szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Női orgazmus


Új hozzászólás

válasz | 2009-04-15 | 12:12
Voltál azóta a szexológusnál vagy tényleg lemondtad?
válasz | 2009-04-15 | 12:04
Na igen, de ki beszél egy-két kísérletről?
válasz | 2009-04-15 | 12:00
én is ezt vallom..1-2 kisérletből..de még 5ből sem lehet semmiről sem kijelenteni hogy ne válna be...
elvégre 1 pár összecsiszolódása is van hogy több idő.. pedig itt tapasztalt.. orgazmust.. maguk és a másik nem testét jól ismerő emberekről van szó....
 
válasz | 2009-04-15 | 11:10
De nem azt kéne írni, h ezt meg azt kipróbáltuk, hanem rendszeresen alkalmazzuk...mert ugye 1-2 alkalom sehol se hoz eredményt...főleg nem a női orgazmus kérdésében.
válasz | 2009-04-15 | 11:00
ebből látszik, hogy csak fontos az orgazmusa egy nőnek!!
válasz | 2009-04-15 | 10:58
Mért van az, hogy csak nekem tetszett AD hozzászólása??!! :)

Az azért érdekes, hogy olvastátok a hozzászólásaimat( amiben leírtam, eddig miket próbáltunk ki- nyilván ezeket kihagytátok) , és mégis azt írjátok, nem fogadtam meg a tanácsokat, csak sajnáltatom magam és semmit sem csinálok.- akkor nem olvastátok el rendesen, eddig miket csináltunk, de mindegy. Azok nem voltak semmik, semmi újak??
szerintem igen.
 
válasz | 2009-04-15 | 09:01
Ejnye, ejnye, te kis kéjenc, mindig csak a mára gondolsz. Ha széjjel téped, mi marad legközelebbre?! :)))
válasz | 2009-04-14 | 00:38
Nem tudok bánni az emberekkel, és nem tudom feltételezni, hogy valaki nem tudja vagy nem élte át azokat dolgokat, mint én.

"Ha egy angyalka azt mondaná, oké, Aninak lesz orgazmusa cserébe neked soha többé, odaadnád???" - jelenlegi értékrendem szerint? szívesen (két éve prosztatagyulladásom van, és örülnék neki, ha összesen ennyi szexuális ill. pszichoszexuális zavarom lenne)

Annyira megszoktam, hogy az emberek (meg a világ) ártanak, fájdalmat okoznak nekem, hogy már mindenben ezt a szándékot keresem..

Én is undorodom tőle... Azt feltételezem (várom el), hogy mások is ártanának maguknak, hogy a többieknek jó legyen. Bocsánat, nem kellett volna írnom...
 
válasz | 2009-04-13 | 21:22
Én holnap fogok áldozni az élvezetek oltárán:):):) Már alig várom! Olyan leszek, mint egy vadmacska! Szét fogom tépni a pasimat!:)
válasz | 2009-04-13 | 20:07
Szombat délután, amikor munka után hazaértem, kiderült, hogy gyermeki felügyelet nélkül maradunk, így kedvünkre "rosszalkodhatunk". Ágyba is bújtunk hamarosan és estig ki sem szálltunk onnan. Csak később vettem észre, hogy elmúlt az egész napos görcsös fejfájásom!!!
Tehát, hölgyeim, az nem jó kifogás, hogy: "Jaj, ma neeeee! Úúúúúgy fáj a fejem!" :))))
 
válasz | 2009-04-13 | 19:53
A "hozzáértő" kicsit fellengzősre sikeredett, de úgy értettem, mivel nekünk már volt/van valamilyen úton-módon orgazmusunk, talán tudunk egy-két használható ötletet adni. Vagy jobb lenne, ha olyan osztogatná itt a tanácsokat, akinek még nem jött össze? Persze a mások kudarcaiból is lehet tanulni, ezért is nevezik ezt a helyet fórumnak, ahol tippeket, véleményeket cserélhet bárki! Tehát nem kellene másoknak sem úgy bepöccenni, ha erről a témáról írunk. (Lásd: kommentek, szavazás, stb.)
válasz | 2009-04-13 | 18:07
Látod, Viri....erre volt neked szükséged :) Egy olyan férfira, aki szeret és az ágyban is kellőképp aktív ;))))) Most tudsz majd igazán kibontakozni ;)
válasz | 2009-04-12 | 13:35
Mi tegnapelőtt, nekem 38 fokos lázam volt, csináltuk :$ Tegnap halálomon voltam (39-39.2 fok közt ingadozott, alig ettem 3 napig valamit stb.), párom ápolt. De én is őt, máshogy ;)
De most reggel, láz elmúlt, a fáradtság dacára felizgatott rendesen, majdnem-majdnem megvolt, a végén rásegítettem, "befejeztem" magamnak miközben ő ujjazott, úgy elmentem. Aztán szexeltünk :) csak azt a levertség miatt már kevésbé élveztem. De nagyon jó vele mindig, csak ilyen betegen nem lehet bírni hosszan.
De nem baj, amit csinál velem, az mind nagyon jó :)) És lesz még jobb is :O
 
válasz | 2009-04-12 | 08:13
Azért, hogy még jobban felbosszantsalak, elmesélem, hogy én nem tudom elképzelni az életemet orgazmus nélkül. Nem érzem magam szexfüggőnek, de egészséges NŐ vagyok, egészséges libidóval. Így az a 2, majd 3 év, amikor hosszú hetekre "nélkülöznöm" kellett a férjemet, számomra kínszenvedés volt. Még jó, hogy egy kis "belső izommunkával" is kellemes perceket tudok szerezni magamnak, a vibriről nem is szólva... Ha a férjemmel néha egy-egy napot kihagyunk, már alig várjuk, hogy egymásnak eshessünk. Ha muszáj lenne, kibírnék persze én is ...háááát... talán egy hetet élvezkedés nélkül, de minek? :))) Jól esik utána a felszabadultság, nyugalom, testi-lelki béke, ami átjárja ilyenkor a testemet és álomba ringat. A férjem azt szokta mondani, olyan vagyok ilyenkor, mint egy jóllakott macska, szinte dorombolok. :))))))))))
És mielőtt megkérdeznéd: mi lenne, ha a későbbiekben egészségi okok miatt vele már nem tudnék szexelni? 5 vagy 15 év már midegy... Ahogy akkor nem feküdtem le mással, ezután sem fogok. Mert a lelki "orgazmust" másvalaki nem pótolhatja!!!

