáték ,bizonyos hihetetlenül buta és káros sztereótípiák(csak a gyors,heves,erős hosszantartó aktus vezethet orgazmushoz : ez az egyik legrosszabb,mégis sokan ebben valami érthetetlen okból azt hiszik ez igaz).
válasz | 2009-10-01 | 21:03
Nem volt itt vita kedves Blanche!
A hölgynek valóban igaza van :-))
Erőt, egészséget nektek :-))
válasz | 2009-10-01 | 18:01
Örülök, hogy az én orgazmusaim minősítése felett vitáztok... :D

Engem is meglepett, amit SiHing Hou írt, mert én sem érzem ezt a típusút G-pontosnak, az egészen más érzés. Sokkal viharosabb, hevesebb. Sokáig én sem mertem elengedni magam, ha éreztem, hogy jön a pisilési inger, így addig szinte csak "véletlenül" éltem át egyszer-kétszer. De most már, ha úgy alakul, ilyenkor szemérmetlenül, önző módon :))) csak magamra gondolva élvezem ezt a fajta szeretkezést, ami azt hiszem, igencsak Jang-típusú lehet, a tempót, intenzitást illetően :)))
válasz | 2009-09-30 | 23:24
Köszönöm, hogy tanulhattam én is.
válasz | 2009-09-30 | 23:21
aimée, legyen neked!
Meghajlok a tapasztaltabb előtt :-))
válasz | 2009-09-30 | 21:47
"És itt kell, hogy bevalljam, megint tanultam valamit, márpedig aimée-től: csak a hüvelybemenet izgatásától is elértem már orgazmust...:D"

Ennek örülök :D
válasz | 2009-09-30 | 21:46
Nem,amit leírt(olvasd el még egyszer),az a hüvelyi orgazmus.A G-pont orgazmus egészen más,lelkileg és testileg egyaránt.
A hüvelyi orgazmus egy testileg-lelkileg "mély" élmény,amit nagyon erősen él át az ember.A G-pont orgazmus viszont már szinte elviselhetetlen,és öntudatlanságba ejtő élvezet,egészen más érzés mint a hüvelyi orgazmus.Még egy különbség van köztük:a hüvelyi általában igényel odafigyelést,koncentrációt,a párra való ráhangolódást,vele közös az élmény.A G-pont orgazmus viszont nem ilyen:az inkább "önmagába fordulva" élvezésre készteti a nőt.

A női magömlés elérésének pedig egy elég jó módja,ha a G-Pont izgatást hosszú előjátékkal bevezetett (hüvelyi vagy csikló) orgazmus előzi meg,majd ezután lassan kell kezdeni a G-pont ingerlését.Először gyengéden,aztán szinte érezhető,ahogy megduzzad,és egyre nagyobb.Ha a nő már nagyon de nagyon élvezi,akkor lehet gyors/erős tempóra váltani,és pillanatok alatt jönni fog az orgazmus,és a spriccelés is.Amint megtörtént a magömlés,változatlanul erősen és gyorsan lehet folytatni az ingerlést,ideális esetben másodperceken belül elérhető az újabb orgazmus.És ez így folytatható,amíg az élménytől teljesen el nem alél a nő.Ki lehet próbálni,lehet gyakorolni.És nem kell félni ha közben pisilési inger van.Az szinte biztos hogy van g-pont ingerlés közben,de nem kell vele törődni,nem történhet "baj" :D
válasz | 2009-09-30 | 21:29
Az is szokott lenni néha... :D
válasz | 2009-09-30 | 15:40
Blanche, amit írtál az a g-pont orgazmus szép leírása. Talán még ejakulációd is lenne, ha gyúrnál rá :-)).
Minden esetre köszönöm, hogy itt ezt ilyen szépen leírtad!
Pusszancs neked!
válasz | 2009-09-30 | 11:20
FOLYT KÖV.: A szent grál a SZERELEM!!!!!!!!!!!!!!! A párommal úgy szerettük egymást a beszélgetés után mint még soha az elmúlt két évben. Mondhatjátok hogy túl fiatal, vagy tapasztalatlan, vagy romantikus vagyok, de most érzem igazán, hogy a szerelem mindent legyőz! Én hiszek kettőnkben, és érzem hogy ez segíteni fog. Köszönöm nektek mégegyszer a jó tanácsokat!
válasz | 2009-09-30 | 11:12
Sziasztok!

Végre van egy kis idöm írni és egy kis fejleménnyel szolgálni az én ügyemben. Sajnálattal látom hogy nálatok dúl a belviszály.
De részemről örömmel mondhatom hogy leültünk megbeszélni a problémát a párommal. Nem titkoltam el semmit. Mindent megtudtunk beszélni, nem is értem miért féltem. Megbeszéltük hogy nem spirázzuk túl az orgazmust. Dolgozunk rajta, mert szeretném átélni, és mert szeretné ha átélném. De csak finoman és apránként. Már tudom hogy többször is közel jártam. Ha közös eővel felfedezzük a testem egy izgalmas szex kalandjáték közben annak tudom hogy a jutalma orgazmus lesz, de a SZENT GRÁLJA
 
válasz | 2009-09-30 | 11:11
Sziasztok!

