szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Női orgazmus


Új hozzászólás

válasz | 2009-07-13 | 10:58
Sajnos a szexshop-osok sincsenek teljesen tisztában egyes eszközök alkalmazásával.Gésagolyóként sokmindent árulnak.A lényeg,hogy mire akarod használni.Élvezkedésre jók a műanyag(esetleg vibráló) golyók...de hüvelyizom erősítésre viszont teljesen alkalmatlanok.Arra fém golyókat érdemes használni.
válasz | 2009-07-13 | 10:29
Érdekes, én már annak is örülnék, ha csak kicsi erősségű, de lenne :)
( bár azt lehet, hogy észre sem venném..)
 
válasz | 2009-07-13 | 10:26
szia

szerintem írj tengerszemnek. ő használ gésagolyót.és emlékeim szerint nagyon pozitívan írt róla. a nagyobb az kezdőknek való. minél profibb az ember, annál kisebbek kellenek.

talán azért gyenge az orgazmus, mert nem vagytok lelkileg toppon.na meg a stressz, fáradtság is rátesz.a rohanás sem jó.lényegében megadtad a választ a problémádra.
válasz | 2009-07-13 | 10:23
Ezt akkor szokták javasolni, ha valaki a 0-ról indul a pc-izom gyakorlatokkal. A legelején sokan alapból nem tudnák, melyik izmot is kell megfeszíteni, ezért míg rá nem éreznek, addig gyakorolhatják wc-n. Mikor már kitapasztalták, hogy hol kell összeszorítani, akkor már bármikor csinálhatják.
válasz | 2009-07-13 | 10:19
Nekem meg ont azt mondta az intimtornát tartó hölgy, amin részt vettem, hogy ez nem egészséges, és a gésagolyók sem.
Előírt gyakorlatot, de nem azt, hogy pisilés közben próbálgassam...
válasz | 2009-07-10 | 20:20
Az biztos, hogy az orgazmus egy eléggé bonyolult lelki és testi egységből jön valahogy létre, abból, hogy az adott pillanatban egy nőben minden "rendben van", minden adott ahhoz, hogy teljesen el tudja magát engedni szexuális és lelki értelemben. És, ha valaki a szeretettől, elfogadástól, lehet, hogy tudat alatt fél, és nem mer túlzottan kitárulkozni, akkor valami pici lehet, hogy hiányozni fog pont az orgazmushoz.
Az orgazmus hiányához sokszor elég - annak is, akinek volt már az életében - egy ici-picinek hitt érzelmi probléma magunkkal /akár az adott pillanatban/, vagy párunkkal, vagy úgy az életünkkel..., és máris kialakul a hiányérzet.
válasz | 2009-07-10 | 19:48
Hogy párom is bevonjam a játékba...? Nem hangzik rosszul. Mint "újítást" érdemes lenne bevetni, az biztos.
válasz | 2009-07-10 | 19:34
Köszi a válaszod. Igazából lehet, hogy kicsit magamba nézve elgondolkoztam, és rájöttem, hogy lehet, hogy sokkal jobbak lehetnének még az együttléteink, ha kicsit erősíteném a hüvely-izmokat, vagy ilyesmi. Mert például a csikló-orgazmussal soha semmilyen problémám nincs /mondjuk masztinál meg pláne, ha arról van szó pár perc alatt nagyon erős az orgazmus/, viszont szeretném, ha szeretkezés közben erősebben átélhetném az orgazmust. Persze azt tudom, hogy nem ártana ráerősítenünk a nyugodtabb körülményekre is. Talán a következő tíz napban sikerülni fog az is..., remélem.
Egyébként szerintem vibragolyós lehet, amit vettem..., hát kíváncsi vagyok a hatására.
válasz | 2009-07-10 | 19:26
Örülök, hogy megjött a bátorságod, és vettél egyet. Nem tudom, a tiéd milyen, az enyém kívül rücskös és vibragolyó van benne. Attól ne félj, hogy nem fér be, hiszen a hüvely kellően ki tud tágulni, de sikosító nem árt hozzá. Igen, erősíti a pc-izmokat, a hüvelybemenetet, hiszen ha azzal jársz-kelsz, meg kell, hogy tartsd, hogy ne csusszanjon ki. Először fekve kezdj vele gyakorolni, ritmusosan mozgasd a hüvelyed, meglátod, nagyon fogod élvezni, ahogy a hüvelyed falát masszírozza. Vagy a zsinórjánál fogva húzd lassan kifelé ütemesen, miközben rászorítassz és megpróbálod benntartani. Ha sétálgatsz vele és vibragolyós, az még plussz élvezetet ad. A párodat is bevonhatod a játékba! Sok sikert és örömöt hozzá! :)))
válasz | 2009-07-10 | 18:41
Lehetséges női orgazmus hüvelyi összerándulások nélkül? Barátnőmet ugyanis sikerül boldoggá tennem, egyetlen együttlét alkalmával többször is, és általában g-pontos orgazmusa van. Csiklókényetetéssel csak nagyon ritkán sikerül neki. Tudom, hogy nem játssza meg, mert amikor elélvez, egymás után akár 10x is, annyira sok híg, tejszerű folyadék áramlik belőle, hogy azt nem lehet megjátszani. Viszont hüvelyösszehúzódások még sosem voltak nála. Az előző barátnőim mind csikló által élték át a gyönyört, nekik összehúzódások voltak közben. Hogyan lehetséges ez? Várom azok válaszát, akik esetleg hasonló jelenséget tapasztalnak, vagy élnek át. 27FF
 
