szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Női orgazmus


Új hozzászólás

válasz | 2010-12-20 | 13:17
Tudod, zavarónak, cikinek inkább azt érzem, hogy a férfiak a nő vágyaival néha baromian nem tudnak mit kezdeni. Nekem el kell néznem a "fáratságot, problémákat... stb.", csak azt nem tudom, miért érzem azt, hogy a férfiak "visszaélnek" azzal, ha tudott, hogy a nőnek vágyai vannak, egy idő után nyomasztja őket, nem tudnak mit kezdeni vele, vagy nem akarnak. Csak mítosz, hogy tudják értékelni a nő vágyait, per pillanat így érzem. Sokkal jobban illik a legtöbb férfihez a "fáj a fejem, hagyjál!" típusú nő, az illik hozzájuk. Szerintem jobban járnék, ha egy frigid, elutasító típusú nő lennék, jobb lenne az életem.
válasz | 2010-12-20 | 13:06
Fontos, hogy az egyedül gyakorlás alatt egy új világot élj meg! Fedezd fel magad! Szakíts az orgazmus központú nemiséggel! Merj játékosan bátor lenni, hogy felfedezhesd önmagad!
E nélkül a felfogás nélkül az egyedül gyakorlás alatt is ugyanazt éled meg, amit szeretkezéskor. Elvárásaid lesznek magaddal szemben, a cél az orgazmus "görcsoldó" hatása lesz, amit minél hamarabb igyekszel is elérni a beégett reflexeket használva. Ez valóban nem a fejlődés útja. Gyakorolj lassan, befelé figyelve, szeretettel, alázattal és csodálattal adózva nemiséged csodája iránt! Tűzz ki célokat és úgy határozd meg, hogy a következő gyakorlás alatt mit is szeretnél megfigyelni és mit is szeretnél tanulni! Az orgazmus pedig legyen kevésbé fontos, mint az élvezet és a relaxáció és az ellazult tudatállapot!
Így gyakorolva új oldalaidat ismered meg és csodákat élhetsz át.
Fontos azonban, hogy ne csak a jó tapasztalatokat fogadd be, hanem a rosszakat is! Azok által megismered a korlátaidat és azokat megismerve válaszokat találhatsz lényed rejtett kérdéseire!
Pl., miért éreztem ezt, vagy azt zavarónak, cikinek, miért kerülte ez el eddig a figyelmem, vagy miért szégyenlem esetleg????
Ez az egyedül gyakorlás üdvös útja :-))
válasz | 2010-12-20 | 13:04
Különösebben nem akarok elvárásoknak megfelelni, nem szeretem a tudatosságot erőltetni ilyenkor, sokkal inkább szeretek sodródni az eseményekkel.
válasz | 2010-12-20 | 12:55
Ezen reflexek kiiktatása és az új megszokások beírása a tudatba is csak akkor történhet, ha egyedül vagy. Szeretkezés közben túl sok elvárásnak akarsz megfelelni...
válasz | 2010-12-20 | 12:52
Nem érzem, hogy "hibát" követtem volna el..., különben nem gyakoroltam /gyakorlom/ már vagy huszonéve..., és persze, hogy ennek az előnyeit lehet "kamatoztatni" a párkapcsolati szexnél.
Csak néha úgy érzem, jobb lenne bizonyos beidegződöttségeket a párkapcsolati szexből kihagyni. Az utóbbinál szeretnél "elfelejteni" a csikló orgazmusnál "berögződötteket", és kiaknázni egészen más dolgokat. Ez azután vagy sikerül, vagy kevésbé sikerül, vagy fantasztikusan sikerül - az utóbbiból lehetne mondjuk több /de nem vagyok azért türelmetlen/.
válasz | 2010-12-20 | 12:51
Anticho, sajnos át kell lépned a határaidat ehhez az élvezethez...
A vizelési inger a gyakorlás elején ilyen erős csak. Ha eleget gyakorol az ember lánya, akkor ez az inger gyengül valamelyest és egyre rövidebb ideig tart.
Meg kell értened, hogy a vizelési inger ugyan megvan, de anatómiailag szinte lehetetlen a pisilés. Ha a párod szeret, akkor pedig látva az örömödet, még egy kis pisiléstől sem lesz kiakadva. Érezd hát ezt a kettős biztonságot: az anatómiád gátját és a párod szeretetét!
válasz | 2010-12-20 | 12:46
Igen, ez egy tipikus női hiba :-))
A magányos gyakorlás teret ad a kísérletezésnek, a fejlődésnek és a meditatív állapot begyakorlásának.
Ha egy nő az egyedül gyakorlásban rejlő potenciát nem használja ki, mert undorítónak, cikinek, ki tudja még minek érzi, vagy a párjával szembeni lopásként éli meg, akkor a párjától és önmagától is elveszi a fejlődés lehetőségét. A nemiséget ugyanis a testnek, léleknek, szellemnek egyaránt tanulnia kell...
A szeretkezéskor nincs idő és energia az önmagunkra való odafigyelésre, ráadásul minek szeretkezik az, aki akkor is magát részesíti előnyben???
Az "önszeretet" tanulása a test folyamatainak megfigyelése nem magánügy, hanem az egész családra kihatással van. Egy önmagát szerető, a nemiségét élvező és kiélvező, testi folyamatait ismerő nő a párja számára drága kincs!
Ezt a nőknek nagyon-nagyon meg kellene értenie és meg is kellene élnie. Minden önmagára fordított idő a párja üdvét is szolgálja.
Mint, ahogy a pár minden szerelmes együtt töltött ideje a gyermeknek segít, mert két elégedett, kisimult idegzetű, egymást szerető ember fogja nevelni és nem, két idegbeteg, egymást a felszín alatt értetlenül figyelő, esetleg gyűlölő emberi roncs...
válasz | 2010-12-20 | 12:39
Na igen, nem könnyű pont úgy helyezkedni, pont úgy mozgatni, h jó legyen. Tudom, h nyomást kéne kifejteni, próbáltam is, ami tőlem telt, de képzeljük el, h ezt önmagának az ember milyen sikerességgel tudja végrehajtani. Én szerintem kihoztam a helyzetből a maximumot.
Párommal is kísérleteztünk: mutató- és kisujj kint, középső kettő bent teljesen felfelé hajlítva (mintha a csontot fogná meg a férfi) és fel-le mozgás. Ott megvolt a nagyon kellemes érzés, de igazán most produkáltam magamban először ezt a hüvelyrászorításos-csepegéses-sokszori valamit.
Ami viszont nagyon de nagyon zavart, az a vizelési inger. Hiába írják mindenhol, h ez ezzel jár, akkor is rendkívül zavaró. :/
válasz | 2010-12-20 | 12:37
Igen, egy ilyen "esemény" után hihetetlenül kimerül az ember, persze fantasztikus élmény, csak kicsit ijesztő a nagyon erős összehúzódás és az erős alhasi vérbőség.
válasz | 2010-12-20 | 12:36
Én mondjuk nem érzem úgy, hogy a masztival csökkenne a nemi vágyam..., sőt. De lelkileg mégsem hasonlítható a szeretkezéshez, ez egy "magányos" dolog, és kész, bármennyire is jó lehet testileg.
válasz | 2010-12-20 | 12:35
Ez az az energia vesztés, amiről beszéltem. Ilyenkor a női energiák ahelyett, hogy a test belseje felé indulnának, inkább kifelé fordulnak és elvesznek...
válasz | 2010-12-20 | 12:32
Anthico, az a helyzet, hogy az izgatás ereje sem mindegy. A mozgás úgy néz ki, hogy nem csak hívogató mozdulatokat teszünk az ujjakkal, hanem még erősebb nyomást is gyakorlunk ilyenkor. Egyszerűen ki kell csalogatni ilyenkor az orgazmust :-)). Ezt a magad számára viszonylag nehezen tudod kivitelezni. Ráadásul a legtöbb erre a célra jónak mondott vibrátor éppenséggel alkalmatlan. Anatómiailag nem felelnek meg. Tehát ezzel is kísérletezni kell. A fej lehetőleg legyen széles, a szár pedig ne hajoljon könnyen, mer nem lehet akkor erőt kifejteni .
Fontos még az is, hogy ez a folyamat begyakorlandó, nem lehet csak egyszer-egyszer kísérletezni vele.
Taoista mestereim ugyanakkor felhívják a figyelmet rá, hogy a női szervezetre hátrányos hatással van ennek a "harmatnak" az elvesztése. Nem egyenlő a magömlés veszteségével, de nagyon igénybe veszi és gyorsan öregíti a nő testet.
Van egy trükk is a mesterek közt. Ez azonban egyrészt nem publikus :-)), másrészt nehezen lehet leírni. A dolog valahogy olyan hatású, mint a férfiak "Külső Zárja, amikor az ujjak nyomása akasztja meg a magömléses reflexet. Ilyenkor a nőnél is elnyomjuk a kifele törő nedv útját. Így meg van a mély átütő erejű orgazmus nagyobb energia veszteség nélkül! :-))
A hüvely ennél az orgazmusnál természetszerűleg is erre az elzárásra törekszik. Ezért húzódnak össze ezek az izmok sokkal erősebben, mint azt a más orgazmusoknál tapasztalhatjuk.
A nedvek előtörését a férfiak tolóreflexéhez hasonló érzés előzi meg. Ha ez elmarad, akkor a "g"pontos orgazmus sem volt az igazi.
válasz | 2010-12-20 | 12:20
Red, ezt csak azért mondják a nők, mert esetleg ők is érzik az orgazmusaik után a nemi vágy csökkenését. Egyszerűen rosszul "masztizunk". A maszturbálásnak inkább vágy növelő hatásúnak kellene lennie, mert akkor építi, erősíti a szexuális vágyat és az egészséget...
válasz | 2010-12-20 | 12:19
Igen, csakhogy eddigre már totál "kimúltam" /majdnem/ - párom nemkülönben, meg valahogy az a félelmetes, hogy annyira kimerítettek ezek az ismétlődő "hullámok", hogy szinte féltem tovább folytatni.
válasz | 2010-12-20 | 12:16
Valóban a folytatás hiányzik. Az ilyen "orgazmus" után nem szabad leállni, mert ez még nem orgazmus!!!!
POnt az ismételt hullámhegyek azok amik szép lassan önkívületbe emelnek...
válasz | 2010-12-20 | 12:12
Akkor hogy érhető el, h legyen orgazmusom is? :)
És ha viszont nincs orgazmusom, akkor miért van az, h a folyadék távozásával teljesen visszaestem az izgalmi görbén? Mint amikor orgazmusom van, de mégse volt.
válasz | 2010-12-20 | 12:10
A nők esetében sem kapcsolódik az orgazmus élménye a kifelé irányuló toló reflexhez. A toló reflex indítja be a spriccelést, de ez nem függ az orgazmikus állapottól. A kettő két különböző dolog...
válasz | 2010-12-20 | 12:03
Nem nagyon tudom leírni,mit is éreztem...de számokkal talán érzékletesebb :D
Legyen 1 az az izgalmi állapot, amikor kívánom a szexet, 10 pedig az kielégüléses, feloldódásos orgazmus:
1: 1-->5-->9,9--> pár csepp--> 1
2: 1-->6-->9,9--> pár csepp--> 1
.
.
7: 1-->9,9-->12 (feloldódás, megszokott orgazmus nélkül)--> pár csepp--> 1