Végre van egy kis idöm írni és egy kis fejleménnyel szolgálni az én ügyemben. Sajnálattal látom hogy nálatok dúl a belviszály.
De részemről örömmel mondhatom hogy leültünk megbeszélni a problémát a párommal. Nem titkoltam el semmit. Mindent megtudtunk beszélni, nem is értem miért féltem. Megbeszéltük hogy nem spirázzuk túl az orgazmust. Dolgozunk rajta, mert szeretném átélni, és mert szeretné ha átélném. De csak finoman és apránként. Már tudom hogy többször is közel jártam. Ha közös eővel felfedezzük a testem egy izgalmas szex kalandjáték közben annak tudom hogy a jutalma orgazmus lesz, de a SZENT GRÁLJA
 
válasz | 2009-09-30 | 09:58
Mielőtt még megköveznétek, hogy egyik típusú orgazmust előbbrevalónak tartanám a másiknál, kihangsúlyoznám, hogy a következő sorok kizárólag csak azt tükrözik, SZÁMOMRA mit jelent, mit nyújt.

A csiklói nekem valahogy olyan "üres" érzés. Egy kis területre koncentrálódik, és bár intenzív, annyira, hogy sokszor a talpam is iszonyúan bizsereg bele :))) és összerándul az egész testem, de csak pár összehúzódás. Utána olyan érzésem van, hogy "na, ez is megvolt, ezt is kipipálhatjuk"... :) Tűzoltásra jó, de nekem nem ad olyan élményt, mint a többi.
A hüvelyinél szétárad a legapróbb sejtjeimbe is, beleszédülök, érzem, ahogy halad egyre feljebb a forróság a testemben, remegek, az összehúzódások pedig sokkal tovább tartanak, hosszú percekig. Néha a párom kérdezi is, hogy én mozgatom-e a hüvelyem, mert még akkor is érzi, amikor már csak apró remegések futnak végig rajta. (És ha ilyenekre gondolok vissza, jobb ha más nem látja, mert tetőtől talpig összerándulok! :))) )

És itt kell, hogy bevalljam, megint tanultam valamit, márpedig aimée-től: csak a hüvelybemenet izgatásától is elértem már orgazmust...:D
 
válasz | 2009-09-29 | 17:27
én ehhez a témához csak annyit mondok: :D:D:D:D:D

egyébként valóban az aktus közbeni (hüvely+csikló ) dolog az nem hüvelyi orgazmus, viszont tény, nagyon is élvezetes, ha minél több erogén zóna vesz részt az ingerlésben...az is tény, h a hüvelyi orgazmus teljesen más. huh :) de itt mindenki sokattapasztalt :P

amúgymeg nem tökmindegy? a lényeg, h az illető élvezze :):)

lehet, h a lánynál átmeneti fázisról van szó, h most nem megy, valami lelkileg/legbelül nem stimmes nála esetleg. de mivel nem olvastam végig mindent, inkább nem írok semmit(semmi többet ehhez:P)
 
válasz | 2009-09-29 | 12:05
Látszik, h te sem tudod felfogni, amiket én írok.
Te a hüvely, g-pont, csiklóorgazmus között teszel különbséget...mert azok mennyire különböznek elérésben, intenzitásban, élményben egymástól.
Én csak arra próbálom felhívni a figyelmet, h ha a csikló is be van vetve, akkor az elért orgazmusra nem kéne ráhúzni azt, h az csak csikló.
Aki már tapasztalta, milyen a csak csiklóingerléssel, a hüvelyi és csiklóingerléssel, a hüvelyi, csikló és anális ingerléssel elért orgazmus, azok igenis tudják, h a csiklóorgazmuson belül is ég és föld van ezek között mind élményben, intenzitásban, mind az odáig való eljutási folyamatban.