Ezért nem értem, hogy élhet le egy egészséges nő úgy 25-30 évet, hogy késztetést se érezzen arra, - most durva leszek, - hogy magához nyúljon. (Ha máshol nem, a zuhany alatt...)
A külvilágból, a környezetből, médiából annyi ilyen inger árad már gyermekkorban az ember felé akaratlanul is, amik felkeltik az ezirányú érdeklődést. Hacsak valaki tudat alatt természetelllenesen!!! el nem fojtja ezeket. És később már mehezebb bepótolni, ami kimaradt, ha átugrik egy lépcsőfokot. És ha hónapokon keresztül csak itt kesereg, de a rengeteg laikus ( bár írhatnék inkább "hozzáértőt" is, ezért merünk "belepofázni") jószándékú tanácsa, okoskodása ellenére sem jut némi eredményre, az már szakember segítségére szorul.
Vagy egy profibb szeretőre...És látszólag ez ellentmond a korábbi soraimnak, hogy mással nem, de biztosan nem húztunk volna le ennyi évet egymással, ha pocsék vagy semmilyen lenne a szex közöttünk, mert az egy idő után elpusztította volna a szerelmünket!
válasz | 2009-04-11 | 22:10
Azért abban van igazság, Ani, amit pont Te magad írsz: "Ez is kicsit függőség nálam." - írod. Magad vallod be, hogy nagyon rágörcsöltél erre a témára, és "nem tudod elengedni ezt a kérdést", ezért pedig nem fognak spontán megtörténni a dolgok.
Igaza van a pszichológusnak abban, hogy "mindig csak jobban ráállsz a témára agyilag". Az nem baj, hogy utána olvasol dolgoknak, de, ha magát a szexet, a szeretkezést a pároddal egy "feladatnak" kezeled, akkor annak nem örömforrás lesz a vége, hanem problémaforrás.
A másik, amit már többen elmondtak, és ebben nagyon is sok igazság van, hogy nagyon megkönnyítené a problémádat, ha egy szexuálisan /legalább/ valamennyire tapasztalt férfival próbálnád átélni a szexualitást..., hiszen így gyakorlatilag "egymást visszahúzzátok". Még az is lehetséges, hogy Te sokkal fogékonyabb vagy ingerekre, eljutsz bizonyos szintig, és akkor a Párod megakadályoz a kiteljesedésben.
A másik, hogy nem kellene, hogy dühöt váltson ki belőled az, amit mások leírnak, nem azért írja le senki, hogy Téged bosszantson.
válasz | 2009-04-11 | 21:35
Kedves AD!
Miután du. 5-től kb.8-ig "csináltam", talán most már beszélhetek is róla... :))) Képzeld, hosszú időt töltöttem el azzal, hogy elolvasgassam Ani hsz-eit, kb. 80-90 db-ot, ami egy oldalon megjelenik, csak azért, hogy megpróbáljak segíteni neki. És nem vagyok ezzel egyedül! Mi itt már rengeteg tanácsot adtunk, vedd a fáradtságot és olvasd el, mielőtt vagdalkozni kezdesz. De kérdéseket is tettem fel, amikre nem akart/mert válaszolni. Amíg ilyen gátlások vannak benne, addig nem fog eredményt elérni. Kitűnő mondás, hogy a "legfőbb erogén zóna az agy", azt kellene előbb "felizgatni", hogy a teste is reagálni tudjon rá...
válasz | 2009-04-11 | 20:55
ott a pont..

deh ezt már gonoszul én is pedzegettem..

mert tény..már ott bibi van hogy ani nem igényelte..nem érezte a kényszert a sexre 25éven át..
most meg vagdalkozik érte..hova ez a nagy rohanás? miért pont most ébredt öntudatára???

de a másik hogy szinte csak sex útján akarják elérni...de 1 olyan partnerrel aki gyorstüzelő és eléggé tapasztalatlan az ágyban (csúnyán mondva bénuska)...

hát így persze hogy 1 éve csak toporognak....
válasz | 2009-04-11 | 18:04
Kedves AD!


Először is érdekes ez a meglátásod, hogy: "Az ilyen morál miatt tart ott a társadalom ahol tart."

Szerintem pedig lehetne azt írni, hogy amiatt tart ott a társadalom, ahol, mert mindenki azt irígyli, ami neki "esetleg nem adatott meg"... és most az mindegy, hogy a hiány mi: orgazmus, szellemi, anyagi javak, társadalmi pozíció. Sokan magas szinten művelik azt, hogy leszólnak másokat azért, mert megadatott nekik valami, ami nekik hiányzik, és még odáig is elmennek, hogy azokat becsmérlik, akik már elértek valamit. És az orgazmus kérdése sem olyan dolog, ami egyik percről a másikra egy nő elé hull, mint a "sült galamb", az szerintem tényleg valahogy tanulási folyamat eredménye. És például Aninak is lehetősége volt vagy 27 évig élni a "tanulás lehetőségével". Valóban, nem értem, hogy miért a "kirohanásod", hiszen ezeket az érzeteket, amik egy nőt elvezetnek az orgazmushoz már sok nő átéli tizenéves korában...a lehetőség mindenki előtt egyformán adott..., a kérdés az, hogy miért vannak valakiben gátak azért, hogy ezeket átélje.