Tudom, béna ezt most számokkal illusztrálni.
válasz | 2010-12-20 | 11:58
De az a fura, h nem hagytam abba.Azaz mikor erősödni éreztem az érzést, akkor jött az a pár csepp és mintha az izgalmi göbén totál lezuhantam volna a legaljára. Tehát elvileg folyt valami, előtte emelkedett az izgalmi "szint", majd hirtelen visszaesés. De minden ilyen után 1-2 mp-cel ugyanúgy folytattam és azonnal felugrottam megint az orgazmus előtti érzésig az izgalmi görbén.
Elég nagy ingadozások voltak, ha azt nézzük, és nem kellett huzamosabb idő, h szépen közeledjek az orgazmushoz, hiszen mindig 1-2 mp izgatással ott voltam előtte minden újrakezdés után. De mindig ugyanaz ismétlődött....pedig adtam időt a "folyamatnak", de a 7. után már erőm nem volt folytatni.
Amit még megfigyeltem, h egyre erősödtek az érzések. Mintha már a megszokott orgazmus erősségénél is nagyobb lett volna, de mégsem volt az a "feloldódás". Vagy lehet, h pont ez a lényeg? H így lehet a végtelenségig folytatni?
válasz | 2010-12-20 | 11:51
Persze, inkább viccesen írtam a "tengert" kifejezést. De, értem, mire gondolsz, mi a "gondod", mert én is voltam egy párszor hasonlóan, hogy fantasztikus volt, sőt, mintha "végtelenségig tudtam volna folytatni", de a végső feloldódás érzés elmaradt. Lehet, egy pontot elérve, tovább kellene lendülni még azon a ponton, és akkor jönne a "katarzis".
válasz | 2010-12-20 | 11:47
Nem, nem, nem tengert várok és nem is olyan több méteres spricceket.:) Félreétettél vagy én írta rosszul. Az érzés miatt kérdeztem, h ennyi lenne vagy valamit elrontottam. Mert megvolt az a bizonyos nagyon erős,közvetlen orgazmus előtti érzés, aztán hirtelen ennyi. Szóval furcsának találtam, kerestem azt a "szokványos" feloldási érzést.

"a nagyon erős hüvelyizom összehúzódás - gyakorlatilag szinte alig tudja kihúzni ezt követően az ujját. "

Én is ilyesmit éreztem, csak nem összehúzódásokban, hanem úgy egyszerre, nagyon szoros lettem belülről.

"de a legvégén mégis valami hiányzik - pont, - ahogy Te is írod - az "intenzív feloldódás"."

Én még annyit se éreztem, mint te...ezt a lábrángásos-melegséges-izzadásos valamit. Úgy éreztem, mintha a végtelenségig tudnám folytatni, csak a 7. már kivett belőlem sok erőt. Érdekes mód utána viszont nem voltam feltuningolva. Tehát mintha lett volna kielégülés, de az a bizonyos orgazmus alatti "igen, ahh, ez az, huhh" érzés nélkül. Pont olyan, mint amikor véletlen pont orgazmus előtt van abbahagyva az izgatás. Néha történt ilyesmi "baleset" és ilyenkor nagyon halványan lehet érezni azt, h volt valami, de nem az a bizonyos "igen, ez így nagyon jó" befejezés.
válasz | 2010-12-20 | 11:27
A barátnőm is ezt mondja, amit Te. Szerinte a maszti legfeljebb két párkapcsolat közötti rést töltheti ki. :-D
A pasik azért másabbak, de jellemzően nálunk is így van.
válasz | 2010-12-20 | 11:18
Tudom, hogy "odavagy" a barátnődért - írtad, - és ez is a "normális". Tehát, érted, miről írtam.

