szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Női orgazmus


Új hozzászólás

válasz | 2009-04-10 | 09:18
Köszi, ezt már írták egy páran, és nem mentek vele semmire. :)

Azért van a fórum, gondolom, ahol nemcsak azok számolhatnak be itt, akiknek hatalmas orgazmusuk van, hanem azok is, akiknek nincs-.
válasz | 2009-04-10 | 09:16
A kütyükről, bogyikról pedig az a véleményem, hogy szerintem mindent érdemes kipróbálnod, ami segíthet, mert ha egyszer végre átéled az orgazmust, bármivel is éred el azt, akkor már elhiszed majd, hogy máskor is sikerülhet, és nem aggodalmaskodsz annyit. Később pedig szép lassan leszokhatsz róluk, és anélkül is menni fog.
Jó hozzászólás, mert más meg azt írta, hogy ne azoktól legyen először orgazmusom. Köszi:)
válasz | 2009-04-10 | 09:06
A helyedben már régen felkerestem volna egy szakembert, mert attól, hogy itt keseregsz még nem változik a helyzetetd.

Abból, hogy másnak mi és hogy jó nem szabad kiindulnod. Minden ember egyénenként különbözik. Valakinek örömet okoz/nem szexuálisan/ hajnalban a madarak csiripelésének hallgatása a napfelkelte nézése, mást ez teljesen hidegen hagy.

Saját magadnak kéne megtapasztalnod, mi és hogy jó neked, nem pedig mások bevállt recepjét próbálgatnod.

Viszont, ahhoz, hogy el tudj indulni az úton mindenképpen fel kéne keresned egy szakembert, aki kizárja az esetleges elváltozást. Mert akármilyen oldalról is nézzük az nem természetes, ha egy 3 x felé közeledő ember még nem élt át orgazmust eddigi földi pályafutása során. Ha orvosilag minden negatív pszichiátert javaslom, mert szerintem benned már egy hatalmas adag lelki gát is kialakult, a sok eredménytelen próbálkozás miatt. Az ember pedig hajlamos magának dolgokat bebeszélni tudat alatt is.
Már csak azért is javaslom a minél előbbi terápiát, mert, ha otthon is ilyen savanyú Jóska vagy , mint ezen a fórumon előbb utóbb elveszed a kedvét a párodnak is nemhogy a szextől , de az élettől is.
válasz | 2009-04-10 | 09:03
Nem 40 éven túl lett egyre jobb a szex, hanem 30 év alatt, mert ez egy folyamat, amiben folyton fejlődik az ember, felfedez új és új örömöket, élvezeteket... Ez egy játék, amit nem görcsös akarással kell művelni, hanem ellazulva ráérezni az ingerekre.
Ne haragudj, de te annyira negatív vagy. Addig nem is fog sikerülni, amíg csak azt hajtogatod, úgysenm fog sikerülni.

A kütyükről, bogyikról pedig az a véleményem, hogy szerintem mindent érdemes kipróbálnod, ami segíthet, mert ha egyszer végre átéled az orgazmust, bármivel is éred el azt, akkor már elhiszed majd, hogy máskor is sikerülhet, és nem aggodalmaskodsz annyit. Később pedig szép lassan leszokhatsz róluk, és anélkül is menni fog.
válasz | 2009-04-10 | 08:58
Intim torna általános hatásai nőknél

1. Könnyebb szülés az edzett izomzatnak köszönhetően
2. Nő a zárási képesség a hüvelyben, húgycsőben, végbélben
3. (inkontinencia, gyulladási hajlam megszűnése)
4. Belső szervi süllyedések megszűnnek, a gát jobb alátámasztásának köszönhetően
5. Termékenység nő a hasi szervek jobb oxigénellátottsága miatt
6. Nyálkahártya tápanyagellátása nő, a menopausa során elkerülhető a nyálkahártya kiszáradása
7. Nemi hormonok termelése nő, ezáltal a szexuális vágy nagyobb lesz
8. Orgazmus készség nő az izomzat erősödése miatt.
 
válasz | 2009-04-10 | 08:52
Az intimtornát ismerem, jártam a tanfolyamra, elsajátítottam, pár hónapig gyakoroltam, de hiába húzom össze az izmaim, bár a párom azt megérzi, nekm nem lesz jobb tőle, nem lesz orgazmusom, bár azt írják arra is jó az intimtorna.

Kipróbáltam az az irtó drága, pár ezer forintos Virmaxot, 2 db-ot bevettem, de semmit sem ért. Nekem nem fokozta a vágyamat.
Nincs valami más, ami ellazít, nem tudtok vmit, alkoholt is elég sokat kell innom hozzá, hogy ellazuljak.
Ja,És ne írjátok azt, hogy bogyó nélkül kell csinálni!
 
válasz | 2009-04-10 | 08:48
Az biztos, hogy nekem nem tesz jót, ha a fórumot olvasgatom, én is észrevettem magamon, jobban elkeseredek, mert másnak megy, meg milyen jó, nekem meg nem. Meg azért is, mert 40 éven túl stb. lesz egyre jobb a szex, vagyis jó soká, amikor már ezer más problémám lesz. Most még nincsenek gyerekeim, stb. kevesebb a problémám és mégsincs.
 
válasz | 2009-04-10 | 00:50
kanyim, kanyim...

Éppen hogy nem duma...
És éppen hogy attól szeretkezés a szeretkezés, hogy egyesül a lelkünk. :)
A többi az szex.
válasz | 2009-04-09 | 21:10
Nekem anno sokat segített, amikor az első együttléteink alkalmával a párom beszélt arról, hogyan tornáztassam, mozgassam a hüvelyem. Akkor még nem volt ilyen divat az intim torna, nem nagyon lehetett ilyenekről olvasni sem. Hidd el, ez sokat segít abban, hogy jobban élvezd te is és a párod is. Csak sokat kell "edzeni", hogy kellően érzékennyé váljon ez a terület. Egy idő után már maga a torna is naggggyon élvezetes tud lenni!!! :)))) A keleti nőknek is ez a titkuk.

(Mondjuk, sorszámozott pingpong-labdákat nem tudnék én sem cserélgetni, de a hullámzás az megy rendesen, a minap "ellenőriztem". :))) Ezzel a partnered úgy is orgazmushoz tudod juttatni, hogy közben nem mozogsz, csak a belső izmaidat mozgatod. )