"És nagyon érződik abból amiket írsz,hogy hüvelyi orgazmusod még nem volt."
Voltak itt páran már, akik mereven ragaszkodtak az ő saját álláspontjukhoz olyannal kapcsolatban, amiről oly keveset tudhattak. Téged is meghagylak ebben :) Úgyis te jobban tudod ezt :D
válasz | 2009-09-29 | 11:55
Te tényleg nagyon nehez fogsz fel dolgokat.És nagyon érződik abból amiket írsz,hogy hüvelyi orgazmusod még nem volt.Talán pár pasival el tudod hitetni,de olyan nőkkel,akiknek már volt,olyanokkal nem nagyon,ők ugyanis észreveszik hogy tapasztalat hiányában írsz le dolgokat.
Ha a csiklót izgatják,és amelett más erogén zónák is ingerelve vannak,akkor ez a plusz inger bármennyire is élvezetesebbé teszi a dolgot,attól még csiklóorgazmus lesz,(de nem alacsonyabbrendű,mint a másfélék,ne próbáld belemagyarázni).
Tehát lehet izgatni a hóvelyt is közben,de akinek még önmagában nem volt hüvelyi orgamusa,annak így sem nagyon lesz.Más a helyzet olyanok esetében,akiknek volt hüvelyi orgazmusa,és már ismerik,tudják irányítani,uralni.Náluk már adott a lehetőség a játszadozásra,az orgazmusok kombinálására,és ezáltal még nagyobb élményekre.De ehhez kell egy nagyfokú önismeret.
Már sokszor leírtam,akinek nem volt még hüvelyi orgazmusa,és nagyon berögzült a szexualitásába a túlzottan csiklóközpontú önkielégítés és szex,annál a csikló túl sok,és túl direkt ingerlése gátja lehet,megnehezítheti a hüvelyi orgazmus elérését.Az orgazmus összetett dolog,és a legtöbb esetben tanulni kell.Vannak szerencsések akiknek könnyebb az út,vannak kevésbé szerencsések,akiknek nehezebb.De extrém esetektől eltekintve,minden nőnek ott a lehetőség. És mégegyszer leírom,hogy ne köss bele: egyik orgazmus sem felsőbb vagy alacsonyabb rendű.Csak többféle van.
válasz | 2009-09-29 | 10:12
Ne haragudj, de ezzel én sem értek egyet.
Ha pl. a hüvely izgatása után áttérnek CSAK a csiklóéra, akkor lehet csak igazán érezni, mennyire más a kettő! Persze ezek ötvözése megint más élvezetet nyújt.
válasz | 2009-09-29 | 07:28
Huha...én azt már meg se merem említeni, h bizony a csikló mellé más ingerlést is bevonva, teljesen máshogy fogja a nő elérni az orgazmust és teljesen másmilyen érzés, intenzitása is más.
De persze nyugodtan ráhúzható, h az úgyis csiklóorgazmus és punktum...ha valakinek ez kell. Aki meg ezeket a különféle orgazmusokat átéli, csak kuncog magában, mennyire nem igaz :)
 
válasz | 2009-09-28 | 23:09
"Téged is meg lehet győzni."
Nem kell engem meggyőzni,hiszen ezzel foglalkozom.
"Mondjuk a stílusod nagyon hasonlít valakire"
A stílusom nem tudom kire hasonlít.Ha sok ilyen tematikájú dolgot olvasol neten,akkor talán onnan,ugyanis több helyen szerepeltek már írásaim.
válasz | 2009-09-28 | 23:06
Részben igazad van.Valóban a csikló nagyobb,mint a kívülről látható része,és valóban mélyebbre ágazó szárai vannak.De mindettől függetlenül,a 2 orgazmus teljesen más,elérési útban,és az orgazmus lefolyásában is.Ezt férfiként semmiképp nem tudod megítélni,bármilyen teóriákat is olvasol.Minden nő,aki átélte már (például itt a fórumon is),élesen meg tudja különböztetni,és elmondhatja,hogy egész más módon lehet elérni mindkettőt.Ha már begyakorolták,akkor természetesen vegyítve a kettőt lehet fokozni az élvezeteket,de az már egy következő lépcsőfok.
Egyszóval nem fontos kötekedni.
válasz | 2009-09-28 | 22:52
Amit írtam nem én találtam ki. Nálam és feltehetőleg nálad is sokkal okosabb emberek mondják. Ha nagyon akarod majd, utánanézek és megkeresem Neked azt a filmet amiben erről szó van szó és akkor talán Téged is meg lehet győzni.
Röviden arról van szó benne, hogy a csikló igen parányi része nő kifelé nagyobb része bent helyezkedik el, ami körbe fogja a hüvelyt. Ezáltal a hüvelyben keletkezett rezgések ingerlik a csikló bent található részét ami révén az orgazmus kiváltódik.

A hozzászólásod első felére reagálva: Nem ismerlek így nem tudhatom, hogy rokonszenves vagy-e számomra vagy nem.

Mondjuk a stílusod nagyon hasonlít valakire.......
válasz | 2009-09-28 | 22:36
Persze hogy nem igaz.Csak kötekedni akart.Szóval nem is kell komolyan venni a butaságait.
válasz | 2009-09-28 | 22:32
Teamgeist, nem igaz, amit írtál. Még a hüvelyi orgazmust is több részre szedhetjük és akkor még nem is különböztettük meg ezeket a mélységeik és érzelmi jelentőségük szerint.
Már az anális és mell orgazmusról írni sem merek :-))))
válasz | 2009-09-28 | 22:07
Te aztán biztosan tudod.Hiszen neked csiklód és hüvelyed is van.Tudod mit: azért hogy kötekedj,vagy direkt ellentmondj neked nem szimpatikus embereknek,még nem kellene hülyeségeket írnod.Se nem hasznos,se nem vicces.Inkább káros és szánalomraméltó viselkedés ez. Többféle orgazmus van:egyik sem magasabb rendű(melőtt valaki megint elkezdené a bemagyarázást),de többféle van,és más más úton érhetőek el.
válasz | 2009-09-28 | 22:02
Nincs külön csikló és hüvelyi orgazmus. Csak egy orgazmus létezik.
válasz | 2009-09-28 | 21:46
Én nem minősítettem le.Csak próbálod belemagyarázni.
Annyit mondtam,ami elég nyilvánvaló is,hogy ha valakinek soha nincs és nem is volt hüvelyi orgazmusa,viszont aktus közben a csiklót ingerelve átél orgazmust,az nyilván csiklóorgazmus,még akkor is,ha a hüvely izgatása ad hozzá valami pluszt.Ez tény.
És nem kell külön megmagyarázni én mondtam(főleg nem félremagyarázni).Világosan leírtam hogy nem minősítettem le egyiket sem,tehát ne próbáld még is ezt a látszatot kelteni.
válasz | 2009-09-28 | 21:31
Nem paranoia,mert ha egyből kiderül, h aktus közben a csikló is ingerelve van, egyből "leminősíted" azt az orgazmust csiklóivá...közben a csak csikló ingerlése által átélt orgazmustól merően eltér.
válasz | 2009-09-28 | 21:30
"Ha már a csikló be van vetve, akkor egyből meg van szólva az az orgazmus"
Nincs megszólva.Ez a te paranoiád,hogy ezt látod bele.