Egyébként nem, én nem vagyok oda a vibriért, úgy általában nem. Nekem túl erős inger. És a masztiért sem - ha párkapcsolatban vagyok.

Viszont lelkileg jobban odavagyok a szeretkezésért párkapcsolatban, /mint mondjuk a masztiért/ még akkor is, ha nem mindig elégülök ki testileg annyira. A kettő összehasonlíthatatlan.
válasz | 2010-12-20 | 11:13
Akkor a nő "odavan" pl. a vibriért? Ha azzal sikerül és mondjuk a pasijával nem? Ha ebből indulok ki, akkor borul az elméleted, de okés, vágom miről beszélsz. :-D
Igen, odavagyok a barátnőmért. Az izgalom nem kérdéses, gyakran van spontán merevedésem is (ami eléggé imponál :-D). A kielégülés érdekes dolog; volt egy időszakom (1-2évig), amikor nem tudtam elsülni (főiskola alatt), de élveztem a szexet. Minden megvolt, merevedés, kielégülés, csak éppen nem jött belőle semmi. Engem nem izgatott annyira, ellenben a csajoknak eléggé stresszes dolog volt, még ha csak futó kalandnak szántak is...
válasz | 2010-12-20 | 10:32
Nem hinném, hogy "rosszul csinálnál" bármit is, csak valahogy bemagyarázzák a nőknek, hogy a G-pontos orgazmus után minimum "tengernek" kell keletkeznie és, ha ez nem jön létre, akkor máris hiányérzete van a nőknek, hogy valamit "rosszul csináltak."
Egyébként érdekes, mert én is nemrégen hasonlót tapasztaltam, mondjuk nem virbrivel, hanem párom orális szex közben ujjával ingerelt, de én hasonlóan olyan szivárgás-szerűt éreztem. És érdekes, hogy rengeteg testi dolog kellemes volt, olyan hullámokban jött, a folyadék szivárgást pedig határozottan lehetett érezni egy bizonyos idő alatt, de a legerősebb érzet - amit párom is mindig mond - a nagyon erős hüvelyizom összehúzódás - gyakorlatilag szinte alig tudja kihúzni ezt követően az ujját. És az egész kellemes érzet, a lábam megrándul, elönt a melegség, iszonyat leizzadok, hullámokban érzem a kellemes érzetet, de a legvégén mégis valami hiányzik - pont, - ahogy Te is írod - az "intenzív feloldódás".

Én is azon gondolkoztam, hogy talán egy ponton leállunk, és pont folytatni kellene még, átlendülni egy elért szinten még túl.

Egyébként Ő olyan lencsényi kidomborodásnak "írta le" a G-pontot.
válasz | 2010-12-20 | 10:11
... hát masztival biztosan. Szeretkezésnél már jóval rosszabb az arány - legalábbis nálam, de ez van, sajnos úgy tűnik, be kell látnom, hogy a csikló orgazmus sokkal inkább rögzült nálam, mint gondoltam. Az tuti biztosan létrejön, akár pár perc alatt. A többi meg olyan esetleges.
válasz | 2010-12-20 | 10:05
Minden nő képes az orgazmusra!

Össze kell hangolni a hüvely és a csikló ingerlését, a nő ringásának ütemében kell izgatni.

De kérem! Azért mert nekünk a hüvelyünk külön helyezkedik el a csiklótól, azért nem jelenti azt, hogy alkalmatlanok vagyunk a kielégülésre.
Minden nő ki tud elégülni, csak meg kell tanulnia.
Minden férfinek elmozdíthatatlanul feszes tud maradni a hímvesszője, csak meg kell tanulnia.

Jelenleg nincs olyan könyv vagy fórum, tudás, ami erre alkalmas lenne. Mindegyik pontatlan, csak körbeírja a dolgokat és külsőségekre hagyatkozik a megoldásoknál. A korai magömlés agyi , akarati, reflex folyamat, nagyon könnyen kezelhető, mondhatom, azonnal.
A merevedés kérdése már időigényes, közepes lemerültségből 2-3-3 hónap, impotenciából fél év-év a felépülés (gyógyszermentesre!).

SZIGORÚAN TILOS BÁRMILYEN GYÓGYSZEREZÉS MELLETT ELÉLVEZNI!!!!
Csak az épülés elősegítésére használandó!!!!
Ahhoz nyugodtan, kevésbé problémás esetekben mindennapos gyógynövényes, komolyabb kimerültség esetén a potencianövelők társításával az szeretkezéseknél, a házasság intézményének megóvására. A férfi gyógyítja önmagát, a javulással párhuzamosan csökkenteni kell a bevitt szerek mennyiségét, majd az alkalmi marad csak meg és később, az is elhagyható.

Jé, a hímvessző gyógyszerek nélkül is képes működni, ráadásul megfelelően érezhető!!!
 
válasz | 2010-12-20 | 09:29
Most megint nem értem, hogy miért azt szűrted le abból, amit írtam, hogy a "pasi a hibás" - eleve ez elég furcsán hangzik, hogy ki a "hibás" valamiben.

Egyébként meg megkérdezném úgy, hogy Te lennél-e együtt olyan nővel, aki iránt nem érzel semmit, aki szexuálisan hidegen hagy...??? Valószínű, hogy nem. Vagy, ha igen, akkor valószínű, hogy ugyanúgy létrejön az orgazmusod - mondjuk inkább úgy, hogy ejakulációd, mintha kevésbé vonzó nővel lennél együtt.
De kérdezem úgy, hogy egyáltalán "Miért is lennél együtt olyan nővel, aki iránt nem vonzódsz? Mikor lehetnél együtt olyannal /és feltételezem, hogy olyannal is vagy együtt, aki iránt vonzódsz./ is, akit imádsz, aki iránt totál "odavagy"...

Vagyis eleve feltételezzük, hogy egy nő is olyan férfival van együtt, aki iránt "odavan"..., mondjuk a lehető legtöbb értelemben - de legalábbis szexuális értelemben "odáig van".