www.szexterápia.hu - Kegel-gyakorlatok
válasz | 2009-04-09 | 20:40
Olvastam én is ezt a dolgot a hormonokról, és lehet is benne valami, talán ezért is vagyok ilyen "szexőrült" mostanság... :)))
És a párom is az. A múltkor is ő csábított el egy hét után, pedig még kímélnie kellene magát::: :))))))))
válasz | 2009-04-09 | 20:32
Ja, akkor az orgazmus érzése, meg az extázis is olyan, mint a "jó bor", minél tovább érik", annál jobb.
válasz | 2009-04-09 | 20:28
Egyébként én is ezt érzem, hogy amit, huszonévesen éreztem, az nyomába sem ér annak, amiket mostanában élek át. És hiába volt az akkori párom "technikailag" /rossz is ez a szó/ kulturált szexuálisan, még figyelmes is..., egyszerűen valami mégis hiányzott abból, amit mostanában érzek.
A másik, hogy a "lelki síkon", ahogy írod nagyon fontos, de a lelki része is egy partnerkapcsolatnak egyre jobb és jobb lesz attól, ha a testi "sík" egyre fantasztikusabb. Vagyis a két dolog szerintem a legjobb esetben kölcsönösen, körforgás-szerűen hat egymásra. Minél inkább vonzódunk érzelmileg valakihez, annál jobban érdekel, mint ember, és minél jobban érdekes, mint férfi, minél jobban vonzódunk hozzá, annál inkább lesz szorosabb a kapcsolat, erősebb a kötődés.
Most gondolkoztam azon, hogy egyre több helyen olvastam olyan tanulmányról, amiben pszichológusok leírják, hogy a kielégítő szeretkezés során egyre több olyan hatású hormon szabadul fel, ami boldogságérzetet kelt a partnerekben, és minél tökéletesebb a testi része a kapcsolatnak, annál több ilyen hormon szabadul fel, ami viszont újra, és újra arra készteti a partnereket, hogy együtt legyenek, ez viszont mindinkább megerősíti közöttük a kötődést, és elmélyíti a kapcsolatot.
válasz | 2009-04-09 | 20:14
20-25 évesen még azt hittem, hogy az a csúcsok csúcsa, amilyen élvezetekben akkor volt részem, de ahogy telik az idő, ez is egyre jobbá érik. Abban az időben még nem gondoltam volna, hogy az évek múlásával lehet azt még fokozni. De mostanában olyan extázisokat élek át a párommal, hogy szinte öntudatlanul lebegek valahol az éterben :), alig tudok magamhoz térni. És ahogy ő is elmeséli, hasonlóan érzi át a szeretkezéseinket. És ez nem a szex misztifikálása! Ehhez kell az, hogy "lelki síkon" is szeretkezzünk, nem csak az aktus a lényeg. Nekem kell az a lelki plussz, amit csak vele, általa élhetek át, amit csak ő tud megadni nekem...
válasz | 2009-04-09 | 19:50
A "lélekegyesülés" dologról annyit, hogy honnan tudod például, hogy a "túlmisztifikálás" mellett nincs vad szex. A két dolog egyáltalán nem zárja ki egymást..., csak például egy erős orgazmus-sorozatnál mindkét félnek egyaránt jó, és egyre jobb, éppen azért, mert a nő által érzett ingerek /erős összehúzódások/ a férfire is hatnak, hiszen ő is érzi ezeket az érzéseket, hiszen folyamatos összehúzódást érez ő is, vagyis nagyon is érzi azt, hogy mikor jó a nőnek.
Egyébként a "vad szex" ott kezdődik, mikor már egy férfival néha egy csókolózás felér azzal, mint némely férfival maga a szeretkezés. Mert van ilyen. És nem mindig elég a puszta "technikai tudás" ahhoz, hogy boldog legyen egy nő, kell azon kívül valami plusz is. És például a Taoista tanítások, Tantrikus szex stb. nem azt jelentik, hogy hiányzik a temperamentum, hanem éppen az elnyújtást, a még fokozottabb élvezeteket jelentik, és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy tudatosan kell erre törekedni, ez egyszerűen csak úgy jön magától. És persze, hogy váltakoznak egy párnál is az együttlétek, mikor gyorsabb, a Te "nézőpontod" szerint vadabb aktusok váltakoznak elnyújtottabbakkal.
válasz | 2009-04-09 | 19:02
Mint oly sok mindent az életben, ezt is tanulni kell, ha szükséges, akár sok-sok hónapon keresztül is. (De nem egyből a "tripla szaltóval" kellene kezdened a próbálkozást. Csiklói orgazmust sokkal könnyebb elérni, mint hüvelyit.) Mivel nálad kimaradt a maszti, így nem tanultad meg élvezni az érintéseket, simogatásokat. Ezt kellene pótolnod.

Én nem tudom elképzelni, hogy egy egészséges, fiatal nőnél semmivel, semmiképpen nem lehet kiváltani orgazmust. És te se beszéld ezt be magadnak. Igenis, előbb-utóbb SIKERÜLNI FOG, csak higgy benne és ne görcsölj ezen. Van remény, hiszen azt írod, az elején jól esik a kényeztetés egy ideig. De már tulságosan elkeseredett vagy, nem tudod élvezni magáért az együttlétért a szeretkezést. Egyszerűen örülj annak, hogy a pároddal lehetsz, hogy neki élvezetet okoz, ha veled van, és ezt tőled kapja...
Újraolvastam egy pár hsz-edet és abból azt érzem, hogy még mindig sok a gátlás benned. Pl.nem szólsz a párodnak, hogyan simogasson, csak "pakolászod a kezét ide-oda".
Szoktál fantáziálni a szexről? Ha igen, felizgat? Vagy a pornó? Megkérdezhetem, mi az oka, amiért kimaradt nálad tiniként a maszti?
válasz | 2009-04-09 | 18:28
MINDEN az agyban kezdődik..
:S
válasz | 2009-04-09 | 17:56
khm :) a lélekegyesülős dolog egyáltalán nem zárja ki a temperamentumot, vadságot. :) sőt, sokszor a "vadabb" dolgok hozzák ki az emberből a pluszt ;)))
válasz | 2009-04-09 | 17:45
tényleg nem szabad túlmisztifikálni.. rágörcsölni.. mert sok akarásnak mindig nyögés a vége;)))))

mondjuk én ezt a nagyon csöpögös..bújos részét sem szeretem mindig..

elismerem hogy néha mennyei párommal összebújni..vagy lágyan szeretkezni...

de ez a lélek egyesül duma...ööö..khm..

na szoval mi szerencsére inkább a vadabb..temperamentumosabb aktusokért vagyunk oda.......................
 
válasz | 2009-04-09 | 16:54
Sziasztok ! nem tudna valaki valami jó tanácsot adni azzal kapcsolatban hogy hogy lazúljak el mikor rámjön a vizelési inger amiből a gpontos orgazmus lesz ? Rengetegszer átéltem már ezt az érzés de mindig csak eddig a pontig . Amitn megérzem rögtön begörcsölök és megkérem a párom hogy haggya abba
köszi
sziasztok
 
válasz | 2009-04-09 | 15:41
tényleg nem szabad túlságosan akarni, mert begörcsölsz kicsit. én csak annyiban vettem észre magamon, hogyha eszembe jutott ilyesmi, hogy jó lenne ha lenne orgazmusom, meg hátha most sikerül, egyből nem élveztem úgy, és gyorsan eltereltem a gondolataimat, hogy csak páromra figyeljek.

általában ha túl soakt bújtam ezt az oldalt vag ya fórumot olyankor többet filóztam ezeken, szóval nem szabad túlzásba vinni az utána olvasást :P
válasz | 2009-04-09 | 15:08
Lehet, h a tested lazának tűnik, de az agyad állandóan az orgazmuson kattog. Görcsösen akarja és fogadjunk, minden gondolatod az, h "na mikor érzek már valamit?" vagy "mikor lesz már orgazmusom?" :S
válasz | 2009-04-09 | 14:25
De miért, a testem nem áll görcsben szex közben.
Tök laza vagyok :)
válasz | 2009-04-09 | 11:01
valóban csodálatos dolog. nagyon tetszik, ahogy leírtad.

az egész szeretkezés annyira bizalmas, intim.szinte beleborzongok :)