válasz | 2009-07-10 | 17:05
Hát igen...az lehet a baj nálatok talán, hogy már meg van szokva a szex, hogy melyik napszakban tudtok együtt lenni, így már talán kötelezővé is vált, nem?
Pedig ez nem lenne szabad, mert elveszíti a varázsát...akkor inkább ne legyetek együtt minden nap.
A volt barátommal egyszer csináltunk olyat, hogy egy hétig nem szexeltünk és megígértük egymásnak, hogy nem is masztizunk. Minden nap erotikus smseket küldtünk egymásnak, annyira kívántuk már a másik testét, hétvégén pedig mikor már letelt az egy hét egy egész éjszakát végig szeretkeztünk és isteni volt. Egy aktus közben 6-szor is orgazmusom volt, az ő elmondása szerint neki pedig nagyon rég volt már ekkora orgazmusa:)
Szerintem kipróbálhatnátok ti is ezt.
válasz | 2009-07-10 | 16:39
Igen, elméletben én is olvasgattam róla /net-en is/, de most így hirtelen olyan furcsának tűnik, hogy egyáltalán hogyan fér el ez a hüvelyben..., olyan furcsa hirtelen. Az eladónő /még szerencse, hogy eladónő volt, különben kissé zavarban lettem volna/ mondta, hogy "kezdőknek" ezt ajánlja, de így megnézve, nekem inkább "haladók" részére készültnek tűnik.
Egy oldalon net-en nemrég olvasgattam, hogy egyértelműen kellemes ingert tud okozni, mikor már valaki megszokja a használatát, de így ránézésre nem igazán a kellemes inger jut róla eszembe.
Csak kíváncsi vagyok, hogy van-e valakinek kedvező tapasztalata a gésa-golyó használatával, mert egyszerűen mostanában magamban keresem a hibát, hogy velem van baj, mert olyan erőtlenebb mostanában az orgazmus-érzés..., ha egyáltalán van..., persze nem is csodálom a reggeli tohamtempó-szextől..., na mindegy. A hiba valószínű, nem az én készülékemben van, még csak nem is a páromében, hanem a hülye körülményeinkben, meg a fáradtságban, mindig kidőlünk mostanában. Máskor meg viszonylag rohanásban vagyunk együtt..., ez biztos nem tesz jót az intimitásnak /tuti/, de ez van.
válasz | 2009-07-10 | 16:23
Tapasztalatom nincs, de sokat olvastam ezzel kapcsolatban, tényleg javítja a hüvelyizmokat, hogy jobban zárjanak és ezáltal az orgazmust is jobban elősegíti.
A hüvelyizmokat viszont más módszerekkel is erősíteni lehet, például vizelet ürítéskor nem engedjük ki simán az egész vizeletet, hanem fokozatosan, és próbáljuk minél több ideig "bent tartani" a pisit...aztán kicsit kiengedünk belőle, utána megint visszatartjuk
válasz | 2009-07-10 | 15:45
Kinek mi a véleménye, hogy a gésa-golyó használata mennyire erősíti a PC-izmokat, és magát a hüvelyi-orgazmusra való képességet, illetve annak erősségét növeli-e? Ma vettem gésa-golyót, és így első látásra kicsit "riasztónak"tűnik... De állítólag nagyon kellemes ingereket ad a használata. Kinek van erről valamilyen tapasztalata?
 