Azt lenne jó megértened végre,hogy az orgazmus(főleg a hüvelyi) elérése nagyon sok nőnél nehezebb.És tanulni kell,gyakorolni.És ha van egy rossz beidegződés,vagy túl egyoldalú(csiklóközpontú) volt korábban a maszturbálás és a szex,akkor ez nehezítheti később a hüvelyi orgazmus elérését.Nincs leszólva egyik sem,de akkor is ez így van.
válasz | 2009-09-28 | 20:45
Nah itt csak most jutottam géphez!
Konkrétan fázok, nem csak remegek. A párom annyira izzad mint egy ló de én csak reszketek. Nem tudom miért lehet. Nincs hideg a szobába, normális idő van mikor még melegem is van egy kicsit, de amint egyre jobb lesz egyre jobban fázok... Ha meg betakarózunk a párom annyira izzad hogy nagyon, takaró nélkül is szó szerint csöpög rám az izzadsága..:) És nem volt semmi rosz élményem ezelött a szexel kapcsolatban. Nemtudom hogy ez miért lehet.
Köszi a véleményeket!
 
válasz | 2009-09-28 | 20:31
szerezd meg a címét... csipd el mikor megy haza délután. vagy akármi csináld úgy, h ne tudjon elkerülni téged.
válasz | 2009-09-28 | 20:28
pfúú..oké.tegnap irtam neki smst de nem irt vissza.Szal lehet haraxik vagy vmi olyasmi.nemtudom
 
válasz | 2009-09-28 | 20:18
szerintem, nem feltétlenül... ezt nem tudhatom. de az biztos, ha újból beszélnél vele személyessen, találkoznátok még 1x... sok mindent le tudnál szűrni és tudnál vele beszélni. minden képpen szerintem elkéne csipned valahogy élőben. Msn, email, sms túl, hogy is mondjam neked személytelen... az érzések nem nagyon mennek át így.
válasz | 2009-09-28 | 20:10
épp ez baj:D szerinted csak bejöttem neki hogyha elindult velem?meg lejött velem haveromhoz?viszont az a gáz h nem akarom h azt higgye zaklatom.:/
 
válasz | 2009-09-28 | 20:04
Szerintem keresd fel személyesen. Olyan nagy szemétséget szerintem nem csináltál és ha bejössz neki... Csak ha ennyire félénk, akkor szerintem neked kell rámenősebbnek lenned, és neked kell meglépned mindig mindenben az első lépést.
válasz | 2009-09-28 | 20:02
Igen jól, egy másfél hónapja nem nagyon akar összejöni :S
válasz | 2009-09-28 | 19:59
helo bocsi h ide irok csak látom itt sokant irnak csak egy gyors kérdésem lenne mert már ezen kattogok két napja.

Szombaton megismerkedtem egy sráccal dumaltam vele aztan igy megindultunk a városnak ketten.Nem volt semmi sőt,kicsi félénknek tünt,lehajtotta a fejét, meg ilyenek.Többször megkérdezte h nem fázok e,meg ha nemszoltam semmit megkérdezte mire gondolok.De olyan félénkek tűnt.Egyik ismerősöm ismeri és ő azt mondta h ő ilyen.Félénk.Na mind1 lehívtam őt haveromhoz.Ott ültünk,nagyon ott már nem dumalt senkivel,csak ült magában(azt tudom h miért de azt inkább itt neten nem fejtem ki).Na szal.Én meg beszédültem és bealudtam.
na...azt mondták ott volt még sokaig,de nem beszélt senkivel.Én meg egy idiota vagyok.megszereztem a számát,írtam is neki de nem írt.Mikor felhívtam egy nő vette fel.Tuti nem a nője volt,mert nincs neki,meg azt mondja mindenki neki ő nem csajozos,félénk.Na mind1 és besokaltam.Tudom egy idiota vagyok mert bealudtam meg minden,de csak bejöttem neki ha elindult velem ketten a városba.Szerintetek mit csinaljak?annyira kell ez a srác csak el....meg kell szereznem.Bocsánatot kértem tle smsbe.áá:(
 