"ez az élmény minél többször megtörténik, annál jobban és jobban összefűzi őket"
igen, mert az ember ilyenkor a legmeztelenebb, a legsebezhetőbb, hisz teljesen levetkőz mindent, s a lelkünk legmélyebb titkai kerülnek felszínre egy-egy szeretkezéskor. ilyenkor látjuk a másiknak a lelkét. ez a hatalmas őszinteség, intimitás köti össze a párokat. és ha megvan ez a bizalom, nyitottság, a másik befogadása, saját magunk teljes megmutatása, megnyílás magunk és a másik előtt, az hatalmas élmény mindkét fél számára, hiszen egyfajta mély, őszinte elmélyülés történik egymásban.....
válasz | 2009-04-09 | 10:31
A görcsös akarat csak ront a helyzeten.
válasz | 2009-04-09 | 10:31
Mindenki szeretné.. De görcsösen akarással nem mész semmire. Hisz az pont a görcsösséggel ellentétes állapot.. Ezért "baj"..
válasz | 2009-04-09 | 10:05
Szépen leírtad, ezért is vágyom én is átélni ezt, és ahogy leírtad, te is minél többször szeretnéd átélni.
Akkor miért baj az, hogy én is nagyon, akár görcsösen is szeretném?!
Ha ez annyira szép, csodálatos élmény- ki ne szeretné átélni?!
válasz | 2009-04-08 | 20:25
Egyre inkább azt tapasztalom, hogy az orgazmus tényleg egy tanulható élmény, és ezt az érzést egyre tovább, és tovább lehet fejleszteni. És olyan érdekes, hogy mennyivel másabb élménynek látom a klitorális orgazmushoz képest a hüvelyi orgazmust, ami ugyan nekem viszonylag ritkábban jön létre, de valahogy sokkal elsodróbb erejű élmény, olyan átható, és valahogy teljesen átjárja az ember testét és lelkét ez az élmény. És vallom, hogy biztosan nem minden partnerrel sikerülhet ez egy nőnek..., már a második alkalom az, hogy a mostani párommal ezt a csodálatos élményt ilyen erőteljesen és jó pár percig átélem /a többi alkalommal inkább rövidebben érezhető volt/. És valóban csodálatos orgazmus nélkül is egy együttlét, de az is igaz, hogy ezzel a plusz élménnyel testileg és lelkileg is gazdagabb lesz egy pár, és ez az élmény minél többször megtörténik, annál jobban és jobban összefűzi őket. A Párom egyenesen azt mondta, hogy egy ilyen együttlét után szabályosan könnyebbnek érzi magát..., én is pont így éreztem, fantasztikus érzés látni, hogy egy férfi is mennyire meg tud hatódni, ha érzi azt, hogy a párjának maradéktalanul jó. Bár csak minden együttlétnél mindig ugyanolyan "hőfokon" lehetne érezni ezt a csodálatos érzést..., de felesleges valószínű "telhetetlennek" lenni, mert valószínű, nem véletlen, hogy az emberi szervezet nem mindig képes ennyire /legalábbis a női/ átadni magát, és ráhangolódni az ilyen fantasztikus dolgokra. Kicsit olyan misztikusnak érzem ezt az egészet..., szóval azon gondolkozom, hogy ez kicsit olyan, mint a Tantrikus szex... talán.
 
válasz | 2009-04-04 | 13:44
Most olvasok egy könyvet, Lux Elvira: Szexkonntroll , és sztem jó dolgokat ír a szexualitásról meg az intimitásról...tudom ajánlani neked is meg a barátodnak is!:) (én am. könyvtárból szereztem be..)
válasz | 2009-04-04 | 09:21
Hm... Hat hét??? Egy hetet sem bírtunk ki.:)))))))))))
válasz | 2009-04-03 | 16:20
háát..tényleg nem természetes dolog ez..

mitől fél?
most az együtt alvástól?
vagy attól hogy ez már komolyabb kötöttség?????
vagy mi???

mert mások már 15-6évesen együtt alszanak..
de 2év járás után 20fölött már sztem mindenki..

én néhány hónap után már hosszú hétvégéket töltöttem párommal..

és nincs is felemelőbb mint amikor hozzámbújva alszik el és közben simogathatom a kis buksiját...
válasz | 2009-04-03 | 09:55
Nőknél előfordul, hogy a húgyhólyag, a végbél vagy a vastagbél beboltosul a hüvelybe. (cisztokele, rectokele) De azt nem tudom, ez okozhat e fájdalmat. A dokival ezt a problémát mindenképpen meg kellene beszélned. Feltétlenül menj el egy vizsgálatra.

Nekem pl. most vették észre, :((( hogy a méhszájam egy ponton le volt tapadva, ezért véreztem sokszor aktus közben. (Két szülés és rengeteg vizsgálat után!!!) Megkérdezte a dokim, hogy "a férje nem akadt bele"? :))) Kicsit szabadszájú, de jó fej.
Amikor feltette a spirált, akkor ezt is felmetszette...:(((((((
válasz | 2009-04-03 | 09:38
Próbáld bátran ki, ha már megvettétek, nem veszítesz vele semmit.
válasz | 2009-04-03 | 09:35
Azért az érdekes volt, amikor a kapcsolatunk kezdetén a párom az "elődöm" nevén szólított az ágyban... :)))))))) Azzal vígasztaltam magam, akkor ezek szerint velem is van olyan jó, mint vele volt. Nem vettem zokon. Ahogy már írtam, csak hálás lehetek neki, hogy ilyen pasit faragott belőle.
válasz | 2009-04-03 | 09:26
ezt én is tudom, hogy a szer csak" élményfokozó, de ki tudja, lehet, hogy beindít annyira..
válasz | 2009-04-03 | 09:25
Én is ezért írtam, hogy a vágyat hozza meg, az orgazmushoz több kell.
válasz | 2009-04-03 | 09:20
Javítani akkor lehet, ha ő is partner ebben. De akiben ennyi gátlás, félelem van, mint a párodban, ott nagy a baj! És ráadásul annyira szégyellős, hogy beszélni sem mer veled róla!? :(((
Nem csoda, hogy nem jutottatok előrébb a szex terén.
És elég éretlen személyiség lehet, ha azon élcelődik, te hogyan élvezel. Ahelyett, hogy büszke lenne rá, hogy ezt ő hozta ki belőled. A pasikat inkább fel szokta tüzelni a nő élvezete, és "dagad a keblük" az önérzettől! :))))))))))
Az ilyen megjegyzések ott munkálnak az emberben tudat alatt, és igen erős gátlásokat képesek előidézni.
Elég önzőnek is tűnik... A szeretkezés akkor jó, ha kölcsönösségen alapul, amolyan adok-kapok viszony. Én odaadom a testem-lelkem, a szerelmem, a legintimebb érzéseimet, gesztusaimat, de cserébe ugyanazt várom: gyengédséget, törődést, odafigyelést, szenvedélyt... És amit nem kapsz meg az egyiktől, simán átélheted másvalakivel. Miért kellene megtagadnod magadtól ezt az fajta örömöt? Szép dolog a szerelem, én is azt vallom, mindent el kell követni, hogy javuljon a helyzet, de a te igyekezeted ehhez édeskevés... 2 év elég hosszú idő... mennyit akarsz még elpazarolni erre? Állítsd válaszút elé, mert ha csak évek múltán döbbensz rá, hogy hiábavaló volt minden erőfeszítésed, bánni fogod majd. A kiegyensúlyozott párkapcsolathoz a szexuális harmónia is szükséges.
válasz | 2009-04-03 | 09:10
"Annyival leszünk közelebb, hogy tudom, mit kellene akkor éreznem, vagyis tudom milyen érzés az orgazmus. "
Szerintem (!!! saját vélemény) ilyen szertől nem fog orgazmusod lenni. Fokozza a vágyat, azaz kívánósabb leszel, de h az agyadat ez mennyire befolyásolná? Vagyis azokat a folyamatokat, amik jelenleg blokkolva vannak, h elérd az orgazmust...
válasz | 2009-04-03 | 09:07
Nekem speciel az a véleményem ezekről a szerekről, h aki már ismeri a testét és nem szenved orgazmusproblémákkal, akkor neki használhat feldobni az együttlétet..
erre gondoltam kb amikor az eltékozolást írtam.
Annyival leszünk közelebb, hogy tudom, mit kellene akkor éreznem, vagyis tudom milyen érzés az orgazmus.