Nem igazán értem, azt sem, hogy egy szexualitással foglalkozó honlapon, az "Orgazmus" rovatba miért ne lehetne az orgazmusról írni..., mint ahogyan nyilván lehet az orgazmus-problémáról is írni. Azon kívül nem hinném, hogy - ahogy írod - "önjelölt szakértők"-ként a fórumozók lebecsülték volna Ani problémáját, különben szerintem nem született volna ennyi hozzászólás női és férfi fórumozóktól is, akik leírták a tapasztalataikat, hogy esetleg ezzel segíthessenek Aninak.
Az meg, hogy embereknek fontos az, hogy "nekik milyen jó", az szerintem normális emberi dolog, és nem hiszem, hogy ez egyet jelent azzal, hogy "más problémái" már ejtve is vannak.
A másik, hogy elhiheted, hogy a "jobb érzés beszélni a szexről, mint csinálni???" - ahogy írod - helyett csinálni is nagyon kellemes, és nem hinném, hogy egészséges szexualitású emberek ide azért irkálnának, hogy "unalmukat elűzzék".
Azon kívül, ha a fórumozók, akik rengetegen tanácsot adtak Aninak unták volna kapásból a problémáját, akkor nyugodtan írhatták volna azt, hogy "ha problémád van, akkor fordulj szexuál-pszichológushoz". Ehelyett nők és férfiak több száz /szerintem/ hozzászólásban adtak segítséget neki, elmondva a tapasztalataikat, és ajánlottak jó pár könyvet is a témával kapcsolatban /persze valószínűleg a saját hiúságuktól vezérelve tették..., meg hiúságuktól "elvakítva".
Arról nem beszélve, hogy egy szakember egyáltalán nem hinném, hogy "kesztyűs kézzel" nyúlna egy 28 éves nő orgazmus problémájához, akinek még soha nem sikerült semmilyen módon.
A "kesztyűs kézzel-t" úgy értem, hogy nyilván egy szakember kutakodna egy nő gyermekkori emlékeiben, múltjában, és valószínű, hogy rákérdezne arra, hogy nincs-e valamilyen rossz emlék, trauma esetleg, ami gátol egy testileg egészséges nőt abban, hogy bármilyen módon is átélje ezt az érzést. Vagyis megpróbálna arra rájönni, hogy hol keresse a probléma megoldását..., akár anya-gyerek kapcsolat... stb. Akár a jelenlegi partnerkapcsolat... stb.
válasz | 2009-04-11 | 16:57
Helló AD.
Nem tudom, miért érzed azt, hogy neked most itt le kell támadnod az összes fórumozót, amiért nem vagdossa fel az ereit Ani problémája miatt. Nem tudom, ki vagy te neki, de mindegy is, és alighanem ilyesféle problémákkal küszködhetsz te is vagy a bnőd, hogy ennyire kiakadtál. Mint látod (ha vetted a fáradságot és elolvastad) Ani kapott már rengeteg tanácsot, és senki se b@szogatta amiatt, hogy idejött tanácsot kérni. Sőt kapott is egy valaggal, amit vagy megfogadott, vagy nem. Az ő dolga amúgy is, hogy mire használja őket.
Senki nem hiú amiatt, hogy van orgazmusa, sőt vannak is itt néhányan, akik keményen "megdolgoztak " a saját orgazmusukért, és most igenis örülnek neki. És mi is van a te véleményed szerint? A téma a női orgazmus. Ide mért ne írhatná le az, akinek van, hogy mit él át orgazmus közben, hogyan éri el, és hányszor??? Nem anorgazmia a fórum címe.
Szerintem ha egy fórumba belépsz, nem így kellene, mert mindenkiben ellenszenvet váltasz ki első pillanattól fogva.
Ani meg, sokszor szinte letámadott mindenkit, aki azt merte íni, hogy orgazmusa van. De ahogy látom, belátta már, hogy nem mi vagyunk, akik miatt nem jut eredményre.
Tudod, a te hozzáállásod szerint, ha megdöglött a tehened, dögöljön meg a szomszédé is.
Az meg hogy a társadalom miért tart ott ahol tart biztosan az orgazmus nélküli nőkhöz való viszonyulásunkon múlik. És képzeld, "Mindenkinek krvára fontos, hogy neki milyen jó". Hát hogyne lenne. Miért, neked nem? Ha egy angyalka azt mondaná, oké, Aninak lesz orgazmusa cserébe neked soha többé, odaadnád???
válasz | 2009-04-11 | 16:42
Én csak azt nem tudom elképzelni, azaz nem stimmel nekem sehogy se, hogy egy nő hogy bírja ki szex vagy maszti nélkül 25-26 éves koráig?! Szerintem alapból valami rendellenesség van Ani esetében ezzel kapcsolatban, hiszen egy egészséges érett nő már 16-18 éves korára megőrül egy pasi érintéséért, csúnyán mondva már "viszket a puncija"...Én 14 éves koromban már szexelni akartam, szerencsére a barátomnak helyén volt az esze, de ha rajtam múlott volna, biztoselveszítem a szüzességem 14 évesen. Na mondjuk így se sokkal többet vártam:)
válasz | 2009-04-11 | 16:36
Igaza van Anthiconak ebben. Csak példának mondom, mert nekem szerencsére nincs orgazmusproblémám, de nálunk az előjáték minimum 1-1,5 óráig tart. És nem is lenne orgazmusom-azaz lenne, de nem igazi, mély, hanem csak "kikényszerített" ha nem kényeztetnénk egymást megfelelő ideig. Persze van, amikor nem kell ehhez 5 percnál több, de akkor is azt mondom, meg kell adni a módját.
válasz | 2009-04-11 | 16:29
Nem akartam már ezt mondani Aninak, de sztem lehet nem másik pszichológust, hanem másik pasit kéne keresnie.
válasz | 2009-04-11 | 16:28
A sors nem akarja...ugyan már Ani.
Te nem akarod igazán.
válasz | 2009-04-11 | 09:05
amúgy ani esete már kezd arra az..öö.. "neve most nem ugrik be" gyerekére hasonlítani aki tini volt.. és nem mert randira hívni 1 lányt sem..de már vagy 1.5évig nyomatta neki mindenki hogy mit csináljon..de csak nem mert meglépni semmit sem........
 
válasz | 2009-04-11 | 09:04
huh de kiosztottál minket... menten el is menekülök innen...:)))))

szted ha semennyire sem érdekelne minket ani sorsa írnánk..válaszolnánk neki???

de ha visszaolvasnál..láthatnád hogy lassan 5-6hónapja nyomatja ezt..
és már minden tudásunkat leírtuk neki...

kedvesen..türelmesen..szájbarágósan..

és néha megfogadta..néha nem..

de az elmúlt időszakban ő szinte csak vagdalkozik.. és simán letámadja az embereket hogy nekik miért..neki miért nem.. meg pasiknak milyen könnyű..stb..
ő már abban a fázisban van hogy a világot hibáztatja..

pedig sztem főleg ő rontotta el hogy 25évig hanyagolta a témát...


az hogy ilyen problémával miért minket választ..nem tudom..de akkor írj neki te is..és zavard el orvoshoz..(már ezt is javasoltuk neki sztem..)

"önjelölt szakemberek"... kedves ;)))))
deh mindig mások jönnek ide tanácsért..ötletért..nem mi tukmáljuk magunkat.... nem mellékesen te is idekeveredtél valahogy....
válasz | 2009-04-11 | 07:53
Ma a kezembe kaptam A szexuális élet zavarai című könyvet (ajánlom Aninak). Keresgéltem, h mi okozhat ilyenfokú orgazmusproblémákat...amiket találtam:

1: libidofixáció: lényegében azt jelenti, h a "kielégülést" (nemcsak orgazmusra kell gondolni) valami (élmény) vagy valaki magához láncolja. Tehát lehet ez egy gyerekkori esemény vagy vágy, ami a libidót részben magához köti. De ilyesmit kiválthat egy rossz anya-gyerek kapcsolat is...részletesen le van írva a könyvben.

2: regresszió: az ösztönfejlődés során a serdülőkorban eléri az ember a genitális szexualitás (bár ez ugye kimaradt Ani életéből) fokát. Sokszor valami negatív élmény hatására az ember visszahúzódik a felnőtt szexualitástól.
"Ekkor homályos vágyak vonják vissza a gyermekkor egy távolabb korszakába, ahol már egyszer kielégülést nyert. Ezek azonban szorongást is magukkal hozzák. Az Én védekezik ellenük. Nem engedi vagy csak töredékesen engedi a tudatba jutni őket. A szexuális energiát részben vagy egészben elvonják a genitális kielégülési módtól."

3: ösztönfejlődés régebbi korszakai (pl valami gyerekkori valamilyen szexuális élmény) hagytak a szokottnál mélyebb nyomot és ez zavarja meg a nő nemi életét.