Egyébként itt jön az - és nem "hibás"-ról meg nem "hibás"-ról beszélünk, hogy azért nálunk nőknél általában feltétele a kielégítő szexuális életnek a szexuális és érzelmi összhang, mert azért nálunk nem jön annyira "automatikusan" az orgazmus. Szóval ilyen értelemben persze, hogy fontos a férfi szerepe a nő kielégülésében. Viszont nyilván az is igaz, hogy addig, amíg egy nő nincs tisztában azzal, hogy neki mi okoz örömet, addig ne is várja el a férfitől sem, hogy a férfi "kitalálja a vágyait". Mert egyik férfi sem gondolatolvasó, valóban.
válasz | 2010-12-20 | 09:22
Naja. Sok szerencsét!
Azt látom, hogy a legtöbb ember görcsösen akar olyan dolgokat elérni, ami csak a fantáziavilágban létezik. Most nem a hüvelyi orgazmusról beszélek, csak úgy általánosságban. Ezért utálom az amerikai sorozatokat (néha pl. amikor meglátogatom a szüleimet, akkor kénytelen vagyok végigfülelni párat :-( ). Nonszensz dolgokat sugalmaznak, ami nem igaz (és amit súlykolnak az előbb utóbb beidegződik)...
válasz | 2010-12-20 | 09:01
Az emberi test csodákra képes és mindig tanul újat az ember.Miért ne kísérletezzen? Hozzáállás kérdése. Van aki nem süllyed mély apátiába , ha ez vagy az nem úgy jön össze nála, más meg olyan szinten kergeti,olyan szinten akarja, h az egész szexuális életét megpecsételi.
Én is tapasztaltam már meg nagyon érdekes dolgokat, így semmire sem mondom azt, h ez nálam tuti nem jön össze ;)
válasz | 2010-12-20 | 08:59
"Videón azt láttam, h a pasi kimondottan fel-le mozgatta a behajlított két ujját, mert így lehet a legjobban ingerelni a G-pontot."
------------------------------------------------------------------- -------

Szerintem kísérletezz. Nincs két egyforma test, nincs két egyforma hüvely és nincs két egyforma G pont sem (elhelyezkedés, méret).

Ellenben azért feltenném a kérdést, hogy: "Ha a nők többsége alkalmatlan a hüvelyi orgazmusra (orvosi tanulmányok százai szólnak erről), akkor miért törekszik minden nő mindenáron elérni? Úgy értem: ha olyan álmot kergetsz, ami nem lehet (nem személyeskedem Veled, csak általánosságban), akkor az eredménytelenség csak megnyomorítja az életed, nemde? Mert biológiailag nem lehet - nem ő vagy a pasija csinál rosszul vmit. Divat? Olyan, mint a pasiknál a faroktabletta? Tudja, hogy lehetetlen, de hátha nála kivételesen mégis? :-D
válasz | 2010-12-20 | 08:56
Ebből miért következne az, h a pasi hibás?
Ha a nő olyan férfivel van együtt, olyan férfivel szeretkezik, aki nem izgatja fel, akit nem kíván minden porcikájával, akkor annak a szexnek annyi. És ez miért is a pasi hibája? A nő van együtt azzal a férfivel, az ő döntése, így magának is köszönheti, ha nem izgalmas a szex.
válasz | 2010-12-20 | 08:52
"Viszont azért azt nem hiszem, hogy magyarázni kell, hogy, ha egy nőre egy férfi nagy hatással van szexuális vonzódás szempontjából, akkor az már hatalmas előny arra, hogy a nő milyen élményeket élhet át az ágyban. Ilyen értelemben máris jó "belépő" a kiváló szexuális életre a nőre nagy hatást gyakorló partner, ha valaki olyasvalakivel van együtt, akivel ímmel-ámmal él szexuális életet (ráunk... stb.), akkor nem kell csodálkozni esetleg azon, ha elmarad a nő orgazmusa."
------------------------------------------------------------------- ------
Tehát: akkor mégis a pasi a hibás? :-DDDDD Coool :-D
válasz | 2010-12-20 | 08:48
Kíváncsi lennék a G-pontos orgazmust megtapasztalók tanácsaira. Mit csinálok rosszul? :)
Szóval régebb óta van G-pontos vibrátorom, évente ha egyszer előveszem. Ma itt volt az idei alkalom (:D). Videón azt láttam, h a pasi kimondottan fel-le mozgatta a behajlított két ujját, mert így lehet a legjobban ingerelni a G-pontot. Nő legyen a talpán az, aki ezt meg tudja oldani magának. Szóval maradtam a jó öreg ki-be mozdulatnál, bár azért felfelé is nyomtam. Jött is az inger, majd olyasmit éreztem, amit közvetlen orgazmus előtt szoktam.Ezt elég sokáig, majd egyre nehezebben tudtam ki-be mozogni, mintha akadályba ütköztem volna, majd még erősebben éreztem azt a bizonyos orgazmus előtti "feszültséget" és hirtelen minden abbamaradt és azért 10-20 csöpögött le a vibrin (guggoltam, így könnyebb hozzáférni). Majd kezdtem megint mindent az elején, nem kellett 20 mp, megint éreztem a megszokott orgazmus előtti erős "érzést", megint nehezebben tudtam mozgatni a vibrit, majd megint a végét kísérte jó pár csepp. Ezt így folytattam, kb 6-7x ismételtem. A 7. után -mondjuk úgy,- h nem bírtam, akkor volt a végén a legnehezebb már bent mozgatni a vibrit és akkor már nem csak pár csepp jött. Lehet, h a megszokott orgazmus érzését várom, és ezért furcsa ez az egész, de nem volt az a bizonyos intenzív "feloldódás". Vagy itt mást kéne várnom? Vagy valamit eleve rosszul csinálok?
 
válasz | 2010-12-11 | 18:37
... először is nem szoktam a Hallmarkot nézni /vagy max. 1x, 2x, ha néztem.../, másodszor meg éppen nem azt írtam, hogy "mindenki más hibás", csak a nő nem, ha nincs orgazmusa.
Viszont azért azt nem hiszem, hogy magyarázni kell, hogy, ha egy nőre egy férfi nagy hatással van szexuális vonzódás szempontjából, akkor az már hatalmas előny arra, hogy a nő milyen élményeket élhet át az ágyban. Ilyen értelemben máris jó "belépő" a kiváló szexuális életre a nőre nagy hatást gyakorló partner, ha valaki olyasvalakivel van együtt, akivel ímmel-ámmal él szexuális életet (ráunk... stb.), akkor nem kell csodálkozni esetleg azon, ha elmarad a nő orgazmusa. (Persze, kérdés, hogy miért van együtt egy női is olyan partnerrel, akit bármilyen szempontból un??? - ez már más kérdés...)
válasz | 2010-12-11 | 15:47
"Másrészt, ha valakinek önmagával - masztival - sem jön létre az orgazmus, akkor el kell gondolkodnia, hogy nem csak a párjában
lehet a "hiba", hanem az orgazmus nélküliségében legalább annyira felelős önmaga, mint a partnere."
------------------------------------------------------------------- ---------
A társadalmat ne felejtsd ki, az is lehet bűnbak :-D! Ha önmagától sem képes rá, akkor a partner miért felelős? Ez - ne haragudj, de - nagyon "hallmark"-os girlpower felfogás. Mindenki hibás, csak a nő nem :-DDDD. De ha már hibás is, akkor is csak 0,9%-ban, mivel rajta kívül mindenki más hibás olyan dologban, ami - lényegében - privát dolog.
válasz | 2010-12-11 | 14:42
Szerintem orgazmustól függetlenül lehet várni a szeretkezést azzal, akit szeretünk, attól, hogy nem jön létre mindig az orgazmus szeretkezés közben, lehet a szeretkezés egy frenetikus élmény azzal, akit imádunk, akit szeretünk.
Másrészt, ha valakinek önmagával - masztival - sem jön létre az orgazmus, akkor el kell gondolkodnia, hogy nem csak a párjában
lehet a "hiba", hanem az orgazmus nélküliségében legalább annyira felelős önmaga, mint a partnere.
válasz | 2010-12-11 | 10:08
"Viszont felmerül a kérdés, mi a fity fenéért házasodik valaki, addig míg meg nem tapasztalta az orgazmust????? "