Az a fura, hogy múltkor is az ujjazásnál pisilési ingerem volt, meg egy csomó folyadék távozott belőlem, alattam is csupa lucsok volt minden, se nem volt az az extra érzés, hogy hűde jó.Nem értem, miért nem.Vagy túl sokat várok.
válasz | 2009-04-03 | 09:03
Nekem speciel az a véleményem ezekről a szerekről, h aki már ismeri a testét és nem szenved orgazmusproblémákkal, akkor neki használhat feldobni az együttlétet...DE aki úgymond nincs képben magával, annak arra kéne rájönni, h természetes módon mi turbózná fel teljesen és mi segítene neki tovább lépni. Tegyük fel, h valami csoda folytán ez a szer mégis segít az orgazmus elérésében, akkor mennyivel is lesztek közelebb? Annyit tudni fogtok, h mindent ugyanúgy csináltatok és a szer hatására bekövetkezett. Ergo továbbra se lesz fogalmatok arról, h neked mi kellene még...sőt ha ismét át akarod élni, megint ehhez kell nyúlnod. Szóval ez szerintem max alkalmi megoldás lehet (bár ebben kételkedek), de nem végleges...
válasz | 2009-04-03 | 09:01
A gyógyszertől nem félek, vettem már be mást is pl. King of kings-t, az semmilyen nem volt, most meg a női cseppeket, 44 féle gyógynövényből készült.Ha használjuk, beveszem mind a kettőt. De nem lehet minden szexnél gyógyszert bevenni. Azért ez hátha jó lesz.
 
válasz | 2009-04-03 | 08:58
Úgy eltékozolni, hogy neked már volt orgazmusod, így jó ez a szer, nekem még nem volt, de ettől nem is lesz, mert vágyfokozó. És amikor nagyon jó hangulatban vagyunk akkor kéne bevenni, mert elég drága.
válasz | 2009-04-03 | 08:52
Jaj, Ani! Mitől féltek? Mi az, hogy "eltékozolni"? Szerintem neked pont erre van szükséged.
Engedd el magad, lazíts és kellemes élményben lesz részed. Ez a szer biztosan beindítja benned a vágyakozást, de a többihez ti is kelletek, mind a ketten. Ne a csodát várd, csak élvezd, hogy a pároddal lehetsz. Kapcsold ki a külvilágot, (zene, egy pohár bor, stb.) és szánjatok elég időt egymásra.
Én csak az egyiket mertem bevenni, mert féltem,
hogy "felrobbanok", amúgy se kell sok...:))) De te vedd be nyugodtan!!!
A páromnak nem szóltam róla,( az övé nem jött meg, mert éppen hiánycikk volt, nem vagyok önző, persze, hogy rendeltem neki is) de észrevette, hogy rendesen beindultam.
Mivel gyógynövény alapú, nem féltem tőle. (ginseng,stb.) Nekem nem kellett 45 perc, 20 is elég volt, hogy el kezdjek bizseregni tőle.
Kiváncsi voltam, hogyan hat, ezért direkt eltereltem a figyelmem, másra koncentráltam, hogy tisztán csak a szer hatását érezzem. Érdekes volt. De te ne ezt figyeld, csak kettőtökre összpontosíts!!!
Ami furcsa benne, az a "programozás". Én jobban szeretem spontán, igaz, hogy majd' minden este szeretkezünk, de ezt nem "időzítve" tesszük. Pont az a jó benne, hogy tudom, eljön az a pillanat, és addig csak nő és nő a vágy bennem.
Bár ezt írhatnám sajnos múlt időben is, mivel a férjem műtétje miatt kb. hat hétig nem lesz akkora hancúrozás. Manuálisan és orálisan nem sok mozgásteret hagyott a doki, mivel ágyékhajlatban is van egy 12 cm-es vágása, és nem tudom, hogy a kéjtől vagy a fájdalomtől nyögdécsel. :) Ezért a másik tabit eltettem szebb napokra.
válasz | 2009-04-03 | 07:13
Nem aludtunk még együtt mert azt mondta attól fél. Huszas évei közepén. Normális ez? Gondolom nem. Na mindegy. NEkem egy ilyen nehéz eset jutott.
válasz | 2009-04-02 | 21:08
Mivel gondolom ő is szeret Téged, mint ahogy te is őt, lehet hogy nagyon bántja a dolog, hogy nem tud "teljesíteni", és ez teljesen blokkolja őt. Ez esetben az előbbi tanácsaim és kanyiméi feltétlenül hasznosak lehetnek.
Azt mondja neked, hogy otthon bármeddig bírja... ha elég nyitott vagy hozzá, és ő is belemegy, akkor masztizzatok egymás előtt, úgy a látvány miatt eléggé fel kell, hogy izguljon, de még is csak az ő kezében van az irányítás és jobban tudja kontrollálni az izgalmi szintjét....

Amúgy párod nem szokott nálatok aludni, vagy te náluk? Az sokat segítene a szülőktől való félelmén.
válasz | 2009-04-02 | 20:54
Nem tudom miért de ezekről a dolgairól nem szívesen beszél..
válasz | 2009-04-02 | 20:47
Azt mondja ő otthon bármeddig bírja. Nagyon sokáig...
válasz | 2009-04-02 | 20:41
Egyáltalán nem zárják ki egymást :), és személy szerint az utóbbit nehezen tudom elképzelni az előbbi nélkül.
Amúgy próbáld rávenni a párod, hogy ha "készül" odahaza az együttlétetekre, akkor próbálja minél tovább húzni míg elmegy, szünetekkel, ritmus váltásokkal stb..., mert valószínű, hogy a gátlásai és félelmei a lebukástól, megzavarástól otthon alakultak ki benne.
Ami ennél is jobb lenne talán, ha petting során, mikor te foglalkozol vele, igyekeznél minél jobban húzni az időt, és aktusnál is próbálnál hatni rá, hogy ne siessen annyira...


Végül még valami, lehet, hogy valaki tapasztalatlan és nem tudja azt sem, hogy neki mi a jó, de azért együttlét közben csak érzi, hogy mi az, amit élvez, amit ha nem is rögtön, de később megoszthat a párjával ezzel is segítve neki...
válasz | 2009-04-02 | 18:33
senki nem mondta hogy elhagynám..

3lánynak is én voltam a legelső..szoval tanítgattam én már eleget...
egyiknél mi is mind a ketten szinte tapasztalatlanok voltunk..

de azért 1 idő után már nem akarja senki sem elölről kezdeni..
az alapoknál...kitanítani.. megismertetni a dolgokat..
a kicsit lassabb tempót sem keresem már..

sztem ennyi idősen már elvárhatom hogy amilyen korcsoportban keresgélek (+20) azért ne full kezdő legyen a leányzó...

szoval így az az eset hogy kidobom mert tapasztalatlan nem állna fent.. mivel össze sem jönnénk;)))))))))))))))))


de sztem ezzen nem csak én vagyok így.. pl egy "normális".. 24-25éves leányzó sem nagyon állna le egy szüzike pasit pátyolgatni.. amikor ő kiforrott érzlemeket.. és gyönyörökkel teli sexet keres már...
válasz | 2009-04-02 | 18:32
Alapjában véve szerintem itt nagy tévhitek vannak a tapasztalt partnerrel kapcsolatban :S Mintha egy olyan ember, akinek volt már (szexuális) kapcsolata a jelenlegi partnere előtt, már összehasonlítgatna, elvárásokat támasztana, amik ha nem teljesülnek, gond nélkül félrelép vagy tovább áll. Mintha ez maga után vonná, h egyből szexmániássá kéne válnia a partnerének, ha pedig mégse így történik, akkor aztán bármire képes, h szexet kapjon (akár mástól).
A múlt az a múlt...az ex pedig ex...nincs olyan, h ő ilyen volt, ő most ilyen, stb...
 