Viszont vannak fizikai okok is, amiket azért nem lenne h*lyeség kizárni:
1: klitorisz fitymájának vagy a kisajkaknak valamilyen fejlődési rendellenessége (bár ezt gondolom,látta volna a nőgyógyász vizsgálat közben)

2: fejletlen medencestruktúra nem teszi lehetővé a kellő vérbőség létrejöttét és ezért nem következik be az orgazmus

3: bizonyos hátgerincsérüléseknél vagy más szervi idegbántalmaknál megszakadhat a gercinvelői reflexív, ami nőknél is a szexuális működés zavarát okozzák. Itt vannak egyéb jelek is...
 
válasz | 2009-04-11 | 07:25
Kedves AD!

"Szídjátok ahelyett, hogy feltétlen támogatást nyújtanátok neki, abban, amit ő egy komoly problémának él meg az életében"
-->Olvass vissza akár hónapokat, amikor is mki segíteni akart..tanácsokat adtunk, ötleteltünk. De már akkor is látható volt, h folyton akadt valami ellenvetése, vagy kifogása...vagy éppen a negatív hozzáállása miatt hiúsította meg, h bármi sikert is elérjen.
Amúgy képzeld el, h vannak itt páran, akik átmentek mindezen...

"Krva jó dolog mindenkinek ömlengeni, hogy nekem ennyire f@sza, meg annyira isteni, de arra nem gondoltok, hogy másnak ezt olvasni teljesen más érzés???"
--> Szóval mert akad olyan, akinek problémája van az orgazmussal, akkor zárjuk is ki az orgazmust a fórum életéből? Ezt nem értem...Ide ugyanúgy írhat az is, aki valami élményt akar megosztani és az is, akinek gondja van.

"Csak sugárzik a hozzászólásaitokból a hiúság, hogy nektek ez meg az..."
--> Szerintem a topic témája jelenleg 2 szálon fut:
egyik: Ani problémája tanácsokkal
másik: a női orgazmus és a fórumosok élményei
Attól, h valaki leírja, mit élt át, ezzel nem abba akar belerúgni, akinek nincs. Egyszerűen örül neki és szeretné megosztani másokkal is. A topic címe a Női orgazmus, nem pedig Női orgazmus problémák--> tehát nem lehet megszólni azt, aki a topic címének megfelelően írkál be bármi sikert.
válasz | 2009-04-11 | 02:17
Úgy látom ti baromira nem érzitek át a Ani problémájának a súlyát. Ő tanácsért fordult felétek (nyilván meg van az oka, hogy miért pont felétek), de ti minimális empátiát sem mutattok iránta, és ki vagytok akadva, hogy kérdez és kétségbe van esve, mert kívülállónak érzi magát, hogy vele valami baj van, mert nem úgy reagál, ahogy azt ő normálisnak látja a ti példátokon (ami talán a problémája forrása)... Gondoljátok már végig, hogy neki mivel jár ez a cécó (fogadni mernék, hogy fel sem tudjátok fogni - mert ha pontosan fel tudnátok fogni azt, hogy mi jár a fejében, akkor nektek pontosan ugyanaz a problémátok lenne), és nektek mibe kerül foglalkozni vele... Szídjátok ahelyett, hogy feltétlen támogatást nyújtanátok neki, abban, amit ő egy komoly problémának él meg az életében - NEM A PROBLÉMA SZÁMÍT, HANEM AZ ÉRZÉS, AMIT NEKI A PROBLÉMA JELENT. Mint a gyerekek, ki vannak akadva, hogy a barátjuk nem megy el a születésnapjukra, mert például meghalt az édesapja, de nekik ez nem esik le, csak annyi, hogy nem megy el, de az mindegy, hogy miért... Ebből látszik a szándékotok őszintesége, hogy miért írkáltok ebbe a fórumba. Krva jó dolog mindenkinek ömlengeni, hogy nekem ennyire f@sza, meg annyira isteni, de arra nem gondoltok, hogy másnak ezt olvasni teljesen más érzés??? Sőt sokkal jobban fáj annak, akinek hiányzik az amiről írtok, mint amennyi örömöt nektek jelenthet az, hogy ide leírjátok - talán csak azért, hogy az unalmatokat űzzétek - jobb érzés beszélni a szexről, mint csinálni??? Örüljetek annak, hogy megkaptátok azt, amit kaptatok, vagy amiért megdolgoztatok. Sok ember nem kap fele annyit sem, mint amiért dolgozik... Csak sugárzik a hozzászólásaitokból a hiúság, hogy nektek ez meg az... Ha minden áron hasznossá akarjátok tenni magatokat önjelölt szakember formájában, legalább emberi hangnemben tegyétek, bántó felhang kiszűrésével. Az ilyen morál miatt tart ott a társadalom ahol tart. Mindenkinek krvára fontos, hogy neki milyen jó, de hogy másnak milyen érzései vannak az le van sz@rva.
 
válasz | 2009-04-10 | 22:55
Halkan megsúgom, én már az oviban is folyton büntiben voltam, mert csendespihenő alatt igyekeztem magamnak örömet szerezni azzal, hogy összeszorítottam a combjaimat...:)
És nem érdekelt, hogy emiatt összeszidtak, nekem nagyon jól esett. Szerencsére nálam nem okozott traumát a megszégyenítés.
válasz | 2009-04-10 | 22:50
Szerintem sok igazság van benne. Gyermek- és serdülőkorban vannak "kötelezően" elsajátítandó dolgok, tapasztalások, amik feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy az ember szocializálódjon, fejlődjön testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. És ide tartozik a szexuális tapasztalatszerzés is. Kezdetben egyedül, később partnerrel. Ha ez a lépcső kimarad, nehéz bepótolni, de én nem tartom lehetetlennek. Bár ezt egy szakember a több évtizedes tapasztalatával jobban tudja.
Úgy látom, ti nem tudjátok a saját testeteket elfogadni, elfojtjátok a késztetést magatokban, "nem szeretitek magatokat"! Camerond, te ezt írtad is, hogy szinte bünteted magad azzal, hogy nem mered élvezni a simogatást, izgatást, ha észreveszed, hogy jól esik.
Talán valami gyermekkori trauma állhat a háttérben, amit igyekeztek eltemetni magatokban, de ez kihat a szexuális reagálókészségetekre. Először ezt kellene helyretenni, tudatosítani, hogy igenis, "MEGÉRDEMLEM, hogy élvezzem a szexet!!!"
De az évek, évtizedek során berögzült téves képzeteket csak szakember tudja feloldani. Ne szégyelljetek segítséget kérni!
válasz | 2009-04-10 | 22:22
"de most még sem lehet kimondani hogy akkor szinte semmi sansza sincsen annak aki 20-25éves koráig nem tapasztalta.. "
Én nem is azt mondtam, h adja fel, mert esélytelen..hanem egyszerűen sokkal nehezebb lesz szerintem.