válasz | 2009-07-10 | 15:39
http://szexualterapia.eu/noi-orgazmus-zavar-orgazmus-hianya-vagy-kese se-orgazmuskeptelenseg-gatolt-noi-orgazmus-anorgazmia
válasz | 2009-07-10 | 14:34
Ez is azt mutatja, hogy semmilyen nőgyógyászati problémád nincs, sőt még fel is izgulsz. Hanem talán ott van a gond, hogy még sem tudod igazán átadni magad a szexnek olyan értelemben, hogy egy kis "gátlástalanságot" adni az egésznek. Meg nem szabadna az agyadnak azon kattogni, hogy "most de jó lenne, ha végre lenne orgazmusom". Esetleg olyan probléma lehet, hogy nem jön létre nálad az az ingerület a nemi szerv és az agy között, ami az orgazmus érzését adja, lehet, hogy vannak nők, akiknek nagyon nehez megy, hogy maga a gyönyör-érzésért felelős idegpályák valahogy beinduljanak. Láttam egyszer egy ismeretterjesztő dokumentumfilmet, ami hasonló problémával küzdő nőkről szólt. És most jutottál eszembe, hogy nem hasonló lehet-e a probléma.
válasz | 2009-07-10 | 10:19
az nem baj, hogy örökbe fogadtak. viszont az némiképp befolyásolhatja az anyukáddal való kapcsolatodat.nem? mondjuk ehhez nem értek.
viszont, ami az örökbefogadás előtt volt, azok nagyon fontos szakaszok.pont az ősbizalom sérült nálad szerintem. ami azért felelős, hogy bátran átmerd adni magad érzéseknek.regressziós módszerekkel szerintem lehet valamelyest orvosolni. de keress egy pzszichológust. nem is szexuálpszicológus kell ide, hanem rendes pszichológus, aki segít feltárni, hogy a korai szakaszban milyen törés történhetett. én az ősbizalomra tippelek. a leírtak alapján arra illik a legjobban minden.
válasz | 2009-07-10 | 10:17
Nem akadok ki....
Saját magad korlátozod saját magadat. Hiszen te mindent jobban tudsz. Egyrészt a pszichológus is h*lye, a nődoki pedig egy szimpla nőgyógyászati vizsgálatból meg tudja állapítani az idegrendszer zavarát. Fel sem akarod fogni, miket írnak neked...nem nőgyógyászati gondról beszélek (már sokadjára)...lehet idegrendszeri is vagy vérbőséggel gond. Egyiket se látja meg a nődoki egy bekukkantással.
De tudom, h erre is azt írod, h szerinted nem ez az ok. Hiszen nemcsak orvos vagy, de pszichológus is :)
További jó szenvedést....
válasz | 2009-07-10 | 10:16
ezért van a pszichológus, segít változtatni.
akármilyen hihetetlen, de szüleinktől rengeteg dolgot sajátítunk el nem tudatosan. szófordulatok, értékrendszer, sémák. és ez a szexualitásra is vonatkozik. ha nem láttál magad körül harmonikus, szeretetteljes férfi-nő kapcsolatot a szüleid által, akkor az baj. ők lennének az elsődleges modell a nő és a férfi kapcsolatára. és arra is visszavezethető a túlzott kontrollakarás, az érzelmek nem teljes átadással történő megélése. gondolom anyukád is hasonló természet lehet, mint te vagy. ő is az az uralkodjunk magunkonot képviselheti. gondolom nem szokott ujjongani, érzelmileg kitörni, hogy ez most milyen hihetetlen jó dolog vagy bármi. ezeket a dolgokat is nem tudatosan építjük e a sémarendszerünkbe. tudod, a viselkedés részben öröklött, részben tanult, és a szocializációs folyamatok igen erősen befolyásolhatják a személyiséget.
a pszichológus segíthet.hidd el.megvannak a terápiás módszerek, amikkel eredméyneket lehet elérni. csak az eleje kicsit unalmas, pocséklásnak tűnhet, hisz rengeteg idő feltérképezni a helyzetet. fontos, az alapos tájékozódás, mielőtt megszületne a diagnózis és a hozzá kapcsolódó terápia.
válasz | 2009-07-10 | 10:13
Nem hiszem, hogy bmi nőgyógyászati problémám lenne, inkább agyi, ahogy szerinted is.

Na jó befejezem, még mielőtt megint kiakadnál, mondjuk nem értem miért, de mindegy. Leírom itt a személyes dolgaim, te meg megint kiakadsz, gondoltam leírom, hátha jobban megérted, de minek is..
 
válasz | 2009-07-10 | 10:11
Bocsi, kissé tele van hibával:)
 
válasz | 2009-07-10 | 10:09
Persze, az jobb, h szerinted semmi sem okozza...
Te komolyan mazochista vagy..élvezed ezt és a figyelmet is...
válasz | 2009-07-10 | 10:08
én enm éreztem tarumának azt sem , hogy rökbe fogadtak.
 
válasz | 2009-07-10 | 10:08
Mondtam, leírtam, milyen okai lehetnek...vagyis egy részét. Ha érdekel, visszakeresed, de erre se veszed a fáradtságot.
Egy bekukkantásból nem látja meg, h akadályozza-e valami a vérbőséget, vagy az ingerületátvitelt a gerincvelői idegek....
válasz | 2009-07-10 | 10:06
tudod az nem tetszik, hogy mindenre ráfogják, hogy mi lehet.
azt én is tudom, mi lehet:pl. vallásosság, szülők válása, apamodell hiánya, de mit tudok változtatni ezeken már?
válasz | 2009-07-10 | 10:05
Nem tudom, embereknél hogy van, de pl az állatoknál egy pár napos/hetes korában átélt trauma befolyásolja az egész életüket/viselkedésüket.
De mondom, úgyis te jobban tudod, mint egy olyan ember, aki 9évig erről tanult.
válasz | 2009-07-10 | 10:04
Nincs nődokim. Egyszer írattam fel gyógyszert, aztán többet nem voltam nála.
Méhnyak rák szűrésen másnál, ingyenesen voltam, nem tudom ő észrevett volna vmit, ha van? Vagy az semmi..?
 
válasz | 2009-07-10 | 10:03
Persze, hiszen te úgyis jobban tudod, h milyen emlék/trauma hogyan is hathat az ember (szexuális) életére. Nehogy hallgass egy szakemberre, aki 9 évig ezt tanulta...ugyan már...felesleges. Hiszen te okosabb vagy és eleve jobban tudod, h mi nem lehet a baj.
Mondom, eszed ágában sincs változtatnod...elvagy ebben a mostani állapotban.
válasz | 2009-07-10 | 10:02
Egy fél évesnek meg szerintem tűnik fel annyira, hogy másik szülőhöz kerül stb. később szerintem jobban kihathat az életre..
 
válasz | 2009-07-10 | 10:02
Már milliószor említette egy nemi élet zavarairól szóló könyvet és ott külön fejezetet szenteltek a szervi rendellenességeknek. Régen írtam is ide párat, de gondolom, el se olvastad...
És semmi köze a menstruációhoz...olvass vissza...