válasz | 2009-04-02 | 18:32
Igazad van. Sztereotipia.
válasz | 2009-04-02 | 18:28
nem kell választani.. lehet szerelem és fergeteges szex is;))))))))

de amúgy nagyon gonosz kérdés;))))

a fergeteges sexnél mennyire vannak azért érzelmek?
és a nagy szerelemnél mennyire van azért sex???


választhatom én a szerelmet..
de pasi vagyok..nem hazudnék...
pocsék..vagy semennyi sexel nem tudnám leélni az életemet..
vagy megsinylené a kapcsolatunk és kihülnének az érzelmek..
vagy ha nem..akkor meg megcsalnám..rendszeresen...
válasz | 2009-04-02 | 18:28
"Nekem nincs szükségem egy tapasztalt nagyétkű pasi elvárásaira. Nem fájhatna a fejem, nem lehetnék fáradt...ha meg igen akkor rögtön attól kéne rettegnem h mikor csal meg. "--> az,h valaki tapasztalt, nem vonja maga után, h érzéketlen, bunkó és csalfa is egyben :S Nekem is voltak már rossz napjaim, Párom mégis megértő volt és türelmes...és nem rágtam otthon a körmeimet, h most vajon megcsal-e.

"Ha választanotok kellene melyiket választanátok? A szerelmet vagy a féktelen, őrült, fergeteges szexet? "-->szerintem nem kell választani. Legalábbis sokaknak ez azért egyszerre teljesül.
válasz | 2009-04-02 | 18:26
"De legalább nincs megfelelési kényszerünk és teljesítménykényszerünk. Vagyis magas elvárásaink. (Azon kivül h ne fél percig birja. )"

Ilyesmi lenne a többieknek? Nekem volt pár partnerem már, de nem egy listával állok Párom elé, h ha miket pipálhatok ki a listán, miben teljesít elfogadhatóan vagy jól :S
Tegnap is mondtam, h az se biztosíték semmire, ha valakinek már volt partnere. Egyrészt lehet, h 1-2 volt hosszú ideig és nem is tanult meg sokmindent...vagy éppen lehetettek többen is, csak éppen nem túl figyelmes, odaadó.Egyszóval egy kezdő is képes úgy beletanulni, h aztán a nő ne is tudjon szinte magáról.
válasz | 2009-04-02 | 18:24
Szerintem itt nem ez a lényeg...elvégre a kezdő is bele tud tanulni. Persze lassabban, de beletanul. De azért 2 év után nem találni a csiklót...khm...:S
válasz | 2009-04-02 | 18:19
És nem elítélendő ha valaki elhagyja a kezdőt egy tapasztaltért? Szerintem az. Inkább javítson rajta, elvégre ő se profinak született!
válasz | 2009-04-02 | 18:17
Nekem nincs szükségem egy tapasztalt nagyétkű pasi elvárásaira. Nem fájhatna a fejem, nem lehetnék fáradt...ha meg igen akkor rögtön attól kéne rettegnem h mikor csal meg.
És ha ezt nézem akkor az előnyök valahogy nem érdekelnek.

Ha választanotok kellene melyiket választanátok? A szerelmet vagy a féktelen, őrült, fergeteges szexet?
Nos, én a szerelmet!

Nem is lepedőakrobaták akarunk lenni, a középszerü nemi élet is elég lenne. Csak lenne..
 
válasz | 2009-04-02 | 18:14
én értem ezt..
és ez bizony a kezdő pasiknál is megvan..
hogy ha párjának volt már partnere.. gondol-e rá..
a másik meg hogy elképzelni hogy azt is csokolta..vele is szeretkezett.. élvezett...stb...

de ez a mult..nem lehet megváltoztatni..ezek az élmények is kellettek hogy olyanná váljon mint akibe beleszerettem..

és az tény..hogy több partner után ilyen csacsiságokon nem rágódik az ember..
mert magán látja hogy bizony ezek alaptalan félelmek..elvégre én sem csinálom ezt..szoval fölös attól rettegni hogy ő vajon....


de tény..ha egyik tapasztaltabb..másik meg kezdő...
akkor lehetnek ilyen surlódások..félelmek...
válasz | 2009-04-02 | 18:11
Mielött még szörnyűlködne mindenki: ebben is van legalább annyi jó mint tapasztaltaknál. De legalább nincs megfelelési kényszerünk és teljesítménykényszerünk. Vagyis magas elvárásaink. (Azon kivül h ne fél percig birja. )
 
válasz | 2009-04-02 | 18:03
Hát nekünk ilyen gondunk nincs, elsők vagyunk egymásnak.
válasz | 2009-04-02 | 17:52
Ez bennem is bennem van, hogy félek, hogy másokhoz hasonlítgat... De felfogom, hogy ne, csak a legtöbb nőnek ez eszébe jut, mivel önbizalomhiányos és szeretné, hogy jobb legyen mint az eddigi partnerek..
válasz | 2009-04-02 | 17:40
az tény..hogy az ügyetlen partner fejlődik..
de most 2ügyetlen partner akadt össze..

és mint látható.. 2év alatt sem volt sok fejlődés.........


én elhiszem hogy valakit zavar ha pl a partnerének több exe is akadt..
de azért ritka hogy pl egy full kezdő.. és egy szoknyapecér akadna össze komoly kapcsira...

én is olyan partnert kerestem aki elnézi hogy több párom volt már.. és én is örültem hogy páromnak volt már nem 1-2 partnere..

fergetegesek is a szeretkezéseink..

nem lehet azt kivánni hogy más nővel ne is nagyon legyen..de azért jó legyen az ágyban... kell valami kopromisszum..

kinek mi a fontos..


amúgy ez őskori.. kezdők hibája..hogy azt hiszik hogy most nekem voltak már partnereim..azokkal hasonlítgatom őket össze? rájuk gondolok?

dehogyis..miért tenném? nem hiába lett azoknak vége..
multam részei..nem törölhetem ki őket..de nem is tagadom..vagy bánom a dolgokat..

de ilyen alapon elég 1 ex .. és akár arra is vágyódhatna a partnere valakinek.......
válasz | 2009-04-02 | 14:39
Légyszi, írj vmit a Virmaxról, mert mi megvettük, nagyon drága, 2 db-ot ffit és női is , de még nem mertem bevenni, márhogy nehogy eltékozoljuk, tényleg beindít, jó???
válasz | 2009-04-02 | 14:18
:O Most azt mondod, h amikor neked bajod volt, akkor is volt szex? Pár hétig se bírta ki a barátod a te egészséged érdekében? Ebbe belegondolni is rossz :S:S:S Nem lehet, h a sok ilyen "na jó, legyen szex" alkalom is csak rontott a helyzeten?
válasz | 2009-04-02 | 13:52
Mi van ha nem lelki oka van mint BLANCHE mondja?
Testileg mi okozhat ilyet vajon? Nekem voltak nőgyógyászati gyulladásaim, na akkor iszonyatosan fájt még az ujjazás is. Sokszor abba kellett hagyni, ilyenkor hálát adtam érte hogy a barátom olyan korán elmegy.
válasz | 2009-04-02 | 13:49
Jaj nem, nem vettem támadásnak. Csak leirtam nálam hogy mennek a dolgok mert ugy gondoltam rám is vonatkozik amit irsz és nem minden ugy volt ahogy leirtad rám vonatkozóan. Pl rám nem igaz hogy agyilag blokkolnám magamat, mert nem koncentrálok az orgazmusra. Sőt még ahhoz sem ragaszkodom, hogy élvezem az egészet. Csak szeretek vele lenni és kész. Nekem motivációként ennyi is megteszi. Magáért a tevékenységért csinálom.
válasz | 2009-04-02 | 13:21
"Nekem kicsit fura, h ennyi mindenhol érzéketlenek vagytok."