válasz | 2009-09-28 | 19:50
Én jól vettem ki a szavaidból, h eddig ment szeretkezés közben is az orgazmus, csak most nem?
válasz | 2009-09-28 | 19:41
ezt értem Anthico :))

de nem értem, hogy mit csináljak. mint ahogy azt sem, hogy most én csinálok vmit rosszul... vagy ő? lehet egyikönk sem? :O
válasz | 2009-09-28 | 19:33
Én annyit mondok, h magamnál azt tapasztalom, h ha bevonunk mást is az ingerlésbe, akkor bizony az orgazmus érzése egészen más. Pl nálam az említett legutsó kombináció a legleg..ha lehet így mondani. Ott is van csikló,mégsem lehet egy napon emlegetni azzal amikor csak a csikló van ingerelve.
válasz | 2009-09-28 | 19:30
Én már nem értem... komolyan nem értem :D, most már teljesen belekeveredtem.

aimée szerint az egyik kizárhatja a másikat... szerinted "összemixelve" is lehet ingert kapni.

Kanyim azt mondtam valamelyik nőnél igen is számít a tempó
aimée azt h lassítsak...

nem tudom mitévő legyek tökre tanácstalan vagyok :(((
válasz | 2009-09-28 | 19:17
Jaj, ha ennyire szigorúan vesszük,lehet akár 3 is :)
Én nem választanám ennyire szét, mert más érzés az az orgazmus, mikor csak csiklót izgatnak...más,mikor csikló és hüvely is kap ingert, és megint más ha popsi és csikló...hmmm..akkor 4féle, mert az is totálisan más érzés, ha csikló+hüvely+popsi. Persze lehet, h ez másnál nem így van.
válasz | 2009-09-28 | 19:05
Anthico! Ezek szerint... Én úgy értelmeztem amit írtál, hogy két féle csikló orgazmus is lehet? Egyiket előidézheti a petting , előjáték... az az kézzel és nyelvvel. A másik meg aktus közben és az is szintén lehet csikló, de az erőteljesebb, mint egy petting közben "elszenvedett" orgazmus?
válasz | 2009-09-28 | 18:57
Javítás:
Közben aki átéli, az igencsak nagy különbséget fedez fel érzésre,intenzitásra a tényleg csak csiklói és az emlegetett orgazmus (aktus közbeni csiklós) között.
válasz | 2009-09-28 | 18:55
"Olvasgattam már, és olvastam olyat is, hogy valakinek csak csikló orgazmusa van az életében, mert nem fejlesztett ki ezt azt. Vagy nem fejlödött ki nála... Most akkor ez aktus közben azt jelenti, hogy nem is tud elmenni az ilyen lány, csaj, nő?"

Khm...attól, h valakinél mondjuk évekig a csiklóra fektették a hangsúlyt (akár maszti, akár szeretkezésnél), képes átélni hüvelyi orgazmust is...nincs minden veszve :)
válasz | 2009-09-28 | 18:53
"Természetesen lehet csiklói.De lényegében az már az aktustól független.Ugyan mozog benne a pénisz,de nem ez,nem maga az aktus idézi elő az orgazmust,hanem a csikló izgatás.Tehát voltaképp nem az aktustól megy el. "

Ha már a csikló be van vetve, akkor egyből meg van szólva az az orgazmus, h az CSAK csiklói, abban nem sok szerepe van az aktusnak. Közben aki átéli, az igencsak nem különbséget fedez fel érzésre,intenzitásra a tényleg csak csiklói és az emlegetett orgazmus között.
válasz | 2009-09-28 | 18:30
"Ami azt illeti, hogy ha ennyire rosszul csináltam, csináltuk hogy-hogy hónapokig mükődött közöttünk?"
Tehát korábban volt hüvelyi orgazmusa,csak mostanában nincs?

" De én úgy értelmeztem, hogy a nőnek ha nincsen is hüvelyi orgazmusa, attól még lehet csikló, úgyan úgy aktus közben csak az nem olyan erőteljes, mint a hüvelyi."
Természetesen lehet csiklói.De lényegében az már az aktustól független.Ugyan mozog benne a pénisz,de nem ez,nem maga az aktus idézi elő az orgazmust,hanem a csikló izgatás.Tehát voltaképp nem az aktustól megy el.


"De ha ő ezt kéri tőlem, mert ezt élvezi? :("
Ha nem alakult ki a hüvelyi orgazmuskészsége,akkor persze lehet hogy így a legjobb.Ugyanis akkor csak így tud elélvezni.De az állandó csiklóizgatás gátja lehet a hüvelyi(aktus közbeni) orgazmusnak.

"Az előjáték... hát elmesélhetem privát üzenetben, hogy hogyan zajlik nálunk. Félek megszolna a többi fórum "lakó" a közönséges stílusom végett."
Nem szólna meg senki,ez egy szexualitással foglalkozó oldal.
válasz | 2009-09-28 | 18:18
Én tempóm nem gyors alapból szeretem élvezni.