Tudod, a remény hal meg utoljára.
És mindig utólag okos az ember.
válasz | 2010-12-10 | 18:47
..., persze, az is igaz, hogy nem árt, ha van orgazmusa a nőnek /akár párral, akár anélkül, így legalább az orgazmusprobléma "kilőve" a házassági gondok közül, mert - azzal egyetértek -, hogy a jó szex "sok mindent visz" egy kapcsolatban, házasságban. Valóban, legalább az működjön, ha egy férfi és egy nő között "forr a levegő", van valami különleges kettejük között, akkor az már klassz alap az egyéb kapcsolati problémák megoldására - növeli a toleranciaküszöböt, az biztos!
válasz | 2010-12-10 | 18:26
miért van? :D

hallottál már pavlov kutyakísérletéről?
válasz | 2010-12-10 | 14:25
Gondolom, minden egyéb passzolt, és mivel soha nem élte meg ezt az élményt, nulla szexuális tapasztalattal kezdett a kapcsolatba, nem érezte a súlyát, nem tűnt annyira fontosnak számára.
válasz | 2010-12-10 | 14:10
Egyetértek.

CSak, mint számtalanszor leírtuk, leírták itt.

Annyi minden van, ami elromlik és elromolhat két meber között, leglaább ez működjön.

De tényleg mi a p-nek megy valaki hozzá olyanhoz, akivel már a kezdetek kezdetén nem működik a szex??????

Jó persze nem az ő hibája, lehet neveltetés, és ezer más ok. De súlyos hiba volt....
válasz | 2010-12-10 | 14:06
..., miért, szerinted orgazmus nélkül nincs házasság...?????
Hidd el, az orgazmus nélküliségen kívül rengeteg minden tönkre tud tenni egy házasságot.
válasz | 2010-12-10 | 13:55
Látom nincs új a nap alatt, Ani még mindig az orgazmusáért harcol.

Mondjuk legalább kitartó.

Viszont felmerül a kérdés, mi a fity fenéért házasodik valaki, addig míg meg nem tapasztalta az orgazmust?????

Hülye világ ez.
válasz | 2010-12-09 | 15:08
En nem varnam az aktust,ha nem lenne orgazmusom.
Ugyanugy ahogy nem varnam hogy a barataim pizzat esznek mig en kemenyen dietazom
Ha pedig nem varnam.hogy lennek benne feloldodva??
 
válasz | 2010-12-09 | 14:31
Szerintem azért, mert érzelmileg kívül maradsz az egész élményen.

Ha frusztrált vagy, dühös a párodra /akár nem tudatosan is/, akkor nem tudod kellemesnek értékelni az élményt.
És mondjuk x év orgazmus nélküliség után van is ebben a frusztrációban valami.
válasz | 2010-12-09 | 14:29
A csikló közvetlen, erős ingerlés hatására kiválthat a test más pontjain ilyen izomrángásokat. A lábrángás tipikus...nekem legalábbis akkor, ha Párom picit erősebben kényeztet. Ilyenkor szoktam jelezni neki, h gyengédebben csinálja. Az alhasi izmok rángása viszont általános jellegű. Magamnak sose produkálom, de ha Párom foglalkozik velem, az esetek nagy %ban megvan :D
Viszont a hüvely izmokra rászorítva ezek visszafoghatók...legalábbis sikerült így elmulasztanom a lábrángást is nem egyszer...mert akkor és ott az erősebb, picit kellemetlenebb csiklóingerlés még tetszett is,csak a lábam mozgása nem :D De általában nem szeretem az ilyen erős ingereket, ahogy Gyöngykagyló is írta, nálam is inkább a közvetett inger a kellemes.
...bár a nagyon erős, kellemetlenebb, közvetlen csiklóingerlés (amikor is előjön a lábrángás) sokkal hamarabb eredményez orgazmust...ezt is egyszer kipróbáltam :D De maga az élmény nem volt olyan katartikus, mint a "megszokott" módon elért orgazmusé.
válasz | 2010-12-09 | 14:28
Hát ez a kellemes érzés-érzet marad el nálam ekkor is, meg a G pont ingerlésnél is.
 
válasz | 2010-12-09 | 14:26
Pl.: a nyak/nyaktő? Gyors mozgás előtt kidagadnak egy kicsit az erek, illetve kiszélesedik a gége (levegővétel). Ez akaratlan mozgás, a test készül az aktuálisnál nagyobb erőkifejtésre, és oxigéntöbbletet vesz fel. A vállvonalon lehet a leghamarabb észrevenni a készülő mozgást, legalábbis szerintem. Mivel a testtartás / tekintet is csalóka, így feladom. Gondolatolvasás? :-)
A semmiből jövő támadás felismerésénél tényleg hasznos lehet a "gondolatolvasás", de fight-ban az "okos bunyó" sokkal célravezetőbb, mint az ellenfél szugerálása. Szerintem.
válasz | 2010-12-09 | 14:26
Nem az a kérdés, hogy mit jelent, hanem hogy Te hogy élted meg.
Ha a párom izgatja a csiklóm, akkor valamikor nekem is akaratlanul megrándul a lában, vagy akár folyamatosan remegni kezd, ha már nagyon izgulok. Számomra ez nagyon jó élmény. Nem azért, mert kellemes a végtagremegés, vagy mert a megfeszülő gerrinc érzete jó, hanem a szexuális szexuális megélés isteni, az egész együtt.
válasz | 2010-12-09 | 14:24
Ez szerintem is valamilyen idegi- reflexszerű jelenség. Nekem is előfordult már, bár volt, hogy nem az orgazmus előtt jelentkezett, hanem együtt vele. Vagy minimális idővel az orgazmus előtt.
válasz | 2010-12-09 | 14:21
Ha valaki a szakácskönyből meg tudja csinálni a paprikás csirkét, akkor egyszerűen el tudja készíteni azt az ételt. Ha meg kinyitja a hűtőt, és sipp-supp összeüti, akkor az más készség.
válasz | 2010-12-09 | 14:21
És az mit jelentett, mikor a csiklóm , vagy a csikló makkjának símogatásakor megrándult a lábam?

Ez a szex.p- szerint a preorgazmus jele, de olyan, mint a térdreflex, ha hozzáért csak akkor rándult meg. (és nem járt semmilyen érzéssel, inkább reflexszerű volt)
 