Ha pedig vennéd a fáradtságot, akkor ezt meg tudnád beszélni a nődokiddal, h konkrétan milyen vizsgálatokat is foglal magában.
válasz | 2009-07-10 | 10:01
Nem kettő, hanem csak fél éves, nem mindegy. bocsi.
válasz | 2009-07-10 | 10:01
Nem tom, amikor pszichológusnál voltam, pl abba "kapaszkodott" bele, pl, hogy örökbefogadtak a szüleim, amikor 2 éves voltam, aztán mivel elszakadtam "amonnan, a szeretethiány, meg stb.
Hát, szerintem sok mindenre rá lehet fogni, hogy mi a baj, mért nincs.
De azon már úgysem tudok változtatni pl, hogy örökbefogadtak, meg akkor, mint csecsemő mit éltem át?
Ezen ugyan hogy tudna segíteni, ha ez soha nem okozott gondot, ne m,esélje most be, hogy talán ez a baj.
 
válasz | 2009-07-10 | 09:58
már mint milyen olyan vizsgálatot, amivel kiderül a szervi rendellenesség?
Milyen rendellenesség lehet?

Bár szerintem nincs semmi baj. Menstruációm is mindig rendben volt, nem is görcsöltem soha. Semmilyen nőgyógyászati bajom nem volt, Hál istennek, csak el ne kiabáljam:)
 
válasz | 2009-07-10 | 09:56
Milyen vizsgálatokat csinál a nődoki?
 
válasz | 2009-07-10 | 09:55
Jó volna, de ahhoz vmin változtatni kellene gondolom.
 
válasz | 2009-07-10 | 09:51
Talán majd egyszer megtapasztalod azt, milyen magáért az érzésért, élményért szeretkezni...akkor majd rájössz 1-2 dologra.
válasz | 2009-07-10 | 09:47
ezt is értem, csak nem tudom megvalósítani.Márhogy átprogramozni az agyam. erre mondják, hogy görcsölök, ugye? Nem görcsölök, csak eszembe jut.
válasz | 2009-07-10 | 09:45
Ezzel azt éred el, h magát az együttlétet se tudod kiélvezni...
Amíg nem önmagáért a szexért fogsz szeretkezni, hanem csak az orgazmusért és elvárásaid lesznek, addig ne is várd, h teljes lényeddel "átéld".
válasz | 2009-07-10 | 09:42
Igen, tudom, hogy nem az a lényeg, hanem az egybeolvadás, együttlét, stb, örömszerzés. ill. tudom hogy ennek kellene a lényegnek lennie, aztán mégsem megy, hogy ne gondoljak az o-ra
 
válasz | 2009-07-10 | 09:27
Ez nem arról szól, h el TUDOD-e dobni, hanem ez egy folyat része..azaz automatikus reakció (szerintem). Nem tudatosan kell "kikapcsolni" az agyad...pont ez a lényege.
AZ a baj, h folyamatosan az orgazmuson kattog az agyad...nekem is volt (jó pár) olyan együttlétben részem, ahol mondjuk nem is volt orgazmus, de akkor is teljesen átadtam magam az élvezetnek...akár kényeztetés, akár szex közben. Nem az orgazmus a lényeg...az érzés...az eggyé olvadás...a szeretkezés...magában egy csodálatos élmény :)
válasz | 2009-07-10 | 09:24
Na, szóval ilyen: "totális szétcsúszás, kiesnek részletek és utólag vagyok szembesítve, miket is csináltam közben ;)) Nálam nincs sajna. lehet hogy erre mondják, hogy engedje el magát az ember...
 
válasz | 2009-07-10 | 09:23
Nem tudom, más, akinek nincs org-a hogy van vele, én nem tudom "eldobni az agyam" közben, meg öntudatlan állapotba kerülni.
Végig tudom, mi történik.
 
válasz | 2009-07-10 | 09:02
Azért nem kéne összehasonlítani pl a munkát (gondolom, ott is odafigyelsz) a szexszel...totálisan nem egyezik a kettő.
válasz | 2009-07-10 | 09:02
Ha igazán felizgatna végre valaki, azt éreznéd, hidd el... ;)
Akkor aztán teljesen nem önmagad lennél és csak egyre többet és többet akarnál barátodból és h egyre többet és többet adhass...és akkor aztán nem érdekelne senki, hol vagy, ki hall....
válasz | 2009-07-10 | 09:01
Amúgy az életben is ilyen vagyok, figyelek arra, mit csinálok, nehogy megszóljanak stb....
 