Ami azt illeti, hogy ha ennyire rosszul csináltam, csináltuk hogy-hogy hónapokig mükődött közöttünk? Az, hogy ilyen fajta előjáték és utána eltudott menni ő is. Sőt még hamarabb, mint előjáték nélkül.

Az előjáték... hát elmesélhetem privát üzenetben, hogy hogyan zajlik nálunk. Félek megszolna a többi fórum "lakó" a közönséges stílusom végett.

Olvasgattam már, és olvastam olyat is, hogy valakinek csak csikló orgazmusa van az életében, mert nem fejlesztett ki ezt azt. Vagy nem fejlödött ki nála... Most akkor ez aktus közben azt jelenti, hogy nem is tud elmenni az ilyen lány, csaj, nő? De én úgy értelmeztem, hogy a nőnek ha nincsen is hüvelyi orgazmusa, attól még lehet csikló, úgyan úgy aktus közben csak az nem olyan erőteljes, mint a hüvelyi.

"Ha a csiklóját izgattad,akkor ne is várd hogy hüvelyi orgazmusa legyen.Kicsit mellőzni kellene a csikló direkt ingerlését,és más erogén zónák ingerlésével kellene az orgazmus közelébe juttatnod" De ha ő ezt kéri tőlem, mert ezt élvezi? :(
válasz | 2009-09-28 | 18:03
"nah most én két féle női orgazmról tudok. a hüvelyi és a csikló"
Na ezért lenne hasznos,ha a szex témakörben még tájékozódnál picit.Hogy jobban ismerd női testet.

"előjátéknál rámszolt, hogy hagyjam abba, mert majd nem elélvezett. Utána ment minden ahogyan kell de szolt, hogy megint nem tud elmenni, majd kielégitettem orálisan.Aztán kicsit megnyomtam a tempot a kezemmel és a nyelvemmel... pillanatok alatt eljutott."

Az előjáték miből állt?Ha a csiklóját izgattad,akkor ne is várd hogy hüvelyi orgazmusa legyen.Kicsit mellőzni kellene a csikló direkt ingerlését,és más erogén zónák ingerlésével kellene az orgazmus közelébe juttatnod.A barátnődnek láthatóan még fejlesztenie kell a hüvelye érzékenységét,de ebben a sok csiklóizgatás gátolni fogja.


Ami pedig a tempót illeti,abból szintén vegyél vissza.A túl erős és direkt ingerek szintén az érzéketlenség felé vezetnek inkább,főleg ha még nincs meg a kialakult,begyakorolt,kitapasztalt orgazmuskészsége.
válasz | 2009-09-28 | 18:01
Nem biztos, h unalmas, ha végigpróbáljátok az összes olyan bútort a lakásban, ami magasságban megfelel ;)
De biztosan sok póz van, ami azt veszi alapul, h a férfi aktív a nő fölött...keresgélj neten ;)
válasz | 2009-09-28 | 17:59
igen ismerem az ágyszéli pozt. nagy kedvenc még a mai napig is számomra. csak a barátnőmnek kicsit unalmassá vált... de lehet a megoldás abban rejlik hogy vissza térünk a szex végén hozzá. ;o)
válasz | 2009-09-28 | 17:55
Hasonló póz, h ő az ágyon fekszik, de a szélén, te pedig térdelsz az ágy előtt és úgy mozogsz benne. Vagy mondjuk egy asztalra fekszik fel és az előtt állva mozogsz. :)
Vagy a derekánál feljebb emeled...te terpeszben térdelve a csípőd köré fonod a lábait és úgy mozogsz.
válasz | 2009-09-28 | 17:53
valszeg a tempós szexhez kéne keresnem egy olyan pozt, ami kevésbé fárasztó? (pl.: nem kell tartanom a súllyom.)

olyat ami a barátnőmnek is megfelel és legalább annyira kapja az ingereket, mint misszionáriusban?

annak érdekében, h ne 2-3 percig bírjam a tempót fentartani hanem akár 5-10 percre is. több nem hsizem, h kellene neki. :)))
 
válasz | 2009-09-28 | 17:48
Akkor javítani kell a kondin ;)
De megsúgom, azért a legtöbben egy kiadós szex után kellően ki vannak fulladva, le vannak izzadva...;)
válasz | 2009-09-28 | 17:45
szóval akk ez egy sport is? most hétvégén is megpróbáltam... úgy elfáradtam, hogy a tűdőm kiköptem a lépem leszakadt. nem besz. arról, hogy a hátamról vödörrel lehetett volna lemerni a vízet. szal szó szoros értelmében ami a csövön kifért csináltam. nem vagyok egy rossz fizikumú gyerek, de barátnőm szereti misszionáriusban. de nekem az 2 perc után halál főleg ha teljes gőzzel nyomom. igaz dohányzom...
válasz | 2009-09-28 | 17:40
hát ha pettingnél is inkább a gyorsabbat kedveli akkor sanszosan aktusnál is azt szeretné..