válasz | 2010-12-09 | 14:18
Én is szoktam ilyet átélni, mikor közel vagyok. Főleg mikor van az a közel vagyok érzés aktus közben. Meg jó érzés ilyenkor még egy kicsit "rájátszani", csinálni az összhúzásokat, és akkor jön még több is könnyen magától. De tényleg tök más, az nem orgazmus.
válasz | 2010-12-09 | 14:08
Állítólag a meddőségnél is van pszichológiai összeférhetetlenség, akkor a szexnél miért ne lehetnének mentális összeférhetetlenségek?
válasz | 2010-12-09 | 14:04
Ez a nincs hozzá készséged nem azt jelenti, - nyelvtanilag sem -, hogy képtelen vagy rá. Egyszerűen azt, hogy valamit még nem tudsz "készség szinten".
Ez olyan, mint az első sikerült sütemény sütés - ha az első megvan, akkor általában jön a többi is.
És, ha átéled az elsőt, akkor meg még előtted van az egész élet...
válasz | 2010-12-09 | 14:02
Nem áll szándékomban.
Attól, h valaki azt mondja, h ez és az 100%-osan amaz, az ne feltétlen igaz mindenkire. Én érzem, én élem át, és ne akarja megcáfolni a saját tapasztalataimat. Az emberi szervezet néha érdekes dolgokat képes produkálni és ha abból indulunk ki, h jelenlegi állás szerint az orvostudomány nem szívesen igazol olyasmit, h akarat, gondolat ereje, agy hatalma, vagy netán a vonzás törvénye...szerintük ezek humbukkok, míg mások életét meg pont ezek mentették meg.
válasz | 2010-12-09 | 14:02
Szerintem most ezzel a hozzászólásoddal "talált, süllyedt"!
válasz | 2010-12-09 | 14:01
Vagyis nincs hozzá készségem?
válasz | 2010-12-09 | 14:01
Lehet, hogy ez is olyan, mint mikor egy pár gyermeket szeretne és mindkettő egészséges, de mégsem lesz nekik, másik emberrel viszont összejön a baba.
válasz | 2010-12-09 | 13:59
Nahát, akinek nem volt még orgazmusa ez nem sokat mond...
válasz | 2010-12-09 | 13:58
Akkor a szexuálpszichológust cáfolod meg :)
válasz | 2010-12-09 | 13:58
Szerintem a "készség" szó azt takarja, hogy valamilyen tevékenységet aránylag minden gond nélkül, többnyire zökkenőmentesen el tudunk érni, véghez tudunk vinni. Ha belegondolunk, minél többször főzünk, kísérletezgetünk, kalandozunk gasztronómiai területen, annál inkább készség szintre fejlesztjük a főzés tudományát.
Az orgazmus is egy kicsit hasonló ehhez - de itt is, ahogy a főzéshez kell kedv. Állítólag a legjobb szakácsok azok "akik szeretnek enni is".
Szóval az orgazmus sem megy úgy, hogy "szeretnék orgazmust", de nem szeretem a szexet!"
válasz | 2010-12-09 | 13:54
Red, itt sokkal rejtettebb jelek megfigyeléséről van szó.
Járatlan szem számára észre vehetetlen testi jegyekről. Az állás megfigyelése még meg is téveszthet (hiszen ez a célja is).
válasz | 2010-12-09 | 13:45
A közbeni összehúzódásokat nem kísérte semmi, semmi olyan orgazmushoz hasonló érzés, semmi "megkönnyebbülés", semmi az egész testen végigfutó érzés. Viszont amikor "végig" csináltam, akkor a végén éreztem az a "tipikus" orgazmus, amilyeneket át szoktam élni. Azzal együtt jött minden orgazmust kísérő "érzés".
válasz | 2010-12-09 | 13:43
... nekem ez olyan sorozatos orgazmusnak tűnik inkább. Vagyis voltak gyengébb orgazmus összehúzódások, és utána követték ezeket még erősebbek /és valószínű élvezetesebb/ összehúzódások.
válasz | 2010-12-09 | 13:39
"Ha érzett már olyat valaki, hogy a hüvelye pulzál, vagy az alhasában bizsergést, szintén pulzálást észlel. Ez a lüktetés is az orgazmus biztos jele. "

Én ezt megcáfolnám. Legalábbis nem ritkán fordul elő olyan, h izgatást picit abbahagyva ugyanolyan néhány, ritmusos összehúzódást érzek belül, mint orgazmuskor... de ezek száma lényegesen kevesebb és érzem is a különbséget, azaz h ez nem orgazmus.
Volt, amikor direkt ezzel kísérleteztem, h mikor éreztem, h kezdek közeledni (de még messze volt az orgazmus), akkor leálltam és jött ez a 2-3-4 összehúzódás, majd folytattam és megint leálltam olyan fél perc múlva, ismét éreztem az összehúzódásokat, de ezek egyértelműen nem orgazmusok voltak...az csak a végén jött :)
válasz | 2010-12-09 | 13:38
Lehet, hogy élettanilag fel vagy izgulva, de az agyad nincs ráállva erre az izgalmi állapotra, nem tudod, "mit kezdjél vele".

De szerintem minden megváltozna, ha azt az érzést átéled, hogy "Most annyira szeretnék szeretkezni ezzel a férfivel, annyira vágyok rá..." - ez nem lenne "hátrány" az orgazmushoz.
válasz | 2010-12-09 | 13:34
Igen, a csikló "makkja" tűnik el a bőrredő /azt hiszem használják itt is a fityma szót/ alatt. Nyilván nem úgy "tűnik el", hogy megszűnik létezni..., hanem elsimul, ellaposodik, kevésbé türemkedik ki az izgalmi állapot miatt. Bár ez a teljes elsimulás állapot nem törvényszerű az orgazmushoz, de ez is egy jelenség.

Szerintem a csikló "makkját" izgatva, vagyis közvetlenül eléggé erős az érzés, élesebb érzés, nekem személy szerint közvetetten kellemesebb, direkt érintve úgy nagyon érzékeny.
válasz | 2010-12-09 | 13:34
Észrevettem, h folyton a nedvesedéshez méred az izgalmi szintedet. Nem azt mondod, h fel voltál izgulva és ezért nedvesedtél, hanem azt, h nagyon nedves voltál, szóval akkor elvileg fel is voltál izgulva. Számomra ez nagyon furcsa és kicsit ellentétes következtetés. Ezt érzi magán az ember, h "bizsereg" lent, h vágyik a másikra, h akarja...ezeket érzi, nem pedig a nedvesedés alapján állapítja meg, h "na most nedves vagyok, akkor fel vagyok izgulva".
válasz | 2010-12-09 | 13:34
"Egészen biztosan volt/van orgazmusa annak a nőnek, aki az alábbi érzéseket megélte már:
- A csikló reagál az ingerlésre, meg is nagyobbodik, de egyszer csak eltűnik és az inger elkezd kellemetlenné válni. (A száradás, a csikló behúzódása a redők közé az orgazmus egyik biztos jele!)
- A kis- és nagyajkak bíborszínűre, majd barnásra váltanak, majd hirtelen ráncosodni kezdenek és visszatérnek az eredeti színükbe. (Csak tükörrel ellenőrizhető!) Ez a színváltás is az orgazmus biztos jele!
- Ha érzett már olyat valaki, hogy a hüvelye pulzál, vagy az alhasában bizsergést, szintén pulzálást észlel. Ez a lüktetés is az orgazmus biztos jele.
- Ha érezte már valaki, hogy a hüvelyében hirtelen a dörzsölésre vizelési ingere támad, és elengedve magát folyadék is távozik. Ez a G-foltos orgazmus biztos jele.
- Ha anális szexkor is pulzál a hüvely, vagy a has.
- Ha szex közben borsózik a bőr, mintha fázna, de ez inkább kellemes, mint kellemetlen.
- Ha nem az ágyéka, hanem a keresztcsont (derék) tájéka bizsereg. (Ez már multiorgazmus!)"nálam pl nincs pulzálás, lüktetés, bizsergés stb, vagyis egyik sem.