Amúgy én szinte nem tudom elképzelni, hogyan nem érez egy fiatal lány/nő késztetést arra, h megismerje magát. Én se tudtam eleinte, mit csinálok...sőt,évekig nem is volt orgazmusom...mégis jól esett,mégis kívántam,mégis fortyogott bennem a vágy...
válasz | 2009-04-10 | 22:16
no ez is igaz...

de most még sem lehet kimondani hogy akkor szinte semmi sansza sincsen annak aki 20-25éves koráig nem tapasztalta..

meg oks hogy 30-40fele már jobb lészen..de nem nulláról kiindulva...
meg addigra a sok sikertelen próbálkozás miatt sztem el is menne a kedvük...

a bibi inkább itt az hogy ha valaki nem érezte a késztetést.. és ezért várt sok-sok ideig.. és azt remélte hogy majd párkapcsolatban a pasi csodát tesz...deh ez nem így van.......
válasz | 2009-04-10 | 21:55
"hááát...én ezt azzal cáfolnám hogy ha pl valakit elütnek..vagy kómába esik.. és törlődnek a memóriái..az kitartással..gyógytornával járni..különféle terápiák által meg beszélni is megtanulhat.. "
De ezek az emberek egyszer már megtanultak járni, beszélni...lehet, h baleset miatt újra kell ezt tanulni, de nem mindegy, h sose tudtad vagy h tudtad és igenis vissza kell jutni a normális szintre.
válasz | 2009-04-10 | 21:52
hááát...én ezt azzal cáfolnám hogy ha pl valakit elütnek..vagy kómába esik.. és törlődnek a memóriái..az kitartással..gyógytornával járni..különféle terápiák által meg beszélni is megtanulhat..
bár szinte mindegyiken látható hogy nem 100as...

azaz olyan full normálisan sosem fog működni..

szoval megtanulható a késöbbiek során is az orgazmus..de jóval nehezebb a dolog...

de az hogy valakinek a full intimzónák..
és ezek felfedezése kimaradjon 20-30éves koráig...
na az tényleg lehet amolyan maugli eset...............
válasz | 2009-04-10 | 21:48
a másik...
eléggé nagy hibát látok a próbálkozásaikban...
azaz Ani-ra koncentrálunk..
ő próbál kütyüket..krémeket..bogyikat..intimtornát..stb..

deh wazzzzeeee....
a pasija gyorstüzelő...
próbálhat ő bármit..ha csak 2percig bírja a párja...

ennyi idő alatt én kedvesem..vagy a nők 90% sem tudna elmenni...

szoval itt nem ő a fő ludas...
de legalábbis nem egyedül ő...

én javasolnám hogy a párját is kezeljék..
ő is gyúrjon az idejére..technikájára...


mert most kb úgy csaponganak mint két kezdő tini..csak nem 16évesen..hanem 10évvel késöbb.. és így jóval nehezebb.....


vagy pl vegyetek felcsatolható vibrit... és akkor párod elmenetele lényegtelen..mert azzal csinálja neked.. és lehet az a plusz hiányzik neked hogy ő csinálja...de sokáig.. és így el elérhető átmenetileg ......
 
válasz | 2009-04-10 | 21:43
jóóól látod öreganyám:)))

ha nem is ilyen nehéz esetekre mint ani-nál..de az biztos hogy nehezebb "csatákat kell megvívnia" annak aki késöbb kezdi...

elég csak pasikra gondolni..pl 25éves koráig semmi..aztán megismerkedik 1 nővel..ennyi idő alatt akkora félsz..para uralkodott el rajta hogy a korai elmenetel szinte garantálható..és erről lejönnie....

nem hiába az a természetes ha azért 17-20között már elkezdik a párkapcsolatokat az emberek..

persze lehet késöbben is érni..de annak jo sok hátránya lészen.....

amúgy én sem tudom felfogni hogy 25évet leélni sexualitás nélkül..nekem a 10sem jött össze kb ;))))))))))))))
válasz | 2009-04-10 | 20:55
Lényegében ma én is hasonlót vetettem itt fel...vagyis én nem azt mondtam, h késve lehetetlen eljutni az orgazmusig, csak szerintem lényegesen nehezebben fog menni,mintha "időben" fedezte volna fel a saját testét és orgazmusát a nő.
Akkor csak nem volt hülyeség annyira a délelőtti agymenésem :)
válasz | 2009-04-10 | 20:34
A Lux Elvira féle könyvben olvastam egy "érdekes" dolgot...azt írta, h vannak olyan dolgok az ember életében, amiket csak bizonyos életkorban lehet elsajátítani...azzal a példával élt, hogy azok a gyerekek, akiket kb. 10éves korukban találtak meg az őserdőben, úgy hogy nem érintkeztek emberekkel, így beszélni sem tudtak, később soha nem tanultak meg beszélni, mert azt az ember kb 1,5-3 éves korában tanulja meg (asszem)...nekik ez viszont kimaradt..és ezt összefüggésbe hozta azzal, hogy ha egy nő egy bizonyos életkorban nem tanulja meg hogy hol vannak az intim zónái, ha nem tanul meg magának örömet okozni, azt egy bizonyos életkor után már nem lehet "bepótolni"...ti mennyire értetek egyet ezzel, vagy sztetek lehetséges ez??

Mert ha így van, az nagyon kiábrándító..:S:S:S
 
válasz | 2009-04-10 | 13:58
A "technikai" része az együttléteinknek eddig is kitűnően működött, de ezek a mostani szeretkezéseink annyi többletet adnak, hogy kihatnak az egész életünkre. Még sokkal jobban figyelünk egymásra, fantasztikus az összhang közöttünk. Én Rák csillagjegyű vagyok, ezért is fontos számomra a spiritualitás a szexben is, a lelki együttrezgés. És bár a párom Bika, akit a szenvedély hajt :))) , mégis fogékony minden rezdülésemre és azonnal reagál is rá. És ezt a plusszt az is adja, hogy ennyi éve együtt vagyunk, testileg, lelkileg és szellemileg is szükségünk volt a korábbi tapasztalatokra ahhoz, hogy ilyen szintre eljussunk. Hogy ne csak a szex legyen a fontos, hanem a szeretkezés gyönyöre.
válasz | 2009-04-10 | 12:17
Hmm...valóban kicsit erősre sikeredett. De ez csak egy kósza gondolatmenet volt a részemről. Nem biztos, h így van valóban, de én látok benne rációt.
Amúgy tényleg szerintem is a későbbi sikeres szexuális élet egyik alappillére az, h magával is megismerkedjen az ember. Megtapasztalja, hogyan mi jó neki és így aztán tudja majd segíteni a partnert is. Viszont az valóban eléggé nehéz, mikor egy kívülállótól várjuk, h rájöjjön a titok nyitjára, amit mi magunk se tudtunk még megfejteni :S
válasz | 2009-04-10 | 11:49
A vége egy kicsit keményre sikeredett... eezzel nem sok reményt öntöttél belé! :)))
Én is azon csodálkozom, hogy maradhat ki valakinél egészséges tiniként a maszti, ha csak nem vallásos vagy neveltetésbeli okok állnak a háttérben. Ez az első lépcső szerintem nagyon fontos, hogy élvezze később a szeretkezést.
válasz | 2009-04-10 | 11:43
Na a lényeg lemaradt...szóval ha mondjuk korábban 18-20 éves korában kezdett volna bele felfedezni magát, tanulgatni az orgazmust, lehet, sikerült is volna neki....de ilyen későn már szinte vért fog izzadni a sikerért.
válasz | 2009-04-10 | 11:42
Lehet, h h*lyeséget fogok írni...
Csak kicsit gondolkoztam...adva van egy nő, aki 27 évig SEMMI szexuális élménnyel nem rendelkezik...sose masztizott, sose ismerte meg a saját testét, sose került egy férfival se testközelbe addig. Alapvetően a szervezet már ennél jóval korábban fel van készülve a szexre, az utódnemzésre. Szóval az agymenésem végén az jutott eszembe, h mi van, ha így 27-8 évnyi semmi után jóval nehezebb (!!!!) dolga van a nőnek, mint egy tininek,aki még nem nagyon ismeri magát és mondjuk ugyanígy orgazmusproblémái vannak?
 