válasz | 2009-07-10 | 09:00
Hát, nem tudom mi a megfelelő felizgulás, márhogy mennyire kellene..
válasz | 2009-07-10 | 08:59
De ez mind arra utal,h nem izgulsz fel eléggé. Ha így lenne, akkor szinte elfelejtve mindent akarnád magadban a barátodat és nem érdekelne semmi más (gondolat sem).
válasz | 2009-07-10 | 08:51
A vággyal, nedvesedéssel semmi gondom, ez is azt jelenti, hogy kívánom a párom..
válasz | 2009-07-10 | 08:50
Inkább az lehet talán a baj, hogy nem tudom elengedni magam, mindig észnél vagyok, akarok lenni, pl. próbáltam az ivást is, hát nem segített, tök sírós vagyok, lettem tőle.Az sem lazított el.
És hiába iszom, akkor is észnél, tudatában szeretnék lenni annak, hogy mit csinálok.
Talán ez a kontroll a nem jó....
 
válasz | 2009-07-10 | 08:42
Anival kapcsolatban elgondolkoztam... nem elhanyagolható tény, hogy "későn" vesztette el a szüzességét és ez is sok mindent befolyásol.. magamon látom, hogy mennyire gátlásossá és "félőssé" váltam, mert mindenkinek volt barátja, sorra vesztették el a barátnőim a szüzességüket én meg ott voltam hogy már sose fogok szexelni... és ennek a hatásait még ma is érzem...tizenévesen nálam is kimaradt a szexuális fejlődésnek az a szakasza, hogy felfedezzem magam stb., de szerencsémre olyan férfit találtam, aki előtt kinyílhattam és folyamatosan lebonthattam a magam köré épített falakat... úgymint hogy vele éltem át először orgazmust (csiklóit, bár lényegtelen), és utána próbáltam csak meg magam masztizni, mert rájöttem hogy ez jó és még sokszor akarom vele... időnek kellett eltelnie,hogy előtte is masztizzak, hogy szex közben én is segítsek (magamon-neki), és már sikerült egyszerre elélveznünk is..
de ehhez elengedhetetlen, hogy minden percet élvezzünk vele és szeressük és kívánjuk...és mostmár egyre inkább én is azt érzem Ani, hogy nem szereted kellőképpen párod... ez nem bántás, de azt mondják külső szemmel mást lát az ember, racionálisabb...
gondolom hogy félsz,hogy nem fogsz mást találni, de az sem jó, ha megkeseredett életunt feleség leszel...
 
válasz | 2009-07-09 | 14:21
Pedig Ani...van olyan...amikor már ki se bírod várni azt, hogy levetkőzzetek, magadban akarod érezni a ffit...és a bugyid már csókolózás közben elázik.
válasz | 2009-07-09 | 14:02
Amiket eddig írtál...nekem az jött le, h sosem vagy felizgatva kellően. Sosem írtad azt, h mondjuk azt érezted, h legszívesebben már letepernéd a barátodat vagy h szinte alig vártad már előjáték közben, h magadban érezhesd...
Pedig az eléggé fontos lenne. Egyrészt nem kattogna az agyad, másrészt ki tudnád zárni az egész külvilágot, harmadrészt lehet, h sikerülne is az orgazmus.
válasz | 2009-07-09 | 13:58
Hát, nem tudom.
 
válasz | 2009-07-09 | 13:49
"Valahogy mindig túl észnél vagyok szex közben:)"

Nem lehet, h nem szántok elég időt az előjátékra, h kellően felizgulj? Akkor érdemes rátérni a szeretkezésre, mikor már szinte majd szétrobbansz, annyira vágysz a párodra...kicsit vulgárisabban: mikor a puncid már nem bírja tovább és érezni akarja a barátod farkát :)
válasz | 2009-07-09 | 13:21
Én sajna nem tudok úgy szeretkezni, hogy ne jusson az eszembe.Pedig mindig azt írják, hogy akkor jön, amikor nem is gondolsz rá, hát olyan nálam nemigen van:) Valahogy mindig túl észnél vagyok szex közben:)
 
válasz | 2009-07-09 | 12:57
Ugyanígy a "magömléses orgazmus"...Eszembe nem jutott volna, h nekem bármikor lesz majd olyanom. Nem is foglalkoztatott túlságosan a téma, nem gondoltam arra, h de jó is lenne. És azóta többször is megtörtént, de ha nem így van, akkor sincs hiányérzetem. Ugyanígy vagyok a hüvelyi orgazmussal is. Megelégszem az előjáték során begyűjtött élvezetekkel, aztán ha összejön, az csak egy nagy plusz.
válasz | 2009-07-09 | 12:51
Ezzel én is így voltam, és akkor jött, amikor eszembe se jutott, hogy jó lenne ha lenne....és onnantól indult meg a "fejlődési lavina". Sztem ha valaki elér egy szintre, a teste mindinkább érzékennyé válik, és egyre több élményben részesül.
válasz | 2009-07-09 | 11:21
Én tudom, milyen az orgazmus érzése :) De pl ujjazásnál annyira sok ingert kapok, h lehet nem is veszem észre :) De igazán nem is izgat..szeretem kiélvezni a kényeztetést ;)
válasz | 2009-07-09 | 11:20
Hű, ez jó tele van hibákkal, pedig "ugrok" a helyesírási hibákra..:)
 
válasz | 2009-07-09 | 11:18
Hát, ezt csak te tudhatod.