Egyedül talán a G foltos jelei hasonlítanak, annyiban, hogy pisilési inger van, de nagyon, és folyadék távozik , csak kellemes érzés nincs mellette, vele, csak pisilési inger.
(hogy ez is miért van, hogy nem kíséri kellemes érzés?!)
 
válasz | 2010-12-09 | 13:27
Ige, ezt írják le, a szx.p- is mondta, mik a testi jelei, meg én is figyeljem mikor magamnak csinálom, és megváltozik a színe barnás lesz stb.

A csikló makkja tűnik el? mert ezt nem értem még, hogy mi az, hogy eltűnik?

És egyáltalán a csiklóizgatásnál a csikló makkját izgatják, vagy mit?
válasz | 2010-12-09 | 13:07
Lehet, hogy a csikló érintésétől azért nem izgulsz fel /most hagyjuk az erotikus hangulat hiánya dolgot.../, mert volt réges-rég valamilyen kellemetlen vagy legalábbis semleges élményed azzal kapcsolatban. Így akkor - anno - elkönyvelted /és azóta is/, hogy a csikló izgatása vagy kellemetlen, vagy semmilyen érzés, és kész, Téged ez nem hoz különösebben lázba, és azóta is tartod magad ehhez.
Egyébként állítólag a csikló-orgazmusnál az orgazmust megelőző jel /bár szerintem nem mindig jellemző ennyire erősen/, hogy a csikló "eltűnik" - vagyis visszahúzódik - elsimul, a nedvesedés ekkorra fokozatosan erősödik, és ilyenkor ugye az érintése sem kellemetlen, hanem tovább erősödik az izgalmi állapot, és bekövetkezik az orgazmus.
válasz | 2010-12-09 | 12:57
Az orgazmusterápia cikkbben írták:

"Egy új eszköz, az úgynevezett computer-perineometria segít abban, hogy megismerjük saját szerveinket. Ez a szerkezet egyrészt kivetíti képernyõre, másrészt feltérképezi belsõ szerveinket. A számítógépes diagramm segítségével láthatjuk, mi történik akkor, amikor megfeszítjük, és mi, amikor elernyesztjük hüvelyi izomzatunkat. Így könnyebben és gyorsabban megtanulhatjuk irányítani reakcióinkat, esélyeink pedig nõnek a hüvelyi orgazmus elérésére."
 
válasz | 2010-12-09 | 12:55
..., hát igen, az egész ott kezdődik, hogy kell lennie kedvnek, hajlandóságnak a szexhez. Persze, ha az ember feje kellemetlen gondolatokkal van tele, gondokkal, akkor nehéz ráhangolódni a jó szexre. "Túl lehet esni rajta", de annak sok értelme nincs.

Persze, nekem is volt olyan, hogy majd fél órás orális szex után /mikor én voltam ingerelve/ egyszerűen nem éreztem azt, amit valahogy szerettem volna - de ez ritka, és akkor tudtam is, hogy mi a gond.
De, van, mikor pár perc szeretkezés - "mell ingerlés és aktus kombinációja" hihetetlen kielégítő orgazmust okozott - itt persze az előzmény a hosszú előjáték volt, és a megfelelő hangulat.
válasz | 2010-12-09 | 12:53
végül is azért javasolta a csiklót a szex. psz. meg mi is azért próbálkozunk vele, mert állítólag a nőknek "ez izgató , meg milyen jó stb.
Csak nekem nem jön az be, ami a többi nőnek, akkor meg kár erőltetni ezt, mármint a csiklóizgatást, nem?
 
válasz | 2010-12-09 | 12:52
És akkor mért van az, hogy ujjazásnál pl a G pontot ingerelve meg tiszta nedves vagyok + egy csomó folyadék is távozik?

( ha benedvesedem, akkor elvileg fel is vagyok izgulva, nem?

De a csikló érintésétől nem izgulok fel.
( egy erotikus filmtől meg igen)
 
válasz | 2010-12-09 | 12:48
Ha nincs semi kedved, akkor fölösleges próbálkozni, és értelmetlen külső megerősítésre vadásznod is. Nekem ez úgy hangzik, mintha el is határoztad volna, hogy nem megy, és kész.
válasz | 2010-12-09 | 12:45
Mondjuk, ha baromira nincs kedvem a szexhez, akkor tényleg nem izgat az sem, ha a csiklómat az amúgy jó technikával simogatja a párom.
válasz | 2010-12-09 | 12:27
Azért azt megjegyzem, hogy a csikló érintése/izgatása lehet kellemetlen is akár - ha nem vagy megfelelő izgalmi állapotban, vagy túl direkt ingerled. Van, akinek a közvetlen ingerlés nem annyira kellemes. Arról nem beszélve, hogy a megfelelő nedvesedés is elengedhetetlen.
válasz | 2010-12-09 | 12:25
Alapvetően az a baj, hogy ennek az egésznek nem feladatnak kellene lennie, hanem élvezetnek, örömforrásnak.

És mivel a csikló nagyon érzékeny szerv /finoman kifejezve/, képtelenségnek érzem azt, hogy az érintése ne legyen izgató.

Vagy ott van a probléma, hogy nem vagy erotikus hangulatban, mikor nekikezdesz/kezdetek.

Szerintem, ha valamelyest is erotikus hangulatba kerül egy nő, akkor minimum kellemes érzés a csikló ingerlése.
Nem évek kellenek, hanem pár perc.

Valahol ott lehet a gond, hogy akármennyire is cáfolod, de nem tartod magad saját magad számára "erotikusnak", nem találsz izgatót a nemi élet folyamataiban /sem a sajátodban, sem a Párodéban/, így nem is csoda, ha nem izgulsz fel.
Persze, ami nem elhanyagolható, az az, hogy a férfi nincs hatással Rád, akivel vagy, vagy/és pedig ügyetlenül nyúl hozzád, nincs tisztában azzal, hogy hogyan lehet egy nőt izgalomba hozni. Igaz, ezzel Te magad sem vagy tisztában - hogyan lehet saját magad izgalomba hozni. Így duplán vagy/vagytok nehéz helyzetben.
válasz | 2010-12-09 | 12:22
Amit élveznék meg, az aktust, azt a párom meg nem bírja sokáig, hát szuper :(
 
válasz | 2010-12-09 | 12:21
Szóval nincs vmi olyan vizsgálat, ami megállapíthatja pl, hogy egy nőnek érzéketlen -e a csiklója, vagy hogy van-e orgazmuskészsége?

Nekem pl akkor nincs is, vagy nulla az orgazmuskészségem, mert még soha nem volt?

Mert legalább ha kimutatná egy vizsgálat, hogy lehet orgazmusom, akkor gyakorolgatunk, ha meg nem, hagyom a csudába, mert hiába írják, hogy a csikló "milyen fantasztikus", vagyis, hogy könnyebb elérni vele az orgazmust, nekem egyszerűen nem megy, és már nem is szeretem, ha azon kísérletezgetünk.
Én pl az aktust sokkal jobban élvezem.