én párom pl kimondottan akkor tud elélvezni ha vadul..erősen.. szinte vadállat módjára extra gyorsan csináljuk már a végén...
válasz | 2009-09-28 | 17:20
Javítás:
Az utolsó mondatommal arra gondolok, h ha egyszer a nőnek igenis a gyorsabb tempó tetszik és azt élvezi jobban, akkor azt kéne alapul venni egyéb kényeztetéseknél is.
válasz | 2009-09-28 | 17:16
Ez amúgy teljesen nőfüggő. Mert mondjuk lehet, h eljut valaki lassú mozdulatokkal is a csúcsra, csak éppen jobban élvezi az odáig vezető utat, ha intenzívebb és gyorsabb a szex. Szóval ha a barátnőd előnyben részesíti az erősebb, gyorsabb ingereket, akkor nem kell azon agyalni, h most lágy szeretkezés közben eljutna-e orgazmusig. Szerintem...
válasz | 2009-09-28 | 17:08
erről nem volt szó, hogy hogyan szereti, de kifigyeltem pettingnél. minnél gyorsabban csinálom, annál gyorsabban jut el az orgazm.-ig.

ebből gondolom, hogy lehet ezzel van a gond. hogy nem küldöm neki elég gyorsan? ez okozhatja azt, hogy nem tud elmenni?
válasz | 2009-09-28 | 16:56
ez változó..
ha csak szexeltek.. pl pózváltogatásokkal..stb.. és nem kimondottan az orgazmusra mentek akkor ahogy jól esik..

de amikor már a végén jártok nem árt olyanra váltani ahogyan a leányzó szereti..

volt olyan partnerem aki ekkor lassan..de jó hosszú mozdulatokkal szerette..

míg mostani párom kimondotan erősen-gyorsan szereti ilyenkor...
válasz | 2009-09-28 | 16:26
nah most én két féle női orgazmról tudok. a hüvelyi és a csikló. valszeg barátnőmnek csikló szokott lenni, az olvasottak alapján...

már egyszer írtam ide, hogy a barátnőmet csak orálisan tudom eljuttatni a csúcsig. most hétvégén minden tökéletes volt... csak megint nem a micsodámtól ment el. előjátéknál rámszolt, hogy hagyjam abba, mert majd nem elélvezett. Utána ment minden ahogyan kell de szolt, hogy megint nem tud elmenni, majd kielégitettem orálisan.

Aztán kicsit megnyomtam a tempot a kezemmel és a nyelvemmel... pillanatok alatt eljutott.
 
válasz | 2009-09-28 | 16:08
Attól függ melyik orgazmushoz?
A hüvelyi orgazmusnál egyáltalán nem számít a sebesség.Annál a nőnél akinél jól kialakult orgazmuskészség van,lassú tempónál is ugyanúgy elérhető.Sőt.Tehát nem kell elhinni azt a butaságot,hogy sok ideig tartó,intenzív és kizárólag gyors tempóval történő aktus mellet lehet hüvelyi orgazmus.Ez egy tévhit.
A G-pont orgazmus egy más dolog.Annál bizony általában erős inger kell...és ott nem árt a gyors tempó sem.
válasz | 2009-09-28 | 15:55
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, a női orgazmushoz mennyire fontos szex közben a férfi sebessége?
 
válasz | 2009-09-28 | 14:54
hidegek már az esték.. tessék jól betakarózni vagy befűteni...
válasz | 2009-09-28 | 07:35
A hideget is érzed vagy csak a remegést? Ha meleg helyiségben is érezted mindezt, amikor nagyon jó meleg volt ott és nem kellett volna, akkor javaslom egy szakember (pszichológus) felkeresését, mert szerintem az pszichés eredetű. Viszont ha csak a remegést érzed és semmiféle hidegérzet, kirázás nem követi, akkor azzal nincs semmi gond.
válasz | 2009-09-28 | 00:20
Timmy volt valamilyen megrázó élményed a szexszel kapcsolatban??
Ha volt akkor azt egy pszichológussal kell megbeszélned.
Ha nem volt, kérlek keress meg, mert tudok neked segíteni!

Szép napot neked!
válasz | 2009-09-27 | 22:39
Biztos hogy fázol?Konkrétan a hideg ráz,vagy csak remegsz?
válasz | 2009-09-27 | 22:33
Ilyet még nem hallottam. :) Próbáljatok meg betakarózni vagy fűtött helyiségben csinálni, ruha nélkül lehűlhet a tested annyira, hogy fázz...
válasz | 2009-09-27 | 22:07
Sziasztok!