Számomra ez egyértelműen a tudat alatti elutasítást, elfojtást jelenti. Nem mernek belefeledkezni az élvezetekbe.

Nagyon ritka az igazán frigid nő. Csak meg kell találni a megfelelő partnert, aki felszabadítja őket a gátlások alól. Vagy legalább a jelenlegi legyen fejlődőképes, aki tényleg azt akarja, hogy a párja is élvezze vele a szexet, és mindent meg is tesz ezért.
válasz | 2009-04-02 | 13:15
Akinek nem inge, ne vegye magára! Kár, hogy személyes támadásnak vetted, amit írtam, pedig többes számban fogalmaztam.

Nem csak 20 nővel lehet tapasztalatot szerezni, lehet azt eggyel is, csak egy kis odafigyelés kell, hogy ne csak a saját gyönyörére koncentráljon.

" Hát tapasztalja ki ő is mi a jó nekem és mi nem.- Amugy nagyjából már tudhatná hisz a két év alatt azért sok mindent átéltünk tapasztaltunk. Csak sokszor amnéziás lesz.. "

Itt a baj! Nem nagyon látszik az igyekezet nála, hogy olyan nagyon fejlődni akarna. Legalábbis néhány elejtett megjegyzésedből az tűnik ki, hogy a te élvetedre nem fordít elég időt és figyelmet.
Nálad pedig a gátlásokat kellene leküzdeni. A jó szeretkezéshez az kell, hogy "eldobd az agyadat". Ne koncentrálj az aktusra, hanem csak engedd át magad az érzéseknek. Lazíts, hadd jöjjön, aminek jönnie kell.... és ne szégyelld, ha élvezed!

Próbáljátok ki a női virmaxot, hátha segít. Én kiváncsiságból rendeltem egy két darabos csomagot és szuper volt!!!
válasz | 2009-04-02 | 11:57
Szerintem egy normális férfi nem hasonlítgatja össze az exeket a jelenlegi partnerrel. Minden ember más, ahogy minden nő is más....Ezért is jó, ha van némi alaptudása, tapasztalata, de úgyis meg kell tanulnia, rá kell jönnie, h a párjának mi és hogyan jó.

Nekem kicsit fura, h ennyi mindenhol érzéketlenek vagytok.
válasz | 2009-04-02 | 11:42
Én is örülök, hogy nem volt előttem egy csomó nője a páromnak, így nem hasonlítgathat össze senkivel, amúgy nem is hasonlítana szerintem, de zavarna akkor, hogy a többiekkel biztos jobb volt neki, ügyesebbek voltak stb. Úgyhogy jó ez így, hogy nem voltak előtte,még ha nem is olyan tapasztalt.
az én páromat sem izgatja, ha a mellbimbóját izgatom, neki nem jó., hiába erogén zóna másoknak, ha neki nem az.
Erre szoktam azt mondani, hiába jó vkinek az orális, ha nekem pl, nem. Vagy a csikló pl. nekem nem okoz semmi gyönyört, hiába írják, az a gyönyör kapuja. Ez is egyénenként változó.
válasz | 2009-04-02 | 10:32
Én nem ismételgetem. Hiszen ez változhat, és én nem állok az útjába. Az ügyetlen partner meg majd fejlődik...Én nem tudnék együtt lenni olyannal akiről tudom hogy együtt volt vagy 20 nővel elöttem és attól olyan ügyes. Akkor ügyesség ide vagy oda nekem bizony nem kell!
Én mindig kivánom a páromat és nem kezdünk úgy bele,hogy nem érzek semmit. vagy ha közben elmúlik a vágy akkor abbahagyjuk. Ennyi. Normális dolog, ha néha nincs kedvem hozzá.
Az igaz, hogy nem tudom elmondani neki mi a jó, hogyan csinálja. De szerintem ez nem akkora tragédia. majd rájön ő magától. Ő sem mondta én mit csináljak mégis rájöttem (nagyjából talán). Persze pasiknál könnyebb de azért ott se mindne egyértelmü. Például mindenhol azt irják egy pasi mellbimbójával is lehet és kell foglalkozni. Na hát az enyém nem szereti ha foglalkozok vele. Egyéni különbségeket ki kell tapsztalni. Hát tapasztalja ki ő is mi a jó nekem és mi nem.- Amugy nagyjából már tudhatná hisz a két év alatt azért sok mindent átéltünk tapasztaltunk. Csak sokszor amnéziás lesz..
Én nem akarom segdeszközöket alkalmazni, van bennem gátlás ilyen téren. Nem vágyom rá, akkor meg minek. csak szar lenne.
válasz | 2009-04-02 | 10:26
Napközben nem ér rá a párom. Csak este 5-6 után :(
Akkor meg már mindenki itthon van, de engem nem zavar mint mondtam. Őt sokkal jobban. De már ez is javult. Jó lesz mert az ő félelmei is megmérgezik az együttlétet.
Igazad van, biztosan sok elfolytott dolga van. Amit ha egyedül nem tud feldolgozni pszichológushoz kéne fordulnia. Én megpróbálnék segiteni de mindenre az a válasz: "-Semmi bajom" Bár ha nekem nem meri bevallani akkor az senkinek..
válasz | 2009-04-02 | 09:42
Nagyon tetszik Pannna hozzáállása a dolgokhoz, nektek is ezt a pozitív beállítottságot kellene megértenetek. Szinte blokkoljátok az agyatokat azzal, ha folyton azt ismételgetitek, hogy úgysem fog sikerülni.
És csatlakoznék az előttem szólókhoz abban, hogy ha ügyetlen a partner, nem sok jóra számíthattok. Főleg, ha max. csak szavakban lehet nála felfedezni az igyekezet halvány szikráit.
Kellő időt kell hagyni az előjátékra, nem rögtön a csiklónak esni, akkor nem hiszem, hogy egy rendesen felizgatott nőnél nem találná meg...
Ha nem éreztek vágyakozást a párotok iránt, akkor ne kezdjetek neki, mert csak kudarc lesz a vége. Lelkileg is rá kell hangolódni a szeretkezésre, kívánni, vágyni a csókjaira, az ölelésére...
Sajnos a kamaszkori önkielégítések elmaradása elég nagy hiba..Ezek a tapasztalatok szükségesek ahhoz, hogy megismerje egy nő a saját testét. Ha magadnak sem érzed ,mi a jó neked, akkor hogyan mondhatnád el neki, hogyan tudnád irányítani?
A segédeszközök abban segíthetnek, hogy érzékenyebbé, fogékonyabbá tegyenek az ingerekre, persze, ha nincs bennetek gátlás ezekkel szemben. A gyermekkori traumák, megszégyenítések sok kárt okozhatnak a későbbi szexuális életben, ha ilyen problémák is fennállhatnak, legjobb lenne szakemberhez fordulni.
 
válasz | 2009-04-02 | 07:54
Csajszy hát zárd be az ajtót...:)
válasz | 2009-04-01 | 22:31
ezek a párod flúgjai..

mert szinte minden fiatal otthon lakik még első komolyabb kapcsijainál..

szoval fölös ezt összehasonlítani egy késöbbi esettel..amikor sajjna még mindig egyik-másik szülővel együtt kell lakni...

fiatalon ez természetes.. jópofizás.. dumcsi a párod őseivel..
tesójával..stb..
én pl multkor fél napon át kertészkedtem párom apjával míg kicsim tanult bent..van ilyen..

de ez is mutatja hogy még nem kellően tapasztalt a párod...
mert nem tudja elengedni magát.. én sem csokolgatom páromat előttük..
de ölelés..kézfogás..puszik azok mennek simán...