válasz | 2009-04-10 | 11:39
És a párja is kezdő, tapasztalatlan még, neki sem ártana egy kis szellemi továbbképzés, hátha az olvasottak segítenek a sikerhez vezető út megtalálásában.
válasz | 2009-04-10 | 11:35
De Ani korábban azt írta, a párja sem tudja kielégíteni, mert egy idő után nem élvezi már, ha simogatja. Valahogy pedig csak fogékonnyá kell tenni az ingerekre ezt a területet, különben sosem fogja élvezni.
válasz | 2009-04-10 | 11:34
masztit nem kell erőltetni, ha nem élvezi akkor nem kell. én se szeretem magamnak, de annál inkább ha párom csinálja :)
válasz | 2009-04-10 | 11:34
Én a sorrendre értettem, hogy először ezzel kísérletezgess, utána próbálj csak meg aktus során elérni orgazmust.
válasz | 2009-04-10 | 11:22
Akkor ez kicsit olyan, ha masztival nem jön össze hiába, v. minek is próbálkozom . mert abból nem lesz org. sose.
Bár ugye, nem ennek kell lennie a célnak.:)
 
válasz | 2009-04-10 | 10:59
"Az lehet, úgy igaz, hogy kevesebb előjáték volt."

Ha pettinggel nem értek el eredményt, miből gondolod, hogy az aktus során lesz orgazmusod?! Először ezt kellene gyakorolnotok, hogy élvezni tudd az együttléteket. De csak akkor szabad belekezdeni, ha te is vágysz rá, különben csak erőlködés lesz a vége. És tanulgasd a maszturbálást, mert ha te nem tudod magad felizgatni, hogyan várod el ezt a párodtól. Fontos, hogy megismerd a tested reakcióit a különböző ingerekre. De erre is az érvényes, hogy kellő "indíttatással" szabad csak nekikezdeni!
válasz | 2009-04-10 | 10:51
Főleg úgy gondolom, hogy a barátodnak kéne sok időt fordítani rád, valamint, mikor felizgatott a masszázsal nem kéne áttérnetek a hagyományos szexuális aktusra, hanem elősször kézzel, szájjal, vagy valamilyen segédeszközzel kéne téged megpróbálnia kielégíteni, úgy hogy a csiklót mindenképpen érje valamilyen izgatás.
És semmiképpen sem szabad feladni, ha pár perc után nem sikerül elélvezned, hallottam olyant is, hogy majd egy órás izgatás után jött össze az orgazmus a nőnek.
Neked pedig teljesen el kell ilyenkor engedned magad semmi negatív dologra nem szabad gondolnod, csak átadni magad a kellemes érzésnek.
 
válasz | 2009-04-10 | 10:43
Ok. értem:)
válasz | 2009-04-10 | 10:39
Hozzéteszem: én se stopperral mérem és nem idő szerint értékelem az együttlétet. Csak arra próbálok utalni, h nektek főleg nagyon sok ideig kéne belemerülni egyes részeibe a szexnek. Sok-sok időt szánni rá, ha kell, akár órákig ő kényeztessen téged válogatott módokon.
válasz | 2009-04-10 | 10:37
Nem összehasonlítgatás miatt kérdem...hanem egyszerűen csak kíváncsi vagyok. Mert ha kevés időt szántok rá, akkor ez is egy magyarázat lehet.
Pl egy 10-20 perces előjáték és 10 perces szex nem nagyon lendíti előre a dolgokat egy orgazmushiányos nőnél. Ez csak egy példa volt.
válasz | 2009-04-10 | 10:35
Minden együttlét más. Pl filmet nézünk előtte, v. párom megmasszíroz, v. és én őt. Nem tudom mennyi időt szánunk rá, hát biztos kevesebbet mint ti, így nem is írok semmit inkább. :)
válasz | 2009-04-10 | 10:24
Jójó...csak érzékeltetni akartam, h magán az aktuson kívül nem sok minden történt...és ugye annak a nőnek, akinek soha semmilyen módon nem volt még orgazmusa, ez a megoldás nem sok sikert garantál.

Egy valami viszont nagyon érdekelne: ha ki kéne ragadnod egy együttlétet (bármelyiket), hogy néz ki? Hogy kezdődik? Hogy folytatódik? Miket szoktatok csinálni és kb mennyi időt szántok ezekre? Csak kíváncsiságból...
válasz | 2009-04-10 | 10:23
Igen úgy gondolom, hogy a beletörődés mellett gyakoroljatok élvezzétek az életet és a szexet, vessél be minden rendelkezésedre álló segédeszközt, akár a pároddal, akár egyedül vagy. Előbb utóbb az is előfordulhat, ha nem görcsölsz rajta megtörhet a jég. Ha pedig nem, annak örülj, hogy más szempontból egészséges ember vagy.
válasz | 2009-04-10 | 10:20
Hát ezt így nem gondoltam végig, hogy csak dugás lett volna, pláne, mert akkor érzelmileg sokkal jobban benne voltam, vágytam az együttlétre, mint mostanság. Ezért nem hívnám dugásnak.
Az lehet, úgy igaz, hogy kevesebb előjáték volt.
válasz | 2009-04-10 | 10:18
PC izom gyakorlatokat végez.
válasz | 2009-04-10 | 10:17
"Amúgy 16 hónapja csináljuk."--> igazából nem régóta...mert ahogy leírtad, az első év szinte csak d*gás volt. Bocsi, de minden egyéb "kiegészítést" az utóbbi időben kezdtetek el.
válasz | 2009-04-10 | 10:16
Amúgy ez meg a másik, ami számomra kicsit furcsa. Tudják mindketten, h a barátja korai magömléssel küszködik, de nem nagyon írta, h a lidokainon kívül elkezdett-e volna valamit is tenni, h ezt leküzdje. Hmmm...
Tehát először rendbe kéne a pasinak tenni a saját háza táját, aztán belemélyedni azokba a dolgokba, amikkel Aninak segíthetne...de nem nagyon akar ezen az úton elindulni..
válasz | 2009-04-10 | 10:15
Szóval bele kellene törődnöm gondolom úgy, hogy azért közben "gyakoroljuk" és nem keseredek el, ha nincs, csak élvezem az együttlétet.