A csiklóm meg már szinte utálom, hogy nem reagál úgy, ahogy másnak..

párom is mondja, hogy gyakoroljunk, de minek, eddig se jött be semmi......
 
válasz | 2010-12-09 | 12:15
Tudom, hogy nem így kell hozzáállni, de semmi kedvem a csiklómat símogatni, meg hogy a párom csináljon vele akármit is, mert 3 éve ugyanaz, vagyis a semmi nem történt vele...
Pedig most uezt javasolta a szex. pszichológus is, hogy gyakoroljunk, de már semmi kedvem, semmi előrelépés...
Ki ne unná meg a dolgot , bármit, amivel kísérletez, vagy gyakorol, de nem sikerül neki több éve?!
válasz | 2010-12-09 | 12:04
"fenn tartja a vállait és kisebbeket lép."
------------------------------------------------------------------- -------
Az már nem a gyógyegérkategória? Úgy értem, hogy aki felveszi az ázott veréb pózt, annak már igen komoly gondjai lehetnek.
Ellenben:
Vannak azok a "jaj már megint rámnézett valami dilettáns pasas" álaffektáns csajok. Látványosan elfordul, de sandán azért figyelgeti (lopva, metróajtó üvege, villamosablak... stb), hogy Őt nézed e és nézed e még... :-D. Ha "lebukás" van - akkor a többség mosolyog és zavarba jön (nekem tetszik, olyan... közvetlen), a kisebbséget pedig; egy végigmérés-lefitymáló arc kombóval elég jól haza lehet vágni.
Off:
Harcművészet: a ninjutsu-ban és az eredeti Muay-thai-ban tanítják a semleges harcállást (a ninjutsunak az alapállása(?)) ami - ahogyan a nevében is benne van - sem nem támadó, sem nem védekező (pont a védekezés ellehetetlenítése a cél). Ha jól tudom, a Defendo és a Krav-maga is ezen alapul. Semleges állásról elég nehéz eldönteni még azt is, hogy milyen alapú (kung-fu, box, arnis...) az ellenfél mozgásművészete. Szerintem; annál veszélyesebb egy "bunyós" minél lazábban és rendszertelenebbül mozog (gyors+kiszámíthatatlan).
On:

Mondják, hogy a popsiszexet rendszeresen élvező csajok szélesebben járnak, mint akik nem élnek rendszeresen anális szexuális életet. Okés, hogy statisztika, anno csináltam én is rendszeresen, de az mindíg valamit alátámaszt, és mivel objektív és szubjektív tényezőkkel is számol, ezért - pl. súlyozással - gyakorlatilag azt hozol ki belőle, amit akarsz.
válasz | 2010-12-09 | 11:49
..., hát pedig azért van jócskán különbség..., mert kicsit más, mondjuk mintha az "orromat simogatnák". /Mondjuk a fülcimpámról és egyéb testrészemről már nem mondanám el, hogy ne okozna szuper érzést a simogatása - sőt.

Ez azért eléggé furcsa, hogy ennek a hihetetlenül érzékeny résznek a simogatása /csikló/ Neked nem okoz semmilyen kellemes érzést.
Akkor szerintem valamilyen anatómiai eltérés van, vagy ki tudja mi..., de én eléggé képtelenségnek érzem, hogy semmi "kellemes érzést ne tudj kicsiholni" belőle. Vagy még egy verzió van - hogy nem jó a simogatás "technikája".
válasz | 2010-12-09 | 11:06
Ezt cseppet sem tartom kizártnak. Azt is meg lehet állapítani, hogy ki a szorongó típus. Pl. fenn tartja a vállait és kisebbeket lép.
Minden belső folyamatunk jelet ad magáról a külsőnkön. Ha valaki tudja mire figyeljen, akkor a dolog meglehetősen egyszerű.
Még a taoista kungfu mesterek is használják ezt a tudományt az ellenfél gyenge pontjainak feltérképezése céljából. Sőt! A tartás és járás alapján jó eséllyel lehet előre jelezni a támadó igazi szándékát ás módszerét. Ezt pl. a különleges osztagosok is tanulják itt nyugaton.
Miért pont az anorgazmia ne hagyna nyomot...?!
válasz | 2010-12-09 | 11:03
Érdekes, csak a belga szexológusok tudják megmondani, a pór nép nem :)
Igazam van, de nem mondom meg miért :D Komoly bizonyíték :D
válasz | 2010-12-09 | 11:02
Ani, gyakoroljanak szorgalmasan és ne adják fel a reményt!
válasz | 2010-12-09 | 10:56
Ezek a belgák! :-DDDD Mit ki nem tudománykodnak! :-D
válasz | 2010-12-09 | 07:32
Egy nő járásából megállapítható, van-e hüvelyi orgazmusa
2009.09.29. 10:50 - Index

A belgiumi Université Catholique de Louvain kutatói (emlékezzünk meg róluk név szerint is: Nicholas A, Brody S, de Sutter P, és de Carufel F.) annak a feltételezésnek jártak utána [1], hogy a rendszeres hüvelyi orgazmus oly módon változtatja meg a nők izomzatának felépítését, hogy az észrevehetően befolyásolja az olyan hétköznapi mozgásokat is, mint az egyszerű gyaloglás.

A kísérletekhez nők járását vették videóra, a csoport egyik felének volt hüvelyi orgazmusa, a másik felének pedig vaginális anorgazmiája (az erre való képtelenség, általában pszichés okai vannak). A kutatók természetesen nem tudták, melyik tesztalany melyik csoportba tartozik, mégis, a videófelvételek alapján 81,25 százalékos biztonsággal állapították meg azt. Ez pedig jóval magasabb arány annál, hogy a véletlen számlájára legyen írható.

A belga szexológusok tanulmánya az amerikai egészségügyi kutatóintézet publikus on-line könyvtárában, a PubMed-en érhető el [2], de sajnos nem árulják el benne a trükköt, hogy pontosan mit is kell nézni a nők mozgásán a diagnózishoz.
 
válasz | 2010-12-09 | 07:31
A szex.pszichológus is azt javasolta, símogassuk stb a csiklóm, gyakoroljunk, de vhogy nem izgat fel, meg semmi, ha a csiklóm "bizgentyűzzük"

Nincs vmilyen vizsgálat arra nézve, a nők csiklója érzékeny-e egyáltalán?
 
válasz | 2010-12-09 | 07:27
az a baj vele, hogy azoknak szól, akiknek van orgazmuskészségük és van orgazmusuk, ami fejleszthető.
Ámde mit javasolsz, mit tegyenek azok a nők, akiknek nincs orgazmusuk?
válasz | 2010-12-09 | 07:20
Az miért van, hogy hiába símogatjuk stb a csiklóm, nem érzek kellemeset és még nem volt orgazmusom úgy sem?
És mért nem kellemes, vagy jó, ez is olyan mondjuk, mintha bármelyik más testrészemet símogatnánk, semmi különös, vagyis nem érzem úgy, hogy elmennék tőle.
 
válasz | 2010-12-08 | 22:24
Egy nagyon érdekes cikk a szexualitásról itt:
http://www.life.hu/szeress/szex/20101207-fejleszd-orgazmus-keszsege d-taoszexszel.html
Remélem elég jó egy vitaindítónak!
Mindenkinek szép napot kívánok!
 
válasz | 2010-12-03 | 17:13
:-))))))
Ettől leszünk sárkány ölő Szt. Györgyök...
válasz | 2010-12-03 | 17:09
Mindenkinek megvannak a maga démonai, nemde? :-D
válasz | 2010-12-02 | 20:24
Pont ezek a műmájerek lépnek le, ha szorul a hurok, élesedik a helyzet. Menekülnek a felelősség elöl...
válasz | 2010-12-02 | 20:18
Tényleg igazad van, sok a műmájer! :-)))
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-07-21 - 17:51

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41