Egyesek szerint, ha vkinek van orgazmusa az úgyis tudja, észreveszi, de Sz. Mikus Edit ír olyanat a blogjában, hogy csendes orgazmuzs, a nők nagyobbra számítanak és nem is veszik észre, hogy közben orgazmusuk volt. _ezt általánosságban írtam, nem rólad.
válasz | 2009-07-09 | 11:14
Arra is gondoltam, h olyankor is lehet, h van orgazmusom (vagy egyfolytában), csak éppen annyira de annyira hihetetlenül élvezem és belemerülök, h észre se veszem :D Azok a tipikus jelek megvannak...szóval gyanúúús :D
válasz | 2009-07-09 | 11:13
De nem értem, miért kell ezt ennyire nézni???
Aki ennyire a különbségekre fókuszál, az rangsort állít...ami szerintem teljesen felesleges.
És mint mondtam, nekem orgazmus sem kell ahhoz, h teljesen, totálisan "szétcsússzak" vagy h ne emlékezzen részletekre :)
válasz | 2009-07-09 | 11:10
Csak vannak különbségek...
 
válasz | 2009-07-09 | 11:08
Amúgy ha ennyire néznénk a különbségeket, akkor egy szimpla ujjazástól képes vagyok olyan állapotba kerülni (totális szétcsúszás, kiesnek részletek és utólag vagyok szembesítve, miket is csináltam közben ;)), amibe mondjuk orgazmusnál se sűrűn "sikerül"...pedig még orgazmus se kíséri az ujjazást :)
válasz | 2009-07-09 | 11:04
Nem görcsöltem, nem akartam...meg voltam elégedve úgy is, ahogy volt...nem motoszkált a fejemben, h na most mit kéne csinálni vagy min kéne változtatni. Ha életem végéig csak csiklóim lett volna, akkor se elégedetlenkedtem volna :)
válasz | 2009-07-09 | 10:58
Bocsi, amiéé.
 
válasz | 2009-07-09 | 10:57
igen ez igaz,de ő mindenre aztmondta hogy ez is jó meg az is szoval hogy a párja is jó,előjátékis megstb,és ezért írtam ezt.ha minden olyan tökéletes hogy a fenébe nem jön össze nekik?

Én meg arra próbáltam utalni, hogy másnál, ismétlem másnál, nem nálam, hiába klappol minden , attól még van, hogy nem jön össze, ahogy améé is írta.
válasz | 2009-07-09 | 10:56
Mért ne tudhatnám, elég utána olvasni, és mindjárt ott van, mik a különbségek.
Persze nem úgy értetted, de azért kissé "küzdöttél", de legalábbis szeretted volna, hogy legyen hüvelyid is, ezt ismerd el, csak nem görcsöltél rajta.
 
válasz | 2009-07-09 | 10:39
Te aztán tudod :)
Arra értettem, h egyenértékű orgazmus...sose keveselltem a csiklóit sem és most se magasztalom a hüvelyit :) Orgazmus..orgazmus és nem izgat, hogy érem el :)
válasz | 2009-07-09 | 10:38
Ezzel arra próbáltam utalni, h szerintem közted és köztük levő ezen különbség miatt talán neked totál más az oka....
válasz | 2009-07-09 | 10:35
Jó, de van egy hatalmas különbség közted és a többiek között...ők élvezik, szeretik és kívánják a szexet :P

ezt csak arra írom, hogy azt írták, nem értik, akkor mért nincs.Na szóval nemcsak ezen múlik a dolog.
válasz | 2009-07-09 | 10:34
Nem lehet ugyanolyan, más az intenzitása stb.
 
válasz | 2009-07-09 | 09:02
szia. ez szerintem csak túlzott nedvesedés. az ujjazástól sok esetben hirtelen rengeteg nedvesség szabadul fel. tovább kell csinálni!
válasz | 2009-07-09 | 09:01
Jó, de van egy hatalmas különbség közted és a többiek között...ők élvezik, szeretik és kívánják a szexet :P
Nekem meg volt orgazmusom előtte is, és számomra nem fordult meg a világ,csak mert szeretkezés közben is lett...mivel az is ugyanolyan orgazmus, mint a csiklói :)
válasz | 2009-07-09 | 08:48
Egyetértek.
válasz | 2009-07-09 | 08:41
Dehát másnak is jó, és mégsem jön össze. Pannahnak stb-nek is, aztán mégsem. Mi ebben a fura. Mimóza is írta, a milyen érzést nyújt az orgazmushoz, hogy 7 év után lett neki.
Anthiconak is hüvelyi évek múlva lett.
Úgyhogy elhiheted.
válasz | 2009-07-09 | 08:38
Nem volt másik barátom. Lányokat nem szeretném kipróbálni:)Köszi