és most fel kéne tudni fogni..hogy ők sem hülék..jól tudják mit csinál 2 fiatal... nem fognak rátok tőrni...
vagy akkor oldjátok meg napözben amikor csak tiétek az egész ház..stb..


vagy nagyon bénuska párod..
vagy akkor komolyan feszeng..gátlásos.. rengeteg elfolytott dolga lehet.. és ez hat ki mindenre...
válasz | 2009-04-01 | 17:12
Én a saját esetemet azért írtam le, mert nálunk éppen ellenkezőleg volt, fantasztikus volt eddig a szex, és most sem rossz, ugyanúgy felizgulok, sőt..., hanem egyszerűen nagyon sok teher van az emberen akkor, ha több különböző generáció él együtt egy lakásban. És abszolút nem vagyunk prűdek, nyilván a lányom előtt az ő szintjén korának megfelelően elmagyaráztuk a helyzetet, mi együtt lakni nem tudunk. Viszont az egészben az a legelkeserítőbb, hogy a saját anyám is láthatta, hogy mennyire erősek az érzelmek közöttünk, ennek ellenére képtelen elfogadni, hogy egy elvált nőnek még lehet érzelmi, nemi- stb. élete, szerinte ugyanis egy elvált nőnek "le kellene húznia a rolót". Szóval az a szomorú, hogy a mások által ránk erőltetett normák elméletileg képesek egy szexuálisan jól működő kapcsolatot is tönkretenni, egyszer..., hát még egy olyan kapcsolatra milyen hatással lennének, ahol sosem volt tökéletes a szex.
válasz | 2009-04-01 | 16:37
Azt hiszem egyszer már közelébe jutottam. A párom alig tudott lefogni :D Hallom is vissza mostanában, de nem szemrehányóan ahogy hercegnő gondolta hanem inkább viccesen. Bár én bika létemre egy kicsit naiv vagyok és nem értem elsőre a kétértelmű irónikus megjegyzéseket sem. De pont ilyet nem is várnék a páromtól.
válasz | 2009-04-01 | 16:31
igen, átélem :) éppen ezért jó visszaemlékezni közelmúltr :D és álmodozni hogy mi vár rám nemsokára :D
válasz | 2009-04-01 | 16:23
Ezt így nem lehet leírni, de hidd el, ezt még lehet fokozni, amikor szinte önkívületi állapotban az élvezetbe belefeledkezve nyögdécsel a nő és közben lent pedig szinte már tocsog...
válasz | 2009-04-01 | 16:21
Értem. Szóval van még ennél egyetemesebb "ráizgulás" is? :)
válasz | 2009-04-01 | 16:20
Ettől mindenki beindul és igen,érezzük a bizsergést, neki akarunk esni a másiknak, stb... DE igenis ki kéne próbálni, h ezt még fokozni a teljes felizgulásig, amikor már szinte majd szétrobbansz a vágytól.
válasz | 2009-04-01 | 16:18
De nekem elég ez, teljesen beindulok tőle már ruhában is..Pl hátulról átölel nekem már az is elég a bizsergéshez..
válasz | 2009-04-01 | 16:17
Én is éppen ezt irtam az előző hozzászólásomban. Nálunk is azért vannak ilyen-olyan gátlások a szülők elött palástoljuk. Pl párom a szüleim elött meg sem mer csókolni, sőt eltol magától... elveszi a kezét stb.. Pedig nincs abban semmi, szerintem.
Igy tényleg nincs és nem is lesz soha felszabadult szex. Amúgy ez végigkiséri az emberek életét, nincs mindenkinek lehetősége külön lakásba költözni.
Ő fél mindig attól hogy benyitnak.. Túl erős a kontroll rajta? vagy mi van? Én miért nem izgulok azon nem nyit-e be valaki, vagy nem hall-e meg valaki valamit? Nem mintha kiabálnánk, mert pont ezért meg se mukkanunk max egy-egy sóhaj.
válasz | 2009-04-01 | 16:17
Képzelj el egy olyan kapcsot, ahol meghal a testiség. Alap lesz egy feszült hangulat, ami a mindennapokba is átfolyik...mindenen összekap a pár és egy idő után meghal az egész kapcs. Akármilyen kegyetlen dolog, de az egészséges és kielégítő szexuális élet egy jó kapcsolat alappillére.
válasz | 2009-04-01 | 16:14
Na igen, ez roppant kevés...az, h esetleg meztelenek vagytok és játszadoztok (s*ggrepacsi), az még nem előjáték. Igenis szánjatok időt erre...

Lentebb már írtam részletesebben: [111257]
 
válasz | 2009-04-01 | 16:11
"ez is olyan szubjektív, van akit ha egy órig símogatnak, masszíroznak sem megy el, van, aki hamarabb, van aki egy óra után."

Te teljesen úgy nézed, h szex = orgazmus. Ha nincs orgazmus,akkor az egész egy nagy sz*r...csúnyán fogalmazok, de te totál így állsz hozzá.
Tőlem is kérdezted,h miért szeretem a szexet, ha nem élvezek el...a szexért szeretem, az élményért.
Itt is totál arra orientálódsz, h másoknak se elég az orgazmushoz a sok kényeztetés....és ez baj??? Nem! Nem mki az orgazmus miatt nyúl a másikhoz...vagyis nem ennek kéne csak a szemed előtt lebegni és nem ez alapján kéne a különféle játékokat értékelni: nincs orgazmus--> felesleges és uncsi :S
válasz | 2009-04-01 | 15:07
Egyébként még annyit mondanék Aninak, hogy nagyon nehéz lesz úgy együtt élnie majd a párjával, hogy együtt laknak az édesanyjával. Korábban úgy emlékszem, hogy említette, hogy az anyukája is ott lakik. Ez a tény meg még különösen "hab lesz a tortán", nem fognak tudni soha rendesen ellazulni, ha nem lesz soha egyetlen olyan alkalom sem az életükben, mikor valóban maguk maradhatnak.
A saját példámon látom, az utóbbi hetekben - meg különösen az utóbbi napokban - totál el vagyok keseredve, és lassan én is elkezdhetek az orgazmus keresésén gondolkodni, ha így haladunk a párommal, meg nem elég, hogy sokszor hulla fáradtak vagyunk, akkor, mikor végre rendesen együtt tudunk lenni, jön másnap a saját anyám, és olyanokat mond, hogy az már szakembert kiált, és úgy néz rám, mint a véres rongyra. Lassan már minden erőm ellenére el is fog menni a kedvem a szextől is, és arra jövök rá, hogy a sok mocskolódás helyett, amit otthon kapok, maradok magamnak, és akkor nem kell azzal foglalkoznom, hogy elengedhetem-e magam teljesen, vagy már estére annyira felbosszantom magam az élethelyzetemből következő dolgokon, hogy inkább kedvem lenne feladni mindent.
Pedig soha nem volt orgazmus problémám, de az utóbbi hetekben gondolkodás nélkül rávágom a páromnak, hogy mit csináljak, nem volt szeretkezéskor egyáltalán semmi érzet,- legalábbis nem az, mint korábban, ez van. Hazudni ugyanis nem tudok. Szóval az érzelmi problémák, stressz, fáradtság, problémák kihatnak a szexuális életre. És akkor pláne, ha van egy harmadik személy, aki mindig keresztbe tesz.
Úgy, hogy én nagyon elgondolkoznék a helyetekben, Ani, hogy nincs-e más megoldás, hogy együtt lehessetek.
 