Amúgy 16 hónapja csináljuk.
válasz | 2009-04-10 | 10:14
Igen, igen...nem szabad túlzásba vinni, mert ide is bemásolt olyan szövegeket, amiket orgazmusproblémákkal küzdő fórumosok írtak más oldalakra :S
válasz | 2009-04-10 | 10:13
de ani már túlzásba vitte.ez itt a baj. nem lenne hülyeség olvasgatni szerintem sem, de az ő esetében inkább további gátakat emel. ezért is mondta szerintem a dokija, hogy szokjon le erről.
mondjuk ez nem zárja ki azt, hogy párja olvasgasson és az olvasott dolgokat bevesse :)
válasz | 2009-04-10 | 10:10
Viszont ha tudod, hogy anorgazmiás vagy akkor meg kell tanuldod neked is azzal együttélni, és elfogadnod, hogy az orgazmus neked nem jön olyan könnyen/ha egyáltalán jön/ mint egy átlag nőnek. Tudom ez a tény nehéz, mert mindenki a tökéletes életre törekszik minden szempontból.
válasz | 2009-04-10 | 10:09
Azért valamilyen szinten nem hülyeség olvasgatni, mert láthatóan kezdők vagytok (ok, nem teljesen, de azért...) és minden norm ember szeret olvasgatni, mit hogyan lehet csinálni, stb...
válasz | 2009-04-10 | 10:08
Azt, h ha lehet, minden egyes alkalommal éljetek vele...próbálkozzatok. Nem tudom, mennyit vagytok együtt, de mintha nagyon keveset említettél volna. Szóval ha szorzunk-osztunk, fél év alatt 1 technikát se kellett volna feladni. Én anno 1 évig próbálkoztam/tunk keményen...1 évig és szinte minden alkalommal bevetettünk minden addig kipróbált technikát...hátha...és bejött.
válasz | 2009-04-10 | 10:06
Van némi betegség a háttérbe, de közel sem halálos, csak olyan amivel valószínű az életem végéig együtt kell élnem. A legfontosabb, hogy megtanuljak a panaszokkal együttélni, mert egyenlőre gyógyszer nincs erre.
válasz | 2009-04-10 | 10:04
Vagy bebeszélted magadnak és az lettél?
válasz | 2009-04-10 | 10:04
Most akkor beteg voltál vagy nem?
válasz | 2009-04-10 | 10:03
Jaj, ezt tudom, már sokan írták, és tudom, hogy anorgazmiás vagyok.
válasz | 2009-04-10 | 10:03
Ani pár éve én is egy betegség kapcsán annyit olvasgattam, hogy a végén már elhittem magamról, hogy halálos beteg vagyok. Aztán miután orvoshoz fordultam kiderült, hogy csak gyógyíthatatlan.
válasz | 2009-04-10 | 10:00
igaza volt a pszichológusodnak! jól mondta.ez lenne az egyik lépcső a megoldás felé, hogy az ilyen anyagokról, az olvasottakon való agyalást elfelejted.

nem beszélt hülyeségeket.
válasz | 2009-04-10 | 10:00
-Anorgazmia
A férfiaknál ritkábban, a nőknél sajnálatosan gyakran tapasztalható jelenséget, az orgazmus hiányát jelöli a szó. A funkciózavart a legtöbb esetben pszichés vagy neveltetési problémák okozzák. Fiatal korban főként a tapasztalatlanság, kapkodás, a partner önzése található a jelenség hátterében. Az állapot pszichoterápiás módszerekkel korrigálható.


Ani úgy gondolom nálad ez a probléma, Először odafönnt kéne mindent helyre raknod, aztán utána próbálkozni a csodaszerekkel.
válasz | 2009-04-10 | 10:00
És mi az a sok, ez is relatív. Nektek mit jelent a sok, mennyit "gyakoroljunk"?
válasz | 2009-04-10 | 09:59
Amúgy a pszichológus javasolta, hogy ne olvasgassak a neten, na ebben tuti igaza volt, mert mindig csak jobban ráállok a témára agyilag. Nem tudom feltűnt-e, de egy két hétig nem is írtam.
ez is kicsit már függőség nálam. Párom is haragszik érte, minek olvasgatom ezeket, de érdekel ki-mit ír, igaz, csak felhúzom magam rajta, ja meg titeket.
 
válasz | 2009-04-10 | 09:56
Ez aranyos, nyilván fent sem stimmel valami, nem,csak lent:)
válasz | 2009-04-10 | 09:56
"Különben tényleg több mindent kipróbáltunk már. "-->de nemcsak kipróbálni kell, hanem igenis élni velük sokszor sokszor sokszor...csak akkor lesz eredmény.
válasz | 2009-04-10 | 09:55
oké, ez igaz:)
valóban sokat kell próbálkozni.
válasz | 2009-04-10 | 09:55
Öt hetes amúgy torna tanfolyam.És tudom, hogy attól még otthon is kell gyakorolni, hogy eredményes legyen, lehet, hogy ezt is évekig.
válasz | 2009-04-10 | 09:54
Ez csak egy technika...
Amúgy ha belegondolunk, fokozódnia kellene az ingereknek. Megfeszítve vérbővebb lesz az ottani terület, ami ugye fokozza az ingereket. No meg összeszorítva még jobban érzi a "súrlódást", ami szintén fokozza az ingereket. Szóval vagy nem jött rá, h mikor és hogyan alkalmazza ezt a technikát megfelelően, vagy valami anatómiailag nem stimmel neki lent.
válasz | 2009-04-10 | 09:54
Hát, bocsi, hogy az agyatokra megyek:)
Különben tényleg több mindent kipróbáltunk már.
Eszközöket is: nemrég puncipumpát vettünk, hát lehet, hogy drágábbat kellett volna, mert ez nem sokat pumpát, de legalább tudom, mi az. Vibrátort, rezgő gyűrűt.
Lidokaint. Abbahagytam a gyógyszert, egy hónapja, hátha a libidóm jobb lesz. A többit nem írom.
Én nem várok tanácsokat, tényleg írtatok már sokat, de attól még talán reagálhatok én is a dolgokra, attól még hogy a véleményem bocsi, de nem biztos, hogy egyezik a tieitekkel. Az mért baj, attól mindenki azt csinál, amit akar.
válasz | 2009-04-10 | 09:52
A másik: ha jól emlékszem, írta, h keveset lehetnek együtt és a párja se bírja sokáig, ha szexre kerül a sor. Ergo fél év alatt nem lehetett kiaknázni a lehetőségek teljes tárházát. Tényleg nagyon sok módszer került itt leírásra és ha valaki a nulláról szeretne elérni valamit, akkor igenis sokat kell próbálkoznia.
válasz | 2009-04-10 | 09:51
ahha.kikövetkeztetni:) oké :) én inkább maradok a _leírt_ tényeknél.
eleve ha járt tornára, az szerintem nem pár alkalom volt, hanem minimum egy hónap(egy kurzus legalbbis több mint pár alkalom). és otthon is csinálj/ta,mivel _írta_, hogy párja érzi, de neki nem okoz olyan élvezetet, ha megszorítja az izmait...
válasz | 2009-04-10 | 09:49
A hozzáállásából ki lehet következtetni. No meg amennyi ötletet olvashatott itt, nem hiszem, h mindent végigzongoráztak..főleg úgy, h hónapokat is adjanak 1-1 módszernek.
válasz | 2009-04-10 | 09:47
Ani bocsánat a kételkedésem miatt de én néha már úgy érzem, hogy Neked az égvilágon semmmi bajod nincs a szexuális életeddel. Ezt a problémát kitaláltad és azt várod, hogy a fórumozók türelme mikor fogy el veled szemben. Közel fél éve hozakodtál elő problémáddal, mint olvastam azóta adtak már ilyen és olyan tanácsokat. Te igazán egyiket sem akartad elfogadni mindegyikkel kapcsolatban volt valami ellenszenved és csak azt hajtogattad, nekem úgysem fog sikerülni.
Ha valaki valami pozitív dolgot írt az orgazmussal kapcsolatban nemsokkal azt követően Te jöttél egy negatív véleménnyel.