Ha magamnak csinálom sincs. Jó érzés, de nem remeg bele semmim, nem lüktet, nem bizsereg...
válasz | 2009-07-08 | 17:24
igen ez igaz,de ő mindenre aztmondta hogy ez is jó meg az is szoval hogy a párja is jó,előjátékis megstb,és ezért írtam ezt.ha minden olyan tökéletes hogy a fenébe nem jön össze nekik?
válasz | 2009-07-08 | 16:51
"ha van egy párja akit szeret és jó vele akkorhogyhogy nem tud eljutni a csúcsra?" Az orgazmus ennél sokkal összetettebb.Ráadásul lyen nézőpontból például azt is lehetne kérdezni,hogy mondjuk ha egy férfinek van párja,akit szeret és jó vele,akkor mitől lehet merevedési zavara?Szóval ezt hibás megközelítés.
válasz | 2009-07-08 | 16:37
Ezekre a kérdésekre ő tud válaszolni.
Viszont ha visszább olvasol, láthatod, h itt szinte végigzongoráztunk már mindent. Csomó tanácsot írtunk,ötletet, mit hogyan kéne...
Amúgy ha jól emlékszem, a párjának se sok kapcsolata volt előtte, szóval ő sem egy tapasztalt férfi. De Ani se tud segíteni,mert nem tudja, magának mi a jó :S
válasz | 2009-07-08 | 16:33
Értem.És mióta vannak együtt? ha van egy párja akit szeret és jó vele akkorhogyhogy nem tud eljutni a csúcsra?ez nekem még mostsem világos.Az pedig hogy egyáltalán nincs orgazmusa rajta is múlik persze de gondolom a párjának csak volt már valakije és azért neki tudnia kellene hogy mit hogyan kellene csinálni hogy végre sikerüljön.A másik dolog meg az hogy mivel nem volt eddig senkivel szexuális kapcsolata ezért szerintem ugyan úgy kellet volna kezdeni szépen fokozatosan,bár nemtudom hogy ő hogyan kezdtek hozzá a dolgokhoz,de ugyan úgy neki is bele kell tanulnia abba hogy melyik érzést hogyan kezelje,mert ez nem úgymegy hogy xy évesen szűzvagyok de mivel idősebbvagyok nekem már rögtön sikerül,mert azért 16-17 évesen is van akinek egyből sikerül de van akinek idő kell hozzá,és időt kell hagyni arra hogy jölegyen és nem az hogy kísérletezgenek hogy na ettől végre lesz orgazmusom?!
válasz | 2009-07-08 | 16:23
"mert azért majdnem 30 éves vagy és azért amiket te írsz az kb egy 16-18-20 éves lányra/nőre jellemzőbb mert még nem tanulta meg kezelni a saját testét. "

Ezt jól érzed, mert neki kimaradt a saját testének felfedezése és ha jól tudom, egészen a mostani partneréig nem is volt szexuális kapcsolata senkivel.
válasz | 2009-07-08 | 16:20
De épp ez az hogy azért érzed hogy pisilned kell mert ingerli a G-pontodat,bepisilni nem fogsz az tuti, velem még egyszer nem fordult elő hogy annyira kellet volna pisilnem hogy abba kelljen hagynia,és nem is akarom hogy hagyja abba mert túl jó hogy aztmondjam neki hogy ÁLLJ! nem értem hogy miért nem élvezed.Velem is volt már olyan hogy annyira nem élveztem és ez azért volt mert nem voltam olyan izgalmi állapotban hgy élvezzem jóvolt jóvolt de mégsem volt annyira jó.

Volt olyan barátod akivel jó volt a szex?orgazmus meg minden?akivel bármit csináltál élvezted hogy együttvagytok?
Arra még nem gondoltál hogy egy lány esetleg többet tudna neked adni mintegy ff-i? mert azért majdnem 30 éves vagy és azért amiket te írsz az kb egy 16-18-20 éves lányra/nőre jellemzőbb mert még nem tanulta meg kezelni a saját testét.

Ha magadnak csinálod úgy van orgazmusod?
válasz | 2009-07-08 | 15:28
Nem, csak nem okoz igazából élvezetet annyira, mert a pisislést érzem, aztán mikor kijön, abbahagyjuk.Nem azért csináljuk, csak próbálkozunk azzal is.De nekem olyan érzés, hogy hülyeség, de azt várom, hagyja abba, a pisilési inger miatt, az azért nem olyan élvzetes, ha vkinek pisilni kell.
válasz | 2009-07-08 | 15:15
Nekm olyankor nem szokott pisilhetnékem lenni, máshogy szokott de olyankor folytatjuk tovább és elmúlik.

De akkor ti ezt csak azért csináljátok hogy minden kijöjjön de semmi élvezet?! mert én így értelmeztem ezt a hsz-dat
válasz | 2009-07-08 | 15:09
Nem az a fontos, h minden alkalommal magömléses orgazmust élj át...minden szeretkezés más és más...egyszer így élvezed jobban, másszor úgy...Ha van magömléses orgazmus, akkor jó, de ha nincs attól még szuper lehet, és sima orgazmus is lehet intenzívebb mint egy magömléses...és nem mindegy, milyen hangulatban szeretkezel, nem mindegy milyen körülmények között...és persze nem mindegy, hogy kivel:D
 
válasz | 2009-07-08 | 11:50
Nálam folyik, de aztán abbahagyjuk. Neked nincs pisilős érzésed, vagy kezdetben van, aztán elmúlik?
válasz | 2009-07-08 | 11:14
Szia.mindenféle képpen csinálja tovább és ne hagyja abba.Nálam állt ez úgy szokott lenni,hogy ugye miközben csinálja végig folyik de azért érzed hogy közeleg a vége az a húúú de nagyon jó érzés és én ki sem bírnám hogy abbahygja.
válasz | 2009-07-08 | 10:47
Erre megint nem kaptam választ, hogy mi ez??:

Bocsi, hogy állandóan azt kérdezem, de nem tudja valaki, hogyha ujjazásnál nálam is egy csomó folyadék távozik, de különösebbet nem érzek, az csak túlzott nedvesedés, vagy az mi?
Párom meg azt érzi, hogy erősen kidudorodik a G pont.
(Vagy tovább kell csinálni a folyadék távozás után is, aztán hátha lesz valami...)
 
válasz | 2009-07-08 | 09:13
Ezzel teljes mértékben egyetértek.
Aki az előjáték során sem érez semmilyen vágyat, azon ez sem segít. De akinek csak az a gondja,hogy azt a bizonyos küszöböt nem tudja átlépni, ami szükséges az orgazmushoz, azoknak hasznos lehet. Csak sokan lebecsülik az intimtorna jelentőségét, és nem elég kitartóak, ha nem észlelnek azonnali javulást.
válasz | 2009-07-07 | 18:02
Valóban a nők kisebb része szokott ilyen módon elélvezni.Több oka is van.Egyrészt eleve nem is tudják sem ők,sem a férfiak többsége,hogy hol található a g-pont,másrészt ha nem megfelelő az izgalmi állapot,akkor nem is található,illetve kifejezetten kellemetlen az ingerlése.Meg sok nő nem tudja elengedni magát,mert a g-pont izgatást és orgazmust vizelési inger kíséheti,és emiatt nem merik folytatni az.
Az én páromnak van g-pontja(és magömléses orgazmusa),és már nagyon jól kitapasztaltuk,hogy hogy a legjobb.Sőt azt is,hogy hogy lehet minél több nedvességet előcsalogatni. Nála amúgy nincs az,amit te írsz,hogy csak egy orgazmus megy így.Nála egyre gyorsabban elérhetőek egymás után...volt olyan,hogy akár 15-20 is volt 2 percen belül.Csak annyira intenzív érzés,hogy utána már egyszerűen nem bírja tovább.A magömlés mennyisége meg változó,minél elnyújtottabb az orgazmus előtti izgatás ideje,annál több,és annál erősebben spriccel. Pózok közül a kutyapóz vált be nálunk.
válasz | 2009-07-07 | 15:53
nemzavar csak hát igazából nemtudom leírni hogy milyen érzés ,de az tuti hogy nem hasonlít ahoz amikor barátom pénisze bennem van,az is jó persze élvezem de ez sokkal intenzívebb és ahogy írtad lüktet és utánna egyszerűen nem megy többet miután így elmentem mert annyi kijön belőlem hogy kb az újjam sem fér be nemhogy valami más.


Barátom már többször mondta hogy lespricceltem de mondom tuti nem,erre a multkor végig néztem ahogy tényleg kispriccelt,:P és azt olvastam hogy ez nemsokmindenkinek sikerül.Ez miértvan ha ígyvan?
válasz | 2009-07-07 | 15:41
Bocsi, hogy állandóan azt kérdezem, de nem tudja valaki, hogyha ujjazásnál nálam is egy csomó folyadék távozik, de különösebbet nem érzek, az csak túlzott nedvesedés, vagy az mi?
Párom meg azt érzi, hogy erősen kidudorodik a G pont.
 
válasz | 2009-07-07 | 15:38
Figyeljétek meg, h ujjazásnál hol izgatja a hüvelyfaladat és kísérletezzetek a pózokkal, ahol megfelelően elhelyezkedve/hajolva ugyanott lesz ingerelve a hüvelyfalad.
Kanyim írta, h a kutya jó..szerintem még a hátradőlt lovagló póz is hatásos lehet.
válasz | 2009-07-07 | 15:38
és érzel lüktetést, vagy mit érzel, már bocsi, ha nem zavar, hogy leírod.
válasz | 2009-07-07 | 15:28
sokkal nagyobb az orgazmusom mint amúgy,ezért is kérdeztem hogy hogyan tudnánk ezt máshogy elérni.
válasz | 2009-07-07 | 15:25
sztem ez a G pont ingerlése miatt lehet ujjazásnál..

azt a kutyi pozban is eléggé ingerelheti a pénisz...
válasz | 2009-07-07 | 15:25
Olyan pózt kéne választanotok, ahol hasonló szögben tud ingerelni a barátod, mint ahogy ujjazásnál is szokott.
válasz | 2009-07-07 | 15:23
és olyankor orgazmusod is van, mert a "szmötyi", ahogy írtad nálam is egy csomó kifolyik ujjazásnál, de ennyi. Semmi különleges érzés, összehúzódás.
Nálad ilyenkor van összehúzódás, lüktetés?
válasz | 2009-07-07 | 14:45
sziasztok.Lenne egy kérdésem,mégpedig az hogy mikor a baráotmmal együtt vagyunk és ha megujjaz akkor végig és nem csak ha elmegyek folyik ki a "nedv"(bocsi nemtudtam máshogy megfogalmazni) és nem csak egy kicsi hanem nagyon sok,és szex közben még csak egyszer vagy kétszer fordult elő hogy jött volna a szmötyi.és hogy hogyan lehet megoldani vagy melyik az a póz amiben valószínű hogy a nemiszervével is sikerülne?nem csak ujjazással.
 
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41