válasz | 2009-04-01 | 14:59
Ani, nem arról van szó, hogy valaki is bántani akarná a párjaitokat, hanem arról, hogy neked problémáid vannak, nyilván nyomaszt az orgazmus-problémád, és abban, hogy ez így van, szerepe van a a férfinak is. Valóban, nem minden a szex, de, ha nem lenne például neked fontos kérdés a kapcsolatotokon belül, akkor nem is érdekelne a dolog, és például nem is írnál ide, hanem megelégednél azzal, ami most történik köztetek, de Te írsz, tanácsot kérsz, és ez mutatja, hogy valami hiányzik a szeretkezéseitekből, neked hiányérzeted van.
válasz | 2009-04-01 | 14:55
én is azt szajkózom ittene hogy olyan nincs hogy valaki 2év után...ne találja a csiklót!!!! (még ha akkor is kezdte)

meg hogy beszélhetünk egyáltalán szeretkezésről..ha 1percig sem tart..


hisz 1 rendes sex az sok-sok ölelkezés..csokolózás..lassú levetkőztetés..
aztán kölcsönös kényeztetés..orálozás..stb...(nem 1x legalább 30-30perc ez is.. sőőőt)
és utána maga az aktus..
ami ha most gyors..vadabb.. akkor lehet 10perc...
de ha lágyabb...szerelmeskedősebb.. akkor 30-60perc is simán lehet..


de ez így együtt a 20perc és a 2-3óra között váltakozik....

de kétlem hogy nektek azért 20perc mert akkora tűz izzik köztetek hogy csak letép nadrág és az asztalra feldobva elkap a párotok irgalmatlan tempóban.....
válasz | 2009-04-01 | 14:55
Szerintem legalább 50%, de attól függ, ki mennyire temperamentumos /a férfi és a nő is/, és szerintem ez lehet több, mint 50%, is, mondjuk legalább 70%.
válasz | 2009-04-01 | 14:52
Ani pedig kanyimnak igaza van. Nem minden a szex egy kapcsiban, de 50%.

Kevés?
válasz | 2009-04-01 | 14:49
"Én már ilyenkor nagyjából fel vagyok izgatva kellő mértékig, tehát nem kell hogy odalent foglalkozzon velem órákig. Persze azért örülök neki, de csak ha nem bénázza el. Ez a része a dolognak elég rövid. "
Na akkor most hogy is van?
Felizgatva akkor vagy, ha úgy érzed mint lejjebb már írtam, hogy majd szétdurran a csiklód és a hüvelyed szinte beszippantja a farkát. Amíg ezt nem érzed, nem lehetsz kellőképp felizgatva...na és miért ne kéne PONT AKKOR hosszasan izgatnia? Még csak akkor kell!
Nálunk egy szeretkezés minimum 3 óra, ebből az előjáték 2 óra!!! Persze ez hozzávetőleges, van, amikor több, van amikor kevesebb...egy átlagot mondtam.
válasz | 2009-04-01 | 14:49
juj..te egyre harapósabb vagy...

azért mert te ilyen téren sikertelen vagy..nem kell mindenkinek nekiugrani...

ha páromnak nem lenne orgazmusa...

akkor egyrészt engem flusztrálna..hogy most én vagyok a rosz és nem tudom kielégíteni???vagy mi van??...

másrészt őt flusztrálná hogy mindig kielégítettlen..
egyre több lenne a feszültség..
és mivel nem élvezi.. egy idő után egyre kevesebb lenne a sex
(mint te is írtad nálatok..)

ami sorry..de normális.. potens pasi hosszú távon nem visel el..

szerethetem.. de szerelem ide/oda..
idővel megromlana.. és vége lenne..

nem normális az ha pl huszonévesek ha megtehetnék hogy naponta többször szeretkezzenek.. max heti 1x teszik...

mert akkor mi lénne késöbb?
már 30évesen csak szájrapuszi és jó éjt drágám?.....
válasz | 2009-04-01 | 14:45
Hát...
Csajszy nem haragszol meg ha mondok valamit...
Remélem...
Sztem ez a te pasid lehet elég béna a dolgokhoz...legalábbis sok mindenből ez jön le...persze nem biztos h igazam van.
Hogyhogy nem akarja...na meg mondod h másodszor nem is akarja...
Csajszy lehet nem veled van itt a gond...
Szinte biztos.
válasz | 2009-04-01 | 14:42
Nem csak elképzelni jó:) Átélni is:) Remélem azért átéled te is ezeket...
válasz | 2009-04-01 | 14:39
Nem kell megint összefoglalni a problémáinkat és bántani a párjainkat.

Állandóan azon vagy, ha neked nem lenne jó a szex lépnél, akkor ha összehozna egy olyan lánnyal a sors, akinek nincs orgazmusa, meg nem is lesz, akár egy év vagy több után lépnél- akkor nem is szereted igazán. Neked tényleg az kéne, beleszeress egy olyan lányba, akinek nem tudsz orgazmust okozni, hát megnéznélek.
Neked minden a szexen múlik a kapcsolatodban.Mert állandóan azt írod, hogy te továbbállnál.
válasz | 2009-04-01 | 14:27
most nagyon gonosz leszek..

de Ani és Csajszy fő problémája az..hogy önmaguknak nem tudtak gyönyört okozni.. ezáltal nem ismerik a testüket kellően...
ez eddig oks..mert van ilyen..csak így nehezebb dolga is van a pasinak
(míg pl 1 olyan lánnyal ki 12éves kora óta rendszeresen masztizik és xxx orgazmusa volt már mire összeakadnak..stb)

de még ezek megfejelésére.. egy kezdő..vagy éppenséggel önző..
a lényeg hogy nem 1 tapasztalt.. lepedőakrobata pasival jöttek össze..

egyik nem is szeretett orálozni és tanítani kell..
másik 2év után még néha keresi a csiklót...

mind a kettőtök pasija még ezek mellé eléggé korán élvez is el..
azaz még ha adj isten jó is lenne néha..nem is tudjátok kiélvezni...


hát ilyen alapokból sztem csak sikertelenség születhet szinte biztosan...


és próbálkozhattok.. és ezt is kell tennetek...
de ha ez nem változik..a kapcsitok halálra van itélve...

mert normális ember hosszú ideig nem bírná ezt ki..
és a vacak sex csak generálja a további konfliktusokat..
pedig a testiségnek éppenséggel ellenkezőjét kéne okoznia..


(halkan jegyzem meg..ha 1 tapasztaltabb.. több partneren.. és kellő..gyönyörrel teli aktuson túllévő csajjal akadt volna össze párotok..
már mind a kettőt kidobták volna régesrégen...
 
válasz | 2009-04-01 | 14:19
ebben tökéletesen 1-t értünk...
válasz | 2009-04-01 | 14:14
ez sem igaz annyira..

mert rengeteg leányzó van aki bizony a méretesebb..de minimum átlagos szerszámoktól képes csak elmenni.. mert az pont úgy..olyan szögben..stb..

de ha nedvesedsz..gerjedsz rá.. és az ügyködése során lelohadsz..az bizony inkább az ő hibája sztem...
válasz | 2009-04-01 | 14:10
én pont másik tipus vagy..nem filózok ennyit hogy most találnék-e jobbat..stb..
mert tudom hogy akadna partnerem..

tipikus kezdők hibája hogy 1 halott kapcsiba már-már túlzottan sokáig kapaszkodnak.. mert félnek hogy mi lészen aztán...

de ha már túl lennél 2-3-4 kapcsin..tudnád hogy utána is van élet bőven....
válasz | 2009-04-01 | 14:08
azért enyhén több sanszod lenne élvezni..
1perc alatt párom még rendesen bele sem lendül...

sztem enyhén kilennék dobva..de minimum durcásan néznének reám ha 20-30perc alatt abbamerném 1x is hagyni;))))))))

szoval addig ne törj pálcát amig 1 jó kiadós sexen nem vagy túl..

ha ezt párod nem képes megadni..........................................
Új hozzászólásFórum

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Maszturbálás
2018-07-01 - 15:41

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41