Nemtudom, h pontosan hova kéne irni ezért ebbe a témába irom a kérdésem. Szerintetek miért van az hogy szex közben fázok?
De szó szerint mikor egyre jobb nekem akkor egyre jobban ráz a hideg. :S És nemtudom miért lehet. Pedig a "bemelegítés" meg volt meg minden, de akkor is. És nem izgulok meg stb.
Köszi előre is.
 
válasz | 2009-09-23 | 16:03
Imadom amikor csunyan beszelsz:P Es egyetertek veled:)
válasz | 2009-09-22 | 22:53
Köszönöm mindenkinek!
Nagyon jól estek ezek a szavak. Már egyszer megpróbáltam megbeszélni vele, de nem tudtam igazán hogy mondjam el. Azt hiszem a helyzet sem volt igazán jó. Most megpróbálom mégegyszer nyugodt körülmények között, részletesen elmagyarázva mi is a problémám. Az orvoson is gondolkodtam, megfontolom azt is mégegyszer, sőt talán megkérem a páromat, hogy legalább a bejáratig kísérjen el.
 
válasz | 2009-09-22 | 21:55
Mivel Te magad is leírod, hogy nem tudod elengedni magad és görcsölsz a dolgon eztért annyit tudok tanácsolni, hogy nyugi.
Persze tudom ezt könnyű mondani és legegyszerűbb ilyen tanácsot adni.
Ezért, ha ezt magad nem tudod megoldani, akkor mindenképpen ajánlanék egy pszichológust már ha a pénztárcád megengedi.
válasz | 2009-09-22 | 12:03
1. nagyvíben sz_rd le, ami a csapból is folyik és amit mások gondolnak és beletukmáltak a fejedbe!!
2. kinek akarsz megfelelni? a szex nem a megfelelésről szól!!!hanem az élvezetről. gyönyörről. hogy élvezed, ha csókolnak, ölelnek, eggyé válhatsz a másikkal.

és itt van a legnagyobb baj:
"A környezetem azt érezteti, hogy egy férfinak az mutatja igazán a férfiasságát, hogy hányszor juttat el a csúcsra. De én csak annyiszor kevesebbnek érzem magam ahányszor ez nem sikerül."
egymásért szeretkezzetek, ne egy célért, az orgazmusért. ha az orgazmus előtti szakaszt élvezed, akkor előbb-utóbb majd csak jön.
ne foglalkozz a környezetel, csak a belső érzéseiddel... még neked legyen lelkiismeretfurdalásod meg önértékelési zavarod(kevesebbnek érzed magad), amiért nem sikerül elélvezned??jajj...

ezeket a problémáidat remélem barátoddal már párszor átbeszéltétek. ha meg nem, akkor ideje elkezdeni.mert ha magadban tartod, az azt jelenti, hogy nem tudod magad elengedni. és csak egyre rosszabb lesz, egyre jobban belelovallod magad.

hirtelen ennyi :)
válasz | 2009-09-22 | 11:56
Sziasztok!
Bevallom egy kicsit fura írni nektek, de amikor rátok akadtam úgy döntöttem megpróbálok segítséget kérni tőletek. Nekem sajnos a saját szexualitásom megélésével és az orgazmussal van problémám. Nincs sok tapasztalatom. Azok sem túl jók, és erőszakos élményeim is vannak. Jelenleg egy boldog párkapcsolatom van, a párom nagyon megértő és türelmes. Tudom hogy velem van a gond. Még soha nem volt orgazmusom, és az a baj hogy ettől úgy érzem mintha kevesebb lennék, mintha valamire nem lennék képes ami magától érthetődő. Hiába olvastam sokat arról hogy a nők nagyrésze egy bizonyos kor után éri csak el, vagy hogy sokan át sem élik, mégis úgy érzem mintha a mai világ egyenesen ostorozna az eléréséért, a csapból is ez folyik. A környezetem azt érezteti, hogy egy férfinak az mutatja igazán a férfiasságát, hogy hányszor juttat el a csúcsra. De én csak annyiszor kevesebbnek érzem magam ahányszor ez nem sikerül. A múltkor a párommal úgy éreztem mintha majdnem.... ez egy kis reményt adott hogy én sem vagyok reménytelen. De nagyon nehezen engedem el magam ha belül ilyen problémákkal küzdök. Megrémít a dolog. Az a gond hogy nem is tudom mit keressek, milyen érzés? Bár valahol úgy érzem, ez a keresés csak újabb követ gördít elém. A legrosszabb az, hogy többször előfordult, hogyha a páromat sem tudtam kielégíteni, kiborultam, és pittyeregni kezdtem. Nem bírtam gátat vetni neki, pedig ettől gondolom ő is ugyanolyan rosszul érezte magát mint én. Nem is tudom milyen választ szeretnék hallani tőletek, de valahol azt remélem mankot kapok a problémámhoz. Talán egy-két sor váltás is segít. Egy kicsit máris jobb!
 
válasz | 2009-09-20 | 22:05
Blanche a párod csak te ismered.
Talán segíthet a www.wudangshanhu.5mp.eu website, de ezt neked kell kiokoskodnod.
válasz | 2009-09-20 | 21:41
Én inkább egy-két használható tippet vártam, mivel tudnám meggyőzni őt...
válasz | 2009-09-20 | 21:05
Az orgazmus mindkét nem számára nagyobb energiát jelent, csak a magömlés és a menstruáció során vesztjük el egy részét.
Ezek nélkül az emelkedett energiaszint, magas hormonszint, erősödő őssejttermelés, a szervezet megfiatalodása, állandó állapottá válik.
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41