Más nők is írtak erre a fórumra, hogy hasonló a problémájuk, azonban Ők a kapott tanácsot megköszönték és próbálták a saját szexuális életükben alkalmazni, ha pedig ígysem jött össze nekik az orgazmus tovább léptek. Viszont Te féléve játszod ezt a játékot előjössz a problémáidal, azokra jön a segítség majd Te elutasítod őket. Nekem mindenesetre gyanús....

Összefoglalva, vagy tényleg nincs az égvilágon semmiféle szexuális probblémád és úgymond ebben a témában csak a tüzet szítod, vagy pedig egy teljesen boldogtalan olyan ember vagy aki haragban áll az egész világgal. Ha az első verzió áll akkor azt mondom nagyon jó színésznő vagy, viszont ha a második a helyeltálló, akkor úgy gondolom sose várd, hogy orgazmusod lesz.
 
válasz | 2009-04-10 | 09:46
ani: én még biztos adnék egy esélyt, ha már eleve van következő időpont(legalábbis azt vettem ki, hogyha ma le akarod mondani)

anthico: szerintem nem ül ölbe tett kézzel, hiszen rengeteg dolgot kipróbáltak. nem lehet azt mondani, hogy várja a sültgalambot. azt meg honnan tudod, hogy bizonyos dolgokat csak 1x-2x próbáltak ki? erről nem írt, mit hányszor, mennyi ideig próbálgatták....
 
válasz | 2009-04-10 | 09:40
Lehet, hogy a sors így akar üzenni, hogy nem ő a neked megfelelő személy, hanem keresned kell egy másikat!
válasz | 2009-04-10 | 09:40
Elképzeltem egy szívbeteget, aki valamilyen okból kifolyólag sosem tud konzultálni a kardiológusával...hát hazamegy, leül a fotelbe és vár a csodára, h magától rendbe jöjjön a szíve....:S
válasz | 2009-04-10 | 09:38
Annyi eszem van, mégha nem is tűnik úgy, hogy két alakalom nudli.
De nyilván a sors nem karja, azért nem jön össze már hetek óta, hogy fogadjon. ezt írtam, nem azt, hogy két alakalom után csodát vártam, bocsi.
válasz | 2009-04-10 | 09:34
Két alkalom után kijelented, h nem mentél vele semmire? Wow...nem mondod? Sok alkalom és terápia szükséges a gondok megoldásához, ha már magadban nem sikerül rendbetenni a dolgokat. :S

Komolyan elképedek rajtad...szerintem nem is akarod ezt igazán...kipróbálsz valamit, nem jött be és még smilezol is...kész az feladva...jön a kövi...az se jön be 1-2 alkalom után, hát ez se működik...nálad semmi sem működik, mert nem hagysz időt rá!
válasz | 2009-04-10 | 09:34
A ritmikus összehúzások, hullámzások kiválthatnak orgazmust is...:)))
válasz | 2009-04-10 | 09:32
opsz.nem direkt ment kétszer:S
 
válasz | 2009-04-10 | 09:31
Az izmok összehúzása nem is orgazmust fog kiváltani, hanem sokkal erősebb ingereket eredményez, amik segítik az orgazmust. Egyeseknek a ritmikus összehúzás jön be, másnak a folyamatos összeszorítás.
válasz | 2009-04-10 | 09:30
nem vagy tisztában fogalmakkal.
nem pszichiáter kell ide!!
egyébként pszichológushoz jár(t)....
válasz | 2009-04-10 | 09:30
nem vagy tisztában fogalmakkal.
nem pszichiáter kell ide!!
egyébként pszichológushoz jár(t)....
válasz | 2009-04-10 | 09:29
Van egy olyan érzésem, h ugyanígy feladod mindig a lehetőségeket. Lefogadom, h ha egy technika nem válik be, 1x-2x kipróbáljátok, aztán félreteszitek..
Most a pszichológus is...nem is akarod te ezt igazán, mert akkor már rég a netet bújnád egy új doki után :S
válasz | 2009-04-10 | 09:29
kár, hogy lemondtál erről az útról.

reméljük akkor más megoldást hoz majd.
én mondjuk biztos nem adnám fel, mert párszor nem úgy jött össze a találkozó.égi jel?minek a jele?feladásé vagy küzdésé?
attól, hogy akadályok gördülnek elénk, nem feltétlen kell megfutamodni előle.

de ha nem szimpatikus a doki(akit olyan nehezen találtál), akkor megértem. meg hát nem olyan egyszerű idegen ember előtt erről beszélni.
válasz | 2009-04-10 | 09:25
Ha Te meg sem próbálod ezt az utat, hogy esetleg megmutatod magad egy orvosnak pszichiáternek, akkor sok eredményt ne is várj.

Ani mindenki írhat ide, és nem is ezzel van a baj, hanem az egész dologhoz való hozzáállásoddal. A Te sikertelenségeid miatt általában azzal is támadólag lépsz fel aki megpróbál számodra tanácsot adni, és úgy viselkedsz, mintha a Te eredméyntelenségedről más/mások tehetnének.
válasz | 2009-04-10 | 09:24
Ne add fel, keress másikat!!!
válasz | 2009-04-10 | 09:20
Különben kétszer voltam pszichológusnál, aztán három hétig nem tudott fogadni, utána a megbeszélt időpontban elmentem hozzá, de nem volt ott, és ma le is mondom. Ez már vmi égi jel, hogy sosem tud fogadni- hogy ne járjak hozzá:)
 
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-07-21 - 17:51

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41